#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
28/01/2011 12:01
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Γιατί το άφησαν να συμβεί;Το μεγάλο ερώτημα που τίθεται πλέον μετά την αποχώρηση των λαθρομεταναστών από τη Νομική είναι γιατί το άφησαν να συμβεί ενώ γνώριζαν τι θα γίνει από την πρώτη στιγμή που αγόρασαν εισιτήρια, μπήκαν στο καράβι και τους είδαν λιμενικοί, αστυνομικοί, πλοίαρχοι, ναύτες και ένας σωρός κόσμου.

Οι εκδρομείς από το Μαγκρέμπ, με τα εισιτήρια πληρωμένα από τους … «αλληλέγγυους», το μισοείπαν, άλλωστε, μόνοι τους: «εμείς είχαμε και σπίτια και δουλειά στην Κρήτη. Ήρθαμε όμως εδώ για να διεκδικήσουμε τα δικαιώματα μας»!

Γιατί λοιπόν η κυβέρνηση, είτε η “παρακυβέρνηση” (δεν γνωρίζουμε πλέον) άφησαν ένα στημένο σκηνικό να πάρει τέτοιες διαστάσεις, ενώ μπορούσαν να το σταματήσουν από την αρχή. Να μην επιτρέψουν π.χ. την αποβίβαση στον Πειραιά.

Γιατί το άφησαν να εξελιχθεί σε πρώτο θέμα στην Ελλάδα, στο οποίο ενεπλάκησαν τελικά όλες οι πολιτικές δυνάμεις από την άκρα αριστερά μέχρι την άκρα δεξιά;

Γιατί εν μέσω της οικονομικής κρίσης επί τρεις ημέρες εξαναγκάθηκαν όλοι να τοποθετηθούν σε όλα τα επίμαχα ζητήματα που άπτονται της λαθρομετανάστευσης, του πανεπιστημιακού ασύλου και των ατομικών ελευθεριών;

Γιατί σε τελική ανάλυση τέθηκε σε όλη την κοινωνία το δίλημμα ανθρωπισμός – δραστικά μετρα εναντίον της λαθρομετανάστευσης;

Ήταν θέμα μιας ακόμα κυβερνητικής ανικανότητας, ή πρόκειται για συνειδητό σχεδιασμό και προς ποια κατεύθυνση;

Τι στόχους είχαν οι ιθύνοντες νόες αυτού του σχεδίου;

- Να αλλάξουν την πολιτική ατζέντα των ημερών;

-Να δοκιμάσουν τις αντοχές της Πολιτείας και της κοινωνίας μας;

-Να κάνουν πρόβα για μια γενικότερη σύγκρουση  των μεταναστών, λαθραίων και  μη  με την έννομη τάξη της χώρας;

-Να μας προειδοποιήσουν για μελλοντικές εξελίξεις;

- Δεν πρέπει να το μάθουμε;

Ένοχη κρατική «αδιαφορία»

Το κράτος είτε  κατελήφθη εξ απήνης (;), είτε παρά τις προειδοποιήσεις αδιαφόρησε. Ότι από τα δυο και να συνέβη, εξετέθη ανεπανόρθωτα. Στείλαμε ένα μήνυμα σ’ όλον τον κόσμο ότι δεν είμαστε τίποτα παρά ένα ξέφραγο αμπέλι!  Οποια «ομάδα»  θέλει, μπορεί να διασχίζει άφοβα και ανεξέλεγκτα τη χώρα. Να «καταλαμβάνει»  ένα κτήριο, με ισχυρό συμβολισμό, στο  κέντρο της πρωτεύουσας και στη συνέχεια, όχι απλώς να διαπραγματεύεται, αλλά και να επιβάλλει τους όρους της στην επίσημη πολιτεία.

Στην ουσία η κυβέρνηση δεν διαπραγματεύτηκε. Ενέδωσε στις απαιτήσεις τους. Το ένα χειρότερο από το άλλο. Το μήνυμα είναι το ίδιο. Οι λαθρομετανάστες κατέλυσαν την έννομη τάξη της χώρας. Η κυβέρνηση  θα ..θριαμβολογήσει  ότι η κρίση έληξε αναίμακτα. Τα ίδια περίπου έλεγε και ο κ. Παυλόπουλος, όταν τον Δεκέμβριο του  2008 κάηκε η Αθήνα.

Μια σοβαρή κυβέρνηση θα τους οδηγούσε κατ΄ ευθείαν στο Αυτόφωρο.  Και θα τους έστελνε όλους στην πατρίδα τους, ή σε όποια χώρα ήθελε να τους παράσχει άσυλο. Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλους. Όταν ένας έλληνας πολίτης οδηγείται στο Αυτόφωρο για μια απλή συκοφαντική δυσφήμηση, αυτοί οι κύριοι που διέσυραν τη χώρα δεν είναι δυνατόν να οδηγούνται με τη «διακριτική συνοδεία της αστυνομίας» σε κτίριο της εγκρίσεώς τους μάλιστα!

Επιβράβευση της ατιμωρησίαςΟ τρόπος με τον οποίο η Πολιτεία χειρίστηκε το περιστατικό αυτό είναι επικίνδυνος.  Και στην Πολιτείας δεν συμπεριλαμβάνω μόνο την Κυβέρνηση, αλλά και τις Πρυτανικές Αρχές. Η εξουσία δεν έχει μόνο προνόμια, έχει και ευθύνες. Δεν είναι δυνατόν να αποποιούνται όλοι των ευθυνών τους. Για όλη αυτή την ιλαροτραγωδία, που εξέθεσε διεθνώς τη χώρα, θα επιβληθούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις;  Που ακούστηκε ένα οργανωμένο κράτος αντί να επιβάλλει την τάξη και να ασκήσει τις εκ του νόμου προβλεπόμενες εξουσίες του,  να ανέχεται την παρανομία και να την επιβραβεύει μάλιστα  διασφαλίζοντας καθεστώς ατιμωρησίας;  Αν αύριο κάποιοι δουλέμποροι «εγκαταλείψουν» στο Αγαθονήσι ή στο Καστελόριζο 500 λαθρομετανάστες, οι οποίοι στη συνέχεια «καταλάβουν» τα δημόσια κτίρια των νησιών αυτών (τώρα έμαθαν την τεχνογνωσία) η κυβέρνηση τι θα κάνει; Θα διαπραγματευθεί την «ειρηνική και αναίμακτη» αποχώρησή τους;  Εχουμε συνειδητοποιήσει τι …φάμπρικα ανοίξαμε; Όταν, μια χώρα επιβραβεύει την ατιμωρησία, την κάνει καθεστώς.

