#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
02/06/2010 17:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Απέδειξαν ότι ο Σαμαράς είναι αδιάφθοροςΑφού επί ημέρες μας μιλούσαν για ένα γαλάζιο υπουργό που τελικά αποδείχθηκε …ντουλαπάς, το ΠΑΣΟΚ επιχείρησε σήμερα να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για τη γκάφα χρησιμοποιώντας έναν συγγενή του …Σαμαρά που ως τέτοιον τον είχε βάλει σε δυσμένεια η … μητσοτακοκρατούμενη Ζήμενς.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Κεγκέρογλου, παρουσίασε e-mail του μπατζανάκη του Αντ. Σαμαρά, Ευαγ. Σέκερη, ο οποίος εργαζόταν στη Siemens και εμφανιζόταν δυσαρεστημένος για τη μη ανέλιξή του στην επιχείρηση.

Σε σχετικό e-mail, που έστειλε στις 31 Ιουλίου του 2006 προς τον Αντ. Σαμαρά και ο δημοσίευσε η «Ελευθεροτυπία» ο κ. Σέκερης εμφανίζεται να προτείνει τα εξής: "Γενικά δεν χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα ευγενής μαζί του, τους έχω προσφέρει πάρα πολλά και το γνωρίζει πολύ καλά. Ξέρει ότι γνωρίζω πολλά για τις βρωμιές τους και ότι έχω κρατήσει το στόμα μου κλειστό. Θα ήθελα να του δώσεις να καταλάβει ότι μιλάμε συχνά και ότι γνωρίζω πάρα πολλά. Σίγουρα θα προσπαθήσει να σε τουμπάρει".

Επί της ουσίας, ο Ευαγ. Σέκερης ζητούσε από το νυν πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να επικοινωνήσει με τον Μιχ. Χριστοφοράκο προκειμένου ο ίδιος να αναβαθμιστεί, προσθέτει η εφημερίδα

Τι αποδεικνύεται; Ότι ο Χριστοφοράκος, με τις γνωστές διασυνδέσεις με την Οικογένεια Μητσοτάκη είχε βάλει σε δυσμένεια έναν συγγενή του Σαμαρά. Δηλαδή ο Σαμαράς δεν είχε καμία σχέση με την Ζήμενς.

Ο Αντώνης Σαμαράς θεώρησε σωστό να ζητήσει τηλεφωνικώς από τον κ. Χριστοφοράκο, τον Δεκέμβριο του 2006 (5 μήνες μετά το email ) προκειμένου να δείξει ενδιαφέρον για τον εξ αγχιστείας συγγενή του, ο οποίος εργάζεται στη Ζήμενς από το 1985 (πολύ πριν δηλαδή γνωριστεί με τον Σαμαρά) και ο οποίος θεωρούσε ότι δεν  είχε τύχει, από τον εργοδότη του, ανάλογη με τα προσόντα του, συμπεριφοράς.

Τελικά  δεν κατάφερε τίποτα απολύτως εξαιτίας των λόγων που προαναφέραμε.

Ο καθένας αντιλαμβάνεται φυσικά ότι αν ο Σαμαράς είχε οποιαδήποτε σχέση είτε με τον κ. Χριστοφοράκο, είτε με την Ζήμενς, δεν θα χρειαζόταν καν να παρέμβει.

Κάθε άλλη ερμηνεία του θέματος οφείλεται σε πολιτική αθλιότητα και τίποτα άλλο.

Από εκεί και πέρα μένουν να απαντηθούν ορισμένα σοβαρά ερωτήματα:

Σε ποια ευτέλεια θα φτάσουν προκειμένου να ακούγεται το όνομα «Σαμαράς» μαζί με την Ζήμενς στα δελτία;

Τα προσωπικά e-mail του κ. Σέκερη αποτελούσαν τμήμα του αρχείου της Ζήμενς;

Ο κ. Αϊβαλιώτης του ΛΑΟΣ με τον οποίο συνομιλούν τηλεφωνικά καθημερινώς γνωρίζει τίποτα;

Γιατί ο κ. Σέκερης δεν είπε τίποτα την πρώτη φορά που εμφανίστηκε στην Εξεταστική, στις 26 Απριλίου

Τότε μάλιστα ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής κ. Σ.Βαλυράκης, έχει δηλώσει:   «πάντως εδώ μας κατετέθη ότι η επικοινωνία του κ. Σέκερη, συγγενή του κ. Σαμαρά και δεν είχε καμία σχέση –βάσει της εικόνας που έχουμε στην Επιτροπή μας- με το αντικείμενο που διερευνούμε».

