#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
21/06/2011 17:36
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απορρίψτε τα πλασματικά διλήμματα 

Συγγνώμη  , αλλά θα επαναλάβω κάτι, κατά την γνώμη μου, προφανές, σχετικά με το «Μεσοπρόθεσμο» και τα πλαστά εκβιαστικά διλήμματα που μας θέτουν είτε τα ανθρωπάκια του Λουξεμβούργου και της «Ευρώπης» είτε τα προσκυνημένα τσιράκια τους στην χώρα μας.

 

Το δίλημμα που μας θέτουν είναι «ψηφίστε ΝΑΙ εάν θέλετε την επόμενη δόση».    «Δηλώστε ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ εάν θέλετε μισθούς και συντάξεις για άλλο ένα εξάμηνο».  Με συγχωρείτε, αυτά είναι διλήμματα για αγράμματους ή για κουτοπόνηρους πολιτικάντηδες σαν αυτούς που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση και πρέπει να απορριφθούν.

 

Οι ξένοι (και οι δικοί μας) ξέρουν (κατ’ ιδίαν) ότι τα 350 δις που χρωστάμε ΔΕΝ μπορούν να εξυπηρετηθούν. Ξέρουν αλλά δεν τολμούν (ο κάθε ένας για δικούς του λόγους) να το παραδεχτούν, όπως θα επέβαλε οποιαδήποτε συμβατική χρηματοοικονομική διαχείριση.  Είτε δεν θέλουν να γράψουν, τώρα, ζημιές φοβούμενοι πιθανό φαινόμενο ντόμινο τύπου Λήμαν Μπράδερς (δηλαδή τρίχες όσον αφορά …εμένα), είτε δεν θέλουν να παραδεχτούν ότι δάνειζαν τόσο καιρό σε δανειζόμενο που δεν μπορούσε και δεν μπορεί να ξεπληρώσει, είτε απλά φοβούνται να πούνε στους δικούς τους φορολογούμενους ότι ή θα πληρώσουν την ζημιά από την τσέπη τους, ή από την διολίσθηση του νομίσματός τους.

 

Σε κάθε περίπτωση, ενώ φυσικά έχουμε εμείς μείζον πρόβλημα, η προτεινόμενη διαχείρισή μέσα από «Μεσοπρόθεσμα» και απειλές Γιούνκερ ή μισόλογα Σόϊμπλε, είναι ανέντιμη, στρεβλωτική και ατελέσφορη.  Οι «Ευρωπαίοι» πολιτικοί κάνουν ό,τι κάνουν όλοι οι μικροπολιτικοί:  Εθελοτυφλούν, κοροϊδεύουν τον κόσμο τους, και απλά προσπαθούν να περάσουν το πρόβλημα στον επόμενο, κι ό,τι αρπάξουν από εμάς εν τω μεταξύ,, κέρδος τους.

 

Εμείς τι κάνουμε;  Και εμείς κοροϊδεύουμε εαυτούς και αλλήλους.  Πολύ απλά, δεν είναι δυνατόν να δανειζόμαστε, και άλλο, για να πληρώσουμε 3 ή 6 μήνες μισθούς και συντάξεις.  Δεν είναι δυνατόν να υποθηκεύουμε ή να ξεπουλάμε «Κοινή Ωφέλεια» για αναβολή λίγων μηνών της ίδιας αναπόφευκτης εξέλιξης.  Και αυτό γιατί σε 6 ή 12 μήνες, πάλι εδώ θα είμαστε και θα καλούμαστε να κάνουμε τα ίδια, ξανά, μόνο που τότε θα χρωστάμε περισσότερα, έχοντας ήδη εκχωρήσει πράγματα που δεν θα έπρεπε να εκχωρούμε.  Και δεν αναφέρομαι σε ιδεολογική θέση κατά των ιδιωτικοποιήσεων. Είμαι υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων, αλλά εδώ δεν ιδιωτικοποιούμε, εδώ εκχωρούμε προνόμια στα χνάρια αντίστοιχης συμπεριφοράς λίγο πριν από τον Μάϊο του 1453.  Μόνο που τότε το κάναμε μπας και γλυτώναμε από τους Οθωμανούς, ενώ τώρα το κάνουμε για να συντηρούμε ΜΚΟ και υπαλλήλους Δήμων!

 

Αυτό που έλεγα τον Αύγουστο του 2009, το λέω και τώρα, κι ας είναι πιο δύσκολο τώρα από ότι ήταν τον Αύγουστο του 2009:  Εμείς πρέπει να διαχειριστούμε τα του οίκου μας.  Εμείς πρέπει να κόψουμε έξοδα.  Εμείς πρέπει να ζήσουμε σύμφωνα με τα μέσα και τις δυνατότητές μας.  Εμείς πρέπει να πούμε στους πιστωτές μας ότι «δεν έχουμε και να έρθουν όταν θα έχουμε».  Οι πιστωτές μας κοιτάνε μόνο το δικό τους συμφέρον, και οι ξένες κυβερνήσεις κοιτάνε μόνο τα δικά τους πολιτικά προβλήματα.  Με προσκυνήματα, τεμενάδες και πλασματικά διλήμματα δεν πρόκειται να λύσουμε κανένα πρόβλημα.  Μόνο θα το μεγαλώνουμε, θα το αναβάλουμε, και θα το κάνουμε πιο καταστροφικό.

