#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
01/06/2010 21:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η κ. Τζαβέλα του ΛΑΟΣ τι έκανε στην ατζέντα του κ. Χριστοφοράκου;(κάντε κλικ επάνω στην φωτογραφία για μεγέθυνση)

Έχουμε ξαναγράψει για τις προσπάθειες του κ. Καρατζαφέρη να μας πείσει ότι το μικρό κόμμα που χρηματοδοτήθηκε από την Ζήμενς, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Σίκατσεκ, το 2000 δεν ήταν το …δικό του (Τίνος ήταν το «μικρό κόμμα»; Του Γιώργου ή του Στέφανου;). Γράψαμε επίσης ότι όλες οι αγωνιώδεις προσπάθειές του τελευταία αποσκοπούν στον να απομακρυνθούν οι φακοί της έρευνας από την Αγία Οικογένεια.

Κοιτάξτε τώρα να δείτε πως τα φέρνουν η άτιμη η ζωή και η ατζέντα του Χριστοφοράκου. Ποιος από το πρώην στενό περιβάλλον του Μητσοτάκη και σήμερα του στενού περιβάλλοντος Καρατζαφέρη συναντούσε εκείνη την εποχή τον κ. Χριστοφοράκο, πάντα σύμφωνα με την ατζέντα του; Η κ. Νίκη Τζαβέλλα για την οποία όπως λέγεται υπάρχουν δεκάδες καταγραφές στην ατζέντα

Τι ήταν εκείνη την εποχή η κ. Τζαβέλλα; Κορυφαία σύμβουλος στην ΙΝΤΡΑΚΟΜ του Σωκράτη Κόκκαλη και αντιπρόεδρος του ιδρύματος Κόκκαλη! Διατηρούσε επίσης πολύ στενές σχέσεις με τον Τύπο της ΝΔ και ιδιαίτερα τον Ελεύθερο Τύπο που πολύ εξόργιζε τότε τον Καραμανλή.Προηγουμένως η κυρία Τζαβέλα υπήρξε διοικητής του ΟΑΕΔ την περίοδο διακυβέρνησης Μητσοτάκη 1990-1993, επίσης διετέλεσε σύμβουλος του τότε υπουργού Οικονομικών κυρίου Μάνου στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και βουλευτής επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας.

Θυμάστε και τι γράφαμε για το βαθύ …μητσοτακικό κράτος (Νίκη Τζαβέλλα, Στέφανος Μάνος κλπ) (http://www.antinews.gr/?p=6526) ;

Τίνος είναι λοιπόν το «μικρό κόμμα»; Του Γιώργου ή του Στέφανου;Ποιόν άλλον βλέπουμε στην ατζέντα Χριστοφοράκου;

Κάποιον κ. Φλέσσα που πρέπει να είναι ο εικονιζόμενος μαζί με τον κ. Χριστοφοράκο και τον κ. Κούβελο, προσωπικός διαφημιστής της κ. Μπακογιάννη

Και κάποιον κ. Δούκα, αγνώστων λοιπών στοιχείων

ΣΧΟΛΙΑ

 1. thespieys avatar
  thespieys 01/06/2010 21:03:46

  Nα τελειώνουμε με τη πατριδοκάπηλη "ροζ" Δεξιά

 2. Κώστας Ροδινός avatar
  Κώστας Ροδινός 01/06/2010 21:24:21

  Φάκτορα,
  μας έχεις τρελλάνει με τις συνεχιζόμενες αποκαλύψεις!
  Δεν σε προλαβαίνουμε.

 3. Tassos avatar
  Tassos 01/06/2010 21:28:38

  Θυμήθηκε τα "όργια" που έκανε δεκαετίες 80-90. ΞΑΝΑΝΙΩΣΕΣ ΦΑΚΤΟΡΑ!!!

 4. l
  l' ami du peuple 01/06/2010 21:30:34

  απανω τους factorα!!!

  ανοιξε τα κιταπια σου και τα καταστιχα σου.
  οπως το λενε παραπανω: ξανανιωσες!!!

  • Κώστας Ροδινός avatar
   Κώστας Ροδινός @ l' ami du peuple 01/06/2010 21:36:20

   Βαράει υπερωρίες, τώρα που οι άλλοι τις έκοψαν!

   • l
    l' ami du peuple @ Κώστας Ροδινός 01/06/2010 21:44:39

    μπα, εγω του λεω να βγαλει κι απο τα ετοιμα,
    εκατονταδες σελιδες του αντι γεμιζαν...τι κτιρια, τι πολιτιστικες πρωτευουσες, τι αμυνες και τηλεφωνα....και κεντρα και κρητης και..και..και...

    κι αυτα οταν τα σκιαζε η φοβερα, οχι τωρα που εγινε η θαλασσα γιαουρτι!!! (και κρινεται κι ο ακης στην επιτροπη διαφανειας!!!!)

 5. Hellas-Orthodoxy avatar
  Hellas-Orthodoxy 01/06/2010 21:33:13

  Εξαιρετικη αποκαλυψη,συγχαρητηρια!

 6. ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ avatar
  ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 01/06/2010 21:43:50

  ΤΟ ΨΕΜΑ ΔΕΝ ΖΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΡΑΣΕΙ...!!!
  ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛ...ΕΦΥΓΑΝ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ...ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΙL
  ΔΗΛΑΔΗ..ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ...Κ.Τ.Λ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΘΕΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΤΟΝ ΧΕΡ ΠΡΕΝΤΕΝΤΕΡ...

 7. Factorx avatar
  Factorx 01/06/2010 22:59:49

  Μερσί Μποκού σε όλους.

 8. Αφροδίτη avatar
  Αφροδίτη 01/06/2010 23:06:32

  Όλοι αυτοί αποτελούν μια «ωραία παρέα», που όλως «τυχαίως» έχουν κοινό σημείο αναφοράς τη στενή σχέση τους με την αθλία οικογένεια!

  Ο κ. Καρατζαφέρης ανέλαβε για λογαριασμό της οικογένειας και των αχαλίνωτων φιλοδοξιών της κόρης, που η καημένη μπήκε στην πολιτική «άρον-άρον» εξ αιτίας της δολοφονίας του Παύλου Μπακογιάννη, να φτιάξει το κόμμα-προίκα της! Παράλληλα θα κτυπούσε καίρια την προσπάθεια της Ν.Δ. να κερδίσει τις επόμενες εκλογές με αρχηγό τον Κ. Καραμανλή!

  Η κα Τζαβέλα δεδηλωμένο ενεργούμενο της οικογένειας και με σκοτεινές διασυνδέσεις με ό, τι ορίζει τη διαπλοκή και τις επεμβάσεις του ξένου παράγοντα, επιλέχθηκε από τον αρχηγό του ΛΑΟΣ ως επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του! Το γιατί επέλεξε ο Καρατζαφέρης με αυτόν τον χειρισμό του, να αποκαλυφθεί η «συγκέντρωση» των μητσοτακικών στο κόμμα του, είναι απολύτως αυτονόητο! Είχαν πια σιγουρευτεί ότι μετά τις εθνικές εκλογές ο Καραμανλής θα αποχωρούσε και θα παρέδιδε το κόμμα στη Ντόρα, οπότε θα ερχόταν και η συνένωση-συγκατοίκηση στην μεγάλη πολυκατοικία!

  Ο κ. Χριστοφοράκος ως δυνατός φίλος της οικογένειας, που τιμά ιδιαιτέρως τις παλιές «φιλίες» των σχολικών του χρόνων και διατηρεί άριστες σχέσεις με τη συμμαθήτριά του μέχρι σήμερα, μοιράζει αφειδώς τις μίζες της τεράστιας Γερμανικής επιχείρησης Μίζενς (ελληνιστί), ως εκπρόσωπός της στη χώρα μας! Επίσης από καθαρή φιλανθρωπία προς κάποιους "μη έχοντες και κατέχοντες" δίνει και δώρα, από τηλεφωνικά κέντρα μέχρι λεμονοστύφτες και καφετιέρες!Πότε-πότε και κανένα πλυντήριο για "ξέπλημα" βρώμικου χρήματος! Ενίοτε δε αναλαμβάνει και χορηγίες για γάμους, βαπτίσεις και λοιπά μυστήρια, «φτωχών» και «αναξιοπαθούντων» ζευγαριών! Για να βοηθήσει δε και στην προαγωγή του Αθλητισμού, επιχορηγεί μέχρι και Ομοσπονδίες ιδιαιτέρως «λαϊκών» αθλημάτων όπως είναι π.χ. η Ιππασία!

  Τώρα αν αποδειχθεί ότι χρηματοδότησε και κανένα κόμμα, για να συμβάλλει στην «πολυφωνία» του Ελληνικού Κοινοβουλίου, μένει να δούμε ποιο ή ποια ήταν αυτά και ποιόν ή ποιάν εξυπηρετούσαν με την παρουσία τους και τη δράση τους!

  Δεν ξέρω Φάκτορα, αλλά ψυχανεμίζομαι ότι αυτή η «ωραία παρέα» δεν είναι και τόσο τυχαία στη σύνθεσή της!

 9. GreenHorses avatar
  GreenHorses 02/06/2010 00:54:49

  Περαστική ήταν είδε φως και μπήκε να πει ένα γεια!!!

 10. nick name@ta lefta iparhoun.gr avatar
  nick name@ta lefta iparhoun.gr 02/06/2010 05:51:33

  ...Φάκτορα φαίνεται ότι ξέρεις καλά το μαρτύριο της σταγόνας. Θα το σκάσεις το κορίτσι άνθρωπε ,γιατί ο άλλος είναι παχύδερμο και δεν καταλαβαίνει και πολλά!! Το είδαμε το κλίμα χθές βράδυ που ο φυγόστρατος βουλευτής του ΛΑΟΣ Αιβαλιώτης βρήκε στοιχεία στο FAX της FARAN!!! Ξέρεις τι θα στηρίξει λοιπόν ο Ορθόδοξος Συναγερμός.........

 11. ευτυχια avatar
  ευτυχια 02/06/2010 06:46:08

  Αν κάποιος σοβαρός άνθρωπος αποφασίσει να ασχοληθεί σοβαρά με το ΛΑΟΣ και τον Καρατζαφέρη θα ανακαλύψει "παπάδες". Χρειάζεται μια ομάδα επιστημόνων (ψυχίατρο, εγκληματολόγο, ορκωτούς λογιστές κλπ) για να ξεκαθαρίσει τη σύνθεση και τη δράση αυτού του πολιτικού μορφώματος που δυνάμωσε απο την ανοησία της Ν.Δ. και απο τα ταμεία του Ακαταμόμαστου. Κι επειδή είμαστε εξοργισμένοι στην Θεσσαλονίκη, αν ο Παναγιώτης ο Ψωμιάδης συνεχίσει να παριστάνει τον υποψήφιο του ΛΑΟΣ, θα τον ψηφίσει μόνο το ΛΑΟΣ.Κι αν δούμε υποψήφιους στο ψηφοδέλτιό του που προέρχονται απ το ΛΑΟΣ, θα πάρει μόνο τις ψήφους τους.

  • ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ avatar
   ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ @ ευτυχια 02/06/2010 09:48:17

   Τώρα τελευταία , ευτυχία, απ΄ότι βλέπω έχει σταματήσει τους ύμνους στον Καρατζαφέρη αλλά και στον.....ΓΑΠ. Τώρα ο κ. Ψωμιάδης αντιλαμβανόμενος ότι οι νεοδημοκράτες δεν θα θέλουν να τον δουν με τις αγιογραφίες του για Καρατζαφέρη (όχι για ΛΑΟΣ-προσέξτε)και ΓΑΠ έχει αρχίζει και τα γυρίζει.
   Ομως πάλι σήμερα το πρωϊ στον Αυτιά και σε ερώτησή του αν θα είναι περιφερειάρχης ή δήμαρχος και σε παρέμβαση της Λώρας Ιωάννου ότι τον έχει προκρίνει ήδη η επίσημη ΝΔ είπε στομφωδώς "Εγώ δεν έχω ανάγκη τη ΝΔ , εχω έχω ανάγκη τον λαό.....

 12. dimeliger avatar
  dimeliger 02/06/2010 06:48:20

  Ο Φλέσσας έχει τη διαφημιστική Civitas.

 13. nina avatar
  nina 02/06/2010 07:12:03

  Σιγά ρε ευτυχία .'οχι και να χρειάζεται ο νομάρχης στήριξη απ το ΛΑΟΣ. Ο Ψωμιάδης είναι αυτόφωτος κορίτσι μου και όποιος το κατάλαβε το κατάλαβε. κάτι άλλοι ατσαλάκωτοι και καλά παιδιά θα χρειαστούν στήριξη. Ασε τις απειλές γιατί είναι σαθρές και το ξέρεις. μη δημιουργούμε εντυπώσεις.

 14. mara avatar
  mara 02/06/2010 07:16:14

  κ. Φάκτορα, σιγά-σιγά... γιατί ο τσιριδομπουμπούκος θα χάσει την φωνή του.
  Μην μας στερήσετε το θέαμα... πρέπει να έχουμε και κάποιον να γελάμε. Πως θα ξεκαλοκαιριάσουμε....

 15. χελιδόνι avatar
  χελιδόνι 02/06/2010 07:55:33

  Μήπως είχε πάει για ΑΝΤΙΤΕΤΑΝΙΚΟ;

 16. alexis avatar
  alexis 02/06/2010 08:07:53

  η Τζαβελα μετά την κυβέρνηση Μητσοτακη προσελήφθη στην ιντρακομ, αν κατι λεει αυτο...

 17. CRAZY DOCTOR avatar
  CRAZY DOCTOR 02/06/2010 08:08:18

  κατι για 30 σπιτια ειχα ακουσει για τον καρατζαφυρερ....αυτο και μονο ηταν λογος για να εξαφανιστει απο την πολιτικη

 18. μας δουλεύουν avatar
  μας δουλεύουν 02/06/2010 08:16:38

  Όλη η Ελλάδα ξέρει ότι Σημίτης, Κόκαλλης, Ζίμενς, Αγία Οικογένεια και Καρατζαφέρης είναι μέλη του οργανογράμματος μιας οργανωμένης σπείρας που λυμαινόταν το δημόσιο εδώ και 25 χρόνια.
  Ο τζίρος;
  Πάνω από 5 τρισ. δρχ.
  Οι μίζες;
  Εάν πάρουμε σαν χοντρό μπούσουλα το 2% για το πασόκ και το 8% για τα λοιπά
  γρανάζια (Χριστοφοράκοι, Καραβέλλες, Τζαβέλλες, Σκαρπέληδες, Τσοχατζόπουλοι, Γεωργίου, Τσουκάτοι, Μαντέλληδες, Τρεπεκλήδες, κλπ) μιλάμε για μίζες 500 δισεκατομμύρια δρχ, δηλ. 1,5 δισεκατομμύριο ευρώ, 1.500 εκατομμύρια ευρώ.
  Αυτά είναι μόνο οι μίζες, όχι η ζημιά του δημοσίου, που είναι προφανέστατα πολύ μεγαλύτερη.
  Τόσα λεφτά που μοιράστηκαν λίγες δεκάδες αχόρταγοι άνθρωποι, μαζί με τους "δημοσιογράφους" που έβαζαν μπροστά την κουρτίνα για να μη βλέπουμε τίποτε.
  Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί μας βρίζουν οι ξένοι!
  Τί να πείς;
  Από την άλλη προεκλογικά ο ψευταράκος ρωτούσε "που πήγαν τα λεφτά".
  Αυγά και γιαούρτια, παιδιά.
  Έστω και με δανεικά.

  • Γιαννης 3 avatar
   Γιαννης 3 @ μας δουλεύουν 02/06/2010 08:36:42

   Φιλε 'μας δουλευουν' στη θεση του Σημιτη που εγραψες βαλε ΠΑΣΟΚ.Ολη η πολιτικη του Πασοκ που εφαρμοστηκε στην Ελλαδα διαχρονικα ηταν ληστρικη για το δημοσιο συμφερον και τωρα αναρωτιομαστε γιατι καταρρεουμε οικονομικα(ΔΝΤ-ΔΑΝΕΙΟ-120 δις ευρω!!!!).Μην το ξεχασω βαλε διπλα και ολιγον Καραμανλη γιατι ειναι της μοδας.......
   Φυσικα ως δια μαγειας οι στρατιωτες της Σοσιαλιστικης συμοριας,ινστρουχτορες,'μιλαω με τον κοσμο','κανω ρεπορταζ στο πεζοδρομιο'και χορηγοι της 'Πρασινης αναπτυξης' κανουν λογο για απαξιωση της εξεταστικης,οτι δεν θα τιμωρηθει κανεις,δεν ενδιαφερει πλεον τον κοσμο και αλλα γραφικα.Οχι κυριε ημιμαθεις δεν θα περασει η προπαγανδα σας(θυμιζει DDR,CCCP,NAZI),ο βιος και πολιτεια του ΑΚΗ ειναι ο καθρεφτης της πολιτικης που επιβαλλατε ολα αυτα τα χρονια Παπαχρηστοι,Καψηδες,Αναστασιαδηδες,Χασαποπουλοι και λοιποι τενεκεδες αγραμματοι.Οι συμψηφισμοι ειναι το τελευταιο χαρτι που παιζουν γιατι βλεπουν οτι δεν τους βγαινει στο τελος και οταν αποκαλυφθει η αληθεια(εξοπλιστηκα,ΟΤΕ,ΟΠΑΠ,ΙΝΤΡΑΚΟΜ,ΖΗΜΕΝΣ,ΟΣΕ,ΥΠΕΧΩΔΕ και αλλα) τοτε θα πρεπει η να φυγουν απο την Ελλαδα ή να πεσουν στα χερια μας.Ακομα οι τιποτενιοι Γκεμπελισκοι γραφουν για την 'μαχη'που δινει ο ΛΟβερδος οσον αφορα τις συνταξεις των 400 ευρω πλεον και δεν ντρεπονται καθολου.

   ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ:ΝΑΤΟ-ΕΟΚ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΑΝΑΝ-ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ-ΡΩΣΙΑ-ΚΙΝΑ

  • ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ avatar
   ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ @ μας δουλεύουν 02/06/2010 09:52:28

   Το γεγονός όμως οτι ο Καραμανλής δίνει την βουλευτική του αποζημίωση σε φιλανθρωπικό ίδρυμα (;)δεν βγαίνει πουθενά. Ούτε από τους νεοδημοκράτες.....

   • Sebepes avatar
    Sebepes @ ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ 02/06/2010 10:24:12

    Άν γίνεται τέτοιο πράγμα χωρίς να το λένε και αφήνουν τον μεγάλο ηγέτη να τον διασύρουν έτσι τί να πώ ...
    Αίσχος, ντροπή προπαντώς απο εμάς τους Νεοδημοκράτες.

  • CRAZY DOCTOR avatar
   CRAZY DOCTOR @ μας δουλεύουν 02/06/2010 09:53:03

   ψηφισες το 90-93 ΝΔ?

 19. Determinism Is Dead avatar
  Determinism Is Dead 02/06/2010 08:31:28

  Τι κάνει η αλεπού στο παζάρι;
  Τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια;
  Τι στην ευχή κάνει το πασοκ στην εξουσία;

 20. Ιάσων Κιανός avatar
  Ιάσων Κιανός 02/06/2010 08:32:30

  Φάκτορα,

  σου δίνω και μια ακόμα πληροφορία και αν δεν με πιστεύεις έλεγξέ την.

  Ποιος βουλευτής του Καρατζαφέρη στην πιάτσα της εκλογικής του περιφέρειας αποκαλείται με το ψευδώνυμο "Ο ΚΥΡΙΟΣ 10%" ;;; και γιατί ;;;

 21. man8os avatar
  man8os 02/06/2010 08:44:59

  Αυτος ο Αδωνις ειναι τιμιος? Για τον Καρατζαφερη δεν νομιζω να ειναι τιμιος. Αλλα τον Αδωνι θα ηθελα να τον δω στην ΝΔ.

 22. fitsulas avatar
  fitsulas 02/06/2010 08:48:17

  Θυμάμαι σχόλιο κάποιου Συριζαίου σε τηλεπάνελ το βράδυ των ευρωεκλογών για την άνοδο Καρατζαφέρη: "Το εκλογικό σώμα αντάμειψε τον ΛΑΟΣ για την επιλογή Τζαβέλα στον ευρωψηφοδέλτιο." Τα ροζ καρκινώματα δίνουν και παίρνουν από παντού.

 23. Kὀριννα avatar
  Kὀριννα 02/06/2010 10:04:36

  man8o

  πῶς εἶναι δυνατόν νά θέλης αὐτόν τόν καραγκιόζη στήν Ν.Δ; παρακολούθησε τί σύζυγο διάλεξε γιά νά καταλάβης τί ἐστί Ἄδωνις,ἤ μήπως ἀμφιβάλλεις ὅτι ὁ/ἡ
  σύντροφός μας δείχνει καί τό ποιόν μας;
  Συνέκρινε τήν ἀξιοπρεπή καί σεμνή Κυρία Σαμαρᾶ μέ τήν σουρλουλοῦ Μανωλίδου(οὔτε τό ὄνομά της δέν ἄλλαξε,τόσο πολύ τόν ἐκτιμᾶ τόν μπουμποῦκο),γιά νά καταλάβης τί σύζυγο πρέπει νά ἔχη ἕνας σωστός πολιτικός.Νά μή κάνουμε ἐκπτώσεις,φίλε.
  Τήν Ν.Δ δέν θά τήν ψηφίσω μέ τίποτα ἄν δεχθῆ ἔστω καί ἕναν τοῦ ΛΑΟΣ.

  • σμπιρος avatar
   σμπιρος @ Kὀριννα 02/06/2010 15:02:03

   ep ep ep!
   Ο Αδωνις έχει κάνει πολλά λάθη, αλλά κι ενα μεγάλο καλο!
   Οσο δεν ασχολουνταν με την πολιτική, αλλά με την Ελληνική αγωγή -περιοδικό και σχολείο- και με τις εκπομπές στο βλου σκάι, έκανε πολύ κόσμο να ασχοληθεί με την ιστορία και να γυρίσει στην μελέτη της γλώσσας από τις ρίζες της΅!

