#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
03/06/2012 18:39
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η διαπλοκή θα αφήσει και τον Τσίπρα να κυβερνήσει για να μην γίνει ο Σαμαράς πρωθυπουργόςΓράφαμε και προσφάτως ότι το πολιτικό τοπίο είναι τόσο ρευστό που τα πάντα είναι ανοικτά στα κόμματα τους επόμενους μήνες. Επίσης, ότι ήδη έχουν αρχίσει οι συζητήσεις και οι παρασκηνιακές ζυμώσεις για τη δημιουργία κόμματος που θα γεμίσει το κενό του ΠΑΣΟΚ, θα πάρει ό,τι μπορεί από τα δεξιά, θα μαζέψει και τους φευγάτους προς τον ΣΥΡΙΖΑ και θα είναι πασπαλισμένο με τη χρυσόσκονη του εκσυγχρονισμού.

Αυτό το κενό επιχειρούν ήδη, μέσω των media, κάποιοι να το καλύψουν με δοκιμασμένες και για πολλούς αποτυχημένες συνταγές. Έτσι έχουν αρχίσει πάλι να μιλάνε για το λεγόμενο «κόμμα Παπαδήμου» και να πλασάρουν ξανά τον πρώην τραπεζίτη και πρωθυπουργό ως σοβαρή εναλλακτική λύση, που «νοσταλγούν οι Έλληνες», που έχει ισχυρή προσωπικότητα στο εξωτερικό και μπορεί να επαναδιαπραγματευτεί (γιατί δεν το έκανε όμως πριν από μερικούς μήνες;).

Κάποιοι προβάλλουν το ήρεμο, συγκαταβατικό πρόσωπο του νεοεκσυγχρονιστή Λουκά Παπαδήμου ως τον άνθρωπο που μπορεί να ξαναφέρει την κεντροαριστερά στην εξουσία και να αποδομήσει τη λαϊκίστικη ρητορεία του κ. Τσίπρα. Τις επόμενες εβδομάδες θα βλέπουμε συχνά – πυκνά δημοσιεύσεις για τον κ. Παπαδήμο ενώ κι ο ίδιος θα παρεμβαίνει όποτε μπορεί. Δεν είναι τυχαία άλλωστε η διαρροή του non paper για την κατάσταση της οικονομίας, ούτε και ότι τα διαπλεκόμενα κέντρα συμφερόντων που τον επέβαλλαν εξακολουθούν να τον χαρακτηρίζουν ως ...«εθνική εφεδρεία». Να μην ξεχνάμε την επίσκεψή του στην Κύπρο, που δημιούργησε περίεργους συνειρμούς για έναν υπηρεσιακό πρωθυπουργό, που στην ατζέντα του δεν περιλαμβάνονταν τα εθνικά θέματα.

Επίσης, θα δούμε πολλούς εκσυγχρονιστές παλαιάς και νέας κοπής να βγαίνουν μπροστά και να μιλάνε για την ανάγκη νέων οραμάτων, στόχων, σχεδίων κ.λπ. Δεν είναι καθόλου τυχαία η παρέμβαση προχθές του Αλέκου Παπαδόπουλου, υπουργού του Σημίτη και τα τελευταία χρόνια απομακρυσμένου από τα κοινά. Μίλησε για Σχέδιο 2020 προκειμένου να βγει η χώρα από την κρίση.Επίσης, δεν είναι τυχαίες οι συχνές παρουσίες του πρώην υπουργού του Σημίτη, Ν. Χριστοδουλάκη, του Γιάννη Στουρνάρα, του Γ. Φλωρίδη, του Τ. Γιαννίτση κ.λπ.

Αργά, μεθοδικά αλλά σταθερά θα δημιουργείται στην ελληνική κοινωνία από τα μέσα ενημέρωσης και τα πολιτική λόμπι, η ανάγκη ενός… Παπαδήμου που αφενός θα μας σώσει από την… επάρατη Δεξιά κι αφετέρου θα μαζέψει τα συντρίμμια της Ελλάδας μετά την πιθανή διακυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

Να μας το θυμηθείτε. Μέσα στο καλοκαίρι, εκτός από το προσκήνιο της πολιτικής, θα έχουμε και πλούσιο παρασκήνιο. Και φυσικά οι γνωστοί κυρίαρχοι της ενημέρωσης θα κάνουν το τελικό τους παιχνίδι. Μπόμπολας και Ψυχάρης αφού απέτυχαν να προβλέψουν το ρεύμα Τσίπρα και μέχρι την τελευταία στιγμή στήριζαν τον ξοφλημένο Βενιζέλο, δεν θα έχουν πρόβλημα να στηρίξουν έναν Παπαδήμο. Όσο για τον Αλαφούζο, είναι γνωστές οι… όπου φυσάει ο άνεμος απόψεις του. Μέχρι τις εκλογές στήριζε αναφανδόν Παπαδήμο, τώρα το παίζει ...αριστερός, αργότερα θα γίνει ξανά κεντρώος και ούτω κάθε εξής.

Θα έχει πολύ ενδιαφέρον σίγουρα να δούμε που θα κάτσει η μπίλια της πολιτικής κουζίνας. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε την πρόσφατη παρέμβαση του Κώστα Λαλιώτη στην οποία αντί να διαψεύσει με δυο λέξεις δημοσίευμα που τον έφερε ως σύμβουλο του Τσίπρα, κάθισε και έγραψε ολόκληρο ... μανιφέστο για τη νέα κεντροαριστερά.

Υπενθυμίζουμε επίσης την πρόσφατη δήλωση του Π. Καμμένου με την οποία διόρθωσε την θέση του πως «δεν συνεργάζεται με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ παρά μόνο νεκρός» σε « δεν συνεργάζεται με τον Βενιζέλο και τον Σαμαρά», αφήνοντας πολλά ερωτηματικά αν εννοεί πως θα μπορούσε να συμμετέχει σε μια κυβέρνηση συνεργασίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ με άλλο πρωθυπουργό. Άλλο πρωθυπουργό εκτός από τον εκλεγμένο Πρόεδρο του Πρώτου Κόμματος ; (Δεν του απάντησε κανείς όμως ότι διέπραξε δημοκρατικό και πολιτειακό –με όρους πολιτικής δεοντολογίας- ολίσθημα).

Σε κάθε περίπτωση ο Α. Σαμαράς το έχει δηλώσει ξεκάθαρα: Πρωθυπουργός πρέπει να είναι ο Πρόεδρος του πρώτου κόμματος.

Προφανώς ο Α. Σαμαράς χαλάει σε πολλούς τα σχέδια. Είναι εκείνοι που νομίζουν ότι επειδή ελέγχουν την περιοχή πέριξ της Βουλής και της Πλατείας Κολωνακίου, ελέγχουν και το λαϊκό αίσθημα. Είναι οι ίδιοι που δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι το ΟΧΙ του Σαμαρά στο Μνημόνιο, εκτός από επιλογή εθνικής ευθύνης, έσωσε και το Αστικό Πολιτικό Σύστημα στην φάση εκείνη. Με την θέση που πήρε τότε περιφρούρησε την Κοινοβουλευτική Δημοκρατία, διατηρώντας την πολιτική ομαλότητα σε μια χώρα που ήταν καζάνι που βράζει. Γιατί μόνο σε μια χώρα που υπάρχει πολιτική σταθερότητα και δημοκρατική ομαλότητα μπορούν να τεθούν οι βάσεις για την ανάπτυξη, την ευημερία και την κοινωνική δικαιοσύνη.

Είδαμε τι έγινε στη συνέχεια με την συγκυβέρνηση Παπαδήμου και την ψήφιση της δανειακής. Τρομοκρατημένο το Αστικό Πολιτικό Σύστημα τρέμει τώρα στην προοπτική μιας κυβέρνησης Τσίπρα και άλλων αριστερών δυνάμεων. Χτυπώντας αλύπητα τον Σαμαρά, είτε με το ΟΧΙ στο Μνημόνιο, είτε με το ΝΑΙ στην Δανειακή, το μόνο που κατάφεραν ήταν να φέρουν την Αριστερά στις πύλες της εξουσίας.

Και την ώρα αυτή υπάρχουν και κάποιοι κρατικοδίαιτοι διαπλεκόμενοι εκδότες που συνεχίζουν να ρίχνουν λάδι στη φωτιά, στηρίζοντας απροκάλυπτα τον ΣΥΡΙΖΑ, για να θυσιάσουν τον Σαμαρά για 2η φορά, ώστε να μπορούν αυτοί την επόμενη μέρα να παίζουν απρόσκοπτα τα παιχνίδια τους.

Όλα αυτά βεβαίως την στιγμή που μαίνεται ο υπόγειος πόλεμος Ομπάμα - Μέρκελ ή καλύτερα ΗΠΑ - Ευρώπης για την παγκόσμια κυριαρχία σε οικονομικό επίπεδο. Η Ελλάδα είναι το κύριο πεδίο μάχης αυτού του πολέμου και όλοι ξέρουμε ότι οι διαπλεκόμενοι εκδότες σπεύδουν να συνταχθούν με την μία ή την άλλη πλευρά. Όπως έγραψαν άλλωστε πρόσφατα τα «Επίκαιρα», «η Γερμανία και οι ΗΠΑ παρεμβαίνουν ενεργά στο προεκλογικό σκηνικό» με τις ΗΠΑ να «φαίνεται ότι ευνοούν μια μεταβολή στο ελληνικό πολιτικό σκηνικό, προς την κατεύθυνση ενίσχυσης του κόμματος που έχει επιλέξει την ανοιχτή σύγκρουση με τους Γερμανούς. Δηλαδή τον ΣΥΡΙΖΑ»!

Βάλτε τώρα σε όλα αυτά τα τεράστια συμφέροντα που επιβουλεύονται τον φυσικό πλούτο της Ελλάδας μετά την ανακήρυξη της ΑΟΖ και θα καταλάβετε ποια θα είναι η μητέρα όλων μαχών. Σημειώστε και  ότι τις τελευταίες εβδομάδες έχει εγκατασταθεί στην Αθήνα στέλεχος του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών που έχει άμεση ενημέρωση για τα ελληνικά αλλά και ευρωπαϊκά οικονομικά.

Ο Αντώνης Σαμαράς είναι φανερό ότι έχει αλλάξει πολύ τις τελευταίες ημέρες. Γνωρίζει ότι δεν καλείται μόνο να σώσει για δεύτερη  φορά το Αστικό Κοινοβουλευτικό Σύστημα. Γνωρίζει επίσης ότι ο μεγάλος κίνδυνος για την Πατρίδα δεν είναι μόνο οι συνιστώσες της συμφοράς του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι και η πολιτική αναπηρία  όλων των υπολοίπων που τους κάνει να ενεργούν ως μαριονέτες της κρατικοδίαιτης διαπλοκής.

Αλλά ο κόσμος που ανέδειξε τον Α. Σαμαρά στην Προεδρία της ΝΔ, είναι ο ίδιος που θα τον επιβάλλει Πρωθυπουργό της χώρας.

Αλλιώς η Ιφιγένεια θα είναι μια ακόμη τραγωδία που θα επαναληφθεί ως φάρσα…

ΣΧΟΛΙΑ

 1. blue nile avatar
  blue nile 03/06/2012 19:25:20

  Για χαζούς τους έχετε τους εκπροσώπους της διαπλοκής.
  Φυλάγονται.
  Ξέρουν ότι αν κυβερνήσει ο Σαμαράς και βάλει τα πράγματα στη χώρα σε ένα δρόμο, τότε δεν θα μπορούν να τον ξεφορτωθούν με τίποτα...

  • αλεξ avatar
   αλεξ @ blue nile 04/06/2012 00:29:53

   σε τι δρόμο να βάλει τα πράγματα ο σαμαράς?

   δεν έχεις καταλάβει ότι ο δρόμος του μνημονίου, οδηγεί στην καταστροφή, έτσι κι αλλιώς?

   και ο σαμαράς να βγεί, και καλές προθέσεις να έχει, δεν θα πάει το πράγμα μακρυά αν δεν ακυρωθεί το μνημόνιο...

