#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
23/04/2012 10:55
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η ανηθικότητα του ΆκηΠέρα από την εξέλιξη που θα έχει η υπόθεση της «υπερμίζας»  που έλαβε ο πρώην ΥΕΘΑ και πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, από μόλις δύο τρία εξοπλιστικά προγράμματα, από τα δεκάδες που εγκρίθηκαν επί υπουργίας του είναι και το κομμάτι εκείνο που σχετίζεται με την ηθική ή καλύτερα με την ανηθικότητα της πολιτικής του παρουσίας ως αντιπρόσωπος του λαού.

Την ανηθικότητα του «παίρνω μίζα»   σε βάρος της πατρίδος μου προς την οποία ορκίστηκα ως υπουργός να τηρώ το Σύνταγμά της, ενώπιον του προέδρου της Δημοκρατίας.

Την ανηθικότητα του «παίρνω μίζα»   σε βάρος της πατρίδος μου και στις εθνικές επετείους βρίσκομαι στην εξέδρα των επισήμων και μπροστά μου παρελαύνουν ένστολα τμήματα και εγώ καμαρώνω τον εαυτόν μου.

Την ανηθικότητα του «παίρνω μίζα»  σε βάρος της πατρίδος μου και ενώ επιθεωρώ στρατιωτικά τμήματα που μου αποδίδουν τιμές,  ως ΥΕΘΑ ενώ  παίζονται εμβατήρια.

Την ανηθικότητα του «παίρνω μίζα»  σε βάρος της πατρίδος μου και υποκλίνομαι μπροστά στη γαλανόλευκη ενώ η στρατιωτική μπάντα παίζει τον εθνικό ύμνο της πατρίδος μου.

Την ανηθικότητα του «παίρνω μίζα»  σε βάρος της πατρίδος μου και έχω το θράσος να απευθύνομαι στους ένστολους προτρέποντάς τους να είναι πιστοί στα καθήκοντά τους.

Την ανηθικότητα του «παίρνω μίζα»  σε βάρος της πατρίδος μου και είμαι αυτός που διαμορφώνει τις μελλοντικές ηγεσίες των Ενόπλων Δυνάμεων με τις κομματικές κρίσεις ή κρίσεις σύμφωνα με τις υποδείξεις των εταιρειών. Μπορεί κάποιος να φανταστεί πόσοι άξιοι αξιωματικοί αποστρατεύτηκαν ή πόσοι άλλοι «σκερβελέδες», κυρίως «γλύφτες» των εξοπλιστικών του προγραμμάτων αναδείχθηκαν και πλούτισαν επί υπουργίας του με ότι αυτό συνεπάγεται;

Η Ηθική απαιτεί με προεδρικό διάταγμα να σβηστεί το όνομά του από τις στήλες που αναφέρουν το όνομά του, στους διατελέσαντες υπουργούς και πρώτα από αυτό της Εθνικής Άμυνας και να αφαιρεθούν όλες οι φωτογραφίες του. Το ίδιο να γίνει και από τα μουσεία και φωτογραφικά αρχεία των μονάδων των τριών όπλων.

Παίρνω μίζα =κλέβω

"Το όνομα του ρόδου"

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
  ΣΤΕΛΙΟΣ 23/04/2012 11:10:19

  "Η Ηθική απαιτεί με προεδρικό διάταγμα να σβηστεί το όνομά του από τις στήλες που αναφέρουν το όνομά του, στους διατελέσαντες υπουργούς και πρώτα από αυτό της Εθνικής Άμυνας και να αφαιρεθούν όλες οι φωτογραφίες του. Το ίδιο να γίνει και από τα μουσεία και φωτογραφικά αρχεία των μονάδων των τριών όπλων"

  Πού σωστό ,το περίφημο Damnatio Memoriae των Ρωμαίων.

  Επειδή όμως εμείς είμαστε ΝεοΕλληνες, απλώς μετά τις εκλογές θα τον αφήσουν ήσυχα-ήσυχα ελεύθερο...

  • ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
   ΣΤΕΛΙΟΣ @ ΣΤΕΛΙΟΣ 23/04/2012 11:11:45

   Συγνώμη , ήθελα να γράψω "Πολύ σωστό"

  • Advisor avatar
   Advisor @ ΣΤΕΛΙΟΣ 23/04/2012 14:58:24

   Οι πρόγονοί μας Αρχαίοι Έλληνες είχαν θεσπίσει ποινή για τους αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων που συλλαμβάνονταν να κλέβουν ή να εξαπατούν τους Ελλανοδίκες την ανέγερση προτομής τους (εξόδοις τους, βεβαίως) η οποία έμενε στην είσοδο προς το στάδιο για να τους θυμούνται και να τους περιγελούν και να τους οικτίρουν οι συμμετέχοντες ανά τους αιώνες. Μια τέτοια προτομή του αξίζει του "υπουργού"(!!!!) στο προαύλιο του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης για να θυμίζει την ανηθικότητά του στις μελλοντικές γενιές. Πραγματικά δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανηθικότητα από την κατάχρηση και κλοπή των χρημάτων των προορισμένων για τον αμυντικό προϋπολογισμό, δηλαδή των χρημάτων τα οποία αποταμιεύει με αίμα και ιδρώτα ο Ελληνικός λαός για την υπεράσπιση των οσίων και των ιερών της πατρίδας και των βωμών και των εστιών των Ελλήνων!!!

   • Advisor avatar
    Advisor @ Advisor 23/04/2012 15:57:33

    ** Μια αναγκαία διόρθωση: Οι τιμωρημένοι αθλητές δεν ανήγειραν τις προτομές τους, αλλά αγαλματίδια του Δία (τους Ζάνες) επί των οποίων σκαλίζονταν τα ονόματά τους και τοποθετούνταν σε περίοπτη θέση για να τους κάνουν "βούκινο" ανά τους αιώνες

 2. ilektro77 avatar
  ilektro77 23/04/2012 11:12:34

  Στο πρόσωπο του Τσοχατζόπουλου βλέπω το ένοχο ΠΑΣΟΚ. Ο καταστροφέας της Ελλάδας. Η τιμωρία του Τσοχατζόπουλου δεν μου λέει τίποτα. Πάρτε την περιουσία του και αφήστε τον ελεύθερο. Η τιμωρία του είναι η τιμωρία του ένοχου ΠΑΣΟΚ. Τώρα ήρθε η ώρα της τιμωρίας. Στις κάλπες την 6η Μαΐου δώστε αυτοδύναμη Ν.Δ για να τιμωρήσετε τον Τσοχατζόπουλο, τον Λαλιώτη, τον Τσοβόλα, τον Ανδρέα, τη Μιμή, το Σημίτη, τον Τσουκάτο, τον Παπαντωνίου, τον Παπουτσή, τον ΓΑΠ, το Βενιζέλο, τον Παπακωνσταντίνου, το ΕΘΝΟΣ, το ΒΗΜΑ, το MEGA, τα ΝΕΑ, την Metron Analysis και όλα τα παρελκόμενα του σάπιου συστήματος που μας κυβέρνησε από το '81 μέχρι και σήμερα.

 3. Μανιάτης avatar
  Μανιάτης 23/04/2012 12:27:56

  Κοινωνία που δεν τιμωρεί καταρρέει.
  Πρώτιστο έργο της Πολιτικής πράξης είναι η τήρηση, η ενίσχυση και η προάσπιση της Ηθικής ως ύψιστη αρχή λειτουργία του κοινωνικού και εθνικού συνόλου. Το Σύνταγμα και οι νόμοι είναι οι θεσμοθετημένοι κανόνες των ηθικών αρχών.
  Κύρια αιτία της σημερινής κατάστασης είναι η υποταγή της Ηθικής στην νεολληνική κουτοπονηριά. Ο ΑΓΠ την διέγνωσε ως κυρίαρχο χαρακτηριστικό του νεοέλληνα. Την κατέστησε δε Δούρειο Ιππο άλωσης και υποταγής του συνόλου της κοινωνίας.
  Η σήψη της Ηθικής είναι από τις κύριες αιτίες ανόδου της Χρυσής Αυγής κι όλων των ακραίων φαινομένων.

  • dikefalosaitos avatar
   dikefalosaitos @ Μανιάτης 23/04/2012 15:28:43

   @ Μανιάτης.
   "Κοινωνία που δεν τιμωρεί καταρρέει.
   Πρώτιστο έργο της Πολιτικής πράξης είναι η τήρηση, η ενίσχυση και η προάσπιση της Ηθικής ως ύψιστη αρχή λειτουργία του κοινωνικού και εθνικού συνόλου. Το Σύνταγμα και οι νόμοι είναι οι θεσμοθετημένοι κανόνες των ηθικών αρχών."
   Πολύ σωστά.

