#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
01/07/2013 08:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η μετεξέλιξη της ΝΔ σε νέο κόμμα άρχισεΤο βασικό συμπέρασμα από τις εργασίες του 9ου συνέδριου της ΝΔ (το οποίο ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ με την εκλογή νέας Πολιτικής Επιτροπής) είναι ότι ... δεν θα υπάρξει 10ο!. Η σύνθεση του συνεδρίου (η οποία επιβεβαίωσε την πλήρη κυριαρχία Σαμαρά στη ΝΔ) και κυρίως η εισήγηση και η δευτερολογία Σαμαρά δεν αποτέλεσαν παρά μια εισαγωγή στο νέο κόμμα και μια περιγραφή της "Νέας Ελλάδας" την οποία θέλει να δημιουργήσει ο Αντώνης Σαμαράς.

Κατ΄αρχήν, είναι λάθος να νομίζει κανείς ότι η ονομασία του νέου κόμματος θα είναι "Νέα Ελλάδα".  Επειδή με όσα είπε χθες και την Παρασκευή ο Σαμαράς για τη "Νέα Ελλάδα" δεν περιέγραψε τόσο το νέο κόμμα, όσο το όραμά του για την Ελλάδα του μέλλοντος, "την Ελλάδα του 2021".  «Θα την κερδίσουμε τη μάχη για τη Νέα Ελλάδα. Θέλουμε να αλλάξουμε το μέλλον και τη μοίρα του τόπου. Σήμερα δεν είναι το τέλος ενός ακόμα συνεδρίου της παράταξης. Είναι η αρχή μιας νέας εποχής για την παράταξη και την χώρα» είπε μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά.

"Οι κοινωνίες διοικούνται με ιδέες. Με τις ιδέες που επικρατούν και γίνονται οι κυρίαρχες σε κάθε ιστορική περίοδο, καθορίζοντας την μορφή του πολιτεύματος και τον τρόπο άσκησης της εξουσίας" γράφαμε πρόσφατα στο antinews. Γι αυτό η σύλληψη και παρουσίαση του οράματος που έχει ένας πολιτικός της εμβέλειας Σαμαρά για την χώρα του και τον λαό του προηγείται της συγκρότησης της οργάνωσης, του κόμματος, με την οποία θα επιβάλει αυτό το όραμα.

Η εισήγηση Σαμαρά στο 9ο συνέδριο είναι μια αναλυτική παρουσίαση αυτού του οράματος, αυτού του σχεδίου για τη "Νέα Ελλάδα". Με την εισήγηση αυτή για πρώτη φορά ηγέτης της ΝΔ παρουσιάζει ένα συγκεκριμένο όραμα-σχέδιο για την συγκρότηση και την ανάπτυξη της Ελλάδας και όχι απλά ένα πλάνο για την κατάληψη της εξουσίας. Όπως εξάλλου εξηγήσαμε ήδη σε προηγούμενη ανάρτησή μας τα 4+7 σημεία από τα οποία αποτελείται το όραμα Σαμαρά για τη Νέα Ελλάδα συγκροτούν επίσης ένα συγκεκριμένο σχέδιο για την ενότητα και την ηγεμονία της Κεντροδεξιάς στις πολιτικές και εθνικές εξελίξεις.

Το σχέδιο αποτελείται από τα εξής μέρη: Πρώτον, τα τέσσερα σημεία για την ηγεμονία στην αστική τάξη και δεύτερον, τα επτά σημεία για την ηγεμονία στην Δεξιά

Τα τέσσερα σημεία για την ηγεμονία στην Αστική Τάξη

Στην αρχή της εισήγησής του ο κ. Σαμαράς παρουσίασε τα τέσσερα μεγάλα βήματα που οικοδομούν τη Νέα Ελλάδα:

Πρώτον, ανάπτυξη και αξιοποίηση των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων της Ελλάδας.

Δεύτερον, υπεράσπιση των εθνικών δικαιωμάτων της Ελλάδας με αξιοποίηση της διεθνούς της θέσης.

Τρίτον, ανάπτυξη και διεύρυνση της Δημοκρατίας με την καταπολέμηση της αυθαιρεσίας των μειοψηφιών, του κομματικού κράτους, της κρατικοδίαιτης διαπλοκής.

Τέταρτον, στη Νέα Ελλάδα, πηγή δύναμης και υπερηφάνειας θα είναι ο Πολιτισμός της. Ή Ελλάδα πρέπει να πρωτοστατήσει στη σύγχρονη Αναγέννηση που παρατηρείται διεθνώς, πράγμα που θα σημαίνει ταυτόχρονα και πνευματική Αναγέννηση της Πατρίδας μας;

 Οι επτά αρχές για την ηγεμονία στην Δεξιά

Πρώτον, όχι αναδιανομή με δανεικά, αλλά ανάπτυξη της παραγωγικότητας και ανταγωνιστικότητας. Απενοχοποίηση της επιχειρηματικότητας. Οι επενδύσεις, η επιχειρηματικότητα και η ανταγωνιστικότητα μόνο δημιουργούν πλούτο και φέρνουν εισόδημα και θέσεις εργασίας.

Δεύτερον, ανταγωνιστικότητα σημαίνει υψηλή ποιότητα, χαμηλό κόστος, νέες επιχειρήσεις. Χαμηλό κόστος δεν σημαίνει «φθηνά εργατικά», όπως πιστεύουν κάποιοι. Σημαίνει υψηλή παραγωγικότητα εργασίας. Σημαίνει υψηλού επιπέδου εργατικό δυναμικό. Να αξιοποιήσουμε τα ταλέντα των ανθρώπων μας και να παράγουμε ένα σύγχρονο προσωπικό υψηλής μόρφωσης, συνεχούς εξειδίκευσης.

Τρίτον, η Ασφάλεια του Πολίτη! Η Ελευθερία δεν είναι αντίθετη με την Ασφάλεια, όπως νομίζουν κάποιοι. Η Ασφάλεια των πολιτών είναι προϋπόθεση Ελευθερίας.

Τέταρτον, υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντοςτο οποίο είναι βάση της Δημοκρατίας, της δικαιοσύνης και της πολιτικής σταθερότητας.

Πέμπτον, πόλεμος στην λαθρομετανάστευση. 

 Έκτον, το εθνικό συμφέρον! Το Έθνος δεν είναι έννοια «ξεπερασμένη». Το Έθνος είναι πάνω από κόμματα, το Έθνος είναι πάνω από ιδεοληψίες, το Έθνος μας ενώνει. Δεν υπάρχει Δημοκρατία χωρίς πολίτες, πολίτες χωρίς πόλη, χωρίς κοινή Πατρίδα! Και χώρες χωρίς Εθνική υπόσταση, δεν είναι ελεύθερες χώρες, είναι «γεωγραφικοί» χώροι, πιόνια στα χέρια των ισχυρών. Για μας, για την παράταξή μας, η Ελλάδα είναι χώρα, δεν είναι «χώρος»! Και οι Έλληνες είναι λαός, δεν είναι «πληθυσμός»!

 Έβδομον, ο ευρωπαϊκός προσανατολισμός της χώρας αποτελεί στρατηγική επιλογή.

(Περισσότερα για τα 4+7 σημεία εδώ)

Κολύμπι στις πλατιές μάζες και λαϊκή ενότητα

Γράφαμε παλαιότερα: Παρά τον εκπληκτικό πολιτικό λόγο του Σαμαρά, η ΝΔ δεν κατάφερε (δεν μπορεί ακόμα) να σπάσει τα φράγματα που την χωρίζουν από τα ευρύτερα λαϊκά στρώματα. Κυρίως επειδή η παρουσία της είναι επαμφοτερίζουσα και η “εικόνα” της συγκινεί μόνον τους γέρους στα καφενεία.

Αυτή η εκτίμηση δεν αποτελεί και καμιά μεγάλη πολιτική σοφία καθώς όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει και επιβεβαιώθηκε και στο χθεσινό συνέδριο. Δεν μας συγκίνησε η κοινωνική και ηλικιακή σύνθεση των συνέδρων. Ούτε και οι λίγες και άνευρες παρεμβάσεις τους. Και έχουμε ένα σοβαρό ερώτημα να υποβάλουμε στον πρόεδρο του συνεδρίου κ. Ταυρή ο οποίος στην ομιλία του είπε ότι κατά την διάρκεια της προσυνεδριακής διαδικασίας το κόμμα ήρθε σε επαφή με χιλιάδες κόσμου. Που είναι λοιπόν αυτές οι "χιλιάδες"; Γιατί δεν εκλέχτηκαν κάποιοι από αυτούς σύνεδροι; Γιατί δεν τοποθετήθηκαν στις οργανώσεις; Ποιοι είναι; Τι σκέφτονται; Πως θέλουν τη ΝΔ;

Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι δεν θα υπήρχε καμία απάντηση στα ερωτήματα αυτά καθώς ελάχιστοι πήραν χαμπάρι ότι γινόταν προσυνεδριακές διαδικασίες.

Αν όμως θέλει η Νέα Δημοκρατία να είναι το κόμμα του αύριο πρέπει να βγει έξω στον κόσμο, να κολυμπήσει στις μάζες, να ζήσει την μπόρα και να ετοιμαστεί για τον χειρισμό της επόμενης μέρας.  Περισσότερο από ποτέ, πρέπει να δουλέψει η Δημοκρατία. Δημοκρατία είναι η συμμετοχή του κόσμου, όλου του κόσμου.  Κόσμου που νομίζει ότι είναι δεξιός, κεντρώος ή αριστερός, δεν έχει σημασία.  Συμμετοχή στα ζητήματα, στους φόβους. Ο κόσμος ψάχνεται. Την ίδια στιγμή, το διαδίκτυο και τα καφενεία βράζουν από τα ίδια ερωτήματα: Επιβίωση.  Εθνικά Θέματα. Παιδεία. Διαπλοκή. Φόροι. Γεωπολιτικά. Σύνταγμα.

