#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
19/05/2013 14:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η πιο αποτελεσματική αντιρατσιστική πολιτική είναι η συντριβή της λαθρομεταναστευτικής εισβολής

«Εχθροπάθεια» και πολιτικά ορθές τρίχεςΤου Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

Λοιπόν, αδέρφια, ναι, είναι αλήθεια. Πολλοί εκ των εταίρων μας έχουν δρακόντειους νόμους κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας. Την πιο αυστηρή νομοθεσία την έχουν οι Γερμαναράδες. Στο δε Βέλγιο μπορείς να κονομήσεις μέχρι 8 χρονάκια κάθειρξη. «Τρίτη, Πέμπτη μακαρόνια, φάτε μάγκες βγάλτε χρόνια και την Κυριακή έχει κρέας, τζάμπα είναι κι ο κουρέας». Ήρθε κι η κυρία Μάλστρομ, σκανδιναβικής εκτροφής υποθέτω, και μας κούνησε το δάχτυλο να εναρμονιστούμε κι άλλο με την Απόφαση Πλαίσιο 2008/913 «για την καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας μέσω του ποινικού δικαίου».

Ξέρετε γιατί οι βόρειοι έχουν τέτοιο νταλκά και τέτοιους νόμους; Να σας πω εγώ. Γιατί ιστορικά είναι βουτηγμένοι στις ενοχές. Γιατί ο ρατσισμός υφέρπει στις κοινωνίες τους κι ήταν κολαούζοι του Αδόλφου.

Η Γερμανία είναι η Πατρίδα του Φυλετικού Ρατσισμού. Αυτή έδωσε το εφαρμοσμένο know how, πως βάζεις στην μηχανή του κιμά Εβραίους, Έλληνες, Ρώσους, τσιγγάνους, Πολωνούς, ανάπηρους κλπ. Κι ακόμη το μάτι τους γυαλίζει.

Το Βέλγιο είναι η χώρα των Βαλλόνων και των Φλαμανδών. Όταν εισέβαλαν οι Γερμανοί είχαν φοβερές απώλειες. Τρεις από διάρροια και δυο στραμπουληγμένους αστραγάλους. Οι δυο άσπονδοι μέτοχοι του κράτους – εταιρεία, συναγωνίστηκαν ποιος θα δώσει τους περισσότερους εθελοντές στα Waffen SS για το ανατολικό μέτωπο. Ξεχώριζε όμως ο Βαλλόνος Λεόν Ντεγκρέλ, που πέθανε εξόριστος στην Ισπανία, φιλοξενούμενος του Φράνκο κι αμετανόητος. Το κόμμα του, οι Ρεξιστές, πριν τον πόλεμο είχε φτάσει στο 20%! Όταν με τις χιλιάδες άνδρες του και την στολή των SS παρήλαυνε στην βελγική πρωτεύουσα, χιλιάδες πολιτών τους έραιναν με λουλούδια.

Γι’ αυτόν είχε πει ο Αδόλφος «αν είχα έναν γιο, θα ήθελα να ήταν ο Λεόν»! Τι συγκινητικό, ε;

Οι Ολλανδοί αφού κάτι λίγοι σκέφτηκαν να υπερασπιστούν την χώρα λακκούβα μετά το ξανασκέφτηκαν καλύτερα, κουνούσαν το μαντήλι στους διερχόμενους ναζί κι ύστερα μερικές χιλιάδες στρατεύτηκαν στα SS, για να μην υστερήσουν από τις γύρω χώρες.

Η Ιστορία της κατοχικής Γαλλίας είναι μια Ιστορία μαζικού δωσιλογισμού. Στην γαλλική  Μεραρχία Εθελοντών των Waffen SS «Καρλομάγνος» υπηρέτησαν στο Ανατολικό Μέτωπο συνολικά μερικές δεκάδες χιλιάδες…μόνο. Διότι οι Γερμανοί αρνήθηκαν το αίτημα οι Γάλλοι εθελοντές να πολεμήσουν με γαλλικές στολές, γάλλους αξιωματικούς και υπό γαλλική σημαία. Αλλιώς θα ήταν εκατοντάδες χιλιάδες, σε μια χώρα όπου τα φιλοναζιστικά αισθήματα υπονόμευσαν την άμυνα της χώρα το 1939-40, ο αντισημιτισμός είχε χτυπήσει ταβάνι κι ο ήρωας του Α’ ΠΠ, ο Στρατάρχης Πεταίν, έγινε νούλα των Γερμανών και πέθανε ως προδότης στη φυλακή. Αν δεν υπήρχε ο σπουδαίος Ντε Γκωλ, η Γαλλία θα έβγαινε ατιμασμένη από τον Β’ ΠΠ, σαν τροτέζα της Βουλώνης.

Η κυρία επίτροπος, αν ξέρει την Ιστορία των σκανδιναυικών χωρών, μπορεί να σας πει για την ψιλοαντίσταση της Δανίας και μετά για το «Freikorp Danmark», το «Εθελοντικό Σώμα Δανία» των SS, με το οποίο οι χιλιάδες Δανοί SS μετά ενώθηκαν με τις χιλιάδες Νορβηγούς, Σουηδούς και Φιλανδούς εθελοντές στην μεραρχία «Nordland».

Και πολέμησαν γενναιότατα όλοι αυτοί για την φυλετική θεωρία και την επικράτηση του Εθνικοσοσιαλισμού. Όταν έπεφτε το Βερολίνο, αυτοί οι ξένοι εθελοντές υπερασπίζονταν με φανατισμό τον Αδόλφο, ώσπου τίναξε τα μυαλά του στον αέρα.

Χώρια βέβαια τις αμέτρητες χιλιάδες που υπηρέτησαν ένοπλα τον κατακτητή μέσα στις κατεχόμενες χώρες τους.

Έχουν λοιπόν οι εταίροι μας θάψει πολύ πράμα στην αυλή τους, όπως η γάτα ξέρετε τι και εδώ και χρόνια φτιάχνουν …νόμους.

Εμάς όμως δεν μας αφορούν οι ενοχές τους, γιατί είμαστε η μόνη ευρωπαϊκή χώρα (μέχρι Ινδική, Αραβική, Αγγλική, κι Αρμενική Λεγεώνα είχαν οι Γερμανοί!), που δεν έστειλε εθελοντές στο Ανατολικό μέτωπο να φορέσουν την στολή των SS ή της Βέρμαχτ. Προσπάθησε να το κάνει η δοσιλογική ΕΣΠΟ και την αφάνισε η ΠΕΑΝ του Περρίκου ανατινάζοντας τα γραφεία τους στην Πατησίων. Για να τον συκοφαντήσει τότε το ΚΚΕ ως …προδότη, ενώ ήδη οι Γερμανοί τον είχαν ντουφεκίσει, αφού του παρουσίασαν όπλα για την  γενναία στάση του. Πέραν των λίγων χιλιάδων ταγματασφαλιτών που έδρασαν μόνο στην Ελλάδα, του Πούλου που για λίγο πήγε με τους δωσίλογους του να κυνηγήσει γιουγκοσλάβους αντάρτες στην Σλοβενία, κανείς Έλληνας, πλην ενός (1), του Σεβαστιανού Φουλίδη, ορκισμένου αντικομμουνιστή και πράκτορα της Abwher από προπολεμικά, δεν πολέμησε στο Ανατολικό Μέτωπο με γερμανική ή άλλη στολή του Άξονα.

Ούτε και μπόρεσαν να στήσουν ναζιστική οργάνωση της προκοπής.

Γιατί λοιπόν τόση πρεμούρα να φορέσουμε καπέλο ένα νόμο με περίεργους όρους περί «εχθροπάθειας» και πρόκλησης «μίσους»; Όροι υποκειμενικοί, με ερμηνεία λάστιχο, που θα δημιουργήσουν εγκλήματα γνώμης.

Δεν χρειαζόμαστε τέτοιες ολοκληρωτικές διατάξεις, όσο κι αν αρέσουν στον κύριο Ρουπακιώτη και κάποιους άλλους. Υπάρχει νόμος, ο 927/1979, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει. Διώκει αυτεπάγγελτα πράξεις ή ενέργειες που μπορεί να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος ή βία κατά ομάδων ή ατόμων λόγω φυλετικής ή εθνικής καταγωγής ή θρησκεύματος.

Υπάρχει ο Ποινικός Κώδικας, όπου στην παράγραφο 3 του άρθρου 79 του Ποινικού Κώδικα, προβλέπεται το ρατσιστικό κίνητρο ως επιβαρυντική περίσταση σε οποιοδήποτε έγκλημα. Χωρίς όμως «τρύπες» για υποκειμενικές ερμηνείες.

Αν ψηφιστεί ως έχει το έκτρωμα αυτό, τότε, πχ θα διώκονται οι ιερείς μας, όταν θα κηρύττουν στις εκκλησίες μας κατά των μαρτύρων του Ιεχωβά. Θα διώκονται οι Αξιωματικοί όταν θα μιλούν στους στρατιώτες τους για τον εχθρό, για τους φονιάδες, βιαστές,  λεηλάτες και καταπατητές της Κύπρου. Θα διώκεται όποιος θα επισημαίνει τον αναχρονισμό και την βαρβαρότητα του Ισλάμ. Του Ισλάμ της βίας κατά των γυναικών, των ομοφυλοφίλων, του Ισλάμ της κλειτοριδεκτομής, των απαγχονισμών και της Γενοκτονίας των Χριστιανών της Συρίας.

Θα διώκεται η μισή Αριστερά για τον εγκωμιασμό των κομμουνιστικών καθεστώτων κι η Ρεπούση για το περί «συνωστισμού» πόνημα της και την αποχώρηση της στην ενός λεπτού σιγή στη Βουλή, για την Μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού.

Αν ο στόχος κάποιων είναι να εξουδετερώσουν την άνοδο της Χρυσής Αυγής με τέτοια κατασταλτικά μέτρα, που θα διώκουν πεποιθήσεις και γνώμες, γιατί τα αληθινά ρατσιστικά εγκλήματα ήδη διώκονται, τότε πρόκειται περί ανοησίας που θα την γιγαντώσει.

Η πιο αποτελεσματική αντιρατσιστική πολιτική είναι η συντριβή της λαθρομεταναστευτικής εισβολής, η απέλαση των παρανόμων και η γρήγορη απόδοση πολιτικού ασύλου, στους λίγους που το δικαιούνται, με παράλληλη άμβλυνση των κοινωνικών αντιθέσεων. Η απάντηση είναι ασφαλή σύνορα, ασφαλείς δημόσιοι χώροι, ασφαλή σπίτια.  Το κράτος δικαίου και η πατριωτική πολιτική.

Η Απόφαση Πλαίσιο θέτει τους στόχους, δεν σε υποχρεώνει στο πως θα τους πετύχεις. Κι εμείς έχουμε ήδη υπερεπάρκεια νόμων και για τον ρατσισμό. Δεν μας αφορούν οι ενοχές των βόρειων ευρωπαίων. Δεν αφορούν τα εθνικά συμφέροντα οι ιδεοληψίες της όποιας αριστεράς, που προσπαθεί ως σημαιοφόρος της πολιτικής ορθότητας να επιβάλλει διατάξεις ολοκληρωτικού χαρακτήρα.

Αντίκεινται στο πολιτικό DNA της Κεντροδεξιάς, αντίκεινται στην δημοκρατία.

Τί χρειαζόταν αυτή η πρωτοβουλία και ποιοι την είχαν, όταν ο Πρωθυπουργός εργάζεται είκοσι ώρες το 24ωρο, όταν δίνει αγώνα να προσελκύσει επενδύσεις και να αντιμετωπίσει την ανεργία; Ποιους βοηθάει αυτή η αντιπαράθεση; Αποδυναμώνει την Κεντροδεξιά, συσπειρώνει την Αριστερά και ηρωοποιεί την Χρυσή Αυγή. Είναι λοιπόν χρέος των βουλευτών της ΝΔ αλλά και κάθε εχέφρονα πατριώτη βουλευτή ή μη, να μην επιτρέψει αυτό το παιχνίδι σε βάρος της παράταξης, της δημοκρατίας και της χώρας. Όποιου του αρέσει να πλάθει παράξενες λέξεις, όπως «εχθροπάθεια», ας πάει να παίξει επιτραπέζιο παιχνίδι ή τίποτε άλλο με τους κολλητούς του…

ΣΧΟΛΙΑ

 1. DebbyTant avatar
  DebbyTant 18/05/2013 08:00:36

  http://www.paraskhnio.gr/2013/05/17/friki-sti-siria-islamistes-evnouchizoun-anthropous-eno-ine-akoma-zontani-prosochi-to-pio-skliro-vinteo-pou-echete-di-apo-siria/

  • maverick avatar
   maverick @ DebbyTant 18/05/2013 14:29:58

   Και μετά η Ελλάδα, θα κληθεί να παράσχει περίθαλψη και βεβαίως άσυλο, από το περίσευμα πόρων που δεν διαθέτει, σ' αυτούς τους ισλαμοφασίστες, πληρώνοντας ο ελληνικός λαός με το αίμα του όλα αυτά φυσικά, όπως συνέβει και με τους ουτσεκάδες - UCK αλβανούς και τώρα αιματοκυλίζουν την πατρίδα μας. Κατά τα άλλα «κάποιοι» μιλάνε για ξενοφοβία, ρατσισμό και άλλες @@@.

 2. Γιώργος Γκάγκαλης avatar
  Γιώργος Γκάγκαλης 18/05/2013 08:02:53

  Εξαιρετικό, καλημέρα.

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Γιώργος Γκάγκαλης 18/05/2013 13:56:20

   Ευχαριστώ. Καλημέρα.

   • takisz avatar
    takisz @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 18/05/2013 18:34:49

    Σωστοτατος Φαηλο!

   • Διηνεκης avatar
    Διηνεκης @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 18/05/2013 19:22:05

    Τα ειπες ολα φαηλο μπραβο ελπιζω να τα ακουσουν αυτοι που πρεπει για το καλο ολων μας

   • Βατάτζης avatar
    Βατάτζης @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 19/05/2013 11:14:00

    Ολόσωστος Φαήλο. Ξέχασες να αναφερθείς στους άραβες συνεργάτες των Ναζί (Σαΐντ Μουχαμέτι Αλγερία, Χάτζι Μοχάμεντ Αμίν αλ Χουσέιν Παλαιστίνη, κ.α.) αλλά και στα γειτονόπουλα μας (Βουργαρία, Αλβανία, Τουρκία), για τους οποίους, η απλή κουβέντα και μόνο, θα βάζει φυλακή ο νέος νόμος. Τι χρειάζεται για ΝΑ ΜΗΝ ψηφιστεί; Ο Σαμαράς αλήθεια, θέλει να ψηφιστεί; Αν ναι, να το ξέρουμε!

    • popaia avatar
     popaia @ Βατάτζης 19/05/2013 18:25:10

     Και οι Τσετσένοι Βατάτζοι. Δεν υπάρχει αντιναζιστικό Ισλάμ, μόνο υπερκαραναζιστικό και καλούμαστε να λύσουμε το μυστήριο της ισλαμολαγνείας των αντιναζιστών.

     • popaia avatar
      popaia @ popaia 19/05/2013 18:26:31

      Διόρθωση: Βατάτζη

    • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
     Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Βατάτζης 20/05/2013 01:04:31

     Είπα να πω για τους Βόρειους και τους Κεντροευρωπαίους που μας κουνάνε το δάχτυλο. Για το Hantzar Division, τον Μεγάλο Μουφτή της Ιερουσαλήμ κλπ, άλλη φορά...

 3. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 18/05/2013 08:41:50

  Eδωσες μονος σου την απαντηση.Αποδυναμώνει την Κεντροδεξιά, συσπειρώνει την Αριστερά και ηρωοποιεί την Χρυσή Αυγή.Και μην ξεχναμε οτι αριστερα ειναι και η ΔΗΜΑΡ του Ρουπακιωτη και το ΠΑΣΟΚ του Βενιζελου.Χθες ο Τσιπρας αλλωστε το ειπε οτι με το νομοσχεδιο θα αποδυναμωσει τη θεωρια των δυο ακρων (δηλαδη θα βγει η βια της αριστερας χωρις ελεγχο) και αρα τη ΝΔ και καλεσε το Ρουπακιωτη να το ψηφισει.
  Λογω ακριβως των εταιρων αυτος ειναι ο μοναδικος τομεας που ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι πιο κοντα στην ΕΕ (με την οποια ειναι σε κοντρα για την οικονομια) απο τη ΝΔ και θελει να το εκμεταλλευθει.
  Τα παραπονα για το Σαμαρα που δουλευει 20 ωρες δεν τους ενδιαφερουν.
  Προτεινω τα ακολουθα : νομο αυστηρα προσαρμοσμενο στην καταδικη του ναζισμου : πχ. απαγορευεται ο εγκωμιασμος του εθνικοσοσιαλιστικου καθεστωτος της Γερμανιας και κομμα ή οργανωση που στηριζεται στην ιδεολογια αυτη εφ οσον δεν την αποκηρυξει.Αυτο θα ικανοποιησει και τις εβραικες οργανωσεις της Αμερικης που θα συναντησει ο Σαμαρας και δεν μπορει να ειναι αντιθετος σε αυτον κανεις ΝΔκρατης.Μονο η ΧΑ που θα υποχρεωθει να αποκηρυξει τον Χιτλερ αλλά δικο τους προβλημα.
  Εαν παρ ολα αυτα Ρουπακιωτης και Σια επιμενουν σε εχθροπαθειες βαλτε τη μαγικη λεξη : κοινωνικη ταξη.Εκει που λενε απαγορευεται ο λογος μισους λογω φυλου,εθνους,θρησκειας κλπ βαλτε και λογω κοινωνικης ταξης και θα δειτε ολους τους ακραιφνεις δημοκρατες της αριστερας να ορυονται.
  Γιατι Φαηλο μπορει SS να μην ειχαμε στην Ελλαδα αλλά Γκεπεου ειχαμε.Και 17 Νοεμβρη βεβαια προσφατα.
  Η απαντηση λοιπον στην προσπαθεια Ρουπακιωτη - Τσιπρα να ποινικοποιησουν το λογο φυλετικους μισους μπορει να ειναι μια : Θα ποινικοποιηθει και ο λογος ταξικου μισους.Με ταξικη εχθροπαθεια δολοαφονηθηκαν 40 ανθρωποι απο τη 17Ν και αυτοι που τωρα ζητουν ποινικοποιηση δημοσιευαν τις προκηρυξεις της στην Ελευθεροτυπια.
  Το ταξικο μισος οδηγησε στην πυρποληση της Μαρφιν και το θανατο των υπαλληλων.
  Αυτη ειναι η απαντηση στην αριστερα : Αν θελετε να ποινικοποιηθει το μισος θα ποινικοποιηθει και το ταξικο μισος αλλιως τιποτα.

  • ΜΑΝΩΛΗΣ Μ avatar
   ΜΑΝΩΛΗΣ Μ @ ψυχραιμια 18/05/2013 08:47:01

   Εύστοχος. Αυτό είναι το σωστό επιχείρημα για να αποσυρθεί το νομοσχέδιο.

  • B.Q avatar
   B.Q @ ψυχραιμια 18/05/2013 08:53:46

   '' Αν θελετε να ποινικοποιηθει το μισος θα ποινικοποιηθει και το ταξικο μισος αλλιως τιποτα.''
   Χαχαχαχα!!! Παγκόσμια αποκλειστικότητα η ...ποινικοποίηση του ''ταξικού μίσους''. Κάντε κάτι να καταργηθεί και η ...πάλη των τάξεων παρακαλώ!!

   • ψυχραιμια avatar
    ψυχραιμια @ B.Q 18/05/2013 10:15:00

    Eγω δεν ζητησα να καταργηθει η παλη των ταξεων.Εσυ νομιζεις οτι θα καταργησεις την παλη των εθνων και των θρησκειων με νομους.
    Ειπα πολυ απλα : αν Ρουπακιωτης και Σια και υπερασπιστες του Κουφοντινα αλλα εχθροι του Μιχαλολιακου επιμεινουν στο αρθρο που λεει φυλακιζεται οποιος προτρεπει σε λογο εναντιον αλλου λογω φυλου,εθνους,θρησκειας ,σεξουαλικου προσανατολισμου και δεν ξερω τι αλλο εχουν βαλει να πει η ΝΔ βαλτε και ΛΟΓΩ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ και να δουμε τι θα πουν οι δικηγοροι της 17Ν που εμφανιζονται τωρα ως προστατες της δημοκρατιας.
    Πολυ απλα πραγματα.Δεν καταλαβα γιατι αυτος που μαχαιρωνει Πακιστανο ειναι χειροτερος απο αυτους που δολοφονουν τον Περατικο.
    Λοιπον : προτεινετε την προσθεση στο λογω κοινωνικης ταξης στα εγκληματα μισους για να δουμε τους απατεωνες της αριστερας να σκουζουν.

    • man8os avatar
     man8os @ ψυχραιμια 18/05/2013 11:35:07

     Σωστος Ψυχραιμια, συμφωνω

    • Lichnee avatar
     Lichnee @ ψυχραιμια 18/05/2013 17:47:43

     Μπράβο ψυχραιμία!
     Σωστότατη τοποθέτηση και πολύ εύστοχη.

    • aprile avatar
     aprile @ ψυχραιμια 19/05/2013 12:44:51

     εύστοχος!

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ ψυχραιμια 18/05/2013 11:40:42

   Πολύ σωστός! Προσυπογράφω!

   • maverick avatar
    maverick @ ΒΙΣ 18/05/2013 14:33:49

    Επίσης, προσυπογράφω.

  • Γιάννης Ν.Ιωαννίδης avatar
   Γιάννης Ν.Ιωαννίδης @ ψυχραιμια 18/05/2013 16:54:21

   Πολύ πολύ εύστοχο και έξυπνο, μάλλον δε και πρωτοποριακό. Ως νομικός σας δίνω συγχαρητήρια.

  • rally monkey avatar
   rally monkey @ ψυχραιμια 18/05/2013 20:25:19

   Ο νόμος περί καταδίκης ναζισμού θα είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία να ξεπλυθει η Χρυσή Αυγή ....έτσι απλά ..

  • roadrunner avatar
   roadrunner @ ψυχραιμια 18/05/2013 21:26:56

   Μόνο θεωρητική διάσταση μπορεί να έχει το επιχείρημα του Ψυχραιμία, νομίζω. Γιατί,
   πρώτον: ρεαλιστικά και πρακτικά, το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο δεν μπορεί να διαμορφωθεί, με γνώμονα τις πιθανές αντιδράσεις της αριστεράς, στην προτεινόμενη ποινικοποίηση του ταξικού μίσους.

