18/09/2009 11:10
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η απάντηση του σχολιαστή μας Σπύρου στον κ. ΤρίμηΚύριε Τρίμη,

Τώρα είδα το σχόλιό σας και φυσικά συμπεραίνω γιά μιάν ακόμα φορά πώς καταφεύγετε στην γνωστή στοχοποίηση ,που επιχειρείτε από την Εφημερίδα που συνεργάζεστε ως Ιός.

Όπως καταλαβαίνετε επίσης η απόπειρα τού να μέ τρομοκρατήσετε δεν πιάνει τόπο.

Γνωστό άλλως τε πώς ομοϊδεάτες σας στην Εφημερίδα (δεν εννοώ Αριστεροί γιατί εσείς δεν είστε Αριστερός)έχουν καταφύγει σε αγωγές κατά Δημοσιογράφων άλλων εντύπων..Ισως τώρα αρχίσετε να καταφεύγετε και σε αγωγές σέ Πολίτες.

Άλλωστε εδώ και χρόνια έχετε γράψει πάμπολλες ανακρίβειες ξεκινώντας από πολύ παλιά ,όπου είχατε φτάσει στο σημείο να θεωρείται το Ψυχολογικό Test MMPI που γινόταν στον Αμερικανικό Στρατό και όχι μόνον, ως τεστ ελέγχου τών Θρησκευτικών Πεποιθήσεων, ενώ οι ερωτήσεις πού υπήρχαν σε αυτό το Test γίνονταν γιά να διερευνηθεί άν ο εξεταζόμενος εμφάνιζε Παραλήρημα Θρησκευτικού Τύπου και χι οι Πεποιθήσεις του, δηλαδή εάν έπασχε από κάποια Ψυχική Νόσο.

Η επιστολή που είχα στείλει τότε στην εφημερίδα σας γιά να αποκατασταθεί η αλήθεια ,πετάχτηκε στον Κάλαθο τών Αχρήστων…Δημοκρατικότατο δεν λέω……..

Στην συνέχεια ως ΄αριστερός΄ έχετε υμνήσει τον σωβινισμό τού Γκρουέφσκι, έχετε υποβαθμίσει επανειλημμένα τόν Τουρκικό επεκτατισμό και φυσικά έχετε επανειλημμένα επιτεθεί σέ όσους αρνούνται τήν ύπαρξη ΄Μακεδονικής Μειονότητας΄ στην Ελλάδα.

Ο κ. Σταυρόπουλος έχει εκφράσει επανειλημμένα αντιδιαμετρικές απόψεις από τίς δικές σας.

Ως εκ τούτου εξέφρασα το ερώτημα μήπως συμβάλλατε στην απόλυσή του;; Ερώτημα ήταν και όχι βεβαιότης..

Προφανώς έκανα λάθος ,μιας και δηλώνετε ότι βοηθήσατε στο νά μην γίνει.

Μπράβο σας λοιπόν για το συγκεκριμένο θέμα.

Κατά τά άλλα τά περί Κακόβουλων σχολίων σάς τά επιστρέφω αυτούσια γιατί στην αρθρογραφία σας έχετε επανειλημμένα τσουβαλιάσει όλους εκείνους τούς Έλληνες Πολίτες, ως εθνικιστές και Φασίστες επειδή δεν συμφωνούν μέ τίς απόψεις σας.
Και ως δημόσιο πρόσωπο πού είστε πρέπει να μάθετε νά δέχεστε και αρνητική κριτική. Προφανώς διαβάζετε το blog κι βρήκατε ευκαιρία βάσει του σχολίου μου αυτού να επιτεθείτε μιάς και είναι πολλοί οι μετέχοντες στο φόρουμ του antinews ,που κάνουν κριτική στα όσα γράφετε…
Όποτε μάλλον ως αφορμή το βρίσκω, όλο το σημερινό θέμα..

Υπάρχει και απόφαση τού Αρείου Πάγου επίσης πού επιτρέπει και σκληρά σχόλια απέναντι σε δημόσια πρόσωπα που έχουν το προνόμιο να επιβάλλουν τις απόψεις τους μέσω προνομιούχων θέσεων, όπως είναι οι Βουλευτές ,οι Πολιτικοί και οι Δημοσιογράφοι.

