#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
16/05/2011 11:33
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Γιατί ο ΓΑΠ δεν πάει να κάνει ποδήλατο στην Ομόνοια;Μάντεις δεν είμαστε, αλλά οι ανακοινώσεις που θα κάνει σήμερα η κυβέρνηση μετά το υπουργικό συμβούλιο για το κέντρο της Αθήνας, θα είναι μία από τα ίδια. Τόσο η σημερινή κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ όσο και οι προηγούμενες έχουν κάνει κατά καιρούς εξαγγελίες που έχουν μείνει στα χαρτιά ή που πρόκειται για μέτρα τα οποία δεν αντιμετωπίζουν το πρόβλημα. Απλά το κουκουλώνουν.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε ακούσει δεκάδες φορές ανακοινώσεις για αναπλάσεις περιοχών κάτω από την Ομόνοια για κίνητρα επιστροφής στο κέντρο, για επενδύσεις που θα αλλάξουν την εικόνα της πρωτεύουσας. Λόγια, λόγια, λόγια από πολιτικούς οι οποίοι ζήτημα είναι να έχουν επισκεφτεί το κέντρο τα τελευταία 40 χρόνια. Ίσως να ήταν φοιτητές στο ΕΜΠ και στη Νομική και να πήγαιναν καμιά βόλτα προς τα εκεί. Αλλιώς, ούτε που ξέρουν που πέφτει ο Άγιος Παντελεήμονας.

Για σκεφτείτε π.χ. την Άννα Νταλάρα που έχει καμιά πενηνταριά σπίτια, να επισκέπτεται τα χαμόσπιτα του Κολωνού. Ή σκεφτείτε τον ίδιο τον πρωθυπουργό να πηγαίνει με… ποδήλατο στην Ομόνοια.

Εν πάση περιπτώσει, το σημερινό υπουργικό είμαστε σίγουροι ότι θα κινηθεί σε τρία επίπεδα.

Η Τ. Μπιρμπίλη, γνωστή για τις οικολογικές της ευαισθησίες, θα ανακοινώσει προγράμματα πεζοδρομήσεων, αναπλάσεις, νέες πλατείες κι άλλα τέτοια εντυπωσιακά που πάντα μένουν στα χαρτιά.

Ο Γ. Ραγκούσης θα κάνει μια γενικότερη ανάλυση περί του προβλήματος με τους μετανάστες ενώ ο Χρ. Παπουτσής θα υποσχεθεί αυστηρότερη αστυνόμευση και πάταξη της εγκληματικότητας.

Από ευχολόγια και μακέτες έχουμε πήξει, η ουσία είναι άλλη.Πώς αυτή η κυβέρνηση θα ανακοινώσει αναπλάσεις και κίνητρα επιστροφής των Ελλήνων στο κέντρο όταν δε θα έχει λύσει το βασικότερο πρόβλημα, αυτό των χιλιάδων παράνομων μεταναστών; Χιλιάδες άνθρωποι καθημερινά παίρνουν ένα τρένο ή κρύβονται μέσα σε φορτηγά και κατεβαίνουν από τα βόρεια σύνορά μας στην Ομόνοια. Τους έλεγξε όλους αυτούς κανείς; Είναι εγκληματίες, δολοφόνοι, ληστές ή είναι απλά ταλαιπωρημένοι μετανάστες που έρχονται στην Ελλάδα να βρουν ένα κομμάτι ψωμί και στοιβάζονται μαζί με τους εγκληματίες στο κέντρο; Τίποτε, καμιά πολιτική για την παράνομη μετανάστευση, καμιά βούληση για να λυθεί το πρόβλημα που έχει μετατρέψει το ιστορικό κέντρο της Αθήνας σε γκέτο. Λες και κάποιοι πολιτικοί ταγοί βολεύονται με το χάος.

Και το εντυπωσιακό είναι ότι θα ανακοινώσουν κίνητρα για να επιστρέψουν οι Έλληνες, που στο χάος; Έλεος, αυτά δεν τα βλέπουμε ούτε στην Ουγκάντα.

Χωρίς πραγματική αντιμετώπιση του πραγματικού προβλήματος των μεταναστών, ότι ανάπλαση κι αν ανακοινώσουν θα μείνει στα χαρτιά. Και θα περνούν τα χρόνια, θα διαιωνίζεται η κατάσταση, θα σκοτώνονται άνθρωποι, θα ξεσπαθώνουν οι ακροδεξιοί, θα κάνουν κουμάντο οι συμμορίες, θα βγαίνουν και οι δήθεν επαναστάτες μπαχαλάκηδες να πάρουν κομμάτι από το πτώμα της Αθήνας.

Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση, γι’ αυτό και πλέον ο κόσμος, στο κέντρο ή αλλού δεν πιστεύει τους πολιτικούς. Σκεφτείτε μόνο τα εξής: Από το 2007 έχουν ανακοινώσει ότι θα φύγει ο ΟΚΑΝΑ από το κέντρο. Τόσα χρόνια πέρασαν και βρίσκεται εκεί.

Έχουν ανακοινώσει ότι θα κτίσουν το τείχος του Έβρου για να περιορίσουν την παράνομη μετανάστευση. Εδώ κι έξι μήνες δεν έχει μπει ούτε πάσσαλος.

Πάνω από 500 κτίρια, τα περισσότερα δημόσια, έχουν εγκαταλειφθεί εδώ και χρόνια, έχουν κατατεθεί προτάσεις για να αξιοποιηθούν, αλλά τίποτε δεν έχει προχωρήσει.

Έχουν μιλήσει για πάταξη του παρεμπορίου, αποτελέσματα έχει δει κανείς;

Αυτό το κοινωνικό και αστικό χάος που επικρατεί στο κέντρο δε λύνεται με επικοινωνιακά ευχολόγια. Η Αθήνα «βιάζεται» καθημερινά σαν την καμαριέρα του Στρος Καν και κανείς δεν τιμωρείται. Φτάνει πια.

