#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
16/11/2009 07:26
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Δώδεκα ερωτήματα για την επιλεκτική μνήμη της κας Μπακογιάννη

 

Του Ρεπόρτερ

 Στην ομιλία της στο Περιστέρι η κα Μπακογιάννη δήλωσε « … για να κάνουμε μια πολιτική που θα αλλάξει ριζικά την Ελλάδα, πρέπει να συγκρουστούμε και με συμφέροντα. Συμφέροντα πανίσχυρα, αδίστακτα. Συμφέροντα που τα έχουμε βρει πολλές φορές μπροστά μας. Και ως παράταξη και ως πρόσωπα, πολλοί από εμάς. Και επειδή στο πρόσφατο συνέδριο μίλησα για συμφέροντα και πολλοί προσποιήθηκαν ότι δεν καταλαβαίνουν τι εννοώ του λέω μόνο τούτο: Ανοίξτε τα μάτια σας και τα αυτιά σας, δείτε και ακούστε. Τι στάση έχουν ορισμένα μέσα ενημέρωσης τα οποία μάλιστα διαχρονικά πολεμούν το κόμμα μας. Δείτε τη στάση του γνωστού σε όλους μας συστήματος ΠΑΣΟΚ. Δείτε την στάση κάποιων κρατιδικοδίαιτων τυχοδιωκτών και εργολάβων λάσπης. Τους αφήνω στην κρίση σας. Δείτε με πόσο πάθος και μίσος πολεμούν ειδικά εμένα. Και θυμηθείτε ότι είναι οι ίδιοι άνθρωποι που είχαμε απέναντί μας σε κάθε εκλογική αναμέτρηση και ειδικά στην τελευταία».

Ερωτήσεις που ζητούν απάντηση

 Προφανώς η κα Μπακογιάννη και οι … συμβουλάτορές της υποτιμούν τη νοημοσύνη όσων θα προσέλθουν στις κάλπες για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΝΔ.

Αλήθεια, ποια είναι τα συμφέροντα που «πολεμούν» την κα Μπακογιάννη;

1. Μήπως είναι «Το Βήμα» του κου Σταύρου Ψυχάρη, το οποίο παρείχε πλήρη στήριξη στην κα Μπακογιάννη, μετά την εμπλοκή του ονόματός της στην υπόθεση της SIEMENS και αναφορικά με την ολιγωρία που επέδειξε το υπουργείο Εξωτερικών στη  διαφυγή των βασικών κατηγορουμένων Καραβέλα και Χριστοφοράκου δημοσίευσε ρεπορτάζ με τίτλο «Εξιλαστήριο θύμα η Ντόρα»;

2. Μήπως εννοεί τους κουμπάρους που έχει κάνει στην επιχειρηματική και δημοσιογραφική ελίτ;

 

3. Μήπως εννοεί τον Σωκράτη Κόκκαλη με τον οποίο συνάπτει στο παρασκήνιο συμμαχίες όταν και όποτε χρειαστεί;

 

4. Μήπως εννοεί τον γερμανικό παράγοντα και τα παράκεντρα εξουσίας που διαδραμάτισαν κεντρικό ρόλο στην υπόθεση με τα μαύρα ταμεία της SIEMENS;

 

5. Μήπως εννοεί τον όμιλο Αλαφούζου, στον οποίο το 25% του ΣΚΑΙ κατέχει ο κουμπάρος της Βαγγέλης Μαρινάκης;

 

6. Μήπως εννοεί τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη;

 

7. Μήπως εννοεί τα επιχειρηματικά συμφέροντα που ταυτίζονται με την Aegean Airlines και τον κ. Βασιλάκη;

 

8. Μήπως εννοεί τα συμφέροντα, που … όλως τυχαίως, αποδόμησαν τους εσωκομματικούς της ανταγωνιστές τα προηγούμενα χρόνια και προσπάθησαν να «ισοπεδώσουν» όσους της ασκούσαν και της ασκούν κριτική;

