#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
14/05/2010 10:13
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η Ρηγίλλης πρέπει να στείλει λουλούδια στη ΝτόραΜια αποκλειστική συνομιλία του Αδέξιου Δεξιού με την Ντόρα Μπακογιάννη

Η κυρία Μπακογιάννη … ξαναβγήκε σήμερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ (το συγκρότημα του οποίου  κάποτε ο Μητσοτάκης είχε χαρακτηρίσει χαμαιτυπείο) για να μας πει τις γνωστές κοινοτυπίες της.  Προφανώς δεν της …έφτασε  ο χρόνος που της αφιέρωσε τη Δευτέρα ο κ. Χατζηνικολάου, (και την Κυριακή στη Realnews)  ούτε αυτός που της παραχώρησε  η κ. Τρέμη στο δελτίο του MEGA. Nα έλεγε τουλάχιστον και τίποτα καινούργιο;Πήρα,λοιπόν, την ανακοίνωση του  ΣΚΑΙ και είπα να κάνω ένα διάλογο μαζί της, καθότι δεν θα συνδιαλεγόταν ποτέ μ’ έναν Αδέξιο Δεξιό, αυτή η φιλελεύθερη:


1. «
Η Ντόρα Μπακογιάννη σημείωσε, ότι σκέφτεται το ενδεχόμενο δημιουργίας νέου πολιτικού χώρου, αλλά όχι στο άμεσο μέλλον.
«Σκέφτομαι το ενδεχόμενο να υπάρξει νέος πολιτικός χώρος με νέες ιδέες, φιλελεύθερες, και όχι λαϊκίστικες. Θα το δούμε αυτό».Ο Αδέξιος, απαντά:

Είπε κάτι που δεν ξέραμε και αγνοούσαμε;  Η κ. Μπακογιάννη θέλει να μας πει ότι όλα αυτά τα χρόνια  υπερασπιζόταν φιλελεύθερες ιδέες και η Ν.Δ. λαϊκίστικες; Μπορεί να  μας πει μια φιλελεύθερη πρόταση που κατέθεσε; Δεν θυμάμαι τίποτα  άλλο, εκτός από την …ελεύθερη απόδραση του κ. Καραβέλα.2. Η πρώην υπουργός πρόσθεσε ότι «αυτή τη στιγμή προέχει η μάχη για τις ιδέες σου και όχι η διάσπαση της ΝΔ, δεν είμαι εγώ αυτή που θα πει σε κάποιον τι θα κάνει».

Ο Αδέξιος, απαντά:

Δηλαδή μέχρι τώρα η κ. Μπακογιάννη  δεν έδινε μάχη για τις ιδέες της; Και οι ιδέες της ήταν υπεράνω της Ν.Δ;  Αν ήταν υπεράνω γιατί τόσα χρόνια παρέμεινε εντός Ν.Δ.; Μήπως επειδή ο χώρος αυτός από …γραμματέα του Μητσοτάκη, την έκανε βουλευτή,  υπουργό και δήμαρχο;3. Για την απόφασή της να ψηφίσει υπέρ του μηχανισμού στήριξης η κ. Μπακογιάννη τόνισε ότι «ήταν επιλογή μου να ψηφίσω με βάση τη συνείδηση μου. Υπάρχουν κάποιες ψηφοφορίες που θες να κάνεις το συνταγματικό σου δικαίωμα και καθήκον. Ήταν η σημαντικότερη στιγμή στην κοινοβουλευτική μου καριέρα».

