#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
09/03/2013 17:52
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Βόμβα από Σαμαρά και Στουρνάρα: «Αποκεφάλισαν» Μέργο και Αθανασόπουλο(Ανανεωμένο) Όταν πριν από μερικές ημέρες γράφαμε ότι ο Σαμαράς πρέπει να πάρει το φραγγέλιο και να κόψει κεφάλια, περιμέναμε ότι θα κάνει την κίνησή του. Ίσως όχι τόσο γρήγορα, πιστεύαμε όταν θα γινόταν ο ανασχηματισμός. Ωστόσο, η «βόμβα» έσκασε Σαββατιάτικα καθώς μετά από συνεννόηση με τον πρωθυπουργό ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας «αποκεφάλισε» τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Γιώργο Μέργο και τον επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ, Τάκη Αθανασόπουλο γνωστό και σαν «Τογιότα». Πριν από λίγο και οι δύο υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους στον Γ. Στουρνάρα. Για τον κ. Μέργο αντικαταστάτρια θα είναι η κ. Χριστίνα Παπακωνσταντίνου, στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών και γνώστης όλων των θεμάτων με την τρόικα.  Για τη θέση του προέδρου στο ΤΑΙΠΕΔ δεν υπάρχει ακόμη πρόσωπο, κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Ο καθένας απομακρύνθηκε για διαφορετικούς λόγους αλλά και οι δύο για έναν βασικό: Δε μπορεί η κυβέρνηση να ανεχθεί άλλο τα «βαρίδια» στη προσπάθεια που κάνει για πραγματικές αλλαγές που θα βελτιώσουν τη ζωή των πολιτών και θα βάλουν σε τάξη αυτή τη χώρα.

Ο Γιώργος Μέργος δε μπορούσε να μείνει άλλο στη θέση του έπειτα από τις δηλώσεις που έκανε για τον κατώτατο μισθό. Ο άνθρωπος που παίρνει 2 και 3 παχυλούς μισθούς δεν είχε ούτε καν το δικαίωμα να πιάσει στο στόμα του όσους τη βγάζουν με 586 ευρώ το μήνα ή και λιγότερο. Το ποτήρι άρχισε να ραγίζει από πιο πριν καθώς οι κινήσεις του κ. Μέργου μέσα στο υπουργείο δεν έδειχναν καμιά διάθεση συνεργασίας με τον Γ. Στουρνάρα. Αυτό το γνώριζε και το Μαξίμου και όταν ο Μέργος έκανε τη… στραβή ήταν αδύνατο να του συγχωρήσει μια τέτοια γκάφα. Ο Σαμαράς ο ίδιος κατηγορήθηκε ότι έχει κρυφή ατζέντα για τον κατώτατο μισθό, πώς ήταν δυνατόν να μείνει στη θέση του ο κ. Μέργος;

Όπως εκτιμάται, ο κ. Μέργος θα απομακρυνθεί και από το δ.σ. του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας όπου είναι μέλος και θα επιστρέψει φυσικά στα πανεπιστημιακά του καθήκοντα. Εκεί όπου πιθανότατα τα καταφέρνει πολύ καλύτερα από τις κυβερνητικές θέσεις. Να θυμίσουμε ότι και επί υπουργίας Αλoγοσκούφη ο κ. Μέργος τα είχε κάνει και πάλι «μούσκεμα».

Ακόμη μεγαλύτερο παρασκήνιο έχει η απομάκρυνση του κ. Αθανασόπουλου από το ΤΑΙΠΕΔ. Ούτε χρόνο δεν έκλεισε στη θέση αυτή αφού είχε τοποθετηθεί στις 25 Ιουλίου. Ωστόσο, τόσο από την πλευρά της τρόικας όσο και από τους ίδιους τους υποψήφιους επενδυτές ο κ. Αθανασόπουλος ήταν το «κόκκινο» πανί για τις δραματικές καθυστερήσεις τους στην υλοποίηση του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων.