Ως εκ τούτου το στυλ «Είμαι αριστερός» και οι παραινέσεις προς το Blog τού Antinews ως προς του τι σχόλια θα δημοσιεύει ,μόνον αριστερό δεν θυμίζουν, γιατί εμπεριέχουν υποψία απειλής και ένα αίσθημα κουνήματος δακτύλου…

Επομένως προφανώς και αποδέχομαι το λανθασμένο τού συγκεκριμένου σχολίου μου και το αποσύρω ,αλλά δεν αλλάζω γνώμη ως προς την συνολική σας δημοσιογραφική Στάση.

Έχω κάθε δικαίωμα ως Έλληνας Πολίτης να θεωρώ πώς ασκείτε μιά μη αντικειμενική δημοσιογραφία.

Κατά τά άλλα αυτές οι Παραινέσεις περί ΄Ελευθερίας τής Έκφρασης΄ που σας ενοχλούν μάλλον παραπέμπουν σέ Απειλές τύπου Γκουλάγκ και θυμίζουν και λιγάκι τήν Ερμηνεία Σανιδά γιά τά blogs…

Γνώμη μου βεβαίως………..

Καί δεκτό το ότι αυτοπροσδιορίζεστε ως Αριστερός, αλλά επιτρέψτε μου να θεωρώ τά όσα εκφράζετε Δεξιότατα.
Γιατί όποιος υποστηρίζει τον Σωβινισμό άλλων Λαών και επιτίθεται στον εθνικισμό μόνον μερίδας πολιτών τής Ελλάδας εκφράζει στην ουσία εθνικιστικές-Δεξιές Θέσεις.

Όποτε γιά να τελειώνουμε θεωρείστε ως λάθος μου την ερώτηση που απηύθυνα ως προς την συμβολή σας στη απόλυση Στάθη ,την οποία και αποσύρω και ζητώ να διαγραφεί από το blog.

Για τά λοιπά, ελπίζω να μου επιτρέπετε να διαφωνώ μαζί σας παντελώς, από την στιγμή μάλιστα που αυτοπροσδιορίζεστε ως Αριστερός γεγονός που σημαίνει πώς είστε υπέρ μιας Δημοκρατικής Αριστεράς και οχι μιας Σταλινικής αντίστοιχης.

Σπύρος

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΒΗΜΑ avatar
  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΒΗΜΑ 18/09/2009 12:10:59

  ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΛΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ.
  http://www.enet.gr/?i=arthra-sthles.el.home&id=83591
  ΣΤΑΣΗ ΚΑΘΑΡΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ.

 2. Vachus avatar
  Vachus 18/09/2009 12:42:42

  Ο Κος Τρίμμης και οι συν αυτώ "πατριώτες" είναι η Χούντα που λυμαίνεται την πατρίδα μας, με αριστερό περιτύλυγμα. Αυτοί δίνουν άλλοθι σε αυτούς που καίνε την Αθήνα, δινουν βήμα σε τρομοκράτες-φονιάδες και σε δήθεν προοδευτικούς που θέλουν να μας γυρίσουν στην εποχή των κομιτατζίδων.
  Αυτοί υβρίζουν αυτούς που δώσαν τη ζωή τους για να μπορούν να μιλάνε σήμερα.Κεμαλοτσολιάδες και ποταπά ανθρωπάκια που σκούζουν βλέποντας φαντάσματα της δεξιάς παντού, όταν η αριστερή καμαρίλα του είδους τους κατέχει όλες τις θέσεις κλειδιά στα πανεπιστήμια, στα μίντια,στο συνδικαλισμό κ.ο.κ.
  Αριστεροί με δεξιές τσέπες και γνωστούς-άγνωστους σπόνσορες. Οι μπάτσοι της Νέας Τάξης. Άξιος ο μισθός τους....

  • Edo avatar
   Edo @ Vachus 18/09/2009 14:09:28

   @Vachus

   Για πολλά μπορείς να του ασκήσεις κριτική του Τρίμη, αλλά όχι ότι είναι αριστερός με δεξιές τσέπες. Από φράγκα, δεν τον έχω κόψει να'χει τίποτα.

