#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
08/06/2010 18:53
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η κυβερνητική ανικανότητα ευθύνεται για την πορεία της οικονομίας και όχι οι κερδοσκόποιΠρωθυπουργός, υπουργοί, τραπεζίτες, κυβερνητικός εκπρόσωπος, αξιωματική αντιπολίτευση επιδόθηκαν σήμερα σε μια αγωνιώδη προσπάθεια να πείσουν τον κόσμο ότι δεν πτωχεύουμε, ότι δεν καταρρέουν οι τράπεζες, ότι δεν διαλύεται η οικονομία, ότι οι καταθέσεις του κόσμου είναι απόλυτα ασφαλείς και πρέπει να πάψουν να κάνουν αναλήψεις και να βάζουν τα χρήματα κάτω από το πάπλωμα. Σωστή η ενέργεια όλων, θα μου πείτε, έπρεπε να γίνει διότι αν δεν καθησυχάσουν οι αρμόδιοι φορείς τους πολίτες τότε ποιος θα το κάνει;

Ωστόσο, το θέμα δεν είναι η εκστρατεία όλων για τη στήριξη της οικονομίας αλλά γιατί γίνεται όλος αυτός ο πόλεμος και γιατί αίφνης η κυβέρνησης ειδικά αποφάσισε να βγει στα κανάλια και να διαψεύσει πτώχευση ή αναδιάρθρωση του χρέους, έξοδο από το ευρώ και επιστροφή στη δραχμή.

Ως προς το πρώτο, είναι φανερό ότι πρόκειται για καθαρό κερδοσκοπικό παιχνίδι ξένων οίκων που βλέπουν ότι μπορούν να κερδίσουν δισεκατομμύρια από την Ελλάδα. Δεν είναι, όμως, μόνο οι κερδοσκόποι, είναι πιο σύνθετο το πρόβλημα και εδώ ερχόμαστε στο δεύτερο.

Οι κερδοσκόποι μας επιτίθενται ακριβώς διότι η οικονομία πάει από το κακό στο χειρότερο και η κυβέρνηση φέρει την βασική ευθύνη γι αυτό. Το Χρηματιστήριο έχει πέσει στα επίπεδα του 1998, ο πληθωρισμός ανέβηκε στο 5,4%, ρεκόρ δηλαδή από το 1997. Τα δημοσιονομικά είναι άθλια με τα έσοδα να βουλιάζουν και να μην μπορούν να γεμίσουν τα ταμεία. Την ίδια ώρα ο κόσμος στενάζει, οι επιχειρήσεις βάζουν λουκέτο, το κράτος έχει κηρύξει σιωπηρή στάση πληρωμών και οι εκπρόσωποι του ΔΝΤ έρχονται για να μας τραβήξουν τα αυτιά και να μας προειδοποιήσουν ότι δεν έχει άλλα χρήματα.

Η κυβέρνηση από την άλλη εμφανίζεται άτολμη και ανίκανη σε όλα: Στις αποκρατικοποιήσεις, στην άρση του καμποτάζ, στο μήνυμα που δίνει για νέες επενδύσεις στην Ελλάδα, στην εικόνα που κτίζει καθημερινά και που είναι κάποιοι μαθητευόμενοι μάγοι οι οποίοι προσπαθούν να βγάλουν από το καπέλο έναν λαγό και τελικά βγάζουν...ποντικό φοβισμένο.

Γι' αυτό λοιπόν μας χτυπάνε οι κερδοσκόποι, γι' αυτό και βγήκαν σύσσωμοι σήμερα για να μας πείσουν ότι όλα πάνε καλά. Ετσι είναι αν έτσι νομίζετε κύριοι της κυβέρνησης.

Η θεωρία της στρουθοκαμήλου θα σας κυνηγάει μια ζωή.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. dimismgr avatar
  dimismgr 08/06/2010 19:01:36

  ΕΕΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΗ....ΜΗΝ ΓΥΡΝΑΜΕ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΣΕ ΜΑΥΡΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ....

 2. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 08/06/2010 19:33:45

  Ενώ αυτή η Κυβέρνηση δεν φταίει για τα ομολογουμένως δύσκλοα που βρήκε, έκανε μερικά λάθη που θα τα πληρώνουμε χρόνια:

  1. Ξεκίνησε με ψέματα. Έδωσε το λάθος (ψέυτικο, πλαστό) μήνυμα, ότι χωρίς λιτότητα, απεναντίας με "λεφτά που υπάρχουν", θα ξεπερνούσε την αγκύλωση της Κυβέρνησης ΚΚ και της λιτότητας που μας έλεγε ότι θα χρειαζόταν.

  2. Επέμεινε στα ψέματα και αφού κέρδισε

  3. Κάτι ακραία πασοκοφιντελκαστρικά εκεί στην αρχή με τον νόμο για τις καταθέσεις, και το "ούστ από εδώ Κινέζοι", τρόμαξε την ΕΚΤ, και τους σόφρωνες Έλληνες, τραπεζικούς και μη. Άσε που μερικοί ξαναείδαν εφιάλτη Αρσένη και έχασαν τον ύπνο τους. Αυτό, μάλλον, ξύπνησε τον φόβο των επενδυτών ομολόγων, που άναψε και τον προβολέα για τους υπόλοιπους.

  4. Με την αγορά ομολόγων να λέει "μαγκες δεν πάτε καλά" άρχισαν οι παραμυθιασμένοι νεοσοσιαλιστές, φρέσκοι από τις σεάνς τους με τους γκουρού των ΜΚΟ να ελληνοποιούν κάθε περίεργο, που θα έκανε μια χαρά την δουλειά του με πρασινη καρτα, αλλά όχι, θέλαμε νέο αίμα και νέο DNA στην φυλή μας, που προφανώς παραάσπρισε. Έτσι κουρδίστηκε για τα καλά μια μερίδα Ελλήνων

  5. Δεν ξέρω πότε τους ήρθε η φαεινή με τα πράσινα τέλη κυκλοφορίας. Ότινος του ήρθε η ιδέα ήταν μέγας μ@λ@κ@ς. Κτύπησε στο κεφάλι τους συντηρτικούς, όχι καβαλημένους μικροαστούς που είχαν αμάξι του 1990 ή 1995, το πρόσεχαν το είχαν πάρει και 1600 ή 1800 κυβικά, και τους ήρθα ξαφνικά το ξερακιανό με τα περίεργα αθλητικά ψηλοτάκουνα και τους είπε: Πράσινος φόρος! Αυτό ήταν, η αυλαία σηκώθηκε

  6. Μετά κολλήσαμε με το ΔΝΤ, ξεΔΝΤ, μας διαβεβαίωσαν οι Πασόκοι ότι "τι βλακείες είναι αυτές, δεν πάμε στο ΔΝΤ" τα spreads ανέβηκαν εκεί που είναι σήμερα ο ΓΔ του ΧΑ, και ο κύριος, που πού τον έβλεπες που τον έχανες μας είπε ήξεις αφίξεις από το Καστελόριζο, με την γραβάτα την πεθαμενατζίδικη, και από εκεί όλοι θυμόμαστε. Εγώ πάντως όταν ακούω ότι θέλει κάποιος να με στηρίξει, τρέχω για το τσίγκινο βρακάκι, με τις παραπλανητικές αποτέτοιες.