   Δεύτερον, βλέπω την ποινικοποίηση του ταξικού μίσους (στην παρούσα συγκυρία), ως δυνητικό εργαλείο εξαγνισμού και απαλλαγής της «τάξης των πολιτικών» (και όχι μόνο) από τις ευθύνες τους, για την οικονομική καταστροφή της χώρας, την συγκάλυψη οικονομικών εγκλημάτων-(φοροδιαφυγή, διασπάθιση δημόσιου χρήματος κτλ.) , την υπαγωγή στο ΔΝΤ κτλ. Δεν ξεχνάω και κανείς δεν πρέπει να ξεχάσει (εδώ υπεισέρχεται η ελευθερία του λόγου), ότι κάποιοι πολιτικοί εγκλημάτησαν και οδήγησαν τον ελληνικό λαό στην εξαθλίωση – εκκρεμεί εξάλλου και μια εξεταστική για το πώς φτάσαμε ως το Μνημόνιο.

   Τρίτον, η παράταξή μας, που περιλαμβάνει στην ιδεολογία της, την κοινωνική δικαιοσύνη, πρέπει να στοχεύει στην εξάλειψη του ταξικού μίσους, μέσω επίτευξης της αξιοκρατίας και της κοινωνικής κινητικότητας. Στα προαναφερόμενα, νομίζω, ότι περισσότερο ως τροχοπέδη θα λειτουργούσε η ποινικοποίηση των διακρίσεων, με βάση την «κοινωνική τάξη». (Οι αντι-ρατσιστικές ευαισθησίες (και οι συνεπακόλουθες νομοθεσίες) γεννήθηκαν βασιζόμενες στην αντικειμενική και εκ της φύσεως, αδυναμία κάποιων ανθρώπων (συνήθως μειοψηφούντων) να αλλάξουν το χρώμα του δέρματος ή τον γενετήσιο προσανατολισμό τους. Στον κοινωνικό φιλελευθερισμό όμως, δεν υπάρχει (κανονικά) αντικειμενική αδυναμία να αλλάξει ένα άτομο την κοινωνική τάξη στην οποία ανήκει, να ανέλθει τα σκαλοπάτια ως την κοινωνική κορυφή. Εάν προτείνεις ποινικοποίηση του ταξικού μίσους, εμμέσως δέχεσαι το αντίθετο, δηλαδή, ότι η κοινωνική κινητικότητα είναι αντικειμενικά ανέφικτη.)

  • Β.Κ.Σιάπκα avatar
   Β.Κ.Σιάπκα @ ψυχραιμια 20/05/2013 10:30:36

   Ψυχραιμία, σέβας.
   Με μια υποσημείωση. Προ δύο ετών η κα Μπακογιάννη ήταν εξαιρετικά ενεργητική για το νόμο της ουγγαρίας που περιορίζει την ελευθερία του λόγου... τώρα γιατί είναι σιωπηλή; την προσωπική σου εκτίμηση...

 4. ΜΑΝΩΛΗΣ Μ avatar
  ΜΑΝΩΛΗΣ Μ 18/05/2013 08:44:41

  Μου είχε διαφύγει ότι υπάρχει νόμος ήδη από το 1979. Αυτό σε συνδυασμό με τον ποινικό κώδικα συνθέτει ένα ποινικό πλαίσιο που είναι υπεραρκετό. Δεν χρειάζεται νόμος προληπτικής αντιμετώπισης της Χρυσής Αυγής (γιατί περί αυτού πρόκειται το ρουπακιώτειο πόνημα) γιατί θα την ενδυναμώσει αντί να την καταστείλει.

 5. MCA avatar
  MCA 18/05/2013 09:13:58

  ….΄΄Η πιο αντιρατσιστική πολιτική είναι η συντριβή της λαθρομεταναστευτικής εισβολής΄΄….και της ΄΄μαύρης΄΄ και παράνομης εργασίας θα συμπλήρωνα.
  Ο συγκεκριμένος νόμος, κατά τη γνώμη μου, είναι ασαφής και καταργεί την ελευθερία του λόγου. Το να σταματήσουμε να μιλάμε για το πρόβλημα δεν σημαίνει ότι αυτό θα σταματήσει να υπάρχει.
  Μακάρι οι δημιουργοί του νόμου να πετύχουν τον σκοπό τους , να μειώσουν δηλαδή τις εντάσεις στην κοινωνία, αλλά μάλλον θα συμβεί το αντίθετο.
  Δυστυχώς η Ελλάδα έχει πέσει θύμα της ρατσιστικής συμφωνίας του Δουβλίνου η οποία εκτός των άλλων αποσταθεροποιεί την Χώρα.

 6. B.Q avatar
  B.Q 18/05/2013 09:25:07

  ''Η πιο αποτελεσματική αντιρατσιστική πολιτική είναι η συντριβή της λαθρομεταναστευτικής εισβολής, η απέλαση των παρανόμων και η γρήγορη απόδοση πολιτικού ασύλου, στους λίγους που το δικαιούνται, με παράλληλη άμβλυνση των κοινωνικών αντιθέσεων. Η απάντηση είναι ασφαλή σύνορα, ασφαλείς δημόσιοι χώροι, ασφαλή σπίτια.''
  Τώρα όμως, βάζετε πάλι ....δύσκολα!!! Η Χ.Α θα αποτελούσε μιά γελοία ατραξιόν, αν υπήρχαν αποτελεσματικές πολιτικές προτάσεις-λύσεις στα προβλήματα της ανεξέλεγκτης λαθροεισβολής, της εγκληματικότητας και της μαζικής φτωχοποίησης του Ελληνικού λαού (του 30% + ανεργίας). Το άθλιο κατασκεύασμα που υποχρεωτικά μας επιβάλλεται έξωθεν κι οι ντόπιοι αισχροί πολιτικάντηδες-λακέδες με υπερβάλλοντα ζήλο σπεύδουν δουλικά να προωθήσουν, αποτελεί ακόμη ένα δηλητηριώδες πλοκάμι της Νέας Τάξης, που τυλίγεται αργά γύρω από το λαιμό μας. Δεν είναι αποδεκτοί εκφραστές της Αριστεράς τα ψυχοπαίδια του συστήματος, οι σαλτιμπάγκοι του κυρΦώτη, οι συμμορίτες του ΛηστοΠασόκ κι οι ανεμοπαρμένοι Συριζόφρονες. ''Αριστερά'' που ΔΕΝ σέβεται και ...ποινικοποιεί την απόλυτη ελευθερία της σκέψης και της έκφρασης, δεν είναι Αριστερά. Είναι ένας άθλιος φασισμός, ντυμένος με κοκκινοπρασινορόζ τριμμένη ρόμπα.
  Όμως οι μάσκες έπεσαν πια κι η ώρα που θα εισπράξουν όλοι αυτοί ότι ακριβώς τους αξίζει, ολοένα πλησιάζει!

  • Β.Κ.Σιάπκα avatar
   Β.Κ.Σιάπκα @ B.Q 20/05/2013 10:42:20

   Έτσι!

   Εμένα πάντως με προβληματίζει η σιωπή του ΚΚΕ, μετά την αρχική αντίδραση....

 7. Γιωργος avatar
  Γιωργος 18/05/2013 09:59:36

  Κάποιος πρέπει να του πη του κυρίου Ρουπακιωτη έως εδώ και κάνη
  Μεγάλο λάθος να επιμένει ότι ο αντιρατσιστικός νόμος δεν αποσύρεται
  Μήπως λέω μήπως να τον δόση στο μιστερ Αλέξη να τον επεκτείνει
  Ακόμα παρά πέρα λέω.

 8. roadrunner avatar
  roadrunner 18/05/2013 10:09:00

  Δεν νομίζω ότι το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο έχει σχέση με τη ΧΑ.
  Είναι απλά μια απόπειρα επιβολής ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ και ΦΙΜΩΣΗΣ που επιχειρείται, για λογαριασμό της εθνομηδενιστικής αριστεράς (ο Θεός να την κάνει…).
  Είχαν καλομάθει τόσες δεκαετίες, να έχουν την αποκλειστικότητα στο δημόσιο λόγο. Εφόσον, τον τελευταίο καιρό εμφανίστηκε πατριωτικός αντίλογος, από την Κεντροδεξιά, που μάλιστα βρίσκει πολλαπλασιαστές και ενδυναμώνεται σταθερά, δημιουργείται πρόβλημα για την αριστερά. Θέλουν να λογοκρίνουν επιλεκτικά, εκείνους που τους ενοχλούν, γιατί διαλύουν τον ψευτοπροοδευτικό μύθο τους. Θα είναι πραγματικό θλιβερό, αν υπερψηφιστεί τέτοιος νόμος, που περιορίζει την ελευθερία της έκφρασης.

  • Κυθήριος avatar
   Κυθήριος @ roadrunner 18/05/2013 23:00:22

   Συμφωνῶ μέ ὅσα λές roadrunner,ἐκτός ἀπό τό ὅτι ἐμφανίστηκε πατριωτικός ἀντίλογος ἀπό τήν κεντροδεξιά. Πού τόν ἄκουσες;

   • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
    Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Κυθήριος 19/05/2013 00:43:53

    Που εμφανίστηκε; Ο Τάκης Μπαλτάκος, εγώ και άλλοι τί είμαστε; Σουηδοί τροτσκιστές;

    • Κυθηριος avatar
     Κυθηριος @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 19/05/2013 05:31:29

     Εγώ μόνο εσένα ακούω,κανέναν άλλο.

     • roadrunner avatar
      roadrunner @ Κυθηριος 21/05/2013 23:16:01

      Το ίδιο εννοούσα Κυθηριε, στο αρχικό μου σχόλιο.

  • Θόδωρος 17.06.2012 avatar
   Θόδωρος 17.06.2012 @ roadrunner 19/05/2013 17:19:59

   Ενδιαφέρουσα άποψη, roadrunner.
   Μπαίνεις στην ψυχολογία τους, σωστός!

 9. Kimon avatar
  Kimon 18/05/2013 10:16:52

  «Η Γερμανία είναι η Πατρίδα του Φυλετικού Ρατσισμού. Αυτή έδωσε το εφαρμοσμένο know how, πως βάζεις στην μηχανή του κιμά Εβραίους, Έλληνες, Ρώσους, τσιγγάνους, Πολωνούς, ανάπηρους κλπ.»
  Αγαπητέ κ. Κρανιδιώτη,
  Εδώ θα διαφωνίσω μαζί σας. Η Τουρκία είναι η πατρίδα του Φυλετικού Ρατσισμού αφού πρώτη αυτή εκτέλεσε επιστημονική Γενοκτονία Ελλήνων, Αρμενίων, Ασσυρίων, Αλεβιτών κλπ, με Γερμανική βέβαια επίβλεψη . Το 1910, από τα 11 εκατομμυρια κατοίκων στην σημερινή Τουρκία , τα 5 περίπου ήταν χριστιανοί. Εάν υποθέσουμε ότι 1.5 εκ χριστιανοί Ελληνες ήλθαν στην Ελλάδα και 500 χιλ περίπου μετανάστευσαν, 3 εκ χριστιανοί εσφάγησαν μέσα σε έξη χρόνια από το 1915 μέχρι το 1922 [1]. Ο Χίτλερ άλλωστε δήλωσε: Ο Κεμάλ υπήρξε ο δασκαλός μου. Όσο για το σημερινό πολιτικό σύστημα, και τις αναφορές του στον φασισμό, κανέναν δεν πείθει για την προσήλωσή του στα δημοκρατικά ιδεώδη. Απλώς, προσπαθεί με κυνήγι μαγισών,με την εισαγωγή ισλαμοφασιστών λαθρομεταναστών μελλοντικών ψηφοφόρων του και με τροποκράτηση του Ελληνικού πληθυσμού μέσω της φορολογίας και της εγκληματικότητας να επιβραδύνει το τέλος του
  [1] G.Horton, Η Μάστιγα της Ασίας.

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Kimon 18/05/2013 13:49:11

   Αγαπητέ Κίμωνα,

   Ο Γερμανικός φυλετισμός έχει βαθιές ρίζες ήδη από τον 18ο και 19ο Αιώνα. Οι Τούρκοι έδωσαν το "παράδειγμα" ότι μπορείς να κάνεις Γενοκτονία, να σφάξεις εκατομμύρια και να τη γλυτώσεις αλλά και αυτό τότε έγινε με την καθοδήγηση της ενθάρρυσνση της γερμανικής στρατιωτικής αποστολής (Λίμαν Φιν Σάντερς κλπ). Οι πορείες θανάτου των Χριστιανών, το Άουσβιτς εν ροή, όπως τις χαρακτήρισε ο Π. Ενεπεκίδης, είναι τούρκικη εφαρμογή αλλά η ιδέα των εκτοπίσεων, η πατέντα ήταν γερμανική! Το ότι μπορείς να σφάξεις, ατιμώρητα όπως νόμιζε, έναν λαό, αυτό εννούσε ο Χίτλερ, με την φράση "Ποιός θυμάται σήμερα τους Αρμένιους;". Δεν έχω συναντήσει ποτέ στην βιβλιογραφία την φράση "Ο Κεμάλ ήταν δάσκαλος μου". Αν έχεις τίτλο και συγγραφέα, θα είμαι υπόχρεως, θα ενίσχυε τα επιχειρήματα μας κατά του κεμαλικού πρωτοναζισμού και των σημερινών ισλαμοφασιστών του Ερντογάν.
   Η Γενοκτονία αλά Τούρκα είναι πρωτόγονη. Λεπίδι, φωτιά, βιασμοί και πλιάτσικο κι έγινε με γερμανική ηβθική αυτουργία.
   Η Γενοκτονία αλά γερμανικά ήταν πιο ...σοφιστικέ, βιομηχανοποιημένη και σε μεγαλύτερη κλίμακα.

 10. parsifal avatar
  parsifal 18/05/2013 10:42:34

  Ορθή η γενική κατεύθυνση του αρθρου,ομως διακρίνεται μια "γρήγορη" απόκρυψη - παραλλαγή της ημετέρας δωσιλογικής ιστορίας, που συνεχίζεται εως τις ημέρες μας ... Ποίου καθεστώτος διαχειριστής κρατικού χάρτου ητο η οικογένεια υπηρεσιακού πρωθυπουργού ; Ποία η προιστορία εκλεκτών αποφοίτων της Γερμανικής Σχολής και "δοκτόρων" της Ζιεμένς ;
  Στην Γαλλία κ. Κρανιδιώτη οντως υπήρξε Milice και Division Charlemagne, πλήν ομως με την Απελευθέρωση ο σοφός Ντε Γκώλ "απασφάλισε" την βραδυφλεγή βόμβα εμφυλίου με την ενταξη και των FTP στις FFI και την απηνή δίωξη δωσιλόγων και Ταγματασφαλιτών (Μilice), τότε μάλιστα δημιουργήθηκαν και οι διάσημες κατόπιν μονάδες CRS της αποκαθαρμένης Αστυνομίας. Εδώ, κάποιοι επανεξόπλισαν και χρησιμοποίησαν τα καθάρματα της ΕΙδικής (αυτούς που βασάνισαν ΚΑΙ τους αγωνιστές της ΠΕΑΝ...) και τους Χίτες του Θησείου σε νέο, "Εθνικό" ρόλο...
  Τώρα επί του "αντιρατσιστικού νόμου", απολύτως σύμφωνοι. Ουδεμίαν χρείαν "αντιρατσιστικής προστασίας" εχει η χώρα μας και οι απεγνωσμένες προσπάθειες αφελληνισμένων "δημοκρατικών αριστερών" να επιβάλλουν δια νόμου την "ενσωμάτωση" και την "ενταξη" αλλόφυλων, αλλόθρησκων και εκ διαμέτρου πολιτιστικά "αχώνευτων" θα πέσουν στο κενό.
  Δεν εχομε κάτι κατά των μεταναστών και των μουσουλμάνων ως "συνανθρώπους μας". Δεν τους θέλωμε ως συμπολίτες μας, δεν θέλωμε να σφάζουν αρνιά μέσα στις πόλεις μας και να μολύνουν ηχητικά με τους αμανέδες τους , δεν θέλωμε την αντίληψη τους για τις γυναίκες, δηλαδή για τις κόρες και τις γυναίκες μας που τις καθιστούν σκεύη "ξεχαρμανιάσματος", δεν θέλωμε την "διαφορετικότητα" της βρωμερής κουζίνας τους, των αγελαίων ηθών και εθίμων τους. Στις χώρες τους, στους τεκέδες και στα τζαμιά τους !

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ parsifal 18/05/2013 14:00:43

   Αγαπητέ, δεν είναι δυνατόν σε ένα άρθρο να κάνω επισκόπηση όλης της Ιστορίας της Κατοχής και του μετεμφυλιακού κράτους. Ποια ..."απόκρυψη" λοιπόν.
   Το κείμενο είχε ένα στόχο: να δείξω ότι οι εταίροι μας έχουν την φωλιά τους χεσμένη, γι' αυτό είναι "υπερευαίσθητοι" στο θέμα του ρατσισμού, να δείξω με αδρές γραμμές γιατί δεν μας ασφορά και γιατί ε΄'ιναι επαρκές το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο.

 11. Uncle Stgm avatar
  Uncle Stgm 18/05/2013 11:02:49

  Λίγος πολιτικός ρεαλισμός δεν υπάρχει;
  Για να εφαρμόσει η παρούσα κυβέρνηση Σαμαρά κάποια μέτρα περιορισμού της παράνομης μετανάστευσης (και κυρίως του "μαγνήτη" που την έλκει, της παράνομης ανασφάλιστης εργασίας και εναντίον όσων επωφελούνται απο αυτήν), πρέπει να πάρει και "μέτρα ισορροπίας" προς την αντίθετη κατεύθυνση.
  Δεν το καταλαβαίνετε;
  Στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ πολιτική, όταν θέλουμε να "στρίψουμε δεξιά", "βγάζουμε φλάς αριστερά".
  Τα λοιπά είναι "ιδεολογίες", δηλαδή αέρας κοπανιστός και αρωματισμένος, προς χρήσιν της τακτικής πελατείας.

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Uncle Stgm 18/05/2013 13:55:01

   Αέρας κοπανιστός και ολίγον δύσοσμος, μάλλον λόγω προέλευσης των αερίων, το επιχείρημα τάχα "τακτικής", που επικαλείστε, ως Κουροπάτκιν του λαθρομεταναστευτικού πολέμου.
   Δεν ποινικοποιείς αφηρημένες έννοιες, που επιδέχονται υποκειμενικές ερμηνείες.
   Δεν αβαντάρεις έτσι τα δυο άκρα. Είναι απλά ηλίθιο.
   Διαβάσατε παραπάνω τι ισχύει ήδη. Γιατί χρειαζόμαστε κάτι παραπάνω από τον ισχύοντα νόμο, και την αναγνώριση του ρατσιστικού κινήτρου ως επιβαρυντική περίσταση σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ έγκλημα, όπως ήδη προβλέπει η παρ. 3 του άρθρου 79 ΠΚ; Μάλλον για να κάνει το κομμάτι του ο Ρουπακιώτης, να πωλωθεί το κλίμα κι άλλο και να ευχαριστηθεί και η Μάαλστρομ ή πως διάολο την λένε.

 12. Ελπιδοφορος avatar
  Ελπιδοφορος 18/05/2013 11:03:41

  Ίσως πιο δρακόντειο το αντιρατσιστικό!!!
  “Ακόμη, θα τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον 6 μηνών και χρηματική ποινή 5.000 – 20.000 ευρώ όποιος με πρόθεση, δημόσια παροτρύνει, προκαλεί ή διεγείρει σε βιαιοπραγίες ή μίσος κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων, με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, το γενετήσιο προσανατολισμό, ή την ταυτότητα φύλου.
  Επίσης, με τις ίδιες ποινές θα τιμωρείται και όποιος παροτρύνει, προκαλεί ή διεγείρει σε πράξεις φθοράς ή βλάβης πραγμάτων που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από τις παραπάνω ομάδες ή πρόσωπα, ενώ όποιος ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ σε οργάνωση ή σε ένωση προσώπων (π.χ. ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ) που επιδιώκει συστηματικά την τέλεση των παραπάνω πράξεων τιμωρείται με φυλάκιση έως δύο ετών.”

  Ποιος θα κρίνει εάν ένα κόμμα πληροί τα παραπάνω κριτήρια;
  Η βουλή, ποιος άλλος.
  Άσχετα εάν τα λέει η ΔΕΝ τα λέει ένα κόμμα η εάν στήσει κάποιος μια προβοκάτσια εναντίον αυτού του κόμματος.
  Άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.

  Η αριστερά θεωρούσε το ΛΑΟΣ ως φασιστικό κόμμα.
  Ήταν δεν ήταν έτσι το ονόμασε!
  Για αυτούς οποιοσδήποτε δεν είναι αριστερό-κομμουνιστής είναι φασίστας.
  Για αυτούς οποιοσδήποτε υπερασπίζετε την Ορθοδοξία μας , το Έθνος και την πατρίδα του είναι φασίστας.
  Λογικό, γιατί είναι άθεοι και διεθνιστές.
  Αναφέρομαι στην ιδεολογία αυτών των κομμάτων και όχι στους ψηφοφόρους τους η σε ορισμένους εκπροσώπους τους , που μπορεί να είναι περισσότερο Εθνικιστές και Χριστιανοί από πολλούς άλλους που ψηφίζουν άλλα κόμματα!

  Επομένως εάν η αριστερά είχε την πλειοψηφία στην βουλή το κόμμα θα ήταν παράνομο και όσοι συμμετείχαν σε αυτό θα πήγαιναν φυλακή!
  Μήπως αργότερα (εάν και εφόσον έχουν πλειοψηφία στην επόμενη βουλή) σειρά έχει το κόμμα στο οποίο ανήκει ο κύριος Βορίδης ο Γεωργιάδης ΑΛΛΑ και ο κ. Σαμαράς γιατί και αυτόν ακροδεξιό τον χαρακτηρίζει ο Τσιπρας και οι ομοιιδεατες του;

  Μην κοιτάτε που τους βολεύει γιατί συγκυβερνούν οι του πασοκ και της δημαρ με την ΝΔ. και δεν αναφέρονται τώρα σε αυτήν , θυμηθείτε όλους αυτούς όταν κυβερνούσε μόνο του το πασοκ η η ΝΔ. εάν ήταν όλοι αυτοί οι προοδευτικοί μαζί και η ΝΔ. η επάρατη δεξιά.
  ΝΑΙ η ΟΧΙ;
  Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΕΙ Η ΒΟΥΛΗ, ΠΑΡΑΝΟΜΗ!!!!!!!!!
  Πάμε καλά;
  Έχουν σκεφτεί οι βουλευτές της ΝΔ. , των ΑΝΕΛ μαζί με τον πρωθυπουργό μας τι πάνε να κάνουν;

 13. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 18/05/2013 11:36:13

  Φαήλο, στο Κέντρο της Αθήνας κυκλοφορείς, σε έχω πετύχει άλλωστε. Λοιπόν, πες στον πρωθυπουργό ότι οι Νιγηριανοί πουλάνε κανονικότατα πρέζα κατά ομάδες δίπλα στο Πανεπιστήμιο και την Ακαδημία. Μέρα μεσημέρι, με ανοιχτά τα μαγαζιά, δίπλα στα ανώτατα πνευματικά μας ιδρύματα. Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται...
  Αν δεν υπάρχει η θέληση να σταματήσει έστω ΑΥΤΟ, είμαστε για κλάματα....