   Η Αννα Τζιροπούλου ο Ανδρέας ΠΑναγόπουλος ο συγχωρεμένος, ο Αριστειδης Παπανδρέου ο Αριστοτελιστής, η Μαυροπούλου,ο Κυριακόπουλος ,η Αλτάνη, ήταν άνθρωποι που τους γνωρίσαμε απ τον Αδωνι. Που σημείωνε, το 2000-2003 είχε εταιρεια να την πω; δεν ξέρω, με την Κανέλλη και κάνανε εκπομπές που μοιράζανε στους σταθμούς στην επαρχίας, τηλεοραση και ραδιοφωνο Μη τους ΄βλέπεις που τσακώνονται από την ίδια ανάγκη ξεκίνησαν μαζί, να μιλήσουν για τα εθνικά θέματα και την γλώσσα και πήγαν εκεί που τους δώσαν φωνή.
   Η Κανέλλη πήγε οπου την αντεξαν. Κι έτσι το ΚΚΕ είδε χαίρι στη Α Αθηνών. Και ο Αδωνις πήγε στο Λαός, γιατί έκεί τον χρησιμοποίησαν και τους χρησιμοποίησε.

   Αν δεν ήταν η Κανέλλη δεν θα είχαμε την Νεμεσι και τον πολυτονικό αποκαλυπτικό της λόγο και αν δεν ήταν ο Αδωνις να σαι σίγουρη θ ακουγες πολύ λιγώτερα απ όσα ακούς μόλις πρόσφατα χάρι στις μνήμες που γεννά ο Αντώνης, στην ΝΔ.
   Ας μή ξεχνάμε πού ηταν η Γιαννάκου και οι εμμονές της και πού ο Αδωνις όταν πήρε την σημαία από τον Χριστόδουλο που πρώτος μίλησε για το συνωστισμό της Ρεπούσαινας, τον Σεπτέμβρη του '06, στην Τηνο.
   Απλά υπέταξε την ικανότητα του και τις γνώσεις του στην υπηρεσία του Καρατζαφέρη και όντας "σοφιστής χωρίς έλεγχο", οπως είπε κάποτε, έπεισε εαυτόν ότι είχε δίκαιο, πήγε στο γκρεμό και πέταξε!
   οσο για την Ευγενεία Μανωλίδου την έξετίμησα σαν μουσικό με τους "ελληνων Υμνους", ένα καταπληκτικό cd με μελλοποιημένους τους Ορφικούς ύμνους, μαζί με τις ακουστικές μνήμες μια καλοκαιρινή βραδυα στους Δελφούς, εξω από τον μουσείο, το 2007. Καταπληκτικό θέαμα κι ακρόαμα.
   Εχοντας αυτές τις εντυπώσεις πρώτες, απλά την βλέπω σε άλλη μια δραστηριότητα με επιείκια. Και ίσως κι εσύ αν την είχες γνωρίσει έτσι, να το έβλεπες με την δική μου οπτική.
   Δεν μπορώ να προβλέψω την πορεία του ζευγαριού, αλλα υποθέτω ότι θα βρούν άλλο δρόμο άν περάσει η μπορα της προβολής. αν σωθούν και βγουν "ζωντανοί" από το κισσό που τους περιβάλει και τον ανεβαίνουν νομίζοντάς τον σκαλί, έχουν να προσφέρουν πολλά.
   Ακου το cd που σου λέω.
   "Κυκλίσκω Βακχον περικιόνιον μεθυδώτην Διόνυσον!"
   Μη το βλέπεις έτσι το θέμα! Και μη λές σουρλουλού μια γυναίκα που χορεύει.
   Τους λάλησε λίγο η δημοσιότητα, αλλα μικροί είναι. Θα συνέλθουν και αν σωθούν, θα προσφέρουν. Θυμίσου το.

 24. Αγανάκτηση avatar
  Αγανάκτηση 02/06/2010 11:09:48

  Η κ.Τζαβέλλα ήταν στα μέσα και στα έξω της Ιντρακόμ άρα και της Siemens εκείνη την εποχή, μήπως δεν ξέρει ποιο μικρό κόμμα τα πήρε; Ας ενημερώσει τον νυν αρχηγό της...

 25. area51gr avatar
  area51gr 02/06/2010 11:20:51

  "Η κ.Τζαβέλλα ήταν στα μέσα και στα έξω της Ιντρακόμ άρα και της Siemens εκείνη την εποχή"...... E... Τότε τι ρωτάτε τι έκανε στην Ατζέντα του Χριστοφοράκου;..

  Δηλαδή, όποιος είναι στην Ατζέντα του Χριστοφοράκου είναι εγκληματίας;..

  Ή μόνο όποιος μας βολεύει στις θεωρίες συνωμοσίας, για πολιτικά οφέλη που κάνετε;....

  Μα φυσικά και θα υπήρχε στην ατζέντα αφού η Τζαβέλα ήταν της Intracom που σχετίζεται με την Siemens!... Εκτός κι αν θεωρείτε πιο λογικό ότι η Intracom και η Siemens δεν είχαν καμιά επαφή δια μέσου των συμβούλων τους!...

  • area51gr avatar
   area51gr @ area51gr 02/06/2010 14:59:15

   ... τράβα εσύ! :Ρ

   • τάρας μπούλμπα avatar
    τάρας μπούλμπα @ area51gr 02/06/2010 19:34:20

    area, ωφείλω να ομολογήσω ότι είσαι άξιος οπαδός του Adonis και του καιροσκόπου μποντιμπιλντερά.

    Σου αξίζουν και τους αξίζεις, χέρι-χέρι!

    ΥΓ για δες τι σε δασκάλεψε ο Adonis στο φόρουμ, εχουμε τίποτα καινούργιο;

    • area51gr avatar
     area51gr @ τάρας μπούλμπα 02/06/2010 20:48:06

     Ναι είμαι οπαδός - του Άδωνι μόνο. Τον Καρατζαφέρη τον εκτιμώ επειδή εμπιστεύομαι την κρίση του Άδωνι. Αν δεν τύχαινε να δω τον Άδωνι στον Evonymo και να πω.. "Ώπα! Εδώ είμαστε!.. Ένας λογικός, Εργατικός άνθρωπος που δεν φοβάται να λέει την γνώμη του!.... ", δεν θα είχα ασχοληθεί ποτέ με την πολιτική......

     Γιατί δυστυχώς σε όλη μου την ζωή, ελάχιστα λογικά άτομα που να αξίζει να τα σέβομαι συνάντησα!... Ξεκινώντας δε, την επικοινωνία μου με Αριστερούς (πλειοψηφία στα παν/μια), ένιωθα πως ζω σε έναν παρανοϊκό κόσμο! .... :Ρ

  • Hellas-Orthodoxy avatar
   Hellas-Orthodoxy @ area51gr 02/06/2010 15:19:33

   Οχι,εγκληματιας ειναι αυτος που ευαγγελιζεται ρηξη και ανατροπη και μαζευει στο κομμα του τα θλιβερα απομειναρια της κομπινας και της απατεωνιας.

   • area51gr avatar
    area51gr @ Hellas-Orthodoxy 02/06/2010 16:10:12

    Αυτός είναι ο νέος ορισμός της λέξης "εγκληματίας" από το έγκυρο λεξικό-blog Hellas-Orthodoxy;;;;

    αχαχαχα! :P Διαφωνώ πάντως με αυτό τον ορισμό...

 26. τάρας μπούλμπα avatar
  τάρας μπούλμπα 02/06/2010 11:35:05

  κοίτα να δείς πως αλλάζουν οι καιροί...οι οπαδοί του κωλοτούμπα, συνήγοροι του Κόκκαλη, του Χριστοφοράκου και της Τζαβέλενας (που τους την "πούλησε" ως την νέα Μπουμπουλίνα..)

  Αλλά εδώ θα μου πείς ο ΓΑΠ προσχώρησε στο "πατριωτικό κίνημα" και ο Σημίτης έγινε εθνικό κεφάλαιο, εκεί θα κολλαγανε;

  • τάρας μπούλμπα avatar
   τάρας μπούλμπα @ τάρας μπούλμπα 02/06/2010 11:37:42

   Ζήτω το Έθνος! Ζήτω η Θρησκεία! Ζήτω η πατριδοκαπηλεία!

  • area51gr avatar
   area51gr @ τάρας μπούλμπα 02/06/2010 11:52:03

   Re: η τζαβελα με τον χρηστοφορακο?

   Δημοσίευση από ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ » Τετ. Ιουν. 02, 2010 7:45 am

   Η κα Τζαβέλα τότε ήταν αντιπρόεδρος της Ιντρακόμ, η Ιντρακόμ και η Siemens έκαναν πολλές δουλειές μαζί, άρα το περίεργο θα ήταν να μήν είχε συναντήσει τον Χριστοφοράκο η κα Τζαβέλα. Ευτυχώς δεν έχει κάνει καμμία δήλωσι ότι δεν ήξερε τον Χριστοφοράκο, όπως κάποιοι άλλοι....πείτε δε του Δημητράκη τον οποίο εγώ πια δεν τον διαβάζω, ότι τότε η κα Τζαβέλα ήταν στέλεχος της Ν.Δ. και υποψήφια βουλευτής της στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας...

   http://www.adonisgeorgiadis.gr/phpbb3/viewtopic.php?f=2&t=680

   Μα πόση παραπληροφόρηση κάνουν τα πολιτικοποιημένα blog...
   Πιάνουν κάτι ανόητο, δημιουργούν κατηγορίες.. και μάλιστα οι κατηγορίες αυτές, δεν απευθύνονται προς τα σωστά άτομα, αλλά προς τα άτομα που βολεύει τους πολιτικοποιημένους bloggers... Μπράβο που χάνετε την αξιοπιστία σας!...

   Και τα ίδια κάνουν και οι ανεγκέφαλοι σχολιαστές.. Δώσε αίμα στην αρένα - γιατί καυλ...νουν!.. Και μετά περιμένετε να πάμε μπροστά σαν χώρα, με τις ορέξεις που έχετε!...

   • Γιώργος avatar
    Γιώργος @ area51gr 03/06/2010 17:22:17

    "Η κα Τζαβέλα τότε ήταν αντιπρόεδρος της Ιντρακόμ, η Ιντρακόμ και η Siemens έκαναν πολλές δουλειές μαζί"

    Αν έκαναν πολλές δουλειές μαζί λέει..Η Siemens τη μισή Ελλάδα είχε λαδώσει. Η κα Τζαβέλλα δεν είχε πάρει χαμπάρι τίποτα;;;

 27. διερωτώμαι avatar
  διερωτώμαι 02/06/2010 13:01:20

  Πραγματικά αγωνιώ να μάθω ποιά εξήγηση θα δώσει ο Πρόεδρος και οι οπαδοί του...