Ο Αδέξιος, απαντά:

Ώστε, λοιπόν, κα. Μπακογιάννη η παράδοση της  χώρας στο ΔΝΤ ,ήταν η σημαντικότερη στιγμή στην κοινοβουλευτική σας καριέρα! Ελπίζω να το λέτε αυτό και στους μελλοντικούς σας ψηφοφόρους! 4. Αναφερόμενη στις επαφές του κ. Σαμαρά με τα κόμματα της Αριστεράς, τόνισε ότι «το να έχει κάποιος επαφές με την Αριστερά δεν είναι κακό, αλλά να ακολουθείς την ίδια γραμμή με την Αριστερά, αυτό είναι αδιανόητο».Ο Αδέξιος, απαντά:

Κυρία Μπακογιάννη, ξεχνάτε ότι ο πατέρας σας έκανε Κυβέρνηση με την Αριστερά; Κυβερνούσε με τον κ. Φλωράκη; Η μητέρα σας τους φίλευε ντολμαδάκια και γαμοπίλαφο! Έλεος πια!5. Όσον αφορά τη διαγραφή της είπε ότι «ο κ. Σαμαράς διέγραψε έναν βουλευτή που πήρε 40% στην εσωκομματική ψηφοφορία για την προεδρία, που εξέφραζε μια τάση στη ΝΔ που μπορεί να μην ήταν πλειοψηφούσα, αλλά πάντως δεν ήταν 10%. Από την ώρα που η ΝΔ παύει να είναι πολυσυλλεκτικό κόμμα γίνεται κόμμα με σκληρή αρχηγική γραμμή».Ο Αδέξιος, απαντά:

Κυρία Μπακογιάννη, θυμάστε πόσες διαγραφές έκανε ο κ. Μητσοτάκης όταν έγινε αρχηγός της Ν.Δ.; Θέλετε να ανατρέξω στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων εκείνης της εποχής; Να βρω τις δηλώσεις σας;  Ο πατέρας σας μάλιστα έκανε και …προληπτικές διαγραφές! Κάτι ξέρουμε και εμείς! Και κάτι ακόμα: Άλλο πολυσυλλεκτικό κόμμα και άλλο κόμμα σκορποχώρι!6. Η υπουργός πρόσθεσε ότι «στη ΝΔ υπήρχαν δύο δυνάμεις: Του εκσυγχρονισμού και του κρατισμού. Επικράτησαν οι δυνάμεις του κρατισμού. Ήθελα να πιστεύω ότι ο κ. Καραμανλής ανήκε στην πρώτη», προσθέτοντας ότι και «εγώ περιμένω να μιλήσει ο Καραμανλής».Ο Αδέξιος, απαντά:

Εσείς κυρία Μπακογιάννη, με ποιες δυνάμεις είσθε;  Με αυτές του εκσυγχρονισμού; Και πού δώσατε το παράδειγμά σας; Με την οικογενειοκρατία που υπήρχε στο υπουργείο σας;  Με το έργο σας στο Δήμο της Αθήνας, το οποίο αφήσατε μισό για να γίνετε υπουργός; Μήπως με την εκσυγχρονιστική πολιτική τύπου ….Παντσαβόλτα, που ακολούθησε ο κ. Μητσοτάκης;  Και πότε το καταλάβατε ότι ο Καραμανλής ανήκε στους κρατιστές;Και το δακρύβρεχτο:
7.
« Το μεγαλύτερο μάθημα που πήρα προσωπικώς και άλλαξα και εγώ από τη διακυβέρνηση της ΝΔ ήταν η μέριμνα για το συμφέρον του λαού, και γι΄ αυτό προέταξα στη βουλή το συμφέρον της Ελλάδας, και όχι το κομματικό».

Ο Αδέξιος, απαντά:

Το προσωπικό σας συμφέρον προτάξατε κυρία Μπακογιάννη. Αυτό είναι και η αδυναμία σας να παραδεχθείτε ότι χάσατε πανηγυρικά από τον Αντώνη Σαμαρά. Αυτό είναι το πρόβλημά σας.  Αυτό σας πονάει. Όλα τ’ άλλα πασπαλισμένα με μεγαλοστομίες είναι πομφόλυγες!


Και μια αδέξια πολιτική συμβουλή:
Νομίζετε ότι αυτές οι σχεδόν καθημερινές σας εμφανίσεις στην τηλεόραση σας κάνουν καλό;

Έτσι που το πάτε σας βλέπω και κριτή σε κανένα τηλεπαιχνίδι!