Η κρίση που βιώνουμε σήμερα, μας αφορά όλους, ανεξαρτήτως κομματικών τοποθετήσεων. Για αυτό και τη λύση δε θα τη δώσει ένας στενά κομματικός αρχηγός. Η χώρα χρειάζεται ηγέτη που θα αρθεί στο ύψος των περιστάσεων, θα κάνει την υπέρβασή του, και θα δημιουργήσει μια νέα κοινωνική πλειοψηφία στην οποία μπορούν να συμμετάσχουν όλοι. Αυτός μόνο ο Αντώνης Σαμαράς μπορεί να είναι. Είναι ο μόνος που μπορεί να δώσει όραμα και να ενώσει....

Γι αυτό το προσκλητήριο του κ. Σαμαρά για τη «Νέα Ελλάδα» απευθύνεται προς κάθε πολίτη, πέρα και πάνω από κόμματα. Όχι μόνο στους νεοδημοκράτες που έχουν αποστασιοποιηθεί από το κόμμα τα τελευταία χρόνια, αλλά και στον «απλό πολίτη που δεν ήταν ποτέ μαζί μας».

«Ελάτε όλοι μαζί να φτιάξουμε τη Νέα Ελλάδα. Η αληθινή πρόoδος χρειάζεται ενωτική διάθεση, ενωτικό πνεύμα και σημαίνει πριν απ’ όλα να αφήσουμε πίσω τις διαμάχες του χθες» τόνισε.

«Να ανοίξουμε τις οργανώσεις», «δεν περισσεύει κανένας».

"Θέλω να το πω καθαρά, αυτή η Παράταξη ανοίγει τα φτερά της, θα ενώσει την Ελλάδα. Μέσα στις γραμμές και γύρω της, θα ενώσει όλους τους Έλληνες...."

"Ας κάνουμε το «απίστευτο» και ας μείνουμε ενωμένοι σαν μια γροθιά!  Όρθιοι, εκεί που μας είχαν γονατισμένους… Ας κάνουμε μια νέα αρχή, εκεί που μας είχαν «τελειωμένους». Ας χτίσουμε αυτή την καινούργια Νέα Ελλάδα, που τα αξίζει η Ιστορία μας. Και που την οφείλουμε στα παιδιά μας".

FactorX

ΥΓ. Το antinews έχει κάθε λόγο να αισθάνεται δικαιωμένο από τις εξελίξεις. Από το 2009 γράφουμε ότι η ΝΔ έχει υπερβεί οριστικά και αμετάκλητα την ιστορική της αποστολή και πρέπει να δώσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα την θέση της σε ένα νέο κόμμα αρχών που θα ηγηθεί των εξελίξεων στη νέα εποχή. Και αν δεν κάνω λάθος είμαστε επίσης οι μόνοι που προβλέψαμε από καιρό ότι ο Σαμαράς πρώτα θα γίνει πρωθυπουργός και ύστερα θα αλλάξει τη ΝΔ

ΣΧΟΛΙΑ

 1. fitsoulas avatar
  fitsoulas 01/07/2013 08:26:29

  Εξαιρετικό! Ανυπομονώ να δω τις επόμενες κινήσεις και ανακοινώσεις στο δρόμο προς την οικοδόμηση της νεάς παράταξης. Ίσως να οργανωθεί κάτι στο χώρο του Ζαππείου;

  • giorgos avatar
   giorgos @ fitsoulas 01/07/2013 09:28:57

   Εγραψες φιλε εγραψες πολυ φαρμακι για ορισμενους που εχουν κοντη μνημη. μπραβο

 2. ΒΚΚ avatar
  ΒΚΚ 01/07/2013 08:44:25

  Είμαι ένας από αυτούς που ήθελα να πάω στο συνέδριο και μπορούσα.΄Οταν κατάλαβα ότι θα ήταν ένα συνηθισμένο συνέδριο έκανα πίσω.Θα συνεχίσω τον αγώνα μου από τα γραπτά μου. Από το διαδίκτυο.Είμαστε λίγοι αλλά κάνουμε δουλειά για πολλούς που ασχολούνται με την πολιτική αποκλειστικά για την επίλυση των προσωπικών τους θεμάτων. Στο διαδίκτυο κτίζεται η φρέσκια Ελλάδα. Αν δεν ενσωματωθούν τα ανήσυχα μυαλά μέσα στην Νέα Ελλάδα η νέα θα είναι απλά μακιγιαρισμένη παλιά Ελλάδα! Χρειάζεται πολύ δουλειά και κυρίως άνοιγμα της ΝΔ προς όλες τις επιμέρους "ζουμερές" γεμάτες "καρπούς" επιμέρους ομάδες πολιτών.Το συνέδριο λοιπόν ήταν ένα τυπικό συνέδριο που καπελώθηκε από το λεχθέν του Βορίδη αντί να συζητιέται η ομιλία και το συμπέρασμα της ομιλίας Σαμαρά. Ευτυχώς έμεινε το Νέα Ελλάδα. Δεν φτάνει μόνο ο Σαμαράς! Κανένας στρατηγός δεν δοξάστηκε χωρίς στρατό, σύστημα πειθαρχία αποτελεσματικότητα όσο και πανέξυπνος να ήταν!

 3. Απείθεια avatar
  Απείθεια 01/07/2013 08:48:39

  Όλα είναι στα ...σπάργανα και θα τα κρίνουμε στην πορεία. Για αρχή όμως και στη βάση της απόλυτα αναγκαίας οικοδόμησης μιάς ΝΕΑΣ σχέσης εμπιστοσύνης βασισμένης στην ειλικρίνεια, την τιμιότητα και το σαφή διαχωρισμό από τους παρελθόντες φαιδρούς πολιτικάντηδες, θα ήταν σημαντικό να υπάρξει δημόσια δέσμευση, οτι ΝΔ και Πασόκ, όπως και αν αποφασίσουν να επονομαστούν (συγχωνευθούν, συμπαραταχθούν, συμπορευθούν), θα ξεπληρώσουν έως και του τελευταίου λεπτού του Ευρώ τα υπέρογκα χρέη τους, ακριβώς όπως απαιτούν και εξαναγκάζουν αυτοί οι αδέκαστοι τιμητές, να πράξει ο τελευταίος πτωχευμένος πολίτης, .....Λάκης Γαβαλάς. Γιατί μονάχα οι καλοί λογαριασμοί, οι ξεκάθαροι, θεμελιώνουν την φερεγγυότητα των Νέων ξεκινημάτων.

  • Aρχιμήδης1 avatar
   Aρχιμήδης1 @ Απείθεια 01/07/2013 15:47:17

   Αγαπητή Απείθεια, ζητάς με λίγα λόγια το ΑΔΥΝΑΤΟΝ.
   Και μόνο να αρχίσουν να μας εξοφλούν τα υπέρογκα χρέη τους, θυσιάζοντας ως ώφειλαν, πρώτα τους μισθούς τους και μετά τις περιουσίες τους , μόνο ενα ελάχιστο ποσοστό απο αυτά θα εξοφλούσαν. Αντίθετα αυτοί συνεχίζουν να μας χρεώνουν ασύστολα και να διαμαρτύρονται που δεν μπαίνουν σε μαιμού-επιτροπές για να μας κλέβουν περισσότερα...Περιμένεις αλήθεια φερεγγυότητα των Νέων ξεκινημάτων?
   Που θα ισχύουν και μετά τις Γερμανικές εκλογές?
   Κι αν σου κάνουν δημόσια δέσμευση, θα τους πιστέψεις?

   • Απείθεια avatar
    Απείθεια @ Aρχιμήδης1 01/07/2013 16:24:01

    Εγώ καλέ μου Αρχιμήδη, ΔΕΝ πιστεύω πια, παρά μονάχα σε αυτά που βλέπω. Αν δω λοιπόν να παραδέχονται δημόσια, να δεσμεύονται στο Κοινοβούλιο και να αρχίζουν να ξεπληρώνουν τα χρέη τους μη χρεώνοντάς τα στον πολύπαθο Ελληνικό λαό που η άχρηστη πολιτεία τους επί 40 χρόνια έχει πια γονατίσει, τότε ναι, θα πιστέψω οτι δικαιούνται να μιλούν για οράματα, προοπτικές και Νέα ξεκινήματα. Διαφορετικά, τι νομίζεις εσύ; Μόνοι τους θα μιλάνε, εκείνοι και οι βολεμένοι τους παρατρεχάμενοι. Πριν όμως δω, επιλέγω να μην προκαταλαμβάνομαι ούτε αρνητικά, ούτε και θετικά.

