#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
23/10/2010 05:15
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Για 100 ευρώ … θα επιτρέψουμε στον κ. Παπανδρέου να μας κοροϊδέψει ξανά;

Ο κ. Παπανδρέου ανακοίνωσε ότι  θα μοιράσει στο τέλος Δεκεμβρίου 100 εκατομμύρια ευρώ, για να ενισχύσει περίπου 500 χιλιάδες χαμηλοσυνταξιούχους. Το βοήθημα θα δοθεί με εισοδηματικά κριτήρια και θα κυμανθεί από 100 έως 300 ευρώ ανά δικαιούχο.

Λυπούμαι που θα το πώ ωμά, αλλά πρόκειται για τον απόλυτο εκμαυλισμό συνειδήσεων.

Όχι πως δεν τα έχουν ανάγκη  οι συμπολίτες μας αυτοί. Τα έχουν και τα παραέχουν. Περισσότερο ίσως από οποιαδήποτε άλλη κοινωνική τάξη. Δυστυχώς εκεί φτάσαμε. Να έχουν οι συνταξιούχοι μας ανάγκη 100 ευρώ.

Όμως είναι τόσο ταπεινά τα κίνητρα αυτής της απόφασης, που εξοργίζεσαι.

Ο  στόχος είναι μερικές χιλιάδες  ψήφοι  στις τοπικές εκλογές.

Να μας δείξει δήθεν το κοινωνικό πρόσωπο της κυβέρνησής του μήπως και αποφύγει την συντριβή. Να μας πείσει κιόλας ότι τα πράγματα πάνε καλά και οι θυσίες πιάνουν τόπο.

Μα δεν ντρέπονται; Τόσο πολύ έχουν πανικοβληθεί;

Ποιόν επιχειρούν να κοροϊδέψουν;

Ολοι γνωρίζουμε  ο,τι μετά τις εκλογές έρχονται νέα, περισσότερο επώδυνα μέτρα.

Αλήθεια, με τι πρόσωπο άρχισε ο κ. Παπανδρέου τις υποσχέσεις;

Ξέχασε τι έλεγε προεκλογικά; Στα αυτιά των ελλήνων ηχούν ακόμα τα κούφια λόγια του:

Μας έλεγε ότι «λεφτά υπάρχουν» και  μας έφερε το Μνημόνιο.

Μας έλεγε ότι θα «δώσει αυξήσεις πάνω από τον πληθωρισμό».

Παρέλαβε πληθωρισμό στο 0.5% , …κατόρθωσε να τον φτάσει στο 5.5% Και όχι μόνο δεν έδωσε αυξήσεις, αλλά έκανε περικοπές και μειώσεις.

Μας έλεγε ότι δεν θα αυξήσει τους φόρους. Παρέλαβε τον ΦΠΑ στο 19% και τον έφτασε στο 23%! Παρέλαβε την τιμή της βενζίνης κάτω από ένα ευρώ και την έφτασε στο 1.50!

Αυξάνει τα τιμολόγια των ΔΕΚΟ, τα οποία μας έλεγε ότι θα τα μειώσει.

Ακόμα και εκείνο το επίδομα αλληλεγγύης που υποσχέθηκε το 2009,  μόνο  την πρώτη δόση έδωσε και την άλλη την κατάργησε!

Παρ’ όλα αυτά,  επιχειρεί  και πάλι να μας κοροϊδέψει; Και το χειρότερο όλων είναι ότι επιχειρεί να κοροϊδέψει τους συνταξιούχους. Αυτούς που κάποτε ο πατέρας του αποκαλούσε «περήφανα γηρατειά». Προσβάλλει την αξιοπρέπεια τους όταν τους υπόσχεται ένα αντίδωρο εκατό ευρώ, ενώ τους έχει πάρει περισσότερα μέσα στο χρόνο που μας κυβερνά.

Ο κ. Παπανδρέου νομίζει ότι απευθύνεται σε …ιθαγενείς. Ότι μπορεί και πάλι να μας παραπλανήσει με ψεύτικες υποσχέσεις για να κερδίσει την ψήφο μας  και να παραμείνει γαντζωμένος στην εξουσία. Μόνο που τώρα ο κόσμος ξέρει ότι τα λόγια του δεν έχουν καμιά αξία.

Πολλοί πολιτικοί μοίραζαν υποσχέσεις προεκλογικά.  Θυμάμαι τον Ανδρέα Παπανδρέου να υπόσχεται το 1985 «ακόμα  καλύτερες μέρες» και οι μέρες αυτές ήταν ένα ….διετές πρόγραμμα λιτότητας.

Όμως ο κ. Γιώργος Παπανδρέου τους ξεπέρασε όλους.  Θα μείνει στην ιστορία ως ο μέγιστος δημαγωγός.  Ο πολιτικός  που πόθησε τόσο πολύ την εξουσία και  δεν δίστασε  να κάνει τα  πάντα για να την κατακτήσει και τώρα κάνει τα πάντα για να την διατηρήσει.

