#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
28/02/2010 14:36
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η ΟΝΝΕΔ, η Ντόρα και οι συσχετισμοί του ΣυνεδρίουΜέρος 1ο Ανδρέας Παπαμιμίκος

Με αφορμή τα προσυνέδρια της ΟΝΝΕΔ που ξεκίνησαν το Σαββατοκύριακο  στα  Γιάννενα,  το ANTINEWS επιχειρεί μια πρώτη  ανάλυση για τους συσχετισμούς και τις υποψηφιότητες  για τη θέση του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ. Μέχρι στιγμής οι υποψηφιότητες που έχουν κατατεθεί είναι τέσσερις.  Η πρώτη υποψηφιότητα που κατατέθηκε ήταν αυτή του Ανδρέα Παπαμιμίκου.

Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος είναι 32 ετών, δηλαδή λίγο κάτω από το ηλικιακό όριο των 33 που προβλέπει το καταστατικό της ΟΝΝΕΔ για τον πρόεδρό της (πάλι καλά που δεν έβαλαν όριο τα 40). Επαγγελματικά ασχολείται με τις ΜΚΟ (όπως ο ίδιος δηλώνει στο βιογραφικό του).  Δημιούργησε αρκετές ΜΚΟ,  μεταξύ των οποίων η ΟΝΝΕΔ Α.Ε. για την οποία επικρίθηκε σφόδρα από την προηγούμενη ηγεσία της Ν.Δ. και της ΟΝΝΕΔ, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από  το αξίωμά του, δηλαδή από τη θέση του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης.  Τον υποστηρίζει ο πρώην υπουργός Ε. Στυλιανίδης, ο οποίος τον τοποθέτησε στο Δ.Σ. της ΕΥΑΘ (από την οποία αποχώρησε με μια πρωτόδικη φυλάκιση) και κατόπιν στο Δ.Σ. της ΤΡΑΜ Α.Ε. (η θητεία του οποίου βρίσκεται μετά το πόρισμα του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή  στον Εισαγγελέα).  http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4555973&ct=1

Ο κ. Παπαμιμίκος διατηρεί προνομιακή σχέση με τον πρύτανη του πανεπιστημίου «Μακεδονία» Ηλία Κουσκουβέλη, ο οποίος φαίνεται ότι έχει αναλάβει κομβικό ρόλο στην καμπάνια του. Οι δύο άντρες, εκτός της σχέσης που ανέπτυξαν στο πανεπιστήμιο και την εκλογή του δεύτερου με τις ψήφους του πρώτου στη θέση του πρυτάνεως, συνδέονται και  από την κοινή τους θητεία στο Δ.Σ. της ΜΚΟ  «Δίκτυο πρωτοβουλίας για τη Δημοκρατία στα ΔΥΤΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ» (http://www.paron.gr/v3/new.php?id=7413&colid=&catid=33&dt=2006-03-05%200:0:0)Η υποψηφιότητα Παπαμιμίκου συμπληρώνεται  από τους περίφημους  «σωματοφύλακες», με τους οποίους εδώ και χρόνια τους συνδέεται  με την κοινή αγωνία για το μέλλον της ΟΝΝΕΔ. Τον Βασίλη Τοκάκη, στενό συνεργάτη (τόσο στο παρελθόν, όσο και σήμερα) του Γιώργου Αλογοσκούφη,  ο οποίος στις πρόσφατες  εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του προέδρου της Ν.Δ. είχε ενταχθεί στο στενό επιτελείο της Ντόρας Μπακογιάννη.  Κατά τη διάρκεια της παντοκρατορίας Αλογοσκούφη, ο κ. Τοκάκης ήταν αμειβόμενο μέλος του ΥΠΟΙΚΟ και του Δ.Σ. της ΕΡΤ.  Παράλληλο πολιτικό βίο με τον Βασίλη Τοκάκη έχει και ο δεύτερος σωματοφύλακας του Ανδρέα Παπαμιμίκου, ο Κώστας  Κατσαφάδος, Νομαρχιακός Σύμβουλος Πειραιά. Ο κ. Κατσαφάδος, υποστήριξε  και αυτός την υποψηφιότητα Μπακογιάννη, υπήρξε έμμισθος υπάλληλος (και αυτός) του  Γιώργου Αλογοσκούφη, ενώ έγινε ευρύτερα γνωστός  για  υπόθεση ξυλοδαρμού του τ. πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιά. http://archive.enet.gr/online/online_text/c=110,dt=08.10.2006,id=62788692  

Με την  υποψηφιότητα  Παπαμιμίκου συντάσσεται και η Ντόρα Μπακογιάννη. Παρ ό,τι επισήμως δηλώνει ότι δεν θα πάρει θέση, οι δικοί της υποστηρικτές στην Νεολαία, έχουν ήδη ταχθεί υπέρ του Ανδρέα Παπαμιμίκου.

Επικεφαλής της ομάδας της Ντόρας στην ΟΝΝΕΔ είναι ο Ελπιδοφόρος Παπανικολόπουλος, ο οποίος είχε προεκλογικά αναλάβει τη συγκέντρωση υπογραφών από ΟΝΝΕΔίτες για την υποστήριξη της υποψηφιότητας Μπακογιάνη. Εμφανίζεται σε περίοπτη θέση στις 1000  υπογραφές της Ντόρας και στις 50  κεντρικές υπογραφές υποστήριξης της υποψηφιότητας Μπακογιάννη.  Μαζί με τους Γιώργο Τσίνα (πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Περιστερίου και  θερμό υποστηρικτή της Ντόρας) και Βελισσάριο Μηλιώνη ( ανάμεσα στις 1000 υπογραφές Μπακογιάννη, έμμισθος υπάλληλος στο Υπουργείο Οικονομικών επί Ν.Δ. ) δημιούργησαν πριν από λίγες ημέρες έναν δικτυακό τόπο το   www.Oppenonned.gr  Ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Η προώθηση της υποψηφιότητας Παπαμιμίκου. Όποιος ανατρέξει στον εν λόγω δικτυακό τόπο δεν θα βρει ΟΥΤΕ ΜΙΑ αναφορά στον Πρόεδρο της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά. Αντιθέτως θα βρει τις πολιτικές θέσεις του κ. Παπανικολόπουλου,  όπου μεταξύ άλλων προβάλλεται μετ΄ επιτάσεως «Το δικαίωμα ψήφου στους μετανάστες για τις εκλογές της ΟΝΝΕΔ» .Ο Ελπιδοφόρος Παπανικολόπουλος και ο Ανδρέας Παπαμιμίκος γνωρίζονται από παλιά.  Οπως γνωριζονται και με τον Δ. Παπαγγελόπουλο, το δευτερο πρωτοπαλίκαρο της Ντόρας στην ΟΝΝΕΔ. Από την περίοδο της ενασχόλησής του με τις ΜΚΟ. Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος ήλεγχε 5 ΜΚΟ, οι οποίες χρηματοδοτούνταν από κρατικά κονδύλια κατά την περίοδο διακυβέρνησης της Ν.Δ.:

1. ΟΝΝΕΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
2. ΝΕΑΝΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
3. BALKAN A.I.D.
4. Πρωτοβουλία για την ΝΕΑΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
5. Δίκτυο πρωτοβουλίας για τη Δημοκρατία στα ΔΥΤΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.

Ο Δ. Παπαγγελόπουλος είναι σήμερα ακόμα Πρόεδρος της  ΜΚΟ  ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΜΚΟ»  http://www.europers.org/index.php?page=index&subpage=11

Η ΜΚΟ  αυτή  χρηματοδοτήθηκε από το Υπουργείο Εξωτερικών  με τουλάχιστον 5 εκατομμύρια Ευρώ κατά την περίοδο 2005-2007  http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=129838  περίοδο όπου αρμόδιος υφυπουργός ήταν ο Ευριπίδης Στυλιανίδης και Υπουργός για ένα μεγάλο διάστημα η Ντόρα Μπακογιάννη.

Μέσα σε αυτό το περιβάλλον αναδεικνύεται και η στρατηγική της Ντόρας. Γνωρίζει ότι η σημερινή επιρροή της στη νέα Νέα Δημοκρατία είναι μικρή. Όπως άλλωστε και στην ΟΝΝΕΔ, όπου δεν θα ρισκάρει να κατεβάσει μόνη της υποψηφιότητα για να συρρικνώσει την όποια επιρροή της σε ποσοστά κάτω του 10%.

Βγάζει τους δικούς της μπροστά, και την κατάλληλη ώρα θα βγούν δημοσίως και θα στηρίξουν την υποψηφιότητα του Ανδρέα Παπαμιμίκου. Μαζί με αυτούς,  θα αποσυρθεί από την κούρσα και ο άλλος υποψήφιος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Ιωάννου, ο οποίος είναι άνθρωπος επιρροής του Ελπιδοφόρου Παπανικολόπουλου και  έπεσε στη μάχη ως «λαγός» του Ανδρέα Παπαμιμίκου, για να χτυπήσει την υποψηφιότητα Χατζή, κυρίως στην περιοχή της Εύβοιας.

Παράλληλα η Ντόρα, όπως είδαμε και σε προηγούμενη ανάρτησή μας, http://www.antinews.gr/?p=35644#comment-403824  έχει ρίξει στη μάχη για την υποψηφιότητα Παπαμιμίκου, με ακραίο τρόπο τα φιλικά προς εκείνην ΜΜΕ και blog.

Όλα αυτά που καθύβριζαν τον Αντώνη Σαμαρά με ακραίο και χυδαίο τρόπο, και συνεχίζουν επιλεκτικά να το κάνουν και σήμερα. 

