#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
27/02/2011 15:51
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αυτοδημιούργητος «φιλέλληνας»Αναδημοσιεύουμε ένα προφητικό, στην κυριολεξία, άρθρο του ..."Προφήτη" που αναρτήσαμε στις  26/01/2010

…σε μαύρο και στενό καιρό

θεός να τα φυλάει

τα ελληνόπουλα

Κ.Χ. Μύρης

Ο «αυτοδημιούργητος» αποτελεί κοινωνικό τίτλο τιμής. Σπάνια συνοδεύει «γόνους». Και σίγουρα δεν θα τον επέλεγες για να χαρακτηρίσεις το Γιώργο Παπανδρέου.

Οι αφελείς γέλασαν ακούγοντας την πολιτική διαθήκη του Ανδρέα : «στα παιδιά μου αφήνω το όνομα μου».

 

Δεν μπορούσαν να αντιληφθούν ότι κληροδοτώντας τους την νομή του ενός από τα δύο κόμματα εξουσίας ουσιαστικά τούς άφηνε τη μισή Ελλάδα!

Ιστορικά βέβαια υπήρξε γνωστό ότι ο Ανδρέας θεωρούσε τον πρωτότοκό του εξαρτημένο από τη μητέρα του. Όμως επέτρεπε την εξωθεσμική πολιτική λειτουργία της Μάργκαρετ.

Ήταν κοινό μυστικό, που αποκαλύφθηκε ανοιχτά κατά την δικαστική διαμάχη της Οικογένειας Παπανδρέου με το περιοδικό NEMECIS την περίοδο 2001-2004, ότι η Μάργκαρετ καθοδηγούσε διαχρονικά μια καθαρά αμερικανικού τύπου «καμπάνια» για πολιτική ανέλιξη του Γιώργου και για εδραίωση της Οικογένειας σαν κανονική δυναστεία.

Η πρακτική συνίσταται στην πολιτική λειτουργία με γνώμονα το lobbying, όπως ασκείται η Πολιτική στις ΗΠΑ, μια χώρα-συνονθύλευμα και όχι έθνος-κράτος.

Κάθε πολιτική ενέργεια αποσκοπεί μόνο στο να αποκτηθούν επαφές που θα βοηθήσουν μελλοντικά και στο να αποφέρει αποκλειστικά προσωπικό πολιτικό όφελος, χωρίς να λαμβάνει πρωτίστως υπόψη το συλλογικό-εθνικό συμφέρον, όπως είναι η πολιτική παράδοση στην Ευρώπη των εθνικών κρατών.

Γιατί κανένα από τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια δεν έχει θέσει μέχρι σήμερα το απλό ερώτημα «τι κέρδισε πραγματικά η Ελλάδα από τις πολιτικές του Γιώργου Παπανδρέου;»

 

Επειδή η απάντηση είναι ΤΙΠΟΤΑ.

Με αποκορύφωμα τη θητεία του στο ΥΠΕΞ, όπου αποδόμησε πλήρως την εξωτερική πολιτική του ίδιου του Ανδρέα. Όταν ο Πάγκαλος έφθασε να πει πως «η επίσημη γλώσσα στους διαδρόμους του Υπουργείου είναι η Αγγλική».

 

Κάθε ενέργεια του αποσκοπούσε στο να φανεί αρεστός στον αμερικανικό παράγοντα και σε άλλα διεθνή κέντρα ισχύος.

Όταν οι ΗΠΑ επιθυμούν να ευνοήσουν την Τουρκία, άσχετα του αν αυτό θα αποβεί σε βάρος της Ελλάδας, ανοίγει με τα περιβόητα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ)  το δρόμο για την μετέπειτα επίσημη διεκδίκηση του Αιγαίου από τους Τούρκους – που φυσικά τον λατρεύουν : “Our Yorgo”.

 

Όταν οι Αμερικανοί και Βρετανοί θέλουν να «κλείσουν» το Κυπριακό με όρους που τους εξυπηρετούν γίνεται κήρυκας και υποστηρικτής του κατάπτυστου Σχεδίου Ανάν.

Παρά όμως τον διεθνή προσανατολισμό του είναι δέσμιος του «ιθαγενούς» πολιτικού σκηνικού. Εξαρτάται από την εκλογική ευμένεια των ιθαγενών. Και, παρά τον πρόσφατο εκλογικό θρίαμβό του, έχει πληγωθεί από αυτούς.

Είναι γνωστοί οι χαρακτηρισμοί που τον ακολουθούσαν μέχρι πριν ένα χρόνο, πριν οι νταβατζήδες αποφασίσουν να «παίξουν το χαρτί του».

