#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
16/07/2009 12:28
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η Ντόρα στα μαρμαρένια αλώνια«Θα πάω σε όποιο υπουργείο μου αναθέσει ο Πρωθυπουργός . Ο Πρωθυπουργός αποφασίζει αν κάνει ή όχι το έργο σου… Εμείς έχουμε ένα Πρωθυπουργό κεντρικό σύστημα, όπου  ο Πρωθυπουργός έχει την αρμοδιότητα να επιλέγει τους συνεργάτες του. Εκείνος δίνει λογαριασμό στον Ελληνικό λαό. .. Όποιος θέλει να με «χτυπάει» να «χτυπάει εμένα και όχι την οικογένειά μου. Εγώ ναι είμαι πολιτικός, ναι είμαι μάχιμη πολιτικός, ναι είμαι και γυναίκα, αλλά καλά θα κάνουν να τα βάζουν με μένα και όχι με την οικογένειά μου. Αυτού του είδους τα χτυπήματα είναι σαφώς κάτω από το η ζώνη και τα οποία απλώς θα πρέπει να δημιουργήσουν ένα άλλο κλίμα. Η επόμενη μέρα στη Ν. Δ θα αργήσει. Θα υπάρξει, αλλά θα αργήσει. Ο Κ. Καραμανλής είναι ένας αρχηγός ο οποίος είναι ο μόνος αρχηγός στη Ν.Δ. που δεν έχει εσωτερικό πρόβλημα, δεν έχει εσωτερικό πρόβλημα, δεν έχει εσωκομματική αντιπολίτευση, Είναι ο μόνος αρχηγός της Ν.Δ., ο οποίος έχει την απόλυτη υποστήριξη του συνόλου του κόμματος και άρα τέτοιο θέμα αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει….»

Αυτά τα σημαντικά δήλωσε σήμερα το πρωί στο Mega η Ντόρα Μπακογιάννη κηρύσσοντας την μάχη για τον  ανασχηματισμό, που θα διεξαχθεί όσο ο λαός και η πολιτική ηγεσία του θα κάνουν τα μπάνια τους, αφού σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο κ. Καραμανλής θα παρουσιάσει την κυβέρνησή του μετά τον Δεκαπενταύγουστο.

Οι δικές μας πληροφορίες λένε ότι η κ. Μπακογιάννη ζητάει να μετακινηθεί σε άλλο υπουργείο (Άμυνας;) επειδή κρίνει ότι δεν μπορεί να αντεπεξέλθει πλέον στην αντιπαράθεσή της με το διπλωματικό κατεστημένο, που κορυφώθηκε ως γνωστόν με την υπόθεση του σήματος για τον Καράβελλα. Με τα ελληνοτουρκικά και άλλα εθνικά θέματα να οξύνονται συνεχώς η κ. Μπακογιάννη εκτιμά πλέον ότι η παραμονή της στο υπουργείο Εξωτερικών θα είναι καταστροφική για την υπόλοιπη πολιτική καριέρα της.

Την ίδια στιγμή εντείνεται η εσωκομματική κριτική εναντίον της με κομματικά στελέχη και βουλευτές να λένε ότι δεν μπορεί η ΝΔ να χρεώνεται τον Χριστοφοράκο και την Ζήμενς όταν το μόνο που έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής ήταν οι όποιες σχέσεις τους με την οικογένεια Μητσοτάκη.

Η δήλωσή της  «καλά θα κάνουν να τα βάζουν με μένα και όχι με την οικογένειά μου» ερμηνεύεται λοιπόν και ως σαφής προειδοποίηση κήρυξης πολέμου εκ μέρους της εν όψει των πρωτοβουλιών που αναμένεται να πάρει το Μαξίμου με την έκδοση του Χριστοφοράκου στην Ελλάδα την οποία στο υπουργείο Δικαιοσύνης αναμένουν να γίνει πριν  από τα εγκαίνια της ΔΕΘ και θα επιτρέψει στον Καραμανλή να πάρει εκείνος την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Τις εντυπώσεις σε βάρος της οικογένειας Μητσοτάκη ενισχύει και σημερινό δημοσίευμα της «Ελευθεροτυπίας», σύμφωνα με το οποίο συμπαραστάτης του Μιχάλη Χριστοφοράκου εμφανίζεται ο πρώην πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Siemens Karl-Hermann Baumann, ο οποίος λέγεται ότι κινεί γη και ουρανό για την «προστασία» του φίλου του.