Θα το επιτρέψουμε;

Όταν μια κυβέρνηση πάρει την κατιούσα, τίποτα δεν τη σώζει. Η τύχη της είναι προδιαγεγραμμένη. Για αυτό,  ο,τι και να υποσχεθεί ο κ. Παπανδρέου, η πλειοψηφία του ελληνικού λαού γνωρίζει ότι οι υποσχέσεις του είναι χωρίς αντίκρυσμα. Ακάλυπτες επιταγές μοιράζει.

Οι επερχόμενες περιφερειακές εκλογές είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να καταψηφιστούν  οι υποψήφιοι του κ. Παπανδρέου  και  οι εφεδρείες του (Δημαράς και Τατούλης).

Και το μήνυμα πρέπει να είναι τόσο  ισχυρό και τόσο  ηχηρό,  που να ακουστεί καθαρά εντός και εκτός Ελλάδος.

Μόνον έτσι θα  δρομολογηθούν  εξελίξεις. Για να οδηγηθεί η χώρα σε εθνικές εκλογές  με κύριο αίτημα την αλλαγή κυβέρνησης. Αλλιώς ο κ. Παπανδρέου θα συνεχίσει …ακάθεκτος το έργο του…

Κώστας Ροδινός

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ανώνυμος Πελλοπονήσιος avatar
  Ανώνυμος Πελλοπονήσιος 23/10/2010 05:28:52

  Αυτοί οι κύριοι χτίζουν τις καριέριες τους παραγγέλνοντας ασχετους εξοπλισμούς, παραχωρώντας ελληνική γή και θάλασσα σε εχθρούς του έθνους
  ενώ μας έχουν καταδικάσει σε κατάσταση φτώχειας τα τελευταία δεκα χρόνια
  (από τοτε που εισήγαγαν το κολο ευρω) Π.χ. η μανα μου αγοραζει τα προιόντα στο ελληνικό σούπερ μαρκετ πιό ακριβά από εμένα στην Αμερική ενω οι μισθοί και οι συντάξεις στην ελλάδα είναι αστείοι σε σχεση με αυτούς της Αμερικης και της Ευρώπης. Και μετά έρχονται τα λαμόγια και κατηγορούν τους πολίτες ότι ζούσαν πλουσιοπάροχα και άρα πρέπει να κανουν περικοπές.
  Ρε θα ξυπνήσετε καμμία φορά??

  Και θα ήθελα να σημειώσω ότι το τελευταίο επιχείρημα των λαμογιών το έχουν κλεψει από αλλά λαμόγια που έκλεψαν τα χρήματα του αμ. λαού πρίν από δύο χρόνια.

 2. geo avatar
  geo 23/10/2010 05:35:30

  Κύριε Ροδινέ,
  Με βάση δημοσίευμα της Ναυτεμπορικής, η Eurostat έδωσε χθες στην δημοσιότητα τα επικαιροποιημένα στοιχεία που καταδεικνύουν δημοσιονομικό εκτροχιασμό (ήτοι έλλειμα άνω του 6% του ΑΕΠ) για το 2009 σε 8 χώρες της ΕΕ.
  Η είδηση πέρασε στα ψιλά αλλά όποιος έχει κοινό νού κατανοεί το "επίτευγμα" της δικής μας κυβέρνησης από το Οκτώβριο του 2009 και μετά.

  • Κώστας Ροδινός avatar
   Κώστας Ροδινός @ geo 23/10/2010 06:59:48

   Geo

   Το πρόβλημα δεν είναι με το ...επίτευγμα της κυέρνησης, άλλα είναι για μένα τα ερωτήματα:
   1. Για ποιό λόγο, ένα χρόνο τώρα, δεν κατέληξαν σ' ένα τελικό ποσοστό για το ελλειμμα; Είναι η τρίτη αναθεώρηση προς τα πάνω εννοείται. Πολύ φοβούμαι οτι το κάνουν για να δικαιολογήσουν την αποτυχία της μέχρι τώρα πολιτικής του μνημονίου. Να αιτιολογήσουν και τα νέα μέτρα που έρχονται αμέσως μετά.

   2. Θεωρώ απαράδεκτη αυτή την αβάντα προς την Κυβέρνηση προεκλογικά. Συνιστά άμεση παρέμβαση στην πολιτική διαδικασία.

   • geo avatar
    geo @ Κώστας Ροδινός 23/10/2010 07:22:31

    Η κρίση ελλείματος δεν είχε χτυπήσει μόνο την Ελλάδα αλλά και τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες. Αυτό αποδεικνύεται από τα επικαιροποιημένα χθεσινά στοιχεία που δόθηκαν στην δημοσιότητα - ωστόσο μόνο η Ελλάδα τέθηκε υπό την εποπτεία του ΔΝΤ. Αν δεν είναι αυτό πρόβλημα, τότε ποιό είναι;;;
    Το κακό είναι ότι ο κόσμος είναι τόσο πολύ αποχαυνωμένος που δεν κατανοεί τίποτα από όλα όσα συμβαίνουν.
    Αναφορικά δε με το τελικό ποσοστό του ελλείμματος της Ελλάδος, έχετε δίκιο - το έδαφος για την επιτήρηση της χώρας μέχρι το 2020 προλειαίνεται. Υπάρχει όμως μια μικρή λεπτομέρεια: δεν μπορεί να υπάρξει χώρα χωρίς κατοίκους, τα γεωγραφικά όρια δεν αρκούν. Και οι σημερινοί κάτοικοι αυτής της χώρας δεν θα υπάρχουν το 2020