Ποιος είναι όμως ο σκοπός της ;  Η μεγαλύτερη δυνατή επιρροή στα όργανα. Όχι τόσο στην ΟΝΝΕΔ, όσο στο κόμμα.  Πληροφορίες, μάλιστα από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι έχει υπάρξει συμφωνία μεταξύ Ντόρας και Παπαμιμίκου για την εκλογή στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος (μέσω ΟΝΝΕΔ σε περίπτωση που εκλεγεί Πρόεδρος ο Παπαμιμίκος) τουλάχιστον είκοσι μελών που θα υποδείξει εκείνη.

Γι αυτό τον λόγο και πριν από 15 ημέρες ο Ανδρέας Παπαμιμίκος συναντήθηκε στη Θεσσαλονίκη με τον σκληρό Ντορικό πυρήνα (Γεωργιάδη, Ταχιάο, και Φάκα) οι οποίοι ήδη ενεργοποιήθηκαν σκληρά υπέρ της υποψηφιότητάς του.

Φωτογραφίες:

Ο κ. Παπαμιμίκος σε συγκέντρωση της Ντόρας (10/11/2009)
Οι κ. Μητσοτάκης, Ιωάννου, Παπανικολόπουλος
Οι κ. Παπανικολόπουλος, Ιωάννου, Κυριάκος Μητσοτάκης. Στο βάθο9ς διακρίνεται ο γνωστός παράγοντας κ. Κώστας Πάσχος.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. tassos avatar
  tassos 28/02/2010 15:29:07

  Άντώνη πάρε σκούπα πριν να είναι πολύ αργά!!!

  • oxoxo avatar
   oxoxo @ tassos 28/02/2010 21:59:25

   Χειρότερα κι απ' την κόπρο του Αυγεία! Τρωκτικά κονδυλίων. Ανεπάγγελτα 30χρονα χωρίς ούτε ένα ένσημο στο ΙΚΑ! Πως να πάει μπροστά αυτή η χώρα; όσο για τη ΝΔ, άμα χαίρεται μ' αυτούς ......

 2. Y. avatar
  Y. 28/02/2010 15:36:13

  Παπαμιμίκος, ΜΚΟς. ΟΝΝΕΔ, ΠΑΜΑΚ και Στυλιανίδης
  Για ψάχτε:
  1.Πόσοι της ΔΑΠ-ΠΑΜΑΚ από το ’04-’09 (συμπτωματικά και μετέπειτα, όλοι στο άρμα του Παπαμιμίκου, της κυρα-Θοδώρας, και του Μητσοτακέϊκου), πήγαν σε σχολεία στη Γερμανία (και αλλούθε) ως εκπαιδευτικοί επί υπουργίας Στυλιανίδη, και δεν πατούσαν ποτέ? (Τα μισθά όμως έμπαιναν κανονικά, στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς).
  2.Πόσοι από δαύτους, μπήκαν σε διδακτορικό πρόγραμμα, δίχως να πληρούν τυπικούς όρους? (τους ουσιαστικούς ξεχάστε τους)
  3.Τι γίνεται με εισαγγελική έρευνα για διασπάθιση κονδυλίων της εκπαίδευσης στη Γερμανία (με εμπλεκόμενους όλους αυτούς), για το οποίο έρευνα έχει ξεκινήσει από αρχές του ’09 και ο εισαγγελέας Θεσ/νίκης? (προανάκριση, από ΑΤ Τούμπας)

  • vardarskian avatar
   vardarskian @ Y. 28/02/2010 15:49:03

   ...εμετός...!
   (και νόμιζα ότι δεν θα μ ένοιαζε η συγκεκριμένη εκλογή...)

  • Orestios avatar
   Orestios @ Y. 28/02/2010 16:16:12

   Κάτσε εσύ και διάβαζε σαν τον παλαβό vardarskian. Είδες πως "φτιάχνονται" οι σωστοί άνθρωποι?

  • anonymous avatar
   anonymous @ Y. 28/02/2010 16:48:58

   Ειδικά για το πρώτο με τα σχολεία της Γερμανίας έχω να πω ότι οι άνθρωποι είναι εθνικοί εγκληματίες.
   Εδώ υπάρχουν οικογένειες των οποίων τα παιδιά εξαρτώνται για να μάθουν τη γλώσσα από τους δασκάλους που στέλνει η Ελλάδα. Είχαν στείλει λοιπόν εδώ μια παλαβή με ψυχολογικά προβλήματα και με διάφορες προφάσεις την κοπάναγε και ο χρόνος εκείνος για τα παιδιά χάθηκε.

   Από τη μια βάζουν μέσο για να έρθουν εδώ και να παίρνουν διπλό μισθό και από την άλλη φροντίζουν να την κοπανάνε, αλλά παρόλα αυτά να πληρώνονται. Αλήτες.

 3. Βρασίδας avatar
  Βρασίδας 28/02/2010 15:57:17

  έχει ιδρώσει ποτέ στη δουλειά κάποιος εκ των προαναφερομένων;
  Ποιά αλλαγή στη νοοτροπία και στους θεσμούς έφερε η εκλογή Σαμαρά;
  Κανέναν άλλο κοπρίτη θα μας σερβίρετε επιπλέον ή να αρκεστούμε σ΄αυτούς;

 4. tasos avatar
  tasos 28/02/2010 16:29:19

  Διαβάζοντας το μου ήρθε στο μυαλό μια άλλη ανάρτηση που δημοιεύτηκε πριν κάποιες ώρες στο antinews.. http://www.antinews.gr/?p=35644
  Ένα κείμενο στο οποίο κάποιος διερρήγνυε τα ιμάτια του για την μη συμμόρφωση του κάκιστου ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΥ (μα ποιανού άλλου;;) στο αυστηρό μήνυμα του Αντώνη Σαμαρά για διακοπή του λυσσαλέου πόλεμου λάσπης μεταξύ των υποψηφίων στα blog...
  Και κάπου εδώ αναρωτιέμαι.. Ποιός διαρρέει ακόμη και σήμερα παραπολιτικά σχόλια εναντίον ποιού ;; Και για ποιό λόγο; Ποιός συνεχίζει να σκαρφίζεται οτιδήποτε μπορεί να βλάψει τον Παπαμιμίκο;; Γιατί άραγε;
  Σε περίπτωση που δεν καταλάβατε... Παρακαλώ ξαναδιαβάστε το αρχικό κείμενο.. Είναι σαφέστατο...

  • Αλέξανδρος Αρβανιτάκης avatar
   Αλέξανδρος Αρβανιτάκης @ tasos 28/02/2010 16:38:34

   Φίλε Τάσο να σε ρωτήσω κάτι: η κριτική είναι λάσπη; είναι ψέμα ότι ο Ανδρέας Παπαμιμίκος είχε φτιάξει την περίφημη αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία "ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης"; Δεν θα ήταν καλύτερο για τον ίδιο, για τους υποστηρικτές του αλλά κυρίως για το καλό της ΟΝΝΕΔ και της νέας Νέας Δημοκρατίας του Αντώνη Σαμαρά, να ξεκαθαρίσει τι συνέβη σε αυτή την υπόθεση;
   Δεν σου κάνει, τέλος, εντύπωση ότι παρότι ο τέως πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Γ. Παπανικολάου δεν διερεύνησε την υπόθεση, για να μην πλήξει το κόμμα, σήμερα βρίσκεται στο στόχαστρο των δήθεν αντικαθεστωτικών της Λυκούργου (κεντρικά της ΟΝΝΕΔ για όποιον δεν γνωρίζει); Αυτών των ίδιων που συμμετείχαν στα κεντρικά όργανατης ΟΝΝΕδ μέχρι χθες;
   Όλα τα παραπάνω είναι λάσπη πιστεύεις;

  • μας δουλεύουν avatar
   μας δουλεύουν @ tasos 28/02/2010 16:45:01

   Πράγματι το αρχικό κείμενο είναι σαφέστατο και εμπεριστατωμένο.
   Άλλη μία ήττα στον ορίζοντα για το γνωστό κίνημα των μηχανισμών και του πάρεδώσε.
   Τελικά φαίνεται ότι, αργά αλλά σταθερά, η Ν.Δ. πράγματι άλλαζει.

 5. Νιόνιος-διονύσης avatar
  Νιόνιος-διονύσης 28/02/2010 16:36:59

  ειμαι περιεργος να δω πως θα νιωσω αν συναντησω καποιον απο δαυτους τυχαια στο δρομα η κανα αλλος πολιτης γνωριζοντας το βιω τους, αν θα μου ανεβει το αιμα στο κεφαλι η αν μου φυγει κανα χερη απο μονο του με πορεια τη μουρη τους,πραγματικα αναρωτιεμαι αν..........

 6. Crash&Burn avatar
  Crash&Burn 28/02/2010 16:42:52

  τι ειχες γιαννη τι ειχα παντα ..........

  καποια πραγματα δεν αλλαζουν και ουτε προκειται .......

 7. Λάκωνας avatar
  Λάκωνας 28/02/2010 16:43:16

  ξεβράκωμα κανονικά κ με το νόμο το άρθρο

  Πρόδρε για ξανασκέψου την χρήση του σφουγγαριού
  Φαήλο καλλίτερα λίγοι κ καθαροί παρά πολλοί κ βρώμικοι

  υγ παράσιτα με προπτικές τα παληκαράκια...