  7. Νωρίς νωρίς στην θητεία της άρχισε η κυρία με τις περίεργες ελβιέλες, διαβουλεύσεις και κούρδισε κάθε μη λαδωμένο οικολόγο και κάθε παραμυθιασμένο περιπατητή και ορειβάτη, κάθε ιδιοκτήτη εξοχικου σε απόμερη περιοχή. Εμένα με κούρδισε ο τιραμόλα. Μου χλέυασε τον Δεύτερο Νόμο της Θερμοδυναμικής -- τι το 'θελες βρε ιερόσυλε άνθρωπε;

  Η οικονομία μας θα πάει ΠΟΛΥ χειρότερα, και οι δυσκολίες θα φύγουν από τις ειδήσεις και τα blogs και θα πάνε σε ανθρωπους τίμιους που έχουν έρθει σε αδίεξοδα ανευ προηγουμένου, από τα οποία άγνωστο πως θα βγούν. ΔΕΝ λυπάμαι για την οικονομία και τους βουλευτές, ας πάνε όλα φούντο. Τους φουκαράδες λυπάμαι, που αυριο ή μεθαύριο, θα είμαστε εμείς οι ίδιοι.

  Ο ΓΑΠ έκανε εγκλημα ότα δεν είπε την αλήθεια, να μην έσωνε να εκλεγεί. Το ψέμα του τον παγίδευσε σε μία ανθελληνική απάνθρωπη "μη" διαχείριση, που θα κοστίσει σε όλους τα διπλά από ότι αν ήταν ειλικρινής. Και το ερώτημα παραμένει αναπάντητο. Βλάξ ή φάυλος;

  • ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ avatar
   ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ @ archaeopteryx 08/06/2010 20:40:56

   Ενώ αυτή η Κυβέρνηση δεν φταίει για τα ομολογουμένως δύσκλοα που βρήκε, έκανε μερικά λάθη που θα τα πληρώνουμε χρόνια:

   ΜΗΠΩΣ αυτή η Κυβέρνηση ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΕΣΗ; ΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΕΩΣ ΤΟ 2004 ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ;
   ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ; ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ; ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ;
   Ο ΓΑΠ έκανε εγκλημα όταν δεν είπε την αλήθεια: ΜΟΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΚΑΝΕ;
   ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ...ΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ...

   • ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ avatar
    ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ @ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 08/06/2010 20:48:36

    **
    2002 ΕΩΣ 2004

  • ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ avatar
   ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ @ archaeopteryx 08/06/2010 20:45:18

   ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ archaeopteryxgr ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ...ΠΡΑΓΜΑΤΚΑ ΕΠΙΜΕΛΗΜΕΝΗ

   • archaeopteryx avatar
    archaeopteryx @ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 08/06/2010 21:11:20

    σε ευχαριστώ

  • effie B. avatar
   effie B. @ archaeopteryx 09/06/2010 05:27:13

   Αγαπητε archaeopteryx,

   ..."Και το ερώτημα παραμένει αναπάντητο. Βλάξ ή φάυλος;"...
   Η ουσια της ολης υποθεσης!!! Οποιος το απαντησει νομιζω οτι λυνει το παζλ...

   • Γιάννης avatar
    Γιάννης @ effie B. 09/06/2010 07:38:16

    Το χειρότερο. Και τα δύο!!!

   • netakias.wordopress.com avatar
    netakias.wordopress.com @ effie B. 09/06/2010 17:00:00

    Φαυλος!
    O ΓΑΠ κι ο Σόρος σχεδίασαν την χρεωκοπία!

    Το πάζλ συμπληρώνεται

    Δείτε το Link

    http://wp.me/p9GCU-cA

  • T-Rex avatar
   T-Rex @ archaeopteryx 09/06/2010 09:11:41

   Αρχαίε, έως τώρα διατηρούσα μία επιφυλακτικότητα σχετικά με τα γραφόμενά σου για τις πράσινες ΑΠΕ. Μία όμως επίσκεψη στη ΔΕΗ, τη προηγούμενη βδομάδα, αναίρεσε τις όποιες επιφυλάξεις. Δυστηχώς τα πράματα δεν είναι καθόλου καλά, έχεις δίκιο να ξεσπαθώνεις με την όλη κατάσταση στις ανεμογεννήτριες.

  • netakias.wordopress.com avatar
   netakias.wordopress.com @ archaeopteryx 09/06/2010 17:01:40

   O ΓΑΠ κι ο Σόρος σχεδίασαν την χρεωκοπία!
   Από τον Σεπτέμβριο του 2009 πριν τις εκλογές ο Προβόπουλος ενημερώνει τα κόμματα για το πρόβλημα του χρέους.

   Παρ' όλα αυτά ο κ.Γ.Α.Παπανδρέου βάζει προεκλογικά το κάλπικο σύνθημα "Λεφτά Υπάρχουν" ! Υστεροβουλο; Ο νοών...

   Τον Οκτώβριο 2009 αποφασίζουν να προσφύγει η χώρα στο Διεθνές Νομισματικά Ταμείο όπως δηλωνει ο υφυπουργός Σαχινίδης στον Δελαστίκ.

   http://wp.me/p9GCU-cA

 3. firiki2010.wordpress.com avatar
  firiki2010.wordpress.com 08/06/2010 20:23:37

  Στη ριζα ολων αυτων που πολυ σωστα αναφερεις ειναι η αισθηση που εχουν οι ΠΑΣΟΚοι οτι αυτα που πρεπει να κανουν ειναι "εκτος του ιδεολογικου πλαισιου τους". Εχουν δικιο. Εκτος του ιδεολογικου πλαισιου τους ειναι.Αλλα δεν μπορουν να παραδεχθουν οτι απλα τα ιδεολογικα τους πλασια ειναι ανεπαρκη.

 4. Αγανάκτηση avatar
  Αγανάκτηση 08/06/2010 20:41:40

  τετέλεσται...
  http://blogs.wsj.com/source/2010/06/08/greece-%E2%80%93-soaring-prices-point-to-inflationary-recession/

 5. l
  l' ami du peuple 08/06/2010 20:47:35

  Ο μεγάλος (μου) θυμός

  αυγη: 08/06/2010

  ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΣΚΑΒΔΗ

  Για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα και να μη λένε μερικοί-μερικοί ότι λαϊκίζω, καταθέτω ενταύθα την άποψή μου για τα …αντισταθμιστικά κατά της «πτώχευσης» της χώρας, που η κυβέρνηση μετατρέπει -δια…διαγγελμάτων, στα οποία κρατούν το ίσο κρωξίματα παπαγαλακίων- σε μείζον εθνικό θέμα (!) Πρόκειται για επιχείρηση που αποπειράται να εμφανίσει την «διάσωσή» μας (τάχα μου)… ως την τρίτη «Μεγάλη Ιδέα» του Γένους, (μετά την Ολυμπιάδα), επιστρατεύοντας λάβαρα και ομοειδή συμπαρομαρτούντα, και φάλτσους τηλεοπτικούς κήρυκες …και…ψυχαναλυτές και εξομολόγους…