Δεν σας είπε κανένας ότι καμιά φορά η σιωπή είναι χρυσός;

Κατά τα άλλα, δεν ξέρω πώς αντιδρά η Ρηγίλλη σ’ όλα αυτά:

Μια καλή ιδέα θα ήταν πάντως να συμβληθούν μ’ ένα λουλουδάδικο  (τι θυμήθηκα  ο  αχρείος;  Η κυρία Μπακογιάννη στην παντοδυναμία της επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη, είχε στείλει έναν ιδιοκτήτη ανθοπωλείου Πρόεδρο στην ΕΡΤ!) και κάθε φορά που η κα. Μπακογιάννη εμφανίζεται στην τηλεόραση να της στέλνουν μια ωραιότατη  ανθοδέσμη για τις υπηρεσίες που προσφέρει…..

Αδέξιος Δεξιός

ΣΧΟΛΙΑ

 1. GreenHorses avatar
  GreenHorses 14/05/2010 10:17:35

  Λουλούδια, γαϊδουράγκαθα!!!

  • Στέργιος avatar
   Στέργιος @ GreenHorses 14/05/2010 10:55:57

   Όχι γαϊδουράγκαθα, ραφλέσιες, εκείνα τα τροπικά λουλούδια που βγαίνουν σε σκοτεινά σημεία τής ζούγκλας τής Μαλαισίας, σε σημεία όπου δεν πηγαίνουν οι μέλισσες, και αποπνέουν μυρωδιά πτώματος σε αποσύνθεση για να προσελκύουν τις μύγες, τα μόνα έντομα που το γονιμοποιούν.

   http://en.wikipedia.org/wiki/Rafflesia

 2. νεόπτωχος avatar
  νεόπτωχος 14/05/2010 10:25:31

  Η Ντόρα Μπακογιάννη είναι πολιτικά τελειωμένη.
  Δεν έχει πιά μηχανισμούς, δεν έχει καρέκλα, δεν έχει ούτε καν παρατρεχάμενους πιά.
  Δυστυχώς όμως βλέπω ξεκάθαρα ότι οι μεγαλοεπιχειρηματίες έχουν δημιουργήσει πιό ισχυρό μοχλό εναντίον της κεντροδεξιάς παράταξης, το λαϊκιστή και ανεύθυνο Γιώργο Καρατζαφέρη.
  Η συχνότητα με την οποία όλοι οι καναλάρχες του παραχωρούν ημίωρες και μερικές φορές ωριαίες τηλεοπτικές παρουσιάσεις (και μάλιστα μαζί με αυξανόμενα γλυκανάλατους τηλε-δημοσιογράφους) αγγίζει τα όρια του σκανδάλου.
  Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι η Θοδώρα είναι φευγάτη.
  Είμαι όμως και απόλυτα βέβαιος ότι οι καναλάρχες προετοιμάζουν το διεμβολισμό της Ν.Δ. μέσω του Καρατζαφέρη. Μέχρι τέλος του χρόνου πολλοί "κομμένοι" από το Σαμαρά νεοδημοκράτες θα πάνω στο Γιώργαρο τον καραμπουζουκλή.
  Γλυτώνουμε και τα έξοδα της "θεατρικής επιθεώρησης" φέτος.

  • GreenHorses avatar
   GreenHorses @ νεόπτωχος 14/05/2010 10:27:23

   Μην υποτιμάς το σύστημα ετοιμάζει νέο σχηματισμό. Να δούμε στο ταμείο ο ελληνικός λαός αν θα τσιμπήσει.

   • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ avatar
    ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ @ GreenHorses 14/05/2010 10:40:24

    Οι καναλάρχες είναι τελειωμένοι.Οπως και οι κολαούζοι τους.Ψηλή και χοντρός,αποτελούν πλέον χάρτινα πιάτα μιάς χρήσης.Λερωμένα με κέτσαπ,κρεμύδια και μουστάρδα.
    Προσοχή όμως φίλοι μου:Την ώρα που το θεριό ξεψυχάει,γίνεται πιό επικίνδυνο.Αφήστε το να ξεψυχήσει μόνο του. Σταθείτε μακρυά του
    Το θέαμα,μόλις τώρα αρχίζει.Χαλαρώστε και απολαύστε το.Εχουν να δούν τα ματάκια μας...Εχουν ν'ακούσουν τ'αυτιά μας...

