#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
01/04/2011 07:01
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αποκλειστική συνέντευξη του Γιώργου Παπανδρέου στο AntinewsΕρώτηση: κύριε Πρωθυπουργέ, σας ευχαριστούμε που αποδεχθήκατε την πρόκληση μας να απαντήσετε στις ερωτήσεις μας.

Πρωθυπουργός: Εγώ ευχαριστώ το Antinews  που μου προσφέρει την ευκαιρία να επικοινωνήσω με τους blogers, όπως γνωρίζεις, είμαι και εγώ φανατικός bloger. Επιπροσθέτως, ως αντεξουσιαστής έχω και πολλά κοινά σημεία με το Antinews!

Ερώτηση: Κύριε Πρόεδρε, τελικά «λεφτά υπάρχουν;»

Πρωθυπουργός:  Φυσικά και υπάρχουν λεφτά! Υπάρχουν 600 δις καταθέσεις στις ελβετικές τράπεζες! Όλος αυτός είναι πλούτος που η Κυβέρνηση Καραμανλή επέτρεψε να φύγει στο εξωτερικό και ο πλούτος αυτός λείπει σήμερα από τον ελληνικό λαό, στις δύσκολές στιγμές που πράγματι περνάμε και πράγματι αγωνιζόμαστε για να βγάλουμε τον ελληνικό λαό, που πράγματι αγωνίζεται και προσπαθεί, πολύ δύσκολα, για να σταθεί η ελληνική οικονομία την οποία παραλάβαμε καμένη γή, που μας παρέδωσε ο Καραμανλής που σήμερα κρύβεται. Αλήθεια που είναι ο Καραμανλής, που λιποτάκτησε και παρέδωσε μια χώρα στο γκρεμό. Και εμείς τη χώρα την πήγαμε μπροστά.

Ερώτηση: Δηλαδή, το μνημόνιο είναι μπροστά;

Πρωθυπουργός: Η χώρα είχε να διαλέξει μεταξύ του να πέσει στο γκρεμό, στη χρεωκοπία δηλαδή ή να μπεί στο μηχανισμό στήριξης, ο οποίος δημιουργήθηκε μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις που κάναμε, γιατί εμείς κάνουμε διαπραγματεύσεις, όχι σαν τον Καραμανλή που καθόταν στη Ραφήνα, δεν έβγαινε έξω, δεν ταξίδευε, δεν διαπραγματευόταν, ενώ εγώ  του έλεγα να πάει να διαπραγματευτεί, και προσφέρθηκα να βοηθήσω,  για αυτό και έχουμε αυτά τα αποτελέσματα, με τις θυσίες του ελληνικού λαού βεβαίως, και όλοι πλέον τόσο στην Ευρώπη, όσο και στην Αμερική, και σ΄όλο τον κόσμο, έχουμε πλέον ανακτήσει την αξιοπιστία μας και αναγνωρίζουν τις προσπάθειες που κάνουμε και μας επιβραβεύουν..

Ερώτηση: Με συγχωρείτε κ,. Πρόεδρε, πως μας επιβραβεύουν, αφού μόλις χτές μας υποβάθμισε η Moody’s;

Πρωθυπουργός: Δεν μας υποτιμούν, αλλά  δοκιμάζουν τις δυνάμεις μας. Και την ωραία αυτή μάχη που ξεκινήσαμε θα τη κερδίσουμε όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά για όλη την Ευρώπη. Με  πρωτοβουλία της ελληνικής Κυβέρνησης, έθεσα εγώ προσωπικά το θέμα και η Ευρώπη πλέον, για πρώτη φορά θα αναλάβει συντεταγμένα, στο πλαίσιο της παγκόσμιας διακυβέρνησης, επειδή χρειαζόμαστε μια παγκόσμια διακυβέρνηση και τη χρειαζόμαστε τώρα, η οποία και θα αποτελεί την ασπίδα των ασθενών οικονομιών σαν τη δική μας.

Ερώτηση: κ. Πρόεδρε, όλοι πλέον συμφωνούν ότι το Μνημόνιο δεν βγαίνει. Σκέφτεστε να το επαναδιαπραγματευτείτε;

Πρωθυπουργός: Πράγματι το μνημόνιο αρχίζει να κουράζει ακόμα και εμένα  και όπως γνωρίζετε εγώ δεν κουράζομαι εύκολα επειδή γυμνάζομαι τακτικά, τώρα είναι σαν να έχω κάνει πέντε ώρες κανό,  αλλά επειδή εγώ επιμένω, θυμάστε και το 2007 που μου έλεγαν να φύγω, αλλά επέμεινα και κέρδισα, έτσι θα κερδίσω και τώρα για την πατρίδα μας, την Ελλάδα. Θα το κάνουμε να βγει!