Το καλοκαίρι του 2007 και ενώ οι αποκαλύψεις για τα μαύρα ταμεία κύκλωναν και τον Μιχ. Χριστοφοράκο, το ζεύγος Baumann προσεκλήθη και φιλοξενήθηκε στην Τήνο από τον τότε διευθύνοντα σύμβουλο της Siemens Ελλάδος. Η φιλοξενία του (από τις 20 μέχρι τις 29 Αυγούστου 2007) περιείχε και πρόσκληση σε γαμήλια δεξίωση στην οικία Μητσοτάκη στο Ακρωτήρι Χανίων (25/8) και ακολούθως σε δείπνο που προς τιμήν του παρέθεσε η οικογένεια (27/8).

Όπως προκύπτει από παραστατικά της δικογραφίας, μετά το ταξίδι ο Dr Baumann έγραψε επιστολή προς τον επίτιμο πρόεδρο της Ν.Δ. Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Την απέστειλε, όπου του υπέδειξε δια της γραμματέως του, η κ. Αικ. Τσακάλου, δηλαδή στην Αραβαντινού. Αυτό φαίνεται από τη σχετική αλληλογραφία της 20ής Σεπτεμβρίου 2007 μεταξύ Μονάχου και Αθήνας, για τις επιστολές αβρότητας του ζεύγους Baumann προς τον επίτιμο και τη φιλόξενη οικογένειά του.*

(http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=64113)

Η παρέμβαση της υπουργού προκάλεσε δυσφορία στο Μέγαρο Μαξίμου όχι μόνο γι αυτή καθαυτή την παρέμβαση, αλλά και για τον χρόνο που επέλεξε η υπουργός να την κάνει. Ελεγαν, μάλιστα, ότι η κυρία Μπακογιάννη συνταξίδεψε με τον πρωθυπουργό στην Ιταλία και είχε όλο τον χρόνο να διατυπώσει στον ίδιο τις προτάσεις της.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Βασιλική Σ. avatar
  Βασιλική Σ. 16/07/2009 12:40:35

  που ξέρω μωρέ Φάκτορα... αλλά και με την περικεφαλαία του Κολοκοτρώνη; κάποια πράγματα είναι ιερά και στη σημειολογία τους....

 2. OTC avatar
  OTC 16/07/2009 12:41:41

  dora-dora όπως bora-bora. ενας ios ΗβΝy [gia βouleftes kai ypourgoys mas soni].

 3. prota-i-ellada avatar
  prota-i-ellada 16/07/2009 12:53:22

  Το κορίτσι δεν κάνει.
  Είναι σαν το Γιωργάκη.
  Καλά παιδιά από τζάκι, με γαλλικά και πιάνο, αλλά δεν κάνουν.
  Είναι λίγα.
  Είναι για μικρά μαγαζάκια, δεν κάνουν για κάτι περισσότερο.

  • Βασιλική Σ. avatar
   Βασιλική Σ. @ prota-i-ellada 16/07/2009 12:59:34

   Ο πρωθυπουργός που επιλέξαμε την επέλεξε. Δεν θυμάμαι στο παρελθόν άλλος υπουργός Εξωτερικών να ζητά την αλλαγή θέσης. Το υπουργείο εξωτερικών είναι το κρισιμότερο υπουργείο και απαιτείται σταθερότητα και διάρκεια. Επιλέγεται ένα πολιτικό στέλεχος αναλαμβάνοντας συγκεκιμένη αποστολή, όπως ο προκάτοχός της, την οποία αφού φέρει σε πέρας είναι λογικό να αποχωρεί. Η σημερινή ΥΠΕΞ ποιά απόστολή ολοκλήρωσε και θέλει να αποχωρήσει;

 4. Βασιλική Σ. avatar
  Βασιλική Σ. 16/07/2009 12:54:13

  χμ, και ο Αβραμόπουλος κάπως έτσι ζήτησε να την κάνει από το Υγείας και έλαβε την ...τιμωρία του.