 8. tassos avatar
  tassos 28/02/2010 16:44:52

  Φίλε Τάσο (με ένα σ) τη ζωή μας και την τύχη μας την καθορίζουμε οι ίδιοι... Έτσι και ο κ. Παπαμιμίκος. Παραπολιτικά είναι αυτά που γράφονται ως παρασκήνιο. Εδώ to site παραθέτει στοιχεία και ρεπορτάζ. Σε τι διαφωνείς; Ποιο απ΄ όλα είναι ψέμμα; Για ρωτήστε τον κ. Πιπερόπουλο στη Θεσσαλονίκη να σας πει για τη διαπλοκή ΜΚΟ, Φοιτητών και Πρυτάνεων.. Τέτοια ΟΝΝΕΔ ονειρεύεται ο νέος μας Πρόεδρος ο Αντώνης Σαμαράς; Που ήταν όλοι αυτοί οι τύποι που αναφέρει το antinews όταν ο νέος μας Πρόεδρος διένυε την πολιτική του έρημο; Μήπως σε πολιτικά γραφεία ή μήπως έτρωγαν αδρά από τις διάφορες ΜΚΟ όταν εσύ και γω δουλεύαμε νυχθημερόν;
  Γιατί ο κ. Παπαμιμίκος τελικά ήταν σε εκδήλωση της Ντόρας 2 βδομάδες πριν τις εσωτερικές εκλογές; Στήριζε Σαμαρά και πεταγόταν και λιγάκι και στη Ντόρα; Ας απαντήσει ο ίδιος. Όχι με συνθήματα αλλά με αλήθειες. Και ας μας πει αν πιστεύει ότι τέτοιες συμπεριφορές εκφράζουν την εντολή των 800.000 ψηφοφόρων προς τον Αντώνη Σαμαρά!

 9. neotera avatar
  neotera 28/02/2010 18:13:49

  Ειλικρινά στ΄απ'αυτά μου ! Τίγκα στους ποινικούς είναι τα μεγάλα κόμματα από την εποχή του Αντρέα. Υποστηριξαμε το Σαμαρά ως μία ευκαιρία ν' απαλλαγούμε απ' τη Ντορα. Πλέον ου ! ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ?

 10. Game over avatar
  Game over 28/02/2010 18:14:54

  Σαμαρα άλλαξε τα όλα. Ασε τις ισορροπίες των μηχανισμών.Διωξε Απο δίπλα σου όσο κοντά σου και αν βρίσκονται όσους ευνόησαν η ευνοηθηκαν απο αυτό το διευθαρμενο παρασυστημα στα πανεπιστήμια. Πάρε την υπόθεση στα χέρια σου πρόεδρε μας!

 11. ΟΝΝΕΔ-ΑΛΛΑΓΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ avatar
  ΟΝΝΕΔ-ΑΛΛΑΓΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 28/02/2010 18:31:17

  Επιτέλους να αρχίσει να καταλαβαίνει ολόκληρη η Ελλάδα τι έχει γίνει πάνω στην Θεσσαλονίκη μια 10ετία τώρα.
  Σας επισυνάπτω τις θέσεις και αρχές μιας μεγάλης (και διαρκώς αυξανόμενης σε παλμό και ψυχή) ομάδας Θεσσαλονικέων που πάνε κόντρα σε αυτή την διαφθορά και την ξεφτίλα που έστεισαν τα συγκεκριμένα άτομα σε βάρος της Νεας Δημοκρατίας με μοναδικό σκοπό το κέρδος, τις προσωπικές φιλοδοξίες και τα χρήματα.
  Μπράβο σας και πάλι!!!
  Με σεβασμό και αγωνιστικότητα
  ΟΝΝΕΔ-ΑΛΛΑΓΗ Θεσσαλονίκης


  Ο ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ
  Οι θέσεις μας ως ΟΝΝΕΔ-ΑΛΛΑΓΗ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ διατρανώνουν τις πάγιες αρχές της ΟΝΝΕΔ, αποτελούν τη λογική και μαχητική προέκταση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ μέσα στο κοινωνικό σύνολο και επιδιώκουν την ολοκλήρωση των οραμάτων του κοινωνικού φιλελευθερισμού που εκφράζει η Μεγάλη Παράταξη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
  Στοχεύουμε στην αναγέννηση, και ζητάμε να συμπαραταχθείς και εσύ μαζί μας σε αυτή τη ΝΕΑ προσπάθεια ΑΛΛΑΓΗΣ, για ΟΝΝΕΔ-Θεσσαλονίκη:

  1.Που θα είναι ανοιχτή στον καθένα και την καθεμιά που αποδέχονται τις βασικές Αρχές της παράταξης του κοινωνικού φιλελευθερισμού.

  2.Που θα λειτουργεί με αυστηρά ισόνομη αντιμετώπιση του καθένα και της καθεμιάς μας, καταργώντας παρέες, μηχανισμούς και φέουδα.

  3.Που θα αναδεικνύει με διαφανείς και δημοκρατικές διαδικασίες σε θέσεις ηγεσίας το κάθε άτομο που θα πείσει με επιχειρήματα, αγωνιστικότητα, ήθος.

  4.Που θα ΠΑΨΕΙ να περιχαρακώνει σε θώκους εξουσίας αποκλειστικά εκείνους που εξαργυρώνουν τους αγώνες ΟΛΩΝ μας για προσωπικό τους όφελος.

  5.Που θα λειτουργεί μέσα στο κοινωνικό σύνολο ως «μπροστάρης» για την κοινωνική πρόοδο, την οικονομική εξέλιξη, την ευημερία.

  6. Που θα ενθαρρύνει την ατομική επιτυχία διατηρώντας αλώβητες τις έννοιες της ευπρέπειας και του ήθους.

  7.Που θα είναι Αντίπαλος στην παθογένεια του εγωκεντρισμού και την μικροπρέπεια της φιλαυτίας.

  8.Που θα ενισχύει και θα προστατεύει τη θετική και παραγωγική έννοια του «εμείς».

  9.Που θα γίνει και πάλι Δυναμικά εξωστρεφής, εχθρική προς την καταστροφική εσωστρέφεια που στο παρελθόν βόλεψε άτομα και ομάδες αλλά μείωσε το κύρος και τη δυναμική της.

  10.Που θα απαγορεύει ρητά κάθε δραστηριότητα που δεν υπόκειται σε έλεγχο, καλύπτεται από τακτικές μηχανισμών και αδιαφάνειας και στο παρελθόν έγινε αφορμή για υποτίμηση και ανυποληψία της ΟΝΝΕΔ.

  http://www.onnedallagi.blogspot.com/

 12. galazianeolaia avatar
  galazianeolaia 28/02/2010 18:43:25

  Δεν πρόκειται για ενδιαφέρον άρθρο αλλά για "βόμβα διασποράς" (cluster bomb) του είδους που - βασικά - απαγορεύεται στις πολεμικές επιχειρήσεις ακριβώς επειδή οι μικρότερες βόμβες που περιέχει αφανίζουν πολλούς στόχους.
  Οι διασυνδέσεις του κ Παπαμιμίκου (του Άρχοντα του ΠανΜακ όπως τον αποκαλούν στους διαδρόμους του Πανεπιστημίου)με τον σκληρο Ντορικό πυρήνα και σε τοπικό και σε εθνικό επίπεδο, και τα γραμμάτια που του χρωστά για την εκλογ΄ξη του στον Πρυτανικό θώκο και που ΤΩΡΑ εξωφλεί ο απερχόμενος - και χαρακτηριζόμενος ως ο πλέον αποτυχημένος Πρύτανης του ΠανΜακ κ Ηλίας Κουσκουβέλης - έχουν μετατρέψει αυτές τις εβδομάδες το ΠανΜακ σε "γιάφκα Παπαμιμίκου-Κουσκουβέλη"....
  Θα έπρεπε να ερευνηθούν ΑΜΕΣΑ συγκεκριμένες τηλεφωνικές γραμμές του ΠανΜακ για να φανεί ΠΟΣΕΣ χιλιάδες τηλεφωνήματα γίνονται υπέρ του κ Παπαμιμίκου - εις βάρος των Ελληνων φορολογουμένων - σε πλήρη αντίθεση με τις Αρχές ενός άλλου υποψηφίου του Κώστα Χατζή που ΕΠΙΜΕΝΕΙ στο κλασικά αγνό πνεύμα της ΟΝΝΕΔ και όχι στο ευκαιριακό πνεύμα του "εδώ και τώρα και ότι αρπάξουμε..."
  Βέβαια, εάν κάποιος τα τελευταία χρόνια έμπαινε στον κόπο να ελέγξει τα πάρτυ που γινόντουσαν στο ΠανΜακ με ενθουσιώδη συμμετοχή χιλιάδων αγνών παιδιών, με ΔΑΠΙΤΕΣ και ΔΑΠΙΤΙΣΕΣ που δεν μπορούν ούτε να φαντασθούν πόσα εισέπραξαν ο Παπαμιμίκος και η παρέα του και ποτέ ΔΕΝ απέδωσαν πουθενά, τότε σήμερα ο κ Παπαμιμίκος δεν θα είχε το θράσος να επιδιώκει την Προεδρία της ΟΝΝΕΔ επιθυμώντας με την κάλυψη του "Μητσοτακέϊκου" τη διαιώνιση της λαμογιάς και της ρεμούλας.
  Η παρουσία του Παπαμιμίκου στον αγώνα του Αντώνη Σαμαρά ήταν τύπου ΔΟΥΡΕΙΟΥ ΙΠΠΟΥ καθώς την ώρα που ο ίδιος και μια ομάδα του χειροκροτούσαν τον σημερινό Πρόεδρο της ΝΔ, άλλη ομάδα του δούλευε νυχθημρόν με φανατισμό για την...Ντόρα!
  Η ΟΝΝΕΔ έχει δυνατό, αγνό και επαρχιώτη υποψήφιο στο πρόσωπο του Κώστα Χατζή...Και αυτό δίνει ελπίδες στη Νέα ΟΝΝΕΔ και στη νέα πορεία της νεολαίας και της Νέας Νέας Δημοκρατίας...