Ερώτηση: Δηλαδή θα μείνετε πιστός στο μνημόνιο; Εδώ κοντεύει να μας βγει η ψυχή με το μνημόνιο. Ο κόσμος δεν αντέχει.

Πρωθυπουργός: Είμαστε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε, να δώσουμε μάχες και όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε να έχει αποτελέσματα το μνημόνιο! Άλλωστε εκεί στη Σύρο που πήγα είδα ένα πανό που έγραφε «Αγωνιζόμαστε-Αντέχουμε-Δεν θα υποκύψουμε»! Αυτό το μήνυμα στέλνει ο περήφανος ελληνικός λαός!  Άρα όσα μέτρα και να μας ζητήσουν τα αντέχει ο ελληνικός λαός, εγώ αυτό το μήνυμα λαμβάνω από παντού.

Ερώτηση: Έχετε αλήθεια μετανιώσει πού λέγατε «λεφτά υπάρχουν»

Πρωθυπουργός: Μα λεφτά υπάρχουν, απλώς δεν φαίνονται! Και ο αέρας υπάρχει, αλλά δεν φαίνεται!

Ερώτηση: Δηλαδή τα λεφτά  είναι αέρας;

Πρωθυπουργός: Έγιναν  αέρας επειδή ο Καραμανλής είχε ειδοποιήσει τους φίλους του να βγάλουν τα χρήματά τους στο εξωτερικό, πριν τις εκλογές  για να κάνουν δύσκολο το έργο που αναλάβαμε, τη σωτηρία της χώρα δηλαδή.

Ερώτηση: Κύριε Πρόεδρε, αλήθεια πως αισθανθήκατε όταν υπογράψατε την απόφαση για να περικοπούν οι συντάξεις;

Πρωθυπουργός: Τα  περήφανα και τιμημένα γηρατειά,  που με τόσο πάθος και δυναμισμό και αγωνιστικότητα στήριξαν όλους τους αγώνες του λαού μας για δημοκρατία και ανεξαρτησία ενάντια στον ιμπεριαλισμό, στη δεξιά και τις ξένες δυνάμεις είναι και τώρα μπροστάρηδες στον αγώνα για να βγεί η οικονομία μας από την κρίση που μας οδήγησε η Κυβέρνηση Καραμανλή, αλήθεια που κρύβετε ο Καραμανλής, και τώρα τα τιμημένα αυτά γηρατειά συμμετέχουν με το υστέρημά τους στην εθνική προσπάθεια.

Ερώτηση: Κύριε πρόεδρε έχω ακόμα μια ερώτηση για την οικονομία. Αλήθεια, πότε προβλέπετε ότι θα βγούμε από την κρίση;

Πρωθυπουργός: Όπου πηγαίνω στο εξωτερικό όλοι μου λένε και πράγματι αισθάνομαι περήφανος, που είμαι πρωθυπουργός αυτής της χώρας, ότι αναγνωρίζουν την προσπάθεια που καταβάλλει ο ελληνικός λαός και βεβαίως και το έργο , τη συστηματική δουλειά, γιατί είχαμε πρόγραμμα και στόχους και με βάση αυτό βαδίζουμε για να κάνουμε μια οικονομία σύγχρονη. Δεν πρέπει να βιαστούμε να βγούμε από την κρίση γιατί η κρίση είναι ευκαιρία να αλλάξουμε τη χώρα και τώρα όλοι ασχολούνται με την Ελλάδα. Η χώρα μας, το έργο που γίνεται εδώ καθημερινά το παρακολουθεί όλη η ανθρωπότητα για μια ακόμα φορά είμαστε στο κέντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος με την τόλμη μας με τις ριζοσπαστικές αλλαγές που προωθούμε για να αλλάξει η Ελλάδα!