 3. Σπύρος avatar
  Σπύρος 18/09/2009 14:48:01

  Ο Κυριος Σταυρόπουλος δικαιώνει πλήρως αυτούς πού πίστευαν πώς η Υποψηφιότητά του θα σκόνταφτε στήν δήθεν ΄διεθνιστική΄ήτοι ΄Υποταγμένη΄ ά λά Κον Μπεντίντ μερίδα τού ΣΥΡΙΖΑ.
  Τώρα το ποιοί ανήκουν σε αυτήν (Δημοσιογράφοι και Στελέχη)είναι πασίγνωστο.

  Κάτσε καλύτερα στην Εφημερίδα(μή απόλυση δηλαδή )και μήν μάς τά ΄πρήζεις΄στον ΣΥΡΙΖΑ και μάς χαλάς και τις Εκδρομές στά Σκόπια.

 4. anagnostis avatar
  anagnostis 18/09/2009 15:31:56

  Το orfni.blogspot.com που από ανεξάρτητο μπλογκ καταπρασίνισε τελευταία γράφει:

  Στον απόηχο της αναστάτωσης που προκλήθηκε στην "Ελευθεροτυπία" απο την αρχική απόφαση της ιδιοκτήτριας της εφημερίδας Μάνιας Τεγοπούλου να θέσει εκτός εφημερίδας δυο στελέχη της που δήλωσαν οτι θέλουν να είναι υποψήφιοι βουλευτές, πληροφορηθήκαμε σήμερα οτι είναι έξαλλοι και κατάπληκτοι οι εργαζόμενοι με τον...σκιτσογράφο-κειμενογράφο Στάθη Σταυρόπουλο για εναν διάλογο που διέρρευσε οτι εγινε σε ευρεία σύσκεψη που υπήρξε μεταξύ Μάνιας-Στάθη.
  Στη σύσκεψη που έγινε παρουσία του διευθυντή της εφημερίδας κ.Παναγόπουλου, του εκροσώπου των εργαζομένων Π.Σώκου, του εκδότη Θανάση Τεγόπουλου, του Δ.Τρίμη(ΕΣΗΕΑ) κ.α. φέρεται να έγινε ο εξης διάλογος μεταξύ της ιδιοκτήτριας και του σκιτσογράφου:
  Μάνια Τεγοπούλου απευθυνόμενη στον Στάθη Σταυρόπουλο: Καλά εσύ δεν με έπαιρνες στο τηλέφωνο και με συμβούλευες να απολύω έναν εργαζόμενο κάθε εβδομάδα για να μην έχω αντιδράσεις;
  Απο όσο μπορέσαμε να διασταυρώσουμε το διάλογο, αντίδραση ΔΕΝ υπήρξε απο τον Στάθη για τα τηλεφωνήματα, αλλά ερμηνεία των προθέσεων του....
  Πάντως ο φερόμενος ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ - που θα ανακοινωθεί μέχρι την Κυριακή - έχει να δώσει λόγο στους συναδέλφους του στην εφημερίδα - εαν έκανε κάτι τέτοιο, όπως ισχυρίσθηκε η ιδιοκτήτρια της εφημερίδας - πολύ περισσότερο που στην συγκεκριμένη εφημερίδα είναι ενας απλός εργαζόμενος και δεν έχει κάποια διευθυντική θέση ώστε να δικαιολογούνται κρίσεις ή εισηγησεις διοικητικού χαρακτήρα.
  Εμείς καταγράφουμε τι συμβαίνει ως ρεπορτάζ και θα επανέλθουμε...

 5. Orestios avatar
  Orestios 18/09/2009 16:14:16

  Σπύρο, αν και δεν θεωρώ ότι οφείλεις να απολογηθείς για τις απόψεις σου σε κανέναν, ωστόσο πιστεύω πως ορθώς "βάζεις στη θέση του" αλάζόνες και μάλιστα μαϊμού αριστερούς, που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι ως αυθεντικοί δούρειοι ρύποι να κάμψουν όποια διαφορετική από την δική τους άποψη με ανήθικες μεθόδους.

