#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
19/06/2011 08:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η κυβέρνηση προσχωρεί στην γραμμή Σαμαρά;Μήπως η Νέα Δημοκρατία έκανε μεταγραφή από το ΠΑΣΟΚ και δεν το καταλάβαμε; Μήπως απέκτησε ο Σαμαράς κι άλλον σύμβουλο και δεν το ξέρουμε;

Διότι μας φαίνεται ότι ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ηλίας Μόσιαλος, προσχώρησε στην αξιωματική αντιπολίτευση. Η πρώτη του δήλωση ως υπουργός και μίλησε ουσιαστικά για επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου.

Και επειδή δεν είναι καθόλου ανόητος να το πει έτσι, μάλλον πάμε σε μια νέα γραμμή της κυβέρνησης η οποία προσπαθεί να γίνει πιο «φιλολαϊκή» αφενός και να εγκλωβίσει τον Σαμαρά αφετέρου. Διότι όταν η κυβέρνηση αποφασίσει να παίξει το χαρτί της επαναδιαπραγμάτευσης το οποίο τόσους μήνες έπαιζε η ΝΔ, είναι επόμενο να προσπαθεί να βγει πιο μπροστά.

Διαβάστε τι είπε ο Μόσιαλος και τα συμπεράσματα δικά σας:

«Είμαι μέλος μιας κυβέρνησης, η οποία έχει μια ιστορική ευθύνη, να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει λόγω του υψηλού χρέους και των υψηλών ελλειμμάτων. Θα πρέπει να δώσουμε αυτή τη μάχη για τους Έλληνες πολίτες και τον ελληνικό λαό. Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να τα καταφέρει. Αν δεν τα καταφέρει η κυβέρνηση, δεν θα τα καταφέρει αυτή η χώρα. Με όλες μας τις δυνάμεις πρέπει να διαπραγματευτούμε το νέο δάνειο της χώρας που εκκρεμεί. Να διαπραγματευτούμε τους όρους δανεισμού των παλαιότερων δανείων και να αρχίσουμε να μειώνουμε τα ελλείμματα με μεγαλύτερους ρυθμούς μέσα στο 2011-2012 για να μπορέσουμε να καταστήσουμε την ελληνική οικονομία ξανά ανταγωνιστική και ασφαλή. Αυτό είναι το καθήκον όλων μας. Ο δικός μου ρόλος θα είναι ένας μικρός ρόλος μέσα σε ένα κυβερνητικό σχήμα που δίνει μια ιστορική μάχη».

Ανακάλυψαν λοιπόν την αλλαγή των όρων του παλιού και του νέου Μνημονίου πανικόβλητοι από τις αντιδράσεις του κόσμου αλλά και από την παρ’ ολίγον διάλυση του ΠΑΣΟΚ.

Αλλά και οι δηλώσεις του Βενιζέλου στο Βήμα και στο Πρώτο Θέμα, προδιαθέτουν για κάτι τέτοιο. Μάλιστα, το Πρώτο Θέμα έχει τίτλο «αλλάζω τω Μνημόνιο 2». Αλλά και τα περί «δίκαιης λιτότητας» προς αυτή την κατεύθυνση είναι.

Ξεκάθαρα πλέον, κάτι που θα φανεί και τις επόμενες ημέρες, η κυβέρνηση θα παίξει το χαρτί της επαναδιαπραγμάτευσης.

Το ζήτημα είναι αν έχουν το σθένος και την ικανότητα να το κάνουν ή αν πρόκειται για ακόμη ένα επικοινωνιακό κολπάκι του ΠΑΣΟΚ.

Ίσως η αλλαγή στάσης της κυβέρνησης να εκπορεύεται κι από το φόβο που δείχνουν Ευρωπαίοι και Αμερικανοί μπροστά στο ενδεχόμενο χρεοκοπίας της Ελλάδας, ένα φόβο που ίσως σώσει τη χώρα από την καταστροφή.

Καθόλου τυχαίες δεν είναι και οι δηλώσεις του Γιούνκερ που ξαφνικά αγάπησε την Ελλάδα και τους Έλληνες. Ο πρόεδρος του Eurogroup, ανέφερε ότι συχνά λέει στους Γερμανούς, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι είναι οι πλέον ενάρετοι, ότι αν τους ζητούσαν να καταβάλουν προσπάθειες περικοπής των δημοσίων δαπανών, ανάλογες με αυτές που έχει καταβάλει η Ελλάδα, μάλλον δεν θα τα κατάφερναν.

