#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
21/11/2010 00:09
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Αμερικανογερμανικός πόλεμος με εμπροσθοφυλακή τον ….ΓΑΠΚαι ξαφνικά ο Γιώργος Παπανδρέου μας εμφανίζεται ... Γερμανοφάγος και τα χώνει στη Μέρκελ, συναντάται μαζί της και διαφωνούν, της λέει ότι η Ελλάδα εμμένει στις θέσεις σα να μην είναι η χώρα μας υπό κατοχή, αλλά η Γερμανία.

Ξαφνικά, επίσης, ο Μπάρακ Ομπάμα κάνει παρέμβαση για την ελληνική οικονομία και λέει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι το ελληνικό πρόβλημα διαλύει το αμερικανικό χρηματιστήριο και δεν αφήνει την οικονομία των ΗΠΑ να αναπτυχθεί. Διαβάστε τι είπε από τη Λισαβόνα:

«Η γενική εκτίμηση είναι ότι η καμπύλη της ανάπτυξης των ΗΠΑ κινείτο με ταχύτερο ρυθμό πριν ανακύψει το πρόβλημα του ελληνικού χρέους. Η ελληνική οικονομία ουσιαστικά «τορπίλισε» την προσπάθεια ανάκαμψης της αμερικανικής οικονομίας αφού έριξε το χρηματιστήριο και μπλόκαρε σημαντικές επενδύσεις λόγω αβεβαιότητας».

Με λίγα λόγια έχουμε δύο διαφορετικά πράγματα που όμως έρχονται να συνδεθούν. Από τη μια ο Παπανδρέου εμφανίζει «ηγετική» φυσιογνωμία κι από την άλλη ο Ομπάμα λέει ότι η Ελλάδα καταστρέφει τις ΗΠΑ.

Μήπως, λοιπόν, «έκανε η μύγα ... κι .... τον κόσμο όλο;». Μήπως η Ελλαδίτσα παρά τη χρεοκοπία της δείχνει τόσο μεγάλη που ακόμη και οι ΗΠΑ τρέμουν ενώ οι Γερμανοί έχουν μείνει άφωνοι από την  αποφασιστικότητα και τη σκληρή στάση της κυβέρνησης;

Ας γελάσουμε δυνατά διότι πραγματικά αλλιώς θα τρελαθούμε. Ολο το σκηνικό που στήνεται στα υπόγεια των χωρών έχει μια κοινή συνισταμένη.

Η Ελλάδα του Γ. Παπανδρέου μπαίνει μπροστά και εκτελεί εντολές των αφεντικών της από τις ΗΠΑ. Κι εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε.

•            Ότι ο Ελληνας πρωθυπουργός εμφανίζεται να κάνει πόλεμο με τη Μέρκελ δεν είναι γιατί ξαφνικά το αφεντικό τρελάθηκε. Ο λόγος είναι ότι οι Αμερικανοί έχουν βάλει το δικό τους παιδί να παίξει το ρόλο της εμπροσθοφυλακής των ΗΠΑ κατά της προσπάθειας της Μερκελ για την εγκαθίδρυση «οικονομικού Ράιχ» στην Ευρώπη. Πρόκειται καθαρά για μάχη αυτοκρατοριών οι οποίοι το μόνο που κάνουν είναι να βάζουν μπροστά τα… γυναικόπαιδα.

•            Δεν είναι τυχαίο ότι ούτε και ο Στρος Καν δεν επιτίθεται στην Ελλάδα, αντιθέτως αποθεώνει τις ελληνικές προσπάθειες. Το ΔΝΤ βρίσκεται στις ΗΠΑ, εξυπηρετούν τις ΗΠΑ ενώ και ο επικεφαλής της παίζει το ρόλο του αφού φιλοδοξεί να είναι ο επόμενος Γάλλος πρόεδρος. Ετσι, δένει και το γλυκό. Ομπάμα και ΔΝΤ έχουν βάλει μπροστά στον Γ. Παπανδρέου, να φάει τις πρώτες σφαλιάρες, να χρεοκοπήσει η Ελλάδα και μετά να αναλάβουν αυτοί να σώσουν την παγκόσμια οικονομία.