    ΥΓ:Μην ξεχνάτε καλά μου,να κρατάτε επιμελώς video και dvd,από ειδήσεις,ενημερωτικές εκπομπές κλπ.Μικραίνει η νύχτα.

   • Lewnidas avatar
    Lewnidas @ GreenHorses 14/05/2010 11:25:57

    εχει δικιο ο φιλος ποτε μην υποτιμας την δυναμη ...........της διαπλοκης.

   • Στέλιος Χ. avatar
    Στέλιος Χ. @ GreenHorses 14/05/2010 11:56:36

    Έχει δίκαιο ο Σπάρτακος.
    Έχει δρομολογηθεί μια απίστευτη εσωστρέφεια στην ΝΔ, με συνεχείς παραιτήσεις και αντεγκλήσεις στελεχών και βουλευτών, που πρόσκεινται στην Ντορούλα.
    Έχουμε να κάνουμε με την Μητσοτακική πανουργία, μην το υποτιμάμε αυτό.

 3. Κώστας Ροδινός avatar
  Κώστας Ροδινός 14/05/2010 10:35:05

  Δεν έχω καμμιά αμφιβολία για τα εξής:
  1. Οτι το σύστημα θα κάνει ότι μπορεί για να αβαντάρει την κα. Μπακογιάννη.
  2. Οτι με μερικούς φίλους της θα ξεκινήσει ένα πόλεμο φθοράς σε βάρος του Αντώνη Σαμαρά. Κάθε λίγο και λιγάκι θα βγαίνει κάποιος φιρφιρίκος και θα δηλώνει ότι αποχωρεί από τη Ν.Δ. Ισα-ίσα για να μάθουμε το όνομα του από τα δελτίά των ειδήσεων.
  3. Οτι κάποια εκλαμπρότατα στελέχη θα ..διαπραγματεύονται με τη κα. Μπακογιάννη και τον Καρατζαφέρη για να ασκούν πιέσεις στον Αντώνη Σαμαρά.
  4. Οτι θα διαπλεκόμενα ΜΜΕ θα κάνουν ότι μπορούν επίσης.

  Ομως, όταν η οικονομική κρίση πάρει άγριες διαστάσεις, τότε όλοι θα θυμηθούν ποιοί είπαν το ναί και ποιοί το οχι.

  • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ avatar
   ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ @ Κώστας Ροδινός 14/05/2010 10:48:31

   Αληθεύει ότι ο Θωμάς,συνθέτει αυτές τις μέρες τον ύμνο του νέου κόμματος; Φήμες λέγουν ότι τους στίχους, τους έχουν αναθέσει στον Τζιμάρα.

 4. Aris. A avatar
  Aris. A 14/05/2010 10:47:39

  Από δήμαρχος κλήτηρας. Από φαβορί για την ηγεσία και μέλλουσα πρωθυπουργός κατέληξε πρωινή, απογευματινή, βραδυνή σχολιάστρια.
  Αντε και στην Βάσια Λόη καιτην Νανά Δούκα.

 5. fitsulas avatar
  fitsulas 14/05/2010 11:03:24

  Μην υποτιμάμε το ένστικτο του λαού. Πρόσωπα σαν τους Μητσοτακέους απομάκρυναν τον λαό από την δεξιά. Όσο κι αν τους "τρομπάρουν" οι μαρκετιτζήδες, τα πεπραγμένα τους είναι χαραγμένα στο συλλογικό υποσυνείδητο. Η Ντόρα είναι ένα κατασκευασμένο προϊόν από αγορασμένες ψήφους της Ευρυτανίας και σταυρούς από τις εφορευτικές επιτροπές της "αμαρτωλής" Α' Αθηνών. Την στιγμή της ψήφου όλες αυτές οι πληροφορίες ξεθάβονται.

