#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
11/04/2012 08:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η μητέρα των μαχών αρχίζει

Το να είσαι ανίκητος εξαρτάται από την άμυνα. Η πιθανότητα να νικήσεις εξαρτάται από την επίθεση.Η μάχη που αρχίζει σήμερα θα είναι η μητέρα των μαχών για τη Νέα Δημοκρατία τον Αντώνη Σαμαρά.

Μόνος του εναντίον όλων. Επιστρατεύουν τους πάντες και τα πάντα εναντίον του. Ξένα και ντόπια ΜΜΕ, ντόπια και ξένα διαπλεκόμενα συμφέροντα, όλους εκείνους «που εκφράζουν ένα φαύλο σύστημα εντός  και εκτός Ελλάδος και δεν θέλουν ισχυρή κυβέρνηση» . Που δεν θέλουν τον Σαμαρά γιατί ποτέ δεν τον πήγαν και ποτέ δεν θα τον πάνε.

Μέχρι ... ψυχολόγους μαθαίνουμε ότι ετοιμάζονται να βγάλουν στα κανάλια για να μας πουν ότι ο Σαμαράς έχει τάχα ... "εμμονή με την πρωθυπουργία". Ποιός; Ο πολιτικός που αν ήθελε και αν ενεργούσε με βάση το πολιτικό και προσωπικό του συμφέρον θα μπορούσε να πάει σε εκλογές τον περασμένο Νοέμβριο και να κερδίσει με ...50% και πάνω.

Αυτά όμως τελείωσαν τώρα. Τα είπαμε και τα ξαναείπαμε. Η κριτική , η αυτοκριτική και η εσωστρέφεια τελείωσαν ... χθες. Λάθη δεν κάνουν μόνο όσοι δεν αγωνίζονται. Το διλήμματα είναι άλλα πλέον, πιο κρίσιμα, πιο σημαντικά για την Πατρίδα:

•          Συντριβή του ΠΑΣΟΚ και αυτοδυναμία της ΝΔ, ή διάσωση του ΠΑΣΟΚ και συγκυβέρνηση;

•          Θέλουμε να μας κυβερνήσει ο μόνος που αντιτάχθηκε πρώτος στο Μνημόνιο και προέβλεψε όσα έγιναν, ή θέλουμε να διατηρηθεί αυτό το απίθανο χάος ακυβερνησίας που μόνο τους διαπλεκόμενους και τους νταβατζήδες ευνοεί;

•          Ποιός θέλουμε να μας εκπροσωπεί στις Συνόδους Κορυφής της ΕΕ και τις διαπραγματεύσεις με το ΔΝΤ και την Τρόϊκα; Κάτι yes men και his master voice σαν τον Βενιζέλο και τον Παπαδήμο, ή ο πολιτικός που πλήρωσε με δεκάχρονη έρημο την υπεράσπιση της Μακεδονίας, είπε όχι στην Μέρκελ και κατέθεσε δύο φορές (Ζάππειο Ι και ΙΙ) συγκεκριμένες εναλλακτικές προτάσεις;

•          Θέλουμε να απεραντολογούμε συνεχώς για το Μνημόνιο ή να βγούμε από αυτό και να διώξουμε την Τροϊκα;

Και μόνο ότι η πιο απίθανη και ανίερη συμμαχία συμφερόντων, πολιτικών και ΜΜΕ στρέφονται κατά του Σαμαρά, δείχνει ποιόν πρέπει να ψηφίσουν οι Έλληνες.

Γιατί, μην γελιέστε. Στην μητέρα των μαχών που αρχίζει σήμερα αντίπαλος δεν είναι ο ελάχιστος Βενιζέλος. Είναι το «σύστημα ΠΑΣΟΚ», ολόκληρο το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα που λεηλάτησε τον πλούτο της Ελλάδας τις τελευταίες δεκαετίες και την έσυρε στο ΔΝΤ και την οικονομική υποτέλεια.

Σκεφτείτε: Ποιος άλλος εκτός από τον Σαμαρά μιλάει στις συνεντεύξεις του και τις συγκεντρώσεις  για διαπλοκή; Πότε άλλη φορά, ύστερα από εκείνο το χλωμό «νταβατζήδες», ηγέτης της συντηρητικής παράταξης μίλησε ανοιχτά και ξάστερα για την διαπλοκή;

Ποιος από όλους εκείνους που ζητούν την ψήφο του ελληνικού λαού είπε πως την θέλει για να τα βάλει με την διαπλοκή που εξέθρεψε το ΠΑΣΟΚ; Ποιός άλλος τόλμησε να πεί ότι θέλει ισχυρή αυτοδυναμία για να τα βάλει με τις πανίσχυρες συντεχνίες που κανείς δεν τόλμησε να αγγίξει;

Ο Σαμαράς είναι η τελευταία ελπίδα της χώρας. Φανταστείτε μόνο τι έχει να γίνει αν δεν πάρει αυτοδυναμία. Η σημερινή εικόνα σήψης και διάλυσης στο πολλαπλάσιο.

Η αυτοδυναμία, όμως, δεν κερδίζεται με καλούς τρόπους

Όμως, ο γράψαμε τις προάλλες και το επαναλαμβάνουμε τώρα που αρχίζει η εκλογική μάχη. Η αυτοδυναμία δεν κερδίζεται με καλούς τρόπους. Χρειάζεται ολομέτωπη και σκληρή επίθεση.

Ο Σαμαράς συνεχίζει να κινείται  με αστική ευγένεια, ενώ θέλει σκληρό ΡΟΚ!!!

Να πει όλη την αλήθεια στον λαό για το πως φτάσαμε στο μνημόνιο. Να αποκαλύψει όλα τα εγκλήματα του Παπανδρέου, Βενιζέλου  και της παρέας του. Να τους «σταυρώσει» τώρα, ανεξάρτητα από την μία και μόνο εξεταστική επιτροπή που θα κάνει μετά. Ο λαός θέλει εκδίκηση.

Το ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει να παίρνει καμία ανάσα. Το φίδι το πατάς κάτω.

Παράλληλα να ξετυλίξει το όραμα του για την ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ.

Έγραψε ο Σουν Τζου: Το να είσαι ανίκητος εξαρτάται από την άμυνα. Η πιθανότητα να νικήσεις εξαρτάται από την επίθεση.

Να  διώξει λοιπόν τώρα από κοντά του ο Σαμαράς εκείνους τους δήθεν νουνεχείς, αλλά στην πραγματικότητα υποταγμένους στο σύστημα , που του λένε να είναι «προσεκτικός» και «μετρημένος» για να μην «κάνει λάθη». Λάθη δεν κάνει μόνο όποιος δεν μάχεται.

Ο Έλληνας σε αυτές τις εκλογές θα «αναζητήσει» έναν ηγέτη-προστάτη. Έχει σιχαθεί τους διαχειριστές, δεν εμπιστεύεται αυτόν που του εξηγεί απλά τα "σωστά" μέτρα, δεν ακούει καν αυτόν που του εξηγεί "πόσο αναγκαία" ήταν τα μέτρα μέχρι σήμερα!!!.

Ο Έλληνας δεν θέλει πλέον να ακούει τετριμμένες πολιτικές και οικονομικές αναλύσεις, ούτε και θέλει να του υπενθυμίζουν συνεχώς ότι βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού.   Άλλωστε το βιώνει στο πετσί του τα δύο τελευταία χρόνια.

Ο Έλληνας θέλει όραμα για την αυριανή ήμερα και την παραδειγματική τιμωρία αυτών που τον οδήγησαν   στην εξαθλίωση.

Ο Έλληνας έχει πληγωθεί, αισθάνθηκε ανυπεράσπιστος από τον ΓΑΠ και από τον  Βενιζέλο, έχει φάει χαστούκια στην υπερηφάνεια του. Χρειάζεται να νιώσει «ασφάλεια» στη γειτονιά του και στη τσέπη του, αλλά και στην υπερηφάνεια του.

Ο Σαμαράς το «έχει» αυτό . Το έβγαλε τις προάλλες  στο Αιγάλεω γι αυτό και ξεσήκωσε το ακροατήριο. Πρέπει να το βγάζει από εδώ και πέρα σε όλες τις συνεντεύξεις και εκδηλώσεις: Καρδιά, θάρρος, δύναμη.

Οι βασικοί τομείς πάνω στους οποίους θα κριθεί η εκλογική αναμέτρηση είναι οι εξής:

Οικονομία: Συγκεκριμένα πράγματα κατανοητά από όλους. Όχι μόνο από καθηγητές πανεπιστημίου. Να κωδικοποιηθούν ξανά οι προτάσεις του Σαμαρά για να γίνουν κτήμα όλων και το κυριότερο να επιβληθεί διά ροπάλου ενιαίος λόγος σε όλους. ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

Κοινωνική πολιτική. Πρέπει να εξουδετερώσει το «ιστορικό» πλεονέκτημα που έχουν στον τομέα αυτό τα αριστερά κόμματα , κάνοντας εύκολη πολιτική, αφού δεν θα κληθούν ποτέ να κυβερνήσουν. Ο Έλληνας έχει ανάγκη να νιώσει ότι κάποιος τους νοιάζεται και βρίσκεται δίπλα τους, τους αφουγκράζεται, καταλαβαίνει αλλά και προσπαθεί να δώσει λύσεις στα προβλήματα που τον ταλανίζουν.

Η εξωτερική πολιτική και τα εθνικά θέματα είναι η ευαίσθητη χορδή των Ελλήνων και προνομιακός χώρος για τον πατριώτη Σαμαρά. Οι Έλληνες θα ψηφίσουν εκείνον που θα τους δείξει ότι μπορεί να ανακτήσει την εθνική μας αξιοπρέπεια, να αποκαταστήσει την εθνική μας υπερηφάνεια, να αναζωογονήσει το ελληνικό μας φιλότιμο.

Η Παιδεία και ο Πολιτισμός είναι επίσης τα άλλα προνομιούχα πεδία παρέμβασης του Σαμαρά, για να μην μακρηγορώ.

Αφήνω τελευταίο κάτι πολύ σημαντικό. Καλά έκανε η ΝΔ και ξεκαθάρισε μέχρι σήμερα σε όλους τους τόνους ότι αγωνίζεται για ισχυρή κυβέρνηση και την αυτοδυναμία. Τώρα όμως πρέπει να απεγκλωβιστεί άμεσα από τη συζήτηση που επέβαλαν το ΠΑΣΟΚ, η διαπλοκή και ορισμένοι της εδώ πλευράς για το «τι θα γίνει αν δεν εξασφαλιστεί αυτοδυναμία».

Η συζήτηση αυτή μόνο το ΠΑΣΟΚ ευνοεί επειδή μετατρέπει τη πολιτική, για την επομένη ημέρα,  σε μια απλή διαχειριστική υπόθεση για τα οφίκια και το μνημόνιο, μια και ο οραματικός λόγος έρχεται σε δεύτερη μοίρα ή εκλείπει παντελώς.

Επιπλέον ακυρώνει την προσδοκία μιας άλλης προτάσεως εξουσίας, για έξοδο  από την κρίση  και αφήνει ελεύθερο το πεδίο (για να αναπτύξουν τις προτάσεις τους λαϊκίζοντας αφόρητα) στα κόμματα της Αριστεράς και τους άλλους νεόκοπους αντιμνημονιακούς.