•            Ούτε είναι τυχαίο ότι μέχρι και ημερομηνία χρεοκοπίας της Ελλάδας έβγαλαν οι FT σε μια προσπάθεια να πιέσουν και να εκβιάσουν τώρα ακόμη περισσότερο τη χώρα να πάει σε ελεγχόμενη χρεοκοπία.

•            Κάποιοι εδώ στην Ελλάδα ξεχνούν ότι από το παρελθόν οι… σύμμαχοι δεν είχαν ποτέ μπέσα. Ετσι και τώρα, υπόσχονται στον Γ. Παπανδρέου ένα ξεροκόμματο αλλά στο τέλος θα τον πουλήσουν, όπως και ολόκληρη την Ελλάδα. Μόλις λύσουν τις διαφορές τους με το «οικονομικό Ράιχ» της Μέρκελ τότε θα πετάξουν την Ελλάδα στα σκουπίδια, ήτοι στις αγορές. Αυτό σημαίνει ότι η Ελλάδα θα πρέπει να δανείζεται με επιτόκια υπέρογκα όταν θα τελειώσουν τα χρήματα του δανείου. Και ποιοι είναι αυτοί που ελέγχουν τις αγορές; Μα κατά κύριο λόγο είναι οι Αμερικανοί με τους διεθνείς οίκους τους, τους θεσμικούς που αγοράζουν και πουλάνε ομόλογα και χρέος και οι οποίοι κερδίζουν από τη δυστυχία των άλλων. Αυτό θα κάνουν και στην περίπτωση της Ελλάδας. Θα τη στίψουν σα λεμονόκουπα προτού την ξαποστείλουν.

Ας μη χαίρονται λοιπόν κάποιοι όταν ακούνε ρεπορτάζ ότι συναντήθηκε ο Παπανδρέου με τη Μέρκελ και μόνο που δεν τις έριξε χαστούκια. Ας ψυλλιαστεί ο κόσμος όταν ο Παπανδρέου βγαίνει από τη Λισαβώνα και αποθεώνει την πολιτική του ΝΑΤΟ και τη νέα δομή του. Και φυσικά ας σκεφτούμε όλοι καλά γιατί ο Ομπάμα ξαφνικά θυμήθηκε να μας πει ότι η Ελλάδα φταίει για την παγκόσμια κρίση.

Πρόκειται για ένα ευρύτερο σενάριο που θα το δούμε να εκτυλίσσεται σύντομα. Αμερικανογερμανικός πόλεμος με εμπροσθοφυλακή την Ελλάδα, μέχρι να τα βρουν κάπου στη μέση Ουάσιγκτον και Βερολίνο και πετάξουν τους γιωτάδες στον Καιάδα.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. avatar
  ΜΑΝΩΛΗΣ Μ. 21/11/2010 00:19:51

  Δυστυχώς έχουμε υποκινούμενο πρωθυπουργό. Ο οποίος όμως κατά τη γνώμη μου δεν το κάνει από πρόθεση αλλά από ευπιστία περί του οράματος της παγκόσμιας διακυβέρνησης και άλλων τέτοιων παρόμοιων μπουρδουλογιών.

 2. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 21/11/2010 00:21:31

  Όλο έχει λογική, με μία εξαίρεση: Χρωστάμε βασικά σε Γάλλους, Γερμανούς, Πορτογάλους. Ούτε σε Αγγλους ούτε σε Αμερικάνους. Ακόμα και στον καιάδα των αγορών πάντα θα δανειζόμαστε από αυτόν που έχει εμπορικές συναλλαγές μαζί μας. Χωρίς αυτό από μόνο του να αναιρεί την λογική της ανάρτησης.