Ο νόμος Ραγκούση

Τέλος, υπάρχει και ένα άλλο ζήτημα το οποίο επιμελώς αποσιωπούμαι όλες αυτές τις ημέρες. Μετά την ψήφιση του Νόμου Ραγκούση  για τη νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών,  η Ελλάδα έχει γίνει πλέον ….«ελκυστικός προορισμός».  Αυτό σε συνδυασμό με την ελλιπή έως ανύπαρκτη φύλαξη των συνόρων μας (έργο ούτως ή άλλως δύσκολο) καθιστά τη χώρα μας ως πρώτη επιλογή.  Παράλληλα,  επειδή η χώρα μας  εδώ και πολλές δεκαετίες είναι δέσμια ορισμένων αριστερίστικων ιδεοληψιών αυτές οι  ομάδες των λαθρομεταναστών βρίσκουν εύκολα πρόθυμους υπερασπιστές, οι οποίοι μάλιστα κάνουν ανέξοδη πολιτική σε βάρος της χώρας και σε βάρος της κοινωνίας μας.

Η Ελλάδα, επειδή ακριβώς είναι σταυροδρόμι., επειδή έχει μεγάλη ακτογραμμή, επειδή γειτονικές της χώρες εγείρουν  εδαφικές αξιώσεις σε βάρος της, επειδή φιλοξενεί ήδη πολύ περισσότερους μετανάστες από όσους  αντέχει, έπρεπε να έχει μια δρακόντεια νομοθεσία για την νομιμοποίηση μεταναστών, ειδικότερα των λαθραίων. Και αυτό έπρεπε να είναι γνωστό στους πάντες. Αντι αυτών, εμείς στέλνουμε τα εντελώς αντίθετα μηνύματα. Και όσο συνεχίζουμε να το κάνουμε αυτό, θα βρισκόμαστε προ εκπλήξεων.

Η κατάληψη της Νομικής ήταν μόνο η αρχή.

Ανησυχώ περισσότερα για αυτά που έρχονται.

Α.Δ.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 28/01/2011 12:07:38

  Αίσιο και αναβαθμισμένο το τέλος της Α΄φάσης της ΣΤΗΜΕΝΗΣ από την αρχή ως το τέλος όπως αποκαλύπτει το ιστολόγιο ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ απεργίας πείνας των 400 ημερήσιων μερίδων -προσφορά της Αρχιεπισκοπής, σύμφωνα με επερώτηση του βουλευτή Πολατίδη στη βουλή.
  Στο Γαλλικό Νεομπαρόκ Μέγαρο Υπατία θα συνεχιστεί ο αγώνας τους. Το πασίγνωστο Μέγαρο Λιβιεράτου (ή Μέγαρο Υπατία που ανήκει στο Ινστιτούτο Υπατία και στεγάζει από το 2009 εκδηλώσεις της Ενωσης Μεταναστών…Big Business) βρίσκεται στη γωνία Πατησίων & Ηπείρου 2, Αθήνα, σε οικόπεδο συνολικού εμβαδού 1,000 τ.μ. και αναπτύσσεται σε τέσσερα (4) επίπεδα συνολικής επιφάνειας 1,200 τ.μ. – και είναι η μοναδική γνωστή κατοικία που σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Αλ. Νικολούδη στις αρχές του 20ου αιώνα και αποτελεί ένα από τα ελάχιστα δείγματα του Γαλλικού Νεομπαρόκ στην Αθήνα. Το ακίνητο ανακαινίσθηκε και πουλήθηκε σε “ιδιώτη” επενδυτή, ο οποίος το ανακαίνισε και το διακόσμησε με εξαιρετική καλαισθησία ομολογουμένως.
  To Μέγαρο Υπατία του Ινστιτούτου Υπατία είναι γνώριμο τοπίο για τους λαθρομετανάστες ψηφοφόρους του Πασοκ.
  Η Ένωση Μεταναστών Ελλάδας συμμετείχε εκεί στην ημερίδα της KappaResearch που διοργανώθηκε 23/12 /2009 από το υπουργείο Εσωτερικών και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ένταξης Υπηκόων Τρίτων Χωρών στην Ελλάδα .
  Ο αντιπρόεδρος της ένωσης Μεταναστών Ελλάδος εκφώνησε ομιλία και ακολούθησε γόνιμος διάλογος όπου συμμετείχαν και ακούστηκαν όχι μόνο εγχώριοι φορείς πολιτικά πρόσωπα όπως ο κ.Χρυσοχοϊδής και κ Λοβέρδος αλλά και εκπρόσωποι των μεταναστών και μεταναστευτικοί φορείς.

  Το Πασόκ Χανίων πληρώνει καλά
  Αποκάλυψη από το ιστολόγιο ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ.
  Εδώ και πολύ καιρό οι εκλεκτοί λαθροσυμπολίτες, πριν καταλάβουν το πανεπιστήμιο, έκαναν δουλειές «του ποδαριού» στα Χανιά. Έπαιρναν το χαρτζηλίκι τους, το κάτι τις τους, από το ΠΑΣΟΚ της περιοχής. Μοίραζαν φυλλάδια, τους μετέφεραν με πούλμαν για να κάνουν τους χειροκροτητές σε διάφορα κομματικά πανηγυράκια, άντε και στην ξεφτίλα κόλλαγαν καμιά αφίσσα. Σαν δεύτερη δουλειά είχαν τις αγροτικές εργασίες, έτσι για να συμπληρώνουν το μεροκάματό τους. Αν κάποιος αμφιβάλλει για τα γραφόμενά μου, ας επικοινωνήσει με κάποιον από τα Χανιά, συγγενή, γνωστό του, οποιονδήποτε τέλος πάντων και θα τον ενημερώσει. Υπάρχουν επώνυμες αναφορές από πολλούς κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι αναγνώρισαν στα πρόσωπα των Μαροκινών καταληψιών της νομικής σχολής, τους ανθρώπους που μέχρι πριν μια εβδομάδα τριγύριζαν στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και έκαναν διάφορες δουλειές. Όχι μόνον τους αναγνώρισαν, αλλά σε δύο τρείς περιπτώσεις ήξεραν και τα ονόματά τους.
  Επειδή το πόρισμα για την SIEMENS και τα νέα μέτρα που υπαγορεύει η τρόϊκα δεν πρέπει να απασχολούν την κοινή γνώμη και να τσαλακώσουν περισσότερο το προφίλ του μεγάλου στοχαστή και κατά παραχώρηση πρωθυπουργού της Ελλάδος, οι μεταφερόμενοι χειροκροτητές των Χανίων, έγιναν μεταφερόμενοι καταληψίες της νομικής σχολής Αθηνών. Έτσι απλά, όμορφα και ωραία. Απορώ όμως με τα τοπικά ΜΜΕ των Χανίων. Μα ούτε ένας Χριστιανός δεν τολμάει να πει την αλήθεια;;;

  • Misha avatar
   Misha @ αλλενάκι 28/01/2011 12:31:00

   Το Μέγαρο Λιβιεράτου ανήκει στον Ντίνο Ρουτζούμη ιδρυτή και ιδιοκτήτη της Κ Research ....

