#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
28/05/2011 18:01
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η Ιστορία γράφεται με τα "οχι"Μέρες τώρα έστηναν το σκηνικό.

Ενέτειναν τις πιέσεις, διέδιδαν απειλές, καλλιεργούσαν και συντηρούσαν σενάρια καταστροφής.

Για να αποσπάσουν το πολυπόθητο "ναι".

Και να συνεχίσουν μια πολιτική, που αποδεδειγμένα οδηγεί στην καταστροφή της χώρας, αλλά στη σωτηρία των δανειστών μας.

Kαι της ντόπιας κρατικοδίαιτης ελίτ.

 

Χθες ο κ. Παπανδρέου είδε το σχέδιο του να ναυαγεί και τις προθέσεις του να αποκαλύπτονται.

Του προσφέρθηκε συναίνεση  για την επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου.

Θα μπορούσε να δημιουργηθεί ένα ισχυρό και αρραγές μέτωπο το οποίο ουδείς θα αγνοούσε  ή θα υποτιμούσε.

Δυστυχώς ο κ. Παπανδρέου, δεν τόλμησε να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και να διεκδικήσει καλύτερους όρους.

Αυτό σημαίνει ότι όλη  η φασαρία για τη συναίνεση ήταν προσχηματική.

Ο πρωθυπουργός παρέμεινε δέσμιος του μνημονίου, λές και έχει αναλάβει αποστολή να διεκπεραιώσει.

Συνεχίζει να υπερασπίζεται μια αποτυχημένη συνταγή η οποία φέρνει δεινά στη χώρα.

Η ευθύνη για τα επερχόμενα είναι αποκλειστικά δική του.

 

O Aντώνης Σαμαράς έπραξε αυτό που επιτάσσει το χρέος προς την πατρίδα.

Είπε "οχι" σε μια πολιτική που την καταστρέφει.

Και αυτό δεν είναι  ένα στείρο όχι που εκπορεύεται από αντιπολιτευτική διάθεση ή μικροκομματικό συμφέρον.

Το όχι αυτό, στηρίζεται σε μια άλλη πρόταση για την έξοδο της χώρας από την κρίση. Πρόταση που αξίζει μιας ευκαιρίας γιατί, δυστυχώς, αποτελεί τη μόνη εναλλακτική λύση που έχουμε.’

Ολες οι άλλες, που ακούγονται,  είναι συνταγές Αρμαγγεδώνος.

Απο εδώ και στο εξής το "οχι" αυτό πρέπει να το πιστέψει και να το φωνάζει και ο ελληνικός λαός.

Μόνο έτσι θα μας πάρουν στα σοβαρά..Η διαπλεκόμενη αντεπίθεσηΔικαιολογημένα θα περίμενε κάποιος, αυτή η θέση του αρχηγού της Ν.Δ. να εκτιμηθεί γιατί είναι μια θέση προσφοράς προς την πατρίδα. Ακόμα και η κυβέρνηση, αν ήξερε τα βασικά των διαπραγματεύσεων θα χρησιμοποιούσε αυτή τη στάση του κ. Σαμαρά για να σκληρύνει τις διαπραγματευτικές της θέσεις. Αντι να ζητάει από την Ε.Ε. να πιέζει τον Σαμαρά για να υποχωρήσει, ο κ. Παπανδρέου θα έπρεπε να ζητά από  τους ομολόγους του να χαλαρώσουν την πίεση προς την Ελλάδα.  Γιατί αντιμετωπίζει ισχυρές αντιδράσεις στο εσωτερικό. Ούτε αυτό το στοιχειώδες δεν έκανε, ο κατά τα άλλα έμπειρος διαπραγματευτής.

 

Δεν πρόλαβε να τελειώσει η συνάντηση των αρχηγών και έσπευσε να πάρει θέσεις το μνημονιακό μέτωπο.

 

Ο κ. Ρέν, λές και είναι ύπατος αρμοστής της χώρας, έβγαλε γραπτή ανακοίνωση και αξίωνε τη συμφωνία της Ν.Δ. Αλήθεια στην σύμβαση του μνημονίου υπάρχει όρος που προβλέπει τη συναίνεση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την εκταμίευση των δόσεων; Αν δεν υπάρχει, τότε αυτή η αξίωση του Ρεν, δεν συνιστά μονομερή, επί τα χείρω μάλιστα, τροποποίηση ουσιωδών όρων της δανειακής σύμβασης; Τι ρωτάω τώρα…

 

Ο κ. Μπάμπης Παπαδημητρίου, του γνωστού Συγκροτήματος που ανέλαβε να ξαναγράψει την ιστορία μας, επετέθη με ανοίκιες φράσεις εναντίον της Ν.Δ. Εφτασε μάλιστα στο επαίσχυντο σημείο να δημοσιοποιήσει δήθεν συζητήσεις του κ. Σαμαρά για σενάρια επιστροφής στη δραχμή. Ο στόχος είναι προφανής. Ευτυχώς ο κ. Μιχελάκης απάντησε άμεσα και η συκοφαντία κατεδείχθη, μήπως, όμως, η αρμόδια εισαγγελέας πρέπει να καλέσει τον κ. Παπαδημητρίου για τα περαιτέρω;

 

Το απόγευμα κυκλοφορούσε σε τραπεζικούς κύκλους ότι η χθεσινή πτώση του χρηματιστηρίου, μετά από το ζωηρό θετικό του άνοιγμα, οφείλετο εν πολλοίς στην άρνηση του κ. Σαμαρά να αποδεχθεί το εκβιαστικό δίλημμα της συναίνεσης.

Τους έχω ικανούς την επόμενη εβδομάδα να φορτώσουν στον κ. Σαμαρά,  την πτώση του χρηματιστηρίου, την εκροή των καταθέσεων από τις τράπεζες ακόμα και τα προβλήματα με την εκταμίευση της 5ης δόσης!

 

Γιατί αυτή η μανία με τη συναίνεση;

 

Αν όλοι αυτοί που πιέζουν σήμερα τον κ. Σαμαρά για συναίνεση, έδειχναν τον ίδιο ζήλο το 2009 και πίεζαν τον κ. Παπανδρέου να συμφωνήσει στα πολύ ηπιότερα μέτρα που ήθελε να πάρει ο τότε πρωθυπουργός, πολλά θα είχαν αποφευχθεί και σήμερα δεν θα βρισκόμασταν στα πρόθυρα της πτώχευσης.

Τότε ήθελαν αλλαγή. Τώρα απαιτούν συναίνεση.

Όμως, γιατί αυτή η λύσσα;

Πρώτον, γιατί δεν θεωρούν τον κ. Παπανδρέου ικανό  να τα φέρει πέρας.

Δεύτερον, γιατί οι δανειστές μας δεν έχουν ακόμα επεξεργαστεί κάποιο άλλο σχέδιο σωτηρίας. Ξέρουν ότι έχουν κάνει λάθος, κάποιοι δυσκολεύονται να το παραδεχθούν ακόμα, αλλά τουλάχιστον λένε ότι έχουν ένα σχέδιο!

Τρίτον, γιατί η ντόπια κρατικοδίαιτη ελίτ είναι τόσο πολύ εξαρτημένη από το τραπεζικό σύστημα, το οποίο με τη σειρά του είναι αιχμάλωτο της ΕΚΤ, που τρέμουν στην ιδέα κατάργησης του μνημονίου.

Τέταρτον, γιατί τους απασχολεί και τους φοβίζει η διογκούμενη λαϊκή δυσαρέσκειας. Όταν σχεδόν του 80% της κοινής γνώμης αντιτίθεται στην πολιτική του μνημονίου, χρειάζεται μια σπίθα για να πάρει φωτιά τ’ αλώνι.

