#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
20/06/2011 11:01
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αταίριαστοι πολιτικοί έρωτες

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

Φοβερό το άλμπουμ του Αρκά. Το θυμάμαι κάθε φορά που βλέπω τον Γιώργο τον παραιτηθέντα και τον άλλο Γιώργο, τον ευλύγιστο πρόεδρα, να τον κοιτάει λιγωμένα από τα έδρανα. «Πάρε με και μένα, θείο, στο γκουβέρνο».

Η «Κομανέτσι» της μεταπολιτευτικής παράγκας είναι φοβερός καρατερίστας. Ούτε ο Αρκάς δεν θα μπορούσε να τον φανταστεί, αν και πιστεύω πως θα ‘κανε μεγάλη καριέρα μια καλλιτεχνική εκδοχή του, ως «πολιτικό καρτούν» στον θίασο της Θέκλας, μαζί με τον Βαγγέλη, τον Χλέμπουρα, την Ασώματο Κεφαλή και τ’ άλλα παιδιά.

[caption id="attachment_107647" align="alignnone" width="419" caption="Από το καταπληκτικό http://antistachef.wordpress.com/"][/caption]

Βέβαια, ως λαϊκό παιδί, ο μαδημένος εξαπτέρυγος είναι πρωτίστως φιλότιμος κι ως λαϊκό παιδί αγαπάει με πράξεις, όχι στο μπούρου μπούρου. Μην δει τον Γιώργο να ζορίζεται, θυσία γίνεται. Έτσι κι αυτή τη φορά. Ο ΓΑΠ υπέβαλε την παραίτηση του στον Αντώνη, του φύγανε μερικοί, ετοιμαζόσαντε και κάτι άλλοι αγριεμένοι και πολύ βαμμένοι σοσιαλισταί, που δεν το βαστούν το άδικο και μισούν την αντιλαϊκή πολιτική, όταν είναι στην απέξω αλλά της κάνουν σέρβις έξτρα πρίμα γκούτ, όταν είναι μέσα. Με την βαλίτσα δίπλα απ’ την πόρτα ήταν ο παραιτηθείς. Αφού όμως ο Γιώργος ο Αντεξουσιαστής ο ταξιδιάρης, έφαγε κατσάδα από την φαμίλια και το ΠΑΣΟΚ της Αβύσσου, τα μάζεψε άτσαλα κι αρκούντως ταπεινωτικά. Αφού να φανταστείτε, αναγκάστηκε να κάνει συγκυβέρνηση με αυτόν που νικήθηκε από ένα πλαστικό ποτήρι με καφέ στις εσωκομματικές. Τον είδε λοιπόν ο πρόεδρος του τηλεπατριώτου Αδώνιδος – Σπυρίδωνος,  λαβωμένο κι ολίγον τσαλακωμένο, σου λέει θα του την πέσει τώρα ο Σαμαράς και θα τον κάνει ίσαμε δυο παράδες. Οπότε ως αφοσιωμένος βοηθητικός του Μνημονίου, αποφάσισε να κάνει γι’ άλλη μια φορά το καθήκον του. Να βάλει πλάτη και σβέρκο στην συμπολίτευση, πλάτη φτιαγμένη ζόρικα, στα γυμναστήρια, όχι αστεία και σβέρκο ταυρίσιο, που υπομένει κάθε ζυγό. Διότι έτσι γίνεται η σωστή παρασυμπολίτευση. Όταν κινδυνεύει το πράσινο καθεστώς, την πέφτεις στην Αξιωματική Αντιπολίτευση. Έτσι κολλάς ένσημα, ως παρακυβερνητικός κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος.

Για να μιλήσουμε όμως σοβαρά αδέρφια. Ο Καρατζαφέρης θα μπορούσε να γίνει οτιδήποτε. Δεξιός, τροτσκιστής, μνημονιακός, αντιμνημονιακός, Εορδαϊκός Πτολεμαΐδος κι αν το νιτερέσο του κι ο καθεστωτικός άνεμος το απαιτούσαν, θα ‘κανε σουνέτι και θα γινόταν Μεγάλος Μουφτής στην Ιερουσαλήμ ή Αρχιραββίνος. No problem.

Αν έχετε προσέξει την στάση του, σε όλα τα κρίσιμα στάθηκε στο ΠΑΣΟΚ κολώνα. Και στο Μνημόνιο αλλά και χτες στην ψήφο εμπιστοσύνης. Διότι δεν έχει σημασία αν δίνεις ή όχι την ψήφο σου, σημασία έχει να δίνεις την ψυχή σου. Κι ο Γιωργάρας, παίδες, την έδωσε την ψυχή του στον Παπανδρέου. Απέξω μαύρος κι από μέσα πράσινος.

Ότι είναι σε ευθεία συνεννόηση με το βαθύ ΠΑΣΟΚ, αυτό πια βγάζει μάτι. Δεν χρειάζεται να ‘χεις κληρονομικό χάρισμα για να το καταλάβεις. Σ’ όλες τις κρίσιμες στιγμές πατάνε ένα κουμπί στην Ιπποκράτους και έρχεται ο ευλύγιστος σαν την Άμεσο Πράσινη Δράση να βγάλει πολιτικό «μεροκάματο» εναντίον της παράταξης και του Αντώνη. Πηλοφόρι και μυστρί.

Αυτό όμως που τον έχει κάνει κι έχει χάσει την ψυχραιμία του, είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο. Πρώτος ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης του έκανε ένα πολιτικό κούρεμα με την ψιλή κι ακόμη κι οι πιο άσχετοι κατάλαβαν ότι ο Βαγγέλης είχε δίκιο και τι παιχνιδάκι αποπειράθηκε να παίξει ο περίπου απολογητής του Άκη. Του την τσαλάκωσε την μόστρα του ευφυολόγου.

Το δεύτερο όμως πρόβλημα του ευλύγιστου και πρόθυμου εξαπτέρυγου, είναι βαθύτερο πολιτικά. Ο Αντώνης Σαμαράς, αδέρφια, δεν είναι απλά δύναμη εξουσίας. Είναι δύναμη συνέπειας κι ευθύνης. Δεν το απέδειξε απλά με την ηγεμονική αλλά και πατριωτικά γενναία κι εθνικά επωφελή στάση του στην συμφωνία των λίγων ωρών για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας. Το απέδειξε και με μια βασική προϋπόθεση που έβαλε στον Παπανδρέου: την κατάργηση του λαθρονόμου, του νόμου- κράχτη των πένητων και τυχοδιωκτών Ασίας κι Αφρικής που διαρρηγνύουν τον κοινωνικό ιστό μας. Ο Αντώνης τον καταψήφισε, σε κάθε ευκαιρία υπογραμμίζει πως ως Πρωθυπουργός θα τον καταργήσει, τον καταγγέλει συνεχώς και τώρα τον έβαλε και ως όρο για την αληθινή, πατριωτική, συναίνεση.