Ερώτηση: κύριε Πρόεδρε, είστε 18 μήνες πρωθυπουργός, έχετε αναπτύξει καλές προσωπικές σχέσεις με τον κ. Ερντογάν, αλλά οι Tούρκοι συνεχίζουν τις προκλήσεις;

Πρωθυπουργός: Πράγματι ο φίλος μου ο Ταγίπ και εγώ έχουμε αναπτύξει μια πολύ καλή σχέση, άλλωστε και αυτός γυμνάζεται παίζει ποδόσφαιρο ξέρετε, και είπαμε να τα λύσουμε τα προβλήματα, να βρούμε επιτέλους τι μας ενώνει και το Αιγαίο μας ενώνει και θα το κάνουμε μια θάλασσα ειρήνης και φιλίας των λαών, οπότε δεν θα χρειάζεται να υπάρχουν διαφορές και συγκρούσεις και εργαζόμαστε προς αυτήν την κατεύθυνση. Η Ελλάδα αναλαμβάνει πλέον ενεργό ρόλο, παίρνει πρωτοβουλίες και προωθούμε τις ελληνικές θέσεις, οι θέσεις μας ακούγονται πλέον, επειδή αποκτήσαμε αξιοπιστία και συνομιλούμε και διαπραγματευόμαστε σκληρά. Εμείς είμαστε η ήρεμη δύναμη. Στις προκλήσεις απαντάμε με την ηρεμία και τη σιγουριά και την ψυχραιμία  ότι δίνουμε μάχες και θα έχουμε αποτελέσματα.

Ερώτηση: Σκέφτεστε να κάνετε πρόωρες εκλογές;

Πρωθυπουργός: Εγώ όπως ξέρετε κρατώ τις δεσμεύσεις μου. Αυτή τη στιγμή έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε, έχουμε μπροστά μας προκλήσεις και πρέπει να βγάλουμε τον ελληνικό λαό από την κρίση και κοιτάμε μπροστά, είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε να διώξουμε την απαισιοδοξία.

Ερώτηση: Ανασχηματισμό θα κάνετε;

Πρωθυπουργός: Αυτή η κυβέρνηση είναι κυβέρνηση μάχης και δίνει πολλές μάχες σε πολλά μέτωπα και οι υπουργοί αγωνίζονται σκληρά.

Ερώτηση: Συμφωνείτε με αυτά που λέει ο κ. Πάγκαλος;

Πρωθυπουργός: ο Θόδωρος είναι λίγο οξύς, αλλά  χρειάζεται στην κυβέρνηση για να κάνει και να λέει πράγματα που δεν τολμάει να τα κάνει  άλλος; Ποιος άλλος αντέχει να τρώει τόσα πολλά γιαούρτια; Αφού σκέφτομαι όταν πηγαίνω σε περιοδείες να στέλνω πρώτα τον Θόδωρο να τρώει τα γιαούρτια για να περνάω στη συνέχεια χωρίς κίνδυνο!

Ερώτηση: Για τον κ. Σαμαρά τι γνώμη έχετε;

Πρωθυπουργός:  Η  κα Μπακογιάννη, με την οποία όπως ξέρετε συμφωνούμε σε πολλά θέματα,  έχει υπεύθυνες θέσεις στα εθνικά μας θέματα και την οικονομία και με την οποία θα μπορούσαμε τα δυο μεγάλα κόμματα να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα, ευτυχώς που και ο κ. Καρατζαφέρης έδειξε υπευθυνότητα και ψήφισε το Μνημόνιο και ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Παπαχελάς βεβαίως στηρίζουν την προσπάθειά μας και ο κ. Κουβέλης, όπως βλέπετε υπάρχουν δυνάμεις της προόδου που είναι έτοιμες αυτή τη στιγμή να αναλάβουν τις ευθύνες τους να βοηθήσουν τη χώρα, ενώ ο Σαμαράς επέλεξε τον δρόμο του λαϊκισμού και της αντίθεσης στο μνημόνιο και διολισθαίνει στον αδιέξοδο δρόμο της άρνησης ενώ στην αρχή ήταν πρόθυμος να βοηθήσει και υποσχέθηκα να συνεργαστούμε, αλλά έχει τώρα παρασυρθεί από την αδιέξοδη αντιμνημονιακή πολιτική και με φέρνει σε δύσκολη θέση γιατί έριξε και αυτή την ιδέα με την περιουσία του δημοσίου και στη συνέχεια την είπαμε εμείς στον Ντομινίκ και του άρεσε του Ντομικίκ, αλλά δεν είχαμε προετοιμαστεί και τώρα τρέχουμε και δεν προλαβαίνουμε.