  • Σωτ Μητραλ avatar
   Σωτ Μητραλ @ ΒΙΣ 18/05/2013 13:55:05

   ΒΙΣ ΤΙ... ΕΧΘΡΟΠΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;;;

   • ΒΙΣ avatar
    ΒΙΣ @ Σωτ Μητραλ 18/05/2013 14:41:46

    Τρέχω να τα γράψω τώρα, πριν ψηφιστεί ο ρατστιστονόμος του Ρουπακιώτη-Βισίνσκυ. Μετά την ψήφιση του νόμου θα γράφω: "Νομίζω πως είδα με την άκρη του ματιού μου έξω από το Πανεπιστήμιο κάποιους κυρίους που μάλλον είχαν βγει από σολάριουμ και μου φάνηκε ότι πουλούσαν κάτι για το οποίο δεν έδιδαν απόδειξη". Θα το ρίξω, δηλαδή, στον "φορολογικό πατριωτισμό", που είναι αποδεκτός και από την Αριστερά....

    • Σωτ Μητραλ avatar
     Σωτ Μητραλ @ ΒΙΣ 18/05/2013 15:46:36

     Περίμενε ΒΙΣ: τὸ νὰ ὑπαινιχθεῖς ὅτι συγκεκριμένοι ἀλλοδαποὶ δὲν γέμονται φορολογικοῦ πατριωτισμοῦ ναὶ μὲν τὸ σώζει κάπως, ἀφοῦ ἀποτάσσεσαι τὸν πρωτόγονο προ-διαφωτιστικὸ πατριωτισμό, ἀλλὰ καὶ πάλι ἔχεις πρόβλημα ἐχθροπάθειας. Ἡ ἀναφορὰ περὶ «σολάριουμ» θὰ θεωρηθεῖ εἰρωνικὴ κλήση σὲ βιαιότητα. «Αὐτὸς τοὺς εἰρωνεύεται, ἄρα προάγει σὲ βία».

     Θυμίζω ὅτι τοὺς νόμους τοὺς χειρίζεται ἠ ΕΚΑΣΤΟΤΕ κυβέρνηση... Ὁπότε καὶ τὰ μπρατσάκια τύπου «κάποιοι δεξιοὶ στὴν κυβέρνηση θὰ διασώσουν τὰ προσχήματα καὶ τὸ ξεχείλωμα τῶν ἐννοιῶν» εἶναι, μακροπρόθεσμα, ἀνυπόστατα!

    • Ρηνα avatar
     Ρηνα @ ΒΙΣ 18/05/2013 22:00:09

     ΒΙΣ χαχα εγραψες με το σολαριουμ!

    • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
     Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ ΒΙΣ 19/05/2013 00:41:37

     Είσαι τρε εχθροπαθίκ.

     • Θόδωρος 17.06.2012 avatar
      Θόδωρος 17.06.2012 @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 19/05/2013 17:26:33

      Εχθροπαθίστα!

 14. καπα κλοκ avatar
  καπα κλοκ 18/05/2013 11:45:27

  Πειτε μου τι κανουμε με τους μαυρους διακινητες ναρκωτικων στην τους διωχνουμε ή μηπως ειναι ρατσιστικο.

  • Σωτ Μητραλ avatar
   Σωτ Μητραλ @ καπα κλοκ 18/05/2013 13:55:35

   ...Σώπαινε ἐχθροπαθῆ!

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ καπα κλοκ 18/05/2013 14:44:05

   Θα τους διώχνεις διακριτικά, όχι με βρισιές: Θα του λες ¨ξου, καλέ, με ενοχλείς", και αυτός θα φεύγει...

   • B.Q avatar
    B.Q @ ΒΙΣ 19/05/2013 16:31:04

    Αν κόβει ...αποδείξεις, ok. Κανένα πρόβλημα. Εχθρός της πατρίδας είναι μόνο ο αυτόχθων και μη δυνάμενος πλέον να πλερώνει. Όλοι οι άλλοι, κάπου είναι ...χρήσιμοι.

  • Albert avatar
   Albert @ καπα κλοκ 18/05/2013 16:18:02

   Ό,τι κάνεις με κάθε διακινητή ναρκωτικών φίλε μου.

 15. Διογένης avatar
  Διογένης 18/05/2013 12:01:02

  Αντιγράφω και εδώ σχόλιο που έγραψα σε άλλο άρθρο:

  Υπάρχει όμως και κάτι ακόμη που πρέπει να ληφθεί υπόψη. Όλη αυτή η υστερία με την προστασία των λαθρομεταναστών, τα "αντιρατσιστικά" νομοσχέδια κλπ., που είναι όλα βούτυρο στο ψωμί της Χ.Α., δεν εκπορεύεται από μέσα από την Ελλάδα, αλλά από διεθνή κέντρα (τα ίδια που έφεραν το Μνημόνιο) που πρώτον: επιδιώξουν την υπονόμευση του εθνικού κράτους και δεύτερον: θέλουν φθηνά εργατικά χέρια. Υπάρχει σαφής δόλος και σχέδιο πίσω από την λαθρομετανάστευση.

  Δεν πιστεύω δηλαδή ότι οι ελληνικές κυβερνήσεις τις έπιασε από μόνες τους ο καημός να φτιάξουν "τέμενος" στους μουσουλμάνους. Δεν πιστεύω ότι η ανοχή στη λαθρομετανάστευση οφείλεται μόνον σε ανικανότητα. Δεν πιστεύω ότι οι διάφορες αντιρατιστικές Μ.Κ.Ο. ξεφύτρωσαν από μόνες τους και από καημό, μόνον, για τους καημένους τους λαθρομετανάστες. Δεν πιστεύω ότι τα εκατομμύρια φιλολαθρομεταναστευτικές αφίσες που πλημμυρίζουν την Αθήνα (και τροφοδοτούν την Χ.Α.) προέρχονται από το υστέρημα των μπαχαλάκηδεν ή, έστω, από τις ληστείες τραπεζών.

  Εδώ δηλαδή υπάρχει ευρύτερο σχέδιο και η Χ.Α. είναι μέρος του σχεδίου, ώστε για να μπορείς να πεις "όχι" στους λαθρομετανάστες να πρέπει κατά κάποιο τρόπο να πας στο πολιτικό περιθώριο μιας όχι πολύ κεκαλυμμένα φιλοναζιστικής οργάνωσης.

  Η Χ.Α. δηλαδή ανέκαθεν απετέλεσε το ακροδεξιό άλλοθι του αντιρατσισμού, πόσο μάλλον τώρα που απέκτησε απτό πολιτικό όγκο.

  Ο πραγματικός εχθρός δεν είναι η Χ.Α., αλλά αυτοί που έχουν οργανώσει όλο αυτό το λαθρομεταναστευτικό εγχείρημα. Οι ίδιοι αόρατοι που μας έφεραν το Μνημόνιο.

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ Διογένης 18/05/2013 14:55:35

   Το έχω σκεφτεί πολλές φορές αυτό. Η ΧΑ παίζει το ρόλο του χρήσιμου ηλίθιου. Αρχικά ήταν ένα γκρουπούσκουλο περιθωριακών ιδεοληπτικών ναζιστών, αυτό που λέμε βαρεμένοι. Ξαφνικά, δεν ξέρω πως, την ανακάλυψε το διαδίκτυο, και η λαθρομετανάστευση τη φούσκωσε κάργα. Ο κόσμος ένιωθε τόσο φιμωμένος απέναντι στο πρόβλημα των λάθρο, που όταν φάνηκε (ή το έβγαλαν άλλοι στην επιφάνεια ή και τα δύο) ένας σχηματισμός που άρχισε να λέει "θα τους τσακίσω όλους τους λάθρο", είπαν πολλοί "αυτό είναι, δεν υπάρχει άλλη λύση". Αν θυμάσαι, αρχικά στις δημοσκοπήσεις η ΧΑ ήταν το "άλλο κόμμα", δεν είχε όνομα (εννοώ στα επίσημα ΜΜΕ). Είμαι σίγουρος ότι ο Μιχαλολιάκος (που δεν είναι κουτός), και ο ίδιος δυσκολεύεται να διαχειριστεί όλον αυτόν τον κόσμο. Θα προτιμούσε ενδόμυχα το "καλύτερα πρώτος στο χωριό, παρά τελευταίος στην πόλη".
   Διότι δεν μπορείς και ναζιστής να είσαι (και διάφορα άλλα κουλά) και να θέλεις να έχεις το 20% σε μία κοινωνία. Οι Έλληνες, ακόμα και αν τους ψέκαζαν, ναζιστές σε ποσοστό 20% δεν θα γινόντουσαν με τίποτα (εδώ δεν ήταν κομμουνιστές σε τέτοιο ποσοστό, παρά την τρελή κομμουνιστική προπαγάνδα δεκαετιών...). Οπότε, ή θα πρέπει η ΧΑ να γίνει ένα νορμάλ, καθεστωτικό εθνικιστικό ακροδεξιό κόμμα (που δεν ξέρω αν το θέλει ο "αρχηγός") ή να επιστρέψει στην ωραία τρύπα της και στα φαιδρά της σύμβολα. Αλλά πολλούς στο εξωτερικό δεν συμφέρει η ΧΑ να εξαφανιστεί, γιατί το κενό θα το συμπληρώσει άλλος σχηματισμός, αλά Λεπέν, που δεν θα έχει τη στάμπα του ναζισμού, αλλά θα παίζει παράλληλα δυνατά το χαρτί του πατριωτισμού ή και του εθνικισμού. Και αυτό θα είναι πιο δύσκολα αντιμετωπίσιμο, δεν θα έχει κάτι το μεμπτό! Με άλλα λόγια, στον αμιγώς δεξιό χώρο, η ΧΑ εν τοις πράγμασι λειτουργεί ως ανάχωμα του πατριωτισμού.

   • Μικρασιάτης avatar
    Μικρασιάτης @ ΒΙΣ 18/05/2013 15:30:46

    Και εγω συχνα εχω κανει την ιδια σκεψη. Οτι η Χ.Α με τη τωρινη μορφη της, εγκλωβιζει Πατριωτικο κοσμο. Προς το παρον ακομα ελπιζω οτι η Ν.Δ θα αλλαξει ροτα, θα κινηθει πιο Πατριωτικα, θα ερθει πιο κοντα στην Ελληνικη μεσαια ταξη, και θα δωσει τις λυσεις.

   • rally monkey avatar
    rally monkey @ ΒΙΣ 18/05/2013 20:48:03

    Ετσι είναι.
    ´ο πιο ύπουλος τρόπος να υποσκαψεις μια ιδέα είναι να την υποστηρίζεις με τα λάθος επιχειρήματα.´
    (Τάδε εφη Νίτσε)
    Σε ναζιστικο κόμμα δεν πρεπει να επιτρέπεται να χρησιμοποιεί την Ελληνική Σημαία.
    Είναι προσβολή συμβόλων.
    Θέλετε νομό περάστε αυτόν

  • popaia avatar
   popaia @ Διογένης 19/05/2013 18:54:52

   Μπράβο Διογένη, το έθεσες στη σωστή διάσταση.

 16. fanisatt avatar
  fanisatt 18/05/2013 12:19:16

  Πολύ ωραία εισήγηση, ξεκάθαρη, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ και νομότυπη. Μακάρι να τη διαβάσουν και εκείνοι που φέρουν τις ευθύνες σήμερα αλλά και οι άλλοι που τις έφεραν στο παρελθόν....
  Σε ότι αφορά στους παράγοντες ισχυροποίησης της Χρυσής Αυγής, λυπάμαι που θα το αναφέρω, αλλά, δεν εξαρτάται μόνον από τους χειρισμούς στο μεταναστευτικό. Κάθε τι που γίνεται, ή προπαρασκευάζεται επικοινωνιακά και διατυπώνεται εγγράφως και δημοσίως ελαφρά τη καρδία από αρθρογράφους, (δυστυχώς ακόμη κι εδώ μέσα), καταπατώντας με άνεση ισχύοντες νόμους και διατάξεις του Κράτους , θυμίζοντας εποχές χούντας, στρεφόμενο εναντίον ΝΟΜΙΜΩΝ πολιτών, απογοητεύει βαθύτατα και προβληματίζει τον πολίτη ως προς την ποιότητα της Δημοκρατίας μας....... και ως εκ τούτου ενισχύεται καθημερινά η δυναμική της Χρυσής Αυγής !!!
  (Και όστις κατάλαβε...κατάλαβε...)

 17. ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
  ΣΤΕΛΙΟΣ 18/05/2013 13:00:44

  ΥΓ: "η χώρα λακκούβα"!!!!!!!!! ! Να'σαι καλά ρε Φαήλο!!!!

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ ΣΤΕΛΙΟΣ 19/05/2013 00:39:45

   Ε, μα πια!

 18. Π. Ευθυμιάδης avatar
  Π. Ευθυμιάδης 18/05/2013 13:20:26

  Στα αποτελέσματα του νόμου έκτρωμα των θολωμένων και πονηρών προσθέστε και το ρουφιανιλίκι που θα πάει σύννεφο κυρίως των αριστερών. Βλέπε εκκαθαρίσεις ΚΚΕ , Ζαχαριάδη , ανακαταγραφή Φλωράκη όπου οι ρουφιάνοι έδρασαν με τον ίδιο τρόπο που δρούσε ο Μπέρια επι Στάλιν.
  http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=173336

 19. Τεμπέλης καθηγητής avatar
  Τεμπέλης καθηγητής 18/05/2013 13:20:40

  To νομοσχέδιο αυτό είναι πιο εθνοκτόνο ακόμη και από το Μνημόνιο και την Τρόικα. Η ΝΔ θα αυτοκτονήσει πολιτικά, αν το ψηφίσει.

 20. Τεμπέλης καθηγητής avatar
  Τεμπέλης καθηγητής 18/05/2013 13:22:49

  Είναι δυνατόν αυτό το Τοτέμ, ο Ρουπακιώτης, που συνέχεια δημιουργεί θέματα, να είναι ακόμη στην κυβέρνηση;

 21. Τεμπέλης καθηγητής avatar
  Τεμπέλης καθηγητής 18/05/2013 13:24:48

  Η ΝΔ αυτοκαταργείται μ' αυτό το νόμο ως θεσμικός φύλακας του πατριωτισμού. Θα μείνουν πια μόνο τα δύο άκρα: Σύριζα και Χρυσή Αυγή.

  • Σωτ Μητραλ avatar
   Σωτ Μητραλ @ Τεμπέλης καθηγητής 18/05/2013 13:56:16

   Ξέχασες τὸ δεύτερο σκέλος: καὶ μετὰ ἀπὸ μνημονιακὴ καὶ ἀνίκανη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, μόνον Χρυσὴ Αὐγή.

  • B.Q avatar
   B.Q @ Τεμπέλης καθηγητής 18/05/2013 22:30:32

   Ο Σύριζα δεν είναι ....''άκρο''. Είναι απλά χρήσιμη στο σύστημα ρεζέρβα.

 22. Π. Ευθυμιάδης avatar
  Π. Ευθυμιάδης 18/05/2013 13:31:57

  Πολλά έχουν γραφτεί για τις δηλώσεις του Ν. Ζαχαριάδη στον Ριζοσπάστη στις 12-7-1935 και το γνωστό "Αν δεν νικιόμασταν στη Μικρά Ασία, η Τουρκία θάτανε σήμερα πεθαμένη και μείς Μεγάλη Ελλάδα. Γι αυτό, εμείς όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε για την αστοτσιφλικάδικη ήττα στη Μικρασία, μα και την επιδιώξαμε". Πολλοί είπαν ότι δεν υπάρχουν στοιχεία γι αυτό, η Εθνική Βιβλιοθήκη δεν το έχει, άρα δεν υπάρχουν αποδείξεις μπλα μπλα μπλα...

  Ιδού λοιπόν το φύλλο του Ριζοσπάστη 12 Ιουλίου 1935 μαζί με το κείμενο αυτό και τι ακριβώς γράφει:

  http://knossopolis.com/2010-09-08-21-43-18/288--12-1935.html

  • Μικρασιάτης avatar
   Μικρασιάτης @ Π. Ευθυμιάδης 18/05/2013 15:40:15

   Ανατριχιαζει κανεις μονο που το διαβαζει. Ευχαριστουμε για την αναρτηση, μακαρι κι αλλοι να μπουν στο κοπο να κανουν 2 κλικ και να δουν το αρθρο του Ριζοσπαστη. Τελικα μερικοι ηταν μια ζωη (.......)

   • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
    Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Μικρασιάτης 19/05/2013 00:39:02

    Έχουν πει και γράψει κι άλλα πολλά.

 23. ΓΚΙΑΟΥΡ ΚΙΟΪ avatar
  ΓΚΙΑΟΥΡ ΚΙΟΪ 18/05/2013 13:34:21

  Ευχάριστη και ιστορική απόδραση από την πραγματικότητα...
  Εύγε κύριε Φαήλο.
  Λιγο πολύ αυτά είναι γνωστά[ο ρόλος των βορείων.. πολιτισμένων επί Χίτλερ]
  ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ: ''Σώστε μας, μας σκοτώνουν οι Αλβανοί μέσα στα σπίτια μας , σαν τα σκυλιά''. 'Ολα αυτά στις Φιλιάτες στο Μέτσοβο κλπ κλπ.
  Γι αυτά έχετε να αντιτείνετε κάτι;
  Δεν κυβερνά, ούτε η Αλ Σαλέχ , ούτε η Καραχασάν του ΓΑΠ.
  Ο Σαμαράς κυβερνά.

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ ΓΚΙΑΟΥΡ ΚΙΟΪ 19/05/2013 00:38:21

   Μάλλον δεν με διαβάζεις συχνά, αλλιώς δεν θα με ρώταγες.

 24. Bob ο μάστορας avatar
  Bob ο μάστορας 18/05/2013 13:37:45

  Χρυσόστομος!
  Να προσθέσω ότι θα διώκονται και τα ερωτικά καυγαδάκια, οι εντοπιότητες...
  - Παλιοθήλυκο, βρωμοιταλέ, κολονησιώτη, bloody filthy Indoeuropean και πάει λέγοντας.

  Φτάνει με την αστυνόμευση της σκέψης. Νόμοι υπάρχουν και αν αλλάζουν θα πρέπει να βελτιόνονται.
  Αλλίως πως θα σας τραγουδήσει η Patty Smith (με τον Flea στο μπάσσο και τον Jonny Depp) το Rock 'n Roll Niger;
  http://www.youtube.com/watch?v=bkwkzzuaJds

 25. Κώστας Σταματάκης avatar
  Κώστας Σταματάκης 18/05/2013 14:27:03

  Σε αυτή τη χώρα για κάποιο ανεξήγητο διαβολεμένο τρόπο έχουμε μάθει να μεγαλοποιούμε τα μικρά, τα ανύπαρκτα και να αγνοούμε τα μεγάλα και ουσιώδη, που έχουν άμεση σχέση με την ύπαρξη μας. Είμαστε ένας ιστορικός λαός που έχει επιζήσει για χιλιάδες χρόνια σε αυτό το κομμάτι γης και ακόμη δεν έχουμε μάθει πως θα επιβιώσουμε σε αυτό το σταυροδρόμι ηπείρων και εχθρικών πολιτισμών και εθνών που μας περιβάλουν και που μας έλαχε να ζούμε μαζί.

  Τα τελευταία χρόνια η πατρίδα μας προσπαθεί να επιβιώσει ανάμεσα από δύο τεράστιες κρίσεις: την οικονομική κρίση και την συνολική οικονομική και γεωπολιτική υποβάθμιση της πατρίδας μας από την μια μεριά και από την άλλη την ανεξέλεγκτη εισβολή 2,5 εκατομμυρίων λαθρομεταναστών φανατικών μουσουλμάνων, από πολιτισμούς που δεν είναι συμβατοί με τον δικό μας, οι οποίοι οδηγούνται στη χώρα μας μέσα από συγκεκριμένη πολεμική επιχείρηση των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας, που χρηματοδοτείται από τα ίδια κέντρα που έχουν κατασφάξει τους χριστιανικούς πληθυσμούς στη Συρία. Τα ίδια κέντρα που χρηματοδότησαν την σφαγή των ορθόδοξων Σέρβων στο Κόσσοβο μετά και την ανεξέλεγκτη είσοδο και χρηματοδότηση φανατικών μουσουλμάνων μουτζαχεντίν στο Κόσσοβο.

  Και τίθεται το ερώτημα: Πόσους φανατικούς μουσουλμάνους χωράει η χώρα μας; Ποιο είναι εκείνο το όριο πάνω από το οποίο απειλείται αυτή κάθε αυτή η ύπαρξη της χώρας μας; Είναι η χώρα μας ένα ξέφραγο αμπέλι όπου ο καθένας εισέρχεται ελεύθερα χρησιμοποιεί δωρεών τις υποδομές που έχουν φτιαχτεί από το υστέρημα των Έλληνα και συντηρούνται από το βαριά φορολογούμενο Έλληνα φορολογούμενο; Έχετε πάει τελευταία σε δημόσιο νοσοκομείο να δείτε τι συμβαίνει, έχετε πάει το παιδί σας στο παίδων για να καταλάβετε ότι δεν βρίσκεστε στην Αθήνα αλλά στην Kαμπούλ;

  Όσο αυτά τα θέματα δεν απαντιούνται και δεν αντιμετωπίζονται με την δέουσα προσοχή από τα πολιτικά κόμματα, να ξέρετε ότι ο κόσμος βάζοντας την ασφάλεια του και την επιβίωση του πάνω από όλα, θα τα ξεπεράσει στρεφόμενος σε εκείνες τις πολιτικές δυνάμεις που εγγυώνται την ασφάλεια του και την επιβίωση του. Αν μερικοί νομίζουν με χαρακτηρισμούς ρατσιστής ή όχι και ότι με νομοσχέδια αντιρατσιστικά θα καλύψουν την υπάρχουσα τραγική κατάσταση χωρίς να αντιμετωπίσουν την ανασφάλεια και το αίσθημα επιβίωσης στη χώρα μας, είναι γελασμένοι και τον μόνο πράγμα που θα πετύχουν είναι να αυξήσουν τα ποσοστά της ΧΑ στις επόμενες εκλογές

  • Αντίθεσις avatar
   Αντίθεσις @ Κώστας Σταματάκης 18/05/2013 19:22:12

   > 2,5 εκατομμυρίων λαθρομεταναστών φανατικών μουσουλμάνων

   Ανακριβείς υπερβολές. Οι λαθρομετανάστες εξ Αλβανίας (μέγα τμήμα των εν Ελλάδι λαθρομεταναστών) δεν είναι όλοι μουσουλμάνοι. Επιπλέον δεν ισχύει ότι όλοι οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες είναι φανατικοί. Βγείτε λίγο έξω από το σαλόνι σας/γραφείο σας και ενημερωθείτε σχετικώς. Η αναπαραγωγή ανυπόστατων φημών και η υπερβολή αφαιρούν από την πειστικότητα των επιχειρημάτων σας.