  • Σπύρος avatar
   Σπύρος @ Orestios 18/09/2009 18:23:30

   Οrestios@
   Σε ποιον να απολογηθώ Αδελφέ??
   Στον Κυριο που μπήκε εδω μέσα αυτοσυσυστηνομενος ως ΄Αριστερος Πολιτης Δημοσιογράφος΄ και απειλουσε χειροτερα απο τον Σανιδά.??
   Αλλως τε η Επιθεση εγινε κατα τού Antinews συνολικά.Αφορμή βρηκε ο άνθρωπος.
   Φαινεται πως οι Ιοι εχουν ενοχληθεί πολύ αποσα γραφονται και φυσικά οπως επίσης και για τον Αρνητη της Γενοκτονιας τών Ποντίων τον έτερο Καππαδόκη που μιλάει στην Σαμπάχ γνωστη Εθνικιστική Εφημεριδα τής Τουρκίας.

   Και αυτο που εγραψα για το MMPI,το Ψυχολογικό Test ισχυει αυτουσιο.Τετοια πουλαγανε στον Κοσμο απο παλιά .

   Αλλως τε οι εχοντες Μνημη θυμουνται τις Παλιες Εποχες τών Αμφιθεάτρων και τά διαφορα Μοναχικά Σολο ορισμένων.
   Τιποτα δεν άλλαξε απο τοτε οσες Ενδυμασιες και εάν αλλάχθηκαν.

   • Orestios avatar
    Orestios @ Σπύρος 18/09/2009 19:08:00

    Καλά αν υποστήριξε κάτι τέτοια για το MMPI είναι για γέλια και μόνο αυτό φτάνει. Μπορεί να το έκανε κάποτε και να φούντωσε την καχυποψία. Γνωρίζεις καλά πως η αυξημένη καχυποψία όταν δεν μπορεί να υποχωρήσει με τα αντεπειχειρήματα του ειδικού πως ονομάζεται.
    Δεν περιμένω έτσι πολλά από εκφράζοντες τέτοιες απόψεις και δεν εκπλήσομαι από το φλέρτ με το περιθώριο και την ακαμψία της σκέψης. Από την πρώτη πρόταση ήταν ολοφάνερο τι θα ακολουθούσε. Δεν χρειαζόταν καν να γραφτούν περισσότερα γιατί απλά τα συμπλέγματα αναδύθηκαν αυτόματα.

 6. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 18/09/2009 18:27:18

  Κρίμα για τη κατάντια της πάλαι ποτέ εφημερίδας "των συντακτών" και των στελεχών της. Τίποτα άλλο.

 7. Σπύρος avatar
  Σπύρος 18/09/2009 19:12:24

  Θα μας επιτρέψουν οι εν λόγω να χαρούμε για την Αθλητική Νικη επί τής Τουρκιας στο Μπασκετ ή θά μάς Κατηγορήσουν επ΄΄Εθνικισμώ΄????????????

  • Χι avatar
   Χι @ Σπύρος 18/09/2009 20:56:13

   Σπύρο, ξέρεις τι με ηδονίζει περισσότερο; Που η Ελλάδα νικάει Σκόπια και Τουρκία, πανηγυρίζει με την καρδιά του ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, τον αποθεώνουν στις κερδίδες και οι μικρονοϊκοί "αντεθνικιστές" σκυλιάζουν. Δεν τους βγαίνει το επιχείρημα περί των ρατσιστών Ελλήνων!

   • Σπύρος avatar
    Σπύρος @ Χι 18/09/2009 21:11:57

    Μα αν θυμασαι στο Euro διαφοροι ΄διανοούμενοι΄ειχαν κατηγορησει τους έλληνες οτι ειναι ΄εθνικιστές΄επειδή βγάζαν τις σημαιες στά Μπαλκονια.
    Το ιδιο ακριβώς έκαναν,οι ιδιοι ΄διανοούμενοι΄ οταν οι αντίστοιχοι Γερμανοί Φιλαθλοι,στο Μουντιάλ που εγινε στην Χωρα τους,ένοιωσαν απενοχοποιημένοι απο το Παρελθον τους και μετά απο χρονια πηγαν στά γήπεδα με Σημαιακια τής πατριδας τους.

