Η μητέρα των μαχών θα γίνει στον Πειραιά
22/05/2014 06:48
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η μητέρα των μαχών θα γίνει στον Πειραιά

Είναι μεγάλη η μάχη γιατί ο αντίπαλος είναι εκτός... πολιτικών προδιαγραφών...

Αναμφισβήτητα, αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κερδίσει την περιφέρεια Αττικής και δεν πάρει τον δήμο της Αθήνας, και σε συνδυασμό με ένα υποφερτό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές, θα έχει ηττηθεί κατά κράτος. Και είναι σχεδόν σίγουρο ότι η ΝΔ σε πρώτη φάση και το ΠΑΣΟΚ σε δεύτερη θα επιχειρήσουν με κάθε τρόπο να εμποδίσουν την επέλαση της Δούρου και του Σακελλαρίδη.

Είναι μια κρίσιμη μάχη που πρέπει να δοθεί με όλες τις δυνάμεις και με όλα τα στελέχη της ΝΔ. Όμως, κατά τη γνώμη μας η μητέρα όλων των μαχών είναι αυτή του Πειραιά γιατί δεν πρέπει να ξαναγίνουν τα λάθη που έγιναν με την Χρυσή Αυγή ή με άλλα κόμματα που στήθηκαν μέσα σε μια νύχτα και πλήγωσαν τη Νέα Δημοκρατία.

Ο μεγάλος αυτός αγώνας δεν είναι για τις εντυπώσεις, ούτε γιατί ο Βασίλης Μιχαλολιάκος είναι στέλεχος της δεξιάς παράταξης και επομένως πρέπει να θεωρείται δεδομένη η στήριξη της ΝΔ. Είναι μεγάλη μάχη γιατί ο αντίπαλος είναι εκτός... πολιτικών προδιαγραφών. Δεν έχουμε να κάνουμε με έναν συνηθισμένο πολιτικό αντίπαλο που γνωρίζεις τα χούγια τους, ξέρεις τις διασυνδέσεις, βρίσκεις τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του.

Η ομάδα Μαρινάκη – Κόκκαλη με «μπροστινό» τον υπάλληλο του προέδρου του Ολυμπιακού είναι ασυνήθιστος αντίπαλος και έχει ορισμένα χαρακτηριστικά που τον καθιστούν επικίνδυνο για το μέλλον της Νέας Δημοκρατίας, των υπολοίπων κομμάτων και της δημοκρατίας στην Ελλάδα. Αυτό δεν είναι καθόλου υπερβολή, έστω κι αν την επιλογή την κάνει ο πειραϊκός λαός με την ψήφο του. Άλλωστε, κάπως έτσι ξεκίνησε και η Χρυσή Αυγή και γιγαντώθηκε. Μέσα από την ψήφο δυσαρέσκειας και οργής κατά του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος έγινε ο Μιχαλολιάκος και ο Χαστουκιάρης παράγοντες και ρυθμιστές των εξελίξεων. Μέσα από τις κάλπες η εγκληματική οργάνωση συνεχίζει να βασανίζει την κοινωνία.

Για να μην πούμε ότι και μέσω της εκλογικής διαδικασίας έχουν γεννηθεί περιπτώσεις όπως αυτές που ζούμε για παράδειγμα στην Στυλίδα όπου ο Απόστολος Γκλέτσος εκτός από δήμαρχος που είναι ετοιμάζεται να κάνει έφοδο και στο Μέγαρο Μαξίμου. «Γιατί να μη γίνω πρωθυπουργός κι εγώ;» αναρωτιέται.

Επομένως, αν ο Γκλέτσος και ο Ψινάκης θέλουν να γίνουν μεγαλοπαράγοντες γιατί να μην αποτελέσει ο Μαρινάκης και η παρέα του το σύστημα που θα διεκδικήσει την κεντρική εξουσία και θα την κερδίσει.

Άλλωστε, ο γνωστός εφοπλιστής τα έχει όλα. Έχει πολλά λεφτά. Έχει την μεγαλύτερη ποδοσφαιρική ομάδα, την «θρησκεία» των γαύρων και των Τσουκαλάδων. Έχει πολιτικές διασυνδέσεις όπως καλή ώρα η κουμπάρα Ντόρα και όλο το Μητσοτακέϊκο ή ορισμένοι χρήσιμοι «ηλίθιοι» που εκλέγονται στον Πειραιά και δεν θέλουν να χάσουν τη θεσούλα τους.

Έχει προσβάσεις, δια των χρημάτων που διαθέτει, σε πολλά μέσα ενημέρωσης που εκμαυλίζουν συνειδήσεις.