   • Jiannis avatar
    Jiannis @ Αντίθεσις 18/05/2013 19:38:15

    Υπερβολές? Και που είναι τα Στοιχεια του Κράτους για τους Λαθραίους? Υπάρχουν? Αυτό εμενα μου λέει κάτι...

   • Κώστας Σταματάκης avatar
    Κώστας Σταματάκης @ Αντίθεσις 18/05/2013 19:48:38

    Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει αγαπητέ. Εσύ είσαι κλεισμένος στο γραφείο σου και δεν αντιλαμβάνεσαι τι συμβαίνει. Η Ελληνική επαρχία έχει γεμίσει από Πακιστανούς, Αφγανούς και λοιπούς λαθρομετανάστες φανατικούς μουσουλμάνους.

    Εσένα ο ακριβής αριθμός σε πείραξε, που παραμένει άγνωστος και στις ελληνικές αρμόδιες υπηρεσίες ή οι επιπτώσεις στην ασφάλεια και την επιβίωση των Ελλήνων.

    Η σκέψη σου αντικατοπτρίζει επακριβώς αυτό που αναφέρω στη αρχή του σχολίου μου: «Σε αυτή τη χώρα για κάποιο ανεξήγητο διαβολεμένο τρόπο έχουμε μάθει να μεγαλοποιούμε τα μικρά, τα ανύπαρκτα και να αγνοούμε τα μεγάλα και ουσιώδη, που έχουν άμεση σχέση με την ύπαρξη μας»

  • Ευαγγελος avatar
   Ευαγγελος @ Κώστας Σταματάκης 19/05/2013 01:53:38

   που ξερεις εσυ ποιος ειναι ο φανατικος μουσουλμάνος και ποιος οχι? Με τι στοιχεία. αμαν με αυτη την καραμελα.

   • Βασίλειος avatar
    Βασίλειος @ Ευαγγελος 20/05/2013 09:55:59

    Υπάρχει ειδικός μετρητής που ονομάζεται φανατόμετρο. Η μέτρηση βέβαια θέλει κάποιο χρόνο για να επεξεργασθεί όλα τα στοιχεία και να δώσει ο μετρητής τα αποτελέσματα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση την μέτρηση θα την μάθουν τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου.

    Για μας που η καταγωγή μας είναι από την Μικρασία και τον Πόντο, την μέτρηση την ξέρουμε από πριν. Βλέπεις εμένα οι φανατικοί σουνίτες Τούρκοι μουσουλμάνοι φάγανε τον παππού μου και τον αδελφό του πατέρα μου επειδή ήταν Έλληνες Χριστιανοί. Για τον λόγο αυτό δεν ήθελα σε εσένα ποτέ, να συμβούν τα ίδια σε κανένα μέλος της οικογένειας σου.

 26. δημης avatar
  δημης 18/05/2013 14:29:42

  ΑΝ...ΕΦΑΡΜΟΖΑΜΕ ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ;;;;;;;;;;;;;

 27. ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ avatar
  ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 18/05/2013 14:43:52

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 19/05/2013 00:36:55

   Αφού σε "πιάνω"!

 28. Μικρασιάτης avatar
  Μικρασιάτης 18/05/2013 14:58:18

  Σωστος...

 29. Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
  Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 18/05/2013 15:02:45

  Δεν υπάρχουν αόρατοι. Οι πόλεμοι κι η μαύρη φτώχεια σπρώχνουν προς την Ευρώπη μιλιούνια. Από δω μεριά τους εκμεταλλεύεται η (sic) ορατότατη Τουρκία, το κράτος - συμμορία. Εδώ είχαμε το κράτος - κωμωδία με την ψευτοπροοδυτική επικυριαρχία και τους εμφανέστατους ιεροκήρυκες της "πολιτικής ορθότητας". Κι από πάνω είναι οι ευρωπαίοι εταίροι μας που με το Δουβλίνο ΙΙ και τον ψοφοδεϊσμό απέναντι στην Τουρκία, μα τους φορτώνουν όλους.
  Εμείς ούτε πολέμους στις χώρες τους κάναμε, ούτε τις εκμεταλλευτήκαμε αποικιοκρατικά. Αυτοί που τα κάνουν αυτά, να τους περιθάλψουν και η ΕΕ να συμμαζέψει τους μαφιόζους που υποδύονται το τουρκικό κράτος.

  • Περικλής avatar
   Περικλής @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 18/05/2013 15:09:20

   +1.

 30. elli avatar
  elli 18/05/2013 15:07:38

  Πολύ κακό νομοσχέδιο για τη Ν.Δ και σε λάθος στιγμή.
  Ο απλός πολίτης που διώκεται αυτή τη στιγμή οικονομικά, πλήττεται από την εγκληματικότητα , την ανεργία και την ανασφάλεια, βλέπει να έρχεται άλλο ένα νομοσχέδιο που ¨προστατεύει" και ¨χαιδεύει¨ τους αλλοδαπούς και μάλιστα τους παράνομους , γιατί η πλειοψηφία είναι λαθραίοι.
  Τη στιγμή που ότι νομοσχέδιο έχει έρθει τα τελευταία χρόνια για τους Έλληνες πολίτες είναι για να τους ¨χτυπήσει¨ και όχι να τους βοηθήσει ή να τους προστατεύσει!
  Αυτή η αδικία δεν θα ξεχειλήσει την αγανάκτηση?
  Γιατί δεν έχει έρθει ένα νομοσχέδιο που θα αφορά την άμεση απέλαση μετά την τιμωρία, αφαίρεση ιθαγένειας στους μετανάστες που εγκληματούν εναντίον των Ελλήνων?
  Ίσα- ίσα, βλέπουμε ακόμα και την ηλικία να παραποιείται, του Πακιστανού βιαστή της Πάρου ,για να προστατευτεί και να φυλακιστεί σε φυλακή ανηλίκων. Αν ήταν Έλληνας ο δράστης θα είχε αυτή τη μεταχείρηση?
  Οι Έλληνες είναι αυτοί που δέχονται το μεγαλύτερο ρατσισμό μέσα στη χώρα τους! Οι υπεύθυνοι λοιπόν για την άνοδο της Χρυσής Αυγής βρίσκονται μέσα στη βουλή και όχι έξω από αυτήν.

 31. Σωτ Μητραλ avatar
  Σωτ Μητραλ 18/05/2013 15:54:27

  Σχετικὰ μὲ τὸ νέο νομοσχέδιο περὶ ρατσισμοῦ: Ἡ γνώμη μου εἶναι ὅτι [ΛΟΓΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΓΡΦ. 55/4 ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ], ἐνῷ [ΛΟΓΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΓΡΦ. 52/8 ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ], παράλληλα ὅμως πρέπει νὰ σκεφτοῦμε σοβαρὰ τὸ γεγονὸς ὅτι [ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΓΡΦ. 22/1 ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ]. Καὶ δὲν εἶναι ὅλοι οἱ πόλεμοι «Καλὸ ἐναντίον Κακοῦ», ὅπως ἐπιβάλλει ἡ πολιτικὴ ὀρθότητα. Π.χ., οὔτε στὴ Γιουγκοσλαβία οὔτε στὸ Ἰρὰκ [ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΓΡΦ. 22/1 ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ]. Τέλος, πρὶν ψηφιστεῖ ἀπὸ τὴν Βουλὴ τελεσιδίκως τὸ νομοσχέδιο, θὰ ἤθελα νὰ παρατηρήσω γιὰ τελευταῖα νόμιμη φορὰ ὅτι ἡ Ἑλλάδα ἔχει πρόβλημα ἀπὸ τὴν ἄμετρη λαθρομετανάστευση…

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ Σωτ Μητραλ 18/05/2013 20:13:48

   Τέτοια γράφεις και βλέπω να σου στέλνει τον φρούραρχο ο πρόεδρος Δραγασάκης....

   • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
    Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ ΒΙΣ 19/05/2013 00:36:25

    Κι ο αγωνιστής Πάντζας θα φωνάζει στον Σωτήρη "Heil"!

 32. Σωτ Μητραλ avatar
  Σωτ Μητραλ 18/05/2013 15:57:00

  Φαῆλο ὅλα αὐτὰ τὰ λὲς ἐπειδὴ εἶσαι... ἐχθροπαθής. (Τὸ λέω τώρα, γιατί πρὶν τὴν ψήφιση τοῦ νομοσχεδίου εἶναι ἀκόμα μονάχα καλαμπούρι. Μετὰ δὲν θὰ εἶναι καθόλου...)

  Νομοσχέδιο κομμένο καὶ ραμμένο γιὰ πολιτικὲς διώξεις ἑναντίον τοῦ καθένα σὲ κάθε πολιτικὸ χῶρο. Ἄκου «ἀφαίρεση πολιτικῶν δικαιωμάτων»...

  • Zugzwang avatar
   Zugzwang @ Σωτ Μητραλ 18/05/2013 21:37:32

   Θα δουμε και αλλα. Στις δυτικοευρωπαικες χωρες που εχουν ηδη περασει παρομοιοι νομοι εχουμε δει πολλα (κωμικο)τραγικα. Π.χ σε διαφορες χωρες εχει απαγορευθει το εικονογραφημενο αλμπουμ του
   Ερζε "ο Τεντεν στο Κογκο" η εχει μπει ταινια λογοκρισιας σε καποια στιγμιοτυπα. Το "Τεντεν στο Κογκο" γραφτηκε και σχεδιαστηκε προπολεμικα και απεικονιζει σκηνες απο την τοτε ζωη του Βελγικου Κογκο. Οι αγιατολες του διεθνισμου ομως τις χαρακτηρισαν "ρατσιστικες" και, με πρωτοβουλια των "ανθρωπιστικων" ΜΚΟ ζητησαν και πετυχαν να ληφθουν δραστικα μετρα, οπως ειναι η απαγορευση η η λογοκρισια σκηνων.
   Αν περασει το "αντιρατσιστικο" νομοσχεδιο, μην εκπλαγειτε αν δειτε "αντιφασιστικες" και "αντιρατσιστικες" ΜΚΟ και "συλλογικοτητες" να απαιτουν την απαγορευση π.χ των βιβλιων της Πηνελοπης Δελτα γιατι, κατ'αυτους ειναι "φασιστικα" και περιεχουν "ρατσιστικες" ιδεες και φρασεις.

   • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
    Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Zugzwang 19/05/2013 00:35:21

    Ο Μιλού βέλγος "χρυσαυγίτης";

    • Zugzwang avatar
     Zugzwang @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 19/05/2013 14:45:09

     Ακριβως! Και ο καπεταν Χαντοκ "Νταινιτς"...

    • Tonia G. avatar
     Tonia G. @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 20/05/2013 12:49:40

     Δηλαδή πάει η κλασσική ταινία με το Βουτσά στο ρόλο του Μωχάμεντ "Τον αράπη κι αν τον πλένεις..."
     ή το γνωστό δημοφιλές τραγούδι του Ζαμπέτα "... ταμ - ταμ - ταμ"!

 33. Μικρασιάτης avatar
  Μικρασιάτης 18/05/2013 15:57:01

  1) Παταξη της ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ? Πως? Θα εχουμε 1 περιπολικο του λιμενικου καθε 1 ναυτικο μιλι? Αφου η Τουρκια δεν τους δεχεται αμεσα πισω, την ιδια μερα, πως θα γινει? Αφου ουτε οι ιδοι θελουν να γυρισουν στη Τουρκια, πως θα το κανουμε? Θα τους βαλουμε σε βαρκες με το ζορι? Δεν νομιζω...

  2) Παταξη της ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ, οταν οι πιο πολλοι απ τους λαθρομεταναστες δηλωνουν ...Παλαιστινιοι και πολιτικα διωκωμενοι? Οταν οι χωρες προελευσης τους , ΔΕΝ τους αναγνωριζουν, & ΔΕΝ τους δεχονται πισω? Για καθε 100 που με τα 1000 ζορια θα μπαινουν στο αεροπλανο για Ισλαμαμπαντ, ερχονται 500.

  3) Παταξη της ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ, οταν σιγα-σιγα οι πιο πολλοι απ αυτους καταφερνουν να εχουν δικαιωματα στην Ελλαδα, και σε λιγο θα εχουν εξασφαλισει στα παιδια τους, τα ΙΔΙΑ δικαιωματα που εχουν και τα δικα μας? Το αντιθετο θα γινεται, αφου ολοι αυτοι που τα παιδια τους δεν εχουν στον ηλιο μοιρα στην ΑΣΙΑ & στην ΑΦΡΙΚΗ, θα συνεχισουν να ερχονται Ελλαδα, τουλαχιστον για να εξασφαλισουν στα παιδια τους διαβατηριο Ε.Ε.

  4)Παταξη της ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ, οταν ακομα κι η χρεωκοπημενη Ελλαδιτσα, φανταζει παραδεισος, μπροστα σε χωρες οπου η ΖΩΗ εχει μηδενικη αξια? Σε χωρες οπου τα ανθρωπινα δικαιωματα ειναι ανεκδοτο? Οποτε ας αφησουμε τη φιλοσοφια κι ας προτεινουμε πραγματικες λυσεις, πριν ξυπνησουμε ενα πρωι και δουμε μιναρεδες διπλα απ τα σπιτια μας...

  5) Αν και ισως ειναι ηδη αργα...

  • Jiannis avatar
   Jiannis @ Μικρασιάτης 18/05/2013 20:20:09

   "1) Παταξη της ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ? Πως? Θα εχουμε 1 περιπολικο του λιμενικου καθε 1 ναυτικο μιλι? Αφου η Τουρκια δεν τους δεχεται αμεσα πισω, την ιδια μερα, πως θα γινει? Αφου ουτε οι ιδοι θελουν να γυρισουν στη Τουρκια, πως θα το κανουμε? Θα τους βαλουμε σε βαρκες με το ζορι? Δεν νομιζω…"

   Ας το κάνουμε όπως η Ιταλία: Να τους μαζέψουμε σε 2-10 Ξερονήσια και εκεί να ρεύουν όλη την Μέρα. Εννοείτε με παχουλή επιδότηση τις E.E. (μαρμάρινες τουαλέτες/Μπάνια κλπ να μην μας πούνε και ρατσιστές).
   Να δούμε ποσο θα αντέξουν τουλάχιστον θα φύγουν πάλι η οικονομική μετανάστες (κανένα 98%) σε κάποιον καιρό (εννοείτε πάλι με "εποδοτισι" τις E.E. (αφού θα κάνουμε την φασαρία τον Αιώνων πως είμαστε φαλιρισμένη και δεν μπορούμε να τους "ανεχουμε")

   Θέληση και αποφασιστικότητα για την Πατρίδα με κάθε Κόστος χρειάζεται τίποτα άλλο

 34. nikos avatar
  nikos 18/05/2013 16:42:06

  Θά γίνουμε αχταρμάς! Σε λίγο καιρό αν αποκαλείς κάποιον άσχημο βλάκα ή χοντρό θα είσαι ρατσιστής θα δημεύεται η περιουσία σου και θα πηγαίνεις φυλακή. Οι ράτσες και οι τίτλοι ομορφιάς θα επιτρέπονται μόνο στους σκύλους. Θα ζήσουμε ένα φασισμό βαπτισμένο "δημοκρατία" που ούτε ο Όργουελ θα μπορούσε να φανταστεί. Ο Νικηταράς δεν ήταν τουρκοφάγος...

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ nikos 18/05/2013 18:39:21

   Κρίμα που είμαι όμορφος, έξυπνος, λεπτός και γυμνασμένος (και προπαντώς μετριόφρων) και δεν θα χρειαστεί να κάνω μηνύσεις για να τα κονομήσω....
   Τον φρούραρχο σε ποιες περιπτώσεις θα δικαιούμαστε να καλέσουμε σύμφωνα με τον νέο αντιρατσιστικό νόμο;

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ nikos 19/05/2013 00:33:55

   Α, ο σκύλος μου είναι ζεν πρεμιέ.

 35. kostas.k avatar
  kostas.k 18/05/2013 16:44:07

  και έπεται συνέχεια κ.κρανιδιώτη..οι εκβιαστές, όπως γνωρίζετε, το τραβούνε το σκινάκι όσο οι εκβιαζόμενοι στα 4 υποκύπτουν...συγχαρητήρια για την προσέγγισή σας περί βορείου 'ενοχής' και τις ιστορικές αναφορές...αναμένω σε άλλη ανάρτησή σας και την προσέγγιση της εταίρας- αγγλοσαξωνικής ενοχής (αποκιοκρατία) για ρατσισμό και την ανάλογη νομοθεσία..δυστυχώς ακόμη ένα ΄κουσούρι΄της Δύσεως θα το γνωρίσουμε από κοντά..(ρατσισμός)
  η πιό αποτελεσματική αντιρατσιστική πολιτική είναι η παιδεία και εκπαίδευση ( σε συνδυασμό και με την ενίσχυση της πεσμένης εθνικής αυτοεκτίμησης...) τις οποίες η μνημονιακή κυβέρνησις (που υπηρετείτε) τις έχει χαμηλά στην ατζέντα των μνημονιακών και 'συναφών' υποχρεώσεών της...εξάλλου αυτή η ίδια δεν είναι η κύρια υπεύθυνη (εννοώ νδ-πασοκ και τούμπαλιν) για την χρόνια λαθρομεταναστευτική εισβολή ? αφήστε λοιπόν την "αριστερά' λίγο πιό έξω..
  μήπως χρειάζεται νομικός εκσυγχρονισμός και 'συγχρονισμός' με τις άλλες ευρωπαικές νομοθεσίες? ( ερώτηση κάνω, δεν έχω σχέση με νομικά, συμφωνώ με τα περισσότερα της ανάρτησής σας)...μιουζνιεκς λέγεται ο επίτροπος για τα ανθρώπινα δικαιώματα...υπάρχει η έκθεσή του για την ελλάδα στο διαδίκτυο για όποιον ενδιαφέρεται....το 'συντριβή' στην επικεφαλίδα ακούγεται κάπως πολεμοχαρές...το 'απόκρουση' , 'αποτροπή' λίγο πιό ειρηνόφιλο ?

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ kostas.k 19/05/2013 00:33:08

   Η συντριβή μου πάει στο χαρακτήρα.

 36. elli avatar
  elli 18/05/2013 16:51:21

  Σημειώνεται ότι η Ν.Δ ένα μεγάλο ποσοστό των ψήφων που πήρε στις τελευταίες εκλογές ήταν για το "θα επανακαταλάβουμε τις πόλεις μας" καιγια την υπόσχεση της πάταξης της λαθρομετανάστευσης. Είναι η βασική διαφορά που έχει, σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα "πολιτικώς ορθά" κόμματα. Αυτή τη διαφορά που αντανακλάται στα εκλογικά αποτελέσματα προσπαθούν να εξαλείψουν τα κόμματα της "συμπολίτευσης".
  Ο κόσμος ψήφισε το "θα επανακαταλάβουμε τις πόλεις μας ", δεν θα ψηφίσει σε καμμία περίπτωση το "ότι και να σας κάνουν οι αλλοδαποί δεν επιτρέπεται να διαμαρτύρεστε γιατί είναι ρατσιστικό"!

 37. Ηλίας Ηλιόπουλος avatar
  Ηλίας Ηλιόπουλος 18/05/2013 17:01:36

  Αγαπητέ Φαήλε,
  θερμά συγχαρητήρια διά το άρθρον σου - υπόδειγμα (διά νιοστήν φοράν) κρυσταλλίνης διανοίας και σιδηράς λογικής των υγειώς σκεπτομένων Ελλήνων. Το αληθώς κρισιμώτατον ερώτημα παραμένει, βεβαίως: Θα εισακούσουν οι ιθύνοντες (ανάγνωθι: Αν. Σαμαράς) τα ανωτέρω;
  Ή, αντιθέτως, η Ελληνική ψευδοσυντηρητική παράταξις, συμφώνως πάντοτε προς την μακράν Ηροστράτειον παράδοσίν της (εγκαινιασθείσα άλλωστε υπό του φερομένου ως "εθνάρχου" Ανταλκίδα/"Τριανταφυλλίδη"), "θα βγάλει τα μάτιά της" μόνη της (διά νιοστήν φοράν από του 1974 και εντεύθεν);
  Λυπούμαι να υποσημάνω ότι η τρομακτική ιδεολογική ένδεια, η εκπλήσσουσα πολιτική απαιδευσία, τα ενοχικά συμπλέγματα και σύνδρομα αυτομαστιγώσεως και η παροιμιώδης στρατηγική μυωπία των ούτω καλουμένων στελεχών της νόθου Ελληνικής "Δεξιάς" προοιωνίζονται, φευ, το δεύτερον.
  Βεβαίως, επειδή κατά το κοινώς λεγόμενον "κόβει το μυαλό σου", αντιλαμβάνεσαι ότι, εάν και εφ' όσον η οιονεί "Δεξιά" (μετά την εκ μέρους της καταστροφήν της Ελληνικής Γλώσσης και Παιδείας, την μονομερή "λήθην" και αποσιώπησιν της Ελληνικής Ιστορίας, την άνευ όρων παράδοσιν των Ιστορικών, Παιδαγωγικών και λοιπών θεωρητικών Τμημάτων των ΑΕΙ, των ΜΜΕ και των εν γένει Ιδεολογικών Μηχανισμών του Κράτους εις την εθνομηδενιστικήν / Μετα-Εθνικήν "Νέαν Αριστεράν", το εκ μέρους της δημόσιον, από τηλοψίας, "ευχαριστώ" εις άπαντας τους υποψηφίους λαθροεισβολείς/εποίκους διότι "επέλεξαν την Ελλάδα" ίνα εγκατασταθούν, καίτοι άνευ προσκλήσεως, και ούτω καθ' εξής), εάν μετά ταύτα και εις πείσμα πάντων τούτων, φθάσει εις το αίσχιστον κατάντημα θεσπίσεως εγκλημάτων γνώμης και κολασμού ιδεών, κατά το Οργουελλιανόν πρότυπον, και εάν, μετά ταύτα και συνεπεία τούτων, παραστώμεν και εν Ελλάδι μάρτυρες δικών, όπως εκείνη της Οριάνα Φαλλάτσι (η οποία εσύρθη προ του εδωλίου του δικαστηρίου όχι διότι προέβη εις ε ν έ ρ γ ε ι α ν έκνομον αλλά διότι εξέφρασε ά π ο ψ ι ν, διά των πολυκρότων βιβλίων της, εναντίον της μαζικής εισβολής και του προϊόντος εξισλαμισμού της Ευρώπης), τότε, πλέον, αντιλαμβάνεσαι, φίλτατε Φαήλε, ότι θα έχουν αμετακλήτως εκλείψει οι εν αμαρτίαις προφάσεις.
  Και η μεν νόθος Ελληνική "Δεξιά" θα έχει σκάψει μόνη τον λάκκον της και θα έχει ήδη σπεύσει να ενταφιασθεί, ο δε φίλτατός σου Αντώνιος θα καταγραφεί, φευ, εις τας δέλτους της Ιστορίας ως ο μοιραίος άνθρωπος, ο Κερένσκυ του νεοελληνικού ψευδοσυντηρητικού χώρου, ο οποίος έθεσε τις ασφαλείς βάσεις διά την ακώλυτον και τελείαν επικράτησιν του Ολοκληρωτικού Μετα-Εθνικού Προοδευτισμού.
  Ίδωμεν...
  Ηλίας Ηλιόπουλος. Ιστορικός - Διδάκτωρ Λουδοβικείου-Μαξιμιλιανείου Πανεπιστημίου Μονάχου.

