#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
26/06/2012 07:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Διαπλεκόμενα χτυπήματα κάτω από την μέση στον ΣαμαράΦαίνεται ότι οι «megaλοι» δημοσιογράφοι δεν έχουν αντιληφθεί πως  το άλλοτε κραταιό σύστημα ΠΑΣΟΚ έχει περάσει στην λήθη της ιστορίας μαζί με το πολιτικό σύστημα που στήριζαν τόσα χρόνια οι εργοδότες τους και όσες προσπάθειες κι αν καταβάλουν δεν πρόκειται να το αναστήσουν.

Πως αλλιώς να ερμηνεύσουμε την επίθεση που εξαπολύουν κατά της κυβέρνησης Σαμαρά και μάλιστα την στιγμή που ο Πρωθυπουργός αναρρώνει από μια πολύ σοβαρή εγχείρηση;

Μία επίθεση που ξεκίνησε από την στιγμή που ο Α. Σαμαράς απέφυγε να κάνει μια κυβέρνηση - μίγμα σημιτικών εκσυγχρονιστών και…μητσοτακικών νεοφιλελεύθερων όπως επιζητούσαν διακαώς τα εγχώρια συστημικά συμφέροντα και πιθανότατα οι δανειστές.

Δηλαδή η κυβέρνηση Σαμαρά θα ήταν σωστή αν συμμετείχαν τα πράσινα golden boys, ενώ τώρα δεν είναι; Σε λίγο θα μας πουν ότι είναι καλύτερα να κυβερνήσει το... ΠΑΣΟΚ που όλα τα είχε στην εντέλεια.

Επίσης, είναι αδιανόητο να μετατρέπεται η περιπέτεια υγείας του πρωθυπουργού σε κυβερνητική κρίση από εκείνους που έβλεπαν ασύλληπτη ευφυΐα στις ... γκάφες του ΓΑΠ.

Και εξηγούμαστε: Η ασθένεια του πρωθυπουργού δεν γινόταν να μην αντιμετωπιστεί. Ο άνθρωπος έχανε το μάτι του και παρ' όλα αυτά έκανε συσκέψεις για να δει πώς θα μαζέψει την Ελλάδα. Άρα λοιπόν όσοι προσπαθούν να βάλουν τον Σαμαρά στο κάδρο της προχειρότητας κάνουν τρομερό λάθος ή το κάνουν σκόπιμα.

Από την άλλη μεριά, οι τόσο "αντικειμενικοί" δημοσιογράφοι γιατί δεν υπήρξαν το ίδιο αυστηροί και με την περιπέτεια που είχε με την υγεία του ο κ. Ράπανος; Δεν γνώριζαν ότι το πρόβλημα υγείας του είναι χρόνιο και θα έπρεπε ο ίδιος από την αρχή να αρνηθεί τα εν λόγω καθήκοντα; Ο ίδιος ο κ. Ράπανος -και δεν έχουμε τίποτε με τον άνθρωπο, μακάρι να είναι καλά- δεν γνώριζε ότι έχει πρόβλημα υγείας; Δεν έπρεπε λοιπόν να πει το «ναι» στην πρόταση που του έγινε ομόφωνα από τα τρία κόμματα.

Είναι ακόμη χειρότερο το γεγονός ότι εμφανίζεται ο κ. Ράπανος να παραιτείται επειδή λέει ότι τον «άδειασαν» κι άλλα του είχαν τάξει. Τι ήθελαν δηλαδή, να κάνει κουμάντο το σύστημα Σημίτη και οι διαπλεκόμενοι στα Media που ήθελαν μια τέτοια εξέλιξη; Κουμάντο κάνει ο πρωθυπουργός και έτερον ουδέν.

Από την άλλη, δεν είναι δυνατό να έχει αποφασιστεί ποιός θα αντικαταστήσει τον Πρωθυπουργό στη Σύνοδο Κορυφής, να έχει ορισθεί η αντιπροσωπεία και να συνεδριάζει μάλιστα υπό τον κ. Αβραμόπουλο και κανείς να μη γνωρίζει ότι σε συνόδους τέτοιου επιπέδου πρέπει να πάει μόνο αρχηγός κράτους ή πρωθυπουργός. Το προβλέπει η Συνθήκη της Λισσαβόνας και κάποιοι έπρεπε να τη γνωρίζουν, είτε είναι διπλωμάτες είτε όχι. Δεν είναι δυνατόν να μας στέλνουν οι ξένοι φιρμάνι ότι δεν μπορεί η Ελλάδα να εκπροσωπηθεί από υπουργό και την τελευταία στιγμή να αποφασίζεται η μετάβαση του Κ. Παπούλια.

Στην κυβέρνηση δεν κρύβουν την δυσαρέσκειά τους για το γεγονός ότι η μόνιμη αντιπροσωπία της Ελλάδας στην Ε.Ε. είχε διαβεβαιώσει το Μέγαρο Μαξίμου ότι τη χώρα θα μπορούσε να εκπροσωπήσει ο υπουργός Εξωτερικών. Ό,τι κι αν συνέβη το γεγονός είναι ότι η χώρα έδειξε για μια ακόμα φορά κακή εικόνα στο εξωτερικό και οι υπεύθυνοι πρέπει να τιμωρηθούν.

Όλοι ξέρουμε ότι οι περιστάσεις είναι πολύ δύσκολες και δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο. Ωστόσο, αυτή η κυβέρνηση μόλις ανέλαβε και είναι φυσιολογικό να υπάρχουν και αρρυθμίες και αδυναμίες που θα αντιμετωπιστούν. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν έχουμε μια μονοκομματική κυβέρνηση, αλλά μια τρικομματική συνεργασία που ο καθένας λέει το δικό του και θέλει το δικό του. Περισσότερο... κυανόκρανος χρειάζεται παρά υπουργός Οικονομικών. Από την στιγμή που ο Α. Σαμαράς δεν ήταν σε θέση να συγκροτήσει μία αμιγώς μονοκομματική κυβέρνηση ήταν υποχρεωμένος να μπει στην λογική των πολιτικών συμβιβασμών και να καταλήξει σε ένα σχήμα ισορροπιών που ασφαλώς δεν θα είχε στο μυαλό του πριν από μερικούς μήνες.