Πέμπτον, γιατί εξωθώντας τον κ. Σαμαρά στην αποδοχή των όρων του μνημονίου, ουσιαστικά  εξουδετερώνουν έναν ισχυρό πόλο αντίδρασης. Ο κ. Σαμαράς γίνεται μέρος του συστήματος.

Εκτον, γιατί η συναίνεση σ’ αυτή την φάση, θα δώσει, επιτέλους, στον κ. Καρατζαφέρη  την ευκαιρία να γίνει υπουργός! Και αυτό είναι ένα πολύ ισχυρό κίνητρο για να υπερασπίζεται κανένας το μνημόνιο!

 

Θα τα καταφέρουν;

Νομίζω ότι ματαιοπονούν.

Δίνουν τις τελευταίες μάχες εξαντλώντας τις εφεδρείες τους.

Ο κ. Σαμαράς γνωρίζει, ότι αν συναινέσει στην πολιτική του μνημονίου είναι σαν να αυτοκαταργείται. Να ακυρώνει τη σκληρή δουλειά που κάνει μόνος εναντίον πολλών εδώ και ένα χρόνο.

Η κοινωνία δεν αντέχει άλλο και τα μέτρα που έρχονται θα επιδεινώσουν μια ήδη τραγικά δύσκολη κατάσταση. Αρα η κοινωνική δυσαρέσκεια θα ενταθεί.

Οι εταίροι μας γνωρίζουν επίσης, και πολλοί ήδη το ομολογούν, ότι το μνημόνιο όχι απλώς απέτυχε, αλλά επιδεινώνει το πρόβλημα. Δεν το λύνει.

Οι αγορές, έχουν πάψει εδώ και καιρό,  να ελπίζουν ότι το μνημόνιο αποτελεί λύση. Για αυτό και τα spreads  ξεπέρασαν τις 1400 μονάδες.

Όλα αυτά συνηγορούν εναντίον του μνημονίου.

Εθελοτυφλούν όσοι δεν το βλέπουν ή εξυπηρετούν πρόδηλες σκοπιμότητες.

Αδέξιος Δεξιός

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 28/05/2011 18:15:21

  Μπραβο "Δεξίοτατε" Δεξιέ
  Η Μανια των ΜΜΕ για Εκβιαστικη συναινεση εχει εναν σκοπο !!
  Να μην μπει στην Ελλαδα Ανταγωνισμος και χασουν κουταλα και κατσαρολα ανσαμπλ.
  Ανταγωνισμος, υγειης απο Ελληνες και Ξενους !!!.. αυτο δε γουσταρουν... εκει πονανε.... πιασε τουε εναν εναν και δες το θα χασουν !!! χαχαχαχχα
  ασε που θα ξεφτυλιστουν εντελως και θα ειναι ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΑ !!

  φαντασου να σκασουν Τεχν Εταιριες με προσφορες στο 1/3 του κοστους !! και με Φθηνες Χρηματοδοτησεις !! χαχαχαχαχαχχ ποιο2 Κορθδαλλος και ποια Επιμηκυνση Συμβασης Παραχωρησης.... ολοι οι δρομοι οδηγουν ΦΥΛΑΚΑ και στεγνοι..... και επιασα εναν τομεα !!

  ΠΠ

  • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
   Γιάννης Φαίλτωρ @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 28/05/2011 18:29:55

   Η μοναδική χώρα στον κόσμο που το "κεφάλαιο" δεν ασπάζεται τις αρχές του φιλελευθερισμού. Που τρέμει τον ανταγωνισμό. Η μετεμφυλιακή γενιά κεφαλαιούχων επέζησε χάρη στον προστατευτισμό των δασμών αλλά τουλάχιστον υπήρχε μια στοιχειώδης εσωτερική παραγωγή. Η μεταπολιτευτική γενιά κεφαλαιούχων αναδείχτηκε και γιγαντώθηκε χάρη στον προστατευτισμό της ανάληψης συμβολαίων απ' το δημόσιο και εσχάτως από την εισαγωγή των λάθρο. Η μοναδική χώρα στον κόσμο που ο πρόεδρος των "κεφαλαιούχων" δεν έχει βιομηχανία! Θυμίζουν τα ρωσικά αρπακτικά επί εποχής Γιέλτσιν.

   • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΑΓΝΟΣ avatar
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΑΓΝΟΣ @ Γιάννης Φαίλτωρ 28/05/2011 19:13:05

    Λίαν επιεικώς, άψογο.

   • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
    ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ Γιάννης Φαίλτωρ 28/05/2011 19:16:30

    O Δ. εχει παρει οπως εγραψα καμαι 800ρα και τα εχει εξω στη Holding Λουξεμβουργου !!!..... γ αυτο φορτωνω !! χαχαχα
    και μας λεει " θα πεινασουμε" χαχαχαχαχα


    ΠΠ

  • Xmm avatar
   Xmm @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 28/05/2011 19:50:59

   ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟΙΚΙΑΚΑ ΜΟΝΟΠΏΛΙΑ ΘΈΛΟΥΝ

 2. athamas avatar
  athamas 28/05/2011 18:18:55

  ………τη σκληρή δουλειά που κάνει μόνος εναντίον πολλών εδώ και ένα χρόνο………Αν δουλεύει μόνο ένας, την βάψαμε …..

 3. kostas* avatar
  kostas* 28/05/2011 18:25:27

  ενας απο τη ΝΔ που θα βγει σε καναλι , και θα του πουν και παλι οτι το 10 πρεπει να γινει στο ελειμμα 7 και γι αυτο πρεπει να αυξησουν το ΦΠΑ δε μπορει να βρεθει , να τους πει οτι αυτο το 3 % περα οτι η αυξηση μαλλον δε θα το κανει 7 αλλα ακομα αν υποθεσουμε οτι το κανει ... δεν ειναι ενας αριθμος ,αλλα ειναι ο αργος Θανατος ανθρωπων και η διαλυση της οικονομιας ???? οτι ακομα και αν γινει που δεν θα γινει η υφεση θα ριξει τοσο το ΑΕΠ που θα εκτοξευση το Χρεος ????? ειναι τοσο δυσκολο αυτο , η ειναι μια διαφορουλα μωρε που εχουν και συμφωνουν σε ολα που ελεγε ο Πρωτοπαπας και ελεγε οτι ο Γιωργακης κανει πισω ε ας κανει και ο σαμαρας !!! ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟ ,ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΦΠΑ !!!! ,αυτοι που βγαινουν να υποστηριξουν τις θεσεις της ΝΔ ?????? και μετα ψαχνουν να βρουν γιατι δεν ανεβαινει με τιποτα !!! εδω εμεις που θα τους ψηφισουμε τους ακουμε και δεν ειμαστε σιγουροι αν εχουν καταλαβει το Σαμαρα ακομα οι ιδιοι ...

 4. kostasthess avatar
  kostasthess 28/05/2011 18:36:19

  πολλες φορες βλεπουμε το δεντρο και χανουμε το δασος.. Το δεντρο ειναι η συναινεση, προσχηματικη στην περιπτωση μας.. Το δασος ειναι η ατζεντα που αλλαξε με το Ζαπειο 2.. Και αυτη η ατζεντα ηταν προνομοιακη για την Ν.Δ.. Εγινε αποδεκτη απο ευρυτερα στρωματα του λαου γιατι ηταν στοχευμενη καλα.. Το ΠΑΣΟΚ προσπαθει με μια επικοινωνιακη αντεπιθεση να την αλλαξει.. Εξ ου και τα συμβαντα των τελευταιων ημερων.. Η Ν.Δ. πρεπει να αντιδρασει ΑΜΕΣΑ.. Να μη μεινει στο Ζαπειο 2 αλλα να επιχειρησει να την ξανα αλλαξει τις επομενες μερες.. Δεν ξερω με τι και πως.. Αλλιως στο τελος θα κατηγορηθει για αδιαλλαξια.. Ο πολεμος δεν κερδιζεται με μια μαχη.. Θα ακολουθησουν πολλες και θα πρεπει να δειξει αμεσα αντανακλαστικα και φαντασια.. Το συστημα Κυβερνηση-Διαπλεκομενα ΜΜΕ ειναι πανισχυρο ακομη.. Και να μην ξεχναμε πως ο Ελληνας εχει μνημη 3 ημερων... Με οτι σημαινει αυτο..