 6. τσώφλι πασατέμπου avatar
  τσώφλι πασατέμπου 14/05/2010 11:35:54

  " Η Ντόρα είναι τελειωμένη"

  "Ο κύκλος της μεταπολίτευσης έκλεισε"

  "Ο Μητσοτάκης είναι γκαντέμης"

  "Η Ελλάδα έπιασε πάτο"

  "Ηρθε η ώρα για την αναμόρφωση του θεσμού του ασύλου"

  "Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό"

  "Πρέπει να παταχθεί η φοροδιαφυγή"

  Χαραγμένα στο συλλογικό υποσυνείδητο. Αυτά μας μεγάλωσαν, αυτά μας χορταίνουν.

  Αυτά μας κοιμίζουν.

  • είναι απατεώνες avatar
   είναι απατεώνες @ τσώφλι πασατέμπου 14/05/2010 13:26:48

   Φίλε τσώφλι ή εγώ είμαι πολύ κουρασμένος από την υπερκόπωση ή εσύ είσαι ένα πολύ μπερδεμένος άνθρωπος που βάζεις ένα σωρό ανόμοια πράγματα σε ένα τσουκάλι.
   Κράτα στο μυαλό σου τη φλόγα της ελπίδας αναμένη.

 7. DARK-BLUE avatar
  DARK-BLUE 14/05/2010 11:58:35

  http://www.facebook.com/home.php?#!/group.php?gid=201979092564&ref=mf

 8. ΚΩΣΤΑς Β. avatar
  ΚΩΣΤΑς Β. 14/05/2010 13:26:20

  Ο Σαμαράς ,ο Τσίπρας,και η Παπαρήγα ,είπαν ένα μεγάλο "όχι" στο ΔΝΤ και στούς αμερικανούς.Τα ευρωπαικά κοινουβούλια ψηφίζουν την στήριξη της Ελλάδας της Ισπανίας,της Πορτογαλίας.Η μόνη μας διαφορά απο τους άλλους δύο είναι ότι σ¨αυτούς δεν πήγε το ΔΝΤ, θα διαφεντέψουν μόνοι τους την κρίση.Εδώ ο Παπανδρέου ο Καρατζαφέρης,και η Ντόρα ,έφεραν το ΔΝΤ,ΌΠΟΥ θα είναι η καταστροφή μας.Ρωτώ,εάν νoμίζουν ότι έσωσαν την Ελλάδα ,τότε γιατί φοβούνται να κυκλοφορίσουν;;Γιατί "μασκαρεύονται" και βγαίνουν απο την βουλή με κράνη και κουκούλες;;Ούτε οι φίλοι τους ,τα μεγάλα Μ.Μ.Ε,δεν θα μπορούν σε λίγο να τους σώσουν.Το χειρότερο δε απο όλα εάν δεν το κατάλαβαν ορισμένοι, είναι ότι ο Παπακωνσταντινου κατάργησε την βουλή.Την οργή των 500.000 ανθρώπων δεν την είδε η Ντόρα;;;Τήν "εκοφαντική" σιωπή των πολλών δεν την ακούν;;;; 172 άνθρωποι έχουν δίκιο;; Εμπρός όλοι μαζί με το Λα.Σο.Φ. Λαικός Σοσιαλιστικός Φιλελευθερισμός.