9. Μήπως εννοεί τον Γιάννη Πρετεντέρη και το κεντρικό δελτίο του Mega που όπως στην περίπτωση του Ευάγγελου Βενιζέλου, πήραν θέση υπέρ της κας Μπακογιάννη με κραυγαλέο τρόπο, με αποτέλεσμα να τίθεται, για άλλη μια φορά, ζήτημα αξιοπιστίας;

10. Μήπως εννοεί τους παρουσιαστές των δελτίων ειδήσεων, τους οποίους απασχολεί ως συμβούλους, όπως τον κ. Σωτήρη Ξενάκη του Alter;

11. Μήπως εννοεί τα γερμανικά συμφέροντα, τα οποία υπηρετεί με συνέπεια, τόσο η ίδια όσο και η «Αγία Οικογένεια»;

12. Ή μήπως εννοεί τον αμερικανικό παράγοντα και την οικογένεια Μπους;

Επειδή, όμως, τα γραπτά (ευτυχώς) μένουν, ας θυμηθούμε τι έγραφε στις 26 Απριλίου του 2001 στις σελίδες της «Καθημερινής» ο δημοσιογράφος  κ. Αθανάσιος Έλλις, ο οποίος γνωρίζει καλά τα … του αμερικανικού παράγοντα:

«Παρά τις προτιμήσεις τους, οι Αμερικανοί είναι όμως και ρεαλιστές. Σε ιδιωτικές συζητήσεις με αναλυτές αλλά και αξιωματούχους σε διάφορα φόρα της Ουάσιγκτον οι τελευταίοι δείχνουν να συνειδητοποιούν τη δυναμική που αποκτούν οι εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και αρχίζουν να επιδεικνύουν αυξημένο ενδιαφέρον για τις θέσεις της Ν.Δ. και τη «φιλοσοφία» του Kώστα Kαραμανλή στα διεθνή ζητήματα που αφορούν την Ελλάδα, αλλά και τις ΗΠΑ, όπως είναι η κρίση στην ΠΓΔΜ, η ένταξη της Kύπρου στην Ε.Ε. και η αντιμετώπιση της τρομοκρατίας, ιδιαίτερα εν όψει του 2004. Kαι διαπιστώνουν με ικανοποίηση ότι η πολιτική των δύο μεγάλων κομμάτων δεν διαφέρει και άρα δεν υφίσταται λόγος «ανησυχίας». Αλλωστε, πόσο «αντιαμερικανοί» ή «αντιευρωπαίοι» μπορεί να είναι ο κ. Kαραμανλής και η κ. Μπακογιάννη (εάν υποθέσουμε ότι η τελευταία θα αναλάβει υπ. Εξωτερικών;)».

Λέτε να ήταν τόσο  προφητικό το άρθρο του κου Έλλις ο οποίος προέβλεπε με βάσει τις εκτιμήσεις Αμερικανών αξιωματούχων το 2001, τρία χρόνια πριν αναλάβει η ΝΔ τα ηνία της διακυβέρνησης της χώρας και πέντε χρόνια πριν την υπουργοποίηση της κας Μπακογιάννη  (2006), ότι η κα Μπακογιάννη θα αναλάβει το υπουργείο Εξωτερικών; Πάντως, η φιλία της κας Μπακογιάννη με τον πρώην Πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τόμας Μίλερ, ο οποίος είχε κάνει τη θητεία του στην διπλωματική αντιπροσωπεία της υπερδύναμης στη χώρα μας σε εκείνη τη συγκυρία, είναι γνωστή από παλιά. Ή μήπως τα συμφέροντα του αμερικανικού παράγοντα, διαχρονικά, δεν συμπεριλαμβάνονται στα μεγάλα ή στα «εξωθεσμικά» συμφέροντα;

Αν δεν μπορεί να απαντήσει η κα Μπακογιάννη στις παραπάνω ερωτήσεις, ας απαντήσουν τα «αδίστακτα συμφέροντα» για λογαριασμό της. Εξ’ άλλου η ίδια πίεσε όπως και «το σύστημα ΠΑΣΟΚ» τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες. Ή μήπως πάνω  στον πανικό της το ξεχνά;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Lavazza avatar
  Lavazza 16/11/2009 08:24:14

  Τα περί της κυρίας Μπακογιάννη και Αμερικανών είναι λίγο-πολύ γνωστά σε όλους μας.

