#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
14/10/2011 16:25
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η πράσινη συμμορία με τα ΚαλάνσικοφΟργή, απόγνωση, εξαπάτηση, αναλγησία. Οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους με την κυβέρνηση αυτή και ειδικά με τον υπουργό Οικονομίας και αντιπρόεδρο κ. Βενιζέλο. Ο οποίος θα μείνει στην ιστορία ως ο πλέον αποτυχημένος αλλά και ο πλέον σκληρός υπουργός επί των οικονομικών από την εποχή του Καποδίστρια που αναγκάστηκε να επιβάλει φόρους γιατί η χώρα ήταν διαλυμένη.

Το νέο κόλπο που σκαρφίστηκαν με την πληρωμή της έκτακτης εισφοράς μέσω της μισθοδοσίας, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα χαράτσια, θα κάνει τους Έλληνες όχι απλά φτωχότερους το 2012 αλλά θα τους εξωθήσει σε μια απίστευτη κατάσταση πείνας και ανέχειας.

Δε μιλάμε βέβαια για τα εκατομμύρια των ανέργων που δεν έχουν δουλειά και που έτσι κι αλλιώς είναι χαμένοι από χέρι. Μιλάμε και για όσους τυχερούς θα έχουν δουλειά του χρόνου αλλά θα έχουν και το Βενιζέλο να τους παίρνει τον κόπο τους. Αν και είναι κυνικό αυτό που θα πω, αλλά ποια η διαφορά της κυβέρνησης με τους ληστές με τα Καλάσνικοφ. Και οι δύο μπαίνουν στα σπίτια μας, κλέβουν ότι βρουν, απειλούν και στο τέλος το… γλεντάνε αφού έκαναν τόσο κόπο. Αυτό κάνει και ο κ. Βενιζέλος.

Σκεφτείτε ότι με τη νέα επινόησή του κάποιοι μισθωτοί θα αναγκαστούν να πληρώσουν σε άμεσους φόρους τα 6 από τα 10 ευρώ που θα πάρουν. Η μείωση του αφορολόγητου και η κατάργηση των φοροαπαλλαγών, η επιβολή έκτακτων εισφορών και άλλων χαρατσιών θα κάνει πολλούς να τρίβουν τα μάτια τους με τα λεφτά που θα παίρνουν κάθε μήνα από τη δουλειά τους.

Από 1-1-2012 η έκτακτη εισφορά θα προκαταβάλλεται τμηματικά, μαζί με την μηνιαία παρακράτηση φόρου. Έτσι πριν τελειώσει η χρονιά, θα πληρώσουν τμηματικά και την έκτακτη εισφορά 1%-5%.

Όμως, του χρόνου το φθινόπωρο θα έρθει και το χαράτσι για τα εισοδήματα του 2011 ενώ εκείνη την περίοδο θα έλθει και το εκκαθαριστικό για το φόρο εισοδήματος. Επειδή, όμως, για την έκτακτη εισφορά του 2010 κάποιοι θα πληρώνουν ακόμη σε δόσεις, συνάγεται το συμπέρασμα ότι το 2012 θα πληρώσουμε δύο και τρία χαράτσι μαζί.

Για να μη μείνουν… παραπονεμένοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες, θα πληρώσουν για το μπλοκάκι 500 ευρώ του χρόνου ενώ προβλέπεται και αύξηση της παρακράτησης από 20% σήμερα σε 25% ή 30%.

Τρία παραδείγματα για το τι μας περιμένει είναι ενδεικτικά:

Έγγαμος με ένα παιδί και 20.000 ευρώ ετησίως:

-          φόρος εισοδήματος 2011: 920 ευρω (παρακρατήθηκαν φέτος άλλα 1300)

-          συνολική παρακράτηση φόρου από 1/1/12 στους μισθούς τους: 2.200 ευρώ

-          Εισφορά αλληλεγγύης για εισοδήματα του 2011: 200 ευρώ

-          Παρακράτηση εισφοράς στα εισοδήματα του 2012: 200 ευρώ

Σύνολο αμέσων φόρων 2012: 3.520 ευρώ. Του μένουν στην τσέπη 16.480 ευρώ. Χάνει 17,6% του εισοδήματός του.