Η κληρονομημένη οικογενειακή επιχείρηση, το ΠΑΣΟΚ, εκτός από το ότι του είναι terra incognita, στο μεγάλο τμήμα του είναι ιστορικά, ιδεολογικά και συμφεροντολογικά αντίθετο σε αυτά που πρεσβεύει : τον νεοφιλελευθερισμό ως παγκόσμια επιταγή και την παγκοσμιοποίηση ως δεδομένο προς υποταγή.

Έτσι, αυτός θέλει ένα δικό του μεταλλαγμένο προσωποπαγές κόμμα. Με ένα στρώμα κομματικών γραφειοκρατών αποϊδεολογικοποιημένο και έτοιμο για όλα, να τον ακολουθεί τυφλά, δίχως πολιτικές θέσεις, για λόγους υπαρξιακούς.

Γι’ αυτό όμως πρέπει να αλλάξει αυτήν την κοινωνία κι αυτό το κόμμα.

Επιδιώκει, με μια σειρά μέτρα, γάμοι ομοφυλοφίλων, χασίς στη γλάστρα, αποποινικοποίηση του προσηλυτισμού (αίτημα των αιρέσεων που προωθούν οι ΗΠΑ, σαϊεντολόγοι) κλπ πρώτα τη διάλυση της ιθαγενούς κοινωνίας.

Και αμέσως μετά, με το «μεταναστευτικό» νομοσχέδιο, την αντικατάστασή της από ένα «πολυπολιτισμικό» σκουπιδαριό μη αφομοιώσιμων αλλοδαπών, στο οποίο μόνη συνεκτική ουσία θα είναι η πίστη στον «άρχοντα» που τους νομιμοποίησε, εξασφαλίζοντας στην Οικογένεια Παπανδρέου αιώνια εξουσία.

Τότε θα μπορεί να αφήσει π.χ. την κόρη του ή τον αδελφό του να «πρωθυπουργεύει» και ο ίδιος να στοχεύσει στην Προεδρία του ΟΗΕ ή του ΝΑΤΟ, εξαργυρώνοντας από τους ισχυρούς τις εξυπηρετήσεις που έκανε.

Το ρουσφέτι και το «δώσε μου να σού δώσω» δεν είναι αποκλειστικά εγχώρια κόλπα, όπως ενοχικά πιστεύουμε. Απλά στην Αμερική τα έχουν κάνει επιστήμη.

Ο Γιώργος παίζει απόλυτα προσωπικό παιγνίδι.  Ένας ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο της διεθνούς πολιτικής. Που αδημονεί να απολαύσει μια αυριανή διεθνή καριέρα.

«Μακριά από stelehi (sic) του κόμματος», συμβούλευε η μαμά στην επιστολή που αναφέρθηκε παραπάνω.

 

Μόνοι φίλοι του και ΜΚΟ

Αρκετοί σχολιαστές τελευταία, διαπιστώνοντας την επιθετική εμμονή του στην εθνική αλλοίωση της Ελλάδας τον χαρακτηρίζουν «ιδεοληπτικό».

Διαφωνώ.

Παλιά είχε δηλώσει ότι αγαπάει την Ελλάδα «σαν Έλληνας».

Κερδίζει, λοιπόν, με το σπαθί του, τον τίτλο «αυτοδημιούργητος».

Αυτοδημιούργητος «φιλέλληνας».

Προφήτης

 

ΥΓ. Τεράστια η ιστορική ευθύνη που πέφτει αυτή τη χρονική στιγμή στον Αντώνη Σαμαρά. Ίσως θα πρέπει να παρατήσει τα πάντα και να βγει ο ίδιος στους δρόμους.

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Κώστας Ροδινός avatar
  Κώστας Ροδινός 27/02/2011 15:53:46

  Το υστερόγραφο είναι η λύση.

  • juliet avatar
   juliet @ Κώστας Ροδινός 27/02/2011 15:59:26

   σωστός!!!!!

   • kiki avatar
    kiki @ juliet 27/02/2011 17:58:48

    @ juliet ,
    Με αυτο το κομματι θα μπορουσα να ειχα κεντησει , αλλα ασε αλλους να δρασουν.
    το υστερογραφο ειναι η λυση , ναι.
    Ελπιζουμε.

  • man8os avatar
   man8os @ Κώστας Ροδινός 27/02/2011 18:09:13

   ++++10000

  • Orestios avatar
   Orestios @ Κώστας Ροδινός 27/02/2011 20:13:22

   +1000000000 Κώστα

  • popolaros avatar
   popolaros @ Κώστας Ροδινός 27/02/2011 21:49:47

   +1000
   ...και από τότε πέρασε ένας χρόνος.