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Ηλίας Ηλιόπουλος 19/05/2013 00:27:55

   Μην βιάζεσαι για το τι θα γίνει, αγαπητέ. Κοντός ψαλμός...

   • ήγγικεν avatar
    ήγγικεν @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 20/05/2013 20:40:42

    Λυπάμαι ειλικρινά που θα διαφωνήσω ειδικά μαζί σας κε Φαήλο.
    - Πηγαίνετε στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονος να δείτε τι γίνεται. Ουρά τα γεροντάκια με μαύρα μάτια από τα "πεσίματα". Όποιος πάει για ανάληψη στην ΕΤΕ Αγ. Μελετίου & Αχαρνών μόνος και άνω των 70 την έβαψε.
    -Ελάτε ένα βράδυ στα Θυμαράκια (πλατεία) και θα δείτε την "ανακατάληψη" από την ανάποδη.
    Αλλά και στο κέντρο της Αθήνας την Πέμπτη 6.30 η ώρα το απόγευμα με μανσέτα πήραν 200€ και όχι κινητό (γιατί ήτανε παλιό) από 30άρη, μπροστά στα μάτια συναδέλφων του.

 38. Μικρασιάτης avatar
  Μικρασιάτης 18/05/2013 17:26:03

  Η ανακαταληψη των πολεων ειναι πια ονειρο απατηλο. Οι αυτοχθονες- ιθαγενεις-Ελληνες, θα αποσυρθουμε σε καποια προαστεια και επαρχιακες πολεις, και θα νοιωθουμε γκετοποιημενοι μεσα στην ιδια μας τη χωρα. Αν δεν αλλαξουν καποια πραγματα δυναμικα, ΔΕΝ υπαρχει καμια ελπιδα. Αλλα δεν το βλεπω, γιατι ο κοσμος ακομα κοιμαται..

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Μικρασιάτης 19/05/2013 00:32:15

   Μην υπερβάλλουμε, φίλε Μικρασιάτη.
   Ο νόμος είναι στην νομοπαρασκευαστική επιτροπή. Ας περιμένουμε να δούμε ΑΝ θα πάει για ψήφιση και σε τι τελική μορφή.
   Επίσης παρά τα όποια λάθη και αδυναμίες στην καταστολή της λαθρομετανάστευσης, η κατάσταση έχει βελτιωθεί. Περνώντας το μεγαλύτερο μέρος της μέρας, ενίοτε και της νύχτας, στο κέντρο, βλέπω τις διαφορές. Έχουμε πολύ, πάρα πολύ δρόμο ακόμη αλλά έχει γίνει αισθητή πρόοδος. Φαντάζομαι δεν περίμενε κανείς ένα μιλιούνι νοματαίοι να εγκατέλειπαν την χώρα σε λίγους μήνες, όμως περνώ συνεχώς πχ από την Πειραιώς, την Ομόνοια κλπ. Δεν είναι το ίδιο πια. Αραιώνουν...

   • helios avatar
    helios @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 19/05/2013 18:37:22

    δυστυχώς όλη η Ελλάδα έχει πλέον κατακτηθεί

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3AtoTeR0azU

   • Μικρασιάτης avatar
    Μικρασιάτης @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 20/05/2013 04:22:37

    Μακαρι να ειναι ετσι αγαπητε Φαηλε, μακαρι... κι εμεις οι απλοι πολιτες ειμαστε εδω για να στηριξουμε ΟΣΟ μπορουμε...

   • Tonia G. avatar
    Tonia G. @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 20/05/2013 12:57:14

    Επειδή συμφωνώ με το 95% των γραπτών σας και εκτιμώ τα λόγια σας, σας λέω υπευθύνως πως δεν άλλαξε απολυτως τίποτα επί της ουσίας. Από εσάς περιμένουμε να χτυπήσετε το χέρι σας με ΔΥΝΑΜΗ στο "αρμόδιο τραπέζι" μια και δυό και χίλιες δυο φορές! Και να τους πείτε ότι δεν μασάμε άλλο. Ή τους διώχνουν εντός 3 μήνου, ή θα τη κάνει άλλος τη δουλειά...
    Το απλό που θα κάνουν είναι να αποσύρουν από την αγορά εργασίας ή ζητιανιάς όλους τους λάθρο. Κι επειδή όντως δεν έχουν ερθει για διακοπές, αν τους κρατήσεις 4 μήνες στα Αντιψαρά με φαί και νερό... από μόνοι τους θα φύγουνε. Να στε σίγουρος!

    • ήγγικεν avatar
     ήγγικεν @ Tonia G. 20/05/2013 20:42:58

     Τάχει πεί σε παλιότερο άρθρο του ο ΦΚ πως το κάνεις, να παίρνουν Λαχώρη και να παρακαλάνε να γυρίσουν πίσω.

     • Tonia G. avatar
      Tonia G. @ ήγγικεν 21/05/2013 09:58:45

      Δεν με νοιάζει μόνο να τα λέει εδώ σε μας κι εμείς να συμφωνούμε ή όχι. Με νοιάζει να γίνονται. Και από κει που πρέπει ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ...

 39. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 18/05/2013 18:40:21

  Δηλαδή καλείς τον φρούραρχο, σωστά;
  (Τελικά, με τους μπάτσους οι αριστεροί έχουν σχέση αγάπης και μίσους...).

 40. Σαρακατσανος avatar
  Σαρακατσανος 18/05/2013 18:56:54

  Φαηλο η παραταξη και ο Α.Σαμαρας οφειλουν να μην πεσουν στην παγιδα των δηθεν προοδευτικων τελειωμενων.........παλαιοπασοκων και σοβιετ-αριστεριστων με σκοπο την ενισχυση των καταστροφικων ΑΚΡΩΝ για τη χωρα.

 41. ETA avatar
  ETA 18/05/2013 19:39:30

  Κινεισαι στα ορια του νεου νομου. Προσεξε μπορει να ερθει ο φρουραρχος

 42. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 18/05/2013 20:03:53

  Δεν έχεις καταλάβει ότι ο συγκεκριμένος τύπος λειτουργεί εδώ μέσα προβοκατόρικα; Φαίνεται και από το ψευδώνυμο που χρησιμοποιεί...
  Προφανώς αυτός, ως πλέον ειδήμων, έχει βγει από το γραφείο του, περιήλθε προσωπικά τις οδούς και τους αγρούς ανά την επικράτεια, βρήκε όλους τους Πάκιδες και όλους τους Σομαλούς, τους ρώτησε έναν-έναν πόσο πολύ πιστεύουν στο ισλάμ και αν ασκούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα, και στη συνέχεια κατέγραψε και επεξεργάστηκε όλα τα στοιχεία, τα οποία πρόκειται να δημοσιοποιήσει σε επιστημονική ημερίδα, στο προσεχές μέλλον...
  Εκτός, βέβαια, και αν είναι δουλέμπορας ή έχει κανένα δικηγορικό γραφείο ειδικευμένο στις νομιμοποιήσεις έναντι αδράς αμοιβής, οπότε πάει πάσο....
  Προσωπικά, επειδή έχω κοινό νου, μου αρκεί να γνωρίζω ότι στις χώρες από τις οποίες οι συγκεκριμένοι προέρχονται (λέω για τους αφροασιάτες μουσουλμάνους) καίνε ζωντανούς τους χριστιανούς ή ανατινάζουν εκκλησίες και η κοινή γνώμη των χωρών το αποδέχεται πλήρως...

 43. Jiannis avatar
  Jiannis 18/05/2013 20:04:44

  Εξαιρετικό Aρθρο. Δεν χρειαζόμαστε ήδη καινούργιο αντιρατσιστικό Νομοσχέδιο που τελικά θα αποδυνάμωση την ΝΔ. Φοβάμαι πως η ΝΔ με την απασχόληση τις με “χρυσές αυγές” και “φασισμούς” δίνη μονο δύμαμη στην αριστερίστικη Λαίλαπα μου μαστιγώνει επί δεκαετίες την Ελλάδα.

  Αφήστε την ΧΑ. Έχει ήδη αρκετούς ιδεολογικούς Αντιπαλους που την καταπολεμάνε (και μάλιστα ως στιγμής την φάγαν αρκετά στην Μάπα) δεν χρειάζεται και η ΝΔ να συμμετάχει. Μπορεί αυτό να συζητηθεί στην ΝΔ?
  (δεν λέω βεβαια να τους υποστηρίζεται αλλα μονο να μην παίρνετε Θέση)

  Εγώ να σας πω πως είμαι είναι μικρό βηματάκι να απορρίψω την ΝΔ λόγο την Στάση τις σε πατριωτικά Θέματα. Δεν μπορώ να ακούω να μιλάνε κάποιοι για Φασισμό και να εννοεί μονο την Δεξιά που αποδειγμένα και ιδιαιτερα για την Ελλάδα ο ΚΌΚΚΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΌΣ σχεδόν μας κατάστρεψε.

 44. Jiannis avatar
  Jiannis 18/05/2013 20:06:18

  Το ρισκάρω, και αυτός Δουλειά χρειάζεται^^

 45. aris. aold avatar
  aris. aold 18/05/2013 20:20:15

  Κύριε Κρανιδιώτη.

  Η νδ είναι τυχερή.

  Η χρυσή αυγή και ο καμμένος με τις γραφικότητες τους δεν έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν έναν σοβαρό και αξιόπιστο δεξιό πόλο.

  Παρολαυτα ένα δεκαπέντε με είκοσι της εκατό της δεξιάς έχει εγκαταλείψει την νδ .

  Η μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης έχει αποτύχει επειδή η κυβέρνηση δεν έχει το τσαγανό να προχωρήσει σε ριζοσπαστικές λύσεις που θα δώσουν λύση.

  Αντί η νδ να είναι η κυρίαρχη τάση μέσα στην κυβέρνηση σέρνεται πίσω από τον Κουβέλη και τον Βενιζέλο .

  Επί τρεις δεκαετίες η ηττοπαθεις και ευνουχισμένη φοβική νδ κουβαλαγε την πάπια του Ανδρέα και του ΠΑΣΟΚ και ετοιμαζεται να κάνει το ιδιο με τον τσίπρα και τον συριζα για τις επόμενες τρεις δεκαετίες.

  Όσοι από το Μαξίμου έχουν πετάξει λευκή πετσέτα στις επιδιώξεις των ψευτοαριστερων του Κουβέλη στην προσπάθεια τους να την συναίνεση του στην μακροημέρευση της κυβςρνησηςθα εκπλαγουν με τα αποτελεσματα που τους περιμενουν στις επόμενες εκλογές.

  Όσοι στοιχιζονται πίσω από τις γελοιότητες Δραγασάκη προσπαθώντας να αντιγράψουν την χαβαλοριστερα που δυναστευει την χωρα μετά την μεταπολίτευση να παραγγείλουν κρανοι γιατι η απαντηση μας στις κάλπες θα είναι δυνατή.

  Κατα τα λοιπά πατά το γεγονός ότι πληρώνουμε τεράστιους φόρους είμαστε αποκλεισμένοι από παιδικούς σταθμούς, νοσοκομεία,δημόσιους χώρους,που απολαμβάνουν οι τζαμπατζηδες..

  Σας γράφω από το πεδίο του Άρεως που είναι ξαπλωμςνοι στο γκαζόν αποπατωντας όπου βρουν οι φίλοι του καμινη.

  Πάντως μην εκτιθεσται γιατί δεν αποκλείεται να δούμε την νδ να στηρίζει τον καμινη για την δημαρχία.

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ aris. aold 19/05/2013 00:25:37

   Δεν πειράζει, θα εκτίθεμαι. Μου αρέσει το ζειν επικινδύνως.

 46. Zugzwang avatar
  Zugzwang 18/05/2013 20:23:37

  Το νομοσχεδιο-τερατουργημα του Ρουπακιωτη δεν αναγνωριζει τις γενοκτονιες εις βαρος των Ελληνων του Ποντου και της Μ. Ασιας. Αναγνωριζει μονο τις γενοκτονιες που εχουν αμετακλητα αναγνωρισθει απο ΕΛΛΗΝΙΚΑ Η ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ η απο ξενα κοινοβουλια η απο τον ΟΗΕ. Επομενως θα μπορουν οι γνωστοι βουλευτες και δημαρχοι να μιλουν για συνωστισμους η να στηνουν αγαλματα του Κεμαλ. Το ιδιο ισχυει και για τα συμβαντα στην ΕΣΣΔ επι Σταλιν. Δεν εχουν αναγνωρισθει αμετακλητα ως γενοκτονια απο ελληνικα η διεθνη δικαστηρια. Επομενως ο σωσιας του Μπρεζνιεφ στον Περισσο, η Ροζα και οι φιλες της και ο μπαρμπα Φωτης θα μπορουν ανενοχλητα να ειναι εκλεκτα μελη του συνταγματικου τοξου...

  Και κατι αλλο. Το νομοσχεδιο τιμωρει τις διακρισεις ως προς τον γενετικο προσανατολισμο (οπως πολυ σωστα ρωτησε καποιος, εννοει και την παιδοφιλια, την πολυγαμια, την νεκροφιλια και την κτηνοβασια;) και το φυλο. Δεν τιμωρει τις διακρισεις ως προς τους γεροντες (που σφαζονται καθε μερα). Η δημοκρατικη ευαισθησια των συντακτων του νομοσχεδιου σταματα στο σεξ και δεν πηγαινει πιο περα.
  Ας ευχηθουμε να μπορεσει ο Σαμαρας να λογικεψει τους αγιατολες διεθνιστες Ελληνες και ξενους,λεγοντας τους οτι, λογω γεωγραφικων και γεωπολιτικων διαφορων, δεν μπορουν να μεταφυτευθουν εδω παρομοιες διαταξεις.

 47. Π. Ευθυμιάδης avatar
  Π. Ευθυμιάδης 18/05/2013 21:39:57

  Γιατί ο Υπουργός της Δικαιοσύνης αντι να πελαγοδρομεί στη θολούρα και στις Συριζαίικες σκοπιμότητες (ΔΗΜΑΡ δεν θα υπάρχει στις επόμενες εκλογές) για τους ρατσισμούς δεν φέρνει ένα Νόμο που θα απαγορεύει ρητα την Νομιμοποίηση ατόμου που εισήλθε παράνομα στη χώρα; Σε ποια άλλη χώρα της ευρώπης λαθρομετανάστες νομιμοποιούνται ενω έχει εισέλθει λαθραία στη χώρα;

  O Υπουργός Δικαιοσύνης απο ποιον παίρνει εντολές και κατευθύνσεις για τα νομοσχέδια που θα φέρει στη Βουλή; Ο Πρωθυπουργός δεν είναι αυτός ; Ή μήπως έχει δικό του βιλαέτι και αλληθωρίζει προς το Σύριζα; (υποθέτω θα κατάλαβε ότι η Δημαρ θα πάθει ότι ο Καρατζαφέρης).

 48. helios avatar
  helios 18/05/2013 22:20:20

  Δεν χρειάζονται τόσο περίπλοκα πράγματα.
  Απλά μόλις τους μαζεύεις(από οποιοδήποτε σημείο) τους πηγαίνεις κατευθείαν στον φράχτη στον Έβρο και τους πετάς απέναντι(τους δίνεις το πολύ και κάποια τρόφιμα) και σταματάει εκεί το παραμύθι.Άλλη λύση δεν υπάρχει.

 49. Δον Κιχώτης avatar
  Δον Κιχώτης 18/05/2013 23:25:48

  Αναρωτιόμαστε συνέχεια τι να τους κάνουμε τους παρανόμως εισελθόντες μετανάστες...Μία είναι η λύση ,όσο κι αν προξενεί ανατριχίλα:ένα απομονωμένο ,ακατοίκητο νησί,φυλασσόμενο καλά, όπου θα πηγαίνουν όλοι οι ξένοι που θα μπαίνουν στην Ελλάδα παράνομα,εκτός κι αν κάποιος τους προσφέρει δουλειά.Από το νησί αυτό μπορεί να φεύγει κανείς ΜΟΝΟΝ αν κάποιος του προσφέρει δουλειά-και για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί αυτή – ή εάν κάποια χώρα (ευρωπαϊκή ή μη) δεχθεί να τον πάρει από εκεί δια παντός.Η Ευρωπαϊκή ένωση θα υποχρεωθεί να σιτίζει και καλύπτει όλες τις υπόλοιπες στοιχειώδεις ανάγκες των παρανόμως εισελθόντων στη χώρα μας.
  Είναι προφανές ότι οι πρώτοι κάτοικοι αυτού του νησιού θα είναι οι εκατοντάδες χιλιάδες των λαθραίων νταβατζήδων,πορνών,εμπόρων ναρκωτικών κλπ.
  ΥΓ.Ξέρω ότι μπορεί να ακούγεται σκληρό αλλά θα δείτε ότι κάποτε εκεί θα καταλήξουμε ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ,εάν θέλουμε να επιζήσει η Ελλάδα.
  Εχουμε καθήκον να σταματήσουμε τον κατήφορο που έχει πάρει η πατρίδα μας όσο είναι (;;;) ακόμη καιρός.Το οφείλουμε στα παιδιά μας!
  Άλλη -παρόμοια,ίσως και καλύτερη – λύση είναι να φτιαχτούν πλωτές εξέδρες σε ΔΙΕΘΝΗ ΥΔΑΤΑ πέριξ της Ελλάδας όπου θα φυλάσσονται οι λαθρο από δυνάμεις του ΟΗΕ,οι οποίοι θα αναλάβουν και τη σίτισή τους.Έτσι ,το πρόβλημα μετατρέπεται σε αυτό που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ είναι,δηλ.διεθνές και ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του.Εμείς αρκετά πληρώσαμε έως τώρα σε αίμα,δολοφονίες,κλοπές,ταραχές κλπ.Ας συμμετάσχουν κι άλλοι στο “πάρτι”…αφού είναι τόόόόσο ανθρωπιστές!!!

 50. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 18/05/2013 23:34:54

  Θρησκεια ομως μπορει να αλλαξει ο ανθρωπος.Γιατι μεσα στο νομοσχεδιο απαγορευεται η επικριση καποιου λογω θρησκειας;
  Τα πραγματα εχουν ως εξης : υπαρχει μια συμμαχια της αριστερας μεσα στην κυβερνηση με την αριστερα απεξω ωστε να φερουν σε δυσκολη θεση τη ΝΔ.Η ρελανς δεχομαστε την ποινικοποιηση της προκλησης φυλετικου μισους αν δεχθειτε και την ποινικοποιηση του ταξικου μισους θα τους κανει ανω - κατω.Ο ΣΥΡΙΖΑ σε καμμια περιπτωση δεν θα το δεχθει.Οι ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ που κανουν τωρα τα καλα δημοκρατικα παιδια θα πρεπει να εξηγησουν γιατι δεν θελουν την απαγορευση ταξικου μισους μαζι με το φυλετικο.
  Ας μη ξεχναμε οτι το ΠΑΣΟΚ αρνειτο επι 30 χρονια να ποινικοποιησει τη δημοσιευση προκηρυξεων τρομοκρατικων οργανωσεων στο ονομα της ελευθεριας του τυπου.Δεν υπαρχει πιο εχθροπαθης λόγος απο αυτον της 17Ν που εγκωμιαζε δολοφονιες και παροτρυνε το λαο να τις μιμηθει.Και ομως αυτες οι προκηρυξεις μισους και εχθροπαθειας δημοσιευονταν σε δηθεν "δημοκρατικες" εφημεριδες και ολα τα κομματα πλην ΝΔ αρνουντο την απαγορευση τους.

  • roadrunner avatar
   roadrunner @ ψυχραιμια 19/05/2013 00:21:54

   Η προστασία της διαφορετικότητας ως προς τα εξής:[- φυλή], [-εθνικότητα], [-γλώσσα], [-θρησκευτικές/πολιτικές πεποιθήσεις]. , προβλέπεται από το άρθρο 5 του Συντάγματος: «Όλοι όσοι βρίσκονται στην Ελληνική Επικράτεια απολαμβάνουν την απόλυτη προστασία της ζωής, της τιμής και της ελευθερίας τους, χωρίς διάκριση εθνικότητας, φυλής, γλώσσας και θρησκευτικών ή πολιτικών πεποιθήσεων.»

   Δεν προβλέπεται πουθενά στο Σύνταγμα, προστασία της διαφορετικότητας λόγω «κοινωνικής τάξης».

   Προσέξτε είμαι κατά του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου. Νομίζω ότι η ισχύουσα νομοθεσία επαρκεί. Απλά, στο προηγούμενο σχόλιό μου, τεκμηρίωσα με τρία συγκεκριμένα επιχειρήματα, την αρνητική άποψή μου, σχετικά με την «ποινικοποίηση του ταξικού μίσους», που προτείνατε. To λάθος (προτεινόμενο νομοσχέδιο), δεν διορθώνεται με λάθος (ποινικοποίηση ταξικού μίσους).

 51. rally monkey avatar
  rally monkey 18/05/2013 23:36:09

  Οι σπόνσορες (ορατοί η αορατοι) δεν στοχεύαν στη δημιουργία αξιόπιστου δεξιού πόλου (..μάλλον το αντίθετο )
  και το εγχείρημα πέτυχε...οι Καμινηδες θα κάνουν παιχνίδι
  βρέθηκαν και οι αλήτες για τα απαραίτητα ´σκηνικά ´ και την επικοινωνιακή κάλυψη ..
  ο μουσουλμανικος εποικισμος της Ελλάδας μπορεί να συνεχιστεί. ..