Ο Καρατζαφέρης έκανε το λιοντάρι για την λαθρομετανάστευση, μάζεψε, λέει και κάτι υπογραφές και μετά πάπαλα. Τι έκανε στην πράξη; Γιατί η ουσία είναι τι κάνεις, όχι τι λες όταν γκαρίζεις στις ρούγες. Στην πράξη λοιπόν στηρίζει πάση δυνάμει την Κυβέρνηση του Μνημονίου και του Μεσοπρόθεσμου, την Κυβέρνηση που έφτιαξε κι εφαρμόζει το λαθρονομοσχέδιο και σε κάθε κρίσιμη στιγμή βάλλει με τον συνήθη ατσούμπαλο και λαϊκιστικό τρόπο του κατά της μεγάλης Κεντροδεξιάς και του αδιαφιλονίκητου Αρχηγού της.

Πονάει, σφαδάζει, γιατί η συνεπής αυτή, επίμονη κι υπεύθυνη στάση του Αντώνη Σαμαρά στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, αγγίζει την καρδιά, τον σκληρό πυρήνα της βάσης του ΛΑΟΣ. Πλήθη ψηφοφόρων και στελεχών βλέπουν το σέρβις που κάνει σε κάθε ευκαιρία στο ΠΑΣΟΚ και στην μεταπολιτευτική παράγκα ο πρόεδρος τους και ένας ένας θα πάνε για φρέσκα. Οι σοβαροί από τους βουλευτές και τα στελέχη κι η μεγάλη μάζα των ψηφοφόρων του ΛΑΟΣ, ξέρουν πως η παράταξη έχει πια ηγεσία. Η ενότητα της Κεντροδεξιάς στην βάση θ’ αφήσει τον ευλύγιστο στο κλαρί μονάχο.

Το αληθινό πολιτικό ζήτημα είναι αυτό, αδέρφια. Το σύστημα έτσι τον θέλει τον πατριωτισμό. Γκροτέσκο, πραμάτεια σε τηλεμάρκετινγκ, βολικό κι ευάλωτο. Υπάκουο.

Όμως η αληθινή πατριωτική δύναμη ευθύνης και συνέπειας που βαδίζει με γοργές δρασκελιές προς την εξουσία θα σαρώσει το αποτυχημένο ΠΑΣΟΚ και παρατρεχάμενους. Θα μείνουν με τα χέρια και την ψυχή βουτηγμένα στην πολιτική λάσπη.

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ avatar
  ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ 20/06/2011 11:13:44

  ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΦΑΗΛΟ.
  ΔΥΣΤΥΧΩΣ η ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΥΛΛΑ
  ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΥΒΔΗ. ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ
  Η ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΜΨΗ , ΤΟΤΕ
  ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ . ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΑΥΡΕΣ ΘΑ ΛΕΙΠΟΥΝ.

 2. netakias.wordpress.com avatar
  netakias.wordpress.com 20/06/2011 11:25:38

  Ο Εορδαϊκός τι σου έφταιξε;
  http://www.eordaikosfans.gr/

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ netakias.wordpress.com 20/06/2011 13:33:22

   Κι εγώ φαν. Ως παράδειγμα τον έφερα.

 3. netakias.wordpress.com avatar
  netakias.wordpress.com 20/06/2011 11:28:49

  Γιατί δεν αφήνεται επιτέλους το Κάρα να μας σώσει;

  Ελέγε στο Τηλεαστυ στις 10/6 με οιμωγές "ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΑΡΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ".

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ netakias.wordpress.com 20/06/2011 20:18:20

   Παίρνω αλλά μιλάει.

 4. Χρήστος avatar
  Χρήστος 20/06/2011 11:35:53

  Μητσοτάκης , Ντόρα, Καρατζαφέρης σε μια γραμμή.
  Ο Σαμαράς με πλάτη Καραμανλή θα καθαρίσει την παράταξή του από αυτούς που φυτεύθηκαν κατά τη μεταπολίτευση.
  Ενοχλείται ο νονός γιατί τους ξεσκεπάζει.
  Τέλος.

  • περήφανος δεξιός avatar
   περήφανος δεξιός @ Χρήστος 20/06/2011 15:07:04

   σωστός..

 5. Moderator avatar
  Moderator 20/06/2011 11:36:35

  Μην ξύνεσαι στην γκλίτσα του τσομπάνη

 6. Πετρος Μ. avatar
  Πετρος Μ. 20/06/2011 11:43:32

  Πάντα στην Ελλάδα , ανεξαρτήτως περιτυλίγματος και χρώματος την στάση την καθορίζει η σχέση με το κέντρο καθοδήγησης.

  Οι καιροί είναι κρίσιμοι και η γνωστή πρεσβεία ( ξέρετε αυτή που στο χάρτη ήταν μέσα στο τρίγωνο των υποκλοπών ) χρησιμοποιεί όλες τις ελεγχόμενες δυνάμεις του κράτους και του παρακράτους.

  Πολλοί στο τέλος θα έχουν καεί , αλλά Φαήλο ,τώρα παίζουν τα ρέστα τους.
  Ετσι δεν έγινε και το καλοκαίρι του 74;

  • Νίκος Α avatar
   Νίκος Α @ Πετρος Μ. 20/06/2011 14:25:02

   +1000

 7. EPICOUROS avatar
  EPICOUROS 20/06/2011 11:50:12

  ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΙΣΜΟΣ, ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΙΣΜΟΥ.

 8. Professor Moriarty avatar
  Professor Moriarty 20/06/2011 12:05:44

  Αφού του αρέσουν οι τίτλοι της νεοελληνικής λογοτεχνίας πείτε του να διαβάσει τον “Ζητιάνο” του Καρκαβίτσα. Έχει κάνει την γυφτιά και την απάτη ιδεολογία του, ο γυρολόγος.