  Αγαπητοί κυβερνήτες και συγκυβερνήτες θεσμικοί και ά-νομοι, χαρτουλάριοι, νοτάριοι, δούκες και στρατηγοί, αντιπολιτευόμενοι και ψιθυριστές, δεν έχω καμία διάθεσιν να διαδηλώσω «νομιμοφρόνως» κατά τας εντολάς και υπό τους ρυθμούς της μπαγκέτας σας. Σας καταθέτω -όποτε το αποφασίσετε- άπαντα τα περιουσιακά που δεν εκτιμώ όσο υμείς οι πισινάτοι της Εκάλης και της Μυκόνου ή οι πλαστικοχειρουργημένοι του Ψυχικού και των βορείων προαστίων, κι άμα σας αρέσουν ακόμα καλύτερα… Σας παραδίδω και τα βιβλιάρια καταθέσεών μου, εγώ η μικρομεσαία της μεταπολίτευσης, που δεν πήρα πτυχίο από πεποίθηση ότι …το βόλεμα δεν μετρά μπροστά στους αγώνες για μια καλυτέρα Ελλάδα, -τρομάρα μου(!)- έναντι ενός και μόνον αντιδώρου! Εξασφαλίστε μου 1.000 ευρώ συντάξεως ομού μετά του καλού μου, που συμπλήρωσε 35ετίαν στα δημόσια Νοσοκομεία! Ζητώ επίσης απολύτως δωρεάν και αξιοπρεπή ιατρική και φαρμακευτική περίθαλψη σε περίπτωση που καθώς γηράσκω αρρωστήσω, και δωρεάν (επαρκή όμως) παιδεία γαμώτο, μήπως και η νέα γενιά πολιτών που θα βγει από τα σχολεία έχει τις προϋποθέσεις να κυβερνήσει τον τόπο! Όλα τα άλλα σας τα χαρίζω ρεμπεσκέδες που πέσατε επάνω στη συσσώρευση του δικού μου ιδρώτα, που από το 1972 μέχρι σήμερα την δούλεψα με ωράριο πάνω από 10 ώρες καθημερινά, και εσείς παίξατε στο ΧΑΑ τις εισφορές μου ή στα ομόλογα, για την πώληση των οποίων κάποιοι αλήτες της Εσπερίας πλήρωσαν τρεις φορές σε μια μέρα προμήθεια, την οποίαν έβαλαν στη τσέπη κάποια έτερα ντόπια λαμόγια γνωστά και μη εξαιρετέα, που απολαμβάνουν ακόμα πραγματική ασυλία.

  Απαιτώ φίλτατοι, επίσης, (αφού αποφασίσατε πως οφείλω για τη σύνταξη των 350 ευρώ, να εργαστώ μέχρι τα 65 μου χρόνια), να μου βρείτε δουλειά! Ξέρετε εσείς, δημοσιογράφος είμαι, έπιασαν κάλο τα χέρια μου από τα μολύβια, βρείτε μου δουλειά ρεεε! Εκεί που ξέρετε πως ήμουν απόλυτα αποδοτική, αλλά όχι αρεστή στις νομενκλατούρες σας και οι μεν και οι …δεν, στην ΕΡΑ για παράδειγμα! Και μη μου πείτε πως δεν υπάρχουν θέσεις, διότι όλοι ξέρουμε πολύ καλά ότι στο κρατικό ραδιόφωνο ανανεώνονται συμβάσεις…, εν μέσω λοιμού, σεισμού, καταποντισμού και κλαψ και λυγμ… κροκοδείλιων για την …φτώχεια! Κι αν μου βρείτε δουλειά με 700 ευρώ ρεεε, εγώ θα δουλέψω μέχρι και τα 85 μου, αρκεί να έχω διασωθεί από το εγκεφαλικό με την οργή που μου προκαλείτε και την αηδία ταυτοχρόνως!

  Αγαπητοί, είμαι θυμωμένη για την ανοησία δια της οποίας επιχειρείται να κυβερνηθεί ο τόπος, παραδομένος σοβαροφανώς και εντελώς χυδαία στις ορέξεις αυτών που τώρα ονομάζουμε κερδοσκόπους! Επειδή λοιπόν την ιστορία που ζούμε στο ημέτερο παρόν τη μάθαμε τα προηγούμενα χρόνια καλά, διαβάζοντας και μελετώντας τα διεθνή και ιδιαιτέρως την πολιτική ιστορία του τρίτου κόσμου και της Λατινικής Αμερικής, όσοι θητεύσαμε στην Αριστερά, ξέρουμε καλά τι συμβαίνει και τι μας κάνουν τα ΔΝΤ και οι ομότιμοί του! Γι’ αυτό λοιπόν από εμένα δεν θα πάρει κανείς …υποταγή, παρά μόνο αυτό που μπορούν… Γραμμένους… τους έχω τους παράδες έτσι έμαθα –φευ- ποτέ δεν ποντάρισα σε μίζες και αυθαιρεσίες, σε πολυκαμψίες και γονυκλισίες σε ξεσκόνισμα υποδημάτων αρχοντοχωριατών και σαλίγκαρων της εξουσίας! Μαζί έχω …εσμένους και όλους εκείνους που ζαλίστηκαν από τα λεφτά και που ξεπούλησαν τα πάντα, …των άλλων, μεγιστοποιώντας τα «Υμέτερα»… τους «εστεμμένους» βασιλείς και αυλικούς. Εγώ και άλλοι πολλοί που δεν μπορούν να μετρηθούν υπήρξαμε οι δια βίου στρατιώτες, σαν κι εκείνους του «Κιβωτίου» νομίζω του Α. Αλεξάνδρου…

  • ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ avatar
   ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ @ l' ami du peuple 08/06/2010 21:13:56

   ΖΑΝ-ΖΑΚ ΡΟΥΣΣΩ
   ΠΕΡΊ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΎ ΣΥΜΒΟΛΑΊΟΥ

   Ο άνθρωπος γεννήθηκε ελεύθερος και παντού βρίσκεται αλυσοδεμένος. Κι όποιος πιστεύει ότι είναι κύριος των άλλων δεν είναι λιγότερο δούλος. Πώς συνέβη αυτή η μεταβολή; Το αγνοώ. Τι είναι εκείνο που μπορεί να την καθιστά νόμιμη; Πιστεύω ότι σ' αυτό μπορώ να απαντήσω.
   Αν δεν λογάριαζα παρά μόνο την ισχύ και τα αποτελέσματα της, θα έλεγα: όσο ένας λαός αναγκάζεται να υπακούει και δεν αντιδρά, καλώς πράττει· αλλά μόλις βρει τη δύναμη να αποτινάξει το ζυγό και το πραγματοποιεί, πράττει ακόμα καλύτερα. Διότι, ανακτώντας την ελευθερία του με τη χρήση του ίδιου δικαιώματος με το οποίο του την αφαίρεσαν, είτε ο λαός δικαιούται να την ανακτήσει, είτε όσοι του την αφαίρεσαν δεν είχαν αυτό το δικαίωμα. Όμως, η διοργάνωση κοινωνίας είναι ιερό δικαίωμα και η βάση όλων των άλλων.

   ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΝ ΠΙΚΡΑ ...ΘΥΜΟ...ΓΙΑ ΟΣΑ ΑΔΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ..ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΖΑΛΙΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ....ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΝ...Ο ΚΥΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ...ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΜΙΘΙΔΡΑΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΟΤΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ..