Έχει επίσης κι άλλους επιχειρηματίες μαζί του, όπως η οικογένεια Κόκκαλη που όλοι ξέρουμε πόσα έχει κάνει πάνω στην πατρίδα.

Τέλος η ομάδα Μαρινάκη έχει ένα χαρακτηριστικό που δεν το έχουν οι παραδοσιακοί επιχειρηματίες, ακόμη κι εκείνοι που θεωρούνται διαπλεκόμενοι. Έχει μια αντίληψη για τις επιχειρήσεις που δεν στηρίζεται μόνο στις σχέσεις και την πολιτική, αλλά βασίζεται στην αναίδεια. Διότι όταν οι καταγγελίες για ξυλοδαρμούς, τραμπουκισμούς, εκφοβισμούς, κλίμα τρομοκρατίας εντός κι εκτός γηπέδων ή πληρωμένα συμβόλαια μέσω εφημερίδων και ιστοσελίδων, περνάνε χωρίς κανείς να μπορεί να τα σταματήσει, τότε υπάρχει πολύ σοβαρό πρόβλημα. Κι αν κάναμε ότι είναι δυνατόν για να ξεφύγουμε και να εξαλείψουμε την «μαύρη» τρομοκρατία της Χρυσής Αυγής ή ακόμη και την «κόκκινη» τρομοκρατία των μπαχαλάκηδων και των δεδηλωμένων τρομοκρατών και ο φόβος επανεμφανίζεται με άλλο πρόσωπο, τότε πράγματι η χώρα βρίσκεται σε κίνδυνο.

Η Χρυσή Αυγή έκανε το λάθος να στηριχθεί σε άτομα του υποκόσμου και δεν κατάφερε να χαλιναγωγήσει τα εγκληματικά στοιχεία. Γι’ αυτό και βρίσκεται στη φυλακή. Υπάρχουν, όμως τώρα οι νέοι διεκδικητές της πολιτικής εξουσίας που βγαίνουν μπροστά με σύγχρονο μάνατζμεντ, με πολλά λεφτά και με νέες μεθόδους.

Το ποδοσφαιρικό – επιχειρηματικό κόμμα Μαρινάκη που στήνεται σιγά – σιγά θα διαλυθεί αν ο κόσμος δεν ψηφίσει Μώραλη την επόμενη Κυριακή. Ή θα επιχειρήσει να επανεμφανιστεί όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες, όταν η χώρα ξαναβρεθεί σε στιγμή αδυναμίας και αναζητήσει σωτήρες.

Θα πει κανείς: Μα έτσι σκ...ά που τα έχει κάνει το πολιτικό σύστημα, έτσι που είναι τα κόμματα, τι σας κόφτει εσάς να ξεπηδούν νέοι σωτήρες; Ο Γκλέτσος, ο Ψινάκης, ο Μπέος ή ο Μαρινάκης με τον Πέτρο Κόκκαλη. Πράγματι έτσι είναι, δεν θα πρέπει να μας κόφτει αφού το πολιτικό σύστημα από μόνο του έχει αυτοκτονικές τάσεις. Αλλά τους πολιτικούς τους αλλάζουμε με νέους ανθρώπους, άφθαρτους και με όρεξη για δουλειά. Δεν αντικαθιστούμε το φθαρμένο πολιτικό σύστημα με την επιτομή της διαπλοκής.

Η μάχη του Πειραιά θα είναι κρίσιμη και πολύ δύσκολη, άλλωστε οι καταγγελίες είναι ήδη εξαιρετικά σοβαρές. Όταν ο Μώραλης θυμίζει το παρελθόν του Μιχαλολιάκου στους Ρέιτζερς και τους Κένταυρους όταν ήταν νέος, αντιλαμβάνεται κανείς πόσο... δημοκρατική θα είναι η πολιτική αντιπαράθεση. Και η μάχη θα κριθεί από τις «αριστερές» ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ. Αν λοιπόν όλοι αυτοί οι δημοκράτες που μαζεύτηκαν στην Κουμουνδούρου και καταγγέλλουν τη διαπλοκή και τα επιχειρηματικά συμφέροντα ψηφίσουν την ομάδα Μαρινάκη θα πρέπει να εισπράξουν στο άμεσο μέλλον και τα επίχειρα της προδοσίας στο δημοκρατικό πολίτευμα. Και ας μην κλαίνε αργότερα, όταν τα κόμματα των επιχειρηματιών θα σαρώνουν και την κεντρική πολιτική σκηνή.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Διογένης avatar
  Διογένης 22/05/2014 07:33:22