 9. ΓΙΑΝΝΑ avatar
  ΓΙΑΝΝΑ 20/06/2011 12:10:49

  Φαήλο
  ο Καρατζαφέρης είναι τελειωμένος. Οι επιθέσεις του από δω και στο εξής θα είναι πιο εμετικές και πιο ανάξιες λόγου. Το θέμα όμως είναι τα βαρίδια που υπάρχουν στο κόμμα και κάθε μέρα προσπαθούν να τραβήξουν το χαλί κάτω από τα πόδια του Αντώνη. Αυτοί οι τύποι δεν έχουν πάρει χαμπάρι τι λέει ο κόσμος και τι ζητάει σ' αυτές τις κρίσιμες ώρες. Αυτοί είναι πλέον το πρόβλημα και όχι ο αξιοθρήνητος κολοτούμπας. Το μεγάλο ποσοστό των αναποφάσιστων θα πειστεί από την ιδεολογική πλατφόρμα του Σαμαρά όταν ξεκαθαρίσει η ήρα από το στάρι μέσα στο κόμμα μας.

 10. aganaktismenoi avatar
  aganaktismenoi 20/06/2011 12:11:41

  Την ώρα που σε δεκάδες πόλεις της Ελλάδας, ο κόσμος, παραμένει στις πλατείες, το πολιτικό και δημοσιογραφικό σύστημα ύπνωσης, παίζει το τελευταίο του χαρτί.
  Πλήθος κόσμου, που αγωνιά για το μέλλον του, για τα παιδιά του, για την εργασία του, γνωρίζει ότι στην πλατεία τον περιμένουν οι συμπολίτες του.
  Οι άλλοι τo Χαβά τους :
  Ο Βενιζέλος χαριεντίζεται με ΔΟΛ
  Η Μπακογιάννη 25 χρόνια στο σύστημα και 200 το σοι θέλει να μας σώσει και πιέζει τους δημοσκόπους για το 3%.
  Ο Χυτήρης διαμαρτύρεται στη Στάη.
  Ο Αλαφούζος πλακώνεται με τον Κουρή για το ποιος είναι μεγαλύτερος απατεώνας.
  Έχουμε και θέμα με τους δημοσιογράφους που θέλουν να μπούνε στην πολιτική.
  Να μπούνε, άλλα να έχουν κάνει μια πολιτική πράξη(όχι κομματική). Να έχουν καταγγείλει την διαπλοκή, να έχουν παραιτηθεί για τις αξίες τους. Κάτι βρε αδελφέ..
  Χασαπόπουλος, Πυργιώτη, Αυτιάς κλπ.

  • Dee Jay Stelios avatar
   Dee Jay Stelios @ aganaktismenoi 21/06/2011 11:21:52

   Βρε παιδιά είναι δυνατόν ο παπαγάλος ο Χασαπόπουλος να είναι με τη διαπλοκή?Δε το πιστεύω,μάλλον κάνετε κάποιο λάθος.Οσον αφορά την Πυργιώτη,θυμάμαι που τη ''συλλάβανε" οι Σκοπιανοί πριν κάποια χρόνια και ακόμα γελάω.....

 11. mhtsos karditsa avatar
  mhtsos karditsa 20/06/2011 12:20:44

  ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΟΥΤΕ Η ΝΤΟΡΑ. ΣΤΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΥΣ. ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙΟ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ,ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ.
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΟΣΟ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟΣΟ ΘΑ ΤΡΕΛΕΝΕΤΑΙ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΤΑΓΗ, ΠΛΗΡΗΣ ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ.

 12. xbab avatar
  xbab 20/06/2011 12:23:02

  Φαήλο μου καλά τα γράφεις!
  Συμφωνούμε, αλλά πως αντιμετωπίζεται αυτό το φαινόμενο;
  Και για να κυριολεκτώ πως αντιμετωπίζονται και τα δύο δεκανίκια-εξαπτέρυγα;
  Καλό είναι να επισημαίνουμε την αναίσχυντη, καιροσκοπική, τυχοδιωκτική και επικίνδυνη πολιτική τους, αλλά επιβάλλεται άμεσα να ληφθούν μέτρα από τον θιγόμενο, προκειμένου να μετριαστεί η δράση τους και να καταλάβει ο λαός τι εν προκειμένου είναι τα ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ.
  Θιγόμενος στην προκειμένμη περίπτωση είναι η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, αλλά και ο κ.Σαμαράς προσωπικά. Η ευγένεια και ο πολιτικός πολιτισμός τους, έχει εκληφθεί ως φόβος και αδυναμία και έτσι αυτοί δρουν ανενόχλητοι, αφού καθημερινά βρίσκονται πρωί-μεσημέρι-βράδυ σ' όλα τα κανάλια και με τους μονολόγους τους, περνάνε τη γραμμή της κυβέρνησης. Δεν τους διακόπτει κανείς. Άκρατος ολοκληρωτισμός....
  Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν έχει να αντιμετωπίσει πολιτικά την κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ, αλλά και τα ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ, που όσο περνά ο καιρός, τόσο χτυπούν πιο επικίνδυνα και κάτω από τη ζώνη.Λύσσαξαν να αναλάβουν εξουσία.
  Το τρίτο που έχει να αντιμετωπίσει η ΝΔ είναι τα ΜΜ"Ε". Το έχουμε επισημάνει πολλές φορές, η κατάσταση βαίνει συνεχώς επιδεινούμενη. Με τέτοια ΜΜ"Ε" μην περιμένει η ΝΔ και ο κ.Σαμαράς να δούν καλύτερες ημέρες....

 13. Νοήμων avatar
  Νοήμων 20/06/2011 12:56:53

  O Χατζηλαλάκης τι μεγάλο ζόρι τραβάει με το Σαμαρά και το παίζει παρηγορήτρα του Καρατζαφέρη και της Κυρίας 1%;

  • Y. avatar
   Y. @ Νοήμων 20/06/2011 14:49:40

   Αυτός κι αν δεν είναι διαπλεκόμενος. Αλλά με προσωπείο και με το γάντι
   Όπως λέει και ο Μάλαμας, “..όλ’ οι καργιόληδες μιά συμμορία..”

 14. TopGunZ avatar
  TopGunZ 20/06/2011 13:18:39

  Για να βρούμε τα πραγματικά αταίριαστα ψευδώνυμα...
  για πες ανθρωπάκο:

  Πόση σχέση έχει η χαζοπροπαγάνδα με την όποια λογική.