   • Κώστας Ροδινός avatar
    Κώστας Ροδινός @ Κώστας Ροδινός 23/10/2010 07:32:30

    Η κρίση ελλείμματος ήταν όντως Ευρωπαϊκό πρόβλημα και όχι μόνο. Ο Ομπάμα για παράδειγμα στους προϋπολογισμούς του 2010 και 2011 προβλέπει έλλειμμα πάνω από 10% του ΑΕΠ, αλλά οι δικοί μας φωστήρες την κρίση ελλείμματος την μετέτρεψαν σε κρίση δανεισμού και κρίση αξιοπιστίας της χώρας, με τις γνωστές συνέπειες.

   • ΒΙΣ avatar
    ΒΙΣ @ Κώστας Ροδινός 23/10/2010 08:05:39

    Το ωραίο της υπόθεσης, κύριε Ροδινέ, είναι ότι την προπερασμένη Κυριακή με άρθρο του στο "Βήμα" ο Γιάννης Πρετεντέρης ουσιαστικά έριχνε στον ΓΑΠ την ευθύνη για την κρίση, λέγοντας ότι η πρώτη πιστοληπτική υποβάθμιση της χώρας συνέβη λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2009 και μέχρι τότε, παρά το έλειμμα και παρά τις ευθύνες που σίγουρα είχε η διακυβέρνηση Καραμανλή, πρόβλημα δανεισμού δεν υπήρχε.
    Οταν τα λέει αυτά ο Πρετεντέρης, τί να πούμε εμείς; Και τι το διαφορετικό λέει ο Σαμαράς, άραγε;

   • Κώστας Ροδινός avatar
    Κώστας Ροδινός @ Κώστας Ροδινός 23/10/2010 08:11:01

    ΒΙΣ,
    Είναι προφανές οτι υπήρχε σχέδιο για να οδηγηθεί η χώρα στο ΔΝΤ. Δεν αποτελούσε μονόδομο. Το ομολόγησε άλλωστε και ο κ. Σαχινίδης. Οτι από την πρώτη ημέρα είχαν αποφασίσει να καταφύγουν στο ΔΝΤ.
    Σε μια ...κρίση ...ειλικρίνειας πριν λίγες μέρες ο κ. Παπακωνσταντίνου είπε στο δελτίο του MEGA, ότι δεν μπορούσαν λίγες μέρες μετά τις εκλογές να ανακοινώσουν περικοπές και μειώσεις μισθών.Δεν ήταν έτοιμη η κοινή γνώμη.
    Ε, λοιπόν, για να προετοιμάσουν την κοινή γνώμη δημιούργησαν ένα σκηνικό κρίσης.

    Και για άλλους λόγους, που έχουμε εξηγήσει επαρκώς πολλές φορές και τους αντιλαμβάνεσαι.

 3. denkserotipota avatar
  denkserotipota 23/10/2010 05:41:38

  Mια εικόνα χίλιες λέξεις...

  1.bp.blogspot.com/_6rmp222G3aM/TMJkEeDKjWI/AAAAAAAAKYY/_lf_oXl22cQ/s1600/EPIDOMA.jpg

 4. ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ avatar
  ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ 23/10/2010 05:57:29

  Οπως πετυχημενα ειπε και η ελληνοφρενεια χθες:Νεο ιστορικο χαμηλο για την εξαγορα ψηφου...

  • Κώστας Ροδινός avatar
   Κώστας Ροδινός @ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ 23/10/2010 07:00:08

   !!!!!!