Πολλοί είναι αυτοί που στην «πιάτσα» του χρεώνουν λανθασμένες επιλογές σε πρόσωπα και ενέργειες οι οποίες πήγαν πίσω τα πάντα με αποτέλεσμα να έρχεται η τρόικα και να μας προειδοποιεί ότι δεν πάμε καλά. Κι ενώ τιναζόταν όλα στον αέρα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι γινόταν «εξυπηρετήσεις» υπέρ συγκεκριμένων επιχειρηματιών, κυρίως στο χώρο της ενέργειας.

Η απομάκρυνση του «Τογιότα» έγινε κι ενώ του είχε δοθεί τελεσίγραφο πριν τα Χριστούγεννα να προχωρήσει ταχύτατα όλες τις εκκρεμότητες του ΤΑΙΠΕΔ. Τότε ο Σαμαράς τους είχε χτυπήσει την «καμπάνα» αλλά αυτή νόμιζαν ότι είναι η Εκκλησία. Και για να μην πει κανείς ότι εμείς δεν τα λέγαμε διαβάστε τι έγραφε το antinews στις 21 Ιανουαρίου με τίτλο «Καημένε Αθανασόπουλε τι ’ σου μελε να πάθεις» .

Η απομάκρυνση και των δύο είναι ένα ηχηρό μήνυμα της κυβέρνησης σε όσους νόμισαν ότι μπορούν να παίζουν σε μια κρίσιμη ώρα για τη χώρα. Θα πει κανείς: Μα επιλογές της κυβέρνησης δεν ήταν και οι δύο; Έτσι είναι, όμως, το μεγαλείο μιας κυβέρνησης είναι να παραδέχεται τα λάθη της και να τα διορθώνει πριν γίνει η μεγαλύτερη ζημιά. Και ο Σαμαράς με τον Στουρνάρα θέλουν να δείξουν ότι δε «μασάνε» από… γαλάζια στελέχη. Όποιος δε μπορεί να ακολουθήσει το βηματισμό τους πάει σπίτι του. Τελεία και παύλα.

Στην επιστολή παραίτησής του ο κ. Αθανασόπουλος επικαλείται την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΗ όταν αυτός ήταν επικεφαλής. Συγεκριμένα αναφέρει:

 

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ

Η άσκηση ποινικής δίωξης για αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΗ, όπου προήδρευα, παρέχει την ευκαιρία απόδειξης ότι υπηρετήθηκε άρτια το δημόσιο συμφέρον και εκείνο της ΔΕΗ.

Η έξωθεν καλή μαρτυρία μου, ασφαλώς κατ΄ ουδέν θίγεται. Όμως, η μερίδα εκείνη της κοινής γνώμης που αρνείται τις αποκρατικοποιήσεις, ενδεχομένως, να αισθανθεί ότι δεν αποτελώ, πλέον, εγγυητή του θεσμού.

Υπό τα άνω –και μόνο- υποβάλλω την παραίτησή μου από την Προεδρία του ΤΑΙΠΕΔ.

Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιβάλατε.

Με εκτίμηση

Τάκης Αθανασόπουλος

 

Ο Γιάννης Στουρνάρας αμέσως μετά τις επιστολές παραίτησης δήλωσε:

 

«Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας έκανε δεκτές τις παραιτήσεις των κ. κ. Μέργου και Αθανασόπουλου, οι οποίες υπεβλήθησαν για λόγους ευθιξίας.

Ο κ. Στουρνάρας ευχαρίστησε τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών και τον Πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ για την άψογη συνεργασία τους και τη μεγάλη συμβολή τους στην προσπάθεια της χώρας για έξοδο από την κρίση».

Αλλά και ο κ. Μέργος στην επιστολή παραίτησής του επικαλείται λόγους ευθιξίας λόγω της ποινικής δίωξης εναντίονη του πρώην ΔΣ της ΔΕΗ.  «Η ασκηθείσα ποινική δίωξη εναντίον του πρώην ΔΣ της ΔΕΗ, του οποίου υπήρξα μέλος, με υποχρεώνει για λόγους ευθιξίας και μόνο να υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών», αναφέρει συγκεκριμένα ο κ. Μέργος.