  Αλλά βλέπω τελευταία όλο και περισσότερο ασχολούμαστε εδώ μέσα με τις "αμερικανιές" της Μπακογιάννη η οποία ούτως η άλλως χάσει-κερδίσει θα είναι για καμιά 10αριά έτη πολιτικά περιορισμένη και χωρίς καμία Εξουσία. Από ότι φαίνεται μ,άλιστα θα χάσει οπότε bye bye...

  Με τις "αμερικανιές" του ΓΑΠ και αυτών που κρατάνε τώρα τα Ηνία πρέπει να ασχοληθούμε περισσότερο.

  Δεν βλέπετε οτι προχωρά τάχιστα η "αμερικανοποίηση" και "Βαλλιανατοποίηση" της Χώρας;;;

  "Αμερικανικές συνθήκες" είχαμε ούτως η άλλως στην πρωτεύουσα και με την προηγούμενη κυβέρνηση...

  Ο πρωθυπουργός μέσα σε ένα μήνα έχει συναντηθεί 2-3 φορές με υψηλότατους Αμερικανούς Αξιωματούχους και ευθύς βλέπουμε "νύχτα" να στέλνεται ο Πρέσβης Βασιλάκης στην Αμερική χωρίς να ξέρει κανένας!!!

  Βλέπουμε να μας λέει ο Μπαν Κι Μουν μέσα στη Βουλή μας οτι η Ελλάδα "τώρα" βρίσκεται περισσότερο από ποτέ κοντά σε λύση για το Κυπριακό!!!

  Βλέπουμε τον Γκρούεφσκι να δηλώνει "με τη νέα Κυβέρνηση στην Ελλάδα βλέπω φως στο τουνελ"!!!

  Βλέπουμε "ύμνους" στον ΓΑΠ από τους Τούρκους οι οποίοι είναι ο κυριότερος σύμμαχος των Αμερικανών στη Μεσόγειο και κατ' επέκταση στην Ασία!!!

  Βλέπουμε ξαφνικό "κούμπωμα" της Κυβέρνησης στο θέμα των Κινέζων και των Ρώσων (Αγωγός-Cosco) οι οποίοι είναι "εχθροί" των Αμερικάνων!!!

  Βλέπουμε Γραμματέα στο Παιδείας την Δραγώνα μπροστά στην οποία η Ρεπούση φαντάζει ακροδεξιό στοιχείο...!!! Η οποία Δραγώνα μεταξύ άλλων διατυμπανίζει οτι πρέπει να καταργηθούν στα σχολεία τα αρχαία ελληνικά και οτι η λατρεία του Παρθενώνα είναι εμμονή στο παρελθόν και όχι δείγμα προοδευτισμού...!!!

  Βλέπουμε να φεύγει η λέξη "εθνικης" από το Παιδείας σαφέστατα επειδή το Υπουργείο πλέον δεν θα ασχολείται με την εθνική παιδεία αλλά με την "διεθνή" Παιδεία τουτεστιν σχολεία για Πακιστανάκια, Αλβανάκια, Μπαγκλαντεσιανάκια και λοιπά -ανάκια (βέβαια δεν φταίνε τα παιδάκια)!!!

  Βλέπουμε να καταργείται το Μακεδονίας-Θράκης καθώς και το Αιγαίου που είναι ακριβώς οι τρεις λέξεις που προβληματίζουνε τους Αμερικανούς προκειμένου να υπάρχει στην περιοχή μας η δική τους "τάξη και ασφάλεια"...!!!