 52. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 18/05/2013 23:45:45

  Χαρακτηριστικο του κομπογιαννιτισμου Ρουπακιωτη ειναι η διαταξη περι αρνησεως γενοκτονιας.Γνωριζουν πολυ καλα οτι εαν ποινικοποιουσαν την αρνηση γενοκτονιας οσων γενοκτονιων εχει αναγνωρισει η ελληνικη Βουλη οδηγουσαν τα πραγματα σε κριση με την Τουρκια.Και τουτο γιατι οποιοσδηποτε Τουρκος οχι μονο πολιτικος αλλα και τουριστας αρνειτο τη γενοκτονια των Αρμενιων και των Ποντιων θα συλλαμβανοταν βασει του νομου και τις αρνουνται ολοι οι Τουρκοι.
  Για να αποφυγουν το σκοπελο βαζουν μεσα τις γενοκτονιες μονο που εχει αναγνωρισει το Διεθνες Ποινικο Δικαστηριο και το Δικαστηριο της Χαγης στις οποιες δεν περιλαμβανονται η αρμενικη και η ποντιακη,πλην ομως πεφτουν σε αλλο σκοπελο καθως εχει καταδικασθει η Σερβια για γενοκτονια στους προσφατους πολεμους και πανω απο το μισο ελληνικο λαο δεν θεωρουν οτι εγινε γενοκτονια.Η Παπαρηγα μαλιστα κατεθεσε στεφανι στο ταφο του Μιλοσεβιτς.
  Κατα συνεπεια ολοι αυτοι πανε μεσα για αρνηση γενοκτονιας.Αλλα εφ οσον ευοδωθουν οι προσπαθειες της Ουκρανιας στο μελλον με στηριξη της Δυσης να αναγνωρισθει ο λιμος της Ουκρανιας επι Σταλιν ως γενοκτονια,παλι ενοχοποιουνται οι σταλινικοι.
  Με αλλα λογια η αναγορευση του Διεθνους Ποινικου Δικαστηριου σε κριτη του τι επιτρεπεται και τι απαγορευεται να λεγεται στην Ελλαδα μεταβαλλει ολους τους Ελληνες πολιτες ανεξαρτητως πολιτικων προτιμησεων σε ομηρους ξενων δυναμεων που κατα το δοκουν και κατα τα συμφεροντα των δυναμεων αυτων αναγνωριζουν ή μη γενοκτονιες και τη γνωμη αυτων απαγορευεται και λεκτικως να αμφισβητησει ο ελλην πολιτης.

  • Zugzwang avatar
   Zugzwang @ ψυχραιμια 19/05/2013 00:29:58

   Ετσι ειναι. Προσοχη ομως. Υπαρχουν αρκετα διεθνη ποινικα δικαστηριο. Η αρχη γινεται με το πρωτο Διεθνες Δικαστηριο της Νυρεμβεργης, που το αποτελουσαν δικαστες απο τις 4 Μεγαλες Δυναμεις (ΗΠΑ, Σοβιετικη Ενωση, Ηνωμενο Βασιλειο, Γαλλια) και που δικασε τους επιζησαντες Ναζι ηγετες. Εχουμε το δικαστηριο που δικασε τους Ιαπωνες. Το Διεθνες Ποινικο Δικαστηριο για την πρωην Γιουγκοσλαβια δικαζει τα οσα συνεβησαν εκει και η θητεια του θα ληξει. Εχουμε το Διεθνες Ποινικο Δικαστηριο για τα συμβαντα στην Ρουαντα και ενα Μικτο (διεθνεις και Καμποτζιανοι δικαστες) για τα συμβαντα στην Καμποτζη. Τελος εχουμε το Διεθνες Ποινικο Δικαστηριο, το οποιο θα ειναι μονιμο και το οποιο υποτιθετο οτι θα δικαζε ηγετες και πολιτες απο χωρες που το αναγνωρισαν αλλα αρχισε να βαζει χερι και αλλου. Προς το παρον συνελαβε και δικαζει σατραπισκους απο μικρες αφρικανικες χωρες. Εκει υποτιθεται οτι θα εστελναν και τον Κανταφι αλλα προτιμησαν να τον σκοτωσουν για να μην μιλησει. Ισως να ξεχασα καποιο. Παντως αυτα ειναι τα βασικα διεθνη δικαστηρια και μονον αυτων των δικαστηριων αμετακλητες αποφασεις αναγνωριζει το νομοσχεδιο ως προς τις γενοκτονιες. Αν δε κανω λαθος, δεν εχουμε αμετακλητη αποφαση ελληνικου δικαστηριου για γενοκτοvιες. Ετσι, με αυτο το τεχνασμα, το νομοσχεδιο του κ. Ρουπακιωτη δεν αναγνωριζει τις γενοκτονιες εις βαρος Ελληνων. Εξαιρουνται επομενως οι σφαγες του κεμαλικου καθεστωτος αλλα και της οθωμανικης αυτοκρατοριας.
   Οσο για τα συμβαντα στην ΕΣΣΔ, δεν νομιζω οτι θα επιτρεψει ποτε η Ρωσια την συσταση Διεθνους Δικαστηριου γιαν την ΕΣΣΔ. Απαιτειται αποφαση του Συμβουλιου Ασφαλειας του ΟΗΕ και η Ρωσια εχει βετο.

 53. τοξο avatar
  τοξο 19/05/2013 01:21:09

  Μπορείς να στείλεις χρήματα στο εξωτερικό από την Ελλάδα ,εάν μπορείς να αποδείξεις ,ότι τα απέκτησες νόμιμα.Εάν δεν τα δικαιολογείς,ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ ,όποιος και να είσαι,από όπου και να είσαι.Ενας τέτοιος νόμος χρειάζεται.

 54. nikos asprogeras avatar
  nikos asprogeras 19/05/2013 03:17:19

  Οπου δεν υπαρχει προοπτικη για τους νεους ελληνες η Ελλαδα πεθαινει.Πεθαινει καθε μερα στα σχολεια απο μερικους ακαταλληλους εκπ/κους,στα πανεπιστημια το ιδιο,στα νοσοκομεια,στα ΜΜΕ,στους τοπους εργασιας απο ανηθικους εργοδοτες,στα κομματα απο τη διαφοθρα.Κρατος δικαιου δεν υπαρχει,η κριση το μεγενθυνει,οι δικαστικες αποφασεις δεν εκτελουνται,εχουμε οριζοντιες λυσεις ,ανεργια.Οι μεταναστες στη χωρα μας με τη παροδο των ετων παραμονης προσαρμοζονται και αυτοι σε αναλογη συμπεριφορα, ειναι αδυναμοι μονο το πρωτο διαστημα και χρειαζονται προστασια απο κρατος.Η κοινοτικη οδηγια να υλοποιηθει μονο για νεους μεταναστες οχι για ολους. ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.

 55. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 19/05/2013 09:10:01

  Aπαραδεκτη εμφανιση Τραγακη στο MEGA που υπερασπιζε το νομο μαζι με τη Ρεπουση εναντιον του Φλωριδη που ειχε ενστασεις.
  Το χειροτερο ειναι οτι εδειξε οτι ειναι παντελως ασχετος.Ειπε οτι με βαση το νομο θα μπορουσε να διωξει τους αναρχικους που κατελαβαν το πανεπιστημιο και κατεβασαν την ελληνικη σημαια ανεβαζοντας την αναρχικη.Και αυτος ο ανθρωπος ηταν χρονια προεδρος σε επιτροπες και "στελεχος" της ΝΔ.Ουτε εχει καταλαβει τι αφορα ο νομος.

  • Σαρακατσανος avatar
   Σαρακατσανος @ ψυχραιμια 19/05/2013 10:41:47

   ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΑΓΑΚΗΔΕΣ.........ΠΟΥ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΧΥΛΗ ΤΟΥΣ..........ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.

 56. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ avatar
  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ 19/05/2013 10:46:09

  Καλημέρα σε όλους στο antinews. Αν δεν καταχρώμαι χώρο και είναι δυνατόν σας παρακαλώ να αναρτήσετε το σχόλιο μου.
  Αγαπητέ κύριε Κρανιδιώτη για άλλη μια φορά έγραψες ένα εξαιρετικό άρθρο. Παρακολουθώ στο antinews, στην Δημοκρατία και στον Ελεύθερο Τύπο τα άρθρα σου και οι απόψεις σου μαζί με τα πάμπολα σχόλια των πάντα εκλεκτών σχολιαστών εδώ στο antinews, με γεμίζουν αισιοδοξία ότι ο τόπος μας εξακολουθεί και έχει πολίτες ένθερμους πατριώτες. Άρα και συνέχεια. Συνέχεια σε κόντρα των διεθνιστών που μετακινούνται διαρκώς από Πασόκ σε Αριστερά και Σύριζα και το αντίθετο. Πάντα κατά που φυσούν οι αληγείς συμφεροντολογικές τοποθετήσεις τους. ΒΙΣ18-05-2013/ 11:36 am Συμφωνώ απολύτως. Με κάθε σχόλιο σου εδώ στο antinews αισθάνομαι ότι μιλάς και για μένα.
  Διογένης 18-05-2013 / 12:01 pm Συμφωνώ με το σχόλιο σου και με την απάντηση του ΒΙΣ και του Μικρασιάτη. Π. Ευθυμιάδης 18-05-2013/ 1:31 pm Ευχαριστώ πολύ φίλτατε για την παραπομπή στην σχετική με το κείμενο του Ζαχαριάδη ανάρτηση Έψαχνα κάποια χρόνια πριν για το συγκεκριμένο κείμενο. Εν καιρώ άλλες καθημερινές δραστηριότητες μου το έριξαν στην λησμονιά. Κώστας Σταματάκης 18-05-2013/ 2:27 pm Υπολογίζω και εγώ για 2,5 εκατομ. τους μετανάστες στην Ελλάδα νόμιμοι μετανάστες και λαθραίοι εισβολείς από όλα τα έθνη που έχουν εισρεύσει στην Ελλάδα. Δεν είναι όμως όλοι μουσουλμάνοι. Ίσως οι μισοί από αυτούς. Σε δέκα χρόνια όμως θα γίνουν 3 εκατομ. Όταν παίρνουν άδεια παραμονής με την αμέριστη πάντα στήριξη Πασόκων και Αριστερών, καλούν εδώ και τις συζύγους τους και σύμφωνα με τις επιταγές της θρησκεία τους θα γεννοβολήσουν τουλάχιστον 4 παιδιά το κάθε ζεύγος. Για την διατροφή και στήριξη της οικογένειας δεν χολοσκάνε. Ας είναι καλά οι κοινωνικές παροχές του ελληνικού κράτους που επιβιώνουν μέσα από τις μακρόχρονες συνεισφορές στα ασφ. Ταμεία όλων ημών των φιλόξενων ελλήνων. Συν κάποια κονδύλια που τους παρέχουν μικρά μηνιαία ποσά υποστήριξης για τα βασικές βιοποριστικές τους ανάγκες. Για το δεύτερο ας είναι καλά η Σαουδική Αραβία και το διεθνές φόρουμ αλληλεγγύης των ισλαμικών πετρελαιοπαραγωγών κρατών. Μέχρι και το Σουλτανάτο του Μπρουνέι συμμετέχει με κάποιες δεκάδες εκατομμύρια. Σχολιαστής παραπάνω κάνει αναφορά και για τους ισλαμοφασίστες μισθοφόρους που συμμετείχαν στον πόλεμο στην Γιουγκοσλαβία. Από αυτά τα κέντρα καλύφθηκαν οι οικονομικές δαπάνες για την μεταγωγή των μισθοφόρων από Αφγανιστάν, Πακιστάν και άλλα ισλαμικά έθνη στην Γιουγκοσλαβία. Από τα ίδια κέντρα πληρωνόντουσαν οι αμοιβές των μισθοφόρων και οι αποζημιώσεις στις οικογένειες όσων από αυτούς σκοτώθηκαν. Καλά θα ήταν οι υποκριτές στρουθοκάμηλοι των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων να είχαν κάνει αναφορά για αυτή την δράση των ισλαμικών κέντρων. Ανάγκη πετρελαίου γαρ και σιγή περί του εγκλήματος άπαντες. Μικρασιάτης 18-5-203/ 3.57 pm. Συμφωνώ με το σχόλιο σου. Ακριβώς τα ίδια λέω και εγώ. Ξενοφοβικός δεν είμαι. Λόγω επαγγέλματος εργάστηκα και έζησα μαζί με άτομα από ξένα έθνη. Οικογένεια έκανα σε ξένη χώρα, Παναμά και τα παιδιά μου εκεί γεννήθηκαν και μεγαλώνουν. Επισκέφτηκα είχα καλή συνεννόηση και συνεργασία με ανθρώπους σε πολλές χώρες έστω και με λίγα αγγλικά από μέρους κάποιων. Σε χώρες του Ισλάμ με τον διάβολο ίσως να βρεις μια λύση για κάθε θέμα που προκύπτει, με τους ανθρώπους αδύνατον. Δεν υπάρχει περίπτωση πλοίου που να επισκέφτηκε λιμάνι Αλγερίας, Μαρόκου, Λιβύης, Αιγύπτου, Πακιστάν, Ινδίας και να μην πλιατσικολογήθηκε από προσωπικό των τοπικών τελωνειακών και λιμενικών υπηρεσιών. Στην Ινδία βγαίνοντας από το διεθνές αεροδρόμιο της Μουμπάϊ, πρώην Βομβάη για να πας 40 μέτρα παραπέρα στα ταξί εμποδίζεσαι από ένα σύνταγμα ζητιάνων πάσης ηλικίας και αναπηρίας που σε τραβάνε απαιτητικά από το μανίκι για να τους δώσεις χρήματα κάτω από τα βλέμματα των αστυνομικών που κρατάνε μπαστούνια. Στην Αίγυπτο στην Αλγερία και στο Μαρόκο καραδοκούν οι κλέφτες έξω από ξενοδοχεία για να αρπάξουν τσάντες από τουρίστριες. Και πολλά ακόμη χειρότερα. Της Νιγηρίας τα εγκλήματα είναι γνωστά. Για όσους θεωρήσουν τις αναφορές μου ως λόγια του αλμυρού νερού αν ζητήσουν πληροφορίες από την Ένωση πλοιάρχων ή από την γραμματεία της Ένωσης Εφοπλιστών θα πληροφορηθούν στοιχεία που θα τους βοηθήσουν να σχηματίσουν αντίληψη περί των λαθραίων μεταναστών που προέρχονται από τις χώρες που αναφέρω. Κάποιοι λένε χαμηλόφωνα ότι ναι μεν αλλά είναι χρήσιμοι για τις αγροκαλλιέργειες στην Ηλεία και στην Κρήτη με την ανασφάλιστη χαμηλόμισθη εργασία τους ερήμην των τοπικών αρχών. Είναι λένε και χρήσιμοι στα ξενοδοχεία στα Δωδεκάνησα και στις Κυκλάδες για τον ίδιο λόγο. Η οικονομία της Ελλάδας κύριοι δεν στηρίζεται από την φράουλα ή το καρπούζι που θα αγοράσει ο γερμανός, ο ολλανδός ή ο βρετανός,- οι δύο τελευταίοι έχουν γεμίσει τις αγορές τους από Τουρκία, Ισπανία και Μαρόκο-. Όσο για τις υπόλοιπες εργασίες μπορούσαν να εργαστούν νόμιμοι μετανάστες με άδεια παραμονής, ενταγμένοι στο φορολογικό και ασφαλιστικό μας σύστημα, από έθνη ομόθρησκα και με κοινές πολιτισμικές, πολιτικές, κοινωνικές αντιλήψεις και παρεμφερείς νομοθεσίες όπως Ουκρανία, Μολδαβία, Λευκορωσία, Ρωσία συν τους πολωνούς, βούλγαρους και ρουμάνους ευρωπαίους πολίτες. Μακάρι ολόψυχα το εύχομαι η χώρα μας να απαλλαχθεί σύντομα από τα καθόλα αταίριαστα για τον πληθυσμό της σε ήθη αντιλήψεις και νοοτροπία στοιχεία που την κατακλύζουν τα τελευταία έτη. Μακάρι όλοι αυτοί να επιστρέψουν στις Κεντροασιατικές και Βορειοαφρικανικές πατρίδες τους. Όμως πολύ φοβάμαι ότι δυστυχώς είναι αργά για να λυθεί αυτό το πρόβλημα χωρίς μεγάλες ζημίες και απώλειες σε χρήμα και ανθρώπους. Αδιαφορώ αν οι απόψεις μου σχολιαστούν ως ρατσιστικές η ξενοφοβικές από τον κάθε ευφυή σκεπτικιστή της αριστεράς. Η ευφυΐα τους άλλωστε αναλώνεται στο να κολλάνε χαρακτηρισμούς και αφίσες. Τα τελευταία 35 χρόνια οι αριστεροί πάντα μας αποκαλούσαν τους οπαδούς πολίτες της δημοκρατικής δεξιάς Ν.Δ ως φασίστες. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ανακάλυψαν και τον χαρακτηρισμό ρατσιστές. Τις είδεν τα επόμενα χρόνια τι θα αποφανθεί η φαιά ουσία τους. Του τεμπέλη και καιροσκόπου το μυαλό, διαβόλου εργοστάσιο. Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

 57. yianna avatar
  yianna 19/05/2013 12:31:01

  Κε Κρανιδιώτη, συμφωνώ απολύτως με τις θέσεις σας για το συγκεκριμένο θέμα.
  Η ΝΔ δεν πρέπει να πέσει στη νέα παγίδα της αριστεράς. Εφ'όσον αυτό είναι απαίτηση της ΕΕ να πείσει τις Βρυξέλλες ότι το παρόν θεσμικό πλαίσιο είναι επαρκές.
  Εγώ όμως θέλω να θέσω και άλλη μια παράμετρο, αυτή των ΜΚΟ στην Ευρώπη που αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο. Οι στρατηγικοί στόχοι της ENAR (European Network against Racism) που επί του παρόντος χρηματοδοτείται αποκλειστικά από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, και η μελλοντική της χρηματοδότηση με βάζουν σε υποψίες....

 58. Uncle Stgm avatar
  Uncle Stgm 19/05/2013 16:06:42

  Η "αριστερή" μειοψηφική πλατφόρμα εσωτερικής αντιπολίτευσης στον Σύριζα στήθηκε μονοθεματικά, με θέμα "έξοδος απο ΕΕ".
  Προβλέπω ότι η "δεξιά" πλατφόρμα νέας εσωτερικής αντιπολίτευσης στην ΝΔ θα στηθεί δι-θεματικά, με θέμα "ρατσισμός - παράνομη μετανάστευση".
  Μόλις ξαναμπεί και ο Καρατζαφέρνης με όλα τα "παιδιά", προβλέπω να γίνει για λίγο "της Ρόζας", "της ΚΟΕ" και του "ΔΗΚΚΙ"...
  Ωστόσο, ο Σαμαράς δεν κινδυνεύει: Στους "Ανεξέλεγκτους δεν θα πάει κανείς (αυτοί με τον Μαριά και με τον Δημαρά έχουν γίνει πιό αριστερίστες απο την Ανταρσύα), όσο για πιό πέρα, κάνει τζίζζζζ, σε λίγο "κυνηγημένοι απο τον νόμο"...

 59. Uncle Stgm avatar
  Uncle Stgm 19/05/2013 16:11:59

  Ουφ, ορθόδοξος σαμαρικός κοντεύω να γίνω, ακριβώς όπως και άλλοι παλιοί "ρηγάδες".

  • Ρηνα avatar
   Ρηνα @ Uncle Stgm 19/05/2013 19:12:00

   Κινδυνευει θειε γιατι μπορει να του φορεσουν καποιον, που φροντιζουν απο την αλλη μερια του Ατλαντικου, να αστικοποιησουν με συντομες διαδικασιες...

   • Uncle Stgm avatar
    Uncle Stgm @ Ρηνα 19/05/2013 19:21:10

    Τον κ. Αλέξη;
    Μα εκείνος ηλικιακά θα μπορούσε να είναι πολύ άνετα παιδί των παλιών "ρηγάδων"...
    Και αφετέρου, προέρχεται απο αστικό οικογενειακό περιβάλλον (όπως και οι βουλευτές του έχουν καλή κοινωνική σειρά, απο καθηγητες Ιατρικών σχολών και πάνω_. Πολιτικός και μη αστός δεν νοείται την σήμερον ημέραν. Οπότε , δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτε απο την άλλη μεριά του Ατλαντικού, όλα είναι ήδη καλά καμωμένα...

  • B.Q avatar
   B.Q @ Uncle Stgm 20/05/2013 12:42:51

   ..... Εκτιμάτε οτι θα κινδυνεύσουν Θείε σοβαρά εντός ολίγου και
   οι ...''Ντάμες κούπα'' ?? Για να λάβουμε τα μέτρα μας ρωτάω...... :-)

   • GO avatar
    GO @ B.Q 20/05/2013 12:51:07

    Και εσάς τι σας ενδιαφέρει; Αφού είστε ντάμα πίκα.

   • Uncle Stgm avatar
    Uncle Stgm @ B.Q 21/05/2013 02:12:16

    Σε τέτοιο μπάχαλο, ντάμες, βαλέδες και ρηγάδες-παλληκάρια, γίναμε μαλλιά κουβάρια...
    Κούπες, πίκες, μπαστούνια και καρό.

 60. Δρόλαπας avatar
  Δρόλαπας 19/05/2013 17:04:28

  Υπάρχει μια παράμετρος της Ελληνικής Ιστορίας κατά την κατοχή την οποία και λόγω των γνωστών του αντανακλαστικών ο αρθρογράφος την αγνοεί. Αναφέρομαι στην Γενική Απεργία της 24ς Φεβρουαρίου σε Αθήνα και στην κινητοποίηση της 16ς Απριλίου 1943 στην Θεσσαλονίκη Λυπηρό μέν αλλά πρωταγωνίστησε το ΕΑΜ η ΕΠΟΝ και σύσσωμος ο Ελληνικός Λαός.Μεγαλύτερο σεβασμό λοιπόν στους Έλληνες που με γυμνά στήθη στάθηκαν απέναντι στους Ιταλούς Καραμπινιέρους.Η Γενική Απεργία και οικινητοποιήσεις των επόμενων ημερών οδήγησαν στην απόσυρση του μέτρου και στην αντικατάσταση του πρωθυπουργού Λογοθετόπουλου .Μια ματιά στην ανακοίνωση του τότε Δωσίλογου Πρωθυπουργού αξίζει για τον οποίον θέλει να λέγεται Έλληνας

  Φυσικά και Είμαι περήφανος για την ΠΕΑΝ για τον Ψαρρό με το 542 για τον ΕΔΕΣ Γιατί είμαι Έλληνας κια γιατί αποτελούν μέρος της ιστορίας της Φυλής μου και ως πρόγονοι μου κατοικούν στην ψυχή άσχετα απο όπου ανήκουνΣεβασμό λοιπόν στην Ιστορία Μια Ιστορία που έδειξε τα τρωτά μας σημεία με έναν Αστικό πολιτικό κόσμο να αναζητεί προστασία υπό την Βρετανική σκέπη και με ένα ΚΚΕ να υπακούσει στα κελεύσματα της Ρωσίας και έναν λαό να ταλανίζεται από την Εμφύλια Αντιπαράθεση, από την Κατοχή, από τους κάθε λογής Ξένους προστάτες , απο τους Ντόπιους Εκπροσώπους του ,και παρα όλα αυτά να στέκεται όμως πιστός στις αρχές του και τις αξίες του Καθιστώντας την Εθνική Αντίσταση Παλλαϊκή και Πανελληνία

  Επόμενο σημείο Πολύ πονηρά ο αρθρογράφος αναφέρει
  -Η πιο αποτελεσματική αντιρατσιστική πολιτική είναι η συντριβή της λαθρομεταναστευτικής εισβολής, η απέλαση των παρανόμων και η γρήγορη απόδοση πολιτικού ασύλου, στους λίγους που το δικαιούνται, με παράλληλη άμβλυνση των κοινωνικών αντιθέσεων. Η απάντηση είναι ασφαλή σύνορα, ασφαλείς δημόσιοι χώροι, ασφαλή σπίτια. Το κράτος δικαίου και η πατριωτική πολιτική.