   • αλλενάκι avatar
    αλλενάκι @ Misha 28/01/2011 12:35:38

    αίσιο τέλος στη διαπραγμάτευση, όλοι κερδισμένοι...
    a successful negotiation is a win-win negotiation...

    • δρόμος avatar
     δρόμος @ αλλενάκι 28/01/2011 14:53:35

     αλλενάκι θερμά συγχαρητήρια για τις πληροφορίες. Συμφωνώ απολύτως με τη διαπίστωσή σου. Προσθέτω την πεποίθησή μου: Το ΠΑΣΟΚ αλιεύει ψήφους μεταναστών, με συμπαραστάτες τους μονίμως χρήσιμους ηλιθίους. Μην τρώτε άλλο θέατρο συμπατριώτες. Αυτοί τους φέρανε, αυτοί τους μεταστέγασαν και θα εξακολουθούν να τους ταϊζουν επί 15ήμερο δαπάναις της Αρχιεπισκοπής, μέχρι να τους ξαναστείλουν στα σπίτια τους ανανεωμένους, μετά τις χειμερινές τους διακοπές.

     • αλλενάκι avatar
      αλλενάκι @ δρόμος 28/01/2011 15:25:19

      Pass-oK! το κόμμα πάντων των λαθρομεταναστών και ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

 2. Νίκος avatar
  Νίκος 28/01/2011 12:07:55

  Διότι δεν τους ενδιαφέρει η τύχη της Ελλάδας ως έννομου κράτους. Ό,τι κάνουν το κάνουν με σκοπό την διάλυση και ένταξη των Ελλήνων στη νέα τάξη που ονειρεύεται ο θιασώτης της παγκόσμιας διακυβέρνησης. ΟΛΑ εκεί αποβλέπουν. Απο τα βιβλία ιστορίας μέχρι και την Νομική. Τα εργαλεία πολλά, ο σκοπός ένας.

  • Χαρίλαος avatar
   Χαρίλαος @ Νίκος 28/01/2011 13:17:38

   Αυτό ακριβώς είναι με μία μικρή διόρθωση.
   Τους ενδιαφέρει η ύπαρξη της Ελλάδος ως έννομου κράτους, γιαυτό και κάνουν το πάν να την διαλύσουν! Και γιαυτό τον σκοπό δουλεύουν ακατάπαυστα τα τελευταία 30 χρόνια. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ.
   Και δεν χρειάζονται "ειδικές" αναλύσεις... τρείς γραμμές τα λένε όλα!

   Χαρίλαος

 3. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 28/01/2011 12:10:37

  Η απάντηση στο ερώτημά σας "γιατί το άφησαν να συμβεί" είναι:

  Για να το εμπεδώσουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ότι το Pass-oK! είναι παντών των μεταναστών και όχι των Ελλήνων.

  Για να σκύψουμε το κεφάλι στους οθωμανούς ΝΤΕ!

  • http://neotera.wordpress.com avatar
   http://neotera.wordpress.com @ αλλενάκι 28/01/2011 12:44:56

   Κι εγώ αυτό βλέπω ως απάντηση στο ερώτημα που θα έχει στο κεφάλι του πολύ κόσμος που αντιλήφθηκε τη μεθόδευση. Να σκύψουμε το κεφάλι στο επιβαλόμενο πραξικοπηματικά καθεστώς της πολυπολιτισμικότητας αποδεχόμενη εξίσωση στην εξαθλίωση. Και βεβαίως ήταν η Α΄ Φάση.
   Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΕΤΑΙ !

   • http://neotera.wordpress.com avatar
    http://neotera.wordpress.com @ http://neotera.wordpress.com 28/01/2011 12:45:40

    συγνώμη για το ορθογραφικό, αποδεχόμενοι

    • αλλενάκι avatar
     αλλενάκι @ http://neotera.wordpress.com 28/01/2011 13:02:10

     Κοίτα, τα πάντα εξηγούνται αν είναι αλήθεια ότι ο παππούς του σημερινού προέδρου της κυβέρνησης -ξακουστός όντως μηχανικός- έφτιαχνε οχυρωματικά έργα για τους τούρκους στο Μπιζάνι -δηλαδή για να αποκρούουν οι τούρκοι τους επιτιθέμενους Έλληνες και να τους σκοτώνουν από το κάστρο-.

     Τελικά το motive του DNA και της καταγωγής είναι όντως ΑΝΙΚΗΤΟ!

  • η Dimi avatar
   η Dimi @ αλλενάκι 28/01/2011 13:58:51

   Αντιστρέφω το ερώτημα:
   Tι θα είχε συμβεί, εάν Ελληνες αποτολμούσαν κάτι ανάλογο στη Σαουδική Αραβία;;

 4. φωτεινη avatar
  φωτεινη 28/01/2011 12:12:27

  για τον ιδιο λογο που ο πατερας του τωρινου πρωθυπουργου οταν μεσουρανουσαν τα σκανδαλα με τον κοσκωτα,παμπερς,και δεν θυμαμαι τι αλλο ηταν ,εβγαλε την κ.λιανη στα μανταλακια γυμνοστηθη.εν παση περιπτωση η κυρια στη θαλασσα ηταν και το να ειναι γυμνοστηθη ειναι κατι φυσιολογικο.αλλα ολοι οι λιγουρηδες πρασινοφρουροι μιλαγαν για τη λιανη και οχι για τη βρωμα και δυσωδια που απεκρυπτοταν απο πισω.

 5. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 28/01/2011 12:27:53

  Υπαρχει μια εσωτερικη διασταση ,να ξεχασθουν τα περι Siemens και φυσικα να εκτεθει η αριστερα και να διαρραγει η καποια επαφη λαικης βασης ΝΔ και αριστερας λογω μνημονιου.
  Αλλα υπαρχει και ο μιθριδατισμος ,δηλαδη σταδιακα να συνηθιζουμε στην ιδεα οτι ολοι οσοι μπαινουν στην Ελλαδα εχουν τα ιδια δικαιωματα με εμας.
  Η Νομικη εχει συνδεθει στο μεταπολιτευτικο φαντασιακο με την πρωτη καταληψη το 73.Καταληψεις κανουν ατομα που τους στερουνται τα πολιτικα δικαιωματα οπως οι φοιτητες τοτε.
  Συνεπως συνειρμικα εθιζεται ο λαος οτι και αυτοι στερουνται παρομοια δικαιωματα και πρεπει να γινουν ισοτιμοι δηλαδη να ψηφιζουν για την κυβερνηση.
  Η ΝΔ ηταν εντελως κατωτερη των περιστασεων.Υπερφαλαγγισθηκε απο το ΛΑΟΣ στο θεμα του ασυλου και οι αντιδρασεις ησαν υποτονικες ως συνηθως.

