#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
05/07/2011 12:10
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Επείγουσα γενική διαταγή του ΠΑΣΟΚ για τις επιθέσεις εναντίον βουλευτών τουΓενικό Επιτελείο Ιπποκράτους

Γενική Διεύθυνση Πολιτικού Σχεδιασμού

Διεύθυνση Πολιτικού Ανταρτοπολέμου

Τμήμα Αντάρτικο Πόλεων

ΠΡΟΣ: Όλες τις διαθέσιμες δυνάμεις

ΚΟΙΝ: ΓΑΠ

Ε Π Ε Ι Γ Ο Υ Σ Α   Γ Ε Ν Ι Κ Η   Δ Ι Α Τ Α Γ Η

ΘΕΜΑ: Ο λαός ξεσηκώνεται – Η ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ

Εφιαλτικό Σαββατοκύριακο πέρασαν οι βουλευτές μας στην επαρχία. Όσοι δεν έμειναν σπίτια τους δέχθηκαν επίθεση από αγανακτισμένες λαϊκές δυνάμεις, που ήταν προφανώς οργανωμένες από τον ΣΥΡΙΖΑ (γιατί αλλιώς δεν εξηγείται το φαινόμενο).

Οι πληροφορίες από το επαρχιακό δίκτυο θέλουν έφιππο τον Αλέξη Τσίπρα να κατευθύνει σε όλη την Ελλάδα μικρές αντάρτικες δυνάμεις (όπως είπε ο Παπουτσής). Το βράδυ της Δευτέρας ήταν στην Ξάνθη και στη Θεσσαλονίκη. Το μεσημέρι της Δευτέρας στα Τρίκαλα. Την Κυριακή στον Πύργο.Την Παρασκευή ήταν στη Λαμία. Την Πέμπτη στο Βόλο. Πληροφοριοδότες λένε ότι το Σαββατοκύριακο εμφανίσθηκε σε Αλεξανδρούπολη, Πάτρα, Άρτα, Αγρίνιο, Κομοτηνή, ίσως και αλλού.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκινούσε μικρές εκδηλώσεις αποδοκιμασίας εναντίον των βουλευτών που ψήφισαν το ξεπούλημα της πατρίδας για να μην προσδώσουν τον Ηγέτη μας. Οι διαμαρτυρόμενοι εμφανίζονταν ξαφνικά και σε μικρό χρονικό διάστημα αυξάνονταν και πληθύνονταν με αθρόα συμμετοχή του τοπικού πληθυσμού, δημιουργώντας συνθήκες ανατροπής της τάξης. Σημειωτέον ότι δεν μιλούσαν ευγενικά και στον πληθυντικό στους βουλευτές μας, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις τους ζητούσαν να απομακρυνθούν με ελικόπτερο.

Παρά την κινητοποίησή μας οι αγανακτισμένοι αυξάνονται. Μάλλον ο κόμπος έχει φθάσει στο χτένι.

Η κατάσταση περιγράφεται ως εξής:

-Ξάνθη: Πολίτες αποδοκίμασαν τον υπουργό μας Σωκράτη Ξυνίδη.

-Θεσσαλονίκη: Πολίτες οργάνωσαν διαμαρτυρία έξω από την συγκέντρωση για το μεγάλο τοτέμ Ανδρέα Παπανδρέου, στην οποία μιλούσα εγώ, ο Γραμματέας Μας.

-Τρίκαλα:  Άτομα εισέβαλαν σε στούντιο τηλεοπτικού καναλιού φωνάζοντας συνθήματα εναντίον της βουλευτού μας Σούλας Μερεντίτη. Ευτυχώς ανάμεσά τους ήταν υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (άνεργη, πρώην μετανάστης στη Γερμανία) και η βουλευτής μπόρεσε να κάνει την αναγκαία σπέκουλα στα αθηναϊκά κανάλια.

Ατυχώς ανάμεσα στους διαδηλωτές ήταν και ο πρώην Γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Σωτήρης Τσουκαρέλης, ο οποίος στις δημοτικές εκλογές κατέβηκε με την Δημοκρατική Αριστερά. Όταν ακούσθηκε η ιδιότητά του (το όνομά του δεν πρόλαβαν καν να το πουν), ολοκληρώθηκε η τηλεφωνική σύνδεση – εκτιμούμε ότι δεν θέλουμε να έρθουμε σε αντιπαράθεση με την ΔΗΜΑΡ. Μας αρκεί που διέσπασαν την Αριστερά.

Σημειώνεται ότι τα εξτρεμιστικά στοιχεία είχαν ενημερώσει την Μερεντίτη ότι θα πάνε στον τηλεοπτικό σταθμό κατά την διάρκεια της εμφάνισής της, γεγονός που τα καθιστά πιο ακραία και επικίνδυνα, διότι (σε αντίθεση με τους πολιτικούς) ότι λένε το κάνουν.

Η βουλευτής μας φυγαδεύθηκε.

Επίσης γράφτηκαν συνθήματα στα γραφεία των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Να ενημερωθεί η Ασφάλεια ότι η μπογιά ήταν μαύρη και κόκκινη.