   • ψυχραιμια avatar
    ψυχραιμια @ Χι 18/09/2009 21:21:20

    O γερμανικος εθνικισμος ειναι το ιδιο πραγμα με τον ελληνικο μονο στο μυαλο των Ιων και των καθηγητων του Παντειου.
    Ιστορικα εχουν μια διαφορα μερικων δεκαδων εκατομμυριων νεκρων και δυο παγκοσμιων πολεμων αλλα αυτα ειναι λεπτομερειες.

 8. Προφήτης avatar
  Προφήτης 18/09/2009 19:25:28

  Σπύρο, αν και το θεωρώ περιττό, σου δηλώνω την πλήρη συμφωνία μου σε όσα έγραψες και στην αντιμετώπιση του "εργάτη" του ανθελληνισμού Τρίμη.

  Νταβανέλοι, Τρίμηδες, Κωστόπουλοι, Τετράδηδες, Μίχες, Νίκοι Δήμου, Βαλλιανάτοι, Χρυσόγελοι, Τριαρίδηδες.

  Μια ομαδούλα από πρώην "αναρχοαυτόνομοους" ή αριστεριστές ή "εκσυγχρονιστές".

  Ομάδα κρούσης του εξ-αμερικανισμού μέσω της απο-εθνικοποίησης.

  Νόμιζαν ότι παίζουν μόνοι τους.
  Ότι από το βήμα που δημιουργήσαμε, σαν μαλάκες, με την καθημερινή αγορά της "Ε", θα κατεδαφίζουν ό,τι στήθηκε σ' αυτόν τον τόπο, με "αριστερό" άλλοθι.

  Ο Κωστόπουλος έχει περάσει σε άλλη σφαίρα ιστορικού αναθεωρητισμού : οι Τούρκοι θα μπορούσαν να τον ανακηρύξουν επίτιμο μέλος καμιάς Ιστορικής Ακαδημίας, αν έχουν.
  http://pontosandaristera.wordpress.com/2009/05/04/23-1-2009/

  Με μια κουβέντα, η θέση του : συνιστά "Ελληνικό Ιμπεριαλισμό" η επέκταση στους ιστορικούς ελληνικούς τόπους της Ηπείρου-Μακεδονίας-Θράκης, κατά τους βαλκανικούς πολέμους και τον Α' ΠΠ.
  [Χάλασε και το αρχικό σενάριο (1904) της καθόδου της Αυστρουγγαρίας μέχρι την Θεσσαλονίκη και η δημιουργία αυτόνομου "μακεδονικού" κρατιδίου που θα στέγαζε τους Ασκενάζι της τότε Αυστρ/ουγγρικής αυτοκρατορίας].

  Πόσο βολικό για τουρκαλβανούς και πανσλαβιστές πράκτορες της Κομιντερν...

 9. Προφήτης avatar
  Προφήτης 18/09/2009 19:26:36

  Σπύρο, αν και το θεωρώ περιττό, σου δηλώνω την πλήρη συμφωνία μου σε όσα έγραψες και στην αντιμετώπιση του "εργάτη" του ανθελληνισμού Τρίμη.

  Νταβανέλοι, Τρίμηδες, Κωστόπουλοι, Τετράδηδες, Μίχες, Νίκοι Δήμου, Βαλλιανάτοι, Χρυσόγελοι, Τριαρίδηδες.

  Μια ομαδούλα από πρώην "αναρχοαυτόνομοους" ή αριστεριστές ή "εκσυγχρονιστές". Έκαναν το αμφιθέατρο του 75 επάγγελμα.

  Ομάδα κρούσης του εξ-αμερικανισμού μέσω της απο-εθνικοποίησης.

  Νόμιζαν ότι παίζουν μόνοι τους.
  Ότι από το βήμα που δημιουργήσαμε, σαν μαλάκες, με την καθημερινή αγορά της "Ε", θα κατεδαφίζουν ό,τι στήθηκε σ' αυτόν τον τόπο, με "αριστερό" άλλοθι.