 4. Ραβινος avatar
  Ραβινος 01/07/2013 09:31:17

  ''«Να ανοίξουμε τις οργανώσεις», «δεν περισσεύει κανένας».''. Ο Ζαν Μονε ειχε πει οτι ''Τιποτα δεν γινεται χωρις τους ανθρωπους και τιποτα δεν γινεται χωρις θεσμους ''.Καλα τα συνθηματα αλλα χωρις τους ανθρωπους ειναι κουφια λογια .Ας τρεξουν τωρα στις οργανωσεις να τις ανοιξουν ,να τις λειτουργησουν ,να τις εξοπλισουν με Η/Υ ,να φτιαξουν mailing lists για την επικοινωνια με τα ''μελη '' ,να δικτυωθουν στις τοπικες κοινωνιες ,να φτιαξουν τις διασυνδεσεις με τους καρεκλοκενταυρους-στελεχαριους του κομματος που εχουν τις καρεκλες στις ΔΕΚΟ και Υπηρεσιες του Δημοσιου κλπ κλπ .Ολα αυτα να τα κανουν αυτοι που επελεξαν τα κομματικα ζομπι για την στελεχωση των Δημοσιων Υπηρεσιων και των Οργανισμων .Καλη τους επιτυχια ! Εγω και αρκετοι αλλοι αφιππευσαμε βλεποντας επιλογες ριψασπιδων ανεπαγγελτων παρασιτων να κατσικωνονται σε θεσεις που απαιτουν πολιτικους μαχητες και ιδεολογους του ριζοσπαστικου φιλελευθερισμου για να δωσουν τις μαχες που προαλειφονται να δοθουν στα μαρμαρενια αλωνια και οχι στα σαλονια με τους συριζαυγητες σαμποτερ .

 5. Για τα Μπάζα Είμαστε. avatar
  Για τα Μπάζα Είμαστε. 01/07/2013 10:01:56

  Αν ο Σαμαράς επιθυμεί πραγματικά μια "Νέα Ελλάδα" το πρώτο και βασικό που θα έπρεπε να κάνει είναι πως από όλους αυτούς που ήταν στο συνέδριο, εξαιρουμένων των βουλευτών, κανένας μα κανένας να μην κατέχει διορισμένη δημόσια θέση ,μόνο έτσι θα υπήρχε ελπίδα και απόδειξη από πλευράς του ,για μια Νέα Ελλάδα !

 6. MantisKalhas avatar
  MantisKalhas 01/07/2013 10:31:34

  Τυφλή εμπιστοσύνη στην ηγεσία της Ν.Δ.

  • Απείθεια avatar
   Απείθεια @ MantisKalhas 01/07/2013 12:08:56

   Οι τυφλοί μόνον εμπιστεύονται τυφλά.....

   • "V" avatar
    "V" @ Απείθεια 01/07/2013 12:41:13

    τυφλα καταραμενη

   • MantisKalhas avatar
    MantisKalhas @ Απείθεια 02/07/2013 03:07:09

    ...και οι πιστοί...σύζυγοι, φίλοι, στρατιώτες, οπαδοί. Ξέρεις τί σπουδαίο αγαθό είναι η πίστη;

 7. Γιάννης Αυλακιώτης avatar
  Γιάννης Αυλακιώτης 01/07/2013 10:43:37

  αν θέλει να κάνει κάτι καλό ο Σαμαράς, ας ξεκινήσει καταργώντας τις οργανώσεις εξωτερικού. εισιτήρια δε θα υπάρξουν για πολλά χρόνια, λόγος ύπαρξης δεν υπάρχει πλέον. αναπαράγεται μια ατμόσφαιρα της δεκαετίας του 70-80 χωρίς κανένα λόγο.

 8. man8os avatar
  man8os 01/07/2013 11:03:52

  Θα πρεπει να δειτε μηπως ειναι καλυτερο να γινει μετεκλογικα δλδ καποια στιγμη μεσα στο 2014.

 9. Επισκέπτης avatar
  Επισκέπτης 01/07/2013 11:04:03

  Ο Κάλχας τυφλός δεν ήτανε; :-)

  • GO avatar
   GO @ Επισκέπτης 01/07/2013 12:56:04

   Κάλχας ανοιχτομάτης, Τειρεσίας τυφλός.

   • Επισκέπτης avatar
    Επισκέπτης @ GO 01/07/2013 16:40:03

    Ναι, δίκιο έχεις. Τους μπέρδεψα. Πάντως, σωστό κι αυτό που γράφει η Απείθια. Να εμπιστεύεσαι τυφλά και μάλιστα στις μέρες μας;

 10. Σωτηρης avatar
  Σωτηρης 01/07/2013 11:08:09

  "Τα τέσσερα σημεία για την ηγεμονία στην Αστική Τάξη"
  Συγνώμη αλλά πλέον η ΝΔ, η δεξιά της Ελλάδας αποδέχεται οτι υπάρχει Αστική Τάξη; Εγώ ξέρω ότι όποιος μίλαγε με όρους κοινωνικών τάξεων του επιτίθεντο οι 'δεξιοί' λέγοντας οτί αυτά είναι παραμύθια των 'αριστερών' και κάποιοι το προχωρούσαν πιο μακριά λέγοντας ότι αυτά είναι λόγια των τρισκατάρατων εβραίων - σατανά.
  Πάντως εάν η ΝΔ είναι εκπρόσωπος της Αστικής Τάξης δεν έχω κανένα συμφέρον εγώ σαν υπάλληλος να την στηρίξω γιατί ο μισθός μου για την αστική τάξη των 900 καθαρών είναι πολύς!!!! ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Α Π Α Ι Τ Ω ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΙΣΘΟ.
  Αντίο ΝΔ

  • Geros avatar
   Geros @ Σωτηρης 01/07/2013 16:09:36

   Δεν κατάλαβα Σωτήρη τι θέλεις να πεις , σε έχασα.
   Εσύ παίρνεις 900? Είναι πολλά? Είναι λίγα? Για κάντα μας λιανά για να καταλάβουμε την σκέψη σου βρε αδελφέ.
   Στο τέλος δε δεν κατάλαβα τίποτα , εσύ λες απαιτείς καλύτερο μισθό για να κάνεις οικογένεια. Από ποιον? Από τον εργοδότη σου? Από την γυναίκα σου? Από τον Σαμαρά?
   Από τον εαυτό σου απαιτείς τίποτα ή μόνο οι άλλοι πρέπει να στα ακουμπάνε?
   Και για να έχουμε καλό ρώτημα, στα πόσα κάνεις οικογένεια εσύ? Στα 1.100? Στα 1.300?
   Και αν τα πάρεις και κάνεις οικογένεια , αν γίνει μια στραβή και τα χάσεις τι θα κάνεις? Θα πετάξεις τα παιδιά σου στην θάλασσα επειδή δεν έχεις τον μισθό που θέλεις ή θα τα αφήσεις στον Σαμαρά μέχρι να σου δώσει τα λεφτά που σου λείπουν?

   Μην με συνερίζεσαι , στην δικιά μου μακρινή εποχή οι άνθρωποι κάναν οικογένεια επειδή αγαπιόνταν και παιδιά κάναν επειδή αγαπούσαν τα παιδιά. Ήμασταν πολύ πρωτόγονοι. Εσύ είσαι πολύ εξελιγμένο μοντέλο φίλε μου!
   Θες να τεκνοποιήσω? Να δω το μετρητό πρώτα!
   Είσαι άπαιχτος!

   • nikias avatar
    nikias @ Geros 02/07/2013 02:09:59

    Μπράβο Γέρο, σοφά μίλησες !

   • MPA avatar
    MPA @ Geros 05/07/2013 10:08:18

    Έλα φίλε εντάξει νομίζω το παρακάνεις με τα δήθεν σου..
    Άσε το κύρηγμα και ναι 900 ευρώ με τιμές σε βασικά είδη που φτάνουν σχεδόν της Αγγλίας είναι λίγα.. Δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό στο να θέλει κάποιος να εξασφαλίσει το καλύτερο για την οικογένεια του και άσε τα εμείς παντρευτήκαμε από αγάπη γιατί προφανώς στην εποχή σου υπήρχαν και τα συνοικέσια που ανταλλάζαν περιουσίες οι οικογενειες και συμφέροντα.Και ναι από το Σαμαρά τα ζητάει.Αυτός δεν είναι πρωθυπουργός και υπεύθυνος να οδηγήσει τη χώρα σε ευημερία;Ας το κάνει λοιπόν...Ίσως τελικά να μη θέλουν κήρυγμα τα νέα μοντέλα αλλά αναβάθμιση τα παλιά..

  • MPA avatar
   MPA @ Σωτηρης 05/07/2013 10:00:37

   Η ΝΔ ανακάλυψε ότι υπάρχει αστική μετά τους μεγαλοαστούς.Είμαστε σε καλό δρόμο.. σύντομα πιστεύω ότι θα ανακαλύψει και τους μικροαστούς.. πιο μετά μπορεί και αυτούς που ζούν κάτω από το όριο της φτώχιας..Τι να πω λυπάμαι που ασχολήθηκα με αυτό το κόμμα.Και δεν το λέω από πίκρα όπως οι μεγάλοι αγωνιστές που δήθεν έφυγαν από το πλοίο γιατί το κόμμα πήρε κακή πορεία..ας αφήσουμε τις μικρότητες έφυγαν γιατί δεν πήραν εσωκομματική θεσούλα.Θα μπορούσα να γράψω πολλά όμως δεν αξίζει.. απλά πίσω από τις δήθεν ειλικρινής κουβέντες να έχουμε το νού μας για αυτό που έρχεται..

 11. MantisKalhas avatar
  MantisKalhas 01/07/2013 11:09:56

  Η μετεξέλιξη της Ν.Δ δεν άρχισε τώρα αλλά πέρυσι τέτοιο καιρό. Ως γνωστό η πολιτική κρίση στην Ελλάδα είχε ένα μεγάλο θύμα, το ΠΑΣΟΚ. Απειλήθηκε σοβαρά και η Ν.Δ όμως επιβίωσε και σήμερα οι πληγές της γιατρεύονται. Ό,τι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό και αυτό ισχύει για τη Ν.Δ. Μέσα από τη μάχη των διπλών εκλογικών αναμετρήσεων αναγεννήθηκε και σήμερα είναι η στιγμή της συμβολικής ανανέωσης ώστε ως νέα αφετηρία να μαγνητίσει πάλι το ενδιαφέρον των πολιτών και κυρίως των νέων. Θα τα καταφέρει.