* Έγγαμος με τρία παιδιά και 25.000 ευρώ ετησίως:

-          φόρος εισοδήματος 2011: 2.500 ευρω (του παρακρατήθηκαν ελάχιστα φέτος)

-          συνολική παρακράτηση φόρου από 1/1/12 στους μισθούς τους: 2.900 ευρώ

-          Εισφορά αλληλεγγύης για εισοδήματα του 2011: 500 ευρώ

-          Παρακράτηση εισφοράς στα εισοδήματα του 2012: 500 ευρώ

Σύνολο αμέσων φόρων 2012: 7.400 ευρώ. Του μένουν στην τσέπη 17.620, για να θρέψει πέντε στόματα. Χάνει 29,6% του εισοδήματός του.

* Έγγαμος με δύο παιδιά και 50.000 ευρώ ετησίως:

-          φόρος εισοδήματος 2011: 2.220 ευρω (του παρακρατήθηκαν 10.000 φέτος)

-          συνολική παρακράτηση φόρου από 1/1/12 στους μισθούς τους: 12.000 ευρώ

-          Εισφορά αλληλεγγύης για εισοδήματα του 2011: 1000 ευρώ

-          Παρακράτηση εισφοράς στα εισοδήματα του 2012: 1000 ευρώ

-          Δόσεις εισφοράς 2010 μέσα στο 2012: 400 ευρώ

Σύνολο αμέσων φόρων 2012: 16.620 ευρώ. Του μένουν στην τσέπη 33.320. Χάνει 33,2% του εισοδήματός του.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Απορία avatar
  Απορία 14/10/2011 16:37:33

  Η μόνη διαφορά πλέον του ΠΑΣΟΚ από τους τύπους των συμμοριών με τα καλάσνικωφ είναι στον ...βιασμό.
  Όσον αφορά το οικονομικό αποτέλεσμα της κλοπής είναι το ίδιο και χειρότερο (του ΠΑΣΟΚ).

  Επειδή στο ΠΑΣΟΚ όμως είναι μάγκες και δεν μπορούν να υστερούν σε τίποτα, μην απορήσετε στο μέλλον εαν για να πάρει κανείς έκπτωση στην φορολογία θα απαιτείται να πάει τη γυναίκα του στις τοπικές του ΠΑΣΟΚ για να "ξεχαρμανιάζουν" τα "στελέχη" από την πολύ δουλειά...

  • Νίκος Αργεάδης avatar
   Νίκος Αργεάδης @ Απορία 14/10/2011 18:33:37

   Η μόνη διαφορά μεταξύ ληστών με ΑΚ47 και της ΠΑΣΟΚικής ξυ-μωρίας έγκειται στο ότι οι ληστές δεν υποδύονται τους τίμιους...σοσιαΛΗΣΤΕΣ.

  • γαλαζιος avatar
   γαλαζιος @ Απορία 15/10/2011 02:06:23

   Γιατι το λες ; εδω μας εχουν πηδήξει κανονικά!

 2. η Dimi avatar
  η Dimi 14/10/2011 17:44:21

  ΘΑ ΣΤΕΡΗΘΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΟΧΙΝΟ ΝΕΡΟ http://bit.ly/nVkCeI
  ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ

  Υπάρχουν αποφάσεις που ενώ φαίνονται άνευ ή μικρής σημασίας, στην πραγματικότητα, έχουν πολύ μεγάλη σημασία για όλους μας. Μία τέτοια, είναι και η Κοινή Υπουργική Απόφαση για το Νερό και τις Γεωτρήσεις.

  Σύμφωνα με την ΚΥΑ 150559, ΦΕΚ 1440 της 16-6-2011, μέχρι 31/12/2011, Ολα τα άτομα και οι επιχειρήσεις που κάνουν χρήση νερού για οποιοδήποτε λόγο, θα πρέπει να καταθέσουν δικαιολογητικά για να πάρουν άδεια για υφιστάμενη χρήση νερού. Δείτε εδώ http://bit.ly/qqPdQg

  ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ, Η ΥΔΡΟΛΗΨΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΓΕΩΤΡΗΣΗΣ !!!