Να βλέπουμε όμως και τα θετικά όχι μόνον τα ...στραβά:

1. Όπως γράψαμε και προηγουμένως δεν έγιναν τα χατίρια της διαπλοκής για την σύνθεση του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης.

2. Τα κρίσιμα για τα εθνικά ζητήματα υπουργεία (Εξωτερικών, Άμυνας, Παιδείας, Δημόσιας Τάξης) και εκείνα που αφορούν την κοινωνία ελέγχονται από τη Νέα Δημοκρατία και θα έχουν την ευκαιρία να εφαρμόσουν το πρόγραμμά της.

3. Μπορεί κανείς να συμφωνεί ή να διαφωνεί μαζί του, αλλά ο Α. Σαμαράς είναι και καταρτισμένος και εργασιομανής και έδειξε από την πρώτη στιγμή ότι θα φέρει μια νέα πνοή στο κυβερνητικό έργο.

Αυτό που έχει σημασία και που πρέπει όλοι να καταλάβουν είναι ότι βρισκόμαστε  στην πιο κρίσιμη στιγμή της ιστορίας της χώρας. Και ότι έχουμε μια νέα κυβέρνηση που κάνει τα πρώτα βήματά της.

Η στήριξη όλων μας και η απομόνωση όσων θέλουν να κάνουν κακό, είναι βασική προϋπόθεση για την εθνική προσπάθεια που ξεκινά. Κι ας το πάρουν χαμπάρι όσοι στήνουν δόκανα στην κυβέρνηση. Θα τους πάρει το ποτάμι της οργής του λαού που θέλει ηρεμία, διέξοδο, λύσεις, αποφασιστικές πολιτικές στο πρόβλημα της οικονομίας κι όχι μόνο.

Επειδή, το παιχνίδι είναι μεγάλο και θα κριθεί όχι από τα επιμέρους πρόσωπα της κυβέρνησης, αλλά από τον Αντώνη Σαμαρά και την ικανότητα του να βάζει ...γκολ. Δεν πρέπει λοιπόν να νομίσουν ποτέ ότι ο άνθρωπος που θυσίασε μια σίγουρη εκλογική νίκη το Νοέμβριο του 2011 προχωρά χωρίς σχέδιο και στρατηγική. Μπορεί να μην του βγήκαν όλοι οι ελιγμοί και όλες οι κινήσεις, μπορεί να έκανε λάθη, αλλά ας μην ξεχνούν επίσης ποτέ ότι σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς είναι Πρωθυπουργός, ενώ πριν από τρία χρόνια κανείς τους δεν πίστευε ότι θα προχωρήσει παραπέρα από το υπουργείο Πολιτισμού.

ΠΖ-ΑΨ

ΣΧΟΛΙΑ

 1. kas avatar
  kas 26/06/2012 07:48:47

  Οσο και να χτυπηθούν, δεν θα τους περάσει

  μπομπολέϊκα και αλαφουζέϊκα ψάχνουν από την μύγα ξύγκι...ενώ ο τσύπριζας γέμισε αφίσσες τις δημόσιες υπηρεσίες περί τσύπριζα παντού-αντιπολίτευση ανατροπής

  Αυτές είναι οι ακρίδες
  Αυτά είναι τα τρωκτικά
  Αυτοί ειναι οι αρουραίοι

  Δεν θα τους περάσει !!!...Θεών Βουλή

 2. ΔΕΣΠΟΙΝΑ avatar
  ΔΕΣΠΟΙΝΑ 26/06/2012 08:26:40

  ΑΣ ΑΝΑΡΡΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!! ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΠΙΟΥ!! ΠΑΝΤΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ , ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ, ΗΡΕΜΗΣΕ...ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ ΤΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ!! ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ!!

  • ΚΕΡΒΕΡΟΣ avatar
   ΚΕΡΒΕΡΟΣ @ ΔΕΣΠΟΙΝΑ 26/06/2012 10:02:54

   Κι ύστερα ήρθαν οι μέλισσες...
   Σ' άλλη χώρα ζεις μάλλον.

   • GreekInLux avatar
    GreekInLux @ ΚΕΡΒΕΡΟΣ 26/06/2012 10:34:39

    Ακόμα να κάνεις εμβόλιο κατά της λύσσας εσύ; μην το αναβάλεις...επείγεσαι.

    • ΚΕΡΒΕΡΟΣ avatar
     ΚΕΡΒΕΡΟΣ @ GreekInLux 26/06/2012 11:07:20

     Προηγείται το εμβόλιο κατά της 'ισχυρής διακυβέρνησης' Σαμαρά. Placebo...

     • TopGunZ avatar
      TopGunZ @ ΚΕΡΒΕΡΟΣ 26/06/2012 11:13:16

      Κοπρόσκυλο που γαβγίζει δεν δαγκώνει. Bark away, my friend...

     • ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
      ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. @ ΚΕΡΒΕΡΟΣ 26/06/2012 11:15:00

      Μαζί με τον μέγα επαναστάτη του φραπόγαλου Αλέξιον Τσίπραν περίμενε εσύ να δεις αλλαγή. Ό,τι πιο συντηρητικό και αναχρονιστικό εκφράζει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ. Πολιτική ναφθαλίνη

     • GreekInLux avatar
      GreekInLux @ ΚΕΡΒΕΡΟΣ 26/06/2012 11:15:28

      Δεν έχεις ανάγκη από τέτοια εσύ πολυκέφαλο σκυλάκι. Σε ξεπερνούν.