 9. Νίκος Θ. avatar
  Νίκος Θ. 14/05/2010 13:53:05

  Θλιβερή η παρουσία της καθημερινά στα κανάλια τα οποία ως διεφθαρμένα, παίζουν το παιγχνίδι τους - της. Η απόλυτη μετριότητα της κυρίας Μητσοτάκη φαίνεται πολύ καθαρά πλέον. Μέχρι τώρα, την ωραιοποίησή της την είχαν αναλάβει εργολαβικά με το αζημίωτο τα ΜΜΕ. Μας τονίζει οτι πήρε 40% στην εσωτερική εκλογική διαδικασία της Νέας Δημοκρατίας της 29ης Νοεμβρίου 2009. Το πιό μεγάλο ψέμα! Το ποσοστό της ήταν 34%. Ο Αντώνης Σαμαράς και ο Δ. Σιούφας έχουν υποχρέωση σε όλους τους Νεοδημοκράτες να πουν την ΑΛΗΘΕΙΑ. Φτάνει πιά με την κυρία Μητσοτάκη. Εάν σήμερα επαναλαμβάνετο η ίδια διαδικασία, ένας θεός μόνο ξέρει αν θα υπερεβαινε το 10%, ύστερα από την ύπουλη και κακεντρεχή συμπεριφορά της στο νέο Αρχηγό. Δεν πέπει πιά να ασχολείται κανένας με την οικογένεια Μητσοτάκη.

 10. Γιάννης Σ. avatar
  Γιάννης Σ. 14/05/2010 17:18:43

  Τι σας έφταιξαν τα καημένα, να μαραθούν πριν την ώρα τους;

 11. Αφροδίτη avatar
  Αφροδίτη 14/05/2010 17:23:11

  Για να είμαι ειλικρινής πίστευα ότι μετά την αποκαθήλωσή της, τη Δευτέρα το βράδυ στο ΑΛΤΕΡ, θα έκανε πολύ καιρό να εμφανιστεί ξανά σε κανάλι!
  Έχει την "παροιμιώδη" ψυχραιμία του πατρός της, αυτό το κορίτσι!
  Για να είμαι ειλικρινής τώρα πια το επιζητώ. Έχει πάθει τέτοιο ντελίριο, βλέποντας τον Αντώνη αρχηγό, που δεν μπορεί να συντάξει μια σωστή πρόταση με σοβαρό περιεχόμενο!
  Να βγαίνει λοιπόν όσο γίνεται πιο τακτικά και να συμμετέχουμε και εμείς στα έξοδα για την αποστολή της ανθοδέσμης!
  Μην βγάζουμε και έντελώς τζάμπα τη διασκέδασή μας!

 12. nick name@ta lefta iparhoun.gr avatar
  nick name@ta lefta iparhoun.gr 14/05/2010 19:49:07

  ..η κα έχει του ..χοίρου τη μούρη και του..γαιδάρου την ράχη!!!και ταυτίζει τον εαυτότης με το νέο και ,φευ, το αφθαρτο!! δυστυχώς τα ΜΜΕ την προβάλλουν συνέχεια μπάς και κτυπήσουν τον Σαμαρά και πέσει στα πόδια τους. Όσο και αν προσπαθούν με στημένες δήθεν δημοσκοπήσεις να παρουσιάσουν,ακούστε!! , τον λαό ευχαριστημένο,σχεδόν ευτυχισμένο για τα μέτρα, οι ίδιοι κάπου κάπου ομολογούν την αλήθεια! Ο Αλαφούζος θέλει κάτι καινούριο ή βγάνει υποχρεώσεις πρός την sagrada famillia ?
  Ευτυχώς που αυτή την εποχή και για πολύ ακόμα δεν συμφέρει τον Σαμαρά να φαίνεται ότι αλαζει το κλίμα , η καυτή πατάτα γαρ διατηρούσα και επαυξάνουσα την θερμοκρασία της ..παραμονευει!!!

 13. tzager avatar
  tzager 15/05/2010 08:40:09

  Διαβάστε καμιά δημοσκόπηση αύριο να δείτε που καταντήσατε τη ΝΔ, Σαμαροφύλακες! Κι ο Τσίπρας στα καλά του είχε μεγαλύτερο ποσοστό..!

  Και που είσαι ακόμα... Μέχρι το συνέδριο έχουμε καιρό...