 5. armagedon avatar
  armagedon 28/05/2011 18:38:55

  Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ...ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ?ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ?ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

  • maniakos avatar
   maniakos @ armagedon 28/05/2011 18:52:28

   ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ αυτό θα έπρεπε να το είχε κάνει ήδη η ΝΔ. Να αποστείλει δλδ το επίμαχο βίντεο με τις δηλώσεις του κυρίου Μπάμπη στον εισαγγελέα και να ζητάει να ερευνήσει τις δήθεν αποκαλύψεις του. Για να δούμε θα το κάνει?

  • ThW avatar
   ThW @ armagedon 28/05/2011 19:09:13

   Κι αυτοι στην ιδια συμμορια ανηκουν. Εδω δεν πιανουν τους πολιτικους & τοους επιχειρηματιες , το δημοσιογραφο θα ακουμπησουν? Ο νομος εφαρμοζετε μονο στον απλο λαο.

 6. spiros avatar
  spiros 28/05/2011 18:45:35

  Πολύ καλή ανάλυση.
  Είναι ο πόλεμος της κρατικής διαφήμισης μια και η ιδιωτική διαφήμιση τελείωσε. Άρα αν φύγει ο ΓΑΠ και δεν πάρουμε την κρατική ΤΕΛΟΣ

 7. spiros avatar
  spiros 28/05/2011 18:46:43

  Οι εισαγγελικές άρχές έχουν επιλεκτική ακουστική ικανότητα;

 8. Γιάννης Φαίλτωρ avatar
  Γιάννης Φαίλτωρ 28/05/2011 18:46:45

  Και κάτι για τον τίτλο διδακτικό για τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ:

  Κατά τη ναυμαχία της Σαλαμίνας κι ενώ οι ελληνικές τριήρεις υποχωρούσαν εσκεμμένα για να παρασύρουν τα περσικά πλοία πιο βαθειά, ο θρύλος λέει ότι εμφανίστηκε ξαφνικά το φάντασμα μιας γυναίκας η οποία φώναξε τόσο δυνατά για να ακουστεί σε ολόκληρο το στόλο:
  "Ω δαιμόνιοι, μέχρι κόσου έτι πρύμνην ανακρούεσθε;" Δηλαδή: "Ευλογημένοι, μέχρι πότε θα υποχωρείτε;"
  Πρώτος άκουσε τη φωνή άκουσε τη φωνή ο Αμεινίας απ' την Παλλήνη, αδερφός του Κυναίγειρου και του Ασχύλου και ορμώντας πρώτος εμβόλισε το πρώτο εχθρικό πλοίο. Έτσι κάπως άρχισε η επική ελληνική αντεπίθεση

  • ierofantis avatar
   ierofantis @ Γιάννης Φαίλτωρ 28/05/2011 18:57:29

   Κυναίγειρος...

   Στη μάχη που ακολούθησε την ανατροπή των Περσών στο Μαραθώνα, και προσπαθώντας να εμποδίσει ένα πλοίο να αποπλεύσει, το άρπαξε με το χέρι, περιμένοντας να φτάσουν οι συμπολεμιστές του και να το καταλάβουν. Μόνο όταν ένας Πέρσης του ακρωτηρίασε το χέρι με τσεκούρι κατάφερε τελικά το πλοίο να αποπλεύσει. Η παράδοση λέει ότι επιχείρησε, παρά ταύτα να το συγκρατήσει και με τα δόντια...

   Αισχύλος...

   Αἰσχύλον Εὐφορίωνος Ἀθηναῖον τόδε κεῦθει
   μνῆμα καταφθίμενον πυροφόροιο Γέλας·
   ἀλκὴν δ' εὐδόκιμον Mαραθώνιον ἄλσος ἄν εἴποι
   καὶ βαθυχαιτήεις Μῆδος ἐπιστάμενος.

   Στα νεότερα ελληνικά:

   Τον γιο του Ευφορίωνα τον Αθηναίο Αισχύλο
   κρύβει νεκρόν το μνήμα αυτό της Γέλας με τα στάρια·
   την άξια νιότη του θα ειπεί του Μαραθώνα το άλσος
   κι ο Μήδος ο ακούρευτος οπού καλά την ξέρει.

   Το ανωτέρω είναι από την επιτύμβια στήλη του, το μνήμα του. Είναι εντιπωσιακό ότι ένας διάσημος τραγικός ποιητής της εποχής επέλεξε για το μνήμα του να κρατήσει αθάνατη την μνήμη όχι της τρομερής του επιτυχίας στους τραγικούς αγώνες και την αναγνωρισιμότητα που εξασφάλισε εξ ευτών, αλλά ότι ως πολίτης μετείχε στον αγώνα της πόλης του στο Μαραθώνα και σκότωσε εχθρό.

   Συμπέρασμα...

   Τρία αδέρφια, τρείς ήρωες...

   Συγκρίσεις με το σήμερα, ίσως;

   Και αναφερόμαστε σε Αθηναίους... Τους πιο εξευγενισμένους και ... μαλθακούς.

   Αν πιάσουμε τους Λακεδαιμόνιους, καλά κρασιά.

   • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
    Γιάννης Φαίλτωρ @ ierofantis 28/05/2011 19:10:33

    Καλά, το πόσο μαλθακοί ήταν οι Αθηναίοι το κατάλαβαν πρώτοι οι Πρέσες δέκα χρόνια πριν στο Μαραθώνα. Ο πολίτης-οπλίτης ήταν σωστό θηρίο,.

    • ierofantis avatar
     ierofantis @ Γιάννης Φαίλτωρ 28/05/2011 19:19:05

     Καλά, οι Πέρσες ήταν ανύποπτοι...

     Για τους Σπαρτιάτες όμως, οι Αθηναίοι, ε, ήταν πιο ελαφρών βαρών...

     Βλέπεις ενώ στην Αθήνα η αγωγή σε μεγάλο βαθμό ήταν ιδιωτική υπόθεση για την προετοιμασία του μελλοντικού Πολίτη - Οπλίτη, στην Σπάρτη η αγωγή ήταν υπόθεση του κράτους, με σκοπό τη δημιουργία πολεμικών μηχανών...

     Όπως και να το δούμε, οι Λακεδαιμόνιοι ήταν πιο σκληροπυρηνικοί..

     • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
      Γιάννης Φαίλτωρ @ ierofantis 28/05/2011 19:26:38

      Ούτε συζήτηση. Η πορεία που έκαναν για να προλάβουν τη μάχη στο Μαραθώνα έμφορτοι με όλα τα σιδερικά τους, αποτελεί μνημείο ανθρώπινης αντοχής.

      Τα λέμα αργότερα. Ανηφορίζω Σύνταγμα

     • ierofantis avatar
      ierofantis @ Γιάννης Φαίλτωρ 28/05/2011 19:30:12

      Οκ.