-Πάτρα: Εργαζόμενοι της ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ θέλησαν να δουν και να διαμαρτυρηθούν στον υφυπουργό Εργασίας μας Γιάννη Κουτσούκο. Τους απέτρεψε η Αστυνομία. Κρίμα και είχαμε κανονίσει ο υφυπουργός να πάει στο καζίνο του Ρίο και να εξαγγείλει 5.200 θέσεις εργασίας στην ευρύτερη περιοχή.

-Πύργος: Πολίτης σταμάτησε με την μηχανή του δίπλα στον βουλευτή μας Παναγιώτη Αντωνακόπουλο και τον επέπληξε δημοσίως.

-Λαμία: Ο βουλευτής μας Νίκος Τσώνης είπε στη Βουλή ότι όσοι του λένε να μην ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο είναι «τζάμπα μάγκες» και έμεινε εγκλωβισμένος για 2 ώρες από αγανακτισμένους. Όταν έφυγε του έριξαν τοπικά προϊόντα (γιαούρτι και αυγά).

Άγνωστοι κόλλησαν συνθήματα στα γραφεία των βουλευτών μας Νίκου Τσώνη και της Τόνιας Αντωνίου («εμείς σας ψηφίσαμε, εμείς σας αναιρούμε», «πουλάτε, πουλάτε. Ξύλο που θα το φάτε» κ.α.).

-Βόλος: Η βουλευτής μας Ροδούλα Ζήση φοβήθηκε από ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας που έλεγε ότι είναι εγκληματίες όσοι ψήφισαν να ξεπουληθεί ο δημόσιος πλούτος και δεν πήγε ένα βράδυ στο σπίτι της – είδε και κάτι φειγβολάν που κυκλοφόρησαν και… Ευτυχώς την ώρα των «επεισοδίων» βρισκόταν στην Αθήνα…

Αφίσες με ανατρεπτικό περιεχόμενο στα γραφεία των βουλευτών μας Ροδούλας Ζήση και Κώστα Καρτάλη.

-Άρτα: Αγανακτισμένοι κυκλοφόρησαν αφίσες με τους «ανεπιθύμητους» βουλευτές.

-Αγρίνιο: Γράφτηκαν συνθήματα στα γραφεία μας. Η βουλευτής μας Σοφία Γιαννακά εξέφρασε την ενόχλησή της για την ποιότητα των συνθημάτων.

-Κομοτηνή: Κυκλοφόρησαν αφίσες ανατρεπτικού περιεχομένου. Γράφτηκαν συνθήματα στα γραφεία μας.

-Αλεξανδρούπολη: Κυκλοφόρησε αφίσα ανατρεπτικού περιεχομένου («Καταζητούνται») με τους βουλευτές μας Όλγα Ρενταρή Τέντε, Γιώργο Ντόλιο και Ελένη Τσιαούση.

Γράφτηκαν συνθήματα στο γραφείο της πρώτης. Να ενημερωθεί η Ασφάλεια ότι τα συνθήματα ήταν με μπλε μπογιά.

Οι ημέτερες δυνάμεις κινήθηκαν άμεσα στις περισσότερες των περιπτώσεων. Σε κεντρικό επίπεδο:

-Αποκαλύψαμε το σατανικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Γραμματέας του Κινήματος είπε ότι ο Τσίπρας είναι ο «αρχηγός των μπαχαλάκηδων» και αράδιασε 3-4 ονόματα στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που θέλουμε να τα εμπλέξουμε.

-Ζητήσαμε τα στελέχη του να κλειστούν στα σπίτια τους και να μην κυκλοφορούν ακόμα και αν γίνεται ο χαμός στην πόλη τους. Στο θέμα αυτό εκτιμάμε ότι πρέπει να γίνει δουλειά ακόμη.

-Απαιτήσαμε δηλώσεις νομιμοφροσύνης και καταδίκης της βίας από όλα τα κόμματα. Τις πήραμε.

-Έκτακτα τηλεδικεία στήθηκαν στο Μεγάλο Κανάλι με έτοιμες τις καταδικαστικές αποφάσεις.

-Επιστρατεύσαμε και τον κυβερνητικό επίτροπο (συγγνώμη) εκπρόσωπο, παρά το ότι αυτές οι καταστάσεις δεν ταιριάζουν καθόλου με τον χαρακτήρα του και του είχαμε υποσχεθεί ότι αυτά είναι σχέδια που ανήκουν στο παρελθόν. Το ίδιο κάναμε και με την παλαιά φρουρά (Πεταλωτής και σία) που ξέρουν τη δουλειά.

ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ.

Για την Γραμματεία του Εθνικού Συμβουλίου

(υπογραφή δυσανάγνωστος)

ΣΧΟΛΙΑ

 1. manos avatar
  manos 05/07/2011 12:19:13

  Μήπως κάνετε κάποιο λάθος?
  Επείγουσες γενικές διαταγές έβγαζαν οι δυνάμεις κατοχής σε παλιότερα χρόνια.
  Εδώ υποτίθεται ότι έχουμε δημοκρατία. Τα μέτρα είναι για το καλό μας.
  Εμείς είμαστε βλάκες που δεν το βλέπουμε. :-)

 2. zap-zap avatar
  zap-zap 05/07/2011 12:20:57

  απίστευτο κείμενο.
  (αλλά είπαμε, του Κουβέλη της "υπεύθυνης" αριστεράς ήταν η τύπισσα που την έπεσε στην Μερεντίτη. Να δούμε τώρα αν θα καταδικάσει ο κολλητός του Καρχιμάκη το μέλος του κόμματος του...)