 2. ΠΙΠΙΝΑ avatar
  ΠΙΠΙΝΑ 27/02/2011 15:57:44

  Η ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΦΡΑΣΗ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΙΝ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ.

 3. Ελενα Κανελοπούλου avatar
  Ελενα Κανελοπούλου 27/02/2011 16:04:24

  Συμφωνώ απόλυτα με την προτεινόμενη λύση

 4. Γιάννης Σ. avatar
  Γιάννης Σ. 27/02/2011 16:05:20

  Τη συνέντευξη Τσουκάτου την είδατε;

  http://imgur.com/a/JxVM8

  Άρχισαν τα όργανα.

 5. aris. A avatar
  aris. A 27/02/2011 16:37:23

  Δεν θυμάμαι πρωθυπουργό μετά την μεταπολίτευση που να επαναλαμβάνει τόσο συχνά την λέξη πατρίδα στις ομιλίες του.

  Γιατί άραγε ;;

  • thanasis avatar
   thanasis @ aris. A 27/02/2011 16:51:30

   λεμε για την ελλαδα για να φανη το πουλημα πιο πειστικο
   και για να αποκοιμησουμε τους χαχολους αλλα οι
   πατριωτες επαγρυπνουμε και ετοιμαζομαστε να φυλαξουμε
   καινουργιες θερμοπυλες εστω και αν υπαρχουν παντοτε οι
   εφιαλτες

  • popolaros avatar
   popolaros @ aris. A 27/02/2011 21:50:29

   ..μπας και την πιστέψει.

 6. Aggelos avatar
  Aggelos 27/02/2011 16:51:43

  "Δεν θυμάμαι πρωθυπουργό μετά την μεταπολίτευση που να επαναλαμβάνει τόσο συχνά την λέξη πατρίδα στις ομιλίες του.

  Γιατί άραγε ;;
  "

  γιατι την προδιδει περισσοτερο απο όλους..

 7. giannis avatar
  giannis 27/02/2011 17:10:46

  Οιδίπους τύραννος

 8. Κούκλος avatar
  Κούκλος 27/02/2011 17:34:29

  Ο Σαμαράς για να βγει στους δρόμους, ο ίδιος, πρέπει να έχει να πεί κάτι διαφορετικό. Εχει;;;;;

 9. βροντόσαυρος avatar
  βροντόσαυρος 27/02/2011 17:36:24

  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ:

  Ο Ισημερινός, το Εκουαδόρ, βρέθηκε κι αυτός ένα βήμα πριν από τη χρεωκοπία, λόγω υπερδανεισμού, λόγω υπερπλουτισμού των ολίγων, λόγω καταλήστευσης της χώρας από τις εκεί Ζήμενς και, κυριώτατα, λόγω της συνταγής του ΔΝΤ προς θεραπείαν όλων αυτών -συνταγή θανάτου αλά Αρτζεντίνα...

  Πριν από τρία χρόνια ο Πρόεδρος της χώρας κ. Ραφαέλ Κορέα, σοσιαλιστής, αλλά σοσιαλιστής κι όχι ανδρείκελο, συνέστησε μιαν Επιτροπή Ελέγχου του Χρέους της χώρας του με εθνική και διεθνική σύνθεση.

  Οπως λοιπόν έγραψε η εκλεκτή συνάδελφος κυρία Βασιλική Σιούτη (Κυριακάτικη, 20.ΙΙ.2011) «μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της επιτροπής η κυβέρνηση του κ. Κορέα ανακοίνωσε ότι βάσει των ευρημάτων ήταν υποχρεωμένη να προβεί στην παύση πληρωμών του δημοσίου χρέους.

  Αιτιολόγησε την απόφαση αυτή υποστηρίζοντας ότι το χρέος δεν ήταν νόμιμο, αλλά προϊόν διαφθοράς»
  (σ.σ. οι αγορές λύσσαξαν, οι απειλές οργίασαν, αλλά ο Κορέα έμεινε ατάραχος κι ακίνητος σαν βουνό).

  «Λίγο καιρό μετά», συνεχίζει η κυρία Σιούτη, «η κυβέρνηση του Ισημερινού απευθύνθηκε στους πιστωτές της με την πρόταση να αγοράσουν όλα τα ομόλογα του χρέους με έκπτωση 65% την οποίαν δέχθηκε το 91% των κατόχων ομολόγων» - δηλαδή όλοι αυτοί που απειλούσαν με θεούς και δαίμονες τον Ισημερινό και τους «κοπρίτες του», τον λαό του, δέχθηκαν ένα «κούρεμα του χρέους» κατά 65%...

  Σήμερα ο Ισημερινός έχει ανακάμψει και τρέχει με ανάπτυξη 4% και τον Πρόεδρό του ισόθεον.