Είπε επίσης ότι θα μπορούσε να προβλεφθεί μια περαιτέρω επιμήκυνση των δανείων που έχει δώσει η Ευρωζώνη στην Αθήνα ενώ τάσσεται επίσης υπέρ της μείωσης των επιτοκίων δανεισμού στο μέλλον. Ζητά τέλος να εξαιρεθεί η Ελλάδα από την υποχρέωση να δίνει εθνική χρηματοδότηση για έργα που έχουν κολλήσει. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν παγώσει έργα 22 δις ευρώ από το ΕΣΠΑ διότι δεν έχει η Ελλάδα να δώσει τη δική της εθνική συμμετοχή.

Μπορεί λοιπόν η κυβέρνηση να έχει πάρει τα μηνύματά της από την τρόικα και να αποφάσισε να στηρίξει τις προσπάθειες αλλαγής των όρων του δανεισμού. Ή μπορεί να είναι το «δώρο» του Παπανδρέου προς τον Βενιζέλο γιατί δέχθηκε να κάτσει στην καυτή καρέκλα.

Για φανταστείτε πόσο μεγάλη «επιτυχία» θα είναι να ανακοινώσει ο νέος τσάρος αλλαγές στους όρους μετά από…σκληρή διαπραγμάτευση;

Η ουσία είναι μία στην υπόθεση αυτή. Η κυβέρνηση, και πιθανότατα και η τρόικα κατάλαβαν ότι δεν βγαίνει ούτε το ένα ούτε το άλλο Μνημόνιο. Οδηγούν την Ελλάδα στην καταστροφή και στην αυτοκτονία που όμως μπορεί να πάρει κι αυτούς μαζί.

Έπρεπε όμως να περάσουν τόσοι μήνες για να το καταλάβουν; Όταν τους το έλεγε ο Σαμαράς ήταν ο κακός, ο αδιάλλακτος και αυτός που δεν ήθελε τη συναίνεση;. Μόλις πριν μερικές ημέρες, στη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών είχε ξανατεθεί το θέμα. «Πάμε να επαναδιαπραγματευτούμε τους όρους του Μνημονίου» τους είχε πει ο Σαμαράς, αλλά στην κυβέρνηση έκαναν ότι δεν άκουγαν.

Η Νέα Δημοκρατία πρέπει στην παρούσα φάση να μην εγκλωβιστεί στα επικοινωνιακά τερτίπια της κυβέρνησης. Άλλο επαναδιαπραγμάτευση για τα μάτια του κόσμου κι άλλο πραγματική αλλαγή προς όφελος του λαού. Εκεί πρέπει να δώσει το βάρος του ο Αντ. Σαμαράς, στην αληθινή ανατροπή των ντροπιαστικών συμβάσεων που υπογράφηκαν.

Και ένα ακόμη στοίχημα για τη Λ. Συγγρού είναι να δώσει μια νέα προοπτική διακυβέρνησης της χώρας. Καλή η επαναδιαπραγμάτευση αλλά ο στόχος είναι και θα παραμείνει να μπει η χώρα σε αναπτυξιακή τροχιά. Τα στελέχη της Λ. Συγγρού θα πρέπει να πείσουν ότι το Ζάππειο 2 είναι μια ουσιαστική πρόταση εξουσίας. Πρέπει να αντιπαρατεθούν στα ίσια με τον Β Βενιζέλο που θα πάρει το παιχνίδι στα χέρια του.

Το παιχνίδι που παίζεται είναι σκληρό και συνεπώς πρέπει να σκληρύνει και η Νέα Δημοκρατία

Αριστερός Ψάλτης

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 19/06/2011 08:48:02

  Που ειναι το δυσκολο να υποκλεψουν το Ζαππειο ΙΙ και το Πρασινισουν και να το πουλησουν? Μια ζωη αυτο κανουν! Υποκλοπείς εκ γενετης ειναι.

  Ας πνε να επαναδιαπραγματευτουν το μνημονιο !! Τη Δανειακη που ειναι ΑΡΡΗΚΤΑ δεμενη ( ως εκταμιευση δοσης μετα απο ελεγχο επιτευξης στοχων μημονιου ) ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ??? χαχαχαχα

  ρε ξυπνατε, σας παρακαλω πολυ ! Οτι και να αλλαξουν στο Μνημονιο, σε ΚΑΘΕ ΔΟΣΗ θα εχουμε εκβιασμο ! ΜΟΝΟ αλλαγη ορων της ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ οι οποιοι ΔΕΝΟΥΝ την εκταμιευση με το Μνημονιο ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ !!! ολα τ αλλα ειναι μπαλαμουτι και αναξια λογου ! ΤΕΛΟΣ !

  Οποιος δεν καταλαβαινει να διαβασει παλι τη Δανειακη! ΟΧΙ το Μνημονιο !!!

  Ειτε εισαι ΕΙτε δεν εισαι αξιοχρεος να παρεις Δανειο !

  Εαν εισαι, παρτο και οργανωσου.

  Εαν δεν εισαι δε σου δινω !

