#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
18/05/2013 07:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Εθνικοσοσιαλισμός και ΟμοφυλοφιλίαΑγαπητό Antinews,

Με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα στην ελληνική Βουλή και τις ιδεολογικές αναφορές της Χρυσής Αυγής στον εθνικοσοσιαλισμό (αναφορές τεκμηριωμένες πληθωρικά με δικά τους βιβλία και άρθρα) θα ήθελα να ενημερώσω τους αναγνώστες σας για μια σχέση μάλλον άγνωστη στο ευρύ ελληνικό κοινό: την σχέση εθνικοσοσιαλισμού και ομοφυλοφιλίας. Όχι του (νεο)εθνικοσοσιαλισμού ως ιδεολογίας σήμερα, αλλά του κινήματος των εθνικοσοσιαλιστών (Nationalsozialisten, “Nazi”) που έφερε τον Αδόλφο Χίτλερ στην εξουσία.

Θα ήθελα να τονίσω από την αρχή ότι εδώ δεν πρόκειται για αναλύσεις κατόπιν εορτής και θεωρητικολογίες σχετικά με εικαζόμενα κίνητρα και τα λοιπά: αναφέρομαι σε στοιχεία και έρευνες, ότι οι πρώιμοι ναζί και κυρίως η ηγετική ομάδα δεν ήταν απλώς σε συντριπτικό ποσοστό ομοφυλόφιλοι, αλλά πως το ίδιο το κίνημα των εθνικοσοσιαλιστών ως κίνημα, ήδη από τις απαρχές του, είχε καθαρά ομοφυλοφιλικό χαρακτήρα. Γι’ αυτό και οι διώξεις των ομοφυλοφίλων από το Γ’ Ράϊχ, και πάντοτε μετά την «Νύχτα των Μεγάλων Μαχαιριών» ήταν σαφώς ηπιότερες από τις λοιπές διώξεις που ενήργησαν οι Ναζί, ενώ έλαβαν χώρα μόνο μετά από εσωκομματική πολιτική πίεση.

Για το ζήτημα έχουν δημοσιευθεί άπειρα μελετήματα, με γνωστότερο το “The Pink Swastika: Homosexuality in the Nazi Party” των Scott Lively και Kevin Abrams (Veritas Aeterna Press 1995), πολυσυζητημένο διεθνώς και διαθέσιμο στο διαδίκτυο. Εδώ θα βασιστούμε (ενίοτε μέχρις απευθείας μεταφράσεως) σε μια εργασία του Dr.  Michael W. Johnson, διδάκτορος πολιτικών επιστημών του Massachussets Institute of Technology και μεταδιδακτορικού ερευνητή του Harvard University, εξέχοντος στελέχους του αμερικανικού στρατού. Δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό The Geopolitical Strategist  (Τεύχος XVIII, αρ. 3, 1η Αυγούστου 2002) και φέρει τον τίτλο “Homosexuality: The Essence of Nazism”, οι παραπομπές μας σε αυτό θα σημειώνονται με αγκυλωτές καμπύλες (η ίδια η φράση «αγκυλωτές καμπύλες» είναι εξόχως ταιριαστή με το θέμα μας), ο αριθμός των οποίων θα αντιστοιχεί στις υποσημειώσεις της εργασίας του Johnson. Πρέπει να σημειώσουμε ότι η συζήτηση αυτή θεωρήθηκε από το ομοφυλοφιλικό κίνημα στην Αμερική ως απειλή, ως προσπάθεια συσχετισμού όχι του ναζισμού με την ομοφυλοφιλία, αλλά της ομοφυλοφιλίας με τον ναζισμό, και γι’ αυτό πολεμήθηκε σκληρά – αλλά αυτή η πτυχή του ζητήματος δεν ενδιαφέρει την μικρή μας μελέτη, εδώ θα ασχοληθούμε καθαρά με την ιστορική πλευρά του πράγματος.

Μας ενδιαφέρουν τρεις πτυχές του ζητήματος: (α) οι ομοφυλοφυλικές ρίζες του εθνικοσοσιαλιστικού κινήματος, (β) οι ομοφυλοφυλικές προτιμήσεις σχεδόν όλων των κορυφαίων Ναζί και (γ) η καλά κρυμμένη ομοφυλοφιλία του ίδιου του Αδόλφου Χίτλερ.

(α) οι ομοφυλοφυλικές ρίζες του εθνικοσοσιαλιστικού κινήματος

Πριν ήδη από τα προεόρτια του ναζισμού, η Γερμανία ζούσε μια περίοδο απελευθέρωσης της ομοφυλοφιλίας, η οποία πυροδοτήθηκε εν πολλοίς και από το σκάνδαλο Eulenburg στην αυλή του Κάιζερ Wilhelm II, το οποίο ξέσπασε το 1907: με αντάλλαγμα την κολακεία, ο Κάιζερ επέτρεπε στον πρίγκηπα Philipp von Eulenburg και στον κόμη Kuno von Moltke την διατήρηση ενός παλατιού ομοφυλοφιλικών σεξουαλικών οργίων, το Liebenburg (κατά λέξη «πύργος της αγάπης»). Την τελευταία δεκαετία του 19ου αιώνα, ο Magnus Hirschfeld προωθεί την θεωρία του «τρίτου φύλου» για την ομοφυλοφιλία, ενώ σχεδόν ταυτοχρόνως ο KarlFischer von Steglitz ιδρύει τα Wandervogel («περιπλανώμενα πουλιά»), οργάνωση που όπως είναι πασίγνωστο αποτελεί τον άμεσο πρόγονο των εθνικοσοσιαλιστικών ομάδων, βασική πηγή μετέπειτα επάνδρωσής τους. Στην οργάνωση Wandervogel «οι κοινωνικοί δεσμοί ήταν βασικά σεξουαλικού τύπου, ακόμα κι αν μια πολύπλοκη υπερδομή σκίαζε το γεγονός» [22]. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ετεροφυλοφιλικούς δεσμούς, θα αντέτεινε κάποιος. Όμως, στην οργάνωση γίνονταν πρακτικά δεκτοί μόνον άντρες! [23] Ναι μεν η βασική οργάνωση Wandervogel έκρυβε τον θεμελιώδη ομοφυλοφιλικό χαρακτήρα της, αλλά η πτέρυγα νέων Jung-Wandervogel που ιδρύθηκε το 1910 από τον Willy Jansen προωθούσε την ομοφυλοφιλία ανοικτά και σταθερά. Στην σαφώς ομοφυλοφιλική οργάνωση Wandervogel πρωτοεμφανίζονται βασικά στοιχεία του εθνικοσοσιαλιστικού «τύπου»: ο χαιρετισμός «Χάιλ!» (Heil) και η «αρχή του αρχηγού» (Führerprinzip) – η «μη αμφισβητήσιμη ετοιμότητα να υποταχθείς σε έναν ηγέτη» [27]. Η ακροδεξιά πτέρυγα των Wandervogel δημιουργήθηκε και διατρανώθηκε πολύ πριν την δημιουργία της αντίστοιχης ακροαριστερής [28]: «το νεανικό αυτό κίνημα ήταν [...] η αρχή ενός επαναστατικού δυναμισμού που καταλήγει στον Ναζισμό» [29]. Το έδαφος ήταν εύφορο: το 1913, στην Γερμανία των 65 εκατομμυρίων είχαν υπολογιστεί περίπου 1.200.000 ομοφυλόφιλοι από το ινστιτούτο του Hirschfeld, ενώ μόνο στο Βερολίνο υπολογίστηκαν 56.000, οι οποίοι το 1919 είχαν ξεπεράσει τους εκατό χιλιάδες. Το 1914, το Βερολίνο είχε 40 ομοφυλοφιλικά μπαρ, τα οποία μέχρι το 1932 είχαν φτάσει τα 300. [32, 71].