 3. BLACKQUEEN avatar
  BLACKQUEEN 26/06/2012 08:29:20

  ΟΛΑ ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ κ.ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΗΞΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΖΟΜΠΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ. ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΑΝ, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΙΕΤΑΞΕ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΓΉΣ, ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ Ο κ.ΣΑΜΑΡΑΣ. ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘEI TON AΠΑΙΤΗΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΊΞΕΙ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΉΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ Λ

 4. Νίκος Θ. avatar
  Νίκος Θ. 26/06/2012 08:32:28

  Η μεγάλη ανησυχία τους φαίνεται κάθε στιγμή από τον τρόπο αντίδρασης των. Παρακολουθείςτα δελτία της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου και νομίζεις οτι η χώρα είναι ξέφραγκο αμπέλι έτοιμη να καταρεύσει, Οι Χατζηνικολάοι με τους "δήθεν ανεξάρτητους" συνεργάτες των, οι Αλαφουζαίοι με τους Πορτοσαλταρισμένους κακεντρεχείς υπαληλίσκους των, οι Megaloi και υοερόπτες βαρωνίσκοι, έχουν αφηνιάσει. Κύριε Πρωθυπουργέ Αντώνη Σαμαρά πρώτα απ'όλα περαστικά και σιδερένιος. Με την πρώτη ευκαιρία, πρέπει να πάρεις τη μαγγούρα σου άμεσα. Όλοι αυτοί οι αντιπρόσωποι των διαπλεκομένων καταστροφέων της Ελλάδος δεν μπορούν πια να παίζουν τα βρωμερά παιχνίδια τους σε βάρος της πατρίδας μας. Η Ελλάδα μας θα αποδεσμευτεί και θα προχωρήσει μπροστά με σένα αρχηγό.

  • avanti avatar
   avanti @ Νίκος Θ. 26/06/2012 10:55:04

   +1000000000000

 5. Rhodes Sun avatar
  Rhodes Sun 26/06/2012 08:37:30

  Παιδια χαμηλούς τόνους με τις διαπλοκές πολιτικής και media ο Ψυχάρης είναι βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, επομένως συγκροτημα (ξερετε ποιό) Mega και εταιροι λοιποί δεν απουσιάζουν απο το μεγαλύτερο κόμμα της σημερινής κυβέρνησης συνεργασίας.

  • ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
   ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. @ Rhodes Sun 26/06/2012 11:18:57

   Σιγά μωρέ, μπήκε ο γιός του Ψυχάρη στη βουλή και μολύνθηκε το άσπιλο και αμόλυντο αγωνιστικό αίμα της ΝΔ. Αν ήταν έτσι να διαλύεται η αγωνιστικότητα ενός ηγέτη ... Αφήνω έξω το γεγονός ότι ο Ανδρέας Ψυχάρης στα θέματα λαθρομετανάστευσης είναι σωστώτατος. Ψάξε να δεις. Είναι πιο προωθημένος και από τις διατυπώσεις που κάνει η ΝΔ στο πρόγραμμά της.

   Στον πόλεμο ο στρατηγός πηγαίνει με διαφόρων ειδών επιτελείς και στρατιώτες. Αν είσαι στιβαρός ηγέτης δεν σε εμποδίζουν αυτά τα πράγματα. Όσον αφορά το Μέγκα, ο ιδιοκτήτης του Βήματος έχει μειοψηφικό πακέτο. Ο έλεγχος ανήκει κατά κύριο λόγο στον Μπόμπολα (Πήγασος). Άστο λοιπόν, δεν στα είπανε καλά στον ΣΥΡΙΖΑ.

 6. Δεξιόχειρας avatar
  Δεξιόχειρας 26/06/2012 08:41:39

  Καλώς ή κακώς για κάποιους ο Σαμαράς είναι ο πρωθυπουργός και έχει τη μπάλλα στα πόδια του. Σίγουρα δεν περιμένει κανείς από έναν ορκισμένο αντίπαλο να παίξει το fair play όμως θα ήταν ανοησία εκ μέρους του να υποτιμήσει την πολιτική αξία του Σαμαρά ο οποίος απέδειξε τα δύο τελευταία χρόνια ότι είναι πετυχημένος τακτικιστής. Όποιος δεν το αναγνωρίζει αυτό αγνοεί την πραγματικότητα. Θα πιάσω όμως την απέναντι πλευρά και θα πώ ότι στην παρούσα φάση έχουμε ανάγκη έναν ηγέτη ο οποίος όχι μόνο θα έχει επιβάλλει την αξία του στο εσωτερικό αλλά θα πετύχει το ποθούμενο στο εξωτερικό και εκεί το παιχνίδι είναι υψηλού επιπέδου, σκληρό και δεν συγχωρούνται λάθη. Συνεπώς δεν θα ήθελα ποτέ να ανοίξουν το δρόμο και να λειάνουν κάθε δυσκολία οι ημέτεροι για να περπατήσει ο αρχηγός μου. Θέλω μέσα από τις δυσκολίες να ανέλθει στη θέση που πρέπει στον ηγέτη της Ελλάδας. Σας καλώ λοιπόν εγώ ο πλέον μικρότερος αυτής της χώρα, αλλά πιστεύοντας ότι εκφράζω τη μεγάλη μερίδα του ελληνικού λαού, εσάς τους ανθρώπους των Μ.Μ.Ε, του τύπου, τους πολιτικούς αντιπάλους του Σαμαρά, να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να δυσκολέψετε το έργο του. Ξέρω ότι μέσα από την κακουχία γίνεσαι πιο σκληρός. Ξέρω ότι μέσα από τις Συμπληγάδες περνάνε οι άξιοι. Βοηθήστε λοιπόν όσο μπορείτε και εσείς να φτιάξουμε τον άξιο Αρχηγό.

 7. evan avatar
  evan 26/06/2012 08:42:35

  "Από την άλλη, δεν είναι δυνατό να έχει αποφασιστεί ποιός θα αντικαταστήσει τον Πρωθυπουργό στη Σύνοδο Κορυφής, να έχει ορισθεί η αντιπροσωπεία και να συνεδριάζει μάλιστα υπό τον κ. Αβραμόπουλο και κανείς να μη γνωρίζει ότι σε συνόδους τέτοιου επιπέδου πρέπει να πάει μόνο αρχηγός κράτους ή πρωθυπουργός."
  Επομένως αυτοί που παρείχαν τη διαβεβαίωση θα πρέπει άμεσα να αντικατασταθούν από την κυβέρνηση, εάν θέλουμε να έχουμε αποτελεσμάτικη διοίκηση.

