#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
31/12/2010 14:03
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Είμαστε αυτοί που είμαστε και θα είμαστε πάντα

Στο πρόσωπο του Φαήλου χτυπούν τη μαζική λαϊκή αφύπνιση που επιτυγχάνει σταδιακά το διαδίκτυο.

Φίλοι κι αδέρφια, καλή χρονιά!

Αυτές τις ημέρες έγινα περήφανος που γράφω στην ίδια ιστοσελίδα με το Φαήλο. Κάπως ένιωσα, η «δόξα» που πήρε ο Φαήλος από τις «επικρίσεις» του συστήματος να αφορά λιγουλάκι κι εμένα, όλους μας εδώ στο μοναχικό, αλλά και καθόλου μοναχικό δρόμο, που τραβάμε στο antinews.

Πέρα από την κολακευμένη της διαδικτυακής μας φιλαρέσκεια, υπάρχει όμως και πολλή ουσία πίσω από τα χτυπήματα που δέχεται ο Φαήλος από το «σύστημα».

Πρώτον: Ο Φαήλος δεν στοχοποιήθηκε από ένα μόνον μέσο, αλλά από πολλά συστημικά μέσα ταυτόχρονα. Είχαμε δηλαδή ένα γενικότερο συντονισμό. Αυτό κάτι λέει. Ο λόγος του Φαήλου «ενοχλεί» γενικότερα και δομικότερα το σύστημα. Όχι κάποιους «ντιντήδες», έτσι γενικώς και αορίστως.

Δεύτερον: Κάποιοι (Γ. Μαλούχος στο Βήμα, και Π. Φιλίππου στο Newsit) ξεκίνησαν το γνωστό παλαιόθεν τσουβάλιασμα του πατριωτικού λόγου με την ακροδεξιά, που το ζήσαμε πολύ έντονα από το 1996 και μετά. Ξέθαψαν και τις συκοφαντίες της υπόθεσης Οτσαλάν – μάλλον επειδή ξέχασαν την ξεφτίλα τους μετά τη δήλωση-καταπέλτη του Μ. Βασιλάκη το 2001, που αποκάλυψε πλήρως τη σκευωρία εις βάρος του Φαήλου. Δεν τους νοιάζει μήπως εξευτελιστούν τώρα κι αυτοί, όπως τότε ο Μ. Βασιλάκης, αλλά επιδιώκουν βραχυπρόθεσμο πολιτικό όφελος. Και είναι φανερό ότι κινούν τα νήματα οι ίδιοι περίπου που τα κινούσαν και το 1999.

Τρίτον και κυριότερο: Τα ίδια που λέει ο Φαήλος, τα λέμε στην ουσία και όλοι οι υπόλοιποι εδώ στο antinews. Ίσως όχι τόσο ωραία όσο ο Φαήλος, αλλά πάντως τα λέμε. Με διαφορετική ο καθένας επιχειρηματολογία και οπτική, αλλά στην ίδια στόχευση: την υπεράσπιση, από τις κάθε είδους επιβουλές, της μεγάλης Μάνας μας, της Ελλάδας, και των Παιδιών της, του Ελληνικού Λαού.

Είναι άραγε μόνον ο Φαήλος που τους ενοχλεί ή είναι όλο το antinews; Αν θυμηθούμε την, επίσης, συγχρονισμένη επίθεση κατά του antinews πριν από τρεις μόλις εβδομάδες από Βήμα και Real News, και αν συνυπολογίσουμε το ότι καθόλου δεν κρύβουν πού ακριβώς γράφει ο Φαήλος (αναγκαζόμενοι έτσι να κάνουν ταυτόχρονα και τεράστια δωρεάν τηλεοπτική διαφήμιση στη σελίδα), τότε το συμπέρασμα ότι τους ενοχλεί γενικότερα το antinews και ο αντισυμβατικός (αλλά άκρως ρεαλιστικός και σε επαφή με τις ανάγκες της κοινωνίας) λόγος του. Όποιος άκουσε στο δελτίο ειδήσεων του Μέγκα το βράδυ της 30ης Δεκεμβρίου την παρουσιάστρια να λέει όσο πιο καθαρά μπορεί σε ποια ιστοσελίδα αρθρογραφεί ο Φαήλος, δεν πρέπει να του έμεινε καμία αμφιβολία ότι την τηλεοπτική «πριμοδότηση» του antinews μόνον ως τέτοια δεν την εννοούν.

Στοχοποιώντας το Φαήλο, που είναι ο πιο αναγνωρίσιμος από τους αρθρογράφους του antinews, στοχοποιούν λοιπόν ταυτόχρονα το σύνολο της σελίδας. Η εντεινόμενή τους ενόχληση από τον αιχμηρό και αποτελεσματικά διαπεραστικό λόγο του ίδιου του Φαήλου, αντανακλά το βαθύτερό τους πρόβλημα με τις πολιτικές θέσεις που εκφράζει το antinews. Και δεν πρόκειται για απλή διαφορά γνώμης. Αν ήταν έτσι, θα έρχονταν να γράψουν ένα-δυο σχόλια ο καθένας τους να μας πουν πού ακριβώς διαφωνούν μαζί μας. Θέλουν που θέλουν να αυξήσουν την επισκεψιμότητα της σελίδας, γιατί να μην θέλουν να συμβάλουν κι αυτοί στην ανάπτυξη εποικοδομητικού διαλόγου στα σημεία που διαφωνούν; Πού ξέρουν μήπως δεν μας πείσουν κιόλας;

Αυτό που τους ενοχλεί στο antinews φαίνεται, κατά τη δική μου προσωπική γνώμη, από τον τίτλο του «κατά Φαήλου» άρθρου του Βήματος: «Ο ιδεολογικός ηγέτης της ΝΔ;». Η βαθύτερη στόχευση είναι να μην γίνουν οι απόψεις που εκφράζονται στο antinews, πολιτική και πρόγραμμα της ΝΔ του Σαμαρά.

Ουδέποτε βέβαια κρύψαμε οι αρθρογράφοι – αλλά και η μεγάλη πλειονότητα των σχολιαστών – την επιθυμία μας να μας διαβάζουν και να μας λαμβάνουν υπόψη τους στη Ρηγίλλης. Αλλά και η υποστήριξή μας προς το πρόσωπο του Σαμαρά (μιλώ για τον εαυτό μου, αλλά πιθανότατα εκφράζω και άλλους) έχει ως κύριο έρεισμα την ελπίδα, ο Αντώνης να ακολουθήσει τελικά αυτή ακριβώς την πολιτική στην οποία ελπίσαμε όταν τον στηρίξαμε: μια πολιτική με στόχευση πρωτίστως πατριωτική, με στόχευση τα συμφέροντα της χώρας και του λαού της. Μια πολιτική ακριβώς τη αντίθετη με αυτή που ασκείται σήμερα και, με διάφορες ηπιότερες παραλλαγές, συνεχώς από το 1974 μέχρι σήμερα.

Οι αντίπαλοί μας κάνουν εδώ ένα σοβαρό λάθος, κρίνοντας ίσως εξ ιδίων τα αλλότρια: Ποσώς εξαρτώνται οι γνώμες που γράφομε εδώ μέσα, από το τι πολιτική θα ακολουθήσει τελικά ο ίδιος ο Σαμαράς. Ο πραγματικά ανιδιοτελής αγωνιστής – όπως θέλουμε να είμαστε – δεν αγωνίζεται υπέρ οποιασδήποτε εξουσίας, αλλά υπέρ αρχών. Αν η εξουσία – είτε Σαμαράς λέγεται, είτε Παπανδρέου, είτε αλλιώς – θέλει να λειτουργήσει με βάση τις αρχές αυτές, τόσο το καλύτερο (κατά τη γνώμη μας) για όλους μας. Αν όχι, τόσο το χειρότερο (πάντα κατά τη γνώμη μας).

Η ουσία είναι ότι εμείς (μιλάω για τον εαυτό μου, το «εμείς» επιχειρεί να περιλάβει και όσους ακόμη συμφωνούν) τον ίδιο αγώνα δίνουμε και δίναμε πάντοτε. Δεν περιμέναμε το Σαμαρά να γίνει αρχηγός της ΝΔ για να αποκτήσουμε τις απόψεις που έχουμε σήμερα.

Είμαστε αυτοί που είμαστε και θα είμαστε πάντα. Και αυτό ακριβώς είναι που ενοχλεί. Ότι δεν πολεμούμε για το τομάρι μας, αλλά για αυτήν εδώ τη χώρα. Και όταν «χώνεσαι» ανάμεσα σε τύπους που πολεμούν για το τομάρι τους, τότε χαλάς την πιάτσα. Δίνεις και βήμα στον απλό κόσμο να εκφραστεί και να φτάσει η γνώμη του σε δεκάδες κι εκατοντάδες χιλιάδες βλέμματα, οπότε χαλάς την πιάτσα ακόμη περισσότερο.

Η δύναμη του antinews, τελικά, δεν είναι τίποτε περισσότερο από τη δύναμη του Internet. Ο εχθρός τους είναι ο ίδιος ο λαός, τη γνώμη του οποίου ατά βάθος απεχθάνονται και τη δύναμη του οποίου τρέμουνε. Το antinews και όλο το Internet έδωσε βήμα σε απόψεις και θέσεις καταπιεσμένες μέχρι σήμερα από το υποταγμένο στη διαπλοκή και τον ξένο παράγοντα, αδυσώπητο εξουσιαστικό σύστημα.

Το χτύπημα εναντίον του Φαήλου και του antinews έχει στρατηγικό χαρακτήρα και ως τέτοιο πρέπει να το αντιμετωπίσουμε όλοι μας. Στο πρόσωπο του Φαήλου χτυπούν τη μαζική λαϊκή αφύπνιση που επιτυγχάνει σταδιακά το διαδίκτυο.Γι’ αυτό ακριβώς όμως οι προσπάθειές τους είναι καταδικασμένες:

Με ευγνωμοσύνη απευθύνω λοιπόν στο Φαήλο ένα μεγάλο «ευχαριστώ» που βοηθάει να γίνει ο αγώνας μας ευρύτερα γνωστός. Και στους οχτρούς μας, αφιερωμένη εξαιρετικά μια σχετικά παλιά αλλά πάντοτε επίκαιρη ρήση:

Venceremos!

Επώνυμος

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 31/12/2010 14:26:22

  Αγαπητέ Επώνυμε, αυτά που γράφει ο Φαήλος τα λέει ΟΛΟΣ σχεδόν ο δεξιός κόσμος και τα λένε πολλοί άνθρωποι του ΠΑΣΟΚ, αλλά ακόμα και μετριοπαθείς, πατριώτες αριστεροί. Απλά ξέρεις τι συμβαίνει; Αυτά τα αυτονόητα, όπως αυτά που λέει για τους λάθρο στο εξαίρετο άρθρο του "Οι Μουσαφιραίοι" (στη "Δημοκρατία", αλλά ήδη κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο), αυτά που λέει η μεγάλη πλειονότητα του ελληνικού λαού, ήταν αποκλεισμένα από το σύστημα ελέω πολιτικής ορθότητας.
  Οι διάφοροι δημοσιογράφοι και δημοσιογραφίσκοι, -ες, οι στυλοβάτες επί μισθώ της δικτατορίας της πολιτικής ορθότητας, του νέου ολοκληρωτισμού, είχαν το μονοπώλιο της ενημέρωσης και της διαπαιδαγώγησης της κοινής γνώμης. Πάρε το "Βήμα", πάρε την "Καθημερινή", πάρε την Athens Voice και τη Lifo, πάρε τα ΜΜΕ. Μονοφωνία, απόλυτη. Μην θιγεί ο ατσαλάκωτος Αρούλης και ο γλυκός Μιλτιαδούλης, μην γίνει αιχμηρός ο λόγος της ΝΔ και κακοχαρακτηριστεί δεξιός, μην θιγεί το μαροκινό ρεμάλι που ήρθε εδώ για να αρπάζει τους σταυρούς από τους λαιμούς των μανάδων μας, μην θιγεί ο ζήτουλας από το Μπαγκλαντές που τον πέρασε η Τουρκιά εδώ για να μας πλύνει τάχα τα τζάμια, να την πέφτει αισχρά στις γυναίκες οδηγούς και να χέζει στα πεζοδρόμια (γιατί έτσι κάνουν στο Μπαγκλαντές, άντρες και γυναίκες, απλώς στέκονται σε μια άκρη και τα κατεβάζουν μπροστά σε όλους).
  Ο Φαήλος έριξε το βότσαλο στη βαλτωμένη λίμνη της πολιτικώς ορθής "ενημέρωσης" και του νεοαριστερού φασισμού. Και δεν ήταν το μόνο βότσαλο, θα έρθουν πολλά άλλα, και κοτρώνες μαζί. Γιατί το διαδίκτυο είναι ένα ελεύθερο βήμα και εδώ τα στερεότυπα δεν έχουν πέραση. Ας κρώζουν οι Μαλούχοι και οι Πορτοσάλτε. Οσο κρώζουν εκείνοι, τόσο θα φωνάζουμε εμείς. Η Ελλάδα χρειάζεται μια συντηρητική πατριωτική επανάσταση, που θα πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων όλα τα σκουπίδια του σημιτικού δήθεν "εκσυγχρονισμού" που είδαμε πόσο αληθινά ήταν όσα μας υποσχέθηκε.