Όταν ιδρύθηκαν τα περίφημα Freikorps, η γενιά των Wandervogel μετατράπηκε σε Freikorpskämpfer, φέροντας μαζί και την ομοφυλοφιλική δράση στην νέα οργάνωση. «Εκατοντάδες πρώην μέλη των Wandervogel βρέθηκαν στα Freikorps μετά τον Α΄ ΠΠ: τα περισσότερα από αυτά έγιναν κατόπιν μέλη του ναζιστικού κόμματος, το 1923 με την διάλυση των Freikorps» [45]. Υπολογίζεται ότι το 48,6% των μελών του ναζιστικού Κόμματος προέρχονταν από τα Freikorps, [50] ηγετικές μορφές των οποίων ήταν άνθρωποι γνωστοί για την ομοφυλοφιλία τους, όπως ο Gerhard Rossbach, μέγας ήρωας των γερμανών εθνικιστών νέων, και ο Peter vonHeydebreck. Φημολογείται μάλιστα ότι ο ίδιος ο Rossbach οδήγησε τον Ernst Röhm στην ομοφυλοφιλία, αν δεν το έκανε ο υπασπιστής του Edward Heines [52].

(β) οι ομοφυλοφυλικές προτιμήσεις σχεδόν όλων των κορυφαίων Ναζί

Όταν ο Χίτλερ ξεκινά την καριέρα του ως δημόσιου ομιλητή στις 24 Φεβρουαρίου 1920 στο Hofbrauhaus του Μονάχου, η συνεργασία του με τον έμπειρο Röhm του εξασφάλιζε την ευταξία των συνάξεων [56, 57].  Σε αντάλλαγμα, ο Röhm γέμιζε τα SA με ομοφυλοφίλους στρατιώτες, αλλά και δικούς του σεξουαλικούς συντρόφους. Ο ίδιος ο Χίτλερ έλεγε πως «ένας Θεός ξέρει ότι τα αγόρια μου δεν είναι ακριβώς άγγελοι, αλλά και δεν αναμένεται από αυτούς να είναι» [59]. Ο Röhm έδωσε στον Χίτλερ ένα σώμα προσωπικών υποστηρικτών και σωματοφυλάκων, άπαντες εκ των οποίων ήταν ομοφυλόφιλοι [60]. Μέχρι το καλοκαίρι του 1934, τα SA ήταν γεμάτα ομοφυλοφίλους και κυρίως στα ηγετικά τους κλιμάκια [64] – ο Röhm πίστευε ότι «αυτά που ισχύουν για τις μάζες δεν δεσμεύουν την ελίτ: δεν την δεσμεύει τίποτα! Ούτε οι ηθικοί κανόνες ούτε τα προγράμματα» [65]. Το κλίμα ήταν εύφορο για αχαλίνωτη ομοφυλοφιλική σεξουαλική δράση στις τάξεις των οργανώσεων, με το βαθύ δέσιμο των ανδρών μεταξύ τους [66].

Η σχέση της ανόδου του ναζισμού με την ομοφυλοφιλία δεν έμεινε απαρατήρητη. Το 1934, ο Μαξίμ Γκόρκι γράφει κατ’ εντολήν του Στάλιν για την «μπουρζουάζικη βρωμιά» της ομοφυλοφιλίας και την σχέση της με την άνοδο του ναζισμού στην Γερμανία [75].

Στις 30 Ιανουαρίου του 1933, o Χίτλερ ανεβαίνει στην εξουσία αναλαμβάνοντας Καγκελάριος. Στις αρχές του Μαίου του 1933, οι φαιοχίτωνες των SA πυρπολούν την βιβλιοθήκη του Ινστιτούτου Σεξουαλικής Έρευνας του Magnus Hirschfeld στο Βερολίνο, η οποία περιέχει χιλιάδες στοιχεία και έγγραφα για τους ομοφυλοφίλους. Αυτή η βιβλιοθήκη περιείχε «τουλάχιστον 40.000 βιογραφικά σημειώματα και καταγεγραμμένες εξομολογήσεις, οι οποίες κατεδείκνυαν ότι ούτε το 10% των ανδρών που το 1933 έλαβαν την εξουσία στην Γερμανία δεν ήταν ετεροφυλόφιλοι» [83].

Το επόμενο έτος λαμβάνει χώρα η «Νύχτα των Μεγάλων Μαχαιριών». Όμως εκεί θανατώνονται λιγώτεροι από 200 άνθρωποι, ενώ τα εγγεγραμμένα μέλη των ομοφυλοφιλικών οργανώσεων το 1933 ξεπερνούσαν τα 2.000.000, όπως είπε ο ίδιος ο αρχηγός των SSHeinrich Himmler σε ομιλία του το 1937 [121]. Στατιστικά η χιτλερική «εκκαθάριση» ήταν ελάχιστη για να ανατρέψει τον ομοφυλοφιλικό χαρακτήρα του ναζιστικού κινήματος. Ο ομοφυλοφιλικός χαρακτήρας κυβερνά στην χιτλερική Νεολαία, η οποία είχε 6.000.000 μέλη το 1936. Όταν ο Baldur von Schirach, στρατηγός των SA υπό τον Röhm και αρχηγός της Νεολαίας συλλαμβάνεται για ομοφυλοφιλικά όργια, ο ίδιος ο Χίτλερ παρεμβαίνει για να απελευθερωθεί [127].

Ο μετέπειτα διωγμός των ομοφυλοφίλων από το Γ΄ Ράϊχ, ο οποίος ουδέποτε πήρε αριθμητικά χαρακτηριστικά γενοκτονίας, δεν σχετίζεται τόσο με την ομοφυλοφιλία καθ’ εαυτήν, όσο με την αποθάρρυνση των ομοφυλοφιλικών αντί των ετεροφυλοφιλικών σχέσεων για τις μάζες (όχι όμως και για την ελίτ, για την οποία «δεν ισχύουν κανόνες»). Οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις δεν παράγουν απογόνους και έτσι είναι αντίθετες στους δημογραφικούς στόχους των Ναζί για το γερμανικό έθνος [120].

Από τους ελάχιστους ετεροφυλοφίλους της ναζιστικής ηγεσίας, το «νούμερο δύο», ο Hermann Göring ήταν κεκρυμμένα παρενδυτικός, τραβεστί, αλλά όχι ομοφυλόφιλος [128]. Όμως το «νούμερο δύο», ο Rudolf Hess, ήταν γνωστός στους ομοφυλοφιλικούς κύκλους ως «Δεσποινίς Άννα» (Fräulein Anna) [129]. Η αδιαφορία του για τις γυναίκες ήταν διαβόητη, ενώ περίπου παραδέχθηκε την ομοφυλοφιλία του στις ανακρίσεις του μετά την διαφυγή του στην Αγγλία το 1940. Ακόμα και οι ναζιστές συνωμότες για την δολοφονία του Χίτλερ, ο κόμης von Stauffenberg και ο κόμης von Helldorf, ήταν ομοφυλόφιλοι [136,137]. Στην άνω των πέντε χιλιετιών καταγεγραμμένη παγκόσμια ιστορία υπήρξε μία και μόνον μία διακυβέρνηση ιδρυθείσα, κατακυριευμένη και διευθυνομένη από ομοφυλοφίλους : το Γ΄ Ράϊχ.