  Η υπόθεση φαίνεται να αφορά κυρίως τους αγρότες. Στην πραγματικότητα, αφορά την προσπάθεια από τα παγκόσμια κέντρα εξουσίας, για τον ΕΛΕΓΧΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ που θα βοηθούσαν κάποιον-ους να διεκδικήσουν μιά Ανεξάρτητη Ζωή.

  Προϋπόθεση οποιασδήποτε διεκδίκησης, είναι η δυνατότητα να έχει διάρκεια.
  Στο διάστημα αυτό, πρέπει να έχεις καλύψει, τουλάχιστον τα βασικά για να ζεις. Αν δεν έχεις καλύψει τα βασικά, τότε, όλη σου η έννοια δεν είναι να διεκδικήσεις ένα καλύτερο επίπεδο ζωής. Είναι να φας, για να μην πεθάνεις.
  Σε αυτό το επίπεδο, ΔΕΝ υπάρχει πια καμμία απαίτηση, κανένα αίτημα, καμμία διεκδίκηση. Υπάρχει μόνο, η αδήριτη αναγκαιότητα να χορτάσεις την πείνα σου. Τίποτα άλλο!

  Πως θα μπορούσαμε να φέρουμε τους ανθρώπους, ειδικά τους Ευρωπαίους, σε αυτό το επίπεδο; Η απάντηση, είναι απλή. Με τον ΕΛΕΓΧΟ, όλων των Ουσιωδών Στοιχείων που θα μπορούσαν να συνθέσουν μια Ανεξάρτητη Ζωή. π.χ. η Ενέργεια.

  Δεν είναι τυχαίο, που η Ενέργεια, ελέγχεται Κεντρικά. Με την παρούσα ΚΥΑ προχωράει ένα βήμα περισσότερο, Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ !

  Το κράτος, θεωρεί το νερό δικό του αγαθό. Η δικαιολογία είναι πως 'πρέπει να προστατευθεί το περιβάλλον και η δημόσια υγεία' [1]. Η πραγματικότητα είναι πως θέλουν να ελέγχουν το ΠΟΣΟΙ και ΠΟΙΟΙ από Εμάς, θα έχουν Νερό, άρα θα μπορούν να ζουν. [Θυμηθείτε το άρθρο: Over-population --> De-population]

  Αν πάμε στην Αίτηση-Δήλωση που προτείνει η ΚΥΑ, βλέπουμε πως στην προέλευση του νερού, αναφέρεται 'μεταβατικά ύδατα, παράκτια ύδατα, άλλο'. Το νερό της βροχής, άνετα μπορεί να θεωρηθεί ότι 'μεταβαίνει' από τις ψηλότερες στις χαμηλότερες περιοχές.

  Αν λοιπόν φτιάξουμε μια δεξαμενή [2] και το μαζεύουμε, θα πρέπει να το δηλώσουμε και να πάρουμε Αδεια Χρήσης, αφού ανήκει στα 'μεταβατικά'. Και ρωτάμε: Είναι προστασία της Δημόσιας Υγείας, το να δοθεί Αδεια Χρήσης για το νερό της βροχής από μια κρατική υπηρεσία;

  Ή είναι Ελεγχος και τίποτα άλλο; Στην ουσία προσπαθούν να 'Ελέγξουν' ακόμα και το νερό της βροχής. Τα κριτήρια για το 'μοίρασμα' του νερού θα είναι οικονομικά και... πολιτικά. Για να έχεις νερό, πρέπει να πληρώσεις.
  Αν ΔΕΝ έχεις χρήματα, ΔΕΝ σου δίνει την δυνατότητα να έχεις νερό !!!