  Καλή μας χρονιά και μακάρι η εθνομηδενιστική νεοεποχίτικη συμμορία του ΓΑΠ και ό,τι αυτή εκφράζει να είναι παρελθόν στο τέλος του 2011.

  • τηλέμαχος αναγνώστου avatar
   τηλέμαχος αναγνώστου @ ΒΙΣ 31/12/2010 21:56:58

   Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι αισθάνονται και τι λένε οι αριστεροί (ναι αυτοί που υποστηρίζουν τα δικαιώματα και των μεταναστών) για το Βήμα την καθημερινή το Μαλούχο, τον Πορτοσάλτε και όλα τα άλλα ΜΜΕ που αναφέρεις; Έτσι κι αλλιώς όλοι αυτοί την αριστερά έχουν για στόχο, από εκεί αισθάνονται ότι κινδυνεύουν, όχι από το Λυκουρέντζο ή τον Παναγιωτόπουλο. Τσέκαρε λίγο τη λογική σου, διάβασε κιόλας τι γράφουν ακριβώς οι γραφίδες του συστήματος και μπορεί να εκπλαγείς. Αν τους αντιπαθείς τόσο δεν μπορεί να μισείς το ίδιο την αριστερά, αυτοί υπάρχουν (και σιτίζονται) επειδή υπάρχει η αριστερά, ιδίως στους καιρούς μας η δουλειά τους είναι να τη συκοφαντήσουν στα μάτια του κόσμου ώστε να μη στραφεί προς αυτήν.

  • occultist avatar
   occultist @ ΒΙΣ 01/01/2011 01:43:52

   Αγαπητε(η) ΒΙΣ γράφεις:...""που τον πέρασε η Τουρκιά εδώ για να μας πλύνει τάχα τα τζάμια, να την πέφτει αισχρά στις γυναίκες οδηγούς ""
   Δίνουνε και οι δικές μας δικαιώματα. Κάθησε στο φανάρι της διαστάυρωσης Ιεράς Οδού και Κων/πόλεως γύρω στις 10 με 11 το πρωί για να δεις πόσοι Μπαγκλαντεσιανοί που καθαρίζουν τα τζάμια αυτοκινήτων επιβιβάζονται στα αυτοκίνητα ξανθών ώριμων ευσώμων κυριών.

   • occultist avatar
    occultist @ occultist 01/01/2011 01:46:09

    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους μας. Η Ανάσταση είναι κοντά.

 2. loretta avatar
  loretta 31/12/2010 14:30:13

  Καλη χρονια σε ολους...!!! δυναμη...κουργιο...πιστη και ελπιδα..ειναι τα οπλα μας για ενα καλυτερο 2011.

  Ναστε καλα ολοι .

  • διηνεκης avatar
   διηνεκης @ loretta 31/12/2010 19:17:52

   μας πηρε απο κατω

 3. σιδεράκιας avatar
  σιδεράκιας 31/12/2010 14:30:37

  Ωραίος Επώνυμε!

  Θα ήθελα μόνο να διορθώσω/συμπληρώσω.....όλοι μας πολεμάμε για τα τομάρια μας, τις οικογένειες, τους φίλους μας. Ολα αυτά τα τομάρια μαζί είναι η χώρα μας!
  Η ζωή μας είναι ένα σύνολο επιλογών και σχέσεων πάντα αμφίδρομων. Η ευτυχία σου, η προκοπή σου είναι και δικές μου, το ίδιο κι η δυστυχία σου, το πισωγύρισμά σου!

  Καλή χρονιά σε σένα Επώνυμε, στους διαχειριστές, σχολιαστές.
  Εύχομαι το 2011 να είναι μιά καλύτερη χρονιά για όλους!

  • παραέλληνας avatar
   παραέλληνας @ σιδεράκιας 31/12/2010 14:52:34

   "όλα αυτά τα τομάρια μαζί είναι η χώρα μας."

   'σ'ωραίος ρε. πολύ ωραίος.

   • σιδεράκιας avatar
    σιδεράκιας @ παραέλληνας 31/12/2010 16:16:55

    δε μπορώ να πω ότι κατάλαβα αν ειρωνεύεσαι ή όχι;!
    αν ναι, μάλλον δεν κατάλαβες εσύ τι γράφω και δεν το διάβασες όλο.
    αν όχι, ευχαριστώ

    • παραέλληνας avatar
     παραέλληνας @ σιδεράκιας 31/12/2010 17:19:11

     δε σε ειρωνεύομαι ρε, μ΄άρεσε η φράση.

     • σιδεράκιας avatar
      σιδεράκιας @ παραέλληνας 31/12/2010 17:22:57

      έγινε φίλε! απλά από κάτι τέτοια γίνονται παρεξηγήσεις χωρίς λόγο!
      καλή χρονιά!

 4. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 31/12/2010 14:31:03

  από zoomnews: "Ο Χρήστος Παπουτσής σε γραμμή Φαήλου Κρανιδιώτη?" [αναφέρεται στη "σκούπα" που εμμέσως πλην σαφώς προανήγγειλε ο υπουργός στην Πάτρα, εξ αιτίας των αλλεπάλληλων αιματηρών γεγονότων και εγκλημάτων που λαμβάνουν χώρα εκεί]
  http://www.zoomnews.gr/?p=67308
  Γεγονός είναι ότι το Πασόκ έχει την ικανότητα και την επιδεξιότητα να αφομοιώνει ταχύτατα τα μηνύματα.

  Και ο νοών νοήτω!

  Καλή χρονιά σε όλο το Antinews!

 5. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 31/12/2010 14:32:54

  Καλή Λευτεριά στην Πατρίδα μας από την κατοχή του ΔΝΤ!

  Ο αγώνας θα είναι μακρύς, αλλά θα είναι κ α θ α ρ ά ΕΛΛΗΝΙΚΗ υπόθεση αυτή τη φορά!

  • διηνεκης avatar
   διηνεκης @ αλλενάκι 31/12/2010 19:23:49

   Διαφωνο μαζι σου δεν φταιει το ΔΝΤ αλλα αυτοι που το φεραν και αυτοι εχουν ονοματεπωνημο και κομμα ΠΑΣΟΚ,αλλα μαζι με αυτους και τα εξαπτεριγα

   • αλλενάκι avatar
    αλλενάκι @ διηνεκης 02/01/2011 11:26:32

    Καλή Χρονιά, μα συμφωνώ μαζί σου, ΔΝΤ σοσιαλνεοφιλελεύθεροι ένα κα ιτο αυτό.

 6. Αγροφύλακας avatar
  Αγροφύλακας 31/12/2010 14:37:15

  Χρόνια Πολλά και σε εσένα φίλε Επώνυμε. Τα είπες τόσο καλά δεν χρειάζεται να προσθέσω τίποτα. Αν κάποιος αμφιβάλει ότι το κατεστημένο δεν θέλει την γνώμη του λαού (του κάθε πολίτη) να ακουστεί, ας ρίξει μια ματιά στις ιστοσελίδες των εφημερίδων και των καναλιών και να μας πεις πόσοι από αυτούς δίνουν την ευκαιρία στους αναγνώστες τους να σχολιάσουν δημοσίως τα λεγόμενα/γραφόμενα τους.

 7. Aggelos avatar
  Aggelos 31/12/2010 14:48:10

  http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artId=375661&dt=31/12/2010

  στο 2% η ψαλιδα πασοκ ΝΔ..

 8. spiros avatar
  spiros 31/12/2010 15:07:55

  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.
  Εύχομαι ολόψυχα σε όλους εσάς που αρθρογραφείτε και σχολιάζετε να είστε υγιείς, δυνατοί και λαλίστατοι. Αυτό που έχασα από το 1980 να ντρέπομαι για τα πιστεύω μου νομίζω ότι ήλθε ο καιρός να το φωνάζω και να μην ντρέπομαι. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ έκανε ο ΦΑΗΛΟΣ . Και πολύ καλά κάνετε να μιλάτε ελεύθερα. Όταν όλοι αυτοί είχαν το θράσος να με ερμηνεύουν καλόν είναι να σιωπούν γιατί όλοι αυτοί είναι υπεύθυνοι για την κατάντια της ΕΛΛΑΔΑΣ . Οι υπερασπιστές του εύκολου κέρδους σε σύμπμνοια με τα "καρτέλ" επιβάλλεται να δουν τα χάλια τους. Τέλος δεν έχει η κατρακύλα;

 9. kiki avatar
  kiki 31/12/2010 15:12:25

  Καλη χρονια , με υγεια ,κουραγιο και μοναδικη ελπιδα και στοχο να διωξουμε τους Κουισλνγκ.
  Καθε ευτυχια στον καθενα απο εσας, οικογενειακη, εργασιακη, {θεωρητικο} και συνεχιστε τον καλο αγωνα.
  Λιγο ακομα να σηκωθουμε λιγο ψηλοτερα, λιγο ψηλοτερα.

 10. Επαγρυπνών avatar
  Επαγρυπνών 31/12/2010 15:20:48

  Χρονια πολλα και ευτυχισμενο το 2011 γεματο υγεια, ευτυχια και επιτυχιες!

  Μην ασχολειστε σημερα με μισθαρνα απολιθωματα.

  Κανουν αυτο που εκαναν παντοτε.Πως αλλιως θα βγαλουν το ψωμι τους?

  Να κανονισουμε και για κοπη βασιλοπιτας του ''antinews.gr fun club''.

  • Επαγρυπνών avatar
   Επαγρυπνών @ Επαγρυπνών 31/12/2010 15:53:30

   Και μια ακομα ευχη!

   Το 2011 να ειναι η χρονια που το antinews.gr θα γινει και τηλεοπτικο καναλι η εστω ραδιοφωνικος σταθμος!

   • Ρομπέν το Γκαρσόν avatar
    Ρομπέν το Γκαρσόν @ Επαγρυπνών 31/12/2010 17:06:19

    Με τον Κώστα Ροδινό σε ρόλο Καμπουράκη;

 11. Αντάμ Παπαντάμ avatar
  Αντάμ Παπαντάμ 31/12/2010 15:21:23

  ΕΠΩΝΥΜΕ ,εδώ και αρκετό καιρό διαβάζω και σχολιάζω στο antinews ,παλαιότερα με το όνομα ΓΙΩΡΓΟΣ ..
  Εδώ μέσα ανακάλυψα τον πλουραλιστικό διάλογο ,με συντάραξε και ανύψωσε το ηθικό μου ο άδολος Πατριωτικός λόγος του ΦΑΗΛΟΥ ,μεγάλο χάρισμα έχει αυτό το παιδί .Φυσικά διάβασα και σχολίασα απόψεις όπως οι δικές σου ,του ΡΟΔΙΝΟΥ .του ΤΙΡΑΜΟΛΑ .του ΑΡΧΑΙΟΥ ΄ του ΟΔΥΣΣΕΑ της ΛΟΡΕΤΤΑ,ΑΛΛΕΝΑΚΙ και τόσων άλλων φίλων.
  Πράγματι ΕΠΏΝΥΜΕ τρέμουν το antinews διότι παράγει σκέψη κάτι που δεν το θέλουν με κανέναν τρόπο,τους χαλάει την σούπα θέλουν άβουλους τηλεθεατές για να μπορούν να τους σερβίρουν ότι αυτοί θέλουν,με κανένα τρόπο δεν θέλουν την επικοινωνία και την ανταλαγή απόψεων κάτι που το antinews καθημερινά το προωθεί με τον χωρίς λογοκρισία σχολιασμό ,των καυτών θεμάτων της επικαιρότητας .

 12. ΣΟΝ ΠΕΝ avatar
  ΣΟΝ ΠΕΝ 31/12/2010 15:22:33

  Επώνυμε
  "Ποσώς εξαρτώνται οι γνώμες που γράφομε εδώ μέσα, από το τι πολιτική θα ακολουθήσει τελικά ο ίδιος ο Σαμαράς".

  Αντιλαμβάνομαι το πνεύμα σου αλλά επειδή ανήκουμε σ'αυτόν εδώ τον κόσμο και δεν ελπίζουμε μόνο στη "δευτέρα Παρουσία", προσδοκούμε ο Σαμαράς να οδηγήσει την Πατρίδα όπου προσδοκούμε.
  Αλλωστε η επικρατούσα αντίληψη εδώ, δεν έχει προκήψει από κανένα επιστημονικό εργαστήριο, είναι απόψεις που έχει συμπεριλάβει ο Σαμαράς σε δεκάδες λόγους του.
  Δεν απευθυνόμαστε σ'αυτόν τυχαία.
  Ο Σαμαράς μας έχει έμπνεύσει την ελπίδα.
  Αρκεί να μην πισωγυρίσει απέναντι στη λυσαλαία αντίσταση που θα συναντήσει.
  Ο δρόμος για την Ιθάκη περιέχει και τους Λαιστρυγόνες και τις ...Σειρήνες.