  • tiramola avatar
   tiramola @ Βασιλική Σ. 16/07/2009 13:18:18

   κάλα όλα αυτά , εμείς τι φταίμε?

 5. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 16/07/2009 13:05:33

  Ο νεποτισμός και τα κληρονομικά βουλευτιλίκια είναι δείγμα σήψης και τριτου κόσμου

 6. Δωδωναίος avatar
  Δωδωναίος 16/07/2009 13:34:41

  Καλά τα λέει. Νάτανε και αλήθεια αυτά !!!!!
  Τι να πεις;
  Για να μην τα βάλει κανείς με την "αγία" οικογένεια της Ντόρας (της Θεοδώρας), θα πρέπει πρωτίστως να μην λαμβάνει υπόψη του τις επιστημονικές εξηγήσεις και θεωρίες περί κληρονομικότητας..., περί της εξέλιξης των ειδών..., περί του DNA... κλπ.
  Είναι ποτέ δυνατόν να συμβεί αυτό;

 7. ataktos avatar
  ataktos 16/07/2009 13:38:58

  εδώ στην Σαμοθράκη που επισκέπτομαι διαπιστώνω ότι μια δημόσια τουαλέτα έχει ξεμείνει από υπάλληλο το μαγαζί μυρίζει .Προτείνω ο ΚΚ β να την στείλει εδώ μπας και ξεβρομίσει το νησί από τον ασφυχτικό στραγγαλισμό του περιβόητου Μανουση .(υπόθεση Παυλίδη) .. (η κάθε εργασία κάνει καλό )

 8. hypo avatar
  hypo 16/07/2009 13:42:54

  Ο Χριστοφοράκος μίλησε για ελληνοποιήσεις το 2000 πληρωμένες από τη Siemens προκειμένου να κερδίσει τις εκλογές το ΠΑΣΟΚ. O Γ. Παπανδρέου δεν ήταν τότε υπ. εξωτερικών; Βλέπω να έρχεται σεισμός στην καρέκλα του γιωργάκη. Κρίμα και το ήθελε πολύ να κυβερνήσει...

  • Δωδωναίος avatar
   Δωδωναίος @ hypo 16/07/2009 14:25:47

   Φαίνεται να αγνοείς το γεγονός ότι είναι οικογενειακός φίλος της Ντόρας (Θεοδώρας) και άρα...αυτά που λές εσύ ότι μίλησε......

   • hypo avatar
    hypo @ Δωδωναίος 16/07/2009 14:57:08

    Δεν τα λέω εγώ. Υπάρχει δημοσίευμα. Άστα, ο Γιωργάκης την πάτησε για τα καλά τώρα.

  • Alex avatar
   Alex @ hypo 16/07/2009 16:12:36

   το δημοσίευμα που αναφέρεις είναι αυτό?
   ( http://politis-gr.blogspot.com/2009/07/blog-post_16.html )

   Εάν ισχύει , τότε θα γίνει χαμός?
   Δε βλέπει νίκη τι Πασοκ ούτε με κιάλια!

   • hypo avatar
    hypo @ Alex 16/07/2009 16:18:38

    Το έχει πάρει από την FREE PRESS. Έχει online site.