  Οχι Παρε το Δανειο και ας μην ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΧΡΕΟΣ !!!! χαχαχαχαα και υπεγραψε ΜΑΖΙ και subject to... ενα Μνημονιο ! ΕΛΕΟΣ.

  και παρε και άλλα 120-180δις ΠΑΛΙ επειδη ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΧΡΕΟΣ ! και υπεγραψε ΚΑΙ ΑΛΛΟ ενα Μνημονιο ( στοχους του οποιου εαν δεν πιανεις θα σε εκβιαζω σε καθε δοση !! κ εσυ συμφωνεις και υπογραφεις το ΠΑΚΕΤΟ ! "

  ΠΠ Πακετο Πακετο ?

  • blue nile avatar
   blue nile @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 19/06/2011 10:16:14

   ...σωστός...

  • Komis Montechristo avatar
   Komis Montechristo @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 19/06/2011 11:36:01

   ΠΠ,είναι ορθά αυτά που γράφεις.Τ'αναλύεις εξίσου και σε άλλο σου σχόλιο,σήμερα.Πόσο επικίνδυνοι είναι αυτοί που μας κυβερνούν...θολώνουν τα νερά.ΔΕΝ λένε την αλήθεια στο κόσμο...ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ προκαλούν σύγχυση....

   • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
    ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ Komis Montechristo 19/06/2011 12:44:32

    Komi φιλε και Blue nile
    οτι λεω ειναι στη βσαη των οσων λενε και οσων ακουω !

    η δικη ου θεση ειναι εντελως διαφορετικη !! This is ΠΟΡΤΑ !

    και ειδικα στο Δανειο, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΩ το Κεφαλαιο !
    θελω 110δις, βγαινω Αγορες
    οι Αγορες μου λενε 22%
    εγω θελω 5%
    Διαφορα 17% ( στον τοκο ! )
    Δανειζομαι τη Διαφορα απ τα συνεταιρακια με 2.5%
    Σε ενα μηνα μεσα το 22 θα γινει 13% και σε 6 μηνες θα γινει 9%
    Αρα το 17% που εχω δανειστει θα πεφτει ! ( θα ηρεμισουν οι Αγορες)
    Οι Αγορες θελουν σταθεροτητα ! τους την προσφερουμε ΟΜΑΔΙΚΑ !

    αυτα

    ΠΠ

 2. Νίκος Θ. avatar
  Νίκος Θ. 19/06/2011 09:39:37

  Το ΠΑΣΟΚράτος και η αδίστακη κυβέρνηση θα κάνει τα πάντα για να λοιδωρήσει τον Αντώνη Σαμαρά. Η εξουσία είναι γλυκιά και λαοπλάνα. Όλοι αυτοί οι της κυβέρνησης, μα και όλα τα κέντρα και παράκεντρα, επιχειρηματικοί όμιλοι που λυμαίνονται τις σάρκες της Ελλάδος για δεκαετίες, η παραπληροφόρηση με τους δημοσιογράφους και δημοσιογραφίσκους της διαπλοκής, θα δώσουν ό,τι έχουν και δεν έχουν για να διατηρήσουν την επιρροή τους, τα κεκτημένα, τη διαιώνιση της εκμετάλλευσης, με τον έλεγχο της τελειωμένης ΠΑΣΟκβέρνησης. Ηρθε η δική μας ώρα και εθνικό χρέος. Να είμαστε γενναίοι, ετοιμοπόλεμοι, ψύχραιμοι, με πίστη στον αγώνα μας. Ολοι μας να δώσομε τον ευγενή αγώνα.

 3. dacord avatar
  dacord 19/06/2011 09:47:30

  Και καλα. Αυτο μας μαρανε αν "προσχωρουν" στη γραμμη Σαμαρα αυτοι οι αθλιοι. Και ..καμαρωνουμε..

  Το θεμα εχει ως εξης κατα την αποψη μου:
  Το 2004 το χρεος ητανε 200 δις ευρω (δημιουργημα της συμμοριας απο το 1981 μεχρι το 2004. Ισως και ενα ελαχιστοτατο ποσοστο στην διετη κυβερνηση "μητσωτου" και στο ενα χρονο της "εικονικης/ηκουμενηκισ φτουυ)..

  το 2009 εφτασε τα 300 δις περιπου απο τα οποια τα 65 δις ητανε ΤΟΚΟΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ να πληρωθουν!!
  Σε εναμισυ χρονο η συμμορια το πηγε στα 430 δις περιπου ,δηλαδη σε εναμισυ χρονο αυξηθηκε 13ο δις ευρω ! Και αυτο οι αθλιοι το ονομαζουν
  "σωτηρια της πατριδος"!!!!!!! Το "πατριδος" ειναι πιο πιασιαρικο προπαγανδιστικα γιαυτο το χρησιμοποιουν αυτοι οι απατριδες αλητες..