   "Ο ΑΓΠ την διέγνωσε ως κυρίαρχο χαρακτηριστικό του νεοέλληνα. Την κατέστησε δε Δούρειο Ιππο άλωσης και υποταγής του συνόλου της κοινωνίας"
   Σε αυτό έχω διαφωνία, δεν την διέγνωσε, την έπλασε.
   Γιατί δεν είναι χαρακτηριστικό μόνο του νεοέλληνα, σε όλο τον κόσμο τα παραδείγματα πολλά.
   Άλλωστε και οι Αρχαίοι Έλληνες τα ίδια κουσούρια είχαν με τους σύγχρονους.
   Φιλικά.

   • Μανιάτης avatar
    Μανιάτης @ dikefalosaitos 23/04/2012 16:01:59

    Αγαπητέ,
    συμφωνώ πως η κουτοπονηριά δεν είναι μόνον χαρακτηριστικό του νεοέλληνα.
    Πάντως, το ανησυχητικό είναι ότι η σήψη Αξιών και Ηθικής έχει μπει βαθειά στο πετσί μας.
    Φαίνεται πως η απαίτηση για κάθαρση είναι συνέπεια προσωπικής οικονομικής απώλειας και αντεκδίκησης κι όχι αδιαπραγμάτευτης βούλησης για καθολική και ισότιμη εφαρμογή του Νόμου.
    Θα δούμε αν οι πολιτικές δυνάμεις πέραν της όποιας φρασεολογίας, προβούν στην λήψη ουσιαστικών αποφάσεων για την επικράτηση στη χώρα Κράτους Δικαίου.
    Κριτήρια υπάρχουν, καθώς και γνώσεις προς κρίση.

    • dikefalosaitos avatar
     dikefalosaitos @ Μανιάτης 23/04/2012 17:16:46

     @ Μανιάτης,
     30 χρόνια δουλεύουν το έργο.
     Και σταγόνα σταγόνα να έπεφτε, γέμισε η κανάτα.
     Όμως ότι φτιάχνανε 30 χρόνια δεν ξηλώνετε σε μια νύχτα.
     Οργανωμένα συστήματα θα αντιδράσουν δυνατά, σαν πληγωμένο αγρίμι, όπως και τα γειτονικά σπίτια των καιομένων όταν θα τους ζητηθεί η πλήρης εφαρμογή.
     Γι' αυτό πρέπει να έχουμε και λίγο υπομονή και να μην μηδενίζουμε τα πάντα μέσα στην ανυπομονησία μας.
     Εάν ξέρουμε να διαβάζουμε τα σημάδια, ξέρουμε και που πηγαίνει το σχέδιο.
     Δίνουμε τώρα την ευκαιρία, έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και κρίνουμε χωρίς εμπάθεια.

 4. omen avatar
  omen 23/04/2012 12:58:05

  Για να δούμε ποια θα είναι η στάση του Antinews όταν ένας δεξιός του κύκλου Σαμαρά θα πάρει μίζα....

  Για να εξηγούμαστε. Συμφωνώ 100% με το άρθρο. Αλλά με δεδομένο ότι οι μίζες μοιράζονται αφειδώς από τους εργολάβους είναι σχεδόν βέβαιο ότι και οι γαλάζιοι υπουργοί θα πάρουν μίζα. Είναι μαθηματικά βέβαιο και όποιος πιστεύει το αντιθετο τρώει κουτόχορτο.

  Το θέμα είναι αν ο αρθρογράφος παραπάνω θα είναι και εκεί άμεμπτος... Sorry αλλά χλωμό... Εκεί θα προκύψουν άλλες προτεραιότητες του στυλ.. "Ναι μπορεί να πήρε μίζα αλλά η απόφασή του ήταν για το συμφέρον της πατρίδας..!" Κατά τον ίδιο τρόπο που ο Τσουκάτος πήρε μίζα αλλά το διέθεσε για το καλό του κόμματος.

  Σχολιάζω για να μην μας θεωρήσετε χαζούς προεκλογικά και να θυμίσω ότι όπως και τον Σαμαρά θα ελέγχουμε αυτό το blog και μετεκλογικά...

  Δύο τρία χρόνια αντιπολίτευση καλά τα λέτε. Όμως Αρχή άνδρα δείκνυσι.. Εφτασε η ώρα.

  • factorx avatar
   factorx @ omen 23/04/2012 14:46:18

   Εδω θα είσαι και θα δείς τεράστιε. Αλλά να με συγχωρείς κατέβα λίγο από το καλάμι μην πέσεις.