«Σημειωτέον ότι δεν συμμετείχα στη συγκεκριμένη συνεδρίαση του ΔΣ της ΔΕΗ και ως εκ τούτου δεν συμμετείχα ούτε στη λήψη της σχετικής απόφασης. Θεωρώ, συνεπώς, ότι ανεξαρτήτως της ουσίας της υποθέσεως, η άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος μου είναι νόμω και ουσία αβάσιμος», συμπληρώνει.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Νεύτων avatar
  Νεύτων 09/03/2013 18:00:04

  "Και ο Σαμαράς με τον Στουρνάρα θέλουν να δείξουν ότι δε «μασάνε» από… γαλάζια στελέχη. Οποιος δε μπορεί να ακολουθήσει το βηματισμό τους πάει σπίτι του. Τελεία και παύλα."

  Είθε!

 2. Γεώργιος Τ. avatar
  Γεώργιος Τ. 09/03/2013 18:01:20

  Η απομάκρυνση Μέργου κυρίως επικοινωνιακή κίνηση. Η απομάκρυνση Αθανασόπουλου όμως ήθελε κότσια και μπράβο στον πρωθυπουργό που δείχνει πως "δε μασάει"... Είχε πλάτες ο συγκεκριμένος για να πηγαίνει βόλτες σε κορυφαία πόστα οργανισμών με μεγάλη αξία.

 3. Queen For The Black Side avatar
  Queen For The Black Side 09/03/2013 18:06:07

  '' Αφεντικό σε συμπαθώ πάρα πολύ. Έχεις τα πάντα εκτός από λίγη τρέλα και όλοι οι άνθρωποι χρειάζονται λίγη τρέλα... Αλλιώς δεν μπορεί να σπάσει το σκοινί και να ελευθερωθεί. ''
  ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ

  • Κυθήριος Τ. avatar
   Κυθήριος Τ. @ Queen For The Black Side 09/03/2013 22:22:13

   !!!!!!!!!!!!!!!

   • Queen For The Black Side avatar
    Queen For The Black Side @ Κυθήριος Τ. 09/03/2013 23:10:44

    Τι να υποθέσω τώρα; Οτι σας αρέσει ο Καζαντζάκης, ή οτι αναρωτιέστε τι θέλει να πει ο ποιητής;
    Ας απαντήσω στο δεύτερο.
    Υπαινίσσεται η ρήση εν προκειμένω την Υπέρβαση λοιπόν, που ξεκινάει από τον Χ Μέργο και τον Χ Αθανασόπουλο και πάει πολύ, μα πάρα πολύ πιο μακριά...........
    ok ?

    • Κυθήριος Τ. avatar
     Κυθήριος Τ. @ Queen For The Black Side 09/03/2013 23:28:39

     Καλησπέρα,ἀπλά μοῦ ἀρέσει ὁ Καζαντζάκης,ὅπως καί τό ἀπόσπασμα πού παραθέσατε.
     Ἐγῶ νά ὑποθέσω ὅτι εἶστε λίγο εὐέξαπτη;!

     • Queen For The Black Side avatar
      Queen For The Black Side @ Κυθήριος Τ. 10/03/2013 11:08:04

      :-) Καλή σας ημέρα. Να μην το υποθέσετε αγαπητέ Κυθήριε Τ. , γιατί είναι λάθος.

 4. ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ avatar
  ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ 09/03/2013 18:13:49

  ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΚΟΥΕΙ...ΑΠΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠ ΟΛΟΥΣ...

 5. Δεξιόχειρας avatar
  Δεξιόχειρας 09/03/2013 18:22:14

  Υπεύθυνος είναι ο Σαμαράς. Ό,τι και αν επιλέξει είναι δικιά του υπόθεση. Εγώ θέλω αποτέλεσμα.

 6. Σαρακατσανος avatar
  Σαρακατσανος 09/03/2013 18:34:37

  ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ..........

 7. χρήστος avatar
  χρήστος 09/03/2013 19:02:52

  Τον Μέργο τον στείλανε πίσω στο πανεπιστήμιο άραγε να διδάξει ΤΙ?

  • Ραβινος avatar
   Ραβινος @ χρήστος 10/03/2013 09:54:29

   Ο,τι διδασκει ο ΓΑΠ ανα τον κοσμο !Πως ξεπερνιεται η κριση σ'ολα τα επιπεδα !Με ενα ουστ!