  • area51gr avatar
   area51gr @ διερωτώμαι 02/06/2010 13:22:17

   Την πιο απλή και λογική, που απ' ότι φαίνεται οι περισσότεροι δεν είναι ικανοί ούτε να αντιληφθούν!... Πράγμα που αποδεικνύει γιατί φτάσαμε εδώ σήμερα!
   http://www.adonisgeorgiadis.gr/phpbb3/viewtopic.php?f=2&t=680&sid=ab077f7fb38266a970a05e4eddfefef0

   Η κα Τζαβέλα τότε ήταν αντιπρόεδρος της Ιντρακόμ, η Ιντρακόμ και η Siemens έκαναν πολλές δουλειές μαζί, άρα το περίεργο θα ήταν να μήν είχε συναντήσει τον Χριστοφοράκο η κα Τζαβέλα. Ευτυχώς δεν έχει κάνει καμμία δήλωσι ότι δεν ήξερε τον Χριστοφοράκο, όπως κάποιοι άλλοι....πείτε δε του Δημητράκη τον οποίο εγώ πια δεν τον διαβάζω, ότι τότε η κα Τζαβέλα ήταν στέλεχος της Ν.Δ. και υποψήφια βουλευτής της στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας...

   • τάρας μπούλμπα avatar
    τάρας μπούλμπα @ area51gr 02/06/2010 16:29:01

    Δηλαδή επαίρεσαι κιολας που έβαλε ο Πρόεδρας στενό συνεργάτη του Χριστοφοράκου και του Κόκκαλη στο "εθνοπατριωτικό" ΛΑΟΣ;

    Δεν αντιλαμβάνεσαι την πολιτική διάσταση; Δεν αισθάνεσαι λίγο χαχόλος που στην φορέσανε φέσι, με δυο τρεις πατριωτικές κορώνες για ντεκόρ;

    αιντε μετα τον "πατριώτη" ΓΑΠ, το εθνικό κεφάλαιο με τις ελιές Αμφίσσης, τον Adonis, τον Ψινάκη, τον αστράτευτο Ράμπο Αιβαλιώτη να δούμε και την μεγαλοκοπέλα στο πλευρό του laosfuhrergruppen.

    Απολαυσις! που λέει και ο υστερικός τηλεβιβλιοπώλης

  • απαντώ avatar
   απαντώ @ διερωτώμαι 02/06/2010 13:24:50

   Την πιο απλή και λογική, που δυστυχώς οι περισσότεροι αδυνατούν να καταλάβουν... Δείγμα του γιατί φτάσαμε ως εδώ σήμερα!...

   Από το forum του Γεωργιάδη:

   Η κα Τζαβέλα τότε ήταν αντιπρόεδρος της Ιντρακόμ, η Ιντρακόμ και η Siemens έκαναν πολλές δουλειές μαζί, άρα το περίεργο θα ήταν να μήν είχε συναντήσει τον Χριστοφοράκο η κα Τζαβέλα. Ευτυχώς δεν έχει κάνει καμμία δήλωσι ότι δεν ήξερε τον Χριστοφοράκο, όπως κάποιοι άλλοι....πείτε δε του Δημητράκη τον οποίο εγώ πια δεν τον διαβάζω, ότι τότε η κα Τζαβέλα ήταν στέλεχος της Ν.Δ. και υποψήφια βουλευτής της στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας...

 28. παύλος avatar
  παύλος 02/06/2010 13:35:35

  Πραγματικά είναι απίστευτα αυτά που αναγιγνώσκει κανείς σ'αυτό εδώ το θέμα. Εγώ δεν θα λάβω θέση για τον αν ο Καρατζαφέρης ή η Τζαβέλλα είναι ή δεν είναι τίμιοι, δεν μπορώ να το γνωρίζω, εύχομαι να είναι, αν όχι ας πάνε από κει που ήρθαν, αν βέβαια αποδειχτεί κάτι τέτοιο.....αλλά πραγματικά μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει το γεγονός ότι αντί να ασχολείστε μήπως και καθαρίσει η ΝΔ από τα αμέτρητα λαμόγια που έχουν κατασπαταλήσει το δημόσιο χρήμα (όπως και οι Πασόκοι άλλωστε και μάλιστα σε μεγαλύτερο βαθμό) στους οποίους οφείλεται η καταβύθιση της στις τελευταίες εκλογές (δυστυχώς), αντί λοιπόν να επιθυμείτε να αποκαλυφθούν τα γαλάζια λαμόγια που κατακρήμνισαν την εικόνα του κόμματος (που είναι ουκ ολίγα) και είναι μπλεγμένα σε τόσα σκάνδαλα, ασχολείστε με τα δήθεν σκάνδαλα ενός κόματος του 5% με μόλις 3 χρόνια κοινοβουλευτικής ζωής.
  Αν συνεχίσετε έτσι, μάλλον δεν θα ξαναδείτε ποτέ εξουσία και δυστυχώς το Πασοκ θα ολοκληρώσει την καταστροφή της Ελλάδος. Έλεος δηλαδή.....

 29. Τζαβέλλα avatar
  Τζαβέλλα 02/06/2010 13:36:38

  Παιδιά, μην τρελαίνεστε. Η Τζαβέλλα δούλευε για τον Κόκκαλη. Η Siemens Hellas με τον Κόκκαλη έκανε δουλειές.

  Αλλοίμονο αν δν ήταν στην Ατζέντα Χριστοφοράκου η Μάνατζερ του Κόκκαλη

 30. τάρας μπούλμπα avatar
  τάρας μπούλμπα 02/06/2010 14:05:32

  καλα κάνεις και δεν παίρνεις θέση Παύλο, άλλωστε ο Πρόεδρος δεν γίνεται να είναι απατεώνας, του εκατσε και το περιστερι στο κεφαλι..

  συνεπως για να καταλάβω : το πουλεν του Μητσοτάκη, ο προεδρος της Νίκης, εχει το δικαίωμα να κανει τον τιμητη και να μπερδευει ντουλαπάδες με υπουργικά συμβούλια για να θολώσει τα νερα, και εμεις πρεπει να κανουμε μόκο

  κοντευει ν'αγιάσει ο άνθρωπος και εμεις οι αχρειοι τον κατασυκοφαντούμε

  ρε τι ακουμε μεσημεριάτικα..

  • τάρας μπούλμπα avatar
   τάρας μπούλμπα @ τάρας μπούλμπα 02/06/2010 14:07:51

   ΥΓ αν "αναγιγνώσκει" και ο Adonis το παρόν, χαιρετισμούς στην μπουμπούκα

 31. Hellas-Orthodoxy avatar
  Hellas-Orthodoxy 02/06/2010 15:21:25

  Ερωτηση:Αν χτιζεις ενα καινουριο καθαρο σπιτικο,θα βαλεις μεσα καποιους που εχουν λερωμενα χερια να σου ακουμπησουν τα καινουρια επιπλα και τους τοιχους;

  Ας απαντησουν σ αυτο οι προπαγανδιστες του Λαος που επιασαν κι εδω δουλεια και τα ξαναλεμε.Αντε γιατι και το δουλεμα εχει τα ορια του!

 32. ΑνευΣημαΣιας avatar
  ΑνευΣημαΣιας 02/06/2010 16:27:00

  http://www.newstime.gr/?i=nt.el.article&id=3604


  "Η Νίκη Τζαβέλα, σε αποκαλυπτική συνέντευξη στο newstime.gr, που θα συζητηθεί:
  "Αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Σήμερα, ο Γιώργος Καρατζαφέρης έχει αμβλύνει σημαντικά την στάση του. Πρόσφατα, εκφράσθηκε πολύ θετικά για τον κ. Σημίτη ενώ ΤΟ ΒΗΜΑ δημοσιεύει συχνά συνεντεύξεις του».

  Ώστε έτσι κ. Νίκη, ο Καρατζαφέρης έχει αμβλύνει σημαντικά την στάση του....
  Χμμμ...
  Άρα δεν προσχώρησες εσύ στις θέσεις του! Δεν άφησες τις καλοπληρωμένες δουλίτσες σου για τα μάτια του, χωρίς να του ζητήσεις τις ...χάντρες και τα...ξεματιάσματα (φτού σου φασίστα και άλλα τέτοια).
  Μάλλον τον εξέτασες και όταν τον είδες αρκετά ...αμβλυμμένο, του έκανες την τιμή να αναλάβεις την "αγγαρεία" να τον εκπροσωπήσεις στην Ευρωβουλή !
  ‘Ετσι λοιπόν εξηγούνται όλα!
  Ακόμα και η προσκληση και η αποδοχή της να παραστεί ο Κατατζαφέρης στο Παγκόσμιο Ισρατηλίτικο συνέδριο! Γι αυτό τον έπιασε πόνος για το πόσο μόνος νοιώθει ο Καταστρόφιας, ο Στάλιν της Μεσογείου στον αγώνα του
  1. να επαναφέρει το σχέδιο Αννάν,
  2. να αφελληνίσει το νησί,
  3. να ξεπουλήσει τους αγώνες του Τάσσου Παπαδόπουλου,
  4. να συναγωνιστεί τους Συριζιώτες, τους Πασόκονουδουκαίους και όλους τους άλλους ... πικρούς Αννανάδες
  5. να καταστρέψει τους δεσμούς όλους που συνιστούν την πανάρχαια ιστορια του νησιου και την Ελληνικότητά του.
  'Αλλος λοιπόν υπέβαλε τις συστατικές του και άλλος ήταν ο επιλέγων σ΄ αυτό το παζάρι της δικής μας οντότητας, σαν αρνιά στο μαντρί του ...Μαύρου γάτου!
  Αλλά δεν το υπολόγισε καλά το θέμα ο ..."Εγώ είμαι ο αρχηγός σ΄ αυτό το μαγαζί"
  Εμείς αγαπητέ μου φύγαμε από αλλού, την κοπανήσαμε από άλλα μαντριά , ασφαλέστερα και πιο ...προσοδοφόρα, θα κολώσουμε τωρα να σου κουνήσουμε το μαντήλι;
  Είσαι μακριά νυχτωμένος!!!!
  Γιατί αν σ΄ έπεισε κάποτε ο Γιανναράς πως οι ψηφοφόροι σου είναι "απαίδευτοι και ακαλλιέργητοι", την πάτησες, όπως έκανε κι εκείνος!
  Δεν χειραγωγούμαστε!
  Κι εκείνος να κάνει λάθος, χαλάλι! Δεν θα του ...λείψουμε από το μέτρο- κυριολεκτώντας- σ΄ έσένα όμως αγαπητέ το κόστος θα είναι αισθητό!
  Κι όπως ξέρεις καλλίτερα από τον καθένα, έχασες τις εκλογές του 2004 για μια παρόλα, και κέρδισες εκείνες της Ευρωβουλής γιατί σου δόθηκε μια ευκαιρία που σε έφερε αργότερα με 10 βουλευτές στη Ελληνική βουλή. Λευκή επιταγή δεν κόψαμε κ. αμΒλυμμένε (προσέχω πολύ τα ομόηχα!).
  Μια μεταχρονολόγηση την επιτρέψαμε , αλλά ως εδώ! Θα το διαμαρτύρουμε το γραμμάτιο!!! Και θα σε γράψουμε στον Τειρεσία της πραγματικότητας μας, γιατί δεν έχουμε χρόνο να σ΄ εμπιστευτούμε και να τεστάρουμε ως πρός την συνέπεια την εκλεκτή σου!
  Δεν προκάνουμε!
  Κανένα στοιχείο δεν συνηγορεί στο να πιστούμε ότι η Φερε-σιγά μη την φέρει-Νίκη έχει προστρέξει στις ιδέες σου και τις υποτιθέμενες-ευαισθησίες σου! Μάλλον το αντίθετο έγινε!
  Κανείς δεν μπορεί, με αυτά που λέει η πεφιλημένη πολυΣύμβουλη επιλογή σας, να είναι σίγουρος για το ποιόν της. Άσε που τα "σίγουρα" τα ποντάρουν …αλογομούρηδες."