Archaeopteryx

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ίωνας avatar
  Ίωνας 21/06/2011 17:47:06

  Αρχαιπτέρυξ, απλά υποκλίνομαι !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Ίωνας avatar
   Ίωνας @ Ίωνας 21/06/2011 17:47:46

   Συγνώμη, Αρχαιοπτέρυξ.

   • Φακ Κωστας avatar
    Φακ Κωστας @ Ίωνας 21/06/2011 18:34:12

    Σίγουρα συμφωνείς? για ξαναδιάβασε την προτελευταία παράγραφο..

  • madprof avatar
   madprof @ Ίωνας 21/06/2011 20:57:18

   "Το δίλημμα που μας θέτουν είναι «ψηφίστε ΝΑΙ εάν θέλετε την επόμενη δόση». «Δηλώστε ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ εάν θέλετε μισθούς και συντάξεις για άλλο ένα εξάμηνο». Με συγχωρείτε, αυτά είναι διλήμματα για αγράμματους ή για κουτοπόνηρους πολιτικάντηδες σαν αυτούς που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση"
   Αχ ! Γεώργιε, που είσαι να δεις πόσο δίκιο είχες όταν τους έβαλες όλους τους στο γύψο !!.

 2. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 21/06/2011 17:49:36

  Το μαστίγιο πολλοί εμισήσαμεν.
  Το καρότο όμως;
  h**p://www.spiegel.de/politik/ausland/0,1518,769664,00.html

 3. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 21/06/2011 17:51:33

  Να και η "μετάφραση".
  h**p://www.e-typos.com/content.aspx?catid=13&cid=24217

 4. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 21/06/2011 17:53:10

  Στην Ελλάδα υπάρχουν 30.000 ΜΚΟ όπως κατήγγειλε ο Φαηλος Κρανιδιώτης.

  Δηλαδή 1 ανά 350 κατοίκους.

  (η φωτό παράγει συνειρμούς για την αναγκαιότητα ενός Έλληνα Snake Plisken...)

  • Κρης avatar
   Κρης @ αλλενάκι 21/06/2011 18:01:51

   Ο Κερτ Ρασελ κανει τωρα διακοπες στην Σκιαθο....
   h**p://www.tlife.gr/Article/news-russell/0-9-18407.html
   ''να τον φωνάξουμε''
   lol

   • αλλενάκι avatar
    αλλενάκι @ Κρης 21/06/2011 18:11:21

    we need the mind, will and capabilities of a Snake named Plisken...

  • Ο Ιθαγενής avatar
   Ο Ιθαγενής @ αλλενάκι 21/06/2011 22:41:42

   και πόσες ΑΕ, Ταμεία και ΝΠΙΔ να δεις που τη γραμματέα του κάθε Προέδρου μας τη βαπτίζουν ΔΥ και οι μισθοδοσίες και τα έξοδα είναι από ανέλεγκτες επιχορηγήσεις....

   Το φωνάζω από ....Αλογοσκούφη το 2008:

   αν κόβονταν οι επιχορηγήσεις - μεταβιβαστικές πληρωμές στο μισό
   και οι κλητήρες, καθαρίστριες κλπ πληρώνονταν το ίδιο

   όχι μόνο νέα μέτρα δεν θα χρειαζόταν αλλά ούτε μνημόνιο...αλλά τι θα κάναμε τις κομματικές ταυτότητες και τους συνδικαλιστές τότε;

 5. kostasthess avatar
  kostasthess 21/06/2011 17:56:28

  το προβλημα χρεους ειναι καθαρα πολιτικο και μονο πολιτικο για την ΕΕ. Και ετσι επρεπε να τεθει απο την Ελληνικη κυβερνηση απο την πρωτη στιγμη.. Δεν ειναι χρηματο-λογιστικο.. Αν το αντιμετωπισουμε ετσι δεν εχει λυση. Η ΕΕ ειναι μια μεγαλη οικογενεια που θα πρεπει να λυνει τα του οικου της μονη της.. Τα χρεη του παιδιου τα καλυπτει ο πατερας και οχι ο γειτονας η ο τοκογλυφος.. Και φυσικα το παιδι θα πρεπει να αλλαξει ροτα και να μην κανει τα ιδια λαθη..

  • JOHN avatar
   JOHN @ kostasthess 21/06/2011 18:35:54

   @kostasthes.Κανεις λαθος φιλε μου η ΕΕ οπως εχει μετεξελιχθει δεν ειναι μια οικογενεια οπου ο πατερας βοηθαει το παιδι........ειναι απλως μια λυκοφιλια οπου ο καθενας κοιταζει τον εαυτοτου και ο Θεος ολους μας.

   • kostasthess avatar
    kostasthess @ JOHN 21/06/2011 18:49:27

    τοτε ποιος ο λογος να υπαρχει αυτο το συνοθυλευμα? Για να ελεγχει τον ζωτικο οικονομικο χωρο ο πλουσιος βορρας? Να πουλα τα βιομηχανικα του προιοντα και να κανουν φθηνες διακοπες οσοι εχουν φυσικο ξανθο μαλλι..?