  • thespieys avatar
   thespieys @ galazianeolaia 28/02/2010 19:43:11

   1. Ως απόφοιτος Τμήματος του ΠαΜακ δεν εχω παρά να εκφραστώ με θαυμασμό για το πρόσωπο του πρύτανη κ. Κουσκουβέλη. Είναι ισως το μονο πανεπιστημιο εν Ελλάδι που λειτουργεί ανεπηρέαστο από τη καταστροφική δράση της Αριστερας στο χωρο των Ανωτατων Πνευματικων Ιδρυματων.

   2. Μιλας για τα αμαρτωλα ανευ ΦΠΑ party που κανουν όλες ανεξαιρετως οι κομματικες νεολαίες (ναι, και η γαλαζια της Χαλκίδας...). Όσο τα κομματοσκυλα (αριστεροκεντροδεξιά) λυμαινονται το παν/κο χωρο, ας μη περιμενουμε καμμια αλλαγή νοοτροπίας. Μήπως σε αυτή τη λογική (της μίζας) δεν "εκπαιδευονται" ήδη από τη τρυφερή ηλικία της εφηβείας οι πρόεδροι 15μελων στις 5νθημερες εκδρομές τους;

   3. Aν θελει να παει η ΟΝΝΕΔ μπροστά (προσωπικά χ...ηκα), πρέπει να δώσει συγκεκριμενο πολιτικο στίγμα. Αυτά που διαβαζουμε παραπανω είναι τα αποτελεσματα της απολιτίκ στάσης που κρατήσε η ΟΝΝΕΔ επί καραμανλισμου.

 13. perastikos avatar
  perastikos 28/02/2010 18:46:25

  εδω ο κόσμος καίγεται κι εσεις ασχολείστε με τον Παπαμιμίκο... ακου 33 χρονων και θέλει να ειναι πρόεδρος στην ΟΝΝΕΔ... και μόνο εξ αυτου του λογου θα έπρεπε να τον είχανε στείλει...

 14. onneditis avatar
  onneditis 28/02/2010 19:45:53

  Ο Παπαμιμίκος δεν στήριξε τη Ντόρα. Το ξέρουν και οι πέτρες στη Θεσσαλονίκη, όποιον και να ρωτήσει κανείς θα το διαπιστώσει. Αυτά περί Μητσοτακέικου είναι άλλη μια απέλπιδα προσπάθεια κυρίως της ομάδας Χατζή να οικειοποιηθεί το κοινωνικό ρεύμα Σαμαρά και να φορτώσει στον Παπαμιμίκο το πλειοψηφικό αντιμητσοτακικό ρεύμα.

  Και κάτι ακόμα ρε παιδιά, η Ντόρα είναι συνώνυμο των Μηχανισμών, της διαπλοκής και των media... Τα media πολεμούν λυσσαλέα τον Παπαμιμίκο... Λέτε να τον στηρίζει η Ντόρα?

  Με μια 2η ανάγνωση των άρθρων και των "επιχειρημάτων", πολλά γίνονται πιο απλά απ'όσο φαίνονται.

  Και κάτι τελευταίο, κάποιοι ας συνέλθουν και ας προτάξουν επιχειρήματα και πρόταση για το μέλλον της ΟΝΝΕΔ. Ο κάθε καρεκλοκένταυρος βρήκε ευκαιρία να το παίξει "μεσσίας" στη Θεσσαλονίκη, Σαμαρικότερος του Σαμαρά, ιδεολόγος, αλλαγή κλπ κλπ κλπ... Ξυπνήστε και σταματήστε από τη μια να επιχειρηματολογείτε με λάσπη και από την άλλη να κρύβεστε πίσω από το Σαμαρά. Οι ΟΝΝΕΔίτες θα ψηφίσουν προτάσεις, όχι τα golden boys του Κολωνακίου που χωρίς χρίσμα αδυνατούν να επιβιώσουν.

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ onneditis 01/03/2010 11:38:59

   Τότε γιατί η Ντόρα στηρίζει Παπαμιμίκο;

 15. Manos avatar
  Manos 28/02/2010 20:25:44

  paidia, i ousia ine mia....exoume katalavei giati i Ntora kratise toso metriopa8i stasi kai den exei katevasei diko tis upopsifio...profanws kai ta exei vrei me ton Papamimiko...den einai tuxaio pou atoma pou stis essokommatikes ekloges eixe stiri3ei sklira Ntora (vlepe Katsafados),tora skizete na ton ekle3ei..ta eixane moirasmena apo kairo....
  auti ine i Onned pou zoume to 2010...o ka8e sumvoulos kai upallilos tou ka8e voulefti kai proin upourgou,na mas kanei oti 8elei.
  Oson afora ton filo pou leei trellous aftous pou pisteuoun oti ine adunato oi Ntorikoi na ta "vroune" me kapoion upallilo tou Stulianidi (taxa epidi Ntora kai Euripidis ine se kontra) den exei para na mpei kai na dei tous upostiriktes tou...ekei 8a vrei ooooooooooooooola ta protopallikara tis Ntoras.

 16. NINA avatar
  NINA 28/02/2010 20:38:51

  agapite file onnediti,
  epidi profanos kai i idiotita sou ws onneditis sou epitrepei na kruvese apo piso kai na epikroteis, i na laspologeis, anaferomai se sena gia ena kai mono logo.
  MAS KANEIS PLAKA OTI TA MEDIA POLEMANE LYSSALEA TON PAPAMIMIKO??
  oso mou epitrepei i noimosuni mou, mono MESSIA den parousiasane akoma ton Papamimiko. diavazame sta blog oti ipe stous upopsifious o Samaras na kratisoune ena epipedo, kai apo tote mono Papamimiko paizoun. sampos kai 8a mas dosei o Papamimikos to epipedo kai tis protaseis pou mas leipoun.
  Mpika stin selida tou simera kai EFRI3A apo tin kafrila twn upostirikton tou.. exei os ataka oti sto EPOMENO prosunedrio prepei na pame XORIS sun8imatologia kai mono me protaseis, otan ta live video pou anevase ine OOOOOLLA me sun8imata (exoun oikiopoii8ei akoma kai to ONNED ONNED kanontas to ONNED ONNED PROTOPORIA, PAPAMIMIKO 8ELOUME GIA THN PROEDRIA)
  Kai oson afora to xrisma, emena mou erkei pou exo dei dipla sto Samara MONO TON XATZH, otan o ALLOS ta'pairne apo ton Stylianidi gia ta MKO.
  kai etsi gia na exoume kai kalo erotima.....
  YPARXEI SOVAROS AN8ROPOS POU PISTEUEI OTI H ONNED PREPEI NA GINEI MKO H'NA EXEI DIKO THS AFM? ANE3ARTHTH 8ELETE NA GINEI H NA EINAI KOMMATI THS ND?
  APOFASISTE EPITELOUS!!!

  NINA - Larissa

 17. Bloody_Ophelia avatar
  Bloody_Ophelia 28/02/2010 20:55:59

  Καλά τώρα σοβαρολογείτε? Εγώ δεν ξέρω ούτε τον Παπαμιμίκο ούτε την ΠαπαΜαίρη. Αλλά από όσα διάβασα εδώ ένα και μόνο αρκεί για να τον πετάξετε έξω με τις κλωτσιές: το επάγγελμά του είπαμε είναι γενικός νταραβερτζής ΜΚΟ? looooooooooooooool Θα μπορούσα να γελάω ως το πρωί. Αν δε μου φαινόταν τόσο θλιβερό.

  Υ.Γ. Νεολαία κόμματος είπαμε ε?
  LOOOOOOOOOOOOOOL

 18. N-Orasis avatar
  N-Orasis 28/02/2010 21:04:55

  FactorX: Θες να βάλω το σχόλιό σου για τον Αλέξανδρο; Γράψτο κι εσυ με το όνομάσου, αν αντεχεις

  • N-Orasis avatar
   N-Orasis @ N-Orasis 28/02/2010 21:29:21

   Αν αντέχεις εσύ, βάλε το σχόλιο. Ψέματα είναι;
   Να μην τα λέμε όλα;

  • Αλέξανδρος Αρβανιτάκης avatar
   Αλέξανδρος Αρβανιτάκης @ N-Orasis 28/02/2010 22:01:22

   Καλησπέρα, τώρα ξαναμπήκα στο διαδίκτυο... Φάκτορα ο Αλέξανδρος που αναφέρεστε είμαι εγώ; αν υπάρχει κάτι να ειπωθεί εκ μέρους του οποιουδήποτε,ας ειπωθεί, εδώ είμαι, φανερά και όμορφα να ... εκτός αν εννοείται άλλον Αλέξανδρο...