  • Diamond Angel avatar
   Diamond Angel @ evan 26/06/2012 14:41:43

   Σωστά!

 8. Κώστας Τ avatar
  Κώστας Τ 26/06/2012 08:44:34

  Ιστορίες με ραπανάκια και λοιπούς σημιτικούς.Αλήθεια ο επίτιμος δεν τοποθετήθηκε σχετικά με την ασθένεια του Πρωθυπουργού Σαμαρά(τονίζω το Πρωθυπουργός)!!! Ο αγώνας θα είναι μακρύς,θα υπάρξουν ευκαιρίες να κριθεί ο Πρωθυπουργός,ας κάνουν υπομονή οι κολαούζοι του ΓΑΠ.

 9. Dimitris avatar
  Dimitris 26/06/2012 09:05:25

  Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ ...

  • ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
   ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. @ Dimitris 26/06/2012 11:19:58

   Γιατί όχι ο ίδιος ο Σαμαράς;

   • BLACKQUEEN avatar
    BLACKQUEEN @ ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. 26/06/2012 12:28:58

    Τι θα ζητήσετε να πρωτοκάνει πια αυτός ο κ.Α.Σαμαράς αγαπητοί; Να κυβερνά, να ελέγχει, να συντονίζει, να προγραμματίζει και να ενορχηστρώνει, κ.λ.π.,κ.λ.π. Να απουσιάζει ΚΑΙ για τις συνεχείς απιατήσεις της αρμοδιότητας ΚΑΙ του Υπουργού Οικονομικών;;;; Ε, τότε δεν θα βρίσκεται ποτέ εν Ελλάδι, άρα σκορποχώρι πάλι το ...μαγαζί. Μονάχα ένας αρσενικός Θεός αντίστοιχος της Θεάς Κάλι μπορεί να ανταποκριθεί σε τόσο υπερφίαλες απαιτήσεις!!!!! :-)) Έλεος πια!! 10.000.000 Έλληνες, έναν άνθρωπο τίμιο, γνώστη και ικανό να διαχειριστεί τα δυσεπίλυτα και προβληματικά οικονομικά μας ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ;;;;;

  • ΑΡΚΑΣ avatar
   ΑΡΚΑΣ @ Dimitris 26/06/2012 15:59:32

   ...δεν κάνει για τη δουλειά αυτή ο Τάκης.... άσε σου λέω...

 10. thanos avatar
  thanos 26/06/2012 10:33:33

  Συμφωνώ απόλυτα με το άρθρο, θέλω να επισημάνω όμως ότι πολλά θα εξαρτηθούν από το πρόσωπο που θα επιλέξει για Υπ. Οικ. ο Πρωθυπουργός. Η επιλογή του υπουργού και των συνεργατών του, καλή ή κακή θα κρίνει πολλά για το μέλλον το δικό του, αλλά και κυρίως το δικό μας.

  • Πεπόνης avatar
   Πεπόνης @ thanos 26/06/2012 11:52:41

   Μικρή, αλλά κατά την γνώμη σημαντική επισήμανση: Όχι από το πρόσωπο, αλλά από το έργο του προσώπου. Ας βάλει τον κ. Φούφουτο, αρκεί να κάνει αυτά που πρέπει.

 11. νταβελης γιωργος avatar
  νταβελης γιωργος 26/06/2012 10:34:29

  Σ'αυτα που αναφερετε το ειπαμε και θα το λεμε τα δυσκολα αρχιζουν τωρα που εγινε κυβερνηση με Πρωθυπουργο ΣΑΜΑΡΑ.Πρεπει λοιπον να καταλαβουν αρκετοι του 3ου οροφου της Συγγρου οτι χρειαζεται να ειμαστε ετοιμοπολεμοι γιατι σε πολεμο βρισκομαστε με τα συμφεροντα.ΠΡΙΝ τις εκλογες της 6 Μαιου ηταν σιγουροι για την νικη ,οταν ειδαν το αποτελεσμα τοτε σφιξαν οι κ@λ@ι και υπηρξε γενικη κινιτοποιηση που εφερε το αποτελεσμα στις 17 ιουνιου.Ο ποεδρος το ξερει καιρος να το καταλαβουν και αλλοι τα συμφεροντα θα συνεχισουν να βαζουν τρικλοποδιες.

 12. Δημήτριος Κοκκαλάκης avatar
  Δημήτριος Κοκκαλάκης 26/06/2012 10:49:47

  Οι πρώτες ημέρες της Κυβέρνησης Σαμαρά επανέφεραν την λογική στο δημόσιο βίο της Χώρας και προφανώς αυτό δεν άρεσε. Μάλλον ήταν προτιμότερη γιά κάποιους η παπανδρεϊκή διάλυση του κράτους και η κατάλυση κάθε λογικής. Πρώτος στόχος τώρα είναι η σταθεροποίηση της κυβέρνησης και η επιβεβαίωση της κυριαρχίας Σαμαρά- που θα φέρει και την οικονομική σταθεροποίηση - και προς αυτό πρέπει να στοχεύουν όλες οι ενέργειες.

 13. Ακατανόμαστος avatar
  Ακατανόμαστος 26/06/2012 10:55:08

  Ο Σαμαράς γενικώς πρέπει να ακούγεται περισσότερο, αυτός κυβερνά πλέον.
  Ανοίγεις τα κανάλια και ακούς πιο πολύ για Βενιζέλο και για Κουβέλη παρά για τον Σαμαρά.

  Επίσης οι Βενιζέλος-Κουβέλης ξερογλύφονται να πάνε μαζί με τον Σαμαρά στο επόμενο ταξίδι στην ευρώπη. Αυτό είναι προσπάθεια καπελώματος. Τι δουλειά έχουν μαζί του; Δηλαδή στην προηγούμενη κυβέρνηση όταν ο Βενιζέλος πήγαινε στις Βρυξέλες έπαιρνε και τον Σαμαρά μαζί; Για να καταλάβουμε.