  • ΒΡΑΧΟΣ avatar
   ΒΡΑΧΟΣ @ tzager 15/05/2010 08:48:21

   Greek statistics...Xα,χα.
   Με έκανες και γέλασα.Να είσαι καλά...
   Ελληνικές δημοσκοπήσεις...
   Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;
   Συγκρίνεις την ΝΔ με τον Τσίπρα;
   Χα, χα , χα. Απίστευτο.Θα λάβετε τις απαντήσεις σας σύντομα.
   Μην στεναχωρηθείς. Έχουμε καιρό μπροστά μας...

   • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ avatar
    ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ @ ΒΡΑΧΟΣ 15/05/2010 10:02:32

    ΒΡΑΧΟΣ,άφετε τα παιδία παίζειν.Μην ασχολείσαι με φθείρες του εφηβαίου.Μιλάμε γιά πολύ ντιριντάχτα περίπτωση.Γιά ψυχολογικό παλαμάκι,γιά την αλεβουζίαση αυτοπροσώπως.

   • ΒΡΑΧΟΣ avatar
    ΒΡΑΧΟΣ @ ΒΡΑΧΟΣ 15/05/2010 10:07:13

    Προσπαθώ να το περάσω στα αστεία, γιατί αν απαντήσω στα σοβαρά, θα προβώ σε λεκτικές ωμότητες, και ο Φάκτορας δεν θα με αφήσει...Γεια σου ρε επαναστάτη ΣΠΑΡΤΑΚΕ.
    Καλή υπομονή.

   • tzager avatar
    tzager @ ΒΡΑΧΟΣ 15/05/2010 10:08:07

    Βράχε,

    μάλλον έχεις επιλεκτική κρίση για τις δημοσκοπήσεις. Όταν έβγαζαν τη διαφορά ΝΔ- ΠαΣοΚ στις 10 μονάδες λέγαμε:"Τα διαπλεκόμενα κανάλια και οι φυλλάδες...". Και είδες το τελικό αποτέλεσμα.

    Άσε λοιπόν τα Greek statistics και προσγειώσου στη σκληρή πραγματικότητα. Ο Αντωνάκης σου δε τραβάει παρά τα ζοριλίκια. Ο κόσμος δε τσιμπάει πια!

    Νομίζω ο,τι τελικά θα τα καταφέρετε να κάνετε τη ΝΔ ΠολΑν. Μπράβο βρε..!

   • ΒΡΑΧΟΣ avatar
    ΒΡΑΧΟΣ @ ΒΡΑΧΟΣ 15/05/2010 10:14:38

    Εγώ ποτέ δεν έγραψα τίποτα για δημοσκοπήσεις πριν τις εκλογές του 2009.Αν βρεις ένα γραπτό δικό μου τώρα αμέσως σταματώ να γράφω. Το αν τραβάει ή δεν τραβάει ο Σαμαράς, remains to be seen...
    Μπορεί να γίνει η ΝΔ, ΠΟΛΑΝ, αλλά να σας γνωρίσω φιλικά ότι η ακατανόμαστη και η παρέα της, δεν θα γίνει ΠΟΤΕ ΝΔ.
    Κατανοητόν; ή να το κάνω ταλιράκια;

   • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ avatar
    ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ @ ΒΡΑΧΟΣ 15/05/2010 10:23:37

    BΡΑΧΟ,πόσο βέβαιος είσαι ότι δεν συνομιλείς με ...τιραμόλες,ξερόλες,σμασντιρέκτια,Τζίμη λ,και διάφορα άλλα μπαχάρια του πασοκικού παζαριού,που γιά ξεκάρφωμα ντύνονται κάθε φορά με διαφορετική φίρμα;;;;
    Γι αυτό σου λέω.Ασε τα παιδάκια να παίζουν και μην τους στερείς τον μισθουλάκο τους.Θα δείς πως όσο ....'διαπρέπει' ο πολιτικός ογκόλιθός τους,τόσο θ'αποτρελλαίνονται και θα μας διασκεδάζουν όλο και πιό πολύ.Εχει να πέσει πολύ γέλιο.Της μαιμούς ο αρραβώνας σου λέω.
    ΥΓ: Και σαν να μην μας έφθαναν όλα,εκτός από τον Τσιαμτσίκα,χάσαμε και τον l'ami du peuple.Ο οποίος 'φίλος του λαού',ελπίζω να είναι καλά.Εξάλλου,μπορεί και πρέπει να διατυπώνεται και η άλλη άποψη κι αυτός τουλάχιστον,συνηθίζει να το κάνει πολιτισμένα και μ'ευπρέπεια.