  Έχουμε δύο διαφορές από την Ιρλανδία. Έχουμε πολύ υψηλή φορολογία, και είμαστε σε ενδιαφέρον ακίνητο. Ενδιαφέρει τους Βόρειους, τους Βορειοανατολικούς, τους Ανατολικούς. Και δεν είμαι καθόλου πεπεισμένος ποιός ενδιαφέρεται για το ακίνητό μας πιο πολύ... Οι παραπάνω, ή οι Κεντρικοευρωπαίοι; Ή οι Δυτικοί;

  • παγωτατζής avatar
   παγωτατζής @ archaeopteryx 21/11/2010 00:43:58

   Oι Ανατολικοί..

   • archaeopteryx avatar
    archaeopteryx @ παγωτατζής 21/11/2010 00:56:32

    λες αυτόν εννοούσε η Μέρκελ όταν είπε για συμμετοχή ...ιδιωτών στο χρέος;

 3. παγωτατζής avatar
  παγωτατζής 21/11/2010 01:07:04

  Always, follow the money Αρχαιε.....

 4. πέτρος παπαδόπουλος avatar
  πέτρος παπαδόπουλος 21/11/2010 01:18:26

  Μια ερώτηση ρε παιδιά. Λίγο άσχετη με το θέμα, αλλά ίσως... σχετική. Αν μπουν η Ιρλανδία και η Πορτογαλία στο μηχανισμό στήριξης, η Ελλάδα θα είναι μία από τις χώρες-δανειστές αυτών των δύο χωρών μέσων του μηχανισμού; Κι αν ναι, τότε δεν θα υπάρχει το παράδοξο η χώρα μας είναι να είναι ταυτόχρονα δανειστής αυτών των δύο χωρών και δανειζόμενος από τις δύο αυτές χώρες;

  • rally monkey avatar
   rally monkey @ πέτρος παπαδόπουλος 21/11/2010 03:42:13

   απο τη στιγμη που μπηκες στον μηχανισμο παυεις να εισαι εγγυητης σε επομενες προσφυγες.

   Ετσι το ολο EFSF μοιαζει οπως το περιεγραψε πετυχημενα καποιος ..σαν τους αλπινιστες - ολοι στο ιδιο σχοινι - οι πιο δυνατοι μπροστα και οι αδυνατοι στο τελος σε καποια φαση οταν δεν μπορουν να αναρριχηθουν πλεον επειδη τους εγκατελειψαν οι δυναμεις τους, ενας-ενας οι αδυνατοι στο τελος αρχιζουν να αιωρουνται στο κενο - εξακολουθοντας δεμενοι στο σχοινι - οσο περισσοτεροι αρχισουν να κρεμονται πισω τοσο πιο δυσκολο γινεται να συνεχισουν να τους τραβανε οι μπροστινοι

 5. παγωτατζής avatar
  παγωτατζής 21/11/2010 01:28:17

  Kαι αυτοί έτσι σε δανείσανε!!! Χρεωμένοι!!!
  Υπάρχει κάποιο σχόλιο τού Professor Moriarty αν θυμάμαι καλά

 6. man8os avatar
  man8os 21/11/2010 01:31:14

  Παντα αυτο συνεβαινε, ισως το καταλαβατε λιγο αργα.
  Ο ΓΑΠ ειναι πιονι των ΗΠΑ.
  Ειναι ο Δουρειος Ιππος, που θα προσπαθησει να αλωσει την ΕΕ. Εμεις οι Ελληνες ομως τι φταιμε να βρεθουμε στην μεση του καβγα των θηριων?
  Δεν ξερω αν εχουμε χρονο να ριξουμε την κυβερνηση, αλλα αν εχουμε,ειναι χρεος του Σαμαρα να κανει διαγγελμα στον Ελληνικο λαο, να μας πει τι βλεπει για το μελλον, και να καλεσει τον λαο στους δρομους. Αν η κυβερνηση προσπαθησει να καταστρεψει την ΟΝΕ και την ΕΕ πρεπει να πεσει αυτοστιγμη. Δεν εχω καμια ορεξη να ζησω Τουρκοκρατια.