  Πρόεδρε άρχισε να κόβεις ...ώλους από σήμερα.
  Πωπούς κομματαρχών, επίδοξων πρωθυπουργών και καναλαρχών.

  Εαν δεν κόψεις ...ώλους από τώρα, αύριο τα "συμφέροντα" θα κόψουν τον δικό σου.

  Η Ελλάδα έχει πρωθυπουργό με μεγάλα αχαμνά και αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό και σαφές προς όλες τις διευθύνσεις. Σήμερα.

 14. avanti avatar
  avanti 26/06/2012 10:57:21

  Το ζήτημα είναι πως θα μπορούσαμε να απαλλαγούμε από αυτά τα μεγγάλα ΜΜΕ, πως? Μεγάλη ζημιά για τον τόπο.

  • tpe avatar
   tpe @ avanti 26/06/2012 11:09:54

   Το μόνο θετικό που άκουσα από τον Τσίπρα, είναι πως τελικά, βρέθηκε η νομική φόρμουλα για το διαβόητο πλέον νόμο Ρουσόπουλου. Ε, ας τον κατεβάσει στη Βουλή πριν το κάνει ο Τσίπρας και τον εκθέσει... Και τότε κάποιοι θα ηρεμήσουν, αναγκαστικά.

   • Ακατανόμαστος avatar
    Ακατανόμαστος @ tpe 26/06/2012 12:37:34

    Δεν χρειάζονται ειδικοί νόμοι. Χρωστάνε τα άντερά τους και δεν έχουν άδειες.

    Αρχίζεις από έναν.

    Μέσα σε μισή ώρα, απαγορεύεις την έξοδο από τη χώρα όλων των μεγαλοκαναλαρχών, στέλνεις το βράδυ σε έναν από αυτούς εισαγγελέα μαζί με μια ομάδα της αντιτρομοκρατικής με κουκούλες και την ΝΕΤ να "γράφει" λεπτομερώς την σκηνή με τον "μεγαλώνυμο" με τις χειροπέδες να μπαίνει με τις πυτζάμες στην κλούβα.

    Την άλλη μέρα κλείνεις το εν λόγω κανάλι που χρωστάει και δεν έχει άδεια και παίζεις την φάση σε εθνικό δίκτυο από το πρωί ως το βράδυ.

    To μήνυμα το λαμβάνουν έτσι όλοι. Ή σούζα ή κλείσιμο και φυλακή.

    Σε ερώτηση γιατί αυτό το κανάλι και όχι και τα άλλα, η απάντηση θα πρέπει να είναι ένα διπλωματικό "γιατί έτσι μας αρέσει"...

    Τα πράγματα είναι απλά, αχαμνά χρειάζονται.

    • Πεπόνης avatar
     Πεπόνης @ Ακατανόμαστος 26/06/2012 13:17:15

     Αμήν!

    • sdfgergerf avatar
     sdfgergerf @ Ακατανόμαστος 26/06/2012 14:16:19

     ή βάζεις τον γιο ενός ιδιοκτήτη, βουλευτή στο κόμμα σου...

     • Ακατανόμαστος avatar
      Ακατανόμαστος @ sdfgergerf 26/06/2012 16:46:20

      ...

      Θα ήταν ενδιαφερόν τελικά αυτός που εισηγήθηκε στον πρόεδρο αυτήν την κίνηση να μας πει που αποσκοπούσε.

  • man8os avatar
   man8os @ avanti 26/06/2012 11:13:56

   Εγω θα συνεχιζω να λεω οτι ειναι μεγαλη η αναγκη για αλλαγη του καταστατικου του ΕΣΡ και ποινες σε δημοσιοκαφρους που δεν τηρουν την δεοντολογια και την αντικειμενικοτητα

  • Ακατανόμαστος avatar
   Ακατανόμαστος @ avanti 26/06/2012 11:30:59

   Όλα είναι θέμα ηγεσίας. Εαν ο ηγέτης θέλει τους διαλύει προτού προλάβουν να βγάλουν κιχ.

   Όλοι τους είναι με το ένα πόδι στη χρεωκοπία, οι μπάντες ανήκουν στο κράτος, άδειες δεν έχουν, χρωστάνε εκατομμύρια ευρώ σε ΙΚΑ-εφορίες.

   Είναι γίγαντες με πήλινα πόδια. Αυτός που θα τους τσακίσει πρώτος θα είναι πρωθυπουργός για είκοσι χρόνια, θα γράψει ιστορία και θα είναι ελεύθερος να φτιάξει πραγματικά την Ελλάδα.

   Όλα είναι θέμα βάρους γεννετησίων αδένων.
   Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.