Ερώτηση: κ. Πρόεδρε, σήμερα είναι πρωταπριλιά, τη δήλωση θέλετε να κάνετε:

Πρωθυπουργός: Λεφτά υπάρχουν! Να το λέτε συνέχεια γιατί μπορείτε να το πιστέψετε και  άμα το πιστέψετε θα είστε ευτυχισμένοι!

Σας ευχαριστώ πολύ κ. Πρόεδρε.

Πρωθυπουργός: Εγώ σας ευχαριστώ και να πείς σ’ αυτόν τον ανεπρόκοπο τον Φάκτορα, να φέρει την ομάδα του Antinews  στο Μαξίμου για να αναλάβουν την προώθηση του Κυβερνητικού έργου.Α.Δ.

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. spiros avatar
  spiros 01/04/2011 07:24:09

  Καλό!!!!!! Καλό μήνα πάντα με επιτυχίες. Το άκουσες "ανεπρόκοπε" Factor και η λοιπή όμάδα ; Δουλειά και λεφτά βρήκατε......

 2. Geoponix avatar
  Geoponix 01/04/2011 07:30:49

  Είμαι συγκινημένος! Θα ψηφίσω ΠΑΣΟΚ (και ΝΔ, μαζί)!

 3. Geoponix avatar
  Geoponix 01/04/2011 07:34:10

  Το καλεί η περίσταση (για να μην πω η μέρα)...

 4. Νίκος avatar
  Νίκος 01/04/2011 07:41:57

  Με 3-4 "πραγματι" στην ίδια φράση παρά λίγο να πιστέψω ότι όντως την έδωσε την συνέντευξη.
  Καλημέρα.

 5. ΙΩΝΑΣ avatar
  ΙΩΝΑΣ 01/04/2011 08:05:05

  Και του χρόνου...

 6. η Dimi avatar
  η Dimi 01/04/2011 08:25:33

  Στον agent provocateur, ευχές γιά καλό μήνα.
  Και να είναι βέβαιος ότι, Ευωδιαστές Πασχαλιές
  θ’ανθίσουν και πάλι μεσ’από το ξερό το χώμα.

 7. juliet avatar
  juliet 01/04/2011 08:26:16

  Καλό μήνα,
  Φάκτορα,να ποτέ το σκεφτείς σοβαρά ''για την προώθηση''πάρε με μαζί σου,γιατί διαθέτω δύο προσόντα ,1ον είμαι Πατρινιά και 2ον κατέχω το marketing , και το πολύ σε ένα μήνα τους το διαλύσαμε το μαγαζί..........και του χρόνου.

 8. katalytikos avatar
  katalytikos 01/04/2011 08:51:48

  ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ
  Ξεχάσατε μιά ερώτηση:
  ερώτηση: Αληθεύει κ. Πρωθυπουργέ ότι η κα Μπιρμπίλη προσέλαβε τον (ή την) archaeopteryx σύμβουλο σε θέματα ΑΙΟΛΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ???

 9. antanistimi avatar
  antanistimi 01/04/2011 09:00:44

  Σημερα γιορταζουν οι αφελεις και οι ευκολοπιστοι.ΟΧΙ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ........
  Να φροντισει το antinews να μας ενημερωσει τι εγινε μεταξυ Καμμενου και Βενιζελου και ποιος εξαφανισε την ομιλια του Πανου γιατι πολλα ακουγονται για απροκαλυπτη παρεμβαση του γνωστου ιδιωτικου καναλιου.

  • spiros avatar
   spiros @ antanistimi 01/04/2011 09:20:15

   Μήπως και αυτό είναι πρωταπριλιάτικο θέμα;

  • factorx avatar
   factorx @ antanistimi 01/04/2011 12:44:02

   Καλά είπαμε, αλλά του κάνετε κακό του Πάνου τόσο που ασχολείστε μαζί του
   χρονια πολλα

 10. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 01/04/2011 09:16:54

  Χαρουμενη πρωταπριλια σε ολους τους συντελεστες της συνεντευξης,Πρωθυπουργο και Φακτορα.