  Παλιό, περί Νίκης. Αλλά επεξηγηματικό συμπεριφορών και προσεγκίσεων

 33. Kὀριννα avatar
  Kὀριννα 02/06/2010 16:45:18

  σπίρε,
  γιατί μπερδεύεις τήν Μαυροπούλου καί τήν Τζιροπούλου μέ τό ζεῦγος Γεωργιάδη;
  Αὐτές οἱ δύο δασκάλες εἶναι ἀξιοπρεπέστατες,καί ἀμφιβάλλω ἄν συμφωνοῦν μέ τά τοῦ Ἀδώνιδος καί τῆς Μανωλίδου.
  ΔΕΝ ὑπάρχει περίπτωσις ἡ Τζιροπούλου νά ἐγκρίνη κάτι τέτοια μολονότι δέν τῆς πέφτει λόγος.
  Ἡ Μανωλίδου ἄν ἦταν μουσικοσυνθέτις σοβαρή δέν θά κατέληγε,δίπλα στόν Ψινάκη σέ ἠλίθιες ἐκπομπές.Γι΄ αὐτό καί τήν ἀποκαλῶ σουρλουλοῦ.
  Ἡ θέσις συζύγου πολιτικοῦ ἀνδρός εἶναι στήν σκιά του,ἐφ΄ ὅσον τόν ἀγαπᾶ,καί τόν σέβεται,διαφορετικά τόν καταστρέφει.
  Τόν δίσκο της τόν ἔχω.Γιά μένα εἶναι μετριότις.
  Ὁμολογουμένως καλλίτερα νά χορεύη παρά νά συνθέτη.

 34. ευτυχια avatar
  ευτυχια 02/06/2010 16:50:55

  area51gr@
  Απίστευτος ο κόσμος κι ο χαρακτήρας μας! Δηλαδή η κ.Τζαβέλλα όσο ήταν στην Ν.Δ. χρεώνεται στην Ν.Δ. και τώρα που είναι ΛΑΟΣ, είδε το φως το αληθινό και είναι άλλο πρόσωπο. Εκανε μεταμόχευση εγκεφάλου.
  Οσο για τις δουλειές SIEMENS-INTRAKOM ακριβώς αυτό λέμε και μεις οι καημένοι.Οτι κανανε business. Και συναντιότανε.Στου κασίδι το κεφάλι και στων συνταξιούχων την τσέπη.Μαζί τους συχνά πυκνά συναντούσαν και καναν Μαντέλη.

  • area51gr avatar
   area51gr @ ευτυχια 02/06/2010 18:52:59

   @ ευτυχία..

   1. 9 χρόνια είναι αρκετό διάστημα για να αλλάξει κάποιος πράγματα στην ζωή του - ειδικά αν οι καταστάσεις και οι "παρέες" τον καθοδηγήσουν σωστά. Εκτός κι αν εσύ πιστεύεις ότι μια ζωή τα ίδια μυαλά και συμπεριφορές κουβαλάει ο κόσμος!... Επίσης, αυτό που λέω, είναι ότι είναι ανόητο να κατηγορούν το Λα.Ο.Σ. για την Τζαβέλλα, με αφορμή αυτό το "ανούσιο" γεγονός μετά από 9 χρόνια, και να κάνουν μόκο για την ΝΔ την οποία αφορούσε αυτό το γεγονός τότε!..

   Και να φέρω ένα παράδειγμα. Αν κάποιος πριν 10 χρόνια έκανε κακές παρέες και έκλεβε (υποθετικά), και μετά από 10 χρόνια έχει γίνει πιστός χριστιανός και κάνει μόνο καλό, και αποδειχτεί ότι πριν 10 χρόνια έκλεβε, ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΕΧΤΗΚΕ και όχι τις τότε κακές παρέες;... Είναι λίγο τονισμένο, μόνο και μόνο για να αντιληφθείτε τι λέτε και πόσο μονόπλευρα και λανθασμένα σκέφτεστε...

   Η διαφορά με την "εκκλησία" και το "ΛΑ.Ο.Σ." στο παραπάνω παράδειγμα, δεν είναι οτι το "ΛΑ.Ο.Σ." είναι Άγιο (όπως κάποιοι στενόμυαλοι μπορεί να αναρωτηθούν), αλλά ότι την εκκλησία την βλέπετε ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ, ενώ το ΛΑ.Ο.Σ. ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ!.. Δηλαδή κρίνετε όχι αντικειμενικά, αλλά βάση αυτού που σας αρέσει εσάς προσωπικά!... Οπότε αυτά που βγάζετε ως συμπεράσματα, είναι απλά για τα σκουπίδια...

   2. Αν συνδυάζεις τόσο προκλητικά την λέξη "δουλειά" με την λέξη "μίζες" τότε σίγουρα δεν έχεις δουλέψει ποτέ στην ζωή σου!... Και τότε δικαιούσαι να λες ότι λες λόγο άγνοιας της πραγματικότητας!...

   :)

 35. σμπιρος avatar
  σμπιρος 02/06/2010 17:04:08

  Προφανώς εσύ δεν ξερεις και απορείς. Η Ελληνική Αγωγή ειτε σχολείο είτε Περιοδικό είναι του Γεωργιάδη. Ειτε το πιστεύεις είτε όχι. Τα βιβλία της Τζιροπούλου εν τη λεξει λόγος και Πως η ελληνική γονιμοποίησε τις γλώσσες τηςΕυρώπης ( δεν θυμαμαι ακριβώς τον τίτλο, η μέθοδος της Μαυροπούλου εχει εκδοθεί απο τις εκδόσεις Γεωργιαδη διδάσκεται στην Ελληνική Αγωγή. Εσύ τί λες δεν εχουν σχέση; Αν δεν σ΄ αρέσει η αλήθεια άλλου παπά ευαγγέλιο.
  Σου το είπα και γώ η προβολή και η διαχείρησή της έχει και τα πολλά κακά της. Ο καθείς με τα εργα του. Οσο για το άν βρίσκεις καλό το κομμάτι που σου είπα κι επιμένεις στο σουρλουλου τί να πω. Μπορεί οι μουσικές σου γνώσεις να σε κάνουν καλλίτερο κριτή. Εμένα μ΄ άρεσε γιατι με΄ αυτόν το δισκο που τον ακούω κάθε βράδυ, έμαθα όλους τους ύμνους που ακούω ξαναγέμισα το μυαλό μου τον θείο έλληνα λόγο και καθε βράδυ τον ξεπλένω από την μαγαριά της μέρας που περνάει.

  Μη κρί΄νεις τα λάθη των ανθρώπων. Ολοι κάνουμε λάθη. Στάσου σε τί καλό μπορεί να προσφέρουν. Και αυτοι οι δυο μπορεί να το ξανακαταφέρουν. Ειτε στην πολιτική, είτε εκτος αυτής.
  Καθε τριτη στο βλου σκαϊ η Τζιροπόύλου κάνει μαθημα Αρχαιων έλληνικών, είτε με τον αδωνη είτε με τον Λεωνίδα. Με Η χωρίς αξιοπρέπεια, δεν ξέρω!
  ειδέ και κρίνε!

  • τάρας μπούλμπα avatar
   τάρας μπούλμπα @ σμπιρος 02/06/2010 17:37:17

   "Εμένα μ΄ άρεσε γιατι με΄ αυτόν το δισκο που τον ακούω κάθε βράδυ, έμαθα όλους τους ύμνους που ακούω ξαναγέμισα το μυαλό μου τον θείο έλληνα λόγο και καθε βράδυ τον ξεπλένω από την μαγαριά της μέρας που περνάει"

   προσοχή στο πλύσιμο,μόνο κρύο νερό γιατί θα σουρώσει

   • Akyros avatar
    Akyros @ τάρας μπούλμπα 03/06/2010 10:15:37

    ΘΑ ΜΠΑΣΕΙ ΛΕΜΕ!
    οχι θα σουρώσει!

 36. Kὀριννα avatar
  Kὀριννα 02/06/2010 18:17:10

  σμπίρο,
  δέν ἀνέφερα ἄν ἔχουν σχέσι οἱ δύο κυρίες μέ τόν Γεωργιάδη ἤ ὄχι.
  Ἔγραψα ὅτι ἀμφιβάλλω γιά τό ἄν συμφωνῆ ἡ Κυρία Τζιροπούλου μέ αὐτά διότι γνωρίζω τίς ἀρχές της.Εἶναι μία πραγματική Ἑλληνίδα.
  Ἦταν δασκάλα μου γιά πολλά χρόνια καί πολύ τήν ἐκτιμῶ.
  Δέν μέ ἐνδιέφερε ποτέ ποίου ἦταν τό σχολεῖο.Τήν δασκάλα μου ἄκουγα καί ἀπό αὐτήν ἔμαθα πολλά καί τήν εὐχαριστῶ.
  Οἱ περισσότεροι πηγαίναμε γιά τά μαθήματα,ὄχι γιά τόν Γεωργιάδη.
  Ὡς προς τήν Μουσική τῆς νεαράς,αὐτό εἶναι θέμα γούστου.Πιστεύω πάντως πώς ἄν ἀγαπᾶς τήν σύνθεσι δέν ξεπέφτης σέ φτηνά show συνεργαζόμένη μέ κάθε καρυδιάς καρύδι.
  Γιά νά εἶμαι δίκαιη,πρέπει νά παραδεχθῶ ὅτι Οὐδέποτε ὁ Γεωργιάδης ἐκμεταλεύθηκε τό σχολεῖο,γιά νά κερδίση ψήφους.
  Ἄλλωστε οἱ περισσότεροι,ὅσο ἤμουν ἐγώ ἐκεῖ,δέν ὑποστήριζαν τό κόμμα του.
  Λάθη νά συγχωρήσω δικά σου καί ἄλλων ὄχι ὅμως πολιτικῶν,διότι παίζουν μέ τήν ὕπαρξι τῆς πατρίδος μου καί κατά προέκτασι τῆς δικῆς μου.

 37. σμπιρος avatar
  σμπιρος 02/06/2010 19:13:01

  Μόνη σου τα είπες όλα!
  Αλλά εσύ την είχες δασκάλα έδώ, την κ. Τζιροπούλου, προφανώς όπως καταλαβαίνω στην Στουρνάρη, απαξιώνοντας τον φίλο της, τον εργοδότη της, τον συνεργάτη της, τον συνεταίρο της.
  Ομως εγώ στον Εβρο το 2000-2004 καθόμουν και την άκουγα και το μπορούσα, αγκαλια με το γυιό μου στην τελευταία τάξη του δημοτικού , χάρι σ΄ αυτήν και τον Αδωνη.
  Και σήμερα τον καμαρώνω στο Ιστορικό Αρχαιολογικό. ΤΟυ άρεσε να την ακούει και το κατάφερε, χάρι στη προσπάθεια που έκανε ο νεαρότατος τότε ...Ελλαδέμπορας, οπως τον λένε πολλοί!
  Δεν συμφωνώ σε παραπολλά τώρα πια, αλλά θα τον κρίνω πάντα με επιείκια γιατί ήταν αιτια πολλών συζητήσεων και πολλών βιβλίων που τα παιδια μου και γώ χαρήκαμε.
  "Ποτέ δεν εκμεταλλευτηκε την Αγωγή για ψηφοθηρία". Αυτό τα λέει όλα νομίζω.
  Αλήθεια γιατί δεν ρωτάς αφου την έχεις δασκάλα την κυρία Τζιροπούλου να δείς αν εκτιμά τον Αδωνη; Ετσι θα έχεις απευθείας αποψη.
  Χωρίς υποθέσεις!
  Χαίρε και υγίαινε!