  Ο Κωστόπουλος έχει περάσει σε άλλη σφαίρα ιστορικού αναθεωρητισμού : οι Τούρκοι θα μπορούσαν να τον ανακηρύξουν επίτιμο μέλος καμιάς Ιστορικής Ακαδημίας, αν έχουν.
  http://pontosandaristera.wordpress.com/2009/05/04/23-1-2009/

  Με μια κουβέντα, η θέση του : συνιστά "Ελληνικό Ιμπεριαλισμό" η επέκταση στους ιστορικούς ελληνικούς τόπους της Ηπείρου-Μακεδονίας-Θράκης, κατά τους βαλκανικούς πολέμους και τον Α' ΠΠ.
  [Χάλασε και το αρχικό σενάριο (1904) της καθόδου της Αυστροουγγαρίας μέχρι την Θεσσαλονίκη και η δημιουργία αυτόνομου "μακεδονικού" κρατιδίου που θα στέγαζε τους Ασκενάζι της τότε Αυστρ/ουγγρικής αυτοκρατορίας].

  Πόσο βολικό για τουρκαλβανούς και πανσλαβιστές πράκτορες της Κομιντερν...

  • Σπύρος avatar
   Σπύρος @ Προφήτης 18/09/2009 19:51:55

   Προφήτη@
   Εκει ακριβώς αναφερομουν...Στο Ποντος και Αριστερά.
   Εκει βεβαια δεν βγηκε ο εν λογω να τους Κουνησει το δακτυλο.
   Πιθανώς να το θεωρουν blog μικροτερης αναγνωσιμοτητας.
   Αλλά ειμαι βεβαιος πώς η ΄Δημοκρατική ΄τους αντίληψη θα φτασει και εκεί.

   Ιδεολογικά Γκουλάγκ επιθυμούν .
   Χρονια τώρα.

  • Χι avatar
   Χι @ Προφήτης 18/09/2009 20:58:02

   Προφήτη, είπες Μίχας. Ο άνθρωπος έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

   Αφιερωμένο:

   www.tinyurl.com/adesmeutos

   • Σπύρος avatar
    Σπύρος @ Χι 18/09/2009 21:15:20

    Ο Μιχας ειχε δημοσιευσει με μεγαλη χαρά άρθρο απο ομιλια τού Κωστουπουλου,που κατηγορουσε τον Κολοκοτρώνη οτι ΄τρομοκρατούσε΄τούς φτωχους Οθωμανούς και οτι τάχε καλά μέ την Οθωμανική Πλουτοκρατια και άλλα τετοια ομορφα.
    Προφανώς γιά τούς ανθρώπους κάθε Αντίσταση σε Κατακτητή θεωρείται ΄τρομοκρατική ενέργεια΄..
    Βρέ τι μου θυμίζουν ολα αυτά,τι μου θυμίζουν??
    Tα Καλάβρυτα και το Διστομο μέ κατι τετοιες ΄κατηγοριες΄δεν τά καψανε??

 10. Προφήτης avatar
  Προφήτης 18/09/2009 19:38:32

  Σπύρο, αν και το θεωρώ περιττό, σου δηλώνω την πλήρη συμφωνία μου σε όσα έγραψες και στην αντιμετώπιση του "εργάτη" του ανθελληνισμού Τρίμη.

  Νταβανέλοι, Τρίμηδες, Κωστόπουλοι, Τετράδηδες, Μίχες, Νίκοι Δήμου, Βαλλιανάτοι, Χρυσόγελοι, Τριαρίδηδες.

  Μια ομαδούλα από πρώην "αναρχοαυτόνομοους" ή αριστεριστές ή "εκσυγχρονιστές". Έκαναν το αμφιθέατρο του 75 επάγγελμα.

  Ομάδα κρούσης του εξ-αμερικανισμού μέσω της απο-εθνικοποίησης.

  Νόμιζαν ότι παίζουν μόνοι τους.
  Ότι από το βήμα που δημιουργήσαμε, σαν μαλάκες, με την καθημερινή αγορά της "Ε", θα κατεδαφίζουν ό,τι στήθηκε σ' αυτόν τον τόπο, με "αριστερό" άλλοθι.