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Spm avatar
  Spm 02/06/2010 14:39:50

  Σωστα, Φακτορα.
  Οτιδηποτε άλλο, είναι εκ του πονηρού.
  Και επειδή στο χωριό μου, οι παλιοί έλεγαν "ο πνιγμένος, απο τα μαλλιά του πιάνεται", στο ΠΑΣΟΚ και στο Μητσοτακεϊκο-Καρατζαφερεϊκο, καλά θα κάνουν να μάθουν ότι, μια γκάφα δε διορθώνεται με μια μεγαλύτερη γκάφα.

 2. NTINOS avatar
  NTINOS 02/06/2010 14:41:21

  Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ E-MAILS ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ,ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ.
  Ας προχωρήσει επι τέλους η ...ανεξαρτητη δικαιοσυνη σε ερευνα των σκανδάλων και την τυχον ανάμιξη των πολιτικων.
  Ποιόν δουλευουν οι κυριοι των εξεταστικων επιτροπων με τα Ε-MAILS,αυτά ειναι τα αποδεικτικά στοιχεία ειμαστε σοβαροί;
  Γιατί δεν αρχίζουν να ψαχνουν τα περιουσιακα στοιχεια των πολιτικων και των ΜΕΧΡΙ Β ΒΑΘΜΟΥ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥΣ;;;
  Να δειτε οχι λαυράκια αλλα φάλανες.
  ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ,ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ Η ΝΑ ΚΑΤΑΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤ ΕΥΦΗΜΙΣΜΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

 3. tsepos avatar
  tsepos 02/06/2010 14:42:42

  Με λιγα λόγια ο κ. Σαμαράς λογικά γνωρίζει ποιους λάδωνε η Siemens (γιατί μη μου πείτε ότι δεν θα το είχε συζητήσει με τον γαμπρό του). Ας προτρέψει λοιπόν τον κ. Σέκερη να μιλήσει μπας και ξεβρωμίσει αυτή η υπόθεση επιτέλους

  • anonymous avatar
   anonymous @ tsepos 02/06/2010 14:43:32

   ο μπατζανάκης του ειναι εντελως αφερεγγυος

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ tsepos 02/06/2010 15:18:32

   Αυτό θα είναι το καινούργιο μοτίβο τους ότι, να, αποδεικνύεται ότι ο Σαμαράς τα ήξερε όλα.

   Κι εδώ θέλει επίσης μια δυναμική απάντηση.

   Ρωτώ εγώ, όμως: Αν ένας απλός ευρωβουλευτής χωρίς ρόλο στην πολιτική, τα ήξερε, όλοι οι άλλοι δεν τα ξέρανε;

   Πάνε να φορτώσουν στο Σαμαρά το σκάνδαλο της Zήμενς, έλεος, τι άλλο θα δούμε σε αυτή τη χώρα;;;;

 4. GreenHorses avatar
  GreenHorses 02/06/2010 14:44:40

  Μάλιστα φτάσαμε στα εμειλ τώρα για μια προώθηση θέσης που κακός μπήκε σε τέτοια διαδικασία αλλά χαράς το πράγμα τώρα, εδώ φαγώθηκαν δισ και ασχολούμαστε με τρίχες.

  Εγώ θα το ξαναπώ εγώ δεν έχω καμιά ψευδαίσθηση είναι το ιδανικό ή ο τέλειος ο Σαμαράς αλλά μπροστά σε ότι κυκλοφορεί είναι η καλύτερη λύση και με διαφορά.

 5. Αγανάκτηση avatar
  Αγανάκτηση 02/06/2010 14:57:49

  Σχετικά άσχετο αλλά food for thought (για όποιον έχει υπομονή):
  http://gowers.wordpress.com/2010/05/09/if-politicians-were-mathematicians/#more-1715

 6. Ιωάννης Ένατος avatar
  Ιωάννης Ένατος 02/06/2010 15:00:44

  Επίσης έχω να πληροφορήσω στον Σηφαλιό πως εκτός από το mail του μπατζανάκη έχω κι ένα γράμμα της σταυροκουνιάδας του Αντώνη. Ένα sms από μια τέταρτη ξαδέλφη της Γιωργίας κι ένα mms του δεύτερου ξάδελφου της θείας της καθαρίστριας του Αντώνη. Όλα αυτά είναι από κάτι παλιά κινητά siemens..Τρανταχτές αποδείξεις πως όσο ο Σαμαράς αντιστέκεται στη μπουρδελοποίηση που επιβάλει το ΠΑΣΟΚ, το εμπλέκουν στο σκάνδαλο.. Αλλά αν δεν σας κάνουν μπορώ να βρώ κι άλλα... Και για άλλα σκάνδαλα. Στο Βατοπέδι, στου Κοσκωτά, στου Μαυρίκη, στου watergate.. Για την υπόθεση εξαγωγής των μαρμάρων του Παρθενώνα από τον ΄Ελγιν δεν είμαι σίγουρος αλλά θα το ψάξω...