Αριστερός Ψάλτης

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Πητ avatar
  Πητ 16/05/2011 11:43:38

  Αυτή τη φορά δυστυχώς θα λάβουν μέτρα. Θα αναπαλαιώσουν τα ερείπια (για να κοιμίζουν μέσα τους ξένους), θα κάνουν πεζοδρομήσεις (μετά την επιτυχία της Τοσίτσα γιατί όχι;), περιπολίες με δημοτική αστυνομία (ώστε να μην φοβούνται τα διορισμένα της Ντόρας όταν κόβουν κλήσεις) και ενδεχομένως να απαλλοτριώσουν κάνα κτίριο για να το κάνουν πλατεία (το οποίο θα πληρώσουμε 5-10 φορές πιο πάνω απ’ την αξία του) και φυσικά μείωση των λαθρομεταναστών (με νομιμοποιήσεις φυσικά όχι απελάσεις). Ο Καμίνης άλλωστε το είπε: από Ομόνοια μέχρι Πατήσια γειτονιά μεταναστών.

 2. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 16/05/2011 11:43:48

  Η Σένγκεν κατέπεσε εκ των πραγμάτων.
  Οι λαθρομετανάστες θα εγκλωβίζονται εδώ και η Ελλάδα θα γίνει ο Αγιος Παντελεήμονας της Ευρώπης αν δεν σφραγιστούν τα Ανατολικά σύνορα τώρα από τον Ελληνικό Στρατό.

  Σήμερα πορεία των κατοίκων του Κέντρου από τις επιτροπές κατοίκων: Πλ. Βικτωρίας, Μουσείου, Κολωνού, Κυψέλης, Αγ. Παύλου, Ομόνοιας, Βοτανικού, Πλ. Αμερικής, Αγ. Λουκά, Αγ. Παντελεήμονα, Πλ. Αττικής.

  h**p://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=4631016

  από τα Νέα:
  Δηλώσεις πρώην Αμερικανού πρέσβη Τσαρλς Ρις:
  "Πακιστανοί μετανάστες είχαν πει στους υπάλληλους της πρεσβείας τους εδώ ότι πέρασαν τα σύνορα ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ και σε ορισμένες περιπτώσεις μεταφέρονταν στην Αθήνα με ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ οχήματα.
  Γι αυτό το λόγο ο πρέσβης θεωρεί ότι υπάρχει ΣΥΝΕΝΟΧΗ των ΕΛΛΗΝΚΩΝ αρχών ασφαλείας στο θέμα αυτό".

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ αλλενάκι 16/05/2011 11:50:44

   Για ποια περίοδο μιλάμε;
   Να ανακινήσει το θέμα η ΝΔ αμέσως!

   • αλλενάκι avatar
    αλλενάκι @ ΒΙΣ 16/05/2011 12:01:55

    ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    WIKILEAKS ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2006

    ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΚΡΑΙΩΝ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ

    • ΒΙΣ avatar
     ΒΙΣ @ αλλενάκι 16/05/2011 12:18:53

     To ότι το πρόβλημα διογκώθηκε επί ΚΚ του Εξαφανισμένου, που επέδειξε, και εδώ, αχαρακτήριστο ζαμανφουτισμό, είναι γνωστό. Απλά ο ΓΑΠ το άφησε και διογκώθηκε ακόμα παραπάνω για λόγους ιδεολογικούς. Ο προηγούμενος το έκανε από αδιαφορία και νωθρότητα.

     • αλλενάκι avatar
      αλλενάκι @ ΒΙΣ 16/05/2011 12:29:12

      Η ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΑΥΤΙΣΤΙΚΩΝ (ΛΑΩΝ και ΚΟΜΜΑΤΩΝ) ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ

      Oι Eπιτροπές κατοίκων των Γειτονιών του Κέντρου που θα συγκεντρωθούν στο σημείο δολοφονίας του 44χρονου Μανώλη Κανταρή και θα κατευθυνθούν στο Δημαρχείο είναι:

      Ομόνοιας, Πλ. Αττικής, Αγ. Παντελεήμονα, Πλ. Βικτωρίας, Μουσείου, Πλ. Αμερικής, Κυψέλης, Αγγελοπούλου, Αγ. Παύλου, Κολωνού, Αγ. Λουκά, Βοτανικού

      Αυτοί δεν είναι “ακροδεξιοί χρυσαυγίτες”

      Είναι παλιοί μακρόχρονοι κάτοικοι των αστικών αυτών γειτονιών με τα νεοκλασικά και τις υπέροχες πολυκατοικίες του ’50 και του ’60 που υφίστανται τα πάνδεινα.

      Τώρα όποιος θα είχε τη μάνα του εκεί να έχει υποστεί επίθεση ας το παίξει “πολιτικά ορθός” και ας σκύψει το κεφάλι σαν το προσκυνημένο γιουσουφάκι των ριαλιτοσήριαλ που τον έσπασαν στο ξύλο και το έκανε Α ΒΑ ΒΑ, αυτός είναι ελληνόφωνος παράδειγμα προς αποφυγή.

      Μπορεί να είναι και ευρύχωρος… .

     • Αυριανιστής avatar
      Αυριανιστής @ αλλενάκι 16/05/2011 12:33:19

      Σαν τις επιτροπές απελευθέρωσης που συγκροτούνταν στις γειτονιές παράνομα επί Κατοχής...

      Εκεί μας κατάντησαν. Το κέντρο της Αθήνας να τελεί υπό την κατοχή των λάθρο.

     • Αυριανιστής avatar
      Αυριανιστής @ αλλενάκι 16/05/2011 12:35:52

      Ο εν λόγω πάντως (αν αναφερόμαστε στον ίδιο) φημολογείται ότι τελευταία ψάχνει να πουλήσει το σπίτι του σε όσο καλύτερη τιμή μπορεί, και να φύγει από την περιοχή. Βλέπετε, όσο δεν το νιώθουμε στο πετσί μας, είμαστε μανούλες στους βερμπαλισμούς. Όταν όμως το νιώσουμε, τότε πρώτα το (επι)ζην και μετά το φιλοσοφείν...

     • αλλενάκι avatar
      αλλενάκι @ Αυριανιστής 16/05/2011 12:45:55

      Αν δεν ήταν ΡΑΓΙΑΣ, θα έπρεπε να μείνει στην περιοχή και να παλέψει να την επαναφέρει στη νόμιμη κατάσταση.

      Αλλά τα σίριαλ αφήνουν λεφτά και τα αφεντικά ΔΕΝ το επιτρέπουν.

      Οι λεγόμενοι "καλλιτέχνες" της σοου μπιζ και ριαλητοηθοποιοί είναι οι φανατικότεροι υπηρέτες της παγκοσμιοποίησης και Εχθροί του Ελληνικού Λαού που χειμάζεται.

      ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΗΡΙΑΛ ΘΑ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ, ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΠΙΑ.