 6. Aris lalidis avatar
  Aris lalidis 08/06/2010 20:53:24

  Λιγες ημερες μετα τις εκλογες,στις 22/10/2009 ( αριθμ.πρωτ. 690 και 691 )η Τραπεζα της Ελλαδος,σε συνεννοηση με τον κ.Παπακωνσταντινου και μετα απο αιτημα της Ενωσης Ελληνικων Τραπεζων,προβαινει σε αλλαγη αποφασης για το συστημα διακανονισμου πωλησεων των τιτλων του Ελληνικου Δημοσιου,διευρυνοντας το χρονικο περιθωριο διακανονισμου της οποιασδηποτε συναλλαγης απο Τ+3 σε Τ+10,δηλαδη απο 3 σε 10 ημερες.
  ΔΗΛΑΔΗ,ΜΕ ΤΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΑΥΤΟ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΩΛΗΤΗΣ,ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΟΠΙΜΗ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ(χωρις να τα εχει στην κατοχη του!!)ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΗΜΕΡΕΣ.!!!!!!
  Δεν ειναι τυχαιο οτι το επιτοκιο των ελληνικων ομολογων εκτινασσεται(ακριβως απο τη στιγμη που τιθεται σε ισχυ η συγκεκριμενη διαταξη τον περασμενο Οκτωβριο)απο 100 περιπου μοναδες βασης σε 450,δηλαδη απο 1% περισσοτερο απο το γερμανικοσε 4,5% , επιβαρυνοντας τη χωρα με δανεισμο,με επιτοκιο που υπερβαινει το 7%.!!!!
  ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ( το "Ελληνικος λαος" περιλαμβανει πλεον και τους παπανδρελληνες)ΕΓΙΝΑΝ ΧΩΡΙΣ ΜΙΖΑ..

 7. Ανεργος επιστήμονας avatar
  Ανεργος επιστήμονας 08/06/2010 20:55:36

  Αγαπητέ archaeopteryx, από όλη την δικογραφία που παραθέτεις, με συγκίνησε ο Δεύτερος Νόμος της Θερμοδυναμικής, που είναι η Γενική Αρχή που διέπει κάθε χρονικό προαναγγελθέντος θανάτου.

  Μια άλλη γενική αρχή, βασικό εργαλείο της Στατιστικής, είναι η αρχή της μέγιστης πιθανοφάνειας (maximum likelihood method, καμιά σχέση με το Μαξίμου), η οποία λέει ότι από όλα τα εναλλακτικά σενάρια για την αλήθεια, το πιο πιθανό να ισχύει είναι το συμβατότερο με τα δεδομένα ανά χείρας.

  Τα δεδομένα λένε ότι πολύ πριν τελειώσει η ΚΚΚ εποχή, ό,τι διαψεύστηκε αποδείχθηκε πιο ακριβές ακόμα και από την πραγματικότητα. Αυτό επιβεβαιώνει την δεινότητα των ΓΑΠ και διεθνών αναλυτών και με αναγκάζει να πώ 'τετέλεσται': οι σημερινές διαψεύσεις όχι απλά προβλέπουν το μέλλον, αλλά το κατασκευάζουν.

  Για το τελευταίο σου ερώτημα, είμαι πεπεισμένος ότι δεν ισχύει ο Νόμος του Hanlon: "Ποτέ μην αποδίδεις σε δόλο κάτι που κάλλιστα ερμηνεύεται από την ηλιθιότητα", αλλά ο Νόμος του Ζαβού "Ποτέ μην αποδίδεις σε ηλιθιότητα κάτι που κάλλιστα ερμηνεύεται από δόλο".

  • Redim avatar
   Redim @ Ανεργος επιστήμονας 08/06/2010 22:36:46

   Η ηλιθιότητα είναι των κυβερνώντων και του ηγέτη τους, αποδεδειγμένη περίτρανα σε πολλές περιπτώσεις.
   Ο δόλος είναι των αφανών συμβούλων τους που αναδεικνύεται μέσα από την πληρότητα του σχεδίου τους, την ακρίβεια της υλοποίησης του και τα αμετάκλητα αποτελέσματα του.
   Οπότε μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι γιατί αναδείξαμε ένα νέο νόμο "Ο συνδυασμός ηλιθιότητας και δόλου δεν επιδέχεται ερμηνείας αλλά αξίζει θαυμασμού"

   • Redim avatar
    Redim @ Redim 08/06/2010 22:38:47

    Προτείνω δε ο νέος νόμος να ονομαστεί νόμος ΓΑΠ

 8. Προφήτης avatar
  Προφήτης 08/06/2010 21:51:57

  Ο Παπακωνσταντίνου-Bilderberg άξιος αντικαταστάτης της Διαμαντοπούλου-Bilderberg !

  Έρχεται με φρέσκες εντολές από το Διευθυντήριο.
  http://www.danielestulin.com/en/2010/06/07/lista-de-asistentes-a-la-reunion-del-club-bilderberg-2010/#more-1740

  Η κόρη κομμουνιστή, όπως συστήνεται, αφελληνίζει την Παιδεία.
  Ο ανεπάγγελτος διαδρομιστής αφελληνίζει την Οικονομία.
  Ο συντονιστής αρχηγός τους αφελληνίζει τη χώρα.
  (Από τον «Συνήγορο του Παιδιού» απαγορεύτηκε η αναγραφή στο Εθνικό Δημοτολόγιο της χώρας προέλευσης του αλλοδαπού)

  Επιτέλους, θα απαντάει στον προϊστάμενό του Ρετζεπ Ταγιπ στη μητρική του, χωρίς να τον εγκαλούν εθνικιστές δημοσιογράφοι.

  Και η μαμά του θα απαλλαγεί από την υποχρέωση ομιλίας αυτής της "ανάποδης" γλώσσας, που μίσησε τόσο ώστε 50 χρόνια δεν μπόρεσε ούτε στοιχειωδώς να μιλάει...

  • tiramola avatar
   tiramola @ Προφήτης 08/06/2010 22:12:00

   Αγρίεψε το πετσί σου
   χαχχαχα

   • Προφήτης avatar
    Προφήτης @ tiramola 08/06/2010 23:05:25

    Παίδαρε, μεσ' στην καλή χαρά σε βλέπω. Τα χάπια βοηθάνε;
    Να δω τι θα πάρεις με το νέο ΠΑΣΟΚ ΓΑΠ-Ντόρας-Καρατζαφέρη.

 9. Γιάννης Χριστόπουλος avatar
  Γιάννης Χριστόπουλος 08/06/2010 22:48:30

  Κοιτάξτε τα ψέματά τους! Ήταν να μπουν στο ΔΝΤ από τις 5 Οκτωβρίου 2009 και έλεγαν παραμύθια της χαλιμάς!
  http://www.youtube.com/watch?v=MNJ7G4EHmkw&feature=player_embedded

  • Αγανάκτηση avatar
   Αγανάκτηση @ Γιάννης Χριστόπουλος 08/06/2010 23:38:53

   Στις 4 Οκτωβρίου λεφτά υπήρχαν. Στις 5 Οκτωβρίου όμως κατάλαβαν ότι πρέπει να πάμε στο ΔΝΤ. Πολύ οικονομική μελέτη έπεσε φαίνεται στο ΠΑΣΟΚ ξημερώματα 4ης προς 5η Οκτωβρίου...