  • ufo avatar
   ufo @ man8os 21/11/2010 15:05:41

   Τι καλο ειδες απο ΟΝΕ και ΕΕ ;

   • man8os avatar
    man8os @ ufo 21/11/2010 18:30:17

    Σταθεροτητα, Δημοκρατια, Ελπιδα.

 7. Kostas D avatar
  Kostas D 21/11/2010 01:52:51

  ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ!!!!!!
  ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΟΣΙΛΟΓΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!!!!! Οπως κάνει τώρα ο Ιρλανδικός λαός!!
  Επιτέλους τι περιμένουμε να διαλυθούνε ολα και να πεθαίνει κόσμος???????
  Η Ελλάδα εγινε πολιορκητικός κριος κι ετσι κάθε φορα που το πασοκ είναι στην εξουσία οι Ευρωπαιοι παρουσιάζονται
  ξαφνικά ,ως οι σκληροί άκαρδοι, “κακοί” και οι αμερικάνοι, αν όχι οι “καλοί”, μας τους παρουσιάζουν τουλάχιστον σαν δήθεν “αυτούς που μας προσφέρουν καλές συμβουλές”….. )Δεν το βλέπετε????

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ Kostas D 21/11/2010 02:55:39

   Από ποιους περιμένεις να διεκδικηθεί η παραίτηση της κυβέρνησης, φίλε μου; Από τους πασοκοδιορισμένους ΔΥ, που ο πράσινος σταχανοβίτης καθοδηγητής τους σε κάθε υπηρεσία τούς μάζεψε και τους "υπενθύμισε" ότι, τι κι αν τους έκοψαν τα δώρα, σημασία έχει ποιος τους διόρισε και λίγδωσε το άντερό τους τόσα χρόνια; Αυτοί, δυστυχώς, θα ξυπνήσουν μόνο όταν απολυθούν και βγουν στη ζούγκλα της αγοράς εργασία χωρίς την παραμικρή -μα την παραμικρή όμως- προοπτική να ξαναβρούν δουλειά...

 8. helas george avatar
  helas george 21/11/2010 01:54:18

  kapoios thelei na gracei istoria kai kapoioi einai ontvs afiloi,h dhlvsh den ua plhrvsoyme emeis jana kati leei.h amerikh kratietai me nyxia kai me dontia,tua arxisei na plirvnei i toyrkia kai sigoyra i albania gia mas paidia to xasma anamesa stis genies einai megalo kai oi symmaxies ektos elladas stantar perasame sthn diplvmatia tvn diplvmatvn kai sigoyra den yparxei huikh proseggish den metadidv fobo alla tsekarvntai proueseis apenanti sto aribismo kai thn nootropia kolotoympa!!!!!!!opoios akrodejios akoyei as katalabei pvs kanei kako se polla!!!!!!!

 9. neotera avatar
  neotera 21/11/2010 01:57:44

  Πολύ καλή η ανάρτηση. Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημά μας από την αρχή... Και γι αυτό δεν έχουν αντίρρηση να μας χρεωκοπήσουν οι αγγλοαμερικάνοι επειδή χρωστάμε στους γαλλογερμανούς κυρίως. Αλλά κι αυτοί έχουν πλέον μετατρέψει τόσους μήνες τα ελληνικά ομόλογα μέσω ΕΚΤ σε ενυπόθηκα.