Πρέπει τέλος ο Σαμαράς να κόψει τις πολλές ευγένειες με τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ. Αν θέλουν να τον προβάλλουν καλώς. Αν δεν θέλουν υπάρχει και το διαδίκτυο και το κυριότερο πορεία στον λαό. Και να δούμε μετά αν αντέχουν.

Λάθη όπως αυτά των προηγούμενων ημερών με τον Σαμαρά να δίνει συνέντευξη στην Καθημερινή και αυτή να δημοσιεύει την ίδια ημέρα δημοσκόπηση που ακύρωνε το κεντρικό περιεχόμενο της συνέντευξης και να επαναλαμβάνει ακριβώς το ίδιο με τον κ. Πρετεντέρη και την GPO, απλως δεν πρέπει να επαναληφθούν.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Δρομολογητής avatar
  Δρομολογητής 11/04/2012 08:20:19

  Ακριβώς αυτά πρέπει να γίνουν έτσι ώστε να βγει αυτοδύναμη η ΝΔ και επιτέλους να βγει απο το τέλμα αυτός ο τόπος. Τόσο καθαρά και τόσο απλά όπως γράφτηκαν παραπάνω. Το θέμα είναι αν θα υλοποιηθούν.

  • Artemis avatar
   Artemis @ Δρομολογητής 11/04/2012 12:50:19

   Πια καθαρά? Εδώ δεν υπάρχει καν Οικονομικό προγραμμα.
   Η μάλλον υπάρχει αυτό της Τρόικας και των 14δις τον Ιούνιο!
   Πως θα το πλασάρουν αυτό στο πρόγραμμα άραγε?

   Βγάλτε τα μπλε γυαλιά και σχολιάστε αντικειμενικά!

   • blue nile avatar
    blue nile @ Artemis 12/04/2012 01:08:41

    Πολλές προτάσεις από τα δύο Ζάππεια μπορούν να υλοποιηθούν. Υπάρχουν πολλά που μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας χωρίς να μπορεί η τρόικα να επέμβει. Να σου πω ένα απλό παράδειγμα. Όταν πήγαμε πριν είκοσι και κάτι μήνες σε οριζόντιες περικοπές μισθών και συντάξεων ύστερα από απόφαση του ΓΑΠ και της παρέας του, θα μπορούσε να επιλέγει άλλος τρόπος και η τρόικα δεν θα έλεγε όχι. Θα μπορούσαμε απλά να μην πειράξουμε τίποτα μέχρι τα 1200 ευρώ και να κόψουμε για να αντισταθμίσουμε από ψηλότερους μισθούς και συντάξεις. Δεν θα είχαμε αυτό το χάος. Οπότε πολλά μπορούν να γίνουν χωρίς τη τρόικα και πολλά μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο. Το άσχημο με την κυβέρνηση του ΓΑΠ δεν ήταν μόνο το μνημόνιο. ήταν το ότι κρύφτηκαν πίσω από το μνημόνιο για να περάσουν πολιτικές που ευνοούν τους λίγους σε βάρος του συνόλου...

 2. juliet avatar
  juliet 11/04/2012 08:26:57

  Καλημέρα,
  πολεμάμε για την Ανάσταση ,για την ανεξαρτησία μας ...για την Ελλάδα ,ρε ,γαμώτο.
  Πρόεδρε, αν αρχίσεις να τους τονίζεις την τιμωρία ,η λάσπη θα είναι ανελέητη .
  Αν σε μπλέκουν σε συγκυβερνήσεις ,επιδιώκουν να περάσει ''όλοι ίδιοι είμαστε''.
  Απλά λόγια κατανοητά ,ξεκάθαρα .....,και μήπως πρέπει να ειπωθεί και ΕΝΑ μέρος της αλήθειας που μας τυραννά ,και που δεν θέλουν να μάθουμε ;
  Ετσι κι αλλιώς χαμένος για χαμένος εδώ στην άκρη
  που μ΄απώθησαν του κόσμου ετούτου οι συμφορές
  θέλησα να επιχειρήσω άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά...........
  Ελύτης
  ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ !!

  • tak avatar
   tak @ juliet 11/04/2012 08:34:29

   Καλημέρα juliet! Συμφωνώ μαζί σου, ας μη χάσει την ευκαιρία η πατρίδα μας να κάνει ένα βήμα μπροστά και ας κρατήσουμε ζωντανές τις ελπίδες μας με τον Αντώνη Σαμαρά.

   • juliet avatar
    juliet @ tak 11/04/2012 08:40:16

    Καλημέρα , tak !!!!έχει ωραία μέρα σήμερα ,η παγωνία έσπασε ...ο ήλιος λάμπει και οι πασχαλιές μοσχοβολούν .Λες.....

    • tak avatar
     tak @ juliet 11/04/2012 08:46:31

     Λέω... Αντώνης! Ήρθε η μεγάλη του ώρα!

     • juliet avatar
      juliet @ tak 11/04/2012 08:49:35

      Μαζί σου!!!λέω να αριβάρω ....σιγά-σιγά και ταπεινά για τη Συγγρού ,ήλθε η ώρα ,την επομένη φεύγω....έτσι είμαι εγώ.

 3. timos avatar
  timos 11/04/2012 08:36:50

  ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΝΑ ΤΟ ..ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΩΡΑ !!!, Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΑΛΛΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ !!!

  • factorx avatar
   factorx @ timos 11/04/2012 09:48:54

   Δημοσκόπηση; Θα τα πούμε σε λίγο γι αυτήν την "δημοσκόπηση"

  • Ο Θείος avatar
   Ο Θείος @ timos 11/04/2012 13:51:43

   Με ηλικιακό δείγμα 40,3 % 45 - 59 ετών 27,3 % 30 -34 ετών, 23,1 % άνω των 60 ετών και 8,8 % 21 - 29 ετών !!!!
   Πρωτότυπη στατιστική αντίληψη ηλικιακής κατανομής.
   'Αν το συγκρίνει κανείς που έχει στοιχειώδεις γνώσεις στατιστικής με την πραγματική πυραμίδα ηλικιών του Ελληνικού πληθυσμού....

 4. tasos1 avatar
  tasos1 11/04/2012 08:43:10

  Να τολμήσω μία πρόβλεψη;
  Όπως δείχνουν αυτή τη στιγμή τα πράγματα, περίπου ένα μήνα πριν από τις εκλογές και από δικές μας εκτιμήσεις, τα δύο μεγάλα κόμματα φτάνουν ή και ξεπερνούν το 60%. Ο Αντώνης Σαμαράς παίρνει περίπου δέκα μονάδες διαφορά από τον Βαγγέλη Βενιζέλο. Τώρα τα ποσοστά μπορείτε να τα προσδιορίσετε μόνοι σας.
  Όσο για το σύνολο των δύο κομμάτων μαζί, βαίνει αυξητικά...
  Σημείωση: Κρατήστε την πρόβλεψη και όλες όσες θα ακολουθήσουν...

  • man8os avatar
   man8os @ tasos1 11/04/2012 13:02:23

   Βλεπω ΠΑΣΟΚ κατω απο 20 και ΝΔ πανω απο 30.
   Συνολο δικομματισμου λιγο πανω απο 50.

 5. Dexi Extrem avatar
  Dexi Extrem 11/04/2012 08:48:51

  Το πελατειακό σύστημα πέθανε. Οι πολίτες προ των ευθυνών τους καλούνται να αποφασίσουν για το μέλλον των παιδιών τους. Οι πάτρονες της εξουσίας μη έχοντας δέλεαρ για τους ψηφοφόρους επιδιώκουν να τους οδηγήσουν με ψεύτικα συνθήματα σε επιλογές που θα συντηρήσουν την εξουσία τους. Όσοι προσκύνησαν τους νονούς έχασαν την εμπιστοσύνη τους αφού δεν τα καταφέρνουν και οι νονοί τους υποδεικνύουν "νέα ισχυρά όπλα" για να συνεχίσουν τον πόλεμο. Ο Κύρτσος στο ΛΑΟΣ. Το σύστημα ξεβρακώνεται. Ο άνθρωπος με αφετηρία την αριστερά και μακρόχρονη θητεία στον δήθεν εξορθολογισμένο χώρο επιστρατεύεται στον Ορθόδοξο Συναγερμό για να δώσει χεράκι βοηθείας (ή μήπως για να ξεχρεώσει το γραμμάτιο;). Οι Έλληνες ανεξαρτήτου πολιτικής αντίληψης πρέπει να κλείσουν τα αυτιά στις σειρήνες του διχασμού, της πόλωσης και την πονηριάς. Στηρίξτε όλοι δυνατά τη Ν.Δ. Η Ν.Δ πλέον δεν μοιάζει με αυτή που παρέδωσε την εξουσία στον Γ.Α.Π. Έκανε λάθη όμως βρήκε τη δύναμη να πετάξει έξω αυτούς που σπίλωσαν την αξιοπιστία της. Η Ν.Δ σήμερα δεν υπογράφει μετεκλογικές συμφωνίες. Δεν κάνει συμβιβασμούς. Δεν δεσμεύεται απέναντι σε ένα σύστημα που στηρίζει τη δύναμή του στην ψευτιά. Γι'αυτό άλλωστε και ο βρώμικος πόλεμος με τη συστράτευση δημοσιογραφίσκων και δημοσκόπων.
  Υ.Γ:Ένα μήνυμα προς κεντρώους-αριστερούς: με τη δεξιά σε χωρίζουν πολλά όμως το ξέρεις καλά μέσα σου και καιρός είναι να το παραδεχτείς και να κάνεις στην άκρη τις εγωϊστικές μικροσκοπιμότητες , η δεξιά δεν πρόδωσε ποτέ την πατρίδα!

  • Dexi Extrem avatar
   Dexi Extrem @ Dexi Extrem 11/04/2012 10:16:21

   Και το Πανεπιστήμιο έχει υπουργό (τον Μπαμπινιώτη). Τί σημαίνει αυτό; Ότι συγκυβερνά;

  • ΠΑΣΟΚΟΚΤΟΝΟΣ avatar
   ΠΑΣΟΚΟΚΤΟΝΟΣ @ Dexi Extrem 11/04/2012 12:20:28

   Αμ δε που πέθανε φίλε dexi extrem!! ΑΝ ΠΕΘΑΙΝΕ, ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΘΑ ΧΕ ΟΥΤΕ 2%!!!! Αυτο το 15-16% που θα παρει το βρίσκεις λογικό;; ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ φιλε....
   Ο Αντωνης ειναι η μοναδικη ελπίδα μας, Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ!! Αλλά....
   Αλλά εάν μετά τις εκλογές, αν παρ ευχήν ΔΕΝ ΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ, αποφασίσει να ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ!! Αυτό πρεπει να ναι ξεκαθαρο. ΞΕ ΚΑ ΘΑ ΡΟ!!!!
   ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!! ΦΤΑΝΕΙ!! ΠΗΞΑΜΕ!!! ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΧΑΟΣ, ΝΑΙ, ΤΟ ΧΑΟΣ ΠΑΡΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ ΥΠΟΚΟΥΛΚΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ, ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!! ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!

   ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

   • Dexi Extrem avatar
    Dexi Extrem @ ΠΑΣΟΚΟΚΤΟΝΟΣ 11/04/2012 12:50:14

    Το πελατειακό σύστημα πέθανε γιατί δεν υπάρχουν ψιλά. Το ΠΑΣΟΚ όντως δεν πέθανε όμως θα πεθάνει σύντομα. Τελικά με συναγωνίζεσαι σε αντιπασοκισμό και χαίρομαι.
    Δεν υπάρχει περίπτωση συγκυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ. Ο Σαμαράς θα κυβερνήσει με οριακή πλειοψηφία για να αποδειχτεί ότι οι προκάτοχοί του που απέδωσαν την αναποτελεσματικότητά τους στην ισχνή πλειοψηφία ήταν τελικά εκ των πραγμάτων ανεπαρκείς.

    • Artemis avatar
     Artemis @ Dexi Extrem 11/04/2012 12:52:51

     Δεν μας λες όμως τι θα κάνει ο Αντώνης σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας.
     Και μην ακούω τα κλασσικά του Μιχελάκη περι σίγουρης αυτοδυναμίας, ούτε οτι θα ξαναγίνουν εκλογές γιατι πολύ απλά δεν θα το αφήσει η Τρόικα.
     Με ποιόν θα συνεργαστεί η ΝΔ στο παρά πολύ πιθανό σενάριο της μη αυτοδυναμίας?

     • Mara avatar
      Mara @ Artemis 11/04/2012 15:28:52

      Artemis,

      Μην κουράζεσαι άδικα....
      Άστα... τα περί αυτοδυναμίας ή μη...
      ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ... θα είναι ο Σαμαράς είτε τους αρέσει..., είτε δεν τους αρέσει...

     • ΠΑΣΟΚΟΚΤΟΝΟΣ avatar
      ΠΑΣΟΚΟΚΤΟΝΟΣ @ Artemis 11/04/2012 18:43:16

      Αγαπητη μου,
      ΕΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΙΓΔΙΑΡΗΔΕΣ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΥΣ, ΤΟΤΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΣΠΡΩΞΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟ ΕΛΠΙΖΩ!!!

    • JKAL avatar
     JKAL @ Dexi Extrem 11/04/2012 12:54:04

     Κι ο πολυαγαπημένος σου Μητσοτάκης;

     • Dexi Extrem avatar
      Dexi Extrem @ JKAL 11/04/2012 13:11:34

      Ο πιστός ο στρατιώτης παραμένει πιστός στον εκάστοτε αρχηγό. Έτσι είναι πολυαγαπημένος μου και ο Σαμαράς σήμερα. Αυτή τη στιγμή υπάρχει πίστη και ελπίδα στον Αρχηγό όπως υπήρχε κάποτε στον Μητσοτάκη. Ο Μητσοτάκης είναι παρελθόν και εγώ τα έχω καλά με το παρελθόν μου, δεν έχω τύψεις. Σήμερα αυτοί που δεν συσπειρώνονται χρεώνουν την παράταξη με ευθύνες. Η παράταξή μας είναι καθαρή και δεν πρέπει να χρεωθεί με λάθη της εκάστοτε αυλής.

     • Ιωάννης33 avatar
      Ιωάννης33 @ Dexi Extrem 11/04/2012 13:48:51

      Σωστός,μένουμε στο καράβι όποιος και να είναι ο καπετάνιος.
      Υπάρχουν άλλοι που πήδηξαν στη θάλασσα και τώρα θα γυρνάνε κολυμπώντας

     • JKAL avatar
      JKAL @ Dexi Extrem 11/04/2012 14:55:44

      Αν όμως υπήρξε ανεπαρκής, πώς είναι και πολυαγαπημένος σου;
      Και ήταν και σώγαμπρος.
      Δε μας τα λες καλά dexi extrem.

  • Παύλος avatar
   Παύλος @ Dexi Extrem 11/04/2012 14:22:47

   Μπράβο Dexi Extrem,
   επιτέλουσ καθένας ας σταθεί ενώπιος -ενωπίω με την συνείδησή του και ας κάνει αυτή τη σκέψη !

 6. Διηνεκης avatar
  Διηνεκης 11/04/2012 08:53:02

  Καλημέρα σε όλους απο την μακρινή φακιδιαροχωρα Άντε να γινη η επίθεση επιτέλους γιατί τελευταία όλο άμυνα είμαστε

 7. Κρης avatar
  Κρης 11/04/2012 08:53:49

  07-10-2009 Τετάρτη , ορκωμοσία
  11-04-2012 Τετάρτη , παραίτηση

  918 ημέρες πόνου δακρύων αίματος και θανάτου

  • factorx avatar
   factorx @ Κρης 11/04/2012 10:37:36

   25 και σήμερα

 8. juliet avatar
  juliet 11/04/2012 08:54:28

  Θέστο αλλιώς ......η δεξία δε πρόδοσε τους αριστερούς .Πόλεμος ήτανε ,συμφέροντα που εδίχασαν.Μη το ξαναεπαναλάβουμε.Αλλο πολεμάω για την ιδεολογία και άλλο για την εθνική μου ανεξαρτησία.

 9. ΝΙΚΟΣ Π avatar
  ΝΙΚΟΣ Π 11/04/2012 09:05:05

  δεν μπορει συνεχεια στα καναλια να ειναι ο κυριακος ο αρης ο βαρβιτσιωτης και ο παυλοπουλος πρεπει ν'αρχισουν να βγαινουν μπροστα καινουργιοι ανθρωποι να γνωρισει ο κοσμος .Δεν γινεται να τραβηξει σταμεσα η υποθεση μ'αυτα τα προσωπα το θυμικο του κοσμου λειτουργει.

  • kristim avatar
   kristim @ ΝΙΚΟΣ Π 11/04/2012 10:15:52

   Μα δεν έχει άλλους, αυτό είναι το θέμα...

   • GreekInLux avatar
    GreekInLux @ kristim 11/04/2012 10:50:17

    ασφαλώς γελιέστε...

 10. juliet avatar
  juliet 11/04/2012 09:14:28

  Θυμώνω και εγώ ,αλλά πες μου τη λύση.Οι εκλογές και ο κόσμος θα τους βγάλει από το γυαλί .Και βέβαια θα παίξουν ρόλο και οι αποφάσεις για το μέλλον τους ,να μη τους δούμε διοικητές σε νοσοκομεία ,οργανισμούς κλπ.Δεν εκλέκτηκες ,σημαίνει άρνηση του κόσμου στο πρόσωπό σου ,όχι βόλεμα καπου αλλού.Δεν χρωστάμε υποχρέωση σ΄αυτόν που θέλει να γίνει βουλευτής ,ζητάμε να σεβαστεί την ιδιοτητά του και να είναι όσο γίνεται .....εργατικός και αποτελεσματικός στο έργο που του αναθέσαμε ,να διαφυλάττει πάνω απ΄όλα τα Ιερά και τα Οσια της Πατρίδας μας.

  • ΝΙΚΟΣ Π avatar
   ΝΙΚΟΣ Π @ juliet 11/04/2012 16:12:12

   ΕΞΙΔΑΝΙΚΕΥΜΕΝΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΒΑΖΕΙ ΣΤΑΥΡΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ .ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΑ ΜΕΣΑ, ΩΣΤΕ Ν'ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ Ν'ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

 11. juliets avatar
  juliets 11/04/2012 09:18:09

  Διηνέκη
  Καλημέρα ,από την ηλιόλουστη Ελλάδα ...

  • Διηνεκης avatar
   Διηνεκης @ juliets 11/04/2012 10:49:55

   Με κανεις κ´ ζηλεύω

 12. stefanosL avatar
  stefanosL 11/04/2012 09:45:17

  Καλημέρα,
  Έτσι είναι η μητέρα όλων των μαχών αρχίζει, αλλά το αποτέλεσμα δεν νομίζω ότι θα είναι αυτό που περιμένουμε. Φάνηκε προχθές στο Αιγάλεω. Διάβασα εδώ μέσα χαρές , πανηγύρια και αλλά τέτοια για την συγκέντρωση. Μάλλον σε άλλο τόπο ήμουν εγώ ή κάποιοι ζουν σε άλλη διάσταση. Προχθές ο κόσμος που είχε μαζευτεί, τον είχε ο Καραμανλής μόνο στον Ιλιον όταν είχε πάει επίσκεψη στον ΟΑΕΔ και όχι σε προεκλογική συγκέντρωση. Όσοι δεν μπορούν να δούν την αλήθεια , είναι τυφλοί!!!. Η παράταξή μίκρυνε πολύ , ο κόσμος της ΝΔ πλεόν περιμένει αλήθειες και όχι ξανά μία από τα ίδια. Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι στίς 6 Μαίου θα στείλει μύνημα και αυτό δεν είναι η αυτοδυναμία. Πλέον ο Α.Σ πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί να κάνει αυτά που λέει. Γιά αυτό το λόγο πρέπει να γίνουν επαναλήπτικές εκλογές σε σύντομο χρονικό δίαστημα. Γιατί πολύ στν Β αθήνας μού μεταφέρουν ότι θα ψηφίσουν τώρα μικρότερά κόμματα για να στείλουν το μήνυμα και σε περίπτωση 2ής εκλογικλης μάχης τότε είναι διαφορετικά τα πράγματα, τότε κατά πάσα πιθανότητα θα ψηφίσουν ΝΔ. Καί πρίν αρχίσετε ορισμένοι να κράζετε , απλά μεταφέρω αυτά που μου λένε σε περιοχές της Β΄ και καλό θα είναι να το λάβουν υποψιν τους κάτω στην συγγρού και να μήν ακούν όσους μιλάνε για περίπατο και τέτοια.

  • factorx avatar
   factorx @ stefanosL 11/04/2012 10:07:14

   Για περίπατο εγώ δεν άκουσα να μιλάει κανένας -μόνον όσοι δεν θέλουν νίκη θα το κάνουν αυτό. Για το Αιγάλεω δεν ήσουν ούτε στην μία ούτε στην άλλη. Η συγκεντρωση Καραμανλή στο Αιγάλεω που ηταν η μισή από του Σαμαρα λέγανα "καραμανλικοί" βουλευτές.

   • StefanosL avatar
    StefanosL @ factorx 11/04/2012 20:59:43

    factora για τον καταμανλή δεν μίλησα για το Αιγάλεω , μίλησα για το Ιλίον στην επίσεψη στον ΟΑΕΔ και ήμουν παρών. Και στου Α.Σ ήμουν παρών, δεν είπα ότι δεν είχε παλμό και ένταση , τα είχε όλα αυτά. Για τον όγκο του κόσμου μίλησα. Πέρα από αυτό όμως η κριτική μου καλοπιστή είναι μήπως και ξυπνήσουν εκεί στην Συγγρού, γιατί θα μπορούσαν να κάνουν πάρτι στις εκλογές ,αλλά τα συνεχόμενα λάθη με την συγκυβέρνηση και μην μου πει κανένας την λαλακία που ακούω από τους βουλευτές ότι δεν συγκυβερνάμε, το πάρτι θα γίνει ντέρμπι.

  • Mara avatar
   Mara @ stefanosL 11/04/2012 10:22:31

   Αγαπητέ Στέφανε,

   Εξέτασε όλα τα πιθανά και απίθανα ενδεχόμενα-σενάρια, που μπορούν να προκύψουν την 7η Μαϊου και άν δεν καταλήξεις ότι κυρίαρχος του παιχνιδιού έτσι... ή αλλιώς..., αρέσει δεν αρέσει... θα είναι ο Σαμαράς, εγώ να σε παραδεχτώ.

