#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
23/05/2011 20:59
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αποχαιρέτα την Ελλάδα που ήξερες

Η κυβέρνηση εξάγγειλε το τέλος του κοινωνικού κράτους στην ΕλλάδαΜεσοπρόθεσμο Δημοσιονομικό Πλαίσιο και Πολιτικές Εξόδου από την Κρίση. Έτσι ονομάζεται η νέα επίθεση στα λαϊκά στρώματα (κοιτάξτε που το ΠΑΣΟΚ μας έκανε να γράφουμε όπως μιλάει η .... Παπαρήγα) που επέλεξε η κυβέρνηση για ακόμη μια φορά.

Δεν έφτασε ένας χρόνος αποτυχημένης πολιτικής. Δεν έφτασαν εκατοντάδες μέτρα φορολογικού χαρακτήρα που γονάτισαν την αγορά κι έκαναν φτωχότερους τους Έλληνες, σήμερα η κυβέρνηση αποφάσισε να “ταΐσει” και πάλι τον πίθο των Δαναΐδων.

Χωρίς κανένα δισταγμό και φυσικά χωρίς κανένα σχέδιο ανακοίνωσε με τον όμορφο αυτό τίτλο, το τέλος του κοινωνικού κράτους στην Ελλάδα.

Οι μισθωτοί και συνταξιούχοι θα πληρώσουν για ακόμη μια φορά την αποτυχία της κυβέρνησης Παπανδρέου.

Δεν έφτασαν πάνω από 3.000 σελίδες φορολογικών μέτρων μέσα σε 1,5 χρόνο, ο κ. Παπακωνσταντίνου έδωσε μερικές ακόμη διαφάνειες με τα σκληρά μέτρα λιτότητας που αποφάσισε να πάρει μπας και ικανοποιήσει την αδηφάγο τρόικα.

Είναι σίγουρο ότι μπαίνουμε σε ένα βαθύ κύκλο νέας ύφεσης αλλά και σε μια σίγουρη πολιτική θύελλα που προκαλούν τα νέα μέτρα. Ο κόσμος μπορεί να υπέμεινε μέχρι στιγμής, από εδώ και στο εξής η όποια αντίδρασή του θα γίνει με την ευθύνη της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν στο υπουργικό συμβούλιο, θα επιβληθεί έκτακτη εισφορά στις συντάξεις πάνω από 1.700 ευρώ, λες και μαζί έδιναν τόσα χρόνια τις εισφορές ο Παπακωνσταντίνου και οι συνταξιούχοι.

Θα επιβληθεί ΛΑΦΚΑ στο επικουρικό, κάνοντας ουσιαστικά τους Έλληνες με μικρές συντάξεις να μην μπορούν να αγοράσουν ούτε τα φάρμακά τους.

Θα επιβληθούν έμμεσοι φόροι, όπως αύξηση του ΦΠΑ από το 13% στο 23% για σειρά προϊόντων, φόροι στο φυσικό αέριο, φόροι στο πετρέλαιο θέρμανσης. Προϊόντα δηλαδή που έχει άμεση ανάγκη κάθε μέρα ο πολίτης.

Προσδοκά η κυβέρνηση έσοδα επίσης από τα αυθαίρετα που θα τακτοποιήσει, από αύξηση των φόρων στα μη αλκοολούχα ποτά, ενώ έρχονται φόροι – φωτιά στα ακίνητα, οι οποίοι και θα εξειδικευτούν σύντομα.

Φυσικά υπάρχει πρόβλεψη για κατάργηση δημόσιων φορέων με απολύσεις των εργαζόμενων.

Όσο για τις αποκρατικοποιήσεις, προβλέπεται τα εξής ξεπούλημα:

Ιδρύεται Ταμείο Δημόσιας Περιουσίας στο οποίο θα προΐσταται ειδικός γραμματέας και θα συγκεντρώσει ακίνητα και εταιρείες που θα πουληθούν.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό προβλέπεται:

Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών της Ελλάδος (OTE): Άσκηση του δικαιώματος προαίρεσης (put option) για το 10% του μετοχικού κεφαλαίου του ΟΤΕ και εξέταση της πώλησης επιπλέον 6%.

Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ): Πώληση μέρους του μετοχικού κεφαλαίου της ΔΕΗ μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών ή και περιουσιακών στοιχείων σε στρατηγικό επενδυτή

Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (TT): Πώληση του 34% του μετοχικού κεφαλαίου του ΤΤ καθώς και εξέταση πώλησης επιπλέον 10% κατοχής των Ελληνικών Ταχυδρομείων μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών και εισόδου στρατηγικού επενδυτή

Εταιρία Ύδρευσης Αποχέτευσης Πρωτευούσης (ΕΥΔΑΠ): Πώληση μέρους του μετοχικού κεφαλαίου της ΕΥΔΑΠ μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών και είσοδος στρατηγικού επενδυτή

Εταιρία Ύδρευσης Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ): Πώληση μέρους του μετοχικού κεφαλαίου της ΕΥΑΘ μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών και είσοδος στρατηγικού επενδυτή

Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ) and Λιμένες Αττικής: Πώληση μέρους του μετοχικού κεφαλαίου του ΟΛΠ μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών, συγχώνευση περιφερειακών λιμένων Αττικής και είσοδος στρατηγικών επενδυτών

Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ) και Κύριοι Περιφερειακοί Λιμένες: Πώληση μέρους του μετοχικού κεφαλαίου του ΟΛΘ μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών, συγχώνευση περιφερειακών λιμένων και είσοδος στρατηγικών επενδυτών

Από όλα αυτά η κυβέρνηση φιλοδοξεί να εισπράξει 29 δισ ευρώ, 7 δισ φέτος προκειμένου να κλείσουν οι τρύπες του αποτυχημένου προϋπολογισμού κι άλλα 22 δισ. ευρώ μέχρι το 2015.

Πράγματι φιλόδοξο σχέδιο, θα λέγαμε αν δεν είχαμε αυτή την αποτυχημένη κυβέρνηση. Διότι πρόκειται για ένα ακόμη σχέδιο στον αέρα αφού όλα τα παραπάνω μέτρα θα προκαλέσουν δύο πράγματα: Πρώτον θα γονατίσουν τον κόσμο, και ειδικά τους χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους και δεύτερον θα προκαλέσουν ανεπανόρθωτη ζημιά στο κράτος διότι οι πωλήσεις ακινήτων και εταιρειών χωρίς εγγύηση, είναι κάκιστη επιλογή.

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. john avatar
  john 23/05/2011 21:03:02

  ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2 ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ Η ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ john 23/05/2011 22:49:56

   Αυτά συμβαίνουν μόνο στις δημοκρατίες. Εμείς έχουμε ολιγαρχία με κουρελιασμένο μανδύα "δημοκρατίας". Οπότε, μην περιμένεις να τεθεί τίποτα σε δημοψήφισμα.
   Το ζήτημα είναι να απαλλαγούμε από τον τύραννο ψευδο-πρωθυπουργό και να γίνει συνταγματική μεταρρύθμιση που να καθιερώνει την προσφυγή σε δημοψηφίσματα για μείζονα θέματα και να τα καθιστά μάλιστα υποχρεωτικά. Και να ενισχύει τον θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας, με εκλογή του. μέσω καθολικής ψηφοφορίας
   Το πρόβλημα της Ελλάδας είναι ΚΑΙ πολιτειακό.

   • Αυριανιστής avatar
    Αυριανιστής @ ΒΙΣ 24/05/2011 00:10:35

    Προεδρική δημοκρατία ζητάει, χρόνια τώρα, μετ' επιτάσεως και ο Μητσοτάκης...

 2. σερτης avatar
  σερτης 23/05/2011 21:06:17

  το δίλλημα είναι ένα πλέον
  ΣΑΜΑΡΑΣ με ελπίδα για ανάπτυξη ή
  ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ για σιγουριά στη δυστυχία

  • Orestios avatar
   Orestios @ σερτης 23/05/2011 21:31:29

   +10000000

   • loretta avatar
    loretta @ Orestios 23/05/2011 22:17:16

    Μονο ΣΑΜΑΡΑΣ αλλιως οι ελληνες και η ελλαδα θα γινουμε ειδος προς εξαφανιση!!

  • anonymous avatar
   anonymous @ σερτης 23/05/2011 23:09:35

   Aν ήταν έτσι ο Σαμαράς δεν θα πήγαινε να συναντήσει τον ΓΑΠ, από την στιγμή που τον συναντά είναι συνένοχος και θα έχει την ίδια τύχη, τώρα ή σε λίγους μήνες.

 3. Κρης avatar
  Κρης 23/05/2011 21:07:04

  αυτή η εικόνα ''ταιριάζει '' , στην Νέα Ελλάδα του GAP

  h**p://img189.imageshack.us/img189/4656/athina.jpg

 4. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 23/05/2011 21:07:09

  h__p://www.opengov.gr/home/?p=2739

  Τα παιδιά ήταν έτοιμα ΦΕΚ 113/2011

  Ας συναινέσουμε το είπε και η Τρέμη αφού τα μέτρα της κυβέρνησης ξεπερνούν την θητεία της.

  Ας καταργήσουμε και τις εκλογές, αφού με την συναίνεση θα έχει συμφωνηθεί η πολιτική των επόμενων τεσσάρων χρόνων... θα γλιτώσουμε και τα έξοδα.

  Μια απορία μόνο: επειδή η επιτυχία των μέτρων θα έχει την ίδια με τα προηγούμενα μέτρα, εγώ εξάλλου πιστεύω τον Πρωθυπουργό δεν θα μειώσει ξανά μισθούς και συντάξεις, δεν θα ξανά βάλει νέους φόρους κλπ κλπ στην επόμενη συναίνεση τι θα πουλήσουμε;

  • jkr avatar
   jkr @ Ο Ιθαγενής 23/05/2011 21:12:51

   τα παιδιά μας, στο σύγχρονο σκλαβοπάζαρο και στο παιδομάζωμα που επίκειται

 5. tzager avatar
  tzager 23/05/2011 21:14:04

  Δεν είναι απαραίτητα κακό να ξεχάσουμε την Ελλάδα που ξέραμε μέχρι τώρα...

  Ποια Ελλάδα ξέραμε εμείς οι νέοι άνθρωποι???

  Την Ελλάδα της μίζας..
  Την Ελλάδα της αρπαχτής και της προχειρότητας..
  Την Ελλάδα του κομματισμού και της πελατοκρατίας...
  Την Ελλάδα των άνισων ευκαιριών...
  Την Ελλάδα των αυθαίρετων και της κακοτεχνίας...
  Την Ελλάδα της ανευθυνότητας και της ανεπάρκιας του κράτους!!!!!

  Λοιπόν γιατί να μην την ξεχάσουμε..??? Μετά χαράς την ξεχνάω και ρίχνω μαύρη πέτρα...