  Και για να σας το θέσω διαφορετικά. Πόσες κωλοτούμπες έχει κάνει ο αρχηγός σας σε θέσεις του, ακόμα και αν σήμαινε αντεθνικές κινήσεις, βλέπε μνημόνιο, προς ίδιον πολιτικό ώφελος? Δηλαδή το να ψηφίζεις νομοσχέδιο που θεωρείς ότι συμφωνεί με τις ιδέες σου και ότι θεωρείς εθνικά ωφέλιμο δεν είναι υπευθυνότητα και είναι η αέναη εκτέλεση εναερίων και επίγειων πολιτικών ακροβατικών? Δεν ξέρω τι φωνές ακούτε αγαπητέ στο κεφάλι σας, καμιά δεν είναι της λογικής.

  • Φωνή της λογικής avatar
   Φωνή της λογικής @ TopGunZ 20/06/2011 13:34:25

   Περί της ερωτήσεως, όμως, γαργάρα!!!

   Το τι ψήφισε η ΝΝΔ στας Ευρώπας, γαργάρα ή αλλιώς "υπεύθυνη πολιτική θέση".
   Ότι από Γαλλία και Ιταλία αποκαλύψανε την κωλοτούμπα του πραγματικού κωλοτούμπα Αντωνάκη, γαργάρα.

   Σταματήσετε να κάνετε γαργάρες, ο λαός ξύπνησε!!!

   • taxidriver avatar
    taxidriver @ Φωνή της λογικής 20/06/2011 14:38:43

    Ντορικος ειναι ο ανθρωπος.Ειναι φυσικο να ειναι τσατισμενος.Τοσες υπηρεσιες προσεφερε η Θεοδωρα και να μην της δινουν μονο 1,5 %.Τι παραπανω εχει ο κολοτουμπας δηλαδη

   • TopGunZ avatar
    TopGunZ @ Φωνή της λογικής 20/06/2011 14:44:58

    Ποια γαργάρα, αφού είπα "ότι συμφωνεί με τις ιδέες σου και ότι θεωρείς εθνικά ωφέλιμο". Έτοιμες σας τις στέλνουν τις απαντήσεις, δε διαβάζετε καθόλου?

 15. Νίκος Θ. avatar
  Νίκος Θ. 20/06/2011 13:18:52

  Φαήλο, καλή μέρα και με δύναμη πάντα στον αγώνα.
  Μετά την παράσταση γέλιου και γελειότητας του κ. Παπανδρέου, ήρθε η στιγμή να αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Πατριώτες απ’τη μια μεριά όλοι εμείς μαζί με τους απλούς Ελληνες --SILENT MAJORITY-- και οχι απ'την άλλη. Η πιό κρίσιμη στιγμή που θα ενώσει όλες τις αληθινές καρδιές που πάλλουν Ελληνικά απ' όλες τις παρατάξεις. Μπροστάρης ο Αντώνης Σαμαράς. Η Ελλάδα μας πάνω απ'όλα.

  • Φακ Κωστας avatar
   Φακ Κωστας @ Νίκος Θ. 20/06/2011 13:43:55

   Αν γίνει αυτό φίλε Νίκο, θα είμαστε με αρχηγό τον Σαμαρά πάνω απο 50%...

 16. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 20/06/2011 13:25:09

  Οταν η Πολιτικη γινεται εργολαβια, υπογραφει ο τουμπας.!

  ΠΠ

 17. daughter of mercy avatar
  daughter of mercy 20/06/2011 13:27:19

  Τα πράγματα μιλάνε από μόνα τους

  http://4.bp.blogspot.com/-8omeS1vdgCE/Tf5T3zgJYQI/AAAAAAACCIg/hb5MpHFBPzo/s1600/1667979.jpg

 18. Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
  Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 20/06/2011 13:40:01

  Όσα ωφελούν την Πατρίδα κι ήταν στο πλαίσιο των προτάσεων μας.
  Αυτός είναι ο αληθινός πατριωτισμός κι όχι ο καιροσκοπισμός των κατευθυνόμενων φασιστοειδών και του στατιστικού λάθους της μελαγχολικής μαντάμ.

 19. Φακ Κωστας avatar
  Φακ Κωστας 20/06/2011 13:53:21

  Φαήλο,

  Πιστεύω ότι το μεγαλύτερο καλό που κάνει στον τόπο η παρουσία του Σαμαρά στην πολιτική σκηνή είναι η ανάδειξη των αυτονόητων:
  -Ο λόγος του ανδρός (όταν λέει κάτι το εννοεί)
  -Ο κρυστάλλινες απόψεις (άσπρομαυρες και όχι γκρι θέσεις)
  -Διαπίστωση του προβλήματος, περιγραφή του, ανάλυση και πρόταση για επίλυσή του (οι επιλογές του υιοθετούνται και από τους αντιπάλους)

  Στα παραπάνω ο Σαμαράς δεν έχει αντίπαλο..
  Ο κόσμος έχει αρχίσει να καταλαβαίνει τις στρεβλώσεις..
  Υπό αυτήν την έννοια ο Σαμαράς δεν έχει να φοβηθεί ούτε τον Καρατζαφέρη, ούτε τα ΜΜΕ, ούτε τους Ευρωπαίους..
  Χτίζει με μεθοδικότητα την νέα πατριωτική παράταξη, συγκροτεί μεγάλο πλειοψηφικό ρεύμα..

 20. Blut und Tränen avatar
  Blut und Tränen 20/06/2011 13:57:24

  Ο Καρατζαφέρης πουλάει πνεύμα φτηνού οινοπνεύματος και ο Άδωνις είναι παντοπώλης «ιστορίας».

 21. δημης avatar
  δημης 20/06/2011 13:58:44

  Ο...ΧΡΥΣΟΣ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ... ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ....

 22. δημητρης μαλαμουλης avatar
  δημητρης μαλαμουλης 20/06/2011 14:22:05

  Φαήλο όπως πάντα στο Δόξα πατρί.
  Επειδή όμως η πλατεία απαιτεί πράξεις ,πόνο κι ίσως και λίγο αίμα.
  μερικές ιδέες.
  Μεγάλη Πατριωτική Παράταξη , το όνομα του νέου κόμματος , μαζί με πράξεις που μπορούν να γίνουν και στην αντιπολίτευση.
  Θεσμικά αυτά που λέγαμε και το 93.
  Διαχωρισμός νομοθετικής εκτελεστικής.
  200 βουλευτές (ίσως και 150).
  Ισως 100 μονοεδρικές και οι υπόλοιπες με λίστα.
  Και πιθανώς απλή αναλογική (μήπως ήρθε η ώρα?) με κατώφλι εισόδου στη Βουλή π.χ 5-7% και οι αδιάθετες έδρες στο πρώτο κόμμα.