  Αλλά είπαμε, ο Κορέα είναι αριστερός, ουμανιστής, σοσιαλιστής κι όχι ποκοπίκο.

  Βεβαίως, θα πουν κάποιοι, οι διαφορές μας με τον Ισημερινό είναι σημαντικές, εμείς ανήκουμε στη ζώνη του Ευρώ και σε μια διακρατική Ενωση, την Ευρωπαϊκή.
  Οτι επίσης είμαστε εκτεθειμένοι σε απειλές γειτόνων, γειτόνων που μπορεί να χρησιμοποιηθούν εναντίον μας.

  Και ο Ισημερινός απειλήθηκε ομοίως, μέσω Κολομβίας, από τις ΗΠΑ αλλά η πάνδημη αντίδραση του λαού του, σε συνδυασμό με την ενδυνάμωση των διεθνών συμμαχιών της χώρας, εξαέρωσαν την απειλή.

  Αν υπάρχει μια διαφορά ανάμεσα στο Εκουαδόρ και την Ελλάδα είναι αυτή της πολιτικής βούλησης. Και μόνον! Είπαμε, στον Ισημερινό ο Πρόεδρος είναι σοσιαλιστής και πατριώτης, ο Πρόεδρος κινήθηκε, ο λαός βγήκε μπροστά, ο λαός απειλήθηκε, πάνδημος δεν πτοήθηκε - τα στύλωσε έπαψε να πληρώνει τα χρέη αυτών που τον λήστεψαν, έπεσαν οι τοκογλύφοι στα πόδια του, πήραν ένα 35% και πήγαν στον αγύριστο.

  Σήμερα ο Ισημερινός προκόβει και η Ελλάδα χρεωκοπεί...

 10. O
  O' Diav-itis 27/02/2011 17:41:32

  1. Καμία χώρα δεν θα βγει από το ευρώ (βλ. 2).
  2. Ευρώ και δολλάριο θα "γίνει αναγκαίο" να ενωθούν. Πρόφαση: για να αντιμετωπίσουν το γιεν.
  3. Μέχρι το τέλος Μαρτίου, θα πληθύνουν οι απόψεις/προβλέψεις ότι θα γυρίσουμε στη δραχμή.
  4. Εφιαλτικό σενάριο για καταθέτες (όλους μας δηλαδή), ειδικά όταν (θα μας περάσουν ότι) η υπόθεση δεν είναι στα χέρια μας.
  5. Η κοινωνία με ανακούφιση θα γνωρίσει ότι γλύτωσε το εφιαλτικό σενάριο και με ανακούφιση θα δεχτεί την κατά 35% μείωση των αποδοχών του.
  6. Μέρος της ανακούφισης θα καλυφθεί από τις εκλογές όπου ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ (αν μπορέσει να τραβήξει κόσμο)-(???) θα κάνουν κυβέρνηση. Όλοι ελπίζουν σε μια νέα προσπάθεια...
  7. Ελπίδα μας πια θα είναι να ενταχθούμε στις νέες περιοχές παραγωγής φτηνού πλούτου.
  8. Δηλαδή να γυρίσουμε στο '60.
  9. Προορισμός των προϊόντων μας οι Βορειοαφρικανικές χώρες.
  10. Μη φοβάστε για τις ικανότητες του Γιώργου, η Ελλάδα είναι αρκετά σημαντική για κάποιους για να την αφήσουν να έχει το αυτοδιοίκητο.

  • neotera avatar
   neotera @ O' Diav-itis 27/02/2011 19:52:38

   Στα μεγαλα πρότζεκτς πάντα χάνεται ο έλεγχος. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα κερδίσουμε την ανεξαρτησία μας, ούτε καν το "αυτοδιοίκητο"... Αλλά ότι ο αγώνας δεν τελειώνει εδώ όπως υποστηρίζουν οι κατοχικοί.

  • popolaros avatar
   popolaros @ O' Diav-itis 27/02/2011 21:54:19

   Όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια...ο θεός γελάει.

 11. Γιώργος- Θησείο avatar
  Γιώργος- Θησείο 27/02/2011 17:59:24

  Καλά βρε Προφήτη, χρειάστηκες 150 αράδες για να τα πεις όλα αυτά, ενώ μπορούσες να συνοψίσεις με μια φράση?!!! Ο άνθρωπος και η μήτηρ του (που, παρεπιμπτόντως, στη φωτό θυμίζει κάτι από την μάγισσα Μοργκάνα του βασιλιά Αρθούρου) έχουν βαλθεί να επιβάλλουν ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ στην πατρίδα μας. Πάντοτε το επεδίωκε αυτό, τώρα όμως που ως πρωθυπουργός του λύθηκαν τελείως τα χέρια, δεν κάνει τίποτε, που να μην συμβάλλει προς την κατεύθυνση αυτή. Όπως θα έλεγε και ο ίδιος ... that's all.

