#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
19/06/2013 00:15
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απόφαση ΣτΕ: Πανικός Βενιζέλου - Κουβέλη από την δικαίωση Σαμαρά(Ανανεωμένο) Πανικό προκάλεσε σε ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ η ερμηνεία που έδωσαν νομικοί και δικαστικοί κύκλοι στην απόφαση του ΣτΕ για την ΕΡΤ η οποία δικαιώνει το σχέδιο του πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του antinews από χθες το μεσημέρι που διέρρευσαν οι σχετικές πληροφορίες, έπεσαν πολλά τηλέφωνα από στελέχη των δύο κομμάτων, σε μια ωμή παρέμβαση στη Δικαιοσύνη γιατί τόλμησε να κάνει ερμηνείες και διευκρινήσεις.

Ο πρόεδρος του ΣτΕ, Κων. Μενουδάκος, λένε οι πληροφορίες, δέχθηκε βροχή παραπόνων από στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ διότι οι ερμηνείες ουσιαστικά κατέρριπταν τις δικές τους θέσεις και τους έφερναν σε δυσχερή θέση απέναντι στον Αντ. Σαμαρά.

Για το λόγο αυτό αργά χθες το βράδυ ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, Κωνσταντίνος Μενουδάκος δήλωσε ότι δεν δόθηκαν από τον ίδιον οδηγίες ως προς τον τρόπο εφαρμογής της προσωρινής διαταγής και ότι τα σχόλια και οι διευκρινίσεις που διατυπώνονται σχετικά με αυτήν δεν προέρχονται από τον ίδιο αλλά ενδεχομένως από άλλους δικαστικούς ή νομικούς κύκλους.

Ωστόσο, δύο πράγματα παραμένουν από το σχετικό θέμα. Ότι σοβαροί άνθρωποι και δικαστές, και μέσα στο ΣτΕ ερμήνευσαν όπως ερμήνευσαν την απόφαση όσο κι αν αυτό δεν άρεσε σε ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.

Και δεύτερον ότι οι κ. Βενιζέλος και Κουβέλης επέτρεψαν να παρέμβουν κάποιοι στην ανεξάρτητη δικαιοσύνη και να τη «νουθετήσουν» επειδή ουσιαστικά δεν εξυπηρετούσε τα δικά τους συμφέροντα.

Μέχρι που θα φτάσουν άραγε;

Σύμφωνα με τις διευκρινήσεις που δόθηκαν από νομικούς κύκλους του ΣτΕ σχετικά με την απόφαση που έλαβε το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο, ναι μεν πρέπει να εκπέμψει ξανά η ΕΡΤ αλλά οι εργαζόμενοι είναι απολυμένοι κι αν εργαστούν θα πρέπει να υπογράψουν μισθώσεις έργου. Επίσης, αναφέρουν ότι όλα είναι στα χέρια των κ. Στουρνάρα και Κεδίκογλου για το αν θα χρησιμοποιήσει απολυμένους.

Όπως επισημάνθηκε, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας και ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό Σίμος Κεδίκογλου θα πρέπει άμεσα να ορίσουν το προσωπικό για την προσωρινή λειτουργία της κρατικής τηλεόρασης.

Το προσωπικό αυτό (που θα έχει κατά έναν τρόπο τη μορφή προσωπικού ασφαλείας) θα προσληφθεί με σύμβαση έργου ή με σύμβαση ορισμένου χρόνου. Το αν αυτό το προσωπικό θα προέρχεται από το απολυμένο προσωπικό της ΕΡΤ, ή από άλλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού ή δημόσιου φορέα, αυτό θα καθοριστεί από τους δύο συναρμόδιους υπουργούς. Το προσωπικό αυτό θα λειτουργήσει την κρατική ραδιοτηλεόραση στο σύνολό της (ΝΕΤ-ΕΤ-ΕΡΤ 3, ραδιόφωνα, κ.λπ.).