  Γνωρίζει πολύ καλά πως η λαθρομετανάστευση πατάσσεται όταν εξαλείπφονται τα αίτια που την προκαλούν, όταν όμορες χώρες ακολουθήσουν την ίδια πρακτική με την Ελλάδα και όταν ο φαύλος κύκλος του μαύρου χρήματος καταργηθεί στην πράξη.Τα ασφαλή Σύνορα σε ότι αφορά το Αιγαίο γνωρίζει πολύ καλά ότι είναι μια πρακτική η οποία θα φέρει μεγάλα δεινά στην Ελλάδα καθώς θα βρεθεί Υπόλογη σε όλα τα επίπεδα.Το ότι δεν αντιλαμβάνεται την σημασία των ανωτέρω καθιστούν την λογική του επικίνδυνη για την Ελληνική Πολιτική ζωή καθαρά και έντιμα

  Ο Αρθρογράφος και Πολλοί άλλοι αδυνατούν να καταλάβουν πως το κήρυγμα μίσους δεν ωφελεί.Δυστυχώς και αυτόν και άλλους δεν τους βοηθά η παιδεία τους , οι ιδεολογικές αγκυλώσεις, η στρεβλή ανάγνωση των γεγονότων και ένας πατριωτισμός "τσαμπουκά" γεμάτος σύνδρομα που καμιά σχέση δεν έχει με τον Δημοκρατικό Πατριωτισμό ως μας παραδόθηκε.Το ότι πρακτικές βασιζόμενες σε αυτές τις λογικές προκάλεσαν σοβαρούς τριγμούς στην Ελλάδα πρέπει να τονιστεί ιδιαιτέρως.Η Πειθώ αποτελεί Πολιτιστική παρακαταθήκη του Ελληνικού Πολιτισμού αν κάποιοι το αγνοούν είτε θέλουν είτε δεν θέλουν θα το αποδεχτούν γιατί εφάπτεται ως αρχή της επιβίωσης του Ελληνισμού.Αν κάποιοι δεν μπορούν να την ασκήσουν στην άκρη ήρθε ο καιρός ο κίβδηλος εθνικισμός , μια αλλη μορφή του εθνισμού να δώσει την σειρά του στον Δημοκρατικό πατριωτισμό και στον Εθνικισμό ώς μας τον παρέδωσαν.Οσοι δεν το αντιλαμβάνονται ανήκουν στο χτες κιαν συνεχίσουν είναι Εθνικά επικίνδυνοι και πηγή Δεινών για το Εθνος.Ως εδώ λοιπόν

  Με τις γενοκτονίες ξεκάθαρα αποτελεί ποινικό αδίκημα η αμφισβήτηση τους , αναφέρομαι σε γενοκτονίες που έχουν αναγνωριστεί απο το Ελληνικό Κοινοβούλιο.Ποινικό αδίκημα όμως πρέπει να αποτελέσει και η καπήλευση τους ώς και η ΟΠΟΙΑ χρήση τους δεν εξυπηρετεί το Εθνικό συμφέρον.Σεμνά και ταπεινά λοιπόν

  • Jiannis avatar
   Jiannis @ Δρόλαπας 20/05/2013 00:30:49

   "την οποία και λόγω των γνωστών του αντανακλαστικών ο αρθρογράφος την αγνοεί..."
   "Φυσικά και Είμαι περήφανος για την ΠΕΑΝ..."
   "Επόμενο σημείο Πολύ πονηρά ο αρθρογράφος αναφέρει..."

   Ατελειωτος μονόλογος χωρίς ουσία...Αλέκα εσύ είσαι?

   "Δρόλαπα" δεν ξέρω τι παίρνεις αλλα σταματα να το παίρνεις...ατέλειωτος μονόλογος χωρίς ουσία

   • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
    Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Jiannis 20/05/2013 01:00:09

    Μην του το χαλάς...

    • Jiannis avatar
     Jiannis @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 20/05/2013 01:42:14

     Το υπόσχομαι δεν το κάνω πια. Τώρα μονο δεν άντεξα^^

  • kaneis avatar
   kaneis @ Δρόλαπας 21/05/2013 10:40:16

   Πέρα από τις ιστορικές αναφορές -που υπονοούν το κλασικό "αριστερό" "δεν είμαστε λιγότερο πατριώτες" με το οποίο θέλουν να κρύψουν το γεγονός ότι ΔΕΝ είναι πατριώτες, αφού ο πατριωτισμός είναι σαν την εγκυμοσύνη, ή είσαι ή δεν είσαι, δεν υπάρχει ολίγον έγκυος- και διάφορες αριστερές γενικολογίες και αφορισμούς, δεν λες τίποτα για την ταμπακιέρα! Δηλαδή, τι προτείνεις για να ΛΥΘΕΙ το θέμα της λαθρομετανάστευσης; Να περιμένουμε να λυθούν θα προβλήματα των χωρών προέλευσης; Να τα λύσουμε εμείς; Να βάλουμε τους Δυτικούς να τα λύσουν; Πόσο καιρό μας δίνεις μέχρι να γίνει αυτό και πόσους (λαθρο)μετανάστες μπορεί ή πρέπει να έχει η Ελλάδα πριν καταρρεύσει -που ήδη γίνεται- ως κράτος-έθνος; Εκτός αν θεωρείς -και δεν το ομολογείς- ότι πρέπει να αρχίσει το ξήλωμα του κράτους-έθνους από την Ελλάδα για να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση ή αποφυγή για τους άλλους. Είναι και αυτή μι άποψη, σεβαστή ίσως αλλά -πρέπει να παραδεχθείς, ότι υπάρχουν περισσότεροι -γι' αυτό οι αριστερά που σε άλλες περιπτώσεις ουρλιάζει για τη διεξαγωγή δημοψηφισμάτων μέχρι και για τα δικαιώματα των κατοικίδιων, σχετικά με το μεταναστευτικό και την ποσόστοση ή την απομάκρυση (λαθρο)μεταναστών, δεν θέλει ούτε να το ακούσει- που έχουν ακριβώς την αντίθετη άποψη. Και σύμφωνα με την αρχή της Δημοκρατίας πρέπει να γίνεται αυτό που θέλει η πλειοψηφία -λαμβάνοντας βέβαια υπόψιν τις "ανησυχίες" της μειοψηφίας, αλλά όχι και να επιβληθούν- και να μην υποκύπτουμε στις απαιτήσεις "φωνασκουσών μειοψηφιών (loud minorities)" που λόγω της μεταμοντέρνας αμερικανοκίνητης -μόνο όταν τους συμφέρει βέβαια- πολιτικής ορθότητας, έχουν καταλύσει τις βασικές αρχές της Δημοκρατίας στο όνομα των -κατά περίπτωση- ερμηνευόμενων "ανθρωπίνων δικαιωμάτων". Για παράδειγμα, γίνεται χαμός για τα "δικαιώματα" των μουσουλμάνων της Θράκης ή των Σλαβόφωνων της Φλώρινας, αλλά "άκρα του τάφου σιωπή" για τα δικαιώματα των Ελλήνων της Αλβανίας (Βόρεια Ήπειρος), των Ελλήνων στα Σκόπια, των κρυπτοχριστιανών (αλλά και εθνικών και θρησκευτικών μειονοτήτων) στην Τουρκία ή την σχεδόν εξάλειψη των χριστιανών από το "δημοκρατικό" Ιράκ. Δεν είδα τις ΗΠΑ ή τα αριστερά κόμματα και τους ευαίσθητους "αριστερούς" της Ελλάδας να βάζουν στο στόχαστρο κανένα από αυτά τα κράτη.
   Λίγο πολύ κι εσύ αναμασάς το"αριστερό" παραμύθι ότι, οι Έλληνες πρέπει να είναι υπεράνω. Την ίδια καραμέλα που λέει κι ο Βερέμης, το επιχείρημα τους οποίου στην ερώτηση γιατί να μην απαντήσουμε με τον ίδιο τρόπο στους Τούρκους παραδείγματος χάριν, είναι "γιατί είμαστε καλύτεροι και δεν θέλουμε να γίνουμε σαν αυτούς!". Με άλλα λόγια το παλιό "σφάξε με αγά μου, ν' αγιάσω". Ε!, έτσι δεν έχει ελπίδα η χώρα. Ή παίρνεις μέτρα -πραγματικά σκληρά, από προσφυγικά στρατόπεδα σε νησιά υπό την εποπτεία του ΟΗΕ, μέχρι απειλή για απόδοση ταξιδιωτικών εγγράφων στους λαθρομετανάστες με την υποχρέωση να πάνε σε Βόρειες χώρες- ή παραδίνεσαι και περιμένεις το τέλος. Μέχρι τώρα το πολιτικό σύστημα -όλο- ακολουθεί τη δεύτερη επιλογή. Σε πολύ λίγα χρόνια θα φανούν τα αποτελέσματα αυτής της πολιτικής. Το κακό είναι ότι οι επιπτώσεις θα πέσουν στα κεφάλια των παιδιών μας και όχι στα κεφάλια αυτών που την εφαρμόζουν τώρα -που θα έχουν πεθάνει ή φύγουν- ή στα παιδιά τους -που είτε θα φύγουν αφού θα μπορούν ή δεν θα τα νοιάζει αφού θα εμφορούνται από αντίστοιχες ιδέες-.

 61. kkourk avatar
  kkourk 19/05/2013 17:21:03

  Όταν θες να βγάλεις ένα δένδρο από το χωράφι σου δεν το κόβεις μόνο, γιατί θα ξαναπετάξει κλαδιά, αλλά το ξεριζώνεις. Δυστυχώς αυτό πρέπει να γίνει και στο δικό μας θέμα της λαθρομετανάστευσης.
  Πιστεύω πρέπει να βρεθούν οι πραγματικοί λόγοι και όχι μόνο τα αίτια.
  1 Ήδη έχουν έρθει και ριζώσει πολλοί ξένοι στην Ελλάδα. Φυσικά αυτοί με κάθε τρόπο θα προσπαθήσουν να φέρουν τα αδέρφια τους, τα ξαδέρφια τους, τα παιδιά τους, τις γυναίκες τους, τις θειές τους, τους μπατζανάκηδες και ……. τελειωμό δεν έχει. Άραγε πόσους συγγενείς έχουν οι 1.000.000 κατ’ άλλους 2.000.000 μετανάστες που ήδη βρίσκονται εδώ, σκεφτόμενος βέβαια και ότι στην χώρα τους το κάθε ζευγάρι κάνει 10 παιδιά κατά μέσο όρο??
  2.Ακούω για τη τρισκατάρατη συμφωνία του Δουβλίνου που κάθε τόσο πιπιλάνε μερικοί, αλλά θέλω να τους πω ότι τυγχάνει να γνωρίζω πολλούς ήδη νόμιμους ελληνοποιημένους μετανάστες και μη οι οποίοι κατάφεραν και έφυγαν στην Ευρώπη αλλά ξαναγύρισαν πίσω από μόνοι τους χωρίς να τους υποχρεώσει κανείς, γιατί εκεί υπάρχει κράτος και δεν μπορείς ούτε cdιά να πουλάς, ούτε να απλώνεις σεντόνια με την πραμάτεια σου, ούτε να σκαλίζεις κάδους σκουπιδιών, ούτε να καταστρέφεις υποδομές (καλώδια, σκεπάσματα φρεατίων) για σκραπ, ούτε στα φανάρια να ζητιανεύεις, ούτε ….. Εκεί πρέπει να έχεις κατοικία, δουλειά και να τηρείς το νόμο.
  3.Άραγε όσους γύφτους, τσιγγάνους, ρομά κ.λ.π. ευρωπαίους πολίτες, έδιωξε στα φανερά ο Σαρκοζί από την Γαλλία (και πόσες άλλες ευρωπαϊκές χώρες στα κρυφά) ήρθαν στην Ελλάδα μας, να συνεχίσουν τον παρασιτικό τρόπο ζωής τους ???
  4. Πόσα εκατομμύρια ευρώ παράνομα στέλνονται στις χώρες καταγωγής των λαθρομεταναστών χωρίς κανένα έλεγχο?? Τα έκλεψε, τα δούλεψε, στην εφορία τα δήλωσε??? Πόσα επιδόματα δίνονται σε λαθρομετανάστες η πόσο στοιχίζει η εκπαίδευση, περίθαλψη, και διατροφή τους (συσσίτια διαφόρων). Η υποδομή μας (νοσοκομεία, παιδικοί σταθμοί και άλλα) αντέχει??
  5.Ποιοι πλουτίζουν σε βάρος μας από τους λαθρομετανάστες (γεωργοί, βιομήχανοι, εργολάβοι κ.λ.π.)?? Τι έγινε ο νόμος που έλεγε ότι εφόσον δεν βρίσκεις έλληνες εργάτες, (μετά από αγγελίες που θα βάλεις στην εφημερίδα για κάποιο μεγάλο χρονικό διάστημα) μπορείς να φέρεις από άλλες χώρες, αλλά με την υποχρέωση διαμονής-διατροφής και μετά το τελείωμα της δουλειάς να φροντίζεις για την επάνοδο στην χώρα τους.
  Βέβαια υπάρχουν πολλά ακόμα ερωτήματα, τα οποία θα τα αφήσω στην άκρη για να προτείνω κάποιες λύσεις:
  1.Να πάψουμε να είμαστε ελκυστικοί. Νόμος που θα προβλέπει ότι εφόσον εισέρχεσαι παράνομα στην χώρα άνευ ταξιδιωτικών εγγράφων δεν θα έχεις ποτέ το δικαίωμα σε τίποτα και ποτέ, ούτε εσύ αλλά και οι απόγονοι σου, εκτός της περίθαλψης που θα υποχρεούσαι να πληρώσεις. Πλην βέβαια των περιπτώσεων ασύλου. Και επειδή είδα κάπου παραπάνω την δικαιολογία ότι δηλώνουν Παλαιστίνιοι, πρόσληψη 5-10 διερμηνέων. Αν δεν ξέρει παλαιστινιακά θα δηλώνει παλαιστίνιος??
  2.Επικράτηση της νομιμότητας παντού και όχι ξέφραγο αμπέλι. Για πολλά αδικήματα να προβλέπετε η έκτιση της ποινής (καλό θα ήταν όπως στην Αμερική όπου βλέπουμε ότι οι κατάδικοι δουλεύουν σε βαριές εργασίες, εδώ ίσως σε χωράφια, με αλλαγή του νόμου για να μπορεί να πυροβολήσει ο φύλακας σε περίπτωση απόδρασης) και μετά η άμεση απέλαση ιδιως των Ευρωπαίων.
  3.Ελεγχος από την αστυνομία και όχι από ΙΚΑ δ/νσεις εργασίας κ.λ.π. σε κάθε εργατική απασχόληση.
  4.Παραδειγματική τιμωρία και κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων σε όσους εκμεταλλεύονται λαθρομετανάστες.
  Λύσεις υπάρχουν, αλλά όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει.

  • MCA avatar
   MCA @ kkourk 19/05/2013 18:55:37

   Συμφωνώ λέξη προς λέξη με αυτά που γράφετε. Απλώς το Δουβλίνο έχει βάλει και αυτό το χεράκι του στην όλη κατάσταση. Οι εταίροι μας, έχουν φροντίσει για τον εαυτούλη τους αφήνοντας μας ξεκρέμαστους. Αντιμετωπίζοντας μας ως πολίτες β΄κατηγορίας μέσα σε μία ένωση που υποτίθεται ότι όλοι είμαστε ίσοι μεταξύ μας.
   Πως είναι δυνατόν να απαιτείς την επαναπροώθηση όσων συλλαμβάνονται εντός ΕΕ, στην χώρα υποδοχής όταν δεν έχεις φροντίσει να κάνεις συμφωνίες με τις χώρες προέλευσης των λαθρομεταναστών να τους δέχονται υποχρεωτικά πίσω; Έτσι ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙΣ την χώρα υποδοχής, την μετατρέπεις σε αποθήκη ψυχών και την αποσταθεροποιείς. Και το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι σε αποκαλούν από πάνω και ρατσιστή ή κάποιοι ΄΄προοδευτικοί ΄΄ τύπου Σόρος θέλουν να δημιουργήσουν και καλύτερες συνθήκες διαβίωσης,σπίτια κ.λ.π και να εγκαταστήσουν όλους τους κατατρεγμένους της γης στην χώρα μας. Μιλάμε για παράνοια που πρέπει με το στανιό να την δεχθούμε ως κάτι το φυσιολογικό.

   • galis avatar
    galis @ MCA 20/05/2013 00:12:24

    Ποιος άραγε υπέγραψε την συμφωνία του Δουβλίνου;

   • kaneis avatar
    kaneis @ MCA 21/05/2013 10:54:32

    Τι σημαίνει "οι εταίροι μας φρόντισαν για τον εαυτό τους αφήνοντάς μας ξεκρέμαστους"; Δηλαδή ο Σημίτης -που το υπέγραψε- τι ήταν χαζούλης και τον κορόϊδεψαν; Όχι, και ο Σημίτης και όλοι οι υπόλοιποι πρωθυπουργοί και αρμόδιοι υπουργοί με το "Δουβλίνο" και την κατακράτηση όλων των (λαθρο)μεταναστών στην Ελλάδα, πουλάνε εξυπηρέτηση στους Βόρειους για να έχουν την υποστήριξή τους για προσωπικό συμφέρον. Να έχουν θετικά σχόλια από τις κυβερνήσεις τους και τα μεγάλα και μικρά εκεί ΜΜΕ, τα οποία αντανακλούν στην Ελλάδα σε εκλογικά κέρδη και πολιτική επιβίωση -δηλαδή διαιώνιση των οικονομικών κερδών τους-. Άσε που σε κάποιες περιπτώσεις -πχ Σημίτης, ΓΑΠ, Παυλόπουλος, κλπ.- μπορεί να είναι και προσωπική τους ιδεοληψία η μετατροπή της χώρας σε πολυπολιτισμικό καζάνι.
    Πάντως, δεν μας φταίνε οι Βορειοευρωπαίοι για την άρνηση -γιατί περί αρνήσεως πρόκειται και όχι αδυναμίας- του πολιτικού συστ'ηματος στην Ελλάδα, να λύσει -μία κι έξω- το μεταναστευτικό πρόβλημα. Λύσεις υπάρχουν πάρα πολλές, θέληση -από τους πολιτικούς και κάποια μικρά (αγρότες) και μεγάλα (εργολάβοι) συμφέροντα- δεν υπάρχει.

  • Μικρασιάτης avatar
   Μικρασιάτης @ kkourk 20/05/2013 04:37:15

   Συμφωνω με τα γραφομενα σας, και τα εχω αναφερει κι εγω. Νομιζω οτι ΟΛΑ αυτα συνοψιζονται στ εξης 3 > να παψει η Ελλαδα να ειναι ελκυστικος προορισμος για τους Λαθρο ολης της γης. Να μην βλεπουν καμια προοπτικη για αυτους και τα παιδια τους εντος Ελλαδος. Να τιμωρουνται ΠΟΛΥ σκληρα οσοι συνεργαζονται μαζι τους, ή τους παρεχουν στεγη ή καποια αλλη παροχη. Τιμωρια οικονομικη και με προσωποκρατηση. Να δεις μετα πως γυριζει το .....ματσακι!

  • Ρηνα avatar
   Ρηνα @ kkourk 20/05/2013 12:09:45

   Με μια φραση τα ειπες ολα. Να παψουμε να ειμαστε ελκυστικοι!!

 62. Θόδωρος 17.06.2012 avatar
  Θόδωρος 17.06.2012 19/05/2013 17:30:20

  μου 'φυγε η στήλη. @ ΒΙΣ το σχόλιο παραπάνω, αλλά τι στο καλό: μια παρέα είμαστε!

 63. galis avatar
  galis 19/05/2013 18:18:48

  Καλά τα λες αλλά ποιος (στην ΝΔ) σ' ακούει...

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ galis 20/05/2013 00:58:07

   Don't bet on that...

 64. popaia avatar
  popaia 19/05/2013 20:39:19

  Έχει πλάκα ο αντιρατσισμός στην Ελλάδα. Νιώθω σα να βρίσκομαι αιμόφυρτη σ' ένα Εξπρές του Μεσονυκτίου, γύρω μου πτώματα, αίμα, βρώμα, δυσωδία, φρίκη, αλλά όλοι, βασανιστές, εκτελεστές, διοίκηση, σπιούνοι, δεσμοφύλακες, κλπ, να έχουν μεγάλο νταλκά, να συνεδριάζουν και να νομοθετούν αβέρτα μην τυχόν και το τριτοκοσμικό αυτό κάτεργο γίνει Άουσβιτς!
  Κύριε σκηνοθέτα πως θα σας φαινόταν ένα τέτοιο σενάριο για ψυχολογικό θρίλερ;

 65. kkourk avatar
  kkourk 19/05/2013 21:19:58

  σχετικό, άασχετο, δεν ξέρω.
  από την απάντηση των μουσουλμάνων για ένα απειλητικό γράμμα που πήρε η ένωση τους
  "...Κάθε μουσουλμάνος είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος και άφοβος να υπερασπιστεί την πίστη του αδιαφορώντας για τη ζωή του..."
  Ρε παιδιά μήπως κάτι θέλει να πεί?? μήπως η απάντηση είναι κάπως???
  Εμένα κάπου πάει το μυαλό μου, αλλά δεν γράφω για να μην επηρεάσω

  • Jiannis avatar
   Jiannis @ kkourk 20/05/2013 00:16:16

   Ωρολογιακή Βόμβα είναι η Ισλαμοφασίστες στην Ελλάδα. Αν μελλοντικά κηρυχθεί "Πόλεμος κατά τους Απιστους" θα τίους βρούμε όλους μπροστά μας.

 66. Μικρασιάτης avatar
  Μικρασιάτης 20/05/2013 04:32:28

  Κ. Σιμιτ...

 67. Tonia G. avatar
  Tonia G. 20/05/2013 12:32:42

  Συμφωνώ με όλα τα σημεία του κειμένου σας. Περαιτέρω πιστεύω πως:
  Με το νομοσχέδιο περί "ρατσιστικής βίας" όταν έρθει, η ΝΔ παίρνει οριστικά ΔΙΑΖΥΓΙΟ με την εκλογική της βάση, ενώ ο Σαμαράς μετακινείται πλεόν επίσημα σε άλλο πολιτικό περιβάλλον. Τι θα σημάνει αυτό; Δύσκολο να προβλεφθεί ακριβώς σήμερα. Πάντως η ΝΔ αφήνει εντυπωσιακά μεγάλο πολιτικό κενό από δεξιά. Θα έλεγα πως εγκαταλείπει τελείως τη δεξιά σε όλα τα ζητήματα πλην οικονομίας.
  Περαιτέρω ο συνδυασμός:
  a) χαλαρή τροποποίηση του ν. Ραγκούση,
  β) νόμος περί “ρατσιστικής βίας”,
  γ) ατιμωρησία του Πασοκικού Καθεστώτος των προηγούμενων 30 ετών,
  θα είναι η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ του κόμματος.