  Και εμεις καθομαστε και "συνομιλουμε" με αυτα τα παλιοσκυλα!!
  Ημαρτον...
  ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ,καμμια επαφη ,ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ..

  Η εμεις η αυτοι..

  • Εγώ avatar
   Εγώ @ dacord 19/06/2011 13:41:39

   Σωστος 1000%

   Γι' αυτο πρεπει να αφησουμε στην ακρη τις συντηροφροσυνες και να βγουμε στον κοσμο και να τους εκθεσουμε αυτους και την προπαγανδα τους πριν καταστρεψουν την χωρα. Δεν ειμαι λαικιστης αλλα εδω μιλαμε για ολικη καταστροφη που πρεπει να την προλαβουμε.

   Οι Πασοκοι θα κανουν τα παντα για να επικαλεστουν το φιλοτιμο του μεσου ανιδεου ψηφοφορου του πασοκ και να τον ξανακερδισουν και γι' αυτο θα χρησιμοποιησουν ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ. Γι' αυτο οι κινησεις πρεπει να ειναι γρηγορες και να μην αφησουμε το καλοκαιρι να μας αποκιμισει γιατι το χειμωνα θα ειναι πολυ αργα.

 4. παρατηρητής avatar
  παρατηρητής 19/06/2011 10:00:44

  Αν ήμασταν υπέρ του Αντώνη με κάποιες επιφυλάξεις - γιατί έχουν δει πολλά τα ματάκια μας - μετά τις τελευταίες εξελίξεις είμαστε μαζί του 100 % και θα γίνουμε ανάχωμα που θα τον προστατέψει από ντόπιους και ξένους νταβατζήδες της "ενημέρωσης" και της τρομοκρατίας, όπως αυτής που στήθηκε με τις πληροφορίες περί σεναρίων δολοφονίας του ΚΚ.
  Αν τον πειράξει κανείς να ξεχάσουν την Ελλάδα που ξέρανε και δεν ξέρω αν θα προλάβουν να φύγουν από τηλεοπτικούς σταθμούς και πρεσβείες. Τέλος στις 3 οικογένειες που κυβερνάνε την Ελλάδα για 4 τετραετίες τώρα. Τέλος οριστικό και αμετάκλητο.

 5. Aggelos avatar
  Aggelos 19/06/2011 10:07:01

  αυτοι για να μεινουν στην καρεκλα,και στο διαολο προσχωρουν..

 6. nickname@taleftaiparhoun.gap avatar
  nickname@taleftaiparhoun.gap 19/06/2011 10:14:16

  ...μην κοροιδευτε αγαπητοί antinewsίτες . Μιά δήθεν αναδιαπραγμάτευση του μνημονίου ,διότι μόνο τέτοια μπορεί να θεωρηθεί μια αναδιαπραγμάτευση του ...ΠαΣοΚ που στην ουσία δεν θα πετύχει τίποτε ,διότι όταν δεν έχεις στόχους οι άλλοι σε παίρνουν ..χαμπάρι και πράττουν ανάλογα, μια λοιπόν τέτοια ενέργεια σκοπό έχει να εμποδίσει τον Σαμαρά αυριο να επαναδιαπραγματευθεί!! ή να καταστήσει πολύ δυσκολότερη τέτοια ενέργεια και να αφαιρέσουν από την φαρέτρα του Σαμαρά, όσο μπορούν με την βοήθεια των Μπάμπηδων και των άλλων,αυτό το σπουδαίο όπλο .

 7. ΣΤΕΦΑΝΟΣ avatar
  ΣΤΕΦΑΝΟΣ 19/06/2011 10:23:48

  Το επικοινωνιακό ντεμαράζ της παραπαίουσας κυβέρνησης ξεκίνησε. Το σύστημα των Μ.Μ.Ε. ποντάρει πολλά στον Βενιζέλο και το έδειξε από την πρώτη κιόλας στιγμή που ουσιαστικά ανέλαβε τα ηνία της παρούσας κατάστασης.
  Το ζήτημα πλέον είναι απλό:
  1. Ο ΓΑΠ για μια ακόμη φορά την πάτησε. Δημιούργησε πολλές προσδοκίες περί νέας κυβέρνησης "τεχνοκρατών" και κατέληξε πάλι σε κυβέρνηση κρατικοδίαιτων επαγγελματιών πολιτικών. Ο Βενιζέλος είναι μέλος αυτού του εξ αρχής ελλατωματικού κυβερνητικού σχήματος. Άρα η αποδόμηση γίνεται συνολικά και συν τοις άλλοις στηλιτεύεται και η επιλογή του να ηγηθεί σχήματος οπερέτας.
  2. Λογοκλοπές και αντιγραφές είναι ίδιον του ΠΑ.ΣΟ.Κ.. Εδώ χρειάζεται μεγαλύτερη επιμονή και δουλειά ώστε πάλι οι θέσεις της Ν.Δ. να ακούγονται ευκρινώς διαχωρισμένες από τη θολούρα των κυβερνητικών.
  3. Προβοκάτσια αναμένεται σε όλα τα επίπεδα. Είναι ο επιθανάτιος ρόγχος τους. Ας θυμηθούμε πόσες φορές έθεσαν εκβιαστικά διλλήματα και τι κατάληξη είχαμε. Αν κάθε φορά τους ξεμπροστιάζουμε αποδεικνύοντας το μέγεθος του εκβιασμού και την πραγματική εικόνα που επιμελώς αλλοιώνουν οι μέρες τους είναι μετρημένες.