   αλλά εύχομαι να βγει ο σαμαράς να σου πω την αλήθεια. (το απεύχομαι για τον κόσμο βέβαια..) αλλά το εύχομαι, για να σας λυθεί η απορία "η ελλάδα στο μνημόνιο".

   Θα πιάσει πάτο, κι όσο πάτο πιάνει, τόσο θα ανεβαίνει ο Σύριζα...

   οπότε να θυμάσαι. και να μην βγει ο Τσίπρας τώρα, σε κανα 6μηνο (γιατί αν βγει ο σαμαράς καπού τόσο θα πάει..), θα είναι ο Σύριζα κυβέρνηση.

   • blue nile avatar
    blue nile @ αλεξ 04/06/2012 03:46:37

    O Σαμαράς έχει ένα κοστολογημένο πρόγραμμα που αν εφαρμοστεί σωστά μπορεί να μην είναι ικανό από μόνο του να μας βγάλει από την Κρίση αλλά σίγουρα θα συγκρατήσει κάπως τον κατήφορο.
    Κατανοώ ότι χωρίς την βοήθεια της Ευρώπης και την αλλαγή της επιβαλόμενης συνταγής που μας έχει οδηγήσει σε ασφυξία, δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά.
    Όμως για πρώτη φορά βλέπουμε το κλίμα στην Ευρώπη να αλλάζει και πέρα από την δημοσιονομική προσαρμογή αναφέρεται η κοινωνική δικαιοσύνη και η ανάπτυξη.
    Τελος και από την Κρίση να βγούμε αν δεν σταματήσει η διαπλοκή να ρουφάει το μεδούλι της πραγματικής οικονομίας άσπτη μέρα δεν θα δούμε.
    Ακόμα και αν έχουμε βγει από το μνημόνιο...

 2. Jim Bim avatar
  Jim Bim 03/06/2012 19:35:20

  Εχουν επιστρατεύσει ΚΑΜΜΕΝΟΥΣ, ΜΑΝΟΥΣ, Ιεχοβάδες, Αδελφές, Πρασινοφρουρούς, Φωτόπουλους, χρυσά αυγά κλπ, φαντάσματα για να ΜΗΝ κυβερνήσει ο ΣΑΜΑΡΑΣ.
  Γιατί ???

  Είναι αυτονόητο : η κυβέρνηση Σαμαρά ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ και άλλοι θα κάνουν παρέα στον ΑΚΗ και άλλοι θα πάνε σπίτι τους !!!

  • 1kris avatar
   1kris @ Jim Bim 03/06/2012 20:10:28

   Πεστα χρυσοστομε πανε να βγαλουν απο το παιγνιδι τηνΝτορα, τον Αρουλη ,τον Μειμαρακη τονΠακη,τονΚυριακο,τον Κεφαλογιανη,και τοσους αλλους ευπατριδεις,που οι εργατοωρες που εχουν προσφερει σε αυτη την χωρα ,που τους πληρωνει τοσα χρονια ειναι το ιδι με ανος κοινου θνητου σε μια μερα.Τ ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΤΩΡΑ.Να ξερουμε τι μας γινεται.

   • Jim Bim avatar
    Jim Bim @ 1kris 03/06/2012 21:02:45

    Οι πολιτικοί εκλέγονται και κρινονται από τον λαό, το οποίο και έγινε πρόσφατα.
    Θα κυβερνήσει δε με τους καλυτερους .... και όχι απαραίτητα Βουλευτές !!

 3. mixalis avatar
  mixalis 03/06/2012 19:59:02

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΒΑΝΙΑ

  • αλεξ avatar
   αλεξ @ mixalis 04/06/2012 00:30:53

   τότε ψήφισε Τσίπρα.

 4. Aris. A avatar
  Aris. A 03/06/2012 20:09:06

  Τον Σαμαρά γιατί δεν το θέλουν;;

  Την Μπακογιάννη την πήρε πίσω.

  Το μνημόνιο 2 το υπερψήφισε.

  Τον γυιό Ψυχάρη τον έκανε βουλευτή.

  Η περίπτωση Καμμένου οφείλεται αποκλειστικά σε λάθη χειρισμών της ηγετικής ομάδας που του έκανε δώρο τους διαγραφέντες βουλευτές που το τελευταίο που είχαν σκεφτεί είναι να είναι σε κόμμα υπό τον Καμμένο.

  Η ΝΔ είναι απόλυτα ελεγχόμενη.

  Χαρακτηριστική περίπτωση ο Βορίδης που το μόνο που έκανε ως υπουργός είναι να υπογράφει αυξήσεις στα διόδια και λειτουργεία νεων σταθμών διοδίων.

  Η Νδ θα βγει πρώτη και με διαφορά αλλά ένας μεγάλος αριθμός ψηφοφόρων θα την ψηφίσει με μαύρη καρδιά και ειδικά τον Σαμαρά που άλλα περίμενε και άλλα έκανε.

  Βέβαια ποτέ δεν πρέπει να προεξοφλούμε το αποτέλεσμα της πρωθυπουργίας Σαμαρά.

  Μπορεί να αποτελέσει έκπληξη και πολύς κόσμος το εύχεται.

  Για να γίνει κάτι τέτοιο όμως θα πρέπει να έρθει σε σύγκρουση με πολλά και μεγάλα συμφέροντα.

  Μέχρι σήμερα δεν μας έχει αποδείξει ο Σαμαράς ότι είναι διατεθιμένος για συγκρούσεις.

  Τον θέλαμε ποιο απόλυτο ποιο συγκρουσιακό.

  • Factorx avatar
   Factorx @ Aris. A 03/06/2012 21:14:02

   Άρη, μου αρέσει να σε διαβάζω , αν και μου θυμίζεις εκείνο που λέγαμε παλαιότερα στην ...αριστερά. Όποιος κάνει τον πολύ μάγκα είναι ο πρώτος που τα λέει με μια ... σφαλιάρα. Αναφέρομαι φυσικά στα παλαιότερα άρθρα σου υπέρ του Σαμαρά. Είναι άδικο για σένα και για πολλούς άλλους στο πρώτο στραβοπάτημα ενός ηγέτη που στηρίξατε χρόνια να τον εγκαταλείπετε μετά (εγώ δεν ήμουν ποτέ ΠΟΛΑΝ).

   Για τα σημερινά τώρα. Μόνο ένας τυφλός δεν βλέπει ότι από το 2009 μέχρι σήμερα η διαπλοκή κάνει τα πάντα για να μην γίνει πρωθυπουργός ο Σαμαράς. Και ένας εντελώς πολιτικά τυφλός δεν βλέπει επίσης ότι η διαπλοκή δυστυχώς συνεχίζει να ελέγχει το τοπίο. Το Μέγκα και τις μεγάλες εφημερίδες δεν τις ελέγχει το διαδίκτυο, του οποίου επίσης η ανεξαρτησία ελέγχεται για να μην παραμυθιαζόμαστε μαζί μας.

   Ερώτημα πρώτον λοιπόν: Με το ΠΑΣΟΚ διαλυμένο και όλους τους άλλους γιατί η διαπλοκή δεν έβγαλε τον Σαμαρά πρωθυπουργό;

   Ερώτημα δεύτερον: Όλες οι διαπραγματεύσεις και τα παζάρια για τον σχηματισμό της κυβέρνησης Παπαδήμου είσαι τόσο αφελής που να νομίζεις οτι έγιναν επί της ουσίας με το ανύπαρκτο ΠΑΣΟΚ και τους άλλους της πλάκας, ή την διαπλοκή;

   Ερώτημα τρίτον: το αυτό με το δεύτερο για τις διερευνητικές.

   Ερώτημα τέταρτον: αν η απάντηση που δίνεις στα προηγούμενα ερωτήματα είναι ¨ανελέητη μάχη Σαμαρά - διαπλοκής" θα ήσουν απλώς αιθεροβάμων αν ήσουν στην θέση του και δεν έκανες ελιγμους για να πετύχεις τον στόχο σου που είναι η πρωθυπουργία. Ξέρεις ότι προσωπικά διαφωνώ και το έχω γράψει όσο πιο έντονα γίνεται, αλλά τέτοιες κινήσεις είναι και ο Ψυχάρης και η Μπακογιαννη εντάσσονται σε αυτό το παιχνίδι. Αν τώρα νομίζεις οτι και ο Ανδρέας και η Ντόρα μπορουν να επηρεάσουν καθοριστικά το τοπίο είσαι πολύ γελασμένος. Και σε τελική ανάλυση όλα θα κριθούν από την πρωθυπουργία.

   • victoria (true) avatar
    victoria (true) @ Factorx 03/06/2012 21:47:10

    Πες τα φάκτορα, αυτά κι άλλα τόσα.
    Όλα για όλα τα παίζουν, μόνο Σαμαράς να μην είναι πρωθυπουργός. Εύχομαι να μην τους περάσει, πρέπει να μην τους περάσει.

    • juliet avatar
     juliet @ victoria (true) 03/06/2012 22:17:10

     Πες τα Φάκτορα,πες τα ,
     δεν υπάρχει λογική.....και εγώ έκανα γαργάρα τη Ντόρα,
     αλλά η Πατρίδα Μου είναι πάνω από όλα ,η Ντόρα και πάψει κάποια στιγμή να υπάρχει ....η Πατρίδα ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.Είναι μικρόψυχο πίσω από τα δικά μας εγωκεντρικά θέλω να θυσιάζουμε την Πατρίδα μας .Πριν από λίγο ήλθα από τη κεντρική πλατεία των Βριλησσίων ,υπάρχει κιόσκι του Συριζα μόνο ,αγωνίζονται ...και εμείς θυσιάζουμε τα πάντα για το δικό μας θέλω.Είναι ντροπή αυτής που ζήτησε ανταλάγμα ...και τιμή δική μας να βαδίσουμε μια γροθιά για τη σωτηρία της Ελλάδας ,χωρίς ταμπέλες και ονόματα ....μόνο μια ,να σωθούμε και να παραδόσουμε Πατρίδα στα παιδιά μας.

     • Aris. A avatar
      Aris. A @ juliet 03/06/2012 22:47:52

      Δεν πιστεύω ούτε στον κομματικό πατριωτισμό ούτε στις πρωσοπολατρείες.

      Η μαγκιά του καθενός αποδεικνύεται από την προσωπική διαδρομή ζωής που ακολουθεί από την διάρκεια και την ειλικρίνεια των προθέσεων και πράξεων του.

      Ο καθένας κρίνεται από αυτά που κάνει.

      Ετσι και με τον Σαμαρά όχι μόνο εγώ αλλά και πολλοί άλλοι είμασταν τυφλά μαζί του όταν ακολουθούσε πιστά τον δρόμο που μας είχε υποσχεθεί πριν εκλεγεί πρόεδρος.

      Από τότε έβαλε πολύ νερό στο κρασί του σε αυτά που έπρεπε να κάνει ώστε να απελευθερωθεί η ΝΔ από τον δεσποτισμό που την κατατρέχει από την στιγμή που ιδρύθηκε.

      Δίκαια λοιπόν κρατάμε κριτική και επιθετική στάση απεναντί του.

      Ρεαλισμό πρέπει να δείχνουν οι κεφαλές αλλά ο ρεαλισμός δεν μπορεί να αποτελεί άλλοθι για να μην γίνονται πράγματα.

      Σχετικά με την διαπλοκή που είναι μια μικρή ομάδα επιχειρηματιών αγκιστρωμένη από το δημόσιο ταμείο δεν πολεμιέται με οπισθοχωρήσεις.

      Οπως δεν πολεμιέται με επιλογές τύπου Σουφλιά και Μπακογιάννη που έκανε ο Καραμανλής σε κρίσιμα υπουργεία.

      Η την τρως ή σε τρώει.

      Η την ξεσκεπάζεις ή σε σκεπάζει.

      Ο Σαμαράς θα περάσει το 32% θα τον ψηφίσουμε μαζικά οι νεοδημοκράτες επειδή όπως ήρθαν τα πράγματα δεν μπορούμε να αφήσουμε την χώρα να μετατραπεί σε μια ατέλειωτη σχολική κατάληψη πειραματισμών της ομάδας του Τσίπρα.