     • Αυριανιστής avatar
      Αυριανιστής @ Αυριανιστής 16/05/2011 13:03:25

      Αλλενάκι, δεν είναι ραγιάς.

      Είναι ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ νεοglobalικός, και γι' αυτό άλλωστε φεύγει. Δεν τον ενδιαφέρει η επαναφορά στην προτεραία νομιμότητα, αλλά η διαιώνιση του μούλτι κούλτι χυλού. Θα πάει λοιπόν σε κάποια κυριλέ περιοχή, από την οποία θα μπορεί ανέξοδα να κόπτεται υπέρ των "δικαιωμάτων των μεταναστών"...

    • Dora avatar
     Dora @ αλλενάκι 16/05/2011 18:06:47

     Το...ΑΚΡΑΙΩΝ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ μου αρεσε παρα πολυ!
     Ποιοι αραγε να ειναι αυτοι οι...ακραιοι αλλοθρησκοι πυρηνες,ε?
     Τιποτα ακραιοι...βουδιστες,ισως.

     Οσο δεν εχουμε ουτε το κουραγιο η την τολμη να λεμε τα πραγματα με τ'ονομα τους,δεν εχουμε ουτε ελπιδα να εμπνευσουμε κανενος ειδους σεβασμο απο κανεναν!

     • αλλενάκι avatar
      αλλενάκι @ Dora 16/05/2011 19:06:51

      ρε κάνε μας τη χάρη!

   • Pikis avatar
    Pikis @ ΒΙΣ 16/05/2011 13:16:06

    Αναφερόταν στο 2006!!! Τότε ο Καραμανλής ήταν απασχολημένος με την πάταξη των κεμπάπ στον Μπαϊρακτάρη!

 3. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 16/05/2011 11:47:52

  Η Δανία επέδειξε τσαμπουκά με πολύ μικρότερο πρόβλημα απο εμάς.
  Να φυλάξει ο στρατός τα σύνορα, ακόμα και αρχίσουν να γαβγίζουν οι μούλτι-κούλτι Ευρωπαίοι. Με πραγματικά πυρά αν χρειαστεί.
  Και να γίνει καμπάνια στα ΜΜΕ, να αναδειχθούν φρικιαστικά περιστατικά εγκληματικότητας λαθρομεταναστών.
  Δεν υπάρχουν πλέον "αναξιοπαθούντες", υπάρχουν εισβολείς μουσουλμάνοι, μερικοί άοπλοι, μερικοί ένοπλοι.
  Η Μικρασία απο τουρκομάνους εποίκους-βοσκούς κατακτήθηκε ήδη πολύ πριν το 1453. Κατέλαβαν την ύπαιθρο, διεισδύοντας, οι κάτοικοι των πόλεων δεν μπορούσαν να ξεμυτίσουν, οι χωρικοί εγκατέλειψαν τα χωράφια τους, αφού τα είχαν καταλάβει οι έποικοι...
  Δεν θέλουμε να γίνουμε όπως οι Κόπτες στην Αίγυπτο, διωκόμενη μεινότητα. Οι μουσουλμάνοι δεν έχουν καμία θέση εδώ, να μην τους δίνεται ούτε καν άδεια παραμονής. Αυτά να τα εμπεδώσει για τα καλά η ΝΔ, διότι διαφορετικά θα πεταχτεί και αυτή στον κάλαθο των αχρήστων και θα έρθει άλλου τύπου Δεξιά...

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ ΒΙΣ 16/05/2011 12:06:27

   Είδες τι έπαθε ο Σαρκοζί. Έδιωξε τους ρουμανοτσιγγάνους (αλλιώς ήθελα να γράψω το δεύτερο συνθετικό, αλλά θα με πιάσει η "εχθροπάθεια" του Καστανίδη) και πέσανε να τον φάνε. Και τον έβγαζαν και τρίτο στις δημοσκοπήσεις (τουλάχιστον όσο υπήρχε Στρως Καν στην εξίσωση).

  • ψυχραιμια avatar
   ψυχραιμια @ ΒΙΣ 16/05/2011 14:50:34

   Οταν ο Αμερικανος πρεσβης λεει οτι μεταφερονταν με ελληνικα στρατιωτικα οχηματα και προειδοποιει ποιους ξενους και κουραφεξαλα ψαχνουμε απο πισω.
   Πρωταγωνιστες ειναι και ο Παπανδρεου και ο Καραμανλης και καιρος να ξυπνησουμε.

  • ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ avatar
   ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ @ ΒΙΣ 16/05/2011 19:50:31

   Συμφωνώ. Θεωρώ ότι και ο Σαμαράς πρέπει να ζητήσει την άμεση εμπλοκή του στρατού. Το ζήτημα είναι παραπάνω από κρίσιμο. Ας αφήσουμε λοιπόν στην άκρη τα συμπλέγματα του Πολυτεχνείου! Άμεση εμπλοκή του στρατού μήπως και σωθεί η πατρίδα μας από την λαθροεισβολή.

 4. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 16/05/2011 11:49:32

  Το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης και συνεπώς της εξ αυτής εγκληματικότητας απαιτεί εθνική διακομματική και λαϊκή συναίνεση.
  Απαιτεί ένα δημοψήφισμα εδώ και τώρα, ώστε να ληφθεί η απόφαση για ριζική αντιμετώπισή του.
  Αυστηρή φύλαξη συνόρων, μεταγωγή όλων σε κάποιο νησί στρατόπεδο, ξεσκαρτάρισμα του ποιος είναι ποιος, και απέλαση (άμεση) των κακοποιών στοιχείων.
  Αλλιώς, και δυστυχώς, η μόνη λύση για κάποιους θα είναι οι περίπολοι της Χ. Αυγής!

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ Strange Attractor 16/05/2011 12:01:49

   Σε ενδεχόμενο δημοψήφισμα, το "ναι" στο σφράγισμα των συνόρων θα έπαιρνε σταλινικά ποσοστά. Είμαι πεπεισμένος μάλιστα ότι το "όχι" δεν θα συγκέντρωνε ούτε καν το συνολικό ποσοστό των κομμάτων και των γκρουπούσκουλων της αριστεράς.

   Ειλικρινά όμως, περιμένει κανείς από το ΠΑΣΟΚ, που νομιμοποιεί στο πατ-κιουτ τους λάθρο, να προκηρύξει τέτοιο δημοψήφισμα; Εδώ αμφιβάλλω σφόδρα αν θα αφεθεί (από τους ξένους που μας θέλουν χωματερή και κυματοθραύστη της λαθρομετανάστευσης προς αυτούς) ακόμα και η ΝΔ να κάνει κάτι τέτοιο όταν έρθει στην εξουσία.