 6. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 28/01/2011 12:30:36

  Οσο για τις ανησυχιες δεν εχει νοημα.Η Ελλαδα επαψε να ειναι μονοεθνικο κρατος και επισημα μετα την εκλογη του ΓΑΠ.Το ειχα πει και πριν τις εκλογες οτι η κυβερνηση Καραμανλη ηταν η τελευταια της μονοεθνικης Ελλαδος.
  Ανησυχεις γιατι;Για αυτο που εχει ηδη γινει;

  • λέων avatar
   λέων @ ψυχραιμια 28/01/2011 16:27:07

   Συμφωνώ απολύτως.Το κόλπο της μεταφοράς των μεταναστών έχει τις παρακάτω εξηγήσεις:
   1)Να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη από τα άθλια-γελοία πορίσματα για την SIEMENS που εκδώσαν όλα ανεξαιρέτως τα κόμματα. Την Τρίτη ανακοινώθηκαν αυτά, αμέσως έγινε η κατάληψη της Νομικής. Τυχαίο δεν νομίζω? Ένα μήνα θα ασχολούμαστε με το θέμα. Η "λάντζα" για το σκάνδαλο άρχισε.Ποιός το σκηνοθέτησε? Όλα τα κόμματα. Βρήκαν οι πολιτικοί την ευκαιρία πάλι να ξεγελάσουν τον λαό.Πάλι συνωμότησαν εναντίον του κι εμείς αποχαυνωμένοι παρακολουθούμε τους προβοκάτορες τους.

   2) Ίσως ο ΓΑΠ έχει πάρει την απόφασή του για εκλογές.Του δόθηκε λοιπόν η ευκαιρία (μέσω προβοκατόρων του ή από τα δεκανίκια του) να "χαιδέψει" τα αυτιά της δεξιάς πτέρυγας της κοινωνίας. Άλλωστε κάτι τα εθνικά θέματα (Ερζερούμ), κάτι τώρα με τους μετανάστες (άσυλο, φράχτης κ.τ.λ) ο "σοσιαλιστής" ΓΑΠ έκανε ακροδεξιά επίδειξη δύναμης.
   Εύχομαι να διαψευστώ.

 7. o βουνίσιος avatar
  o βουνίσιος 28/01/2011 12:31:10

  Όσοι συνήργησαν, συγκάλυψαν και υπήρξαν συμμέτοχοι στην μεταφορά και τοποθέτηση των λαθρο- μεταναστών στη νομική, ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΑΝ. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Συνεπώς, πρέπει να τους ασκηθεί ποινική δίωξη για παράνομη διακίνηση ανθρώπων, παρακώλυση της λειτουργίας κοινωφελών εγκαταστάσεων, έσχατη προδοσία κ.α.

 8. φωτεινη avatar
  φωτεινη 28/01/2011 12:36:27

  οι ανθρωποι ειναι επικινδυνοι.αλλο να χρησιμοποιεις προπαγανδιστικα τη λιανη και αλλο μουσουλμανους λαθρομεταναστες.αλλα ποτε το πασοκ απο τις απαρχες της ιδρυσης του ενδιαφεροτανε για την ελλαδα?δεν ειναι επικινδυνοι μονο τωρα ηταν παντοτε.αυτα που ειπε ο σαμαρας στη βουλη ειναι ενδεικτικα.

 9. Theo avatar
  Theo 28/01/2011 12:40:45

  YΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΗΤΟΡΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ. ΕΓΩ ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ SIEMENS. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΩΘΗΚΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚ. ΕΥΡΩ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑΖΩΝΤΕΣ. ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΜΕΡΙΚΑ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ. Η ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΧΤΕΣ ΣΤΟ ΣΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΗΤΑΝ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΠΩΣ ΓΙΝΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΧΘΡΟΙ??

  ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΑΦΟΥ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΣΣΙΤΙΟ(ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΑ ΜΟΝΟ ΧΟΙΡΙΝΟ)!!!!....ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ. ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΤΕΛΕΙΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟ!! ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ..ΖΗΤΩ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ!!!!

 10. skeptomenos avatar
  skeptomenos 28/01/2011 12:46:02

  Δια του νόμου της φυσικής επιλογής στο ΠΑΣΟΚ επιβίωσαν για διαφορετικές λόγους κάποιες ομάδες, με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά η κάθε μια.
  Αυτήν την περίοδο κυρίαρχο λόγο έχει η ομάδα με την ονομασία <> αυτό εξυπηρετεί μια δεύτερη μεγάλη ομάδα με την ονομασία <> , και αυτό γιατί η πρώτη μη αντιλαμβανόμενη τι κάνει η δεύτερη την αφήνει ήσυχη.
  Αυτά που βλέπουμε είναι η διαχείριση μιας μικρής κρίσης από την πρώτη ομάδα, κρίση που οι ίδιοι δημιούργησαν. Πνίγονται σε μια κουταλιά νερό .
  Δεν υπάρχει τίποτα το εσκεμμένο , εσκεμμένα πράγματα δημιουργεί η δεύτερη ομάδα.

 11. Οδυσσέας avatar
  Οδυσσέας 28/01/2011 12:49:21

  Στη Νομική είδαμε το ναυάγιο της γενιάς της μεταπολίτευσης
  h**p://www.enkripto.com/2011/01/blog-post_28.html

 12. ο ξένος avatar
  ο ξένος 28/01/2011 12:52:02

  Το κλειδί είναι η κατάργηση του ασύλου. Μάταια περιμένω να δω ένα σοβαρό επιχείρημα υπέρ της διατήρησής του. Στην πραγματικότητα, εξυπηρετεί μόνο το σκηνικό ρίχνω μολότωφ-σπάω βιτρίνες-μπαίνω στο άσυλο να κρυφτώ.
  Στη Χούντα το τανκ μπήκε, δεν μπήκε; Ποιο το νόημα, λοιπόν
  Κάτι χαζά που ακούω ότι δήθεν μπορεί να χρησιμεύσει

  απεργούς πείνας

  που το μόνο που εξυπηρετεί είναι η λάιτ επαναστατική γυμναστική

  • ο ξένος avatar
   ο ξένος @ ο ξένος 28/01/2011 12:55:05

   ότι μπορεί να χρησιμεύσει για απεργίες, αγώνες ανέργων κτλ, είναι για γέλια.
   Εξάλλου η "εξουσία" μπορεί να σπάσει το άσυλο πανεύκολα, με προβοκάτσιες κτλ
   Εξυπηρετεί μόνο κυνηγητά με μπάχαλους. Ελπίζω να ακούσω ένα έστω λογικοφανές επιχείρημα

 13. enianos avatar
  enianos 28/01/2011 12:53:33

  Με μια λέξη ΚΑΘΑΡΣΗ

 14. φωτεινη avatar
  φωτεινη 28/01/2011 12:58:27

  εξυπηρετει την καινουργια διαρθρωση «μπετε σκυλοι αλεστε και αλεστικα μην δινεται»του κρατους απο το πασοκ.το πασοκ των κοπριτων οπως ειπε και ο αξιοσεβαστος κ.αντιπροεδρος του «μαζι τα φαγαμε»

 15. Blut und Tränen avatar
  Blut und Tränen 28/01/2011 13:03:02

  Πολλοί αρέσκονται σε ευφάνταστα σενάρια συνομωσίας. Η εξήγηση που είναι πιό απλή, είναι και πιό σωστή. Όπως έγιναν οι χειρισμοί με τα Ίμια, όπως έγιναν τα νεοδεκεμβριανά, όπως έγινε το μνημόνιο, όπως γίνονται οι τουρκικές παραβιάσεις. Έτσι έγινε και η κατάληψη. Έτσι θα γίνει και το επόμενο μπάχαλο με τους μετανάστες. Όταν είσαι κουτσό άλογο, όλοι ποντάρουν εναντίον σου, και στο εσωτερικό, και στο εξωτερικό.