  • Απείθεια avatar
   Απείθεια @ MantisKalhas 01/07/2013 16:26:21

   Ο ...μαγνήτης, είναι γεγονός.

 12. Δρόλαπας avatar
  Δρόλαπας 01/07/2013 11:14:59

  Νά έχετε κάθε λόγο να αισθάνεστε απογοητευμένοι απο τις εξελίξεις. Το Γιατί κράζει σε όλο το κείμενο σας. Αποσιωπάται έντεχνα πως η υπάρχουσα Ν.Δ. έχει πρόβλημα συντονισμού σε όλα τα επίπεδα .Η πολιτική σκέψη της Ηγετικής της Ομάδας εκπέμπει σε άλλη διάσταση απο αυτή του κορμού της και της βάσης της. Ο Σύγχρονος λόγος εκπέμπεται μόνο απο την ηγετική πυραμίδα. Αυτό δεν αρκεί και το γνωρίζουν άπαντες μην στρουθοκαμηλίζετε λοιπόν και αφήστε στην άκρια τους όποιους πανηγυρισμούς. Ο λόγος απλός αυτό το σύνολο ως το περιέγραψα θα έρθει αντιμέτωπο με κοινωνικά στρώματα τα οποία διαθέτουν άλλη παιδεία, έχουν αλλά αντανακλαστικά , διαφορετικό τρόπο θεώρησης των πραγμάτων και του γίγνεσθαι.

  Η Συμμετοχή δεν είναι πανάκεια .Αυτό αποτελεί δεύτερο βασικό σας ολίσθημα. Η Συμμετοχή εύκολα εκφυλίζεται και αυτό δεν σας είναι άγνωστο. Σε ότι αφορά τον όρο «μάζες» φρόνιμο θα είναι να τον βγάλετε από την σκέψη σας. Έχετε να κάνετε με αναποφάσιστους και με Έλληνες Πολίτες που κινούνται στον κεντροαριστερό χώρο. Ο Πήχης είναι κατά συνέπεια ιδιαίτερα υψηλός .Η Ν.Δ. αιμορραγεί προς τα δεξιά της αυτό συνεπάγεται επίσης άλλο βηματισμό. Την ίδια ώρα η συμπόρευση με το ΠΑΣΟΚ και η σταδιακή του αφομοίωση προκαλεί τριγμούς τους οποίους αδυνατεί να απορροφήσει.

  Το κόμμα του αύριο κατά συνέπεια χρειάζεται να κινηθεί σε τρία διαφορετικά επίπεδα και παράλληλα η εικόνα του προς το σύνολο της κοινωνίας να είναι ενός κόμματος ισχυρού με πολιτική πρόταση υλοποιήσιμη. Το μυστικό λοιπόν βρίσκεται στο να πεισθεί ο κόσμος για την κυβερνητική πολιτική κα αυτό θα συμβεί όταν φθάσουν στην καθημερινότητα τα παραγόμενα αποτελέσματα της

  Αυτό ως δεν θα συμβεί σύντομα. Δυστυχώς οι αγορές δεν εκτιμούν πολιτικές αρνητικές προς αυτές και φιλικές προς την Κοινωνία. Δυστυχώς η χώρα μας Βρίσκεται υπό επιτροπεία. Κατά συνέπεια είναι άγνωστο το πώς και πόσο η απογοήτευση που συνεπάγεται ο κοινωνικός αποκλεισμός ως παράγωγο της οικονομικής δυσπραγίας θα μετασχηματιστεί σε ενεργή συμμετοχή και θα σημάνει και το τέλος της πολιτικής απαξίωσης

  Η Ηθική στην άσκησης πολιτικής, ο σεβασμός στην εκφορά πολιτικού λόγου χωρίς σύνδρομα χωρίς ιδεασμούς και ιδεολοψίες , χωρίς αποκλεισμούς αποτελούν το επόμενο επίπεδο δοκιμασίας. Δεν θα ήθελα να πω ειδικά για τον πολιτικό λόγο ποιο είναι το επίπεδο σας. Το βλέπετε δεν χρειάζεται καμία περαιτέρω ανάλυση. Ελάχιστες οι εξαιρέσεις και αυτές φροντίζεται συνειδητά να τις αγνοείται. Φυσικά και η όποια προσπάθεια προσέγγισης ακυρώνεται εν τη γενέσει καθώς πολλοί λειτουργούν ως βασιλικότεροι του βασιλέως και δεν δέχονται παρείσακτους .Παρείσακτοι εν προκειμένω όσοι δεν ακολουθούν τον ορθό ιδεολογικό σας δρόμο και την συμπεριφορά και στάση που την συνοδεύει.
  Εν μια νυκτί θα γίνεται χώρος ανοικτός με ισχυρά δημοκρατικά αντανακλαστικά χωρίς εμφυλιακά και μετεμφυλιακά σύνδρομα, μακριά από ιδεολογικές αγκυλώσεις, χωρίς εμμονές σε παρωχημένες ιδεολογικές γραμμές, με αυξημένη κριτική συνείδηση με οξυμένη πολιτική σκέψη; Πως;

  Εγώ σας προκαλώ σε αυτό τον χώρο που διαθέτεται αναρτήσετε ένα άρθρο του Λουκά Αξελού λ.χ., του Μανόλη Δρεττάκη, του Απόστολου Αποστολόπουλου, της Αγγελικής Σπανού του Σταυρού Λυγερού και δείτε το επίπεδο σχολίων και αξιολογείστε σχολιαστές. Αξίζει να δείτε το επίπεδο κριτικής σκέψης και συνείδησης αυτός είναι ο καθρέφτης σας στο διαδίκτυο με αυτή την εικόνα πορεύεστε ως χώρος που θέλει να αναγεννήσει την Ν.Δ.

  Θα επαναλάβω για πολλοστή φορά την σοβιετικού τύπου συμπεριφορά σύμφωνα με την οποία άπαντες συντάσσονται και συμπαρατάσσονται πίσω από τον ηγέτη. Αυτό μεταφράζεται σε φοβικό σύνδρομο και σε εσωστρέφεια. και σε περιχαράκωση. Αυτή είναι η κατάσταση σήμερα Φανταστείτε ποια θα είναι η κατάσταση όταν το νέο κόμμα θα χρειαστεί να γίνει πολυσυλλεκτικό

  • akenaton avatar
   akenaton @ Δρόλαπας 01/07/2013 13:31:27

   Μην ξεχνάτε πως πάντα η "αριστερά" θα έχει την "δεξιά" που της "αξίζει" και τούμπαλιν. Είναι η πρώτη φορά εδώ και δεκαετίες που η κεντροδεξιά πάντως συζητάει, αναζητάει και κοιτάζει μπροστά. Δεν είναι όλα ρόδινα, αλλά μην ξεχνάτε πως τούτη την ώρα η κεντροδεξιά δεν συζητάει μονάχα και δεν της επιτρέπεται να ομφαλοσκοπεί όπως η αριστερά, μιας και κυβερνά έναν σχεδόν διαλυμένο τόπο. Θα πρέπει άραγε και να πράττει υπεύθυνα και αποτελεσματικά. Δύσκολο να συγκεραστούν όλα αυτά και μάλιστα από πολιτικά υποκείμενα (κόμματα και πολιτικοί) που τόσες δεκαετίες είχαν μάθει σε "άλλα". Όσο γνωρίζω εγώ τουλάχιστον, είναι η πρώτη φορά που η κεντροδεξιά διαθέτει έναν mainstream δικτυακό τόπο άποψης και διαλόγου και αυτό είναι μια κατάκτηση για τον χώρο! Τέλος, όσον αφορά τον ηγέτη που λέτε, συμβαίνει να ξεχωρίζει χαρακτηριστικά από το πλήθος ο συγκεκριμένος Ηγέτης κι αυτό δικαιολογεί μεγαλύτερες προσδοκίες και συναισθηματισμούς. Επ' ουδενί όμως δεν συνιστά σοβιετικού τύπου συμπεριφορά. Οι διάδρομοι της Συγγρού είναι γεμάτοι πορτραίτα "αναντικατάστατων".

  • akenaton avatar
   akenaton @ Δρόλαπας 01/07/2013 13:38:07

   Για να το θέσω πιο συνοπτικά και ολοκληρωμένα:
   Η κεντροδεξιά έχει αρχίσει να ανεβάζει σημαντικά τον πήχυ!
   Η αριστερά, θα πρέπει να ακολουθήσει αν δεν θέλει να μείνει πίσω και να εξαφανιστεί. Δεν θα την σώσουν μεμονωμένοι στοχαστές, ρηξικέλευθοι αναλυτές και "ληγμένοι" φιλόσοφοι. Ο πολιτικός της λόγος μυρίζει ναφθαλίνη και οι πολιτικές που προτείνει οδηγούν την χώρα προς τα πίσω. Αυτό, δυστυχώς για εκείνη και ευτυχώς για την κοινωνία και την χώρα, οι πολίτες το έχουν ήδη αντιληφθεί.

  • Ξένος avatar
   Ξένος @ Δρόλαπας 01/07/2013 13:57:05

   πήδα κάτω αρχηγέ!

  • Συριζαλβανία του Χότζα avatar
   Συριζαλβανία του Χότζα @ Δρόλαπας 01/07/2013 17:20:25

   Ότι να'ναι!