 10. Αγανάκτηση avatar
  Αγανάκτηση 08/06/2010 22:58:55

  Εδώ ο κόσμος χάνεται και το...

  http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1827801
  "Σοβαρά προβλήματα στη χορήγηση ασύλου καταγγέλλει ΜΚΟ"

  • Ευθύμης avatar
   Ευθύμης @ Αγανάκτηση 09/06/2010 02:43:02

   ε ναί να μη σταματήσει και το φόρτωμα σε νεοψηφοφόρους...
   δηλαδή κρίμα δεν είναι να αργήσει κανα δυό χρόνια ο πλήρης εξισλαμισμός της μπανανίας;

 11. neotera avatar
  neotera 09/06/2010 00:53:13

  “Ποτέ μην αποδίδεις σε ηλιθιότητα κάτι που κάλλιστα ερμηνεύεται από δόλο”. Για την περίπτωση του γνωστού γιωργάκη δε η ηλιθιότητα δεν είναι αρκετή να προκαλέσει όσα βαρειά και αμετάκλητα παθαίνουμε. Ηλίθιος μικροπολιτικός δόλος δεν είναι να προσπαθούμε να πέσει στα μαλακά ?

 12. GreenHorses avatar
  GreenHorses 09/06/2010 01:07:39

  γουελ καμ ιν ρεαλ γουορλντ

 13. anetos avatar
  anetos 09/06/2010 05:37:25

  τα ιδια ακριβως ελεγε χθες βραδυ και ο Πρετεντερ ....

 14. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 09/06/2010 06:32:04

  Και το ανησυχητικό είναι ότι όλο και αναβαίνει η διαφορά 10ετών ομολόγων. Στα 600, δεν ξέρω πόσο κίνηση έχει και μάλλον δείχνει ότι στα προβλήματά της, (ή από αρχικό σχεδιασμό) δεν υπάρχει πρόθεση να μείνουμε στην Α' κατηγορία. Κατά τα άλλα "δεν υπάρχει φόβος", "αστειότητες" κλπ.

  Αν η κλοπή έγινε αποδεκτός θεσμός επί ΑΓΠ, το ψέμα και η newspeak γίνεται επί ΓΑΠ. Θα ξυπνήσουμε και θα είμαστε δεμένοι χεροπόδαρα.

 15. o βουνίσιος avatar
  o βουνίσιος 09/06/2010 07:02:38

  Το πλέον καθοριστικό στοιχείο που έκρινε την εκλογική αναμέτρηση της 4ης Οκτωβρίου 2009 ήταν η εξαγγελία Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη για πάγωμα μισθών και συντάξεων επί μία διετία, η ΝΔ καταποντίστηκε.
  [ η διαρροή των μισθωτών ψηφοφόρων από τη νδ προς το πασοκ ξεπέρασε το 14% συμφωνά πάντα με δημοσκοπήσεις της τότε εποχής]

  Σήμερα και για την αντιμετώπιση του ελλείμματος η χώρα μας έχει λάβει τα πιο σκληρά μέτρα στην ΕΕ, με πλήρη υπαγωγή στο δντ, με μεγάλες αυξήσεις φόρων στα καύσιμα και στο φπα, περικοπές μισθών, πήρε τον πληθωρισμό στο 1,8% και τον έφτασε στο 5,5% κ.α. επίσης μέχρι και σήμερα δεν έχουμε δει αντισταθμιστικά μέτρα, δεν είδαμε να νοιάζονται για τους φτωχούς  Επομένως τίθεται τo απλό εξής ερώτημα:

  μήπως κάποιοι επιδιώκουν να εξασφαλίσουν το μέλλον τους με δικά μας έξοδα;

  για πόσο ακόμη μπορεί η χώρα να πορεύεται σε αυτή την κατεύθυνση;

  • ψυχραιμια avatar
   ψυχραιμια @ o βουνίσιος 09/06/2010 08:06:10

   Δεν τους ενδιαφερει αυτο.Για οσο καιρο θα μπορουν να αποδιδουν την κατασταση της οικονομιας στη ΝΔ και να γινονται πιστευτοι και εφ οσον δεν υπαρχει αλλο κομμα να τους απειλησει δε δινουν δεκαρα για το δικο σου μελλον.
   Το ΠΑΣΟΚ ειναι συμμορια και μπορει να πορευεται στη κατευθυνση αυτη για οσο καιρο το ψηφιζουν και θα ειναι αρκετος καιρος.

 16. t avatar
  t 09/06/2010 07:42:26

  Για ποιο λόγο πάει στη Λιβύη ο πρωθυπουργός;
  http://www.market-talk.net/index.php/id/8943
  .

 17. Orestios avatar
  Orestios 09/06/2010 07:51:24

  Μήπως κερδοσκόποι είναι κάποιοι "ανίκανοι", αλλά ικανότατοι στην αρπαχτή?

  Αρχαίε είσαι απολαυστικός!!!

 18. armageddon avatar
  armageddon 09/06/2010 07:51:34

  Ο κόσμος το έχει τούμπανο και η κυβέρνηση κρυφό καμάρι .
  Ηταν σφάλμα που κατέφυγε στο Δ Ν Τ ,δεν είναι είς θέση να μαζέψει τα γνωστά
  χρεοστούμενα απο τούς φίλους τους,φοβάτε .

 19. Νίκος avatar
  Νίκος 09/06/2010 08:06:05

  Right on, που θα λεγαμε και στην Διαμαντοπουλιο "επισημη αγαπημενη".
  Οταν επι δυο συναπτα ετη ο Παπανδρεου περιεδιαβαινε την Ευρωπη και κυριολεκτικα εβριζε την Ελλαδα και την κυβερνηση πρακτικη που συνεχιστηκε και αφου εγινε πρωθυπουργος!!! Εκτος και αν δεν ξερει πως δουλευουν οι "αγορες" δλδ, η αμερικανικη πολιτικη. Αν δεν το ηξερε, τοτε ειναι ανεπαρκης. Αν ναι, συνεργος.
  ΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΣΤΕ κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;

  • ψυχραιμια avatar
   ψυχραιμια @ Νίκος 09/06/2010 08:08:15

   Αμερικανος.

   • archaeopteryx avatar
    archaeopteryx @ ψυχραιμια 09/06/2010 08:18:58

    αριστερός, Democrat, do-gooder, pinko-socialist, other-people's money, "θα σας πάρω τα λεφτά για να σας σώσω" Αμερικάνος. Μην τους βάζεις όλους σε ένα καλάθι. Ασε που οι Δημοκρατικοί θα φάνε μαύρο να το θυμούνται.

   • ψυχραιμια avatar
    ψυχραιμια @ ψυχραιμια 09/06/2010 08:37:14

    Σε αυτο συμφωνω.

 20. Νίκος avatar
  Νίκος 09/06/2010 08:13:48

  "φάυλος";

  Αρχαιε, ερχεσαι στα λογια μου (χεχεχε!!) που ελεγα πρωϊμως πριν δυο χρονια σχεδον (για να ευλογησω την αφεντομουτσουναδα μου δλδ).

  Μαλλον αμφοτερα, ειναι η απαντηση.

  ΥΓ: Την προηγουμενη αναρτηση την εβαλα πριν διαβασω το σχολιο σου.

  Και κατι αλλο:
  ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΛΗΤ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΕΡΔΗ απο την 8μηνιατικη λαιλαπα των σοσιαληστων μας;

 21. Νίκος avatar
  Νίκος 09/06/2010 08:15:45

  Πρασινάλογα, αν μου επιτρεπεις:

  γουελκαμ το δε ρεαλ γουορλντ

 22. Παλαιός Οννεδίτης avatar
  Παλαιός Οννεδίτης 09/06/2010 08:32:33

  Patriotism is the last refuge of a scoundrel

  • tiramola avatar
   tiramola @ Παλαιός Οννεδίτης 09/06/2010 08:51:46

   Του Σάμουελ Τζόνσον...
   Άσε που γιά άλλους λόγους ειπώθηκε...