(γ) η καλά κρυμμένη ομοφυλοφιλία του Αδόλφου Χίτλερ, και πριν και μετά το 1934

Η περίπτωση του Χίτλερ είναι ιδιάζουσα, καθώς ενώ όλα τα στοιχεία μας δείχνουν πως ήταν ομοφυλόφιλος και δη παθητικός, ο ίδιος έτρεφε άσβεστο μίσος για την ομοφυλοφιλία. Δεν θα μιλήσουμε εδώ για την αναφορά του Igra, ότι σε ενημερωτικό σημείωμα του Αυστριακού Κάιζερ προς διάφορες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις δηλώνεται πως ο Χίτλερ βιοπορίσθηκε ως αρσενική πόρνη στην Βιέννη το 1907-1912 και στο Μόναχο το 1912-1914 [88]. Ούτε για την γνωστή ψυχιατρική αναφορά του 1943 υπό τον Dr. Walter Langer, η οποία αποχαρακτηρίστηκε απόρρητη και δημοσιεύθηκε το 1968 [89].

Το κλειδί της κατανόησης των γεγονότων βρίσκεται στο αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι ο Χίτλερ ήταν μονόρχις, ότι διέθετε μόνο έναν όρχι, όπως αναφέρει η σοβιετική αυτοψία του Μαίου 1945 στο απανθρακωμένο πτώμα του, η οποία επίσης δημοσιεύθηκε το 1968 [93]. Το πρακτικό αποτέλεσμα αυτού του οργανικού προβλήματος του Χίτλερ ήταν η σεξουαλική ανικανότητα, μερική ή ολική [94]. Τρομοκρατημένος από την σκέψη της συνουσίας με γυναίκες λόγω της ανικανότητάς του [95], ο Χίτλερ ήταν δυσλειτουργικός στον ανδρικό/ενεργητικό ρόλο και μπορούσε να λειτουργήσει σεξουαλικά μόνον ως παθητικός, συνεπαγωγή του οποίου όταν συνδυαστεί με τον σαδομαζοχισμό του είναι η σεξουαλική ευχαρίστηση με την υποταγή και τον εξευτελισμό. Στην μελέτη του Johnson, σελίδες 11-13, μπορεί κανείς να δει μια μεγάλη σειρά πρόσθετων ενδείξεων πέρα από την σωματική του ανικανότητα, οι οποίες καταλήγουν στο συμπέρασμα της σχεδόν σίγουρης ομοφυλοφιλίας του. Οι σχέσεις του με γυναίκες ήταν επίσης απολύτως δυσλειτουργικές, αφού δύο εξ αυτών αυτοκτόνησαν επιτυχώς και άλλες δύο το αποπειράθηκαν.

Από τις απαρχές του κινήματος του ναζισμού μέχρι όλες σχεδόν τις ηγετικές του μορφές και τον ίδιον τον Χίτλερ, ο εθνικοσοσιαλισμός έχει ως βασικό χαρακτηριστικό την ομοφυλοφιλία, «την δύναμη του υπερανθρώπου να υπερβαίνει τις βιολογικές ανάγκες της μάζας και να αρδεύει την σεξουαλικότητα από την ατόφια δύναμη του συντρόφου ως ίσος προς ίσον», όπως θα έλεγαν σήμερα οι αμερικανοί Gay Aryans – Gay White Supremacists. Η ομοφυλοφιλία θεωρείται τελικά σε αυτό το ρεύμα σκέψης ανώτερη, μια γεύση τελειότητας. Οι εν Ελλάδι εθνικοσοσιαλιστές ακολουθούν αυτήν την κρυμμένη «εθνικοσοσιαλιστική ορθοδοξία» ή δεν είναι ακόμη πλήρως εθνικοσοσιαλιστές και πραγματικοί μιμητές των ιστορικών προτύπων τους;

Με όλα αυτά καταλήγουμε στο ειλικρινές ερώτημα: μήπως η όλη ιστορία με το εθνικοσιαλιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής και την «υπερανδρική» δράση του δεν είναι τίποτα παραπάνω από την στρεβλή αναζήτηση λίγου ανορθόδοξου ερωτισμού; Μήπως η απελευθέρωση αυτών των ανθρώπων, να κάνουν αυτό που πραγματικά και ενδόμυχα -ενίοτε εν αγνοία τους- επιθυμούν, θα έβαζε τέλος σε όλη αυτή την υπέρμετρη βιαιότητα του Λαϊκού Συνδέσμου; Εδώ θα έβρισκε εφαρμογή η περίφημη ρήση του Μάο: «αφήστε όλα τα λουλούδια να ανθίσουν»...

Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας.

Περικλής Ι. Τσιμούχας

Ιατρός

Ενδεικτική παράθεση πηγών (από έρευνες και επιστημονικά άρθρα μέχρι περιοδικά και blogs)

Homosexuality: The essence of Nazism

The Pink Swastika – Gay Nazis

The Pink Swastika [Wikipedia]

Sexuality of Adolf Hitler [Wikipedia]

The truth about homosexuality and the Nazi Party

The Pink Swastika: Homosexuality in the Nazi Party

Hitler was gay - and killed to hide it

National Socialist League – Sexual Freedom for Aryans [Wikipedia]

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Δρυς avatar
  Δρυς 19/05/2013 08:17:06

  Καταπληκτικό άρθρο. Συγχαρητήρια.

  ΥΓ: Και είχα μια απορία πάντα γιατί οι χρυαυγίτες έχουν τόσο μειωμένες τις γυναίκες.

 2. nikoa avatar
  nikoa 19/05/2013 09:25:33

  ΓΙΑΤΡΕ, ΕΥΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΥΜΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ. ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ,ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΕΣΒΥ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΟΛΕΜΟΥ , ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΟΠΩΣ Π.Χ. ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΟΠΟΥ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΡΕΜ ΚΑΙ ΕΙΣΕΒΑΛΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΡΟΖ....
  ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ (ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ) ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΟΞΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ

 3. ΠΙΛΟΤΟΣ avatar
  ΠΙΛΟΤΟΣ 19/05/2013 10:21:02

  Κι άλλο αυτογκόλ... !