  Πρέπει να χτιστεί μια Νέα Ελλάδα!!!! Εκ θεμελίων!!! Από της στάχτες της παλιάς...

  Και ένα μήνυμα στους βολεμένους: "Ξεχάστε την Ελλάδα που ξέρατε"!!!!!

  • Ευθύμης avatar
   Ευθύμης @ tzager 23/05/2011 22:27:44

   δηλαδή εσένα τα μέτρα αυτά σου δείχνουν οτι αλλάζει η Ελλάδα προς τα παραπάνω που περιέγραψες;
   Δολοφονώντας την οικονομία και όσους παράγουν φορολογητέο εισόδημα αλλάζει η Ελλάδα;
   Και τί γίνεται;
   σοβιετική δημοκρατία τύπου Βόρειας Κορέας;

   Εδώ λέμε οτι αντί να κοιτάξουν να ρυθμίσουν το τέρας της γραφειοκρατείας απλά κάνουν οτι δεν το βλέπουν και χώνουν στην, κυριολεξία, φόρους κάθε τρείς με τέσσερις μήνες.

   • tzager avatar
    tzager @ Ευθύμης 24/05/2011 01:05:25

    Φυσικά και διαφωνώ με την άκρατη φορολογία... αλλά αυτοί που έχουν να πληρώσουν!!!

    Ατό όμως που χαίρομαι ιδιαία ειναι ότι καταστρέφεται τώρα ότι νοσηρό είχε οικοδομηθεί κυρίως από τον Αντρέα και τις επόμενες κυβερνήσεις!!!

    Ετσι γουστάρω που τα βάζουν με το δημόσιο και τους άχρηστους και ανεπαρκείς!!!

    Τρελαίνομαι που ταα βαουν με τους γιατρούς και που κόπηκε μαχαίρι η μασαμπούκα στα νοσοκομεία και τους οργανισμούς!!!

    Αν εσύ δε θες να αλλάξει τίποτα σεβαστό.. Αλλα δε πάει πουθενα έτσι...

    Και να ξέρεις... Και ο Σαμαράς ή οποιοσδήποτε άλλος και να βγει θα αναγκαστεί να άνει τα ίδια! 2 δρόμοι υπάρχουν.. Η αυτός που λέει το ΚΚΕ, κολεκτιβοποίηση... ή αυτός τώρα!!!

    Τα υπόλοιπα βελούδινα είναι για τη Φιλανδία....

    • Αυριανιστής avatar
     Αυριανιστής @ tzager 24/05/2011 01:18:24

     Μάλλον δεν βλέπεις καλά...

     Είσαι σίγουρος ότι "κόπηκε η μασαμπούκα στα νοσοκομεία"; Γιατί εγώ, αυτό που βλέπω είναι είτε να αλλάζουν τα πολλά σκευάσματα, με λιγότερα και ακριβότερα, είτε να υποχρεώνεται ο ασθενής να φέρνει ακόμα και... γάζες.

     • tzager avatar
      tzager @ Αυριανιστής 24/05/2011 01:50:04

      Κάνεις λάθος φίλε μου...

      Υποχρεόνονται πλέον να γράφουν αντίγραφαα που είναι πολύ πο φθηνά... δε γίνεται πλέον το πάρτυ του αιώνα με του προμηθευτές αναλώσιμων και το πααρτάκι των γιατρών με τιος εφημερίες!!!

      Και αυτά που λένε με τα υλικά είναι μπαρούφες!!! Απλά οι νοσηλεύτριες και οι γιατροί δεν παίρνουν πια τα χαρτιά υγείας και τα μπαμπάκια στο σπίτι και τους πάει ασχημα!

      Η καταστροφολογία πάντα είναι μέσο για να μην αλλάξει τίποτα.
      Αυτά που ξέραμε... ή για να ακριβολογώ... αυτά που ξέρανε οι προηγούμενες γενιές ΤΕΛΟΣ!!
      Καλούνται να πληρώσουν τη μούφα κατάσταση που εφταν και ροσπαθούσαν να πείσυν τους νέους οτι η Ελάδα είαι Monte Carlo με μεζονετούλες, super αμαξάρες και fredo cappucino με τις ώρες στα cafe....

      Ελα ντε όμως που δεν είμαστε έτσι... Κουτοπόνηροι Βαλκάνιοι είμαστε με τρελά Μεταπολεμικά αποθημένα. Τώρα πρέπει να βάλουμε τις βάσεις για να γίνουμε πραγματικοί Ευρωπαίοι. Με σωστό, παραγωγικό και ευέλικτο κράτος, παραγωγικό ιστό, πανεπιστήμια με επάρκεια σπουδών και αγορά που να λειτουργεί ο ανταγωνισμός προς ώφελος του πολίτη!! Και όχι κρατικά μονοπώλια και 1500 οργανισμούς του δημοσίου που αλληλοκαλύπτονται και συντηρούν τη ρεμούλα...
      Συγχωνεύσεις παντού!!!

      Και παραδέξου ότι είμαστε γραφικοί!!! Φτιαχναμε υποτυπώδη ΤΕΙ στο τέρμα του πουθενά για να δουλέψει το mini market κααι το ψητοπωλείο!!! Καιφοιτούσα εκεί απόφοιτοι του 9!!!! Περιμένεις αυτό το κράτος και αυτή η κοινωνία να πάει μπροστα???

      Γελιέσαι!!! Να τα χάλια μας τώρα!!!

     • Pikis avatar
      Pikis @ tzager 24/05/2011 09:48:54

      Σωστός! Και τα στρατόπεδα το ίδιο εξυπηρετούν. Τα σουβλατζίδικα και τα καθαριστήρια!!!

  • straydog avatar
   straydog @ tzager 23/05/2011 23:58:37

   Επιτέλους,ΤΕΛΟΣ για την ΕΛΛΑΔΑ του ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!
   Οτι και να ερθει,αποκλειεται να ειναι τοσο εφιαλτικο και απεχθες,οσο ο τυπος
   του μεταπολιτευτικου-ανδρεοπασοκικου Νεοελληνα

   • ΤΙΤΟΡΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΣ avatar
    ΤΙΤΟΡΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΣ @ straydog 24/05/2011 15:18:16

    To επαναλαμβάνω για να γίνει πλήρως κατανοητό:
    Το ΠΑΣΟΚ επί Ανδρέα Παπανδρέου ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και τώρα ο Γιωργάκης Παπανδρέου την ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ!

 6. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 23/05/2011 21:18:16

  Ο Παπαγελας κανει προλογο για το βραδυ που εχει καλεσμενο το ΠΑΠΑΚι!!
  Ο Μπαμπης λεει οτι φταιει Καραμανλης ο συγχωρεμενος που εστησε το Δημοσιο !!

  Μεταξυ μας, η Ελλαδα που μεγαλωσαμε, δεν ηταν και η καλυτερη..... σιγουρη πελατεια και η αγελαδα πληρωνει τα παντα ολα με δανεικα. Πεφτουν και μαυρες σακουλες απ τα συννεφα, και ολοι ζουν σε Wonderland
  Αλλο ξεπουληματιες ( κατα Ακη ) και αλλο εκλογιοκευση το τι πληρωνω, ποσο, ποιον και γιατι.

  ετερον εκκατερωθεν... μη τα μπλεκουμε !

  ΠΠ

 7. nick avatar
  nick 23/05/2011 21:19:44

  Αντώνη δώσε αύριο την σκληρή απάντηση που αρμόζει στην περίσταση...
  Διαλύουν μια ολόκληρη χώρα, γονατίζουν γενιές Ελλήνων.
  Σου έχω εμπιστοσύνη και είμαι βέβαιος ότι δε θα συναινέσεις στην επαναλαμβανόμενα λάθος συνταγή, δε θα συναινέσεις στην εξαθλίωση της πατρίδας μας.
  Ένα κλικ περιμένουν οι Έλληνες. Τους έχεις σχεδόν κερδίσει με τη στάση σου ως τώρα. Αύριο είναι η στιγμή σου...

 8. ierofantis avatar
  ierofantis 23/05/2011 21:21:40

  Ρε παιδιά, τον Παναγοπουλο της ΓΣΕΕ και τον Παπασπύρο της ΑΔΕΔΥ, τους έχετε ακούσει πουθενά;

  Οι αγρότες της Κρήτης, τα κοπέλια ωρέ, πως και δεν έχουν πάρει ακόμη το καράβι για Πειραιά για να διαμαρτυρηθούν για τις τιμές;

  Ο παλήκαρος, αυτός της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας και κάτι άλλοι μουσάτοι καθηγητάδες, που χάθηκαν καλέ;

  Μπράβο Γιώργο, Κωπηλάταρά μου.

  Ευτυχώς εσύ έχεις σχέδιο....

  Υ.Σ. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ - ΚΟΠΡΙΤΕΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ - ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ - ...ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

  ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

  • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
   ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ ierofantis 23/05/2011 21:27:49

   Ανεβηκε το ΦΠΑ στα γιαουρτια !!..
   Ανεβηκε το ΦΠΑ στο μπουγέλο...!
   εμεινε η ροχαλα ( με το συμπαθειο.. )

   ΠΠ

   • ierofantis avatar
    ierofantis @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 23/05/2011 21:52:43

    Η ... ροχάλα, έχει πλέον ενιαίο συντελεστή.

  • Orestios avatar
   Orestios @ ierofantis 23/05/2011 21:32:54

   Χάθηκαν ιεροφάντη.
   Τα παντελόνιασαν και έγιναν μπουχός.

   • ierofantis avatar
    ierofantis @ Orestios 23/05/2011 21:51:51

    Πες το ψέματα...

  • aggelosview avatar
   aggelosview @ ierofantis 23/05/2011 21:52:39

   Ο παλίκαρος της διδασκαλικής πλέον δεν είναι πρόεδρος, αλλά προσφέρει τις υπηρεσίες του ως αιρετός του κεντρικού υπηρεσιακού συμβουλίου. Γιατί στο ΠΑΣΟΚ δεν ξεχνούν, αλλά τιμούν τους αγωνιστές του κόμματος. Μάλιστα σε εκδήλωση στο Μεσολόγγι, επειδή πλησιάζουν οι κρίσεις των διευθυντών σχολείων, φέρεται ειπών: Μα καλά δεν έχουμε 100 δικά μας στελέχη να τα κάνουμε διευθυντές; Τι τα χρειαζόμαστε τα τυπικά προσόντα;
   Τον τοποθέτησε βέβαια στη θέση του ο εδώ διευθυντής εκπαίδευσης και μπράβο του, αλλά η τοποθέτηση του βαψομαλλιά, προμηνύει τι θα ακολουθήσει πανελλαδικά. Το ΠΑΣΟΚ άλλωστε έχει πείρα......