  Ούτε ένα ευρώ από τα περίφημα χρήματα του μνημονίου και των 110 δις ευρω πάνε στην Ελλάδα, όπως παραλαμβάνονται στέλνονται άμεσα στους κατόχους ελληνικών ομολόγων που λήγουν για να ξεπληρωθούν. Η Ελλάδα δεν ωφελείται ούτε στο ελάχιστο από αυτά τα χρήματα. Ωφελούνται όμως οι Γαλλικές και οι Γερμανικές τράπεζες, ενω αυτόματα το χρέος της Ελλάδας από ομολογιακό χωρίς εγγυήσεις γίνεται αυτόματα για κάθε δόση που λαμβάνει ενυπόθηκο δάνειο. Με αλλα λόγια δανειζόμαστε χρήματα τα οποία πηγαίνουν στους δανειστές μας που κατέχουν ομόλογα χωρις καμία εγγύηση, και τα χρήματα του δανείου υποθηκεύουν το πλούτο της χώρας.
  Η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να χρεοκοπήσει, το κόστος για το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα θα ηταν τρομακτικό, γι΄ αυτό επέλεξαν την διαδικασία της μετατροπής του χρέους της από ομόλογα σε ενυπόθηκα δάνεια, είναι ο μόνος ασφαλής τρόπος για να εκβιάζουν την χώρα στο διηνεκές. Ούτε ο χειρότερος πιστωτής της χώρας δεν θα μπορούσε να συναινέσει σ΄αυτό που συμφώνησε και υπόγραψε η πολιτική ηγεσία του τόπου με την ενεργή συμπαράσταση όλου του πολιτικού κατεστημένου ανεξαρτήτως αποχρώσεως.

  • Kasut avatar
   Kasut @ neotera 21/11/2010 02:03:19

   Και οι αμερικανοι που κολλανε με το σκεπτικο σου. Αν ηθελαν να μας χρεωκοπησουν θα εβγαζαν το ΔΝΤ εκτος μνημονιου.

  • George P. avatar
   George P. @ neotera 21/11/2010 02:44:15

   Μπορεί τα χρήματα του μνημονίου να πηγαίνουν στους δανειστές μας και έτσι να μην ωφελούμαστε ΤΩΡΑ από αυτά, αλλά έχουμε ήδη "ωφεληθεί" από αυτά, με τα δάνεια που πήραμε πριν από 10 χρόνια.

  • ΠΑΣΟΚ Χωρίς Σύνορα avatar
   ΠΑΣΟΚ Χωρίς Σύνορα @ neotera 21/11/2010 07:25:36

   Σωστός.

 10. Γιάννης Σ. avatar
  Γιάννης Σ. 21/11/2010 02:55:51

  Οι Financial Times λένε μια απλή αλήθεια. Αν συνεχίσουμε με το μνημόνιο, δεν θα μπορούμε να εξυπηρετήσουμε το χρέος. Αν κουρέψουμε όσο προλαβαίνουμε, τότε υπάρχει έξοδος. Αναγκαστικά θα το δεχτούν όλοι. Ούτε θα χρειαστεί να βγούμε από το ευρώ.

  http://www.ft.com/cms/s/0/04a18064-f459-11df-89a6-00144feab49a.html#ixzz15sEk9Cgd

  As has been noted publicly by sovereign debt lawyers such as Lee Buchheit of Cleary Gottlieb, the former counsel to Argentina, 90 per cent of outstanding Greek bonds are governed by Greek law. That means the terms of a restructuring could be set by the rapid passage of a law through the Greek parliament allowing for the application of “aggregate collective action”.

  So, if a specific fraction, say 80 per cent or 90 per cent, of all Greek bondholders agree to a restructuring that lowers the net present value of Greek debt by, say, half, then the remaining “holdout” bondholders would be forced into accepting the same terms. Greek 30-year paper is now at 50 cents on the euro – a good indicator for what the shorter-term paper is worth.

  In contrast, Greece’s advances from eurozone countries, the IMF and the ECB are, in effect, unrestructurable. Unlike Argentina, which had a trade surplus at the time of its 2000-01 default, Greece needs continued financing, post-default, for a trade deficit. That would not be available if it tries to stiff the IMF or ECB, let alone Germany and France.

  • Γιάννης Σ. avatar
   Γιάννης Σ. @ Γιάννης Σ. 21/11/2010 02:58:17

   Όσο για τον «Γερμανό φορολογούμενο», να τελειώνει το παραμύθι. Το ξεκαθαρίζει κι ένας δικός τους εδώ:

   http://www.guardian.co.uk/commentisfree/2010/nov/17/germany-ireland-bailout-griping

   I'm sick of Germans griping about having to fund bailout packages for Greece and Ireland. And sicker of politicians and the media stoking the fires of self-righteous nationalism. For a start, the German taxpayer has as yet not paid a single euro. The funds are guarantees, intended to reassure private investors that eurozone states will not default. Even if push came to shove they'd be loans, not gifts outright.