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το άρθρο 3 τής από 11.6.2013 απόφασης των δύο υπουργών (που αφορά την κατάργηση της ΕΡΤ Α.Ε.), όλοι οι εργαζόμενοι από την ημερομηνία αυτή (11.6.2013) είναι απολυμένοι και, όπως είναι φυσικό, δεν θα τους καταβληθεί μισθός.

Παράλληλα, οι δύο υπουργοί θα πρέπει να ορίσουν και τον διαχειριστή της κρατικής ραδιοτηλεόρασης, ο οποίος θα «στρώσει τον δρόμο» για τη λειτουργία της νέας ΕΡΤ, όπως την προβλέπει το νομοσχέδιο, που έχει δοθεί στη δημοσιότητα.

Αυτός ο διαχειριστής, λοιπόν, θα κρίνει ποιος είναι ο αναγκαίος αριθμός προσωπικού (δημοσιογράφοι, τεχνικοί, διοικητικοί υπάλληλοι, κ.λπ.) για τη λειτουργία της νέας ΕΡΤ, ενώ θα καθορίσει και τον αριθμό και τα πρόσωπα που θα επαναπροσληφθούν, όπως και εκείνα που θα απολυθούν.

Επίσης, ξεκαθαρίστηκε ότι δεν προβλέπεται μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα να εκδοθεί απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ επί του αιτήματος της ΠΟΣΠΕΡΤ για την έκδοση απόφασης αναστολής. Πάντως, δεν αποκλείστηκε το ενδεχόμενο να εκδοθεί μέσα στην εβδομάδα απόφαση επί του αιτήματος της ΠΟΣΠΕΡΤ για έκδοση αναστολής, εάν προκύψουν νέα σημαντικά δεδομένα που ανατρέπουν τον σημερινό χάρτη στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.

Για το γεγονός ότι δεν έχει επανέλθει ακόμα το σήμα της ΕΡΤ, διευκρινίστηκε ότι δεν προβλέπεται δικονομικά κάποια ενέργεια του κ. Μενουδάκου. Αντίθετα, όμως, μπορεί η ΠΟΣΠΕΡΤ να προσφύγει εγγράφως στον πρόεδρο του ΣτΕ για το επίμαχο ζήτημα, δηλαδή τη μη εκτέλεση της προσωρινής διαταγής του. Στην τελευταία αυτή περίπτωση θα εξετασθεί τι δικονομικές δυνατότητες έχει ο κ. Μενουδάκος για να κινηθεί, χωρίς να αποκλείεται και η εισαγγελική επίκληση.

Όμως, ορισμένοι σύμβουλοι Επικρατείας συνδύαζαν το άνοιγμα του σήματος της ΕΡΤ με την απόφαση των δύο συναρμοδίων υπουργών για την τοποθέτηση προσωπικού προσωρινής λειτουργίας της κρατικής τηλεόρασης. Μάλιστα, θεωρούσαν την καθυστέρηση της άρσης του «μαύρου» της ΕΡΤ δικαιολογημένη, καθώς, όπως έλεγαν αργά προχθές το βράδυ, εκδόθηκε η προσωρινή διαταγή του κ. Μενουδάκου και δεν υπήρξε ο απαιτούμενος χρόνος.

Τέλος, η προσωρινή διαταγή του κ. Μενουδάκου δεν περιλαμβάνει τα τρία μουσικά σύνολα της ΕΡΤ και τους εργαζόμενους στο εβδομαδιαίο περιοδικό «Ραδιοτηλεόραση», καθώς η «τύχη τους» θα καθοριστεί από τον διαχειριστή, που θα οριστεί από τους δύο συναρμόδιους υπουργούς.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. theo1611 avatar
  theo1611 18/06/2013 19:45:48

  Το ΣτΕ καλύπτει τις δημοσιονομικές επιπτώσεις της απόφασής του?