   • Δάσκαλος avatar
    Δάσκαλος @ aggelosview 23/05/2011 22:40:05

    Το άκουσα κι εγώ αυτό. Ο Γούσης το 2004 είπε πως "εμείς είμαστε μια άλλη παράταξη. Δεν είμαστε ΠΑΣΚ και θα πρέπει να το αποδείξουμε". Η διαφορά είναι ότι οι πασόκοι θα βολευτούν πάλι και θα πίνουν νερό στο όνομα του παλίκαρου ενώ οι δακίτες βρίζουν Γούσηδες, Μαριέττες κλπ.

    • anonymous avatar
     anonymous @ Δάσκαλος 23/05/2011 23:11:10

     Το πρόβλημα είναι ότι ο ελληνικός λαός πνέι τα λοίσθια και συ τραγουδάς, τέτοια μυωπία

    • aggelosview avatar
     aggelosview @ Δάσκαλος 23/05/2011 23:12:52

     Θα πέσει γέλιο στις κρίσεις! Είναι έτοιμοι για όλα. Υπάρχουν αρκετοί δακίτες με μεταπτυχιακά πλέον. Πάντως το πιο μεγάλο γέλιο θα έρθει όταν θα ζητάνε από κυβέρνηση της ΝΔ αυξήσεις πάνω από τον πληθωρισμό!!

     • Αυριανιστής avatar
      Αυριανιστής @ aggelosview 23/05/2011 23:24:58

      Ποια "μεταπτυχιακά", ρε φίλε;

      Χάφτεις την παραμύθα του Ραγκούση;

      Ίσα-ίσα, που όσοι έχουν αυξημένα προσόντα, και επομένως δεν χρωστάνε σε κανένα πράσινο τρωκτικό το διορισμό τους, ούτε έχουν οσφυοκαμψία, θα είναι αυτοί που θα φύγουν πρώτοι. Νομίζεις ότι το σύστημα θα φτιαχτεί για να αφήσει μέσα τους "τυχαίους του ΑΣΕΠ" και όχι το παρακράτος των διορισμών των '80s;

     • aggelosview avatar
      aggelosview @ Αυριανιστής 23/05/2011 23:38:29

      Με κόβεις από Παπακ τώρα, αλλά να σου πω ότι στην εκπαίδευση δεν ισχύουν τα ίδια με το δημόσιο. Η εκπαίδευση έχει μείνει στο '80. Οι επιλογές στελεχών γίνονται με κριτήρια που καθορίζει κάθε φορά η πολιτική ηγεσία. Η Αννούλα τώρα π.χ. έχει πολλούς πασκίτες που είχαν θέσεις υποδιευθυντών σε σχολικές μονάδες. Πριμοδοτεί λοιπόν αυτούς. Όσον αφορά τα μεταπτυχιακά να σου πω μόνο ότι παλιότερα στα ελληνικά τμήματα μόνιμοι "θαμώνες" μεταπτυχιακών ήταν στελέχη της πασκ. Γι' αυτό κι ο μύθος περί στελεχών. Τα τελευταία χρόνια που άνοιξε η αγορά προέκυψαν νέα δεδομένα. Για το υπόλοιπο δημόσιο θα συμφωνήσω με ό,τι λες.

     • kiki avatar
      kiki @ Αυριανιστής 24/05/2011 07:03:18

      Το ειπανε οσοι εχουν στο δημοσιο μεταπτυχιακα και διδακτορικα φευγουν γιατι παιρνουν πανω απο 1800 ευρω, αρα πανω απο το πλαφον αρα απολιωνται.
      Και πασοκ και στουρνοι.

 9. spyros avatar
  spyros 23/05/2011 21:23:00

  Όπως έχει διαπιστωθεί το παιχνίδι ήταν καλά στημένο.
  Μετείχαν σ΄αυτό όλοι οι πολιτικοί.
  Το τέλος της ελλάδας που ξέραμε ξεκίνησε απο το καλοκαίρι του 2009.
  Συνειδητά η ΝΔ ο Καραμανλής (μετά από όσα εκ των υστέρων γίνονται γνωστά) παρέδοσε τη διακυβέρνηση στον Γιώργο για να καταστρέψει τα παντα.

  • Sofie avatar
   Sofie @ spyros 23/05/2011 21:29:26

   ΑΕΙ ΓΕΙΑ ΣΟΥ!

 10. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 23/05/2011 21:23:46

  Ή Ελλάδα έχει ζήσει "φτώχειες" και να θυμίσω ότι κάποτε οι μπανάνες και το μοσχαράκι ήταν είδη πολυτελείας, και τα ροδάκινα ευπρόσδεκτο. Δεν με φοβίζουν οι φτώχειες.

  Με φοβίζει το ότι οι Έλληνες θα είμαστε υπάλληλοι ξένων αφεντικών (αν είμαστε φρόνιμα καλά παιδιά -- αφού οι Φωστήρες φρόντισαν να έχουμε και μελαμψούς για μέτρο σύγκρισης).

  Θα με ρωτήσετε "Μα προτιμάς τον Ζήκο από την υπάλληλο στην Ντελχεζ Λελιον"; Προσωπικά προτιμώ τον Ζήκο.

  Και με τρομοκρατεί το σπάσιμο (διάλυση) της ΔΕΗ και η ιδιωτικοποίηση του νερού. Εδώ ΔΕΝ είναι Αγγλία με Δημόσιους Λειτουργούς και αίσθηση δικαίου. Εδώ είναι Υεμένη στην κακή της εκδοχή.

  Λυπάμαι για τους 20άρηδες που θα είναι η χαμένη γενιά, λυπάμαι και για τα παιδάκια που θα δούν κάτι άλλο από αυτό που είδε η γενιά που τα πρόδωσε. Λυπάμαι όσους νόμιζαν ότι ήταν ευπρεπείς νοικοκύρηδες που στην ουσία τους δημεύεται η περιουσία. Λυπάμαι και λιγάκι τους Πασόκους που θα ακούσουν το "τέρμα το διαλειμμα, μέσα τα κεφάλια".

  Cloward Piven, και δεν νομίζω έγινε τυχαία... Και ξεκίνησε, όπως και το Φαινόμενο του Θερμοκηπίου, περί το 1985... Cloward Piven όχι από αριστερούς, αλλά από το αριστερίζον δημιούργημα της Κεντρικής Ευρώπης στην προσπάθεια επαναφοράς του φεουδαρχισμού. Ο τρόπος να καταπολεμήσεις την φτώχεια είναι φτιάχνοντας ορδές εξισωμένων δουλοπάροικων...

  • Orestios avatar
   Orestios @ archaeopteryx 23/05/2011 21:34:25

   +10000
   Ειδικά το τελευταίο

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ archaeopteryx 23/05/2011 22:48:47

   Αρχαίε, οι εικοσάρηδες δεν θα είναι ακριβώς χαμένη γενιά. Απλώς θα πρέπει να πάρουν απόφαση ότι θα προκόψουν αποκλειστικά και μόνο μακριά από αυτή την τριτοκοσμική μπανανία που θα παραδοθεί βορά στις ανώμαλες ορέξεις των ξένων.

   Η χαμένη γενιά θα είναι οι σαραντάρηδες. Με οικογένεια και υποχρεώσεις οι περισσότεροι, ήδη πετάγονται στα αζήτητα της -οριστικής, όχι απλώς μακροχρόνιας- ανεργίας με συνοπτικές διαδικασίες και ο ρυθμός αυτός θα εντατικοποιηθεί, αρχής γενομένης... αμέσως. Αφού είναι, βλέπεις, "ακριβοί", θα υποκατασταθούν (και μόνο εν μέρει) από "φτηνούς" νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας, αλλά και από λάθρο.

   Καθώς μάλιστα οι σημερινοί σαραντάρηδες δεν έζησαν (ούτε καν ως έφηβοι ή παιδιά) τα δύσκολα χρόνια του '50 και του '60 με τις στερήσεις και τις κακουχίες τους, και έχοντας στο μεταξύ μαλθακοποιηθεί πλήρως, δεν πρόκειται να μπορέσουν να επιβιώσουν αξιοπρεπώς ούτε καν επιστρέφοντας στα χωριά τους (όσοι έχουν).

   Αν το δελτίο αυτοκτονιών αριθμεί τώρα έναν-δύο ανθρώπους ημερησίως ανά την επικράτεια, να περιμένετε εκτόξευση αυτού του αριθμού σε λιγότερο από ένα χρόνο.

 11. Sofie avatar
  Sofie 23/05/2011 21:35:51

  Η ελλάδα πέθανε....για τα επόμενα 10 χρόνια δεν θα κινείται φύλλο....
  όποιος μπορεί να φύγει ας φύγει...ειδικά τα νέα παιδιά πουμπορεί να έχουν πρόσβαση στο εξωτερικό
  Δυστυχώς μας πούλησαν....να δω που θα παει τοπρωτογενές έλλειμα με την μείωση των προσδοκόμενων εσόδων από την δημόσια περιουσία που θα πουλήσουμε (δεη, οτε, ευδαπ, φυσικό αέριο, λιμάνια κλπ)

  Φταίνε αυτοί ... αλλά περισσότερο φταίμε εμείς που ψηφίζουμε τα ίδια κόμματα χρόνια και χρόνια...τι πράσινο, τι μπλέ?
  μικροκομματικά συμφέροντα του κάθε βολεμένου ή απελπισμένου που ελπίζει...
  Μάλλον απο αχρωματοψία πάσχουμε

  Και ο Σαμαράς να βγει .... και τι έγινε? Εδω είμαστε ... μια από τα ίδια θα είναι. Ωραίο το πρόγραμμα δεν λέω αλλά αυτό θα ίσχυε για πέρσυ με καλύτερα δεδομένα...φέτος τα πράγματα είναι πολύ πιο άσχημα και απαιτούν δραστκότερες προτάσεις και λύσεις.
  Το βούλιαξαν το καράβι πατριώτεςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Pikis avatar
   Pikis @ Sofie 24/05/2011 10:24:34

   Έχεις απόλυτο δίκιο.

 12. Nikos Draxmi avatar
  Nikos Draxmi 23/05/2011 21:36:08

  Η δραχμη ειναι διαλυση ε?
  Φατε την ισχυρη ελλαδα του ευρω που θα χρεωνει το νερο , οπως στην βολιβια η μπεκτελ

  Ενα ειναι σιγουρο οτι η επιστροφη στην δραχμη ειναι παραπανω απο σιγουρη , ειτε με ανεξελεχτη χρεωκοπια στα προτυπα της αργεντινης ( οριστικο ξεπουλημα των παντων) και εγκαταλειψη στο τελος , ειτε με οικοθελη εγκαταλειψη και οργανωμενο σχεδιο απο την ζωνη του ευρω , προλαβαινωντας το κακο (ξεπουλημα)
  Η δευτερη λυση ειναι η λιγοτερο επωδυνη και πρεπει να γινει οσο το δυνατον γρηγοτερα για να μην αναγκαστουμε και βγουμε στο δρομο με τα τσεκουρια

  • drider avatar
   drider @ Nikos Draxmi 23/05/2011 22:06:17

   Όλα θα πρέπει να έχουν γίνει μέχρι το 2013. Αλλά δεν θα μας αφήσουν τότε να χρεωκοπήσουμε. Οι άνθρωποι πλέον θα έχουν "επενδύσεις" στην Ελλάδα, τις οποίες θα πρέπει να προστατέψουν.