 12. περίεργος avatar
  περίεργος 27/02/2011 18:00:32

  ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΟΡΤΩΘΕΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ

  • ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ avatar
   ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ @ περίεργος 27/02/2011 18:14:48

   Περίεργε ,μπροστά στον ΓΑΠ ο Καραμανλής φαίνεται τουλάχιστον ήρωας.
   Κι αυτό γιατί αν αληθεύουν τα σενάρια που θέλουν τον ΓΑΠ να προσεγγίζει το ΔΝΤ πριν γίνει πρωθυπουργός ,τότε φανερώνεται ότι τελικά ο Καραμανλής δεν πάλευε με το πασοκ αλλά με τις ΗΠΑ.

 13. arslonga avatar
  arslonga 27/02/2011 18:01:23

  Το κείμενο αυτό του Προφήτη, πραγματικός προβολέας, φωτίζει συνολικά την λαίλαπα που επέπεσε στην Ελλάδα με τον Γιωργάκη. Μαζί με μια ψυχογραφία των στρωμάτων εκείνων που εκφράστηκαν πολιτικά, κοινωνικά και οικονομικά στο Πασοκ από το 1981, που έγραψε πάλι ο Προφήτης ως σχόλιο σε παλιά ανάρτηση που δυστυχώς δεν μπορώ να βρώ τώρα, είναι από τις πιό πυκνές και θεμελιωμένες "διερευνήσεις" του φαινομένου που έφτασε να απειλεί πλέον την ίδια την υπόσταση της Ελλάδας.

  Πολύ νωρίς είχε τεθεί θέμα επιλογής μεταξύ των απογόνων για την εδραίωση της δυναστείας Παπανδρέου. Ενώ αποκλείσθηκε ο νικολάκης ως πολύ καλλιτεχνικός, υπήρξε όντως θέμα μεταξύ γιωργάκη και αντρίκου ως ο καταλληλότερος, γιατί ο γιωργάκης δεν έδεινε σημάδια σθένους. Στην πορεία όμως ο αντρίκος είπε να ζήσει τη ζωή του και ο γιωργάκης πήρε το
  χρίσμα, ενώ τα κενά θα καλύπτονταν με τη βοήθεια των τεχνικών διαμόρφωσης της κοινής γνώμης.

  Γνωρίζοντας τις αδυναμίες όλων, ο πονηρός πατέρας τους δεν έκανε επιλογή, αφήνοντας την ίδια τη ζωή να αποφασίσει, εξ ου και η κληρονομιά με το όνομα αδιακρίτως και χωρίς προσδιορισμό. Υπήρχε και ο αστάθμητος παράγοντας κόμμα-κοινωνία. Ας τα έβγαζαν πέρα μόνοι τους.

  Αυτή είναικαι η χαμένη ευκαιρεία της ελληνικής κοινωνίας. Δεν είδε, δεν κατάλαβε, αποφάσισαν άλλοι γι΄αυτήν.

 14. ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ avatar
  ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ 27/02/2011 18:27:11

  Ποια μητερα δεν θελει το καλυτερο για το παιδι της;Νομιζω οτι εδω εχουμε να κανουμε με ανθρωπινη αδυναμια.Δηλαδη η γυναικα ενος στρατηγου δεν θελει και τον υιο να τον καμαρωσει καποτε στρατηγο;

 15. Misha avatar
  Misha 27/02/2011 18:46:49

  Ακριβώς Κώστα!

 16. Tem avatar
  Tem 27/02/2011 18:50:12

  ναι αλλά όταν το παιδί είναι άχρηστο , η μητέρα είναι αυτή που το γνωρίζει καλύτερα.

  • juliet avatar
   juliet @ Tem 27/02/2011 19:27:16

   την ιστορία με το ασχημόπαπο δε τη ξέρετε;όταν ήτανε μικρό έκλαιγε που δε το παίζανε γιατί ήτανε άσχημο μα η μανα του του έλεγε όταν θα μεγαλώσεις θα γίνεις κύκνος και πετάς.
   Τώρα δε ξέρω τη παραλληλισμούς θα κάνετε ........κακίες.

   • Makedonas Thessalonikios avatar
    Makedonas Thessalonikios @ juliet 28/02/2011 02:02:24

    Juliet
    Apofasise epitelous!
    Theleis na kentas i na plekeis;
    An pali theleis na asxolitheis me ti mageiriki, kalo tha itan na symwouleuteis ti Foteini.
    Autous tous parallilismous kano ego !