   Second, the Greek bailout was also a bailout of German – and French – banks, who had stacks of Greek bonds in their vaults, and of German investors, who held and hold all sorts of "financial products" in which high-yield (because risky) Greek, Irish, and Portuguese bonds play a large role.

  • rally monkey avatar
   rally monkey @ Γιάννης Σ. 21/11/2010 04:04:36

   απο το κειμενο σου ειδικα την τελευταια παραγραφο συμπεραινω ακριβως το αντιθετο.
   τα ομολογα (ειδικα τα παλαια) μπορεις να τα ψαλιδισεις - μικρο το κακο (κατα FT παντα ...)- αλλα τις δανειακες υποχρεωσεις του μνημονιου ουτε που να το σκεφτεσαι γιατι απλα η ελληνικη οικονομια δεν μπορει να τη ζησει τη χωρα χωρις χρηματοδοτηση απο τα μερη της τροικας(...)

   • Γιάννης Σ. avatar
    Γιάννης Σ. @ rally monkey 21/11/2010 16:43:19

    Δεν καταλαβαίνω γιατί συμπεραίνεις το αντίθετο. Στο μνημόνιο ισχύει το αγγλικό δίκαιο, στις παλιές δανειακές υποχρεώσεις μας, το ελληνικό. Αν συνεχίσουμε με το μνημόνιο, δηλαδή αν παίρνουμε δόσεις από την τρόικα για να εξυπηρετούμε τις παλιότερες δανειακές υποχρεώσεις μας, αυξάνουμε το χρέος μας. Αν αναζητήσουμε έξοδο από το μνημόνιο και κουρέψουμε τα παλιά με νομοθετική ρύθμιση, που αναγκαστικά θα τη δεχτούν όλοι, υπάρχει φως.

   • rally monkey avatar
    rally monkey @ rally monkey 22/11/2010 00:32:40

    οΚ - το θεμα ειναι πως δεν μπορουμε να σταματησουμε να παιρνουμε δοσεις απο την τροικα - στην καλυτερη να δανειζομαστε λιγοτερα επειδη εχουμε αναδιαρθρωσει τα παλαιοτερα ομολογα. δεν βλεπω φως εκει κατω.

 11. rally monkey avatar
  rally monkey 21/11/2010 04:31:41

  ..οι αγορες αυτη τη στιγμη οσον αφορα την Ελλαδα δεν εχουν σημασια (αν ειχαν και ποτε δηλ.) απλα κουκλοθεατρο παιζουν που ερμηνευει το πολιτικο σκηνικο.
  δεν μπορεις να 'πεισεις τις αγορες' με οικονομικο ακτιβισμο, μετρα κλπ (η σημασια των μετρων ειναι περιορισμενη) οι θεσμικοι που λες και οι 'οικοι' βλεπουν τι παιζει και κρατανε αποστασεις..
  αν δεν αποκτησουμε κυβν/ση που να μπορει να ασκησει δυναμικη διπλωματια, να πετυχει συμμαχιες και στηριξη (με εγγυησεις) απο μεγαλους παιχτες κλπ τα υπολοιπα απο μονα τους δεν θα αλλαξουν τιποτα.
  (οσο για την κυβ/νση Γιωργακη σχεδον ολοκληρωσε την καταστροφικη αποστολη της και θελει να διασκεδασει εντυπωσεις καθως αποχωρει απο τη σκηνη)

 12. η Dimi avatar
  η Dimi 21/11/2010 06:53:48

  Δείτε τι μπορεί να βρει κανείς σ’ένα «νεκροταφείο» βετεράνων πολεμικών αεροσκαφών των ΗΠΑ, στην αεροπορική βάση Davis-Monthan και το Μουσείο Pima Air & Space, βαθειά στην έρημο της Arizona.