  Να ξεκολλήσουμε λίγο από τις αρχαιρεσίες στη Ν.Δ η οποία θα είναι για τουλάχιστον 10 χρόνια off...

  Καλημέρα σε όλους

  • Lavazza avatar
   Lavazza @ Lavazza 16/11/2009 08:26:57

   Υ.Γ.:

   Επίσης βλέπουμε τις σχεδιαζόμενες ελληνοποιήσεις με συνοπτικές διαδικασίες διάφορων -ανών, οι οποίες πλέον και στα χαρτιά θα αλλοιώσουν και θα καπελώσουν τον γηγενή πληθυσμό

 2. rs avatar
  rs 16/11/2009 08:54:59

  Ρε παιδιά, έλεος με την ΝΔ και την "μάχη" διαδοχής!Ο βαθμός ενασχόλησής σας είναι αντιστρόφως ανάλογος με το ενδιαφέρον του κόσμου. Ειδικά εκτός Αθηνών.
  "Κλακαδόροι" και "αιώνιοι δεξιοί" μαζεύονται στις συγκεντρώσεις.
  Όσο για "πολιτικές θέσεις"; Πλήρης ένδεια. Με "κοίτες ποταμών", "κεντροδεξιά ποτάμια" και "ανοίγματα (;;!!) στην κοινωνία" δεν γίνεσαι σύγχρονο κόμμα.

 3. ΑΝΤΙΔΩΡΟΣ avatar
  ΑΝΤΙΔΩΡΟΣ 16/11/2009 09:04:42

  -ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ.
  -ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ ΤΩΝ ΝΤΟΡΙΔΩΝ[ΑΛΟΓΩΝ] ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ. ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΕΝΑ ΚΛΩΝΑΡΙ ΑΠΙΓΑΝΟ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ, ΚΑΘΟΤΙ "Ο ΡΙΓΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΙΓΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΞΟΡΚΙ". ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΑΠΙΓΑΝΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ .

 4. περαστικός avatar
  περαστικός 16/11/2009 10:19:20

  Lavazza, μια που αν θυμάμαι καλά υποστηρίζεις τον ΛΑΟΣ, ποια είναι η γνώμη σου από την τσάρκα του Καρατζαφέρη σε 3-4 ΜΜΕ την περασμένη εβδομάδα να μας θυμίζει παντού την "προδοσία" Σαμαρά, να μιλάει για "λευκή απεργία" των Ντορικών μετά, για "αργυρώνητους προδότες" και για "πιθανότητα διάσπασης αν εκλεγεί ο Σαμαράς";

  Σε εκφράζει αυτή η δημόσια στάση;

 5. ελεύθερος avatar
  ελεύθερος 16/11/2009 10:24:09

  Λέτε πράγματι να την κάνει ο Αρούλης ο σκαφάτος, η χαρά του Κοσμοπόλιταν, προς τη Θεοδώρα;
  Μάλλον δεν θα έχει συνειδητοποιήσει, εννοώ πραγματικά συνειδητοποιήσει ότι η εκλογή θα γίνει από τις εκατοντάδες χιλιάδες μέλη και όχι από το "ελεγχόμενο" συνέδριο.
  Είτε κουβαλάει λιγοστότατη φαιά ουσία είτε το μητσοτακέϊκο ξέρει κάτι γι' αυτόν που οι υπόλοιποι δεν ξέρουμε.
  Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟΗΧΗ ΛΕΞΗ.