 23. ΑΡΚΑΣ avatar
  ΑΡΚΑΣ 09/06/2010 08:52:57

  Nέο σύστημα αντιπυρικής προστασίας στην Πάρνηθα, προσφορά της ΜΙG
  Ημερομηνία ανάρτησης: 09 Ιουνίου 2010.

  Ένα καινοτόμο πληροφοριακό σύστημα έγκαιρου εντοπισμού πυρκαγιών και δώδεκα οχήματα άμεσης επέμβασης εξοπλίζουν, από φέτος, τον Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας στην προσπάθειά του να προστατεύσει τον πολύπαθο «πνεύμονα της Αττικής».

  Στην χθεσινή εκδήλωση του φορέα παρέστη και ο κ. Α. Βγενόπουλος, πρόεδρος του ομίλου Marfin Investment Group και του Ιδρύματος Marfin που δώρισε τόσο το πληροφοριακό σύστημα όσο και τα δώδεκα οχήματα.

  Από την SLogic στην εκδήλωση παρουσιάστηκε το πληροφοριακό σύστημα έγκαιρου εντοπισμού πυρκαγιών που ανέπτυξε η εταιρία σε συνεργασία με την Marfin Egnatia Bank και τον Φορέα.

  Με την εγκατάσταση τεσσάρων πυλώνων τηλεματικής (Μέγαρο ΟΤΕ, Καζίνο, κεντρικά γραφεία του Φορέα και Γεράνεια Όρη) – προβλέπεται η μελλοντική εγκατάσταση άλλων δύο πυλώνων σε πιο απομακρυσμένες περιοχές – το νέο, ιδιόκτητο σύστημα επικοινωνίας υψηλής ταχύτητας καλύπτει πλέον πάνω από το 80% του Δρυμού.

  Οι πληροφορίες που διαχειρίζεται το σύστημα είναι χαρτογραφικά, γεωγραφικά δεδομένα, εικόνες βίντεο και γεωγραφικές θέσεις πυροσβεστικών οχημάτων και ομάδων πυρόσβεσης και επιτρέπει στο Φορέα να λαμβάνει αποφάσεις για την ορθολογικότερη και αποτελεσματικότερη οργάνωση, πρόληψη και αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών.

  Στην ευχαριστήρια ομιλία του, προς τη διοίκηση του Φορέα, τη SLogic και τις εθελοντικές οργανώσεις και μεμονωμένους εθελοντές, ο πρόεδρος του ομίλου Α. Βγενόπουλος υπογράμμισε ότι το σύστημα «δίνει γεύση από την Ελλάδα του μέλλοντος ».

  Εκεί ,λοιπόν, που αδυνατεί η κυβέρνηση (λόγω ανικανότητας , γραφειοκρατίας και ….πιθανής αδιαφορίας) να εκπληρώσει τα καθήκοντά της και να προστατέψει τον Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας με σύγχρονα μέσα, έρχεται -ευτυχώς- μια επιχείρηση (ΜΙG) και ο πρόεδρός της ,για να δώσουν το φωτεινό παράδειγμα.

  Το ευχαριστώ της κυβέρνησης ; O υφυπουργός ΠΕΚΑ Θ. Μωραΐτης δήλωσε … «Μη δυνάμενος να παρευρεθεί, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων»!!!

  Την μικροψυχία όμως της κυβέρνησης, έρχεται να καλύψει το ΤΕΡΑΣΤΙΟ και ολόψυχο «Ευχαριστώ» των απλών πολιτών . Είμαι σίγουρος ότι για την εταιρεία και τον κ. Βγενόπουλο αυτό είναι που μετράει περισσότερο απ` όλα!


  www.politis-gr.com

 24. Dimi avatar
  Dimi 09/06/2010 09:17:16

  1,500,000 Oι Ελληνες της Αμερικής: Πηγή Ενθουσιασμού, Εμπνευσης,
  Πίστης, Επιχειρηματικότητας, Πλούτου, Καταξίωσης! http://bit.ly/adphNW

  Γι'αυτό, στην Ελλάδα, η Νέμεσις θα είναι εξ ίσου τρομερή με την
  Υπέρτατη Υβρι που τεχνιtά προκαλεί η χολερική Bilderberg, μέσω
  του αχυρανθρώπου Mineiko και της λοιπής μαφιοκρατίας.

  • Προφήτης avatar
   Προφήτης @ Dimi 09/06/2010 10:26:29

   Να διαχωρίζουμε τον ενθουσιασμό από την την αληθινή άσκηση ισχύος.
   Ισχύ έχει το Ισραηλινό Λόμπυ. Οι Έλληνες είμαστε για τα πανηγύρια.

   • Dimi avatar
    Dimi @ Προφήτης 09/06/2010 12:11:11

    @Προφήτης

    "Καλύτερα ν’ανάψεις ένα κερί, παρά να καταριέσαι το
    σκοτάδι. Ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία είναι δύο ράγες
    της Ιστορίας πάνω στις οποίες κινείται το όχημα του
    Ελληνο-Χριστιανικού Πολιτισμού σε μια ατέρμονη πορεία
    προς την αιωνιότητα!... Λαός που περιφρονεί τις πέτρες
    και τα χαρτιά του είναι καταδικασμένος ν’ αυτοκτονήσει!.."

    ~ Αγγελος Σακκέτος.
    Ο επί 35 χρόνια αναζητών την «αληθινή αλήθεια»,
    όπως έμαθε να λέει στη δική του Ελληνική Δημοσιογραφία!..

   • Γιάννης Χριστόπουλος avatar
    Γιάννης Χριστόπουλος @ Προφήτης 09/06/2010 12:28:31

    Τώρα μην αρχίσουμε να λέμε για τα περί ελληνο-πως είπατε Πολιτισμού, γιατί θα πάρει...μήνες! Ο καθένας πάντως έχει το δικαίωμα να πιστεύει το οτιδήποτε αλλά και να απορρίπτει το οτιδήποτε.

 25. Kὀριννα avatar
  Kὀριννα 09/06/2010 09:43:59

  Παλαιέ Οννεδίτη,
  αὐτό ἠχεῖ σάν Κωλοτούμπας καί Σία.

 26. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 09/06/2010 10:08:18

  Ο Βασιλάκης o Παπαδόπουλος "μετακόμισε" στην Αμερική.

  Αλλαξε όνομα, και σαν Billy the Greek, πήγε στο Τέξας να φτιάξει την τύχη του.

  Αγοράζει από έναν αγρότη ένα γάιδαρο, έναντι του ποσού των 100 δολαρίων,

  τα μόνα λεφτά που είχε 'κονομίσει.

  Ο αγρότης συμφώνησε να του τον παραδώσει την άλλη μέρα.

  Την επόμενη μέρα ο αγρότης του είπε:
  «Συγγνώμη αλλά έχω άσχημα νέα, Billy, ο γάιδαρος μου ψόφησε».

  Ο Billy απάντησε: «Δεν πειράζει. Δώσε μου τα λεφτά μου πίσω».