 4. B.Q avatar
  B.Q 19/05/2013 10:24:47

  '' Η ομοφυλοφιλία θεωρείται τελικά σε αυτό το ρεύμα σκέψης ανώτερη, μια γεύση τελειότητας. Οι εν Ελλάδι εθνικοσοσιαλιστές ακολουθούν αυτήν την κρυμμένη «εθνικοσοσιαλιστική ορθοδοξία» ή δεν είναι ακόμη πλήρως εθνικοσοσιαλιστές και πραγματικοί μιμητές των ιστορικών προτύπων τους;''
  Eνδιαφέρουσα η αναφορά-ανάλυσή σας κ. Τσιμούχα και ...ανατρεπτική!
  Ωστόσο η προσπάθεια συσχετισμού της ομοφυλοφιλίας που καταφεύγει-στεγάζεται και τελικά καλύπτεται αποκλειστικά από το ....φερετζέ του ναζισμού (της Χ.Α και καλά) και της υπερβολικής εκδήλωσης ενός ''αμφίβολου'' ανδρισμού που αισθάνεται την ανάγκη συνεχώς να αυτοεπιβεβαιώνεται μέσω της άσκησης βίας, είναι παρακινδυνευμένη.
  Μάλλον αδικείτε όλο άρθρο σας με την τελευταία παράγραφο, γιατί αν επιχειρήσουμε να ερμηνεύσουμε την πολιτική και τους πολιτικούς, με γνώμονα τις ψυχοσεξουαλικές παθογένειες και τα απωθημένα που κουβαλούν :-), φοβάμαι πως κανείς τους τελικά δε θα...γλιτώσει!! Και αν το προεκτείνουμε και σε ολόκληρη την κοινωνία μας, αφήστε καλύτερα....
  Υ.Γ. : Διαβάστε όμως παρακαλώ σωστά το ''Τάδε έφη Ζαρατούστρα'' του Νίτσε, ώστε να μην συγχέετε τον ''Υπεράνθρωπο'' που περιγράφει, με τον υπάνθρωπο του Χιτλερισμού. Είναι ο ίδιος Υπεράνθρωπος για τον οποίο πάλεψε ισόβια με τον εαυτό του ο Νίκος Καζαντζάκης, είναι η γενναία προτροπή του ανθρώπου, να υπερβεί το κτήνος.
  Καλή σας ημέρα.

  • Lichnee avatar
   Lichnee @ B.Q 19/05/2013 10:30:25

   +1000 BQ

 5. Lichnee avatar
  Lichnee 19/05/2013 10:29:41

  Ωραία ανάλυση συνάδερφε.
  Φωτίζει άγνωστες πτυχές του NSDAP του Αδόλφου και των μαινάδων του (τα SA ακριβώς αυτό ήταν -μαινάδες- πριν αντικατασταθούν από τα Waffen-SS μετά τη νύχτα των μεγάλων μαχαιριών).

 6. Θηβαίος avatar
  Θηβαίος 19/05/2013 11:39:36

  Α! ρε τι μαθαίνουμε. Και εμείς νομίζαμε ότι οι Εγγλέζοι είναι οι πρώτοι διδάξαντες πισωγλέντηδες. Εδώ οι γερμαναράδες είναι πρωταθλητές. Και ξέρετε αυτό το χούι είναι και κληρονομικό δεν φεύγει. Αμ τώρα εξηγείται γιατί φτιάχνουν τόσο καλά πισωκίνητα αυτοκίνητα.

  • kostas.k avatar
   kostas.k @ Θηβαίος 19/05/2013 18:29:52

   νομίζω οι αρχαίοι Θηβείς πρέπει να ήταν οι πρώτοι διδάξαντες...

  • Κυθήριος avatar
   Κυθήριος @ Θηβαίος 19/05/2013 21:41:41

   Ἄμ,οἱ γιαπωνέζοι πού φτιάχνουν καλά ἐμπροσθοκίνητα,δέν μποροῦν νά καυχηθοῦν γι' αὐτό...

 7. WY avatar
  WY 19/05/2013 13:08:01

  **ο εθνικοσοσιαλισμός έχει ως βασικό χαρακτηριστικό την ομοφυλοφιλία**
  ...............................................................................................................................................

  Κι εγώ θεωρούσα,μέχρι πρίν διαβάσω αυτήν τήν επιστημονικήν ανάλυση τού γιατρού(????),ότι ή άνοδος τών ποσοστών τού ΣΥΡΙΖΑ στό 27%,οφείλεται σ΄αυτό ακριβώς τό βασικό πολιτικο-φιλοσοφικο-ιδεολογικό χαρακτηριστικό του!!!
  Πάλι λάθος εκτίμηση!!
  Άς ρωτήσω καλύτερα όμως τήν Κωνσταντοπούλου,τόν Τατσόπουλο ή ακόμη καί τόν Μπουτάρη!!!!!

  Υ.Γ.
  Πάντως,διαβάζοντας αυτήν τήν επιστημονική ανάλυση,μάθαμε ότι ή Ευρώπη (κι όχι μόνον) υπετάχθη στίς ορδές τών εκατ. ομοφυλοφίλων στρατιωτών τής Wehrmacht καί πιλότων τής Luftwaffe κι οί δέ Χ.Αγίτες,πωλούν φτερά καί πούπουλα στήν Κουμουνδούρου καί κατά Βερέμη,μαζί μέ τόν............... Κολοκοτρώνη !!!!

  • GO avatar
   GO @ WY 19/05/2013 14:16:23

   Εεπ; Τι έγινε;
   Εθίγησαν ιερά και όσια;

   • WY avatar
    WY @ GO 19/05/2013 18:37:37

    @@@
    GO είπε:
    19/05/2013 στις 2:16 pm
    Εεπ; Τι έγινε;
    Εθίγησαν ιερά και όσια;
    _____________________________________

    Εμένα όχι!!!!
    Άλλά πολύ θά γούσταρα,εάν έβλεπα στήν tv π.χ. τόν Κασιδιάρη αγκαζέ μέ τόν Μπουτάρη καί τόν Τατσόπουλο καί κολλητά τήν Κωνσταντοπούλου ή τήν Δούρου,στό επικείμενο gay parade τής Θεσ/κης,πού διοργανώνει ή **Συλλογικότητα τών gay τής Κουμουνδούρου** καί νά διαδηλώνουν υπέρ τού γάμου (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) μεταξύ ομοφυλοφίλων!!!!
    Φυσικά εσύ θά είσαι παρών/-ούσα καί θά τό απαλαμβάνεις εκ τού σύνεγγυς!!!!!!!
    Τυχερέ!!!!!

    • GO avatar
     GO @ WY 19/05/2013 23:14:19

     Αποστομώθηκα.

 8. ΠΙΛΟΤΟΣ avatar
  ΠΙΛΟΤΟΣ 19/05/2013 13:41:35

  Δηλαδή βλέπετε συνεργασία στο Δήμο Αθηναίων ;

 9. Γεωργία avatar
  Γεωργία 19/05/2013 14:12:24

  Πολύ καλό άρθρο!!
  Και από εμένα τα συγχαρητήριά μου.

 10. Σωτ Μητραλ avatar
  Σωτ Μητραλ 19/05/2013 14:43:01

  !!!!!!!!!

 11. GO avatar
  GO 19/05/2013 14:59:01

  Και τον Μιχαλολιάκο, βαριά ν' αναστενάζει.

 12. ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ avatar
  ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ 19/05/2013 15:12:32

  αν ανατρέξετε στο παρελθόν(αρχαιότητα+πιο πρόσφατο) παντου υπάρχουν υπόνοιες για ύπαρξη+διατήρηση ομοφυλικών σχέσεων μεταξύ οπλιτών (ιερός λόχος Θηβών, Αθηναίοι,εκστρατευτικό τάγμα κρούσεων του κόκκινου στρατού κ.λ.π). Η σκόπιμη ανάπτυξη τους οφείλεται σε πολλόυς λόγους που δεν χρειάζεται να αναπτυχθούν επί του παρόντος. Δεν ξέρω πρέπει να σοκαριστούμε με κάτι επειδή είχαν ομοφυλοφιλικές σχέσεις? αναιρεί η όποια "ιδιατερότητα" τους το γεγονός ότι δεν ήταν αφοσιομένοι +αποτελεσματικοί στρατιώτες?? Μάλλον δεν προσεγγίσατε σωστά το θέμα,οι διάφορες αδερφότητες στηρίζονται σε παντελώς διαφορετικούς όρκους πίστησ και αφοσίωσης+έτσι ήταν και οι ναζί στις αρχές του περασμένου αιώνα. Η προσπάθεια προσομοίωσης της νταβραντίλας των μελών της χ.α με την υποκρυπτόμενη 'πουστάρδα' μόνο γέλιο προκαλεί (χωρίς να αποκλείεται το γεγονός ότι η υπερβολική εκδήλωση ανδρισμού να σημαίνει κάτι αλλά όχι ότι είναι και κανόνας). Δεν μένει παρά να δούμε άγημα τησ χ.α να παρουσιαστεί σε gay-parade, θα έχει πολύ ενδιαφέρον τότε να δούμε τι ισχύει+τι όχι.