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ ΣΟΝ ΠΕΝ 31/12/2010 16:37:12

   Αγαπητέ Σον Πεν,

   Εξυπακούεται ότι κι εγώ ελπίζω στο Σαμαρά. Επειδή όμως Ο ΦΟΒΟΣ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΕΡΜΑ, καλό είναι να ξέρει ότι δεν είμαστε δεδομένοι. Δεν θα του δώσουμε ποτέ λευκή επιταγή, όπως κάναμε στους κατά καιρούς "Εθνάρχες" - όχι τυχαία και οι τρεις τους πήρανε λευκές επιταγές, και ο Βενιζέλος και ο Μακάριος και ο Καραμανλής. Και όλοι ξέρουμε τι τις κάνανε...

   Το άλλο μεγάλο καλό, εάν ο αγώνας δοθεί ανεξάρτητα από το Σαμαρά είναι ότι θα έχει διάρκεια και αποτέλεσμα πολύ μεγαλύτερο. Ο Σαμαράς είναι μέσο, δεν είναι σκοπός, ο σκοπός είναι η Ελλάδα. Και αυτό είναι ξέρεις, που ξεχωρίζει τον ηγέτη-λαμόγιο από τον κανονικό ηγέτη. Ο ηγέτης-λαμόγιο αξιώνει να τον δεις ως στόχο, επειδή, λέει, αυτός θα πετύχει τον απώτερο στόχο.

   Και αν το καλοσκεφτείς, αυτό ήταν και το βαθύτερο "επίτευγμα" του ΠΑΣΟΚ. Υποκατέστησε την Ελλάδα ως απόλυτη αξία στο μυαλό των περισσοτέρων οπαδών του. Βλέπουν τα πάντα με πράσινα γυαλιά πλέον.

   Ε, λοιπόν, δεν τα θέλουμε αυτά. Ο Σαμαράς, αν είναι αυτός που πιστεύουμε κι ελπίζουμε, σε εμάς τους ανιδιοτελείς αγωνιστές θα βρει τους πιστότερους οπαδούς. Διότι δεν θα είμαστε προσωπολάτρες, αλλά θα έχουμε ως κριτήριο το Σκοπό. Όταν έχεις ως κριτήριο το Σκοπό δεν αλλάζεις θέση στο πλάι του ανάλογα με τα συμφέροντα της στιγμής. Και μπορείς να πεις και στον αρχηγό την αλήθεια ανά πάσα στιγμή και να τον βοηθήσεις, όπως δεν μπορεί να τον βοηθήσει ο τυφλωμένος οπαδός.

   Πραγματικά το ελπίζω κι εγώ να είναι αυτός που πιστεύουμε. Απλώς, κάνω τους υπολογισμούς μου και για την περίπτωση που δεν είναι. Έτσι, θα μπορέσουμε να του προσφέρουμε και πολύ μεγαλύτερη ουσιαστική βοήθεια.

   • ΣΟΝ ΠΕΝ avatar
    ΣΟΝ ΠΕΝ @ Επώνυμος 31/12/2010 17:01:43

    Συνφωνώ.

    • ΣΟΝ ΠΕΝ avatar
     ΣΟΝ ΠΕΝ @ ΣΟΝ ΠΕΝ 31/12/2010 17:02:59

     Επώνυμε Καλή Χρονιά.

     Συμμμμφωνώ βέβαια.

 13. ΣΟΝ ΠΕΝ avatar
  ΣΟΝ ΠΕΝ 31/12/2010 15:24:53

  Χρόνια Πολλά σε όλους και καλή Λευτεριά.

 14. sauraki avatar
  sauraki 31/12/2010 15:44:30

  "...ο Αντώνης να ακολουθήσει τελικά αυτή ακριβώς την πολιτική στην οποία ελπίσαμε όταν τον στηρίξαμε: μια πολιτική με στόχευση πρωτίστως πατριωτική, με στόχευση τα συμφέροντα της χώρας και του λαού της..."
  ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

 15. ΠΑΣΟΚ Χωρίς Σύνορα avatar
  ΠΑΣΟΚ Χωρίς Σύνορα 31/12/2010 15:45:13

  Καλή χρονιά σε όλους.
  Λίγο ακόμη και τους έχουμε! Μπράβο Επώνυμε, μπράβο ΒΙΣ και λοιποί φυσιολογικοί Έλληνες. Το τρανσέξουαλ σύστημα των ΜΜΕ θα καταρρεύσει!

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ ΠΑΣΟΚ Χωρίς Σύνορα 31/12/2010 16:39:03

   "Λοιποί φυσιολογικοί Έλληνες"...

   Μεγάλε, με μία φράση τα είπες όλα!

 16. koinos_nous avatar
  koinos_nous 31/12/2010 15:56:02

  Καλη χρονια και απο μενα.
  Δεν ηταν ο σκοπος τους να χτυπησουν τον Φαήλο (δεν τους απασχολει ακομα), απλα οτιδηποτε λεγεται η γινεται στη ΝΔ που πιστευουν οτι τους δινει λαβη για να το εκμεταλευτουν, να βαλουν τη ΝΔ σε εμφυλιο, να τσακωνονται τα στελεχη μεταξυ τους (πχ να λεει ο ενας τον Αρουλη εννοει, τον Λουλη ο αλλος κλπ) γιαυτο το λογο το κανουν.
  Το καλο απο αυτο ειναι οτι γινεται η ιστοσελιδα πιο γνωστη και ενδεχομενως (δεν το πιστευω) να ξεκινουσε μια συζητηση γυρω απο τα λεγομενα του Φαηλου ως ουσια.

 17. provato avatar
  provato 31/12/2010 16:09:48

  ´´Το χτύπημα εναντίον του Φαήλου και του antinews έχει στρατηγικό χαρακτήρα και ως τέτοιο πρέπει να το αντιμετωπίσουμε όλοι μας. Στο πρόσωπο του Φαήλου χτυπούν τη μαζική λαϊκή αφύπνιση που επιτυγχάνει σταδιακά το διαδίκτυο.´´
  και
  ´´Η βαθύτερη στόχευση είναι να μην γίνουν οι απόψεις που εκφράζονται στο antinews, πολιτική και πρόγραμμα της ΝΔ του Σαμαρά.´´
  + 1000

  Αυτό που προσπαθούν να ´´ξορκίσουν´´ είναι όχι τόσο η ´´μαζική λαϊκή αφύπνιση που επιτυγχάνει σταδιακά το διαδίκτυο´´ αλλά η ´´ΦΥΣΙΚΗ´´ ΣΥΝΔΕΣΗ μιας συγκεκριμένης υπερκομματικής (άρα μη υποκείμενης σε εύκολα διχαστικά ψευτοδιλήμματα και γενικότερη χειραγώγηση) πατριωτικής ιδεολογίας & πρακτικής ( νομοτελειακά αντίθετης με τα μικρά ή μεγάλα συμφέροντα όλου αυτού του ετερόκλητου και διαχρονικά πολύ καλά αλληλουποστηριζόμενου εσμού) με ένα κόμμα στον ´´προθάλαμο´´ της εξουσίας.
  Ένας συνδυασμός που τρομάζει ΠΟΛΥ το σύστημα για ευνόητους λόγους. Και φυσικά ´´τρομάζουν´´ και όσοι μέσα στα διάφορα κόμματα (και στη ΝΔ) έχουν αναπτύξει ´´σχέσεις´´ (οποιασδήποτε μορφής) με αυτόν τον εσμό.

  ------------------------
  Καλή χρονιά με υγεία.

 18. man8os avatar
  man8os 31/12/2010 16:36:40

  Καλη χρονια σε ολους και καλη συνεχεια του αγωνα για τον καινουργιο χρονο.

 19. ΓΙΩΡΓΟΣ avatar
  ΓΙΩΡΓΟΣ 31/12/2010 16:41:14

  Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΤΑΤΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΗΣ ! ΓΙΑ ΜΙΑ ΛΑΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ (ΚΕΝΤΡΟ)ΔΕΞΙΑ. ΜΕ ΣΑΦΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΩΝΙΚΟ ΦΙΛΕΛΕΥΘ/ ΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ! Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ DNA ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ. ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΙΑΜΒΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!
  ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙNEWS O ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ.
  ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
  ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.
  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΙΚΙΕΣ ΜΑΣ

 20. Δ.Φ. avatar
  Δ.Φ. 31/12/2010 16:59:57

  Ευχομαι σε ολους σας υγεια, προσωπικη κ οικογενιακη ευτυχια...τα πραγματα φιλοι μου δεν ειναι τοσο απλα,το ντοπιο κατεστημενο δεν θα επιτρεψει την λαικη αφυπνιση,να θυμασθε οτι θα τους φανε ολους,φ,σ κ οποιον αλλον βρεθει στο δρομο τους...δυστυχως ειμεθα στην ελλαδα της αρπαχτης, κλεψιας,φιλοτομαρισμου,ρουσφετιου, κλπ, κλπ...οπου ολοι δειχνουν τον διπλα τους για οτι μας συμβαινει...τελος παντων...καλη σας χρονια κ αισιοδοξια...

 21. φωτεινη avatar
  φωτεινη 31/12/2010 17:00:29

  σημερα μιλησα με φιλη μου απο ελλαδα.το πρωτο πραγμα που με ρωτησε ηταν ποιος ειναι αυτος ο φαηλος κρανιδιωτης;καπου την ξερω αυτη τη φατσα.το αντινιουζ τι ειναι;to diktyo 21;παντως ο αδωνις[γεωργιαδης]ειπε οτι συμφωνει.πες μου εσυ που ξερεις,που μπαινεις στσ μπλογκ.της εξηγησα τα λιγα που ξερω κι εγω,και πως να μπαινει στα μπλογκ.παντως ειχε ανοιξει ενας καινουργιος κοσμος γι αυτην,επειτα απο τις αναφορες στα καναλια για το ολον θεμα των ντιντηδων.παντως στην ιταλια παιζουμε πρωτο θεμα,ως προς τα γεγονοτα του 2010.μιλανε για το ξεριζωμα ολων των δικαιωματων του λαου.Καλη Χρονια σε ολους.

 22. Στάθης Δ avatar
  Στάθης Δ 31/12/2010 17:10:45

  Επώνυμε
  Να σου υπενθυμίσω ότι ο Μ. Βασιλάκης (Προσφυγή αριθ. 25145/05, απόφαση της 17/01/2008), μαζί με τον Ν. Λιοναράκη (Αίτηση αρ. 1131/05, απόφαση της 06/07/2007), δικαιώθηκαν τελεσίδικα από το ΕΔΔΑ σχετικά με τις αγωγές του Δ21.

  [http://elefhteriaekfrasis.wordpress.com/2008/02/15/yp_vassilakis/]
  [http://elefhteriaekfrasis.wordpress.com/2008/02/15/yp_lionarakis/]

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ Στάθης Δ 31/12/2010 17:23:35

   Ακόμη μία από τις "πολιτικές" αποφάσεις του συγκεκριμένου δικαστηρίου, στο οποίο λέει άλλα αντ' άλλων και τελικά δεν καταλήγει αν πράγματι υπήρχε συκοφαντία ή όχι. Απλώς μας λέει ότι η ελευθερία του λόγου πρέπει να υπερισχύσει και νομικίστικο μπλα-μπλα.

   Επίσης, η δίκη αυτή δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την παραπάνω δήλωση-καταπέλτη που αποκαλύπτει τη σκευωρία κατά του Φαήλου. Αφορά μόνον μια καταγγελία που είχε κάνει στο δικηγορικό σύλλογο Αθηνών κατά Φαήλου και Καραχάλιου και εν συνεχεία κέρδισε δίκη κατά του Βασιλάκη ο Καραχάλιο (ΟΧΙ ο Φαήλος).

   Δες εδώ:

   http://www.diktyo21.gr/item.asp?ReportID=606

   και την άποψη του ίδιου του Φαήλου σε επιστολ του προς την Καθημερινή, όταν επιχείρησαν να εμφανίσουν το ζήτημα ως δήθεν "νίκη" του Βασιλάκη, αλλά δεν τους πέρασε βέβαια, διότι απλούστατα δεν ήταν. Ωστόσο, προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις, οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε...