  • Γιάννης avatar
   Γιάννης @ Ιωάννης Ένατος 02/06/2010 15:13:17

   Επίσης πρέπει να διερευνηθεί η συμμετοχή του στο Κυλώνειο Άγος, στην προδοσία στις Θερμοπύλες,στο Μαντζικέρτ, στο άνοιγμα της Κερκόπορτας και στην πτώση του Σουλίου.

   Οι άνθρωποι δεν παίζονται.
   Τους έχει κυριεύσει τρόμος!

  • ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΝΕΛΛΗ avatar
   ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΝΕΛΛΗ @ Ιωάννης Ένατος 02/06/2010 17:54:34

   ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK;

   • Ιωάννης Ένατος avatar
    Ιωάννης Ένατος @ ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΝΕΛΛΗ 02/06/2010 19:01:15

    και τα δικά μου σχόλια αν θέλεις επίσης!! εκτός αν μάθω την οικονομική σου κατάσταση και βγάλουμε κάτι από καμιά αγωγούλα...

  • ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΝΕΛΛΗ avatar
   ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΝΕΛΛΗ @ Ιωάννης Ένατος 02/06/2010 17:56:33

   ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ.ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK

   • Γιάννης avatar
    Γιάννης @ ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΝΕΛΛΗ 02/06/2010 18:23:16

    OK!

   • Γιάννης avatar
    Γιάννης @ ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΝΕΛΛΗ 02/06/2010 18:38:37

    Αν εννοείς το δικό μου σχόλιο

 7. socrates avatar
  socrates 02/06/2010 15:17:28

  Μέσω του Βαλυράκη, ο Παπανδρέου προσπαθεί να σπάσει όλα τα ρεκόρ πολιτικής γελοιότητας.
  Η εξεταστική επιτροπή τείνει να εξελιχθεί από όργανο ελέγχου σε θέατρο σκιών.
  Τί να πείς;
  Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος.
  Αλήθεια, τί έγιναν εκείνες οι δημοσκοπήσεις οέο;

 8. anonymous avatar
  anonymous 02/06/2010 15:17:44

  Είναι προφανές ότι έχουμε να κάνουμε με πολιτικά καθάρματα. Αφού τους πιάσανε στα πράσα να κλέβουν προσπαθούν να δημιουργήσουν θέμα εκ του μη όντως.

  Προχτές βγήκε φωτοτυπία εσωτερικού εγγράφου με τη σημείωση ότι ο Μαντέλης είναι ξάδερφος του Υπουργού. Αυτοί έκαναν δουλειές μόνο και μόνο λόγω του ονόματος.

  Οι άλλοι λόγω της συγγένειας έμπαιναν στο ψυγείο. Το ερώτημα είναι απλό. Λεφτά πήρε ο Σαμαράς; Προφανώς όχι. Αφού δεν πήρε δε καλά θα κάνουν να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό.

 9. trellokamperos avatar
  trellokamperos 02/06/2010 15:23:14

  ο Βασίλης Κεγκέρογλου πολιτευεται στο Ηράκλειο Κρήτης

  τυχαίο;δε νομίζω

 10. Κώστας avatar
  Κώστας 02/06/2010 15:28:46

  Πανικόβλητοι είναι τελικά οι ΠΑΣΟΚοι.
  Προσωπικά υπεύθυνος για τις γελοιότητες και τις φαιδρότητές τους είναι ο ίδιος ο ΓΑΠ.
  Και η ΝΔ πρέπει επιτέλους να απαντήσει στον Καρατζαφέρη και στις γελοιότητές του. Δεν αρκεί η περιφρόνηση. Δεν είναι προσωπικό το θέμα. Είναι βαθειά πολιτικό. Το μόρφωμα του ΛΑΟΣ με τον τυχοδιωκτισμό στο DNA του πρέπει να πάρει απαντήσεις. Και ο αρχηγός του εν λόγω μορφώματος καλά θα έκανε να μας εξηγούσε τις σχέσεις του με τον μεγαλοξενοδόχο Μήτση και τον Αποστολόπουλο.
  Για την κ.Τζαβέλα έχουν ειπωθεί, να μην τα ξαναλέμε. Γιατί εντάξει το μόρφωμα τηλεμπόρων-πατριδοκάπηλων-ημιμαθών με αρχηγό τον μάστορα της πολιτικής κολοτούμπας Καρατζαφέρη είναι διασκεδαστικό, αλλά υπάρχουν και όρια. Και τα όρια τα ξεπέρασαν όταν ανέλαβαν το ρόλο του προβοκάτορα και του λασπολόγου.