  • Αλέξανδρος Αρβανιτάκης avatar
   Αλέξανδρος Αρβανιτάκης @ N-Orasis 01/03/2010 15:40:58

   Τι είναι ψέμα N-Orasis; δεν μου λες και μένα; γιατί δεν γράφεις με το όνομα σου, όπως κάνω και εγώ;

 19. παπαδόγιαννης γιώργος avatar
  παπαδόγιαννης γιώργος 28/02/2010 21:13:41

  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΟ, Ο ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΟΔΕΥΟΜΕΝΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΑ ΥΠΟΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ (ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ , ΜΚΟ, ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ, FOUR SEASONS K.A) ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ Ο ΧΑΤΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ. ΟΤΑΝ Ο ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ ΠΑΖΑΡΕΥΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΞΕΙ ΤΑ ΝΩΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΕΦ ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΩΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ, Ο ΚΩΣΤΑΣ Ο ΧΑΤΖΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΛΕΦΤΟΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΤΗ Β.ΣΟΦΙΑΣ ΓΙΑ ΝΕ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΝΑΝ - ΕΝΑΝ ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΛΙΜΑ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΟΙΚΕΓΕΝΕΙΑ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΕΦΑΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ Κ.Α) ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ (ΖΩΓΑΝΑΣ ΜΑΛΑΠΕΤΣΑΣ ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ Κ.Α) ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗ. Ο ΣΜΑΡΑΣ ΚΑΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΞΕΥΤΙΛΙΣΕ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΩΣΤΑ ΙΩΑΝΝΟΥ...
  ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ . ΤΟ ΦΩΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕΙ

  • Alexandros Alexandropoulos avatar
   Alexandros Alexandropoulos @ παπαδόγιαννης γιώργος 28/02/2010 21:51:29

   χμμμ....το θέμα παίρνει μεταφυσικές τροχιές δηλαδή :)

 20. Κώστας avatar
  Κώστας 28/02/2010 21:24:11

  Για να το θυμόμαστε πότε πότε (όσοι από τότε θέλαμε Πρόεδρο Αντώνη):
  ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΝ:
  Ο Παπανικολόπουλος
  Ο Παπαγγελόπουλος
  Ο Κατσαφάδος
  Ο Τοκάκης
  Ο Τσίνας
  Ο Μηλιώνης
  Ο Φίμωτρος
  Ο Παραπολιτικάς
  ΕΚΤΟΣ της υποστήριξης που παρέχουν στον Παπαμιμίκο;;;
  Αν και νομίζω ότι δε χρειάζεται απάντηση, θυμίζω ότι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ υποστήριξαν, λιγότερο ή περισσότερο, τη Ντόρα για Πρόεδρο της ΝΔ.
  Άντε, Αντρέα, κλείσε και τον άλλον (που υποστήριξε ΚΑΙ Ντόρα ΚΑΙ Βενιζέλο ΚΑΙ Καραμανλή) και έχεις σίγουρη τη νίκη!!!
  Ειλικρινά δε σε καταλαβαίνω πάντως, Αντρέα: Στις εκλογές για τον Πρόεδρο της ΝΔ έδειξες ένστικτο επιβίωσης και, έστω την τελευταία εβδομάδα, άφησες το στρατόπεδο της Ντόρας, για την οποία έστηνες συγκεντρώσεις και κατέβαζες πούλμαν από Θεσσαλονίκη, και προσεχώρησες στο Σαμαρά. Τώρα γιατί δεν δείχνεις τα ίδια αντανακλαστικά και ρισκάρεις το να φαίνεσαι (δεν ισχυρίζομαι κατ' ανάγκη ότι είσαι) ως ο επίσημος υποψήφιος της Ντόρας;

 21. Polikarpos avatar
  Polikarpos 28/02/2010 21:30:20

  Θα μας τρελάνουν τελειώς τώρα? γιατί δεν μας λέτε αυτοί που κάθονται αριστερά του Παπαμιμίκου στην πρώτη φωτογραφία ποιοι είναι?

  Δεν είναι ο Τοκάκης και ο Τσάκας? Ο πρώτος σύμβουλος του Αλογοσκούφη και μέλος του ΔΣ της ΕΡΤ, ο δεύτερος σύμβουλος του ίδιου και διατέλεσε διευθυντής στο ΣΔΟΕ...συνεργάτες της Ντόρας στις εκλογές προέδρου!

  τυχαία κάθισαν δίπλα? δεν είναι συνεργάτες από παλιά, από το 2001 όταν προκάλεσαν τη διάσπαση στην ΟΝΝΕΔ?

  αφού υπηρέτησαν την Ελλάδα, σε υψηλόβαθμα κυβερνητικά πόστα, αφού οδήγησαν τη ΝΔ στην εκλογική συντριβή του Οκτωβρίου...τώρα θυμήθηκαν όλοι οι Παπαμιμίκοι να διεκδικήσουν κομματικές θέσεις τάχα μου για το καλό της παράταξης.

  έλεος πια...δεν χόρτασαν? ως πότε οι ίδιοι άνθρωποι που έβλαψαν το κόμμα, τη νεολαία αλλά και την χώρα με τα έργα τους ως κυβερνητικά στελέχη θα συνεχίσουν να κάνουν κακό?

 22. Μακεδονίας avatar
  Μακεδονίας 28/02/2010 22:25:35

  Όταν ο Κουσκουβέλης κάθεται και κάνει δουλειά για το μάθημα, λιγότερο ίσως τώρα που είναι πρύτανης, κανείς σας δε μιλούσε. Όταν τον πολεμούσε το σύστημα ΠΑΣΟΚ της γνωστής καθηγήτριας στο ΠΑ.ΜΑΚ. όλοι οι μεγαλονεοδημοκράτες λακίσατε. Ποιος τον στήριξε; Πάντως όχι η ΝΔ και σας προκαλώ να το ψάξετε. Όταν γινόντουσαν παρανομίες στο ΠΑ.ΜΑΚ. εις βάρος του, η ΝΔ σφύριζε αδιάφορα. Και τώρα κάποιοι πηγαίνουν να βγουν κι από πάνω με λασπολογία.

  Όταν καθόταν να αρθρογραφεί και να συγγράφει βιβλία οι μεγαλονεοδημοκράτες καθηγητές της Αθήνας ήταν δεξιά κι αριστερά στα γραφεία της ΝΔ και ούτε καν νοιαζόντουσαν για φοιτητές και πανεπιστήμιο. Είναι ωραίες οι θεσούλες. Μήπως να πούμε και για τους Νεοδημοκράτες καθηγητές της Αθήνας που ήταν στις κρατικές θεσούλες, με ορισμένους να έχουν από 2, 3 ή 4 καρέκλες; Γιατί δε βγάζετε τα ονόματα όλων των μεγαλοστελεχών της ΔΑΠ και της ΟΝΝΕΔ που πήραν θέσεις συμβούλων σε υπουργεία; Έτσι, για να ξέρουμε τι γίνεται. Δεν είναι μόνο ο Παπαμιμίκος και οι αμαρτίες του.

  Η δουλειά που έγινε στο ΠΑ.ΜΑΚ. σαν ΑΕΙ είναι πολύ καλύτερη απ' αυτή των περισσοτέρων ΑΕΙ στη χώρα. Όταν γινόντουσαν καταλήψεις και τα έσπαγαν στα πανεπιστήμια πως γίνεται το ΠΑ.ΜΑΚ. να μην υπέφερε από τα ίδια; Μήπως κάποιοι ενδιαφέρονταν πραγματικά;

 23. dapitis avatar
  dapitis 28/02/2010 22:27:23

  me exoun priksei sto tilefono ( dapites apo tin pantio ) na psifiso papamimigko .... sas euxaristo pou mou aniksate ta matia .... arxizo proeklogiko agona kata tou....

 24. Βρασίδας avatar
  Βρασίδας 28/02/2010 22:52:35

  Ενδιαφέρουσα συζήτηση! Όσο πιό πολύ τα σκαλίζεις τόσο πιό πολύ βρωμάνε... τα σκατά.
  Ακόμη και σήμερα η ΝΔ δεν μπορεί να απεμπλακεί από τις αμαρτίες του παρελθόντος!

 25. Γαλάζια Νεολαία avatar
  Γαλάζια Νεολαία 28/02/2010 23:01:58

  Επειδή είμαστε Θεσσαλονικείς να ξεκαθαρίσουμε δυο πράγματα:
  1. Κανένας δεν κυνήγησε τον κ. Κουσκουβέλη καθοτι 2 αντιπρυτάνεις που αυτός επέλεξε στο σχήμα του είναι ΠΑΣΟΚ,
  2. Το ΠαΜΑΚ δεν κλείνει στις καταλήψεις γιατι η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, η ΠΑΣΠ (block Βενιζέλου) και οι ΑΡΡΕΝ (οι οποίοι στεγάζονται σε χώρο που τους έδωσε η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ) τα έχουν βρει και συμφωνήσει ΤΕΛΕΙΑ.
  3. Ο Παπαμιμίκος στήριξε ΝΤΟΡΑ μέχρι το σημείο που ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΝΝΕΔ. ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ πριν τις εκλογές στην Λάρισα έφερε 200 άτομα στον Σαμαρά και στην Θεσσαλονίκη άλλα 800.
  4. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΜΕ πάνω απο 400.000 σταυρούς. Όχι με τους 800 του Ανδρέα.
  5. Τα Media πολεμάνε τον Ανδρέα...Θα τρελαθώ θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο.


  ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΑΝΔΡΕΑ

 26. Βρασίδας avatar
  Βρασίδας 28/02/2010 23:23:49

  Η ΟΝΝΕΔ τί έχει προσφέρει στον τόπο;
  Μήπως συγκρίνεται με τον Ιερό Λόχο, ή την ΕΟΚΑ; Αν θέλει να κάνει κάτι σωστό ο Σαμαράς ας το κλείσει το παραμάγαζο, εκκολαπτήριο λαμογίων και φερέλπιδων απατεώνων των προσδοκιών του κόσμου.

 27. trochalos avatar
  trochalos 28/02/2010 23:25:53

  Αντώνη άσε τα πολλά κύριε ελέησον και κάνε κάτι να αλλάξεις τα πράγματα γιατί η βρώμα αρχίζει και φτάνει μέχρι το υπερπέραν.'Οπου η αγία οικογένεια διαπλοκή,βρωμιά και δυσοδία.Κόψε τα πόδια ολων,για να τελειώνουμε.