   • pepito avatar
    pepito @ Alex 17/07/2009 01:51:33

    Σιγά τον χαμό που θα γίνει. Βρε έχουμε εμπεδώσει ότι η Ζήμενς τα έχωνε δεξιά και αριστερά χωρίς εξαίρεση?
    Το έχετε καταλαβει ότι το πρώτο χόντρο σταξιμο έγινε το '92-93' εξου και η διαχρονικά απαραίτητη παρουσία του κ. Καραβέλα και μετά την αλλαγή φρουράς του από τον Χριστοφοράκο?
    Έχετε καταλάβει ότι ο Χριστοφοράκος έχει την'φροντίδα' των μεγαλύτερων προσωπικοτήτων της Γερμανίας αφού ανήκει σε συγκεκριμένο κλαμπ? Έχετε αντιληφθει ότι δεν πρόκειται να ανοίξει ρουθούνι?
    Αν ήθελε ο ΚΚ να ξεκαθαρίσει το τοπίο θα είχε δεχτεί την πρόκληση του ΓΑΠ απο το 2004 να κανουν μαζί εκκαθάριση για όλα τα σκάνδαλα Ζήμενς, Χρηματιστήριο κλπ. είδατε να εγινε τίποτα αφού τα σκάνδαλα κατά την προεκλογική τους εκστρατεία ήταν του ΠΑΣΟΚ? Γιατί άραγε δεν έγινε? Μήπως γιατί οι παρατάξεις είναι για μας τους ηλιθίους αλλά το χρήμα έχει μία και μόνο που λέγεται κόρακας κορακου.....?
    Έχετε αντιληφθεί ότι κάτι καρακαημένοι Δαπήτες σαν τον Πολίτη τζι αρ μεροκάματο βγάζουν όπως αντίστοιχά άλλοι από άλλες παραταξεις με στόχο να είστε βαθια νυχτωμένοι και προσυλωμένοι στα μπλε, πράσινα, κόκκινα κ ροζ αλογάκια σας?
    Φάγανε, φάγανε, φάγανε και μολε κ πράσινοι και οι ηλιθιοι πληρώνουν με ευχαρίστηση αφού φανατικά υποστηρίζουν είτε μπλε έιτε πράσινο.
    Οπότε Αλεξ αν δεν σου στάζει το κόμμα κάτι και μόνο τα στάζεις με τους φόρους σου σταμάτα να βαυκαλίζεσαι ότι είναι πράσινο σκάνδαλο και μόνο.
    Ο τσουκάτος τα έπερνε για το ΠΑΣΟΚ, ο Βαρθολομαίος για την ΝΔ και η ΜΑΥΟ για.....άγνωστο παραλήπτη

 9. Rea avatar
  Rea 16/07/2009 15:00:59

  Ουτε για τους Ζουλου δεν κανει. Εκτος κι αν δεν τολμησε ακομη κανεις να της το πει καταμουτρα.Ας περιοριστει στην γαστρονομικη κουλτουρα με την ελπιδα να διαπρεψει στα ντολμαδακια γιαλατζη

 10. pepito avatar
  pepito 16/07/2009 15:15:17

  Ναι hypo όπως τα λες είναι
  το 1996 ο Σημίτης/ΠΑΣΟΚ είχε πάρει στις εκλογες 41,49% και
  το 2000 43,79% δηλ. αν υπολογίζαν ότι θα έχαναν λογικά πρέπει να ελληνοποιησαν το λιγότερο ενα 5% ώστε να παρουσιάσουν αύξηση του 2%.
  Δε και οι 2 εκλογές διεξάχθηκαν με τον ίδιο εκλογικό νόμο του Μητσοτάκη τον 1907/1990

  Και καλά να λέτε τέτοιες κοτσάνες τώρα που έχου σφίξει οι ζέστες το κακό είναι ότι τις υποστηρίζετε και το καταχείμωνο!!!

  • hypo avatar
   hypo @ pepito 16/07/2009 15:39:48

   O Χριστοφοράκος τα λέει και έχει λέει και στοιχεία.