 9. nickname@taleftaiparhoun.gap avatar
  nickname@taleftaiparhoun.gap 28/05/2011 19:03:42

  Από χθές το βράδυ φωνάζω για τον κο ΜΠΑΜΠΗ ! θα δούμε αν κινηθεί κανείς εισαγγελέας ,όπως κινήθηκε για το e-mail του φανοποιού από τα Χανιά!!
  Η ανοησία του κου ΜΠΑΜΠΗ δεν μπορεί να προκαλέσει χειρότερα στο ήδη φορτισμένο κλίμα από ότι το mail του ταλαίπωρου φανοποιού!!!
  Περιμένουμε με ...εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιωσύνη!!!!

  • ierofantis avatar
   ierofantis @ nickname@taleftaiparhoun.gap 28/05/2011 19:09:30

   Είσαι τρελός φίλε μου;

   Σε τέτοιες εποχές μιζέριας και κατήφειας, θές να χάσουμε την μοναδική καθημερινή πηγή γέλιου, σε ζώνη prime time;

   Μπάμπη, μην τους ακούς.

   Συνέχισε γερά.

   • nickname@taleftaiparhoun.gap avatar
    nickname@taleftaiparhoun.gap @ ierofantis 28/05/2011 19:22:42

    ισως να έχεις δίκηο φίλε μου ! να ιδρύσωμε και σύλλογο φίλων ΜΠΑΜΠΗ να γίνουμε δηλαδή όλοι ΜΠΑΜΠΙΚΟΙ,
    Αλήθεια θυμάται κανείς τον Μπάμπη της πλατείας Κλαυθμώνος τότε
    ΜΠΑΜΠΗΣ νάναι και ας είναι και Παπαδημητρίου!!!!

 10. Νίκος Θ. avatar
  Νίκος Θ. 28/05/2011 19:04:16

  Η ιστορία γράφεταιμε τα ΟΧΙ. Πράγματι.
  Η κρατικοδίαιτη ελίτ, σε πανικό ευρισκόμενη, χρησιμοποιεί όλα τα ανήθικα μέσα για να σωθεί. Αλαφουζοσκιτζίδες μνημονιακοί υπαληλίσκοι και κοινοί συκοφάντες, δίνουν τα ρέστα τους. Πραγματικά λυπάμαι, αλλά και χαίρομαι ταυτόχρονα, γιατί τους περισσότερους απ'αυτούς και πολλούς άλλους που θα κάνουν την εμφάνισή τους σύντομα, τους αντιμετώπισα επαγγελματικά όπως έπρεπε και τους άξιζε πρίν από χρόνια, πάντα βεβαίως αντικειμενικά.
  Φίλοι του antinews, δίνομε τον αγώνα μας όλοι μαζί. Αντιστεκόμαστε στο ψέμμα και στην ανήθικη μεθόδευση των "κέντρων" που καταλήστεψαν την Ελλάδα μας. Τα κροκοδείλια δάκρυά τους δεν μας πτοούν. Είμαστε δίπλα σον Αντώνη Σαμαρά γιατί εκφράζει την αγνή ψυχή μας, την Ελληνική ψυχή.

  • Xmm avatar
   Xmm @ Νίκος Θ. 28/05/2011 19:56:36

   Δυστυχώς λαμβάνει χώρα προδοσία επιχειρούν να χρεωκοπησουν τη χώρα να αγοράσουν με τα κεφάλαια που έχουν βγάλει έξω ότι δεν τους ανήκει ήδη και να αγοράσουν και το κράτος τελικά

 11. danaos avatar
  danaos 28/05/2011 19:29:34

  Ένα πολύ «φρέσκο» παράδειγμα για το ψεύδος, την υποκρισία και την απάτη των πολιτικών και δημοσιογραφικών ταγών. Ιδιαίτερα για τη διατεταγμένη υπηρεσία της δημοσιογραφικής αλητείας.
  Από το Χάρυ Κλυν:
  Ηταν Φεβρουάριος του 2009, δύο μόλις χρόνια πριν. Η Ελλάδα ήταν λαβωμένη από τα γεγονότα του "Δεκέμβρη του 2008" και ο Καραμανλής που είχε καταλάβει ότι οι Αμερικάνοι τον είχαν τελειωμένο, αφού οι πρόθυμοι συνεργάτες τους στην Ελλάδα, έκαναν διαγωνισμό μολότωφ, ενώ η παγκόσμια κρίση, χτυπούσε την πόρτα της Ελλάδας, προέβη σε διάγγελμα προς τον Ελληνικό λαό, με το οποίο.. παράλληλα τόνιζε την αναγκαιότητα της συναίνεσης.
  Σχεδόν εκλιπαρούσε για συναίνεση το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ απάντησε όπως ξέρετε: με ειρωνείες ότι "η συναίνεση είναι ένα κρύο ανέκδοτο και ίσως το τελευταίο ανέκδοτο του Καραμανλή" και άλλες τέτοιες Πασοκικές εξυπνάδες.
  Και ο τύπος; Οι "μεγάλες" εφημερίδες που υποτίθεται ότι λειτουργούν δημοσιογραφικά, για το δημόσιο συμφέρον;
  Βοήθησαν στην κατεύθυνση της συναίνεσης, ώστε να μην φτάσουμε σε αδιέξοδα;
  Ας δούμε το εξώφυλλο του ΒΗΜΑτος, τότε και τώρα:

  Τότε, το ΒΗΜΑ, που συμφωνούσε ότι υπάρχει κρίση, αντί να νουθετήσει την αντιπολίτευση να σοβαρευτεί και να "συναινέσει", εκμεταλλεύτηκε -λειτουργώντας ως κομματόσκυλο, που δεν δίνει δεκάρα για το εθνικό συμφέρον- τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε η τότε κυβέρνηση και έγραφε πρωτοσέλιδα "ΝΔ κατά Καραμανλή - οι εσωκομματικές αντιδικίες αποδυναμώνουν τον Πρωθυπουργό". Ακριβώς δηλαδή αυτό που συμβαίνει και σήμερα με τον Παπανδρέου.

  Αν η εφημερίδα λοιπόν ήταν ανεξάρτητη και είχε αρχές, σήμερα θα είχε το ίδιο ακριβώς πρωτοσέλιδο, με μοναδική αλλαγή στο όνομα: όπου "Καραμανλής", θα το άλλαζε με "Παπανδρέου".
  Τα υπόλοιπα ....copy-paste.
  Όμως στο σημερινό (Κυριακή 22-5-2011) πρωτοσέλιδο, οι δημοσιογράφοι (;) ανακάλυψαν τις "ευθύνες του λειτουργήματος :)))".
  Κι έτσι ο τίτλος έγινε: "Αντώνη η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη".
  Και γιατί δεν είχατε τίτλο το 2009 "Γιώργο η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη;"
  Υπενθυμίζουμε ότι τότε η Ελλάδα χρωστούσε 282 δις.
  Σήμερα χρωστάει 354 δις. 72 δισεκατομμύρια ευρώ παραπάνω από τότε. Και συνεχίζει ανοδικά.
  Γιατί λοιπόν δεν βοηθήσατε τότε προς την κατεύθυνση της συναίνεσης, που θα μας γλίτωνε από όλο αυτό το μαρτύριο που περνά σήμερα η χώρα; Γιατί τότε δεν λέγατε στους Έλληνες, αυτά που λέτε σήμερα, ότι δηλαδή "η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, να συναινέσουμε όλοι στις οδυνηρές αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν";
  Ως πολίτης, ανεξάρτητος, ακομμάτιστος, ελεύθερος, αγαπητοί μου δημοσιογράφοι, θέλω να σας μεταφέρω, ότι -σε ότι μου αναλογεί-, τις σφαλιάρες τις έχω φυλάξει για κάτι δημοσιογράφους σαν εσάς κι όχι για τους πολιτικούς.
  Οι πολιτικοί κάνουν τη δουλειά τους, οφείλουν να κάνουν "πρωταθλητισμό". Εσείς οφείλετε να γράφετε για το κοινό καλό, όπως υπαγορεύει η συνείδησή σας.
  Εσείς υπήρξατε Φιλιππινέζες της πρεσβείας που ήθελε να ρίξει τον Καραμανλή και βυθίσατε με τον ανηλεή βομβαρδισμό της κοινής γνώμης με ανοησίες τη χώρα στον πάτο που είναι σήμερα, όχι επειδή νοιώθατε ότι αυτά που γράφετε βοηθούν τη χώρα, αλλά επειδή είχατε τέτοια "γραμμή" από τους εκδότες σας, που πήραν τη "γραμμή" από την θυμωμένη πρεσβεία. Τόση ανεξαρτησία δηλαδή!.
  Εσείς είστε τα λαμόγια, εσείς πρέπει να φάτε τις φάπες, όχι το ΠΑΣΟΚ, όχι ο Παπανδρέου. Αυτός έκανε τη δουλειά του. Εσείς όχι.
  Εσείς φταίτε για την κρίση. Εσείς έχετε το 100% της ευθύνης.
  Αν γράφατε, έτσι "υπεύθυνα" όπως γράφατε σήμερα, δεν θα είχαμε αυτά τα χάλια.
  Αλλά, τότε ουρλιάζατε ότι το 4,5% των αυξήσεων ήταν "ένα κουλούρι την ημέρα".
  Τώρα μας βομβαρδίζετε (οι ίδιοι άνθρωποι) ότι πρέπει να συμβιβαστούμε με μειώσεις -45% !
  Οι κρεμάλες στο Σύνταγμα πρέπει να στηθούν για σας. Και τολμάτε και βγαίνετε στις τηλεοράσεις!