   • Στάθης Δ avatar
    Στάθης Δ @ Επώνυμος 31/12/2010 18:00:34

    Το να αμφισβητείς το ΕΔΔΑ (όργανο ανθελληνικό και αυτό???) είναι δικαίωμα σου βέβαια, πρέπει επίσης να σου πιστώσω το ότι διάβασες (και έκρινες) δύο πολυσέλιδες αποφάσεις σε 13 λεπτά
    Επι της ουσίας:
    Το ΕΔΔΑ πέρα από την ομόφωνη απόφαση για την νομιμότητα ή όχι της καταδίκης, μπήκε ΚΑΙ στην ουσία, και όπως θα διάβασες καταρρίπτει την κατηγορία της συκοφαντίας (σχολιάζοντας αρκετά δεικτικά επίσης την μεθοδολογία των ελληνικών δικαστηρίων)
    Η μεγάλη συζήτηση για την υπόθεση (άρθρα σε εφημερίδες και blogs), και οι τότε παρεμβάσεις του ΦΚ υπάρχουν στο διαδίκτυο. Οποιος έχει διάθεση μπορεί να τα βρεί και να κρίνει

    • Επώνυμος avatar
     Επώνυμος @ Στάθης Δ 31/12/2010 18:09:02

     Μην το ψάχνεις μεγάλε, την απόφαση τη βρήκα όταν έγραφα την ανάρτηση και ψάχνοντας κανένα πιο "επίσημο" λινκ για τη δήλωση του Βασιλάκη από το μπλογκ στο οποίο τη βρήκα. Φυσικά και δεν τη διάβασα σε 13 λεπτά.

     Στην ουσία δεν μπήκε παρά απέξω και τόσο όσο χρειαζόταν για να δώσει "νίκη" στους προδότες. Φυσικά και είναι ανθελληνικό όργανο. Δεν μπορεί το ίδιο δικαστήριο να λέει "είναι δικαίωμα της Πολωνίας να απαγορεύει ενώσεις με τη λέξη Σιλεσία στην ονομασία τους για λόγους δημόσιας τάξης" (Σιλεσία είναι η πρώην γερμανική περιοχή στην Πολωνία) και να λέει ταυτόχρονα ότι "δεν είναι δικαίωμα της Ελλάδας να απαγορεύει ενώσεις με τις λέξεις τουρκική ένωση Ξάνθης". Δύο μέτρα και δύο σταθμά Στάθη μ';

     Κι όσον αφορά την ουσία της υπόθεσης, ξεχνάς Στάθη μ' ότι ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ με την ουσία της ΔΗΛΩΣΗΣ-ΚΑΤΑΠΕΛΤΗ, που εκεί είναι όλη η ουσία, αλλά με μία περιθωριακή καταδίκη του Βασιλάκη, στην όλη αντιδικία, για μια καταγγελία που είχε γίνει στο δικηγορικό σύλλογο Αθηνών.

     Και δεν σου κάνει εντύπωση, Στάθη μ', ότι ενώ η δίκη είχε γίνει ΜΟΝΟ από τον Καραχάλιο, αναφέρεται συνεχώς μέσα στην απόφαση και στο Φαήλο; Εμένα μου κάνει τεράστια εντύπωση Στάθη μ'.

     Κι όσο για το αν ασχολείται με την ουσία, πού το βρήκες εσύ να λέει ότι δεν υπήρχε συκοφαντία; Το μόνο που λέει είναι ότι ένα δημόσιο πρόσωπο πρέπει να ανέχεται και "κάτι παραπάνω". Αυτό το λες εσύ δικαίωση του Βασιλάκη; Εγώ το λέω δύο μέτρα και δύο σταθμά. Έτσι αλλιώτικο και πασαλιμανιώτικο. Όπως μας βόλευε το είπαμε.

     Βασικά, επιχειρήματα σε όσους σαν κι εσένα έψαχναν άλλοθι στην ξεφτίλα τους.

     Με τη δήλωση Βασιλάκη θα ασχοληθείς καθόλου, τι θα γίνει;

     • Στάθης Δ avatar
      Στάθης Δ @ Επώνυμος 31/12/2010 18:55:20

      Ισα ρε πασαλιμανιώτη, ανατρίχιασα από ττην τετράγωνη λογική, αλλά και την αντρίλα που αποπνέουν τα πονήματα σου. Είναι πλέον σίγουρο ότι ο μεγάλος Ηγέτης έχει τους στρατιώτες που χρειάζεται, μπορούμε και μείς οι λοιποί Ελληνες να είμαστε ήσυχοι

     • Επώνυμος avatar
      Επώνυμος @ Στάθης Δ 31/12/2010 18:56:27

      Κανένα σχόλιο επί της ουσίας έχεις;

     • occultist avatar
      occultist @ Στάθης Δ 01/01/2011 01:58:12

      Στάθης Δ είπε:
      ""......μπορούμε και μείς οι λοιποί Ελληνες να είμαστε ήσυχοι.""
      Συμπεριλαμβάνεις και την αφεντιά σου στους ''λοιπούς Ελληνες??"" Εάν ναι, πότε πολιτογραφήφηκες????

     • Misha avatar
      Misha @ Επώνυμος 31/12/2010 19:23:26

      Επώνυμε,

      είναι σαφές ότι το ΕΔΑΔ λειτουργεί ως βραχίονας των νεοταξικών πολιτικών της ΕΕ. Όποιος δεν το βλέπει στρουθοκαμηλίζει.

      Απο ελληνικής πλευράς ποιος λέτε μετέχει στο ΕΔΑΔ;
      Ο Χρηστος Ροζενστάιν, το κολλητάρι του Σημίτη...Τι ψαχνουμε μετά;

      Γι αυτο κάθε νικη που κερδιζεται σε αυτο το υπερεθνικό παιχνιδι εχει τριδιπλη αξία.

 23. χρηχα avatar
  χρηχα 31/12/2010 17:11:21

  καλησπέρα φίλοι και καλή χρονιά σε όλους.....

  δεν ξέρω αν το να γράφεις στο αντι είναι αγώνας ή έκφραση γνώμης.....

  μ'αλον έκφραση γνώμης είναι.....απλή έκφραση γνώμης.....

  ο αγώνας είναι καθημερινός εκεί έξω........

  ο αγώνας περιμένει απ'αυτούς που είναι αντίθετοι στο μνημόνιο να ξεσηκωθούν και να κλείσουν τους δρόμους και να ρίξουν τα "γιωργάκια" στις ιστορικλές καλένδες και στα ιστορικά παραδείγματα προς αποφυγήν......

  αυτά δεν γίνοτναι με "ευγενικά λογάκια " δεν γίνονται με "έκφραση της σωστής γνώμης" θέλουν κότσια και ανένδοτους......

  θέλουν αρχηγό στους δρόμους να καταγγείλει και να φωνάξει και να καλέσει το λαό στους δρόμους......

  πού είναι αυτοί οι ταγοί;;;;;;;;;;;;;;

  πού είναι αυτοί οι αρχηγοί;;;;;;;;;;;;;;;;

  αν είναι σύμφωνοι με όσα γίνονται να μας το πούν και να μην μας εμπαίζουν.....

  το ώριμο φρούτο δεν είναι πολιτική.....είναι συνεργασία.....να το βάλουν καλά στο μυαλό τους όσοι προσβλέπουν μελλοντικά αξιώματα.....

  ο κόσμος βράζει....

  καθημερινά χάνονται δουλειές και άνθρωποι.....ναι και άνθρωποι......

  κάποιος να κάνει κάτι επιτέλους......

 24. spiros avatar
  spiros 31/12/2010 17:21:46

  Αγαπητοί φίλοι
  Υγεία , ευτυχία και καλή δύναμη για όλο το 2011 .Καλή λευτεριά.

 25. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 31/12/2010 17:30:14

  Χρόνια πολλά και καλά σε όλους όσους επανδρώνουν το ηλεκτρονικό οδόφραγμα που λέγεται ΑΝΤΙΝΙΟΥΖ!
  Και σ`άλλα με υγεία!
  Και όπου βλέπετε ντιντήδες.... τοίχο τοίχο αδέλφια!!!!!

 26. antonis avatar
  antonis 31/12/2010 17:34:30

  Καλή χρονιά σε όλους και καλή ΛΕΥΘΕΡΙΑ στην πατρίδα μας

 27. Νίκος avatar
  Νίκος 31/12/2010 17:45:28

  Επώνυμε,
  Περιττό να πώ ότι συμφωνώ.

  Χρόνια Πολλά σε όλους και καλή Χρονιά. Και προ παντός Καλή Δύναμη.

  Νίκος Α.

 28. Νίκος avatar
  Νίκος 31/12/2010 17:46:42

  Και κάτι άλλο: τους Ντιντίδες θα τους αποντιντιώσουμε.

 29. Aris. A avatar
  Aris. A 31/12/2010 17:55:29

  Βρε Βρε καλως τα παιδιά

  οι αβανταδόροι που το 2000 έστελναν τον κόσμο στο σφαγείο του χρηματιστηρίου

  οι αναλυτές που μας εξηγούσαν πως δεν αξίζει για δύο βραχονησίδες να γίνει πόλεμος με την Τουρκία

  οι απολογητές της παράδοσης Οτσαλάν

  οι βαστάζοι του πλέον αγράμματου πρωθυπουργού της ελληνικής ιστορίας

  οι παλαιοί σοσιαληστές και υμνητές του τρίτου δρόμου του Ανδρέα Παπανδρέου

  οι πολέμιοι του Θατσερισμού παλαιότερα και οι ενθουσιώδεις υποστηρικτές του ΔΝΤ σήμερα

  οι εργαζόμενοι σε φαληρισμένα μέσα ενημέρωσης που ξεζουμίζουν εκβιαστικά κρατικά ταμεία και τράπεζες

  Οι ψευτοδημοκράτες της Εκάλης και των εστιατορίων του Κολωνακίου

  Φωνάζουν γιατί την πραμάτεια τους δεν την διαβάζει κανείς.

  Χρόνια Πολλά στην παρέα του antinews Καλή Χρονιά στους φίλους της εργασίας της προσπάθειας της έντιμης Ελλάδας της κοινής λογικής και της διαφάνειας.

 30. sarittarius avatar
  sarittarius 31/12/2010 18:14:43

  Είμαι 44 ετων. Προέρχομαι από κεντρώα οικογένεια και από τα μαθητικά μου και αργότερα τα φοιτητικά μου χρόνια επέλεξα την αριστερά. Δέν εντάχθηκα ποτέ σε κομματικούς οργανισμούς και είμαι περήφανος που δεν στριμώχτηκα ποτέ σε κανένα προθάλαμο κομματικού γραφείου οποιουδήποτε βολευτή. Τελείωσα Κοινωνιολογία στη Πάντειο με βαθμό πτυχίου επιπέδου ''άριστα'' (8.9) πρίν πολλά χρόνια, τότε που στο πανεπιστήμιο αυτό Πρύτανης ήταν ο Βασ. Φίλιας και είχα καθηγητές όπως η Γιωτοπουλου-Μαραγκοπούλου. ο Νεοκλής Σαρρής. ο Διαμαντόπουλος κι ο Τσαούσης η Φωτ. Τσαλίκογλου και στο προάυλιο του παλιού κτιρίου δεν παρκάριζαν Ferrari. Διάβαζα απο ''Ριζοσπάστη'' μέχρι ΄΄Ελευθεροτυπία'' και ''Πρώτη'' του συγχωρεμένου Λυκούργου Κομίνη σχεδόν καθημερινά και πίστευα ότι η ''ελληνική μειονότητα της Βορ. Ηπείρου'' ήταν προπαγανδιστικός μύθος της άκρας δεξιάς. Δεν άσκησα ποτέ σαν επάγγελμα αυτό που σπούδασα αλλά τίποτα δεν πήγε χαμένο στη ''χαμένη'' μου ζωή, γιατί κράτησα την πορεία μου αυτή σαν έρμα ''αξιών ζωής''. Σήμερα βγάζω το ψωμί μου σαν επαγγελματίας οδηγός, οδηγόντας στα ''όρια της φτώχιας'' την προσωπική μου και οικογενειακή μου ζωή, αλλά ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που δεν εντάχθηκα σαν ..κοπρίτης σε κανένα ''κοπριταριό'' (μπλέ, πράσινο ή συριζοροζουλί) και ρίχτηκα χωρίς φόβο και με πολύ πάθος στη ''ζούγκλα'' του ιδιωτικού τομέα από τα 23 μου. Κατάλαβα -θέλω να πιστεύω- το παιχνίδι τους από πολύ νωρίς και έπαψα να ενημερώνομαι ''εργολαβικά'' , έγκαιρα'' και ''έγκυρα''. Τα χρόνια και οι δεκαετίες πέρναγαν και εγω ένοιωθα όλο και πιό ''φιμωμένος'', όλο και πιο αποξενωμένος από την Νεοελληνική γκλαμουρια, των νεόπλουτων σοσιαληστικών εκσυγχρονιστικών και λοιπών λαμογιών της γενιας του Πολυτεχνείου, που οδηγούσε τις επόμενες 2-3 γενιές (δηλαδή και τη δικιά μου )στο απόλυτο ΠΟΥΘΕΝΑ και ΤΙΠΟΤΑ για να απομυζούν αυτοί τα ΠΑΝΤΑ για τα δικά τους προσωπικά ΟΛΑ. Η δικιά μου γεννιά βίωσε την καθημερινή, συνεχή και αδίστακτη ''έκτέλεση'' στην Ελλάδα της Μεταπολίτευσης πρώτα και κύρια της ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ και της ΗΘΙΚΗΣ, σε συλλογικό και ατομικό επίπεδο, με τους εργολάβους της ενημέρωσης να είναι ο κύριος πυλώνας αυτης της προσπάθειας. Έλεγα σε καθημερινή βάση ''δεν μπορεί, δεν μπορεί , ΄έχω πάθει παράκρουση? δεν βλέπουν χιλιάδες άλλοι που παει το πράγμα? εγώ είμαι ψυχοπαθολογική προσωπικότητα ή ζούμε πράγματι στην απόλυτη μιντιακή δικτατορία?. Ώσπου ήρθε η bloggoσφαιρα και το διαδύκτιο και ο βουβός κι ανέκφραστος έλληνας ξανασυναντύθηκε με την κοινή λογική, την παράδοση του, τις αξίες του. Προτροπή προς όλους λοιπόν. Συνεχίζετε να συμετεχετε σtη ροή της ενημέρωσης από τα μπλογκς με antinews με taxalia με ολυμπία με κουρδιστο πορτοκαλι με press.gr με i-reporter με σιβυλλα με.. με ..με ότι θέλετε κρίνοντας τους κάθε μέρα! Μακρία από τα site των εργολάβων και των καναλαρχών...για την τιμή της μνήμης του Σωκράτη Γκιόλια(κι ας διαφωνούσατε σε πολλά μαζί του, όπως και εγώ) και γιατί πρέπει να στηρίζουμε κάθε ΕΝΤΙΜΗ προσπάθεια -όσο την κρίνουμε καθημερινά σαν τέτοια. Γιατί για να μπορέσουμε να ξεβρωμίσουμε την Πατρίδα τώρα που πιάνουμε πάτο πρέπει πρώτα να ''ξεβρώμίσουμε΄΄ τα μυαλά μας από τα θεσμικά ψέμματα των ''καναλιών'' της διαφθοράς.