 8. δημης avatar
  δημης 09/03/2013 19:08:38

  ΝΑ ,,,ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ..
  ΝΑ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΗΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΝΑΙ.....
  ΝΑ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ;;;;; ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΝΑΙ...

 9. βουλα ελευθεριαδου avatar
  βουλα ελευθεριαδου 09/03/2013 19:30:57

  μπράβο

 10. Uncle Stgm avatar
  Uncle Stgm 09/03/2013 19:59:22

  Καλοτάξιδοι.
  Έτσι κι αλλοιώς, οι συνδαιτημόνες στα high society - πάρτυ δεν θα τους χάσουν...
  Αλλά όντως τους "αποκεφάλισαν";
  Ή απλώς παραιτήθηκαν, μετά την άσκηση δίωξης για το Αλιβέρι;

 11. ΤΑΚΗΣ avatar
  ΤΑΚΗΣ 09/03/2013 20:07:12

  Στο καλο και να μας γραφουν

 12. tsakali avatar
  tsakali 09/03/2013 20:40:21

  τους χρειαζοτανε το ξεσκονισμα σιγουρα ναι. ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ κ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΒΟΗΘΟΥΣ στους ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΞΕΒΡΩΜΙΖΕΙ η ΠΙΑΤΣΑ!!

 13. καλοπαιδο avatar
  καλοπαιδο 09/03/2013 20:56:59

  Διωκονται για σοβαρα αδικηματα και ο Σαμαρας τους ειχε σε θεση κλειδια....Φιδια μεσα στο κορφο του... δεν ηξερε,δε ρωταγε?

  • Η Μάγισσα του ΟΖ avatar
   Η Μάγισσα του ΟΖ @ καλοπαιδο 09/03/2013 21:51:35

   Από ποιόν να πρωτοφυλαχτεί πια κανείς; Αυτοί οι ...μεγαλόσχημοι ακριβοπληρωμένοι αξιωματούχοι - κρατικοί υπάλληλοι, είναι πάρε τον έναν και χτύπα τον άλλον....
   'Αχρηστοι άνθρωποι. Επιζήμιοι και φαντασμένοι.

 14. someone avatar
  someone 09/03/2013 21:53:58

  τελικα ο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ τωρα δικαιωνεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 15. Κρίτων Καππαδόκης avatar
  Κρίτων Καππαδόκης 09/03/2013 22:11:41

  Αν (υποθέτουμε : αν) μεθαύριο ο Αθανασόπουλος αθωωθεί πανηγυρικά , π.χ. λόγω τού ότι η σύμβαση υπογράφτηκε από το Δ.Σ. τής Δ.Ε.Η. με βάση τις υπεύθυνες εισηγήσεις των αρμοδίων οικονομοτεχνικών και νομικών υπηρεσιών της και σύμφωνα με δείκτες και μεγέθη που την έδειχναν επωφελή, τότε τι ;
  Μια και ο "Toyota" , όπως ειρωνικά τον αναφέρει προηγούμενη ανάρτηση εδώ ,
  έχει αποδείξει ότι και έντιμος και υπεύθυνος επαγγελματίας είναι και πολύ πιθανόν να αποδείξει , όπως αναφέρει και στην επιστολή παραίτησής του , ότι υπηρετήθηκε άρτια το δημόσιο συμφέρον και εκείνο της ΔΕΗ.
  Και πιθανότατα τελικά να διαπιστωθεί ότι η παραίτησή του δεν είναι ευκαιρία για το ΤΑΙΠΕΔ και για καλύτερους χειρισμούς , αλλά το αντίθετο .

 16. roadrunner avatar
  roadrunner 09/03/2013 22:36:54

  Ακόμη κι αν γίνουν όσα υποθέτεις Κρίτων, ουδείς αναντικατάστατος ...

 17. Orfeas avatar
  Orfeas 09/03/2013 23:07:55

  Αυτά είναι τα ηγετικά χαρακτηριστικά του πρωθυπουργού που μας κρατούν ακόμη αισιόδοξους!