 11. ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ avatar
  ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ 02/06/2010 15:30:40

  Περι σκανδαλολογιας: www.dexiextrem.com

 12. trellakias avatar
  trellakias 02/06/2010 16:06:07

  Τελικά αυτός ο παράλογος τρόπος σκέψης, αποφάσεων που έχει επικρατήσει στην Ελλάδα του 2010, έχει βαθείες ρίζες. Είναι δυνατόν να "εγκαλούμαι" τον Αντώνη Σαμαρά για τις πιθανές σχέσεις που πιθανόν να έχει ο μπατζανάκης του, σαν υπάλληλος της ζήμενς; Γιατί θεέ μου, τόση ΛΑΛΑΚΙΑ να έχει πέσει στους νεοέλληνες; Δεν κοιτάμε τις καραμπινάτες, αποδεδειγμένες "χορηγείες" των παρά τάπερμαν υπουργών που για μία σχεδόν δεκαετία διαχειρίστηκαν τα πιο σπουδαία οικονομικά μεγέθη πλούτου της μεταπολίτευσης, και ασχολούμαστε με την πιθανή, που μπορεί, είναι δυνατόν σχέση του μπαντζανάκη Σαμαρά με την ζήμενς, σαν ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ! Αφού δεν "έκατσε" η "χειρόγραφη απόδειξη του Χριστοφοράκου με τον γαλάζιο υπουργό" πήγαμε στην δεύτερη σπέκουλα που είχαμε εύκαιρη για την προσπάθεια μας στην απόκτηση επιχειρημάτων στην συγκάλυψη. Κάθε μέρα βλέπεις πως δεν άλλαξαν καθόλου. Το ίδιο δοχεία νυκτός που ήταν παλιά είναι και τώρα. Ξυπνάτε μισοηλίθιοι νεοέλληνες υπήκοοι του σοσιαλιστικού ΔΝΤ, με τον ανικανότατο όσο και επικίνδυνο φιλελεύθερο πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς για πρωθυπουργό!!!!!!!

 13. πολίτης avatar
  πολίτης 02/06/2010 16:20:02

  Επειδή όμως αρκεί να ακουστεί το όνομα, μην κάνετε από την αρχή τα ίδια λάθη. Δώστε μία απάντηση εγκαίρως.

 14. ΑνευΣημαΣιας avatar
  ΑνευΣημαΣιας 02/06/2010 16:46:24

  Προσοχή ΛΑουτζίκο, Οταν φτύνεις τον ουρανό η ροχάλα πάνω σου θα πέσει!
  Αργά ή Γρήγορα!

  Κρίμα για τους περισσότερους από σας!

 15. CRAZY DOCTOR avatar
  CRAZY DOCTOR 02/06/2010 17:21:31

  ρε παιδια χωρις παρεξηγηση, αν μπορει να μου απαντησει καποιος απο το σαϊτ..εχει μετατραπει το παλιο ΑΝΤΙ σε φαν-κλαμπ του ΣΑΜΑΡΑ?.. οχι οτι χρωστάτε εξηγησεις σε κανέναν.απλη περιέργεια

  • ΒΡΑΧΟΣ avatar
   ΒΡΑΧΟΣ @ CRAZY DOCTOR 02/06/2010 17:58:03

   Γιατρέ μου, η περιέργεια σκότωσε την γάτα...

 16. vonchristoforakos avatar
  vonchristoforakos 02/06/2010 17:23:22

  Καλά, ο κ.Σέκερης, ο οποίος, ως όλα δείχνουν θέλει να εκθέσει τον κ.Σαμαρά (διαφορετικά δεν εξηγούνται τα αλλησβερίσια του με τον Αϊβαλιώτη του Λαος), πως καταφέρνει και συντηρεί την ΚΑΓΙΕΝ που έχει; Πόσω μάλλον όταν είναι γνωστό στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ ότι δεν έχει οικονομική άνεση, λόγω και του "εμπάργκο" από την οικογένειά του (τι έκανε άραγε το "παιδί" και έχει μπεί τιμωρία; Μήπως να ρωτήσουμε τους απλούς εργαζόμενους στη Ζημενς;)

 17. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 02/06/2010 17:57:57

  Εντωμεταξύ ο Ταρζάν έχει ξεσαλώσει από ότι φαίνεται κατά του Σαμαρά. Μετά την "πρώτη συνέντευξη μετά την εκλογή" (α, ρε Αντώνη, κατάλαβες γιατί φωνάζαμε τότε;), φαίνεται ότι πήγε να ταϊστεί και δεν ταϊστηκε, με αποτέλεσμα να προσπαθεί να φτιάξει τώρα σκηνικό συνεχών χτυπημάτων για να εισπράξει.