  Καλη Λευτεριά πατριώτες!
  Και ευτυχισμένο το νέο έτος!

  ΥΓ.Κι αν σας φαίνονται λίγο παράτερα όλα τα παραπάνω με βάση την πολιτική μου τοποθέτηση όπως σας είπα στην αρχή, ελπίζω εδώ και καιρό να έχετε καταλάβει οτι ο διαχωρισμός πια στη ελληνική κοινωνία ΔΕΝ είναι ''κάθετος'' (ακροαριστερος, αριστερος ,κεντρωος , δεξιος, ακροδεξιος..) αλλά οριζόντιος: από δω οι ''κοπρίτες'',οι '' αμερικανοτσολιάδες'', οι πολιτικοί ντιντίδες, οι κομψευάμενοι και ρευάμενοι και με το ΔΝΤ συνουσιαζάμενοι, σε όποιο πολιτικό χώρο κι αν ''δηλώνουν'' ότι ανήκουν , κι απο εκεί όσοι ζωντανοί αγαπάνε την Πατρίδα κι αυτο το πλούσιο σε ιστορία οικόπεδο του πλανήτη λίγο παραπάνω από τον εαυτούλη τους(πράγμα που είναι και το πιο δύσκολο, το ξέρω...)

  • Aris. A avatar
   Aris. A @ sarittarius 31/12/2010 19:15:06

   Καλή χρονιά φίλε και συνοδοιπόρε της ζωής.

   Από ότι έχω καταλάβει όλοι κάπως έτσι είμαστε εδώ πέρα.

   Περιμένουμε την επανάσταση του 90% απέναντι στο ανέντιμο 10% που μας έχει καθυποτάξει.

  • Misha avatar
   Misha @ sarittarius 31/12/2010 20:01:00

   «Γιορτάζουμε την Πρωτοχρονιά, τον Μέγα Βασίλειο, που τόσο αγαπούσε και σεβόταν ο λαός μας, όταν ακόμη βαστούσε το ρωμαίικο ήθος. Λένε κάποιοι δοκησίσοφοι της σήμερον ότι η Εκκλησία, οι ιεράρχες της δεν πρέπει να ανακατεύονται με θέματα της πολιτείας, αλλά να κοιτούν τα του οίκου τους.
   Δηλαδή, να βυσσοδομούν οι διεφθαρμένοι πολιτικάντηδες και να εγκληματούν ανεξέλεγκτα.
   Για την Εκκλησία όμως «τύπος και υπογραμμός» είναι οι άγιοι, οι οποίοι δεν δίσταζαν να συγκρουστούν και με τον Καίσαρα.
   «Την βασιλέως φιλίαν μέγα μεν ηγούμαι μετ’ ευσεβείας, άνευ δε ταύτης, ολέθριαν αποκαλώ» θα πει ο άγιος Βασίλειος στον αιρετικό αυτοκράτορα Ουάλη.
   Σήμερα υποταχτήκαμε στις άπληστες συμμορίες του ΔΝΤ, της τρόικας και γονατίζουμε από τα καταστρεπτικά δάνεια.
   «Να μη δεχτείς ποτέ δανειστή, που σε πολιορκεί. Να μην ανεχθείς ποτέ να σε αναζητούν, για να βρουν τα ίχνη σου και να σε συλλάβουν σαν άλλο θήραμα (οι τοκογλύφοι). Το δάνειο είναι η αρχή του ψεύδους∙ είναι αφορμή αχαριστίας, αγνωμοσύνης και επιορκίας. Άλλα λέει εκείνος που δανείζεται και άλλα εκείνος που δανείζει… Είσαι φτωχός τώρα, αλλά ελεύθερος. Όταν δανειστείς, όχι μόνο δεν θα πλουτίσεις, αλλά θα χάσεις και την ελευθερία σου…»

   (Δ.Νατσιός)

   Το κείμενο μαζί με τις εόρτιες ευχές της αρκουδοπαράγκας για τους διαχειριστές , τους αρθρογράφους, τους σχολιαστές και τους επισκέπτες του φιλόξενου ΑΝΤΙ που φαίνεται πως ανακατεύει άγρια την τράπουλα και μαζί με πολλά άλλα ΜΗ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ διαδικτυακά στέκια , κάνει τους δντλάγνους ντιντήδες να χάνουν τον ύπνο τους.

  • LEWNIDAS avatar
   LEWNIDAS @ sarittarius 01/01/2011 16:05:55

   οπως το ειπες ξανασυναντηθηκαμε με την λογικη

  • A.M. avatar
   A.M. @ sarittarius 01/01/2011 16:49:07

   @sarittarius
   Σωστός, έτσι έχουν τα πράγματα δυστυχώς.
   Η γενιά του Πολυτεχνείου ήταν η γενιά που κατέστρεψε την Ελλάδα.
   Πολλοί βέβαια απ αυτήν την γενιά που αποσύρθηκαν έντιμα και δεν εξαργύρωσαν τις «επανασταστικές» τους δάφνες με πόστα στο ευαγές ίδρυμα της πλατείας Συντάγματος εννοείται πως δεν φέρουν ευθύνη, φέρουν όμως όλοι όσοι τις εξαργύρωσαν και σήμερα βρίσκονται φραγκάτοι και επώνυμοι - αλλά δυστυχώς γι αυτούς - στην απέναντι απ τον λαό.

   Και νομίζω πως η γενιά του Πολυτεχνείου δεν θάχει καμμία απολύτως δικαιολογία να προβάλει στις επόμενες γενιές, στα παιδιά της και στα παιδιά των παιδιών της για την καταστροφή στην οποία οδήγησε την πατρίδα.

   Θλιβερό συμπάρασμα.

   • A.M. avatar
    A.M. @ A.M. 01/01/2011 16:49:47

    *συμπέρασμα.

  • ΣΟΝ ΠΕΝ avatar
   ΣΟΝ ΠΕΝ @ sarittarius 01/01/2011 17:49:07

   sarritarius

   Παρότι ήμουν πάντα ενταγμένος στη Δεξιά,
   παρότι βρέθηκα μπροστά για ανθρώπινα δικαιώματα στη Β.Ήπειρο μιλώντας από το 1975 με φυγάδες από τα ηλεκτροφόρα συρματοπλέγματα του Χότζα,
   παρότι πιθανόν να βρεθήκαμε σώμα με σώμα αντιμέτωποι στις "δημοκρατικές διαδικασίες" στο Πανεπιστήμιο,
   σε νοιώθω απόλυτα.
   Αισθάνομαι να μη με χωρίζει τίποτα με τον παλιό Κνίτη, Ρηγά, Πασόκο.
   Όχι γιατί ήρθαν στις απόψεις μου.
   Δεν είμαι ούτε κι εγώ πλέον ίδιος.
   έβαλα πολύ νερό ατο κρασί μου, εγαταλείποντας στερεότυπες αντιλήψεις.
   Πάθαμε και μάθαμε.
   Αλλά γιατί αφήσαμε από κοινού τα ιδεολογήματα που μας χώριζαν και ΣΥΝΑΝΤΗΘΚΑΜΕ στον κοινό τόπο των ελεύθερων Ανθρώπων.
   Που πιστεύουν στον ελεύθερο Άνθρωπο, στην Πατρίδα, στην εντιμότητα και στην ατομική τους αξιοπρέπεια.
   Τίποτα δε μας χωρίζει πια.
   Δεν πρέπει να μας χωρίσει.

   • ευτυχια avatar
    ευτυχια @ ΣΟΝ ΠΕΝ 01/01/2011 18:01:30

    προσυπογραφω

 31. Γιάννης Φαίλτωρ avatar
  Γιάννης Φαίλτωρ 31/12/2010 18:24:24

  Καλή χρονιά Επώνυμε σε σένα και σε όλους τους διαδυκτιακούς φίλους του anti. Είμαστε πολλοί περισσότεροι απ' ότι φαντάζονται.

 32. dmtrs avatar
  dmtrs 31/12/2010 18:36:26

  μη μασάς βρε antinews

  να θυμίσω σε όλους τα λόγια του μακρυγιάννη:

  …"Εκεί οπούφκειανα της θέσες εις τους Μύλους ήρθε ο Ντερνύς να με ιδή.
  Μου λέγει. "Τι κάνεις αυτού; Αυτές οι θέσες είναι αδύνατες. Τι πόλεμον θα κάμετε με τον Μπραίμη αυτού;"
  -Του λέγω, είναι αδύναμες οι θέσες κ' εμείς, όμως είναι δυνατός ο Θεός οπού μας προστατεύει. Και θα δείξωμεν την τύχην μας σ' αυτές της θέσες της αδύνατες.
  Κι αν είμαστε ολίγοι εις το πλήθος του Μπραίμη, παρηγοριώμαστε μ' έναν τρόπον, ότι η τύχη μας έχει τους Έλληνες πάντοτε ολίγους. Ότι αρχή και τέλος, παλαιόθεν και ως τώρα, όλα τα θερία πολεμούν να μας φάνε και δεν μπορούνε.
  Τρώνε από 'μας και μένει και μαγιά.
  Και οι ολίγοι αποφασίζουν να πεθάνουν.
  Κι όταν κάνουν αυτείνη την απόφασιν, λίγες φορές χάνουν και πολλές κερδαίνουν.
  Η θέση οπού είμαστε σήμερα εδώ είναι τοιούτη.
  Και θα ιδούμε την τύχη μας οι αδύνατοι με τους δυνατούς.
  "Τρε μπιεν", λέγει κι αναχώρησε ο ναύαρχος."…

  και να ευχηθώ σε όλους καλή λευτεριά
  και συνέχιση του αγώνα για νάναι το 2011 μία
  ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

 33. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 31/12/2010 18:41:38

  Χρόνια πολλά Επώνυμε, και πάντα κουράγιο!