  ΣΤΕΦΑΝΟΣ
  ΚΕΡΚΥΡΑ

 8. ΙΩΝΑΣ2 avatar
  ΙΩΝΑΣ2 19/06/2011 10:29:12

  Ανοιξε ο δρομος για την περιβοητη συναινεση.
  Δεν ειναι βλακας ο Βενιζελος να αναλαβει το ΥΠ .ΟΙΚ.
  και να καει.
  Θα προτεινει πολυ συντομα συσταση οικουμενικης κυβερνησης και με το αιτημα της επαναδιαπραγματευσης του μνημονιου.
  Ο Βενιζελος θα παιξει το χαρτι της χρεωκοπιας στις διαπραγματευσεις με τους
  Τροικανους αφου γνωριζει σιγουρα οτι το χρεος δεν ειναι διαχειρισιμο(ενεργειες
  που δεν εκαναν ο Παπανδρεου και ο Παπακωσταντινου)αναδεικνυοντας παλι το πατριωτικο ΠΑΣΟΚ.
  Τοτε θα ζητησει απ' το ΣΑΜΑΡΑ την συσταση οικουμενικης κυβερνησης με σκοπο την επαναδιαπραγματευση των Μνημονιων απο κοινου.
  Σ' αυτη την περιπτωση θα ειναι δυσκολο να αρνηθει ο Σαμαρας την συσταση
  κυβερνησης που θα λαβει και το βαρυγδουπο επικοινωνιακο ονομα: ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ.
  Βεβαια αυτες οι εξελιξεις θα τον δικαιωσουν πολιτικα αλλα θα δωσουν και ανασα ζωης στο βαθυ ΠΑΣΟΚ με επικεφαλης πλεον τον Βενιζελο.
  Ο Γιωργακης στο μεσοδιαστημα θα προσπαθει να του βαζει τρικλοποδιες του χοντρου αλλα θα ειναι πλεον αργα για αυτον.
  Παπανδρεου τελος.
  Παρ' ολα αυτα εξακολουθω και υποστηριζω οπως και πριν οτι οι πολιτικες εξελιξεις στην χωρα μας περνουν απ' το χερι του Σαμαρα που αν τις χειριστει επιδεξια (οπως κανει μεχρι τωρα) και με σκοπο την σωτηρια της χωρας τοτε στο τελος αυτος θα ειναι ο αδιαμφισβητητος νικητης.
  Αυτο το καλοκαιρι μπορει να μην παμε διακοπες λογω της οικονομικης στενοτητας αλλα απο πολιτικη δεν θα πληξουμε.

 9. Stathis avatar
  Stathis 19/06/2011 10:33:04

  Αν ένας από όλους αυτούς δακρίζει όταν βλέπει την γαλανόλευκη, αν χτυπά πιο γρήγορα η καρδιά του όταν ακούει την λέξη ΕΛΛΑΔΑ, τότε θα υπάρχει ελπίδα. Όταν ο λαός καταλάβει και δώσει την ψήφο του σε αυτόν με τα παραπάνω χαρακτηριστικά, τότε θα γεννηθεί και ο ήρωας που θα ακολουθήσουν όλοι.

  • Aris avatar
   Aris @ Stathis 19/06/2011 10:36:52

   Από καρδιοχτύπια στα έδρανα της Βουλής, άλλο τίποτα! Τι είναι αυτά που γράφεις φίλε μου; Που ζεις;

   • Stathis avatar
    Stathis @ Aris 19/06/2011 10:38:37

    Ελπίζω...

  • Εγώ avatar
   Εγώ @ Stathis 19/06/2011 14:16:37

   Φιλε μου εισαι πολυ ρομαντικος και ηθικολογος για να καταλαβεις τον αμοραλισμο και τον καιροσκοπισμο καποιων πολιτικων (οχι ολων). Δεν λεω να εισαι το ιδιο, αλλα να μην εισαι τοσο ευκολοπιστος...