 11. siakkas avatar
  siakkas 01/04/2011 09:22:21

  Καλό μήνα και καλή δύναμη σε όλη την ομάδα του Antinews

 12. kiki avatar
  kiki 01/04/2011 09:34:08

  Καλημερα καλο μηνα, σε ενα τετοιο σχημα, παρακαλω να εισελθω και εγω, ειμαι ωριμη σαν τον Παπαδοπουλο, αρα εχω εμπειριες, επισης γνωριζω αρκετα , και θα ηθελα να αναλαβω το Υπουργειο Δικαιοσυνης ,η εστω ΓΓ, γιατι εχω στο μυαλο μου διαφορα προγραμματα και σχεδια για αποδοση δικαιοσυνης και φυλακισης , ως και επανενταξης ειδικων περιπτωσεων φυλακισμενων στην κοινωνια.
  Παρακαλω να με προτεινετε.
  Ειδικα ορισμενοι οι οποιοι θα ειναι σε μακροχρονια φυλακιση, μπορουν με εργασια, να τους τοποθετησουμε στον ορεινο ογκο του Ταυγετου, με φυλακες τοπικους πολιτες, και τσουκου τσουκου, να τον κανουμε λοφο.

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ kiki 01/04/2011 09:46:16

   Το υπουργείο Δικαιοσύνης το έχει καπαρώσει ο Κουβέλης. Έχει κι εκείνος εμπειρία στο συγκεκριμένο υπουργείο, από τη θητεία του στη συγκυβέρνηση του βρώμικου '89.

   • kiki avatar
    kiki @ Αυριανιστής 01/04/2011 10:00:23

    @ Αυριανιστη ,
    αυτο ηθελα να προλαβω, αυτος εχει εμπειρια απο το 89, και μετα απο την δικη αυτων που ειχε παραπεμψει σαν υπουργος , οπου ηταν ο δικηγορος τους.
    Εγω δεν ειμουν, ποτε αλλα εχω ιδεες,
    Λαμπρες, Εξυπνες, Αποδοτικες,
    Ξερεις τι ειναι να κανεις τον Ταυγετο ,χαλικι, και μεσα στα πλαισια των αγορων, να τα κερδη.

 13. Cal avatar
  Cal 01/04/2011 09:35:47

  Καλό μήνα και χρόνια του πολλά (όχι σαν πρωθυπουτγός βέβαια)

 14. diavgasi avatar
  diavgasi 01/04/2011 09:43:04

  ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ "ΕΞΟΥΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ".

 15. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 01/04/2011 09:44:53

  Βρε, λέτε ο Α.Δ. να είναι "πράγματι" ο λογογράφος του ΓΑΠ;

  • Κώστας Ροδινός avatar
   Κώστας Ροδινός @ Αυριανιστής 01/04/2011 09:56:52

   Λες, ε;

 16. Κώστας Ροδινός avatar
  Κώστας Ροδινός 01/04/2011 09:56:31

  Καλό μήνα σε όλους!
  Να δώ τον Φάκτορα με κουστούμι και ....γραβάτα στου Μαξίμου και τι στον κόσμο!

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ Κώστας Ροδινός 01/04/2011 09:59:57

   Μπα, δε νομίζω, Κώστα. Θα φοράει μαύρη φόρμα με τα κίτρινα φλούο σειρήτια, όπως ο ΓΑΠ στο Γύρο της Αθήνας...

   • Κώστας Ροδινός avatar
    Κώστας Ροδινός @ Αυριανιστής 01/04/2011 12:04:38

    Αυριανιστή,
    θα έχει πλάκα να τον δούμε να τρέχει Μαραθώνιο μαζί με τον Γιώργο!

  • ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
   ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ @ Κώστας Ροδινός 01/04/2011 10:33:51

   και τα τσιγαρα ??? αχαχααααααα
   θα το ντουμανιασει το ΓΑΠ....

   ΠΠ

 17. juliet avatar
  juliet 01/04/2011 10:07:32

  @Κ.Ροδινό
  Καλό μήνα ,κ.Ροδινέ μη λέτε τέτοια γιατί κατα τον Λαμαρτίνο''οι ουτοπίες δεν είναι παρά πρόωρες αλήθειες''.

  • Κώστας Ροδινός avatar
   Κώστας Ροδινός @ juliet 01/04/2011 11:27:47

   πες το ψέμματα!

 18. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 01/04/2011 10:17:16

  "Οι στατιστικές λένε ότι ένας στους τέσσερις Έλληνες υποφέρει από κάποια
  διανοητική διαταραχή. Σκέψου τους τρεις καλύτερους φίλους σου. Αν είναι
  υγιείς, τότε έχεις πρόβλημα."...............

  Καλο μηνα και να χαιρομαστε τους φιλους του Φακτωρα !
  Μετα τη συνεντευξη νιωθω Ατιμοπολομος!!