  Καλή η καραμελίτσα του Δουβλίνου ΙΙ που πιπιλάνε οι εκπρόσωποι της ΝΔ στα πάνελ, αλλά στις χωματερές και στα κολλέγια τρώμε πρόστιμα 20 χρόνια που δεν εφαρμόζουμε την ΕΕ νομοθεσία…
  Στους λαθρομετανάστες και στο μαφιοζοκύκλωμα που τους φέρνει όμως είμαστε ΕΥΡΩ-ΝΟΜΟΤΑΓΕΣΤΑΤΟΙ!!!
  Τα περί Δουβλίνου -πρέπει να καταλάβουν εντός ΝΔ πως- δεν πιάνουν στο κοινό της Δεξιάς… ειδικά όταν πλεόν υπάρχει ενδοπαραταξιακός αντίλογος και επισημα πλέον η ύπαρξη ενός νέου κινηματικού χαρακτήρα πόλου/φορέα στη Δεξιά.

  Και ναι εύγε για τον τίτλο κ. Κρανιδιώτη " Η πιο αποτελεσματική αντιρατσιστική πολιτική είναι η συντριβή της λαθρομεταναστευτικής εισβολής".
  Αλλά αυτή αγαπητέ Φαήλο δεν γίνεται με σχέδια τύπου "Δίας", δηλαδή τακτικής "κρύψιμο κάτω από το χαλάκι". Αυτή γίνεται θεσμικά με ίδρυση ειδικού σώματος εντός Στρατού, π.χ. Σώμα Συνοριοφυλάκων Στρατού (ΣΣΣ).
  ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ! Ετυμολογικώς και μόνο αστυνομία= φύλαξη πόλης. Δεν θα υπησέλθω στα άλλα "αρνητικά" των "αστυνομικών υπαλλήλων"...
  Μόνη λύση για το πρόβλημα της ανόδου της Χ.Α. είναι τη φύλαξη των συνόρων και τη διαχείριση των λάθρομεταναστών να αναλάβει είτε ο Στρατός ή να γίνει επανίδρυση της Χωροφυλακής (εκτός Προ.Πο) που κατήργησε για λόγους εγκεφαλικού κωλύμματος το ΠΑΣΟΚ... Λες και η Ιταλία (καραμπινιέροι), η Γαλλία (Gendarmerie) και η Ισπανία (Gendarmeria Civil) είναι ηλίθιοι ή αντιδημοκράτες που διαχωρίζουν την Αστυνομία από τις προαναφερθείσες δομές.
  Ή απλά δε θέλουμε (εμείς οι μη αριστεροί) σε αυτή τη χώρα να δούμε τη αλήθεια και να αντιμετωπίσουμε τον πραγματικό εχθρό εδώ και 30 χρόνια: την αριστερίστικη αντεθνική ιδεολογική Δικτατορία...

  • GK avatar
   GK @ Tonia G. 20/05/2013 18:50:17

   ΑΡΙΣΤΑ! ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ! ΤΟ ΣΣΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΥΚΟΛΑ Να συγκροτηθεί από τα χιλιάδες αναξιοποιητα στελέχη και το ανεκμεταλλευτο υλικο και μεσα του Στρατου.

  • popaia avatar
   popaia @ Tonia G. 21/05/2013 11:37:57

   Tonia G είσαι απλά μεγαλειώδης!

 68. MAYRO XABIARI avatar
  MAYRO XABIARI 20/05/2013 12:32:47

  Παράλληλα αυστηρότατη (λαθρο)μεταναστευτική πολιτική και πάταξη των ρατσιστικών εκδηλώσεων είναι η απάντηση. Το ένα χωρίς το άλλο είναι είτε πατρονάρισμα του ρατσισμού είτε παράδοση άνευ όρων στη λαθρομεταναστευτική εισβολή.

  • kkourk avatar
   kkourk @ MAYRO XABIARI 21/05/2013 03:55:22

   Δεξιός ή αριστεροδεξιός?

   • MAYRO XABIARI avatar
    MAYRO XABIARI @ kkourk 22/05/2013 11:10:22

    Δηλ. στο δικό σας κόσμο οι δεξιοί είναι ρατσιστές και αυστηροί στο μεταναστευτικό και οι αριστεροί είναι αντιρατσιστές και χαλαροί;

  • Tonia G. avatar
   Tonia G. @ MAYRO XABIARI 21/05/2013 10:16:54

   Μα τι είναι αυτά που γράφεις; Δε σε καταλαβαίνω... Θα σου δώσω ένα παράδειγμα. Εγώ είμαι από τη Βόλο κι εσύ από τη Λάρισα και είμαστε στο λεωφορείο για Αθήνα. Στη διαδρομή σου πατάω το κάλλο στο πόδι κατά λάθος κι εσύ μου χώνεις μια σφαλιάρα.
   Ερώτηση: Υπάρχει νόμος σήμερα για τη βία που μου άσκησες;
   Απάντηση: Υπάρχει.
   Άρα μπορώ να σου κάνω μήνυση για τη βιαιοπραγία που μου άσκησες.
   Το νόμο Ρουπακιώτη και Σία λοιπόν τι τον θέλουμε; γιατί με το νόμο αυτό θα μπορώ να σε μηνύσω λόγω ρατσιστικής (γνωστή η έχθρα - αντιπαλότητα Λάρισας - Βόλου) αλλά και φαλλοκρατικής βίας. Δηλάδη αντί να δικαστείς για ένα χαστούκι, τελικά θα μαζέψεις μπόλικη ψείρα στη στενή...
   Κατάλαβες τι γίνεται όταν νομοθετείς σε μια χώρα με νόμους άλλης χώρας; Γιατί για να χεις τέτοιους νόμους θα πρέπει να έχεις και το αντόστοιχο εγκληματικό παρελθόν. Αλλο παράδειγμα προς επεξέγηση αυτού. Γνωρίζεις ότι στην Αμερική απαγορεύεται να περπατάς στο δρομο κρατώντας αλκοολούχα ποτά; Εκεί λοιπόν έχει νόημα αυτό λόγω του γενικευμένου αλκοολοισμού και της βίας. Στην Ελλάδα άν νομοθετήσεις κάτι τέτοιο μάλλον θα είσαι "εξωγήινος" παρά νομοθέτης...

   • karasumi avatar
    karasumi @ Tonia G. 22/05/2013 01:31:18

    Νομιζω οτι γινονται πολλες αυθαιρετες ερμηνειες του νομου Ρουπακιωτη. Και οι υπάρχοντες νομοι δεν καλυπτουν την παρακίνηση σε ρατσιστική βια απο κομματα και βουλευτες.
    Προσωπικα θεωρω τα ατομικά παραδείγματα τύπου Βολιωτης Λαρισαιος παραπλανητικα. Ο νομος δίνει σημασία στη συλλογική υποκίνηση. Ατομικά θα τα βρουμε, θα φάμε μια παστα φούρνου στην παραλια και θα ξεχασουμε τις μηνυσεις :)

 69. liberty avatar
  liberty 20/05/2013 14:03:37

  Η ρατσιστική βία και κάθε άλλο έγκλημα τιμωρείται από το υφιστάμενο ποινικό δίκαιο ως πράξη εγκλήματος. Το εν λόγω πονηρό νομοσχέδιο φέρνει λογοκρισία και φίμωση απλών απόψεων και γνώμης.

  Καθιερώνει και νομικά την απόλυτη κυριαρχία της αριστερίστικης ιδεολογίας, ενώ αν ψηφιστεί απο τη ΝΔ καταφερνει ακόμα να διαλύσει τον ιδεολογικό ιστό της κεντροδεξιάς.

  Στόχο έχει την ελευθερία του λόγου στο διαδίκτυο και στον τύπο. Θα ήταν το οριστικό διαζύγιο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ από τη βάση της αλλά και από την πλειοψηφία του ελληνικού λαού.

  Οχι αστυνομία σκέψης! Η ελευθερία του λόγου είναι το ύψιστο συνταγματικό δικαίωμα της δημοκρατίας!

 70. Παντσο avatar
  Παντσο 20/05/2013 15:21:10

  Απλώς να συμπληρώσω ότι οι μερικοί χιλιάδες ταγματασφαλήτες άφησαν πολλαπλάσιους απογόνους στις μέρες μας.

  • kkourk avatar
   kkourk @ Παντσο 21/05/2013 03:54:05

   Καλό το χιούμορ. Όταν όμως δεις το μπλακ χιούμορ θέλω να σε δω.

 71. GK avatar
  GK 20/05/2013 18:31:50

  Επιτελους μια ρεαλιστικη προσεγγιση!
  Να προσθεσω μονο : ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΜΕΣΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΣΟΥΝ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΝΑ ΠΟΙΑΣΟΥΝ ΤΟΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!

  • Οίστρος avatar
   Οίστρος @ GK 20/05/2013 22:44:00

   Φαήλο,
   δεν έχεις ανάγκη από εγκωμιαστικά σχόλια !
   Είσαι μακράν ο πιο ελεύθερος Δεξιός !
   Είσαι ο ορισμός του πραγματικού ( κατ ' εμέ ) Δεξιού !
   Του γνήσιου, του έντιμου, του ανιδιοτελούς, του αφτιασίδωτου, του ακραιφνούς, του πηγαίου, του αγωνιστού , του μή συμπλεγματικού Δεξιού !
   Ευχαριστώ από καρδιάς, που τόσο πλήρως , με εκπροσωπείς !

 72. κουκουλοφόρος με ζαρτιέρες avatar
  κουκουλοφόρος με ζαρτιέρες 20/05/2013 19:35:47

  Η 23 Αυγούστου έχει οριστεί από το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο ως ημέρα κατά του κομουνισμού -ολοκληρωτισμού.Τιμάται σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες εκτός από την Ελλάδα!!!!!!!!!

  Η νομοθεσία σε μορφή scribt
  h..p://oikonomikablog.pblogs.gr/2010/07/23-aygoystoy-pagkosmia-hmera-kata-toy-kommoynismoy-kai-toy-fasis.html

 73. B.Q avatar
  B.Q 20/05/2013 20:02:04

  ΚΚΕ ΔΕΝ υπάρχει. Μόνο ο άθλιος σκελετός του.
  Κρατάνε τη....σφραγίδα κι εγκλωβίζουνε τον κόσμο οι τιποτένιοι καταχραστές της Ιστορίας, των αγώνων, των θυσιών. Θα έρθει όμως η ώρα και της δικής τους πληρωμής. Δεν αργεί.

  • King avatar
   King @ B.Q 21/05/2013 21:38:32

   Υποφέρεις τελικά,
   βασίλισσα ούσα !
   Υπομονή,
   υπάρχουν και χειρότερα !

 74. B.Q avatar
  B.Q 20/05/2013 20:05:24

  :-) ...Νομίζετε!!!

 75. B.Q avatar
  B.Q 20/05/2013 20:17:12

  Για να κερδίσετε όμως και κάτι σε γνώση μιας και αναφερθήκατε : Η Ντάμα Πίκα (ρωσικά: Пиковая дама) είναι μια όπερα σε τρεις πράξεις του Πιότρ Τσαϊκόφσκι με λιμπρέτο γραμμένο στα ρωσικά από τον αδελφό του συνθέτη, Μοδέστο. Η υπόθεση βασίζεται στο ομώνυμο διήγημα του ποιητή Αλεξάνδρου Πούσκιν. Η όπερα πρωτοπαρουσιάστηκε το 1890 στην Αγία Πετρούπολη.
  Για ένα διάστημα, η όπερα παρουσιαζόταν στα γαλλικά και ήταν γνωστή με το όνομα La Dame de Pique. Σήμερα, παρουσιάζεται πλέον σχεδόν αποκλειστικά στα ρωσικά.
  Θέμα της όπερας είναι η καταστροφική φύση του εθισμού στην χαρτοπαιξία. Ο Χέρμαν είναι ένας στρατιωτικός που εκμεταλλεύεται την αφελή εγγονή Λίζα, εγγονή μιας κόμισσας γνωστής ως "Ντάμα Πίκα". Η κόμισσα γνωρίζει το μυστικό των τριών τραπουλόχαρτων, το οποίο έχει αποκαλύψει σε τρεις άνδρες. Αν το αποκαλύψει και σε άλλον, αυτός θα πεθάνει. Ο Χέρμαν έχει έμμονη ιδέα να μάθει το μυστικό, για το οποίο τελικά χάνει την περιουσία του, τη Λίζα και την ίδια του τη ζωή.

  • GO avatar
   GO @ B.Q 20/05/2013 20:52:56

   Φέρατε κουκουβάγια στην Αθήνα!

 76. Ρηνα avatar
  Ρηνα 21/05/2013 11:12:34

  Εγω τελικα καταλαβα οτι ολοι ενοχλουμαστε απο τους λαθρο αλλα εχουμε ψιλοσυνηθισει κιολας το φαινομενο....εκτος ισως απο το φιλο Ηπειρωτη που με τους Αλβανους εχουν οντως προβλημα. Ομως στα αστικα κεντρα οι Αλβανοι εχουν ενσωματωθει σχεδον και το προβλημα παραμενουν οι μουσουλμανοι που σε περιπτωση αναταραχων πασης φυσεως ακομα κι αν δεν τους αγγιζουν, οσοι ειναι σε διατετεγμενη υπηρεσια για αποσταθεροποιηση θα ξεσηκωθουν και τοτε....
  πχ σκεφθειτε τη σταση τους σε μια ενδεχομενη συρραξη με τους απεναντι. Χωρις αυτο να αποκλειει παρομοια σταση και αλλων εθνοτητων απο καθαρο μισος και μονο προς εμας.

  • helios avatar
   helios @ Ρηνα 21/05/2013 22:20:54

   Είναι κάποια πρόσφατα περιστατικά που βρήκα πρόχειρα στο διαδίκτυο και που αποδεικνύουν ότι ο εποικισμός της Ελλάδας συνεχίζεται κανονικότατα.
   http://www.inews.gr/148/syllipseis-lathrometanaston-sti-samo-1.htm

   http://www.eglimatikotita.gr/2013/05/blog-post_3809.html

   http://www.e-typos.com/Post.aspx?id=30336&title=%25CE%2597%25CF%2581%25CE%25AC%25CE%25BA%25CE%25BB%25CE%25B5%25CE%25B9%25CE%25BF%253A%2520%25CE%2595%25CE%25BD%25CF%2584%25CE%25BF%25CF%2580%25CE%25AF%25CF%2583%25CF%2584%25CE%25B7%25CE%25BA%25CE%25B1%25CE%25BD%2520%25CF%2580%25CE%25B5%25CF%2581%25CE%25B9%25CF%2583%25CF%2583%25CF%258C%25CF%2584%25CE%25B5%25CF%2581%25CE%25BF%25CE%25B9%2520%25CE%25B1%25CF%2580%25CF%258C%252030%2520%25CE%25BB%25CE%25B1%25CE%25B8%25CF%2581%25CE%25BF%25CE%25BC%25CE%25B5%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25BD%25CE%25AC%25CF%2583%25CF%2584%25CE%25B5%25CF%2582

   http://gr.news.yahoo.com/%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%8D%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CF%88%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CF%89%CE%BD-55-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%B4%CE%B1%CF%80%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7-231706338.html

   http://taxalia.blogspot.com/2013/03/fyrom.html

   http://www.gazzetta.gr/plus/article/506110/agnoeitai-6hrono-koritsi-poy-epevaine-se-lemvo-me-alloys-21-allodapoys

 77. Zugzwang avatar
  Zugzwang 21/05/2013 17:42:49

  Απο το κειμενο του "αντιρατσιστικου" νομοσχεδιου που δημοσιευθηκε σημερα στον Τυπο (και προωθηθηκε στην Νομοπαρασκευαστικη Επιτροπη), φαινεται καθαρα οτι εξαιρειται η γενοκτονια των Ελληνων του Ποντου και της Ιωνιας. Εξαιρειται γιατι το νομοσχεδιο προβλεπει την διωξη των αρνητων των γενοκτονιων που εχουν αναγνωριστει με αμετακλητες αποφασεις ελληνικων η διεθνων δικαστηριων. Η αναγωριση μιας γενοκτονιας απο την Βουλη των Ελληνων η απο ξενο κοινοβουλιο η διεθνη οργανισμο δεν αρκει για το νομοσχεδιο.
  Τι περιμενουν για να διαμαρτυρηθουν οι συλλογοι των Ελληνων του Ποντου και της Ιωνιας;

  Υ.Γ Φαινεται οτι το Συνταγματικο δικαστηριο της Γαλλιας ακυρωσε τον νομο που αναγνωριζε την γενοκτονια των Αρμενιων.
  Υ.Γ 2 Αληθευει οτι η Ρεπουση αποχωρησε και φετος απο την αιθουσα πριν την τηρηση ενος λεπτου σιωπης apo th Boulh για την επετειο της γενοκτονιας των Ποντιων; Τοσο πολυ τελος παντων ενοχλει αυτη η ενδειξη σεβασμου και μνημης προς τους νεκρους μας;

 78. Κυψελιώτης avatar
  Κυψελιώτης 21/05/2013 21:39:50

  Η Ελλάδα νομοθετεί πλέον υπέρ των εισβολέων.
  Υποστηρικτές αυτής της προσπάθειας;
  Ποιοι άλλοι;
  Οι απατεώνες του ΠΑΣΟΚ που διέλυσαν την χώρα και οι διεθνιστές ανθέλληνες της αριστεράς.
  Αντί να απαγορευτεί η δια νόμου νομιμοποίηση αλλοδαπών που εισέρχονται παράνομα στη χώρα, αντί να απελαθούν άμεσα, νομοθετούν την τιμωρία των Ελλήνων που δεν αντέχουν άλλο τους Ισλαμιστές ψυχοπαθείς

 79. Mak avatar
  Mak 22/05/2013 02:07:36

  Και τη θανατική ποινή να επιβάλλουν σε όποιον μιλάει ρατσιστικά, όσο το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης επιδεινώνεται, δε θα ανασχεθεί η πορεία που έχουν πάρει τα πράγματα.
  Αν ο στόχος τους είναι να εξαφανίσουν την Χρυσή Αυγή, το πιο πιθανόν είναι να τη διαδεχθεί η Κου Κλουξ Κλαν made in Greece...με πολύ πιο ευρεία λαϊκή υποστήριξη από ό,τι η αντίστοιχη στις ΗΠΑ. Για ακόμα μια φορά η αριστερά πέφτει στην παγίδα της δαιμονοποίησης και της δογματικής αντιμετώπισης ενός πολιτικού αντιπάλου.
  Το ναζιστικό κόμμα στη Γερμανία είχε τεθεί εκτός νόμου μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα του Χίτλερ (πραξικόπημα της μπιραρίας όπως ονομάστηκε), αυτό όμως δεν το εμπόδισε να επανέλθει δριμύτερο και μόλις απέκτησε την κρίσιμη μάζα να εξαφανίσει τους αντιπάλους του και να κάνει ό,τι έκανε...
  Το ισλαμιστικό κόμμα στην Τουρκία τέθηκε εκτός νόμου 5-6 φορές, ενώ ο Ερτογάν είχε μπει και φυλακή. Ποιος κυβερνάει την Τουρκία εδώ και δέκα χρόνια;
  Ο Μπερλουσκόνι αντιμετωπίστηκε από την αριστερά της Ιταλίας σαν να ήταν ο αντίχριστος και εδώ και 10 χρόνια κυβερνάει ή καθορίζει τις πολιτικές εξελίξεις στην Ιταλία.
  Όσο τα καθιερωμένα πολιτικά κόμματα αρνούνται να απαντήσουν στα προβλήματα της κοινωνίας και προτιμάνε να το παίζουν μουτζαχεντίν της πολιτικής ορθότητας, τόσο θα ανεβαίνουν τα κόμματα που περιθωρίου ή περιθωριακοί πολιτικοί.
  Να παρακαλάνε να μην ξεστραβωθούν οι χρυσαυγίτες, διώξουν τις καρικατούρες που έχουν για ηγέτες και βάλουνε λαοπλάνους ρήτορες αλά Ανδρέα Παπανδρέου μπροστά...

 80. Ο Τοξότης avatar
  Ο Τοξότης 22/05/2013 17:10:49

  Υπάρχουν τρία πράγματα στον κόσμο που δεν αξίζουν κανένα έλεος:
  υποκρισία, απάτη, προδοσία και ΣΥΡΙΖΑ.
  (χμ, καντα τέσσερα)

 81. roadrunner avatar
  roadrunner 27/05/2013 14:50:54

  Βλέποντας το αντιρατσιστικό ν/σ, από την οπτική των γυναικών, που δυστυχώς παραμένουν το ευάλωτο φύλο και γίνονται τα εύκολα θύματα ποικίλων μορφών ρατσιστικής βίας, λόγω του φύλου τους, όλο και περισσότερο στη χώρα μας, θα ήθελα να διατυπώσω, ένα ερώτημα:
  Το Κοράνι,
  το οποίο περιέχει προτροπές (έως διαταγές) βίας των ανδρών, στις συζύγους τους,
  το οποίο ξεκάθαρα υποστηρίζει την ανεπάρκεια του γυναικείου μυαλού,
  το οποίο επιτρέπει, το σεξ μεταξύ Μουσουλμάνων και των αιχμαλώτων ή σκλάβων γυναικών,
  ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ στην Ελληνική επικράτεια, με το ν/σ Ρουπακιώτη,
  εφόσον διακηρύττει το ρατσισμό εις βάρος των γυναικών και προτρέπει στη βία εναντίον τους ;

 82. Zugzwang avatar
  Zugzwang 13/06/2013 13:11:36

  Επειδη δεν ξερω αν διαβαζεται ακομα αυτη η αναρτηση, παρακαλω το Αντινιους, αν ειναι δυνατον, να επιστησει την προσοχη του Φαηλου Κρανιδιωτη επι του παρακατω συνδεσμου:

  http://news.yahoo.com/migrants-greece-detained-based-appearance-hrw-144924083.html

  Θα τον ενδιαφερει να διαπιστωσει οτι σ'ενα κειμενο, που αναφερεται στην γνωστη προσφατη ανακοινωση του Human Rightw Watch κατα της Ελλαδaς για τους ελεγχους των λαθρομεταναστων, το συνολο σχεδον των 185 αναγνωστων του Yahoo News που το σχολιαζουν (κυριως Αμερικανοι) επικροτουν (αρκετοι μ'ενθουσιασμο) την Ελληνικη Κυβερνηση και αποδοκιμαζουν το Human Right Watch. Προτρεπουν δε την κυβερνηση των ΗΠΑ να μιμηθει την κυβερνηση Σαμαρα στο θεμα του ελεγχου των λαθρομεταναστων!
  Νομιζω οτι αυτη η ομοφωνια των Αμερικανων αναγνωστων-σχολιαστων του Yahoo News υπερ της κυβερνησης Σαμαρα sτο θεμα του ελεγχου των λαθρομεταναστων θα πρεπει να γινει γνωστη καποια στιγμη και στην Ελλαδα. Ισως με καποιο καυστικο αρθρο του κ. Κρανιδιωτη εδω στο Αντινιους.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.