 13. Απορών avatar
  Απορών 19/05/2013 15:19:59

  Είναι γνωστή η σχέση του ναζισμού με την ομοφυλοφιλία (με προεξάρχουσα μορφή τον Ρεμ) σε όλα τα επίπεδα... αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι ισχύει και αντίστροφα ο συσχετισμός.
  Προσέξτε τη λατρεία προς το γυμνό ανδρικό σώμα (αγάλματα) στη ναζιστική τέχνη η οποία ομοιάζει μεν με το σοσιαλιστικό ρεαλισμό αλλά προτιμά το γυμνό (αντιθέτως δεν θα βρείτε την ίδια τάση για το γυναικείο σώμα). Προσέξτε, επίσης, την ομοφυλοφοβία και το μισογυνισμό του συνόλου σχεδόν των οπαδών του εθνικοσοσιαλισμού... ψυχαναλυτικά δεν χρειάζεται να πω τι συνήθως εκφράζει αυτή...
  Τέλος, επειδή το άρθρο είναι αρκετά εμπεριστατωμένο ως προς την εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία, η δική μου μικρή συμβολή θα αφορά στους νεοναζί:
  Το πιο γνωστό ηγετικό στέλεχος των νεοναζί στη Γερμανία Michael Kühnen:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_K%C3%BChnen
  Αντίστοιχη περίπτωση στην Αγγλία Nicky Crane:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Nicky_Crane

  Ελπίζω τα παραπάνω να μην αποτελέσουν αφορμή επίθεσης εναντίον των ομοφυλοφίλων. Το μόνο που τους έλλειπε ήταν η μορφή ότι είναι κρυπτοναζί... όπως είπα ο αντίστροφος συσχετισμός δεν ισχύει.

  • Σωτ Μητραλ avatar
   Σωτ Μητραλ @ Απορών 19/05/2013 18:09:23

   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ἡ μία ἔκπληξη μετὰ τὴν ἄλλη!

  • kostas.k avatar
   kostas.k @ Απορών 19/05/2013 19:06:15

   η ομοφυλοφοβία και ο μισογυνισμός στις ψυχο-επιστήμες σημαίνουν (αδρά-και λίγο αβασάνιστα) φόβο και μίσος (γιά το διαφορετικό ?), βασικά συστατικά μιάς παρανοικού τύπου διεργασίας...

 14. Πνεύμα_αντιλογίας avatar
  Πνεύμα_αντιλογίας 19/05/2013 15:50:44

  Μια ερώτηση μόνο, γιατρέ: Ο υπερβάλλων ανδρισμός που χαρακτηρίζεται από επαναλαμβανόμενους, σε βαθμό βαρετής γραφικότητας, αρρενωπούς αφορισμούς τύπου "αν σε είχα, όταν ήμουν καραβανάς στη ΣΧΑΛ, θα σ' έστρωνα καλά" σε ποια ψυχοπαθολογική κατηγορία υπάγεται;;;..

  • kostas.k avatar
   kostas.k @ Πνεύμα_αντιλογίας 19/05/2013 19:09:09

   σε καμμία..πρόκειται περί έρωτος...που αδυνατεί να κρυφτεί...

   • Πνεύμα_αντιλογίας avatar
    Πνεύμα_αντιλογίας @ kostas.k 20/05/2013 02:10:12

    Ακριβώς. Αγνός, αρχαιοελληνικός έρως για τα "κρινένια χεράκια" του Τατσόπουλου.

 15. Tolis avatar
  Tolis 19/05/2013 16:22:35

  Ας μην μπερδευουμε τα πραγματα.....
  Η ΧΑ ειναι φασιστες και πρεπει να αντιμετωπιστουν απο τον νομο και την κοινωνια. Ας αφησουμε τους gay ησυχους.

 16. ΠΙΛΟΤΟΣ avatar
  ΠΙΛΟΤΟΣ 19/05/2013 17:42:56

  Κι εγω που νόμιζα πως το " άντε καλέ " ακούστηκε απο τα αριστερά...

  • B.Q avatar
   B.Q @ ΠΙΛΟΤΟΣ 19/05/2013 18:54:35

   Ήταν...αριστερά όπως βγαίνουμε και δεξιά όπως μπαίνουμε...

 17. Απορών avatar
  Απορών 19/05/2013 17:54:23

  Μα τους gay ήσυχους τους αφήνουμε, δεν κατηγόρησε κανείς τους gay αλλά τους νεοναζί λόγω της υποκριτικής τους ομοφυλοφοβίας με τον ίδιο τρόπο που κανείς δεν κατηγορεί τους δωδεκαθεϊστές όταν καταγγέλει τις παγανιστικές τάσεις της ΧΑ αλλά την υποκριτική της υποστήριξη στο χριστιανισμό...

 18. Jiannis avatar
  Jiannis 19/05/2013 18:18:42

  Είναι παλιό αυτό το Θέμα. Κάποιοι "Πολιτισμένη" βλέπουν τους Αρχαίους για Ομοφυλόφιλους.
  Συνιστώ μια Ερευνα για ένα σύγχρονο Θέμα:

  Μασονία και Ομοφυλοφιλία
  Μασονία και Παιδεραστία

  Τα τελευταία Χρονια υπάρχουν παρα πολλές Ενδείξεις πως αυτά τα δυο είναι γερά συνδεμένα

  h**p://en.wikipedia.org/wiki/Marc_Dutroux
  h**p://www.standard.co.uk/news/crime/jimmy-savile-new-victims-say-organised-paedophile-ring-operated-at-bbc-8224562.html

  • κουκουλοφόρος με ζαρτιέρες avatar
   κουκουλοφόρος με ζαρτιέρες @ Jiannis 19/05/2013 21:51:53

   Όπου υπάρχει μασονία ανθεί η ομοφυλοφιλία

   Η εθνικοσοσιαλιστική θεωρία δεν είναι η ίδια με τη Ναζιστική
   Οι ρίζες του Ναζισμού και του κουμουνισμού προέρχονται από τις Ινδικές θρησκείες και ειδικότερα το σατανισμό της Μπλαβάτσκυ.
   Ο Ρασπούτιν και ο Χίτλερ ήτο καμπαλιστές όπως και ο δικός μας ο Μανιαδάκης όπως και μερικοί σήμερα ...και μέσα στη βουλή

 19. kostas.k avatar
  kostas.k 19/05/2013 20:39:16

  συγχαρητήρια στο site και τον γράφοντα που 'ξεμπροστιάζουν' την υποκρισία των ναζί και σ αυτό το θέμα..βέβαια το ότι πολλοί στην ηγεσία των ναζί υπήρξαν ομοφυλόφιλοι, δεν μπορεί να σημαίνει μομφή για την ομοφυλοφιλία γενικά, και ειδικά για τον οιονδήποτε ομοφυλόφιλο...οι ναζί εκτός από ομο- ή ετερό- ή οτιδήποτε, υπήρξαν κυρίως μισάνθρωποι, 'παρανοικοί' και δολοφόνοι...την ίδια περίπου εποχή έλεγε ο φρόυντ ότι η ομοφυλοφιλία δεν είναι κάτι καλό ή κακό...απλά συμβαίνει...συνέβαινε και θα συμβαίνει ως 'παραλλαγή' και μειοψηφία στην ετεροφυλοφιλία και στην ψυχοσεξουαλική ανάπτυξη του ατόμου...