   • αλλενάκι avatar
    αλλενάκι @ Αυριανιστής 16/05/2011 12:03:14

    Τι πρέπει να κάνει η αντιπολίτευση λέω...

   • αλλενάκι avatar
    αλλενάκι @ Αυριανιστής 16/05/2011 12:04:29

    λάθος ποστάρισμα...

   • ΒΙΣ avatar
    ΒΙΣ @ Αυριανιστής 16/05/2011 12:20:52

    Πέρασε σε παρακαλώ οποιαδήποτε εργάσιμη ημέρα (πλην της "ιερής" Παρασκευής) και ώρα από τη Λουκιανού στο Κολωνάκι να δεις τις πρεσβείες των "αρωματικών" Πάκηδων με κάτι χαρτιά στα χέρια, που Κύριος οίδε πού τα βρήκαν.
    Εχω πληροφορηθεί από Αφγανό ότι έχουν ξεκινήσει και δίνονται ιθαγένειες.

    • ΒΙΣ avatar
     ΒΙΣ @ ΒΙΣ 16/05/2011 12:21:34

     Συγγνώμη, τις ουρές των Πάκηδων στην πρεσβεία του Πακιστάν ήθελα να πω.

 5. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 16/05/2011 11:54:18

  Να σας πω εγώ για την πάταξη του παραεμπορίου.
  Ο πεζόδρομος μεταξύ Νομικής και Πνευματικού Κέντρου Δ. Αθηναίων μετά τις 2 το μεσημέρι, και επί της οδού Ακαδημίας, γίνεται ένα τεράστιο παζάρι με τσάντες-μαϊμούδες και "εμπόρους" μαύρους, συνήθως απο Σενεγάλη (μιλούν γαλλικά) ή Νιγηρία.
  Δίπλα στο Πνευματικό Κέντρο του Καμίνη, που νομίζει ότι τα προβλήματα λύνονται με εγγραφάκια, σαν αυτά που έστελνε ως συνήγορος του Πολίτη. Ο άνθρωπος είναι ένας light αριστερός χαρτογιακάς, ενώ η Αθήνα θέλει Τζουλιάνι.

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ ΒΙΣ 16/05/2011 12:16:02

   Στο όχι μακρινό παρελθόν, ο πεζόδρομος (Μασσαλίας) που αναφέρεις ήταν χάρμα να τον περπατάς, και εκεί αντί για λάθρο βρίσκονταν τα περίφημα υπαίθρια παλαιοβιβλιοπωλεία. Εκεί όπου κρεμούσαν οι καπεταναίοι τ' άρματα, κρεμάνε οι γύφτοι τα νταούλια...

  • Αίθρα avatar
   Αίθρα @ ΒΙΣ 16/05/2011 14:47:55

   @ΒΙΣ: Και νωρίτερα, πολύ νωρίτερα από τις 2. Εκεί είμαι κάθε μέρα, το βλέπω. Στον δε πεζόδρομο της Γρηγορίου Ε είναι αδύνατον να περπατήσεις όταν απλώνουν τις λινάτσες με την πραμάτεια. Ή θα προσπαθήσεις να πας από την άκρη, αν τα καταφέρεις, ή θα αλλάξεις δρόμο και θα κατέβεις από τη Σίνα. Αν και τώρα δεν απλώνουν τόσο στη Γρηγορίου Ε, έρχονται στη Μασσαλίας περισσότερο, όπως είπατε.

 6. Γιάννης Καλαματιανός avatar
  Γιάννης Καλαματιανός 16/05/2011 12:02:06

  Κι αν σπάσει η αλυσίδα στη μέση της Μενάνδρου ;

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ Γιάννης Καλαματιανός 16/05/2011 12:25:29

   Η περιοχή αυτή θέλει αγαπητέ μου μεθόδους ισραηλινές.
   Τις ειδικές μπουλντοζες του ισραηλινού στρατού, τις τεθωρακισμένες.
   Το θέμα όμως είναι όχι να φύγουν απο το Κέντρο και να μας έρθουν στα δυτικά. Αρκετά, έχουμε ήδη αρκετούς από τους άπλυτους, δεν θέλουμε άλλους.
   Η πλέον σωστή και έννομη λύση είναι να αυστηροποιηθεί η νομοθεσία περί ενοικίασης και να διωχθούν απηνώς όσοι νοικιάζουν σε λαθραίους ή επινοικιάζουν και να δοθούν αρμοδιότητες στους διαχειριστές και να θεωρηθούν ακόμα και υπόλογοι αν γίνονται επινοικιάσεις στην πολυκατοικία. Τα γράφω εγώ που είμαι και διαχειριστής στη δική μου πολυκατοικία.

   • Αυριανιστής avatar
    Αυριανιστής @ ΒΙΣ 16/05/2011 12:44:38

    Στα δυτικά (αλλά και στα ανατολικά, όπως και σε άλλες ελληνικές πόλεις) θα πάνε όταν ο Καμίνης αποφασίσει, ως δια (μεγαλεργολαβικής) μαγείας, ότι έπεσαν αρκετά οι τιμές, ότι ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα πουλήθηκαν κοψοχρονιά, και άρα είναι καιρός να "αναπλαστούν".

    Ας μη νομίζουν οι κάτοικοι των προαστίων ότι το θέμα δεν θα τους αγγίξει. Όταν ολοκληρωθεί το "θεάρεστο" έργο τους στο κέντρο, οι στρατιές των λάθρο θα σταλούν στα προάστια.

    • co avatar
     co @ Αυριανιστής 16/05/2011 14:51:31

     και τοτε να δουμε πως θα τους ξεφορτωθουμε...
     προωθησης τωρα πισω στην τουρκια οχι εισητηρια για τα κτελ

   • ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ avatar
    ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ @ ΒΙΣ 16/05/2011 19:55:48

    Εδώ Καμίνης-Νταλάρα ψάχνουν για δωρεάν στέγη για τους προστατευόμενούς τους λάθρο. Ούτε και τζαμί πρέπει να τους χτίσουμε. Τότε είναι που θα μας κατσικωθούν! Περιμένω όμως και μια συγγνώμη από την νδ για τα όσα συνέβησαν επί ημερών Καραμανλή-Πάκη. Διαφορετικά σημαίνει ότι θα συνεχίσουν την ίδια πολιτική.