  Καθότι ως γνωστόν, ο Ταρζάν ποτέ δεν πληρώνεται για αυτά που βγάζει, μόνον για αυτά που δεν βγάζει. Οπότε, έστω, προς γνώση και συμμόρφωση όσων "τολμήσουν" να αρνηθούν στο μέλλον τη χορηγία, πάει να δείξει ότι "δεν αστειεύεται".

  Κακομαθημένα παιδιά του συστήματος, αλλά το σύστημα καταρρέει, την πλούσια ζωή θα πρέπει να την ξανασκεφτείτε. Υπάρχζει και η σκέτη δημοσιογραφία, αν το έχετε ξεχάσει. Μπορείτε ακόμη, υπάρχει καιρός να το γυρίσετε προς τα εκεί.

  • ΒΡΑΧΟΣ avatar
   ΒΡΑΧΟΣ @ Επώνυμος 02/06/2010 17:58:58

   Καιρός ΤΕΛΟΣ.

 18. πολίτης avatar
  πολίτης 02/06/2010 18:12:12

  Νάτα, στο ALTER ασχολούνται τόση ώρα με αυτό, υπάρχει ένα μικρό ηθικό θέμα για τον κ.Σαμαρά, αν ήξερε, αν δεν ήξερε, τί έκανε. Κανείς δεν αναρωτήθηκε τόσο καιρό αν ο Παπανδρέου ήξερε για τον Μαντέλη.

  • denkserotipota avatar
   denkserotipota @ πολίτης 02/06/2010 18:15:42

   Εσύ πιστεύεις ότι ήξερε?
   Γω συγγνώμη αλλά δεν τον έχω ικανό να ξέρει. Σαν εμένα είναι.

   :)

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ πολίτης 02/06/2010 18:27:42

   Ας ελπίσουμε κάτι τέτοια καραγκοζλίκια να ανεβάσουν, επιτέλους, τη συσπείρωση της ΝΔ. Λογικά, θα έχουν αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιδιώκουν.

 19. GreenHorses avatar
  GreenHorses 02/06/2010 18:59:44

  Μάλιστα και τι αποδείχθηκε άλλοι τα έπιασαν με άλλα ασχολούνται.

 20. Ιωάννης Ένατος avatar
  Ιωάννης Ένατος 02/06/2010 19:18:32

  Στο Μega τα είδατε; Στοχοποίησαν το Σηφαλιό! "καιρό τώρα κάνει του κεφαλιού του".. Για πόσο βλάκες μας νομίζουν; Είναι στιγμές που η υπομονή χτυπάει ταβάνι.! Το πιο πρόσφατο νοσηρό κλίμα που πέρασε η πολιτική ζωή, την περίοδο 1965 -1967, μας οδήγησε στην επταετία. Τα πράγματα δεν πάνε καλά.. καθόλου..

 21. DARK-BLUE avatar
  DARK-BLUE 02/06/2010 19:20:43

  Επιτέλους... έπαιξαν στην T.V. 12' λεπτά θέμα τον Σαμαρά....ΘΑΥΜΑ, ΘΑΥΜΑ....
  Ντορούλα "όποιος παίζει με τα αγγούρια στο τέλος θα τον τσούξει"...

 22. Κ.Τ. avatar
  Κ.Τ. 02/06/2010 19:51:09

  Απορω πως δεν καταλαβατε σε τη αποστασι ο Σαμαρας τον ειχε τον Σεκερη, αφου μετα 5-6 μηνες απο το ε-μαιλ, και ποσα-τοσα γλυψιματα του, εκανε
  το τηλεφωνημα, και ποιος ξερει κι αν θα μιλησε γι αυτον.
  Ας ασχοληθουμε με τους κινδυνους της πραγματικοτητας, της ανευθυνοτητας και την λειψανδρια στην πολιτικη που αυτη η κυβερνησι, αλλα και η προηγουμενη αυξανει με γεωμετρικη προοδο.

  • Κ.Τ. avatar
   Κ.Τ. @ Κ.Τ. 02/06/2010 19:55:50

   αν μεταξυ τους υπηρχε κι η παραμικρη φιλικη σχεσι, δεν θαστελνε ο Σεκερης ε-μαιλ, θα σηκωνε το τηλεφωνο που τοχε και τζαμπα, σαν στελεχος, αν ειχε μουτρα να το κανη.