 15. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 26/06/2012 11:28:14

  Εσείς τώρα περιμένετε από Πορτοσάλτε (που φυσικά είναι ενεργούμενο άλλων, όπως οι "συστάσεις" που κάνει στην εκπομπή του να αγοράσουμε το προϊόν του χορηγού) να υποστηρίξει τον Σαμαρά; Ή από το Μέγκα;
  Ότι η κυβέρνηση αυτή θα προχωρήσει δύσκολα, είναι το μόνο βέβαιο. Και στα οικονομικά (περιμένετε τα χαρτιά της Εφορίας και θα δείτε...) και στο λαθρομεταναστευτικό, όπου ήδη ο σ. Χατζησωκράτης χτες επιτίμησε τον Κεφαλογιάννη για τη χρήση του όρου "λαθρομετανάστης" (την επόμενη θα τον στείλει στα γκουλάγκ, που πάντα υπάρχουν διά παν ενδεχόμενον στο πίσω μέρος του μυαλού κάθε comme il faut τέως [;] κομμουνιστή).
  Ο Σαμαράς έπρεπε να είχε αποφύγει να εκτεθεί τόσο πολύ με κομματικά στελέχη που, στο κάτω-κάτω, δεν είναι και οι κολοσσοί της πολιτικής σκέψης και πράξης (Αβραμόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Στυλιανίδης....). Αφού οι άλλοι επέλεξαν εξωκοινοβουλευτικούς, ας επέλεγε σε μεγάλο βαθμό και ο Σαμαράς τέτοιους. Τώρα ξέρετε τι εικόνα δίνει η κυβέρνηση; Ενας συμπαθής πρωθυπουργός, με όλη τη νεοδημοκρατική μπύχλα από κάτω και μερικούς "ανένταχτους" από τον ευρύτερο κεντροαριστερό χώρο, που δεν προσγράφονται όμως στη συνείδηση του κόσμου στο Πασόκ ή τη ΔημΑρ.
  Μοιραία, ο Σαμαράς και η ΝΔ θα εισπράξουν τη μεγάλη φθορά (και λόγω λαθρομετανάστευσης και εγκληματικότητας, τα οποία η ΔημΑρ δεν θα θέλει να ακουμπήσει, διάτι αντιβαίνει αυτό προς τας αρχάς της, my ass...), αλλά και λόγω οικονομίας και φόρων. Οι άλλοι δύο συνέταιροι θα αρχίσουν προσφυώς τις διαρροές περί "διαφοροποίησης" στο ά ή το β΄θέμα και έτσι το πράγμα θα τσουλήσει όμορφα και ωραία μέχρι τις εκλογές, σε δύο χρόνια. Και τότε θα σημάνει το τέλος της ΝΔ. Και μαντέψτε ποιοι δύο κομματικοί σχηματισμοί θα είναι οι μεγάλοι κερδισμένοι (αν πείτε Πασόκ και ΔημΑρ, λυπούμαι, χάσατε...).
  Εκτός και αν συμβεί το απρόβλεπτο που θα μας εκπλήξει όλους θετικά.

 16. Pikis avatar
  Pikis 26/06/2012 11:55:19

  Αν ο πολίτης βλέπει έργο και προοπτική, δεν δίνει σημασία στο σερβίρισμα των "μεγάλων" ΜΜΕ.
  Αν όμως η ζωή μας πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, η μαυρίλα των ΜΜΕ απλά ενισχύει την αγανάκτηση. Όταν ο ΓΑΠ έκανε τις γκάφες και τα ΜΜΕ τον έβγαζαν "σωτήρα" οι πολίτες έβλεπαν το άδειο πορτοφόλι και τους έλουζε κρύος ιδρώτας...
  Συνεπώς, ας αφήσουν τα πάνελ οι υπουργοί και ας στρωθούν στη δουλειά (αν και δεν το βλέπω). Ο Σαμαράς έδωσε οδηγίες για αποχή από τα κανάλια και σχεδόν όλοι ποζάρουν σε εκπομπές.

 17. Νικολάκη εφέντης avatar
  Νικολάκη εφέντης 26/06/2012 11:56:57

  Όπως είπαν κι άλλοι φίλοι παραπάνω, ο Σαμαράς αυτό που έχει να κάνει είναι συγκρουστεί με τα διαπλεκόμενα. Στο χέρι του είναι να συγκρουστεί ή όχι με τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ ή να συντριβεί από αυτά. Πιστεύω πως η πλειοψηφία των Ελλήνων θα τον στηρίξει σε μια επιλογή σύγκρουσης.

  Όλοι ξέρουμε ότι τα golden boys της Ελλάδος είναι συγκεκριμένα άτομα των ΜΜΕ αμοίβονται σαν επιχειρηματίες ενώ δουλεύουν σε εταιτρείες (κανάλια κλπ κλπ) που χρωστάνε τα "κέρατα" τους στο δημόσιο. Ιδού λοιπόν η ευκαιρία του, ας τους συντρίψει, για να εξαφανίσει και το προφίλ του Τσίπρα που μας μοστράρεται σαν ο άνθρωπος που θα δέρει την διαφάνεια...

 18. undercover gpr avatar
  undercover gpr 26/06/2012 12:43:45

  Ποιοι διαπλεκόμενοι?
  Αυτοί που εκπέμπουν τσάμπα?

  Κυβέρνηση έχετε.Γιατί δεν τους βάζετε να πληρώσουν λοιπόν το δημόσιο asset που χρησιμοποιούν παρά έχετε τον ΜΑΝΩΛΗ Μ. να τρέχει να σχολιάζει κάτω από εκατομμύρια σχόλια προσπαθώντας να πείσει επιτιθέμενος σαν υστερικιά?

 19. ΘόδωροςΚ. avatar
  ΘόδωροςΚ. 26/06/2012 13:14:53

  Δεν θυμάμαι ποιο κανάλι είχε κάποτε εκφράσει την υπόνοια ότι μια λευκή ψήφος σε κάποια ψηφοφορία στη βουλή ανήκε στον Ευαγγ. Γιαννόπουλο. Την άλλη μέρα το πρωί ΥΠΕΔΑ και εφοριακοί έκαναν εθιμοτυπική επίσκεψη στα γραφεία. Το απόγευμα το κανάλι τα μάζεψε και ζήτησε ταπεινά συγγνώμη. Ευρώ κρείσσον μυρίων λόγων… Είτε όταν δίνεται είτε όταν απαιτείται.

 20. Κόνδωρας avatar
  Κόνδωρας 26/06/2012 13:19:06

  Τα ΜΜΕ προσπαθούν, για λόγους τηλεθέασης (που καταποντίστηκε μετά τις εκλογές) να "χύσουν αίμα στην αρένα". Δεν πειράζει. Δεν δίνω δεκάρα για την ατυχία με το Ράπανο και τις καθυστερήσεις λόγω της εγχείρησης Σαμαρά: το παιχνίδι μόλις άρχισε, και ο Σαμαράς "ξέρει μπαλλίτσα".
  Η αναδιαπραγμάτευση είναι τιτάνιο έργο και θέλει προσοχή. Είμαι όμως σίγουρος: ο Σαμαράς θα πάρει το 90% απ'όσα θέλει. Οι ευρωπαίοι έχουν φωτιά στο σπίτι τους, η Ελλάδα είναι μικρό μαγαζί για να "σφίξουν λουριά". Όταν είσαι αρκούδα, και έχεις απέναντί σου το λύκο, κοιτάζεις να απαλλαγείς από την ενοχλητική μέλισσα, όχι να την σκοτώσεις. Ο Σαμαράς έχει και ούμπαλα, και γνώσεις, και μέθοδο, και στόχο. Τις τωρινές μικρο-καθυστερήσεις ούτε θα τις θυμόμαστε σε 3 μήνες.