  • MANIA avatar
   MANIA @ danaos 28/05/2011 21:16:02

   ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΩΣ ΛΑΟΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΜΝΗΜΗ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ...
   ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΘΛΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ!!!

 12. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 28/05/2011 19:31:23

  Ιεροβαντη.... "I'm madly in anger with you"

  METALLICA
  Fuck it all and no regrets,
  I hit the lights on these dark sets.
  I need a voice to let myself
  To let myself go free.
  Fuck it all and Fucking no regrets,
  I hit the lights on these dark sets.
  Medallion noose, I'll hang myself.
  Saint Anger 'round my neck

  I feel my world shake
  Like an earthquake
  Hard to see clear
  Is it me? Is it fear?

  I'm madly in anger with you
  I'm madly in anger with you

  Fuck it all and no regrets,
  I hit the lights on these dark sets.
  I need a voice to let myself
  To let myself go free.
  Fuck it all and fuckin' no regrets,
  I hit the lights on these dark sets.
  Let down your noose, I'll hang myself.
  Saint Anger 'round my neck

  I'm madly in anger with you
  I'm madly in anger with you

  ΠΠ

  • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
   ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 28/05/2011 19:32:38

   h**p://www.youtube.com/watch?v=a3F2VrLcFgc

   ΠΠ

 13. ΙΩΝΑΣ avatar
  ΙΩΝΑΣ 28/05/2011 19:41:51

  Τώρα πια,που αποκαλύφθηκαν τα επικοινωνιακά τερτίπια του ΠΑΣΟΚ και των αφεντικών του, ντόπιων και ξένων, φρονώ πως η ΝΔ και ο Πρόεδρός της πρέπει να σκληρύνουν την στάση τους. Η κυβέρνηση και οι πάτρωνές της, με τις επιδέξιες ασάφειές τους,τις αυτοαναιρέσεις τους, τις αλληλοδιαψεύσεις τους, τις υπαναχωρήσεις και τους αφελείς εκβιασμούς, απέδειξαν ότι είναι τελείως αναξιόπιστοι και πως η πρόσκληση για συναίνεση ήταν δόλια, τελείως προσχηματική και προσπάθεια για κέρδισμα χρόνου,υπέρ των ανάλγητων δανειστών-τοκογλύφων μας. Δηλαδή αν ο Αντώνης Σαμαράς συνεχίσει να τους πετάει κατάμουτρα το περήφανο και πατριωτικό του ΟΧΙ, θα είναι αδιάλλακτος? Ενώ αν συναινέσει στην καταστροφή της Πατρίδας μας και του Λαού της, θα είναι διαλλακτικός? Κύριοι κυβερνώντες μας, εκλεκτά μας ...ΜΜΕ, δημοσιογραφάρες μας, ευγενικοί μας ...δανειστές και γενικότερα ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ μας, σας πήραμε χαμπάρι. Ως εδώ ήταν. Εσείς,οι ...βασιλείς είστε θεόγυμνοι. Τα τελευταία σας ρούχα παραμένουν ακόμα στο Ζάππειο, όπου σας τα αφαίρεσε επιδέξια ο Αντώνης ΜΑΣ. Χθες στην συνάντηση των πολιτικών αρχηγών, υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, σας αφαίρεσε τα εσώρουχα ,μαζί με το τελευταίο φύλλο συκής. Λίγα είναι τα ψωμιά σας. Σύντομα,μα πάρα πολύ σύντομα, θα μας αδειάσετε τη γωνιά και τότε...

 14. κώστας avatar
  κώστας 28/05/2011 19:43:55

  Το έγραψα και αλλού αλλά δεν πήρα απάντηση. Ας επανατοποθετηθώ, πιο λεπτομερειακά. Σε πρώτη φάση δεν με ενδιαφέρει ούτε ο Παπανδρέου ούτε ο Σαμαράς (ελπίζω το ειλικρινές να μην αποδωθεί ως ύποπτο, προβοκατόρικο και δεν ξέρω τι άλλο). Δηλαδή, δημοσκοπικά, θα ήμουν στο "δεν ξέρω/δεν ψηφίζω κανέναν". Όμως εδώ, διακυβεύονται αξίες που ξεπερνούν τα κόμματα. Εδώ, ξεπουλάνε, ωμά, ξεδιάντροπα και επικίνδυνα, τη χώρα. Θες γιατί δεν μπορούν, θες γιατί είναι ανίκανοι, θες γιατί είναι προδότες, δεν με ενδιαφέρει το "γιατί", με ενδιαφέρει αυτό που βλέπω να συμβαίνει.
  Αυτό που θέλω να ξέρω είναι αν υπάρχει κάποια δήλωση Σαμαρά, ότι για την αξιοποίηση που λέει, δεν εννοεί το ξεπούλημα αυτών των σαλτιμπάγκων. Υπάρχει; Αν ναι, με ελπίδα θα περιμένω κάποιο λινκ.
  Διότι πολύς λόγος γίνεται μόνο για το φορολογικό και αυτό με βάζει σε υποψίες ότι στο ξεπούλημα συμφωνούν και οι δύο.

 15. Scarface avatar
  Scarface 28/05/2011 19:50:46

  Save Babis...
  ...κυκλοφορούν φήμες ότι τον Babis, τον εγκατέλειψαν και τα άντερα του ...γιατί ούτε αυτά τον αντέχουν!!!

  Εξαιρετικό το άρθρο Αδέξιε, αποτυπώνει ωμά την πολιτική πραγματικότητα.

  "Από εδώ και στο εξής το “οχι” αυτό πρέπει να το πιστέψει και να το φωνάζει και ο ελληνικός λαός."
  Θα έλεγα εδώ ότι από εδώ και στο εξής το "ΟΧΙ" πρέπει να το πάρουμε όλοι και να το μεταλαμπαδεύσουμε και στο τελευταίο ελληνικό σπίτι, απ άκρη σ΄άκρη να το φωνάζει κάθε Έλληνας.