  Ο Κωστόπουλος έχει περάσει σε άλλη σφαίρα ιστορικού αναθεωρητισμού : οι Τούρκοι θα μπορούσαν να τον ανακηρύξουν επίτιμο μέλος καμιάς Ιστορικής Ακαδημίας, αν έχουν.
  http(:)(//)pontosandaristera(.)wordpress(.)com/2009/05/04/23-1-2009/

  Με μια κουβέντα, η θέση του : συνιστά "Ελληνικό Ιμπεριαλισμό" η επέκταση στους ιστορικούς ελληνικούς τόπους της Ηπείρου-Μακεδονίας-Θράκης, κατά τους βαλκανικούς πολέμους και τον Α' ΠΠ.
  [Χάλασε και το αρχικό σενάριο (1904) της καθόδου της Αυστροουγγαρίας μέχρι την Θεσσαλονίκη και η δημιουργία αυτόνομου "μακεδονικού" κρατιδίου που θα στέγαζε τους Ασκενάζι της τότε Αυστρ/ουγγρικής αυτοκρατορίας].

  Πόσο βολικό για τουρκαλβανούς και πανσλαβιστές πράκτορες της Κομιντερν...

 11. Σπύρος avatar
  Σπύρος 18/09/2009 21:36:59

  @
  Ψυχραιμια.
  Σωστο αυτο που λές,αλλά εν έτει 2006 δεν ήταν και γιά καταδικη Γερμανοι φιλαθλοι να πανε με σημαιες στά Γηπεδα τους.

 12. Trimis_Thima_Oeo avatar
  Trimis_Thima_Oeo 18/09/2009 22:38:44

  Από που κι ως που, αυτή η προπαγανδιστική φυλλάδα, εκφράζει παράπονα; Ακόμη και για συκοφαντία να επρόκειτο, ο επαγγελματίας συκοφάντης ολόκληρων κοινωνικών ομάδων οι οποίες έχουν διαφορετικές απόψεις από εκείνους, ως τι μιλάει;
  Εκδίδουν ένα συστηματικά λιβελλογραφικό έντυπο, και μετά απορούν για τις αντιθέσεις που υπάρχουν με το σύστημα που ακολουθούν.
  Εκτός ότι είναι ανεκδιήγητοι: πράγματι, πολεμούν ΔΗΘΕΝ τον εθνικισμό, αλλά δεν λένε ότι ο μόνος εθνικισμός που τους ενοχλεί είναι ο εγχώριος. Ο εθνικισμός των Σκοπίων, των Τούρκων και οποιουδήποτε άλλου εναντιώνεται στη χώρα μας με κίνητρα καθαρά εθνικιστικά, είναι για τους "Ιούς" ευπρόσδεκτος.
  Τώρα, αν μιλήσουμε γι' αυτά εδώ, δεν ξέρω που θα καταλήξουμε:

  http://hygropyr.blogspot.com/2008/03/bulgarmak.html?zx=f83b022f8a838d01

  και

  http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2186

 13. Νίκitas avatar
  Νίκitas 18/09/2009 22:46:36

  Σπύρος εσύ έκανες το λάθος. του απέδωσες κάτι που δεν ισχύει. Αντί να του ζητήσεις συγγνώμη λες ότι νάναι...
  Δεν κατάλαβα εσύ έχεις δικαίωμα επειδή είσαι πολίτης και όχι δημοσιογράφος και δη νεοταξίτης να λες ότι σου κατέβει και λόγο να μη δίνεις?
  έκανες λάθος σε αυτό που του καταλόγισες, πες ένα συγγνώμη απο την στιγμή που παραδέχεσαι ότι έχεις λάθος και άσε τα ναι μεν και τα αλλά
  Γκουλάγκ και αηδίες...γάτος γα_ει γάτος σκούζει, έτσι κάνεις κι εσύ τώρα.
  Άστο, δεν σε παίρνει...

  • Σπύρος avatar
   Σπύρος @ Νίκitas 18/09/2009 23:09:54

   Ολα καλά Nikita??
   Πάντα Καλά.
   Δημοσιογράφος Uber Alles λοιπόν..
   Οτι πείς.
   Και μού ΄υποδεικνύεις΄και τι θα πώ κιολας??

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.