   Οπότε όλοι μας δουλοπάροικοι - όσοι από εμάς θα είμαστε "τυχεροί" - με επιχειρησιακές συμβάσεις (όλα όσα γίνονται έχουν μια συνέχεια και μια συνέπεια) ... Και οι υπόλοιποι μετανάστες (κατά προτίμηση εκτός της αλληλέγγυης ΕΕ)!

   Όσο για τους δικούς μας μεγαλοεπιχειρηματίες: αυτοί βέβαια θα αποζημιωθούν και πιστεύω ότι μάλλον έχουν κάποια λεφτά στην άκρη μετά από τόσα χρόνια "ανάπτυξης". Στη χειρότερη περίπτωση και αυτοί μετανάστες σε αφιλόξενους προορισμούς (δες Ελβετία). Αγκαλιά με τις καταθέσεις τους!

   • Ο Θείος avatar
    Ο Θείος @ drider 24/05/2011 13:55:46

    Αφιλόξενους προορισμούς, χα, χα!
    Προς το παρόν είναι ασφαλείς. Το πρόβλημα γι' αυτούς θ΄αρχίσει, άν και οι Ελβετοί τους πάρουν χαμπάρι, τι μπατάκες είναι : "Να φύγετε, να πάτε αλλού"!
    Και οι Ελβετοί (σε αντίθεση με κάτι άλλους) όταν λένε κάτι, το εννοούν,

 13. ax-bax avatar
  ax-bax 23/05/2011 21:56:46

  Για όσους διαδίδουν ότι έχουμε λεφτά μέχρι 18 Ιουλίου θα ήθελα να τους θυμίζω το εξής.
  Όλος ο ξένος δανεισμός των τελευταίων μηνών χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο για την εξόφληση των τοκογλυφικών δανείων που έχουν συνάψει οι πολιτικοί/κυβερνώντες τα τελευταία χρόνια.
  Ούτε ένα ευρώ από όσα δανειζόμαστε δεν χρησιμοποιείται για να πληρωθούν μισθοί, συντάξεις, δαπάνες για παιδεία, δαπάνες για υγεία, κοινωνικές παροχές κλπ κλπ. Καταλάβετε το. Ξεπουλάνε τη χώρα για να εξασφαλίσουν την αποπληρωμή της διεθνούς τοκογλυφίας και όλων εκείνων που αποκόμισαν τεράστια κέρδη, μοιράζοντας δεξιά και αριστερά μίζες σε μια σειρά πρόθυμων και υπάκουων εθνικών προδοτών.
  Πράγματι για αυτούς ο καλός κουμπαράς που λέγεται Ελλάδα στερεύει στα μέσα του Ιούλη. Άλλα μόνο για αυτούς - μόνο για τα συμφέροντα τους και για όλους του οσφυοκάμπες ραγιάδες, δούλους και υπηρέτες τους.
  Η μόνη λύση είναι η προσφυγή στη διεθνή κοινότητα ενάντια στους διεθνούς τοκογλύφους και η μη αποδοχή του χρέους που συνδέεται με δαπάνες οι οποίες έγιναν με δωροδοκίες και αντεθνικές ή προδοτικές πράξεις.
  Μην αφήνεται λοιπόν το κάθε πληρωμένο παπαγαλάκι σας να σας τρομοκρατεί.
  Μόλις οι διεθνείς ληστές δουν ότι χάνουν το παιχνίδι, οι ίδιοι θα τρέξουν να σώσουν το ευρώ διαγράφοντας οι ίδιοι τα δάνεια και προσπαθώντας να συγκρατήσουν τη διεθνή οικονομική νομισματική ισορροπία που θα περιορίσει τη χασούρα τους. Γιατί όπως και να το κάνουμε τα τοκογλυφικά δάνεια που υποτίθεται τους χρωστάμε είναι ψίχουλα μπροστά σε αυτά που έχουν κεφαλαιοποιήσει και προσδοκούν από την πολιτική που εφαρμόζουν.
  Οι μόνοι που θα την πληρώσουν θα είναι οι εθνικοί προδότες οι οποίοι γυμνοί πλέον θα αφεθούν στην κρίση του λαού και της ιστορίας.

  Για αυτό ας λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.Αν για κάποιους τελειώνουν τα λεφτά στις 18 Ιουλίου είναι μόνο για τους διεθνείς ληστές και τους εθνικούς προδότες.

 14. Βόρειος avatar
  Βόρειος 23/05/2011 21:58:12

  Συμφωνώ και γω ότι δυστυχώς η Πατρίδα μας τελειώνει. Πολύ πιθανόν την να μας τελειώσουν στην 6η ή στην 7η δόση αφού πλέον το λεμόνι έγινε λεμονόφλουδα στα χέρια τους και πρέπει να την πετάξουν στα σκουπίδια τους. Δυστυχώς για τις επόμενς δύο τουλάχιστον γενιές η ιστορία και πάλι θα επαναληφθεί με ακόμη τραγικότερο τρόπο. " Το ψωμί της ξενιτιάς" και " Ο σταθμός του Μονάχου" θα γίνουν και πάλι οι πρωταγωνιστές. Ομως αναρωτιέμαι για την κατάντια όλων μας γιατί πιστεύω πως εάν σήμερα θα είχε υποβιβασθεί στη Β΄εθνική κατηγορία ο Ολυμπιακός ή ο Πάοκ ή ο Παναθηναικός θα είχε κηρυχθεί κατάσταση πολέμου και θα είχαν κατακλυσθεί η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη. Εν κατακλείδι αυτοί ξέρουν καλά την ιδοσυγκρασία του ΄Ελληνα και μας ράβουν κάθε φορά το ανάλογο κουστούμι. Είμαστε άξιοι της μοίρας και της κατάντιας μας γιατί αποκλειστικά υπεύθυνοι για την κατρακύλα μας είμαστε εμείς οι ίδιοι. ΄Ετσι πάλι γίνεται όλο και πιο επίκαιρη η φράση " όλα για το λαό και τίποτα για το λαό".

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ Βόρειος 24/05/2011 00:14:05

   Η έκτη δόση πάντως είναι ιδεώδης για να μας τελειώσουν.

   Καταμεσίς στα μπάνια του λαού, ουδείς θα αντιδράσει.

 15. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 23/05/2011 21:59:54

  ierofantis, δεν χάθηκαν. Θα τους βρει μπροστά του ο Σαμαράς, εκεί θα ξαναεμφανιστούν.
  Ως γνωστό, τα ερπετά πέφτουν τον χειμώνα σε χειμερία νάρκη. Και τώρα, ως γνωστό, έχουμε βαρυχειμωνιά. Τα πασοκο-ερπετά του συνδικαλισμού κοιμούνται στις φωλίτσες τους.

 16. ierofantis avatar
  ierofantis 23/05/2011 22:00:02

  ... Και σχέδιο...

  Θα μας αλλάξει τον αδόξαστο στη φορολογία, αλλά το πράσινο κράτος και παρακράτος θέλει να το κρατήσει ανέπαφο...

  Για τις επόμενες πράσινες γενιές.

  Βάστα Αντώνη. Βάστα και άστους να φάνε τις σάρκες τους.

  Υπομονή αδέρφια.

  Η πράσινη Τζαμαχιρία του Δημοσίου του 70% ΠΑΣΚΕ και οι υπηρέτες μουτζαχεντίν της, πνέουν τα λοίσθια. Ακούμε τον επιθανάτιο ρόγχο τους.

  Π - Π , No Prayer for the Dying...

  • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
   ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ ierofantis 23/05/2011 23:07:49

   Ιεροφαντη,

   No More Lies

   ΠΠ

 17. αεροπόρος avatar
  αεροπόρος 23/05/2011 22:00:38

  Και όλα αυτά τα κατάφερε ο ΓΑΠ μέσα σε ένα περίπου χρόνο. Μπράβο του !!!!!!! Και κάτι άλλο, ο Καραμανλής δεν θα πούλαγε ποτέ την χώρα. Αν είχε τολμήσει να κάνει το ελάχιστο απο αυτά που κάνει ο ΓΑΠ θα τον είχαν Σουβλίσει στο Σύνταγμα......

  • Tem avatar
   Tem @ αεροπόρος 23/05/2011 22:08:35

   δυστυχώς αυτός παρέδωσε την εξουσία στον προδότη ΓΑΠ. Αν συνεναίσει και ο Αντώνης στο έγκλημα κατά της Ελλάδας θα είναι άξιος της τύχης του. Ελπίζω ότι δεν θα το κάνει.

   • anonymous avatar
    anonymous @ Tem 23/05/2011 23:12:18

    Απο την στιγμή που δέχεται να τον συναντήσει έχει ήδη συναινέσει

 18. Παντα Διωκομενος avatar
  Παντα Διωκομενος 23/05/2011 22:05:37

  Ο ΓΑΠ θα την κανει με ελαφρα πηδηματακια ειναι το μονο σιγουρο. Τον εχουν ετοιμο για την νεα του θεση εδω και καιρο.Οπως εδω και καιρο εχουν σχεδιασει την βομβα της χρεωκοπιας να σκασει στα χερια του Σαμαρα ετσι ωστε να μπορει να επιστρεψει το πασοκ να μας σωσει απο την επαρατη δεξια με αλλο προσωπο ισως και αλλο ονομα...ΑΙΣΧΟΣ

 19. dosilhthos avatar
  dosilhthos 23/05/2011 22:14:22

  η ελλάδα πέθανε...και μαζι της και τα παιδια της.εγω και η οικογενεια μου μαλλον θα παμε απο το κρύο.δίναμε μεχρι τωρα τον χειμωνα 350 ευρω για θερμανση.τωρα θα παει στα πεντακοσια... αρα εμεις που δεν εχουμε θα μειωσουμε στο μισο την θερμανση η θα αναβουμε το καλοριφερ τις μονες ημερες τον μηνα.. δηλαδη παλι η κυβερνηση θα παρει τον ιδιο φόρο..απλα θα εχουμε παγωσει... παω να μαζεψω μερικά ξύλα απο τα δαση... αντε γεια και καλη ανασταση.... αυριο θα δουμε τελικα αν ο Σαμαρας φερνει το κατι αλλο... η θα δουμε το ιδιο εργο.θα τολμησει να φερι το αντισυνταγματικο του μνημονιου (180 βουλευτες) η θα το κανει γαργάρα φοβουμενος τις εκλογές...