 16. Kostas D avatar
  Kostas D 28/05/2011 19:51:23

  "Αν όλοι αυτοί που πιέζουν σήμερα τον κ. Σαμαρά για συναίνεση, έδειχναν τον ίδιο ζήλο το 2009 και πίεζαν τον κ. Παπανδρέου να συμφωνήσει στα πολύ ηπιότερα μέτρα που ήθελε να πάρει ο τότε πρωθυπουργός, πολλά θα είχαν αποφευχθεί και σήμερα δεν θα βρισκόμασταν στα πρόθυρα της πτώχευσης"....

  Μην ξεχνατε πως τοτε ΔΕΝ υπηρχε Μνημονιο και η τοτε Συναινεση για την οποια ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΣΕ ο Καραμανλης ηταν για να γλυτωσουμε το ΔΝΤ...... ο παπανδρεου ομως ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ωστε να φερει το Δντ στην Ελλαδα....και να ερθει και το "ξεπουλημα"....και τωρα θελει και...."συναινεση".....!!!!!

  Αλλη η συναινεση του Καραμανλη και ΑΛΛΗ του παπανδρεου......

 17. Φακ Κωστας avatar
  Φακ Κωστας 28/05/2011 19:59:54

  Η ιστορία πάντως γράφεται και από τα αποτελέσματα...όπως και από τους νικητές...

 18. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 28/05/2011 20:03:02

  Ειναι πολυ γλυκια η πιπιλα !!!!

  Tην ανάγκη ανεξάρτητης υπηρεσίας τονίζει ο Γιούργκεν Σταρκ...!

  Να προχωρήσει γρηγορότερα σε ιδιωτικοποιήσεις ζητάει από την Ελλάδα ο επικεφαλής των οικονομολόγων της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Γιούργκεν Σταρκ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κυριακάτικη γερμανική εφημερίδα Βελτ αμ Ζόνταγκ.

  «Πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη φιλοδοξία για να μειωθεί το επίπεδο του χρέους κατά 20%», σημειώνει ο Σταρκ στη συνέντευξή του αυτή, αποσπάσματα της οποίας δόθηκαν στη δημοσιότητα από το Γερμανικό Πρακτορείο.

  Η Αθήνα θα πρέπει να δημιουργήσει μια ανεξάρτητη υπηρεσία για τις ιδιωτικοποιήσεις, υπογραμμίζει και προσθέτει ότι ειδικοί υπολογίζουν ότι αυτές θα μπορούσαν να αποφέρουν έως και 300 δισεκατομμύρια ευρώ. ( ΟΧΙ ΡΕ ΓΙΓΑΝΤΑ ΤΙ ΕΙΠΕΣ !!! ΣΟΒΑΡΑ?? ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΣΑ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ?? ή ΜΕ ΤΑ 300Δις ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ ΟΛΟΙ??....
  - Εγω πουλαω 300δις, εσυ μου κοβεις εγγυητικη με μετρητο απο πισω οτι ξαθαρισα ως Performance Bond ????
  300 Συντροφοι σημαινει, και την άμμο !!!

  «Μέρος αυτών των περιουσιακών στοιχείων πρέπει να διοχετευθεί για να μειωθεί το επίπεδο του χρέους»..... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΚΟΥΦΑΙΝΟΥΝ !

  Ο Σταρκ απορρίπτει επίσης τις προτάσεις περί «αναδιάταξης» ( κ ΑΛΛΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ...διαβασε Προβοπουλο !!! )
  του ελληνικού χρέους με την επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής του, λέγοντας ότι αυτό θα μείωνε μόλις και μετά βίας το φορτίο του χρέους, ενώ θα παρέλυε την οικονομική προσαρμογή. ( ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΑΡΤΗ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΑΤΕ ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 1% ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΤΕΡΟ????!!!!!... , ΕΝΩ ΤΟ ΓΑΠ ΧΟΡΟΠΗΔΟΥΣΕ ΑΠ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ .....???? )

  Τι πινεις κ εσυ? ΓΑΠόνερο

  ΠΠ

 19. καραμπασ κωστασ avatar
  καραμπασ κωστασ 28/05/2011 20:24:51

  συμπατριωτες παμε ολοι στο συνταγμα σαββατο και κυριακη με κρουστα για να κανουμε θορυβο και να παιξουμε τραγουδια.Το χρεοσ των 360 δισ+τα σουαπσ αλλα 100 δισ ειναι ολα παρανομα,ειναι τοκοι παν στουσ τοκους πανω στα πανοτοκια.Σταση πληρωμων οπως εκανε και ο Μεταξασ και διαγραφη του χρεουσ.Ολοι κατω

  • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
   ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ καραμπασ κωστασ 28/05/2011 20:40:19

   360 + Ενεσεις 140 σε Τραπεζες + Ιδιωτικο χρεος = 800Δις....

   ΠΠ

 20. Panagiotis avatar
  Panagiotis 28/05/2011 20:25:26

  ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΠΙΕΣΗ ΔΕΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ;...

 21. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 28/05/2011 20:25:43

  Γιουνκερ σημερα... φρεσκο φρεσκο...
  "θα πρεπει ν αφησουνε ησυχη την Ελλαδα και να μην τη βριζουν στα Γερμανικα"
  χαχαχαχαα ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕ Ο ΓΙΟΥΝΚΕΡ???
  Ιγνατιου:
  "ΔΝΤ, -κανενας στοχος δεν επετευχθη, στη ΦΡΕΣΚΙΑ ΕΚΘΕΣΗ !!"
  ΠΑΠΑΚι:
  " το ΔΝΤ στις εκθεσεις μεχρι σημερα λεει το αντιθετο ! - Τις παλιες εκθεσεις!! )
  Στραβελακης:
  "Greece lost all fiscal targets - Spiegel"
  PAPAKi:
  " μηπως ειναι υποπτο το δημοσιευμα?" χαχαχαxax Ο Δρακος μου!
  Στραβελακης:
  ΡΕΝ - Εμεις οι Ευρωπαιοι εχουμε τους ιδιους ορους με το ΔΝΤ",
  ΝΑΙ λεει το ΠΑΠΑΚι...
  απο που ρε ΠΑΠΑΚι μου προκυπτει αυτο??!! απο πότε???
  που το λεει η Δανειακη Συμβαση?????

  Το Πρασινο Τρελλοκομειο !!!!!

  Ο δε Σταρκ (ΕΚΤ) ειπε οτι εχουμε 300δις Περισουσια !! με την αμμο μεσα!

  ΠΠ

 22. christof avatar
  christof 28/05/2011 20:34:54

  Το γραφειο τυπου της ΝΔ, πρεπει καθημερινα να απαντα στους αργυρονητους δημοσιογραφους,και να επαναλαμβανει τις θεσεις του Σαμαρα.Τα καρατικοδιαιτα και μεγαλοεκδοτικα ΜΜΕ βγαζουν συνεχως στα παραθυρα τους ιδιους βουλευτες της ΝΔ,που μας εφεραν στην αντιπολιτευση,ωστε ο κοσμος συνειρμηκα να πιστευει οτι στη ΝΔ δεν αλλαξε τιποτα, οτι με τους ιδιους αποτυχημενους θα κυβερνησει η ΝΔ.

 23. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 28/05/2011 20:35:08

  ΠΑΠΑΚι
  " την αποψη της Τροικας για το ΖΑΠΠΕΙΟ Ι την γνωριζουν ολοι !! θα ανεβασει το ελλειμμα "
  το ειπε !!!!! οπως το ΓΑΠ ειπε " δε θα μας αφησουν"....
  πανε καλα??? με ΨΕΜΜΑΤΑ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ??

  τι ειπε η Τροικα για το ΖΑΠΠΕΙΟ ΙΙ ??? μαθαμε απ τους ιδιους ??