      Ομως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κρατάμε και μικρό καλάθι προσδοκιών από την πρωθυπουργία Σαμαρά επειδή βλέπουμε να επαναλαμβάνεται η περίπτωση Καραμανλή των ατέλειωτων ισορροπιών και συμβιβασμών.

      Στο χέρι του είναι να ξανακερδίσει πραγματικά τον κόσμο που στήθηκε στην ουρά να τον κάνει πρόεδρο.

     • juliet avatar
      juliet @ Aris. A 04/06/2012 08:04:02

      Aρη
      καλημέρα,ξέρεις τις θέσεις μου.Εχω διαφωνία στις αλλαγές που έπρεπε να κάνει και δεν έκανε.Αν το ποσοστό του ήτανε αυτοδυναμίας θα έιχαμε την κόρη πρώτη στο επικρατείας;Αυτή και οι κλώνοι της κακό κάνουν αλλά πες μου έπρεπε να καούν τα πάντα;
      Τίποτε δεν είναι εύκολο.Οσο για τη πορεία του καθενός ,αχ,Αρη μου ......όταν θα κυβερνά ο Σφύριζα , θυμίσου να τους πας βιογραφικό για να σε τιμήσουν δεόντος.
      Κατάλαβέ το και μακάρι να μην είναι έτσι....τέρμα η Δημοκρατία ...ζήτω ο Αυταρχισμός και το χάος.
      Και η Ντόρα πάλι πρώτη θα είναι στο επικρατείας....αν όμως πολεμήσουμε τα σάπια ίσως τα πετάξουμε στη χωματερή.

     • ΤΑΣΟΣ ΚΩΤΣΗΣ avatar
      ΤΑΣΟΣ ΚΩΤΣΗΣ @ Aris. A 04/06/2012 10:09:09

      Τι νομίζετε; Πως παραφρόνησε ο Σαμαράς ή τον εξαγόρασαν;
      Το πρώτο δεν ισχύει, όσο για το δεύτερο, δεν υπάρχει περίπτωση, άλλωστε αν ήθελε να γίνει πρωθυπουργός, είχε πολύ πιο εύκολους τρόπους να επιλέξει.
      Να πούμε πως είναι αναγκασμένος να κάνει μια πολιτική, οδυνηρή πολιτική και γι αυτόν και για όσους τον αγαπούν ή τον πιστεύουν, αλλά χρήσιμη και απαραίτητη για τη χώρα; Δεν είναι αυτό κατανοητό; Προφανώς όσοι θέλουν να καταλάβουν, καταλαβαίνουν, έστω και δύσκολα.
      Επωνύμως, όπως βλέπετε, διαφωνήσαμε και για πρόσωπα και για καταστάσεις, όμως δεν έχουμε εμείς την ευθύνη της απόφασης ή της υπογραφής, ο ίδιος, ο Αντώνης Σαμαράς την έχει και ο ίδιος σταυρώνεται καιρό τώρα, χωρίς να υπάρχει προσωπικός γι αυτόν λόγος, δεδομένου πως δεν υπάρχει αντάλλαγμα ή τίμημα τέτοιο στον πλανήτη, για να εξαγοράσει και να αλλοιώσει τη βούλησή του. Ο Αντώνης Σαμαράς δεν εξαγοράζεται, δεν συμβιβάζεται... Ούτε πουλάει ούτε πωλείται... Και γι αυτό που είναι του δώσαμε την αρχηγία του κόμματος...
      Δεν μας άρεσε η πολιτική του; Δεν μας άρεσαν οι επιλογές του; Δεν του δώσαμε την εντολή να κυβερνήσει τον Μάιο, απλά του θέσαμε προϋποθέσεις, του δώσαμε περιορισμένη εντολή και τον στείλαμε πρώτο στη Βουλή του Μαΐου.
      Αφού αναλύσουμε τώρα εν ψυχρώ τους λόγους για τους οποίους προτιμάμε άλλον πρωθυπουργό, ας τον στείλουμε σπίτι του, όμως αν έχουμε πιστέψει πως πήρε μηνύματα από τις κάλπες του Μαΐου, αν εκτιμούμε πως αξίζει για τη χώρα η πολιτική, την οποία έχει εξαγγείλει, αν πιστεύουμε πως θα αγωνισθεί για τη σωτηρία της χώρας κι αν ακόμα έχουμε πεισθεί για την αξιοπιστία του (ακόμα κι αν το θεωρούμε λύση ανάγκης επειδή δεν υπάρχει άλλος), πρέπει να δώσουμε καθαρή εντολή στον Αντώνη Σαμαρά να αναλάβει τις ευθύνες της χώρας και να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τηρήσει τους λόγους και τις υποσχέσεις του.
      Σας ευχαριστούμε κύριε "aris. A", που μας δώσατε την καταπληκτική ευκαιρία να πούμε δυο αλήθειες γι αυτόν και θα κλείσουμε με το δικό σας εξαιρετικά πετυχημένο και περικλείοντα όλη την ουσία επίλογο:
      "Στο χέρι του είναι να ξανακερδίσει πραγματικά τον κόσμο που στήθηκε στην ουρά να τον κάνει πρόεδρο."

     • romeo avatar
      romeo @ ΤΑΣΟΣ ΚΩΤΣΗΣ 04/06/2012 13:15:41

      Έτσι είναι... Ο Αντώνης Σαμαράς αίρει τις αμαρτίες όλου του πολιτικού συστήματος και δυστυχώς δεν έχει, όπως θα έπρεπε, τη βοήθεια του εκλογικού σώματος.

   • vagkalf avatar
    vagkalf @ Factorx 05/06/2012 09:40:33

    ξερεις καλα οτι ο σαμαρας εχασε το παιχνιδι τρεις φορες...οταν το καλοκαιρι δεν εκανε συγκεντρωση της νδ στους δρομους....οταν τον δεκεμβριο κολωσε να επιβαλλει εκλογες μετα το δημοψηφισμα.....οταν μπηκε στην κυβερνηση παπαδημου και εστειλε τις επιστολες και ταυτοχρονα αφησε τον χρονο να κυλαει χωρις εκλογες με τον κοσμο να γινεται μερα μετην μερα κοσμακης.....και μετα φταιειη διαπλοκη....

    • Factorx avatar
     Factorx @ vagkalf 05/06/2012 10:56:42

     Είσαι και στα τρία λάθος. Μετά τις εκλογές θα σου εξηγήσω

  • Economist avatar
   Economist @ Aris. A 03/06/2012 22:04:52

   Τώρα είμαστε στην τελευταία φάση του σχεδίου και ο Τσίπρας είναι ο πιο κατάλληλος. Εδώ έχουμε να κάνουμε με τις σκοτεινές δυνάμεις που ελέγχουν τον κόσμο. Αυτοί δουλεύουν με την λεπτομέρεια. Και ο Καραμανλής αναγκάστηκε να βάλει την Μπακογιάννη υπουργό των εξωτερικών αλλά σε πολλά σημαντικά θέματα αποφάσισε σύμφωνα με το συμφέρον της πατρίδας. Δεν θέλουν πάλι να την απατήσουν την τελευταία στιγμή με τον Σαμαρά. Εάν ήμασταν στην εποχή που στις πόλεις υπήρχαν τείχη πως θα σου φαινόταν εάν ο Τσίπρας έλεγε μόλις γίνω βασιλιάς θα ρίξω τα τείχη; Κι όμως το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ αυτό ακριβώς λέει. Θα διαλύσω την Ελλάδα με την μία. Ο άνθρωπος είναι λαχείο. Θα αφήσουν τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη; Οι σκοτεινές δυνάμεις του κόσμου έτσι δουλεύουν. Αφού σε γεμίσουν με μίσος για το σύστημα εξουσίας στην συνέχεια σου παρουσιάζουν κάποιον νέο και άφθαρτο πολιτικό που φαίνεται ότι δήθεν πολεμάει το σύστημα και ο λαός πιάνεται εύκολα στην φάκα γιατί πλέον υπάρχει η οργή και η αγανάκτηση που είναι τα καλύτερα δολώματα και με αυτό τον τρόπο σε κάνουν τον πιο υπάκουο και φανατικό εργάτη του συστήματος.

   • Νίκος Α avatar
    Νίκος Α @ Economist 03/06/2012 22:17:59

    +++++++

   • ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
    ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. @ Economist 03/06/2012 22:32:58

    Εντάξει, αυτό είναι το σχέδιό τους. Μπορούν να το κάνουν πράξη όμως; Θα τους αφήσουμε; Πολλές φορές κάποιοι καταστρώνουν σχέδια αλλά εμείς τους τα χαλάμε. Σου θυμίζω την 29η/11/2009.

    Η λογική των απλών πολιτών θα σαρώσει τις ακρίδες του εγχώριου κομπλεξικού αριστερισμού αρκεί από τη μία πλευρά ο Αντώνης Σαμαράς να εμπνεύσει μια κινηματικού τύπου αντίδραση των πολιτών εναντίον της παρακμής (κατά το ελύτειο, άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά) και από την άλλη οι πολίτες να είναι έτοιμοι να αναλάβουν την ευθύνη τους μη πιστεύοντας σε ψευδαισθήσεις επαναφοράς της ανδρεϊκής εκμαυλιστικής ευμάριας του βολέματος στο Δημόσιο και των ανέξοδων επιδοτήσεων

    • alex avatar
     alex @ ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. 04/06/2012 00:36:06

     μα το σχέδιο, είναι να βγει πάση θυσία σαμαράς... οπότε δεν τους τη χαλάμε καθόλου.

     ίσα ίσα, να κέντρα αποφάσεων σαμαρά στηρίζουν, δαγκωτό.

     • tak avatar
      tak @ alex 04/06/2012 10:14:13

      Μη λέτε πράγματα που δεν στέκουν...

     • juliet avatar
      juliet @ tak 04/06/2012 10:19:25

      Καλημέρα!!!!!θυμωμένε..

     • tak avatar
      tak @ juliet 04/06/2012 10:25:55

      Καλημέρα! Δεν είμαι θυμωμένος! Μπερδεμένος είμαι!

     • juliet avatar
      juliet @ tak 04/06/2012 10:32:45

      σε καλό δρόμο είσαι...
      :)

     • Aφροδίτη avatar
      Aφροδίτη @ alex 04/06/2012 10:24:06

      Μήπως έχετε ξεχάσει πως σήμερα είναι του Αγίου Πνεύματος; Αυτά που υπερασπίζεστε, είναι σοβαρή αιτία διαζυγίου από τη λογική μας!

  • phillip theakos avatar
   phillip theakos @ Aris. A 03/06/2012 23:23:00

   tha ithela na sas epenthimio kati gia ton samara . an diavasete tin epistrofi tou odysea stin ithaki tha katalavete pos skeftete o samaras .an ke zo poli makria apo tin patrida parakoloutho apo koda ta politika dedomena .gia afton ton logo sas protrepo na prostatepsete ton kenourgio odysea mipos ke parete ke esis piso tin ithakisas

   • Γεώργιος Τ. avatar
    Γεώργιος Τ. @ phillip theakos 04/06/2012 00:29:04

    Σωστός! Ειδικά με την Κίρκη έπαιξε σοβαρή διπλωματία ο Οδυσσέας για να τον αφήσει να φύγει. Έχασε χρόνο αλλά δε χάθηκε! Μοιάζει πολύ η κατάσταση με την τωρινή. Μπράβο σου πατριώτη.

 5. chrisss avatar
  chrisss 03/06/2012 20:14:14

  Οι αλφουζαίοι και οι τύποι Μάνου, ξεσκεπάζονται..παίζουν τις τελευταίες τους ζαριές...το κλίμα όμως αλλάζει..η ΝΔ επί Αντώνη Σαμαρά( όσο και αν ενοχλεί κάποιους αυτό), είναι ο μόνος εναπομένων πατριωτικός, ευρωπαικός πόλος εξουσίας στην Ελλάδα..η ΝΔ θα είναι και πάλι πρώτο κόμμα στις εκλογές, με αυξημένα τα ποσοστά της(με πάνω από 10% αύξηση εκτιμώ)..ο Σαμαράς πολέμησε, έχασε αρκετές μάχες, αλλά τελικά καταρρίπτοντας τα ψευτοδιλήμματα, τύπου μνημονιακός-αντιμνημονιακός, θα τα καταφέρει..μαζί με αυτόν θα τα καταφέρει και η Ελλάδα..