  Από την άλλη, οι 'αρμόδιες υπηρεσίες', θα κρίνουν ΑΝ 'έχεις ανάγκη' για να χρησιμοποιείς το νερό. Μένει σε οποιονδήποτε από Εμάς, καμμία αμφιβολία, πως η παγκόσμια εξουσία και οι ντόπιοι εντολοδόχοι της, θα χρησιμοποιήσουν ΚΑΙ αυτή την δυνατότητα, για να 'κόψουν' το νερό, σε όποιον είναι αντίθετος με τις επιδιώξεις τους;

  ΔΕΝ υπάρχει ούτε μια περίπτωση να μην 'επηρεαστεί' η διοίκηση [3] από τη δράση ατόμων αντίθετων στην εκάστοτε εξουσία.

  Ποιό όμως είναι το αποτέλεσμα;
  Η ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ.
  Ας υποθέσουμε ότι οι Φόροι, δεν σάς έχουν τσακίσει. Έχετε ένα στρέμμα χωράφι, και θέλετε την 'Ελευθερία' σας, ή είστε Ανεργοι (πολύ πιθανό σενάριο).

  Σκέφτεστε να το καλλιεργήσετε και να καλύψετε Βασικές Ανάγκες Διατροφής. Μπορείτε να το κάνετε χωρίς νερό; Ασφαλώς, Οχι! Τα φυτά, χρειάζονται νερό για να μεγαλώσουν. ΑΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ, ΚΑΠΟΙΕΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

  Σας κάνουν με τον ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ, να 'Τους Εχετε Ανάγκη', επομένως υποκύπτετε στις όποιες επιθυμίες τους. Η ανάγκη να έχετε δικό σας νερό, προκύπτει ακόμα και στις περιπτώσεις εκείνες που υπάρχει Τοπικό Αρδευτικό Δίκτυο.

  Οι γεωργοί, γνωρίζουν καλά, πως λόγω χρεών των ΤΟΕΒ στην ΔΕΗ, το ρεύμα από την τελευταία, δίνεται πολύ συχνά τέλος Μαΐου με αρχές Ιουνίου: εκείνη την εποχή, αρχίζουν να λειτουργούν τα αντλιοστάσια, άρα τότε θα έχετε νερό. Είναι πολύ αργά για πολλές καλλιέργειες και σίγουρα επηρεάζει και τις υπόλοιπες [4].

  Αν είστε επομένως 'ΕΝΤΟΣ' Δικτύου Αρδευτικού, έχετε νερό τέσσερις με πέντε το πολύ μήνες και τους υπόλοιπους παρακαλείτε το Θεό να βρέξει.
  Αν είστε ΕΚΤΟΣ, (το πιο πιθανό), κάθε φορά η δυνατότητα χρήσης νερού εξαρτάται από τις.. διαθέσεις της εξουσίας.

  Το να παραμείνει το νερό στον Ελεγχο της Κοινωνίας και να ΜΗΝ περάσει στον ολοκληρωτικό έλεγχο του κράτους, είναι ουσιαστική προϋπόθεση για να μπορούμε στο μέλλον να θέσουμε τα Θεμέλια μιάς ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΖΩΗΣ.

  Για αυτό η μάχη, για την κατάργηση της κατάπτυστης ΚΥΑ, ΔΕΝ αφορά τους αγρότες μόνο. Αφορά, Ολους τους Ελεύθερους Ανθρώπους ή Εκείνους που θέλουν να έχουν τη δυνατότητα να παραμείνουν Ελεύθεροι ! Η Ελευθερία μας προϋποθέτει και τον Ελεγχο του Νερού από την Κοινωνία.
  Διαφορετικά, οι Οροι διαμορφώνονται ΔΥΣΜΕΝΩΣ για τους Πολίτες.

  [1] http://sterea-news.blogspot.com/2011/01/blog-post_8898.html

  [2] Είναι ακριβώς ό,τι ήδη έχει συμβεί στις ΗΠΑ. Εκεί, πολίτης, που έφτιαξε κτίριο έτσι ώστε να μαζεύει και το νερό της βροχής, έμαθε πως αυτό 'απαγορεύεται' γιατί, εμποδίζει το βρόχινο νερό να πέσει στη γη και να γίνει 'επιφανειακό'. Το τελευταίο έχει ήδη πουληθεί σε επιχειρηματίες.