  Απολύουμε, αποζημιώνουμε και επαναπροσλαμβάνουμε?

  Όχι ότι είναι υποχρεωμένο, αλλά να ξέρουμε τι λέμε!

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ theo1611 19/06/2013 17:29:19

   Δεν ξέρεις καλά μαθηματικά του δημοτικού βλέπω. Πρώτον, με την αναδιάρθρωση εξοικονομούνται 100 εκ το χρόνο. Μόνο με αυτό, για φέτος είναι όλα κανονικά χωρίς πρόβλημα και του χρόνου θα είναι μειωμένο το τέλος στους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Τόσα χρόνια που πλήρωνες και κάποιοι τα τσέπωναν χωρίς να δουλεύουν ή μοίραζαν δουλειές και έπαιρνάν μίζες δε σε πείραζε; Υποκρισία ή άγνοια οικονομικών; Διάλεξε.

 2. Ραβινος avatar
  Ραβινος 18/06/2013 19:49:58

  Ωχ !Και τωρα τι κανουμε κε Βενιζελε ,κε Κουβελη ,κε Καλφαγιαννη ,κε ..κε ...Δεν κοιταμε την τυφλα μας λεω εγω που ενα σωρο προβληματα θελουν αμεσες λυσεις και ασχολουμεθα με την ΕΡΤσκουπιδια & τους οικονομισαριους της που τωρα πια κλαινε και οδυρονται ενω το πρωι ειχαν στησει χορο για την συνεχιση της παχυλης αργομισθιας τους εις υγειαν των κοροιδων ?

 3. GSV avatar
  GSV 18/06/2013 19:55:32

  Παλι καλα που εβγαλε διευκρινιστικη ανακοινωση το ΣτΕ για να κουνηθει η κυβερνηση γιατι η ΠΟΣΠΕΡΤ δεν κρατιεται. Ηδη απο εχθες ζηταει να εφαρμοστει κατα γραμμα η αποφαση του ΣτΕ.

  Για να μη κατηγουρουμε τα συνδικατα αδικα οτι θελουν να διαφυλαξουν τα προνομια τους. Η ΠΟΣΠΕΡΤ εδειξε το δρομο...δικαιωσε τη πολιτικη Σαμαρα.

  • Παύλος avatar
   Παύλος @ GSV 18/06/2013 21:54:01

   Η θρασύτητα των αργόμισθων προνομιούχων της ΕΡΤ είναι μεν απύθμενη, αλλά έχει ερμηνεία.

   Η θρασύτητα όμως, των υπερασπιστών τους καταντά παράνοια !!!

   Πόση πρόκληση μπορεί να αντέξει ο κοινός νους της Ελληνικής κοινωνίας;

   Πόση ευφυΐα χρειάζεται ο Έλληνας πολίτης, για να διαγνώσει την υποκρισία των Κουβελοβενιζέληδων και να δει ξεκάθαρα ότι δεν επιθυμούν την κάθαρση και συνεπώς το δημόσιο συμφέρον, αλλά την μικροπολιτική τους μιζέρια;;;;;

   Ως πότε θα μας υποτιμούν τη νοημοσύνη;;;;;;
   Ως πότε θα τους ανεχόμαστε;;;;;;;;;;;;;;;;;;

 4. karasumi avatar
  karasumi 18/06/2013 22:02:07

  Ήταν λογικό και επόμενο. Οι περί του αντιθέτου ερμηνείες, αν δεν ήταν πολιτικά υπαγορευόμενες, ήταν πάντως παντελώς και προφανώς αστήρικτες. Και εδώ μέσα κάποιοι, επικαλούμενοι ωραίους λατινικούς νομικούς όρους, προσπαθούσαν να μας κάνουν να ξεχάσουμε πως να διαβάζουμε. Τελικά όσα νομικά και να ξέρεις, αν είσαι πολιτικά τυφλωμένος, την τύφλα σου ξέρεις.