 28. Polikarpos avatar
  Polikarpos 28/02/2010 23:48:26

  Φίλε Μακεδονία,
  καλά τα λες. Να βγουν στην φόρα τα ονόματα και οι παχυλές αμοιβές όλων των στελεχών της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ που βρέθηκαν σε κυβερνητικές θέσεις. φόβαμαι όμως πως σε αυτήν την περίπτωση το σύστημα Παπαμιμίκου θα καταρεύσει...γιατί όλη η κυβερνητική βρομιά τον στηρίζει.

  επίσης, επειδή φαίνεσαι να γνωρίζεις πολλά για το ΠΑΜΑΚ...να σε ρωτήσω κάτι. έχουν ή δεν έχουν χρεώσεις οι ΔΑΠ για κόσμο...όχι για κομματικές συγκεντρώσεις...αλλά για να γεμίζουν μπουζούκια και νυχτερινά μαγαζια? ποιος ή ποιοι τα εκμπεταλλεύονται αυτα?

  ο κύριος...δύο θέσεις δεξιά από τον Παπαμιμίκο στην φωτογραφία πάνω σου λέει κάτι? ξέρεις τι σχέση έχει με τον Παπαμιμίκο?

 29. Μακεδονίας avatar
  Μακεδονίας 01/03/2010 01:12:43

  Όχι δε ξέρω τα συγκεκριμένα άτομα. Παρ' όλ' αυτά θα ήθελα να μάθω. Ήμουν στο ΠΑΜΑΚ πριν έρθει ο Παπαμιμίκος, τον οποία γνώρισα καλύτερα πριν την αποφοίτησή μου. Ας καταρρεύσει το σύστημα του Παπαμιμίκου. Ξέρεις δε θα στεναχωρεθώ. Αυτό θα γίνει μόνο αν δεν αποκαλυφθεί όλο το σύστημα των καλόπαιδων που έπαιρναν θέσεις σε ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ, υπουργεία, γραφεία βουλευτών κτλ τη στιγμή που εγώ έμενα άνεργος και αναγκάστηκα να φύγω στο εξωτερικό για να βρω δουλειά. Ξέρεις πόσο με πιάνει τρέλα όταν σκέφτομαι ότι άφησα πριν μερικά χρόνια την οικογένειά μου, το σπίτι μου, τους φίλους μου και τη γ... τη χώρα μου, ότι δουλεύω τόσα χρόνια για τους ξένους γιατί κάποια τσογλ... κομματόσκυλα του κ... παίρνουν τις θέσεις επειδή είναι απλά του κόμματος; Οπότε άει στο... ο Παπαμιμίκος κι άει στο... τα κ....παιδα που η μόνη αξία τους είναι το ότι είναι γνωστοί του υπουργού ή του βουλευτή. Ζώα! Βλέπουμε τον Γερμανό στη δουλειά μας, μας δουλεύει και δε μπορούμε να πούμε και πολλά.

  Όπως βλέπω ο Παπαμιμίκος και οι λοιποί όμοιοί του "προόδευσαν". Αφού ξέρουμε ότι όλα τα υπουργεία και λοιπές καρέκλες είναι πιασμένες από τέτοια άτομα. Γιατί δε βγάζουν τα ονόματά τους και περιορίζονται μόνο στον Παπαμιμίκο; Η ΔΑΠ Παντείου για παράδειγμα τι έκανε στο γραφείο του Βουλγαράκη...η ΔΑΠ Νομικής τι έκανε στο γραφείο Παυλόπουλου...και πολλοί άλλοι. Τώρα ξέρουμε γιατί κάηκε η Αθήνα.

  Για τις χρεώσεις που λες, θα σου πω και τις χρεώσεις που κάνει η ΔΑΠ με τα πάρτυ που διοργανώνει σε πανεπιστημιακούς χώρους... Δηλαδή παίρνει ένα δημόσιο χώρο και βάζει χρεώσεις. Το έκανε στο ΠΑΜΑΚ, το έκανε και στο ΑΠΘ. Σίγουρα θα το έκανε και σε άλλα πανεπιστήμια. Κι όλα αυτά όταν ο Παπαμιμίκος ήταν μαθητής λυκείου. Πληρώνει ο λαός για να έχουμε πανεπιστήμιο και η ΔΑΠ μαζί με άλλες παρατάξεις βγάζουν λεφτά. Αν εννοούσες κάποια άλλα πάρτυ πες μου για να μαθαίνω.

  Προφανώς ο Παπαμιμίκος δεν είναι μόνος του. Αλλά φοβάμαι μήπως στο όνομα της κάθαρσης ριχτούν στην πυρά άτομα που δεν πρέπει. Στις ομάδες αυτές συμπεριλαμβάνονται και καθηγητές και διάφοροι άλλοι στον περίγυρο. Θα είχε επίσης αξία αν έβγαινε κάτι για το ποιοι τσάκωναν τα 1000 ευρώ στο Ινστιτούτο Δημοκρατίας στην Αθήνα. Πείτε τα κι αυτά, μη ντρέπεστε. Λες και το ινστιτούτο δε μπορούσε να έχει ερευνητές που δεν είχαν δηλώσει υποταγή στη ΔΑΠ. Στο εξωτερικό που είμαι τώρα μπορείς να δουλέψεις ερευνητής ή βοηθός βουλευτή και χωρίς να είσαι μέλος του κόμματος. Κοιτάζουν τις γνώσεις σου στο αντικείμενο που τους ενδιαφέρει.

  Προφανώς για το ζήτημα του νυν πρύτανη και του παρελθόντος του δε θα διαφωνείς. Επίσης οι "εσωκομματικοί αντίπαλοι" που τον κατηγορούν θα ήθελα να ξέρω που ήταν όταν τους είχε ανάγκη, πολύ πριν υπάρξει Σαμαράς, Ντόρα και λοιπά καλόπαιδα. Ίσως να ξέρεις ότι η ΝΔ δεν τον βοήθησε να μονιμοποιηθεί στα 40 του. Πιστεύω να ξέρεις ποιος βοήθησε. Μη ψάξεις μέσα στους μούφα "υπερπατριώτες" της ΝΔ, δε θα τους βρεις.

  Ας μη μιλήσουμε για τους αντίστοιχους καθηγητές της Αθήνας (που είναι και το κέντρο με τις πολλές θέσεις και τα λεφτά) που είχαν τεράστιες περιουσίες και πήγαιναν στα καλύτερα πανεπιστήμια των ΗΠΑ για κυριλέ σπουδές, για άτομα που από τη μέρα που γεννήθηκαν ήταν στη ΝΔ και θεωρούσαν δεδομένη την ανέλιξή τους, για άτομα που εδώ και χρόνια κρατάνε θέσεις στα πανεπιστήμια και δεν κάνουν δουλειά για τα πανεπιστήμια (κοίτα πως κατήντησε το Πάντειο κι εκεί ήταν και είναι μεγαλοκαθηγητές της ΝΔ). Ο νυν διευθυντής του γραφείου του Σαμαρά δεν ήταν στο Πάντειο καθηγητής και διευθυντής του Ινστ. Δημοκρατίας; Έβγαλε στελέχη το Ινστιτούτο ή εκπαίδευσε άτομα για τις θέσεις στην Ευρ. Ένωση; Όχι. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.

  Τουλάχιστον ο νυν πρύτανης είχε τα... και δούλεψε στο αντικείμενό του. Και όσοι τον είχαν καθηγητή ξέρουν πολύ καλά την ακαδημαϊκή του δουλειά. Κάποιοι ξέρουν όμως να παίρνουν μερικές θεσούλες ταυτόχρονα και να βολεύουν και τους δικούς τους. Συντοπίτης του Σαμαρά δεν είναι καθηγητής στο ΠΑΜΑΚ τώρα; (ξέρουμε πως γίνονται οι διαγωνισμοί των ακαδημαϊκών). Να μιλήσουμε για υπερπατριώτες καθηγητές του γνωστικού αντικειμένου της "κοινωνίας" που βολεύουν την κόρη τους σε διαγωνισμούς σικέ, όπως αυτόν τον Υπ. Άμυνας; Ή να μιλήσουμε για τον υπεύθυνο ΟΝΝΕΔ Ναυπάκτου που πήρε το εισιτήριο για τον σικέ διαγωνισμό; Τα διάβαζα στις εφημερίδες και τραβούσα τα μαλλιά μου, όσα μου έμειναν, και αισθανόμουν λίγο τυχερός που έφυγα απ' αυτή τη βρώμα. Λυπάμαι όμως τα παιδιά που ψάχνουν δουλειά και τους τρώνε τις θέσεις αυτά τα υποκείμενα.

  Κάθαρση λοιπόν από πάνω μέχρι κάτω. Προσοχή μήπως με τα ξερά καούν και τα χλωρά. Αλλά όπως φαίνεται προκοπή δε θα δούμε. Και για τις ΜΚΟ εδώ είμαστε να μιλήσουμε.