  [3] Ενώ η προηγούμενη υπουργός κ. Μπατζελή, είχε προτείνει οι άδειες να δίνονται από τους Δήμους που γνωρίζουν καλύτερα την περιοχή τους, η σημερινή ηγεσία, επέλεξε την επιλογή να την κάνει η Κεντρική Εξουσία.

  [4] Π.χ. δεν μπορείτε να ρίξετε λίπασμα. Το τελευταίο πρέπει να συνοδεύεται από πότισμα.

  Πηγή: aspidablog 10/7/2011

  • anonymous avatar
   anonymous @ η Dimi 14/10/2011 20:35:29

   Λόγω της λειψυδρίας που υπάρχει οι διατάξεις αυτές ισχύουν εδώ και 15 χρόνια τουλάχιστον. Κάθε 10 χρόνια πρέπει να ανανεώνεις την άδεια χρήσης. Έρχονται γεωλόγοι και γεωπόνοι και κάνουν έλεγχο για την ποσότητα του νερού, συνήθως πέφτει, και τη χρήση του.

  • daughter of mercy avatar
   daughter of mercy @ η Dimi 15/10/2011 14:15:26

   +10000000000000
   Πολύ σύντομα θα είναι το ΘΕΜΑ της ημέρας!

 3. petros avatar
  petros 14/10/2011 18:36:20

  Που είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να παραιτηθεί ;
  Που είναι ΟΛΑ τα κόμματα της Αντιπολίτευσης να παραιτηθούν ομαδικά όλοι οι βουλευτές τους και να μην αντικατασταθούν και να προκηρυχθούν εκλογές, για να έχουμε μια νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση ;
  Αν η ΝΔ δεν αναλάβει δράση άμεσα, αν κάποιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν καταψηφίσουν τα μέτρα, στις επόμενες εκλογές η Αριστερά θα έχει πάνω από 35-40% και το ΛΑΟΣ με τη Χρυσή Αυγή και τον Λεβέντη γύρω στο 20%... Ο κόσμος βράζει. Οι απελπισμένοι της άλλης εβδομάδας, αν δεν δοθεί ΑΜΕΣΗ πολιτική λύση, θα λεηλατούν σουπερ μάρκετ και τράπεζες...

  Δυστυχώς, οι Έλληνες επιχειρηματίες, αυτή τη στιγμή, και οι διαπλεκόμενοι εκδότες δεν μπορούν να φανταστούν την ΟΡΓΗ του κόσμου, όντας εκτός πραγματικότητας. Οι πεινασμένοι, οι άνεργοι, οι νέοι θα ξεχυθούν στους δρόμους και η κοινωνική έκρηξη θα είναι πρωτοφανής.

  • μαρικα avatar
   μαρικα @ petros 14/10/2011 18:41:45

   Δυστιχος εχεις δικιο.

  • Ραβινος avatar
   Ραβινος @ petros 14/10/2011 19:24:07

   Kαποτε στις δημοσκοπησεις εμπαινε και ο Προεδρος της Δημοκρατιας με τελευταια αυτη που εφερνε τον Παπουλια μακραν πρωτο εδω και καιρο εξαφανιστηκε απο τον πινακα της δημοφιλιας των πολιτικων .Τυχαιο ? Οχι βεβαια ο τωρινος θα μενει στην ιστορια ως ο εθνικος δανειστης του Α.Παπανδρεου για το ποθεν εσχες του κωλ..σπιτου κατα τον μακαριτη τον Γιαννοπουλο.Το σαλτο του πιτσιρικα της ΠΟΕ-ΟΤΑ στην συνεδριαση της ΚΕΔΚΕ για να πιασει εναν Δημαρχο ηταν τοσο αστραπιαιο που οι παρευρισκομενοι σαστισαν κι'εκαναν στην παντα ! Τετοια ρεσαλτα θα δουμε στο αμεσο μελλον στα σουπερ μαρκετ και τις τραπεζες και οχι μονο !Ο Μπενυ τιθεται αμεσα στην πρωτη γραμμη της λιστας για ηθικη αυτουργια των οσων θα ακολουθησουν !