 13. Ρύκιος avatar
  Ρύκιος 01/07/2013 11:42:50

  Να γίνει δημοψήφισμα με κάλπη (μυστική ψήφο) και δικαίωμα ψήφου σε όλα τα παλαιά εγγεγραμμένα μέλη της Νέας Δημοκρατίας, να δούμε πόσοι θέλουν την αλλαγή σε άλλο όνομα...

 14. tetra avatar
  tetra 01/07/2013 12:09:11

  Τα 4+7 σημεία έχουν σχέση με τα 18 σημεία προεκλογικά απο τα οποία δεν τήρησε ούτε ενα;

 15. "V" avatar
  "V" 01/07/2013 12:26:37

  παλι τα ιδια;!

 16. Νίκος Αργεάδης avatar
  Νίκος Αργεάδης 01/07/2013 12:50:59

  Χαίρομαι που ο Α. Σαμαράς υιοθέτησε την Αργεάδια ρήση, "η Ελλάδα είναι χώρα, δεν είναι «χώρος»!
  Εμπρος λοιπόν Α. Σαμαρά. Η ρητορική και οι πράξεις σου (να) περιλαμβάνουν ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες, ανεξαρτήτως κόμματος.

  • helios avatar
   helios @ Νίκος Αργεάδης 01/07/2013 14:06:48

   ''Για μας, για την παράταξή μας, η Ελλάδα είναι χώρα, δεν είναι «χώρος»! Και οι Έλληνες είναι λαός, δεν είναι «πληθυσμός»!''

   http://3.bp.blogspot.com/-F0T89OmzlnI/UcvlbAlkMcI/AAAAAAABVPk/vXPq6ETwaIs/s640/photo-1.JPG

 17. NONOS avatar
  NONOS 01/07/2013 13:21:24

  Δυστυχώς λογαριάζετε χωρίς τον ξενοδόχο......για ανεβητε κατα Μακεδονία μερια...και μετα ταλέμε...................

 18. Δρόλαπας avatar
  Δρόλαπας 01/07/2013 13:48:13

  Αν υπάρξει πόλωση Δεξιάς-Αριστεράς τότε η Δημοκρατία έχει πληγεί καίρια.Το κέντρο αποτελούσε και αποτελεί πάντα δείκτη υγίειας κα ιτης κοινωνίας και του πολιτικού συστήματος.

  Μην ξεχνάτε πως πάντα η “αριστερά” θα έχει την “δεξιά” που της “αξίζει” και τούμπαλιν. Είναι η πρώτη φορά εδώ και δεκαετίες που η κεντροδεξιά πάντως συζητάει, αναζητάει και κοιτάζει μπροστά. Δεν είναι όλα ρόδινα, αλλά μην ξεχνάτε πως τούτη την ώρα η κεντροδεξιά δεν συζητάει μονάχα και δεν της επιτρέπεται να ομφαλοσκοπεί όπως η αριστερά, μιας και κυβερνά έναν σχεδόν διαλυμένο τόπο. Θα πρέπει άραγε και να πράττει υπεύθυνα και αποτελεσματικά. Δύσκολο να συγκεραστούν όλα αυτά και μάλιστα από πολιτικά υποκείμενα (κόμματα και πολιτικοί) που τόσες δεκαετίες είχαν μάθει σε “άλλα”. Όσο γνωρίζω εγώ τουλάχιστον, είναι η πρώτη φορά που η κεντροδεξιά διαθέτει έναν mainstream δικτυακό τόπο άποψης και διαλόγου και αυτό είναι μια κατάκτηση για τον χώρο! Τέλος, όσον αφορά τον ηγέτη που λέτε, συμβαίνει να ξεχωρίζει χαρακτηριστικά από το πλήθος ο συγκεκριμένος Ηγέτης κι αυτό δικαιολογεί μεγαλύτερες προσδοκίες και συναισθηματισμούς. Επ’ ουδενί όμως δεν συνιστά σοβιετικού τύπου συμπεριφορά. Οι διάδρομοι της Συγγρού είναι γεμάτοι πορτραίτα “αναντικατάστατων”.
  Απάντηση
  akenaton είπε:
  01/07/2013 στις 1:38 pm

  Για να το θέσω πιο συνοπτικά και ολοκληρωμένα:
  Η κεντροδεξιά έχει αρχίσει να ανεβάζει σημαντικά τον πήχυ!
  Η αριστερά, θα πρέπει να ακολουθήσει αν δεν θέλει να μείνει πίσω και να εξαφανιστεί. Δεν θα την σώσουν μεμονωμένοι στοχαστές, ρηξικέλευθοι αναλυτές και “ληγμένοι” φιλόσοφοι. Ο πολιτικός της λόγος μυρίζει ναφθαλίνη και οι πολιτικές που προτείνει οδηγούν την χώρα προς τα πίσω. Αυτό, δυστυχώς για εκείνη και ευτυχώς για την κοινωνία και την χώρα, οι πολίτες το έχουν ήδη αντιληφθεί.

 19. Δρόλαπας avatar
  Δρόλαπας 01/07/2013 14:29:26

  Αν υπάρξει πόλωση μεταξύ Αριστεράς και Δεξιάς με Εξαφάνιση του Πολιτικού Κέντρου τότε η Δημοκρατία στον τόπο μας θα έχει πληγεί καίρια.Χρειάζεται λοιπόν ο χώρος του Κέντρου. Η Κεντροδεξιά πάντα συζητούσε πάντα κοίταγε μπροστά, πάντα αναζητούσε και πολύ πιο τολμηρά απο όσο νομίζουν ορισμένοι.Απο αυτό το σημείο μέχρι να πείσει κεντροαριστερούς ψηφοφόρους η απόσταση είναι μεγάλη και δεν καλύπτεται με στελέχη κομματικού σωλήνα και με λόγο πνιγμένο στα σύνδρομα.

  Αν αυτόν τον χώρο τον θεωρείς χώρο άποψης και διαλόγου καλό θα είναι να δεις πόσοι εκτός Ν.Δ. σχολιάζουν και πως αντιμετωπίζονται. Δείκτης δημοκρατίας και ενός χώρου και κάθε ανθρώπου που θέλει να λέγεται δημοκρατικός είναι ο σεβασμός στην αντίθετη άποψη, η επιχειρηματολογία, η κριτική, η σύνθεση και η Λογική. Σε ποιο βαθμό τα συναντάς αυτά εδώ;

  Γιατί αγνοούνται άρθρα σοβαρών ονομάτων της Ν.Δ. τα οποία και συνεισφέρουν τα μέγιστα στην κατανόηση του γίγνεσθαι; Γιατί δεν παρατίθενται άρθρα σοβαρών αναλυτών, πολιτικών και δημοσιογράφων που δεν ανήκουν στην Ν.Δ.; Όταν μιλώ λοιπόν για σοβιετικό μοντέλο ξέρω πολύ καλα τι λέγω και δόξα το θεό μέχρι σήμερα έχει πολύ σκληρά στηρίξει και υποστηρίξει τις απόψεις μου με κάθε τίμημα στην βάση του δημοκρατικού πατριωτισμού.

  Δεν μίλησα για ρόδινα, ούτε τρέφω αυταπάτες για την χώρα μου και το καταθέτω με κυνικό τρόπο γιατί γνωρίζω πολύ καλά από την Ιστορία πως όσες φορές ο λαός τούτος γνώριζε την αλήθεια και ήξερε τι έχει μπροστά του μεγαλούργησε. Λαός και όχι μάζα και όποιος έχει τα κότσια απέναντι σε περήφανους Έλληνες να πεί μάζα και μην απορήσει αν βρεθεί σε κάδο αχρήστων και μη ανακυκλώσιμων.Σεβασμός λοιπόν σε απόλυτο βαθμό για να σας σέβονται

  Αφήστε τον Ηγέτη και την Ηγετική ομάδα στην άκρη, σείς απέναντι σε αυτό το γίγνεσθαι πώς μάχεσθαι; Ποιούς πείθεται και πώς; Με ποιό τρόπο εμπλουτίζεται τις γνωσεις σας; πως διαβάζεται την πολιτική σκέψη του αντίπαλου πως την ανατρέπεται με πολιτικούς όρους ; Πως κατανοείται την κοινωνική εξέλιξη; Αν αυριο λείψει τι θα κάνετε; Που την κεφάλι κλείνει; σε ποιόν ηγεμόνα θα προστρέξετε;

  Η Απάντηση είναι σκληρή δεν μάχεσθαι ακολουθείται εκ του ασφαλούς .Οτι πεί ο αρχηγός, το ερμηνεύεται σύμφωνα με τα τσιτάτα από τα κομματικά παραμάγαζα, το μοστράρεται και το σερβίρετε.Ξένες απόψεις διακινείται.,Με την ψυχή σας δεν γράψατε ποτέ απλά γιατί φοβάστε το εκτός κομματικής γραμμής κα ιτο περιθώριο

  Όταν είσαι ανεξάρτητος ποτέ δεν λες αρχηγός κι ας τον σέβεσαι κι ας αποδέχεσαι τον σημαίνον και καταλυτικό του ρόλο.Για Αξίες Πολεμάς για Ιδανικά, για Αρχές, για την Δημοκρατία για την Κοινωνική Δικαιοσύνη για την Αλήθεια για την εκπλήρωση της ιστορικής αποστολής ενός ολάκερου Έθνους.Πολεμάς για αυτούς που δεν μπορούν και που η ζωή τους έφερε πίσω.