  Ο αγρότης του λέει: «Δεν μπορώ να το κάνω, γιατί ήδη τα έχω ξοδέψει».

  Ο Billy είπε: «Εντάξει, τότε δώσε μου τον ψόφιο γάιδαρο».

  Ο αγρότης ρώτησε: «Τι θα το κάνεις;!...»

  και ο Billy απάντησε «Θα τον βάλω σε λοταρία».

  Ο αγρότης του απάντησε με μια δόση ειρωνείας:
  «Αποκλείεται να βγάλεις σε λοταρία έναν ψόφιο γάιδαρο. Απαγορεύεται εδώ !!!»

  και ο Billy απάντησε «Φυσικά και μπορώ !».

  Ένα μήνα αργότερα ο αγρότης βρέθηκε ξανά με τον Billy και τον ρώτησε:

  «Τι έγινε με τον ψόφιο γάιδαρο, ρε Billy;»

  Ο Billy απάντησε:

  «Τον έβγαλα σε λοταρία και πούλησα 500,000 λαχνούς, προς 2 δολάρια τον ένα και έτσι κέρδισα 999,998 χιλιάδες δολάρια».

  Ο αγρότης ρώτησε «Καλά βρε κλέφτη, και κανένας δεν παραπονέθηκε;»

  και ο Billy απαντάει «Μόνο ο τύπος που τον κέρδισε και για να μην φωνάζει
  του έδωσα πίσω τα δύο δολάρια».

  Ο Billy πλέον συνεργάζεται με την Goldman Sachs.

  ΠΠ

 27. Κ.Τ. avatar
  Κ.Τ. 09/06/2010 10:28:36

  Μπορει κανεις να μας εξηγηση τι γινεται με την τακτοποιησι των ημιυπογειων διαμερισματων-αποθηκες ,,,

 28. Astefan avatar
  Astefan 09/06/2010 10:37:23

  Το φθινόπωρο του 2010 έκαναν τα εξής :

  1. Δεν εισέπραξαν τον ΕΤΑΚ του 2009, για να τον εισπράξουν το 2010 και να τον βάλουν στον δικό τους προϋπολογισμό.
  Εντωμεταξύ κατάργησαν και την ίδια τη μεταρρύθμιση του ΕΤΑΚ (από τις σημαντικότερες στην Ελλάδα, τα τελευταία 30 χρόνια) τον Φεβρουάριο του 2010 και επανέφεραν τους φόρους μεταβιβάσεως ακινήτων και κληρονομιάς.
  Τώρα που πέρασαν και 6 μήνες, δήθεν αδιάφορα,
  θα μας στείλουν τον ΕΤΑΚ που καταργήσανε, για να διορθώσουν τα αξιοθρήνητα νούμερα της οικονομίας.

  2. Καταργήσανε τη ρύθμιση για τους ημιυπαίθριους, ενώ ήδη είχε αρχίσει η είσπραξη ποσών, γιατί δήθεν, θα ήταν μια τακτοποίηση, η οποία δήθεν ήταν αντισυνταγματική και για την οποία είχαν εκφραστεί αρνητικά όλοι οι φορείς. ΤΕΕ και σια. Αυτοί δήθεμου τάχαμου θα έφερναν οριστική λύση στο πρόβλημα των αυθαιρέτων.
  Λίγους μήνες έφεραν την ίδια ακριβώς ρύθμιση, μόνο που τώρα τα λεφτά θα μπούν στον πρϋπολογισμό του 2010 για να τα παρουσιάσουν εκείνοι ως δικό τους έργο.

  3. Το Δεκέμβριο έδωσαν επίδομα φτώχιας 1,5 δις δε δεκάδες χιλιάδες, ανάμεσά τους και σε αγρότες που παίρνουν επιδοτήσεις δεκάδων χιλιάδων Ευρώ.

  4. Κάθισαν και πλήρωσαν ένα σωρό χρήματα από τα χρέη των νοσοκομείων μέσα στο 2009 για να μη τα έχουν για το 2010.

  Με αυτά και με αυτά βούλιαξαν τα νούμερα του 2009, καταστρέφοντας την εικόνα της Ελλάδας στις αγορές, για να ρίξουν το ανάθεμα στον Καραμανλή και στη ΝΔ.
  Και τώρα έχουν το θράσος και έρχονται να εισπράξουν τον ΕΤΑΚ.
  Η Νέα Δημοκρατία έχει να πει τίποτα άραγε;

  • Κώστας Ροδινός avatar
   Κώστας Ροδινός @ Astefan 09/06/2010 10:50:54

   Σε όλα αυτά τα σωστά που λες, να προσθέσω: τελικά η δεύτερη δόση του επιδόματος φτώχειας, αν και κατεγράφη ως δαπάνη στον προϋπολογισμό του 2009, δεν δόθηκε ποτέ!
   Για την ακρίβεια ακυρώθηκε!
   Δόθηκε και παράταση στα τέλη κυκλοφορίας μέχρι 15 Ιανουαρίου 2010.
   Και έκτακτες ενισχύσεις στα ασφαλιστικά ταμεία!

 29. Akis avatar
  Akis 09/06/2010 11:16:59

  ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΗΗ ΜΑΣ ΑΚΟΥΥΣ??
  ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩΩΩΩΩΩ !!!

  • Γιάννης Χριστόπουλος avatar
   Γιάννης Χριστόπουλος @ Akis 09/06/2010 12:39:08

   Πίσω που, στην ΔΕΘ του 2008; στο σουβλατζίδικο "Μπαϊρακτάρης"; ή μήπως πίσω στις ψεύτικες υποσχέσεις για επανίδρυση του κράτους; Ας είμαστε ρεαλιστές, ο πρώην πρωθυπουργός μπορεί να ήταν συμπαθής, σπουδαίος ρήτορας και πατριώτης, μπορεί να έκανε κάποιες γενναίες κινήσεις στην εξωτερική πολιτική, όμως στα θέματα εσωτερικής πολιτικής (κυρίως σε θέματα θεσμών, δημόσιας διοίκησης, διαφάνειας, οικονομίας, υγείας, παιδείας και άλλα) ήταν μια διαρκής τραγωδία. Τι να λέμε τώρα, βιβλίο γράφουμε με τις αστοχίες, παραλείψεις, συγκαλύψεις και "ανεξήγητες" ενέργειες του Κ. Καραμανλή...

 30. Αγανάκτηση avatar
  Αγανάκτηση 09/06/2010 12:11:28

  Ανταλλάσουν μερικούς μήνες ακόμα παραμονής τους στην εξουσία με την ολοκληρωτική οικονομική καταστροφή της χώρας.

 31. Dimi avatar
  Dimi 09/06/2010 14:43:59

  Πωλείται η Ελλάς;

  Κάποτε, όταν γράφαμε παρόμοιους τίτλους στις εφημερίδες, ίσως να
  θεωρούσαμε τους εαυτούς μας υπερβολικούς…

  ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

  Το χθεσινό υπουργικό συμβούλιο υπό τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου
  έλαβε εν μέσω αντιδράσεων την απόφαση να βγάλει στο σφυρί τα τρένα,
  τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, τα ΕΛ.ΤΑ. μεγάλους οδικούς άξονες,
  τα καζίνο, το αέριο, τα νερά, την ακίνητη περιουσία του Δημοσίου κ.α.
  με στόχο ν’αντληθούν 3 δις ευρώ έως το 2013.