  • περήφανος δεξιός avatar
   περήφανος δεξιός @ stefanosL 11/04/2012 10:45:17

   STEFANE αν η κριτική είναι καλοπροαίρετη να κειφθεί υπόψη αλλά για το αιγάλεω κάνεις λάθος..για τα δεδομένα της εποχής ήταν μεγάλη συγκέντρωση..μην αυτοπυροβολούμαστε..

  • Απλή σκέψη avatar
   Απλή σκέψη @ stefanosL 11/04/2012 12:14:16

   Στο Αιγάλεω γινόταν χαμός. Όσοι ήταν μέσα, άλλοι τόσοι ήταν απ΄έξω.
   Αλλά σημασία δεν έχει τόσο ο αριθμός, όσο ο παλμός και η ψυχή του πλήθους. Ήταν άριστο το κλίμα. Το είδα με τα μάτια μου. Ήμουν κι΄εγώ εκεί.

 13. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 11/04/2012 09:50:08

  H συζητηση για συγκυβερνηση δεν μπορει να αποκλεισθει οταν κυκλοφορουν δημοσκοπησεις με τη ΝΔ κατω απο 20%.
  Δημιουργει εντυπωση ουτοπικων στοχων και η επικληση δευτερων και τριτων εκλογων οδηγει κοσμο στο ΠΑΣΟΚ.
  Πρεπει να καθορισθουν κοκκινες γραμμες - ιδιωτικοποιησεις - μεταναστευτικο - εξεταστικη επιτροπη - τις οποιες αν δεχθει το ΠΑΣΟΚ θα γινει συγκυβερνηση.
  Προειδοποιω για να μην εχουμε δυσαρεστα.

 14. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 11/04/2012 10:23:00

  Στο μεταξύ, ο Σκάι μετέδωσε ότι προ ολίγου η Εισαγγελία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εναντίον του Άκη, για παράνομο πλουτισμό...

 15. Mara avatar
  Mara 11/04/2012 10:25:03

  "....Το να είσαι ανίκητος εξαρτάται από την άμυνα. Η πιθανότητα να νικήσεις εξαρτάται από την επίθεση....".

  Πολύ σωστά τα παραπάνω.

  Ωστόσο... τον καθοριστικό ρόλο σε μιά τέτοια μάχη για την μεγάλη νίκη, κόντρα σε όλους... και όλα..., είναι ο ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΣ....
  Ο αιφνιδιασμός... σαστίζει και παραλύει τον αντίπαλο.
  Ο Σαμαράς λοιπόν ξαφνικά θα αιφνιδιάσει.... και ταυτόχρονα θα αρχίσει το ανελέητο σφυροκόπημα.... και τότε.... θα γελάσουμε πολύ.... μα... πάρα πολύ!!!!

 16. Dexi Extrem avatar
  Dexi Extrem 11/04/2012 10:42:21

  Δεν τα λες καλά. Τον ΓΑΠ τον στήριξαν οι πρασινοφρουροί που τον ψήφισαν για να πάρουν αύξηση στα όρια του πληθωρισμού αφού λεφτά υπήρχαν. Τώρα τον δίνεις ΕΣΥ σωσίβιο απενεχοποίησης αφού ισομοιράζεις την ευθύνη με την Ν.Δ. Είσαι άδικος! Εύχομαι να καταλάβεις προ της κάλπης το λάθος και να στηρίξεις Ν.Δ.

 17. juliet avatar
  juliet 11/04/2012 10:54:15

  ''Oι χαρταετοί σηκώνονται ψηλότερα όταν βρίσκονται ενάντια στον άνεμο και όχι όταν πηγαίνουν μαζί του''.
  Τσωρτσιλ

 18. metanastis avatar
  metanastis 11/04/2012 10:56:42

  Επιτέλους ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

 19. Διηνεκης avatar
  Διηνεκης 11/04/2012 10:56:51

  Είδα σήμερα το πρωι στον σκαι τα σκουπίδια οι παρουσιαστές όλο ειρωνία ήταν για τον Σαμαρά με θέμα την συνάντηση με το Βαρθολομαίο του στηλ Παναγία βοηθα πήγε να πάρει την φώτισει κ´ ο Βαρβιτσιώτης μουγκος χαμογελουσε ειρωνικά

 20. ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
  ΣΤΕΛΙΟΣ 11/04/2012 10:59:20

  "Το φίδι το πατάς κάτω"

  Η γλώσσα που περίμενα να ακούσω!

  Βέβαια την ακούμε συχνά προεκλογικά ,και μετά βλέπουμε στην πράξη να εφαρμόζεται το "κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει"

  Αλλα ποιός θα το πατήσει κάτω το φίδι? Ο Πάκης Παυλόπουλος? Ο Αρης της Μυκόνου? Οι μπούληδες κληρονόμοι εδρών? Ο Ψυχάρης?

  Ολα θα κριθούν απο τα ονόματα των υποψηφίων. Γιά να δούμε!

  Πάντως αν ζούσε ο (χιλιοταλαιπωρημένος) Σουν Τζου , θα συμβούλευε το επιτελείο του Α.Σ να ρίξει όλο το βάρος στα θέματα εγγληματικότητας/λαθρομετανάστευσης (θέμα που με έξυπνο χειρισμό μπορεί να συνδεθεί στη συνείδηση του κόσνου ΚΑΙ με το οικονομικό μας πρόβλημα), χωρίς δισταγούς μπροστά σε "λαικισμούς" (ναι , και νάρκες στα σύνορα!!!!).

 21. petros avatar
  petros 11/04/2012 11:17:38

  Εκλογές να γίνουν αλλά με υπηρεσιακούς υπουργούς, όπως ζήτησε ο Καρατζαφέρης. Να φύγουν από τα κρίσιμα υπουργεία τα ανδρείκελα του ΠΑΣΟΚ.
  Και να πάρει τηλέφωνο ο Σαμαράς τους διαπλεκόμενους εκδότες και δημοσιογράφους ( σε συνενόηση με τα άλλα στελέχη της ΝΔ ) ότι θα αποσύρει από τα κανάλια και τις εφημερίδες τους υποψήφιους βουλευτές του ( και αυτό να το κάνουν και τα άλλα κόμματα ), αν συνεχίσουν να σιγοντάρουν τον ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ των Ελλήνων, κ. Βενιζέλο. Ο Σαμαράς θα κερδίσει μόνο αν επικεντρώσει τη κριτική του στον αδίστακτο Βενιζέλο και στο τι μας περιμένει αν πάρει ψήφους και να αφήσει τον Καμμένο και την Αριστερά.
  Στο μεταξύ, θεωρώ ότι οι εκδότες και μεγαλοκαναλάρχες, αδειάζουν το ΛΑΟΣ και το ΔΗΣΥ, για να μπορέσουν να ανεβάσουν τον Βενιζέλο. Ας τα βλέπουν αυτά τα παιχνίδια των διαπλεκομένων τα κόμματα αυτά. Αλλά τώρα είναι αργά. Άρχισαν να πέφτουν τα πακέτα για να δοθεί ασυλία και στήριξη στο Βενιζέλο. Αν οι εκλογές είχαν γίνει 19 Φλεβάρη όλα θα ήταν αλλιώς. Τώρα γύρισαν και στηρίζουν απροκάλυπτα τον αρχιχαρατσάκια, που οδήγησε τη χώρα στην ύφεση !

  • JKAL avatar
   JKAL @ petros 11/04/2012 11:27:35

   Κι αν οι εκλογές είχαν γίνει την 4-12-2011, ακόμα καλύτερα.
   Αυτά τα μοιραία λάθη πληρώνει τώρα η παράταξη.

 22. η Dimi avatar
  η Dimi 11/04/2012 11:28:11

  Tα μεγάλα αποτελέσματα αρχίζουν με μικρές νίκες.
  "Dictum, factum"
  Με το που το είπαμε, έγινε.

 23. παρατηρητής avatar
  παρατηρητής 11/04/2012 11:28:22

  Αλφρέδος Ρόζενμπεργκ:
  ”Σε κάθε χώρα θα βρούμε ιδιοτελή καθάρματα για να συνεργαστούμε”.
  Επαληθεύτηκε το 1941.
  Επαληθεύεται στις μέρες μας.

 24. Wolf avatar
  Wolf 11/04/2012 12:34:41

  Πριν αρκετά χρόνια ο Σαμαράς πήρε μια δύσκολη προσωπική πολιτική απόφαση, με ορίζοντα μόνο το εθνικό συμφέρον -ενώ θα μπορούσε να κλείσει τα μάτια για κάποια δευτερόλεπτα και να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός στα 42 του και για πολλά χρόνια από τότε και μετά- και πήγε στη δική του πολιτική έρημο, αλλά δικαιώθηκε απόλυτα για την απόφαση του εκείνη, το '93.
  Τώρα, σήμερα, πάλι θα μπορούσε να πάρει ένα 50% στις εκλογές λέγοντας όχι στη δανειακή -και σπρώχνοντας ο ίδιος πια τη χώρα στο κενό-, αλλά πάλι λειτούργησε με γνώμονα το εθνικό καλό. Γιατί τι να το κάνει το 50%, όταν την επόμενη μέρα, δεν θα είχε χώρα να κυβερνήσει. Είναι τόσο απλά τα πράγματα και όποιος θέλει να το δει και να το καταλάβει -δίχως παρωπίδες κομματικές, πολιτικές ή προσωπικές- θα τον δικαιώσει και τώρα. Άλλωστε μέχρι σήμερα, από τη μέρα που έγινε Πρόεδρος της ΝΔ, έχει δικαιωθεί απόλυτα σε όλα όσα έχει πει ή έλεγε στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, του Παπανδρέου και του Βενιζέλου, για να μη φτάσουμε εδώ που φτάσαμε.
  Το στοίχημα τώρα -στοίχημα όλων των Ελλήνων- είναι η ισχυρή του αυτοδυναμία , για να βγει ο τόπος από τη μιζέρια και την εθνική κατάθλιψη. Μαγικές συνταγές δεν υπάρχουν, υπάρχει μόνο δουλειά, πολύ δουλειά και πίστη στην εθνική προσπάθεια, που μόνο ο Σαμαράς μπορεί να φέρει αποτελέσματα, τώρα που μιλάμε. Και αυτό θα γίνει, ο στόχος της αυτοδυναμίας θα επιτευχθεί, όπως σωστά περιγράφει το άρθρο, μόνο με σκληρές αλήθειες -όσο και αν πονάνε αυτές- και πολύ τρέξιμο από τον ίδιο το Σαμαρά, τόσο που τα πόδια του να βγάλουν γάλα, μέχρι τελικής πτώσεως. Τώρα που ήρθε η ώρα της μητέρας των μαχών, χρειάζεται την ποιότητα και την ποσότητα, για να αποκομίσει το μέγιστο.
  Όλο το παιχνίδι είναι πάνω του, πρέπει να χτιστεί πάνω του και όσοι κληθούν να υλοποιήσουν μαζί του την προεκλογική καμπάνια, να καταλαβαίνουν τι κάνουν!!!

  • franc avatar
   franc @ Wolf 11/04/2012 12:58:47

   Δηλαδή αν πάρει τώρα 155 βουλευτές, στις 7 Μαίου θα έχει χώρα να κυβερνήσει?