 6. blue nile avatar
  blue nile 16/11/2009 10:46:11

  Πολύ καλά κάνει το antinews και γράφει όλα τα περί Ντόρας. Πέρα από προσωπική επιλογή που ποτέ δεν την έκρυψε, αποκαθιστά τις ισσοροπίες απέναντι σε όλους αυτούς που πριμοδοτούν ανενδοίαστα την θυγατέρα, επιτρέποντας την να εκφράζει μέγιστο αμοραλισμό.
  Δεν ξέρω πόσο ο Σαμαράς θα μπορέσει να βάλει χαλινό στην καταστροφική υπαγωγή του ΓΑΠ στο άρμα της αμερικάνικης πολιτικής. Ειδικά σε μια χρονική στιγμή που αυτή η πολιτικά πριμοδοτεί ωμά και απροκάλυπτα τα συμφέροντα Τούρκων και Σκοπιανών.
  Το ζητούμενο είναι να μπορέσει να καταδείξει το εγκληματικό αυτής της επιλογής κάτι που σαφώς και θα προσπαθήσει να το κάνει σε πλήρη αντίθεση με την εσωκομματική του αντίπαλο.
  Πρέπει να ασκηθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πίεση στην κυβέρνηση για να μην προχωρήσει σε διευθετήσεις και υποχωρήσεις που θα σημάνουν την μεγαλύτερη συρρίκνωση της εθνικής κυριαρχίας.
  Ο Σαμαράς μπορεί να αρθρώσει λόγο τέτοιο που να αφυπνίσει τουλάχιστον αυτούς που τους ενδιαφέρουν τα εθνικά θέματα. Όσοι είναι αυτοί.
  Οι ριψάσπιδες του εκσυγχρονισμού προβάλουν ως μοναδική λύση το ενδοτισμός ή πόλεμος, λες και δεν υπάρχει δυνατότητα άσκησης διπλωματίας, θα αναγκαστούν να αντιμετωπίσουν μια αντιπολίτευση που δεν θα εκπροσωπεί μόνο τους οπαδούς της αλλά θα εκπροσωπεί και όσους αντιλαμβάνονται μια διαφορετική άσκηση εθνικής πολιτικής.
  Οπότε Lavazza οι αμερικανιές της Μπακογιάννη θα είναι πολύ πιο επικίνδυνες σε περίπτωσης εκλογής της και καλό θα είναι σε πρώτο χρόνο να δούμε το πως θα σιγουρευτεί η μη εκλογή της μειώνοντας έτσι τον αριθμό των πολιτικών που πρακτορεύουν ξένα συμφέροντα.

 7. ελεύθερος avatar
  ελεύθερος 16/11/2009 11:25:37

  ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ:
  Επίσημη ανακοίνωση του Α. Παυλίδη:
  "Τα δελτία ειδήσεων των ΜΜΕ μεταδίδουν ότι η επί χρόνια συνάδελφος στην Βουλή και σε Κυβερνήσεις της ΝΔ, κα Ν. Μπακογιάννη, εδήλωσε ότι της προσέφερα στήριξη, την οποία ...
  απέρριψε.
  Επ’ αυτού δηλώνω ότι ούτε επικοινωνία είχα με την κα Μπακογιάννη, ούτε δήλωση έκαμα περί οποιασδήποτε στηρίξεως της."

 8. οξεία γωνία avatar
  οξεία γωνία 16/11/2009 12:46:15

  Να δούμε τώρα πως ο Αρούλης θα εξηγήσει στο νεοδημοκρατικό λαό την ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ ΑΝΤΙΘΕΣΗ, δηλαδή:
  Πως από τη μία πλευρά μιλούσε για την ανάγκη να ανοιχθεί η διαδικασία εκλογής στην κοινωνία (πρόταση Αβραμόπουλου και Σαμαρά) και από την άλλη συντάσσεται τώρα με τη Θεοδώρα Μητσοτάκη, που άκουγε εκλογή από το λαό και έβγαζε καντήλες.
  Αυτοί είναι οι σημερινοί νεοδημοκράτες πολιτικοί, θαυμάστε τις "ηθικές" αρχές τους.
  Καλό είναι να τα θυμόμαστε αυτά, γιατί η 29η Νοεμβρίου δεν είναι μακριά.
  Αλλάζουμε (μυαλά) ή βουλιάζουμε (στα βοθρολύματα).
  Μαύρο στους διπρόσωπους.
  Συνεχίζουν να μας ρεζιλεύουν ακόμη και μετά το στραπάτσο μας.