   "Δυστυχισμένε μου λαέ, καλέ κι αγαπημένε, πάντοτε ευκολόπιστε και πάντα προδομένε".

 10. Aris avatar
  Aris 19/06/2011 10:35:39

  Ρε παιδιά, είναι γνωστό ότι το Πασοκ είναι το κόμμα της ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ! Το περίεργο που είναι; Α, ναι. Στο ότι κάποιοι το ψηφίζουν!

 11. ΠΕΤΡΟΣ Μ. avatar
  ΠΕΤΡΟΣ Μ. 19/06/2011 10:37:32

  Να ανεβάσει πολύ τους τόνους ο Πρόεδρος κατά την συζήτηση στη Βουλή.

  Να αντιμετωπιστεί το επικοινωνιακό παραμυθάκι του ΠΑΣΟΚ όχι ως παροχή ψήφου εμπιστοσύνης αλλά ως πρόταση μομφής.

  Το αίτημα για εκλογές να σχετιστεί με την ρητή επισήμανση οτί η παρουσα κυβερνητικη πλειοψηφία δεν έχει την δημοκρατική νομιμοποίηση να ψηφίσει το καταστροφικό μνημόνιο ΙΙ, και ως εκ τούτου:
  Εκλογές πριν την ψήφιση , αλλιώς η αυριανή αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ θα το ακυρώσει και θα προχωρήσει σε μια συνολική επαναδιαπραγμάτευση της διαχείρισης του ελληνικού προβλήματος.

 12. ΓΙΩΡΓΟΣ Π avatar
  ΓΙΩΡΓΟΣ Π 19/06/2011 10:42:04

  Το ερωτημα ειναι ποιος απο τους δυο την πατησε.Ο Παπανδρεου την ειχε πατημενη ετσι κι αλλιως .Εχω την αισθηση οτι αυτος που εχει προβλημα ειναι ο Βενιζελος ο οποιος ειναι σοβαρα εκτεθειμενος τοσο ηθικα οσο και κομματικα.Ας μη ξεχναμε οτι οι βασικοι του υποστηρικτες εχουν παρει τον δικο τους δρομο και ο ιδιος εγινε υπουργος λογω της αρνησης του Παπαδημου.Ετσι απλα.

 13. aganaktismenoi avatar
  aganaktismenoi 19/06/2011 10:47:10

  ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ
  Έχει μεγάλο ενδιαφέρον η εξειδίκευση του νέου ΥΠΕΞ: διεθνείς διαιτησίες!!!
  http://aganaktismenoi-aganaktismenoi.blogspot.com/2011/06/blog-post_212.html

 14. Tem avatar
  Tem 19/06/2011 10:55:37

  Το άθλιο ΠΑΣΟΚ πρέπει να φύγει άμεσα απο την εξουσία. Η Πατρίδα πρέπει να μείνει όρθια. Ολα τα άλλα είναι πασοκικά παραμύθια.... Επιτέλους τέλος με το άθλιο πασοκικό σύστημα.

 15. SAS avatar
  SAS 19/06/2011 10:56:56

  "Αν δεν τα καταφέρει η κυβέρνηση, δεν θα τα καταφέρει αυτή η χώρα.".
  Είναι τόση η αλαζονεία του ΠΑΣΟΚ που ταυτίζει την χώρα με το κόμμα . Αυτό είναι που πρέπει να μας φοβίζει και αυτό είναι που πρέπει να αντιπαλέψουμε . Είναι ένα ακόμα δίλημμα ένας ακόμα μονόδρομος που προσπαθεί να βάλει ο Παπανδρέου .
  Όσο για την αλλαγή πλεύσης δεν είναι ούτε η πρώτη φορά ούτε θα είναι η τελευταία , το παιχνίδι δεν θα παιχτεί στα προγράμματα και στο ποιός θα διαχειριστεί την οικονομία αλλά ποιός είναι αυτός ο ηγέτης που θα δώσει όραμα και προοπτική στους Έλληνες και σ' αυτό το σημείο είναι χαμένοι και ο Παπανδρέου και ο Βενιζέλος .

 16. aganaktismenoi avatar
  aganaktismenoi 19/06/2011 10:59:35

  Η Τουρκία αμφισβητεί και τους... Φούρνους! ...
  Σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης περί Εθνικών θεμάτων όπως αναφέρει δημοσίευμα της Καθημερινής, εδαφικές διεκδικήσεις κατά της Ελλάδας περιέχονται σε βιβλίο της Ακαδημίας Ιστορίας της Τουρκίας με τίτλο “Οι ζώνες του λυκόφωτος στο Αιγαίο, τα μη λησμονημένα τουρκικά νησιά”.

  http://aganaktismenoi-aganaktismenoi.blogspot.com/2011/06/blog-post_2726.html

 17. Wolf avatar
  Wolf 19/06/2011 11:37:50

  Το copy-paste είναι μια πολυ χρήσιμη διαδικασία για όσους εργάζονται με υπολογιστές.
  Στα παπούτσια η τα ηλεκτρικά, τα πρώτα λιώνουν γρήγορα και τα δευτερα κάνουν μπουμ!