   • victoria (true) avatar
    victoria (true) @ franc 11/04/2012 15:04:31

    Δηλαδή (αν δεν βγει ο Σαμαράς και) αν πάρουν ο Φούφουτος μαζί με τον άλλο Φούφουτο 155 Βουλευτές, θα έχουν χώρα να κυβερνήσουν;

    Είναι κάποιο επιχείρημα αυτό;

    franc κουράζει η χωρίς νόημα μουρμούρα. Μην τον ψηφίζεις αν θες, αλλά αν δεν έχεις επιχείρημα και πάραυτα πετάς το άσχετο, δείχνεις απλώς προκατειλημμένος.

   • Wolf avatar
    Wolf @ franc 11/04/2012 22:29:45

    Ναι φίλε μου, θα έχει χώρα να κυβερνήσει, γιατί φρόντισε να μην τη ρίξουν κάποιοι πρόθυμοι στον Καιάδα.
    Και θα τη σηκώσει -...τη χώρα- πάλι όρθια, στα πόδια της, να πατήσει γερά.

 25. blue nile avatar
  blue nile 11/04/2012 12:50:44

  Οι κρισιμότερες εκλογές στην ιστορία της μεταπολίτευσης !!!
  Κυριολεκτικά γράφεται ιστορία. Η περίπτωση της μη ξεκάθαρης αυτοδυναμίας Σαμαρά θα βάλει τη χώρα σε απροσδιόριστες περιπέτειες και θα διασώσει ότι μας σκοτώνει.
  Είναι η δική μας ευκαιρία να μοχθήσουμε για την ανάσταση. Αυτή η προεκλογική περίοδος μας αφορά όλους. Το κυριότερο αφορά και τα παιδιά μας.
  Ο Σαμαράς δεν βρίσκει εμπόδια μόνο εκτός Νέας Δημοκρατίας . Δυστυχώς συγκεκριμένες ιδιοτέλειες και συμφέροντα εντός κόμματος θα προσπαθήσουν να αποδυναμώσουν το μήνυμα του δημιουργώντας κενό.
  Είναι στο χέρι μας να καλύψουμε αυτό το κενό.. Είτε ανήκουμε στη ΝΔ είτε όχι μας συνδέει το ότι πιστεύουμε στον Αντώνη. Πιστεύω άρα εμπιστεύομαι.
  Και επαναστατώ, ξανασηκώνομαι όρθιος δηλαδή. Και το παλεύω γιατί μόνο ο αγώνας θα με σώσει.
  Δεν θα περάσει ξανά η πασοκική λαίλαπα και όλο το σύστημα που την στηρίζει. Μπορούμε ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί να βοηθήσουμε. Να μιλήσουμε ,να συμμετέχουμε, να προσπαθήσουμε να δώσουμε στους συμπολίτες μας την αντίθετη άποψη από αυτήν που προπαγανδίζουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ.
  "No pasarán!"
  Αυτή τη φορά οι πράσινοι μακελάρηδες των ονείρων μας δεν θα περάσουν .
  Όσοι δε θεωρούν ότι τελικά ο εχθρός θα νικήσει και οι Μήδοι επιτέλους θα διαβούνε...Ένα να σκεφτούν: Το γαρ φιλότιμον αγήρων μόνον...
  Ο Αντώνης Σαμαράς δεν πρέπει να είναι μόνος του εναντίον όλων και δεν θα είναι.
  Εμείς θα'μαστε μαζί του, πλάι του, με έμβλημα την ελπίδα για να προχωρήσει ενάντια στους ενάντιους...
  Αυτά στη γλώσσα τη δική μας ...κι άλλοι άλλα σε άλλες...
  Αμήν.

 26. ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
  ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. 11/04/2012 12:57:45

  "Λάθη όπως αυτά των προηγούμενων ημερών με τον Σαμαρά να δίνει συνέντευξη στην Καθημερινή και αυτή να δημοσιεύει την ίδια ημέρα δημοσκόπηση που ακύρωνε το κεντρικό περιεχόμενο της συνέντευξης και να επαναλαμβάνει ακριβώς το ίδιο με τον κ. Πρετεντέρη και την GPO, απλως δεν πρέπει να επαναληφθούν".

  Φάκτωρα, μια παρατήρηση: Αυτό που λες πρακτικά δεν είναι εφικτό παρά μόνο αν δεν ξαναπάει στην τηλεόραση ή αν δεν ξαναδώσει μέχρι τις εκλογές συνέντευξη σε καμία εφημερίδα (πλην Ε.Τ. και Δημοκρατίας). Κάτι τέτοιο δεν ενδείκνυται. Η παντελής απουσία από τα τηλεοπτικά κανάλια και τις εφημερίδες είναι αδυναμία. Απλά θα πρέπει να αυξήσει την παρουσία του στο διαδίκτυο και να φανερώνει ότι οι δημοσκοπήσεις είναι μουσαντένιες όπως έκνε και στην τελευταία συνέντευξη του υπαλλήλου του Μέγκα κ. Πρετεντέρη. Είπε ότι είναι ύποπτο που η ΔΗΜΑΡ την μία έχει 15% και την άλλη 4%. Γενικά, να ακυρώνει τα μέσα προπαγάνδας των εχθρικών καναλιών και εφημερίδων.

 27. victoria (true) avatar
  victoria (true) 11/04/2012 13:02:08

  Κάνουμε τον καλό αγώνα, ο Σαμαράς τον μεγάλο, όλοι εμείς τον μικρό, μέσα στην παρέα, στο ταξί, στην ταβέρνα, όπου τύχει.
  Για να έχουμε μια καλύτερη Ελλάδα στο μέλλον και ποτέ ξανά την ξεφτίλα των τελευταίων χρόνων.

  Επίθεση για τη νίκη. Γιατί όποιος μπορεί να βοηθήσει, το πιστεύει και είναι και έντιμος, δεν έχει λόγο να μην είναι κάνει την προσπάθεια με όλη την ψυχή!

  Και οι Έλληνες να κάνουν το θυμό τους μαγιά για το αύριο.

 28. brandus avatar
  brandus 11/04/2012 13:19:33

  Οι περιοχές που ρίχνουν τη ΝΔ είναι η Κρήτη και κυρίως η Β Αθηνών, όπου δεν είναι καν πρώτο κόμμα και όλες οι δημοσκοπήσεις της δίνουν λίγο πάνω από 10%. Μιλάμε για Βατερλώ στις μέχρι τώρα έρευνες. Θα πρέπει να ενισχυθεί το ψηφοδέλτιο της Β Αθηνών με ότι πιο αξιόλογο προσωπικό είναι διαθέσιμο. Η ανατροπή ή όχι των μέχρι τώρα δεδομένων στη Β Αθηνών θα κρίνει το τελικό αποτέλεσμα.

  • GreekInLux avatar
   GreekInLux @ brandus 11/04/2012 14:35:47

   και ποιός είναι πρώτος στην Β' Αθήνας; πόσο πάνω από το 10% είναι ο πρώτος ή οι πρώτοι; ποιοί έπονται της ΝΔ και διαμορφώνουν το δικό της Βατερλό; Ποιές είναι και πότε δημοσιεύτηκαν αυτές οι έρευνες που δείχνουν κάτι τέτοιο...μπορείτε να μας διαφωτίσετε;

 29. Manolis k. avatar
  Manolis k. 11/04/2012 13:29:30

  no comment...

 30. Manolis k. avatar
  Manolis k. 11/04/2012 13:30:29

  Ουδέν σχόλιο....

 31. ΠΕΛΙΑΣ avatar
  ΠΕΛΙΑΣ 11/04/2012 13:31:52

  Μητέρα των μαχών προυποθέτει μεγαλους σχηματισμούς.
  Η συγκεκριμένη νομίζω είναι επιπέδου ΟΜΑΔΟΣ και θα κερδίσει ο Ομαδάρχης που θα κάνει τα λιγότερα λάθη.

 32. KATΣΙΓΑΡΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ avatar
  KATΣΙΓΑΡΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ 11/04/2012 13:38:02

  ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ

 33. gib avatar
  gib 11/04/2012 14:10:56

  Καλό είναι να τα λέμε μεταξύ μας, αλλά το βασικό είναι να τα λέμε στους αποσκιρτήσαντες, όποιος γνωρίζει κάποιον να πέσει με τα μούτρα να του αλλάξει την απόφαση ώστε να μη ψηφίσει άλλο κόμμα, όλοι αυτοί είναι συναισθηματικά αντιδρώντες, νομίζω ότι με πειστικά επιχειρήματα θα επανέλθουν στο μαντρί.

 34. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 11/04/2012 14:53:46

  Πέταξαν την μπάλα στην εξέδρα και αρχίζει εκεί η εσωτερική "μάχη των οπαδών", την ώρα που στο χορτάρι γίνεται ο πραγματικός χαμός με τους αληθινούς παίκτες (Ισπανία - Ιταλία).
  Νέο άρθρο του Βόλφγκανγκ Μύνχάου στον Spiegel: "Καλωσήρθατε πίσω στην κρίση".
  h**p://www.spiegel.de/wirtschaft/service/0,1518,826868,00.html
  "...Στις αγορές αναμένουν τώρα, ότι αυτό το χρόνο η Ισπανία θα χρειαστεί πακέτο διάσωσης... Η Ισπανία βρίσκεται εκεί που ήταν η Ελλάδα πρίν 2 χρόνια...Όποιος καταφεύγει σε εξοικονόμηση και λιτότητα μέσα σε εποχή αρνητικής οικονομικής ανάπτυξης, συμπεριφέρεται προ-κυκλικά. Δηλαδή η δημοσιοιοικονομική πολιτική αυξάνει την ύφεση...
  Ο μηχανισμός συνίσταται σε μιά αλληλεπίδραση μεταξύ περιστολής κρατικών δαπανών, περιστολής ιδιωτικών δαπανών, συνεχιζόμενης πτώσης στις τιμές ακινήτων, και με τον τρόπο αυτό μεγαλύτερων ζημιών στις τράπεζες, διαρκούς πιστωτικής ασφυξιας, μικρότερων φορολογικών εσόδων, μεγαλύτερης ύφεσης, υψηλότερων ελλειμμάτων και νέων προγραμμάτων περιστολής δαπανών. Μπορεί να περάσουν πολλά χρόνια, μέχρι να σπάσει αυτός ο φαύλος κύκλος. Για την Ισπανία αναμένω βαθειά ύφεση για μια δεκαετία.
  Η ειρωνεία είναι ότι το ποσοστό χρέους της Ισπανίας ανεβαίνει άν και η χώρα αποπληρώνει τα χρέη της. Ο λόγος είναι ότι το ποσοστό χρέους είναι ένα κλάσμα: Όταν ο παρονομαστής - η οικονομική ανάπτυξη - πέφτει πιό γρήγορα από τον αριθμητή - το χρέος - τότε το κλάσμα αυξάνει...
  Οι αγορές δεν πιστεύουν πιά σε σταθεροποίηση του Ισπανικού χρέους...
  Από αυτό τον φαύλο κύκλο βγάζουν δύο μόνον δρόμοι. Ο πρώτος είναι έξοδος από το Ευρώ. Ο δεύτερος, ένα πρόγραμμα διάσωσης, που θα καταλήγει σε διαγραφή χρεών για τον χρηματοπιστωτικό τομέα. Αποφασιστικό είναι όχι τό Δημόσιο χρέος αλλά τα χρέη των τραπεζών. Θα μπούν λοιπόν οι τράπεζες κάτω από ασπίδα προστασίας, θα τις εξαναγκάσουν σε πτώχευση ή σε συγχωνεύσεις και θα καλύψουν συλλογικά το κόστος που θα προκύψει. Δεν υπάρχουν άλλες διέξοδοι..."
  Ο Μύνχάου εξηγεί μετά, γιατί η τροφοδότηση των τραπεζών με 1 τρις ρευστότητα από την ΕΚΤ (Δεκέμβριος - Ιανουάριος), μόνον παροδικό και φαινομενικό αποτέλεσμα είχε και τώρα φαίνεται αναποτελεσματική.
  "...Στην πραγματικότητα, η κατάσταση των Ευρωπαικών τραπεζών είναι χειρότερη παρά ποτέ...Η μεγαλύτερη βλακεία είναι το επιχείρημα ότι η πολιτική ρευστότητας της ΕΚΤ θα έδινε χρόνο στις κυβερνήσεις να λύσουν την κρίση. Επρόκειτο για αυταπάτη, για χάσιμο χρόνου. Έδωσε χρόνο στους υπεύθυνους, να αγνοήσουν την πραγματικότητα για άλλους 3 μήνες και να σπρώξουν το πρόβλημα στο περιθώριο του μέλλοντος.
  Μια από τις νέες εμπειρίες αυτής της κρίσης είναι ότι το μέλλον μάς έρχεται πολύ γρήγορα: Μετά το Πάσχα, βρισκόμαστε πάλι στο σημείο όπου ήμασταν πρίν τα Χριστούγεννα".