  • αιρετικός avatar
   αιρετικός @ karasumi 18/06/2013 22:56:05

   Σε απάντησή σας το άρθρο "Παραμένει το αδιέξοδο με την ΕΡΤ"...Πως θα λειτουργήσει λοιπόν άμεσα η ΕΡΤ, χωρίς προσωπικό?

 5. Διογένης avatar
  Διογένης 18/06/2013 23:32:50

  Αυτό που μπορεί και πρέπει να επικαλεστεί η κυβέρνηση είναι ότι η κατάληψη του Ραδιομεγάρου από τους απολυμένους της ΕΡΤ εμποδίζει την εκτέλεση της δικαστικής απόφασης. Αυτή είναι όλη η ουσία.

  Αν είχε το Ραδιομέγαρο στην κατοχή της η κυβέρνηση, θα μπορούσε να εκμπέμψει ξανά πρόγραμμα αύριο.

  Δυστυχώς με την έκδοση μιας απόφασης που επιδέχεται παρερμηνείες χάθηκε πολύτιμο πολιτικό κεφάλαιο από τον Σαμαρά, που τώρα δίνει μάχη χαρακωμάτων για την ερμηνεία της απόφασης και την εκτέλεσή της.

  Και ξέχασε ο πρωθυπουργός το παλαιό ρητό "όποιος δεν θέλει να ζυμώσει δέκα μέρες κοσκινίζει" και ότι οι Βενιζελοκουβέληδες, όσοι είναι πίσω τους, αλλά και η ΕΡΤ σύσσωμη θα κοσκινίζουν όσο μπορούν μέχρι να ηττηθεί ολοκληρωτικά η κυβέρνηση.

  Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι όλοι αυτοί με τίποτε άλλο δεν θα συμβιβαστούν, παρά με πλήρη επανλειτουργία της ΠΑΛΙΑΣ ΕΡΤ. Αυτός είναι ο στόχος τους, το έχουν πει επανειλημμένα. Γιατί να μην τους πιστέψουμε; Τα περί αναδιάρθρωσης είναι για να έχουν να λένε. Θα κάνει ο Κουβέλης αναδιάρθρωση; Έλεος!

  Αν λοιπόν αυτός είναι ο ομολογημένος στόχος τους, ποιος ο λόγος να αναλώνεται η κυβέρνηση σε άσκοπες συζητήσεις; Ας πάει σε εκλογές να τελειώνουμε. Και ας μην παραπεμφθεί ο Παπακωνσταντίνου. Ούτως ή άλλως είναι τελειωμένος πολιτικά με όσα έχουν βρεθεί εις βάρος του.

 6. leak avatar
  leak 19/06/2013 00:27:44

  Παιδιά για τις θέσεις στην νέα ΕΡΤ θα στείλουμε βιογραφικό ή οικολογικά πράγματα, όπως παλιά, να πάρουμε κατευθείαν τηλέφωνο τον πολιτευτή?

