05/11/2010 22:05
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Βαρεθήκαμε πια τα παιχνίδια με τον Καραμανλή

Αυτό το παραμύθι με το τι είπε και τι όχι ο Κ. Καραμανλής πρέπει να τελειώσει. Και πρέπει να το τελειώσουν όλοι αυτοί που αποφάσισαν να το προβάλουν θέλοντας να δημιουργήσουν μια θολούρα άνευ προηγουμένου.

Αν κάποιος θεωρεί το Μνημόνιο αναγκαίο ας το πει ξεκάθαρα, ακόμη κι αν είναι ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός. Ο καθένας έχει την άποψή του και γι’ αυτό κρίνεται από το λαό.

Τώρα, αν κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν τον κ. Β. Κορκίδη των εμπόρων ο οποίος αρέσκεται στην προβολή στα ΜΜΕ, αυτό είναι άλλο θέμα. Δεν έχει σχέση όμως με το τι γίνεται στη Νέα Δημοκρατία και ποιο είναι το τελικό στοίχημα των εκλογών.

Ακόμη κι αν κάποιος συμφωνεί με το Μνημόνιο οφείλει να πάει στην κάλπη και να καταψηφίσει το ΠΑΣΟΚ. Και ξέρετε γιατί; Διότι ακόμη και εντός του Μνημονίου η πολιτική της κυβέρνησης είναι απολύτως λανθασμένη. Κι αν δεν μπορούμε να αλλάξουμε το Μνημόνιο ας αλλάξουμε τουλάχιστον πολιτική. Αυτό είναι το πραγματικό στοίχημα της Κυριακής και γι’ αυτό δεν πρέπει να πρασινίσει ο χάρτης. Διότι θα θεωρηθεί επιδοκιμασία της σημερινής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ στην οικονομία και το πράσινο φως για να ξανακάνει τα ίδια.

Ας σταματήσουν λοιπόν κάποιοι, ακόμη και εντός της ΝΔ, να εμφανίζονται θιγμένοι γιατί ο κ. Καραμανλής μπορεί να είπε αυτό ή το άλλο. Η μάχη που πρέπει να δοθεί είναι εντελώς διαφορετική. Αν το καταλάβουν καλά τότε θα πάρει το μάθημά της η κυβέρνηση. Αν όχι τότε θα μείνουμε με το υπάρχον Μνημόνιο, την ισχύουσα πολιτική και τα νέα μέτρα που έρχονται οσονούπω.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Flash avatar
  Flash 05/11/2010 22:54:08

  Επιτέλους, μια ρεαλιστική, κατανοητή προσέγγιση με ουσία. Χωρίς φανφάρες, βαρύγδουπα σχόλια και χαρακτηρισμούς. Που ίσως θα έπρεπε να αποτελεί και μπούσουλα για όσους προσπαθούν να διατυπώσουν και να προτείνουν κάτι διαφορετικό...

 2. ΕΛΛΗΝ avatar
  ΕΛΛΗΝ 05/11/2010 23:25:32

  Ρε παιδιά εδώ ο κόσμος καίγεται και το .......χτενίζεται

  Εχει καταστραφεί η Ελλάδα και αυτοί ασχολούνται με τον ΚΚ.

  Ο άνθρωπος αφου ψήφισε ΟΧΙ στο Μνημόνιο (ακόμη ένα απο τα γνωστά του).

  Εντάξει τους έχει πονέσει πολύ και ο ΚΚ μετα ΟΧΙ του και ο Αντώνης που δεν τους ΄΄έκατσε΄΄ και τους χάλασε την σούπα.

  Αλλά τί να κάνουμε

  Εμείς πάντως τους συνιστάμε υπομονή και θα τους περάσει.......