 20. AK avatar
  AK 19/05/2013 21:14:49

  Ρε γιατρέ έτσι εξηγειται γιατι στην ΕΣΣΔ κυνηγούσαν τους χαρούμενους,στη δε Κούβα του Κάστρο ακόμα τους εχουν σε καραντίνα.Αυτό μ αρέσει με τις αδερφές.Ειναι ακτιβιστές δραστήριοι κι αμα γράψεις η πεις κάτι που δεν τους αρέσει κινητοποιούν το σύμπαν.Αν δεν εισαι ομοιος τους η εισαι ομοφοβικός η στην αλλη σου ζωή ήσουν αδερφή.Τώρα δε που μάθαμε οτι οι της ΧΑ μπορει να είναι κρυφοχαρούμενοι το δημοκρατικό -κλεπτοκρατικό τόξο μπορεί να κοιμάται ήσυχο.Δεν θα χρειάζεται να εκτίθενται και ο Δραγασάκης και τα καλοπληρωμένα γιουσουφάκια της"δημοσιογραφίας".

  • kostas.k avatar
   kostas.k @ AK 19/05/2013 22:46:10

   δεν ενδιαφέρει κανέναν αν υπάρχουν καθόλου, λίγοι ή πολλοί 'κρυφοχαρούμενοι' στη χα, συριζα. νδ, πασοκ, κκε.και άλλες δυνάμεις...εσάς ενδιαφέρει, φαίνεται, και υποπτεύομαι σας καίει γλυκά.βασανιστικά και επίμονα...

   • AK avatar
    AK @ kostas.k 20/05/2013 01:40:33

    Φιλτατε, αυτο ως γιατρος το λες η απο εμπειρία προσωπική.Εγω προσωπικά στα 59 δεν πρόλαβα και δεν προτίθεμαι.Με απασχολούν άλλα πιο σοβαρά προβλήματα σαν συνέπεια της άθλιας πολιτικης που ασκείται απο την τρικομματική.Απλώς μου έκανε μεγάλη εντύπωση η προβολή
    του άρθρου αυτού απο ένα τέτοιο site (κυρίως πολιτικό) σ αυτή τη συγκυρία.

 21. roadrunner avatar
  roadrunner 19/05/2013 22:07:19

  Πολύ ενδιαφέρον ! Φαίνεται ότι :
  Όσο πιο ολοκληρωτικά, τα επίδοξα καθεστώτα, τόσο πιο μεγάλη η «εχθροπάθειά» τους, για το θεσμό της οικογένειας (=ετεροφυλοφιλία).
  Αν ισχύει και αντίστροφα και αν στην εποχή μας η «εχθροπάθεια», για την ετεροφυλοφιλία τείνει να μεγαλώνει , τι άλλο συμπέρασμα μπορεί να βγει ;

  • kostas.k avatar
   kostas.k @ roadrunner 19/05/2013 23:50:31

   καρπούζια, μολύβια και μπάλες...λίγο μπερδεμένα νομίζω τα λέτε...γιά δείτε για το έγκλημα σε πιτσιρικά-ομοφυλόφιλο πριν λίγες μέρες στη ''Ρωσική Δημοκρατία''....η οικογένεια δεν κινδυνεύει από την ομο- ή ετεροφυλοφιλία...κινδυνεύει κυρίως από ακατάλληλους ετερο- κρυπτοετερο- ομό- κρυπτοομο- αμφι-διαφυλι- κρυπτοαμφι- περιστασιακά ετερο, ομο, αμφι,αποκλειστικά ετερο. ομο, αμφί, με καμμία σεξουαλική πρακτική ή προσανατολισμό,....κλπ , άνδρες, γυναίκες ή όπως θέλουν να καθορίζονται κάποιοι-ες ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ ΓΟΝΕΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ...

   • roadrunner avatar
    roadrunner @ kostas.k 20/05/2013 00:30:44

    Δεν λέω κάτι πρωτότυπο. Είναι γνωστό ότι, τα ολοκληρωτικά καθεστώτα θέτουν υπό τον άμεσο έλεγχο τους και την οικογενειακή ζωή (μεταξύ άλλων ), αποσκοπώντας τελικά, να καταργήσουν την κοινωνία των πολιτών και την ιδιωτική σφαίρα.
    Με βάση αυτά τα χαρακτηριστικά τέτοιων καθεστώτων και τη μελέτη που παρουσιάζει ο αρθρογράφος, αλλά και την κοινή λογική, ισχυρίζομαι ότι, στον παρόντα χρόνο, τα παραπάνω διευκολύνονται από την συστηματική προώθηση, υπερ-προβολή, συχνά επιβολή ή αναγκαστική αποδοχή, της ομοφυλοφιλίας στις σύγχρονες κοινωνίες. (Ένα συνεπακόλουθο αυτών, είναι να πληθαίνουν οι ακατάλληλοι για ανάληψη γονεϊκού ρόλου, όπως αναφέρατε.)

 22. ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ avatar
  ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ 19/05/2013 23:24:48

  Δηλαδή κύριε συνάδελφε αν κατάλαβα καλά η ομολοφυλοφιλία ήταν ας πούμε γράμμενη στα καταστατικά του εθνικοσοσιαλιστικού κόμματος και έπρεπε και οι εγγεγραμμένοι να αποδεχτούν τις""αρχές""' ή μαζεύτηκαν συμπτωματικά οι απανταχού gay της γερμανίας και είπαν, δε γραφόμαστε στον εθνικοσοσιαλισμό να γίνουμε πολλές? Σα να τα χεις λίγο μπερδεμένα μου φαίνεται και θα περίμενα ως ιατρός που λες οτι είσαι, να μην εμπιστεύεσαι τόσο τη wikipaidia. Αν εδω και αρκετά χρόνια τα ψυχιατρικά ινστιτούτα δεν περιλαμβάνουν την ομοφυλοφιλία στις ψυχικές παθήσεις, ωστόσο δεν πάυει να αποτελεί ασθένεια γενετήσιας διαταραχής και ως επι το πλέιστον δεν είναι επιλογή του ατόμου όπως θέλουν να το περάσουν οι διάφοροι αλλά αντιθετως το ατομο έιναι δέσμιο αυτής της σεξουαλικής αδυναμίας του.Και επανέρχομαι στην αρχική μου τοποθέτηση καθώς κατα τα λεγόμενα σας ,ο χίτλερ έκρυβε τη θυληκότητα του την οποία μισούσε ωστόσο πέρασε στο ναζισμό την ομοφυλοφιλία!!!!!Άλλα αντί άλλων κύριε συνάδελφε. Πάντως είναι απορίας άξιο, πως όλοι οι κατακτητές της Ιστορίας να ειναι gay, ο Μέγας Αλέξανδρος , ο Χίτλερ,........όποιος εχει στοιχεία για το Mέγα Ναπολέοντα παρακλείται να τα αναρτήσει!!!!!!!!!!!!!!