 38. ευτυχια avatar
  ευτυχια 02/06/2010 19:23:58

  area@
  Επειδή δικαούσαι μιας απάντησης, μάθε οτι έπεσες τόσο μα τόσο εξω.Δουλεύω ασταμάτητα απο τα 18 (μόλις τελείωσα το σχολείο μπήκα στο Πανεπιστήμιο και στην δουλειά μου).Στην πορεία έκανα μεταπτυχιακό δουλεύοντας στην Ελλάδα και στην Αγγλία και μέχρι τώρα δεν σταμάτησα ΣΤΙΓΜΗ.Να προσθέσω οτι πρίν τα δεκαοκτω, δούλευα τα καλοκαίρια όχι γιατί είχα ανάγκη να το κάνω, αλλά απο διεστραμμένη επιθυμία της ανεξαρτησίας που μου φέρναν τα λεφτά. Ωσπου να καταφέρω να ανεξαρτοποιηθώ απο τα τελευταία.
  Μια ερώτηση: Θεωρείς τις business στην Ελλάδα, φυσιολογικές ή οχι? Εγω συνδέω τη δουλειά με τις μίζες ή οι ίδιοι οι Ελληνες επιχειρηματίες? Ηταν φυσιολογική η επιχειρηματική δραστηριότητα στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια? Αν ναι, γιατί δεν μας βγήκε? Άν είναι φυσιολογικό να κάνεις business με μίζες τότε γιατί κατηγορούμε τον Χριστοφοράκο? Γιατί κλαίνε οι συνταξιούχοι τις συντάξεις τους-έπεσαν στον βωμό των business.
  Οσο για το ΛΑΟΣ είναι τουλάχιστον αστείο να το συνδέεις με την εκκλησία -και όχι μόνο γιαΤί δεν έχει τον Θεό του :)
  Ο Χριστιανισμός είναι Θρησκεία και Κοσμοθεωρεία που βασίζεται στην Αγάπη και στην Συγχώρεση. Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι οι μεγάλοι Αγιοι του ήταν μετανοημένοι παραβάτες. Το ΛΑΟΣ είναι πολιτικό Κόμμα: Αν μας πεί οτι δέχεται μετανοημένους στους κόλπους του, πρέπει να δεχτεί οτι και τα άλλα Κόμματα μπορούν να δέχονται μετανοημένους. Εχει σημασία το ποιές Αρχές δηλώνεις οτι έχεις: ετσι κρίνεσαι. Δεν έχει σημασία αν εμείς είμαστε ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ ή όχι.Σημασία έχει πόσο υποκριτής είναι ο Καρατζαφέρης.Κι επειδή εσύ τον βλέπεις ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ μην τον συγκρίνεις με την εκκλησία, γιατί το μόνο κοινό που έχει είναι το ότι "κλεβει εκκλησία" ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ.

  • area51gr avatar
   area51gr @ ευτυχια 02/06/2010 20:41:47

   @ ευτυχία

   Διάβασε τι μου γράφεις καλύτερα:

   "Θεωρείς τις business στην Ελλάδα, φυσιολογικές ή οχι? Εγω συνδέω τη δουλειά με τις μίζες ή οι ίδιοι οι Ελληνες επιχειρηματίες? Ηταν φυσιολογική η επιχειρηματική δραστηριότητα στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια? Αν ναι, γιατί δεν μας βγήκε? Άν είναι φυσιολογικό να κάνεις business με μίζες τότε γιατί κατηγορούμε τον Χριστοφοράκο? Γιατί κλαίνε οι συνταξιούχοι τις συντάξεις τους-έπεσαν στον βωμό των business."

   Οι business στην Ελλάδα άλλες είναι φυσιολογικές και άλλες όχι.. Συνήθως όσες εμπλέκονται με Δημόσιο εμπεριέχουν μιζα (το "σύστημα" βλέπεις!). Οι Business όμως μεταξύ εταιριών, επιχειρηματιών και επαγγελματιών δεν ειναι αναγκαίο ότι θα έχουν μίζα μέσα. Επίσης δεν νομίζω ότι για κάθε δουλειά που κάνω παίρνω μίζα (ως ελ. επαγ) και δεν το ξέρω. Εσύ;

   Νομίζω ότι ο κάθε ΛΟΓΙΚΟΣ άνθρωπος, που έχει δουλέψει και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΙΖΕΣ, το αντιλαμβάνεται!... Θεωρώντας ότι είσαι λογικός άνθρωπος, και πως δεν έχεις πάρει μίζες για τις business σου, κατέληξα στο πιο καλοπροαίρετο συμπέρασμα... Στο πως μάλλον... δεν έχεις κάνει business (δουλειά) ποτέ. Τελικά μάλλον αλλού πρέπει να καταλήξουμε, σύμφωνα με τα όσα μας λες!

   Από εκεί και πέρα... Πάμε στις ερωτήσεις μια μία:

   1. Άλλες business είναι φυσιολογικές άλλες όχι. Σε καμιά περίπτωση η "δουλειά" δεν σημαίνει "μίζα"!...
   2. Εσύ συνδέεις την δουλειά με τις μίζες, και κάποιοι από τους Έλληνες επιχειρηματίες.
   3. Κάποια επιχειρηματική δραστηριότητα δεν ήταν φυσιολογική... Εκτός κι αν θες να μας πεις ότι όλοι μας είμαστε μη φυσιολογικοί!
   4. Γιατί όπως είπα, κάποιοι δεν είχαν φυσιολογική επιχειρηματική δραστηριότητα. Αν ΟΛΟΙ δεν είχαν φυσιολογική επιχειρηματική δραστηριότητα, θα είχαμε καταστραφεί πριν δεκαετίες!.. Το κακό είναι ότι πλέον η μη φυσιολογική επιχειρηματική δραστηριότητα, επειδή δεν τιμωρείται αλλά προμοτάρεται, οδηγεί όλο και περισσότερους επιχειρηματίες σε αυτό το δρόμο. Αλλά σε καμιά περίπτωση δεν είναι όλοι / δεν είμαστε όλοι οι Έλληνες μιζαδόροι.
   5. Τον Χριστοφοράκο τον κατηγορούμε γιατί δεν είναι Φυσιολογικό να κάνουμε business με μίζες. Και οι λίγοι (αλλά ισχυροί) που το κάνουν, πρέπει να κατηγορούνται. ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΛΙΓΟΙ, και όχι όλοι, άρα δεν ισχύει το ότι business=μίζες.
   6. Είναι άσχετο!

   Ξαναγυρνώντας λοιπόν στην αρχή δικαιούσε μια απάντηση στο:
   "Επειδή δικαούσαι μιας απάντησης, μάθε οτι έπεσες τόσο μα τόσο εξω. Δουλεύω ασταμάτητα απο τα 18..."... Δεν έπεσα έξω παρά μόνο φαινομενικά. Η απάντηση που έδωσα ως η πιο καλοπροαίρετη θεωρούσε ως δεδομένο το ότι είσαι Λογικό άτομο και Δεν ζεις με μίζες (οπότε θα σου φαινόταν φυσιολογική αυτή η κατάσταση).. Απ' ότι φαίνεται όμως, ή Λογικό άτομο ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ, ή ΖΕΙΣ με μίζες!...

   Επειδή από τις απαντήσεις σου, δεν ζεις μια ζωή με μίζες, καταλήγω ότι δεν είσαι λογικό άτομο. Αφήνεις τον συναισθηματισμό να σε παρασέρνει, και καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι στην Ελλάδα: "δουλειά" = "μίζες", παρότι εσύ Η ΙΔΙΑ έχεις δουλέψει και δουλεύεις ΧΩΡΙΣ ΜΙΖΕΣ!... ... Εκτός κι αν δουλεύεις και εσύ με μίζες!.. Ένα από τα δύο!....

   Δεν είναι όλοι οι Έλληνες μιζαδόροι "ευτυχία".. Ούτε όλοι οι επιχειρηματίες.. Απλά όσοι δεν είναι, δεν επιβιώνουν εύκολα!... Σαν λογικό άτομο που όπως λες έχεις δουλέψει αρκετά, θα έπρεπε να το καταλάβαινες αυτό.

   :) ...

   Όσο για το δεύτερο σκέλος που μου συγχαίεις Θρησκεία και Κόμματα, υπενθυμίζω αυτό που έγραψα:
   "Η διαφορά με την “εκκλησία” και το “ΛΑ.Ο.Σ.” στο παραπάνω παράδειγμα, δεν είναι οτι το “ΛΑ.Ο.Σ.” είναι Άγιο (όπως κάποιοι στενόμυαλοι μπορεί να αναρωτηθούν), αλλά ότι την εκκλησία την βλέπετε ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ, ενώ το ΛΑ.Ο.Σ. ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ!.."

   Οι συγκρίσεις λοιπόν είναι άσκοπες και ανόητες.

   Στο δεύτερο σκέλος κάτι πας να πεις αλλά... μάλλον δεν βγαίνει νόημα:
   "Δεν έχει σημασία αν εμείς είμαστε ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ ή όχι.Σημασία έχει πόσο υποκριτής είναι ο Καρατζαφέρης.Κι επειδή εσύ τον βλέπεις ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ μην τον συγκρίνεις με την εκκλησία, γιατί το μόνο κοινό που έχει είναι το ότι “κλεβει εκκλησία” ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ."

   Φυσικά και έχει σημασία "ευτυχία" αν εμείς είμαστε καλοπροαίρετοι ή κακοπροαίρετοι!.. Γιατί δεν παίζει ρόλο μόνο το τι αρχές δηλώνει ο καθένας αλλά ΠΡΩΤΙΣΤΟΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΝΕΙ!... Ο κακοπροαίρετος μένει στο πρώτο, ο καλοπροαίρετος ψάχνει το 2ο για να κατανοήσει το 1ο.. Γι' αυτό ο καλοπροαίρετος πάντα είναι σωστότερος στην κριτική του από τον κακοπροαίρετο!...

   Αν π.χ. εγώ πάρω μεθαύριο ένα όπλο και αρχίζω να καθαρίζω άτομα, ο κακοπροαίρετος - και μάλιστα αυτός που θα θέλει να αποκομίσει κομματικά οφέλη! - θα με κράζει ως "πολιτικό" εγκληματία, υποκριτή, άρρωστο, ψυχασθενή κτλ... Ο καλοπροαίρετος όμως θα ψάξει να δει γιατί το έκανα, και πιθανόν να διαπιστώσει ότι αν εγώ σκότωσα 1 φορά στην πράξη, εμένα με έχουν σκοτώσει 10 φορές στην ουσία με τα όσα μου έχουν κάνει, και άρα θα με δικαιολογήσει θα με καταλάβει και θα βοηθήσει ώστε να μην βρεθούν άλλοι στην θέση μου!... Ό δε κακοπροαίρετος - με την συμπεριφορά του - θα οδηγήσει και άλλους στην θέση μου!...