  Πολύ ωραίο άρθρο. Κανένας αριστερός δεν επιτρέπεται να ψηφίσει Μώραλη. Θα ήταν απολύτως αντίθετο στην πολιτική του παιδεία. Για να το πω όπως ίσως θα εξέφραζε τους ίδιους (και χωρίς καμία διάθεση φυσικά να προσβάλω τον ίδιο Β. Μιχαλολιάκο, παρά μόνον να καταδείξω την αντίληψη των αριστερών για την δεξιά γενικότερα), θα πρέπει "να κλείσουν τη μύτη τους και να ψηφίσουν Μιχαλολιάκο". Πρόκειται για φαινόμενο που δεν γνωρίζω ακόμη και εάν ο ίδιος ο Μαρξ προέβλεψε. Δεν είναι καπιταλιστικό φαινόμενο αυτό, είναι φαινόμενο προκαπιταλιστικό. Είναι φαινόμενο παλαιότερων εποχών, όταν οι φεουδάρχες, οι ισχυροί του χρήματος, ήταν ταυτόχρονα και οι ισχυροί της πολιτικής, η επίσημη και θεσμοποιημένη εξουσία που αδιαφορούσε για τους βασιλιαδες, αν δεν γινόταν και οι ίδιοι κάποτε βασιλιάδες. Αν κάτι άλλαξε η Αναγέννηση, το εμπόριο, οι εξερευνήσεις και η βιομηχανική επανάσταση ήταν ακριβώς ότι διαχωρίστηκαν οι ισχυροί της πολιτικής από τους ισχυρούς του χρήματος. Με τους τελευταίους να ασκούν ασφαλώς ισχυρή επιρροή στους πρώτους, όμως οι πρώτοι αντλούσαν την νομιμοποίησή τους από ένα όλο και διευρυνόμενο σώμα λαού με πολιτικά δικαιώματα, το οποίο τελικά έφτασε σταδιακά ήδη στον 19ο αιώνα να περιλαμβάνει το σύνολο των ενηλίκων πολιτών. Ο Μαρινάκης αντιστρέφει αυτήν την διαδικασία, "διαγράφει" με μια μονοκονδυλιά τους πολιτικούς ως ενδιάμεσους μεταξύ του ιδίου και της πολιτικής εξουσίας και ανατρέπει τις ισορροπίες μεταξύ χρήματος, πολιτικής εξουσίας και λαού που υπήρχαν ακόμη και στην μεταβιομηχανική εποχή. Απαιτεί να γίνει πολιτικός αρχηγός μοιράζοντας τρόφιμα μαζί με ψηφοδέλτια, χρησιμοποιώντας αδιόρατα υπαινιγμούς βίας στα όρια της νομιμότητας - τέτοια που να μην είναι απολύτως εφικτή η διακρίβωση των καταγγελιών του Μιχαλολιάκου και, κυρίως, χρησιμοποιώντας το σύγχρονο "όπιο του λαού", την αφοσίωση-ένταξη σε μια ποδοσφαιρική ομάδα. Πόσοι αριστεροί θα έχουν τη δυνατότητα και την ωριμότητα να αντιληφθούν το πολιτικό προτσές που συνεπάγεται ο Μαρινάκης; Πολύ φοβάμαι, ελάχιστοι. Λίγοι είναι αυτοί που θα σκεφτούν ότι και ο Λένιν ακόμη υποστήριξε τον Κερένσκι κατά του Κορνίλοφ. Λίγοι, διότι η αριστερά δυστυχώς δεν έχει ηγεσία που να αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει στην πραγματικότητα και να έχει, αν όχι τα συμφέροντα της χώρας (δεν ζητώ πολλά...), έστω, τα συμφέροντα της "τάξης" τους, των "εργαζομένων". Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η συντριβή της "δεξιάς", σε μια ποδοσφαιροποιημένη αντίληψη για την πολιτική, με την οποία ανατράφηκαν πολιτικά και οι ίδιοι οι ηγέτες της αριστεράς σημερα, και πάνω στην οποία χτίζει ο Μαρινάκης πολιτική κυριαρχία. Αν πάντως πέσει έξω η δική μου πρόβλεψη, θα πρόκειται για τεράστια επιτυχία της χώρας. Όχι του Μιχαλολιάκου, της χώρας. Πατσιαντάς στον Βόλο, Μιχαλολιάκος στον Πειραιά. Ίσως πρέπει η ΝΔ πρώτη να δώσει το σύνθημα υπέρ του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ στον Βόλο, προκειμένου να φτιάξει "κλίμα" υπέρ του Μιχαλολιάκου. Το κακό είναι όμως ότι η δεξιά στην Ελλάδα ποτέ δεν ήξερε να σκέφτεται πολιτικά.