   • l
    l' ami du peuple @ ΒΡΑΧΟΣ 15/05/2010 16:44:21

    α, ναι σπαρτακε, σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια.
    ξερεις δεν "παρεμβαινω" στον ενδονεοδημοκρατικο διαλογο,και πολλες φορες δεν τον διαβαζω κιολας.
    κατεχεις τη παροιμια με το παζαρι και την αλλη με τα πιτουρα....

    (τα εισαγωγικα προς επιρρωσιν του παρα-)

    ομως ναι, εδω ξεφευγει απο ενδονεοδημοκρατικο το θεμα..

    ενας απο τους δασκαλους μου συνηθιζε να κανει λογο για την αλλη "συγκλονιστικη χειρονομια"..
    των βαφτιστηριων που "επιστρεφανε το λαδι" στον πατερα της στα ιουλιανα.

 14. tzager avatar
  tzager 15/05/2010 10:11:02

  Σιγά τα αυγά Σπάρτακε...

  Βρωμάνε οι σκοτωμένοι σου από χιλιόμετρα...

  • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ avatar
   ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ @ tzager 15/05/2010 10:27:48

   Από μένα,ΧΩΝΕΨΕ ΤΟ,απαντήσεις δεν θα παίρνεις,όσο κι αν κοπανιέσαι.Αυτό δα έλειπε.Είπαμε ν'ασχολούμαστε ενίοτε και με τα μικρά ψάρια.Αλλά και με την αθερίνα;;;;;;;;;;;;;

   • tzager avatar
    tzager @ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 15/05/2010 10:36:39

    Ναι το είδα μόλις τώρα. Δε παιρνω ποτέ απαντήσεις από σένα...

    Οι αθερίνες είναι πολλές... Πάρα πολλές!

 15. tzager avatar
  tzager 15/05/2010 10:17:43

  Όχι, όχι Βράχε μη το κάνεις αυτό...

  Η ωμότητα δείχνει πανικό και έλλειψη επιχειρημάτων...

  Ρε άντε να κάνετε κανένα προσυνέδριο για group therapy!

  Στο Ηράκλειο πάντως το ακυρώσατε. Γιατί; Έλειπε ο ψυχολόγος σας..;

  • ΒΡΑΧΟΣ avatar
   ΒΡΑΧΟΣ @ tzager 15/05/2010 10:22:50

   Προσπαθήσαμε να αποφύγουμε προβοκάτορες σαν εσένα, αγαπητέ.
   Πανικός εγώ;
   χα, χα, χα.
   Γελώ με τα χάλια σας, και παύω να ασχολούμαι. Καλή υπομονή.Θα σας χρειαστεί. Το μαρτύριο της σταγόνας το ξέρετε;

   • ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ avatar
    ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ @ ΒΡΑΧΟΣ 15/05/2010 11:49:48

    ΒΡΑΧΟ,διάβασέ το ανάποδα:regazt.Τελικά μιλάμε γιά γόνο ρέγκας.Ε,πως να μην τον μπερδέψω με την αθερίνα !C'est un petit idiot vert-amande,sans la moindre importance..

 16. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ avatar
  ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 15/05/2010 10:30:07

  Α γειά σου !!!Πάψε ν'ασχολείσαι.

 17. tzager avatar
  tzager 15/05/2010 10:30:56

  Εσείς το ξέρετε;

  Θα το νιώσετε τις επόμενες μέρες και μήνες. Σιγά- σιγά...

  Και φυσικά ποτέ δε θα γίνουμε ΝΔ-ΠολΑν version. Ποτέ!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.