 23. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 20/06/2011 15:31:56

  ΣΤΟ ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΤΟΝ ΜΠΑΡΙΣΝΙΚΟΦ ΗΘΕΛΕ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΝΑ ΜΟΙΑΣΕΙ...ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΟΣΗ ΕΥΛΥΓΙΣΙΑ

 24. ganasta avatar
  ganasta 20/06/2011 15:34:33

  Φαήλο,
  Ο Αντώνης πρέπει να αγνοήσει το Λα(γ)οτόμαρο.
  Την «βρώμικη» δουλειά πρέπει να την κάνουν άλλοι.

 25. Αντάμ Παπαντάμ avatar
  Αντάμ Παπαντάμ 20/06/2011 15:37:21

  ΦΑΗΛΟ .πές στον Σαμαρά να μην απαντά στον κολοτούμπα ,η απαξιωσή του είναι η μεγαλύτερη τιμωρία του

 26. ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΕΡΓΗΣ avatar
  ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΕΡΓΗΣ 20/06/2011 15:44:44

  « ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ»
  Είναι όντως τιτάνειο το διακύβευμα , ενώπιον του οποίου έχει θέσει την ελληνική κοινωνία ο Άντώνης Σαμαράς. Εφάμιλλο εκείνων, που έθεσαν στον κυρίαρχο λαό , μεγάλοι εθνικοί οραματιστές και γιαυτό ο δρόμος του θα είναι τόσο σκληρός «συμβολικά» όσο σκληρή υπήρξε η πορεία του Απόστολου Παύλου από την Δαμασκό στην Ιερουσαλήμ. Η πρόθυμη συμπόρευση Σαδουκαίων (Καρατζαφέρης) και Φαρισαίων (Μητσοτάκης ΑΕ) με την Διηπειρωτική offe sore, Παπανδρέου και το διακριτικό τίτλο «Margaret και τέκνα», δείχνει ότι ο Λύκος (ΠΑΣΟΚ), έβαλε την πολύχρωμη νυχτικιά του και περιμένει την κοκκινοσκουφίτσα (αγανακτισμένοι πολίτες) , για να της δείξει τα τροχισμένα δόντια του.
  Ο καθηγητής Καλύβας έγραφε πριν λίγες μέρες « Στη διάρκεια της τριακονταετίας που ολοκληρώνεται τον Οκτώβριο, η χώρα έκανε τακτικές στάσεις στην πλατεία Συντάγματος. Εκστατικές λαοθάλασσες έστεφαν τους αυριανούς πρωθυπουργούς μέσα σε μια «αγωνιστική» ατμόσφαιρα, όπου συνυπήρχαν το καρναβάλι και η αποκάλυψη . Οσοι ενηλικιωθήκαμε τη δεκαετία του ’80, θα συνοδευόμαστε για πάντα από τον αχό του πλήθους: μπορεί να συμπυκνωθεί σε μια σειρά προσταγμάτων που μετουσιώθηκαν σε πράξη: η με κάθε τρόπο κατάκτηση της ατομικής ευημερίας, η (στρεβλή) διανομή του πλούτου έναντι της παραγωγής του και το συστηματικό χάιδεμα των αυτιών του πλήθους. Οι συνέπειες είναι ορατές: η μικρή και μεγάλη λεηλασία του δημόσιου πλούτου, η επικράτηση του δόγματος της γενικευμένης ανομίας και ατιμωρησίας, η αναξιοκρατία και η αναγωγή στον χαμηλότερο κοινό παρανομαστή, η διάλυση της Δημόσιας Διοίκησης και άλλα τόσα γνωστά που αθροιζόμενα οδήγησαν στη χρεοκοπία.»
  Ακόμα πιο βαρύνουσα είναι η φωνή ενός από τους πιο οξυδερκείς τους μελετητές του σύγχρονου ελληνικού κράτους, που προειδοποιούσαν από καιρό, γιαυτά που σήμερα είναι μπροστά μας, του εκ του «τάφου ομιλούντος» Τάκη Κονδύλη: «Η κομματική εκποίηση του κρατικού μηχανισμού, μολονότι πέρασε στο στάδιο της διαρκούς εκποίησης της χώρας, ξεπέρασε πια τα όρια της οικονομικής αντοχής». Αυτά έγραφε ο Π. Κονδύλης το 1991 («Οι αιτίες της παρακμής της σύγχρονης Ελλάδας», «Θεμέλιο»).Ο Γολγοθάς του Αντώνη , είναι μεγάλος κυρίως γιατί οι ίδιες παθογένειες που παρατηρούνται στο χώρο του ΠΑΣΟΚ , παροικούν και στον χώρο της πατριωτικής παράταξης.
  Το πολιτικό προσωπικό της οποίας δεν διαθέτει (αφού για πολλά χρόνια ο πολιτικός λόγος Πασοκοποιήθηκε) καμία φρεσκάδα ,παραμένει δε αγκυλωμένο στα ίδια μεταπολιτευτικά τερτίπια.
  Επιπρόσθετα στερούνται του πασοκικού πολιτικού θράσους και της πολιτικής « μαγκιάς» , που θα ήταν δυνατόν πρόσκαιρα έστω να τους συντηρήσει στην εξουσία.
  Βεβαίως , κάποιοι θα μας πουν ότι ο Σαμαράς θα χωρίσει την ήρα από στάρι όταν γίνει Πρωθυπουργός .Διαφωνώ, με αυτήν την εκδοχή .Και διαφωνώ, γιατί , ο Αντώνης έζησε την άδικη «έκπτωση» του σαθρού πολιτικού συστήματος και βίωσε μια πολιτική ερημιά, που αντίστοιχή της ήταν μόνο και ίσως όχι με τους ίδιους ρωμαλέους τρόπους , η εξορία του Κωνσταντίνου Καραμανλή στο Παρίσι. Πνευματικό παιδί , ενός μεγάλου πατριώτη πολιτικού , που δάκρυζε, όταν μιλούσε για τα εθνικά δίκαια του Ευάγγελου Αβέρωφ, γόνος μιας σπουδαίας ελληνικής οικογένειας που αξίες της κυματίζουν ακόμα την εθνική μας περηφάνια, αποτελεί σήμερα ελπίδα για την ανατροπή των αρνητικών προταγμάτων που επέβαλλε το ΠΑΣΟΚ , στην Ελληνική πολιτική ζωή. Έχει όμως ο Σαμαράς ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Αυτήν την ώρα πολλά αλλάζουν στο εσωτερικό της Χώρας.Καταρχή το ιδεολογικό αξιακό κλίμα. Η κοινή γνώμη δείχνει όχι μόνο να αποστασιοποείται από έννοιες σύμβολα , όπως ο κρατισμός,τοσυλλογικό και η εθνική αυτοδυναμία , και να υιοθετεί νέες ιδέες , όπως η ιδιωτική πρωτοβουλία, το ατομικό και οευρωπαικός προσανατολισμός, αλλα και να τις διαπομπεύει .αγανακτώντας συλλογικά. ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, άφθαρτου κιαμόλυντου από τις πληγές της διαπλοκής να δημιουργήσει ένα αναγεννητικό πόλο για την Ελλάδα και τους Ελληνες.