  • Kanaris avatar
   Kanaris @ Διογένης 22/05/2014 10:15:50

   Συγχαρητήρια τόσο στον συντάκτη του κειμένου όσο και στον άψογο σχολιασμό σας! Ειδικά η τελευταία παράγραφος καταδεικνύει στην πράξη την πίστη που πρέπει να έχουμε όλοι μας σε αξίες και θεσμούς όπως η πολιτική, ανεξάρτητα από το πόσο άσχημα τις περισσότερες φορές υπηρετούνται από τους εκάστοτε εμπλεκόμενους με τα κοινά.

  • ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ avatar
   ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ @ Διογένης 22/05/2014 11:02:32

   Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΧΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ,

 2. Tassos avatar
  Tassos 22/05/2014 09:13:13

  Ενα άλλο συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι ένα ποσοστό άνω του 30% στον Πειραιά περιμένει να του λύσει τα προβλήματα ο Πετράκης και ο Μώραλης που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στην ζωή τους και όπου ανακατεύτηκαν τα κάναν σκατά. Εδώ ρε ο Πετράκης τίναξε στον αέρα τα οικονομικά του Ολυμπιακού και αναγκάστηκε ο πατέρας του να τον διώξει. Από αυτόν ρε περιμένετε?

 3. Ακακιος avatar
  Ακακιος 22/05/2014 10:50:45

  Αριστο αρθρο.Δυστυχως ομως το πνευματικο επιπεδο και κοινωνικη σταθμη του μεγαλυτερου ποσοστου ψηφοφορων στο λιμανι δεν εχει δυνατοτητα να ¨πιασει¨ εστω αυτα τα αυτονοητα.Και ο Βαγγελης ξερει πολυ καλα πως να χειριζεται την χαχολομπανανια του Λιμανιου.Ατυχος δυστυχως ο Βασιλης.Επεσε πανω στην ροτα μεγαλου λευκου καρχαρια.Με απιστευτα ενδιαφερον payroll list!

 4. ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ avatar
  ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ 22/05/2014 10:55:57

  ΕΓΩ ΣΑΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ. ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΣΑΝ ΒΙΤΡΙΝΑ ΕΝΑΝ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΑΠΛΩΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ (ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ) . ΑΥΡΙΟ -ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ-ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΙΛΟΔΟΞΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.....ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ? ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ? ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ Ο ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ. ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ , Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΡΧΕΣ. ΑΥΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΧΘΟΥΝ .

 5. zame avatar
  zame 22/05/2014 14:08:42

  (Είναι μεγάλη μάχη γιατί ο αντίπαλος είναι εκτός... πολιτικών προδιαγραφών.) -& όχι μόνον στον Πειραιά- αλλά Ίσως και η -μεγαλύτερη πρόκληση- Δυνατότητας Αποκατάστασης της Υστεροφημίας των απανταχου "αχυρΑνθρώπων" και αν ειναι -προ-καπιταλιστικό φαινομενο- ίσως στον "προσομειοτη" να δείχνει πως ο Κοινωνικός Καπιταλισμός βλάπτει σοβαρά το (εγω & ωφελει το εμεις )? έναντι του καλπάζοντα δυνητικά Ολιγαρχικού Καπιταλισμού (είτε μαύρα είτε κόκκινα) που βλάπτει σοβαρά το (εμεις) αλλά ίσως και το (εγω) γιατί «Η σωτηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα».

 6. LYDA avatar
  LYDA 23/05/2014 13:45:14

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΟ ΣΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΓΩ ΤΟΥΣ. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΕΛΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΗΘΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΡΜΑΙΟ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΚΗΣ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΡΙΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΟΔΕΨΕ ΘΑ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΕΙΣ ΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΣΤΟ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ. ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ........

 7. μελιτίνη avatar
  μελιτίνη 25/05/2014 10:34:06

  .....είναι πολλά τα λεφτά Αρη!!!!!!

  • Π.Κ. avatar
   Π.Κ. @ μελιτίνη 25/05/2014 17:26:41

   Από χορτάτους να μη φοβάσαι....άλλοι είναι στο σύστημα και τρώνε χωρίς τιμωρία.

 8. Άπαντα Επιστάμενος avatar
  Άπαντα Επιστάμενος 25/05/2014 20:40:48

  Ωραία όλα αυτά, αλλά ο πειραιάς είναι μία μικρή πόλη. 160.000 ο πειραιάς, 140.000 το περιστέρι. Δεν είναι ένας τόσο σημαντικός δήμος στα σχεδόν 12 εκατομμύρια της Ελλάδος

 9. Κωνσταντίνος Σπ avatar
  Κωνσταντίνος Σπ 25/05/2014 20:43:33

  Απόψε Πειραιώτες και Βολιώτες πρέπει να ντρέπονται για τις αυτοδιοικητικές επιλογές τους! Να χαίρονται τα λαμόγια που εκλέγονται δήμαρχοι στις πόλεις τους.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.