 3. occultist avatar
  occultist 06/11/2010 00:53:57

  Η ενασχόλησή τους με τον Καραμανλή δείχνει πόσο τον φοβούνται και προσπαθούν, αφ ενός να τον μειώσουν στα μάτια του κόσμου ως υπερασπιστή του μνημονίου, και αφ ετέρου να δημιουργήσουν μια εικονική αντιπαλότητα με τον Σαμαρά. Καλά να μη φάνε. Θα χορτάσουν μαύρο την Κυριακή.

 4. fwteinh avatar
  fwteinh 06/11/2010 03:18:41

  Διαψεύδει και η ΕΣΕΕ τη φράση «αναγκαίο κακό»

  Έπειτα από τους συνεργάτες του Κ. Καραμανλή και ο επικεφαλής της ΕΣΕΕ διαψεύδει τη δήλωση που αποδόθηκε στον Κ. Καραμανλή και χαρακτήριζε το μνημόνιο "αναγκαίο κακό".

  "Στην ιδιαίτερα φιλική συνάντησή μας με τον π. Πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή κανείς από τους παρευρισκόμενους δεν άκουσε τον π. Πρωθυπουργό να χαρακτηρίζει το Μνημόνιο "αναγκαίο κακό" ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ, Β. Κορκίδης.

 5. fwteinh avatar
  fwteinh 06/11/2010 03:23:47

  το παραπανω αρθρο από http://www.enet.gr/?i=arthra-sthles.el.home&id=220778.
  αυτοι οι προβοκατορες ειναι ηλιθιοι και βαριουνται να σκεφτουν και μια ρεαλιστικη ιστορια, να απολυθουν αμεσως!

 6. Nίκος Θ. avatar
  Nίκος Θ. 06/11/2010 07:17:09

  Ο κ. Κ. Καραμανλής πρέπει να μιλήσει και να πεί αυτά πού θεωρεί σκόπιμο να ειπωθούν. Αν είπε ή δεν είπε είναι ανευ σημασίας. Είναι αναγκαίο να καταλάβει ο πρώην Πρωθυπουργός οτι είτε σιωπά για πάντα και, δεν προκαλεί, ή λέει ο,τι θέλει να πεί για ξένες δυνάμεις και άλλους πολλούς. Η Νέα Δημοκρατία έχει ένα αρχηγό που ΕΞΕΛΕΞΕ Ο ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ και όχι οι πριγκηπικοί προύχοντες,που προκαλεί τρόμο στο σάπιο σύστημα, γιαυτό πολεμάται από όλους και από κάθε γωνιά ανελέητα και τις περισσότερες φορές με ανήθικα μέσα. Επιτέλους έχομε στην αρχηγία του κόμματος ένα γενναίο που είναι σε θέση και έχει αποφασίσει να καθαρίσει την κόπρο του αυγείου στη Νέα Δημοκρατία. Αυτό ανησυχεί τους σε ύπνο ευρισκόμενους βουλευτές του κόμματός οι οποίοι είναι σε πανικό και "απεργούντες", αν είναι δυνατόν, κάτω από της παρούσες συνθήκες αποσυναρμολόγησης της κοινωνίας μας. Αντώνη Σαμαρά, μήν καθυστερείς. Καθάρισε άμεσα αυτό το αρρωστημένο "εσωτερικό κατεστημένο". Ισως η πιθανή προκήρυξη εκλογών να είναι λυτρωτική με τη ΛΙΣΤΑ.

 7. ANTIrisias avatar
  ANTIrisias 06/11/2010 07:45:32

  Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένα χαλκευμένο δημοσίευμα (πανομοιότυπο στις δύο εφημερίδες του ΔΟΛ-ΠΑΣΟΚ) δημιουργεί πρόβλημα στη ΝΔ.
  Η στάση και πορεία του ΚΚ είναι γνωστή στους Έλληνες και δεν αμαυρώνεται με "ΣΤΗΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ".