 21. Tassos avatar
  Tassos 26/06/2012 13:50:50

  Κουρής, Χατζηνικολάου, Τράγκας παίξαν χοντρά το χαρτί της δραχμής και του Τσίπρα. Επιχείρησαν να καταστρέψουν την χώρα. Καμμιά επίπτωση ρε ερίφηδες της ΝΔ , έστω και σε μορφή ξεφωνητού (δεν λέω να στείλετε το ΣΔΟΕ για να δούμε πώς ζουν όπως ζουν) δεν θα υπάρξει?

  • Τί να λέμε; avatar
   Τί να λέμε; @ Tassos 26/06/2012 14:38:17

   Συμφωνώ. όμως μη το περιμένεις. Τα μυστικά που γνωρίζουν οι μεν για τους δε και τούμπαλιν δεν τους αφήνουν κανένα περιθώριο...ούτε καν ξεφωνήματος...δεν θυμάσαι με την κυβέρνηση Καραμανλή (χοντρούλη);;; Έγινε τίποτε για το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου;;;; Πάπαλα. Παρότι δεξιός, σιχαίνομαι τη ΝΔ και τα λαμόγια-αριστοκράτες της...δεν διαφέρουν σε τίποτε από τους πρασινοφρουρούς του '80...(αλήθεια ο Λιάπης που χάθηκε;;; Γιατί;;;;)

 22. Γραβατοφορος avatar
  Γραβατοφορος 26/06/2012 14:07:06

  Χτυπηματα κατω απο τη μεση απο τα διαπλεκομενα, "η και απο προσφατως υπουργοποιηθέντες ???

  Για να μας ανακοινωσουν τα ονοματα αυτων που μετεχουν στις επιτροπες που συνεστησαν σημερα το διδδυμο Βρουτση-Νικολοπουλου.........

  Μεγαλη πρεμουρα τους επιασε......

 23. andreas avatar
  andreas 26/06/2012 14:14:19

  ΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΣΙΜΑΣ
  ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΣΑΔΟΜΑΖΟΧΙΣΜΟ

 24. άγρυπνη avatar
  άγρυπνη 26/06/2012 14:21:39

  Οι Ελληνες όσο δύσπιστοι έγιναν απέναντι στους πολιτικούς,άλλο τόσο έγιναν και απέναντι στον διαπλεκόμενο τύπο,που διανύει το δικό του τέλος εποχής.Κύριοι της κυβέρνησης αργείτε,δεν είναι καιρός για catenaccio[αν και άσχετη με το άθλημα,το δανείζομαι λόγω επικαιρότητας].Ο κόσμος αν νιώσει μια δυναμική,ανθρώπινη, με φρέσκο,σύγχρονο λόγο, ομάδα γύρω από τον Αντώνη Σαμαρά ,μια επιχείρηση με ελληνικά''καθαρά χέρια'',θα γίνει ο πιό ηρω'ι'κός,ο πιό φανατισμένος υπερασπιστής.Ο Ελληνας σιχαίνεται τον εαυτό του, που παρασύρθηκε από fake σωτήρες.Στελέχη,νέα,έντιμα,μετριόφρονα με έμπρακτη αγάπη για την πατρίδα,με ΝΕΥΡΟ,θα κερδίσουν το στοίχημα ζωής που έβαλε η ίδια η Ελλάδα.Είθε..

 25. Iωάννης33 avatar
  Iωάννης33 26/06/2012 14:29:36

  Συμφωνώ με αυτούς που λένε οτι τα κανάλια και οι δημοσιογράφοι βρήκαν και τα κάνουν.Μέχρι ενός ορίου μπορεί κάποιος να "χτυπά" την εξουσία.Αυτός είναι άλλωστε και ο κύριος ρόλος του δημοσιογραφου.Στην περίπτωση όμως Σαμαρά το πράγμα ξεφεύγει απο την απλή κριτική και αγγίζει την αγένεια.
  Δεν μπορείς να σχολιάζεις θέματα υγείας και να τα συνδυάζεις με ελλειπή διακυβέρνηση.Ας πάψει η ΝΔ να φοβάται την τηλεόραση

 26. ΓΙΩΡΓΟΣ avatar
  ΓΙΩΡΓΟΣ 26/06/2012 14:45:52

  Είχε μιλήσει για αυτούς ο Καραμανλής «μας κυβερνούν πέντε νταβατζήδες».
  Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Καραμανλη μετά έδωσε δουλειές, δρόμους, διόδια, συμβάσεις , μέχρι και νόμους !
  Τους νταβατζήδες ανακάλυψε μετά και ο Γιώργος Παπανδρέου ! (Ψυχάρης δάνειο 10 εκατομμύρια ΕΤΕ – κουρής -τραπεζίτες )
  Είναι τραγικό , όταν δυο πρωθυπουργοί έχουν αναφερθεί δημόσια σε νταβατζήδες και έχουν παραδεχτεί ότι κυβερνούν *τα συμφέροντα *!
  Πώς να αγνοήσεις ότι κάποια υπουργεία είναι κλεισμένα σε συγκεκριμένες οικογένειες ?
  Πώς να αγνοήσεις ότι αυτό έγινε και με την κυβέρνηση Σαμαρά ?
  Πώς να αγνοήσεις ότι στην Ελλάδα εύκολα γίνεσαι από δημοσιογράφος – βουλευτής –υπουργός , ακόμα και αρχηγός κόμματος?
  Αυτοί που χτυπούν κάτω από τη μέση , είναι οι ίδιοι άνθρωποι που σου χτυπούνε την πλάτη.
  Ο Αντώνης έπαιζε με τον Μίνωα από εποχή ΠΟΛΑΝ !!

 27. Ανδρέας avatar
  Ανδρέας 26/06/2012 14:46:39

  Θα περιμένω τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, να αναφωνήσει ...αγανακτισμένος σε στενό κύκλο φίλων:
  "ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ!"