 7. parsifal avatar
  parsifal 19/06/2013 01:22:23

  Δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Μόνον ατολμοι και δυνάμει ολετήρες.
  Οταν ξεκινάς μια επιχείρηση, την ολοκληρώνεις, αλλιώς ο εχθρός ανασυντάσσεται, οργανώνει αμυνα, φέρνει εφεδρείες και αντεπιτίθεται.
  Διακυβεύεται το κύρος και η Ισχύς του Κράτους απέναντι σε μια δράκα κακομαθημένων χρυσοκάνθαρων κηφήνων.
  Ουδείς εδάκρυσε για ενα εκατομμύριο ανέργους, για απλήρωτα δάνεια, για ονειρα σπουδών ματαιωμένα απο αδυναμία πληρωμής "δωρεάν παιδείας" φροντιστηρίων. Εσπευσαν ομως οι ανάλγητοι εθνοσωτήρες βενιζέλοι και κουρέληδες να κλαψουρίσουν και να κάμουν πείσματα για δυο χιλιάδες παχυλώς αμιβομένους, στην πλειοψηφία τους "χαλαρούς" (είμαι επιεικής...) και με πολλούς απο αυτούς αδρά "οικονομημένους" εξόδοις του Κράτους σε παρεμφερείς δραστηριότητες. Κάποια ημέρα θα πούμε πως, απο ποιούς και με τίνος υποδομές στήθηκαν τα ιδιωτικά βοθροκάναλα. Ετσι δεν είναι κκ Δ.Γ., Ν.Κ., Μ.Π., Β.Γ... ;
  Λοιπόν στον πόλεμο οπως στον πόλεμο, τελειώστε την δουλειά, αδειάστε το Σοβιέτ της Μεσογείων, ξεκόψτε στους EBUδες συμπαραστάτες οτι το κάθε Κράτος χειρίζεται αρμοδίως τα ραδιοτηλεοπτικά του και φτιάξτε Δημόσια Τηλεόραση - Ραδιοφωνία.

 8. kotstak avatar
  kotstak 19/06/2013 03:33:21

  “Αντίθετα, όμως, μπορεί η ΠΟΣΠΕΡΤ να προσφύγει εγγράφως στον πρόεδρο του ΣτΕ για το επίμαχο ζήτημα, δηλαδή τη μη εκτέλεση της προσωρινής διαταγής του.”

  Πώς να εκτελεστεί η προσωρινή διαταγή, όταν κάποιοι έχουν καταλάβει τα κτήρια της ΕΡΤ;
  Με ποιον τρόπο, κατά η ΠΟΣΠΕΡΤ, πρέπει να εκκενωθούν τα κτήρια από τους καταληψίες;
  Προτείνει μήπως η ΠΟΣΠΕΡΤ, να επέμβουν τα ΜΑΤ;

 9. GO avatar
  GO 19/06/2013 07:13:40

  Ο αποτελεσματικότερος και σοφότερος πολιτικός της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας μας, είχε εξάγει το συμπέρασμά του, το είχε εφαρμόσει, το είχε διδάξει, το άφησε παρακαταθήκη και παραμένει επίκαιρο όσο ποτέ:
  "Πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού".

 10. Ρύκιος avatar
  Ρύκιος 19/06/2013 09:37:47

  Η απόφαση αν δεν θέλουμε να την ερμηνεύουμε αλλά απλά να τη διαβάζουμε, γράφει για συνέχιση του προγράμματος που διεκόπη.
  Συνέχιση αυτού που διεκόπη.

  Δηλαδή, η γυναίκα μου χθές το μεσημέρι, έπρεπε να πατήσει το κουμπί 3 στο τηλεχειριστήριο, και να δέι το επόμενο επεισόδιο της μαγειρικής εκπομπής του Μπουρντέν που παρακολουθούσε κάθε μεσημέρι, να μη με βάζει εμένα να ψάχνω να της το βρώ στο ιντερνετ για να το δει (παράνομα).

  Τώρα, όλα τ άλλα είναι ερμηνείες. Όπως βολεύει τον καθένα.

 11. periopos avatar
  periopos 19/06/2013 11:15:45

  Έξαλλος ο Μενουδάκος: Δεν έδωσε οδηγίες για την απόφαση του ΣτΕ.
  h**p://www.sofokleousin.gr/archives/136105.html

 12. Tonia G. avatar
  Tonia G. 19/06/2013 12:10:59

  Μετά και τα γεγονότα των τριών τελευταίων ημερών έχει κάποιος έστω και μια απορία για το πως φθάσαμε τα τελευταία 30 χρόνια στο σημείο αυτό;
  Και πιστεύει κανείς πως θα βγούμε από την "πηγάδα¨ με αυτούς τους τύπους στο "τιμόνι" των αποφάσεων;

 13. αιρετικός avatar
  αιρετικός 19/06/2013 13:09:38

  Σκάνδαλο η διαρροή δήθεν διευκρινίσεων του Προέδρου του ΣτΕ...Κάποιοι είναι "αδέξιοι" και χειρίζονται κατά τον χειρότερο τρόπο τα πράγματα...