 3. Sta_a avatar
  Sta_a 05/07/2011 12:23:44

  Αν θυμάμαι καλά στις δημοτικές εκλογές όλο το πασοκοκράτος είχε πάει στην
  Θράκη να βοηθήσει τον Ξυνίδη και τους άλλους να κερδίσουν τις εκλογές. Μάλιστα, ξόδεψαν 500.000 ευρώ για να μεταφέρουν άτομα απο την τουρκία για να ψηφίσουν τον Πασόκο Περιφερειάρχη. Ας με διαψεύσει κάποιος/α. Το είχα διαβάσει αυτό στην olympia.gr τότε.

 4. Κώστας Ροδινός avatar
  Κώστας Ροδινός 05/07/2011 12:34:31

  Η σύγκρουση του ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι στρατηγική επιλογή.
  Εξυπηρετεί αφάνταστα τηνΚυβέρνηση.

  Πρώτον, απο-μαζικοποιεί τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας. Ποιός θα πάει σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας όπου πρωτοστατεί ο ΣΥΡΙΖΑ;

  Δεύτερον, περιθωριοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ για να ενισχύσει τον Κουβέλη.

  Τρίτον,σηκώνει κουρνιαχτό για να περνάει από τη Βουλή τα νομοθετήματα του Μεσοπρόθεσμου και αποπροσανατολίζει τη συζήτηση από την ζοφερή οικονομική επικαιρότητα.

  Τέταρτον, επειχειρεί να εμφανίσει την αντίθεση στο Μεσοπρόθεσμο ως αντίδραση "εξτρεμιστικών στοιχείων" και όχι καθολική αντίδραση της κοινωνίας.

  Πέμπτον, κλείνει τις διαρροές ψηφοφόρων του πρός τον ΣΥΡΙΖΑ. Μεταξύ τους λειτουργούσε πάντα η θεωρία των "συγκοινωνούτων δοχείων".

  Τέλος,κλείνει το μάτι προς τα συντηρητικά τμήματα της κοινωνίας.

  • drider avatar
   drider @ Κώστας Ροδινός 05/07/2011 12:56:49

   Καλό σας μεσημέρι,
   το σημαντικότερο που γράφεται είναι το τέταρτο σημείο περί εκφοβισμού της κοινωνίας, έτσι ώστε να απονομιμοποιηθούν οι αντιδράσεις και να σταματήσουν.
   Ασύμμετρες απειλές και θεωρίες συνωμοσίας και τρομοκρατίας...

  • A.K. avatar
   A.K. @ Κώστας Ροδινός 05/07/2011 13:01:25

   Εξαιρετική ανάλυση. Συμφωνώ με κάθε λέξη.

  • ataktos avatar
   ataktos @ Κώστας Ροδινός 05/07/2011 13:16:05

   τόσα χρόνια το ΠΑΣΟΚ συνήθισε στα ροδοπέταλα και δάφνες ..... τώρα τους κακοφαίνεται το γιουχάρισμα ... άρε ευαισθησίες που απόχτησαν ....

  • Tasos avatar
   Tasos @ Κώστας Ροδινός 05/07/2011 13:32:30

   θα διαφωνίσω στο 2ο γιατί όσο να ναι το να φταίει μονίμως ο ΣΥΡΙΖΑ για οποιαδήποτε διαμαρτυρία, πέσιμο, γαλλικά κλπ κάπου προκαλεί απορίες και ένα κομμάτι του κόσμου βλέπει πιο συμπαθητικά κάποιον που σε άλλες περιστάσεις απλά θα τον "έγραφε" (βοηθάει και η ρητορική στην αντιπολίτευση που κάνει).
   Επιπλέον δεν νομίζω ότι πετυχαίνει να εμφανίσει την αντίδραση ως προνόμιο του ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε οι ίδιοι το πιστεύουν ούτε και κανείς άλλος στην κοινωνία (εκτός από καταπράσινα πρόβατα).
   Συμφωνώ ότι προσπαθεί να ομογενοποιήσει τις αντιδράσεις αλλά η τακτική τους είναι ανεπαρκής και αυτό όχι επειδή έκαναν μια ατυχή επιλογή αλλά απλά καμία τακτική δεν μπορεί να πετύχει σε αυτό το πράγμα.
   Ο θεός ο ίδιος να κατέβει με πράσινη φανέλλα και να τους πεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει για όλα, είναι χαμένοι από χέρι.

  • dimitrisag avatar
   dimitrisag @ Κώστας Ροδινός 05/07/2011 14:58:40

   Νομίζω ότι η οργή είναι τόση που άνοιξε
   τον ασκό του Αιόλου για τα καλά. Τίποτε δεν μπορούν να
   μαζέψουν πια. Εσπειραν ανέμους και θα
   εισπράξουν θύελλες!