  Ναι, μόνο αυτό περιμένω, να με συγχωρείτε αλλά θαύματα δεν περιμένω. Ακούω Ράπανους, ακούς Στουρνάρηδες, ακούω τα ...εκλεκτότερα ονόματα του συστήματος "Εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ" - Δεν περιμένω λοιπόν ΚΑΝΕΝΑ θαύμα.

 28. GreekInLux avatar
  GreekInLux 26/06/2012 14:52:33

  Μιας και ο λόγος σου δείχνει να αντιπροσωπεύει το σύνολο των δεξιών, σου προτείνω τη δημιουργία κόμματος στο οποίο θα τοποθετηθείς "μπροστάρης" βεβαίως βεβαίως. Εσένα θέλουμε οι της δεξιάς αρχηγέ μου! που ήσουν τόσο καιρό οεο;;;; Α! μην ξεχάσω, πριν τη δημιουργία του κόμματος μελλοντικέ ταγέ μας, κάνε ένα κόπο και στείλε μας αντίγραφα ενσήμων δικών σου και της οικογένειάς σου μέχρι 10 γενιές πίσω.

 29. Παύλος avatar
  Παύλος 26/06/2012 14:54:35

  Μη γελιόμαστε, αγαπητοί φίλοι.
  Αν ο Σαμαράς δεν καθαρίσει την ..... αργυρώνητη "κόπρο του Αυγείου" που ακούει στο όνομα : Μ.Μ.Ε., δεν πρόκειται να δει ποτέ χαΐρι, ούτε αυτός, ούτε η παράταξη της οποίας ηγείται, ούτε φυσικά και η Ελλάδα !!!! Είναι η πιο ακατανίκητη νόσος , μετά τη λέπρα !!
  Πρέπει λοιπόν, ο Σαμαράς να βρει ένα φάρμακο ισχυρότερο από την δαψόνη, που να είναι ευρέως φάσματος και να πιάνει : Gran -θετικά, Tsipr- θετικά, Kummun -θετικά, lamog-θετικά, mamona-θετικά,Gram -αρνητικά και αναερόβια !!
  Ειδ' άλλως, την κάτσαμε τη βάρκα !!!

 30. Παύλος avatar
  Παύλος 26/06/2012 15:07:35

  Ού λήψει το όνομα Κυρίου Του Θεού σου επί ματαίω !

 31. Δημήτρης, ετών 31 avatar
  Δημήτρης, ετών 31 26/06/2012 15:31:59

  Πάλι η ίδια ιστορία με τα "λαμόγια"; Αν ο Σαμαράς και ο κάθε Πρωθυπουργός κάνουν ΕΡΓΟ, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα από κανέναν μεγαλοπαράγοντα. Ας αφήσουμε τις δικαιολογίες περί "συμφερόντων" που δεν μας αφήνουν να δούμε άσπρη μέρα και ας στρωθούμε στη δουλειά. Όλοι μας.

 32. ΔΗΜΗΤΡΗΣ avatar
  ΔΗΜΗΤΡΗΣ 26/06/2012 17:05:00

  Ο Στουρνάρας τι είναι καθηγητής σε αποστείρωση ή από τα άλογα της διαπλοκής που το άρθρο τόσο έξυπνα αναλύει; Είναι ή όχι κουμπάρος του Παπαντωνίου , τι έγινε το χρηματιστήριο το ξεχάσαμε; Μήπως τα swap , την Εμπορική, τα μαιμού στοιχεία για είσοδο στο ευρώ, τις προβλέψεις του στον ΙΟΒΕ οτι με τα μηνμόνια θα βγαίναμε τώρα στις αγορές;

 33. nik avatar
  nik 26/06/2012 20:23:34

  Συμφωνώ οτι είναι πολύ νωρίς για να κριθεί και να "επικριθεί" ο Αντώνης Σαμαράς.
  Όμως, αν θέλει να αποδειχθεί χρήσιμος για τον τόπο λειτουργώντας σε εθνικά πλαίσια και όχι για τα μικροκομματικά και συντεχνιακά συμφέροντα που μας έφεραν ως εδώ, πρέπει να "μπήξει" το μαχαίρι βαθειά στο κόκκαλο.
  Πρέπει να γίνουν βαθειές τομές στην κατεστημένη νοοτροπία και στον τρόπο που λειτουργεί το κράτος.
  Πρέπει να αναδειχτούν οι άξιοι και οι άφθαρτοι ανεξάρτητα με το πού ανήκουν.
  Προσωπικά δεν ψηφίζω Ν.Δ. αλλά εκτιμώ οτι είναι η τελευταία;;; ελπίδα για τον τόπο. Αρκεί φυσικα να αποβάλλει σταδιακά τα βαρίδια του παρελθόντος. Αυτά που θα καταδικάσουν το Πασοκ σε μονοψήφια νούμερα στις επόμενες εκλογές.
  Αρκεί

 34. ΤΑΚΗΣ avatar
  ΤΑΚΗΣ 27/06/2012 22:40:31

  Ο ελληνικος λαος ξερει οτι δεν μπορει να υπερισχυει το ατομικο συμφερον πανω απο το εθνικο .
  Αυτη η γελοιοτητα με τους καναλαρχες και τους υποτακτικους τους δημοσιογραφους πρεπει να λαβει τελος.
  Στη ψειρου κανα δυο απο δαυτους που χρωστανε και δημευση των ιδιωτικων περιουσιακων στοιχειων να σφιξουν οι ποποι.
  Ο πρωθυπουργος ειναι εκλεγμενος απο το λαο και εκπροσωπει τα συμφεροντα του
  και δεν πρεπει να δινει λογαριασμο σε καμμια καρακαξα των μμε και αλλες τραγικοφαιδρες υπαρξεις που ο μονος σκοπος τους ειναι η εξυπερετηση ιδιοτικων συμφεροντων.
  Ιδιως οταν αυτα εμβαπτιζονται στην κολυμβηθρα του δηθεν προοδευτισμου

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.