 6. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 21/06/2011 18:06:44

  Ψηφίστηκε από 3 κόμματα (δεν γνωρίζω ποια, πιθανολογώ ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ, ΝΔ, διότι η Αριστερά και η ΔΗ.ΣΥ είχαν πει Όχι) επί της αρχής το νομοσχέδιο που εκχωρεί τα σώματά των παιδιών μας στο Κράτος από τη στιγμή της γέννησής τους.
  ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η ΔΩΡΕΑ ΟΡΓΑΝΩΝ και ΕΙΚΑΖΟΜΕΝΗ η ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ εφόσον αμελήσουμε να δηλώσουμε ρητά ότι ΔΕΝ είμαστε ΔΟΤΕΣ με το ΣΤΑΝΙΟ.

  ΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΝ !!! (ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟΝ ΟΡΟ) ΚΑΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ!!!

  Λέγεται ότι στην ψηφοφορία παρίστατο ο ιατρός χειρουργος μεταμοσχευτής Τζάκης.
  Ο Λοβέρδος είχε πραγματοποιήσει πολυήμερο ταξίδι στην Αμερική τις προηγούμενες μέρες. Εκεί μάλλον κλείστηκαν οι λεπτομέρειες και αποφασίστηκε η ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ!

  ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΟΡΓΑΝΩΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΨΗ.

  Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΜΜΕξανδραποδισμού μας ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

  ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ:

  "ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ".

  Προσοχή: το νομοσχέδιο αφορά μόνο Έλληνες πολίτες!!! όπως και όλα τα νομοσχέδια που ψηφίζονται με στόχο τη γενοκτονία μας.

  ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.

  ΤΑ ΝΕΑΡΑ ΥΓΙΗ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ - ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑ- ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΛΙΠΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΣΥΚΩΤΙΑ.

  Ουδείς πλέον μπορεί να αποκλεισει την περίπτωση τα κυκλώματα που εμπορεύονται όργανα να ρίξουν λάδια στις εθνικές οδούς για να προκαλέσουν ατυχήματα και να αυξήσουν τον αριθμό των μοσχευμάτων.

  Ήδη έχουν καταγραφεί δύο περιπτώσεις ΥΠΟΠΤΩΝ ΤΖΙΠ στη Κρητη και στη Θεσσαλονίκη που μετά από καταδίωξη της αστυνομίας τα εγκατέλειψαν και μέσα είχαν μικρά ψυγεία και ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ όργανα.

  • αλλενάκι avatar
   αλλενάκι @ αλλενάκι 22/06/2011 01:25:23

   Δεν ξέρω, μάλλον, πιθανολογώ διότι γνώριζα την προϊστορία, δες και το σχόλιο της ΕΥΑΣ πιο κάτω.

   Ο ευρωβουλευτής Δρίτσας της αριστεράς είχε εκφράσει αντίθεση και είχε κάνει και επερώτηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβουλιο κατά του νομοσχεδίου, λογικά αντίθετο πρέπει να ήταν και το ΚΚΕ, η ΔΗ.ΣΥ είχε δηλώσει αντίθετη.
   Ποιοι μένουν Πασόκ (ναι), εξαπτέρυγο παρακολουθημα του Πασοκ σε όλα και ΝΔ με τη Ράπτη που έτρεχε το θέμα ζεστά.

 7. Σ.τ.γ.θ avatar
  Σ.τ.γ.θ 21/06/2011 18:10:46

  Α Φ Η Σ Τ Ε
  ΕΠΙ Τ Ε Λ Ο Υ Σ
  ΤΑ Ε Κ Β Ι Α Σ Τ Ι Κ Α
  Δ Ι Λ Η Μ Μ Α Τ Α
  ΚΑΙ AΦOY Δ Ε Ν
  Μ Π Ο Ρ Ε Ι Τ Ε
  ΝΑ Δ Ο Υ Λ Ε Ψ Ε Τ Ε
  Μ Α Ζ Ε Ψ Τ Ε ΤΑ
  Α Π Λ Υ Τ Α Σ Α Σ
  Κ Α Ι
  Α Φ Η Σ Τ Ε Μ Α Σ
  Σ Τ Ο Χ Α Λ Ι ΠΟΥ
  ΜΑ Σ Φ Ε Ρ Α Τ Ε
  Aπο τους αγανακτισμενους της Φλώρινας

 8. Komis Montechristo avatar
  Komis Montechristo 21/06/2011 18:21:34

  Στα πλασματικά διλήμματα των κυβερνώντων,βασικό και κυρίαρχο προσόν είναι ο φόβος.Ποιος ξέχασε τα εκβιαστικά και παραπλανητικά διλήμματά τους από τη μεταπολίτευση έως σήμερα;Ποιος ξέχασε τα εισαγγελικά-εκφοβιστικά δάκτυλά τους προς κάθε κατεύθυνση;Για πολλοστή φορά μας απειλούν και μας εκβιάζουν ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ...Μας ταλαιπωρούν απαίσια ως λαό και δόλια μας υπονομεύουν οδηγώντας μας ΣΚΟΠΙΜΑ στο λαγούμι της ανεπανόρθωτης οικονομικής καταστροφής.Το ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑ των κυβερνώντων,που αναφέρεται στην αρχή του κειμένου,τις μέρες που ακολουθούν,θα ενταθεί και θα κορυφωθεί.Το πεδίο είναι ναρκοθετημένο από τις γνωστές δυνάμεις που επιθυμούν διακαώς την πλήρη υποδούλωση των Ελλήνων και της χώρας.Το κλαδί που καθόμαστε,καθημερινά,ροκανίζεται από τα τρωκτικά της πασοκικής εξουσίας και των ξένων που πανηγυρίζουν,και για δικό τους όφελος.Αυτή την ιδιαίτερα ΚΡΙΣΙΜΗ στιγμή τα μόνα όπλα των Ελλήνων είναι η αρραγής ΕΝΟΤΗΤΑ και η διαρκής και αξιολογημένη ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.Τα ΜΜΕ,στη μεγάλη τους πλειοψηφία,ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ συστηματικά και γκαιμπελικά τη κοινή γνώμη,ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ σε βαθμό απίστευτο τη κάθε δήλωση και το κάθε γεγονός που συμβαίνει και ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ την αλήθεια....Ο παραπάνω τίτλος τα λέει όλα.Ας απορρίψει ΣΥΣΣΩΜΟΣ ο ελληνικός λαός τα πλασματικά και υπονομευτικά διλήμματα.....