  Όσο πιστό και αν είναι ένα αντίγραφο, παραμένει να είναι ένα κακεκτυπο αντίγραφο. Στην πολιτική δε, δεν Μπορεί και να λειτουργήσει, γιατί εκείνος που το χρησιμοποιεί, δεν το πιστεύει ως εργαλείο γαι την αποτελεσματικότητα του.
  Συμπέρασμα: ας το κάνει η κυβέρνηση. Ποιος θα την πιστέψει για τις προθέσεις της, εκτός του συστήματος των media και όσων μασάνε, με τον ένα η τον άλλο τροπο απο την κυβέρνηση, α και του κου Μοσιαλου που θα πρεπει να το πουλήσει σε όλους εμάς!!!
  Επίσης εδω που έχουμε φτάσει νομίζω ότι κανένας δε θα προτιμήσει ένα κακό και αμφιβόλου ποιότητας αντίγραφο, οταν Μπορεί να έχει ένα αξιόπιστο πρωτότυπο.

  Όσο για τον κο Μοσιαλο, Πρεπει να πω ότι είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος με καλές επαφές στο χώρο της οικονομίας, αλλα απο επικοινωνία...
  Επίσης θα εκτεθεί και θα εκθεσει οταν βρεθεί να πιέζεται. Εκει θα βγάλει τον αυταρχισμό του χαρακτήρα του και θα τα κάνει ροιδο!!!

  Το πιασετε το μήνυμα φαντάζομαι;

 18. lukos kapsalos avatar
  lukos kapsalos 19/06/2011 11:41:40

  Το θέμα τώρα είναι αν ο βενιζέλος αρχίσει να κάνει τις κινήσεις εντυπωσιασμού.
  Συνεπικουρούμενος και από τα ΜΜ εξαπάτησης,(με τη βοήθεια καμιάς δημοσκόπησης πάντα)και αν υπάρξει καμιά μορφή αντίδρασης στο μνημόνιο(επαναδιαπραγμάτευση όπως ήδη ακούγεται και από ευρώπη)νάτος ο ήρωας.
  ¨Εχει την δυνατότητα να κάνει τις συμμαχίες του και να αρνηθεί τη γραμμή παπανδρέου,για το καλο της χώρας πάντα.
  Πάει το κακό πασοκ,ήρθε το καλό.

 19. 0ldy avatar
  0ldy 19/06/2011 12:05:49

  Ποιός Βενιζέλος και πιο ΠαΣοΚ, αυτοί είναι “yesterday news” που θα ‘λεγαν και οι αμερικανοτσολιάδες μας. Από αλλού ελοχεύει ο κίνδυνος που αποκτά μάλιστα όλο και μεγαλύτερη ορμή μέρα με την ημέρα.
  Πότε σκοπεύετε να ανεβάσετε ανάρτηση με τίτλο "Για να τελειώνουμε επιτέλους με τον κ. Καζάκη και τους ομοίους του" ή κάτι παρεμφερές; Ας επιληφθεί ο Φαήλος, ο Προφήτης ή όποιος άλλος με δυναμική λόγου και αποδομιτική επιχειρηματολογία. Μέρα μπαίνει μέρα βγαίνει χωρίς να βλέπω κάποια ουσιαστική αντίδραση, έχω αρχίσει να ανησυχώ. Εχτές στον ιστότοπό του εξέφρασε ανοιχτά την πρόθεση ίδρυσης οργανωμένου μετώπου. Γιατί εγώ, και φαντάζομαι θα συμφωνείται όλοι μαζί μου, αν είναι να σωθεί η χώρα θέλω να σωθεί μόνο από τον Αντώνη τον οποίο ξέρω κι εμπιστεύομαι και όχι από άλλους. Εκείνον στήθηκα στην ουρά να στηρίξω στις εσωκομματικές και θέλω αυτός να με σώσει, όχι άλλοι. Ειδικά φιλο-κομουνιστές.

 20. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 19/06/2011 12:20:46

  Το ΠΑΣΟΚ δεν προσχωρει πουθενα !!
  Πηρε το συνθημα και θα το κανει χαρταετο !
  Τι θα επαναδιαπραγματευτει ο καθιστα ορθιος ?
  ΓΙΑΤΙ ?? δε του αρεσε αυτο που ψηφισε?

  Μη μασατε !! βαρατε σε επιχειρηματα!! οι ΠΑΣΟΚΟΙ απο το πρωι στη ΝΕΤ και ΜΕΓΚΑ ΠΟΥΛΑΝΕ "επαναδιαπραγματευση" !! ΣΑΝ ΟΡΟ !!! πουλανε τη λεξη !!!