  • Dee Jay Stelios avatar
   Dee Jay Stelios @ Κώστας Ροδινός 05/07/2011 15:12:29

   Φίλε Κώστα έχεις δίκιο σε αυτά που λες,μην ξεχνάς όμως ποιός είπε πρώτος 'θα μας πάρουν με τις πέτρες'.Το ΠΑΣΟΚ είναι μανούλα να πετάει την μπάλα στην εξέδρα,εως πότε όμως?

 5. ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ avatar
  ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ 05/07/2011 12:39:21

  ΚΑΛΟΟΟΟΟΟ !
  ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.
  ΟΔΟΣ ΜΕΡΛΙΝ ,ΑΘΗΝΑΙ.
  Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΥΣ
  ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ

 6. Pikis avatar
  Pikis 05/07/2011 13:23:26

  Συγγνώμη για το τυπογραφικό λάθος. Καρχιμάκης.

 7. st.takis avatar
  st.takis 05/07/2011 13:26:25

  ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ...................

  • Παστός Αστός avatar
   Παστός Αστός @ st.takis 05/07/2011 17:38:11

   http://www.antinews.gr/2011/06/25/108716/#comment-747520

 8. Γιάννης Φαίλτωρ avatar
  Γιάννης Φαίλτωρ 05/07/2011 13:32:15

  Ας μην ξεχνάμε και τα εξής
  Ο Σύριζα σε βασικά και κομβικά σημεία, ταυτίζεται απόλυτα με το εκσυγζρονιστικό στρατόπεδο (ανθρώπινα δικαιώματα, μειονότητες, ΜΚΟ). Αποτέλεσε το φορέα εκκόλαψης των διαννοουμένων που ρίχνουν νερό στο μύλο της Παγκοσμιοποίησης. Η στόχευσή του μπορεί να μη μην γίνεται για την αποδυνάμωσή του, αλλά για την ενίσχυσή του. Δεν είναι τυχαίο ότι προσπαθούν να ταυτίσουν κάθε γεγονός αντίδρασης με το Σύριζα. Μπορεί να είναι η εξ αριστερών βαλβίδα εκτόνωσης του συστήματος και ταυτόχρονα ανάχωμα στην διαρροή ψήφων προς τα δεξιά. Κάτι ανάλογο, νομίζω έγινε και με τη Σπίθα του Μίκη, όπου με τα υπόλοιπα του Ανδρεϊκού ΠΑΣΟΚ (Κασιμάτης, Μπέης, Μητρόπουλος κλπ) προσπάθησαν να σημιουργήσουν πολιτικό φορέα στα αριστερά του ΠΑΣΟΚ για να διοχετευθεί το κίνημα των Αγανακτισμένων. Η Σπίθα βέβαια αργοσβήνει καθώς πολλοί εγκατέλειψαν το εγχείρημα αφήνοντας το Μίκη μόνο. Η αριστερά αυτού του είδους χρησιμοποιείται από το καθεστώς ως δικλείδα ασφαλείας.

  • Tasos avatar
   Tasos @ Γιάννης Φαίλτωρ 05/07/2011 13:40:29

   Συμφωνώ μέχρι κεραίας!
   Παραδοσιακά το ΠΑΣΟΚ είχε εσωτερικές εφεδρείες κι όταν αυτές τελειώνουν, ανέκαθεν φρόντιζαν να έχουν εφεδρείες ασφαλείας στη γειτονιά τους.
   Αν ΝΔ-ΛΑΟΣ χαρακτηρίζονται "πολυκατοικία", ετούτοι εδώ είναι ουρανοξύστης με το νεόκοπο ΠΑΣΟΚ στο ρετιρέ, το βαθύ ΠΑΣΟΚ στα μεσαία πατώματα και την ευρεία κεντροαριστερά (που αυτοχαρακτηρίζεται ως η μια και μόνη "δημοκρατική" παράταξη) στα θεμέλια.

 9. neos avatar
  neos 05/07/2011 13:34:02

  Και στην Καλυμνο ειχαμε αποδοκιμασιες σε Βουλευτη του Πασοκ,κ.Κασσαρα. Σας παραθετω το βιντεο http://www.youtube.com/watch?v=AD2U4VCf9H0&feature=feedlik

 10. Κυνηγός avatar
  Κυνηγός 05/07/2011 13:35:25

  Και αν δεχθούμε αυτά που μας λέτε, τότε γιατί και εσείς κάνατε τα ίδια (εκβιασμό - απειλές) στους βουλευτές του ¨κόμματος¨ σας;; Όταν απειλείτε και εκβιάζετε εσείς τους πολίτες, ρίχνοντας τους τόνους χημικά και ξυλοκοπώντας τους, πως θέλετε να προστατευτούν οι πολίτες; Εκβιάσατε τον Λαό και του στερήσατε και το πιο απλά, αυτά τα προς το ζην.
  Εδώ φτάσατε σε σημείο να παραχωρήσετε την Εθνική κυριαρχία της χώρας και κάνατε κουρελόχαρτο το σύνταγμα.
  Σας φτύνουν κύριοι, δεν βρέχει!!
  Ότι σπείρατε θα θερίσετε...
  Σπείρατε ανέμους και θα θερίσετε θύελλες!!