  ΠΠ

 19. GIORGOS _FILOS_THANASI avatar
  GIORGOS _FILOS_THANASI 01/04/2011 10:20:17

  VASILI OREO TO PROTAPRILIATIKO HEHE

 20. ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ avatar
  ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 01/04/2011 10:38:49

  ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ !!!!!

 21. ΑΡΚΑΣ avatar
  ΑΡΚΑΣ 01/04/2011 10:40:10

  Καλό μήνα, αλλά αυτό το "πρωταπριλιάτικο2 δεν πιάνει ρε παιδιά!

  Θα είχαν γρκεμιστεί όλοι οι φούρνοι της Ευρώπης, τι λέω, του κόσμου...

  Χα χα χα χα

  Χρόνια πολλά και καλά "ξεγελάσματα".....

 22. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 01/04/2011 11:06:56

  Αυτό δεν είναι πρωταπριλιάτικο:
  Το δημόσιο χρέος των ΗΠΑ κοντά στο 500 % του ΑΕΠ; Έχει δίκιο η PIMCO;
  h**p://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1951316
  "Άρχιζαν τα όργανα, το μπουζούκι εργάζεται", που έγραψε ο φίλος χθές.
  Αλλά αυτό δεν είναι μπουζούκι, κοντραμπάσο σε νότες λά ματζόρε είναι.

  • archaeopteryx avatar
   archaeopteryx @ Ο Θείος 01/04/2011 11:13:48

   Θυγατρική Γερμανικής. Να πάει πίσω στην Γερμανία να πει εκεί τις γνώμες της.

   • Ο Θείος avatar
    Ο Θείος @ archaeopteryx 01/04/2011 11:39:33

    Είσαι προκατειλλειμένος, φίλτατε. Είναι όντως μετά το 2000 υιοθετημένη θυγάτηρ Τευτόνων, αλλά, υιοθετημένη - ξευιοθετημένη, άσωτη θυγάτηρ είναι, απολωλός, πώς το λένε. Έχει το πουγγί της απέναντι στον Ατλαντικό.
    Σοβαρά τώρα: Η Αλλιάνς την πήρε το 2000, αλλά είναι αυτόνομη θυγατρική.
    Pacific Investment Management Company, LLC (commonly called PIMCO), is a global investment management and solutions firm headquartered in Newport Beach, California. PIMCO is led by co-founder William H. Gross, who serves as Co-Chief Investment Officer, and Mohamed A. El-Erian, the other Co-CIO as well as the firm's CEO.
    Άν οι managers μετράνε, είναι μαγαζί Αμερικανο-Αραβικό. Και γ*μώ τα πετρέλαια, πώς το λένε.
    Όταν η PIMCO έβγαζε τα μαύρα κι άραχλα για την Ελλάδα την πιστεύαμε (και μας άρεζε, χε χε !), τώρα σφυρίζουμε κλέφτικα;

   • Ο Θείος avatar
    Ο Θείος @ archaeopteryx 01/04/2011 11:42:27

    Πετρο-ομόλογα είναι κυρίως η δουλειά της. Τίγκα στα ομόλογα Δημοσίου Saudi, Katar, Καντάφικα (!), Νιγηριανά κτλ.

   • Ο Θείος avatar
    Ο Θείος @ archaeopteryx 01/04/2011 12:09:59

    Εν τω μεταξύ, οι 2 εναπομένουσες ιδιωτικές Ιρλανδικές τράπεζες απέτυχαν αγρίως στο test και τώρα θα κρατικοποιηθούν.
    Χρειάζονται και άλλα 24 δις, και έτσι, το σύνολο του Ιρλανδικού δημόσιου χρέους θα σπάσει το "ψυχολογικό φράγμα" (που λένε οι εκλαικευτές αναλυτές) των 800 δις...
    Καλώς μας ήλθε ο τρελός Απρίλης.

 23. Πλούταρχος Λευκαδίτης avatar
  Πλούταρχος Λευκαδίτης 01/04/2011 11:30:10

  Καλό μήνα και καλό Πάσχα να έχουμε!

 24. Έρεβος avatar
  Έρεβος 01/04/2011 11:56:33

  Για όλο τον κόσμο πρωταπριλιά μια μέρα το χρόνο.
  Για το ΠΑΣΟΚ πρωταπριλιά όλο το χρόνο.

  Αδικία κ. Πρωθυπουργέ!