 23. Sic transit gloria mundi avatar
  Sic transit gloria mundi 02/06/2010 20:01:25

  Ο διπλωμάτης Γ. Ε. Σέκερης, τι είναι, μήπως πατέρας του Ευάγγελου;
  Έπαιζε μήπως στις προηγούμενες εκλογές το όνομα αυτό ως πιθανός υποψήφιος του ΛΑΟΣ;
  Με τον πρώην υπουργό Οικονομικών Παπαθανασίου ποιά η συγγενική σχέση;
  Δεν είμαι βέβαιος για όλα αυτά αλλά με τόσες συγγένειες μεταξύ πολιτικών και με τη Siemans εκει μέσα, την παλιά ιστορία του '56 με τον Μαρκεζίνη και τη Siemans αρχίζει να θυμίζει. Μπήκαν τα γίδια στο μαντρί!

 24. Νίκος avatar
  Νίκος 02/06/2010 20:14:57

  Ο ΜΕΓΑγκαιμπελοδιαυλος λυσσαξε αποψε στις οκτω να εμπαιδωσει σε ολους οτι επειδη ο Σεκερης εγραψε το Ηλ.Τα. στ Σαμαρα και ο Σαμαρας μιλησε καποτε με τον Μιζοφορακο, αρα, αρα, ο Σαμαρας εχει σχεση με τη ...Μιζενς. αξιοι απογονοι του Γκαιμπελς.

 25. Νίκος avatar
  Νίκος 02/06/2010 20:18:26

  "Ο διπλωμάτης Γ. Ε. Σέκερης, τι είναι, μήπως πατέρας του Ευάγγελου;
  Έπαιζε μήπως στις προηγούμενες εκλογές το όνομα αυτό ως πιθανός υποψήφιος του ΛΑΟΣ;
  Με τον πρώην υπουργό Οικονομικών Παπαθανασίου ποιά η συγγενική σχέση;"

  Ναι, εγω ειμαι εκπροσωπος των Νεφελιμ και γιος του Μεγαλεξανδρου. Για πες μας Σικ τρανσιτ, πως σχετιζονται αυτα με τις ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ κλεψιες των ΠΑΣΟΚΟκιστανων χουντικων;

  • Sic transit gloria mundi avatar
   Sic transit gloria mundi @ Νίκος 02/06/2010 20:27:05

   Άν ήσουν πιό παλιός και ήξερες για 1955 - 1956, σκάνδαλο Μαρκεζίμενς, θα ήσουν πιο καχύποπτος και θα ήξερες ότι η Ζίμενς λαδώνει στην Ελλάδα πολύ πριν ιδρυθεί ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ. Πιθανότατα πολύ πριν γεννηθείς.

  • Sic transit gloria mundi avatar
   Sic transit gloria mundi @ Νίκος 02/06/2010 20:31:50

   Το "μηχάνημα" δουλεύει δεκαετίες. Αυτά τα γρανάζια (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ κτλ) είναι αντικαταστάσιμα. Οι "χειριστές" πάλι, φαίνεται ότι κληρονομούν τη "θέση εργασίας" σε παιδιά, εγγόνια, ανήψια, σώγαμπρους κτλ. Είμαστε χώρα της οικογενειοκρατίας και των παρεών, τι να κάνουμε.
   Κατάλαβες τι ψάχνω; Πώς γράφουν ιστορία οι οικογένειες και οι παρέες! Τα κόμματα είναι μάλλον ο τελευταίος τροχός της αμάξης.

 26. Hase avatar
  Hase 02/06/2010 20:21:23

  Ο Τιραμολας, ο Τιραμολας, που ειναι ο Τιραμολας ρε παιδια;; Πως θα ενημερωθουμαι αντικειμενικα και εγκαιρα. Τιραμολα που εισαι;;

  ΒΓΕΣ ΡΕ ΤΙΡΑΜΟΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ. Σε ικετευω.

  • tiramola avatar
   tiramola @ Hase 02/06/2010 22:19:09

   τσίου

   • trellakias avatar
    trellakias @ tiramola 03/06/2010 14:59:20

    Μπαμ!!!!!!!