 11. pepito avatar
  pepito 16/07/2009 15:21:09

  Αντιγράφω ωραία ανάλυση από τον Λουκα Δημακα /ΝΕΑ

  Διμερείς διαπραγματεύσεις Ελλάδας - Τουρκίας για το Αιγαίο υπό την εποπτεία του Αμερικανού διοικητή του αεροπορικού στρατηγείου του ΝΑΤΟ στη Σμύρνη, πτέραρχου Λι Μακ Φαν θα διεξαχθούν στις 21 και 22 Ιουλίου στην έδρα του στρατηγείου.
  Oι συνομιλίες γίνονται υπό τη σκιά δεκάδων τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών που το τελευταίο 48ωρο, πέραν των παραβιάσεων, πραγματοποίησαν οκτώ φορές χαμηλές διελεύσεις πάνω από τρία κατοικημένα ελληνικά νησιά- Φούρνοι, Αγαθονήσι και Φαρμακονήσι!
  Αντικείμενο των συνομιλιών που από ελληνικής πλευράς ορίστηκε να διεξαγάγουν αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας, αφορά τη διασύνδεση των ραντάρ ΝΑΤΟϊκού ενδιαφέροντος των δύο χωρών και τη διασύνδεση των εναέριων χώρων Ελλάδας- Τουρκίας (Cross Βorder Connectivity) για σκοπούς της Συμμαχίας.
  Ωστόσο η κίνηση αυτή, εάν ολοκληρωθεί, θα οδηγήσει, σε επόμενο στάδιο- σύμφωνα με έμπειρους επιτελείς του Πενταγώνου- σε διαπραγματεύσεις για επανακαθορισμό των περιοχών επιτήρησης και αστυνόμευσης στο Αιγαίο και αλλαγή τού στάτους κβο.
  Ένα άμεσο αποτέλεσμα θα είναι στις οθόνες των ραντάρ του ΝΑΤΟ να απεικονίζονται τα τουρκικά αεροσκάφη που θα μπαίνουν παρανόμως στο Αιγαίο ως φίλια και οι Τούρκοι να ισχυρίζονται ότι έτσι δεν πρέπει να αναχαιτίζονται από τα ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη. «Γραμμές διασύνδεσης»
  Η διασύνδεση των εναέριων χώρων αποτελεί επιδίωξη της Τουρκίας και η αποδοχή της σχετική αξίωσης για συζητήσεις από το υπουργείο Εξωτερικών έχει γίνει «στα κρυφά», ύστερα από ασφυκτικές πιέσεις της Ουάσιγκτον προς την Αθήνα. Ήδη, όπως έχει καταγγείλει το ΠΑΣΟΚ στη Βουλή, υπάρχει έγγραφο- ντοκουμέντο για την κατ΄ αρχήν συμφωνία της διασύνδεσης. Βάσει αυτής, θα δημιουργηθούν «γραμμές διασύνδεσης» των ραντάρ των δύο χωρών και ο εναέριος χώρος του Αιγαίου, που τώρα σχεδόν καθ΄ ολοκληρίαν ανήκει στο FΙR Αθήνας και αστυνομεύεται και επιτηρείται από την Ελλάδα, θα αντιμετωπίζεται μετά τη διασύνδεση ως ενιαίος.
  Σ΄ ένα τέτοιο ενδεχόμενο, λένε επιτελείς, θα απαιτηθεί από την Άγκυρα περιοχές του Αιγαίου να επιτηρούνται- μέσω των ραντάρ της- από την ίδια...
  Γι΄ αυτόν τον σκοπό η Τουρκία επιδιώκει να διασυνδέσει στο νατοϊκο σύστημα και εθνικά της ραντάρ που βρίσκονται κοντά στα παράλια της Μ. Ασίας. Αυτός ο κίνδυνος επαναπροσδιορισμού των περιοχών ευθύνης ώθησε πιθανόν το ΓΕΑ, σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές, στο να επισημάνει στις ενδοεπιτελι κές διαβουλεύσεις να μην αλλάξουν οι περιοχές.
  Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι για τις περιοχές ευθύνης ενδέχεται να γίνει άλλη διαπραγμάτευση με πάγιες όμως τις ελληνικές θέσεις. Ιπτάμενα ίχνη Ωστόσο η απόφαση της κυβέρνησης (διά του υπουργείου Εξωτερικών) να αντικατασταθεί η προ ετών πολιτική διαβούλευση μεταξύ των δύο χωρών αρχικά σε αμειγώς διπλωματική και τώρα σε επίπεδο στρατιωτικών εμπειρογνωμόνων και επιτροπών μετατρέπει θέματα που άπτονται κυριαρχίας και διεθνών δικαιωμάτων σε... τεχνικά.
  Και μάλιστα υπό τη διαιτησία του ΝΑΤΟ και του Αμερικανού διοικητή Σμύρνης Μακ Φαν. Αξίζει να σημειωθεί ότι «γραμμές διασύνδεσης» των ραντάρ Ελλάδας - Τουρκίας στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ με ανταλλαγή πληροφοριών για άγνωστα ιπτάμενα ίχνη δεν έχουν δημιουργηθεί ποτέ μετά τη μεταπολίτευση. Η διακοπή έγινε όταν άρχισαν τότε οι τουρκικές διεκδικήσεις στον εναέριο χώρο του Αιγαίου.