  … Σήμερα η εφημερίδα «Η Βραδυνή» (Πέμπτη, 3 Ιουνίου 2010), επιβεβαιώνει
  το γεγονός!..

  Τι άλλο σχόλιο να κάνει κανείς; Ένα μονάχα:

  Κάποτε πήρα τη μανούλα μου, την κυρα-Κανέλλα, και την πήγα στο σπίτι
  του Θοδωρή Κολοκοτρώνη, στο Λιμποβίσι Αρκαδίας. Όταν το αντίκρισε
  δάκρυσε και είπε με παράπονο μπροστά στην κάμερα:

  «Έλληνες, ο Κολοκοτρώνης, ένας αγράμματος άνθρωπος, λευτέρωσε
  την Ελλάδα. Σεις οι γραμματισμένοι γιατί την πουλάτε;».

  Κι αυτό, μανούλα μου, είναι και το δικό μου ερώτημα!..

  Με σεβασμό στη μνήμη της
  ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΝ. ΣΑΚΚΕΤΟΣ
  Παρασκευή, 4 Ιουνίου 2010

  ***

  ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΦΥΠΝΗΣΙΣ:
  Jeffrey Mineiko is the name of the game.
  ή, πέφτει αυτός, ή χάνεται η Ελλάδα
  ή, Τώρα, ή, Ποτέ!

  • Misha avatar
   Misha @ Dimi 09/06/2010 14:57:38

   O Τζέφφρυ έχει συγκεκριμένη νοοτροπία.
   Την απέδειξε βάζοντας στα ψηφοδέλτια του Μάνο και Ανδριανόπουλο.
   Όμως το ξεπούλημα ξεκίνησε από τον Μητσοτάκη, συνέχιζε με τον Σημίτη και τον Καραμανλή για να φτάσουμε σήμερα στο βάθος του πηγαδιού και να ψάχνουμε τον πάτο.
   Και είναι η πολιτική που προωθεί η νεοφιλελεύθερη-νεοφασιστική ΕΕ, παρεούλα πλέον με το ΔΝΤ.
   Αν θέλουμε να ανασάνουμε μια στάλα ελευθερία επιβάλλεται η αποχώρηση μας από την ευρωζώνη όσο είναι καιρός.

 32. Dimi avatar
  Dimi 09/06/2010 17:53:34

  @Misha

  Οι Ελληνίδες κι Ελληνες, είμαστε ένας υπέροχος, βασανισμένος
  λαός. Και είναι το ριζικό μας, να ζούμε στην εκπάγλου καλλονής,
  ευλογημένη μικρή, αλλά Μεγίστη Πατρίδα μας, Ελλάδα.

  Η οποία, γιά λόγους γεωστρατηγικούς, γεωφυσικούς, πολιτικούς,
  ιστορικούς, εθνικούς, ναυτοσύνης, ομορφιάς, σπανίων (ανεκμετάλλευτων)
  φυσικών πόρων κλπ., υπήρξε ανέκαθεν «κάρφος εν τω οφθαλμώ» γιά τους
  επίδοξους κατακτητές της.

  Γι’αυτούς, και όχι μόνο λόγους, οι Ελληνες ανά τους αιώνες,
  Δεν απολαύσαμε την Ελευθερία και Ειρήνη, ως Αγαθά δεδομένα.
  Χρειάσθηκε πάντα, να πληρώσουμε για τ'αυτονόητα Αγαθά, με
  το πανάκριβο Ελληνικό Αίμα.

  Οι Ελληνες, με τα αμέτρητα λάθη, πάθη, αδυναμίες κι ελαττώματά μας,
  αυτοσαρκαζόμαστε. Και γελάμε. Και κλαίμε. Και συμπονάμε. Επειδή
  ακριβώς, είμαστε ένας λαός μοναδικός. Το 5000χρονο βιογραφικό
  της Ελλάδας, απλά ΔΕΝ συγκρίνεται με αυτό άλλων χωρών.
  Γί'αυτό, και οι εκάστοτε προσπάθειες σύγκρισης, είναι ατυχέστατες..

  Και είναι Θαύμα Ελληνικό. Παγκοσμίως αναγνωρισμένο! το γεγονός ότι:
  Σήμερα, μετά από 4 αιώνες Οθωμανικού σκοταδισμού, που κόστισε στην
  Ελλάδα το τραίνο της ανάπτυξης και της προόδου, Εμείς, οι Ελληνες,
  στην Ελλάδα, μιλάμε Ελληνικά. Και είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι. Και
  διατηρούμε τις Παραδόσεις και τα Εθιμά μας. Τα Οσια και τα Ιερά μας.
  Και σεβόμαστε την Πατρίδα και την Οικογένειά μας. Και που γι' όλα αυτά,
  ΔΕΝ πρόκειται ΠΟΤΕ! μα ΠΟΤΕ! ν'απολογηθούμε στις.. ψευδο-προοδευτικές νεοταξικές "λινάτσες".

  Πιστεύω ακράδαντα, στα τεράστια αποθέματα ενέργειας, δυνατοτήτων και
  δεξιοτήτων του Ανθρωπίνου Δυναμικού της Ελλάδας. Και είναι αυτό
  ακριβώς το τεράστιο δυναμικό που φοβούνται και τρέμουν οι χολερικοί
  εσωτερικοί κι εξωτερικοί εχθροί. Γι’αυτό, και προσπαθούν λυσσαλέα,
  και με κάθε τρόπο να μάς υποτιμήσουν. Να να μάς προσβάλλουν.
  Να μάς αυτο-υποβάλλουν. Να μάς διαλύσουν.

  Γι’αυτό, και οι κάθε μορφής συμπεριφορές μας αδράνειας, αδιαφορίας, αμάθειας, αναβλητικότητας, αναξιοπιστίας, εφυσηχασμού, μεμψιμοιρίας, παθητικότητας, υποτέλειας, ωχαδελφισμού, απλά βουτυρώνουν το
  δηλητηριασμένο ψωμί Bilderberg..

  Οι Ελληνες ενωμένοι, μπορούμε ν’αντιστρέψουμε το αρνητικό κλίμα.

  Οι Ελληνες συσπειρομένοι, μπορούμε να Ανασυγκροτήσουμε και να
  Αναγεννήσουμε την Ελλάδα.

  Οι Ελληνες, συλλογικά, με ψυχραιμία, εργασία και αποφασιστικότητα,
  μπορούμε να ελευθερώσουμε την Ελλάδα από την δουλεία του φονικού
  χρέος ΔΝΤ.

  Οι Ελληνες, μπορούμε ν’απαλλαγούμε οριστικά και αμετάκλητα από
  τους μασκαρεμένους «εκ των έσω» προδότες Ισλαμολάγνους τυράννους.

  Οι Ελληνες μπορούμε ν’ ακυρώσουμε οριστικά και αμετάκλητα τα
  εγκληματικά σχέδια της μαφιοκρατίας Bilderberg.

  Δεν υπάρχουν Κοινωνίες Αγγέλων.
  Δεν υπάρχει Ανάσταση χωρίς Μεγάλη Παρασκευή.
  Οι Ελληνίδες κι Ελληνες, ειμαστε ανέκαθεν
  πληθυσμιακά ολίγοι, αλλά ουσιαστικοί..

  Και είναι στο DNA μας, να γράφουμε Ιστορία.
  Παγκοσμίως αναγνωρισμένη!..

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.