 16. φωτεινη avatar
  φωτεινη 28/01/2011 13:08:22

  εμενα σε πολλες δηλωσεις τουρκων μου εχει κανει εντυπωση ενα πραγμα.καθε φορα σε σχεση με το φρακτη τονιζουν ,προκειται για φρακτη,οχι για τειχος.γιατι?

  • STATHIS avatar
   STATHIS @ φωτεινη 28/01/2011 13:15:14

   Γιατί θα είναι διαπερατός (ελεγχόμενα) και διάφανος ενώ το "τείχος" θα εμπόδιζε το να "βλέπουμε" την "άλλη πλευρά" !! ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΚΑ !!!


   *Μιά άποψη.-

  • Blut und Tränen avatar
   Blut und Tränen @ φωτεινη 28/01/2011 13:21:34

   Σιγά μην είναι τείχος. Ούτε φράχτης είναι. Περίληψη φράχτη, και θα....

  • δρόμος avatar
   δρόμος @ φωτεινη 28/01/2011 15:07:27

   σιγά το φράχτη και το τείχος. Διάβασες όσα μετέφερε ο strange για τους μεξικάνους και το σοφιστικέ αμερικανικό τείχος?

 17. STATHIS avatar
  STATHIS 28/01/2011 13:10:08

  Η απάντηση στο ερώτημα του τίτλου ,κατ'εμέ , είναι : ΜΑ για το ότι ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ σε ΣΥΝΕΧΕΙΑ του μεθοδευμένου αυτού εγχειρήματος , με τη συνέργεια πολλών και διαφορετικών "προοδευτικών" βοηθών, όλων όμως σε τακτή υπηρεσία της "εργολαβίας" υπεράσπισης των αλλότριων "ανθρωπίνων δικαιωμάτων" (λέω δε αλλότριων διότι δε λαμβάνονται υπ όψιν τα δικαιώματα των ΕΛΛΗΝΩΝ στη διάρθρωση της κοινωνίας τους ).
  Η λύση που θα παρουσιαστεί ως "μοναδική" και δίκαια , με βάση το πρόσφατα ψηφισθέντα "καλύτερο της Ευρώπης " (κατά τα κυβερνητικά στελέχη) Νόμο για την ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ -ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ των αλλοδαπών !!

  ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ , ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΛΑΟΣ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ , ΚΑΙ ΕΩΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ....... ΔΕ ΜΑΣ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ !!!!!


  *Μιά άποψη.-

 18. φωτεινη avatar
  φωτεινη 28/01/2011 13:14:36

  αυτο που λες θα γινει μονον αν ο γιωργακης ψαχνει τροπο για να φυγει.δεν ειναι εποχες που επιτρεπουν τετοιες μαγκιες.

  • STATHIS avatar
   STATHIS @ φωτεινη 28/01/2011 13:27:01

   Έτσι νομίζαμε και ΠΕΡΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ αλλά τα πράγματα αποδείχθηκαν αλλοιώς. ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΩΣ !!!!!


   *Μιά άποψη.-

 19. φωτεινη avatar
  φωτεινη 28/01/2011 13:25:48

  μονο σημειολογικα?εγω αναρωτιεμαι γιατι το τονιζουν.

 20. ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ avatar
  ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ 28/01/2011 14:06:11

  Eυχαριστούμε Αλλενάκι και Μisha για την πληροφορία, ρωτούσαμε σχετικά χθες (από τις οκτώ περίπου που η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι υπάρχει κτίριο Πατησίων και Ηπείρου και πως ο ιδιοκτήτης του συναινεί κλπ κλπ) , και το μόνο που μας είπαν, ήταν η φράση " τέτοια ώρα τέτοια λόγια ρε παιδιά, άνθρωποι του ΠΑΣΟΚ έχουν να κανουν με το κτίριο, τί ψάχνετε τώρα..."

  • Misha avatar
   Misha @ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ 28/01/2011 15:00:08

   Bρώμα και δυσωδία σε όλα τα επίπεδα...
   Πρύτανης φιλόσοφος, ηθοποιός που διοργανώνει παραστάσεις στο ΔΟΛιο Μέγαρο, υπουργός μετανάστευσης η κυρία Ραγκούση, πρωτοξαδερφη του υπερυπουργού, και σύζυγος του τραγουδιστή του Μεγάρου, πρόθυμος παραχωρητής ο ιδιοκτήτης εταιρείας ερευνών που παίρνει δουλειές από το κράτος...

   • αλλενάκι avatar
    αλλενάκι @ Misha 28/01/2011 15:26:15

    ΜΑΡΙΑΝΝΑ, Pass-oK! σημαίνει "πέρασε ελεύθερα λαθρομετανάστη στην Ελλάδα!"

 21. η Dimi avatar
  η Dimi 28/01/2011 14:25:14

  Η ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ: «ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗ
  ΧΩΡΑ, ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ – ΕΙΝΑΙ
  ΣΤΡΑΤΟΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ» Μάλιστα ο «επιτυχημένος» τ. Υπουργός Προστασίας
  του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στις 19-2-2010 στον Flash, έκανε μία
  αποκάλυψη-βόμβα γιά τον ρόλο των Αλβανών κακοποιών, στην Ελλάδα.
  «Οι άνθρωποι αυτοί είναι εδώ για να σκοτώνουν και να καταστρέφουν!
  Δεν είναι ένας και δύο. Είναι στρατοί ολόκληροι! …Σημασία έχει ότι
  αυτή τη στιγμή πρέπει να παλέψουμε. Πρέπει να δώσουμε τη μάχη για
  να εξοντώσουμε αυτούς τους κακοποιούς. Εγώ λοιπόν, το σύνθημά μου
  και το μήνυμά μου είναι προς τις δυνάμεις της Αστυνομίας, προς τους
  άνδρες και τις γυναίκες, ότι θα πάμε σε μετωπική επίθεση με όλη
  αυτή την κατάσταση! Διότι σε λίγο θα ελέγχουν τη χώρα, τη
  Δημοκρατία και την κοινωνία οι Αλβανοί και οποιοδήποτε άλλοι - και
  οι Έλληνες - κακοποιοί, οι οποίοι έχουν στρατούς από Αλβανούς»!
  Ακούστε τη δήλωση-βόμβα Χρυσοχοΐδη στην Έλλη Στάη
  http://www.radio.noiazomai.net/xrysoxoidis19022010.mp3