 20. H pena tis orghs avatar
  H pena tis orghs 23/05/2011 22:20:58

  Για να είμαι ειλικρινής είμαι μουδιασμένος. Δεν ξέρω άμα ο Σαμαράς είναι αρκετός για να διαχειριστεί μία τέτοια εθνική τραγωδία. Το λέω υπό την έννοια του μεγέθους της τραγωδίας που βιώνουμε κι όχι πως δεν είναι ικανός σαν ηγέτης. Καταλαβαίνετε νομίζω τι θέλω να πω. Η κατάσταση στη χώρα μας μου θυμίζει το εξής : Είναι σε μια παραλία 2 φαντάροι και τσακώνονται εάν το ανάχωμα πρέπει να είναι 2 μέτρα σε ύψος και 5 σε μήκος ή 5 μέτρα σε ύψος και 2 σε μήκος, την στιγμή που έρχεται κατά πάνω τους τσουνάμι 30 μέτρων. Δυστυχώς Game Over...

  • Δάσκαλος avatar
   Δάσκαλος @ H pena tis orghs 23/05/2011 22:43:58

   Το ίδιο μούδιασμα νιώθω κι εγώ. Τυχαίο;

  • ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ avatar
   ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ @ H pena tis orghs 23/05/2011 22:51:00

   Όπως έλεγε και ο Βέγγος δεν θέλω ηττοπάθειες!

  • ierofantis avatar
   ierofantis @ H pena tis orghs 23/05/2011 22:54:16

   Ψψψψιτ!

   Για να μαζευτούμε.

   Μη κολώνεις αδερφέ.

   Ρε, μη σας ρίχνει κάτω.

   Δεν θα μας σπάσει κανείς. Το κατάλαβες; Κανείς.

   Δεν έχει γεννηθεί ακόμη ο μπ@σταρδος που θα γονατίσει Έλληνες.

   Τί είναι αυτά που λέτε.

   Και μέλλον υπάρχει, και δυνατότητες υπάρχουν και ελπίδα υπάρχει.

   Το καταλάβατε;

   Δεν γονατίζουμε για κανένα κερατά. Δεν ρίχνουμε ασπίδα και δόρυ. Δεν δίνουμε γη και ύδωρ.

   Θα το παλέψουμε όπως και όπου μπορούμε. Δεν είμαστε από πάστα δούλων. Είμαστε ελεύθεροι άνθρωποι.

   Ελεύθεροι στο πνεύμα. Ελεύθεροι στη ψυχή.

   Μην τους δώσετε τη χαρά να νιώσουν ότι σας έχουν μαυρίσει τη ψυχή.

   Δείξτε τα δόντια σας. Αντισταθείτε πρώτα με τη δύναμη της καρδιάς και της ψυχής σας.

   Δεν είσαι εσύ αυτός που πρέπει να φοβάται.

   Αυτοί πρέπει να τρέμουν την στεντώρεια κραυγή σου...

   • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
    Γιάννης Φαίλτωρ @ ierofantis 23/05/2011 23:07:39

    Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ' ελεύθερον το εύψυχον.
    Η Ελλάδα ως έννοια δεν τελειώνει ούτε αύριο, ούτε τον Ιούνιο ούτε το χειμώνα που έρχεται, ούτε ποτέ.

   • ΝΙΚΟΛΑΣ avatar
    ΝΙΚΟΛΑΣ @ ierofantis 23/05/2011 23:25:02

    Αει γεια σου.

   • Άγνωστος Μ. avatar
    Άγνωστος Μ. @ ierofantis 24/05/2011 12:21:26

    "... Δεν είμαστε από πάστα δούλων ..."
    Λυπάμαι που το λέω αλλά η συγκεκριμένη φράση σου δέν μπορεί να βρεί απήχηση στα αυτιά των νεοελλήνων εκείνων που μεγαλώσανε με αρχές του τύπου "δούλοι του θεου" και ό,τι σχετικό. Να σημειώσω οτι οι λέξεις πολλές φορές δέν έχουν τον συμβολικό χαρακτήρα που κάποιοι θέλουν να τους αποδώσουν ...

    the poison runs deep ...

  • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
   ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ H pena tis orghs 23/05/2011 23:14:16

   Γιατί απολύσανε το Γιωργάκη από το εργοστάσιο με τις μπανάνες στη Σουηδία;
   - Γιατί πετούσε τις στραβές!
   Τι λέει ο Γιωργάκης πάνω στο ποδήλατο όταν βλέπει μία μπανάνα στον δρόμο;
   - Ωχ, πάλι θα πέσω!
   - Πώς ξέρεις ότι ένα fax έχει σταλεί από το Γιωργάκη;
   - Έχει γραμματόσημο.

   χαχαχαα χαμογελα !! και πεσε σε σιεστα Ιουνιου... μετα εχει τα μπανια του λαου!
   Μη μασας !!

   ΠΠ :)

   • ierofantis avatar
    ierofantis @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 23/05/2011 23:16:59

    Χααχαχαχαχαχχα

    Θα με ρίξεις κάτω ρε...

    Ακου πετούσε τις στραβές.....

    αχαχαχαχααχχαχχχαχαχ!

   • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
    Γιάννης Φαίλτωρ @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 23/05/2011 23:21:37

    Κάτσε καλά ρε φίλε νυχτιάτικα! Τα νεφρά μου!!!

 21. O Chazos tou Choriou avatar
  O Chazos tou Choriou 23/05/2011 22:44:32

  Avrio milaei o Pangalos stin Genevi....Youpi ya ya youpi youpi ya.....

 22. αργυρός avatar
  αργυρός 23/05/2011 22:45:48

  Κάποιος απο το υπουργικό συμβούλιο δεν αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί γιατι απέτυχαν τα προηγούμενα μέτρα !!!

 23. ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ avatar
  ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ 23/05/2011 22:48:15

  Εγώ νομίζω ότι κακώς δεν ζητάει εκλογές ο Σαμαράς. Οι τύποι είναι αδίστακτοι. Επικαλούνται και τον πατριωτισμό λες και πιστεύουν σε πατρίδα!

 24. ΣΑΙΝ ΖΥΣΤ avatar
  ΣΑΙΝ ΖΥΣΤ 23/05/2011 22:49:14

  ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟ ΚΑΙ ΒΑΘΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΛΑΟ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ ΤΟ ΧΝΑΡΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΛΛΗΝΑ , ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ , ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΠΟΥ ΠΕΝΕΤΑΙ ,ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΝΗΣΙΚΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ , ΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΙΔΑΞΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΟ Ο,ΤΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ .... ΜΕΤΑ ΑΠΟΔΙΩΧΝΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΑ ΤΟ ΑΝΗΣΥΧΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΑΚΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ......ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΓΟΡΕΣ , ΟΥΤΕ ΣΕ ΟΜΙΛΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ , ΣΚΛΗΡΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ .......ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΕΙ.....

 25. Nikos Draxmi avatar
  Nikos Draxmi 23/05/2011 22:52:23

  Δεν μπορω να καταλαβω αυτοι που απορριπτουν την λυση της δραχμης ως καταστροφικη , αλλα απο την αλλη λενε οτι ειμαστε καταδικασμενοι να ζησουμε στην ανεχεια

  Και ρωταω τι ειναι καλυτερο επιστροφη στο δικο μας νομισμα με οτι αυτο συνεπαγεται αλλα με προοπτικες αναπτυξης
  Η
  Να μεινουμε σε ενα μοντελο ελεγχομενης χρεωκοπιας που καταληγει σε καταστασεις αργεντινης

  Αφου ειμαστε ετσι και αλλιως χαμενοι δεν θα εχουμε να χασουμε τιποτα και θα δωσουμε και το λαμπρο παραδειγμα αντιστασης στους αλλους ευρωπαικους λαους

  Οι ισπανοι ειναι πολυ εξυπνος λαος εχουν καταλαβει οτι ειναι ο επομενος της λιστας (ΔΝΤ) και πανε να προλαβουν το κακο
  Το συμφωνο του ευρω (οτι γινεται εδω) , θα συμβει και στις υπολοιπες χωρες μελη του ευρω
  Εχουμε να κανουμε με ευρωπαικο ξεπουλημα των λαων στους τραπεζιτες , αυτος ειναι πλεον ο ρολος της ευρωζωνης που μεταλαχθηκε απο δοκτωρ τζεκυλ σε μιστερ χαιντ

  Τα κρατη δεν ειναι επιχειρησεις προς εκκαθαριση, ουτε οι λαοι αριθμοι να πειραματιζωνται στην καμπουρα τους , κατι αχρηστοι και ανεπεγγελτοι γραφειοκρατες των βρυξελλων που δεν ξερουν που τους πανε τα 5

  Προβλεπω μακροπροσθεσμα οτι θα διασπαστει η ζωνη του ευρω , οι ευρωπαικοι λαοι δεν ειναι διατεθειμενοι να παραχωρησουν λαικη και εθνικη κυριαρχια στο ονομα ενος δηθεν ισχυρου ευρω που εξυπηρετει αποκλειστικα τα συμφεροντα των κερδοσκοπων

  http://www.youtube.com/watch?v=7tQ1ylp_qYc&feature=player_embedded

 26. Κώστας avatar
  Κώστας 23/05/2011 22:54:07

  Και μετά την ανακοίνωση των μέτρων, έχοντας την συνείδη τους ήσυχη ανηφόρισαν προς το Κολωνάκι για να ντερλικόσουν το καταπετασμα!!!!!!!!

 27. antanistimi avatar
  antanistimi 23/05/2011 22:55:23

  Διπλο νομισμα για καλυψη,οχι τωρα.... χθες.Θα μεινουμε απο ρευστο μεσα και θα γινει της τρελλης.Διπλο νομισμα να εξασφαλισθει εστω και υποτιμημενη η ομαλη λειτουργια του κοινωνικοι ιστου.Συνταγματικα δικαιωματα κανενας δεν δικαιουται να τα παζαρευει.Οι φοροι που βαζουν ειναι λογω ανικανοτητας να κανουν οτι αλλο.Μας βουλιαζουν χειροτερα.Ειμαστε σε πολεμο κι αυτοι βαρανε εξω με νεροπιστολα και εμας με ναπαλμ.

 28. Καλά τώρα... avatar
  Καλά τώρα... 23/05/2011 22:55:31

  Να ζητήσει ο Α.Σ. εκλογές και να ξεκινήσει ανένδοτο βγάζοντας τον κόσμο στο δρόμο. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

 29. Μιχαλης avatar
  Μιχαλης 23/05/2011 23:02:21

  Να φύγουν όλοι απο την Ελλάδα! Οσο πιο γρήγορα φύγουν τόσο καλύτερα για το τόπο!
  Κλέφτες! ΠΑΣΟΚ και ΝΔ!
  Κλέφτες!κλέφτες!