  • Haniotis Eyaggelos avatar
   Haniotis Eyaggelos @ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ 20/05/2013 06:31:31

   Ο ημέτερος Μ.Αλέξανδρος;

  • Visor avatar
   Visor @ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ 19/10/2013 21:20:48

   Δεν ξέρω τι ήταν ο οι Ναζί και οι κατακτητές της ιστορίας αλλά και οι αρχαίοι Έλληνες ήταν ομοφυλόφιλοι (δεν ξέρω αν ο συγγραφέας θέλει να τους σβήσει από την εκτίμησή μας και αυτούς).
   http://www.oodegr.com/neopaganismos/arxaio_xali/omofylofilia1.htm
   http://www.dap-nomikis.gr/modules.php?pa=showpage&pid=68&name=Content
   Φυσικά, υπάρχει διαφορά στους σημερινούς ομοφυλόφιλους που είναι γενετικά άρρωστοι από τους ομοφυλόφιλους της αρχαιότητας που έκαναν ότι έκαναν για λόγους όπως: κοινωνικές αντιλήψεις, ιδεολογίες, περιβάλλον και αντίξοες συνθήκες.
   Κατά τα άλλα καλά τα λες. Τον Χίτλερ τον έχουν βγάλει εβραίο, ομοφυλόφυλο και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς... Φαντάζομαι είναι εύκολό αφού πεθάνει κάποιος να λές ότι παπαριά θες γι' αυτόν, ειδικά από τη στιγμή που οι Γερμανοί έχασαν και τον πόλεμο. Αν διαβάσει όμως κάποιος το βιβλίο του "ο Αγών μου" θα δει ότι δεν ήταν τίποτα από αυτά. Ένα μόνο ήταν και φαίνεται ξεκάθαρα: πιστός στη θεωρία της εξέλιξης, την οποία πήγε να εφαρμόσει στην καθημερινή ζωή (γι' αυτό και σκότωνε τους Εβραίους και όποιον άλλον έμπαινε μπροστά του). Το ίδιο που κάνουν και οι κομμουνιστές και οι σύγχρονοι 'επιστήμονες' με το δικό τους τρόπο δηλαδή... Όσο δεν κυβερνάει τους λαούς κάποιος πραγματικός χριστιανός και άγιος πάντα κάποιος Χίτλερ θα είναι στη θέση του (τα κόμματα ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Χ.Α., και δε συμμαζεύεται δεν αποτελούν εξαίρεση).
   Προσωπικά, όσο δεν μπουν χριστιανοί στη Βουλή (γιατί τώρα δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ) δε νοιάζομαι καθόλου ποιο από τα πολιτικά καθάρματα θα πάρει την εξουσία. Ακόμα και ο Χίτλερ ο ίδιος να γίνονταν προθυπουργός της Ελλάδας δε νομίζω ότι θα είχε διαφορά από τους σημερινούς Χίτλερ που μας κυβερνούν. Τουλάχιστον ο αυθεντικός ήταν ειλικρινής για τις προθέσεις του από ένα σημείο και μετά...

 23. Γιώργος avatar
  Γιώργος 19/05/2013 23:55:40

  Τότε τους ομοφυλόφιλους γιατί τους έβαζαν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης;

 24. Αλμωπιευς avatar
  Αλμωπιευς 19/05/2013 23:59:48

  5% εως 8 % του πληθυσμου παγκοσμιως εχουν ειχαν η θα αναπτυξουν ομοφυλοφιλικες σχεσεις . Μη τρελαινεστε .

 25. fitsoulas avatar
  fitsoulas 20/05/2013 01:14:34

  Το "επιστημονικό περιοδικό" The Geopolitical Strategist του κυρίου Johnson, μήπς εκδίδεται από τον ίδιο;

  • akenaton avatar
   akenaton @ fitsoulas 20/05/2013 02:06:14

   "Since WW I, homosexuality has a long tradition in the Communist military portfolio of maskirovka (deception). Homosexuality played a key role in gaining Eastern Europe for the Soviet Union by inciting that quintessential homosexual poster boy — coprophiliac, monorchid Adolf Hitler — and his Nazi homosexual henchmen into instigating WW II. This time the Soviets have targeted the entire Free World as they secretly move through the worldwide homosexual collective to undermine Western societies in anticipation of WW III. In the process of achieving their goal of world communism, they will double-cross and destroy with merciless slaughter many tens of thousands in the homosexual movement, just as they slaughtered thousands in the German homosexual movement during and following WW II."

   Είναι ο ίδιος που έγραψε το παραπάνω κείμενο εν έτει 2007; Δεν μου φαίνεται και πολύ στα καλά του ο τύπος!

   http://scienceblogs.com/pharyngula/2007/03/05/the-geopolitical-strategist/

 26. Tonia G. avatar
  Tonia G. 21/05/2013 14:20:30

  Η πραγματικότητα είναι πως σε όλους τους οργανισμούς, εταιριες, ομάδες, οικογένειες υπάρχουν και ομοφυλόφιλοι. Το ποσοστό τους είναι στατιστικά μετρήσιμο. Αυτό είναι μια αλήθεια που δεν μπορεί να την αμφισβητήσει κανείς. Η διαφορά όμως και το πρόβλημα ξεκινά όταν ο κάθε ένας προβάλει τη σεξουαλική ιδιαιτερότητα του ως μέσο για να απαιτήσει δικαιώματα και να τα επιβάλει ως κοινωνικώς αποδεκτά.
  Λογικοί και σοβαροί άνθρωποι είτε ετεροφυλόφιλοι ειτε ομοφυλόφιλοι ΠΟΤΕ δεν χρησιμοποιούν ή προβάλουν τη σεξουαλικότητα τους για να πετύχουν κάτι. Ούτε η κοινωνία έχει πρόβλημα με το τι κάνει ο καθενας στο κρεβάτι του εφόσον δεν παραβιάζει τους νόμους.
  Όσοι όμως είτε ετεροφυλόφιλοι ειτε ομοφυλόφιλοι ξεπερνούν τα κοινωνικώς αποδεκτά πλαίσια τότε δεχονται και την αρμόζουσα συμπεριφορά.
  Για παράδειγμα ένας ομοφυλόφιλος που το κάνει αυτό ορθώς χαρακτηρίζεται από την κοινωνία ως κύναιδος ή "κραγμένη" ή με άλλους χαρακτηρισμούς.
  Αλλο παράδειγμα είναι μια γυναίκα που χρησιμοποιεί τη "γοητεία" της για να πετύχει άλλους στόχους και ορθώς η κοινωνία επίσης τη χαρακτηρίζει ως "τσουλί" ή κοκότα ή με άλλους χαρακτηρισμούς.
  Άλλο παράδειγμα είναι τύπου Στρος Καν ο οποίος αν και ετεροφυλόφιλος ξεπέρασε με τη σεξουαλική συμπεριφορά του τα κοινώς αποδεκτά πλαίσια της κοινωνίας.
  Οπως λοιπόν δέχεται την κοινωνική κατακραυγή ο Στρος Καν ή ο Μπερλουσκόνι για τη συνουσία με όποια του γουστάρει λόγω πλούτου, κατά το ίδιο πλαίσιο ούτε και οι ομοφυλόφιλοι μπορούν να επιβάλουν στην κοινωνία το "γάμο τους" ή φιλάκια μεταξύ τους δημοσίως στο πάρκο απέναντι από το σπίτι μου!
  Ας σοβαρευτούμε λοιπόν.
  Σοβαροί ομοφυλόφιλοι υπήρχαν επί φασισμού, κομμουνισμού και καπιταλισμού και δεν είχαν κανένα πρόβλημα ανέλιξης εφόσον κρατούσαν τη σεξουαλική τους ζωή εντός του υπνοδωματίου τους. Το ίδιο και ετεροφιλόφιλοι εφόσον κρατούσαν τους παράνομους δεσμούς τους εντός 4 τοίχων...