  Ο γενικός όρος Αριστερά στενεύει ορίζοντες.ΣΥΡΙΖΑ είναι ο πολιτικός αντίπαλος όχι η Αριστερά.Και μόνο αυτό δείχνει αγκύλωση και προσπάθησε μετά να πείσει σκεπτόμενους , αναποφάσιστους και περιθωριοποιημένους με παρωχημένο πολιτικό λόγο.

  Κατέθεσε την Ιστορία των πορτρέτων και εκεί θα τα πούμε ξανά , μην εκπλαγείς με το τι θα βρεθείς αντιμέτωπος όμως γιατί στα γουναράδικα λατρεύουν να αφαιρούν το δέρμα Οταν δεν θίγεις τα κακώς κείμενα πορτρέτων και όταν τα εκθειάζεις -βλ. Βορίδης και ξεγύμνωμα απο Κο Μητοτάκη- να ξέρεις πως εκείνα δεν σε έχουν ανάγκη, το να προστρέχεις σε αυτά δείχνει αδυναμία και αυτή δεν συγχωρείται από κανένα ηγέτη πραγματικό

  Με ποιους θα ανέβει ο Πήχης ερώτημα Πρώτον και Πώς; Η Παροιμία με την Αλεπού και τα Κοτόπουλα δεν ισχύει στην ζωή. Δέν κατέχεις τίποτα απο την Ελληνική Αριστερά οπότε μην γράφεις για κάτι που δεν γνωρίζεις τα τρωτά του.Γράψε για τα τρωτά του δικού σου χώρου και άσε άλλοι να το πράξουν.Τι αντιπαραθέτεις απέναντι στους μεμονωμένους ι στοχαστές, ρηξικέλευθους αναλυτές και “ληγμένους ” φιλόσοφους ; Τίποτα και όχι γιατί δεν έχει απλά γιατί δεν ξέρεις τι έχεις.

  Ξαναδιάβασε τις Δημοσκοπήσεις το 30% τι απόσταση έχει απο το 70%; Τις 2 Μονάδες διαφορά απο τον ΣΥΡΙΖΑ την θεωρείς απόσταση ασφαλείας; Πως θα το κερδίσεις λοιπόν την Κοινωνία ; Με ευχολόγια; Με λόγο διχαστικό; Με πολιτικό λόγο που απέχει απο αυτόν που εκφέρει ο Ηγέτης; Σε πόσα μήκη κύματος εκπέμπεται το έχετε αντιληφθεί; Αυτή την πανσπερμία με τον κάθε θεόσταλτο σωτήρη την λέτε πλουραλισμό ή είναι τρικυμία εν κρανίω;

  Όταν σου πετάνε το γάντι ή το σηκώνεις η λές δεν αντέχω.Αν δέν αντέχεις στείλε μήνυμα για αντικατάσταση.Αν αντέχεις πράξε τα δέοντα.Εκεί δείχνεις πόσο μετράς.Και μην απαξιώνεις ονόματα , προσπάθησε να σταθείς τίμια καθαρά και αντρίκια απεναντι τους .Στην μάχη με τον καλύτερο πρόσωπο με πρόσωπο μετράς το είναι σου.

  • Απείθεια avatar
   Απείθεια @ Δρόλαπας 01/07/2013 16:34:35

   ''πώς μάχεσθαι; Ποιούς πείθεται ; Με ποιό τρόπο εμπλουτίζεται, πως διαβάζεται την πολιτική σκέψη του αντίπαλου πως την ανατρέπεται; Πως κατανοείται την κοινωνική εξέλιξη; ''
   Όλα καλά αγαπητέ Δρόλαπα, αλλά το 'ερμο το ΄΄ε΄΄ στην κατάληξη, κάπου εδώ, το ...χάσαμε.

   • Ξένος avatar
    Ξένος @ Απείθεια 01/07/2013 18:55:34

    Για να είμαστε δίκαιοι, κάνει μπαμ οτι το κείμενο έχει πειραχτεί από τα γούστα του αυτόματου ορθρογράφου του σχολιαστή. Επί του περιεχομένου πάντως λέει πολλά σωστα.

   • Εξ Αμάξης avatar
    Εξ Αμάξης @ Απείθεια 03/07/2013 01:53:11

    Που θα πάει . .
    θα το βρουμαι . . :D

  • akenaton avatar
   akenaton @ Δρόλαπας 01/07/2013 22:09:02

   Φυσικά και τον θεωρώ τέτοιο χώρο. Και νομίζω πως σας τιμά με το παραπάνω ως σχολιαστή! Παρακολουθώ τα γραφόμενά σας αλλά λυπάμαι να πως εσείς μάλλον όχι τα δικά μου. Αλλιως δεν εξηγούνται όλα αυτά που μου προσάπτετε. Εγώ φίλτατε, κομματικός δεν υπήρξα ποτέ και ούτε θα υπάρξω, είμαι δύσκολο "ζώο" για κομματική "αιχμαλωσία". Άρα, ότι γράφω και ότι υποστηρίζω, δεν έχουν καμιά σχέση με αυτά που μου γράφετε: "Οτι πεί ο αρχηγός, το ερμηνεύεται σύμφωνα με τα τσιτάτα από τα κομματικά παραμάγαζα, το μοστράρεται και το σερβίρετε.Ξένες απόψεις διακινείται.,Με την ψυχή σας δεν γράψατε ποτέ απλά γιατί φοβάστε το εκτός κομματικής γραμμής κα ιτο περιθώριο".
   Θα μου επιτρέψετε ελπίζω να υποστηρίζω με την ψυχή μου το πολιτικό άστρο ενός Ηγέτη, την ώρα που όλα γύρω μοιάζουν να γκρεμίζονται με πάταγο. Κι αν αυτός εξαφανιστεί ή βγει παρ' ελπίδα λιγώτερος από αυτό που πίστευα, θα "κλίνω" την πολτική κεφαλή μου εκεί, όπου θα δω να λάμπει μια υποψία "πολιτικού χρυσού" για την κοινωνία και τον λαό μας.
   Ελπίζω να σας κάλυψα και τα γράφω όλα αυτά θεωρώντας πως απαντήσατε σε εμένα προσωπικά και όχι στην ανάρτηση ή στον ιστοχώρο γενικότερα. Πρόσωπο με πρόσωπο όπως λέτε, και με το θάρρος της γνώμης μου, που είναι ανεξάρτητη και εντελώς, μα εντελώς δική μου. Όπως θεωρώ και την δική σας γνώμη και όλων των συναδέλφων σχολιαστών εδώ μέσα.

   • Παύλος avatar
    Παύλος @ akenaton 02/07/2013 18:40:15

    Φίλτατε Akenaton,
    υποκλίνομαι -ανέκαθεν υποκλινόμουν, άλλωστε- στο ήθος σου !
    Μπράβο σου!
    Κοσμείς με την παρουσία σου το antinews !

    • akenaton avatar
     akenaton @ Παύλος 03/07/2013 01:33:04

     Αγαπητέ φίλε Παύλε, σε ευχαριστώ για τα υπερβολικά καλά σου λόγια. Αμοιβαία η εκτίμηση, το γνωρίζεις.

 20. Μικρασιάτης avatar
  Μικρασιάτης 01/07/2013 15:15:29

  Το ονομα και το εμβλημα θα μεινουν ως εχουν. Οποιος/οποια θελει να ιδρυσει νεο κομμα, κι οποιοι θελουν να τον/την ακολουθησουν, οι πορτες ειναι ανοιχτες και τα σκυλια δεμενα. Ειναι πολυ απλο!

  Οποιος/οποια νομιζει οτι χρειαζεται ενα πιο ..τρεντυ ονομα, ας ψαξει να το βρει και μετα να το στηριξει. Ομως η Ν.Δ υπο την στιβαρη ηγεσια του Προεδρου της, κραταει την Ελλαδα ορθια (με τα όποια λαθη γινονται) σε τραγικες στιγμες για την χωρα, σε μια πολυ δυσκολη παγκοσμια συγκυρια. Σε μια εποχη στην οποία σε πολυ πιο ισχυρες χωρες, επικρατει χαος και απολυτη εξαθλιωση.

  Ακομα και τωρα, με τοσες περικοπες, νεους φορους και δυσκολες καταστασεις, ο Ελληνικος λαος την εχει πρωτη στην εκλογικη του προτιμηση. Αυτο λεει παρα πολλα! Αυτο το κομμα, με αυτο το ονομα, αυτο το εμβλημα, αυτη τη φυσιογνωμια, αυτη την ΟΝΝΕΔ, με τα εκατομμυρια μελη και πιστους φιλους, εχει βαθιες ριζες σε ολο τον Ελληνισμο οπου κι αν βρισκεται. Δεν υπαρχει περιπτωση να σταματησει να υπαρχει.

  Απο κει και περα, αν στο χωρο της Κεντρο-Δεξιας υπαρξουν κι αλλες προτασεις, μακαρι να ειναι σοβαρες, δημοκρατικες, ρεαλιστικες, Πατριωτικες, κι ο απλος κοσμος θα κρινει.
  Αυτα.

  • Απόδημος avatar
   Απόδημος @ Μικρασιάτης 01/07/2013 16:55:45

   Συμφωνώ. Το όνομα ΝΔ είναι ιστορικό. Δηλαδή πρέπει να αλλάξει το όνομα για να αλλάξει δομή και να ανοιχτεί στην κοινωνία το κόμμα; Πιστεύω οι ιδέες και η πολιτική είναι καθοριστικές και όχι το όνομα (ως μέσο μάρκετινγκ).

   • rebbeka avatar
    rebbeka @ Απόδημος 01/07/2013 19:30:13

    Η νύχτα είναι μακρά .έχει βάθος καί μήκος .