  • pepito avatar
   pepito @ pepito 16/07/2009 15:26:41

   ουπς αυτο πήγαινε στο προηγούμενο ποστ 'Αγριεύουν τα πράγματα στο Αιγαίο' αλλά...

 12. Ξενητεμενος avatar
  Ξενητεμενος 16/07/2009 15:44:37

  Βρε καταντια ο τοπος. Θελει, λεει η κορη του καθαρματος του '65, του Αρχιαποστατη, να φυγει απο το υπουργειο Εξωτερικων, οπου κατα γενικη διαπιστωση "διεπρεψε" και να παει σε αλλο υπουργειο, φυσικα για να το φερει και αυτο στα μετρα της. Ενω ειναι προτιμοτερο και για την ιδια αλλα και για ολους εμας να παει στο σπιτι της να ησυχασουμε ολοι, και η ιδια, και εμεις. Αναφορικα μ΄αυτο που λεει για την οικογενεια της, δηλαδη να μην την πειραζουμε (την οικογενεια) θα μπορουσε να γινει αποδεκτο αν ηταν αυτονομη. Αν δεν ηταν κορη του καθαρματος θα ειχε γινει βουλευτης, δημαρχος στην Αθηνα και υπουργος Εξωτερικων;

 13. Χι avatar
  Χι 16/07/2009 17:45:40

  Αφού ο μπαμπάς έτρωγε (ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ) σε ΤΡΙΑ ΣΥΣΣΙΤΑ στην Κατοχή, ένα έχω να πω.

  Dora! Dora! Dora!

  ( για τους νεανίες: www.imdb.com/title/tt0066473 )

 14. mesaios daktylos avatar
  mesaios daktylos 16/07/2009 17:47:51

  *Οι δικές μας πληροφορίες λένε ότι η κ. Μπακογιάννη ζητάει να μετακινηθεί σε άλλο υπουργείο....*

  Δηλαδή τα έκανε σκα-τα προσπαθώντας να προωθήσει τις προσωπικές της φιλοδοξίες εις βάρος της πατρίδος μας ( το ίδιο έκανε και ο Μακάριος εις βάρος της Κύπρου όπως έγραψα σε άλλο ποστ) και τώρα θέλει να φύγει για να έλθει άλλος να τα καθαρίσει. ΝΑΙ!!! να φύγει, αλλά όχι σε άλλο υπουργείο. Να παραμείνει απλή βουλευτής και όταν λήξει η θητεία της βουλή να πάρει τον Κούλη της και να κάτσουνε στα σπίτια τους. Αλλως τε είναι απάνθρωπο, γριά γυναίκα σ΄ αυτήν την ηλικία, να ασχολείται με την τύχη δέκα εκατομυρίων Ελλήνων. Αν θέλει κάτι να ασχολείται υπάρχουν οι στάυλοι του Κούβελου.