  • Misha avatar
   Misha @ η Dimi 28/01/2011 15:42:47

   Aγαπητή Ντιμι
   Νομίζω πως η δήλωση βόμβα ανήκει στον εξ απορρήτων σύμβουλο του ΓΑΠ, Νίκο Κοτζιά , ο οποίος είπε επί λέξει:

   «Η τρόικα που έρχεται είναι 15 μεσαίοι υπάλληλοι και 4-5 ανώτεροι. Κανείς τους δεν είναι νομπελίστας, κανείς τους δεν είναι πολιτικός, κανείς τους δεν έχει ζήσει 50 και 60 χρόνια στην Ελλάδα.

   Τι έχουν κάνει όλοι τους; Έχουν έρθει με ένα συνολικό concept, με ένα σχέδιο αντίληψη, μια συνταγογραφία που εφάρμοσαν σε διάφορες χώρες και μέσα σε 3-4 μήνες, με αυτή την συνταγογραφία μας έχουν φτιάξει εκατοντάδες χιλιάδες οδηγίες αποφάσεις κλπ. Δεν γράφονται αυτά από 15 ανθρώπους σε 3 μήνες. Αυτά, έχει στηθεί ένα παραμάγαζο. Το παραμάγαζο είναι οι δυνάμεις του ελληνικού νεοφιλελευθερισμού, είναι διοικητές τραπεζών, είναι πρώην στελέχη τραπεζών, είναι μεγάλα δικηγορικά γραφεία που διαμεσολαβούν για λογαριασμό της διαπλοκής και όλο αυτό το σύστημα, πληροφορεί, προτείνει, ιεραρχεί τις προτάσεις και μπουκώνει την τρόικα. Και η τρόικα τα παίρνει αυτά, τα εντάσσει στο γενικό της σχέδιο και μας τα φέρνει ως αποφάσεις. Το πιο ανησυχητικό ποιο είναι; Ότι οι άνθρωποι που έχουν συμβάλλει στο να διαμορφωθεί η πρόταση της τρόικας, γιατί η τρόικα δεν ήξερε περί Ελλάδος, δεν ήξερε πόσα βαριά επαγγέλματα έχουμε, πόσα πρέπει να κοπούν.

   Δεν ήξερε ένας μεσαίος υπάλληλος με ένα πτυχίο, πως δουλεύει το ελληνικό εφοριακό σύστημα. Όλοι αυτοί που τους τροφοδότησαν, που περάσανε μέσα από αυτή την τροφοδοσία τους και αυτό που θέλανε, το μνημόνιο δεν είναι μόνο αυτό που θέλανε είναι και οι οδηγίες των δανειστών μας του εξωτερικού, δηλαδή υπήρξε ένα αμάλγαμα. Των δανειστών του εξωτερικού και των τραπεζικών συμφερόντων στο εσωτερικό και το συμφέρον ορισμένων επιχειρηματικών κύκλων. Όλο αυτό πλάστηκε, φτιάχτηκε μνημόνιο και μετά μας λένε «τι να κάνουμε; Το μνημόνιο το απαιτεί». Λες και είμαστε ηλίθιοι και δεν κατανοούμε ότι τα μισά από αυτά τα περάσανε χάριν των δικών τους συμφερόντων μέσα στο μνημόνιο. Να είμαστε σαφείς. Αλλά δεν μπορούνε να πούνε ποτέ, να τολμήσουν να πούνε ότι θα ληφθούν μέτρα σε βάρος των αναγκών, της κοινωνίας, της χώρας και της πλειοψηφίας του πληθυσμού, γιατί θέλουν να πάρουν την ρεβάνς τους για αυτά που δεν μπόρεσαν να περάσουν το 1990 – 1993 ή στην δεύτερη φάση του λεγόμενου ακραίου εκσυγχρονισμού.»


   Νομίζω πως η αυτοδικία είναι πλέον το μόνο μέσο διάσωσης της πατρίδας. Πουθενά αλλού δεν υπάρχει φώς.

   • η Dimi avatar
    η Dimi @ Misha 28/01/2011 17:23:51

    Misha, μαλλί-κουβάρι η κατάσταση, χάνεται ο ανθρώπινος νους. Και με έκπληξη ακούμε ΜΜΕ, τον 79o βαρύγδουπο Στοχαστή Davos, Ραγκούση, Αννα, Samina, ιεράρχη κλπ... γιά πρώτη φορά! να ψελλίζουν την επάρατη λέξη: «λαθρομετανάστες». Very good show!

    Στην Ηγουμενίτσα πάντως, ανοίξαν τα σεντούκια και βγάλαν τα κουμπούρια. Κι απ’ό,τι φαίνεται, το «domino effect», ν’απλώσει ΔΕΝ θ’αργήσει..

  • JOHN.D avatar
   JOHN.D @ η Dimi 29/01/2011 07:48:00

   HI Dimi Auto eine gegonos apo xronia skotonoun biazoun yperlykes Gynaikes kai kykloforoun elethery!!!!! se merika krath oi Astynomia typous san autous tous skotonoun epi topou self defense.

   • η Dimi avatar
    η Dimi @ JOHN.D 29/01/2011 08:50:39

    @ John D. Welcome, John.
    Cataclysmal events in the Greek books..

 22. Panagiotis anagnostopoulos avatar
  Panagiotis anagnostopoulos 28/01/2011 14:49:18

  Όλοι πρέπει να ανησυχούμε και να μην υποτιμούμε τις ικανότητες αποπροσανατολισμού του ΔΝΤ. Αν υποθέσουμε ότι τα ΜΜΕ εξυπηρετούν κάποιους άλλος σκοπούς, τουλάχιστον να μην επηρεάζεται η καθαρή και ελεύθερη φωνή του διαδικτύου. Η πατρίδα μας απειλείται πολύ σοβαρά και πρέπει να είμαστε πολύ καχύποπτοι με όλους και με όλα.

 23. Γιώργος Μεσσηνία avatar
  Γιώργος Μεσσηνία 28/01/2011 15:03:04

  Έλα τώρα, και οι δικοί μας της ΝΔ, τα έκαναν σκ@τ@, τι να λέμε...
  Αυτά είναι τα κατορθώματα του Πάκη.
  Και σαν αντιπολίτευση τενεκέδες είμαστε...
  Δες τα Πρόεδρε, κάνε κάτι για το μεταναστευτικό, πάρε τον βούρδουλα, δε πάει άλλο!