  Μαζί σου, Αντώνη!

  • chrisss avatar
   chrisss @ chrisss 03/06/2012 20:27:16

   *και άλλοι, τύπου Μάνου, εννοούσα

  • ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
   ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. @ chrisss 03/06/2012 22:34:32

   Το πιστεύω κι εγώ πραγματικά. Πάμε γερά

 6. νισαφι ! avatar
  νισαφι ! 03/06/2012 20:35:24

  Περιεργη πραγματι, αλλα και προκλητικη η αντιστροφη της αληθειας που επιχειρειται με τον τιτλο του αρθρου. Η διαπλοκη κανει οτι ειναι δυνατον ωστε να μην αφησει τον Τσιπρα να κυβερνησει γιατι ξερει καλα οτι απο εκει κινδυνευει. Δεν κινδυνευει απο τον Σαμαρα που συμμετεχει στο παιγνιδι απο την εποχη του Μητσοτακη και που πλαισιωνεται απο καθε καρυδιας παλαιοκομματικα "καρυδια". Νομιζετε στ' αληθεια οτι ο κοσμος δεν το καταλαβαινει αυτο ; Νομιζετε οτι αρκουν μερικες φραστικες εξαγγελιες τυπου "Zαππειο 1, 2..." κλπ για να εξαλειψουν απο τις συνειδησεις τον βιο και την πολιτεια του ενος απο τα δυο κομματικα "μαγαζια" που εφεραν τον τοπο στο σημειο που βρισκεται ; Νομιζετε οτι ο κοσμος εχει ξεχασει τα Βατοπαιδια και τους Ζαχοπουλους ; Νομιζετε οτι ο κοσμος εχει ξεχασει το "ναι σε ολα" κι οτι εχει πειστει απο την "ολιγον εγγυον" αντι-φιλο-μνημονιακη σταση που εχει επιδειξει η ΝΔ υπο τον Σαμαρα ; Νομιζετε οτι η προσελκυση της Ντορας, του Πλευρη, του Βοριδη, του Ψωμιαδη θα λειτουργησει αθροιστικα στις εκλογες ;
  Kαι βεβαια.... νομιζω κι εγω ο αφελης οτι προκειται να φιλοξενησετε τετοιες αποψεις στο "οπαδικο" site σας ; (Αν ζουσε ο καημενος ο Παπουτσακης ποιος ξερει τι αλλο θα ειχε να σας πει).

  • Factorx avatar
   Factorx @ νισαφι ! 03/06/2012 20:59:21

   Ο Ν. Κωνσταντόπουλος, ο προηγούμενος αρχηγός του χώρου του Τσίπρα δεν ήταν και πρόεδρος του Παναθηναϊκού εκτός απο δικηγόρος του συγκροτήματος Αλαφούζου που αβαντάρει τώρα προκλητικά τον Τσίπρα, εκτός από τους Αμερικανούς; Τι σχέση έχουν τα βατοπαίδια με τον Σαμαρά ανόητε; Και τι σχέση έχει το antinews με τον Παπουτσάκη δις ανόητε;Αυτά που μας χώριζαν τότε θα μας χωριζαν και σήμερα, αλλά διάβασε να δεις τι ελεγε για το συνονθύλευμα του ΣΥΝ που έγινε ΣΥΡΙΖΑ ο μακαρίτης. να σου στείλω μερικά τεύχη

   • ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
    ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. @ Factorx 03/06/2012 22:42:39

    Ο Αλαφούζος παίζει ΣΥΡΙΖΑ. Όποιος δεν το βλέπει είναι πολιτικά τυφλός.

    Επειδή τον κράξαμε όλοι, σήμερα στο φύλλο της Κυριακής ο Παπαχελάς κάτι είπε για "κίνδυνο περιπέτειας" με το ΣΥΡΙΖΑ αλλά ταυτόχρονα μας φλόμωσε με συνεντεύξεις του ίδιου του Τσίπρα στην οποία ουδεμία ερώτηση που να τον στριμώχνει έγινε. Χαϊδεμα και άγιος ο Θεός. Στο ίδιο φύλλο και συνέντευξη του Ταρίκ Αλί του γνωστού πολεμίου του ευρώ Guardian στον Πέτρο Παπακωνσταντίνου (ξέρετε αυτόν του ΑΝΤΑΡΣΥΑ) που μας λέει ότι πρέπει να ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ. Και ο Γιανναράς με τη γνωστή απαξίωσή του έναντι όλων των κομμάτων που διεκδικούν την εξουσία, και άλλα τέτοια.

    Κρίμα κρίμα κρίμα για τον Αλαφούζο. Δεν θα του περάσει όμως. Να το θυμόμαστε.

    Παρεμπιπτόντως, ο Ταρίκ Αλί ομολογεί ότι η αντιφατική τακτική ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί ούτως ή άλλως έξω από το ευρώ και ότι η αριστερά πρέπει να προετοιμάσει τον λαό ότι θα υποφέρει και προτείνει τρόπους να το κάνει αυτό πιο εύπεπτο όπως να μειώσει δραστικά τους μισθούς των πολιτικών για να συμβολίζει ότι συμπάσχουν με το λαό.

  • Δαναός avatar
   Δαναός @ νισαφι ! 03/06/2012 21:09:02

   Τι λες ρε μεγάλε! Με εντυπωσίασες με την τετράγωνη λογική σου!Πες μου από πού την αγόρασες να πάρουμε κι εμείς του οπαδικού σάιτ; Α βάζε και κανένα τονικό σημάδι γιατί μπέρδεψα την καρυδιά με τα...καρύδια!

  • GO avatar
   GO @ νισαφι ! 03/06/2012 21:50:05

   Δώστε μας μια εξήγηση, γιατί η περίπτωση του Ζαχόπουλου είναι πολιτικό σκάνδαλο και πού ανακαλύψατε ροή μαύρου πολιτικού χρήματος στην περίπτωση του Βατοπαιδίου;

   • victoria (true) avatar
    victoria (true) @ GO 03/06/2012 22:07:19

    Αγαπητέ GO, δυστυχώς αυτή είναι η υποστήριξη της διαπλοκής, δεν έχουν σημασία τα στοιχεία, σημασία έχει ότι έριξαν τόννους λάσπη οπότε όλο και κάτι μένει.

    Δεν κάνουν πολιτική αντιπαράθεση, η μπάλα πάει στην εξέδρα, στο σύννεφο κατηγοριών που εκτοξεύουν και που θέλουν να απλώνουν στα πάντα ώστε μετά να είναι αδύνατο να ξεχωρίσεις την ήρα από το στάρι.

    Άλλωστε αν κάποιος ήθελε όντως κάποια θέματα να εξιχνιαστούν, θα ήταν σοβαρός και δεν θα τα έκανε όλα αχταρμά.

    (Ισχύει και για τους Καμμένους)

    • Jim Bim avatar
     Jim Bim @ victoria (true) 03/06/2012 22:26:38

     KAMMENOS -TSIPRAS εάν ήταν κοκτέιλ θα ήταν ξύδι με βότκα ΧΩΡΙΣ ΠΑΓΟ !!!

  • Ιαπετός avatar
   Ιαπετός @ νισαφι ! 03/06/2012 22:00:21

   Τό πρόβλημα τής διαπλοκής δέν είναι τί λέγει ο Σαμαράς, ο Τσίπρας, ο Βενιζέλος, ο Καμμένος καί ο όποιος άλλος πολιτικός αρχηγός.
   Τό πρόβλημα τής διαπλοκής είναι νά είναι ο όποιος πολιτικός αρχηγός ήδη κομμάτι τους. Δηλαδή διαπλεκόμενος. ΜΙΓΑΣ.

   Η διαπλοκή έχει τρομερή απέχθεια σέ πολιτικούς πού πιστεύουν. Πολιτικούς πού πιστεύουν σέ θεσμούς, πού πιστεύουν στην πολιτική ώς τρόπο καί μέσον προσφοράς στήν χώρα τους καί στό έθνος τους.
   Αυτό είναι τό πρόβλημα τής διαπλοκής. Η πίστη κάποιου ότι κλήθηκε νά κυβερνήσει γιά τό γενικό καλό τών πολιτών (έστω όπως τό πιστεύει) καί όχι νά κυβερνήσει μόνο γιά τό κέρδος μιάς χούφτας αλητών λαμβάνοντας τά τριάντα αργύρια τής προδοσίας τών ανθρώπων πού τόν εμπιστεύθηκαν.

   Τό πρόβλημα τής διαπλοκής δέν είναι τά δεξιά, αριστερά ή κεντρώα κόμματα. Δέν είναι οι εξαγγελίες τους. Όλα ελέγχονται, εφ' όσον οι ηγεσίες τους είναι ήδη ΜΙΓΑΔΕΣ.
   Η πίστη ενός κομματικού ηγέτη στήν επίτευξη τού προαναγγελθέντος προγράμματος-στόχου είναι τό πρόβλημα.
   Ο πατριώτης είναι τό πρόβλημα.
   Ο ΜΗ ΜΙΓΑΣ.

   • Τιγράνης avatar
    Τιγράνης @ Ιαπετός 03/06/2012 23:46:00

    Ο "αμιγής" δηλαδή, ο ανόθευτος...

  • GreekInLux avatar
   GreekInLux @ νισαφι ! 03/06/2012 22:14:40

   Θέλετε μήπως να μας πείτε τι είναι αυτό που σας κάνει να πιστεύετε ότι ο πραγματικός τρόμος της διαπλοκής είναι ο Τσίπρας και το σινάφι του; Αναφέρεστε το ΖΑΠΠΕΙΟ με τρόπο κατηγορηματικό. Από πότε ή μάλλον σε ποιό λογικό κόσμο η λεπτομερής ανάλυση προγραμμάτων που στηρίζονται με επιχειρήματα είναι απλά αίολες φραστικές εξαγγελίες και τα γεμάτα παρωχημένα τσιτάτα υβρεολόγια αποτελούν πολιτική θέση που προσδίδουν στον εκφωνήσαντα κύρος αντίστοιχο καθαρτηρίου πυρ;

   Κραδαίνετε σκάνδαλα τύπου Βατοπαιδίου και Ζαχόπουλου, έχουν αυτά σχέση με τη ΝΔ του Σαμαρά; Ο Καραμανλής και γι αυτά πήγε στο σπίτι του. Τα χαϊδολογήματα στα παιδιά με τα κρυμμένα πρόσωπα ειδικά από την εποχή των δεκεμβριανών του 08 έως και σήμερα γιατί τα προσπερνάτε; Αυτά είναι λιγότερα ζημιογόνα για τη ζωή του καθημερινού έλληνα ή μήπως πρέπει να τα δεχτούμε χωρίς αντίρρηση σαν παράπλευρες απώλειες στο δρόμο για το μεγάλο και ιερό σκοπό;

   Χρεώνετε την προσέλκυση της Ντόρας, του Πλεύρη και του Βορίδη στη ΝΔ. Σας χρεώνουμε ότι στηρίζεστε σε εξωθεσμικά και ακραία στοιχεία για να καταλάβετε την εξουσία με κάθε κόστος. Σας χρεώνουμε ότι δεν θα φθάνατε μια ανάσα από αυτή υπό φυσιολογικές συνήθεις συνθήκες. Σας χρεώνουμε το ότι διακατέχεστε από ρεβανσισμό νομίζοντας ότι ήρθε η ώρα που μπορείτε να παίξετε με τις παραδοσιακές δομές και τις αξίες αυτή της χώρας και των ανθρώπων της. Σας χρεώνουμε την ανθελληνική σας στάση σε φλέγοντα εθνικά μας θέματα, στα οποία τεχνηέντως αποφεύγετε να αναφερθείτε, με την αβάντα των διαπλεκόμενων που σας στηρίζουν, προκειμένου να μας κάτσετε πρώτα στο σβέρκο και μετά να δράσετε ανενόχλητοι προς την κατεύθυνση που επιθυμείτε...έτσι νομίζετε.