 14. ΦΑΝΤΑΣΜΑ avatar
  ΦΑΝΤΑΣΜΑ 19/06/2013 13:38:08

  Το παρακράτος είναι πάντα ισχυρότερο από το κράτος , διαχρονικά!!
  Ποιος ΤΕΛΙΚΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ?

 15. matador avatar
  matador 19/06/2013 18:31:53

  Διάβασα προχθές σε κάποιο έντυπο τους μισθούς στην ΕΡΤ,και κόντεψε να πάθω εγκεφαλικό.Επίσης διάβασα την δήλωση της παρουσιάτριας(με τον πλούσιο σύζηγοΙΙΙ)ότι παίρνει "μόνο" 2500 Ε.καθαρά.Ήθελα λοιπόν να πώ τούτο,ό,τι εκπαιδευτικός με 14 χρόνια υπηρεσία,με ΣΟΡΜΠΟΝ Ι&ΙΙ,με ΠΡΟΦΙΣΙΕΝΣΙ(επίπ.Β),με ΜΑΣΤΕΡστην εφηρμοσμένη γλωσσολογία της ΑΓΓΛΙΚΗΣ,λάμβάνει μετά το περίφημο ενιαίο μισθολόγιο 940Ε,καθαρά,για 4εκπαιδευτικές ώρες την ημέρα,πολύ δηλ. λιγότερα σε σύγριση με τηνκ. παρουσιάστρια,της 1 πραγματικής ώρας του ενημ. Δελτίου της ΕΡΤ.Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω όλους αυτούς, όσους κόπτονται για την ΕΡΤ,και για τους αδρά αμοιβομένους, οι υπόλοιποι δημόσιοι υπάλληλοι,αλλά και του ιδιωτικού τομέα, δεν έχουν- κατά ο κοινώς λεγόμενο-ψυχή ?Βέβαια οι 2500Ε είναι παρα πολύ λίγα σε σύγκριση με τις αμοιβές των 75000,102000,65000Ευ.των" golden boys"(& golden girls)της "εν πολλαίς αμαρτίαις πριπεσσούσης ΕΡΤ α.ε.Πόσο βασικό μισθό παίρνει ο αρχηγός ΓΕΘΑ,με ό,τι τούτο συνεπάγρται?Πολύ πιθανό το ημισυ της αμοιβής της κυρίας παρουσιάστριας.Δεν έχω τίποτα με την κυρία,ούτε εκπαιδευτικός η στρατιωτικός ήμοτν στον εργασιακό μου βίο,αλλά γνωρίζοντας κάποιες αλήθειες θέλησα να τις αποτυπώσω εδώ.

 16. theo1611 avatar
  theo1611 19/06/2013 18:51:01

  Είμαστε σίγουροι ότι το ΣτΕ έχει επιληφθεί πλήρως της επίμαχης ΚΥΑ σύμφωνα με την αίτηση αναστολής κατά τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων?

 17. theo1611 avatar
  theo1611 19/06/2013 19:01:27

  Υποβάλλεται μία αίτηση ασφαλιστικών μέτρων (προσωρινής δικαστικής προστασίας) ενώπιον του ΣτΕ. Οι αιτήσεις ακύρωσης θα ακολουθήσουν και κατά την συνήθη πρακτική θα κάνουν 125 τέρμινα μέχει να βγούν και να καθαρογραφούν οι αποφάσεις.

  Ξαφνικά, ο Πρόεδρος του ΣτΕ εκδίδει προσωρινή διαταγή μόνο για τμήμα της αίτησης αναστολής και το σύμπαν ερμηνεύει τη θέση του ΣτΕ σε όλα τα θέματα που θίγει η αίτηση αναστολής!!!