 9. GSV avatar
  GSV 21/06/2011 18:24:50

  Οσο οι παρανομως εξουσιαζοντες κυβερνωντες μας διαγουν βιο πλουσιοπαροχο θα αναλωνονται σε φιλολογικες συζητησεις και μικροπολιτικες αντιδικιες.

  Ας μας κυβερνησει ενας πεινασμενος επιτελους. Πεινασμενος αληθινα και οχι για την εξουσια!

  Πενια τεχνας κατεργαζεται!

  Τα στομαχια τους ειναι γεματα! Στα ματια τους ειμαστε αριθμοι, μασταρια που αρμεγουν!

  Πρεπει να πεινας για να καταλαβεις τι περναει ο λαος!

  151 χορτασμενοι-αχορταγοι σπρωχνουν στην εξαθλιωση και στη πεινα 10 εκ. λαο!!

  • madprof avatar
   madprof @ GSV 21/06/2011 21:21:56

   Έλεος, "Ένας ποτέ Ξανά" !, είναι το Απόσταγμα των όσων Βιώνουμε !.

 10. Decodex avatar
  Decodex 21/06/2011 18:26:44

  My two cents:
  Οι τράπεζες, τα funds και οι πολυεθνικές εταιρείες ΔΕΝ έχουν ηθική a nativitate. Είναι ανώνυμοι οργανισμοί που κινούνται με βασική παράμετρο την επίτευξη όλο και μεγαλύτερων κερδών.
  Τα κράτη που κινούνται βάσει των συμφερόντων των παραπάνω λειτουργούν ομοίως.
  Στη περίπτωση του ελληνικού χρέους βλέπουμε Έλληνες πολιτικούς, δημοσιογράφους αλλά και πολίτες να αναφέρονται σε αναλύσεις που περιλαμβάνουν ηθικές παραμέτρους. Περνάνε με κάποιο τρόπο το κρατικό χρέος στους Ελληνες πολίτες προσθέτοντας μία ανθρώπινη/ηθική διάσταση....Χρωστάμε ως Ελληνες (όλοι) και ΠΡΕΠΕΙ να πληρώσουμε.
  Η Ελλάδα (και κάθε χώρα) δεν είναι τράπεζα, ούτε μικρομάγαζο.
  Εάν κάποιος σε εμπιστεύτηκε και αγόρασε ομόλογα είναι δικό του πρόβλημα όπως θα ήταν δικό του πρόβλημα εάν είχε έρθει στη χώρα σου, επένδυσε και για κάποιο Α ή Β λόγο δεν πέτυχε η επένδυση.

 11. Φακ Κωστας avatar
  Φακ Κωστας 21/06/2011 18:36:53

  Απολύτως σωστός όπως πάντα...
  (εκτός από την υπογραφή σου...έχεις κάνει αναγραμματισμό)

 12. Νίκος Θ. avatar
  Νίκος Θ. 21/06/2011 18:36:59

  Προς τον Archaeopteryx:
  Το άρθρο σας πολύ σωστό, δίνει με απλή λογική, την ουσία του προβλήματός μας. Με τα άπειρα λάθη των τελευταίων 30 χρόνων, με τις παραλήψεις όλων μας, γεγονός είναι οτι σήμερα, βρισκόμαστε σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή. Όμως δεν πρέπει με κανένα τρόπο να υπάρξουν δειλήματα. Κανένα δείλημα για κάθε ένα από μας, για κάθε Ελληνα. Οι δυνατότητές μας είναι δεδομένες. Μπορούμε να κάνομε συγκεκριμένες θυσίες και μόνο αυτές. Τίποτα περισότερο. Ας το αντιληφθούν οι καρεκλοκένταυροι του Eurogroup και αν τους αρέσει.

 13. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 21/06/2011 18:37:16

  Mεχρι στιγμης δεν εχουμε πουλησει τιποτα.Μονο λογια.
  Απο εκει και περα για να φθασουμε να ζουμε αναλογα με τα εσοδα μας θα πρεπει να κανουμε μια πολυ πιο βιαιη μειωση εξοδων.Με τα δανεια κερδιζουμε χρονο για να φθασουμε στο σημειο εσοδα = εξοδα χωρις τους τοκους.Μολις γινει αυτο η θεση μας αλλαζει.
  Αλλωστε αν καποιος σκοπευει να βαλει φεσι στους δανειστες μπορει να το κανει και αργοτερα.

  • Ο Ιθαγενής avatar
   Ο Ιθαγενής @ ψυχραιμια 21/06/2011 22:44:01

   Στο σημείο καμπής / 0 μπορούμε να φτάσουμε αύριο ...απλά δεν θέλουν οι ταυτότητες...