 7. δημοσθενης avatar
  δημοσθενης 16/05/2011 13:02:33

  να απαντησω στην ερωτηση του αρθρου ;
  για να μην του το κλεψουν ισως ;

  και σοβαρα τωρα.
  η κυβερνηση του τζεφρυ θελει την αναταραχη με οποιο κοστος.
  ο παππους του εκανε τα ιδια για να υποδουλωσει την ελλαδα και τους ελληνες.
  τα πραγματα ισως φτιαξουν οταν θα εχει περασει το καθε τι , αντικοινωνικο, το καθε τι αντιεργατικο.
  θελουν να μας κανουν ενα με τους μεταναστες.
  μονο στο χερι μας ειναι η αλλαγη της καταστασης.
  αντωνη σαμαρα το φορτιο που θα αναλαβεις ειναι βαρυ.
  δες ποιους εχεις διπλα σου πραγματικα και αποφασισε.

 8. Υψηλάντης avatar
  Υψηλάντης 16/05/2011 13:07:30

  Αυτό που θα πρέπει να αναδειχθεί είναι πως Η αναμόρφωση του ιστορικού κέντρου της Αθήνας είχε ανατεθεί ως αρμοδιότητα και ευθύνη του Πρωθυπουργου προσωπικά με απόφαση του ιδίου.

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ Υψηλάντης 16/05/2011 15:15:45

   Στον συγκεκριμένο άνθρωπο δεν θα ανέθετα ούτε τον κηπάκο στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας μου να ποτίσει ή να ρυθμίσει το αυτόματο πότισμα. Οχι να καθαρίσει το κέντρο της Αθήνας!
   "Βλέμμα πτηνού". Δεν το είπα εγώ, ο Χρήστος Γιανναράς το έγραψε στην "Καθημερινή". Και δεν εννούσε, προφανώς, βλέμμα αρπακτικού πτηνού...

 9. nikosw avatar
  nikosw 16/05/2011 13:08:07

  Γιατί απλά δεν έχει εκεί ποδηλατόδρομο...
  Λέμε τώρα...-)))

 10. Μ.Γ avatar
  Μ.Γ 16/05/2011 13:25:53

  Φοβαμαι παρα πολυ πως το προβλημα της λαθρομεταναστευσης εχει αρχισει να παιρνει τις διαστασεις των φυσικων φαινομενων και, σε οτι μας αφορα, των μεγαλων φυσικων καταστροφων, απεναντι στις οποιες δεν μπορει να κανει κανεις τιποτα. Γιατι, οπως δεν μπορει κανεις να αντιμετωπισει και να αποτρεψει ενα σεισμο, ενα τσουναμι, την εκρηξη ενος ηφαιστειου, ετσι δεν μπορει να αντιμετωπισει και το φαινομενο της μαζικης μεταναστευσης λαων, το οποιο υπηρξε αλλωστε και στο μακρινο παρελθον. Παληα οι ανθρωποι μεταναστευαν λογω φυσικων καταστροφων ή πολεμων και γενοκτονιων. Τωρα μεταναστευουν παλι λογω καταστροφων, οι περισσοτερες απο τις οποιες οφειλονται και στην κτηνωδια και την αρπακτικοτητα ορισμενων ισχυρων. Περα απο τις "γεωπολιτικες αναλυσεις" ομως, το ερωτημα ειναι τι μπορει να κανει η Ελλαδα για να σωθει ; Και μαλιστα μια Ελλαδα αποδυναμωμενη οικονομικα και πολιτικα ; Μια ξενοδουλη Ελλαδα που δεν μπορει να θεσει αποτελεσματικο βετο ουτε καν στις προφανεις τουρκικες προκλησεις ; Ολες οι λυσεις που ακουω μου φαινονται εξωπραγματικες ή αδιεξοδες. Ενταξει το τειχος στον Εβρο, τι γινεται ομως με τα θαλασσια συνορα μας ; Μπορουμε να μιλαμε σοβαρα για βυθισμα των πλοιαριων που φευγουν απο την Τουρκια, δηλαδη για δολοφονιες δυστυχισμενων αμαχων και να παραμενουμε σοβαροι ανθρωποι, κι' ορισμενοι μαλιστα να παριστανουμε και τους "χριστιανους" ; Αλλα και με το τειχος του Εβρου, μπορουμε να ζηταμε απο Ελληνες φανταρους να πυροβολουν και να σκοτωνουν εν ψυχρω γυναικοπαιδα ; Κι' επειτα, περα απο ηθικα ερωτηματα που δεν επιτρεπεται να μας αφηνουν αδιαφορους, εχει την οικονομικη και διαχειριστικη δυνατοτητα η Ελλαδα να δημιουργησει στρατοπεδα συγκεντρωσης στα οποια θα μενουν και θα σιτιζονται επ' αοριστον εκατομμυρια ξενοι ; Και με ποιο τροπο, και με ποια λεφτα θα μπορουμε να τους "επαναπροωθησουμε" στους τοπους τους ; Κι΄αν δεν τους δεχονται εκει τι θα κανουμε ; Θα κηρυξουμε πολεμο στο Πακισταν, στην Κινα ή στο Μαροκο ; Και μετα, τι ; Θα αρχισουμε να μιλανε καποια και για καποια "τελικη λυση", οπως εκαναν οι ναζι ; Μιλωντας ρεαλιστικα συνειδητοποιω πως εδω βρισκομαστε αντιμετωποι με μια μορφη εισβολης που κινδυνευει να καταστρεψει τον τοπο μας, οπως καποτε τον κατεστρεψαν οι ορδες του Αλαριχου. Θα πουν καποιοι πως καθε εισβολη πρεπει να αντιμετωπιζεται ως πολεμικη ενεργεια που απαιτει στρατιωτικη αντιμετωπιση. Ομως, εδω προκειται για εναν ιδιομορφο "πολεμο" στον οποιο δεν μπορουν να χρησιμοποιηθουν φονικα οπλα γιατι οι εισβολεις ειναι αοπλοι και δεν ειναι συνειδητοι εχθροι. Εκτος αν δεχομαστε να χασουμε καθε ιχνος ανθρωπιας, οποτε τι νοημα εχει να λεμε πως αγαπαμε την Ελλαδα ; Γιατι, εστω σε ιδανικο επιπεδο, η εννοια της Ελλαδας ταυτιζεται με την εννοια του ανθρωπισμου κι' αν τον χασουμε αυτον, τοτε ποια Ελλαδα θα εχουμε σωσει. Φοβαμαι λοιπον παρα πολυ, και ευχομαι να κανω λαθος, πως εδω βρισκομαστε αντιμετωποι με ενα αντικειμενικο αδιεξοδο, οι συνεπειες του οποιου θ' αρχισουν να μοιαζουν με τις συνεπειες της Μικροασιατικης Καταστροφης, την οποια επισης δεν μπορεσαμε να αποτρεψουμε ως χωρα. Και βεβαια, στην περιπτωση της Μικροασιατικης Καταστροφης, οι ανθρωποι που κατεφυγαν εδω ησαν Ελληνες και εμπλουτισαν τελικα τον κοινο πολιτισμο μας. Στην περιπτωση ομως αυτης της καταστροφης μας ερχονται εξαθλιωμενοι ανθρωποι, αθωοι μεν οι περισσοτεροι, πλην ομως παρα πολυ διαφορετικοι, οι οποιοι δεν συμβαλλουν διολου στις ανοησιες περι "πολυπολιτισμικοτητας" που
  παπαγαλιζουν ορισμενοι ασχετοι. Ειμαι λοιπον παρα πολυ ανησυχος και παρα πολυ απαισιοδοξος και ευχομαι να κανω λαθος.