  ΠΠ

  • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
   ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 28/05/2011 20:38:35

   * ΖΑΠΠΕΙΟ ΙΙ

   και καλα, και να το ειπε η Τροικα... εμεις θα μασησουμε?
   Πριν 1 χρονο τι ειπε η Τροικα για το σχεδιο ΓΑΠ ??? καλο πολυ καλο !! παρτε 4 δοσεις !!! χαχαχαχαχααα σημερα τι παθανε και δε θενε το ιδιο το παλιο τελειο προγραμμα???? εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε???????
   δεν περνανε αυτα !!! με τπτ !!!!! Ψεμμα στοΨεμμα !!

   ΟΥΣΤ

   ΠΠ

 24. Κρης avatar
  Κρης 28/05/2011 20:52:25

  h**p://www.youtube.com/watch?v=KyGxMR6Vq00
  ΠΑΠ οι κερδοσκοποι θα χασουν τα πουκαμισα τους

  (θαρρω τοτε δεν εβαφε τοσο πολυ το μαλι )

 25. παρατηρητής avatar
  παρατηρητής 28/05/2011 20:54:17

  Τι γίνεται με τις τηλεφωνικές γραμμές? Από τότε που έστειλα ένα σχόλιο για την επερχόμενη απόπειρα ελέγχου στο διαδίκτυο δεν μπορώ να στείλω σχόλιο. Έχει άλλος παρόμοιο πρόβλημα ; Eίναι η δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα που γίνεται αυτό. Ποιος παρεμβαίνει στις γραμμές ?

 26. Peris avatar
  Peris 28/05/2011 21:15:27

  Θυμηθείτε οτι οι επαναστάσεις με τα ΜΕΓΑΛΑ λόγια και τα τεράστια ΟΧΙ δεν βοήθησα τους λαούς- θα θυμίσω ότι η Αγγλία δεν είχε ποτέ κάποια σπουδαία επανάσταση αντίθετα με την Γαλλία και την γνωστή γαλλική επανάσταση - και όμως η εξέλιξή της αγγλίας ήταν επιτυχημένη ενώ η γαλλία για χρόνια έμεινε πίσω στην τεχνολογική εξέλιξη λόγω των διαρκών αντιπαλοτήτων- με αυτό τον τρόπο πήρε εδραιωσε την πρωτοκαθεδρία η Αγλλία.
  Η διαρκής άρνηση των ελλήνων να δούν την πραγματικότητα μας οδήγησε στην σημερινή κατάσταση- κοιτάξτε πρώτα στο καθρέπτη - μην ρίχνετε ευθύνες διαρκώς στους άλλους- το ελληνικό οικονομικό και πολιτικό σκηνικό θα ανατραπεί από εξω είτε το θέλουμε ή όχι γιατί απλώς δεν είμαστε ώριμοι να βρούμε λύσεις μόνοι μας.

 27. MANIA avatar
  MANIA 28/05/2011 21:18:31

  ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ!!!

 28. Orestios avatar
  Orestios 28/05/2011 21:19:29

  Το ΟΧΙ σε αυτό το επίπεδο είναι ένδειξη ωριμότητας.
  Όπως βλέπεται οι αιώνια έφηβοι παραμένουν εξαιρετικά ανώριμοι αφού είναι πρόθυμοι να τα δώσουν όλα και να λένε ναι σε όλα.

  • ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ avatar
   ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ @ Orestios 28/05/2011 22:17:02

   Λιγη φαντασια , να σκεφτει κανεις τι θα γινοταν αν ο Σαμαρας ελεγε ΝΑΙ.
   Με το ..κεφαλι θα μας πουλουσε ολους !!!
   Ελλαδα τερμα !

   • Orestios avatar
    Orestios @ ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 29/05/2011 01:29:23

    Η φαντασία αφορά όσους είναι ονειροπαρμένοι.

 29. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠ. avatar
  ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠ. 28/05/2011 21:36:29

  Δαμανάκη και Μπάμπης Παπαδημητρίου θα έπρεπε να έχουν ήδη κλήση από εισαγγελέα για διασπορά ψευδών ειδήσεων όπως ο κακομοίρης από την Κρήτη που βρήκε μπελά λόγω ενός email. Αυτά βέβαια αν υπήρχε σοβαρή δημοκρατία με κανόνες σε αυτόν τον τόπο. Ελλάδα ξύπνα επιτέλους.

 30. Νοήμων avatar
  Νοήμων 28/05/2011 21:59:13

  Γιατί δε μας λένε τα ΜΜΕ - ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΕΣ τι θα γίνει στην υποθετική περίπτωση που συνεναίσει ο Σαμαράς;
  - Θα γίνει πιο αποτελεσματικός ο Παπακωνσταντίνου και θα μαζέψει κανα φόρο;
  - Θα ξυπνήσει απ το λήθαργο ο Φον Δρούτσας;
  - θα γίνει πιο εργατικός ο Πάγκαλος;
  - Θα πιάσει καναν αλλοδαπό ο Παπουτσής;
  - Θα φτιάξει το ΕΣΥ ο βραχνο Λοβέρδος;
  - Θα φτάξει το Εκπαιδευτικό σύστημα η Αννούλα του Χιονιά;
  - Θα αλλάξει το κοιμισμένο του ύφος ο Πεταλωτής;
  - Θα φέρει επενδύσεις ο Κάλαχαν-Χρυσοχοίδης;
  - Θα παραλάβει τα Υποβρύχια ο Βενιζέλος και δε κλείσουν τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά τα μπουμπούκια που κουβάλησαν;
  -Θα μας καθηλώνει με την ευφράδεια λόγου της η Θεοδώρα Τζάκρη;

 31. ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ avatar
  ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 28/05/2011 22:10:14

  O ενας ΄τα φαγαμε μαζι' ο αλλος 'θα πεινασουμε μαζι' .
  Αχορταγα ζωα !

 32. Ετεός avatar
  Ετεός 29/05/2011 00:32:20

  " Η Ιστορία γράφεται με τα “οχι” "
  αυτό να το πείτε όταν θα εορτάζεται το ΟΧΙ του Μεταξά γιατί είναι άδικο για ένα Έλληνα σαν τον Μεταξά όπως τον διαχειρίστηκαν οι δήθεν ελληνικές κυβερνήσεις(πασοκ και νδ) τόσα χρόνια .Απαγορευόταν ακόμα και η αναφορά του ονόματος του στην τηλεόραση πρός χάριν της πουστοθολοκουλτούρας.

 33. daughter of mercy avatar
  daughter of mercy 29/05/2011 03:09:21

  Απορρίφθηκε από την Ολομέλεια της Βουλής η πρόταση για την σύσταση Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για το Λογιστικό Έλεγχο του Δημοσίου Χρέους από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ.

  Γιατί το απόρριψε και η ΝΔ?

 34. ΜΠΛΟΥΜ avatar
  ΜΠΛΟΥΜ 29/05/2011 03:35:14

  Στον Κώστα ( 7.43)
  Νομίζω να ακούσεις το ζάππειο ΙΙ.
  Οσο γι αυτό το "όλοι τα ίδια χάλια είναι, δεν ψηφίζω κανέναν", είναι αυτό που τους βολεύει, τους εχθρούς μας.
  Και πώς το προδικάζουν ότι κι αυτός θα μας κοροιδέψει?
  Αλλωστε είναι η τελευταία μας ευκαιρία.
  Είναι σπουδαίος που τους είπε ΟΧΙ κι αυτό δείχνει πόσο πιστός είναι σ΄αυτό το όχι στο μνημόνιο που είπε από την αρχή.
  Είναι αληθινός και πατριώτης.