 14. EYA avatar
  EYA 21/06/2011 18:44:53

  ΟΝΤΩΣ ΑΡΧΑΙΕ, ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΓΕΛΟΙΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ
  @ΑΛΛΕΝΑΚΙ
  ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΜΚΟ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ, ΔΕΝ ΗΓΕΙΤΑΙ Η ΞΑΝΘΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ; ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΟΡΓΑΝΩΝ;

  • αλλενάκι avatar
   αλλενάκι @ EYA 21/06/2011 19:31:13

   Γνωρίζω ότι έχει προωθήσει ΕΝΤΑΤΙΚΑ το νομοσχέδιο μαζί με τους βουλευτές του Πασοκ που έχουν υποβληθεί σε μεταμόσχευση οργάνων και είναι αυτοί που φρόντισαν το θέμα.

   Η προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ το είχε παγώσει.
   ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΠΕΤΥΧΕ.

   ΟΥΔΕΙΣ ΔΙΑΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΜΨΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ !!!

   Για τη ΜΚΟ το μαθαίνω από σένα.

   Με ξένα όργανα και ξένο δάκρυ όλοι γίνονται φιλάνθρωποι...

   Οι κύριοι οι οποίοι κυκλοφορουν με ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΑUDI, MERCEDES BRABUS, LEXUS και HUMMER πληρωμένα από ΕΜΑΣ, ΕΠΟΦΘΑΛΜΙΟΥΝ τα ΟΡΓΑΝΑ των ΝΕΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ που ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ οδηγώντας Β' ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΟΧΗΜΑΤΑ στους ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ.

 15. JOHN avatar
  JOHN 21/06/2011 18:50:47

  Ειναι τουλαχιστο εξοργιστικο να παρακολουθει καποιος στα ΜΜΕ την υποστηριξη που παρεχει η καμορα των Βρυξελων στο ανδρικελο τους ΓΑΠ για να φοβισει το κοσμο και να περασει τα μετρα οσο πιο ανετα μπορει.Αυτα τα πρασινα προβατα,και οχι μονο,στη βουλη εχουν να πουν κατι η μια ζωη το παιζουν τζαμπα μαγκες και μετα πανε και ψηφιζουν χωρις καν να γνωριζουν τι ακριβως ειναι αυτο!Τετοιο ραγιαδισμο ποτε δεν φανταζομουν.

 16. JOHN avatar
  JOHN 21/06/2011 18:57:17

  @kostasthes.Φιλε μου εαν δεν βαριεσαι ψαξε τη πρωινη αναρτηση¨Η ΕΕ τεινει προς πληρη ασυμαντοτητα¨.Εχω γραψει ενα σχολιο,ισως δινει απαντηση στα ερωτηματα σου και τους πιθανους προβληματισμους σου.

 17. ΙΑΣΩΝ ΜΑΓΝΗΣ avatar
  ΙΑΣΩΝ ΜΑΓΝΗΣ 21/06/2011 19:03:22

  Κατ' αρχήν το πρόβλημα του χρέους δεν είναι πρωτίστως δικό μας, αλλά δευτερευόντως! ("αν σου χρωστάω 1 ευρώ το πρόβλημα το έχω εγώ, αν σου χρωστάω 1000 ευρώ το πρόβλημα το έχεις εσύ!"). Ομως, οι χειρισμοί βάσει αυτής της λογικής, απαιτούν πολιτικούς με αρχ@@@@ και όχι ...αρχ@@@@ πολιτικούς!!!
  Το σημαντικότερο βεβαίως, δεν είναι αυτό. Η παραδοχή του χρέους των 350 δις είναι - αυτή και μόνον - πράξη εσχάτης προδοσίας!!! Γιατί το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ απέρριψαν προ καιρού αίτημα για συγκρότηση Επιτροπής Λογιστικού Ελεγχου προκειμένου να διαπιστωθεί η νομιμότητα του χρέους βάσει του Ελληνικού, Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Δικαίου; Γιατί δεν διεκδικούν τις πολεμικές αποζημιώσεις; Για τον απλούστατο λόγο ότι όλοι είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!!
  Οσον αφορά σ' αυτά που - κακώς - πληρώνουμε για τις ΜΚΟ και τους Δήμους, η λύση δεν είναι το πώς θα πληρώνουμε λιγότερα με "αποκεφαλισμούς", αλλά το πως θα ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ χρήματα από τη λειτουργία αυτών των οργανισμών, προκειμένου να ενισχύσουμε το κοινωνικό κράτος και να μας περισεύουν κιόλας. Οι Νορβηγοί είναι πιο έξυπνοι από μας που διατηρούν 3.000(!!!) δημόσιες επιχειρήσεις που είναι σχεδόν όλες Κ Ε Ρ Δ Ο Φ Ο Ρ Ε Σ ; Και μπορούν να διατηρούν ένα ΚΕΡΔΟΦΟΡΟ κράτος με σχεδόν ίδιο αριθμό δημοσίων υπαλλήλων με μας, παρ' ότι είναι περίπου ο μισός πληθυσμός; Εχουν όμως, ένα μικρό ..."μυστικό": Δεν ανήκουν ΠΟΥΘΕΝΑ και δεν έχουν κανένα πού@@@ πάνω από το κεφάλι τους!!!