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ Μ.Γ 16/05/2011 14:03:11

   Είναι μοιρολατρικό να λέμε ότι η λαθρομετανάστευση είναι φυσικό φαινόμενο και δεν μπορεί να ανασχεθεί.

   Κότσια χρειάζεται μόνο, και αποφασιστικότητα για πυροβολισμούς στα σύνορα άνευ ετέρας, όταν οι επίδοξοι λάθρο δεν υπακούν στην εντολή να μην περάσουν τη γραμμή.

   Αλλά από μια κυβέρνηση που λειτουργεί ως σκυλάκι σαλονιού ακόμα και των... Σλοβάκων (που απειλούν να μην πληρώσουν), τι αποφασιστικότητα να περιμένει κανείς;

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ Μ.Γ 16/05/2011 15:18:05

   Αν τους κάνεις τον βίο αβίωτο με νόμιμα ή νομότυπα μέσα, θα ειδοποιήσουν τους φίλους και συγγενείς τους στο κινητό ή το καρτοτηλέφωνο και θα σταματήσουν να έρχονται. Οι περισσότεροι που έρχονται έχουν ήδη συγγενείς ή γνωστούς εδώ. Και τους ξεκόβεις ότι δεν θα δουν υπηκοότητα στον αιώνα τον άπαντα. Και ας μας διώξουν από την ΕΕ. Ετσι και αλλιώς, για πέταμα μας έχουν.

  • Dora avatar
   Dora @ Μ.Γ 16/05/2011 18:31:49

   ΜΓ,
   Μην φοβασαι αγαπητε για αυτους που οπως λες "παριστανουν" τους χριστιανους.
   Αυτοι( μεσα σ'αυτους και η αναξιοτητα μου), ποτε δεν ζητησαν το φονο η το ξυλο των ΕΠΟΙΚΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΦΑΓΕΩΝ ΤΟΥΣ.
   Απλα δεν τους θελουν γιατι δεν θελουν να εχουν την τυχη των χριστιανων(οχι μονο των Κοπτων) στις μουσουλμανικες χωρες(ολες και οχι μονον της Αιγυπτου).

   Υπαρχει διαφορα,δεν την βλεπεις?

   Για τα υπολοιπα που λες,υπαρχουν πολυ αξιοι συνομιλητες εδω,που πολυ καλυτερα απο μενα ξερουν να εκφραστουν.
   Ευελπιστω οτι θα σου απαντησουν οπως σου αξιζει και συμφωνα με τις πραγματικες προθεσεις σου.

  • ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ avatar
   ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ @ Μ.Γ 16/05/2011 19:57:20

   Σε αυτή την περίπτωση θα επιβιώσει ο ελληνισμός αλλά χωρίς πατρίδα.

  • δρόμος avatar
   δρόμος @ Μ.Γ 17/05/2011 10:30:00

   Με τη κρίση που έχουμε, δεν έρχονται για να μείνουν εδώ. Αν καταργηθεί θεσμικά η ελεύθερη μετακίνηση στην Ευρώπη, θα πάψουν να έρχωνται.

 11. Pikis avatar
  Pikis 16/05/2011 13:27:25

  Αν ο ΓΑΠ κατέβει στην ομόνοια για ποδήλατο θα γυρίσει μόνο με τον άξονα της σέλας...

  • babis avatar
   babis @ Pikis 16/05/2011 17:00:26

   τον αξονα θα τον κραταει στο χερι η θα τον εχει στον κ.....;;;;;;

  • Y. avatar
   Y. @ Pikis 16/05/2011 17:00:40

   ...που εννοείς θα έχει τον άξονα της σέλας?

  • Αληκτώ avatar
   Αληκτώ @ Pikis 16/05/2011 17:58:06

   Aν γυρίσει και ολόκληρος!

 12. firiki2010 avatar
  firiki2010 16/05/2011 13:28:58

  Καμμιά αναμόρφωση του κέντρου δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα. Στην καλύτερη περίπτωση (απίθανο το βλέπω) να υπάρξει μαζική μετακίνηση και δημιουργία γκέτο κάπου αλλού.
  Αν δεν φυλαχθούν ΚΑΝΟΝΙΚΑ τα σύνορα ακόμα και με κίνδυνο να περάσουμε τα όρια διεθνών συνθηκών δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Αν δεν ελέγξουμε τους λαθρομετανάστες ακόμα και με τρόπους που θα "προσβάλλουν" την υποκριτική ευαισθησία των Ευρωπαίων που μας θέλουν αποθήκη αυτών που οι ίδιοι δεν θέλουν στα πόδια τους δεν κάνουμε τίποτα. Το πρόβλημα της μετανάστευσης είναι το πρόβλημα των επόμενων δεκαετιών για την Ευρώπη. Δεν μπορεί να λυθεί με την απορρόφηση όλων όσων φεύγουν επειδή δεν επιθυμούν να μείνουν στη χώρα τους (επειδή δεν τους χωράει, επειδή είναι σε πόλεμο, επειδή έχει καταπιεστικό καθεστώς, επειδή..., επειδή... Το όποιο πρόβλημα πρέπει να λυθεί επι τόπου. Και μέχρι να λυθεί πρέπει κι εμείς να επιζήσουμε.