 27. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΤΟΥΛΑΣ avatar
  ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΤΟΥΛΑΣ 20/06/2011 15:48:30

  Η Παράταξη πρέπει να συνεχίζει να ανεβάζει σταθερά το μεταναστευτικό.
  Όχι στην πολυπολιτισμικότητα-Κυρίαρχη Εθνική Κουλτούρα και ενσωμάτωση στο πολιτισμικό πλαίσιο της Ελλάδος και της Ευρώπης
  Όχι στην μαζική μετανάστευση-Επιλεκτική μετανάστευση
  Όχι στην ψήφο μη-πολιτών-ψήφος μόνο για ομογενείς και πολιτογραφηθέντες

 28. Φωτεινή avatar
  Φωτεινή 20/06/2011 16:04:07

  Ἕνα φιλικό μου πρόσωπο, τῆς ἀπέναντι ὄχθης, ἔστειλε τό παρακάτω μήνυμα. Μέ τήν ἄδεια του, τό παραθέτω:

  Φωτεινή, ο Σαμαράς δεν είναι από σίδερο άνθρωπος είναι και θέλει στήριξη
  αυτήν που χρειαζόμαστε όλοι μας στις δύσκολες στιγμές
  Εμένα με λένε ψυχανώμαλη που τον υποστηρίζω
  δεν με νοιάζει βέβαια γιατί εγώ είμαι ΣΙΓΟΥΡΗ
  και ξέρεις γιατί;
  Γιατί άνθρωπος που έμεινε 10 χρόνια στην απόξω έμαθε να ακούει
  Ψάξτε όλοι σας εσείς που τον αγαπάτε να τον δείτε πρώτα και κύρια ως ΑΝΘΡΩΠΟ


  που μπορεί και να λυγίσει
  Μέσα σε έναμισυ χρόνο κατάφερε και καθάρισε απ΄την αλόγα και τους κάποιους τους έχει σε στενό μαρκάρισμα
  είναι λίγο;
  Σκέψου ότι δεν έχει σταματήσει λεπτό
  κάτι οι ψηφοφορίες για τα εσωκομματικά
  κάτι οι δημοτικές
  κάτι τα ζάππεια κάτι τα ζαβόζαβα που είχαν μάθει με τις τηλεοράσεις γιακουμάτοι και λοιποί
  κάτι τα εξωτερικά και οι συναντήσεις με τους όξω
  και που αντέχει θαύμα είναι

 29. Ρωμανός Πορφυρογέννητος avatar
  Ρωμανός Πορφυρογέννητος 20/06/2011 16:22:51

  Συγχαρητήρια για το κείμενο!
  Πρέπει να γίνει κατανοητό το κεντρικό του νόημα από όλους, δηλαδή πως "Το σύστημα έτσι τον θέλει τον πατριωτισμό. Γκροτέσκο, πραμάτεια σε τηλεμάρκετινγκ, βολικό κι ευάλωτο. Υπάκουο."Έχεις γράψει και κάτι ανάλογο στη "δημοκρατία"προ καιρού. Το παραμύθι του Καρατζαφέρη και του θιάσου του θα βρίσκει όλο και λιγότερους ακροατές όσο περνάει ο καιρός...
  Αυτό που έχει σημασία τώρα είναι η αντιμετώπιση του ανασυντασσόμενου συστήματος ΠΑΣΟΚ.Δεν πρέπει να επαναπάυεται κανείς.Όσο και αν ξεφτιλίστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, δεν θα παραδώσουν τα όπλα έτσι εύκολα...Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι κόμμα, είναι λοιμική!
  Ας το έχουν όλοι στο μυαλό τους...Και ας προετοιμάζονται...

 30. καλως τονς avatar
  καλως τονς 20/06/2011 17:16:58

  Αδωνιιι;

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ καλως τονς 20/06/2011 17:56:46

   Αχαχαχαχαχαχα! Μπα, τώρα έχει γύρισμα.

 31. ελιζα βοζεμπεργκ avatar
  ελιζα βοζεμπεργκ 20/06/2011 17:22:02

  Φαήλο καλησπερα. Εκτός των συχνών οβιδιακών μεταμορφώσεων του Καρατζαφέρη ανάλογα με την πολιτική συγκυρία, ισχυρίσθηκε χθές οτι δήθεν η οικονομική πρόταση του ΖΑΠΠΕΙΟΥ 2 είναι ανεφάρμοστη και οτι επικρίθηκε ο Σαμαράς οταν την ανέπτυξε στους φιλελεύθερους ευρωπαίους αξιωματούχους. Ταυτόχρονα, οι εντολοδόχοι βουλευτές του στον τηλεοπτικό δημόσιο διάλογο διατείνονται οτι ΟΛΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ της Ν.Δ. έχει .... κλαπεί από το ΛΑΟΣ.! Οπως πολύ καλά γνωρίζεις, η γελοιότητα και η γραφικότητα στην πολιτική είναι συγγενείς εξ αίματος!!! Πιστεύω πάρά ταυτα οτι ύβρεις του τύπου "προδότης" που εξαπέλυσε πρέπει να απαντώνται ΑΜΕΣΑ με σκληρό τρόπο!

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ ελιζα βοζεμπεργκ 20/06/2011 17:58:41

   Συμφωνούμε. Αυτό ακριβώς έκανα.

 32. daughter of mercy avatar
  daughter of mercy 20/06/2011 17:47:44

  Υπόγραψε το μνημό(συ)νιο της Ελλάδας.
  Ποιός μπορεί να το ξεχάσει?.-

 33. Apatsi avatar
  Apatsi 20/06/2011 18:09:18

  Νομίζω ότι ειδικά με τον κωλοτούμπα πρέπει να ασχολείται μόνο ο Βαγγέλης. Πρέπει να αναδειχθεί στα μάτια του κόσμου σαν ένα σκαλοπάτι βρώμικου αμοραλισμού, κι ότι δεν του αξίζει ανυτιμετώπιση πολιτικού αρχηγού.