   Για πόσο καιρό θέλετε να πιστεύετε ότι μπορείτε ακόμα να κρυφτείτε; Για πόσο καιρό νομίζετε ότι μπορείτε να κοροϊδεύετε τον κόσμο έχοντας ντυθεί την προβειά του σωτήρα που θ' απαλλάξει τον κακόμοιρο έλληνα από τον έλεγχο της μισητής σας Ευρώπης; Η βρώμικη αλήθεια σας θα αποκαλυφθεί σύντομα και ο ρόλος του ανεπαρκή φωνασκούντος αρχηγού σας επίσης. Και η οργή του έλληνα θα είναι τόση που πριν καλά καλά το καταλάβετε θα αποτελείτε μονάχα μια δυσάρεστη ανάμνηση.

   • Φωτεινή avatar
    Φωτεινή @ GreekInLux 04/06/2012 01:08:31

    "Κραδαίνετε σκάνδαλα τύπου Βατοπαιδίου και Ζαχόπουλου, έχουν αυτά σχέση με τη ΝΔ του Σαμαρά; Ο Καραμανλής και γι αυτά πήγε στο σπίτι του."

    Διαφωνῶ κάθετα καί ὁριζόντια! Υἵοθετεῖς τά ἀστεῖα ἐπιχειρήματα τους. Δῶσε περισσότερο βάρος στήν ἀνάλυση σου γιά τήν αἰτία τῆς ἧττας τοῦ 09!!

    • tak avatar
     tak @ Φωτεινή 04/06/2012 10:24:18

     Φωτεινή, δεν τα υιοθετεί... Γράφει "και γι αυτά", που σημαίνει πως άδικα του χρεώθηκαν! Ο Ζαχόπουλος εκμεταλλεύτηκε τη θέση του για μια ... καταλαβαίνεις, ενώ σκάνδαλο στο Βατοπέδιο δεν στοιχειοθετήθηκε ποτέ, επειδή το δημόσιο δεν ζημιώθηκε και επειδή ακόμα, οι ανταλλαγές, για όποιον ξέρει, έγιναν για να μη στερηθούν τα κτήματά τους οι ακτήμονες!

     • juliet avatar
      juliet @ tak 04/06/2012 10:42:16

      Φωτεινή μου,
      ούτε να .......δεν μπορούσε σεμνά και ταπεινά,εννοούσα μπορούσε να πηδήσει από μεγάλο ύψος.
      Φωτεινούλα ,είδες τι κάνουν οι ανοιχτές πόρτες ...
      Καλή βδομάδα!
      :)

     • Φωτεινή avatar
      Φωτεινή @ juliet 04/06/2012 14:13:01

      Juliet,ούτε να …….δεν μπορούσε Χαχαχα, τό διάβασα καί αὺτο!!!!
      ΟΚ, tak, τώρα συννενοηθήκαμε.
      Καλή βδομάδα καί εἴθε τό ῞Αγιο Πνεῦμα νά μᾶς φωτίζη πρός τό σωστό καί ὰνηφορικό μας δρόμο μέχρι τήν ΑΝΑΣΤΑΣΗ τοῦ ῎Εθνους μας.

   • juliet avatar
    juliet @ GreekInLux 04/06/2012 11:11:41

    GreekInLux
    Καλημέρα ....
    χθες είπα να το ρίξω λίγο έξω....ούζο στη πλατεία .
    Καλή βδομάδα.....κούκλε.
    :)

  • ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
   ΚΥΘΗΡΙΟΣ @ νισαφι ! 03/06/2012 22:15:34

   ''ολίγον εγγυον''=
   ὁλίγον...ἐχέγγυον;
   ὁλίγον...ἒγκυρον;
   ὁλίγον...ἐγγυημένος;
   ὁλίγον...ἐγγύς;

 7. Kώατας ΜΠ avatar
  Kώατας ΜΠ 03/06/2012 20:59:03

  Στέφανος Μάνος στο twitter:

  1. "Κίνηση ματ του κ. Τσίπρα: τα δικά του μέτρα να είναι σοβαρότερα από αυτά που παρουσίασε σήμερα η ΝΔ"

  2."Στις εκλογές αναιμική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ σαφής ήττα της ΝΔ κι ενίσχυση των φιλελεύθερων σχηματισμών η ευτυχέστερη εξέλιξη"

  Μπράβο κωθώνια δεξιοί των βορείων προαστείων, που δώσατε στον εκλεκτό του Αλαφούζου Μάνο 20%. Μέχρι και Τσίπρα θα στηρίξετε προκειμένου να ικανοποιήσετε τα αντισαμαρικά σας συμπλέγματα.

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ Kώατας ΜΠ 04/06/2012 00:33:29

   Πέστα! Αυτοί οι τύποι έχουν μεγάλη ευθύνη για την ακυβερνησία επειδή υπονόμευσαν άγρια το Σαμαρά εδώ και 2 χρόνια. Τρέμουν το ενδεχόμενο να κυβερνήσει...

   • romeo avatar
    romeo @ Γεώργιος Τ. 04/06/2012 10:28:23

    Αυτοί οι τύπο και οι παραφυάδες τους, τρέμουν το πόθεν έσχες από το 1974 και εντεύθεν!

    • juliet avatar
     juliet @ romeo 04/06/2012 10:38:45

     romeo,
     καλημέρα.....και μετά και κλάμα η κυρία ...τα κελιά θα γίνουν πολλά και αντε στην επικαιρότητα ..τα σίδερα της φυλακής είναι για τους ελεχθέντες του '' πόθεν έσχες'',πολύ σικ κατηγορία .

     • romeo avatar
      romeo @ juliet 04/06/2012 10:45:17

      Μέσα όλοι τους! Κι αναλαμβάνω αμισθί δεσμοφύλακας τους!

 8. maria MADYTINOU avatar
  maria MADYTINOU 03/06/2012 21:06:40

  H διαπλοκή υπάρχει γιά νά κατασρέφει.. Είναι ο εχθρός όλων μας. Αόρατος καί ορατός .Αυτό σημαίνει, ότι δέν ξέρουμε ν'ακούμε..νά συγκρίνουμε..νά έχουμε λογική κρίση καί αλήθεια. Η διαπλοκή δημιουργεί , ανασφάλεια/ ενθουσιασμό, γιά νά φέρει στό τέλος τό "μπέρδεμα" στούς φηφοφόρους.Οι πολιτικές πελατιακές σχέσεις ( είναι ΕΝΑ από τά εργαλεία της) Τώρα έχουμε τό "στοίχημα" ΜΠΟΡΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ?" Ετσι, τό αληθινό πρόβλημα γίνεται "λοτταρία" καί ο ψηφοφόρος ψάχνει ...τόν "ΑΡΙΣΤΕΡΟ" τό "παιχνίδι" ενθουσιάζει.... ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ!.Οι Ελληνες, πού αγαπούν καί σέβονται την Ελλάδα, πού πιστεύουν στήν Ενωμένη Ευρώπη,που Ελπίζουν στήν πνευματική δύναμη τού ΘΕΟΥ προσεύχονται Η προσευχή έχει μεγάλη δύναμη καί θά φωτίσει τό ΗΓΕΤΗ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ νά φωνάξει τήν αλήθεια, νά πεί σέ όλους μας ΄οτι ο ΑΓΩΝΑΣ δέν είναι Αριστερός ούτε Δεξιός αλλά ΖΩΗ καί ΘΑΝΑΤΟΣ. Η ζωή ΟΛΩΝ μας δέν έχει πολιτικά χρώματα, ούτε χωρίζεται από πλούσιους καί φτωχούς .

 9. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 03/06/2012 21:16:21

  Αύριο ίσως να πεταχτώ εγώ στον Λαγκαδά να του ρίξω ένα με χαμηλά λιπαρά!
  Ο Δαναός έχει και πίεση (συν τοις άλλοις).

 10. Κώστας ΜΠ avatar
  Κώστας ΜΠ 03/06/2012 21:17:23

  Τον Ζαχόπουλο πχ και βέβαια τον έχουμε ξεχάσει γιατί δεν ήταν οικονομικό σκάνδαλο.
  Αντίθετα δεν έχουμε ξεχάσει ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΡΟΒΕΣΗ που παραδεχόταν ΠΩΣ ΤΑ ΠΙΑΝΑΤΕ από τον γιο του Πέτρου επί εποχής συγκυβέρνησης Ζολώτα. ΤΑ ΠΙΑΝΑΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ.
  "Ναι σε όλα" δεν είπε ο Σαμαράς και το ξέρουν οι πάντες. Για επαναδιαπραγμάτευση μίλαγε και στις επιστολές. Οι Τσιπροδραγασάκηδες εμπαίζουν τον κόσμο με τα "καταγγελία" τη μία και "δεν συζητάμε μονομερή καταγγελία την άλλη". Και τα ανέχεστε ως οπαδοί , τυφλωμένοι οπαδοί, που είστε.
  Άρπα το δημοσίευμα της Εl Pais για να μην επικαλούμαι εγχώριες πηγές:
  http://elpais.com/diario/2011/06/27/economia/1309125602_850215.html

  Ναι σε όλα είπατε εσείς οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ όταν ξετσίπωτα υιοθετήσατε την Υπουργό των οριζόντιων περικοπών Κατσέλη.
  Ναι σε όλα είπατε εσείς οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ όταν προπαγανδίζατε το εμετικό σχέδιο Ανάν και ακόμη και τώρα δεν έχετε ζητήσει μία συγνώμη για εκείνη την βολική για τον ξένο παράγοντα στάση σας. Nτροπή και τσίπα δεν υπάρχει; Ένα "κάναμε λάθος"; Κάτι;

  Και σήμερα που, άθελά σας ίσως, είστε στην αγκαλιά του Κουρή, του Κοντομηνά, του Αλαφούζου( ως και ο Μάνος εύχεται τη νίκη σας) ζείτε την αναξιοπρέπεια σε όλο της το μεγαλείο. Αναξιοπρεπείς ηγεσία και οπαδοί.
  Εμπρός υπερασπιστείτε την Κατσέλη τώρα.

 11. Δαναός avatar
  Δαναός 03/06/2012 21:26:38

  Το λυπάμαι το παιδί.Κινδυνεύει με αδενοπάθεια.Λέω να τον γράψουμε στις κατασκηνώσεις της Πρόνοιας!!!

  • Φελίζα avatar
   Φελίζα @ Δαναός 03/06/2012 21:42:13

   Μπράβο σου Δαναέ ....όλους τους σκέφτεσαι!

   • tak avatar
    tak @ Φελίζα 04/06/2012 10:42:45

    Πού είσαι Φελίζα; Καλημέρα...

 12. Κώστας ο Μακεδόνας avatar
  Κώστας ο Μακεδόνας 03/06/2012 21:42:56

  ....Η διαπλοκή έχει απλώσει τα πλοκάμια παντού .Έχει βαθιές ρίζες και μπορεί να ανατραπεί μόνο με αλλαγή νοοτροπίας και συμπεριφορών .Είναι ένα αρρωστημένο σύστημα που έγινε καρκίνωμα .Θα χρειαστούν να παρθούν γενναίες και καινοτόμες πολιτικές αποφάσεις για να ξεριζωθεί .Μερόνυχτα σκληρής και επίπονης συστηματικής δουλειάς από τις αρχές για να μπει τέλος στο σύστημα που επί χρόνια βασανίζει τον Ελληνικό λαό .Ήρθε η ώρα της δικαίωσης του λαού .Όσο αργεί η δικαίωση τα πράγματα δυσκολεύουν με κίνδυνο να οδηγηθούμε σε σκοτεινές σελίδες της Νεώτερης Ελληνικής Ιστορίας με ανοιχτά τα Εθνικά θέματα .Ο μίτος της Αριάδνης πρέπει να μαζευτεί για να βρεθεί η άκρη και να φτάσουμε στην αλήθεια .Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία .Γιατί ουσιαστικά περί ελευθερίας πρόκειται .Η Ελλάδα έχει παρεθόν ,παρόν και μέλλον .