 30. antanistimi avatar
  antanistimi 23/05/2011 23:09:42

  Θα το επαναλαβω.Εδω που φτασαμε με συμβατικα μεσα δεν θα κανουμε τιποτα.
  Η αγορα τελειωνει απο ρευστο,κανενας δεν πληρωνει κανεναν.Υπαρχει πιθανοτητα να υπαρχουν ειδη πρωτης αναγκης και να μην εχει ο κοσμος με τι να τα αγορασει.Φτιαξτε ενα δευτερο νομισμα για εσωτερικη χρηση.Τωρα.. εξασφαλιστε τα νωτα σας.........

  • Καθηγητής avatar
   Καθηγητής @ antanistimi 23/05/2011 23:20:16

   Παρά το ότι είμαι υπέρ πιο ακραίων λύσεων συμφωνώ πως το ελάχιστο που θα μπορούσε να γίνει είναι το διπλό νόμισμα ώστε να συνέλθει από το κώμα που βρίσκεται η εσωτερική οικονομία

  • ΝΙΚΟΛΑΣ avatar
   ΝΙΚΟΛΑΣ @ antanistimi 23/05/2011 23:27:36

   Κι εγώ συμφωνώ. Το έχω ξαναγράψει, χρειάζονται άλλες μορφές κοινωνικής αντίδρασης, καινοτόμες.

 31. Θετταλός avatar
  Θετταλός 23/05/2011 23:11:21

  Αποχαιρέτα το ΠΑΣΟΚ που ήξερες...

  Δεσμευόμαστε να θέσουμε σε άμεση εφαρμογή στις πρώτες 100 ημέρες, ένα σχέδιο εξόδου από την κρίση που αντιμετωπίζει άμεσα τα μεγάλα προβλήματα και βάζει τις βάσεις για τις μεγάλες αλλαγές.

  - Στήριξη του εισοδήματος. Με αυξήσεις πάνω από τον πληθωρισμό - Ενίσχυση της οικονομικής δραστηριότητας - Προστασία και ενίσχυση της απασχόλησης και στήριξης των ανέργων.

  Αυξήσεις μισθών και συντάξεων πάνω από τον πληθωρισμό.

  Κανένα νέο φορολογικό βάρος στα μεσαία και χαμηλά εισοδήματα.

  Καταπολέμηση της ακρίβειας.

  ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ
  ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

  Καταργούμε τις διατάξεις που ψηφίστηκαν από την κυβέρνηση της ΝΔ και προβλέπουν την αύξηση των ορίων ηλικίας και την μείωση των συντάξεων.

  ΝΕΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΕ ΑΙΧΜΗ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
  ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

  Οι ΔΕΚΟ αποτελούν σημαντικά εργαλεία προώθησης της ανάπτυξης των δημοσίων αγαθών, του υγιούς ανταγωνισμού και της κοινωνικής συνοχής προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος, της οικονομίας και των πολιτών. Κεντρικός στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι, μέσω των ΔΕΚΟ, να δοθεί η δυνατότητα πρόσβασης όλων των πολιτών σε καθολικές υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας, επαρκούς ποσότητας και προσιτών τιμών.

  Στρατηγικής σημασίας επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε δίκτυα και υποδομές θα παραμείνουν υπό τον έλεγχο του Ελληνικού Δημοσίου για την κατοχύρωση του κοινωνικού και αναπτυξιακού τους ρόλου. Η παραμονή υπό δημόσιο έλεγχο επιβάλλει τη θέσπιση σύγχρονων κανόνων και προτύπων εταιρικής διακυβέρνησης, ανάπτυξη νέων δραστηριοτήτων που θα δημιουργούν προστιθέμενη αξία, συνεχή αναβάθμιση της παραγωγικής διαδικασίας και των υπηρεσιών που θα τις καθιστούν ανταγωνιστικές σε διεθνές επίπεδο.
  Η ΔΕΗ παραμένει υπό δημόσιο έλεγχο, τουλάχιστον με 51%. Διατηρεί και αναβαθμίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στις νέες συνθήκες της απελευθερωμένης αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας στην Ευρώπη.

  Για το ΠΑΣΟΚ αποτελεί βασική προτεραιότητα η αναγέννηση του Ελληνικού Σιδηροδρόμου με προγράμματα ανάπτυξης και εκσυγχρονισμού, η επέκταση και η σύνδεση του με τα Ευρωπαϊκά Δίκτυα, τα βασικά λιμάνια της χώρας, τα εμπορευματικά κέντρα και τις βιομηχανικές περιοχές ώστε να στηρίξει το σύγχρονο αναπτυξιακό πρότυπο της χώρας.
  Διασφαλίζεται ο δημόσιος και κοινωνικός χαρακτήρας του ΟΣΕ και στην απελευθερωμένη αγορά. Εγγυόμαστε τη χρηματοδότηση υλοποίησης των έργων ανάπτυξης και εκσυγχρονισμού των υποδομών με το μικρότερο δυνατό κόστος, με ορθολογική και διάφανη διαχείρισή τους.

 32. ierofantis avatar
  ierofantis 23/05/2011 23:12:22

  Έτσι...

  • Scarface avatar
   Scarface @ ierofantis 23/05/2011 23:46:00

   "...είμαστε σπόρος που δεν πεθαίνει",

   μην το ξεχνάμε ποτέ!!!

   Ψηλά το Κεφάλι!!!

 33. kackos avatar
  kackos 23/05/2011 23:18:00

  συμμετοχή , συνενοχή, στο από καιρό καλά σχεδιασμένο έγκλημα δεν πρέπει να δώσει σίγουρα! αλλά οψόμεθα... διότι τα μείγματα ήταν για last year... τώρα? μόνο το φλάμπουρο έμεινε να πάρει και να βγει μπροστά με το λαό, να δείξει πως μπορεί να κάνει ελεύθερους τους δούλους/ όλα τα άλλα μοιάζουν τόσο μικρά ...οι βάρβαροι δεν ήταν ποτέ μια κάποια λύσις/

 34. a.p avatar
  a.p 23/05/2011 23:18:16

  ΣΟΣΙΑ(ΛΗΣΤΕΣ) ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ.

  Η ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ!!!

 35. anonymous avatar
  anonymous 23/05/2011 23:19:34

  Μην αγοράζεται τίποτα από τα ξεπουλημένα και από τους ξένους

  • Elxo avatar
   Elxo @ anonymous 23/05/2011 23:48:13

   Αδερφέ μου μην πας ακόμα σ' αυτό το βήμα...
   Δεν πρέπει να θεωρήσουμε δεδομένο το ξεπούλημα!!!!!!!!!!!!!!

 36. Γιάννης Καλαματιανός avatar
  Γιάννης Καλαματιανός 23/05/2011 23:31:43

  Όσοι κατέστρεψαν την Ελλάδα από το 1981 και μέχρι σήμερα να παραπεμφθούν σε Ειδικό Δικαστήριο για εσχάτη προδοσία.
  Τα στοιχεία υπάρχουν για όποιον θέλει να ψάξει.
  Υπάρχει κανείς που έχει τα κότσια;
  Εδώ θα φανεί αν υπάρχουν ηγέτες πολιτικοί.
  Εκλογές, Δημοψήφισμα για τους λαθρομετανάστες και Ειδικό Δικαστήριο για τους απατεώνες.
  Λοιπόν αδέλφια;

 37. axilleas avatar
  axilleas 23/05/2011 23:33:50

  Αντωνη μη μας απογοητευσεις αυριο!!!!!
  Κρεμομαστε πανω σου.
  Καντο για τα παιδια μας.
  Διωξε τους κιβδηλους.

 38. θρακομακεδονας avatar
  θρακομακεδονας 23/05/2011 23:37:36

  αντωνη αυριο αναλογα με τη θεση που θα παρεις παιζεται η ζωη που θα ζησουν τα παιδια μας και εγγονια μας .Η ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ...........

 39. Αρματιστής avatar
  Αρματιστής 23/05/2011 23:55:52

  Ο Παπαχελάς παρουσίασε παλαιότερη συνέντευξη του Παπακωνσταντίνου που έλεγε ότι: "αν χρειαστεί να παρω νέα μέτρα, αυτό θα σημαίνει ότι εγώ θα έχω αποτύχει".
  Η απάντηση του ανίκανου: μακακίες.

 40. Μιχαήλ avatar
  Μιχαήλ 23/05/2011 23:58:58

  Θα ήθελα και εγώ σαν ενεργός πολίτης που προβληματίζομαι έντονα για το μέλλον της χώρας μου να σημειώσω τα εξείς:
  - Είναι πλέον φανερό ότι η κυβέρνηση κάπου το πάει. Πρέπει να είσαι πολύ άσχετος για να ελπίζεις ότι κάτι καλό θα βγει από τα μέτρα που προτείνονται.
  - Οι συνεχείς εκλήσεις διαφόρων για συγκεντρώσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα με νεφελώδεις στόχους οδηγεί στο συμπέρασμα ότι είναι κινήσεις των ίδιων ατόμων που προωθούν αυτήν την πολιτικη για αντιπερισπασμό.
  -Ας αναλάβει επιτέλους κάποιος την ευθύνη για μία συγκέντρωση μαζική με ρεαλιστικούς στόχους. Μία ημερομηνία με συμμετοχή όλων των Ελλήνων. Δημόσιοι υπάλληλοι, ιδιωτικοί , σώματα ασφαλείας, εκκλησία άπαντες.
  - Κύριοι τώρα είναι η ώρα.Μία μαζική συγκέντρωση. Αυτό θέλει.
  - Κύριοι Θεοδωράκη, Μαρκεζίνη, Σαμαρά ακούτε! Συντονηστείτε επιτέλους.
  Θέλετε την παγκόσμια κυβέρνηση που ονειρεύονται μερικοί! όπου ο άνθρωπος θα καταντήσει ένας απλός αριθμός;

  • Ο Θείος avatar
   Ο Θείος @ Μιχαήλ 24/05/2011 13:50:12

   Θεοδωράκη, Μαρκεζίνη, Σαμαρά σε "συνδυασμό";
   Τον ρωτήσατε φίλε μου τον Σαμαρά, πώς θα αισθανόταν με τέτοια παρέα;
   Άν ήμουν στη θέση του και με εξανάγκαζαν να μπώ σε τέτοιο τρίο - Στούτζες, θα πήγαινα με εκατό στη Λαπωνία, να βοσκήσω ταράνδους.