  • juliet avatar
   juliet @ petros 14/10/2011 19:37:09

   Ο πρόεδρος είναι γέρος κουφός και ανήμπορος άρα ένα κουφάρι άτολμο και μικρούλη μέσα στην απεραντοσύνη της γενναιότητας και της ιστορίας .
   Μαρίκα ,καλησπέρα.....

  • Y. avatar
   Y. @ petros 14/10/2011 19:58:01

   Η Ιταλία έχει Πρόεδρο Δημοκρατίας, τον Ναπολιτάνο, που χθες ζήτησε να υπάρχει κυβερνητική αξιοπιστία. Στην Ελλάδα δυστυχώς δεν έχουμε. Είναι εμφανές πως ο Παπούλιας, Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, που ο Καραμανλής και η ΝΔ τον τίμησαν με τη επιλογή τους, περί άλλων τιρβάζει
   Δυστυχώς δεν ενδιαφέρεται για την υστεροφημία του, που ιστορικά όλοι οι νουνεχείς πολιτικοί έχουν ενδιαφερθεί, και τιμήθηκαν δι’ αυτής (της ιστορικής υστεροφημίας)

 4. makis avatar
  makis 14/10/2011 18:44:58

  695.259 οι εγγεγραμένοι άνεργοι τον Σεπτέμβριο του 2011

  http://www.preveza-info.gr/node.php?id=3528

 5. Wolf avatar
  Wolf 14/10/2011 20:03:30

  "Βεβαίως και θα υποδεχθούμε με πολύ μεγάλη χαρά τον πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας"!!!
  Τάδε εφη Βενιζέλος σήμερα στη Βουλη.
  Ρε συ Μπενι, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα σε φωνάξει, ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαρας -που θα είναι πρωθυπουργός τότε- να υπόδεχθείτε μαζι τον προεδρο Μεντβεντεφ;;;
  Ειλικρινά με εντυπωσιάζει η αισιοδοξία σου!!!

  • juliet avatar
   juliet @ Wolf 14/10/2011 20:11:48

   Ta παχουλά παιδιά είναι χαρούμενα και αισιόδοξα και βέβαια τρώνε όλο το φαΐ τους.....

 6. γ.υ. avatar
  γ.υ. 14/10/2011 20:55:46

  25 χρόνια , η ιστορία επαναλαμβάνετε... επιστροφή στα '80
  http://www.youtube.com/watch?v=5JyERk1PYyI&feature=related

 7. Leonidas avatar
  Leonidas 14/10/2011 22:42:17

  Ο κόσμος πρέπει να ξεσηκωθεί - να διαδηλώσουμε όλοι μαζί, αλλιώς είμαστε 'πρόβατα πρός σφαγή'.
  Αλλιώς αυτοί δεν φεύγουν, μέχρι να εξοντώσουν όλους τους Ελληνες!

  • !@#$%^&*() avatar
   !@#$%^&*() @ Leonidas 14/10/2011 23:57:40

   Μια και μιλάμε για πρόβατα:
   "Κανένα πρόβατο δεν ξέφυγε της σφαγής, βελάζοντας....."
   Ο νοών νοείτο...!!!!!

   • daughter of mercy avatar
    daughter of mercy @ !@#$%^&*() 15/10/2011 14:21:24

    ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ :
    ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ!

 8. η Dimi avatar
  η Dimi 15/10/2011 00:19:40

  κ. Φίλιππος Πετσάλνικος, Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων.

  «Χαμός με το σημερινό πρωτοσέλιδο της ΑΥΡΙΑΝΗΣ. Ανάκτορο για να κάνουν ΣΚΙ οι βουλευτές, ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ.» «Δεκάδες Εξοχικές Επαύλεις», «Bουνίσια Θέρετρα Eξοχικών Eκατοντάδων Tετραγωνικών γιά Βουλευτές» «Sπατάλες 16.000.000 ευρώ» http://www.alphafm.gr/?p=31640

  «Eξι Χρόνια Με Αδήλωτη Πισίνα ο Πετσάλνικος»
  http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/184807/exi-hronia-me-adiloti-pisina-o-petsalnikos/

  «Δυο Λιλιπούτειοι Ελληνες Δίνουν Τις Οικονομίες Τους Γιά Να Στηρίξουν Την Ελλάδα.»

  Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Φίλιππος Πετσάλνικος δέχθηκε στο γραφείο του δύο ανήλικα αδέλφια, συνοδευόμενα από τη γιαγιά τους, τα οποία αποφάσισαν και κατέθεσαν τις οικονομίες που είχαν στον κουμπαρά τους στον ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΠΟΣΒΕΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ που έχει δημιουργηθεί στην Τράπεζα της Ελλάδος.

  Τα δύο παιδιά ζουν στην... Πετρούπολη και είναι ο Νικόλας, 8 ετών, μαθητής της Β’ Δημοτικού και ο Γιώργος, 6 ετών που πηγαίνει στο νηπιαγωγείο. Τα παιδιά μαζί με τη γιαγιά τους, κυρία Σοφία Παπαδάτου, πήγαν στην Αγροτική Τράπεζα της περιοχής τους και κατέθεσαν τις οικονομίες που είχαν μαζέψει στον κουμπαρά τους δίνοντας από 10 ευρώ ο καθένας.

  Ο Πρόεδρος της Βουλής όταν πληροφορήθηκε το γεγονός επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί τους και ανταποκρίθηκε στην επιθυμία που του εξέφρασαν να επισκεφθούν τη Βουλή.

  Πρόεδρος της Βουλής: «Με συγκινήσατε…»
  http://www.inout.gr/archive/index.php/t-60154.html

  • η Dimi avatar
   η Dimi @ η Dimi 15/10/2011 12:43:48

   Κλείνει το Χαμάμ της Βουλής! http://www.newscode.gr/politikh/story/55615/kleinei-to-chamam-ths-boylhs

   ( Tourkish Bath In The Greek Parliament!, δηλαδή )


   Εντός 50 στρεμμάτων δασικής εκτάσεως (αισθητικού κάλλους Ελατοδάσος του Γράμμου), περιλαμβάνεται το αυθαίρετο Ανάκτορο με τις 12 Σουϊτες Πολυτελείας το οποίο έκτισε η Βουλή στη Καστοριά, εκλογική περιφέρεια του κ. Φίλιππου Πετσάλνικου, Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων.

   Σημερινές εικόνες από το «Ανάκτορο» (του «αναπτυξιακού φιλέτου» του ιστορικού Γράμμου!), το επίμαχο «Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης».
   Τα εγκαίνιά του, κατά πάσα πιθανότητα, την 28η Οκτωβρίου, 2011
   http://www.alphafm.gr/archives/31675


   (Και η Βουλή - σε καιρούς ΕΠΙΠΛΑΣΤΗΣ πρωτοφανούς ένδειας - Deluxe Κτηματομεσιτική Εταιρεία, ερήμην των εξαθλιωμένων Ελλήνων Φορολογουμένων και Ανέργων, δηλαδή )

 9. Kostas avatar
  Kostas 15/10/2011 03:05:09

  Σιγά μην συγκριθεί ο χοντροβούβαλος με τον Καποδίστρια!
  Ατυχής η αναφορά στον Καποδίστρια γιατί θα βγει ο χοντρός και θα πει ορίστε ένας εγώ και ένας ο Καποδίστριας, τώρα με βρίζετε, μετά θα με κάνετε άγαλμα... Άσχετα αν χρειασθεί όλο το μάρμαρο της Πεντέλης για να συμβεί αυτό!

  Αλλά μεγάλη απογοήτευση η ανακοίνωση της ΝΔ περί νόμων και τήρησής των!
  Αν είναι δυνατόν να τηρήσουμε νόμους που μας αυτοκτονούν..
  Έχουμε χρέος να ζήσουμε κύριοι διότι χωρίς εμάς δεν υπάρχει Ελλάδα.
  Αν φύγουμε όλοι, θα υπάρχει μόνο ως γεωγραφική έννοια.
  Αυτό θέλετε;

 10. Nikos Papadopoulos avatar
  Nikos Papadopoulos 15/10/2011 14:18:54

  Διαδώστε το να το δουν όλοι
  http://www.youtube.com/watch?v=q3e0Jsw3f7E

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.