 5. kiki avatar
  kiki 23/10/2010 06:46:25

  Αυτη ειναι η λογικη απαντηση στην λαιλαπα ΓΑΠ,και μην ξεχναμε και των συν αυτω.Μην επενδυεται σαυτο,επενδυστε στο θυμικο του Ελληνα,που εχει εξοργιστει αλλα καθεται και φοβισμενος δεν ξερω απο τι?
  Ξυπνηστε τον.Ενημερωστε τον
  Αναλυστε του και ας μην εχετε την δυνατοτητα ,απο καναλια,και εφημεριδες τι ακριβως κερδιζει η συμμορια απο τις δανειακες συμβασεις ,προσωπικα,και τι χανουμε εμεις ολοι μαζικα.Με φυλλαδια,εστω με εφημεριδες τοιχου σαν τους παλιους Μαοικους,βγαλτε την νεολαια στους δρομους,που εχουν ορμη και ζωντανια,για πληρωφορηση στους δρομους ,στις στασεις στους χωρους εργασιας,ανατρεψτε τους με την γνωση και την ενημερωση.Ψαξτε εναν εναν τους υποψηφιους τους δικους τους,και τους παρακειμενους,ειναι αυτο που φαινεται,θα βρητε θησαυρους πληροφοριων.
  Προσωπικα δεν θα παρω ουτε ενα ευρω,απο τους απατεωνες ,και δεν θα το ηθελα,να πανε να πνιγουνε.
  Κοινιτοποιηστε τον κοσμο για τα εθνικα μας θεματα,διολισθενουμε ταχυτατα σε παραχωρησεις ,τραγικες για την χωρα.
  Και ενημερωθειτε και οι ιδιοι για τα προσωπικα οφελη της συμμοριας ,ειναι σημαντικο,και της συμμοριας της ΕΕ,ΕΚΤ,και ΔΝΤ,κυριως των τραπεζων.
  Επισης πεισθε τον κοσμο ειδικα για τις τραπεζες,οτι θα τις τσακιστε οταν αναλαβετε,και ο Προβοπουλος δικαστηριο ,στριμωξτε τους.
  Μια συμμορια που κερδιζει εις βαρος σας ειναι.

 6. αντισταση avatar
  αντισταση 23/10/2010 07:25:23

  ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ,ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ,ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ-ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ;
  http://www.youtube.com/watch?v=9oywQynopoU

 7. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 23/10/2010 08:02:10

  Ο ΓΑΠ έχει τη φυσική κουτοπονηριά που αναπτύσσουν οι μειωμένης αντιλήψεως άνθρωποι. Προκειμένου να ανεβεί λίγες μονάδες πιο πάνω στις αυτοδιοικητικές εκλογές δεν διστάζει να προβεί σε εξαγορά ψήφων, με την παλιά καλή παλαιοκομματική μέθοδο, που πάντα πιάνει σε απλούς ηλικιωμένους ανθρώπους. Δεν έχει ίχνος ντροπής, όπως γενικότερα δεν έχει ίχνος ευθύνης έναντι της χώρας, σε πολλούς τομείς. Είναι αδίστακτος και επικίνδυνος, μέσα στη βλακεία του.

  Να σας πληροφορήσω, επιπλέον, ότι το επίδομα των τριτέκνων μειώθηκε στο ήμισυ, δηλαδή λίγο πάνω από 200 Ευρώ. Σε μία χώρα με τόση υπογεννητικότητα, η συμμορία του ΓΑΠ, με τις ευλογίες του "αρχιεπισκόπου" Ιερωνύμου και της αφασικής ή ψευτοθεολογούσας παρέας που τον στηρίζει ή τον κατευθύνει, αποτρέπει τα νέα ζευγάρια από το να κάνουν τρίτο παιδί. Την ίδια ώρα, ο ΓΑΠ εισάγει εκατοντάδες χιλιάδες αφροασιάτες μουσουλμάνους για να μας εξαθλιώσουν και να μας φέρουν στο επίπεδο των κοινωνιών στο οποίο έζησαν και μεγάλωσαν οι ίδιοι.

  Επιτέλους, πόσο πιο επικίνδυνος για μία χώρα μπορεί να είναι ένας πρωθυπουργός; Εδώ μιλάμε για αναρρίχηση στην πρωθυπουργία ενός εσωτερικού εχθρού, χωρίς υπερβολή!

 8. δημης avatar
  δημης 23/10/2010 08:08:49

  "Για 100 ευρώ … θα επιτρέψουμε στον κ. Παπανδρέου να μας κοροϊδέψει ξανά;"
  μΕ άλλα λόγια ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΟΟΟΣΟ ΜΑΖΟΧΕΣ;;;;;

 9. Quasimodos avatar
  Quasimodos 23/10/2010 08:13:22

  ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ
  Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ
  ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΣΤΥΜΕΝΕΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ.

 10. ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ avatar
  ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ 23/10/2010 08:43:28

  Κύριε Ροδινέ -όπως πάντα- εξαιρετικός. Πιάσατε το νόημα όλων των τεκταινομένων ενόψη εκλογών.

  Χθες βράδυ είδα την γνωστή άτυπη κυβερνητική εκπρόσωπο κ.Κάτια Μακρή στο ΑΛΤΕΡ να λέει το εξής εκπληκτικό: "Γνωρίζουμε κ.Χατζηνικολάου ότι οι παροχές αυτές είναι ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ (!), γνωρίζουμε ότι είναι ψίχουλα, αλλά καλύτερα αυτά παρά τίποτα...." Φτάσαμε λοιπόν σε τέτοιο σημείο. Εμείς οι περήφανοι Ελληνες που δε δεχόμαστε μύγα στο σπαθί μας να επαιτούμε αυτά που δικαιούμεθα, και να είμαστε θεατές στον ξεσηκωμό των Γάλλων εναντίον των παγκοσμιοποιημένων οδηγιών που σταδιακά θέλει η Λέσχη να εφαρμοσθούν παντού. Και σε λίγο να γιορτάσουμε -κατ΄ιδίαν δυστυχώς- αφού το επίσημο κράτος για λόγους "οικονομίας" (εξαιρετικό ανέκδοτο) δεν θα γιορτάσει ,το περήφανο ΟΧΙ των Ελλήνων εναντίον του εθνικοσοσιαλισμού των γερμανών το 1940.