 18. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 21/06/2011 19:29:51

  Σόιμπλε: «Δώστε μας τις ΑΠΕ για να πάρετε το δάνειο»

  Την παραχώρηση της εκμετάλλευσης των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας σε γερμανικές επιχειρήσεις φέρεται να θέτει ως όρο για τη συμμετοχή της Γερμανίας στο νέο δάνειο που πρόκειται να συμφωνηθεί για την Ελλάδα ο υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Die Welt.

  «Η ετήσια ηλιοφάνεια στην Ελλάδα είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή της Γερμανίας. Θα μπορούσε λοιπόν να εξάγει ρεύμα σε εμάς» δηλώνει ο κ. Σόιμπλε στη συνέντευξη που θα δημοσιευθεί αύριο.

  «Η ελληνική οικονομία θα είχε έτσι ένα ανταγωνιστικό εξαγωγικό προϊόν και μάλιστα περιζήτητο», λέει ο κ. Σόιμπλε. Προσθέτει δε ότι δίχως μία τέτοια προοπτική θα είναι για τον ίδιο δύσκολο να πείσει «το Γερμανό φορολογούμενο να επωμισθεί το σημαντικό ρίσκο ενός νέου προγράμματος» για την Ελλάδα.

  Ο ίδιος σημειώνει ότι η εκμετάλλευση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας από γερμανικές επιχειρήσεις θα μπορούσε να αποτελέσει μία λύση προκειμένου να ενισχυθεί η ελληνική οικονομία και να περιοριστεί το δημόσιο χρέος.

  Παράλληλα διευκρινίζει ότι οι προτάσεις του δεν έχουν «εθελοντικό χαρακτήρα» αλλά αποτελούν προϋποθέσεις για τη συμμετοχή της Γερμανίας στο νέο δάνειο που πρόκειται να συμφωνηθεί για την Ελλάδα.

  χαχαχαχαχαχαααααααααααααααχαχαα

  ΑΡΧΑΙΕ αφιερωνω !!! εξαιρετικα και ΜΟΝΑΔΙΚΑ και με τουμπα και με τριπλο αξελ!!!

  ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ???? τι λεγαμε??? ειμαστε αιωνες μπροστα λεμε...

  ΠΠ - αξιόΠΟΥΣΤΗ ΑΠΕδόση

  • αλλενάκι avatar
   αλλενάκι @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 21/06/2011 19:35:17

   Β. Σόιμπλε.

   Το background του "ΆΤΕΓΚΤΟΥ" που ΧΑΡΑSSEI τη στρατηγική της Γερμανίας και απαιτεί να δώσουμε στους γερμανούς τον ήλιο μας (όπως Desertec...) Η απαίτηση να ξεχερσωθούν χωράφια μας για να στηθούν κάτοπτρα είναι ΔΟΛΙΑ διότι συνεπάγεται ΛΙΜΟ.

   Ο υπουργός οικονομικών της Γερμανίας Β. Σόιμπλε -γνωστός και ως Mr. Στάζι 2.0 (βλέπε Βίκι) σε συνέντευξη στην Die Zeit αύριο επανέρχεται και απαιτεί ανάμεσα σε πολλά άλλα να "του δώσουμε τον Ήλιο μας (εξαγωγή ηλιακής ενέργειας από την Ελλάδα στη Γερμανία το λέει...), φέρνει ως παράδειγμα την ενσωμάτωση των μεσογειακών χωρών (εννοεί την κατάληψη της Β. Αφρικής) στη στροφή που γίνεται στον ενεργειακό τομέα (λέγε με Desertec) και δίχως μία τέτοια προοπτική θα είναι για τον ίδιο δύσκολο να πείσει το Γερμανό φορολογούμενο να επωμισθεί το σημαντικό ρίσκο ενός νέου προγράμματος» για την Ελλάδα"

   Ποιο είναι το πολιτικό background του ανθρώπου που ευθέως και ΔΟΛΙΩΣ απαιτεί τη σαρωτική ερήμωση των εδαφών μας και συνεπαγόμενα την πείνα για να στηθούν τα κάτοπτρα και τα φωτοβολταϊκά που θα δώσουν ρεύμα στην πτωχή Γερμανία;

   Πάμε:
   Αρέσκεται να αποκαλείται και να τον φωνάζουν Dr. Strangelove… και Dr. Seltsam… (ο mr. Σπάνιος…)