 21. leak avatar
  leak 01/07/2013 15:20:00

  Παράλληλα σύμπαντα. Κομματική ευδαιμονία και πανηγυρισμοί από τη μία και γενική απογοήτευση στο λαό από την άλλη.

  Οι μόνοι που απολαμβάνουν την κατάσταση είναι οι βολεμένοι. Ο Σαμαράς δεν ευθύνεται για την επαναπρόσληψη της Μπιρμπίλως στο Εξωτερικών? Πως θα κάνετε την ποιοτική διαφορά αδέρφια (που λέει και ο Φαήλος) ?

 22. Ελευθεριάδου Βούλα avatar
  Ελευθεριάδου Βούλα 01/07/2013 15:22:55

  εσείς στο antinews όλα τα ξέρετε ) άντε με το καλό να γίνουν όλα όπως πρέπει και προσοχή στις μαιμούδες

 23. ApoTel avatar
  ApoTel 01/07/2013 15:29:28

  Αν η Νέα Ελλάδα χτιστεί με υλικά σαν την Διαμαντοπούλου και τον Χρυσοχοΐδη τότε δύσκολα θα ζήσει για να δει το 2021

  • Kostas avatar
   Kostas @ ApoTel 01/07/2013 17:51:31

   Υπάρχουν και χειρότερα...

   Αλήθεια στη Νέα Ελλάδα, χωράει και ο Λαλιώτης? ή ο ΓΑΠ ?

 24. ΑΡΚΑΣ avatar
  ΑΡΚΑΣ 01/07/2013 16:00:46

  "περήφανοι"... πληθυντικός..... :-)))

  • NΙΚΟΣ avatar
   NΙΚΟΣ @ ΑΡΚΑΣ 01/07/2013 19:22:27

   ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΜΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ.
   ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗ ΜΑΧΗ, ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΡΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕ.

   ΝΙΚΟΣ
   ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΗ

 25. Σαρακατσανος avatar
  Σαρακατσανος 01/07/2013 17:28:38

  ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ......ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ........ΘΥΜΙΖΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΕ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΣΠΑΤΑΛΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ- ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΠΙΟΥΡΚΟΥΣ Δ.Υ.-ΤΟ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΜΜΕΝΗ ΑΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ.......

  • ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ avatar
   ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ @ Σαρακατσανος 01/07/2013 19:09:08

   Γραφετε για τους κλεφτες επιορκους ΔΥ....αραγε ειναι οι μοναδικοι κλεφτες;;;; Μηπως υπαρχουν και αλλοι που δεν αναφερετε;;;

   • Σαρακατσανος avatar
    Σαρακατσανος @ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ 01/07/2013 20:04:56

    ΤΟ ΕΛΛΗΝ.ΧΡΕΟΣ ΚΥΡΙΕ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ....ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΘΕΙ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ.......ΑΛΛΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΥΡΙΕ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.......ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.......

 26. WY avatar
  WY 01/07/2013 18:07:59

  Όσον παραμένει στήν Ν.Δ. όλο αυτό το όλέθριο παλαιοκομματικό μόρφωμα
  τών :
  Βαρβιτσιώτηδων,Λυκουρέντζων,Σπηλιωτόπουλων,Κακλαμάνηδων,
  Στυλιανίδηδων,Μιχαλολιάκων,Ανδριανών,Μιχελάκηδων,Πιπιλήδων,
  Κατσαφάδων,Κοντών,Βλάχων κι όλων τών υπολοίπων (πολλών)/γνωστών, απίθανων-παντελώς ανίκανων-ανεπάγγελτων-βολεμένων βουλευτών/πολιτευτών/μελών,πού ακόμη καί σήμερα,πού αξιόλογοι νέοι μέ ικανότητες/σπουδές,αγωνίζονται διά νά επιβιώσουν,αυτοί συνεχίζουν νά βολεύονται αλλά καί νά βολεύουν συγγενείς τους,σέ οργανισμούς/υπουργεία/κρατικές υπηρεσίες (όλοι οί αποτυχημένοι πολιτευτές τών τελευταίων έκλογών,έχουν διορισθή σέ θέσεις διοικητών οργανισμών/νοσοκομείων κ.λ.π.) δέν προσδοκώ τίποτε.

 27. B.K.Σιάπκα avatar
  B.K.Σιάπκα 01/07/2013 18:26:34

  Εντυπωσιακό...
  Σχεδον απίστευτο για την Δεξιά...
  204 φρέσκα πρόσωπα στην Πολιτική Επιτροπή!
  ούτε μία φίρμα... Εύγε και πάλι εύγε στον μόνον ικανό για τις μεγάλες υπερβάσεις πολιτικό που διαθέτει η εποχή μας και η τύχη της πατρίδας μας!
  Για πρώτη φορά η Αριστερά στην Ελλάδα θα ακολουθεί την Δεξηά στην Πρωτοπορία...

  Καλή δύναμη, και νά ΄χουν όλοι τους την πατρίδα πάνω από το κόμμα! Να κάνουν σωστή αρχή σα νέοι και πρωτόπειροι πού ΄ναι!

  ΑΓΑΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΕΤΡΑΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ(ΛΙΤΣΑ) ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
  ΑΓΓΕΛΗ-ΛΥΚΟΥΔΗ ΔΗΜΗΤΡΑ-ΙΝΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΑΓΑΠΙΟΣ
  ΑΓΙΑΣΟΓΛΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
  ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
  ΑΔΑΜΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ
  ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  ΑΛΕΥΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ
  ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
  ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
  ΑΝΔΡΙΩΤΗ-ΣΚΟΡΔΙΛΗ ΑΜΑΛΙΑ-ΕΛΕΝΗ (ΜΕΛΙΤΑ) ΣΤΕΦΑΝΟΣ
  ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
  ΑΠΟΣΚΙΤΗ ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
  ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
  ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ-ΚΑΡΤΣΑΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ(ΛΙΛΙΑΝ) ΜΙΧΑΗΛ
  ΒΑΧΤΣΙΑΒΑΝΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  ΒΕΡΓΙΝΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  ΒΛΑΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  ΒΟΪΔΟΝΙΚΟΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
  ΒΟΣΔΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
  ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  ΒΡΑΝΟΣ ΘΩΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  ΒΡΥΝΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  ΒΩΒΟΥ ΠΕΛΑΓΙΑ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ
  ΓΑΚΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
  ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ ΒΙΚΤΩΡ
  ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΣ
  ΓΙΑΛΑΜΑ ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ
  ΓΙΑΝΝΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  ΓΙΑΡΕΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  ΓΙΑΤΣΙΟΣ ΗΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  ΓΙΑΤΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  ΓΚΙΑΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  ΓΚΙΚΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
  ΓΚΟΓΚΟΥ ΙΩΑΝΝΑ-ΤΖΟΒΑΝΝΑ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
  ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΜΕΛΙΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
  ΔΗΜΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΥΛΟΣ
  ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  ΕΥΤΑΞΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ(ΒΙΚΥ) ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
  ΖΑΧΑΡΑΚΗ-ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  ΖΙΑΡΑΓΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ
  ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  ΘΕΟΤΟΚΗΣ ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ
  ΙΑΤΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
  ΙΓΓΛΕΖΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
  ΙΝΙΩΤΑΚΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
  ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
  ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
  ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΑΡΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
  ΚΑΛΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  ΚΑΜΠΑΦΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
  ΚΑΝΑΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  ΚΑΡΑΪΝΔΡΟΥ ΘΑΛΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  ΚΑΡΑΚΟΛΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  ΚΑΤΣΑΟΥΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  ΚΑΤΣΙΚΕΡΟΥ ΝΟΡΑ-ΣΟΦΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
  ΚΕΦΑΛΑ ΜΑΡΙΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
  ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
  ΚΟΑΣΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  ΚΟΚΚΑΛΗΣ (ΑΛΕΚΟΣ)ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
  ΚΟΚΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
  ΚΟΛΩΝΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  ΚΟΝΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
  ΚΟΠΑΤΣΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  ΚΟΡΙΛΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ
  ΚΟΡΩΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
  ΚΟΣΜΙΔΗ ΜΑΡΙΓΟΥΛΑ ΙΩΑΝΝΗΣ
  ΚΟΤΣΟΒΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  ΚΟΥΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  ΚΟΥΛΙΖΑΚΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  ΚΟΥΡΕΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  ΚΟΥΡΤΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΙΣΑΑΚ
  ΚΟΥΡΤΣΟΥΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  ΚΟΥΣΙΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  ΚΟΥΤΚΙΑ ΠΟΛΥΞΕΝΗ(ΤΖΕΝΗ) ΑΝΤΩΝΙΟΣ
  ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ ΓΑΡΟΥΦΑΗΛ (ΦΑΗΛΟΣ) ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
  ΚΡΑΣΑΔΑΚΗ ΠΟΛΥΞΕΝΗ(ΞΕΝΙΑ) ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  ΚΡΑΤΣΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΑΝΑΤΟΛΗ ΠΕΤΡΟΣ
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  ΛΑΜΠΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  ΛΕΚΕΑΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  ΛΕΥΘΕΡΙΩΤΗΣ ΣΥΜΕΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
  ΛΕΩΝ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
  ΛΟΥΚΕΡΗ ΕΙΡΗΝΗ-ΣΟΦΙΑ ΠΑΝΑΓΗΣ
  ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  ΛΥΡΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  ΜΑΓΓΛΑΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  ΜΑΡΚΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  ΜΑΤΑΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
  ΜΑΤΙΑΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  ΜΑΧΑΙΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΚΙΚΗ) ΑΝΤΩΝΙΟΣ
  ΜΑΧΑΙΡΑ ΜΑΛΑΜΟ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
  ΜΕΤΑΞΑ ΑΡΧΟΝΤΙΑ-ΝΤΙΑΝΑ ΙΑΚΩΒΟΣ
  ΜΕΤΑΞΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ
  ΜΗΤΡΟΚΩΣΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΓΙΟΥΛΑ) ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ
  ΜΙΧΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
  ΜΟΣΧΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
  ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
  ΜΠΑΣΔΡΑ ΕΥΘΥΜΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  ΜΠΑΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
  ΜΠΕΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  ΜΠΙΜΠΑΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
  ΜΠΙΡΜΠΙΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  ΜΠΟΚΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  ΜΥΛΩΝΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ-ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ
  ΝΑΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
  ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ
  ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ ΑΓΑΘΟΚΛΗΣ
  ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΖΑΦΕΙΡΩ (ΖΕΦΗ) ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
  ΝΟΥΛΗΣ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
  ΝΟΥΣΗΚΥΡΟΥ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  ΝΤΑΛΤΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  ΝΤΑΜΠΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
  ΝΤΑΟΥΛΑΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
  ΝΤΙΖΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΙΩΑΝΝΗΣ
  ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  ΠΑΪΔΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ
  ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
  ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
  ΠΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
  ΠΑΝΤΑΖΗ ΕΥΓΕΝΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
  ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΥΔΟΞΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑ (ΜΑΤΑ) ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ ΧΑΤΖΕΚ
  ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  ΠΑΠΟΥΤΣΗ-ΜΗΤΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  ΠΑΠΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  ΠΑΡΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  ΠΑΤΣΙΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  ΠΕΠΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
  ΠΕΤΡΑΙΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  ΠΛΙΑΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  ΠΟΔΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
  ΡΑΛΛΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  ΡΗΝΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ
  ΣΑΜΑΝΤΖΙΔΗΣ ΜΗΝΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ
  ΣΑΡΟΥΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ(ΓΙΟΥΛΑ) ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
  ΣΕΛΛΙΑΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΒΑΡΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  ΣΙΑΝΝΗΣ ΦΩΤΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  ΣΙΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  ΣΙΝΑΠΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΩΤΙΟΣ
  ΣΚΛΗΚΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  ΣΜΥΡΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  ΣΟΪΛΕΜΕΤΖΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ (ΚΟΡΙΝΝΑ) ΕΥΘΥΜΙΟΣ
  ΣΠΙΝΘΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  ΣΤΑΣΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  ΣΤΡΑΤΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
  ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  ΣΥΡΕΓΓΕΛΑ ΜΑΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  ΤΑΓΓΙΡΗΣ ΚΩΝΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΘΩΜΑΣ
  ΤΑΠΑΖΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
  ΤΑΤΣΗΣ ΘΑΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
  ΤΖΟΤΖΟΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  ΤΖΟΥΛΙΑΔΑΚΗΣ ΘΕΜΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  ΤΟΚΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ
  ΤΡΟΥΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  ΤΣΑΚΑΣ ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  ΤΣΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  ΤΣΕΚΟΥΡΑ ΕΛΠΙΔΑ (ΕΛΔΑ) ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  ΤΣΙΡΜΠΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  ΤΣΙΤΟΥΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  ΤΣΟΓΚΑΡΛΙΔΗΣ ΠΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  ΤΣΟΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
  ΤΣΟΜΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
  ΤΣΟΡΩΝΗΣ ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ (ΑΡΗΣ) ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  ΤΥΡΟΥ-ΟΥΖΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
  ΦΑΝΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ(ΡΟΥΛΑ) ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
  ΦΙΛΙΠΠΑΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΚΙΚΗ) ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
  ΦΩΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΥΛΟΣ
  ΧΑΙΡΕΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΙΩΑΝΝΗΣ
  ΧΑΛΙΩΤΗ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥΛΑ(ΜΕΜΑ) ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
  ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  ΧΙΩΤΗ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
  ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ
  ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