 27. Andreas avatar
  Andreas 02/06/2010 21:33:24

  Ό,τι διάβασα στην ανάρτηση που φαίνεται εντελώς άλογο. Είναι, λυπούμαι να παρατηρήσω, ένα λογικό άλμα, το οποίο έχει στόχο να παραπλανήσει. Είναι ένα αυθαίρετο συμπέρασμα το οποίο από όπου και αν το κοιτάξει κανείς είναι απαράδεκτο. Συγγνώμη κιόλας αλλά δεν απευθύνεστε σε ηλιθίους. To ότι ο συγγενής εξ αγχιστείας του Α. Σαμαρά ήταν σε δυσμένεια στη Ζήμενς αυτό δεν σημαίνει ότι η οικογένεια Μητσοτάκη (η οποία έχει κάνει πολλά αναμφίβολα) είχε επηρεάσει τη διοίκηση της εταιρείας. Σοβαρευτείτε. Το μεμπτό είναι ότι ο κ. Σαμαράς επικοινώνησε με τον Χριστοφοράκο. Αυτό δείχνει ότι ο Πρόεδρος έχει ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον μέγιστο μιζαδόρο στη χώρα μας; Δε θέλω καν να το πιστέψω.

  Εγώ λέω αυτό που λέει και ο κόσμος. Οι πολιτικοί μισθοφόροι να πάνε φυλακή. Και έλεγε η Ντόρα ότι θα κάνει κόμμα με άφθαρτους πολιτικούς. Κολοκύθια. Ταυτόχρονα όμως, θα πρέπει και ο κ. Σαμαράς να απαντήσει στις αιχμές που άφησε ο Γ. Καρατζαφέρης για εμπλοκή του σε οικονομικά σκάνδαλα με τη Ζήμενς. Δεν διάβασα ούτε μια διάψευση, ούτε ένα κείμενο που να μαρτυρεί την αντίδραση της Ρηγίλλης στα όσα, συκοφαντικά σας λέω εγώ, διαδίδει τελευταίως ο κ. Καρατζαφέρης. Γιατί αυτή η σιωπή;

  • ΒΡΑΧΟΣ avatar
   ΒΡΑΧΟΣ @ Andreas 02/06/2010 22:42:52

   Ομολογώ. Εχω μιλήσει με την τεχνική υπηρεσία της SIEMENS.
   Ομολογώ. Τους έχω δώσει και λεφτά.
   Ομολογώ.
   Είχε χαλάσει το πλυντήριο που "ξέπλενα" χρήματα, ε.. συγγνώμη, τα σώβρακα των γιων μου...

 28. Aggelos avatar
  Aggelos 02/06/2010 22:37:42

  " Το μεμπτό είναι ότι ο κ. Σαμαράς επικοινώνησε με τον Χριστοφοράκο. Αυτό δείχνει ότι ο Πρόεδρος έχει ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον μέγιστο μιζαδόρο στη χώρα μας;"

  όλη η Ελλαδα μιλυοσε στο μιζοφορακ αφου ηταν ο εκπροσωπος της ζιμενς που εκανε και ανει απειρες δουλειες και καλα κανει..τις μιζες ψαχνουμε..οχι τον καθενα που μιλαει..

 29. Asterix avatar
  Asterix 03/06/2010 05:21:04

  Το επίπεδο έχει πέσει πολύ χαμηλά.
  Είναι καιρός να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με αυτό το θέατρο σκιών. Αυτοί κάνουν τη δουλειά τους. Πολιτικοί είναι, μαλακίες ανταλλάσσουν.
  Εμείς τι κάνουμε; Χορεύουμε στο ρυθμό μιας γελοίας εξεταστικής;

  Έχει πέσει ΠΟΛΎ το επίπεδο...

 30. Αρης avatar
  Αρης 03/06/2010 07:20:48

  Ξερεις τι ειναι να σαι ευρωβουλευτης και να μη μπορεις να μεσολαβησεις για να παρει ο μπατζανακης σου ενα βαθμο παραπανω ;Ενω και χωρις να σαι βουλευτης ,να μπορεις να επηρεαζεις τις αποφασεις μιας εταιριας;Και να βοηθησει να βγει και στον αερα αυτη η ανικανοτητα σου ,δηλαδη ,την αδυναμια σου ναχεις προσβασεις σε μια εταιρια που ομολογει οτι συστηματικα λαδωνε ;Αχ φιλε μου Αντωνη.Σ αυτη τη χωρα πρεπει να σαι σαν καποιους αλλους.Που μπορουν να επηρεαζουν αποφασεις .Ονοματα δεν γραφω.Ολων μας το μυαλο παει καπου.

 31. vassilis avatar
  vassilis 03/06/2010 07:56:21

  πολιτικοι να ασχολουνται με τις προαγωγες συγγενων και φιλων τους μενει καθολου χρονος να ασχοληθουν και με τα θεματα της πολιτειας;Δεν νομιζω.Ολος ο πολιτικος κοσμος της χωρας μας ειναι φαιδρος και μικροτατος.