 8. azxc avatar
  azxc 06/11/2010 08:28:48

  ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ: Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΝΔΚΡΑΤΕΣ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ

 9. azxc avatar
  azxc 06/11/2010 08:39:02

  Νωρίτερα αναφέρθηκε ότι ο ΚΚ δήλωσε: εγώ δεν ξεπούλησα την πατρίδα μου..
  αυτή τη δήλωση πρέπει να αναδείξετε, όπως και τις κρυφές συμφωνίες στο Αιγαίο, ενόψει εθνικών εκλογών. Αποσιώπηση τέτοιων συμφωνιών δεν νοείται ακι δεν συγχωρείται...

  • Γιώργος avatar
   Γιώργος @ azxc 06/11/2010 09:42:40

   Αυτό το σχόλιο "εγώ δεν ξεπούλησα την πατρίδα μου" το ανέφερε ο Σαραντάκος του ΜΕΓΚΑ. Και αυτός που το ξέρει; Ήταν μπροστά ;
   Πιστεύω πως και αυτή η δήλωση είναι παραμύθι, δημιουργήμα του ΜΕΓΚΑ, για να ακυρώσει την "πατάτα" του ΓΚΑΠ περί "αντιπατριωτισμού" όσων δεν συμφωνούν με το Μνημόνιο.
   Δηλαδή θέλουν να εξισώσουν την βαριά κατηγορία του ΓΑΠ με μία αντίστοιχη υποτιθέμενη κατηγορία του Καραμανλή περί αντιπατριωτισμού.

 10. Δον Κιχώτης avatar
  Δον Κιχώτης 06/11/2010 09:05:32

  Η προβοκάτσια κι η παραπληροφόρηση στη χειρότερή της μορφή...
  Ο ΚΚ έκανε διάφορα άσχημα αλλά και πολλά καλά(αγωγούς,Κίνα,όχι σε ΝΑΤΟ-σχέδιο Ανάν κλπ).Γιαυτό οι νεοταξίτες τον προγράψανε ,τον πολεμήσαν και συνεχίζουν ακόμη να τον πολεμούν.Χωρίς να είμαι Καραμανλικός πιστεύω ότι κάποια μέρα θα δικαιωθεί.

  Τα παπαγαλάκια του ΔΟΛ κλπ κάνουν αισχρή μορφή προπαγάνδας.Ελπίζω -κι απ'ό,τι ακούω στον κύκλο μου αληθεύει- ότι ο ελληνικός λαός δεν τα χάφτει πια τόσο χοντρά τα παραμύθια του ΔΟΛ.
  Όπως είπε κι ο Σαμαράς :"Ξεκολλάτε!!!"

  Εξαιρετική η ανάλυση του Factorx!Ολη η Ευρώπη περιμένει από εμάς ένα ηχηρό ΟΧΙ στο μνημόνιο και τα μύρια εξευτελιστικά που φέρνει μαζί του.Σίγουρα δε,υπήρχε και καλύτερη συμφωνία -ακόμη και εντός μνημονίου.Οι μαθητευόμενοι μάγοι ,όμως στη βιασύνη τους να εξυπηρετήσουν τα αφεντικά τους (τους νεοταξίτες) πήραν την πρώτη version που τους πάσαραν!!!

 11. rs avatar
  rs 06/11/2010 10:31:40

  Εμείς βαρεθήκαμε ότι αντιπροσωπεύει ο Καραμανλής!

 12. προδικος avatar
  προδικος 06/11/2010 10:37:06

  η καλπη θα πει την αληθεια..και τα μαντατα οπως φαινεται ειναι κακα ...
  για την νεα ταξη παραγματων...πολυ κακα..!!!

 13. TASSOS avatar
  TASSOS 06/11/2010 11:24:32

  rs, για πες μας τι αντιπροσωπεύει ο ΚΚ που τόσο βαρέθηκες?

 14. ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ avatar
  ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ 15/11/2010 15:08:28

  Αφήστε τον Καραμανλή στην... ησυχία του. Θα μιλήσει όταν καταλάβει τι έχει συμβεί....

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.