   Όπως ίσως γίνεται αντιληπτό, "ευτυχία", το μόνο που έχει νόημα, είναι το πως βλέπεις τα πράγματα!.. Κακοπροαίρετα (δεχόμενος ότι βλέπεις γιατί σε ικανοποιεί), ή Καλοπροαίρετα (αναζητώντας απαντήσεις πέρα από αυτά που βλέπεις - που σε οδηγούν στην αλήθεια!)...

   Το να μου δηλώνεις λοιπόν πλαγίως, ότι "δουλειά"="μίζες" επειδή το λένε και (κάποιοι) επιχειρηματίες - άσχετα με το τι βιώνεις εσύ και εγώ προσωπικά - είναι μια κακοπροαίρετη στάση, που ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ αυτή την αισχρή κατάσταση με τις μίζες, ενώ παράλληλα την ανάγει σε αυτονόητα αποδεχόμενη στάση που οδηγεί σε ερωτήσεις τύπου: "Άν είναι φυσιολογικό να κάνεις business με μίζες τότε γιατί κατηγορούμε τον Χριστοφοράκο?"....... Και όπως καταλαβαίνεις, εκεί.. χάνεται η λογική!....

   Αν φτάσουμε στο σημείο να θεωρούμε ότι όποιος σύμβουλος κάνει συνάντηση με άλλους συμβούλους εταιριών, την κάνει για μίζα.. τότε έχουμε αγγίξει τον παραλογισμό!

 39. Kὀριννα avatar
  Kὀριννα 02/06/2010 21:20:26

  σμπίρο,
  γιατί δέν προσέχεις τούς χρόνους τῶν ρημάτων πού χρησιμοποιῶ;
  Ἤμουν μαθητριά της δέν εἶμαι πλέον.
  Γιατί θά πρέπη νά ἐκτιμῶ καί τόν ἐργοδότη της ἄν αὐτός κατά τήν γνώμη μου δέν ἀξίζει; θά πρέπη νά συγχωρῶ στόν Γεωργιάδη ὅ,τι λέει ἤ κάνει ἐπειδή ἐκτιμῶ τήν Τζιροπούλου; Μήπως γιά τόν λόγο αὐτό θά πρέπη νά τοῦ συγχωρήσω τό ὅτι μαζί μέ τό ΠΑΣΟΚ ψήφισε τό ΔΝΤ;
  Σέ παρακαλῶ μή γράφεις ἀνοησίες διότι γιά νά ἔχης περάσει ἀπό αὐτό τό σχολεῖο κάτι ἀξίζεις.
  Δικαίωμά σου νά τόν ὑποστηρίζης καί δικαίωμά μου νά τόν ἀπορρίπτω.

 40. διερωτώμαι avatar
  διερωτώμαι 02/06/2010 21:54:55

  Εν ολίγοις όποιος προσχωρεί στο ΛΑΟΣ αναβαπτίζεται ηθικά στα καθάρια ύδατά του... Άδωνις έφα εξάλλου!!!

 41. ευτυχια avatar
  ευτυχια 03/06/2010 08:13:50

  area@

  Καλέ μου Area,

  Ποιόν υπερασπίζεσαι με τόσο πάθος? Την Τζαβέλλα, τον Κόκκαλη, τον Καρατζαφέρη?Αν είσαι σε θέση να γνωρίζεις αρκετά πράγματα για να το κάνεις, πάει καλά.Αν όχι (και χρειάζονται περισσότερα απο αρκετά) δεν θα σου το συμβούλευα, γιατί κάτι μου λέει οτι θα στενοχωρηθείς σύντομα.
  Δεν μπορώ να παρακολουθήσω κάν τον λόγο σου λόγω της ποσότητας και της ποιότητας του (μου θυμίζει πολύ Αδωνι).
  Οσο για τα προσωπικά σου σχόλια για τό άτομό μου, σκέψου οτι θές.Με αφήνεις παγερά αδιάφορη.Και μόνο η ευκολία του να καταλήγεις σε συμπεράσματα για αγνώστους απο δυό απόψεις που εκφράζουνε (που δεν συμφωνούν με τις δικές σου) δείχνει και την ποιότητα των κρίσεών σου.
  Οσο για τις business στην Ελλάδα στο επίπεδο των παραπάνω προσώπων δεν χρειάζονται εμένα για να τις κρίνω-διάβασε καμμιά εφημερίδα.

  • area51gr avatar
   area51gr @ ευτυχια 03/06/2010 09:28:25

   @ ευτυχία

   Καλή μου "ευτυχία".. Δεν υπερασπίζομαι κανένα πρόσωπο με πάθος. Αυτό που υπερασπίζομαι είναι την αντικειμενικότητα που αντιλαμβάνομαι εγώ. Αν η Τζαβέλλα, ο Κόκκαλης, ο Καρατζαφέρης, και ο οποιοσδήποτε έκανε κάτι παράνομο, να πληρώσει ως εκεί που του αντιστοιχεί. Θα με στεναχωρούσε να μην πληρώνει ο παράνομος, όσο το να πληρώνει ο παράνομος περισσότερο απ' όσο πρέπει!.. Ακόμα δε χειρότερα να βαπτίζονται αθώοι παράνομοι για να πληρώσουν! - Το έχω βιώσει και ξέρω τι σημαίνει αυτό!

   Δεν γνωρίζω λοιπόν αρκετά πράγματα.. Αυτό που γνωρίζω είναι τα δεδομένα που έχουμε. Και τα δεδομένα αυτά ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ τίποτα το μεπτό! Αυτό λοιπόν που υπερασπίζομαι είναι Η ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ!...

   Ο δικός μου ο λόγος δυστυχώς απαιτεί πολύ περισσότερη συγκέντρωση, απ' ότι ο λόγος του Άδωνι - γιατί απλά δεν είμαι άνθρωπος του λόγου αλλά των πράξεων, και άρα δεν μιλάω απόλυτα σωστά/κατανοητά για τους περισσότερους... Αλλά σε γενικές γραμμές και οι δύο λόγοι, ακολουθούν την ίδια λογική-μαθηματική σκέψη, χωρίς συναισθηματισμούς. Γι' αυτό μάλλον στον θυμίζει.

   Φυσικά και έχω ευκολία να καταλήγω σε συμπεράσματα, απ' όσο γνωρίζω για κάθε άτομο!. Και τεκμηριώνω νομίζω απόλυτα το γιατί καταλήγω σε αυτά τα συμπεράσματα. Δεν μου είσαι άγνωστη. Μου είσαι γνωστή από τα λίγα που έχεις πει. Βάση αυτών βγάζω συμπεράσματα.. Εννοείτε όμως ότι δεν τα δένω κόμπο, αφού πάντα τα συμπεράσματά μου βασίζονται στα όσα έχεις πει. Τι δηλαδή.. Θα έπρεπε να συζήσω μαζί σου για να βγάλω συμπεράσματα για σένα;....

   Και φυσικά δεν αναφέρομαι σε εσένα ως άτομο, αλλά στο άτομο που εντυπώνεται στο μυαλό μου από τα όσα γράφεις - μοιράζεσαι μαζί μας!.. Τα όσα γράφεις είναι τα ελάχιστα από αυτά που έχεις βιώσει, άρα αυτό που κρίνω είναι το ελάχιστο απ' ότι είσαι - και άρα μπορεί και λανθασμένο. Μην το παίρνεις λοιπόν προσωπικά. Αναφέρομαι σε εσένα ως "ατομική ιδέα/σκέψη" βάση των όσων λες και όχι ως άνθρωπο, που φυσικά δεν σε γνωρίζω.

   Ακριβώς με την ίδια λογική αναφέρομαι και στα παραπάνω γεγονότα. Είναι τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ που ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ - χωρίς να ξέρω τίποτα περισσότερο από εσάς. Βάση ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΤΑ ΚΡΙΝΩ, όπως ακριβώς βάση των στοιχείων που μου παρουσιάζεις για σένα (σκέψεις, ζωή, ιδέες) σχηματίζω μια μικρή εικόνα σου στο μυαλό μου, και την κριτικάρω, μέσα από τις απειροελάχιστες λέξεις και νοήματα που μπορούν να αποτυπωθούν εδώ. Αντίθετα εσείς βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα, από τα ελάχιστα πράγματα που βλέπετε, και να κατηγορείτε όποιον σας συμφέρει!

   Επομένως μην το παίρνεις προσωπικά. Είναι μεγάλο λάθος!.. Ουσιαστικά όταν σου γράφω, δεν σε βλέπω ως άνθρωπο, αλλά.. ως "υπαρξιακή ιδέα" - και μόνο αυτά που λες με ενδιαφέρουν και όχι το τι είσαι!.. Το ίδιο πιστεύω ισχύει για όλους... Από εκεί και πέρα το ότι αφήνω υπονοούμενα κατηγορίας, ενώ θα μπορούσα να μην το κάνω, είναι μόνο και μόνο για να σε τσιγκλίσω να απαντήσεις και να αναπτύξεις περισσότερο τον συλλογισμό σου... Βέβαια όπως λες.. Σε αφήνουν φανερά αδιάφορη - και μόνο ότι το λες, σημαίνει ότι σε θίγουν - αλλά το νιώθεις αυτό γιατί το παίρνεις όλο το θέμα προσωπικά. Θα ήθελε ώρες συζητήσεων να αναληθεί το θέμα οπότε άστο καλύτερα - μπορεί και εγώ να κάνω λάθος. Ποτέ δεν ξέρεις! (γι' αυτό και είμαι πάντα υπερ του διαλόγου - γιατί ο διάλογος σε κάνει καλύτερο).

   Όσο για το τελευταίο για να διαβάσω για καμιά εφημερίδα.......

   Οι εφημερίδες δεν λένε ούτε το 1/1000 από αυτό που γίνεται καθημερινά. Λένε μόνο αυτό που ενοχλεί - τις εξαιρέσεις, γιατί αυτές αποτελούν και ειδήσεις!.. Μην μετατρέπουμε λοιπόν άθελά μας, τις εξαιρέσεις στον κανόνα, γιατί τότε όπως είπα οδηγούμαστε στον παραλογισμό!.. Ας βλέπουμε ρεαλιστικά τις εξαιρέσεις - που παρουσιάζονται ως μη συνηθισμένα γεγονότα, και άρα υπάρχει νόημα να μπουν σε εφημερίδες - ως εξαιρέσεις!...

   :)

   Εσείς βλέπετε τις εξαιρέσεις ως κανόνα!.. Εγώ εκεί καταλήγω.. Τώρα αν έχει ποιότητα ή όχι η κρίση μου αυτό είναι κάτι το υποκειμενικό. Εγώ από την μεριά μου προσπαθώ να αναλύω λεπτομερώς και με παραδείγματα το γιατί φτάνω σε αυτές τις "κρίσεις"... Κι ότι κερδίσει ο καθένας από αυτό το διάλογο!....