  Ένας από τους χιλιάδες-εκατομμύρια των πολιτών,
  που αντιστέκονται και θωρακίζονται μπροστά στην λαίλαπα σας.

 11. axis avatar
  axis 05/07/2011 13:36:57

  Ποιον κοροϊδεύουν; Υπάρχει άνθρωπος στην Ελλάδα που να μην θέλει να τους γιουχάρει, εκτός από τον διορισμένο στο δημόσιο κομματικό στρατό του ΠΑΣΟΚ; Μην στεναχωριέστε. Κανένας δεν πιστεύει πως όλοι όσοι τους κράζουν είναι συνασπιστές.

 12. dealex avatar
  dealex 05/07/2011 13:42:09

  ρε παιδια αν ο συριζα εχει τοσους οπαδους σε ολοκληρη τη χωρα θα επρεπε να ειχε 15% στις εκλογες!!!

 13. Anna avatar
  Anna 05/07/2011 13:50:42

  Αν ίσχυαν αυτά, ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχε ποσοστό......80%!!! Εγώ θυμάμαι ότι είχε ένα φτωχούλι 4.6% στις βουλευτικές. Κολοκύθια τούμπανα, κανείς δεν τα πιστεύει αυτά. Θα συμφωνίσω όμως ότι κατάφερε να καπελώσει το Σύνταγμα, με αποτέλεσμα πολύς κόσμος (μέσα στους οποίους είμαι και έγω) να μη θέλει πια να κατέβει. Εξακολουθώ να είμαι αγανακτισμένη, αλλά δε θέλω να με οργάνωνει το ΣΥΡΙΖΑ η οποιδήποτε άλλο κόμα. Τα μεγάφωνα στην πλατεία με έκαναν να μην ξαναπάω. Τα μεγάφωνα, όχι τα ΜΑΤ.

  • daughter of mercy avatar
   daughter of mercy @ Anna 05/07/2011 14:32:18

   Πάρε την Ελληνική σημαία μαζί σου, σαν το λιβάνι ένα πράμα...

   • ό παγωτατζής avatar
    ό παγωτατζής @ daughter of mercy 05/07/2011 14:53:47

    ύγε! Εύγε!
    ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ......!!
    .......Δια πάσαν πολιτικήν νόσον και αριστερήν μ@λ@κία

 14. Μ.Γ avatar
  Μ.Γ 05/07/2011 14:24:35

  Sieg Heil !!!

 15. kris avatar
  kris 05/07/2011 14:57:47

  Να βάλομε τα πράγματα σε μια σειρά, βασισμένοι σε γεγονότα και όχι σε εικασίες και μισόλογα, ή σε διαιρέσεις και κριτικές προσώπων (σωστές ή λάθος), που σκορπούν οι καλοπληρωμένοι παπαγάλοι.
  1. ΣΥΡΙΖΑ. Είναι σήμερα το μοναδικό κόμμα που μπορεί, και έχει και τα στελέχη, για να είναι βάσιμος αντίπαλος του ΠΑΣΟΚ σε τυχόν νέες εκλογές. Ή ακόμη και σε περίπτωση δημοψηφισμάτων - αλλαγής του Συντάγματος κ.λπ. Γι' αυτό ακριβώς στοχοποιείται. Και για όλους τους λόγους που ανέφερε ο Κώστας Ροδινός παραπάνω. Η εναλλακτική λύση του ΠΑΣΟΚ σήμερα, είναι η Νέα Δημοκρατία, και δεκανίκια η Δημοκρατική Αριστερά, η Δημοκρατική Συμμαχία, και βέβαια και το ΛΑΟΣ. Μην ξεχνάμε ακόμη, ότι στα γεγονότα των πλατειών, κρίσιμο και καθοριστικό αρνητικό ρόλο έπαιξε το ΚΚΕ.
  Τι μένει;; Ο ΣΥΡΙΖΑ.
  2. Η Σπίθα του Μίκη. Φιμώθηκε και χτυπήθηκε βάναυσα. Επειδή λοιπόν δεν μπορούν να την χτυπήσουν ιδεολογικά, χτυπούν τη Σπίθα μέσω προσώπων (θεοδωράκης, Κασιμάτης, Μπέης κ.λπ.). Όμως ιδεολογικά δεν έχω ακούσει ακόμη καμμία κριτική από κανένα. Μα Σπίθα δεν είναι τα πρόσωπα. Είναι οι πολίτες που την πλαισιώνουν. Όταν ξεκίνησε η Σπίθα, απλά δεν υπήρχε κανένα κίνημα αγανακτισμένων. Αν ήθελαν (η κυβέρνηση και τα αφεντικά τους) την δημιουργία της Σπίθας, γιατί την φίμωσαν. Για βάλτε το μηχανάκι λίγο να δουλέψει.
  Προσέξτε! Έχει καταφέρει η Κυβερνητική Προπαγάνδα, να δημιουργήσει μια εντύπωση αρνητική-απεχθή, χτυπώντας τα πρόσωπα, και φιμώνοντας την αλήθεια. Η μεγάλη μερίδα των Ελλήνων Πολιτών είναι θύμα της φασιστικής προπαγάνδας του ΠΑΣΟΚ.
  Για τον Έλληνα Πολίτη σήμερα, Αγανακτισμένοι, ΣΥΡΙΖΑ, Σπίθα και όποιος συντάσσεται απέναντι στην προδοσία, σε μνημόνια και μεσοπρόθεσμα, πρέπει να είναι η βάση που θα χτυπήσει και θα διώξει τη χολέρα. Αρκεί να είμαστε όλοι μαζί. Το ξαναλέω ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Να το ξαναπώ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Αυτός είναι ο φόβος και ο τρόμος του Γιωργάκη. Του κάθε θλιβερού Γιωργάκη.
  Ξυπνήστε, ενωθείτε, τελειώσατε (εννοώ με τον Γιωργάκη).
  Με αγάπη από την Κρήτη.