 5. gogas avatar
  gogas 23/04/2012 14:17:20

  Δεν ξέρω τί θα ήταν καλύτερο, να σβηστεί το όνομά του ή να μπει μια υποσημείωση από κάτω που να γράφει ΛΑΜΟΓΙΟ- ΚΛΕΦΤΗΣ. Γιατί ο Έλληνας ξεχνάει κύριοι, ενώ θα έπρεπε να θυμάται, ότι τον ψήφισε. Και τον Άκη και το ΠΑΣΟΚ που τον κάλυπτε και του έκρουε τον κώδωνα τόσα χρόνια. Ο Άκης, θα βγει και πάλι έξω, αφού του πάρουν τα λεφτά που έφαγε τόσα χρόνια. Αναρωτιέμαι όμως πότε θα την πληρώσουν οι άλλοι Άκηδες. Ο ΓιωργΑΚΗΣ, ο ΒουλγαρΑΚΗΣ και πάει λέγοντας...

 6. η Dimi avatar
  η Dimi 23/04/2012 14:37:49

  @ Μανιάτης Επί ± 3.5 μήνες που σχολιάζετε εδώ, το ΚΑΘΕ σχόλιό σας είναι χολή για τον Ελληνισμό και Υμνος προς την "ηθική κοινωνία αγγέλων" της τρόϊκα και της μερκέλειας γερμανίας των νεοναζί δολοφόνων του Δ΄ οικονομικού ράϊχ. Ως Ελληνίδα, και με αφορμή τους μονίμως ανθελληνικούς σχολιασμούς σας, έχω και εγώ κάτι να σας πω: «Οmnia novit Graeculus esuriens; in coelum jusseris, ibit». Δηλαδή, «Τα πάντα γνωρίζει ο πειναλέος Γραικύλος, και στον ουρανό αν τον διατάξεις να πάει, θα πάει». Oι Ρωμαίοι, απαξιωτικά αποκαλούσαν Γραικύλο τον κατ' επίφαση "Ελληνα" ο οποίος, ήταν ανάξιος της εθνικής παραδόσεως και ιστορίας του. Ηταν ο συμπλεγματικός, ο ξεπεσμένος, ο παρηκμασμένος και μονίμως δουλοπρεπής προς τους ξένους, "Ελληνας". Ο Γραικύλος, ανέκαθεν προκαλούσε την αποστροφή των Ελλήνων αλλά και των ξένων τους οποίους, μάταια πάσχιζε να εξευμενίσει. Χωρίς εκτίμηση η Dimi

 7. Παστός Αστός avatar
  Παστός Αστός 23/04/2012 15:18:58

  Οι βαρυποινίτες της Α! πτέρυγας, τη Μ. Πέμπτη φώναζαν:
  «Δεν σας θέλει ο Κορυδαλλός, πάρτε τα κλεμμένα σας και μπρος!», «Έξω τα λαμόγια από τις φυλακές!» ...
  Όχι δεν είναι ανέκδοτο!

 8. ΚασσιανήΑ avatar
  ΚασσιανήΑ 23/04/2012 18:28:44

  Οιδημοσιογραφοι του υπουργείου εκείνης της αμαρτωλης και κατάπαυσης εποχής τι ρεπορτάζ αλήθεια κάνανε; Προφανώς εκτελούσαν το ιερό δημοσιογραφικο καθήκον της συγκαλυψης!!!!!!! Aλειθεια μαζί τα φάγανε;;;;;;; Ένας τίμιος δικαστής επιτέλους πρέπει να επέμβει. Θελουμε πίσω τα λεφτά μας. Πληρώνω με πολυ κόπο κάθε χρόνο την εφορία μου!

  • juliet avatar
   juliet @ ΚασσιανήΑ 23/04/2012 19:00:58

   Eσύ σαν Κασσιανή καλά τα λες ,αλλά και εμείς του πολύ κόπου είμαστε .Γι'αυτό τούτη τη φορά σκέψου πριν αποφασίσεις .Ο Σαμαράς είπε μιά εξεταστική....αν δεν την κάνει και δεν αποδοθεί τιμωρία ,γιατί ξέρουμε ,κοινό μυστικό είναι.....όλοι στα κάγκελα.

 9. ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
  ΣΤΕΛΙΟΣ 24/04/2012 10:39:36

  Υπάρχουν και χειρότερα Φαήλο μου, έβγαλα το κομπιουτεράκι και υπολόγισα πως όταν εγώ ήμουν Λοχίας ΥΕΑ (όχι επιλοχίας!) στη Σχολή, ήμουν... μείον 41 κιλά απο σήμερα!

  Και πάλι καλή επιτυχία ,σε καμαρώνω.

  • ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
   ΣΤΕΛΙΟΣ @ ΣΤΕΛΙΟΣ 24/04/2012 10:42:32

   Ωπ ,λάθος ,είχα ανοιχτό και το Τab με το βιντεάκι του Φαήλου ,για εκεί ήταν το σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.