 13. o deksios avatar
  o deksios 03/06/2012 21:58:04

  η διαπλοκη επαιξε τα ρεστα της τον οκτωβρη του 2011..
  ειδαμε και τωρα οτι η ευρωπη μας περιμενει μεχρι να τελειωσουμε με τις εκλογες, που μαλιστα κρατουνε 2 μηνες και!!!!! να θυμισω οτι οι πρωτες προκηρυχθηκαν αρχες απριλιου και ηδη ειμαστε αρχες ιουνη χωρις κυβερνηση.. ετσι θα μας περιμεναν και τοτε για εκλογες αρχες δεκεμβριου του 2011, στις οποιες θα εσκιζε ο Σαμαρας..
  αντιθετως στηθηκε τοτε, οπως αποδειχθηκε, ενα καλοστημενο παιχνιδι, με τελικο σκοπο για ακομα μια φορα να μην κυβερνησει η δεξια..

 14. ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
  ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. 03/06/2012 22:24:30

  Η διαπλοκή ΘΑ ΗΘΕΛΕ να αφήσει και τον Τσίπρα να κυβερνήσει για να μην γίνει ο Σαμαράς πρωθυπουργός. Δεν θα της περάσει. Στο τέλος θα νικήσουμε

 15. makis avatar
  makis 03/06/2012 23:07:34

  Η γυμνή, ματωμένη κοπέλα με την ελληνική σημαία κάνει το γύρο του Facebook http://shar.es/qKEHf

  • Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης avatar
   Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης @ makis 04/06/2012 01:03:45

   Μοῦ εἶναι ἐντελῶς ἀκατάληπτο τὸ γιατί ἀρέσει αὐτὴ ἡ φωτογραφία.

 16. wx avatar
  wx 03/06/2012 23:32:40

  ο υιός Ψυχάρης στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Α ή στην Β Αθηνών είναι;

  • ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
   ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. @ wx 03/06/2012 23:44:26

   Είναι η κόρη του Κωνσταντόπουλου με το επηρμένο υφάκι.

  • Factorx avatar
   Factorx @ wx 04/06/2012 00:31:16

   Ο μπαμπας της Κωνσταντοπούλου ποιανοί διαπλεκόμενου ήταν συνηγορος;

 17. EROR avatar
  EROR 03/06/2012 23:34:42

  το Μέγκα ποιόν προσπαθεί να σπρώξει; Τον ΣΥΡΙΖΑ ή την ΝΔ;

  • alex avatar
   alex @ EROR 04/06/2012 00:40:24

   τη ΝΔ φυσικά.

 18. Ιππολάριος avatar
  Ιππολάριος 03/06/2012 23:41:37

  Ζητώ συγγνώμη αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη θεωρώ τον τίτλο ατυχέστατο.

  Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πώς είναι δυνατόν ένα κόμμα ωσάν την ΝΔ πού
  χρωστά μόνο στις τράπεζες 120.000.000 € , έχει δαπάνες 40.070.000 € και
  έσοδα 18.700.000 € δηλαδή ελλειματικό (αποτελέσματα χρήσης 2011 -21.370.000 €) ,
  να μην είναι διαπλεκόμενο;

  Εδώ κάνανε το τσαρδί τους όπως την χώρα.

  Ζητώ ξανά συγγνώμη εάν κάνω λάθη.

  Υ.Γ Ελπίζω το «post» μου να εμφανιστεί και στην αυτή περίπτωση
  ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  • Factorx avatar
   Factorx @ Ιππολάριος 04/06/2012 00:30:09

   "Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν επιδοτείται από τον κρατικό προυπολογισμό; Μπορεί να μας πει πως διαχειρίστηκε την επιδότηση; Την έδινε, πχ, για να ξεσηκώνει τους λαθρομετανάστες εναντίον της έννομης τάξης;".

   Δεν λεω οτι ισχύει αυτό αλλά αν ακολουθήσω την ανόητη και προβοκατόρικη επιχειρηματολογία σας μπορώ να ανεβάζω στα ανύπαρκτα σαιτ σας χιλιάδες χαζά σχόλια σαν και το δικό σου - το λεω αυτό επειδή προφανώς έχετε πάρει εντολή να ξημεροβραδιάζεστε στο antinews.

   Δεύτερον: ο Κοροβέσης είπε προ μηνών στην Βουλη οτι η Αριστερά τα πήρε απο την τηλεπικοινωνιακή διαπλοκή. Ο Τσίπρας είχε σχέση; Οχι φυσικά. Αλλη τόση είχε και ο Σαμαράς με την διαπλοκή και το έλλειμα της ΝΔ. Αντιθέτως μάλιστα οτι οτι καταφερε με μηδενικό ταμείο να κάνει κάποια πράγματα (νέα γραφεία κλπ) είναι πρόκριμα και για να κυβερνήσει

   αντε καληνυχτα τώρα και πηγαινε σε κανένα αχτιφ να σου κάνουν μάθημα προπαγάνδας

 19. Pluto avatar
  Pluto 03/06/2012 23:46:10

  Για την διαπλοκή μια συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ,ανεξαρτήτως ποιό θα είναι πρώτο κόμμα , θα ήταν θάνατος,ταφόπλακα.
  Κοινός τόπος συνεργασίας υπάρχει,θα τον ανακαλύψετε διά μαγείας όλοι την Δευτέρα τα χαράματα.Ο "ιστορικός συμβιβασμός" που έγραψε κι ο Φάκτορας.
  Δυστυχώς λείπει το θάρρος ,κατά την άποψή μου.Ο άνθρωπος που εισςήγαγε στο Ελληνικό πολιτικό λεξιλόγιο την έννοια της υπέρβασης ,έφερε πίσω στο κόμμα του /ανέστησε τη Ντόρα!Ομως, ποτέ δεν είναι αργά.
  Τέλος μια υπόμνηση : ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έχει πρόβλημα ,αν μείνει αξιωματική αντιπολίτευση στις 18/6.Στις επόμενες εκλογές που δεν θ αργήσουν (5-6 μήνες)θα έλθει θριαμβευτής καί αμείλικτος επί των ερειπίων, γιατί ,μη γελιέστε,ερείπια θα δημιουργήσει ο Σαμαράς συγκυβερνώντας με Ντόρα,Βενιζέλο. Ο μόνος τρόπος ν` αποφευχθούν τα ερείπια είναι η συνεννόηση καί το πρωτο βήμα πρέπει να το κάνει ο Σαμαράς. Τώρα!

 20. Μανώλης Αυγερινός avatar
  Μανώλης Αυγερινός 03/06/2012 23:51:28

  Κάθε μέρα κάνετε δεκάδες σχόλια πάνω σε αυτά που γράφονται.
  Αφήστε τα λόγια και τους υπολογιστές και βγείτε ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ, ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ, ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΣΑΣ.
  Έτσι θα βγάλουμε το Σαμαρά.
  Σηκωθείτε από τη σιγουριά και την ηρεμία του καναπέ σας.
  15 μέρες έμειναν
  ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 21. Μara avatar
  Μara 04/06/2012 00:01:45

  Ανάθεμα και τρις ανάθεμα, σε όλα τα καθάρματα που έχουν βάλει την Ελλάδα κάτω και την πατάνε στο λαιμό τόσα χρόνια.
  Λυτοί και δεμένοι, πέφτουν με λύσσα πάνω σε όποιον πολιτικό ηγέτη τους μυρίζει... ότι δεν θα ελέγχεται.
  Σε όποιον πολιτικό υποψιάζονται ότι θα επιχειρήσει αλλαγές σε όλα τα επίπεδα, πρός όφελος της πατρίδας και μόνο αυτής.
  Παλιάνθρωποι, ανθέλληνες, σκουληκιασμένες ψυχές, μιαρά ανθρωπάκια δεν μπορεί θα έρθει η άγια εκείνη ώρα που θα πάτε στον αγύριστο... είτε με το καλό... είτε με το άγριο.....
  Αι σιχτίρ πιά.....

  • Diamond Angel avatar
   Diamond Angel @ Μara 04/06/2012 01:14:21

   Οσο στο κόσμο κυριαρχούν , το φαίνεσθαι αντί του είναι, η φωνή αντί του λόγου, η ήσσων προσπάθεια αντί της σοβαρής εργασίας , οι πλάγιοι τρόποι αντί της ευθείας οδού, όσο ο κόσμος εξακολουθεί να περιφέρεται εκμαυλισμένος, ψάχνοντας να βρει αυτόν που θα του πει αυτό που θέλει ν'ακούσει, τόσο θα ζει και θα βασιλεύει η διαπλοκή και μαζί της οι αναλώσιμοι πολιτικοί - μαριονέττες και η κάθε σκοτεινή δύναμη , θα κανονίζει τα πάντα κατά το συμφέρον της . Συμφέρον, το οποίο είναι εναντίον της σωστής πορείας της χώρας και των πολιτών . Αλλά είναι πιο εύκολο να φωνάζεις και να ψάχνεις τον υπαίτιο οπουδήποτε αλλού , παρά να κυττάξεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και να τον στήσεις στον τοίχο. Οι αυταπάτες κάποτε τελειώνουν και μάλιστα πολύ άσχημα . Αν η πλειοψηφία το συνειδητοποιήσει , τότε θα έχει γίνει το αποφασιστικό βήμα . Και βέβαια άλλη δύναμη θα έχει και ο Α.Σ. να δείξει ποιός είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού πλέον .

  • Φωτεινή avatar
   Φωτεινή @ Μara 04/06/2012 01:23:33

   Μάρα,

   And then some!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Mara avatar
   Mara @ Μara 04/06/2012 08:49:42

   Κορίτσια Καλημέρα!

   Η πατρίδα μας έχει εισέλθει σε μιά περίοδο μεγάλων δοκιμασιών.
   Άς ευχόμαστε και άς προσευχόμαστε στο τιμόνι της χώρας στις κρίσιμες αυτές στιγμές που θα έρθουν, να βρίσκονται πραγματικοί ηγέτες, που να το λέει.. η καρδιά και η ψυχή τους.

   • juliet avatar
    juliet @ Mara 04/06/2012 09:27:10

    Καλημέρα,
    καλή βδομάδα,χθες μας είπανε κάποιοι γνωστοί ότι υπήρχε αδιαχώρητο να πας Πεντέλη και γυρίσανε πίσω ...μάλλον κλείσανε τηλεοράσεις και πήραν τους δρόμους ....εκτός αν ο γείτονας Στρατούλης του είπε ότι να μη φοβούνται και όλα καλά θα πάνε....,μέχρι αργά ήτανε το κίοσκι στη πλατεία ανοιχτό.

    • Mara avatar
     Mara @ juliet 04/06/2012 21:05:42

     Γιόρταζε η εκκλησία της Αγίας Τριάδας στην Π.Πεντέλη γι΄αυτό γινόταν ο χαμός.
     (Εμείς καταλήξαμε Μελίσσια και το ρίξαμε στις μπύρες.... και τα κοψίδια...)

     • juliet avatar
      juliet @ Mara 04/06/2012 21:16:56

      To ξέρω είχε πανηγύρι ...δεν φαντάστηκα ότι θα γίνει τέτοια κοσμοσυρροή.
      Δηλ. τα κοπανήσατε; εγώ στο τρίτο είδα το ουρανό ανάποδα .....

     • Mara avatar
      Mara @ juliet 04/06/2012 21:30:16

      Αφού έφθασες και στο τρίτο... καλά είναι...
      Εγώ στο δεύτερο ποτήρι, ήθελα να δω κάποιους από την παρέα ανάποδα... με αυτά που άκουγα....

     • juliet avatar
      juliet @ Mara 04/06/2012 22:03:48

      :) :) :)

   • tak avatar
    tak @ Mara 04/06/2012 10:36:34

    Η απάντηση στην ευχή σου Μάρα είναι μόνο μια: ΑΝΤΩΝΗΣ Κ. ΣΑΜΑΡΑΣ!

    • Mara avatar
     Mara @ tak 04/06/2012 21:15:38

     tak,

     Μακάρι!!!
     Ωστόσο μιά ανησυχία την έχω...
     Κάτι δεν μου πάει καλά.... στο όλο κλίμα (τουλάχιστον μέχρι στιγμής)

     • juliet avatar
      juliet @ Mara 04/06/2012 21:21:41

      Eχεις δίκιο ,ότι και να λέει ο tak.
      Μακάρι να πέσουμε έξω αλλά ,φίλε ,δεν είναι ευχάριστα τα πράγματα.