 34. apneagr avatar
  apneagr 31/12/2010 18:51:00

  Χρόνια Πολλά για όλους με μια καλή χρονιά μην φοβάστε τίποτα όλοι εμείς οι "ανώνυμοι" θα σας στηρίζουμε επώνυμε!!!
  http://www.apneagr.xroniapolla.org/

 35. αγροτης avatar
  αγροτης 31/12/2010 18:58:03

  χρονια πολλα παιδια η στιγμη ειναι υπερ μας

 36. blue nile avatar
  blue nile 31/12/2010 19:23:09

  Χρόνια πολλά.
  Μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερος κόσμος ανοίγει τα μάτια του.
  Βέβαια υπάρχουν ακόμα πολλοί που επηρεάζονται από την διαπλεκόμενη αλήτ του νεοφιλελεύθερου σοσιαλεπώνυμου συρφετού που στηρίζει όσους διαχειρίζονται τις τύχες της χώρας.
  Τις καλύτερες μου ευχές για το 2011 τις φυλάω για την ευόδωση των προσπαθειών που αφορούν την όσο καλύτερη ενημέρωση και πληροφόρηση του λαού.
  Το antinews κατέχει επάξια πρωταγωνιστική θέση στον αγώνα κατά της προπαγάνδας των φαύλων, των εξαρτημένων, των οσφυοκαμπτών.
  Κάπου εδώ επιτρέψτε μου δυο λόγια για το παρελθόν .
  Όταν φανατικά διάβαζα Αντί και προσπαθούσα να κοινωνήσω τις ιδέες και το ήθος της αγνής δημοσιογραφίας του αντιμετώπιζα έκπληχτους ανθρώπους που δεν μπορούσαν να διανοηθούν ότι ένα περιοδικό με τόσο περιορισμένα μέσα μπορεί να προσφέρει τόσα πολλά στην αλήθεια.
  Σε εποχές που η εμπορευματοποίηση του τύπου και η διαπλεκόμενη νοσηρότητα έκρυβαν το φως ήταν λογικό οι ανεξάρτητες φωνές να μην ακούγονταν από πολύ κόσμο.
  Κάποια χρόνια μετά συνομιλώ με ανθρώπους που ενημερώνονται για τα γραφόμενα του antinews, άσχετα αν συμφωνούν ή όχι μ'αυτές, γίνεται σημείο αναφοράς στις παρειίστικες συζητήσεις, βλέπω ότι ακούγεται το όνομα του από κεντρικά δελτία ειδήσεων άρα θα φτάσει κοντά σε όλο και πιο πολλούς αναγνώστες, παρόλο που πρωταρχικά το αναφέρουν για να το πολεμήσουν.
  Το 2011 θα είναι μια δύσκολη χρονιά. Πολλά που θα αφορούν την εθνική ανεξαρτησία, τη συλλογική αξιοπρέπεια, τη ποιότητα ζωής θα λάβουν χώρα.

  Καλή δύναμη σε όσους συμβάλουν σ'αυτή εδώ την ιστοσελίδα.
  Καλή χρονιά σε όλους.

 37. panagiotis avatar
  panagiotis 31/12/2010 19:31:38

  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΥΓΕΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΔΥΝΑΜΗ !!
  Δύναμη γιατί το σύστημα όσο σάπιο κι αν είναι έχει πολλούς κρετίνους και ντιντήδες και η μάχη θα είναι σώμα με σώμα για την ΠΑΤΡΙΔΑ.. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ Η ΦΛΟΓΑ ΘΕΡΙΕΥΕΙ.........................!!!!!!!!!!

 38. Αρματιστής avatar
  Αρματιστής 31/12/2010 19:35:55

  Επώνυμε καλησπέρα και χρόνια πολλά. Εύχομαι υγεία και ευτυχία. Καλή χρονιά.

  Συμφωνώ μαζί σου. Ο λόγος του Φαήλου ενοχλεί τους παραδομένους. Ακόμη τους ενοχλεί και η ελεύθερη γνώμη που εκφράζεται σε αυτό το χώρο. Γι' αυτό και με τόση ξεδιαντροπιά στοχοποίησαν οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι και τον Φαήλο και το antinews. Στη πραγματικότητα στοχοποίησαν όλους εμάς.

  Μακάρι να μπορούσα και εγώ να είχα το χάρισμα του λόγου του Φαήλου Κρανιδιώτη.

  Όμως από αυτό εδώ το μετερίζι θα συνεχίσουμε όλοι τον αγώνα, με τη δύναμη που διαθέτει ο καθένας μας.

  Τις καλύτερες ευχές μου σε όλους τους εδώ σχολιαστές και στους διαχειριστές της ιστοσελίδας, για χρόνια πολλά και ευτυχισμένα. Καλή χρονιά.

 39. A.M. avatar
  A.M. 31/12/2010 19:36:00

  Καλή και ΕΥ-λογημένη χρονιά!!!
  Σε όλους και όλες, συμπαθούντας με και αντιπαθούντας με.. σε όλους!

  Με υγεία, με χαρά και με δύναμη!

  Και να μην λαχανιάζουμε και δυσανασχετούμε στις ανηφόρες..
  .. στην κορφή κάθε ανηφόρας είναι ο Θεός, είναι ο παράδεισος!

  Υπομονές πολλές στα επερχόμενα
  και όσες δυνάμεις και αντοχές χρειάζονται για να τα ξεπεράσουμε
  να τις φέρει ο καινούριος χρόνος!

  Και του χρόνου καλύτερα από φέτος!

  Καλή χρονιά! χρόνια πολλά!

 40. tiramola avatar
  tiramola 31/12/2010 19:40:14

  Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία και πίστη ότι ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς θα τα καταφέρει.

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ tiramola 31/12/2010 19:41:56

   Μα τα καταφέρνει ήδη...

   • Aris. A avatar
    Aris. A @ Επώνυμος 31/12/2010 21:21:26

    Αστον να χαρεί Πρωτοχρονιάτικα

    Μην του την χαλάς

    Αφού είσαι καλός Χριστιανός

    • Επώνυμος avatar
     Επώνυμος @ Aris. A 01/01/2011 14:58:54

     Εκεί επενδύει για να τον αφήσουμε να κάνει την προπαγάνδα του αναπάντητη. Δεν κατάλαβε, μου φαίνεται...

  • A,M. avatar
   A,M. @ tiramola 31/12/2010 19:44:23

   Όλοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο!
   ...ειδικά τέτοιες μέρες γιορτινές.

   Καλή χρονιά tiramola!

   (ειλικρινείς οι ευχές μου και από καρδιάς
   ..παρά τις αντίθετες προσδοκίες για τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της σοσιαλιστικής διεθνούς)

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ tiramola 31/12/2010 19:51:48

   Τόσο σοσιαλισμό είχαμε να δούμε από την εποχή των γκούλαγκ!
   Να τον χαιρόμαστε τον πρόεδρο μας!!!!!

  • tiramola avatar
   tiramola @ tiramola 31/12/2010 20:01:14

   Υγεία και δύναμη συνφορουμίτες.
   Οι συνταγές της "επιτυχίας" δεν διαφέρουν, είτε Γιώργος λέγεται είτε Αντώνης.

   Strange στην σοσιαλιστική Βολιβία ο Μοράλες αποφάσισε αύξηση 20% σε όλους τους μισθούς.
   Απίστευτο?

   • Επώνυμος avatar
    Επώνυμος @ tiramola 31/12/2010 20:03:48

    Έννοια σου και διαφέρουν. Αυτό που προσπαθεί ο δικός σου πρόεδρος, πλησιάζει να το καταφέρει. Αυτό που προσπαθεί ο δικός μας, δεν το έχει ξεκινήσει ακόμη. Θα νικήσουμε όμως γιατί έχουμε με το μέρος μας την αλήθεια, ενώ εσείς εκπροσωπείτε το ψέμα.

  • archaeopteryx avatar
   archaeopteryx @ tiramola 31/12/2010 20:50:37

   o σοσιαλισμός και σαν ιδέα και σαν εφαρμογή είναι μεγίστη απάτη, τρόπος καταπίεσης των λαών και ανέξοδη επιστροφή στην φεουδαρχία. Δεν είναι προσωπικό, αλλά είναι σε νοσηρό και βρωμερό άλογο. Να μετακομίσει στην Βόρεια Κορέα αν του αρέσει. Να πάρει μαζί του και τον αδύνατο με τα μεγάλα αυτιά, να φασίζουν παρεούλα.

  • Νίκος avatar
   Νίκος @ tiramola 31/12/2010 21:00:28

   Τιραμόλα, ξέρεις, υποθέτω, την Κινέζικη παροιμία "...να ζησετε σε ενδιαφέροντες καιρούς". Εξαρτάται, βλέπεις, απο το τι καταφέρνει...

   Καλή Χρονιά.

  • ΣΟΝ ΠΕΝ avatar
   ΣΟΝ ΠΕΝ @ tiramola 01/01/2011 17:53:16

   Τιραμόλα
   Δεν έχεις χάσει το χιούμορ σου.
   Καλή χρονιά.

 41. cmm avatar
  cmm 31/12/2010 19:51:24

  Η στιγμη που θα αρχισουν να αλλαζουν τα πραγματα προς το καλυτερο, θα ειναι η στιγμη που θα καταλαβουμε με τις ειδους χουντα εχουμε να κανουμε.

  την χουντα των μεσων μαζικης αποβλακωσης. και με τον λαικιστικο ψευτοπροοδευτικο αριστεριστικο λογο που χρησιμοποιουν για ξεκαρφωμα. που δεν εχει καμια σχεση ουτε με την αριστερα, σε συνδυασμο με τους χρησιμους ηλιθιους του συστηματος, την εξωκοινοβουλευτικη αριστερα.

  αλλα μιλαμε για πολεμο, ο οποιος δεν κερδιζεται αν δεν ξεμπροστιασουμε τον αθλιο ρολο των μεσων, ο οποιος γινεται για την τσεπη τους, με θαρρος θρασσος και να τους χτυπαμε (λεκτικα) οπου βρεθουμε.

  δεν ειμαι αισιοδοξος. μεσα στο 10 τοσα εγιναν και δεν κουνηθηκε φυλλο. αλλα ηδη φαινεται οτι το κεντρο βαρος αυτου του αθλιου καθεστωτος , που ειναι απειλη για την δημοκρατια (ο "εγκυρος" μπαμπης στον σκαι μονο για την αναγκη καταργησης της 4 ετους ψηφοφοριας των ανδραποδων που κυβερνουν οι σοφοι της κλικας του δεν εχει μιλησει, οποτε μιλαει για την λαικη εντολη μιλαει με τοσο περιφρονηση που ο εξωστρακισμος θα ηταν το λιγοτερο που θα του αξιζε σε μια αληθινη δημοκρατια), ειναι τα μεσα - μη θεωρειτε καθολου τυχαια την δολοφονια του μοναδικου δημοσιογραφου με ευρεια ανεξαρτητη προβολη που τολμησε να βγει λιγο εξω απο το μαντρι των μεσων - του Γκιολια.

  καλη χρονια, καλο κουραγιο και καλους ιδεολογικους και πατριωτικους (αρα και ταξικους - η πατριδα ειμαστε εμεις και οχι οιι 50 οικογενειες) αγωνες.

 42. Orestios avatar
  Orestios 31/12/2010 19:59:33

  Χρόνια πολλά σε όλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Καλή Χρονιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ Orestios 31/12/2010 20:01:09

   Να καρπίσει ο σπόρος, Ορέστιε!

   • Orestios avatar
    Orestios @ Επώνυμος 31/12/2010 23:16:49

    Έννοια σου.
    Με την άνοιξη βγαίνουν οι βλαστοί.

 43. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ avatar
  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ 31/12/2010 20:05:56

  "Ω ΞΕΙΝ , ΑΓΓΕΛΕΙΝ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΙΣ , ΟΤΙ ΤΗΔΕ ΚΕΙΜΕΘΑ , ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ "

  ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ , ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
  ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!

 44. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 31/12/2010 20:08:04

  Παιδιά, αντεύχομαι σε όλους, καλή Πρωτοχρονιά και από αύριο καλή χρονιά, με υγεία, και πρώτα ο Θεός.

  Να είστε καλά και να ζητήσω επί τη ευκαιρία της ημέρας και ειλικρινή συγγνώμη με όσους δεν είμαι ήρεμος και ευγενικός. Πρώτα τα γράφω και μετά τα μετανιώνω.

  Επώνυμος

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ Επώνυμος 31/12/2010 20:25:39

   Επίσης, Φάκτορα, καταπληκτική η επιλογή της φωτογραφικής σύνθεσης. Αυτός ο ήλιος που ανατέλλει δειλά-δειλά πίσω από την Ακρόπολη! Αν σου πω ότι εκφράζει πλήρως αυτή τη στιγμή την ψυχική μου κατάσταση; Και όχι μόνον σε σχέση με την Ελλάδα. Αποπνέει αισιοδοξία και χαρά, και γι' αυτό και μόνον μέσα στη γενική μιζέρια που μας έχουν επιβάλει, αξίζει τον κόπο ως ιδέα και ως μήνυμα!

   Παιδιά, αν για κάτι αξίζει το antinews, είναι επειδή εκτός όλων των άλλων, είμαστε πάνω από όλα ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ!

   Καλά να περάσετε απόψε.

   • Anatolios avatar
    Anatolios @ Επώνυμος 01/01/2011 04:22:14

    Ευχαριστω για τα καλα λογια περι συνθεσης
    Καλη χρονια να εχουμε

 45. danaos avatar
  danaos 31/12/2010 20:08:12

  Mια ακόμη πολύ καλή ανάλυση-προσέγγιση όπως πάντα Επώνυμε!Δυστυχώς δεν ταίριαξε να τα πούμε από κοντά τις δυο τρεις φορές που βρέθηκα με τους φίλους στη Θεσσαλονίκη!
  Εγραφα και 'γω στις 29/11/10 στην επιστολή προς τον Αντώνη Σαμαρά εδώ στο antinews: "Όμως χρειαζόμαστε κάτι. ΕΝΑ ΝΕΥΜΑ! Ένα νεύμα δικό σου και θα δεις ποτάμι ανθρώπινο να τρέχει δίπλα σου! Θα δεις τον παππού με τη θλίψη στο πρόσωπό του γιατί δεν έχει τη χαρά να δώσει ούτε για κουλούρι στα εγγόνια του! Τη γιαγιά να μην έχει το κουράγιο ούτε παραμύθι να τους πει! Θα δεις τα νέα άνεργα παιδιά που ζητούν απ’ τον πατέρα και τη μάνα χαρτζιλίκι για να βγουν μια βόλτα! Θα δεις αξιοπρεπείς ανθρώπους που φτάσαν στα όρια της απόγνωσης! Θα δεις απελπισμένα πρόσωπα οικογενειαρχών που χτυπούν το κεφάλι τους στον τοίχο γιατί δεν μπορούν να ζήσουν την οικογένειά τους! Θα δεις, θα δεις…. όλους αυτούς, όλους εμάς να βάζουμε αέρα στα πανιά σου! Ξαναφτιάξε την πατρίδα μας!"http://www.antinews.gr/?p=73798
  Και αυτό περιμένουμε! Καλή Χρονιά με υγεία!