 34. eco avatar
  eco 20/06/2011 19:00:27

  Εκφραστής της Δεξιάς και να καταριέται τον Σαμαρά για την πολιτική του στο Βορειοηπειρωτικό; Αδιανόητο!!
  Ακόμα θυμάμαι την τότε εφημερίδα της ΟΝΝΕΔ "Πρωτοπορία" με τα πρωτοσέλιδα της . Άραγε σε ποια παράταξη ήταν τότε ο Καρατζαφέρης;
  Βορειοηπειρώτες αυτός είναι ο δήθεν υπερασπιστής σας!!
  Υ.Γ.
  Ας συμβουλευτεί ξανά τον Παπούλια που το όνομά του κοσμούσε τους τοίχους σε όλη την Ήπειρο και όχι μόνο για τους δικούς του απαράδεκτους χειρισμούς στο Βορειοηπειρωτικό. Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε!

 35. aganaktismenoi avatar
  aganaktismenoi 20/06/2011 19:30:08

  Γεια σου Μόσιαλε πως άλλαξες απο τον καιρό που ήσουν στο ΡΗΓΑ? Υπερασπιστής του τρίτου ΄διασπαστικού κειμένου του ΚΚΕ εσ. και με τσιτάτα περι διαλεκτικής έντασης των κινημάτων.
  Απο κινηματίας στην ανανεωτική αριστερά έγινες υπεύθυνος προβολής του έργου εξόντωσης του Ελληνικού λαού

 36. Μάνος avatar
  Μάνος 21/06/2011 01:19:54

  Πολύ φοβάμαι, Φαήλο, ότι το φαινόμενο Καρατζαφέρη έχει διαστάσεις πολύ πέρα από εκεί που το τοποθετείς. Γιατί η χθεσινή εμετική και πεζοδρομιακού τύπου επίθεση εναντίον του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, η οποία δεν έχει προηγούμενο στα κοινοβουλευτικά χρονικά, δεν μπορεί να οφείλεται μόνο σε λόγους πολιτικής αντιπαλότητας ή στήριξης του Παπανδρέου για να σωθεί, δήθεν, η Ελλάδα, αλλά έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά της εκτέλεσης συμβολαίου, που του ανέθεσαν εργολαβικά τα γνωστά κέντρα της διαπλοκής στην Ελλάδα. Έτσι, αφού τορπίλισαν με τους μηχανισμούς τους την προσπάθεια σχηματισμού κυβέρνησης εθνικής ενότητας και επέβαλαν εκβιαστικά στο δυστυχή Παπανδρέου την επικυριαρχία του Βενιζέλου, του εκλεκτού τους σκεύους, μέσω του οποίου νομοθέτησαν την ατιμωρησία των πολιτικών και το «βασικό μέτοχο», επιστράτευσαν στη συνέχεια τον «Κωλοτούμπα» για να «εκτελέσουν» πολιτικά τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος με την άκαμπτη στάση του αποτελεί τον υπ’ αριθμό ένα κίνδυνο για τα συμφέροντά τους..
  Αλλά, για το φαινόμενο Καρατζαφέρη, οι ευθύνες της Παράταξής μας είναι μεγάλες, γιατί υποτιμήθηκε πολύ και δεν διαγνώστηκε σωστά ο ρόλος και τα κίνητρά του, με συνέπεια να εξελιχθεί στο μεγαλύτερό της εχθρό και αφού έπαιξε τεράστιο ρόλο στην αποδόμηση Καραμανλή, τώρα, εκτελώντας ένα νέο συμβόλαιο, προσπαθεί να εκτελέσει πολιτικά και τον Αντώνη Σαμαρά. Και δεν πιστεύω, Φαήλο, να αμφιβάλλεις για τις σχέσεις των «νταβατζήδων» με τον «Κωλοτούμπα», αφού γνωρίζεις καλά τι συνέβη σε μια σύμβαση που είχαν σε κοινοπραξία με τη siemens, στην οποία δεν δίστασε να εκτεθεί ο ίδιος προσωπικά, εξαπολύοντας απροκάλυπτη επίθεση λάσπης από το βήμα της Βουλής εναντίον ενός απλού πολίτη, του οποίου οι αποκαλύψεις έθεταν σε κίνδυνο τα συμφέροντά τους και τους ανθρώπους που τα εξυπηρετούσαν. Ήταν νομίζω τότε μια ευκαιρία, το κόμμα ν’ αποκαλύψει ποιος είναι ο Καρατζαφέρης και ποια συμφέροντα εξυπηρετεί. Γιατί δεν είναι δυνατό, ο άνθρωπος, που, από απλός δημοσιογράφος, ο οποίος πάλευε για την επιβίωση, έγινε ιδιοκτήτης τηλεοπτικού σταθμού και που από «γιος του γαλατά», όπως ο ίδιος λέει, βρίσκεται, όπως προκύπτει από το «πόθεν έσχες» του, με δεκάδες ακίνητα στην ιδιοκτησία του, να παριστάνει τον Αρχάγγελο της κάθαρσης και τον τιμητή των πάντων. Και δεν έχω βρει, επίσης, Φαήλο, πειστική εξήγηση, γιατί ο Αντώνης ο Σαμαράς δεν εκμεταλλεύθηκε, γενικότερα, την ευκαιρία της υπόθεσης siemens, για να ξεκαθαρίσει μια για πάντα τους λογαριασμούς του με την «άγια οικογένεια», με την οποία ο «Κωλοτούμπας» έχει αγαστή συνεργασία, αλλά και για ν’ απαλλάξει την Παράταξή μας από τα γνωστά βαρίδια, τα οποία αποτελούν τους θύλακες της διαπλοκής στο Κόμμα μας και το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Αντώνης, στην προσπάθειά του ν’ αποκτήσει την εμπιστοσύνη του Ελληνικού λαού.
  Πιστεύω λοιπόν, φίλε Φαήλο, ότι πολύ σωστά ένιωσες την ανάγκη, μετά τα χθεσινά, να «περιποιηθείς», με τον γνωστό σου ανεπανάληπτο τρόπο τον «Κωλοτούμπα», αλλά έχω την άποψη, ότι είναι πλέον καιρός να τελειώνει η Παράταξή μας μ’ αυτόν τον εφιάλτη, ο οποίος χρησιμοποιείται αυτή τη στιγμή απροκάλυπτα από το σύστημα της διαπλοκής, για να ανακόψει την πορεία του Αντώνη του Σαμαρά προς την εξουσία. Όπως απέδειξε ο Βαγγέλης ο Μεϊμαράκης, αυτό είναι πολύ εύκολο, αρκεί να βρει απέναντί του μια οργανωμένη και αποφασισμένη Νέα Δημοκρατία, η οποία θα αποκαλύψει ποιος είναι πραγματικά και ποιες είναι οι σχέσεις του με το σύστημα της διαπλοκής, το οποίο έχει φέρει τη χώρα μας στο χείλος της καταστροφής.
  Και, τελειώνοντας, θα ήθελα να πω στον Αντώνη το Σαμαρά, ότι πρέπει να φυλάγεται, γιατί, όπως αποδεικνύουν και οι πρόσφατες αποκαλύψεις για σχέδιο δολοφονίας του Καραμανλή το 2008, το σύστημα που έχει απέναντί του είναι αρκετά επικίνδυνο και δεν ξέρω πού μπορεί να φτάσει, όταν διακυβεύεται η ίδια του η επιβίωση…