   • juliet avatar
    juliet @ Mara 04/06/2012 10:48:44

    Mara,
    πάντως με λίγο ουζάκι τα βλέπεις διαφορετικά ...είχα καιρό να ξεφύγω .

    • tak avatar
     tak @ juliet 04/06/2012 18:19:01

     Ελπίζω το ούζο να ήταν Μτιλήνης...

     • juliet avatar
      juliet @ tak 04/06/2012 20:17:53

      Πλωμάρι!
      :) :)

     • tak avatar
      tak @ juliet 04/06/2012 20:55:51

      Να 'ταν η ζήλια ψώρα... I'm jealous too!

     • juliet avatar
      juliet @ tak 04/06/2012 21:12:41

      :) :)
      πως μοιάζεις με τον παιδικό μου φίλο και με πονάει...γαμώτο.

     • tak avatar
      tak @ juliet 05/06/2012 14:12:35

      Τι έπαθε;

     • Φελίζα avatar
      Φελίζα @ juliet 04/06/2012 21:23:25

      ....τσίπουρο Θεσσαλίας.

     • juliet avatar
      juliet @ Φελίζα 04/06/2012 21:31:28

      Mη με μπερδεύετε με τέτοια δεν ξέρω ...του στίβου ήμουνα,προπονήσεις αθλητισμό έκανα ,θέατρο,μουσική ,χορό,δεν είμαι του ποτού και του φαγητού ...κομπλάρω.

     • airman avatar
      airman @ Φελίζα 04/06/2012 21:36:21

      Χωρίς γλυκάνισο, ''βουνίσιο'', όχι γιαλαντζί (τύπου Βολιώτικο)!

     • Φελίζα avatar
      Φελίζα @ airman 04/06/2012 21:38:27

      ,,χωρίς βέβαια!

     • juliet avatar
      juliet @ airman 04/06/2012 21:40:24

      χωρίς γλυκάνισο μου αρέσει ,τώρα το ''βουνίσιο''; έφτιαχνε ο αδελφός του πατέρα μου,μερακλής .....,τσίπουρο.Κρασί πρέπει να είναι πολύ καλό για να το πιω ,ροζέ .

     • airman avatar
      airman @ airman 04/06/2012 22:43:28

      Στα μέρη μου τα τσίπουρα (ή τσίπρα) έχουν την τιμητική τους!
      Ευτυχώς με τον Τσίπρα η κατάσταση ελέγχεται! Λίγο με τα τσίπουρα, λίγο με καμιά μπύρα (ένεκα η εποχή) ''επαναπατρίζονται'' όσοι είχαν ''κόψει πέρα''!

     • juliet avatar
      juliet @ airman 04/06/2012 22:59:13

      Από Θεσσαλία είσαι;

     • airman avatar
      airman @ airman 04/06/2012 23:05:43

      Από την άλλη μεριά, δυτικά (και χωρίς θάλασσα).

     • juliet avatar
      juliet @ airman 05/06/2012 17:37:34

      romeo
      βρε καλώς το παιδί ...Αρτινός και εσύ;
      :)

     • romeo avatar
      romeo @ airman 05/06/2012 17:41:54

      Ήπειρος, Πρέβεζα!

 22. Μάνος avatar
  Μάνος 04/06/2012 00:22:43

  Εγώ βλέπω να κοπανάνε τον Τσίπρα τα media.
  Επαναλαμβάνω, χτυπάνε Τσίπρα και όχι στηρίζουν Σαμαρά, πλην Αλαφούζου που όντως είναι όπου φυσάει ο αέρας.

 23. Factorx avatar
  Factorx 04/06/2012 00:33:56

  ΑΝΣΚ;;;;

  • aggelosview avatar
   aggelosview @ Factorx 04/06/2012 00:40:48

   Αντικειμενικός Σκοπός. Στρατιωτική ορολογία φάκτορα. Πάρε κανένα τηλέφωνο το Φαήλο. Τα ξέρει αυτά ο κύριος Δόκιμος!

   • Factorx avatar
    Factorx @ aggelosview 04/06/2012 00:56:28

    Πήξαμε στους στρατόκαυλους μου φαίνεται

    • Σταύρος avatar
     Σταύρος @ Factorx 04/06/2012 01:00:05

     Εγώ μηχανικός είμαι και ξέρω και το ΑΝΣ!
     Άνω Νεκρό Σημείο!!!!!!!!!!!!

     • tak avatar
      tak @ Σταύρος 04/06/2012 10:32:15

      Καλημέρα, χάθηκες!

  • Σταύρος avatar
   Σταύρος @ Factorx 04/06/2012 00:53:41

   ΑΝτικειμενικούς ΣΚοπούς!

   Τι δαλο;
   Στις "ντακότες" υπηρέτησες;!!!!!!!!

   • aggelosview avatar
    aggelosview @ Σταύρος 04/06/2012 01:49:48

    Σειρούλα με τη Δούρου στα Παιδαγωγικά. Μετά στη Μεγάλη του Γένους Σχολή-ΣΕΑΠ και Χίο. Η Ρένα βέβαια προτίμησε Άγκυρα για εκμάθηση τουρκικών. Αν γίνει επιστράτευση ας πάρει τις "αδερφούλες" της και ας πάει να τα βρει με τον Αχμέτ. Μιλάνε άλλωστε κοινή γλώσσα.

 24. Aφροδίτη avatar
  Aφροδίτη 04/06/2012 00:47:37

  Η διαπλοκή έπαιξε όλα τα χαρτιά της και τώρα βρήκε τον άσσο στο πρόσωπο του νέου Αντρέα! Τον άκουσα τυχαία απόψε σε δελτίο ειδήσεων, ενώ βρισκόμουν μακριά από την τηλεόραση και προς στιγμή νόμισα πως άκουγα τον μακαρίτη! Μιμείται πλέον και το χρώμα της φωνής του και όχι μόνον τις παραπλανητικές μεθόδους του. Και τώρα στο θέμα μας.
  Η διαπλοκή που ξέρουμε πως ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις, χρόνια τώρα, είχε επενδύσει στα σοβαρά αλλού, μετά τον οφθαλμοφανή επιθανάτιο ρόγχο και τη δύση της ΔΗ.ΣΥ. Φαινόταν το πράγμα πως η πρώην ατυχήσασα και προσφάτως υπερτυχερή, δεν τράβαγε καθόλου και έπρεπε πάσει θυσία να επενδύσει αλλού. Έτσι στήριξε με νύχια και δόντια τον ΑΝεξέλεγκτο ΈΛληνα και τη ΔΗΜ.ΑΡ του Φώτη. Καλού-κακού, δημιουργήθηκε ένα επιπλέον μαξιλαράκι ασφαλείας με τον κο Τζήμερο, που βρίθει το κόμμα του από πρώην νεοδημοκράτες, φανατικούς όμως αντισαμαρικούς, οπότε είχαν πλέον τη βεβαιότητα πως στις 6/5 ο Αντώνης δεν θα μπορούσε να γίνει πρωθυπουργός. Με δεδομένο πως οι παπαγάλοι των νταβάδων καιρό τώρα πέρναγαν στο κοινό, πως ο Αντώνης «συγκυβερνά», τον αποδυνάμωναν και προέβαλαν εντέχνως το ανατέλλον «καινούργιο»!
  Μετά την 6/5 η νέα κατάσταση που διαμορφώθηκε στο πολιτικό τοπίο, ενισχυμένη από το δίκαιο θυμό του απλού ψηφοφόρου που ψήφισε θυμωμένα και απελπισμένα και με δεδομένο πως ο νέος Αντρέας είναι εδώ και τα έχει καταφέρει καλά όπως το πρότυπό του, κάνει νέες κινήσεις στη σκακιέρα. Στόχος βέβαια παραμένει είναι ένας και μοναδικός, που δεν είναι άλλος από το να τεθεί εκτός πρωθυπουργίας ο Αντώνης!
  Γυρίζει λοιπόν η Ντορίτα, μετά τη λιποταξία της όταν ακόμα ήταν απλή στρατιώτης και παίρνει όλους τους βαθμούς αναδρομικά, φθάνοντας στο βαθμό του «αντιστράτηγου». Φέρνει μαζί της και τα φερέφωνά της και μόνον ένας είχε τα νεφρά να πει πως δεν τον ενδιαφέρει η προαγωγή του, ως «αλεξιπτωτιστή»! Οι υπόλοιποι χωρίς ίχνος ντροπής καμαρώνουν που πήραν θέση μπροστά από εκλεγμένους, καταπίνοντας τη λέξη αξιοπρέπεια και ξεχνώντας τα όσα έσουρναν στον ευεργέτη τους. Ο έτερος Καππαδόκης Ιλχάν, πήγε στο Φώτη για να διεκδικήσει μαζί με τη Ρεπούση την πιο ασφαλή τουρκοποίηση της Θράκης!
  Ο Ανεξέλεγκτος πλέον απροκάλυπτα βγάζει όλη του τη χολή και σηκώνει το μπαϊράκι της ανεξαρτησίας του αποκλειστικά από την πιθανότητα πρωθυπουργίας του Αντώνη. Ο Καρατζαφέρης δεν γυρίζει πίσω, πιστός στις βουλές του πολιτικού του μέντορα και στο αρχικό τους σχέδιο. Ο Μάνος τα βρίσκει πλέον φανερά με τον Τζήμερο και οδεύουν ολοταχώς στο να ΞΑΝΑδημιουργήσουν πιο σοβαρό ζήτημα στον Αντώνη και η Χρυσή Αυγή, προσπαθώντας να ξεμεθύσει από την επιτυχία της, προελαύνει σε σχηματισμό στις γειτονιές και μαζεύει αγανακτισμένους και φοβισμένους.
  Το χρυσό χαρτί της διαπλοκής έγινε τώρα ο Αλέξης! Εκεί καθώς στο Φώτη μεταδημότευσε μεγάλο τμήμα του ΠΑΣΟΚ, άλλο μεταμφιεσμένο ως δήθεν αντιμνημονιακό, άλλο ως βαθύτατα εκσυγχρονιστικό και άλλο ως εργατοπατερικό και έγιναν δυο ωραίες παρέες που θα ζήλευε και ο αείμνηστος Ηλιόπουλος!
  Η διαπλοκή λοιπόν βρήκε τη λύση και του κλείνει πονηρά το μάτι κι αυτός καλαμοκαβαλημένος πια, δεν κάνει καν τον κόπο να δει λίγο πίσω. Τάζει, καταγγέλλει, ξανατάζει, ξεχνάει τι είπε χθες και πιστός στις παραδόσεις τιμά την πρόγονό μας Πυθία με το «ήξεις, αφήξεις ου εν πολέμω θνήξεις». Το κόμμα το βάζει ο καθένας εκεί που επιθυμεί! Το κώμα που θα πέσει η χώρα έτσι και έχει το πάνω χέρι ο Αλέξης, δεν έχουμε εμείς κατανοήσει, φαίνεται!

  • juliet avatar
   juliet @ Aφροδίτη 04/06/2012 14:46:24

   Φωτεινή μου,
   γιατί νομίζω ότι εμάς τις δύο μας ενώνει η αγάπη ...προς ''ατυχήσασες '';αλλά πρέπει να το κάνουμε γαργάρα .....με αλατόνερο για γρήγορη ανακούφιση...
   Αλλα κάτι ήξερε και ο Ανδρέας μας που έδωσε στους ''αντιστασιακούς'' σύνταξη.Λες και οι αντιστασιακές ...να συνταξιοδοτηθούν;
   Οσο για το κόμμα το βάζει ο καθένας εκεί που επιθυμεί!!!!ΕΓΡΑΨΕΣ!!!!!

   • Aφροδίτη avatar
    Aφροδίτη @ juliet 04/06/2012 18:05:36

    Juliet, γεια σου και καλή μας φώτιση, μέρα που είναι! Και το όνομά μου σωστά το έγραψα, αλλά με τόσα σχόλια που αντάλλαξες πιο πάνω με τη Φωτεινή, σε δικαιολογώ!
    Ομολογώ, πως έχω μια αδυναμία στην πρώην ατυχήσασα και δεν έχω σκοπό να χρησιμοποιήσω κανένα αντισηπτικό για γαργάρα. Αποφεύγω να είμαι κοντά στους φορείς της μολυσματικής νόσου και αγωνίζομαι για τη δικαίωση του υγιούς τμήματος. Εκείνου που μου δίνει μια ελπίδα και μια προοπτική για το μέλλον των παιδιών. Ξέρω πως με κατανοείς!