  Αυτοί είμαστε; ΄Οχι κυρία μου. Αυτοί είσαστε εσείς. Οι προσκυνημένοι. Οι εξωνυμένοι. Οι ριψάσπιδες. Και μην βαυκαλίζεστε. Είστε πολύ λίγοι. Τόσο λίγοι που θα μείνετε στην Ιστορία με τα ονόματά σας. Ενας-ένας και όλοι μαζί θα σας εξεμέσει το ίδιο το σύστημα που υπηρετείτε με τόσο φανατισμό και ιδιοτέλεια.

  Εμας αφήστε μας, μόνους . Εμείς θα παραμείνουμε "τοίς κείνων ρήμασι πειθόμενοι". Και δεν θα φυγοπονήσουμε. Εμείς τα θέλουμε όλα .Και δεν κάνουμε επιμέρους συμφωνίες στο σκοτάδι.
  Οπως έλεγε κάποτε και ένας Κύπριος αγωνιστής του 1955-59, "εμείς θέλουμε μόνο Χριστό κι Ελλάδα..."

  Καληνύχτα σας κα Μακρή.
  Εμείς εδώ θα είμαστε και θα περιμένουμε ν΄ακούσουμε το θόρυβο της πτώσης σας.

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ 23/10/2010 10:33:20

   Πώς μπορεί αυτή η πλούσια κυρία να ισχυρίζεται ότι είναι δημοσιογράφος; Κάτι σαν κνίτισσα του ΠΑΣΟΚ μου θυμίζει.

   • ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ avatar
    ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ @ ΒΙΣ 23/10/2010 11:43:44

    Σωστός.

 11. man8os avatar
  man8os 23/10/2010 08:53:59

  Εγω δεν πιστευω οτι θα δωσει τα λεφτα. Δεν θα τα δωσει. Δεν θα το επιτρεψει η τροικα. 100 εκατομυρια ειναι σημαντικο ποσο.
  Αλλα ακομα και αν γινει το θαυμα, ειναι μια καθαρη δοροδοκια. Ενα τρικ. Αυτα τα 100 Ε ειναι χρηματα που θα τα παρει πισω απο το ΦΠΑ και τους παλιους και νεους φορους.

  • man8os avatar
   man8os @ man8os 23/10/2010 08:54:38

   Ασε που θα τα ενταξει και στο ελλειμα, το οποιο ετσι τεχνητα θα το μεγαλωσει.

 12. ΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΛΙΜΟΣ avatar
  ΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΛΙΜΟΣ 23/10/2010 09:14:21

  Βγήκε το νέο γκάλοπ του zougla.gr http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=188335&cid=6
  Το μόνο που είχε πέσει μέσα στις εθνικές του 2009.

  • Κώστας Ροδινός avatar
   Κώστας Ροδινός @ ΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΛΙΜΟΣ 23/10/2010 14:00:05

   Γιάννη,
   Για την περιφέρεια Αττικής, ένα είναι το ζητούμενο: να ψηφίσουν οι οπαδοί της Ν.Δ. Αν αυτοί προσέλθουν στις κάλπες, τότε όλα είναι πιθανά.

   • ΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΛΙΜΟΣ avatar
    ΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΛΙΜΟΣ @ Κώστας Ροδινός 23/10/2010 14:22:31

    Ο πρόεδρος κάνει ό,τι είναι δυνατό για να κινητοποιήσει τους ψηφοφόρους της παράταξης στο Λεκανοπέδιο. Δεν ξέρω αν γίνεται το ίδιο με κάποια μεγαλοστελέχη και βουλευτές μας, ειδικά εκεί στο υπόλοιπο Αττικής και τη Β ΑΘΗΝΩΝ. Αλήθεια ρε παιδιά. Εκείνο το παλικάρι ο Αρούλης είναι ακόμη εν ζωή? Εκτός από ένα δείπνο με τη Δρακουλιάρα προ μηνός, έχω καιρό να μάθω νέα του...

   • Κώστας Ροδινός avatar
    Κώστας Ροδινός @ Κώστας Ροδινός 23/10/2010 14:32:14

    Δεν ξέρω αν είναι μόνο ο Σπηλιωτόπουλος.
    Εχω την εντύπωση ότι πρέπει να είναι αρκετοί τόσο στην Α όσο και στη Β ΑΘηνών που δεν δείχνουν διάθεση να βοηθήσουν.
    Ποιός ξέρει με όλα αυτά που συμβαίνουν μπορεί και να μην έχουν το θάρρος να κατέβουν στον κόσμο, όπως κάνει ο Πρόεδρος.

 13. kiki avatar
  kiki 23/10/2010 10:05:51

  Γιατι οταν γραφω στο κομπιουτερ κανω τοσα ορθογραφικα λαθη.Αντε φταιει η ηλικια,αλλα εδω ειναι τραγικα ανορθογραφα ,πωε περασα το γυμνασιο?