 17. Misha avatar
  Misha 27/02/2011 18:59:54

  O δικός μας Ραφαήλ Κορήα πού είναι αλήθεια ;

  • ψυχραιμια avatar
   ψυχραιμια @ Misha 27/02/2011 19:26:05

   Ο Αλαβανος δεν σου αρεσει;Τα ιδια λεει.

   • neotera avatar
    neotera @ ψυχραιμια 27/02/2011 20:30:35

    O Αλαβάνος και σύμπασα η αγγλόφιλη "αριστερά", όπως και ο Καρατζαφύρερ συμμετεχουν στο πρότζεκτ του γιωργάκη, δίνουν πάσες ο ένας στον άλλον. Είδες το θέατρο στη Βολή με τη δήθεν κοντρα ανάμεσα στον Τσίπρα και τον γιωργάκη περί του ποιός απ' τους δυό τους είναι πραγματικός "προοδευτικός"? Το ίδιο αυτό παιχνίδι παίζεται ανάμεσα στους χώρους που είναι συγκοινωνούντα δοχεια από τα 80΄ς.
    Και το κράξιμο του Πάγκαλου ήταν καραστημένο μέσω Γαβρα. Θα ανεβάσει το βίντεο ο Φάκτωρας και θα δείτε

    • stroumfaki avatar
     stroumfaki @ neotera 27/02/2011 23:29:33

     Πάντως φαντάσου τώρα neotera να είμασταν μπροστά σε πλήθος και εσύ να σηκωνόσουν να μου έκανες μια ερώτηση προσωπική και εγώ με τη σειρά μου να άνοιγα ένα τετράδιο και διαβάζοντας απο μέσα να σου έδεινα την απάντηση.

     και κάτι άσχετο....
     Αύριο είναι πάλι προσκεκλημένοι, κάποιος απο τη κυβέρνηση και κάποιοι εκπρόσωποι εξωκοινοβουλευτικών κομμάτων ..... ('Αστα να πάνε...)

  • ΛίγκαΤουΒορρά avatar
   ΛίγκαΤουΒορρά @ Misha 28/02/2011 00:05:02

   Εγώ προτιμώ έναν Καπιτάν Νασκιμέντο... Ούτε πνευματικούς, ούτε εξυπνάκηδες, ντεμέκ αριστερούς. Δε τα πάω καλά με τα μονοπώλια...

 18. Tem avatar
  Tem 27/02/2011 19:03:24

  και κάτι ακόμα. Η λέξη Φιλέλληνας έστω και εντός εισαγωγικών δεν του αξίζει.........

  • juliet avatar
   juliet @ Tem 27/02/2011 19:34:51

   να σου εξηγήσω τι σημαίνει Φιλέλληνας και να μου πεις αν ανταποκρίνεται στην έννοια.Φιλέλληνας είναι αυτός που νιώθει σαν Ελληνας και πονά οταν επιβάλλει μέτρα που ματώνουν,άρα είναι Φιλέλληνας!!!!

  • Προφήτης avatar
   Προφήτης @ Tem 27/02/2011 21:17:08

   Ο πρωτότυπος τίτλος του κειμένου είναι "Αυτοδημιούργητος ανθέλληνας".

   Γιατί αυτό μόνο κατάφερε να γίνει μόνος του ο ΓΑΠ, ένας εχθρός της χώρας που κληρονομικά πήρε την διακυβέρνηση - και όχι "της πατρίδας του", πατρίδα του νοιώθει τις ΗΠΑ.

   Τον τροποποίησα όταν αναρτήθηκε για να μην στείλουν τον Φάκτορα στα δικαστήρια."Τσακωνόμαστε" γι' αυτό αλλά δεν μπορεί να παραβλεφθεί ότι αυτός (ο Φ.) είναι υπόλογος για ό,τι δημοσιεύεται εδώ.