 30. galazianeolaia avatar
  galazianeolaia 01/03/2010 07:15:47

  thespeiys

  Διάλεξε σε παρακαλώ:
  ψεύτης ή εκτός πραγματικότητας;
  Καθότι ΔΕΝ είναι απορίας άξιον ότι ενώ στο ΠανΜακ η ΔΑΠ 'επιανε 60% και από τον ενθουσιασμό και τις άδολες θυσίες των παιδιών μετέτρεπε το ίδρυμα σε "γαλάζιο" ΔΗΘΕΝ φρούριο, την ίδια στιγμή οι επιλογές σε μέλη ΔΕΠ και διοικητικό προσωπικό ήταν 70% "αριστεροί" και "προοδευτικοί" με την ΠΛΗΡΗ κάλυψη των εγκάθετων του ίδιου του Παπαμιμίκου και αργότερα του "συστήματος" που φρόντισε να εγκαταστήσει σε κάθε τμήμα και στην Σύγκλητο!!!
  Τώρα που η ψήφος των φοιτητών σχεδόν "μηδενίζεται" άντε να δούμε ποιόν ακριβώς ρόλο θα παίξει ο Παπαμιμίκος και το "σύστημά" του.
  ΤΩΡΑ απαιτείται μια ΟΝΝΕΔ με αρχές όπως αυτές που φέρνουν στο προσκήνιο τα παιδιά της ΟΝΝΕΔ Αλλαγή-Θεσσαλονίκη

  http://www.onnedallagi.blogspot.com/
  και όχι οι όψιμες προτάσεις για ΑΦΜ και βιβλία εσόδων-εξόδων του Αρχιερέα των ανεξέλεγκτων και προσοδοφόρων φοιτητικών πάρτυ Αντρέα Παπαμιμίκου και του "συστήματός" του. Το ίδιο σύστημα έφερε το ιστορικό κόμμα της ΝΔ στά όρια της "ξεφτίλας"...
  Τέρμα στο χτες προχωράμε μπροστά

  • thespieys avatar
   thespieys @ galazianeolaia 01/03/2010 08:42:38

   Oταν επιβληθεί καθεστως για πλοσλήψεις μελών ΔΕΠ με βαση τα πολιτικά φρονήματα θα σε τοποθετήσουμε γενικό σύμβουλο.
   Παραδέξου ότι οι κομματικες νεολαίες δεν εχουν προσφέρει τίποτα στην ανώτατη εκπαίδευση.

 31. Polikarpos avatar
  Polikarpos 01/03/2010 08:19:26

  Φίλε Μακεδονία,
  θα συμφωνήσω μαζί σου σε ποσοστό πάνω από 90%. Για τα ονόματα που ψάχνεις δες προηγούμενη ανάρτιση διαφόρων εδώ...τοκάκης, τσάκας, κατσαφάδος...και είναι πολλοί άλλοι. Μία μικρή έρευνα στο google θα σου δείξει χωρίς προσωπικές εμπάθειες που βρίσκονταν όλοι αυτοί και πόσο πολύ υπηρέτησαν την ΝΔ και την Ελλάδα επί κυβερνήσεως.

  Το πρόβλημα για εμένα δεν είναι άλλο από το γεγονός πως όλοι αυτοί με το που έχασαν τις κυβερνητικές τους θέσεις...προσπαθούν να εισβάλουν στο κόμμα μέσω της ΟΝΝΕΔ. Το κόμμα έπρεπε να έχει αξιολογήσει τα κυβερνητικά του στελέχη και να έχει στείλει σπίτι τους όσους υπήρξαν ανίκανοι ή ακατάλληλοι (το λέω ευγενικά). αντί αυτού...με την υποστήριξη των πολιτικών γραφείων στα οποία ήταν έμμισθοι τόσα χρόνια καπελώνουν παιδιά σαν εσένα.

  Το τι πέτυχαν αυτοί οι κύριοι στα Πανεπιστήμια ...άστο καλύτερα γιατί βρωμάει...εκτός και αν θεωρείς ότι το ΠΑΜΑΚ δεν έχει διαπλοκή στο έπακρο? ότι έκαναν το έχουν πληρωθεί υπέρ του δέοντος...ας κάνουν στην άκρη επιτέλους.

  Όσο για τα party...δεν εννοώ αυτά που γίνονται εντός πανεπιστημιακών χώρων...αναφέρομαι στην υποχρέωση των υπευθύνων ανά τμήμα ... να γεμίζουν με κόσμο μπουζουκτσίδικα και clubs...συγκεκριμένων συμφερόντων. Όπως θα έλεγε ο MARX...ποιος εκμεταλλεύεται την υπεραξία αυτή? οποιος ενδιαφέρεται ρωτάει στην πιάτσα και μαθαίνει.

 32. dpapa avatar
  dpapa 01/03/2010 08:40:32

  Για να μην παρεξηγηθω, πρωτα να εξηγηθω:Δεν επικροτω ούτε μου αρεσει τιποτα απο αυτα που διαβασα παραπανω,αλλα πειτε μου στ' αληθεια:τι απ' ολα σας κανει εντυπωση; σε ποιο κρατος ζειτε και νομιζετε οτι ειναι ολα αγγελικα πλασμενα;ή μηπως αν ηταν στη θεση τους καποιοι αλλοι τοτε θα υπηρχαν καλυτερες δικαιολογιες;Παντα και παντου τα ιδια και χειροτερα γινονται,γι' αυτο αντι να καταφευγετε στη φαγωμαρα που ειναι αυτη ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ αυτο το κομμα,κοιταξτε να κανετε αντιπολιτευση στο ΠΑΣΟΚ που πεταει στο δρομο χιλιαδες κοσμο απο τα stage για να βαλει άλλους απο τις κλαδικες του.

 33. Game over avatar
  Game over 01/03/2010 08:59:53

  Για όσους δεν το έχουν καταλάβει η δεν θέλουν να το καταλάβουν ο Αντωνης Σαμαρας είναι ο εκλεγμένος αρχηγος της ΝΔ. Η Ντορα και οι φίλοι της έχασαν. Τους αποδοκιμασε ο κόσμος. Μαζί με αυτούς και οι πρακτικές τυπου Παπαμιμικου. Εάν τώρα κάποιοι μετά τον Βουλγαρακη, τον Αλογοσκουφη, τον Στυλιανιδη ψάχνουν Πολιτικο σωσίβιο στον Σαμαρα, ένα να ξέρουν: Ο Προεδρος δεν θα τους το δώσει. θα τους στείλει σπίτια τους! Γι αυτό όλοι οφείλουμε να εκλεξουμε πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ γνήσιο Σαμαρικο, με ηθος, ιδεολογία και αληθινή αγάπη στον πρόεδρο μας

 34. astarti avatar
  astarti 01/03/2010 09:47:57

  Το μέγα ζήτημα όμως αγαπητοί μου, δεν είναι η ντόρα. Αυτή μα έδειξε οτι είναι ΠΟΛΥ ΛΙΓΗ. Το μέγα ζήτημα λέγεται Καραμανλής. Ο οποίος στην πρώτη ήττα (δημοτικές κ νομαρχιακές) ή στη δεύτερη (επόμενες βουλευτικές) θα θελήσει να επανέλθει δριμύτερος.

  ΤΟ ΜΕΓΑ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ...ΕΒΕΡΤ!

  Άντε τώρα, σας αφήνω να ασχολείστε με τον Παπαμιμίκο...

 35. nik karas avatar
  nik karas 01/03/2010 11:38:07

  ωπ! να πως βγαινανε τα μεροκαματα ! αυτα μαθαινει η νεα γενια απο το διαδυκτιο και γυριζει το κεφαλι της στην πολιτκη! τωρα αν η ΝΔ θελει να προχωρησει πρεπει να τος διωξει ολους τους μεροκαματιαρηδες! αν θελει να προχωρησει!

 36. Nikiforos Uranos avatar
  Nikiforos Uranos 01/03/2010 13:04:58

  Ώστε έτσι ΠΑΠΑμιμίκος και Στυλιανίδης.
  Γατόνια.!

  Η μάζα αδρανείας μόνο σαν χαζοχαμογελαστός βούδας θα επιστρέψει.

  Η παράταξη και η νεολαία χρειάζεται έναν νέο (20αρη) που βρίσκεται αντιμέτωπος με τα προβλήματα (δεν είναι κολλητός του χ&ψ για να εξασφαλήσει επιχορηγήσεις και άλλα, δεν συνομωτεί για να σφετεριστεί την εξουσία και θάναι το όχημα να περπατήσουμε όλοι μπροστά).

  Αν δεν βρει τέτοιον ηγέτη η ΟΝΝΕΔ, ...χαιρετίσματα.

 37. Kώστας Θ. avatar
  Kώστας Θ. 01/03/2010 13:05:01

  Αντώνη παρ΄τους τα κεφάλια !
  Και ας ψάξει η σημερινή Ρηγίλλης για τις χρηματοδοτήσεις των ΜΚΟ.

 38. Κώστας Θ. avatar
  Κώστας Θ. 01/03/2010 16:50:47

  Φάκτορα, έχω εκνευριστεί τόσο με αυτά που διαβάζω που θα κάνω και δεύτερο σχόλιο.
  Οπως έγραψε και ένας φίλος πιο πάνω, ορισμένοι από εμάς φύγαμε στο εξωτερικό για να μπορούν ορισμένα κομματικά λαμόγια να έχουν 2-3 θέσεις σε δημόσιους φορείς και παράλληλα να εισπράττουν και εκ. Ευρώ μέσω των ΜΚΟ. Αυτές οι ΜΚΟ είναι η μεγάλη απάτη του νέου αιώνα για τους κομματικούς παρατρεχάμενους. Να σταματήσουν λοιπόν ΑΜΕΣΑ όλες οι επιχορηγήσεις! Οποιος θέλει να κάνει δήθεν κοινωνικό έργο εκπαιδεύοντας Σύριους δικηγόρους και Σουδανούς πρόσφυγες να το κάνει με δικά του χρήματα, όπως συμβαίνει με τα φιλανθρωπικά σωματεία που χρηματοδοτούνται από τα μέλη του. Τέρμα η κοροϊδία.
  Όσο γι΄ αυτούς τους τύπους (κυρίως ντοράκια) που φτιαχτήκανε από το κόμμα και θέλουν μάλιστα να συνεχίζουν να παίζουν ρόλο, καιρός είναι να τους στείλουν οι Οννεδίτες σπίτι τους μια και καλή.
  Να δω επίσης αν θα κάνει κάτι η δικαιοσύνη με αυτές τις ΜΚΟ.