 24. NTINOS avatar
  NTINOS 28/01/2011 15:14:48

  Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΗΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ
  ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ.

  Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΛΙΓΑΡΧΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ.
  Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΧΥΛΟΣ ΠΟΥ ΟΔΕΥΕΙ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟΥΝ,ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΠΛΗΞΕΙ Ο ....ΟΛΙΓΑΡΧΗΣ κ.ΑΛΑΒΑΝΟΣ Η Ο κ.ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΤΩΝ ΟΡΔΩΝ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΑΦΡΙΚΑΝΩΝ ΠΟΥ ...ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ.

  Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.

 25. Κώστας Ροδινός avatar
  Κώστας Ροδινός 28/01/2011 15:23:37

  H απάντηση είναι πολύ απλή:
  Το άφησαν να συμβεί επειδή τους εξυπηρετούσε επικοινωνιακά και μπορουν να το αξιοποιήσουν πολιτικά.
  χρειάζονται άλλοι λόγοι;

  • NTINOS avatar
   NTINOS @ Κώστας Ροδινός 28/01/2011 15:35:31

   ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Η.....ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ;;;;
   ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΩΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ....ΙΔΩΜΕΝ.

 26. sakis avatar
  sakis 28/01/2011 15:27:41

  Έχουν καταλάβει όλα τα κτήρια του κέντρου της Αθήνας, τώρα άρχισαν να καταλαμβάνουν και πανεπιστημιακούς χώρους! Σήμερα η Νομική, αύριο η Ακαδημία Αθηνών! Έλεος πια, φορτώστε τους σε μερικά καράβια και απελάστε τους να ησυχάσουμε και να πάρουν και το μήνυμα οι υπόλοιποι. Γιατί ζητούν όλοι άσυλο από την Ελλάδα και δεν ζητούν και από την Τουρκία ή την Σαουδική Αραβία που έχουν και φράγκα και είναι και ομόθρησκοι τους; Να τελειώνουμε πια με αυτό το αίσχος.

  Άμεση κατάργηση του Πανεπιστημιακού Ασύλου που πουθενά αλλού στον κόσμο δεν υπάρχει και άμεση απέλαση όλοι τους και μαζί τους και τα καλομαθημένα αργόσχολα αριστερουλάκια τσόγλανα της Εκάλης, αυτοί οι επαγγελματίες “φιλάνθρωποι” που παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα όλων όσων θέλουν να μπουκάρουν στα σπίτια τους με το να τα κλειδώνουν και που έχουν πάρει πολύ αέρα και σιγοντάρουν τους λάθρο οι οποίοι εάν δεν είχαν όλα αυτά τα τσόγλανα στο πλευρό τους δεν θα μας κουνιόντουσαν εκατοστό και δεν θα δημιουργούσαν προβλήματα στην χώρα. Να τελειώνουμε πια με αυτό το θέατρο. Όλα τα όρια ανοχής έχουν προ πολλού ξεπεραστεί

 27. Orestios avatar
  Orestios 28/01/2011 15:28:27

  Μετά το φιάσκο της Νομικής η κυβέρνηση αποδεδειγμένα επιβραβεύει την παρανομία και το οργανωμένο έγκλημα της διακίνησης ανθρώπων.
  Οι ευθύνες των Υπουργών και του ίδιου του Πρωθυπουργού είναι τεράστιες καθώς νομιμοποίησαν την διακίνηση ανθρώπων και την εισβολή σε Δημόσιο Κτίριο. Αντίθετα με όλες τις ευνομούμενες χώρες η κυβέρνηση διαπραγματεύτηκε με τους εισβολείς και τους παραχώρησε κατάλλυμα!
  Προσωρινά λένε, αλλά όλοι ξέρουμε ότι ουδέν μονιμότερο του προσωρινού.
  Ο πραγματικά ανεύθυνος χειρισμός, η ολιγορία, η άρνηση εφαρμογής των Νόμων και η επιβράβευση της ανομίας και παρανομίας είναι ενδεικτικά μιας αποτυχημένης όσο και επικίνδυνης κυβέρνησης.
  Σε συνέχεια της προστασίας των μιζαδόρων της Siemens, η κυβέρνηση απώλεσε την αυτοπροβαλώμενη επιθυμία επιβολής των Νόμων και βεβαίωσε σε όλους τους Έλληνες πως μόνος σκοπός της είναι η προστασία όσων παρανομούν εις βάρος του Ελληνικού λαού, που καλείται να πληρώσει από την τσέπη του όλες αυτές τις κακουργηματικές πράξεις.

 28. enianos avatar
  enianos 28/01/2011 15:43:42

  Ηλίου φαεινότερο ποιος εκτίθεται, μέρος τ ου κρατικού μηχανισμού που έχει εμπλακεί !

 29. Κώστας Ροδινός avatar
  Κώστας Ροδινός 28/01/2011 15:46:37

  Aρχισαν ήδη οι πρώτες διαμαρτυρίες για το τόπο διαμονής τους.

  • STATHIS avatar
   STATHIS @ Κώστας Ροδινός 28/01/2011 15:51:52

   Και η διασπορά τους (μή ελεγχόμενη) σε άλλα καταλλύματα που παραχώρησαν οι "αλληλέγγυοι".
   *Μιά άποψη.-

 30. Κώστας Ροδινός avatar
  Κώστας Ροδινός 28/01/2011 16:00:34

  η χαρά των γνωστών φίλων της Ελλάδος!
  Θα κατακλύσουμε πάλι τα πρωτοσέλιδα του ξένου τύπου!

  • Γιώργος Μεσσηνία avatar
   Γιώργος Μεσσηνία @ Κώστας Ροδινός 28/01/2011 16:26:24

   Να ρωτήσω κάτι τώρα εγώ ο αφελής;;;
   Αυτή η κυβέρνηση δεν είναι που ένα χρόνο τώρα "συνεδριάζει" για τη ...διάσωση του κέντρου της Αθήνας;
   Και που μεγαλοστόμως, για ακόμη μια φορά η κ. Νταλάρα (τρομερή πολιτική περίπτωση) ανακοίνωσε με εμφατικό τρόπο, πως θα ...συνεδριάσει το υπουργικό συμβούλιο, για αυτή τη τραγελαφική ...διάσωση;;;
   Για να καταλάβω τώρα, καθώς είμαι πνευματικά υπολειπόμενος φαίνεται...
   Η μετεγκατάσταση των μεταναστών, στα Πατήσια, συνιστά έμβλημα της εν λόγω πολιτικής πρόθεσης;;;;
   Μιλάμε για πρωτοφανές παραμύθιασμα!!!!!!!!!!!