   • ΒΙΣ avatar
    ΒΙΣ @ Προφήτης 27/02/2011 22:27:58

    Το πρόβλημα με τον ΓΑΠ είναι ότι ΔΕΝ είναι ανθέλληνας. Ο ανθέλληνας είναι ανθέλληνας, μισεί τη χώρα αυτή και το λαό της, όπως ο αντιτούρκος μισεί την Τουρκία και τους Τούρκους, κλπ. Ή τουλάχιστον δεν τους αγαπά.
    Ο ΓΑΠ δεν είναι ανθέλληνας. Πιστεύει ότι αγαπά την Ελλάδα, αλλά η Ελλάδα αυτή δεν υπάρχει. Η Ελλάδα του ΓΑΠ είναι ένας χώρος όπου θα συνωστίζονται Πακιστανοί, Μπαγκλαντεσιανοί, Μαροκινοί, Νιγηριανοί, τουρμπάνια και κελεμπίες, μαζί και ό,τι έχει εναπομείνει από Έλληνες, ένα παρδαλό συνοθύλευμα, πασπαλισμένο με εξωτικά αρώματα (και μυρωδιές από άπλυτες μασχάλες στα τρόλεϋ, ενίοτε), με gay parades, με σούσι, με πράσινες αναπτύξεις, με γκουρού από Θιβέτ (κατοίκων Καλιφόρνιας) που θα κάνουν σεμινάρια "αυτογνωσίας" σε ψαγμένους πλούσιους των Northern Suburbs, όλα αυτά μαζί. Δηλαδή, μία Ελλάδα που θα συνδυάζει τον Αμπντούλ με τον Δαλάι Λάμα, τον Βαλλιανάτο, την Μπιρμπίλη και τον Πώλ Τζερούλανος. Και στο βάθος μια πράσινη ταράτσα και ένα ποδήλατο να τρέχει σε ειδυλλιακό ποδηλατόδρομο κάτω από μία αλλέα. Αυτή είναι η Ελλάδα του ΓΑΠ, αυτή την Ελλάδα αγαπάει.

    • Προφήτης avatar
     Προφήτης @ ΒΙΣ 28/02/2011 00:48:23

     Μόνο που αυτό ΔΕΝ είναι Ελλάδα.

 19. of8almos avatar
  of8almos 27/02/2011 19:12:11

  Οχι θα επρεπε να συναινέσει για την διαλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας, να δώσει το Αιγαίο στους Τούρκους, να μην σκεφτεί για το μέλλον του Πατριαρχίου στα Ελληνικά χέρια, να μην υπογράψει τον αγωγό, να μην πάρει και τα 4δις ενοίκιο του πειραιά απο τους Κινεζους, να τα λέει σε αναφορές απευθείας και όχι να τον παρακολουθουν για να μαθουν τι θέλει να κάνει με την χώρα του, γιατί ο Ελληνας κορπίτης είναι όχλος που του σερβίρουν 3 οικογένειες ότι θέλουν και αυτός το καταπίνει.
  Καλά μας κάνουν τέτοια μοιαλά που κουβαλάμε...

 20. victoria avatar
  victoria 27/02/2011 19:21:10

  Τα πρωτότυπα μας τα πήραν βρε κούκλε!
  Δημοκρατία, ισότητα και ισονομία, όχι στις υποθήκες του μνημονίου, κάτι τέτοια λέει...!
  Αν έχεις κάτι να προτείνεις πάντως...

  • Κούκλος avatar
   Κούκλος @ victoria 27/02/2011 23:09:50

   Εχω να προτείνω να βγεί και να μας πει τι θα γίνει με το μνημόνιο θα τμήση την υπογραφή;;; του Γιωργάκη;; τι θα γίνει με το χρέος που δεν είναι χρέος είναι προϊόν κλοπής;; θα το πληρώσει; τι θα γίνει με τους δημόσιους υπαλλήλους (5 προς έναν) με την ανισότητα των μισθών τους κλπ κλπ ή περιμένει να φύγουν τα γουρούνια και αν ρθούν τα ... βόδια;

 21. popolaros avatar
  popolaros 27/02/2011 21:56:38

  φάκτορα ανά 2μηνο αναδημοσίευση...για να μην ξεχνάμε.

 22. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 27/02/2011 22:20:10

  Και τώρα, καπάκι στη μούλτι-κούλτι ιδεοληψία του ΓΑΠ, έρχεται και ο ρατσιστονόμος Καστανίδη, στον οποίο, υποπτεύομαι, θα κάνει πλάκες, διακριτικά βεβαίως-βεβαίως, η πάντα πρόθυμη Αριστεράντζα, αφού είναι οι εξ επαγγέλματος "αντιρατσιστές" και έχουν το brand name. Και, άλλωστε, αυτοί είναι η χρυσή εφεδρεία του συστήματος. Είδαμε ότι και στο Παρίσι, με τη φασαρία με τον Πάγκαλο, το αίτημά τους ήταν η αλληλεγγύη στους "απεργούς πείνας" 300 "μετανάστες" (που είναι μεν Μαροκινοί, αλλά δεν λένε την εθνικότητά τους, περίεργο, έτσι;)
  Τώρα, βέβαια, αν μεθαύριο τα ισλαμο-pets τους αγριέψουν και τους δαγκάσουν το τρυφερό και καλομαθημένο λαιμουδάκι, είναι κάτι που το περιμένω με πολλή χαρά, πρέπει να το πω (και διατί να το κρύψωμεν, άλλωστε;).
  Όμως, ακόμα να δούμε την παραμικρή αντίδραση από μέρους ΝΔ σε ένα φασιστικό νομοθέτημα που αποσκοπεί κυρίως στη φίμωση του διαδικτύου.
  Αυτό με βάζει σε πολλές σκέψεις....