 14. δαιμονάκι avatar
  δαιμονάκι 23/10/2010 10:14:00

  Ασφαλώς και μια τέτοια κίνηση προεκλογικά εγείρει ερωτήματα.
  Προσωπικά δεν θεωρούσα ποτέ σωστές ανάλογες κινήσεις σε προεκλογικές περιόδους….δυστυχώς όμως και τα 2 κόμματα εξουσίας διαχρονικά πορεύτηκαν μέσα από τη φαυλότητα των πελατειακών σχέσεων στις οποίες συστηµατικά επένδυσαν και στηρίχθηκαν.
  Και φαίνεται ότι δεν έχουν αλλάξει, ούτε έχουν πάρει τα μηνύματα των καιρών.
  Αυτά θα προσγειωθούν ανώμαλα σε λίγες μέρες!!!!!!!!!!!

  • δρόμος avatar
   δρόμος @ δαιμονάκι 23/10/2010 12:42:31

   μάλλον εσύ θα προσγειωθείς ανώμαλα. Άνοιξε τα μάτια σου να δεις τριγύρω, μέσα στη γυάλα είναι δύσκολο να διαβάσεις την κοινωνία.

 15. Σοσιαληστής avatar
  Σοσιαληστής 23/10/2010 10:30:46

  Κάτσε να τα πάρουν και τα 100€.

 16. armageddon avatar
  armageddon 23/10/2010 10:38:13

  ΟΛΟ ΘΑ...ΘΑ...,ΠΟΟΙΟΣ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΗ,ΔΟΣΤΑ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ,
  ΑΛΛΟ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...

 17. ΠΕΤΡΟΣ ΧΑΣΑΠΗΣ avatar
  ΠΕΤΡΟΣ ΧΑΣΑΠΗΣ 23/10/2010 12:13:15

  Κύριε Ροδινέ,

  Είσαι σίγουρος ότι τελικά θα δώσει έστω και αυτά τα ψίχουλα, ή θα πει ότι του το απαγορεύει η Τρόϊκα;;;

  • Κώστας Ροδινός avatar
   Κώστας Ροδινός @ ΠΕΤΡΟΣ ΧΑΣΑΠΗΣ 23/10/2010 13:52:25

   Πέτρο,
   Μ' αυτήν την κυβέρνηση δεν είμαι σίγουρος για τίποτα.
   Λένε ότι έχουν εξασφαλίσει τη συγκατάθση της τροϊκας.
   Προφανώς για να χρυσώσουν το χάπι για αυτά που έπονται.

 18. Nίκος Θ. avatar
  Nίκος Θ. 23/10/2010 12:22:10

  Η περηφάνεια του Ελληνα δεν ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ. Αυτό το ξεχνά η Κυβέρνηση του Μνημονίου.

 19. apis22 avatar
  apis22 23/10/2010 12:26:16

  Όταν πρωτοπήραν την εξουσία οι κηφήνες του ΠΑΣΟΚ ήμουν 10 χρονών.
  Σήμερα είμαι 40.
  Ήμουν νιος και γέρασα.
  Σε αυτές τις εκλογές θα πάρει ο διάολος τους πράσινους ρουφιάνους.
  Εννοείται ότι στα μεσοδιαστήματα μέχρι τις επόμενες εκλογές, έχω ένα στόχο: Να μην αφήσω ποτέ και πουθενά τους πράσινους, αργυρώνητους υπάνθρωπους να συνεχίσουν την εμετική δράση τους.
  Αρκετά.

  • Minnie avatar
   Minnie @ apis22 23/10/2010 13:46:16

   Εγω ημουν 24 και χαμπαρι δεν ειχα παρει για το τι ερχοταν.
   Μου πηρε 6 μηνες να καταλαβω την απατεωνια του Ανδρεα αλλα και παλι οχι στην εκταση που σχεδιαζε το ανθελληνικο μυαλο του.
   Ποιος φανταζοταν τοτε οτι θα'φτανε η μερα που θα ξεπουλιοταν η Πατριδα και καθε τι υγιες που μας ενωνε και μας στηριζε σαν Εθνος και κοινωνια.
   Κοιμομασταν υπνο βαθυ.
   Θα τα'χε κανει ολα μονος του ο σκατοψυχος αλλα πεθανε νωρις.
   Και μας προεκυψε το GAP για να ολοκληρωσει το εργο του μπαμπα.
   Μουντζες στα μουτρα μας για τον εφησυχασμο που επιδειξαμε τοσα χρονια και για την ανοχη μας σε Εθνικους Προδοτες ολων των αποχρωσεων.

 20. zervas avatar
  zervas 23/10/2010 13:07:48

  ο λιποτάκτης χοντρός κάποτε μοίραζε "τριχιλιαρα"...ο γιωργάκης μονο 300...αυτό για να καταλάβετε ποσο μεγάλο είναι το οικονομικό μας πρόβλημα!