  Στο χορτάρι και στους πάγκους, προπονητές με Αλτσχάιμερ, κουτσοί παίκτες και τυφλοί διαιτητές.
  Αλλά εμείς έτοιμοι, με ενθουσιασμό, για τον εκλογικό πόλεμο της "εξέδρας".

 35. ΚΩΣΤΑς Β avatar
  ΚΩΣΤΑς Β 11/04/2012 15:02:34

  Επιτέλους Φάκτορα ,και λίγα είπες.

 36. Ανδρομέδα avatar
  Ανδρομέδα 11/04/2012 15:03:33

  O Σαμαράς είναι η πλέον αντισυστημική επιλογή που μπορεί να κάνει ο Έλληνας σε αυτές τις εκλογές. Γιαυτό και όλο το σύστημα είναι εναντίον του με κάθε μέσο. Αυτό σημαίνει οτι ο κόσμος που στηρίζει και θα στηρίξει αυτήν την επιλογή κάνει πραγματική επανάσταση (με την οποία θα ξεκινήσει η νέα μεταπολίτευση). Ομως, δε βλέπω να έχουν όλοι πραγματική συνείδηση του τι κάνουν. Επανάσταση κάνετε. Ξυπνήστε. Δεν επιτρέπεται να κάμπτεται εύκολα το ηθικό σας παρά τα εμπόδια (τεχνητά και πραγματικά), να μην έχετε πίστη και επιμονή και να μην είστε οι πρώτοι που θα δείτε το μέλλον. Δεν επιτρέπεται να λειτουργούμε δειλά, όταν ξέρουμε πόσο θαρραλέα επιλογή έχουμε κάνει. Συνειδητοποιείστε οτι δεν κάνουμε μια συμβατική επιλογή, δεν είμαστε το οποιοδήποτε μόριο της κοινωνίας. Είμαστε τα πιο κινητικά μόρια και θα παρασύρουμε και τα υπόλοιπα. Στο μέλλον όλοι θα συμφωνήσουν με όσα λέμε εμείς σήμερα και στο πιο μακρινό μέλλον θα είναι αυτονόητα για όλους.

 37. ΘΑΝΑΣΗΣ avatar
  ΘΑΝΑΣΗΣ 11/04/2012 15:13:33

  ΑΝ ΔΕ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ 'ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ' ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΝΟΙΞΗ. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ.ΑΝΛΩΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΛΙΒΑΝΙΖΟΥΝ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΠΡΑΜΑΤΕΥΤΗΣ ΕΓΙΝΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΡΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΔΙΟΤΙ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ. ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ . ΠΗΓΕ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ ΤΑ ΕΔΩ ΔΡΩΜΕΝΑ. ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΝΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΥΣ ΡΑΦΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ . ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ ΑΝ ΔΕ ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΑΝ ΜΑΝΑ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.ΜΗ ΝΙΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝΤΥΠΩΣΗ ΣΤΟΝ ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ.ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΣΟΚΟ ΠΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΣΤΗΝ ΤV H TOYΛΑΧΙΣΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ. ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ <>.

 38. juliet avatar
  juliet 11/04/2012 15:39:01

  Nikos
  ναι ,βρε Νίκο ,γιατί ...ξέρεις πόσους ευεργετηθέντες ξέρω που έφτυσαν αφού έκαναν τη δουλειά τους .Το πρόβλημα είναι η Αρια ή να δούμε τι μπορούμε να σώσουμε;Το πρόγραμμα δεν εξαρτάται από την Αρια αλλά από τον πρόεδρο ....καιρός να σταματήσουμε τις γκρίνιες .Ο πρώην περιφερειάρχης Ν.Αιγαίου κατεβαίνει με το ΛΑΟΣ ,από τους πλέον ευεργετηθέντας .....Νίκο ,άστα ....μια φορά μόνο, μια φορά ....όλοι μαζί.

  • GreekInLux avatar
   GreekInLux @ juliet 11/04/2012 16:08:41

   αγαπητή Juliet (διαβάζω καιρό τα σχόλια σου και δράττομαι της ευκαιρείας να σου στείλω τους χαιρετισμούς μου προσωπικά) μάλλον ράδιο αρβύλα για τον πρώην περιφερειάρχη Μπάμπη Κόκκινο...αντιγράφω από "παραπολιτικό" site... "Εξάλλου και ο ίδιος ξεκαθάρισε πως έχει παράπονα από την ΝΔ, αλλά όχι τόσα ώστε να οδηγηθεί στην έξοδο από το κόμμα που ανδρώθηκε".

   • juliet avatar
    juliet @ GreekInLux 11/04/2012 16:40:27

    Φίλε ,ανταποδίδω τους χαιρετισμούς (αντε ν΄αρχίσουμε να λειτουργούμε συντροφικά:) ).Ο τελευταίος που θα έπρεπε να έχει παράπονα είναι αυτός....,τι ήτανε πριν γίνει.....περιφερειάρχης; Ολοι παράπονα ,τελειώσανε αυτά...ντροπή.Σ΄όλους αυτούς δεν πολυέχω εμπιστοσύνη πλείστα τα παραδείγματα.....Μαρκόπουλος ας πούμε.
    Καλές γιορτές και καλή Ανάσταση!

    • aggelosview avatar
     aggelosview @ juliet 11/04/2012 18:18:31

     Τον πήρε ο ΚΚ και τον έκανε περιφερειάρχη. Πρόεδρος μετά στη ΔΑΚΕ δασκάλων και αντιπρόεδρος στη ΔΟΕ. "Κορυφαίος" πολιτικός λόγος. Τις προάλλες σε κομματική συγκέντρωση μας έλεγε ότι η συνωμοσία κατά της Ελλάδας γίνεται σε ένα σπίτι στο ανατολικό Βερολίνο. Η ΔΑΚΕ παντού ανέβασε ποσοστά, μόνο στη δική του περιφέρεια εξέλεξε μόνο έναν. Ας πάει στο ΛΑΟΣ να ψεκάζεται παρέα με το Βελόπουλο.

 39. Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης avatar
  Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης 11/04/2012 16:17:43

  Τώρα ποὺ φτάσαμε στὸ "διὰ ταῦτα" τῶν τελευταίων 2+ χρόνων, τὰ πάντα γιὰ τὴν αὐτοδυναμία τῆς Νέας Δημοκρατίας. No if's or but's. Εἶναι θέμα ποὺ ἀφορᾶ ὅλην τὴν ἑπόμενη 20ετία.

 40. Kώστας ΜΠ avatar
  Kώστας ΜΠ 11/04/2012 16:18:01

  Kριτική κάναμε(όσοι κάναμε) και θεωρώ πως είχαμε δίκιο γιατί ο Παπαδήμος, δηλαδή αυτή καθεαυτή η συγκυβέρνηση με τους ενόχους αλλά και το ίδιο το πρόσωπο του σημιτάνρωπου Παπαδήμου ήταν αχώνευτα και πολιτικά λάθη.
  Αλλά τώρα είναι η ώρα της μάχης. Όχι για κάποιο κομματικό πατριωτισμό, ούτε για για κάποια προσωπολατρεία. Ο Σαμαράς είναι η μόνη διέξοδος. Αντιμνημονιακός με ουσία, αφού οι τροποποιήσεις που θα προσπαθήσει είναι οι μόνες που μπορούν να μετριάσουν αρχικά και να αντιστρέψουν στη συνέχεια την υφεσιακή ρίζα του Μνημονίου. Μόνο αυτός μπορεί διότι:
  -συνέλαβε ορθά το πρόβλημα από την αρχή.
  -τα έχει πει και τα έχει γράψει( "θα κάνουμε τροποποιήσεις")
  -έχει το κύρος και την αξιοπιστία που προαπαιτούνται.

  Ένα παλαιότερο άρθρο, το "Σαμαράς εναντίον όλων ίσως κάποτε να φάνταζε υπερβολικό. Σημερα αποτυπώνει ανάγλυφα την αλήθεια. Ο κόσμος της Κεντροδεξιάς κρατάει τις τύχες της χώρα στα χέρια του. Αν επικρατήσουν ο φανατισμός και κυριαρχήσει ο λαικισμός( "δεν χρωστάμε τίποτα κλπ") το απόλυτο χάος μας περιμένει. Να μην διαμαρτύρονται μετά οι ταλιμπάν του αντιμνημονίου. Αυτοί , οι απλοί ψηφοφόροι θα έχουν οδηγήσει την χώρα σε πρωτόγνωρα αδιέξοδα και θα έχουν χαντακώσει την παράταξή τους, στην μοναδική ευκαιρία που της δόθηκε να θάψει το καρκίνωμα της μεταπολίτευσης
  (Πασόκ) και να κάνει πράξη τα όσα χρόνια περιμένουμε( ΑΟΖ, αντιμετώπιση λαθρομετανάστευσης, άσυλο κλπ). Αν χαντακώσουν την ψήφο τους σε αδιάντροπους δημοκόπους(Καμμένος) αυτοί θα φέρουν την ευθύνη και να είναι σίγουροι πως δεν θα ξεχαστεί η τρικλοποδιά που βάλανε στην χώρα την πιο κρίσιμη στιγμή και το κατ'ουσίαν συγχωροχάρτι που δώσανε στους ενόχους τύπου Παπακωνσταντίνο, που μόνο με μια αυτοδύναμη ΝΔ θα λογοδοτήσουν.
  Όλα στα χέρια τους είναι. Ποτέ δεν ήταν στο παρελθόν. Ποτέ δεν θα ξαναείναι στο μέλλον. Όλα στα χέρια του κόσμου της Κεντροδεξιάς. Δεν θα ξαναυπάρξει τέτοια ευκαιρία.

  • Mara avatar
   Mara @ Kώστας ΜΠ 11/04/2012 19:30:03

   Έτσι ακριβώς!!!!

