Βίοι Παράλληλοι
04/05/2014 20:49
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Βίοι Παράλληλοι

Ο πανεπιστημιακός καθηγητής κ. Χριστόπουλος έχυσε πολύ ιδρώτα για να στηθεί στα πόδια του και να προκόψει ο . . . Τουρκικός σύλλογος επιστημόνων στην Θράκη...

Ο πανεπιστημιακός καθηγητής κ. Χριστόπουλος, ο εξ Ελληνικού ΑΕΙ αμειβόμενος «δάσκαλος», έχυσε πολύ ιδρώτα για να στηθεί στα πόδια του και να προκόψει ο . . . Τουρκικός σύλλογος επιστημόνων στην Θράκη. Του βγήκε η μέση στο πήγαιν-έλα στην Ε.Ε., χάλασε ένα σωρό χρήμα (ελληνικής προελεύσεως ΠΑΝΤΑ) στα εισιτήρια & τα έξοδα προκειμένου να εκπροσωπείται ο σύλλογος αυτός (ο τουρκικός ΠΑΝΤΑ) και εις τους μηχανισμούς των Βρυξελλών. Ανιδιοτελώς προφανώς.

Η Σαμπιχά Σουλεϊμάν με δεύτερο, απογευματινό μεροκάματο, συνέχισε στην νυχτερινή 1η Γυμνασίου . . . στα 31 της. Σε ΚΑΤ΄ΕΞΑΙΡΕΣΗ φτιαγμένο ελληνικό σχολείο στο Δροσερό, που ιδρύθηκε με τον δικό της αγώνα και ενώ την πολεμούσαν λυσσαλέα τα τούρκικα κολλητάρια του αδερφοποιτού τους Χριστόπουλου, έδινε μάχη για το Δικαίωμα του ανθρώπου (αυτά που υποτίθεται υποστηρίζει ο αντιπρόεδρος Χριστόπουλος) στην γλώσσα του, στην γλώσσα της που δεν είχε μη τουρκικό σχολείο μέσα στην πατρίδα της για να την μάθει. Ή Τουρκάλα ή έξω από δώ !!!... Βρωμορωμιά ή μάλλον ΒΡΩΜΟΡΟΜ(Ι)Α.

Καλούμαι τώρα με την ΨΗΦΟ ΜΟΥ να επικυρώσω, να επιβεβαιώσω το πάτσι, την ρεβάνς του χαμένου αγώνα στην Θράκη με την κλοτσιά απ΄το ψηφοδέλτιο. Εγώ όμως ... δικέ μου λυπάμαι δεν θα μπορεέσωωωωω ...... (Έτσι δεν τόλεγε η τραγουδίστρια στο υπόγειο κέντρο που συνεργάστηκε ως μεταφραστής ο Γ. Κωνσταντίνου όταν είχε έρθει ο στόλος ;)

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Naruto avatar
    Naruto 05/05/2014 14:18:15

    Αισχροί προδότες δωσίλογοι με τήν μάσκα του αριστερισμού ολοι στό κόμμα επίσημη αντιπροσωπεία των εχθρών της Ελλαδας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.