  • καινός avatar
   καινός @ zervas 23/10/2010 16:14:28

   μοιρασε ποτέ ο πάγκαλος “τριχιλιαρα”???

 21. kiki avatar
  kiki 23/10/2010 15:45:23

  @ Μινιε,
  Ελα μην κανεις ετσι,εμεις οι προχουντικοι,και κατα την διαρκεια της χουντας αντιθετοι,μην παριστανουμε και τους ηρωες,γνωριζαμε οτι η οικογενεια ηταν προδοτικη,πρακτορες των Αμερικανων,το λεγαμε αλλα μας κοιταγαν σαν εξωγηινους.Ενας που ηξερε με στοιχεια αλλα σκοτωθηκε ολως τυχαιως ηταν ο Παναγουλης.Ειχε ενα κατεβατο για λεφτα που μαζευτηκαν ,για συνεργασια με την χουντα ανθρωπων που την επομενη της πτωσηςγιναν ΠΑΣΟΚ κλπ.Απλως ο Αντρεας ειχε το χαρισμα να ειναι λαοπλανος.Οι τριγυρω του ενα χαρισμα να τον γλυφουν και να μαζευουν λεφτα.Οχι οτι ο αρχηγος δεν του αρεσαν.Αλλα δεν ηταν και Μητσοτακης,οτι βρεθει στο διαβαμα μας.
  Απο το 81 λεγαμε οτι μας πουλαει,αλλα τοτε ηταν και αλλες οι συνθηκες,δεν μπορουσε τοσο ξεδιαντροπα να το κανει.Μετα ηρθε ο λογιστης,ασχετος με τα εξωτερικα θεματα,με τον αδελφο μεγαλοκυβερνητικο παραγοντα στην Γερμανια,ο οποιος μας προσεδεσε στο αρμα της Γκεσταπο και αφησε τον ΓΑΠ ανεξελεκτο,αυτος ασχολιοταν με οτι του λεγανε οι κεντροευρωπαιοι.Και αποκτησαμε πορωδη συνορα,και γκριζες ζωνες,και χρυσοπληρωμενες ΜΚΟ,που δουλευαν εις βαρος της χωρας μας,και περασαν τα στρατα του ΝΑΤΟ απο την χωρα,και καταπατηθηκε το Συνταγμα απο τοτε,αλλα το χρηματιστηριο ηταν καλο,και κερδιζανε οι απληστοι των Ελληνων χωρις να δουλευουν,και οταν ελεγες φουσκα ειναι,σαν την Αλβανια πυραμιδα,σε θεωρουσαν φανατικο,και χαθηκαν τα λεφτα του κοσμακη.
  Δυστυχως μετα η μεγαλη ιδεα των κωλοολυμπιακων,τους λεγαμε θα πληρωνουμε επ απειρον,αλλα εμεις ο Καλατραβα.
  Κανε μια λιστα Μιννιε,ποσοι υπουργοι του ΠΑΣΟΚ,απο το 81,που μπηκαν ξεβρακωτοι,σημερα ειναι παμπλουτοι.Να αρχισω η θα με κοψουν.
  Μονο κατα την διαρκεια της χουντας το ενα εκατομυριο μαρκα απο τους Ελληνες της Γερμανιας,που πηρε το ΠΑΚ,ο Αντρεας,ο Τσοχατζο,και ο Τζημας και γιναν κτηματομεσιτικες επιχειρησεις στον Καναδα.
  Και οχι μονο υπουργοι που ισως δεν τους φαινεται αλλα και στελεχη.
  Μας πουλουσαν και μας πουλανε,και τωρα τελειωσαν και τα αποθεματα,και πουλανε εμας.
  Το θεμα ειναι θα καθησουμε να το φαμε?

 22. kiki avatar
  kiki 23/10/2010 15:48:47

  @ Μιννιε,
  Μας ειχε πουλησει και ο παππους,η Συμφωνια του Λιβανου μην ξεχνιομαστε,και εστησε εναν εμφυλιο καταστροφικο για την χωρα.
  Εχουν παραδωση οι Παπανδρεου.

 23. Κώστας Ροδινός avatar
  Κώστας Ροδινός 23/10/2010 17:09:16

  Κική,

  Ο ...κυρίαρχος λαό δεν έχει ευθύνη για όλα αυτά;
  Απλώς βολευόταν με τους διορισμούς στο δημόσιο, τις συντάξεις μετά από 15 χρόνια εργασίες, τις ΔΕΚΟ και όλα τα άλλα που αναφέρεις.

 24. Μικρός Οδυσσέας avatar
  Μικρός Οδυσσέας 23/10/2010 18:12:32

  Σύστημα δώσε και σώσε.
  Χάντρες στους ιθαγενείς

  • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
   Γιάννης Φαίλτωρ @ Μικρός Οδυσσέας 23/10/2010 18:16:51

   Δώσε κανένα σίγουρο συνδυασμό με απόδοση 50 για να παίξουν το 100άρικο οι συνταξιούχοι μπας και βγάλουν το χειμώνα.
   Ρε που καταντήσαμε. Αυτό δεν είναι κυβέρνηση, είναι Φιλόπτωχο ταμείο.