   Η τύχη της χώρας βρίσκεται στα χέρια των δεξιών.
   Τώρα πρέπει να δώσουμε όλοι τον υπέρ πάντων αγώνα!!!
   Όποιοι ΛΙΠΟΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ... ΑΠΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.
   Δεν πρέπει να χαθεί με καμμία δύναμη αυτή η ευκαιρία.
   Επαναλαμβάνω... οι ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΣ δεν συγχωρούνται....

 41. Greco21 avatar
  Greco21 11/04/2012 16:19:41

  Διάβασα λίγο Dexi Extrem και ανέβηκα λιγάκι. Είναι η πρώτη φορά που δεν είμαι ετοιμοπόλεμος και δεν θα ξέρω εάν θα μπω στη μάχη. Φυσικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Αντώνη Σαμαρά. Τον πιστεύω. Η ομιλία του στο Γαλλικό Ινστιτούτο για τον ρόλο της Ελλάδας στην Ευρώπη ήταν μαγική. Ο Έλληνας πρέπει να πιστέψει στην πατρίδα του και στις δυνάμεις του. Θα πρέπει να πάψει να αισθάνεται υποχρεωμένος στους εταίρους του και να τους κοιτάξει σαν ισάξιος. Αρκετά ταπεινωθήκαμε από τις πράσινες χολέρες.


  Ο αντιΠασοκισμός μου επίσης βαράει κόκκινο. Τρελό κόκκινο.

  Αλλά...

  (θα το κρατήσω για τον ευατό μου)

  • Diamond Angel avatar
   Diamond Angel @ Greco21 11/04/2012 19:30:22

   Θα μπαίνεις εδώ μέσα , θα διαβάζεις τις αναρτήσεις και εμάς, θα συζητάμε και θα ξαναβρείς τη φόρμα σου! Ο ένας να στηρίζει τον άλλον και όλοι μαζί για τον κοινό αγώνα . Για τη πατρίδα!

 42. farofylakas4 avatar
  farofylakas4 11/04/2012 18:28:32

  "Πότε άλλη φορά, ύστερα από εκείνο το χλωμό «νταβατζήδες», ηγέτης της συντηρητικής παράταξης μίλησε ανοιχτά και ξάστερα για την διαπλοκή;"

  Ε όχι και χλωμό ρε φίλε!
  Κόψε κάτι!
  Για να μεγεθύνεις το Σαμαρά, δεν χρειάζεται να υποβιβάζεις έναν αξιολογότατο (ίσως τον αξιολογότερο) αρχηγό της Ν.Δ.

  • farofylakas4 avatar
   farofylakas4 @ farofylakas4 11/04/2012 18:32:03

   Ξαναδιαβάζοντας το κείμενο σου, δεν θα μπορούσα να συμφωνώ περισσότερο... (για αυτό ακριβώς με πείραξε λιγάκι η μομφή στον Καραμανλή).
   Οπότε συγχώρησε μου την παρατήρηση, έγινε καλοπροαίρετα και με μοναδικό σκοπό να ενισχύσω την άποψη σου, οτι δεν χωράνε εσωστρέφειες αυτήν την ώρα.

 43. Diamond Angel avatar
  Diamond Angel 11/04/2012 19:46:56

  Πασοκοκτόνε, δεν υπάρχει καμμία περίπτωση!! Εκ χαρακτήρος και αρχών.

 44. airman avatar
  airman 11/04/2012 19:58:06

  Ο Αντώνης Σαμαράς θα ''φύγει'' μπροστά, πλέον η ''αρένα'' άνοιξε και τίποτα δεν μπορεί να τον συγκρατήσει.
  Για τα ''εν οίκω'' είναι πλέον ώρα μάχης. Και στη μάχη το πρόσταγμα το έχει μόνο ο αρχηγός και ουδείς άλλος. Εάν κάποιος θέλει να δοκιμάσει την τύχη του από εδώ και πέρα, ας είναι βέβαιος ότι δεν θέλει να δοκιμάσει την πυγμή του.
  Και όσοι δεν ''μπορέσουν'' να τον ακολουθήσουν καλό είναι να αποτραβηχτούν, γιατί ο λαός που θα επελαύνει πίσω του δεν θα τους χαριστεί!

 45. ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ avatar
  ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ 11/04/2012 20:16:45

  Εγω που νοιωθω να με πηραν απο πισω
  στις εκλογες ποιον που.. να ψηφισω;

 46. Αγγελος avatar
  Αγγελος 11/04/2012 20:17:16

  Είναι παραπάνω απο βέβαιο κύριοι, οτι η νδ δεν θα έχει αυτοδυναμία. Κατα την προσωπική μου άποψη, θα ξανααπογοητεύσει ο Σαμαράς, γιατί θα πάει σε συγκυβέρνηση...
  Όπως τότε...που ήταν αντιμνημονιακός..

 47. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 11/04/2012 20:18:31

  Συμφωνώ απόλυτα με την D. A!...και συμπληρώνω..φέρε μόνο στη σκέψη σου τη μορφή του Γιώργου...τη μορφή του άλλου του Γιώργου..τη μορφή του Βαγγέλη...φέρε στη σκέψη σου το απαξιωτικό τους ύφος..τις ύπουλες συμφωνίες τους..τις ατάκες τους (πιστόλια στον κρόταφο, τιτανικοί, έλλειμμα κλπ..)...κι αν δε ''λυσσάξεις'' για τον πόλεμο των ψήφων, να μη με λένε Εύα...

 48. Αγγελος avatar
  Αγγελος 11/04/2012 20:21:24

  τί λέτε ρε παλικάρια, κι αν ο καπετάνιος πηγαίνει το καράβι στα βράχια, εμείς θα μένουμε πιστοί, να κάνουμε κουπί? ρε φίλε δεξι-εξτρεμ, ο πιστός στρατιώτης έχει πίστη σε αξίες και σε ιδανικά, όχι απαραίτητα σε πρόσωπα.. Τί αρλούμπες είν αυτές? Αυτό που μας νοιάζει πρώτα είναι η πατρίδα, δεν είναι είναι η παράταξη!

  • JKAL avatar
   JKAL @ Αγγελος 11/04/2012 23:13:18

   Η παράταξη έχει προσφέρει πολλά στην πατρίδα.
   Πρόσωπα τα έχουν κάνει θάλασσα τώρα και οι ευθύνες τους θα αναζητηθούν από τους στρατιώτες της παράταξης.

 49. airman avatar
  airman 11/04/2012 20:26:56

  Εάν συνεργαστεί, τότε στις εκλογές που θα ακολουθήσουν και εγώ μαζί σου.
  Αλλά τώρα μιλάμε για τις εκλογές της 6ης Μαΐου, οπότε δεν βλέπω κανένα αδιέξοδο.

 50. bird avatar
  bird 11/04/2012 20:38:47

  Ο Σαμαράς αν ενεργούσε με βάση το πολιτικό του συμφέρον δε θα πήγαινε σπίτι του 11 χρόνια. Εμμονή με την πρωθυπουργία και τα αξιώματα δεν έχει. Οι αντίπαλοί του έχουν εμμονή με την πρωθυπουργία Σαμαρά. Έχουν επιστρατεύσει δημοσιογράφους, δημοσκόπους, πολιτικούς, καλλιτέχνες, κωμικούς. Τώρα ακούω και για... ψυχολόγους. Θα ακολουθήσουν φυσιογνωμιστές, γραφολόγοι, αστρολόγοι, μέντιουμ, καφετζούδες κλπ.

 51. Mara avatar
  Mara 11/04/2012 21:03:46

  Αγαπητέ μου, επιτέλους έχουμε εκλογές 6 Μαϊου!!!
  Το γεγονός αυτό από μόνο του, ήδη θα έπρεπε να σε έχει ανεβάσει στα ουράνια....

  Άν παρόλα αυτά δεν....
  Ακολούθησε τις οδηγίες του Διαμαντένιου Άγγελου!
  Θα πιάσει....

  • Greco21 avatar
   Greco21 @ Mara 12/04/2012 10:13:16

   Το μόνο που μου δίνει ελπίδα είναι ότι στη Β' Πειραιά κατεβαίνει Φαήλος. Τα αντανακλαστικά μου μπροστά στην κάλπη είναι αυτόματα. Δεν χρειάζεται να σκεφτώ καν τον κάθε μεγαλοσοσιαΛΗΣΤΗ. Μόνο που θα δω τα πράσινα νομιστεράκια να γυροφέρνουν στα εκλογικά κέντρα ξέρω τι θα κάνω. Αλλά έχω χαλαστεί με κάτι χοντρά.


   Υ.Γ. Άσχετο αλλά και σχετικό. Ξέρεις κανείς πότε κατεβαίνει ο Φαήλος Σαλαμίνα;

   • juliet avatar
    juliet @ Greco21 12/04/2012 10:36:38

    Και ο Αρβανιτόπουλος!!!

    • Greco21 avatar
     Greco21 @ juliet 12/04/2012 14:09:35

     Στην Α Πειραιώς κατεβαίνει ο Αρβανιτόπουλος όχι στην Β

     • juliet avatar
      juliet @ Greco21 12/04/2012 16:10:09

      Ευχαριστώ για την διευκρίνηση ,έγραψα τον κ.Αρβανιτόπουλο χωρίς να αναφέρω την Α' Πειραιώς.

 52. juliet avatar
  juliet 11/04/2012 21:20:41

  χαχαχαχαχα,αν σου πω μόλις ανέλαβε περιφεριάρχης πήγε ν΄αγοράσει δερμάτινα στη Τουρκία.
  Aς το αφήσουμε εκεί.....Πάντως την ίδια άποψη έχω και εγώ ,τι μαντήλι να κουνάμε;καλαματιανό;

 53. Aris. A avatar
  Aris. A 11/04/2012 21:29:51

  Η κυρία Αγάτσα διορίσθηκε με την γνωστή Πασοκική διαφάνεια στην ΕΡΤ την δεκαετία του 80 και έλεγε τα αθλητικά πιθανόν την εποχή που ο Σπύρος Χατζάρας υμνούσε τον Ανδρέα Παπανδρέου και την Δήμητρα Λιάνη.

  Πέρασε μια ζωή ζάχαρη ακοπίαστη και στις προηγούμενες εκλογές εκλέχθηκε βουλευτής Βοιωτίας του Πασόκ.

  Αποτελεί δηλαδή το πλέον κλασσικό δείγμα πρασινοφρουρισμού που μπορεί να επιδείξει κανείς.

  Επειδή προφανώς γνωρίζει ότι δεν θα εκλεγεί στην Βοιωτία επειδή η κυρία Τσόνογλου μάλλον είναι ποιο δυνατή και επειδή ο μοναδικός βουλευτής της ΝΔ Γιαννάκης πήγε στον Kαμμένο σκέφτηκε να ροβολήσει κατά την Συγγρού μπας και τα καταφέρει και επανεκλεγεί παρόλο που είμαι σίγουρος ότι θα πατώσει γιατί οι Νεοδημοκράτες αποκλείεται να ψηφίσουν μια φανατική Πασόκα.

  Για όσους γνωρίζουν τι γίνεται μπορούν να μας πουν τι προσδοκούν στην Συγγρού με τέτοιες επιλογές;;

  Δηλαδή εμείς που ζητάμε την ψήφο των πολιτών για να ξεβρωμίσουμε την χώρα βάζουμε στα ψηφοδελτιά μας το προιόν του ποιο άρρωστου κομματικού φανατισμού.