 13. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 16/05/2011 13:31:28

  θυμιζω οτι ο τουρισμος της Αθηνας αυξανεται και θα αυξηθει....
  το νου μας... εαν γινει βιαιη επιθεση σε τουριστα απο λαθρο... και εχουμε τπτ θυματα, δε μας ξεπλαινει ουτε ο Βολγας.. και με το δικιο τους οσες Χωρες βγαλουν ταξιδιωτικες οδηγιες !..

  ΠΠ

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 16/05/2011 14:05:54

   Απίθανο το έχεις;

   Όταν οι λάθρο έσφαξαν τον πατέρα για να του πάρουν τη βιντεοκάμερα, γιατί κάποιοι άλλοι λάθρο να μη σφάξουν έναν τουρίστα για να του πάρουν τη φωτογραφική μηχανή από το λαιμό;

   Και, για να γίνω και λιγάκι μακιαβελλικός, μήπως... θα χρειαζόταν κάτι τέτοιο, για να βαρέσει φούντο για μια χρονιά ο αθηναϊκός τουρισμός, μπας και τότε συγκινηθούν κάποιοι;

   • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
    ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ Αυριανιστής 16/05/2011 15:54:15

    το φανταζομαι να συμβαινει, αλλα το απευχομαι.. διοτι δε θελω νερκους!! απο καμια πλευρα.. δεν ειμαστε στο μεσαιωνα!!
    αλλα η ζημια παγκοσμια δε θα μπαλωνεται απο κανεναν Σαμαρα!!
    αυτο να το καταλαβουν ολοι !! και τα εσοδα απο τουρισμο θα πανε σε μαυρο κουβα ! για ολους !

    ΠΠ

   • ΚΜ avatar
    ΚΜ @ Αυριανιστής 16/05/2011 16:27:59

    Δεν θα είναι για μια χρονιά. Οι εντυπώσεις μένουν.

    • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
     ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ ΚΜ 16/05/2011 17:47:13

     φυσικα... " μα τους πληρωνουμε τα δανεια μας μας σκοτωνουν κ ολας??" εμεις τι θα λεγαμε??

     ΠΠ

   • προβοκατορας avatar
    προβοκατορας @ Αυριανιστής 17/05/2011 10:49:49

    σε τουριστες και αναρχικους δεν κανουν επιθεσεις...

 14. GSV avatar
  GSV 16/05/2011 13:52:14

  Διαφορα μεσα ενημερωσης αναφερουν οτι στενοι συνεργατες τουΓΑΠ προτειναν να αξιοποιηθει ο στρατος για τη φυλαξη του κεντρου των Αθηνων αλλα ο Παπουτσης ως γνησιο τεκνο της γενιας του πολυτεχνειου δηλωσε οτι θα παραιτηθει αμεσως λογω ιδεολογικων αποψεων.

  Η Μπιρμπιλη θεωρει οτι εαν φτιαχτουν πλατειες και φυτεψουν δεντρακια, οι λαθραιοι μεταναστες που εχουν ως μονο σκοπο να εγκληματισουν θα συγκινηθουν και θα αποχωρησουν.

  Προσωπικως θυμαμαι οτι η περιοχη γυρω απο τον πυργο του Αιφελ στο Παρισι φυλασσεται απο στρατιωτες. Επισης θυμαμαι οτι η περιοχη γυρω απο τη πυλη του Βρανδεμβουργου στο Βερολινο φυλασσεται επισης απο στρατιωτες.

  Στην Ελλαδα η οποιαδηποτε πολιτικη συντασσεται συμφωνα με τις αρχες των αποτυχημενων της γενιας του Πολυτεχνιου (Διοτι οι ...εδω Πολυτεχνειο... αποδειχτηκαν αποτυχημενοι στη ροη της ιστοριας ετουτου του αμοιρου τοπου) καθως επισης και να μην ταραχτει ο αντιεξουσιαστικος χωρος. Τα παντα γινονται με σεβασμο στον αντιεξουσιαστη και στον ιδεολογο της δεκαρας.

  Εαν ο κυριος Παπουτσης ηταν γνησιος ιδεολογος της γενιας του Πολυτεχνειου θα ειχε παραιτηθει απο το κομμα απο οταν υπογραφτηκε το μνημονιο. Οπου τους συμφερει το παιξουν ιδεολογοι.

  • Αίθρα avatar
   Αίθρα @ GSV 16/05/2011 19:45:23

   Nα παραιτηθεί τότε, ακόμα καλύτερα.

  • δρόμος avatar
   δρόμος @ GSV 17/05/2011 10:37:08

   Στην Χαρ. Τρικούπη οι θάμνοι και τα δεντράκια, που φύτεψαν οι Συριζαίοι καταλαμβάνοντας ελέω Δήμου Αθηναίων το οικόπεδο του ΤΕΕ, σκιάζουν μια χαρά τις κοινές τους συνελεύσεις με τους λάθρο, που διοργανώνουν συχνά-πυκνά, και οι γύρω στοές άρχισαν να καταλαμβάνωνται από ... κρεββάτια δια υπαίθρια διαβίωση. Θα στείλω φωτογραφίες μόλις μπορέσω.

 15. αργυρός avatar
  αργυρός 16/05/2011 14:50:32

  Ανήκω και εγώ στην γενιά του Πολυτεχνίου αλλά ντρέπομαι ειλικρινά ντρέπομαι ότι ποιο Σάπιο ότι ποιό αποτυχημένω προέρχεται απο την γενία αυτή. Δυστύχώς όλα αυτά τα χρόνια μας παραμύθιαζαν με τις ιδεολογικές παπαριές τους και να τα χάλια μας!!!!!!

 16. kwstas avatar
  kwstas 16/05/2011 14:58:49

  Αυτό το οποίο συμβαίνει, στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστο, είναι ότι οι Σομαλοί έχουν θαυμάσια Ιταλικά διαβατήρια. Τα προϊόντα μαϊμούδες έρχονται συνήθως με στάμπες της ίδιας χώρας, ενώ τελευταία εμφανίζονται & Αφγανοί ιταλικής "υπηκοότητας". Μαντηλοφορούσες & βαθέως μελαχροινές οικογένειες "Νορβηγών" με αραβικά ονόματα έχουν αραιώσει.