   * Ορκισμένος και διακηρυγμένος πιστός του δόγματος και της εξάπλωσης της "Αγίας Γερμανικής Αυτοκρατορίας - Ράιχ".
   * Eνεπλάκη σε σκάνδαλο υπεξαίρεσης χορηγιών του Χριστιανο-δημοκρατικου Κόμματος το 2000, παραιτήθηκε και επανήλθε όταν φύτρωσε μπόλικο χορτάρι πάνω από την υπόθεση.
   * Θαυμαστής του Χόνεκερ και της Στάζι, εμπνεύστηκε τη Στάζι 2.0 στα ίδια πρότυπα, που του δίδαξαν πρώην πράκτορες και υπάλληλοι της υπηρεσίας αυτής.
   * Το Δεκέμβριο του 2005 προτείνει βασανιστήρια και προληπτικούς πυροβολισμούς (abknallen) για απόσπαση ομολογιών.
   * Προώθησε την ιδέα διασποράς ιού επίσημης παρακολούθησης υπολογιστών στο διαδίκτυο και στα κινητά, τον οποίο ιό καθιέρωσε. Πρόκειται για τον περίφημο BundesTrojan (Ομοσπονδιακός Γερμανικός Δούρειος Ίππος), που φέρει το όνομά του, τιμής ένεκεν – Μη τυχόν και πατήσετε επανω στο λινκ στα σάιτ του…
   Αν θα δείτε στον υπολογιστή w . schaeuble . de την έχετε βάψει κοινώς από δέκα μεριές… στο κατόπι σας είναι και η Στάζι 2.0.
   * Διακήρυξε "Das Deutsche Volk muss wissen, wir beobachten alle." [ο γερμανικός λαός πρέπει να γνωρίζει, παρακολουθούμε τους πάντες]
   * Πρότεινε αλλαγή στο γερμανικό σύνταγμα για να θεσμοθετήσει την επέμβαση του γερμανικού στρατού μέσα στις πόλεις, σε αστικές ταραχές. Πρέπει να την πέρασε κιόλας.
   * Πρότεινε την παρακολούθηση των διαδρομών όλων των αυτοκινήτων στους αυτοκινητοδρόμους, για να έχει το προφίλ των μετακινήσεων κάθε πολίτη.
   * Και τακτικός συνδαιτημόνας της Λέσχης (αν και, με αυτό το φανερό παλμαρέ -διότι το κρυφό δεν είναι γνωστό- η συμμετοχή είναι σταγόνα στον ωκεανό στην περίπτωσή του)

   Στις 12 Οκτωβρίου του 1990 στο Mooskopf, Oppenau (Renchtal) ο Β. Σόιμπλε πυροβολήθηκε 3 φορές από ένα ψυχικά ασθενή [έτσι είπαν αυτοί ... ], τον Ντήτερ Κάουφμανν. Περίεργη ιστορία… Από τους 3 πυροβολισμούς με το ρεβόλβερ (Smith&Wesson, 38άρι) οι 2 βρήκαν τον τότε υπουργό Εσωτερικών στο σαγόνι και στη σπονδυλική στήλη. Έκτοτε είναι παράλυτος από τον 3ο σπόνδυλο και κάτω και κινείται πάνω στην αναπηρική πολυθρόνα, υποδυόμενος τον ανήμπορο... Φυσικά όποιος έχει μελετήσει φυσιογνωμική, γνωρίζει... .

   * Ένας άνθρωπος που έχει εμπλακεί σε οικονομικό σκάνδαλο και εξαναγκάσθηκε σε παραίτηση, με τη ψυχοσύνθεση και το background ενός τελειωμένου control freak αποφασίζει για την τύχη μας!

  • sxolioblog avatar
   sxolioblog @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 21/06/2011 20:16:17

   ΠΠ μην συγχιζεις τον αρχαιοπτερυγα :))
   στο τελος θα δωσει την ΔΕΗ και θα κρατησει τις ΑΠΕ
   Η ο Σοιμπλε διαβαζει αρχαιοπτερυγα και για να τον εκθεσει ζηταει τις ΑΠΕ ...

  • archaeopteryx avatar
   archaeopteryx @ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 21/06/2011 22:21:47

   η μόνη αντίδραση είναι, δυστυχώς, ...απρεπής. Να βάλει τα λεφτά και τις ΑΠΕ εκεί που δεν λάμπει ο ήλιος.

 19. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 21/06/2011 19:41:02

  Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΛΕΝΑΚΙ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΝΔ ΤΙΠΟΤΑ ΝΕΟΤΕΡΟ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ...ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΑΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ
  ΥΓ: ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΤΑΤΟ...

 20. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 21/06/2011 19:44:48

  ΒΓΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ: ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ
  ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΗΜΩΝ....

 21. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 21/06/2011 19:46:19

  Ρίχνουν στη μάχη το βαρύ πυροβολικό. Ο 4ος όρος ΣΑΜΑΡΑ ΕΝΟΧΛΕΙ το σύστημα τα μάλα και τα δίνει όλα υπέρ των λαθρομεταναστών.

  ΠΑΓΚΑΛΟΣ σήμερα στην Καθημερινή: "Αστικός μύθος η λαθρομετανάστευση".
  Το άρθρο εδώ: h**p://www.pangalos.gr/portal/?p=1960

  Το άρθρο προϊδεάζει να δοθεί πολιτικό άσυλο στους περισσότερους...

  Χλευάζει και ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ το δράμα των Ελληνικών οικογενειών που ζουν με τους νταβατζήδες και τις εκδιδόμενες στις εισόδους των σπιτιών τους, αποκαλώντας τις διαμαρτυρίες "υποκριτικές ηθικολογίες".
  Ουδεμία κουβέντα για την ΕΝΤΟΛΗ που έχει ο Ελληνικός Στρατός "μη ανάσχεσης".
  Ουδεμία κουβέντα συμπάθειας για τα θύματα δολοφονιών, ληστειών, επιθέσεων, κλοπών.
  Ουδεμία αναφορά στο κόστος για το ελληνικό κράτος που το επωμίζονται οι έλληνες φορολογούμενοι.

  Φ. Κρανιδιώτης:
  "Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
  ΚΑΘΕ ΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ.
  ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ."

  Δείτε το βίντεο.