  Δεν έχω καταλάβει πως υπόλοιπα του Ανδρεϊκού ΠΑΣΟΚ (Κασιμάτης, Μπέης, Μητρόπουλος κλπ) προσπάθησαν να σημιουργήσουν πολιτικό φορέα στα αριστερά του ΠΑΣΟΚ για να διοχετευθεί το κίνημα των Αγανακτισμένων

 16. Σύντεκνος avatar
  Σύντεκνος 05/07/2011 14:58:34

  Δεν ειμαι συριζα, αλλα ετσι που βλεπω την χουντα να πολεμαει τον συριζα μου φαινεται οτι θα παρει διψηφιο ποσοστο στις εκλογες.

 17. dim2w avatar
  dim2w 05/07/2011 14:59:38

  Όταν τρώει ένα ΦΡΕΣΚΟ γιαούρτι ένας βουλευτής είναι βίαιη επίθεση κατά της Δημοκρατίας! Όταν ψεκάζονται 100.000 Ελληνες με ΛΗΓΜΕΝΑ χημικά είναι απλά Τετάρτη...

  • daughter of mercy avatar
   daughter of mercy @ dim2w 06/07/2011 05:14:32

   Καλό+++++++++++

 18. dead by dawn avatar
  dead by dawn 05/07/2011 15:04:25

  Ο φωστηρας της κοινοβουλευτικης αφασιας Κος Καρχιμακης ζει σε αλλον πλανητη και αυτα που λενε για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τα πιστευουν ουτε τα μικρα παιδια.
  Αυτα τα λενε για να συσπειρωσουν τους λιγοστους ψηφοφορους που τους εμειναν,κατι κρατικοδιαιτους Πασοκους και να μαζεψουν τα προβατα στο μαντρι.
  Εαν παραδεχθουν δημοσια οτι τα γιουχαισματα προερχονται απο τον Αγανακτησμενο Λαο,εχουν σβησει.
  Καιρος να πατε σπιτια σας,σας εχουμε σκυλοβαρεθει να σας βλεπουμε και να ακουμε τισ ιδιες ανοησιες,ετσι και αλλοιως σε λιγο καιρο θα φατε φουμο,γραμμενοι στα μαυρα καταστιχα της ιστοριας.

 19. Φ. avatar
  Φ. 05/07/2011 15:09:07

  Ο Παπουτσής απειλεί πως θα καλέσει τους πρασινοφρουρούς να υπερασπιστούν τους εντολοδόχους του Λαού
  http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63199373
  Χαχα, αντε να το κάνει να δούμε τί (χρώμα) φάτσες θα κατέβουν;

 20. ΑΡΚΑΣ avatar
  ΑΡΚΑΣ 05/07/2011 15:10:12

  To eperotise o Kammenos sti Vouli...... ean einai alitheia......


  h**p://www.youtube.com/watch?v=OFNLDquQkXw&feature=player_embedded#at=113

 21. ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ avatar
  ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ 05/07/2011 15:17:30

  EMENA ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΙΚΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
  ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '80 ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΑΝ "ΝΑΖΙ"
  ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΧΜΗ ΤΗΝ ΦΥΛΛΑΔΑ ΤΗΣ "ΑΥΡΙΑΝΗΣ" ΚΑΙ ΤΟΝ "ΣΚΑΙ"
  ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΓΕΝΕΕΣ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΙΣ.
  ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ ΤΑΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ?
  Η ΥΨΙΣΤΗ ΜΟΡΦΗ ...ΠΑΧΥΔΕΡΜΙΑΣ.

 22. DIM avatar
  DIM 05/07/2011 15:22:58

  Παραπομπη σε σχολιο με τιτλο ΒΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ και υποτιτλο Η ΕΠΙΦΑΝΕΙΟΥΧΟΣ ΒΙΑ ΤΗΣ ΠαΣοΚοΛΗΣΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΝ ΤΩ ΒΑΘΕΙ ΒΙΑΣ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΟΦΑΣΙΣΜΟΥ στο athadim.blogspot.com, στο οποιο παρατιθεται ενα χαρακτηριστικο αποσπασμα του Sartre.