  • loretta avatar
   loretta @ οξεία γωνία 16/11/2009 13:11:26

   απλα ομολογουν μαυτην την συνεργασια ποσο πεσμενα ειναι τα ποσοστα τους και στον νομο αττικης..

   οσο για τον αρη θα εισπαρξει το αποτελεσμα αργοτερα..

   • ψυχραιμια avatar
    ψυχραιμια @ loretta 16/11/2009 13:31:46

    Εγω δε βλεπω τιποτα το περιεργο ο πρωτος βουλευτης της Β΄Αθηνων να υποστηριζει την πρωτη βουλευτη της Α΄Αθηνων για την αρχηγια του κομματος.
    Αυτοι που τους εβαλαν σταυρο δεν ειναι αλιεν απο το διαστημα αλλα πιστοι ψηφοφοροι της ΝΔ που την ψηφισαν ακομη και τωρα.

    • loretta avatar
     loretta @ ψυχραιμια 16/11/2009 13:50:08

     ...αλλα μην ξεχναμε και που αποβλεπει ο αρης...ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ...μεταφραζεται στην ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ.

    • loretta avatar
     loretta @ ψυχραιμια 16/11/2009 13:50:55

     αλλιεν ? εσυ τοπες οχι εγω..!!

  • Kώστας Θ. avatar
   Kώστας Θ. @ οξεία γωνία 16/11/2009 13:29:10

   Eπικοινωνιολόγος είναι. Επαγγελματίας ΟΦΑ.

 9. lypon avatar
  lypon 16/11/2009 13:38:18

  Μήπως υποτιμάτε τον Αρούλη;

  Έχει αποδείξει οτι είναι πολιτικό ζώο με άριστη όσφρηση και καλά αντανακλαστικά.

  Για ψάξτε και για άλλα σενάρια... Ακόμα και για πλήρως ιδιοτελή!

  • ψυχραιμια avatar
   ψυχραιμια @ lypon 16/11/2009 13:46:40

   Ειναι προφανες το κολπο του Αρη.Αν κερδισει η Ντορα γινεται Νο 2.
   Αν κερδισει ο Σαμαρας η Ντορα απαξιωνεται και μετα την αναμενομενη -για τους εχοντες μυαλο- νεα ηττα στις επομενες εκλογες θα καταγγειλει την απομονωση Σαμαρα στα δεξια και θα χτυπησει αρχηγια για να κανει ανοιγμα στο κεντρο.

 10. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 16/11/2009 13:51:42

  Θεοδώρα δεν την έλεγαν την κόρη του Πορφυρογέννητου που κυβέρνησε με ευνούχους?

 11. Παλιός avatar
  Παλιός 16/11/2009 13:58:33

  Σωστά, μόνο που τότε θα τους πάρει όλους αμπάριζα ο Βγενόπουλος. Καλημέρα σας.

 12. loretta avatar
  loretta 16/11/2009 14:04:30

  Παιδια ξερεις κανεις σας που χαθηκε ο Νικητας κακολαμανης?? δεν τον βλεπω πουθενα...και ο βαγγελης...Τοσο ενθερμοι οπαδοι την θεδωρας και χαθηκαν απο το προσκηνιο??

 13. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 16/11/2009 14:09:49

  Ο Νικήτας εθεάθη πρόσφατα στη Βομβάη ψάχνοντας σακάκια για να αγοράσει. Ο Βαγγέλης ξύρισε το μουστάκι για να μοιάξει του Άρη, αλλά ντρέπεται να βγει δημοσίως γιατί έγινε σαν τον κ..ο της μαϊμούς.