 37. Dee Jay Stelios avatar
  Dee Jay Stelios 21/06/2011 11:32:29

  Εχουν στάσεις και τα κανάλια αυτές τις μέρες και δε βλέπουμε την παρέα του Φαήλο,ξέρεις τα μελοντικά παρατράγουδα της Πάνια,τους βιβλιοπώληδες Βελόπουλο-Αδωνη,τον ανεκδιήγητο Κοραντή,την αγωνίστρια Τζαβέλλα,όλους τους πατριώτες που ψηφίσανε το περσινό αίσχος.Αν και ξέρεις ότι διαφωνούμε σε πολλά,στο συγκεκριμένο είσαι σωστός για τον mr Minerva....

 38. δημητρης μαυρομματαιος avatar
  δημητρης μαυρομματαιος 21/06/2011 18:51:11

  Ο Σαμαράς θα χαλάσει το προξενιό Τζέφρι-Καρατζαφύρερ-Ντόρας και Κουβέλη γι αυτό τον πολεμάνε. Γνωρίζουμε όλοι καλά ποιοι πηγαίνουν στην Ευρώπη και εισπράττουν σφιαλιάρες για να έρθουν εδώ να μας πουν το ποίημα.

 39. thouthou avatar
  thouthou 25/06/2011 00:21:27

  Ο Φαήλος, απλά -το ξαναλέω- ξεχνάει τα πρώτερα... Έχει αλλάξει ο λόγος του, άραγε τόσο πολύ σαπίζει η εξουσία, ή η οσμή της;
  Πχ, ρωτά ο Φαήλος, τί κατάφερε ο Καρατζαφέρης για τον λαθρονόμο... Το είπε νομίζω ο Τσίπρας, που στις αλλαγές του νόμου προς το αυστηρότερο, είπε ότι "υπέκυψε η κυβέρνηση στην ακροδεξιά"... Ενώ ο Σαμαράς; Έκανε δήλωση ότι "δεν θα τον εφήρμοζε", όταν μετά από χρόνια και καιρούς θα ήταν γκουσγκούνης στην θέση του γκουσγκούνη.... Όταν θα είχαν γεννήσει και τα ελληνοποιημένα παιδιά...
  Διαβλέπω φρίκην ουρανομήκη, όταν την πέφτει ο Καρατζαφέρης στον Σαμαρά... Επιχείρημα ο Βαγγέλας.. Όταν ο Καρατζαφέρης έδωσε τους βουλευτές του στον Καραμανλή, για να μην έρθει ο ΓΑΠ, και να μην πάμε στο ΔΝΤ; Όταν κάλεσε τον Σαμαρά να ρίξουν τον ΓΑΠ στην εκλογή Παπούλια; "δεν ήταν πολιτικώς ορθό"... Οι νεοπατριωτάρες, δεν ήθελαν να χαλάσουν το σαβουάρ βιβρ... Και απάντηση; Πόλεμος: "λαγοί, εξαπτέρυγα, ακραίοι, κωλοτούμπες".....
  Αυτό είναι επιλογή του Σαμαρά, ή των νεοτσεγκεβάρων, νεοπατριωτών συμβούλων του...
  Όντως, ο καρατζαφέρης, θα μπορούσε να είναι τα πάντα. Γιατί δεν έχει ιδεολογία. Δεν είναι Ντόρα, που απλά πάτησε σε μηχανισμό εξουσίας. Ένας, έχτισε, και διέψευσε. Πάτησε στην ακροδεξιά, που μέχρι χτες -πριν την σιλωάμ του εξουσιασμού-ανήκε και ο Φαήλος.... Σήμερα, δεν έχει σημασία τί λέει... Είναι επικίνδυνος για την "Νέα Συγγρού", άρα πρέπει να αποδομηθεί... Έτσι λένε τα μπεγλέρια του σχεδιασμού...
  Ώρα καλή Φαήλε. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μέχρι και Παυλόπουλο... Σύμβουλος "εν δυνάμει πρωθυπουργού"...
  Το λινκ το βρήκα σε παράθεση αριστεροδιεθνιστή, για να χτυπήσει τον "ακροδεξιό κωλοτούμπα"... Από το Δ21, τώρα με μπερέ... Θρίαμβος...
  Δεν ξέρω αν εμφανιστεί αυτό, ξέρω πάντως ότι δεν θα εμφανιστεί το επόμενο, θα είναι "υπό έγκρισιν"... Οπότε μην ασχοληθείτε. Απλά ήθελα να πώ και εγώ τον πόνο μου.
  ΥΓ: δεν τσουγκρίζουν με φρεντουτσίνο, σύντροφοι. Το λέω για τους νέους στην επανάσταση. Βάλε οδηγίες Φαήλε, μην γίνετε και ρόμπα...
  ΥΓ2: Πάντως δεν μετάνιωσα καθόλου που πήγα την μάνα μου να ψηφίσει Σαμαρά. Το θεωρώ παράσημο για εμάς τους "χάπατους του κωλοτούμπα", που αλλάξαμε το σκηνικό Σημίτη, Ρεπούση, Βερέμη, Παυλόπουλου, Γιαννάκου κλπ... Δεν το κάναμε για την ιδεολογία. Και μόνο που αυτά που λέτε, δεν είναι ακροδεξιά και περιθωριακά, αλλά εν δυνάμει εξουσιαστικά, σημαίνει ότι κάτι καταφέραμε... Καλή διασκέδαση σύντροφοι....

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.