 23. ΝΤΑΝΤΟΝ avatar
  ΝΤΑΝΤΟΝ 05/07/2011 15:26:16

  Σωστά ...,

  Παρακαλώ να συμπεριληφθεί στην ¨Ανακοίνωση προς τους πραίτορες του ΠΑΣΟΚ ¨ και το παρακάτω ¨τρομοκρατικό αντάρτικο ψήφισμα¨ ( το οποίο συμβαίνει να μην είναι ¨εικονικό¨ , αλλά πραγματικό ) που θα πρέπει να προβληματίσει ΚΑΙ ¨ οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση¨ σκοπεύει να το διαδεχτεί και τυγχάνει , ίσως , να είναι ¨οπαδός της συνέχειας του κράτους¨ , δηλαδή θα θελήσει να τηρήσει τις προδοτικές αντιλαϊκές συμβάσεις και συμφωνίες που θα έχει υπογράψει η αμέσως ¨προηγούμενη κυβέρνηση¨ !

  ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

  ΨΗΦΙΣΜΑ :

  Η Λαϊκή Συνέλευση της Πλατείας Συντάγματος 3-7-2011

  Οι ''Αγανακτισμένοι'' απειλούν τους επενδυτές !

  Τον «πόλεμο με όλα τα μέσα» κήρυξε... η λαϊκή συνέλευση των ''Αγανακτισμένων'' της πλατείας Συντάγματος στους ντόπιους και ξένους επενδυτές, στην Τρόικα και στις τράπεζες!

  Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, την Κυριακή το βράδυ, η κάτω πλατεία αναφέρει κατά λέξη τα εξής:

  ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
  «Μια έκπτωτη και δικτατορική ελληνική κυβέρνηση που δεν εκπροσωπεί τον λαό αυτής της χώρας, μόλις ψήφισε νομοσχέδια με τα οποία σκοπεύει να εκποιήσει την δημόσια ελληνική περιουσία και γη, ενάντια στην θέληση της μεγάλης πλειονότητας του λαού.

  Ενημερώνουμε όσους διαβλέπουν μια επενδυτική ευκαιρία, ότι δεν θα αργήσουμε να ανατρέψουμε αυτήν την κυβέρνηση, που σύντομα θα λογοδοτήσει για τα εγκλήματά της απέναντι στον λαό και στην χώρα.
  Οι υπογραφές και τα νομοσχέδιά της είναι άκυρα. Δεν τα έχει επικυρώσει ο ελληνικός λαός και βεβαίως δεν τα αναγνωρίζει.

  Προειδοποιούμε κάθε επίδοξο επενδυτή να μην σκεφτεί καν να πλησιάσει σε δημοπρασία η εκποίηση της δημόσιας περιουσίας ή γης μας και πολύ περισσότερο να μην την αγοράσει.

  Εκτός του ότι όταν επανακτήσουμε ως λαός την κυριαρχία της χώρας μας θα χάσει ό,τι αγόρασε, τα χρήματά του που συμμετείχαν στην παράνομη συναλλαγή δεν θα του επιστραφούν.

  Επίσης, τον προειδοποιούμε ότι μέχρι να ξαναποκτήσουμε τον έλεγχο της χώρας, στα πλαίσια υπεράσπισης των δικαιωμάτων μας, όπως αυτά απορρέουν και από το Σύνταγμα της Ελλάδας αλλά και από τα διεθνώς αναγνωρισμένα δικαιώματα των λαών και των ανθρώπων, θα κάνουμε ό,τι είναι αναγκαίο μέσα από την αυτο-οργάνωσή μας για να ακυρώσουμε στην πράξη και να σαμποτάρουμε την τυχόν επένδυσή του.

  Ας μην τολμήσει λοιπόν κανείς επίδοξος επενδυτής να κάνει ψώνια ευκαιρίας δημόσιας περιουσίας και γης στην Ελλάδα, εκτός κι αν αντιλαμβάνεται το υψηλό ρίσκο της επένδυσής του.

  Σε αυτή την περίπτωση, η επένδυσή του θα «είναι ευπρόσδεκτη» στην χώρα, όπου όταν στερείς την ελευθερία στο λαό της, ξέρει να γεννά έναν Κανάρη ή να κάνει συντρίμμια μια γέφυρα στον Γοργοπόταμο.

  Η Λαϊκή Συνέλευση της Πλατείας Συντάγματος 3-7-2011»
  ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

  ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-7-2011 από directNEWS.gr

  http://www.directnews.gr/greece/4142-2011-07-04-08-15-40.html

 24. Τάκης avatar
  Τάκης 05/07/2011 15:36:30

  Πάρτε δρόμο παπατζήδες,λαοπλάνοι, ψεύτες και κλέφτες που κοροιδεύετε και αυτούς αυτούς δεν σας ψήφισαν.

 25. Απλά Εγώ avatar
  Απλά Εγώ 05/07/2011 16:21:46

  http://www.eglimatikotita.gr/2011/07/t_05.html

  ο κ. Παπουτσής αναρωτήθηκε: «Έχουν σκεφτεί αυτοί που δεν βρίσκουν μια λέξη να καταδικάσουν αυτά τα φαινόμενα κατά συναδέλφων μου και υιοθετούν τέτοιες πρακτικές, τι θα γίνει αν απευθυνθούμε και εμείς στους ψηφοφόρους μας; »

  Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης, επεσήμανε και αυτός με τη σειρά του ότι θα μπορούσαν να αντιδράσουν και ψηφοφόροι από το ΠΑΣΟΚ ενάντια αυτών που επιτίθενται σε βουλευτές , ωστόσο, όπως είπε, δεν γίνεται κάτι τέτοιο

  (είναι ικανοί για τα πάντα!!)