 46. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 31/12/2010 20:09:56

  Aν ειχα και εγω ενα καρο κοιτασματα αεριου και εξαθλιωμενους εργατες ευκολο θα ηταν να τους δωσω αυξηση 20%.
  Θα πεις γιατι δεν εδιναν οι προηγουμενοι.Μα οι προηγουμενοι ησαν εντελως ολιγαρχες.Υπαρχουν περιπτωσεις που η σοσιαλιστικη πολιτικη ειναι ευκολη.
  Αν στη Σαουδικη Αραβια ανεβαινε σοσιαλιστικο κομμα (υποθεση επιστημονικης φαντασιας ) θα μπορουσε να δωσει 50% αυξησεις.

  • tiramola avatar
   tiramola @ ψυχραιμια 31/12/2010 20:27:33

   Μάλλον ο υπερβολικός πολιτικός ρεαλισμός μας έφαγε "γιατί αυτός φτάνει να βεβαιώσει ότι οι πολιτικοί πρέπει να ενεργούν μόνο στα πλαίσια της έγκυρης πραγματικότητας και ότι δεν πρέπει να ενδιαφέρονται για το πως πρέπει να είναι τα πράγματα αλλά μόνο για το πως είναι, πράγμα που σημαίνει ότι δεν βλέπουν πέρα από τη μύτη τους".
   Ενδεχομένως ο Μοράλες να μην έχει επηρεαστεί από τον Γκράμσι αλλά από τον Ανδρέα και προσπαθεί να φτιάξει μια μεσαία τάξη-μαξιλάρι ανάμεσα σε πλούσιους και φτωχούς οι οποίοι έτσι και αλλιώς θα συνεχίσουν να υπάρχουν.

   • Επώνυμος avatar
    Επώνυμος @ tiramola 01/01/2011 14:57:45

    Μάλλον είσαι της αρμοδιότητας του ψυχιάτρου, παλίκαρε. Ο Ανδρέας μόνον κατέστρεψε. Αυτό που ζεις σήμερα, το προετοίμασε ο Ανδρέας. Που όταν ξυπνήσετε από την πασοκική μαστούρα που σας προκάλεσε το πράσινο κουτόχορτο, θα ψάχνετε να αναρωτιέστε για ποιο λόγο τον υποστηρίξατε.

    • ψυχραιμια avatar
     ψυχραιμια @ Επώνυμος 01/01/2011 15:05:19

     Δεν προκειται να ¨ξυπνησουν".
     Δεν ειναι ΝΔ να κατηγορουν τις παλιες ηγεσιες τους.

     • ευτυχια avatar
      ευτυχια @ ψυχραιμια 01/01/2011 15:28:48

      Και γιατί να ξυπνήσουν άλλωστε? Μιά χαρά βολεμένοι στα δημόσια γραφεία τους είναι.Και θα είναι και οι τελευταίοι που θα πληρώσουν το μάρμαρο.

    • tiramola avatar
     tiramola @ Επώνυμος 01/01/2011 15:27:04

     Αρμοδιότητας ψυχίατρου είσαι εσύ που σαν γνήσιος δεξιός θέλεις μιά ζωή καρπαζοεισπράκτορα λαό.
     Μη μιλάς μη γελάς κινδυνεύει η Ελλάς.
     Μητσοτάκηδες είσαστε όλοι σας.

     • ευτυχια avatar
      ευτυχια @ tiramola 01/01/2011 15:44:26

      Καλή Χρονιά, αγαπημένε tiramola.Σε παραδέχομαι βέβαια γιατί συνεχίζεις αγόγγυστα να παίζεις τον ρόλο του "στόχου για βελάκια¨σ αυτό το site, πράγμα που είναι απαραίτητο για να υπάρχει συζήτηση. Οσο για τον Λαό, δεν νομίζω να υπήρξε περισσότερο καρπαζοεισπράκτορας ποτέ, εκτός από την Οθωμανική Αυτοκρατορία και από την εποχή του ΓΑΠ.

     • Επώνυμος avatar
      Επώνυμος @ tiramola 01/01/2011 17:51:39

      Όχι αγαπητέ. Τώρα πια οι Μητσοτάκηδες είναι μαζί σας! Να τους χαίρεστε!

 47. Wolf avatar
  Wolf 31/12/2010 20:20:26

  Φάκτορα, Φακτοράκι
  και σε όλους τους άλλους φίλους του Antinews -μην αρχίσω να γράφω ονόματα γιατί θα μου πάρει όλο το βράδυ-, να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου, το 2011 να είναι δημιουργικό, να φέρει σε όλους ευτυχία και επιτυχίες.
  Για το Antinews,
  θα ευχηθώ να συνεχίσει να μας χαρίζει συγκινήσεις, ελπίδα, ενημέρωση -που δε μας δίνουν άλλοι- και να έχει πάντα επιτυχίες, αλλά και ακόμη περισσότερους πιστούς φίλους και αναγνώστες.
  Χρόνια Πολλά με υγεία. Καλή Χρονιά.
  Και Ψηλά το κεφάλι!!!

 48. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 31/12/2010 21:44:23

  Καλη Χρονια σε ολους.
  Η δυναμη και ο λογος μας, ειναι η τρομαρα του καθε κοπριτη.

  ΠΠ

 49. Μικρός Οδυσσέας avatar
  Μικρός Οδυσσέας 31/12/2010 21:46:09

  Χρόνια πολλά σε όλους και καλή χρονιά να έχουμε. Επώνυμε ένα ακόμη εξαιρετικό κείμενο.
  Στον φάκτορα πολύχρονος και ιδιαίτερες ευχές σε Ροδινό, Φαίλτορα, Επώνομο, Φάκτορα τζούνιορ, Φαήλο, Αττράκτορα, Δαναό, Αφροδίτη, Βικτόρια, Άρη Α., Αρχαίο, Ντίμι, Προφήτη, Ιθαγενή, Μίσα, wolf . Σίγουρα κάποιους ξεχνάω...
  καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους

  • ευτυχια avatar
   ευτυχια @ Μικρός Οδυσσέας 01/01/2011 17:59:35

   Καλή Χρονιά, Μ.Ο.!

  • Προφήτης avatar
   Προφήτης @ Μικρός Οδυσσέας 01/01/2011 23:54:37

   Καλή Χρονιά Μ. Ο. και ό,τι ποθεί η καρδιά σου !

 50. Petros avatar
  Petros 31/12/2010 22:02:00

  Επώνυμε εξαιρετικό άρθρο.
  Γενικά συμφωνώ με το σύνολο της αρθρογραφίας τον λίγο καιρο που έχω μπει στην συντροφιά σας.
  Χρόνια πολλά σε όλους .
  Το 2011 να γίνει η χρονιά της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ.
  ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ..... ΤΟ ΠΑΣΟΚ

 51. HΛΙΑΣ avatar
  HΛΙΑΣ 31/12/2010 22:16:33

  καλη χρονια σε ολους!! και με καινουριο πρωθυπουργο την νεα χρονια.
  με ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ εννοειται.

 52. Γιώργος Γκ. avatar
  Γιώργος Γκ. 31/12/2010 22:35:04

  Εύχομαι σε όλους σας Καλή Χρονιά με Υγεία.

 53. Lichnee avatar
  Lichnee 31/12/2010 23:48:04

  Καλη χρονια σε ολους και καλη δυναμη αδερφια!

 54. factorx avatar
  factorx 01/01/2011 00:22:04

  Χρόνια Πολλά και καλή δύναμη σε όλους

  • Σπύρος avatar
   Σπύρος @ factorx 01/01/2011 13:40:02

   Καλή Χρονιά Φάκτορες...
   Χαίρομαι οταν ξαναδιαβάζω τό ρεζίλεμα Βασιλάκη,πού βέβαια στήν συνέχεια έβγαλε και βιβλίο μέ 666(sic γιά γέλια)σελίδες γιά τον Χριστόδουλο και στηρίχτηκε δεόντως απο αυτούς πού τον ''πούλησαν'' κατά ομολογίαν του..
   Γιά τον μακαρίτη δέν έχω καλή γνώμη ,αλλά διασκέδασα μέ τον εύκολο στόχο τού υπερασπιστή τών βομβαρδισμών τής Γιουγκοσλαβίας,πού παρέα μέ τούς Σωμερίτες ταλαιπώρησαν τήν ελληνική δημοσιογραφία.
   Βέβαια τώρα πού ο Ιερώνυμος συντρώγει μέ GAP καί ευλογεί το Υπουργικό Συμβούλιο ( μόνον ο Bush έβαζε τούς Υπουργούς του νά προσεύχονται)μόκο τά ''προοδευτικά μορμολύκια''..
   Καλή Χρονιά καί πάλι.

 55. Γ.Τ. avatar
  Γ.Τ. 01/01/2011 00:22:25

  Καλη χρονια αδερφια. Υγεια και ευτυχια σε ολους. Καλη λεφτερια στην Ελλαδα μας.

 56. danaos avatar
  danaos 01/01/2011 01:23:56

  Χρόνια Πολλά Φάκτορα για τη γιορτή σου!Καλό κουράγιο!

 57. Τρόχαλος Νικόλαος avatar
  Τρόχαλος Νικόλαος 01/01/2011 01:32:37

  Φάκτορα χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το 2011.Πάντα επιτυχίες και καλή λευτεριά.

 58. ευτυχια avatar
  ευτυχια 01/01/2011 02:09:50

  ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!
  Ο Φαήλος, το Antinews, οι διαχειριστές του και οι τακτικοί σχολιαστές του έχουν όλοι από μιά προσωπική ιστορία αγώνων και επιλογών που δεν έγιναν με βάση την λογική της μίζας , αλλά του όφελους της Πατρίδας.Τώρα ,μέσω της πρωτοβουλίας των διαχειριστών του Antinews ,δημιουργούν και μιά κοινή Ιστορία που δε ξέρουμε ακόμα πού θα εξελιχθεί.Οποιαδήποτε επίθεση στον Φαήλο μάς αφορά προσωπικά, εμάς τους πολιτικούς και διαδικτυακούς φίλους του.Και σαν κοινή υπόθεση πρέπει να αντιμετωπίζεται.Γιατί ΄έρχονται σκληρότερες επιθέσεις και σ άλλους.Το Σύστημα παίζει τα ρέστα του-πριν ξεψυχήσει.

 59. ευτυχια avatar
  ευτυχια 01/01/2011 02:10:40

  Καλή Απαλλαγή!!!

 60. taxidriver avatar
  taxidriver 01/01/2011 02:14:39

  χρονια πολλα,καλη χρονια και καλη δυναμη σε ολους μας

 61. Αφροδίτη avatar
  Αφροδίτη 01/01/2011 02:59:07

  Αγαπητέ Eπώνυμε, από καρδιάς χρόνια πολλά και καλή χρονιά!
  Το άρθρο σου το προσυπογράφω στο ακέραιο, γιατί έπιασες το στόχο από τα μαλλιά! Οι εντολοδόχοι πολιτικοί και οι νταβατζήδες των ΜΜΕ έναν καημό έχουν, που δεν είναι άλλος από τον κίνδυνο της εθνικής αφύπνισης των Ελλήνων.
  Για φαντάσου λέει, να τους τιναχθεί στον αέρα ο αγώνας που κάνουν τόσα χρόνια, οι ελαστικής πατριωτικής συνείδησης πολιτικοί και τα ξεπουλημένα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, γιατί κατάφερε ο Αντώνης να επιβιώσει στην εξορία του και να ξαναβγεί στο πολιτικό προσκήνιο, από πέρυσι στις 29 Νοεμβρίου. Τσάμπα δούλεψαν οι Ρεπούσηδες και όλο το νεοταξικό κονκλάβιο, για να έρχεται ένας πολιτικός και να τους ανατρέπει όλα τα σχέδια, κάνοντας εκτροπή στο νερό που πίστευαν ότι είχαν βάλει στο αυλάκι;
  Κτυπώντας τον Φαήλο, κτυπούν τον Αντώνη και όλα όσα πρεσβεύει! Κτυπώντας τον Φαήλο, λένε στον Αντώνη «πρόσεξε με ποιους θα πορευτείς»! Κτυπώντας τον Φαήλο, κτυπάνε εμμέσως όλους όσους μετρήσαμε πέρυσι τα γράδα, ξεσηκωθήκαμε και στείλαμε την αγαπημένη τους και προπαντός συμβιβασμένη κόρη, στη ΔΥΣΗ της!
  «Εμείς θα κάνουνε όνειρα π’ ακόμα κι αν δεν γίνουν,
  ν’ αξίζει που παλεύουμε όνειρα να μη μείνουν»
  Καλή χρονιά και ψηλά το κεφάλι!