  • Kώστας Θ. avatar
   Kώστας Θ. @ Κώστας Θ. 02/03/2010 08:00:39

   Φίλε Μακεδονία δεν αμφισβητώ ότι υπάρχουν κάποιες ΜΚΟ που παράγουν έργο αλλά αν για μία κανονική ΜΚΟ που επιχορηγεί το κράτος χάνει και πολλά εκ. Ευρώ από απάτες, προτιμώ να κοπούν όλες εκτός ορισμένων λίγων εξαιρέσεων,όπως το Χαμόγελο του Παιδιού που αναφέρεις. Εφόσον δεν μπορεί να υπάρξει κανονικός λογιστικός έλεγχος, όπως στις εταιρείες, οι απάτες θα συνεχίζονται και κάποιοι τύποι θα πλουτίζουν.
   Δεν γνωρίζω για το ΙΔΚΚ-ξέρω όμως για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Αυτοί που πάνε εκεί είναι κυρίως γιοί και ανήψια, βουλευτών, κομματαρχών, κολλητών κλπ. Εκεί οι ευρωβουλευτές ξεπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους ή υποχρεώνουν αυτούς που θα τους φανούν χρήσιμοι στη συνέχεια. Τα γνωστά.
   Ασφαλώς τα λαμόγια δεν είναι μόνο Ντόρακια. Απλώς πολλά λαμόγια βρέθηκαν στον ευρύτερο μηχανισμό της Ντόρας επειδή εκεί μπορούσαν να «φτιαχτούν» καλύτερα από οπουδήποτε αλλού.

 39. galazia salonica avatar
  galazia salonica 01/03/2010 17:11:51

  Ο Παπαμιμίκος στήριζε Ντόρα μέχρι που κατάλαβε ότι το ρεύμα πάει με τον Αντώνη..Όλοι εδώ πάνω ξέρουμε ποιος είναι ο κύριος..Λαμόγιο και ανεπάγγελτος..Ήρθε η ώρα για αλλαγή..ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΡΕ ΣΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΔΙΩΞΕ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ!!

 40. Marmouta Evangelia avatar
  Marmouta Evangelia 01/03/2010 17:54:30

  ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΝΝΕΔ ΤΑ ΝΤΟΡΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ή ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ. ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΝΤΟΡΑ ΟΤΙ Η ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

 41. Marmouta Evangelia avatar
  Marmouta Evangelia 01/03/2010 17:56:51

  ΟΤΑΝ ΣΚΑΒΕΙΣ ΤΟ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΕΦΤΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΣΑ. ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ. ΕΣΚΑΒΕ ΤΟ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ Η ΙΔΙΑ ΜΕΣΑ. ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ.

 42. Delaware avatar
  Delaware 01/03/2010 19:44:41

  ax ayto to PAMAK................megali apati

 43. isnogood avatar
  isnogood 02/03/2010 00:31:36

  Θα τρελαθώ γιατρέ μου!
  Ψηφίζω ΑΝΘΗ απο το νέξτ τοπ μόντελ.
  Μιλαμε για άλλη κλάση.
  Φωτό αυτήν την ώρα στην εκπομπή του 5,5 εκ/ στον ΑΝΤ1

 44. isnogood avatar
  isnogood 02/03/2010 08:54:20

  Μακεδονιας...

  Σταμάτα το ξεκατίνιασμα...γιατί βλέπω και τον Πιπερόπουλο να αρχίζει τα ...σεντόνια.

  Υ.Γ.
  Απο στάρμπακς του εξωτερικού γράφεις?

  • Μακεδονίας avatar
   Μακεδονίας @ isnogood 02/03/2010 11:57:00

   'Οχι, από ένα ιταλικού στυλ καφέ της γειτονιάς μου. Εσύ από Da Capo; :)
   Εδώ ξεκατινιάζεται όλο το πολιτικό σύστημα από μόνο του φίλε μου. Τα δικά μου φταίνε; Για τον συγκεκριμένο δεν είπα τίποτα παραπάνω από αυτά που έγραψαν οι εφημερίδες. Ψέματα είναι;

 45. Απλός ΟΝΝΕΔιτης avatar
  Απλός ΟΝΝΕΔιτης 02/03/2010 12:31:39

  Ρε παιδιά συγνώμη για να καταλάβω τώρα. Ο Παπαμιμίκος είναι ένοχος που εργαζόταν στο πολιτικό γραφείο του Στυλιανίδη και δεν είναι ένοχος ο Χατζής που εργαζόταν στον Σαμαρά. Για εμένα είναι ΕΝΟΧΟΙ και οι δύο αν είναι έγκλημα να εργάζεσαι σε γραφείο υπουργού. Όμως δεν με νοιάζει αυτό. Με νοιάζει που η ρητορική είναι γιατί να μην γίνει κάποιος πρόεδρος και όχι γιατί να γίνει. Με αυτά που διάβασα εγώ θα ψηφίσω ή Αξιώτη ή Ιωάννου κυρίως επειδή δεν εμπλέκονται στις κόντρες που διαβάζω εδώ.

 46. ΝΑΥΣΙΚΑ avatar
  ΝΑΥΣΙΚΑ 02/03/2010 13:20:52

  Δεν υπάρχει δίλημα. Δείτε τις πολιτικές θέσεις,τους αγώνες και το ήθος των υποψηφίων. Ψηφίστε συτόν που φανερά, χωρίς συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, από την αρχή, στήριξε τον Σαμαρά. Αυτόν που δεν έχει εμπλακεί σε εταιρείες, δικαστήρια, και περίεργα αλισβερήσια. Αυτόν που η φωνή του δε σταματά στο αμφιθέατρο της σχολής του. Ήταν, είναι και θα είναι από τους μαχητές της ΟΝΝΕΔ. Ένα παιδί που μεγάλωσε και ζυμώθηκε στην επαρχία, που ξέρει τα προβλήματα του νέου ανέργου, του νέου αγρότη, του νέου επιχειρηματία. Δίνει τους αγώνες του από 15 ετών και δεν έχει σκύψει σε κανέναν το κεφάλι. Ρωτήστε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Χαλκίδα. Μάθετε για να μη χάσει η ΟΝΝΕΔ την τελευταία της ευκαιρία. Στηρίξτε ΚΩΣΤΑ ΧΑΤΖΗ.

 47. galazia salonica avatar
  galazia salonica 02/03/2010 15:57:17

  Eίμαι ανάμεσα σε Χατζή και Αξιώτη..Μάλλον θα στηρίξω ΑΞΙΩΤΗ.Ο Χατζής είναι πολύ ακραίος και με πολύ μέτεριο πολιτικό λόγο..

 48. Μακεδονίας avatar
  Μακεδονίας 02/03/2010 17:35:01

  Μια ερώτηση για να καταλάβουμε τι παίζει. Ο Χατζής, ο Αξιώτης και οι άλλοι υποψήφιοι, ήταν ή όχι σε Δ.Σ. ΔΕΚΟ, ΝΠΙΔ, ΝΠΔΔ κτλ; Μπορεί να μας πληροφορήσει κανείς; Μόνο ο Παπαμιμίκος είναι μπλεγμένος εδώ και χρόνια στο "σύστημα" ;

 49. isnogood avatar
  isnogood 02/03/2010 18:41:27

  Βρε Γιώργο μου, γιατί τοσο άγχος;
  Εντάξει, το παιδί το έχεις μαζί σου καιρό και καλά κάνεις και το στηρίζεις.
  Γιατί όμως ντε και καλά θέλεις με ποστ σαν κι αυτό να πουν μετά τις εκλογές οτι η Ντόρα κέρδισε την ΟΝΝΕΔ;
  Ευτυχώς υπάρχουμε εμείς οι φίλοι σου εδώ, για να βάλουμε τα πράγματα στη σωστή βάση.
  Τη βάση για να αποδομηθεί το καραμανλικό αρντάν σύστημα που έχει αποκοιμήσει τον κομματικό μηχανισμό.
  Μη χάνεις την ψυχραιμία σου μόνο...

 50. isnogood avatar
  isnogood 02/03/2010 18:47:06

  Factorx: Γραφείο Τύπου του Παπαμιμίκου ανέλαβες;

  • Μακεδονίας avatar
   Μακεδονίας @ isnogood 02/03/2010 21:49:16

   FactorX, για τον Παπαμιμίκο μάθαμε ότι δουλεύε στην ΕΥΑΘ και στην ΤΡΑΜ ΑΕ. Μπορείς να βγάλεις σε ποιες κρατικές θέσεις δούλευε ο Κ. Χατζής και οι λοιποί υποψήφιοι της ΟΝΝΕΔ; Δεν είναι προκλητική η ερώτησή μου. Θέλω μόνο να ξέρω αν όλοι οι άλλοι δεν δούλευαν σε κρατικές-κομματικές θέσεις. Παρουσιάζονται όλα τα στοιχεία για τον Παπαμιμίκο και τι λαμογιές έκανε, τις οποίες όσοι τον γνωρίσαμε, τις γνωρίσαμε κι αυτές μαζί του. Για τους άλλους δεν έχετε πει τίποτα για το αν είχαν θέσεις σε ΔΕΚΟ, ΝΠΙΔ, ΝΠΔΔ κτλ.

 51. asterix avatar
  asterix 04/03/2010 19:51:43

  @isnogood: αφού είσαι τόσο φίλος και προστάτης και ψύχραιμος, γιατί δεν τα λες με το φίλο σου τηλεφωνικά και να τον "συμβουλεύσεις" αλλά κάθεσαι εδώ δημοσίως και μας λες τι καλός φίλος, γνώστης και σωστός είσαι? Μήπως δεν είσαι?

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.