  • Έρεβος avatar
   Έρεβος @ Έρεβος 01/04/2011 12:00:35

   Σύντομο παγερό ανέκδοτο:

   Γιατί στο ΠΑΣΟΚ δεν λένε την πρωταπριλιά ψέμματα;

   Απάντηση:
   Γιατί λένε όλον τον υπόλοιπο χρόνο.

 25. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 01/04/2011 12:01:52

  Εγινε και ειδικο στην Αγροτικη Πολιτικη !!
  Μιλησε για το σαλιγκαρι... τι να πω ο ..... το σαλιγκαρι Αρχαιε!!! να τον ακουσει η Μιλενα να τρεχει να κολλαει τσιπακια στα οικοσιτα σαλιγκαρια.

  ΠΠ

 26. firiki2010.wordpress.com avatar
  firiki2010.wordpress.com 01/04/2011 12:28:33

  Είναι πολύ προφανές ότι η συνέντευξη είναι ψεύτικη. Ο Πρωθυπουργός μας στα ελληνικά (για στ ΄ αγγλικά είναι αλλιώς τα πράγματα) μιλάει μόνο με κύριες προτάσεις. Με τίτλους που λέει κι ένας φίλος.
  Καλό μήνα!

 27. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 01/04/2011 12:29:20

  Οι μόνες εταιρίες που μου αρέσουν είναι αυτές που οικειοθελώς αγοράζω τα προϊόντα τους.

  Οι Γερμανικές (και λιγότερο οι υπόλοιπες Ευρωπαϊκές) κατέστρεψαν την Ελλάδα. Κοίτα γύρω σου. Κάνε λογαριασμό από το 1981 μέχρι σήμερα.

  Οι απανταχού Γερμανοί κάνουν την δουλειά της πατρίδας τους και καλά κάνουν. Θα μου άρεσαν αν ήμουν Γερμανός. Μόνο οι Έλληνες είναι προσκυνημένοι τσανακογλύφτες.

  • Φακ Κωστας avatar
   Φακ Κωστας @ archaeopteryx 01/04/2011 14:12:29

   Αρχαίε, ότι ειμαστε προσκυνημένοι τσανακογλύφτες είναι μεγάλη αλήθεια.. Έχε υπ' όψη σου (μπορεί βεβαια να το ξέρεις) ότι υπάρχει νόμος του ελληνικού κράτους που "στις μελέτες γεφυροποιίας και λοιπών τεχνικών έργων οδοποίιας εφαρμόζονται οι εκάστοτε γερμανικοί κανονισμοί"...
   Δεν είναι εκνευριστικό και ταπεινωτικό?
   Στην τελική αν είσαι τόσο δουλικός πρέπει να το θεσμοθετείς κιόλας?

 28. juliet avatar
  juliet 01/04/2011 12:35:22

  θα κρατάει ομπρέλλα;γιατί αν βρέχει μυαλά ....πως θα την αντέξουμε τόση σοφία........

 29. αν.βορινος avatar
  αν.βορινος 01/04/2011 12:37:43

  Εξαιρετικη και αποκλειστικη συνεντευξη ,αληθεστατη μη πρωταπριλιατικη για την πλειονοψηφια των οπαδων του Πασοκ . Συγχαρητηρια .@Προς jullet απορια (αγαθης προαιρεσεως),γιατι ειναι πλεονεκτημα και μαλιστα που οδηγει στο Μαξιμου η καταγωγη απο την Πατρα.

  • spiros avatar
   spiros @ αν.βορινος 01/04/2011 12:52:16

   Γνωρίζουν καλλίτερα τα ψέματα με το συμπάθιο.

  • juliet avatar
   juliet @ αν.βορινος 01/04/2011 15:38:12

   @αν.βορινος
   ρωτάς;για σκέψου,πόσα χρόνια με τα θα και θα ο Ανδρέας διοικούσε ένα τσούρμο ανεγκέφαλους.Εχουν ανάγει το ψέμα σε επιστήμη ,άλλοστε η πρόταση ήτανε για να τους διαλύσουμε ,αγαπητέ.
   Γεννήθηκα στη Πάτρα,(Ηξερα πως ήταν αδύνατο να είχα γεννηθεί αλλού......Παν.Κανελλόπουλος -Γεννήθηκα στο 1402)με καταγωγή απο Ιταλία και Μάλτα.