  Και οι λαγοί:
  Από τον ΛΑΟΣ ο Αθανάσιος Πλεύρης τόνισε ότι πρέπει σιγά - σιγά να λεχθούν με το όνομα τους τα πράγματα, γιατί αυτές οι πρακτικές κλιμακώνονται ενώ ζήτησε από το προεδρείο της να ευαισθητοποιηθεί σχετικά με τα πανό που είναι αναρτημένα έξω από το Κοινοβούλιο. (δηλαδή τί να κάνει; να διατάξει τα ΜΑΤ να τα κατεβάσουν;)

 26. GGK avatar
  GGK 05/07/2011 16:56:19

  ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ Η ΣΟΦΙΑ(ΓΙΑΝΝΑΚΑ).Η ΑΦΙΣΣΑ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ WANTED,Η ΦΩΤΟ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΗ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ.ΠΟΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ?? ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ ΛΕΕΙ ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΟ ¨ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ- ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ -ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ" ΠΟΣΟ ΠΟΙΟ ΚΟΣΜΙΟΙ ΠΙΑ???ΑΓΡΙΝΙΟ -ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΠΡΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ

 27. Αλέξης avatar
  Αλέξης 05/07/2011 17:07:25

  Το εθνόσημο με τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ λείπει.

  • daughter of mercy avatar
   daughter of mercy @ Αλέξης 06/07/2011 05:17:24

   Δεν λείπει, έσβησε!

 28. JOHN avatar
  JOHN 05/07/2011 19:09:18

  ΟΙ δημοσκοπησεις λενε οτι πανω απο 85% διαφωνουν με τα μετρα της κυβερνησης(απολυτη αναντιστοιχια με τη βουλη).Το ΠΑΣΟΚ οπως φανηκε μεταξυ χρεους και δημοκρατιας ειχε εξωθεν εντολη να εξυπηρετησει πασει θυσια το χρεος.Χρισημοποιησε καθε αθεμιτο μεσο για να το πετυχει απο εκβιασμους εως τα γνωστα της πλατειας Συνταγματος.Οι πρωτεργατες πια εχουν ν αντιμετωπισουν το μισος οσων εξαθλιωνονται απο τα εξοντωτικα αυτα μετρα.Και αυτοι δεν ειναι μονο Συριζαιοι οπως ισχυριζονται οι δημιοι,ειναι ολος σχεδον ο Ελληνικος λαος,ανεξαρτητως πολιτικων πεπηθησεων.Και το μισος σε πολλες περιπτωσεις γινεται απελπισια οπου ο απελπισμενος δεν κοιταζει δημοκρατικες εκτροπες και πρασινα αλογα(αυτα ισχυουν στις δημοκρατιες)Ζηταει τη πραγματικη τιμωρια ολων των επιορκων που τον πουλησαν,και αν δεν του τη παρεχει η δικαιωσυνη την επιβαλλει με οποιοδηποτε μεσο!Εχουμε πολλα παρομοια ιστορικα προηγουμενα.

 29. δημης avatar
  δημης 06/07/2011 00:15:34

  -ΠΟΙΟΙ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ;;;;
  -ΠΟΙΟΙ ΟΡΓΑΝΩΝΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ;;;;;
  -ΠΟΙΩΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΑΡΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΠΑΧΑΛΑ;;;
  -ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΖΑΝ ΣΕ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΤΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ
  -ΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΝΘΑΡΡΥΝΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ;;;
  -ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ;;;;
  ΑΡΑ ΟΤΙ ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΘΕΡΙΖΟΥΝ....
  ΚΑΛΗ ΣΟΔΕΙΑ ΕΠΟΜΕΝΩΣ....
  ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ...ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΟΠΑΔΩΝ ΣΑΣ (ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ) ΕΝΤΟΠΙΣΤΕ ΤΙΠΟΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥΣ ΘΑΛΑΜΟΥΣ Ή ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΠΟΤΑ..ΚΑΤΑΚΟΜΒΕΣ....

 30. dead by dawn avatar
  dead by dawn 11/07/2011 12:22:40

  Τους ειδαμε και τους πρασινοφρουρους στην αναρτηση του πανω στην τοπικη Πασοκ Τουμπας Θεσσαλονικης-το πανω εγραφε "εξω τα γραφεια της Χουντας απο τις γειτονιες μας",μαζευτηκαν οι πρασινοφρουροι σε μια γειτονικη καφετερια,και τρωγανε ησυχα-ησυχα στην μαπα την αναρτηση του πανω απο τους Αγανακτισμενους,και μονο οταν αυτοι απομακρυνθηκαν αρκετα,τοτε μονο πηγανε να το κατεβασουν.
  Ειναι και αυτοι απονομιμοποιοιμενοι στις γειτονιες τους,οσο και οι βουλευτες τους που γιουχαρονται οπου βρεθουν,οποτε αφειστε τον Παπουτση να λεει οτι θελει οτι οι ψηφοφοροι του Πασοκ θα αντιδρασουν............

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.