 18. ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ avatar
  ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ 10/03/2013 01:24:22

  Η "παραίτηση" (εντός εισαγωγικών) και των δύο λόγω συμμετοχής τους στο ΔΣ της ΔΕΗ, είναι βιτρίνα. Η αλήθεια είναι ότι εξαναγκαστήκαν να παραιτηθούν λόγω των πολλών βλακειών που είχαν πράξει. Το ΤΑΙΠΕΔ δεν χρειάζεται τεχνοκράτη, αλλά πολιτικό πρόσωπο.

 19. Κυθήριος Τ. avatar
  Κυθήριος Τ. 10/03/2013 13:13:35

  Ζητῶ συγνώμη,τήν καλημέρα μου!

 20. Jim Bim avatar
  Jim Bim 10/03/2013 17:20:16

  Αυτοί οι τύποι είναι κλασικοί δημοσιοσχεσίτες, λομπίστες και ξερόλες. Ανθρωποι που λειτουργούν στον κόσμο τους με τους χρόνους τους δεν κατανοούν τον πατριωτισμό και το εθνικό συμφέρον, αφού το χρήμα είναι το υπέρτατο αγαθο στο μυαλό τους και ΟΧΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ.
  Το κακό είναι ότι έχουμε και Υπουργούς ίδιας αντίληψης και το χειρότερο ότι όλοι αυτοί οι τύποι ασχολούνται με το Ανάπτυξης ..... ΌΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΖΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ......ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!!

  Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ !!!

 21. olympios avatar
  olympios 10/03/2013 20:44:35

  Για τον someone στο σχόλιο του <> και φυσικά δεν δικαιώνεται γιατί στο συκρικριμένο έργο η ΓΕΝΟΠ είχε εκπρόσωπο της στην αξιολόγηση του διαγωνισμού και πρώτος και καλύτερος ο εκπρόσωπος συμφώνησε στην εισήγηση ανάθεσης του .

 22. πολιτης avatar
  πολιτης 11/03/2013 09:44:14

  με εκεινον τον γεωργιου της ΕΛΣΤΑΤ τι θα γινει ρε παιδια????????
  για χαιβανια μας περνουν μου φαινεται................

 23. Νικολάκη εφέντης avatar
  Νικολάκη εφέντης 11/03/2013 12:29:11

  Μπορεί οι δημόσιοι υπάλληλοι στους διαδρόμους των υπουργείων κι οι φερόμενοι ως δημοσιογράφοι να τον αποκαλούν ειρωνικά Τογιότα αλλά το σίγουρο είναι ότι ο άνθρωπος αυτός έφτασε εκεί που έφτασε με την αξία, χωρίς να γλύψει κόμματα και βύσματα.

  Είναι προφανές πως για να λειτουργήσει μια Υπηρεσία του δημοσίου δεν χρειάζεται μόνο διευθυντής αλλά ολόκληρη Υπηρεσία. Η αλλαγή του Αθανασόπουλου μόνο προβλήματα δημιουργεί και καθυστερήσεις.

  Δυστυχώς αυτή είναι η Ελλάδα. Τεράστια ευκολία να μειώνεις και να κατηγορείς και τεράστια δυσκολία να έχεις ουσία. Η αντίληψη για το σύγχρονο «Ελληνικό» κράτος είναι αυτή, ο πρωθυπουργός να παίρνει κεφάλια σαν τον Σουλεϊμάν κι όλα θα φτιάξουν…

  • Jim Bim avatar
   Jim Bim @ Νικολάκη εφέντης 11/03/2013 13:37:46

   Ας έμενε στην αγορά, στο δημόσιο χρειάζονται και άλλα προσόντα για να επιβιώσεις .... ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ .....

   • Νικολάκη εφέντης avatar
    Νικολάκη εφέντης @ Jim Bim 11/03/2013 17:50:23

    Περίμενε να δεις πόσα θα πουλήσουν κι οι επόμενοι...

    Έχεις δίκιο πάντως έπρεπε να μείνει στην αγορά.

   • Κρίτων Καππαδόκης avatar
    Κρίτων Καππαδόκης @ Jim Bim 11/03/2013 19:59:34

    Για την σύμβαση τής Κασσιώπης, την ΕΥ.Α.Θ. και τα 28 ακίνητα τού Δημοσίου έχετε ακούσει τίποτε ;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.