 30. danaos avatar
  danaos 01/04/2011 12:37:54

  Βρε φίλε μου Α.Δ.θέλεις να με ξαναστείλεις στο νοσοκομείο;
  "Πρωθυπουργός: Εγώ σας ευχαριστώ και να πείς σ’ αυτόν τον ανεπρόκοπο τον Φάκτορα, να φέρει την ομάδα του Antinews στο Μαξίμου για να αναλάβουν την προώθηση του Κυβερνητικού έργου."

  • Κώστας Ροδινός avatar
   Κώστας Ροδινός @ danaos 01/04/2011 12:42:30

   Kαλημέρα Δαναέ!
   Τι κάνει η ΚΟΒΑ της Βορείου Ελλάδος;

   • danaos avatar
    danaos @ Κώστας Ροδινός 01/04/2011 13:37:11

    Με περιμένουν να κηρύξω την εαρινή σύναξη των αγροφυλάκων!
    Καλό μήνα Κώστα!

    • Κώστας Ροδινός avatar
     Κώστας Ροδινός @ danaos 01/04/2011 15:56:19

     Και εσύ γιατί τα καθυστερείς τα παλιόπαιδα τ΄ατίθασα!

    • Αγροφύλακας avatar
     Αγροφύλακας @ danaos 02/04/2011 06:48:35

     Και εώ γιατί δεν έχω ακούσει τίποτα;

 31. man8os avatar
  man8os 01/04/2011 13:05:30

  Kαλημερα, καλο μηνα!
  Βασικα γιατι δεν παρακαλατε τον ΓΑΠ να δωσει μια πραγματικη συνεντευξη με αυτο το ερωτηματολογιο?

 32. gia.pa avatar
  gia.pa 01/04/2011 13:10:40

  χα χα χα χα χα Πολύ καλό, αλλά ούτε πρωταπριλιά δεν μπορεί να γίνει πιστευτός ο πινόκιο!!!!

 33. Ευθύμης avatar
  Ευθύμης 01/04/2011 13:44:11

  χαχαχχαχαχα! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!

 34. occultist avatar
  occultist 01/04/2011 14:15:42

  Καλό!!! Και οχι στο σύνολο του, πρωταπριλιάτικο.

 35. loretta avatar
  loretta 01/04/2011 14:56:37

  Καλο μηνα σε ολους....και αντε ερχετε και η ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!

 36. kinesis avatar
  kinesis 01/04/2011 15:52:15

  Τη βρίσκει και "ωραία αυτή τη μάχη που δίνουμε" ο πρωθυπουργός;;
  1ον δεν είναι ωραία σε καμιά περίπτωση
  2ον δεν τη δίνουμε μαζί. Εμείς τη δίνουμε. Αυτός θα τη κάνει με ελαφρά πηδηματάκια όπως και ο μπαμπάς του.

  Ζωή σε μας

 37. papado avatar
  papado 01/04/2011 17:45:21

  Aντιπρόεδρος της κυβέρνησης ο Καρατζαφέρης
  http://peripatris.blogspot.com/2011/04/blog-post_102.html

 38. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ avatar
  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 01/04/2011 20:54:18

  ΑΝ ΥΠΟΨΙΑΣΤΩ ΟΤΙ ΤΟ ANTINEWS ΕΓΙΝΕ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ!ΠΑΝΤΩΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΒΑΛΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤΟ!ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ!ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ!!!!

 39. Αφροδίτη avatar
  Αφροδίτη 01/04/2011 20:57:10

  Καλό μήνα και χρόνια πολλά αγαπητέ Φάκτορα! Συγχαρητήρια για τη συνέντευξη που πήρες από τον ακριβοθώρητο "λεφτά υπάρχουν" ! Είναι μεγίστη τιμή να φιλοξενείς, μία εκ βάθους εξομολόγηση του "νομπελίστα" του ψεύδους και κατόχου του αντιστοίχου ρεκόρ Γκίνες! Μεγάλη επιτυχία, για την αποκλειστικότητα της πρωταπριλιάς!

 40. dosilhthos avatar
  dosilhthos 01/04/2011 21:33:46

  και του χρονου σε μια πραγματικη συνεντευξη οχι στο Μαξιμου αλλα στο Γουδί!!!

 41. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤ. avatar
  ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤ. 01/04/2011 22:34:13

  ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΓΑΠ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΑ.ΕΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ,ΑΛΛΑ ΧΩΡΗΣ ΤΟΝ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΔΝΤ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.