  • Κώστας Θ. avatar
   Κώστας Θ. @ Strange Attractor 16/11/2009 15:30:56

   XA XA!
   Παιδιά ηρεμήστε, κρατήστε επίπεδο..
   Νo big deal

 14. ΓΙΑΝΝΗΣ avatar
  ΓΙΑΝΝΗΣ 16/11/2009 14:59:03

  Σοβαρη καταγγελια στο trοktiko:
  ΜΕΓΑΛΗ ΕΤΑΡΕΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ
  ΝΤΟΡΑΣ. 50 ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝΤΑΣ ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ
  ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΕΑ,ΜΕΣΩ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ...
  ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ.ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΚΑΛΑ, ΤΟ ΚΟΥΦΟ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΠΟΥΛΑΕΙ

  ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ Η ΝΤΟΡΑ .ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΒΑΣΕΙ ΟΔΗΓΙΩΝ ΠΡΟΦΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ

  ΝΤΟΡΑΣ,ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΣΤΙΣ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ,ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΝΤΟΡΑ,ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

  ΘΑ ΑΝΤΑΜΕΙΦΘΟΥΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΟΙ ΑΜΟΙΡΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ "Η ΒΑΣΗ"ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ Η ΝΤΟΡΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

  ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΡΧΗΓΟ,ΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ.

  ΟΣΟΙ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ

  ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΩΝ 500 ΕΥΡΩ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΑΙ"

  • ΓΙΑΝΝΗΣ avatar
   ΓΙΑΝΝΗΣ @ ΓΙΑΝΝΗΣ 16/11/2009 14:59:29

   Πολύ σοβαρη καταγγελια που πρεπει να διαδωθει σε ολα τα blogs

 15. papapolitik avatar
  papapolitik 16/11/2009 15:30:21

  Ο ΑΡΗΣ ειναι πολυ δημοφιλης και δινει στη ΝΤΟΡΑ μια ανανεωτικη αυρα και τη φρεσκαδα που χρειαζεται στον δυσκολο αυτον αγωνα για την αρχηγια. Οι νεωτεροι ψηφοφοροι της ΝΔ θα επηρεαστουν σιγουρα. Ο ΑΡΗΣ δεν μπορει παρα να εβαλε στο τραπεζι με τη ΝΤΟΡΑ και τους ορους του. Μου φαινεται βεβαιο πως οι οροι του ΑΡΗ περιλαμβανουν και το ξηλωμα της σαπιλας και των παλαιοκομματικων ιδεων μεσα στη ΝΔ. Και ολα αυτα ειναι ενα "σπρωξιμο" προς τη σωστη κατευθυνση και για το κομμα και για την ελληνικη πολιτικη ζωη.

  • Κώστας Θ. avatar
   Κώστας Θ. @ papapolitik 16/11/2009 15:32:58

   Το ξήλωμα της σαπίλας περιλαμβάνει και την Ντόρα? Αν είναι έτσι, όλοι μαζί με τον Αρούλη!

  • αρχισαμε avatar
   αρχισαμε @ papapolitik 16/11/2009 15:42:25

   Αυτο ακριβως της ελειπε της Ντορας ...μια ανανεωτικη αυρα και μια φρεσκαδα και γιατι οχι και μια ...αρρενωποτητα να το πω?
   Ολα τα αλλα τα ειχε (η ...Μαριορη).
   Τωρα το αλλο που λες για "σπρωξιμο" ασ'το καλυτερα γιατι δεν ξερουμε ποιος ...σπρωχνει ποιον. Θα χαθει η ...μπαλα.
   Οπως λεει και το ανεκδοτο, "ανοιξτε κανα φως να ...οργανωθουμε."

  • Orestios avatar
   Orestios @ papapolitik 16/11/2009 15:54:11

   Όχι και τόσο δημοφιλής. Μην βάζεις το χέρι σου στη φωτιά.

  • Μορφονιά avatar
   Μορφονιά @ papapolitik 17/11/2009 13:21:52

   Τώρα, εγγύηση η.....Σαλώμη!! Κάτι σαν τον Βύντρα για τον ΠΑΟ!

 16. Στέργιος avatar
  Στέργιος 17/11/2009 19:59:23

  Η Τρέμη δεν είναι κουμπάρα τής Αλεξίας;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.