 23. Alter ego avatar
  Alter ego 27/02/2011 23:08:33

  Αγαπητέ συκοφάντη έεις δίκιο σχετικά με την επιθυμία κάθε μάνας να δεί το γιο της στρατηγό . Ποιός όμως ευθύνεται που δόθηκε η ευκαιρία σ'αυτόν το στρατηγό να ....εξτρατεύσει κατά της Ελλάδας ;

 24. Alter ego avatar
  Alter ego 27/02/2011 23:19:34

  Ας προβληματιστεί ο καθένας μας, στο βαθμό που συνέβαλε , σχετικά με την δυνατότητα που δόθηκε σ'αυτόν το "πολυορκητικό κρυό" 1 της Αμερικανοεβραικής Μασωνίας, να κατδαφίσει ό,τι ιερό και όσιο του Ελληνισμύ, από το 1981 και μετά .
  1. "πολυορκητικός κρυός" = Δυναστία Παπανδρέου.

 25. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 28/02/2011 06:17:28

  ΓΑΠ ο βόλτας.
  ο Luxury Broker.
  Ποιος ειχε κανει τη συμφωνια της Βάρκιζας?

  ΠΠ

 26. juliet avatar
  juliet 28/02/2011 07:04:38

  Καλή βδομάδα,Μakedona Thessalonikie,με το κέντημα δημιουργείς, με πλέξιμο ξεμπλεκείς κουβάρια,οσο για το μαγείρεμα ,ακόμα και να μη ξέρεις,το να ανακατέψεις είναι εύκολο.καλή μέρα!!!

  • Makedonas Thessalonikios avatar
   Makedonas Thessalonikios @ juliet 28/02/2011 08:40:45

   Kali ewdomada kai nasai kala!

 27. juliet avatar
  juliet 28/02/2011 07:09:30

  καλή μέρα,ήθελα να τονίσω οτι η λέξη Φιλέλληνας ειναι σχετική,συγγνώμη ,αν σε παραπλάνησα με τη ερμήνεια μου.

 28. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 28/02/2011 11:05:42

  Τελικα ποιος απετυχε??
  Το ΓΑΠ ή το Μνημονιο?? εχω απορια.-

  ΠΠ

  • Προφήτης avatar
   Προφήτης @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 28/02/2011 13:49:16

   Ή το Καρτιέ είναι μαϊμού
   ή με κορόϊδεψε ο γύφτος ...

 29. Brankaleon avatar
  Brankaleon 28/02/2011 17:13:49

  Μέσα σ' αυτήν την χλαπαταγή (αιώνια Μαλβίνα), όπου και η πιο αστεία ατάκα δεν μπορεί να σε κάνει μειδιάσεις, αυτό το "αυτοδημιούργητος φιλελληνας" πια, μόνο πικρόχολο χαμόγελο φέρνει στά χείλη.
  Ποιός αυτοδημιούργητος και ποιός φιλέλληνας;
  Κι' αυτή η "κληρονομιά " του αλήστου μνήμης, ποιός θα βρεθεί να ανακράξει, ...
  ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ.
  Αλλά όλο το σημείωμα αφιερώνεται εξαιρετικά σ' αυτούς όλους όσους που κρατούν το φανάρι, για να κομπωρυμονεί το boy (G.A.P.), ότι είναι προοδευτικός και όλα τα ρέστα.
  Και να "πολεμά" ο Τσίπρας και τα Τσιπρόπουλα, να "αποδείξουν" ότι οι απόψεις τους αντιδιαστέλλονται σε προοδευτιλίκι στο προοδευτιλίκι του G.A.P. (and the other boys).
  Πρέπει, επιτέλους να αποκαλυφθεί όλο το μεγαλείο της δεξιότητας του.
  Είνα δεξιός, του κερατά και όλα τα άλλα τα αριστεριλίκια είναι φερετζέδες.

 30. ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟ avatar
  ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟ 28/02/2011 18:41:15

  ΤΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ

 31. of8almos avatar
  of8almos 01/03/2011 01:51:33

  Ε λοιπόν παιδιά αν φτιάξει κόμμα η Μιμή εγώ θα κολλάω αφίσες ετσι για να μπω στο μάτι της πρώην.... χεχεχε

  Σχετικά με το ΥΓ, ας βγεί στην βουλή να τον δούμε και λίγο και μετά ας βγεί και στους δρόμους

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.