 32. γαλάζιος avatar
  γαλάζιος 03/06/2010 08:21:07

  Ξυπνήστε Έλληνες......
  Όταν θα καλέσει ο ιππότης της διαφάνειας ΓΑΠ τον Κόκκαλη , τότε μόνο θα πιστέψουμε ότι κάτι πάει να γίνει στην εξεταστική. Διαφορετικά φασκελοκουκούλωστα....
  Και κουκούλωμα πάνε σίγουρα να κάνουν όταν δεν καλούν τον υπεργολάβο της Μίζενς που έπαιρνε όλες τις δουλειές για να απομιζεί το δημόσιο μέσω ΟΤΕ και άλλων κρατικών μαγαζιών. Η ΝΔ θυμάμαι με τον ΚΚ ως αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε αποκαλύψει πολλά σκάνδαλα πριν το 2000 που τα πορνοκάναλα και οι γκαιμπελοφυλλάδες τότε απέκρυπταν. Ας τα ξαναπάει η ΝΔ στην εξεταστική...
  Υπάρχουν και οι συμβάσεις της Μίζενς στα γραφεία των υπουργών , ας τις καταθέσουν στην εξεταστική μαζί με μια αποτίμηση για το κόστος που υπέστη το δημόσιο από αυτές τις συμφωνίες.
  Οσο δεν κάνουν αυτά τα βασικά είναι ύποπτοι συγκάλυψης.
  Α, και κάτι ακόμη. Η λάσπη στους ανεμιστήρες Ζίμενς θα συνεχιστεί όσο μένουν εκτός ελέγχου οι εκπρόσωποι της Αγίας Οικογέννειας που είναι βαθιά στο σύστημα μιζών, πολιτκών, δικαστών κ.α. και εκτός από τα ράμματα για την δικιά τους γούνα , έχουν ράμματα και για τις γούνες των άλλων.
  Το φίδι θέλει χτύπημα στο κεφάλι. Αν του κόψεις λίγο την ουρά δεν κάνεις τίποτα....
  Ξυπνήστε Έλληνες.

 33. Νίκος avatar
  Νίκος 03/06/2010 10:50:25

  Sic transit, ναι ειμαι κατα πολυ νεοτερος -δεν θυμαμαι καλα καλα τη χουντα-αλλα και αληθεια να ειναι ο,τι λες, και δεν αμφιβαλλω οτι ειναι για πολλους, παλι δεν σχετιζεται με την αγωνιωδη, αλλα θνησιγενη προσπαθεια του ΠΑΣΟΚισταν να εμπλεξει παντι τροπω τον Σαμαρα. Με τη λογικη αυτη ΟΛΟΙ οσοι ειναι στην πολιτικη απο την εποχη του σχεδιου Τρουμαν, ειναι κλεφτες. Δεν το πιστευω αυτο. Οσο για το Μαρκεζινη, δεν με ενδιαφερει αν εγινε πρωθυπουργος της χουντας, ηταν απο τους καλυτερους οικονομολογους που ειχε η Ελλαδα και εν πολλοις η, εστω χολικη, αναπτυξη που ειδε η Ελλαδα απο το 55 μεχρι και 65, οφειλεται σ΄αυτον. Εχω πμως οδηγηθει στο συμπερασμα οτι ΟΛΟΙ οι υπουργοι του ΠΑΣΟΚΙσταν τα εχουν παρει, σε συμπνοια με την σφηκοφωλια Μητσοτακη.

 34. Nίκος Θ. avatar
  Nίκος Θ. 03/06/2010 20:50:38

  Το ΠΑΣΟΚ μαζί με την υποστήριξη των διεφθαρμένων ΜΜΕ και των πουλημένων μεγαλο-φαύλων δημοσιογράφων του MEGA, ALTER, SKY και των ψυχοσωματικά επηρεασμένων "μικρών" και "λίγων" του EXTRA 3 και βεβαίως με τη στήριξη της άγιας οικογένειας, που έγινε μια των πλουσιοτέρων της Ευρώπης σε βάρος των Ελλήνων, έχουν αφήσει τους ανεμιστήρες με τη λάσπη να λειτουργούν σε βάρος του διαμαντιού της πολιτικής, του Αντώνη Σαμαρά. Δεν συναισθάνονται όλοι οι πιό πάνω οτι οι μέρες τους είναι μετρημένες; Φαίνεται να πιστεύουν οτι η συκοφαντία, το ψεύδος, η ανηθικότητα θα τους βοηθήσουν να εκπληρώσουν τους άνομους σκοπούς και σχέδιά τους. Ευτυχώς για την Ελλάδα μας δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο γιατί όλοι μας αγρυπνούμε. Ας το συνειδητοποιήσουν τώρα πού έχουν λίγο χρόνο ακόμα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.