  Νοιώθω ότι η ηγεσία με τέτοιες επιλογές έχει χάσει τον προσανατολισμό της.

  Διάβαζα πριν από λίγο ότι μια ομάδα νέων ανθρώπων εντός και εκτός Ελλάδας λειτουργώντας συλλογικά και εθελοντικά μάζεψε λεφτά και διαφημίζει την Ελλάδα σε γιγαντοοθόνη στην Νέα Υόρκη.

  Αντί να μαζεύουμε τέτοια σαπάκια σαν την Αγάτσα δεν μπορεί να βρει κάποιος τέτοιους ανθρώπους και να τους κατεβάσει υποψήφιους που έχουν κάτι να πουν;;

 54. Δημήτρης Ιατρόπουλος avatar
  Δημήτρης Ιατρόπουλος 11/04/2012 21:30:50

  «ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ-ΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ»…

  Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Ο Σ Ε Ν Α Ρ Ι Ο
  —————————————-
  ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ,ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ ΑΥΤΗ ΕΔΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ.

  Τέτοιες ημέρες, οριακές για τον τόπο, ιστορικές για τη συνέχεια της πατρίδας, αισθάνομαι ότι δεν δικαιούμαι να γράψω και να περιγράψω κάτι παραπάνω από ένα ποιητικό ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ και αυτή θέλω να είναι η δική μου ταπεινή κατάθεση αυτών των ωρών όχι με βαρυνόητα ποιήματα, (που κι αυτά δικαιούνται την σπουδαία θέση τους στον πολιτισμό μας, αλλά δεν βρίσκονται πάντοτε στον κατάλληλο χρόνο)αλλά με κάποια «τραγούδια»..
  —————-

  ΣΚΗΝΗ ΠΡΩΤΗ: Ο Τρελός, με μια μαύρη σημαία στο χέρι, περπατάει στην Πλατεία Συντάγματος και σταματάει τους πολίτες, έναν-έναν, ψιθυρίζοντας στο αυτί τους:

  *Συνέλληνες, μας πήρανε φαλάγγι,
  τ’ Αμερικανάκια και οι Κουτοφράγκοι,
  “συμμάχια” τα Τζερμάνια, κι’ οι Ιγγλετέρες,
  μας τάξαν αρραβώνες και βεγγέρες,
  μα ήταν μπακιρένιες ως κι οι βέρες!
  *Ξηλώστε τους και ρίξτε τους στην άκρη,
  Καλύτερος ο αγώνας, απ το δάκρυ..
  ——————————————
  ΣΚΗΝΗ ΔΕΥΤΕΡΗ: Δειλινό, ο Ποιητής, ανεβαίνει σκαλί-σκαλί στον Παρθενώνα, και μονολογεί, την ώρα που σιγοψιχαλίζει:

  *Χουρμάδες και δαμάσκηνα,
  τα μάτια σου τα πράσινα,
  κυρά μου, Ελληνοσύνη!
  Στη λίμνη σε βουτήξανε
  κι’ αργά σε κρυφοπνίξανε,
  σαν την κυρά Φροσύνη!
  *Μπουρνέλες και φραγκόσυκα,
  τα πισινά σου μπόσικα,
  κι όλοι καλοπηδάνε!
  *Ανοίγεις τα ποδάρια σου
  τους δίνεις τα μαστάρια σου,
  κι’ ύστερα σε ξεχνάνε!

  *Αϊ μανούλα Ελληνοσύνη,
  Βασιλική, κυρά Φροσύνη κι’ Ασπασία,
  *Αϊ, μανούλα Ελληνοσύνη,
  Μη μου δακρύζεις, τρυφερή μου Παναγία…
  ———————————–
  ΣΚΗΝΗ ΤΡΙΤΗ: Οι Φοιτητές με τηλεβόα, κάτω από το μέγαρο ενός τηλεοπτικού δίαυλου, οι περαστικοί σταματούν για λίγο και μετά συνεχίζουν το δρόμο τους:

  *Ξεφτιλισμένοι προβοκάτορες, αλήτες,
  κομπλεξικοί, ψευτοπατριώτες, τρωγλοδύτες!
  Μοσχοπηδάτε την πατρίδα μας και πάτε,
  Φιρί-φιρί, και στάλα-στάλα, να τη φάτε..
  *Ρουφιάνοι πρόστυχοι και φαύλοι μασκαράδες,
  Αρχοντοπλούμιστοι και βουτυρολαπάδες,
  Με τα συκώτια της ψυχής μας, χορτασμένοι,
  Φανερογάμηδες και κρυφοπηδημένοι!
  *Παρακεντέδες, μια ζωή προσκυνημένοι,
  Κι απ’ τη ζωή κι από το Χρόνο, ξεγραμμένοι,
  Στην παρακμή σας κολυμπάτε, μαύρα φίδια,
  Της Ιστορίας μας αισχρά αποκαΐδια..
  *Σαλπίζουμε άγρια μες στον τρελό αγέρα,
  Το λάβαρό μας ανεμίζει πέρα ως πέρα
  Τριχιά να γίνει, της αλήθειας, να σας πνίξει.
  Καινούρια πόρτα στα όνειρά μας πια, ν’ ανοίξει!
  ———————————————-
  ΣΚΗΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ: Ο Δάσκαλος, σ’ ένα καφενείο ερημικό, γράφει σε μια κόλλα χαρτί, ένα γράμμα σε κάποιον Μαθητή του:

  *Εδώ που λες, ήτανε κάποτε μια χώρα,
  Με όνειρα χίλια, ζωντανά και οπωροφόρα,
  Με αληθινούς ιππότες και άγιους στρατηλάτες,
  Και ξακουσμένους Διγενήδες Απελάτες!

  *Κλείνω το βιβλίο, πέφτω στο κρεβάτι,
  Ήταν η ζωή μου, παραλίγο Κάτι….

  *Εδώ που λες, άνθιζαν κάποτε κουβέντες,
  που τις τυλίγανε ο μαΐστρος κι ο πουνέντες,
  Και τις ξαπόστελναν ψηλά στα πέρα ουράνια,
  Λογοδοσμένες με μαγιάτικα στεφάνια..

  *Κλείνω το βιβλίο, πέφτω στο κρεβάτι,
  Όλα εδώ μέσα, μαρτυράνε Κάτι..

  *Εδώ που λες, φώτιζε κάποτε ένας λύχνος,
  Μια περιπέτεια που άφησε άγιο ίχνος,
  Που ζωγραφίστηκε σε μύρια παλικάρια,
  Και που δε χώρεσε ποτέ της στα συρτάρια..

  *Κλείνω το βιβλίο, πέφτω στο κρεβάτι,
  Δεν τελειώνουν όλα, αν υπάρχει Κάτι..

  *Εδώ που λες, κάποτε θάρθει ένας κόσμος,
  Δυο λόγια έρωτας κι ένα κλαδάκι δυόσμος,
  Και σαν προβάλει απ την αρχή, όλη την ταινία,
  όλες οι τύψεις θα καθίσουν στα θρανία..

  *Κλείνω το βιβλίο, πέφτω στο κρεβάτι,
  Όλα, μέρα-νύχτα, περιμένουν Κάτι..

  *Εδώ που λες, θ’ ανοίξει κάποτε η πόρτα,
  Πελεκημένη από μαστόρια σαν και πρώτα,
  Αυτή που βγάζει στο δωμάτιο το μεγάλο,
  Εδώ που λες, θα γίνει ΑΥΤΟ, και τίποτ’ άλλο!

  * Κλείνω το βιβλίο, φεύγω απ το κρεβάτι,
  για να ξημερώσει, το Μεγάλο Κάτι!
  ———————————————
  ΣΚΗΝΗ ΠΕΜΠΤΗ: Μια μεγάλη ομάδα από Εργάτες και Υπαλλήλους, προχωράνε προς την Πλατεία Συντάγματος να ανταμωθούν με τον Τρελό. Ο Αρχιεργάτης, βροντοφωνάζει:

  *Δεν κάνω πια πίσω,
  Το στρίβω για εμπρός,
  Παντού όπου γυρίσω,
  Με σπρώχνει ο καιρός.
  *Ανοίγω τη βρύση,
  Και τρέχουν φωτιές,
  Με έχουν αντλήσει,
  Χιλιάδες φορές,
  *Δεν έχω άλλο τράτο,
  Στο δρόμο θα βγω.
  Με πήγαν στον πάτο,
  Τους πάω στο γκρεμό!
  *Δεν θέλω μνημείο,
  Του Άγνωστου Έλληνα.
  Μονάχος μου έμεινα.
  Αρχαίο αγγείο.
  *Οι δήθεν φωστήρες,
  Πηδούν στο κρεβάτι μας.
  Θα βγούμε για πάρτη μας,
  Και τέρμα οι σωτήρες!
  *Δε γουστάρω κανένα,
  Παρά μόνο εσένα,
  Συμπατριώτη που βλέπεις,
  Πατριωτάκι που ακούς!
  *Δε γουστάρω κανένα,
  Τα όνειρά μου ένα-ένα,
  Αριθμούς τάχουν κάνει,
  Με τους τηλεφακούς!
  *Μονάχα από Εσένα περιμένω,
  Με στίχο αγριεμένο,
  Που διόρθωσε ο Θεός..
  *Μονάχα από Εσένα περιμένω,
  Εσύ είσαι το Τρένο,
  Εσύ είσαι κι ο Σταθμός!
  *Μονάχα από Εσένα περιμένω
  Χαλάω την παρτίδα,
  Δεν παίζω, εδώ κι εμπρός!
  *Μονάχα από Εσένα, περιμένω,
  Εσύ είσαι η Πατρίδα,
  Εσύ και τ’ Άγριο Φως!
  ———————————————————–

  ΥΣΤΕΡΟΛΟΓΙΟΝ: Το Ελληνικό Σενάριο, και θα «γυριστεί» και θα «παιχτεί», κυρίες και κύριοι της Συμμορίας! Και θα το «απολαύσετε» οσονούπω, ως «αναγκαστικοί θεατές»,στην Αίθουσα Προβολών του Κορυδαλλού..
  (Στην καλύτερη περίπτωση για σας..)
  ————————————————————————————

  ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ
  ΚΑΛΗ ΛΑΜΠΡΗ.

  Με Ελληνική Αγάπη,
  Ο Δημήτρης.

  • juliet avatar
   juliet @ Δημήτρης Ιατρόπουλος 12/04/2012 07:09:30

   Δημήτρη ,
   Χρόνια Πολλά ,υποκλίνομαι στο μεγαλείο της ψυχής σου και την ρωμιοσύνης σου.Πάντα μαχητής της σαπίλας.

 55. Ελευθεριάδου Βούλα avatar
  Ελευθεριάδου Βούλα 11/04/2012 23:20:18

  συμφωνω απολυτα και προσυπογραφω
  ΚΑΛΗ ΛΕΦΤΕΡΙΑ

 56. Θύμιος avatar
  Θύμιος 13/04/2012 17:33:38

  Ο Σαμαράς, σαμποτάρετε, από Καραμανλικούς & Dωράκιδες, στοιχειώδης αστική ευγένεια & κοινή λογική επιβάλει να υποστηριχτεί για να σωθεί η χώρα. Η εθνική αστική τάξη & το υγιώς σκεπτόμενο & δρών μέρος του ΠαΣοΚ, οφείλουν να τον υποστηρίξουν, ακλουθώντας το παράδειγμα της Άριας Αγάτσα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.