  Αύριο θα αποφασίσει το ΣτΕ επί όλων των θεμάτων που θίγει η προσφυγή κατά την έννοια της προσωρινής δικαστικής προστασίας και όχι της τελικής απόφασης (που θα κάνει 500 τέρμινα για να βγεί, αν κρίνω από τις ερμηνείες που έχουν δοθεί!!!)

  Ρε παιδιά, ούτε το πως λειτουργεί η Δικαιοσύνη δεν ξέρουμε!!!

 18. GLAD avatar
  GLAD 20/06/2013 15:42:10

  Η κίνηση του Σαμαρά με την ΕΡΤ , ήταν κατά την γνώμη μου ότι πιό σημαντικό μπορώ να θυμηθώ μετά την ήττα των κατσαπλιάδων συμμοριτών το 1949.
  Ήταν κυριολεκτικά κτύπημα στην καρδιά της Αριστεράς πάσης αποχρώσεως.
  Διότι η Αριστερά δεν αντλεί δυνάμεις από τους χώρους εργασίας όπως λέει (εκτός του Δημοσίου το οποίο όμως είναι άντρο πρασινοφρουρών) , αλλά κυρίως από τον χώρο της "τέχνης και του πολιτισμού" (τα εισαγωγικά είναι απαραίτητα , διότι δεν είναι τέτοιος πλέον ο χώρος αυτός) και από την παραπληροφόρηση .
  Οι πραγματικά άσσοι στην προπαγάνδα της Αριστεράς , γνωρίζουν να "κάνουν παιχνίδι" στον χώρο αυτό επιρεάζοντας υπέρμετρα (ως προς την πραγματική δύναμή τους) την κοινή γνώμη , αποκλείοντας βέβαια συστηματικά κάθε αξιόλογο άνθρωπο που δεν είναι του φυράματός τους - και πάντα με το αζημίωτο και εις βάρος άλλων.
  Και δεν βέβαια μόνο η ΕΡΤ.
  Όλος " ο χώρος αυτός" ασφυκτιά από παράσιτα .
  Καταλήξαμε προχθές στο απίστευτο σημείο , υποκείμενα όπως ο γνωστός χοντρός , άσχημος , βρωμιάρης , ομοφυλόφιλος (ο λαός αντί της λέξης αυτής μετά λόγου γνώσεως χρησιμοποιεί άλλη λέξη για να χαρακτηρίσει ανθρώπους σαν κι αυτόν και την συμπεριφορά τους) και μέτριος τραγουδοποιός να ελεεινολογεί τον Γεωργιάδη και την γυναίκα του στην ΕΡΤ και να μη υπάρχει μια φωνή επικριτική για το "είδος" αυτό της στρατευμένης κατά τα άλλα "τέχνης" των ψυχανώμαλων.
  Επίσης έχουμε φτάσει στο σημείο στην γνωστή εκπομπή του κυρίου "Εισαγγελάτου" (εχτές συγκεκριμένα) , η τσιγαρόβια και με ύφος "μετρ" της ενημέρωσης (γιατί άραγε έχει σημασία η γνώμη της ?), αλλά στην ουσία εκπρόσωπος των αποβλήτων του ΚΚΕ και απόλυτα ευθυγραμμισμένη με τον λόγο του νέου "Αντρέα" , να αποκαλεί ακροδεξιό και με φασίζουσα νοοτροπία τον Πρωθυπουργό και σαν "κότες" όλοι να μη της λένε τίποτα .
  Καλώς λοιπόν πράττει ο Σαμαράς .
  Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό μας κυβερνά ένας άνθρωπος που δεν κινείται φοβικά ως προς την Αριστερά και σύντομα θα κυριαρχίσει χωρίς την ανάγκη ασπόνδυλων τύπου Βενιζέλου και Κουβέλη των οποίων έθιξε την εκλογική πελατεία και βάλανε τα κλάματα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.