  • madprof avatar
   madprof @ αλλενάκι 21/06/2011 22:45:15

   Η Λαθρομετανάστευση είναι φαινόμενο της Παγκοσμιοποίησης, των ΝεοΑποικιοκροτικών Σταυροφοριών των "Θεληματικών-Εθελοντών" και των καταπιεσμένων Μουσουλμανικών πληθυσμών που ζητούν ένα καλύτερο μέλλον !. Όλα τα άλλα είναι παραφιλολογία.

   • αλλενάκι avatar
    αλλενάκι @ madprof 21/06/2011 23:12:44

    Πάρε καμιά δεκαριά στο σπίτι σου για να τους ανακουφίσεις από την καταπίεση...

    Αν είναι καταπιεσμένοι να βρουν τι είναι αυτό που τους καταπιέζει, να αγωνιστούν στις πατρίδες τους, να δώσουν στις γυναίκες τους τη θέση και την παιδεία που πρέπει να τους έχουν ισότιμα και να βελτιώσουν το οικογενειακό τους δίκαιο -αν υπάρχει αυτή η έννοια εκεί, εκτός θεοκρατικού πλαισίου-.

   • Ένας avatar
    Ένας @ madprof 22/06/2011 02:08:24

    Η Φατμέ και η Aϊσέ από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές ποια σταυροφορία υπόκεινται;

    Και ποιός τις αναγκάζει να κάνει 15 παιδιά η καθεμία;

    Επίσης μιας και είναι όλα παραφιλολογία για φιλολόγησε πάνω στο ζήτημα να έρθει εδώ το 10% των ανωτέρω 2 χωρών μόνο να δούμε τι καλύτερο μέλλον θα υπάρξει.

 22. ΔΡΑΜΙΝΟΣ avatar
  ΔΡΑΜΙΝΟΣ 21/06/2011 20:41:35

  Όλοι ξέρουν, αλλά δε μιλούν, ακόμη και ο Σαμαράς που θα έπρεπε να αναφερθεί σε πιθανή αναδιάρθρωση λόγω μη εξυπηρετήσιμου χρέους.
  Δε λέει δυστυχώς τίποτε, οπότε ή φοβάται ή θέλει για να προστατέψει τους δανειστές, και στις δύο περιπτώσεις θα τον προσπεράσουν τα γεγονότα.

  ΑΝΤΩΝΗ, πες την αλήθεια στο λαό και μη φοβάσαι ΤΙΠΟΤΕ, έτσι και αλλιώς σε έχουν στοχοποιήσει.

 23. aganaktismenoi avatar
  aganaktismenoi 21/06/2011 22:10:54

  Πολιτικάντης...
  Ακούσαμε τον Βενιζέλο στη Βουλή μόνο η Τρέμη πανηγύριζε αλλά δεν περιμέναμε τίποτα διαφορετικό. Πράγματι, ο Βενιζέλος έχει αναγάγει σε τέχνη υψηλής εξειδίκευσης την αερολογία.
  Χρόνια τον παρακολουθώ εντυπωσιασμένος απ´ αυτό το χαρακτηριστικό του. Το λέω χωρίς ειρωνία, είναι όντως μια μορφή ταλέντου: να μιλάς χωρίς να επικοινωνείς νόημα!!
  Πρόσφατα ξαναδιάβασα το 1984· ο Όργουελ θα αποκαλούσε τον Βενιζέλο "τρίσκαλο παπιομιλιά"...
  http://aganaktismenoi-aganaktismenoi.blogspot.com/2011/06/blog-post_8172.html

  • madprof avatar
   madprof @ aganaktismenoi 21/06/2011 22:51:01

   Το οράκολο που στην εποχή των εκσυγχρονιστών μιλούσε για το έργο του Κάρλ Πόπερ : "Η ανοιχτή κοινωνία" !. Ωραία ανοιχτή Κ...... μας κτάντησαν !. πωπω

 24. jkr avatar
  jkr 21/06/2011 22:16:55

  ΤΣΙΠΡΑΣ: 1) το μεσοπρόθεσμο είναι κατασχετήρια έκθεση, 2) η διαφορά με το 1965 είναι ότι το παλάτι κι η διαπλοκή τότε ήθελαν να ρίξουν την κυβέρνηση Παπανδρέου και τώρα θέλουν να την κρατήσουν!!!
  Η πατρίδα, είπε, εξαφανίζεται.
  Ποιον θα ψηφίζατε εσείς; ποιος σας εκφράζει;;
  Πού είναι η ΝΔ;

  • madprof avatar
   madprof @ jkr 21/06/2011 22:57:41

   Ο Τσίπρας αντιστέκεται με αξιοπρέπεια και με ευθύ λόγο !. Θα θερίσει την σοδιά από τους καρπούς που καλλιεργεί και το αξίζει !.

   • Ένας avatar
    Ένας @ madprof 22/06/2011 02:10:38

    Όντως μπορεί να πάρει και μερικές ψήφους από Μπαγλαντεσιανούς ελληνοποιημένους.

  • TopGunZ avatar
   TopGunZ @ jkr 22/06/2011 00:29:03

   Θα ψηφίζαμε αυτό που τα λέει εξίσου καλά (και λιγότερο δραματοποιημένα/θεατρικά), αλλά δεν κλείνει παράλληλα το μάτι στους λαθρομετανάστες.

 25. Y. avatar
  Y. 21/06/2011 23:36:28

  ΄Ανοιγμα στους Καραμανλικούς έκανε ο Κωλοτούμπας από Βουλής
  Μη φας Καρατζαφέρη, θα σφάξουμε γλάρο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.