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ Αφροδίτη 01/01/2011 12:29:31

   Καλή χρονιά Αφροδίτη! Καταπληκικό το δίστιχο! Το γκούγκλισα και δεν το βρήκα πουθενά. Δικό σου είναι;

   • Αφροδίτη avatar
    Αφροδίτη @ Επώνυμος 01/01/2011 13:33:59

    Σ' ευχαριστώ πολύ! Όχι δεν είναι δικό μου, έτσι μου ευχήθηκε καρδιακός φίλος και ερασιτέχνης μαντιναδόρος, από την Κρήτη! Το βρήκα υπέροχο και το υιοθέτησα. Να είσαι πάντα καλά και να έχουμε μια καλή και ευλογημένη χρονιά. Και προπαντός να μην επιτρέπουμε στους "τρομοκρατημένους" ντιντήδες να μας τη λένε!

 62. Αγροφύλακας avatar
  Αγροφύλακας 01/01/2011 06:45:37

  Αγαπητοι φιλοι,

  Μπορεί όλοι σας να επήγατε για ύπνο, αλλά ο Αγροφύλακας φυλάγει τα χωράφια σας.
  Άντε, άλλα 15 λεπτά ακόμη και θα γιορτάσουμε και εμείς τον καινούργιο χρόνο.
  Χρόνια Πολλά σε όλους.
  Μου άρεσε πολύ αυτό το ανθρώπινο που είπε ο Επώνυμος: Συγχωρήστε με αν επίκρανα κάποιους με τα λόγια μου, πρώτα τα γράφω και μετά το μετανιώνω. Κάπως έτσι αισθάνομαι και εγώ μετά από κάθε ζωηρή συζήτηση. Είμαστε όλοι Έλληνες, όλοι πασχίζουμε για το καλό της ένδοξης πατρίδος μας (ο καθένας με τον τρόπο του), και στην τελευταία ανάλυση όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε.
  Πότε ήτανε η τελευταία φορά ρε αδέρφια που φωνάξαμε: ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ!
  Δυστυχώς έχει καταντήσει να ακούγεται αστείο, αλλά η ελπίδα χάνεται τελευταία.

  • Κώστας Σταματάκης avatar
   Κώστας Σταματάκης @ Αγροφύλακας 01/01/2011 11:40:11

   Καλή Χρονιά ρε πατριώτη! Χρόνια Πολλά στους καλύτερους Έλληνες, τους ξενιτεμένους μας, και τους Έλληνες επιστήμονες (μεταπτυχιακούς, καθηγητές κλπ), που μας κάνουν περήφανους για την δουλειά τους.

   Το antinews μου θυμίζει πριν 20-25 χρόνια το listserver.hellas, στο τότε bitnet και το Internet που μας ένωνε όλους τους Έλληνες. Δεν ξέρω αν ακόμη υπάρχει. Αν υπάρχει ας ενημερώσει κάποιος πως κάνεις subscribe.

 63. Αγροφύλακας avatar
  Αγροφύλακας 01/01/2011 17:47:29

  Αγαπητέ Κώστα,

  Να είσαι καλά! Αφού χρησιμοποίησες την λέξη ‘πατριώτη’ θα πρέπει «…να είσαι εντάξει…». Ελπίζω να θυμάσαι που αναφέρομαι.
  Δεν ξέρω αν είσαι ενήμερος αλλά το forum όπου εγώ συχνάζω και έρχομαι σε επαφή με πολλούς συναδέλφους είναι:
  http://www.greece.org/main/index.php?option=com_content&view=article&id=746&Itemid=746

 64. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 01/01/2011 17:57:05

  Eγω περιμενω την ωρα που θα εξαγγελθει το προγραμμα Σαμαρα για μειωση του δημοσιου χρεους με αξιοποιηση δημοσιας περιουσιας.Απ οτι ειπαν ετοιμαζουν πιο συγκεκριμενο προγραμμα με λιστα ακινητων.Τοτε θα δουμε ποιοι θα στηριξουν το προγραμμα απεναντι στις επιθεσεις που θα δεχθει και θα δουμε ποιοι ειμαστε.

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ ψυχραιμια 01/01/2011 18:00:25

   Σου λέω λοιπόν από τώρα ότι είμαι κάθετα αντίθετος σε οποιαδήποτε πώληση. Μια χαρά γίνεται και με μακροχρόνιες μισθώσεις να αξιοποιηθούν. Θεωρώ μεγάλο λάθος του Σαμαρά τη συγκεκριμένη εξαγγελία, αν και όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες.

 65. ο νοών...νοείτω avatar
  ο νοών...νοείτω 01/01/2011 19:18:48

  Καλή και Ελληνικά υπερήφανη χρονιά.
  Εύχομαι να κυριαρχήσει το μόνιασμα, και η κοινή αγάπη όλων μας για την Ελλάδα. Ας παραμείνουμε ενωμένοι και άνθρωποι, και ας σταθούμε απέναντι σε όσους επιβουλεύονται τα αντίθετα.
  Όλα τα λιθαράκια πιάνουν τόπο, εκτός από αυτά που πετάμε μεταξύ μας.

 66. Θεωρείο avatar
  Θεωρείο 01/01/2011 23:58:03

  Εύγε, Επώνυμε!
  Τελειώνοντας τη χρονιά έγραψες ωραίο άρθρο που καθρεφτίζει το ωραίο στέκι με τον καλύτερο τρόπο. Με αντιπροσωπεύει απόλυτα και προσυπογράφω, είναι ο λόγος που με έλκει και μου 'γινε κόλλημα, κόλλημα που το χαίρομαι για τους καθαρούς και καλοπροαίρετους ανθρώπους, πατριώτες με την ξεχασμένη έννοια.
  Καλή Χρονιά σε όλους, μόνιμους αρθρογράφους, μόνιμους και περαστικούς σχολιαστές και στους επίδοξους πολέμιους επίσης.
  Ας είμαστε όλοι καλά, να προσπαθούμε για το καλύτερο, να υπερβαίνουμε από το ατομικό συμφέρον στο εθνικό και κοινωνικό.
  Ας ανακαλύψουμε τη δύναμη της ανιδιοτελούς αγάπης, της θυσίας για την αλήθεια.
  Μην υποστείλουμε την αρθρογραφία, λόγω του ψευτοδιλλήματος της δράσης ή της απραξίας. Χρειάζεται δράση ως απόδειξη ότι πιστεύουμε αυτά που λέμε, αλλά χρειάζεται πύρινος λόγος για να αφυπνιστούν οι όσοι χειραγωγημένοι από το "σύστημα". Χωρίς Ρήγα, Σολωμό και πατρο-Κοσμά, η Ελλάδα δεν θα ήταν αυτό που είναι σήμερα.
  Καλή Πατρίδα!
  Καλή Δύναμη!

 67. Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
  Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 02/01/2011 01:03:00

  Είπα να κάνω "αποτοξίνωση" σήμερα, αφού τις τελευταίες μέρες "ψήθηκε" ο εγκέφαλος μου από το κινητό, το φόρτιζα τρεις φορές την ημέρα γιατί χτυπούσε συνέχεια, βροχή τα μηνύματα και τα email αλλά αφού σε διάβασα Επώνυμε, όπως κι άλλες φορές, αισθάνομαι την ανάγκη να σου σφίξω το χέρι, έστω νοερώς. Καλή Χρονιά σε σένα και σε όλους τους φίλους του Antinews, του απάτητου λημεριού του Φάκτορα.
  Έχω κι εγώ τα συμπεράσματα μου από το τσουνάμι των αντιδράσεων του κόσμου αλλά κι από την στάση διάφορων παραδείσιων πτηνών της καθεστωτικής ενημέρωσης. Με τους τελευταίους θα τα πούμε με τον τρόπο που πρέπει, στο δόξα πατρί κξαι "κόντυμα" με αλυσοπρίονο αλλά θα μιλήσουμε και για την πολιτική ουσία, με την γλώσσα που ζητάνε οι απλοί άνθρωποι, χωρίς φρουφρου κι αρώματα. Υγεία κι Ελευθερία, αδέρφια!

  • Enzo avatar
   Enzo @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 02/01/2011 01:07:07

   για Φαηλο αρχοντα!πες τα εσυ για μας

   • Enzo avatar
    Enzo @ Enzo 02/01/2011 01:10:05

    γεια σου ηθελα να πω.φταινε και τα κρασακια.γιορτινες μερες

    • Strange Attractor avatar
     Strange Attractor @ Enzo 02/01/2011 01:59:32

     χρόνια πολλά

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 02/01/2011 22:27:45

   Γεια σου αδερφέ μου! Να ζήσεις. Και καλή χρονιά. Ελπίζω σύντομα να σφίξουμε τα χέρια όχι μόνον νοερώς, αλλά και πραγματικώς.

  • ΕΛΕΝΑ ΔΗΜΑ avatar
   ΕΛΕΝΑ ΔΗΜΑ @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 03/01/2011 01:12:10

   ΦΑΗΛΕ ΠΑΡΕ ΠΟΛΛΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ
   ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΤΣΟΥΝΑΜΙΑ !
   ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ .
   ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ.
   ΠΑΜΕ ΓΙ'ΑΛΛΑ ΦΕΤΟΣ.
   ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ !!!

 68. ierofantis avatar
  ierofantis 02/01/2011 01:49:07

  Δεν υπάρχει ωραίοτερο και ευγενέστερο συναίσθημα σε έναν Έλληνα, να βλέπει άγνωστους δικτυακούς φίλους και φίλες, να ανταλλάσουν ευχές και Χρόνια Πολλά για το νέο έτος.

  Δεχτείτε και απο μένα τις τρεις καλύτερες ευχές μου για το Νέο Έτος, αγαπητοί φίλοι και φιλόξενα Αντινέα.

  Υγεία, μόνο Χαρές και πολύ - πολύ τύχη, για εμάς, τις οικογένειές μας και την Πατρίδα μας και όλους τους Έλληνες απανταχού.

  Η Χρονιά που πέρασε μας κέρασε πίκρες, στεναχώριες και οργή. Η νέα χρονία, δεν ξέρω γιατί, αλλά σε μένα δίνει ένα αίσθημα αισιοδοξίας, μία γλυκιά προσμονή για κάτι μεγάλο, αλλά απροσδιόριστο. Ο αγώνας θα είναι σκληρός για την λευτεριά και αδυσώπητος. Οι "βάρβαροι" είναι εδώ. Δεν υπάρχει χρόνος να χρονοτριβούμε. Οι μαχητές του καλού αγώνα αυτού, είναι πολλοί και διαλεχτοί. Διαβάζουν, γράφουν, βασανίζουν το μυαλό και τη σκέψη τους εδώ μέσα, συγκρούονται και μαλώνουν. Αλλά αδέρφια, μια αγάπη και μία έννοια δεν μπορεί ποτέ να την θέσουμε στη βάσανο της αντιπαράθεσης. Πατρίδα λέγεται αυτή, και αν εμείς είμαστε οι μαχητές της , ας δώσουμε τα εύσημα και στους πολεμάρχους της. Τον Φαήλο, τον Επώνυμο, τον Φάκτορα, τον Αττράκτορα και όλους όσοι στέκονται στις επάλξεις...

  Απαντώ λοιπόν στην πρόκληση των γυμνοσαλιάγκων, με κάποια λόγια αρχαία, λόγια σταράτα, λόγια που όταν ηχούν στα αυτιά των "απέναντι", είναι αρκετά να λύσουν τα γόνατά τους, λόγια που εμένα με συγκινούν, λόγια ενός εκ των Ηρώων στο Πάνθεον των Ηρώων του Γένους, του τρισμέγιστου Λεωνίδα. Λόγια ειπωμένα σε τραχειά, Δωρική, Ελληνική λαλιά, που τα έσωσε ο Ηρόδοτος για εμάς...

  "Η κτάμεν τώς βαρβάρως, ή αυτοί τεθνάμεν θέλομες..."
  "Η σκοτώνουμε τους βαρβάρους ή με τη θέλησή μας σκοτωνόμαστε..."

  Καλή Χρονιά αδέρφια.

 69. ΓΑΝΤΙ avatar
  ΓΑΝΤΙ 02/01/2011 10:54:43

  ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ 2011 ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ.

 70. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 02/01/2011 11:27:51

  Χρόνια πολλά για τη γιορτή σου Φάκτορά μας.

  Αλυχτούν πάλι οι σκύλακες...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.