 17. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠ. avatar
  ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠ. 16/05/2011 15:01:14

  Μετά το Ζάππειο ΙΙ η ΝΔ οφείλει να καταθέσει ολοκληρωμένες και ρεαλιστικές προτάσεις για τη δημόσια τάξη ειδικά στην Αθήνα. Το κόμμα Καρατζαφέρη καραδοκεί και προσπαθεί να εκμεταλευτεί τη φοβία και την αγανάκτιση του κόσμου. Δεν πρέπει να του αφήσει ζωτικό χώρο ο Σαμαράς. Είναι άμεσης προτεραιότητας το θέμα της ασφάλειας ειδικά στην Αθήνα που τα ποσοστά της ΝΔ είναι πολύ χαμηλά.

  • δρόμος avatar
   δρόμος @ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠ. 17/05/2011 10:44:48

   Συμφωνώ απολύτως μαζί σου, και προσκαλώ τον υπεύθυνο τομεάρχη της ΝΔ, αν το επιθυμεί, για να τον ξεναγήσω στα προβλήματα της περιοχής. Το μέιλ μου στη διάθεσή του από το antinews.

 18. δημης avatar
  δημης 16/05/2011 15:28:26

  ΜΑ...ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ...ΧΩΡΙΣ ΣΕΛΑ....

 19. Tasos avatar
  Tasos 16/05/2011 16:01:07

  Πρεπει να κατεβαινει Ομονοια....
  Οι οπαδοι του,Πακιστανοι,μπαγκλαντεσιανοι και λοιποι λαοι τις Ασιας θα τον αποθεωσουν τον Αρχηγο τους!!!!

 20. ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ avatar
  ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ 16/05/2011 16:20:51

  Ο ελληνικος λαος στεκεται διπλα στους ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ που δρουν Κ-Α-Τ-Α της ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ!
  Η ελληνικη πολιτεια να συλλαβει τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ που εχουν το ΘΡΑΣΟΣ να ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ κιολας σημερα οπως, επισης του ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ που Σ-Κ-Ο-Τ-Ω-Σ-Α-Ν στη ΜΑΡΦΙΝ και στη ΛΑΙΚΗ!

 21. BTS avatar
  BTS 16/05/2011 17:51:05

  Λύσεις υπάρχουν για όλα.
  Δεν χρειάζεται να εκτελούμε τους λάθρο στον έβρο η στα νησιά.
  Επαναπροώθηση παντού!
  Όσους δεν δηλώνουν τη χώρα καταγωγής, καθώς και τους υπήκοους χωρών οι οποίες δεν τους δέχονται πίσω,
  μπορούμε κάλλιστα να τους χαρίσουμε είτε στη χούντα της Μαγαδασκάρης
  -με αμοιβή 500 ευρώ το κεφάλι- είτε στο σταλινικό καθεστώς της βορείου Κορέας στην ίδια ακριβώς τιμή!
  Ταυτόχρονα, θα προωθήσουμε μέσω τηλεοπτικής διαφημιστικής καμπάνιας στις χώρες προέλευσης των λαθρομεταναστών, τους παραπάνω ταξιδιωτικούς προορισμούς...
  π.χ.
  -Θέλετε να έχετε την εμπειρία της συν-εργασίας με την πρώην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της β. Κορέας? Ελάτε στην Ελλάδα! Σας περιμένει απευθείας πτήση για την άπω Ανατολή! Δείτε απο κοντά -και ζήστε τη μαγεία- το μάζεμα του τσαγιού, τη συγκομιδή ρυζιού, και την κατασκευή σιδηροδρόμων!
  ___________________________________________________

  Με 1 μόνο Δις, διώχνεις ένα εκατομμύριο λάθρο!

  Μιά μονο διακρατική συνθήκη χρειάζεται!
  Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης υπάρχουν!

 22. dem avatar
  dem 16/05/2011 17:56:02

  Ποδήλατο στην Ομόνοια δεν θα κάνει ποτέ, όπως και κανώ στο Πέραμα. Αν τον δούν με το ροζ κολάν οι μαύροι...

 23. Dora avatar
  Dora 16/05/2011 18:15:35

  ΝΙΚΟΛΑΟΥ,Ακριβως!!!!!!!!

  • Dora avatar
   Dora @ Dora 16/05/2011 18:20:34

   Εδω και πολλα χρονια εχει υποθει απο Τυνησια μουσουλμανα φοιτητρια στο καναλι 5 στην Ιταλια,οτι:" τωρα πια,θα σας κατακτησουμε ειρηνικα,με την μεταναστευση και την κοιλια μας".

   Η θεια μου εμενε τοτε ακομη εκει και στο ακουσμα αυτων των λεξεων,ανοιχθηκαν τα ματια της.
   Ο δε Μαουριτσιο Κονσταντζο,ο παρουσιαστης,δαγκωσε τα μουστακια του.

   • Γιώργος Μεσσηνία avatar
    Γιώργος Μεσσηνία @ Dora 16/05/2011 18:55:49

    Με καμιά κοιλιά τους και με καμιά μετανάστευση ντόρα , με εσωτερικούς εφιάλτες ό, τι κάνουν.
    Μην το παίρνουν και πάνω τους...

 24. ιχωρειος avatar
  ιχωρειος 16/05/2011 23:33:09

  Ενθυμούμαι την οσμή που στις πρώτες/
  σταλαγματιές βροχής το χώμα φόρει./
  Τις Λαικές στην πόλη που το ψάρι/
  βρώμαγε στις αυλές και στις κουρτίνες/

  Αναπολώ νυχτιές με τις παρέες/
  του θέρους ως αργά μες τα σοκάκια/
  Τις αγνές της καρδιάς τσιμπιές,φιλάκια/
  χαδάκια,με μισή ντοπή,σ΄αλάνες/

  Θυμάμαι πως ο κόσμος είχε θύρες/
  ανοικτές,φιλικό της ψυχής τ΄άρμα./
  Πως και τ΄αμπέλι ξέφραγο κι΄η ρώγα/
  άθικτη,πως βαρύ στίγμα οι κλέπτες./

  Προσδωκώ την ανάσταση του τότες/
  να μπολιαστούν ξανά,σαν και τα πρώτα/
  των ανθρώπων ψυχές,μ΄έρωτος φλόγα/
  να κάψει το κενό,με καινές κλώσσες./

  Σε ιαμβικο ενδεκασυλλαβο.Ελπιζω να αρεσει.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.