  Στην ουσια ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ! Τους ειπαν οι επικοινωνιολογοι "πουλατε επαναδιαπραγματευση" ξερα χωρις ουσια.... να ηρεμισει ο κοσμος !

  Να πιστεψει οτι θα πατε να παλεψετε για το Λαο !! με τι?? με ΜΙΑ ΛΕΞΗ !

  ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΤΑΧΤΗ στα μουτρα σας λαμογια.

  ΠΠ

  • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
   ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 19/06/2011 12:25:12

   Να μην τσιμπισει η ΝΔ και πει ειναι δικος μου ορος !! χαχαχα
   οπως τα 50 δις !!! εκει τσιμπησαν...δεν με ρωτησαν !

   Δεν μιλαμε με ΟΡΟΥΣ αλλα με ουσια ! Κοστολογημενο Προγραμμα ΝΔ εναντιον Κοστολογημενου Προγραμματος ΠΑΣΟΚ ( συν την αποτυχια 1.5 χρονο, συν τα ψεμματα, συν τα ΥΠΟΓΕΙΑ ΓΑΠ-ΝΧ/Ντομινικ συν συν )

   ΝΔ μην τσιμπατε !! το πα, το πες. Μαλιστα κ ορθιε-καθιστε, παρακατω...
   - ΤΙ και ΓΙΑΤΙ.. τη λιστα.
   - Ειναι νομιμα και Συνταγματικα ολα τα αρθρα της Δανειακης και του Μνημονιου Ι ?

   Βαρατε στο κοκκαλο... οχι στον Πρασινο Χαρταετο !

   ΠΠ

   • victoria (true) avatar
    victoria (true) @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 19/06/2011 13:12:03

    ΠΠ ακούς ομιλία ΓΑΠ τώρα στη Βουλή;
    Μας κούφανε πάλι, δεν μπορώ...

 21. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 19/06/2011 13:24:13

  Ναι !!! σολο πρασινη Αρκουδα ! χαχαχ
  ο Αντωνης τον παει μαμιωντας τωρα !

  ΠΠ

 22. lukos kapsalos avatar
  lukos kapsalos 19/06/2011 13:29:21

  Μαζί σου ΠΠ!!
  Η νδ πρέπει επικοινωνιακά να επικεντρωθεί στις δηλώσεις του"μιλάω και δε καταλαβαίνω ούτε γω τι λέω".Και του έταιρου οικονόμου.
  Είμαι σίγουρος πως ο μπλα μπλα θα κάνει τις κινήσεις του.
  Με τους λεχρίτες πρέπει να παίξεις και έξπνα και βρώμικα.
  Οι ευγενικοί σπίτια τους.

  • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
   ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ lukos kapsalos 19/06/2011 13:46:47

   χαχαχ οι ευγενικοι σπιτι τους !! ΕΤΣΙ !!!
   παρακολουθω Βουλη !!....

   τους λυπαμαι τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ !!! βλεπουν στο καπακι ΓΑΠ-ΝΧ και Αντωνη !

   ΠΠ

 23. madprof avatar
  madprof 20/06/2011 11:27:33

  "Με όλες μας τις δυνάμεις πρέπει να διαπραγματευτούμε το νέο δάνειο της χώρας που εκκρεμεί. Να διαπραγματευτούμε τους όρους δανεισμού των παλαιότερων δανείων"
  Είναι ο επιθανάτιος ρόγχος του συστήματος που βρυχάται, καταρρέει και αποσυντίθεται στα εξ ων συνετέθη !.
  Ο κάθε ΝεοΤατιανοΤσιτσιολινοΣυστημικός καίγεται γιατί απλά εμμένει στο καταρρέων σύστημα !. Οι πολίτες με το σύνθημα «Ψωμί Παιδεία Δημοκρατία» έχουν φύγει μπροστά στον ιστορικό χρόνο. Απομένει η υλοποίηση του για να δικαιώθούν και ιστορικά !..

  ΥΓ1. Χρειάζεται επειγόντως "οικογενειακό συμβούλιο" για το ποιος θα υπογράψει να μαζέψουν με λευκό χιτώνα τον "σύντροφο" Παν-καλο !. Η όλη συμπεριφορά – κατάσταση του χοντρόπετσου ασθενούς συμπεριλαμβανομένης της επιδείνωσης της μαλάκυνσης εγκεφάλου, κρίνεται πλέον μη αναστρέψιμη !.
  Το σύνθημα «Ψωμί Παιδεία Δημοκρατία» είναι η θεία κοινωνία στο μελλοθάνατο σύστημα του οποίου είναι τροϊκανός εκπρόσωπος !.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.