 15. F avatar
  F 16/07/2009 19:18:06

  Μα, αυτήν χτυπάμε...το ηλίθιο χαμόγελό της σε όποια περίσταση κι αν βρίσκεται, την ολέθρια πολιτική της (αν υποτεθεί ότι υπάρχει τέτοια(, την αγραμματοσύνη της...είναι λίγα αυτά;

 16. kanis avatar
  kanis 16/07/2009 20:36:26

  Πόθεν αντλεί τέτοιο θράσσος; Από τις αμέτρητες επιτυχίες της ως ΥΠΕΞ;
  Η φωτο τα λέει όλα! Μόνο για αυτή την "κρεββατομουρμούρα", ο ΚΚ αναβαθμίζεται στις συνειδήσεις όλων μας!

 17. aris lalidis avatar
  aris lalidis 16/07/2009 21:01:58

  Οσοι εχουν καλη μνημη και θυμουνται το πολυ ενδιαφερον βιβλιο του στρατηγου Κλειδερη " Στα πλοκαμια της κρατικης μαφιας",θα χαμογελασουν με την εκτοξευση της κορουλας του μπαμπα..
  Ημερες δοξης για τα Καρπαθια..

  • Χι avatar
   Χι @ aris lalidis 16/07/2009 21:50:27

   Το βιβλίο είναι εδώ:

   http://kleideris.50webs.org/book.html

   control+F "μπακογιάννης"

 18. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 16/07/2009 21:07:33

  ο εχθρός του εχθρού μου δεν είναι δικός μου φίλος

 19. Νἰκος avatar
  Νἰκος 16/07/2009 21:49:33

  Επε ο ΓΑΠ «Η κυβέρνηση έχει κρίση στρατηγικής στα εθνικά θέματα» ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις στις σχέσεις με την Τουρκία. Ο ίδιος εξέφρασε αντιρρήσεις για την επίσκεψη Μπακογιάννη στην Τουρκία, λέγοντας ότι δεν έχει γίνει η κατάλληλη προετοιμασία.

  Δλδ, τι ειδους προετοιμασια να κανουν κ. Παπανδρεου; να μαθουν καλυτερο ζειμπεκικο σαν και σενα ή να κατεβασουν τα βρακια πιο κατω;

  Υπενθυμιση στους διεθνιστογραικυλους του ΥΠΕΞ και λοιπους ανικανους:

  ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΕΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΟΙΜΕΝΑ ΝΗΣΙΑ.

  Τι αλλο πρεπει να γινει για να κανετε αποτρεπτικη πολιτικη; Α ναι, ξεχασα, θα στειλουν τα Λεο αλλα διχως βληματα για να φοβηθουν οι Τουρκαλαδες. Ρε δεν ντρεπεστε καθολου; Δεν εχετε λιγο (ελληνικη) τσεπα γαμωτο; By the wayκ.κ. ΚΚ και Μειμαρμπουμπουνα ο Βασιλακος της ΓΑΔΑΕΕ ακομα ειναι στη θεση του; Γαμωτο...

 20. Φελιξ avatar
  Φελιξ 17/07/2009 09:25:58

  Η ΚΥΡΙΑ
  ΛΥΣΣΑΞΕ ΤΟ 2002 ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΟ..ΚΛΕΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ ΤΗΝ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
  ΜΕΤΑ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΑΒΡΑΜΟ...ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΣΕ[ΕΧΕΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ] ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΣΧΕΣΙΤΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ.
  ΤΩΡΑ ΒΑΡΕΘΗΚΕ;
  ΕΧΕΙ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΟΥΜΕΛ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ

 21. Andriana avatar
  Andriana 17/07/2009 11:25:00

  Εδώ θα πάει , να μου το θυμιθείς!!!!!!!!!!!!

  Τετραετής ...αποχώρηση της Ντόρας;
  ( http://politis-gr.blogspot.com/2009/04/blog-post_15.html )

  Εάν πάει εδώ ο Καραμανλής θα ανασάνει!
  Θα πάει επιτέλους τη Χώρα μας μπροστά!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.