   • Κώστας Ροδινός avatar
    Κώστας Ροδινός @ Γιάννης Φαίλτωρ 23/10/2010 18:38:43

    Γιάννη,

    Ο Μικρός Οδυσσέας διακινδύψε πρόβλεψη για τις περιφερειακές εκλογές και μάλιστα αισιόδοξη, όταν όλοι οι άλλοι έφτιαχναν απαισιόδοξα σενάρια.
    Και μάλλον δικαιώνεται.

   • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
    Γιάννης Φαίλτωρ @ Γιάννης Φαίλτωρ 23/10/2010 18:41:47

    Έχει έντονη πολιτική όσφρηση. Μεγάλο προσόν για πολιτικό συντάκτη. Υποκλίνομαι.

   • Κώστας Ροδινός avatar
    Κώστας Ροδινός @ Γιάννης Φαίλτωρ 23/10/2010 18:44:25

    Και εμείς περιμέναμε προβλέψεις για το στοίχημα.

   • Μικρός Οδυσσέας avatar
    Μικρός Οδυσσέας @ Γιάννης Φαίλτωρ 23/10/2010 19:15:47

    Τι να πρωτοκάνουν με το εφάπαξ κατοστάρικο

  • Κώστας Ροδινός avatar
   Κώστας Ροδινός @ Μικρός Οδυσσέας 23/10/2010 18:40:08

   Μικρέ Οδυσσέα,

   Περιμένω ...απάντηση στο άρθρο του πρωθυπουργού στο Βήμα

   • Μικρός Οδυσσέας avatar
    Μικρός Οδυσσέας @ Κώστας Ροδινός 23/10/2010 19:11:02

    ΟΚ Κώστα. Ελπίζω να έχει και κλιματική αλλαγή

   • Κώστας Ροδινός avatar
    Κώστας Ροδινός @ Κώστας Ροδινός 23/10/2010 19:29:51

    Μικρέ Οδυσσέα,

    Μάλλον έχει εκβιαστικά διλλήμματα για πρόωρες εκλογές.
    Το ΠΑΣΟΚ επειδή βλέπει οτι καταποντίζεται θα αρχίσει να εκβιάζει και να απειλεί.

 25. zzz avatar
  zzz 23/10/2010 19:59:38

  εκοψε μισθους
  εκοψε συνταξεις
  αυξησε τα ορια συνταξιοδοτησης
  αυξησε τον ΦΠΑ
  αυξησε ολους τους φορους
  εβαλε νεους φορους και τελη
  αυξησε τελη κυκλοφοριας
  αυξησε και εβαλε νεα διοδια
  αυξησε την δεη
  αυξησε το χρεος
  αυξησε τα επιτοκια δανεισμου
  αυξησε την ανεργια
  αυξησε την εγκληματικοτητα
  πηγε στο μειον την αναπτυξη
  ξεπουλησε τα παντα
  ρεκορ πληθωρισμου
  ελεγε μεσο ορο 13 ψεμματα τη μερα
  εκανε 3 μηνες χλιδατες διακοπες
  εκανε 45 υπουργους
  μας εβριζε και κοροιδευε εξω
  ερχοταν στην ελλαδα 3 φορες το μηνα
  αφησε ατιμωρητους ακη,μαντελη κτλ..
  κραταει ακομα 300 τους βουλευτες
  εστειλε αμεσως ματ σε απεργιες
  ξεφτιλισε και την επιστρατευση
  οι τουρκοι φτανουν μεχρι την αττικη
  δεν εχει δουλεψει ουτε μια μερα
  εχει χαμηλοτατο δεικτη ευφυιας
  δεν ξερει τι ειναι ενσημο
  δεν ξερει τι ειναι οκταωρο
  δεν ξερει ελληνικα
  αυξησε καθετα την βενζινη
  ελευθερες απολυσεις
  καταργηση αποζημιωσης απολυσης
  μειωση κατωτατου μισθου
  διαλυση συλλογικων συμβασεων/μισθων
  αυξηση εισφορων
  αυξηση πετρελαιου θερμανσης
  ακριβεια σπαει καθε ρεκορ


  κτλ.. κτλ.. κτλ..
  κτλ.. κτλ.. κτλ..

  σε ενα μονο χρονο!..

  ΠΟΙΟΣ ειναι?...

  • Κώστας Ροδινός avatar
   Κώστας Ροδινός @ zzz 23/10/2010 20:56:02

   Μας βάζεις...δύσκολα.

 26. προβοκατορας avatar
  προβοκατορας 24/10/2010 10:26:23

  θα μας τα δωσει πριν ψηφησουμε ή μετα?

  • Κώστας Ροδινός avatar
   Κώστας Ροδινός @ προβοκατορας 24/10/2010 10:28:33

   Προβοκάτορα,

   Τι προβοκατόρικες ερωτήσεις είναι αυτές.
   Είπε, στο τέλος Δκεμβρίου
   Και ως γνωστόν ο λόγος του συμβόλαιο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.