 35. O Saligaras avatar
  O Saligaras 29/05/2011 04:09:28

  Αλήθεια,
  Υπάρχει κανείς που μπορεί να ισχυρισθεί
  πως ο Καραμανλής δεν μιλάει ή δεν ακούγεται;

 36. O Saligaras avatar
  O Saligaras 29/05/2011 04:11:40

  Αλήθεια,
  υπάρχει Ελληνική ψυχή
  που θα μπορούσε να πει
  πως ο Καραμανλής δεν μιλάει
  ή δεν ακούγεται κάθε λεπτό;

 37. hush avatar
  hush 29/05/2011 08:50:41

  Ετεός 29/05/2011 στις 12:32 am
  ας μη ξεχναμε οτι τη φωλια την ειχε λερωμενη, το οχι το ειπε στον φασισμο, γιατι περιμενε συνεργασια με το ναζισμο, ε?
  ας εχουμε τα ματια ανοιχτα το αυγο του φιδιου θελει λιωσιμο σε καθε βημα
  και τα χρυσα αυγα εδω, το ιδιο. ομελετα.

  • Ετεός avatar
   Ετεός @ hush 29/05/2011 14:47:52

   Ο Μεταξάς είχε λερωμένη την φωλιά του??? φίλε μου δεν ξέρεις τι λές. Λερωμένη την είχαν αυτοί που τον δολοφόνησαν ,για δές αυτό που είχε δημοσιεύσει το antinews για Λαμπράκηδες και Γερουλάνους. Για συνεργασία με Ναζί κλπ είναι ανοησία αυτά που λές διότι ο Μεταξάς είχε ήδη καταλάβει που πήγαινε το πράμα και ετοίμασε με τα λίγα που είχε την άμυνα της χώρας. μην ξεχνάμε οτι με σταφίδες Κρήτης αγόρασε από την Πολωνία τα λίγα αεροπλάνα που είχαμε. Είναι ντροπή να μιλάς για το Μεταξά και να λές για χρυσά αυγά κλπ. στα μούτρα σου ! Αλλά αυτή η νοοτροπία οδήγησε την χώρα στο χάλι. Αντε να βρεί ο Σαμαράς άντρες να τον βοηθήσουν στα ΟΧΙ. Που να βρεί ! μόνο κάτι σαν και σένα έμειναν στη Ελλάδα! Τουλάχιστον οι γερμανοί έγραψαν στην ανώτερη στρατιωτική σχολή (τότε η καλύτερη στον κόσμο)όπου φοίτησε "ουδέν πρόβλημα άλυτο δια τον Ιωάννη Μεταξά" σαν τους Έλληνες πιλότους που αρίστευσαν στο ΝΑΤΟ ,τους οποίους θα τους κατηγορείτε μετά από χρόνια και αυτούς οτι αφού ήταν στις σχολές του ΝΑΤΟ είναι και αυτοί φασίστες διότι ήταν με την υπερδήναμη!!!
   τυφλοπόντικες πότε θα δείτε το φως !!! σας πήδ...αν οι αριστεροί με την θολοκουλτούρα και το μόνο που βλέπετε είναι χρυσές μαλακίες.
   περαστικά σας Έλληνες τύπου κόρης Πολύδωρα !!!

   • Ετεός avatar
    Ετεός @ Ετεός 29/05/2011 14:49:20

    *υπερδύναμη

 38. Το μεγάλο ΌΧΙ avatar
  Το μεγάλο ΌΧΙ 29/05/2011 12:23:52

  Αγαπητέ αδέξιε.
  Η ιστορία δεν γράφεται με αφορισμούς. Το ζήτημα είναι να λες το όχι ή το ναι στο σωστό χρόνο, στο σωστό πλαίσιο. Σωστή κίνηση σε Και η ιστορία δεν γράφεται με συναισθηματισμούς. Λίγα παραδείγματα:
  α) Ο Στάλιν δεν δίστασε να πει ναι στο Χιτλερ υπογράφοντας σύμφωνο ειρήνης με τους Ναζιστές απλά για να κερδίσει χρόνο να προετοιμάσει τη χώρα και το στρατό για τη μάχη. Λιγο μετά ήρθε το όχι που αποτέλεσε την αρχή του τέλους για το ναζισμό.
  β) Ο Βενιζέλος ο αρχιτέκτονας της Ελλάδας των 2 ηπείρων και 5 θαλασσών, μετά την επιστροφή του δεν κατηγορούσε από το πρωι μέχρι το βράδυ τους αντιπάλους του για την καταστροφή, ούτε υπόσχονταν ότι πάλι με χρόνια με καιρούς δικά μας θα ‘ναι, αλλά έγινε ο αρχιτέκτων της ελληνοτουρκικης προσέγγισης. Επίσης πρότεινε για Νομπελ Ειρήνης τον Κεμάλ που έσφαξε χιλιάδες και ξερίζωσε εκατομμύρια Έλληνες. Δεν νομίζω ότι ο βενιζέλος ήταν ανθέλληνας.
  γ) Και ένα οικονομικό. Για την Μεγάλη Ύφεση του 1930, ο πρόεδρος Χούβερ δεν δίστασε να υιθετήσει το μεγαλύτερο πρόγραμμα δημοσίων δαπανών και επενδύσεων στην ιστορία πολιτικές αδιανόητες για τις ΗΠΑ. Η πολιτική του Χούβερ ήταν αυτή που καθιέρωσε τον κευνσιανισμό και αποτέλεσε τη βάση για την οικδόμηση του κοινωνικού κράτους στις ΗΠΑ.
  Και ρωτώ. Το να έλεγε ο Σαμαράς ένα ΝΑΙ (αλλά με επιφυλάξεις) τώρα (αυτά ακριβώς που είπε Λυκουρέτζος μετα την συνάντηση των πολιτικών αρχηγών στο Mega ότι η ΝΔ είναι υπερ της φιλελευθεροποίησης της οικονομίας και των ιδιωτικοποιήσεων) τι θα γίνονταν? Θα υποχρέωνε τον (τελειωμένο πολιτικά) ΓΑΠ να εφαρμόσει το μνημόνιο και να αντιμετωπίσει αυτούς που θίγονται περισσότερο δηλαδή την βολεμένη πασοκαρεια που είναι βολεμένη σε ΔΕΚΟ, οργασμούς και τους συνδικαΛΗΣΤΕΣ. Και αφου κολυμπούσε για 1,5 χρόνο ακόμα στα σκατά ο γιωργάκης είτε θα κατέρρεε είτε θα πήγαινε σε εκλογές και θα έπαιρνε ποσοστό ανάλογο του Καραμανλή. Το να επαναλαμβάνει όμως ο Σαμαράς το όχι πρώτων κουράζει τον κόσμο, μεταδίδει μια αντιπολίτευτική τακτική που παραπέμπει στο ξεπερσμένο ΠΑΣΟΚ και τέλος παίζει με την φωτιά γιατί αν μια τύχη και δεν πάρουμε την 5η δόση (και δεν πληρωθούν μισθοί και συντάξεις) ή σκάσει καμια τράπεζα και δούμε μια ωραία πρωία ουρές έξω από τις τράπεζες. τότε φοβάμαι ότι και ο Αντώνης θα φύγει νύχτα… Και όσοι πιστεύουν ότι καλύτερα είναι να γίνουμε Αργεντινή και να επιστρέψουμε στην δραχμή Καληνύχτα και Καλή Τύχη.

 39. Το μεγάλο ΌΧΙ avatar
  Το μεγάλο ΌΧΙ 29/05/2011 12:27:53

  Μια διόρθωση στο γ) γράφω "για την οικοδόμηση του κοινωνικού κράτους στις ΗΠΑ" όπου ΗΠΑ βάλτε Ευρώπη.
  Και η ανολοκλήρωτη πρόταση στην αρχή είναι Σωστή κίνηση σε λάθος χρόνο είναι λάθος κίνηση.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.