 41. Elxo avatar
  Elxo 24/05/2011 00:02:45

  Όταν τη στήσανε στη Ρωσία και έκαναν της Ρωσίδες πουτάνες στα κρεββάτια της Ευρώπης της ΟΝΕ και του Ευρώ εμείς βλέπαμε από τη τηλεόραση τα άρματα έξω από το Ρωσικό κοινοβούλιο και κάποιοι είχαν να χαίρονται για την πτώση του υπαρκτού Σοσιαλισμού...Μέσα σ' αυτούς και εγώ που υποστήριζα υπνωτισμένος τον Φιλελευθερισμό του Μάνου...Μάλιστα υποστήριζα και το δόγμα "Η Ελλάδα ανήκει στη Δύση".Ζητώ συγνώμη, όχι γιατί έγινα κομμουνιστής, αλλά άργησα να καταλάβω το παιχνίδι των Δανειστών της Δύσης...
  Για φανταστείτε όμως ο Πούτιν να ήταν σαν τον Γ.Α.Π και να άρχιζε να υπογράφει μνημόνια 1,2,...ν ;;;Μπράβο στους Ρώσους που στήριξαν με υπομονή και φιλοπατρία έναν τέτοιο άνδρα και κατάφερε να αναστήσει μια νέα υπερδύναμη!Εμείς έχουμε κανέναν μιμητή του;;;

 42. Αρματιστής avatar
  Αρματιστής 24/05/2011 00:05:59

  Όλοι σχεδόν συμφωνείτε ότι η Ελλάδα βαδίζει στη καταστροφή.
  Νέα μέτρα, μεγαλύτερη ύφεση, πάνω η ανεργία, υστέρηση εσόδων, και πάλι νέα μέτρα.
  Από αυτή την ιστορία δεν βγαίνουμε.
  Όποιος νομίζει ότι αυτή η πολιτική της φορολόγησης και της αφαίμαξης θα βγει σε καλό, κάνει μεγάλο λάθος.
  Σε λίγο καιρό και το Ζάπειο-2 θα είναι ανεδαφικό. Η κρίση τρέχει και βαθαίνει.
  Απαιτούνται λύσεις ρηξικέλευθες. Απαιτούνται γεναίες αποφάσεις.
  Και προς Θεού.... Ο Σαμαράς να μη συναινέσει σε τίποτε.

 43. Αρματιστής avatar
  Αρματιστής 24/05/2011 00:19:48

  Αν θέλετε να σας σηκωθεί η τρίχα, σκεφθείτε και ένα άλλο σενάριο που θα συμπληρώσει το οικονομικό.

  Μια προβοκάτσια στο Αιγαίο, κάτι ανάλογο με τα Ίμια, σε κάποια νησίδα του μεγέθους του Αγαθονησίου. Ακολουθεί αιφνιδιαστική αεραπόβαση των Τούρκων με μια δύναμη αερομεταφερόμενου τάγματος καταδρομών. Η μικρή φρουρά που δηλώνει την Ελληνική κυριαρχία και παρουσία, υφαρπάζεται πριν προλάβει να ρίξει ένα πυροβολισμό.....

  Τι γίνεται στη συνέχεια;
  * Κηρύσσουμε επιστράτευση και μπαίνουμε σε μια κρίση που θα διαρκέσει μήνες;
  * Ενεργούμε για την ανακατάληψη;
  * Στέλνουμε 40 μαχητικά για να κάψουν τον εχθρό; Και οι Τούρκοι δεν θα σηκώσουν τα δικά τους;
  * Εμπλεκόμαστε σε γενικευμένο πόλεμο;
  * Καταφεύγουμε στις υπηρεσίες των Αμερικάνων; ΄Η της ΕΕ;;;;
  * Πάμε το θέμα στον ΟΗΕ
  * Καταγγέλουμε τους Τούρκους για ... κακή συμπεριφορά;
  * Ή δηλώνουμε ότι τη σημαία τη πήρε ο αέρας και το παίζουμε κότες;

  Ξέχασα... Αρχίζει και η τουριστική περίοδος....

  • drider avatar
   drider @ Αρματιστής 24/05/2011 00:40:08

   Γιατί να ρίχνεις μπόμπες όταν μπορείς να ανεβάζεις σπρεντ;

 44. Aris avatar
  Aris 24/05/2011 00:31:57

  Μετά από 81 σχόλια και αφού τα έχουν διαβάσει μερικές χιλιάδες αναγνώστες, μπορούμε όλοι μαζί να πάμε να κοιμηθούμε ήσυχοι... Διαβάζοντας όλα αυτά, έχει κανείς την ψευδαίσθηση ότι υπάρχει αντίσταση, υπάρχει κόσμος που "βράζει", υπάρχει οργή στη κοινωνία. Αμ, δε! Όλα τα προηγούμενα χρόνια υπήρξε τόσο βόλεμα, τόσον πολλών, που ουδείς κουνιέται. Εκτονωθείτε όλοι εδώ μέσα και μετά μπορείτε να επιστρέψετε στην ασφάλεια του καναπέ σας. Δυστυχώς η επανάσταση του ίντερνετ, αποτελεί το μεγαλύτερο εμπόδιο για την επανάσταση του δρόμου. Οι προδότες δεν πρόκειται να φύγουν μέσω του διαδικτύου... Είδατε τι έγινε στην Ισπανία. Εμείς απλά καθόμαστε και τους θαυμάζουμε. Εκεί δεν είδαμε κουκούλια, δεν είδαμε ΜΑΤ με χημικά και πιπέρια... Δεν είδαμε μολότοφ. Είδαμε μια λαϊκή, υγιή αντίδραση. Στην Ελλάδα ακόμα και οι απεργίες μας είναι αρρωστημένες εκδηλώσεις μιας κακοποιημένης Δημοκρατίας. Λυπάμαι που το γράφω, αλλά καλά μας κάνει ο ΓΑΠ. Ξέρει ότι η αποχαύνωση έχει προχωρήσει μέχρι και στο... μεδούλι του Έλληνα.
  Καληνύχτα Ελλάδα...

 45. Κώστας avatar
  Κώστας 24/05/2011 00:44:16

  Στάη προς Παναγιωτόπουλο στη ΝΕΤ: είστε υποχρεωμένοι να συναινέσετε.

  Αντώνη, μην τους αφήσεις να μας προσβάλλουν άλλο, οι ένοχοι και οι αποτυχήμενοι. Μην αφήσεις να περάσει θολό μήνυμα. Μην μας αφήσεις στο έλεος των αποτυχήμενων φορομπηχτών και της Προπαγάνδας τους.
  Την περηφάνια μας υπερασπιζόμαστε πρώτα και μετά την οικονομική μας θέση. Χωρίς την πρώτη η δεύτερη είναι μια ματαιότητα, μια ξιπασιά. Και την περηφάνιά μας θέλει να τραυματίσει το γκεμπελίστικο σχέδιο της συναίνεσης.
  Μην τους αφήσεις! Και ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΧΛΕΥΑΣΜΩΝ ΤΟΥΣ. Γιατί αν συναινέσεις από αύριο θα λένε: " Ορίστε. Και ο Σαμαράς συναίνεσε. Κόψτε και εσείς τώρα το αντιμνημονιακό τροπάρι"...Αυτά θα λένε οι θρασσείς αποτυχημένοι Μνημονιακοί. ΜΗΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ. Παίζονται πολλά περισσότερα από κάποιες δεκάδες δις. Διακυβεύεται η Αξιοπρέπειά μας που θέλουν να κηλιδώσουν βάναυσα οι αποτυχημένοι Μνημονιακοί επιβάλλοντας γενικό σιωπητήριο. Φώναξέ το στα μούτρα τους: "ΕΊΣΤΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ" .
  Αντώνη , μην μας αφήσεις στο έλεός τους.

 46. man8os avatar
  man8os 24/05/2011 00:52:24

  Οταν αναιβει η τιμη του πετρελαιου στο 1,40 τον Οκτωβρη εχει πεσει η κυβερνηση.

 47. Μιχαλης avatar
  Μιχαλης 24/05/2011 01:16:28

  Κοινοβουλευτική Κλεφτοκρατία! ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΧΩΡΑ!Ο Αντώνης δεν ήρθε στην ηγεσία της ΝΔ απο παρθενογέννηση. Κάθε φορά που μας πληγώνει ο ένας, θα ψηφίζουμε τον άλλο.
  Ά ΡΕ ΕΛΛΑΔΑ πώς σε κατάντησαν τα Νεοταξικά φερέφωνα!
  Να ξυπνήσουμε μια μέρα δεν θα μίνει ένας! Μας έχουν ακόμα του χεριού τους! ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ;

 48. ένας φοιτητής avatar
  ένας φοιτητής 24/05/2011 01:33:49

  Μισώ την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Ειδικά τον δωσίλογο αρχηγό της και τους περί αυτού. Μισώ και φοβάμαι. Νιώθω την απελπισία της κατάθλιψης βλέποντας καθημερινά τόσους σαν εμένα να αηδιάζουν μαζί τους αλλά να μένουν στα λόγια. Τελευταία κανένας δεν εκδηλώνει την απελπισία του μαζικά... διαδηλώσεις, καταλήψεις π.χ. Δεν ξέρω τι να κάνω.

  Ή το άλλο: Ανοίγεις την τηλεόραση και ένα σάπιο κύμα τρομοκρατίας και εκφοβισμού σου έρχεται στα μούτρα, οι λεγόμενες "ενημερωτικές εκπομπές" και "ειδήσεις".

  Πως μας κατάντησαν έτσι; :-(

 49. ένας φοιτητής avatar
  ένας φοιτητής 24/05/2011 01:45:08

  Σκεφτείτε ότι τα παιδιά και τα εγγόνια μας θα μας καταριούνται για την τωρινή μας στάση... για το ότι καταντήσαμε έτσι: άβουλοι κι άοπλοι σαν πρεζόνια.

 50. Κώστας avatar
  Κώστας 24/05/2011 02:31:26

  Απροκάλυπτα ψεύδεται και γκεμπελίζει η αναξιόπιστη Καθημερινή.
  http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_23/05/2011_391746

  ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ, μα απολύτως καμία, στο φοροτσούναμι που θα βυθίσει τη χώρα σε θανατηφόρο σπιράλ ύφεσης. ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΓΙΟ ΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΕΞΑΠΟΛΥΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ.
  Για " παρεμβάσεις" για το 2011 κάνει λόγο η εφημερίδα και αφήνουν τους δύσμοιρους αναγνώστες τους στο έλεος της παραπληροφόρησης.

  Ξεκάθαρη στήριξη της εφημερίδας στην αποτυχήμενη συνταγή του " φορολογήστε χωρίς έλεος" . Κατά τα λοιπά η εφημερίδα παραμυθιάζει τον κόσμο πως τάχα είναι φιλελεύθερη. Θλιβερό και θρασσύ δεκανίκι του ΓΑΠ κατάντησε την εφημερίδα ο υμνητής του Καρατζαφέρη κ. Παπαχελάς. Αηδία...