   • juliet avatar
    juliet @ juliet 04/06/2012 20:20:47

    Aφροδίτη
    συγγνώμη ....αλλά φαίνεται δεν είχε περάσει η επίδραση από το ουζάκι χθες ..δεν πίνω και με πιάνει εύκολα.
    :)

    • romeo avatar
     romeo @ juliet 05/06/2012 14:17:43

     Βρες υποκατάστατο... Βάλε τον tak να σου τραγουδήσει το "εγώ θα κόψω το κρασί"... http://www.youtube.com/watch?v=5zPzRRztVf8

     • juliet avatar
      juliet @ romeo 05/06/2012 16:40:33

      romeo,
      πειραχτήρι.....γιατί ο tak,έχει καλή φωνή;
      Πρόσεχε ....δεν ξεχνάω ...
      :) :)

 25. ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΙΜΟΣ avatar
  ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΙΜΟΣ 04/06/2012 00:50:27

  Η παρουσια της ΝΔ στο ιντερνετ παραμενει αναιμικη...Οι ηλικιες κατω των 45 ετων και τα μεγάλα αστικα κεντρα (ειδικα Β Αθηνας) ειναι τα αδυναμα σημεια της και πρεπει στις μερες που απομενουν να γινουν στοχευμενες καμπανιες στις ηλικιες αυτες με τη συμμετοχη ΔΑΠ και ΟΝΝΕΔ..Να εκλαικεύσει ο Σαμαρας τις προτασεις του για έξοδο απο την κριση ειδικα για τις νεαρες ηλικιες..Οι 150.000 νεες θσεις εργασιας για παραδειγμα πρεπει να εξηγηθουν γιατι πιστευω πως ο κοσμος το ακουει σαν προεκλογικο πειροτεχνημα..

 26. Μοναχικός Λύκος avatar
  Μοναχικός Λύκος 04/06/2012 01:36:04

  Διάβασα όλα τα σχόλια, δεν ήταν και πολλά. Με βάση και άλλα σχόλια σε άλλα άρθρα θα ήθελα απλά να πω μια γνώμη. Σε κάποιους σίγουρα δεν θα αρέσει, αλλά στη δημοκρατία μπορώ να εκφραστώ όπως νομίζω (εφόσον δεν προσβάλλω προσωπικά κάποιον).
  Συμπληρωματικά, η μη-κομματική μου ταυτότητα (είμαι ενάντια στα κόμματα ανεξαρτήτως "πρόσφυσης") και η αριστερή ιδεολογία μου θα κάνει αρκετούς να στραφούν περισσότερο στο τι είμαι παρά στο τι λέω. Σε μια δημοκρατία, όμως, μπορώ να είμαι ότι θέλω (εφόσον δεν προκαλώ κακό σε κάποιον).
  Διακρίνω μεγάλη έλλειψη κριτικής σκέψης. Τυφλή υποταγή σε ιδανικά με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να μην ξέρουμε την σημασία τους. Η ίδια η φύση της δημοκρατίας προϋποθέτει την ελεύθερη έκφραση ιδεών. Πως θα συμβεί αυτό όταν έχουν αποκλειστεί οι πολίτες, όταν κανείς δεν τους ρωτάει. Πως θα συμβεί όταν είσαι δακτυλοδεικτούμενος αν πεις αριστερά λόγια σε δεξιό σάιτ ή δεξιά λόγια σε αριστερό; Πως θα υπάρξει δημοκρατία όταν η πειθαρχία και η ταύτιση με το κόμμα είναι αναγκαστικά "προσόντα";
  Αρκετοί μου απαντούσαν σε παλαιότερα σχόλια μου με αρκετό εκνευρισμό επειδή πάντα "παντρεύω" την κριτική μου με μια αριστερή "καραμέλα". Ίσως γιατί έχουν συνηθίσει τόσο πολύ τα πάρε-δώσε με μια απαράδεκτη κομματική αριστερά, ώστε θεωρούν το ίδιο και τους υπόλοιπους αριστερούς. Μην κάνετε αυτό το λάθος...
  Σας εφιστώ επίσης την προσοχή. Οι άνθρωποι πρέπει να βρίσκουμε τους κοινούς μας στόχους μέσω του συνεχή διαλόγου και προβληματισμού. Πρέπει να συμμετέχουμε καθημερινά στις αποφάσεις που επηρεάζουν τη ζωή μας. Αυτή η παγκόσμια λογική να αποκλείονται οι φωνές (ειδικά των διαφωνούντων) πρέπει να σταματήσει γιατί είτε οδηγεί στην περιθωριοποίηση είτε στην επιβολή συμμόρφωσης.
  Στις 17/6 ο ελληνικός λαός θα κληθεί να επιλέξει το σχοινί που θα τον κρεμάσουν, όπως είπα δεν συμμετέχουμε άμεσα στις αποφάσεις. Το νόμισμα (όπως είπε πολύ σωστά προ ημερών ο Αιζενχάουερ) δεν θα παίξει κανέναν απολύτως ρόλο... είναι σαν να διαλέγεις τι χρώμα θα έχει ο λύκος που θα σε κατασπαράξει. Αν και ο κόσμος σταδιακά ξυπνάει από τον λήθαργο, οι εξελίξεις τρέχουν πολύ γρήγορα για να γίνει εγκαίρως. Δεν πειράζει, κάλλιο αργά παρά ποτέ.
  Ελπίζω οι περισσότεροι να έχετε αλλάξει λογική στο δύσκολο διάστημα που έρχεται. Να έχετε σταματήσει να ψάχνετε τον νέο ηγέτη ή το νέο κόμμα που θα σας δώσει καλύτερο μέλλον. Να υψώνετε το ανάστημα σας ενάντια σε οποιονδήποτε εξουσιαστή ή καιροσκόπο, ακόμα και σ' αυτόν που εκφράζει τα πιστεύω σας. Δημοκρατία έχεις μόνο όταν συμμετέχεις εσύ στις αποφάσεις και όχι όταν εκπροσωπείσαι....

  Υ.Γ.: Οσοι έφτασαν ως εδώ, τουλάχιστον διάβασαν μια άποψη και ας μην συμφώνησαν. Αν προβληματίστηκε έστω και ένας, άξιζε ο κόπος μου.
  Να προσέχετε ο ένας τον άλλον, να παλεύετε για να γίνει η κοινωνία καλύτερη (και όχι το κόμμα) και να αγαπάτε την πολιτιστική κληρονομιά σας. Αυτό ήταν το τελευταίο σχόλιο μου (μάλλον κακογραμμένο και ανούσιο αλλά δεν βαριέσαι) λόγω προβλημάτων υγείας...

  • ΚΜ avatar
   ΚΜ @ Μοναχικός Λύκος 04/06/2012 02:48:13

   Αναφορικά με την κατακλείδα, εύχομαι περαστικά, ό,τι κι αν είναι.

  • juliet avatar
   juliet @ Μοναχικός Λύκος 04/06/2012 22:01:41

   Μοναχικέ λύκε,
   θα θέλαμε να μας ξαναγράψεις ...αν είναι θέμα διαφωνιών ,εντάξει αλλά αν είναι κάτι άλλο ...θα θέλαμε να ξέρουμε ότι είσαι καλά....
   Οι μοναχικοί λύκοι δεν το βάζουν κάτω....επιβιώνουν γιατί έχουν μάθει να ζούμε με τον εαυτό τους.
   Να είσαι καλά.

 27. blue nile avatar
  blue nile 04/06/2012 03:48:10

  Έπειτα δεν είναι μόνο η οικονομία. Τεράστια θέματα η λαθρομετανάστευση, η ΑΟΖ, η παιδεία, το σκοπιανό. Σε όλα αυτά η παρουσία Σαμαρά εγγυάται μια καλύτερη πορεία.

 28. Φιλιππος avatar
  Φιλιππος 04/06/2012 08:48:09

  Ακομα και το τουρκικο βαθυ κρατος συνωμοτει υπερ του Τσιπρα προκειμενου να μην κινδυνευσει η Πολη να ξαναγινει Ελληνικη.

 29. juliet avatar
  juliet 04/06/2012 10:50:12

  Στο χωράφι....μαζεύει φρούτα!βερύκοκα ,πιπεριές .....κλπ.

  • tak avatar
   tak @ juliet 04/06/2012 11:10:06

   "Αγρότης" είναι; Ωραία!

   • juliet avatar
    juliet @ tak 04/06/2012 11:15:42

    μμμμμμ;;;;;
    :) :)

   • Φελίζα avatar
    Φελίζα @ tak 04/06/2012 21:21:31

    Καλησπέρα! Μακάρι να ήμουν...

    • juliet avatar
     juliet @ Φελίζα 04/06/2012 21:27:00

     Φελίζα,
     κάτι γίνεται και μου το στέλνει πάνω.Είχε κόσμο το τριήμερο;
     Καλησπέρα!

     • Φελίζα avatar
      Φελίζα @ juliet 04/06/2012 21:30:19

      καρφίτσα δεν έπεφτε.... ένα πράμα όπως στις προ-προηγούμενες εκλογές....

 30. juliet avatar
  juliet 04/06/2012 11:14:05

  :) :)
  μπινγκο!

 31. juliet avatar
  juliet 04/06/2012 21:25:15

  Φελίζα ,
  καλησπέρα! το τριήμερο είχε κόσμο;

 32. juliet avatar
  juliet 04/06/2012 21:33:55

  Η ζέστη ...κάνανε και μπανάκι ,καλός ο καιρός ...μια χαρά .Μάλλον λάλησε ο κόσμος και το έρριξε στο τσάμικο.
  :)

  • Φελίζα avatar
   Φελίζα @ juliet 04/06/2012 21:40:13

   καθόλου λαλημένος δεν μου φάνηκε....τρομαγμένος ναι.

   • juliet avatar
    juliet @ Φελίζα 04/06/2012 21:46:29

    Δεν είναι εύκολα τα πράγματα ...είμαι επιφυλακτική ..η τοποθέτηση της κόρης πρώτη στο επικρατείας δεν ήτανε καλή επιλογή ...μάλλον προκλητική από μέρους της.

    • Φελίζα avatar
     Φελίζα @ juliet 04/06/2012 21:52:43

     .......να ήταν το μόνο
     από τον Έβρο ως την Κρήτη και το Καστελόριζο..........

     • tak avatar
      tak @ Φελίζα 05/06/2012 14:20:24

      Φελίζα!

     • juliet avatar
      juliet @ tak 05/06/2012 14:51:59

      Παρούσα!Δεν κοιμόμαστε το μεσημέρι;
      :)

     • Σταύρος avatar
      Σταύρος @ tak 05/06/2012 14:52:17

      χάθηκα...
      χάθηκες...
      Γειά σου Τάσσο!!!
      Σου έχω ένα καλό, εις αναπλήρωση των απουσιών μου.

      Ωραίο παιδι ο ΤΣΙΠ-ΡΑΣ αλλα πολυ νεος για να ανέβει στην θεση του πρωθυπουργού τόσο νωρις.
      Την προσπαθεια του αυτή λοιπον μπορω να χαρακτηρίσω μονο σαν "CHEAP-RUSH"

     • tak avatar
      tak @ Σταύρος 05/06/2012 17:36:01

      Τόση απαξίωση;

     • Σταύρος avatar
      Σταύρος @ tak 05/06/2012 18:00:10

      Από το γραφείο, κατέβηκα πάλι στην μηχανή.
      Και πάλι καλά να λες γιατί υπάρχει σταλία στον κλάδο.

     • tak avatar
      tak @ tak 06/06/2012 17:35:57

      Και φοβάμαι και ελπίζω για τις ημέρες που έρχονται... Χώρα που αυτές οι δύο έννοιες πάνε και διασταυρούμενες! Οψόμεθα!

 33. tak avatar
  tak 05/06/2012 17:39:23

  Εξαιρετικό κείμενο, θέτει ισχυρούς προβληματισμούς και αποκαλύπτει...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.