 31. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 28/01/2011 16:29:16

  Μάρκος Χατζησάββας, από την Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης,
  «Οι μετανάστες κατανοούν ότι η απεργία πείνας δεν είναι μέσα στην κουλτούρα αντίστασης των Ελλήνων. Όμως είναι μέσα στη δική τους κουλτούρα. Η πρωτοβουλία πάρθηκε από μετανάστες που ζουν στα Χανιά, όμως κατανοώντας τη δυσκολία του αγώνα τους, φρόντισαν να έχει πανελλαδικό χαρακτήρα αυτή η κίνηση»
  Ένας απ’ τους ανθρώπους που ήρθαν απ’ την Αθήνα για να συνοδεύσουν τους απεργούς πείνας ήταν και η δικηγόρος Ιωάννα Κούρτοβικ,
  «η μόνη λογική πολιτική πρόταση και το μόνο εφικτό μέτρο και μέσο για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η περιθωριοποίηση τόσων ανθρώπων, είναι η νομιμοποίηση. Είχαμε τρεις διαδικασίες νομιμοποίησης τα προηγούμενα χρόνια, το 1998, το 2001 και το 2005. Και τότε σημειώνονταν προβλήματα, και τότε είχαμε κρούσματα ρατσισμού. Οι διαδικασίες νομιμοποίησης βοήθησαν να βγουν οι άνθρωποι στην επιφάνεια της κοινωνίας, να αμβλυνθούν τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί, κι αυτό προς όφελος και των μεταναστών και της ίδιας της κοινωνίας. Σήμερα, όπου ανακύπτουν τα ίδια προβλήματα, τα οποία δεν οφείλονται στη μετανάστευση, αλλά στον αποκλεισμό και την περιθωριοποίηση, είναι απολύτως αναγκαία η νομιμοποίηση. Είναι η μόνη εφικτή πολιτική πρόταση»

  Το πλοιο ΛΑΤΩ ανηκει στην ΑΝΕΚ... ειναι η δεν ειναι κακουργημα η μεταφορα Θαθρομεταναστων???? Ο καπετανιος ειναι η οχι για εισαγγελεα? Οι ιδιοκτητες του πλοιου? ΝΑΙ και ΝΑΙ... να δω τι θα κανουν...!! ΟΧΙ ΣΤΗ ΖΟΥΛΑ... εδω ειμαι εγω να θυμιζω...

  ΠΠ

  • STATHIS avatar
   STATHIS @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 28/01/2011 16:35:38

   Υποτίθεται πως η έρευνα προς αυτή τη κατεύθυνση (των ευθυνών τρίτων προσώπων πλην των Πανεπιστημιακών Αρχών) θα ολοκληρώνονταν ΣΗΜΕΡΑ , από τον Αρμόδιο Εισαγγελέα .

   *ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ !!!!


   *Μιά άποψη.-

 32. φωτεινη avatar
  φωτεινη 28/01/2011 16:48:28

  με το πορισμα της ζιμενς πως παμε?

  • STATHIS avatar
   STATHIS @ φωτεινη 28/01/2011 16:52:19

   Αυτό τελείωσε προς το παρόν δια της μεθόδου του "ΣΙΛΩΑΜ" , η συνέχεια ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΕΙΣ ΤΑΣ ΟΘΟΝΑΣ .!   *Μιά άποψη.-

 33. Anatolios avatar
  Anatolios 28/01/2011 17:22:39

  «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
  Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
  Από το…
  βιβλίο: «Η γλώσσα και το εικοσιένα» Λογιώτατοι, φαναριώτες, κοτζαμπάσηδες, τίτλοι, αξιώματα και προσαγορεύσεις
  πηγή: “ Γαργαλιάνοι“

 34. teo avatar
  teo 28/01/2011 18:09:13

  Τι καθομαστε και διυλιζουμε το κουνουπι. Τα πραγματα ειναι απλα. Η συμμορια που λεγεται πασοκ μαζι με την σπιρα της αριστερας εχουν βαλθει να ξεθεμελιωσουν τον ελλινισμο και το κανουν με χαρακα και διαβητη. Επαψε να τους αφορα η ελληνικη συνειδηση και εχουν αρχισει να μιλουν με πρωτον αυτον που τον ετοιμαζουν να τον κανουν Γραμματεα του Ο.Η.Ε. ή του ΝΑΤΟ περι παγκοσμιας διακυβερνησης. Εχει βγει απο το καβουκι του και το λεει ανοιχτα. Η ελευση των λαθρομεταναστων στην Αθηνα ειναι ενα απο τα πολλα σχεδια που εφαρμοζουν. Θυμαστε εκεινον τον αρλεκινο τον Σωλανα; Οταν στη δεκαετια του ΄80 πολεμουσε δηθεν την πολιτθικη του ΝΑΤΟ; Ο κυριος αυτος ηταν σοσιαλιστης μαζι με τον Γκονζαλες. Αυτος ο κυριος λοιπον κατέληξε να τον κανουν γ.γ του ΝΑΤΟ και αιματοκυλισε την Σερβια. Αυτος ο σοσιαλιστης! Ετσι και στην περειπτωση του δικου μας αστερα του σοσιαλισμου, ετοιμαζουν με τους χαφιεδες της αριστερας εσωτερικα γεγονοτα, οπως ειναι τωρα οι λαθρωμετανστες το εδαφος. Δεν ειναι τυχαιο που τον εκαναν προεδρο της σοσιαλιστικης διεθνους, οχι σιγουρα για την εφυια του.

 35. Δημήτρης avatar
  Δημήτρης 29/01/2011 00:18:20

  Γιατί το άφησαν να συμβεί;

  Γιατί η δουλεία ενός εθνικού κράτους προϋποθέτει την κοινωνική του διάλυση. Διαφορετικά η κοινωνία θα αντιδρά στην αποικιοποίησή της.

 36. JOHN.D avatar
  JOHN.D 29/01/2011 07:30:09

  Peiergos Aytos o Alex Balabanos nomizo alaxe brand of grass. apo kalamateiano sto Kritiko me tsipouro. isos alloi pipa tou Dosane oi Apatsi Giayto exase to Bousoula tou. Popo xalia kai tous Bgazoun se kanalia kai lene Anoeisies pantos TA GIAOURTIA DEN HTAN ARKETA . oi thea TOU PASOKIKOU KYKLOMATOS gyrise sto NET!!!! KAI ELPIZA OTI THA PEIGENE H OLGA MAS. Isos na exoun kati kallitero giaytin pantos sto Alter polles GLYKES O NIKOLAKIS KAI H ELLI tha ginh megali Synergasia.

 37. sakis avatar
  sakis 30/01/2011 13:45:50

  Άκουσα ότι εκατοντάδες κακοποιοί απέδρασαν από τις φυλακές της Αιγύπτου λόγω των επεισοδίων πως έχω την εντύπωση ρε παιδιά ότι θα μας κουβαληθούν εδώ στην μπανανία που λέγεται Ελλάδα και θα ζητάν και αυτοί νομιμοποίηση μαζί με τους αριστεροφασίστες και τις συμμορίες του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλοντας τον ''ρατσισμό'' των Ελλήνων;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.