   Είπα. Καλοπροαίρετα, δεν έχει τόση σημασία το τι έγινε. Αλλά το γιατί έγινε!.. Δεν έχει τόση σημασία το τι κρίνουμε. Αλλά το γιατί το κρίνουμε!.. Στο "γιατί" μπορούν να υπάρξουν πράγματα, που θα μας κάνουν "σοφότερους". Και αυτή είναι ως ένα βαθμό η έννοια του υγιής διαλόγου!

   Υσ. Σημειώνω ότι πολλές φορές έχω αναθεωρήσει απόψεις, αν ο άλλος με πείσει με επιχειρήματα... Όσο δεν το κάνει τόσο τον τσιτώνω για να με πείσει, αναζητώντας να βρω από αυτόν κάποιο λάθος στην κρίση μου.... Κάποιοι μπορεί να παρεξηγούνται, οπότε εκεί σταματάω... Καλοπροαίρετα όμως, δεν υπάρχει θέμα παρεξήγησης!....

   • Αγανάκτηση avatar
    Αγανάκτηση @ area51gr 03/06/2010 09:30:47

    Μα καλά ρε area51 πιστεύεις πραγματικά ότι θα σώσει ο κολοτούμπας και η τζαβέλλα την ελλάδα;

   • area51gr avatar
    area51gr @ area51gr 03/06/2010 10:24:38

    @ Αγανάκτηση

    Πιστεύω ότι πρέπει να δούμε τι μπορεί να κάνει και αυτός. Τους άλλους τους είδαμε...

    Και φυσικά να το δούμε όχι από την μια μέρα στην άλλη. Ήδη με 15 βουλευτές και κάνει το καλύτερο κοινοβουλευτικό έργο ( http://area51gr.blogspot.com/2010/05/15-300.html ). Γιατί να μην του δώσουμε την ευκαιρία να δοκιμάσει και με 90;...

    Δηλαδή μόνο οι θεωρητικοί πρέπει να μας κυβερνάνε;.. Ας δούμε και έναν πρακτικό τι θα κάνει!.. Ούτως η αλλιώς, εδώ που φτάσαμε, δεν είναι λίγο βλακεία, να περιμένουμε την σωτηρία από τους ίδιους και τους ίδιους, που μας έφτασαν εδώ;!

    Αλλά και 90 βουλευτές να μην πάρει, ας πάρει 60... Και μόνο ο ανταγωνισμός που θα προκληθεί στην βουλή, καλό θα μας κάνει σαν χώρα... Εδώ έβγαινε ο Άδωνις και κατηγορούσε ότι πολλούς βουλευτές δεν τους είχε δει ποτέ του - γιατί δεν είχαν πατήσει στην βουλή!... Γιατί αυτοί οι βουλευτές να μην αντικατασταθούν με αξιότερους, από ένα μικρότερο κόμμα; Και τώρα με 15 βουλευτές το έχουν ψιλογραμμένο, παρότι κάνει το καλύτερο κοινοβουλετικό έργο όταν οι άλλοι έχουν 90 και 160!.....

    Δεν το βρίσκω κακό αυτό....

   • area51gr avatar
    area51gr @ area51gr 03/06/2010 10:31:13

    Και μιας και το θέτετε...

    Δεν θα θέλατε να είχαμε περισσότερα κόμματα στην βουλή;..

    Εγώ θα ήθελα να είχαμε και "Χ.Α.", και "Δράση", και άλλα...

    Όλα από ένα 15-20%... 5-7 κόμματα... Αυτό δεν θα έκανε καλό στην χώρα; Δεν θα οδηγούσε σε κυβερνήσεις συνεργασίας - πιο δημοκρατικές, και όχι σε "δικτατορικές" μονοκομματικές κυβερνήσεις;

    Ε.. Αμα δεν θέλετε, μην ψηφίζετε Λα.Ο.Σ... Ψηφίστε άλλα κόμματα, ώστε να σπάσει ο δικομματισμός - που αποδεικνύεται φέουδο!...

    Στην τελική, το θέμα είναι ότι δεν πρέπει να αφήνουμε ως "δικτάτορες" στην εξουσία, όσους μας έφτασαν εδώ!... Και Ρεαλιστικά, το ΛΑ.Ο.Σ. στην παρούσα φάση, είναι το μόνο που μπορεί να επιφέρει αυτή την ισορροπία!.. Στο μέλλον μακάρι να μπουν και άλλα κόμματα!...

 42. παύλος avatar
  παύλος 03/06/2010 11:29:00

  Δυστυχώς η ΝΔ είχε την καλύτερη ευκαιρία τα τελευταία 5 1/2 χρόνια να κάνει τη χώρα να ξεχάσει ότι υπάρχει ΠΑΣΟΚ που βάραγε διάλυση, και όμως τα κατάφερε όχι απλά να μην κάνει απολύτως τίποτα, όχι απλά να αναστήσει το διεφθαρμένο πασοκ αλλά το έφερε και στην εξουσία και μάλιστα αυτοδύναμο και με ευρεία πλειοψηφία για να επιτελέσει το έργο που δυστυχώς επιτελεί προς την εθνική αποδόμηση της χώρας και την παράδοση αυτής στην Νέα Τάξη.... Ενώ είχε την απόλυτη εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού κατάφεραν να καταστρέψουν τη δεξιά παράταξη.
  Πιστεύω να έχετε πια καταλάβει ότι τώρα με τον Καλλικράτη (ή καλύτερα Πασοκράτη) αν η δεξιά δεν κατεβάσει κοινούς υποψήφιους περιφερειάρχεις, το πασοκ θα πάρει και τις 13 περιφέρειες, οπότε και το πράσινο κράτος του 81 θα ωχριά μπροστά στο νέο τερατούργημα. Εκτός αν τελικά σε αυτό θέλει να συμπράξει και ο Σαμαράς. Νομίζετε ότι μπορεί η ΝΔ να κερδίσει περιφέρειες τη δεδομέμη χρονική στιγμή?

  Αν υπάρχει διάθεση για ανταλλαγή απόψεων χωρίς ειρωνείες και τα σχετικά θα είναι ενδιαφέρον...

 43. ευτυχια avatar
  ευτυχια 03/06/2010 13:40:50

  area@

  OK Area! Πάλι φίλοι (μου άρεσε το "υπαρξιακή Ιδέα". Με εκανε να σκεφτώ το τι βρίσκω στο antinews και το αγαπάω.Ισως αυτό: άτομα σαν Ιδέες, χωρίς υπόσταση και σώμα που θα παρεμβαλλόταν στην εντύπωση μου γι αυτά και θα την νόθευε.
  Νάσαι καλά!!

 44. Γιώργος avatar
  Γιώργος 03/06/2010 17:34:24

  Να θυμηθούμε τι έλεγε η κ. Τζαβέλλα στα ΝΕΑ της Τετάρτης 10 Σεπτεμβρίου 1997,για τον Σημίτη (τώρα που ο πρόεδρος τον καλεί στην Εξεταστική για τη Μίζενς)...

  ΕΡ.: Επίσκεψη στο πρωθυπουργικό γραφείο;

  ΑΠ.: Αρκετά τιμητικό.

  ΕΡ.: Παλιά φιλία με τον Πρωθυπουργό;

  ΑΠ.: Αλληλοεκτίμηση, πρώτα απ’ όλα.

  ΕΡ.: Λένε ότι συμπαθείτε το ΠΑΣΟΚ…

  ΑΠ.: Η γοητεία της Κεντροαριστεράς…

  ΕΡ.: Θα σας ρωτήσω ευθέως. Αν ο Πρωθυπουργός σας ανέθετε έναν μεγάλο Οργανισμό;

  ΑΠ.: Εξαρτάται ποιον Οργανισμό…

  ΕΡ.: Επί της ουσίας. Σε τι θα συμφωνούσατε με τον κ. Σημίτη;

  ΑΠ.: Σε ενέργειες για το καλό της χώρας μας.

  ΕΡ.: Σε τι θα διαφωνούσατε;

  ΑΠ.: Με τον κ. Σημίτη; Δεν μπορώ να σκεφθώ κάτι…

  ΕΡ.: Σας λείπει ο κ. Μητσοτάκης από την ηγεσία της Ν.Δ.;

  ΑΠ.: Μου λείπει ο κ. Μητσοτάκης από την ηγεσία της χώρας…

  ΕΡ.: Ποια χώρα θαυμάζετε;

  ΑΠ.: Τις Ηνωμένες Πολιτείες.

  ΕΡ.: Ποιον ξένο πολιτικό θα θέλατε να «αντιγράψετε»;

  ΑΠ.: Τον Τζωρτζ Μπους…»

  • area51gr avatar
   area51gr @ Γιώργος 07/06/2010 05:56:17

   ...Κι εγώ θαυμάζω Ισραηλινούς, Αμερικάνους, Ρώσους. Τι σημαίνει αυτό;.. Ότι δεν με ενδιαφέρει η Ελλάδα ή ότι θα ήθελα η Ελλάδα να γίνει τόσο ισχυρή και με τόσο κύρος όσο αυτοί που θαυμάζω;..

   Εσείς δυστυχώς είστε της πρώτης σκέψης, όταν η δεύτερη είναι η λογικά σωστή. Γιατί όταν θαυμάζεις κάποιον (τραγουδιστή π.χ.) δεν θες να γίνεις σαν κι αυτόν (να τραγουδάς και να.. παίρνεις κόκα πχ) αλλά μόνο να μοιάσεις στα θετικά του (να τραγουδάς καλά) χωρίς τα αρνητικά του που φυσικά δεν σε εκφράζουν!..

   Εσείς δυστυχώς ταυτίζετε τον "θαυμασμό" με την έννοια "υποχείριο".. Θαυμάζει κάποιος του Αμερικάνους ή τους Ισραηλινούς, ή τους Τούρκους (με τον Ερντογαν που πολιτικά κατάφεραν από το 0 να μας ξεπεράσουν χιλιόμετρα);.. Για εσάς είναι Αμερικανόφιλος, Εβραιόφιλος, ή Τουρκόφιλος κατευθείαν, που ξεπουλάει την χώρα για χάρη τους!... Ε , συγνώμη.. Αλλά με τέτοιες λογικές καταντάτε αστείοι και προβληματικοί!... και σίγουρα προκαλείτε αρνητικά!

 45. astyanax avatar
  astyanax 07/06/2010 01:08:53

  Η Νίκη Τζαβέλλα ήταν αντιπρόεδρος της Intracom συμφερόντων Κόκκαλη,
  όταν ξέσπασε το σκάνδαλο των υποκλοπών . Ήταν τυχαίο αυτό ;
  Η Νίκη Τζαβέλλα διορίσθηκε επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του ΛΑΟΣ
  από το σύστημα Μητσοτάκη που δημιούργησε και ελέγχει το μικρό αυτό
  κόμμα.
  Όλοι όσοι δεν ήταν μητσοτακικοί και είχαν εργασθεί γιά τις ιδέες και
  τα πατριωτικά οράματα του ΛΑΟΣ ή έχουν απομακρυνθεί ή έχουν απαξιωθεί
  σύμφωνα πάντοτε με τις εντολές της Ντόρας.
  Παρακαλώ τους σχολιογράφους να σχολιάζουν το αρχικό κείμενο και να μην
  διολισθαίνουν σε διαπροσωπικές κρίσεις και σε θέματα που καμμία ή ελάχιστη
  σχέση έχουν με την ουσία του .

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.