 27. fe avatar
  fe 21/05/2013 20:25:14

  Ειδα κατι δημοσκοπησεις με κατι 20αρια και δεν τις πιστεψα.Μαλλον ειναι οι σωστες απ οτι καταλαβαινω.

 28. kostas.k avatar
  kostas.k 21/05/2013 20:49:44

  διαφωνώ μαζί σας tonia g, οι ομοφυλόφιλοι χρειάζονται ΙΣΟΤΙΜΗ ΄προστασία΄με τούς ετεροφιλόφιλους σε μιά δημοκρατική πολιτεία..το 'σύμφωνο συμβίωσης' κατωχυρώνει τα ίδια νομικά και αστικά δικαιώματα και είναι πλέον αναγκαίο σε οιαδήποτε δημοκρατική δυτικού τύπου κοινωνία...(δεν ξέρω από νομικά, όλοι νομίζω όμως ότι κατανοούμε την ουσία)...ο 'γάμος΄σαν των ετροφυλόφιλων-δεν ξέρω τι ακριβώς είναι- με βρίσκει αδιάφορο έως αρνητικό..συμφωνώ μαζί σας γιά την υπερπροβολή και των ευτελισμό του ιδιωτικού μας βίου, είτε ετεροφυλόφιλων είτε ομοφυλόφιλων...τα φιλάκια δημοσίως στο πάρκο απέναντι απο το σπίτι σας, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί και πόσο σας ενοχλούν...νομίζω υπερβολικό εκ μέρους σας..κατανοώ την ΟΜΟΦΥΛΟΦΟΒΙΑ ως μιά άμμεση φυσιολογική αντίδραση για κάποιους ανθρώπους με διαφορετικά πολιτισμικά στοιχεία..αν όμως η αντίδραση αυτή παρατείνεται σε χρόνο και 'βάθος', είναι πολύ εύκολο πλέον να οδηγήσει σε ρατσιστική συμπεριφορά..εδώ πάει να γίνει νέα τάση μεταξύ ετεροφυλοφίλων κυρίως, εφήβων, ο ομαδικός έρωτας ή σεξ... που τα δημόσια φιλάκια στο πάρκο μοιάζουν ιστορία 'αγάπης' όχι μόνο άλλης εποχής αλλά και άλλου έμβιου όντος...

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ kostas.k 22/05/2013 00:15:25

   "Ομαδικός έρωτας"; Γιατί ευτελίζετε τη λέξη "έρωτας" με τον φαιδρό ευφημισμό σας; Οι πιτσιρικάδες και όχι μόνο, τουλάχιστον, τον αποκαλούν αλλιώς και θα γελούσαν με τη φράση αυτή...Τουλάχιστον έχουν επίγνωση...

 29. kostas.k avatar
  kostas.k 21/05/2013 20:52:38

  πολύ καλή ταινία για τους ομοφυλόφιλους στα ναζιστικά στρατόπεδα είναι το ΒΕΝΤ, για όποιον ενδιαφέρεται...

 30. Βασίλης avatar
  Βασίλης 08/06/2013 10:36:58

  "Φημολογείται μάλιστα ότι ο ίδιος ο Rossbach οδήγησε τον Ernst Röhm στην ομοφυλοφιλία, αν δεν το έκανε ο υπασπιστής του Edward Heines"
  Αυτό είναι σοβαρό ατόπημα, κ. καθηγητά. Ο ομοφυλόφιλος δεν γίνεται. Γεννιέται.
  Επίσης αναφέρεστε στον διαχωρισμό ομοφυλόφιλων - ετεροφυλόφιλων σα να υπήρχε διαχωριστική γραμμή. Στην πραγματικότητα οι περισσότεροι άνθρωποι είναι αμφισεξουαλικοί. Είναι η κοινωνική πίεση (η ιδέα του άρρωστου και του ανώμαλου) που κάνει τους ανθρώπους να βρίσκουν καταφύγιο στα άκρα.
  Κατά τα άλλα, το άρθρο σας δίνει πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες χωρίς ωστόσο να επισημαίνει τις πιθανές ιδεολοφικές στρεβλώσεις.

 31. Visor avatar
  Visor 19/10/2013 19:10:34

  Οι Ναζί ήταν παγανιστικό κίνημα, όπως παγανιστικό κίνημα είναι και ολόκληρος ο αριστερός χώρος σήμερα (συμπεριλαμβανομένης και της μασονίας και του ουμανισμού). Μάλιστα, η αριστερή ιδεολογία και ο ναζισμός έχουν τον ίδιο εμπνευστή: τη δαρβινική θεωρία.
  Στα πλαίσια αυτής της θεωρίας η μόνη λογική κατάσταση που μπορεί να σταθεί διανοητικά και ηθικά ένας λογικός άνθρωπος είναι η φιληδονία, ο μηδενισμός, ο αμοραλισμός. Και τίποτα από αυτά δεν του φαίνεται κακό, γιατί γι' αυτόν ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι κακό. Μάλιστα ο Χίτλερ, ο Στάλιν, ο Μάο, και όλοι οι άλλοι σφαγείς την ανθρωπότητας πίστευαν ότι έκαναν καλό. Και μέσα στα πλαίσια της δαρβινικής θεωρίας (αν ήταν ποτέ αληθινή - γιατί δεν είναι) όντως έκαναν καλό.
  Το θέμα είναι ότι "χωρίς Θεό όλα επιτρέπονται", γιατί χωρίς Θεό δεν υπάρχει αντικειμενικός ορισμός του καλού και του κακού και δεν έχει κανένα νόημα να προσπαθήσει κάποιος να ορίσει ή να διαχωρίσει αυτά τα δύο.
  Ως εκ τούτου, είτε μιλάμε για Ναζί, είτε για κομουνιστές, είτε για τους μασόνους που μας κυβερνάνε, ΠΑΝΤΑ μιλάμε για τα ίδια παγανιστικά, αντίχριστα αποβράσματα της κοινωνίας που είναι η πηγή όλων των κοινωνικών ασθενειών.
  Επομένως, δεν έχει κανέναν νόημα το να πολεμάς την Χ.Α. όταν την ίδια ώρα έχεις το ίδιο σινάφι σε όλα τα κόμματα της Βουλής και μέσα στην ίδια την κυβέρνηση. Αυτό είναι ο ορισμός της ηλιθιότητας.
  Όσο για την ομοφυλοφιλία, αυτή είναι μια ασθένεια, από τις πολλές εκφυλιστικές ασθένειες που προέρχονται από την ονομαζόμενη 'εξέλιξη' (ή πιο σωστά εκφυλισμό) του ανθρώπινου είδους και του γονιδιώματός του.
  https://www.youtube.com/watch?v=eY98io7JH-c
  Τέλος (αν και άσχετό με το θέμα), θα πρέπει να είναι τυφλός κάποιος που πιστεύει ότι η 'δεξιά' και η 'αριστερά' έχουν τίποτα να χωρίσουν (ειδικά στις μέρες μας που δεν υπάρχει καν δεξιά και αριστερά). Όλα δείχνουν ότι από τότε που εμφανίστηκαν συνεργάζονται άψογα μεταξύ τους γαι κοινούς σκοπούς.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.