 51. παρατηρητής avatar
  παρατηρητής 24/05/2011 02:43:35

  Όσοι περιμένουν από τον Σαμαρά να κάνει πολιτικό χαρακίρι αποδεχόμενος τον εκβιασμό από το GAP κάνουν λάθος. Οι εκβιασμοί και η τρομολαγνεία των μέσων μαζικής εξημέρωσης είναι για τους αφελείς. Εμείς πάθαμε πια ανοσία.
  Γιατί βλέπετε ακόμα ειδήσεις και ¨ενημερωτικές¨ εκπομπές ; Εκεί στηρίζεται το GAP και το σύστημα που εκπροσωπεί. Σας υποχρεώνει κανείς ή μήπως δεν ξέρετε για ποιούς δουλεύουν ;
  Σπάστε τα δεσμά της αποξένωσης. Ας μιλήσουμε με τη καρδιά μας με τον γείτονα, τον συγχωριανό, ας τα βρούμε μεταξύ μας στο περίγυρο. Οι άνεργοι νέοι και γνώσεις έχουν και τη δυναμική να φτιάξουν ομάδες επικοινωνίας και δράσης για την ενημέρωση του κόσμου, για τα τεράστια προβλήματα. Πάρτε τη τύχη σας στα χέρια σας. Πείτε το δικό σας ΟΧΙ στην αποχαύνωση και την αποξένωση, τον ατομικισμό και το βόλεμα. Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει και δημιουργείστε. Γνωστός μου φοιτητής ανακάλυψε πατέντα που αναγνωρίστηκε διεθνώς και τώρα απασχολεί κι άλλους φοιτητές και οι δουλειές τους αυξάνονται συνεχώς. Δεν περίμενε να βολευτεί από το σύστημα, ούτε από τους Πάγκαλους για να του λένε μετά μαζί τα φάγαμε. Μη μασάτε...

 52. Skiasgr avatar
  Skiasgr 24/05/2011 02:46:07

  ΕΓΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ
  Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΑΝΑΘΡΕΨΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΉΣΩ ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΨΩΜΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΥΕΘΕΡΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΕΣ

 53. παναγιωτης avatar
  παναγιωτης 24/05/2011 05:36:05

  και οι ισπανοι στις πλατειες τραγουδουν "καντε ησυχια μην ξυπνησουμε τους ελληνες"

  καληνυχτα μας

 54. Νίκος avatar
  Νίκος 24/05/2011 09:11:41

  Να δημοσιευθεί η λίστα με τα ονόματα των βουλευτών που θα ψηφίσουν τα παραπάνω μέτρα (και από πάνω να μπει ο τίτλος "Οι κατάπτυστοι") , έτσι ώστε οι κύριοι και οι κυρίες αυτές να μην ξαναδούν σταυρό στη ζωή τους... να ακούμε το όνομά τους και να ντρεπόμαστε γι' αυτούς. Μόνο αν απαξιωθούν στη συνείδηση του ελληνικού λαού μπορεί το σκηνικό να αλλάξει.

  • Άγνωστος Μ. avatar
   Άγνωστος Μ. @ Νίκος 24/05/2011 13:39:51

   + 10000

 55. Πριόνι avatar
  Πριόνι 24/05/2011 10:50:22

  Η ΝΔ θα κρατικοποιησει ολες τις καλές ιδιωτικές επιχειρησεις για μα αυξησει τα εσοδα, θα πουλησει σε καλύτερες τιμες τις προβληματικες δημόσιες επιχειρήσεις και θα δώσει πολλά λεφτα στους ΔΥ.
  Θα κοψει ολους τους φόρους και θα χαρλισει ρολεξ -ασημενια- στους μαθητες
  Θα αυξησει στις 2500€ τον κατώτερο μισθό και θα επιτρέψει να χτίζουμε οπου θέλουμε χωρις οικοδομική αδεια ή μελέτη αρχιτέκτονα
  Θα διώξει όλους τους ξένους και θα φερει σουηδέζες!

  • Giannis_Analytis avatar
   Giannis_Analytis @ Πριόνι 24/05/2011 12:01:51

   Zise esi stin Fantasia sou me tis "Katathesis" aera stis Trapezes. Afta ta lefta tora ta pairnoun piso.

   Dio Epiloges exi o Ellinas:
   Ftoxia me xeftila ke upodoulosi ton Paidion tou, i Ftoxia me Axioprepia.
   Dialexe!

   • Πριόνι avatar
    Πριόνι @ Giannis_Analytis 24/05/2011 15:48:07

    sorry δεν καταλαβαινω τι λες?

 56. Πριόνι avatar
  Πριόνι 24/05/2011 11:40:01

  μπράβο πες τα

 57. Tasos avatar
  Tasos 24/05/2011 12:02:57

  ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΕ...
  Π Ρ Ο Σ Ε ΧΕ ! ! ! ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ....

  Ο ΓΑΠ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΑΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ....ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΜΑΖΙΚΑ Ο ΛΑΟΣ,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ,ΘΑ ΚΛΑΨΕΙ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ . . . .

  ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΟΥ ΓΑΠ . . . . ΠΡΟΣΕΧΕ . . . .

 58. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 24/05/2011 13:46:49

  Εκείνη την Ελλάδα που ήξερα, του 1950 - 2008, την είχα αποχαιρετήσει εδώ και πολύ καιρό - από τα χρόνια του '80. Για τo μυαλό και την ψυχή μου ήταν αβίωτη.
  Το ζήτημα είναι ποιά Ελλάδα έρχεται τώρα. Ομολογώ, με πλήρη αμηχανία, ότι ακόμα δεν ξέρω. Όπως στη φωτό, too much fog - μάλλον νέφος φωτοχημικό, Αττικού τύπου.
  Πάντως, σ' εκείνη την Ελλάδα που ήξερα, δεν γυρίζω πίσω ούτε με σφαίρες.

 59. αστροκρητης avatar
  αστροκρητης 24/05/2011 14:16:55

  Οργιζομαι με την 'κυβερνηση' των δοσιλογων και των προδοτων ! Ειναι και 'σοσιαλιστες' - τρομαρα τους ! Ξενοι οικονομικοι αναλυτες εχουν δηλωσει πως πρωτη φορα βλεπουν (σε παγκοσμια κλιμακα) 'σοσιαλιστικη' κυβερνηση να λεει πως θα κοψει τους μισθους και τις συνταξεις του λαου που την εξελεξε - για να πληρωσει τους ξενους ληστοτραπεζιτες και λοποδυτοδανειστες !!
  Και μονο γι' αυτο που σκεφτηκαν και ειπαν , επρεπε ΗΔΗ να τους εχαμε παρει με τις πετρες !
  Η φτωχεια αντεχεται ! Ο ψυχολογικος πολεμος, που μας κανει καθε μερα η μαυρη χουντα που μας κυβερνα με τα παπαγαλακια της , οχι !!

 60. Αννίτα avatar
  Αννίτα 24/05/2011 14:17:34

  O Μίκης σήμερα στην εκπομπή του Παπαδάκη είπε κάτι πολύ σωστό: Η ελλάδα σήμερα μπορεί να ξεπουληθεί οπουδήποτε. Πρέπει να αφήσουμε κατά μέρος τον φανατισμό που μας κατέχει για τις ιδεολογίες, προέχει ο πατριωτισμός. Αυτοί που αγαπούν την ελλάδα πραγματικά και θέλουν να περισώσουν οτι έχει απομείνει ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Το θέμα πλέον είναι εθνικό. Ο κ.Σαμαράς πρέπει να δει καθαρά αυτή την πλευρά της κατάστασης όπως έχει διαμορφωθεί. Οι πολίτες είναι εξοργισμένοι. η τουλάχιστον ένα μεγάλο μέρος των πολιτών. Γιατί υπάρχουν κ κάποιοι που παραμένουν αδιάφοροι,η κάποιοι κερδοσκόποι επίσης παραμένουν αδιάφοροι για δικούς τους λόγους. Δεν πρέπει να συνεχιστεί αυτή η μιζέρια.

 61. φουφουτος avatar
  φουφουτος 24/05/2011 16:44:07

  ο θεος υπηρξε παντοτε φιλελλην.

 62. politco on avatar
  politco on 24/05/2011 17:02:26

  δεν ξέρω τί λέτε αλλά κανονικά μετά από την άρνηση της συνένεσης σήμερα από όλους τους αρχηγούς των αντιπολιτευτικών κομμάτων κατ' ουσίαν θα έπρεπε ο καθυστερημένος να πάει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να ζητήσει Εκλογές. Γνωρίζω πολύ καλά τί λέω, γιατί μετά από αυτό ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ο... ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ. Απορώ που ακόμη δεν έχουμε βγει στους δρόμους. Τί περιμένουμε δεν καταλαβαίνω. Δεν μπορεί να είμαστε τόσοι υποκριτές ή καλοβολεμένοι, όλοι πια! Έχουμε και εμείς μία ευθύνη για το τί διαδαματίζεται τις τελευταίες ώρες σε τούτον τον τόπο και πρέπει να πάρουμε όλοι μία θέση και όχι να αντιδρούμε όλοι μέσω πληκτρολογίου και διαδικτύου! Αν Είναι δυνατόν Δηλαδή..........

 63. nero avatar
  nero 24/05/2011 18:20:22

  Παρατηρητή καλά τα λες!! Το "μη μασάτε¨ όμως το λες μεταφορικά ή κυριολεκτικά??

 64. Απολλείπειν ! avatar
  Απολλείπειν ! 25/05/2011 17:07:21

  Σαν άξαφνα, ώρα μεσάνυχτα, ακουστεί
  ένα ελικόπτερο πάνω απ τις στέγες να περνά,
  με θόρυβο απαίσιο και με στριγγές φρουρών να προσεγγίζει,
  Την τύχη σου, αχρείαστη πια,
  Τα έργα σου που πέτυχαν την προδοσία,
  Τα σχέδια των Χειριστών
  που τά έκανες όλα πράξη, σκέψου…
  και μη ανωφέλετα, με ανακούφιση πως γλύτωσες, στενάξεις!
  *
  Προπάντων να μη ξεχαστείς,
  Μη το πιστέψεις καν, πως θα γλυτώσεις,
  Μάταιες ελπίδες πως τα κατάφερες,
  μη καν, σκεφτείς πως έχεις!
  *
  Σαν έτοιμος από καιρό, σαν το θαρσσίμι,
  που δεν του ταίριαζε, μα αξιώθηκε μια τέτοια χώρα
  Τρέξε όσο πιο γρήγορα μπορείς σε μια ταράτσα!
  Να το προλάβεις το φευγιό, χωρίς μια σκέψη…
  Και μη σταθείς να τα ακούσεις των υπηκόων σου τα μπενελίκια!!
  Τσακίσου ν΄ ανεβείς και να χαθείς μες΄ τα σκοτάδια
  Μπα και γλυτώσεις!!!
  Γιατι εκεί θα στέκονται…
  μα με ντουφέκια παλιακά, μα με σφεντόνες, μα με γιαούρτια!
  Τα ελικόπτερα των μυστικών συμμάχων σου θαναι καλό σημάδι!
  Δεν θα σ΄ αφήσουν εύκολα, αυτή την Χωρα να εγκαταλείψεις
  κι ατιμώρητα, μ΄ ενα ελικόπτερο να την αφήσεις!
  Σπεύσε κι αποχαιρέτα την των Αθηνών την πόλη, όσο προφτάνεις!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.