 28. ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ avatar
  ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ 01/07/2013 19:16:55

  ΕΞΩ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .
  ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑ . ΜΑΣ ΒΡΩΜΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ .

  • Σαρακατσανος avatar
   Σαρακατσανος @ ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ 01/07/2013 20:07:37

   Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ..........Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ.

 29. ApoTel avatar
  ApoTel 01/07/2013 23:17:01

  Μετεξέλιξη με ενέργειες όπως τον διορισμό της Τζότζολα στο ΚΕΠΕ και μάλιστα με τροπολογία σε άσχετο νομοσχέδιο δεν δείχνουν όμως βήματα μπροστά, αλλά πίσω

 30. Δρόλαπας avatar
  Δρόλαπας 02/07/2013 07:42:25

  Εχω γράψει πολλάκις , ευχαριστώ για την φιλοξενία.Επίσης θα ήθελα να γνωρίζεις ότι την οποία αντιπαλότητα δεν την ανάγω ποτέ σε προσωπική διαφορά.Ούτε και θέλω να συμφωνήσεις μαζί μου ούτε και περιμένω να με καταλάβεις κάλλιστα το ίδιο μπορείς να ισχυριστείς και εσύ.Φυσικά απο οτι έχεις δεί μέχρι σήμερα δεν μεταχειρίζομαι ποτέ απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς σε προσωπικό επίπεδο εκτός αν προκληθώ με τρόπο ιταμό.Την δε γόνιμη αντιπαράθεση την επιζητώ και ποτέ δεν ισχυρίζομαι οτι κουβαλώ το αλάθητο

  Κομματικός σοβιετικού τύπου είναι για μένα ο καθείς ο οποίος ενστερνίζεται λογικές του τύπου αυτού.Το πολιτικό άστρο αυτό του Ηγέτη έχει ανατείλει απο το 1990 και όχι σήμερα.Επειδή πολλά έχουν λάβει χώρα απο τότε φρόνιμο θα είναι να υπηρετούνται οι αρχές, οι ιδέες, οι αξίες και τα ιδανικά τα οποία αποτελούν και το αξιακό υπόβαθρο του Κάθε Ελληνα απο το οποίο και δεν ξεφεύγει ο Ελληνας πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Ν.Δ.Αν είχες παρακολουθήσει κατά καιρούς τα όσα έχω γράψει για τον ίδιο και την Ηγετική ομάδα της Ν.Δ. θα εντόπιζες την μικρή μέν αλλά ειδοποιό δε διαφορά που θα σου επέτρεπε να καταλάβεις πως δεν χρειάζεται να μετακινείσαι απο πρόσωπο σε πρόσωπο.

  Η Δε αυτή μικρή αλλά ειδοποιός διαφορά επιτρέπει την συνέπεια και συνέχεια στον χώρο και τον χρόνο. Επιτρέπει σε έναν χώρο να έχει την δική του δυναμική η οποία και συναντά αυτή του Ηγέτη του.Με τον τρόπο αυτό ο Ηγέτης απελευθερώνεται απο σημαντικό βάρος και ευθύνη απο την μία και μπορεί να αφοσιωθεί σε μεγαλύτερα και απο την άλλη η κοινωνία δεν μένει μακριά απο τα τεκταινόμενα

  Κουβαλούμε μια πλούσια πολιτιστική παράδοση.Ετσι φορές που λέγονται πράγματα στην νύφη για να τα ακούγει η πεθερά.Το ζητούμενο είναι να ανοιχτούν ορίζοντες και σε αυτό χρειάζεται η συνεισφορά όσων αγωνιούν.

  Αν ποτέ τα φέρει η ζωή θα σου πώ τρία παραδείγματα κα ιτότε θα καταλάβεις τι σημαίνει ανατρέπω την πολιτική σκέψη του αντιπάλου και καθιστώ το πλεονέκτημα του μειονέκτημα στρατηγικής φύσης.Μέχρι τότε μην απαξιώνεις τα όσα γράφουν πένες που χαίρουν εκτίμησης απο το σύνολο της κοινωνίας και ανθρώπους που τιμησαν με την ζωή τους τις ιδέες τους.Για τούτο το κεφάλαιο γνώσης δεν δέχομαι απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς όπως και δεν δέχθηκα για έναν κορυφαίο Ελληνα όταν ακόμα και απο εδώ εκτοξεύθηκε λάσπη και αυτός είναι που διαμορφώνει το πλαίσιο που συ υπερασπίζεσαι.Και τότε άπαντες σώπασαν.Σε τέτοια δεν σωπαίνω και ουαί τοις ηττημένοις σε όποιον φανεί ανάγωγος.

  Για όσους αγωνιούν για την γραμματική η απάντηση είναι καθαρή παντελώς αδιάφορος για τα όποια γραμματικά λάθη και τα όποια μοστραρίσματα.Το σίδερο σφυρηλατείται στην φωτιά και απο εκεί απομακρύνεται ο ανθρακας και παράγεται το καθαρό.Οι ιδές μου, οι αρχές μου οι αξίες μου επιθυμώ να μην πάσχουν και τα όσα καταθέτω.Αυτα για να μην αγωνιάτε

 31. Ανδρεας45 avatar
  Ανδρεας45 02/07/2013 15:15:10

  Δεν ξερω τι λετε ολοι σας αποπανω,αλλα εγω νομιζω οτι η πατριδα τον βρηκε τον Ερντογαν της.Καλη δυναμη Βαγγελη και ο Διας μαζυ σου,γιατι αν περιμενης απο τον Γιαχβε να σε βοηθηση σια και αραξαμε.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.