  Μεταξύ αυτών, και το διαβόητο « Β-36 PeaceMaker » http://bit.ly/dAyZHP

  «Fighting for peace is like screwing for virginity» ~George Carlin

  (Microsoft photos)

  • παγωτατζής avatar
   παγωτατζής @ η Dimi 21/11/2010 09:48:21

   Dimi good morning,

   Ο G.Carlin έχει περάσει τά τά ποιό σπουδαία μηνύματα γιά την ουσία πολλών πραγμάτων,μέσα από τούς σατυρικούς μονολόγους του.Τόν παρακολουθούσα, και ειχα την τύχη 2 φορές να τόν δω live.
   Ενας Πανούσης τής Αμερικής...

 13. ΠΑΣΟΚ Χωρίς Σύνορα avatar
  ΠΑΣΟΚ Χωρίς Σύνορα 21/11/2010 07:50:25

  factorx
  Το άρθρο σου είναι τρομερό. Οι περιούσιοι τραπεζίτες (ο Τράγκας τους λέει Εβραίους, το πρωϊ ,στο ραδιόφωνο) προσπαθούν να γκρεμίσουν το Ευρώ. Μπροστά έχουν βάλει τα δικά τους παιδιά, της σοσιαλιστικής διεθνούς.
  Επειδή δεν τραβάει ο ΓΑΠ στην Ελλάδα προώθησαν ως εφεδρεία τον Ραγκούση.
  Στην Ιρλανδία τα πράγματα είναι πιό δύσκολα. Υπάρχουν ανεξάρτητα ΜΜΕ γιατί δεν προυπήρχε άνθρωπος της Νέας Τάξης (Σημίτης στην Ελλάδα)
  Το πρόβλημα που έχουν με την Μέρκελ είναι ότι όλες οι προσπάθειές της είναι
  να ενώσει την οικονομία της Ευρώπης με αυτή της Ρωσίας. Όλες οι συμφωνίες (εξαγορά opel από τη Ρωσία, συμφωνία για φυσικό αέριο από τη ΕΕ είναι συμφωνίες της Μέρκελ).Από τα Ρώσικα site (στα Ελληνικά) μαθαίνουμε κάθε μέρα τι γίνεται στον έξω κόσμο:

  http://greek.ruvr.ru/
  http://www.russian.gr/news/economics/index.php

  Τα πετρέλαια του Καστελόριζου και της Κύπρου είναι μία Ευρωπαϊκή υπόθεση.
  Για να αφαιρέσει αυτό το δικαίωμα από την Ελλάδα ο ΓΑΠ έδιωξε τη Ρωσία και έφερε το Ισραήλ. Η Μέρκελ αντιμετωπίζει εσωτερικό πρόβλημα από τους Τρισέ, Άξελ Βέμπερ , Σπύρο Σημίτη, Ροζάκη και λοιπούς "γνωστούς άγνωστους". Αν καταφέρει τα επόμενα χρόνια να "δέσει" την ΕΕ με τη Ρωσία η Νέα Τάξη θα πάθει όλεθρο. Το ίδιο πρέπει να κάνει και ο Σαμαράς.

  • δρόμος avatar
   δρόμος @ ΠΑΣΟΚ Χωρίς Σύνορα 21/11/2010 17:50:33

   και πώς εξηγείς τότε την προσέγγιση ΝΑΤΟ-Ρωσίας και τα νέα δόγματα?

   • ΠΑΣΟΚ Χωρίς Σύνορα avatar
    ΠΑΣΟΚ Χωρίς Σύνορα @ δρόμος 21/11/2010 18:28:14

    Μεντβέντεβ με ΝΑΤΟ. Σα λαγωνικό... Όχι ο Πούτιν.
    Η προσέγγιση δεν είναι μνημόνιο......

    • δρόμος avatar
     δρόμος @ ΠΑΣΟΚ Χωρίς Σύνορα 21/11/2010 23:00:03

     η άνοδος του ισλάμ στη ΕΕ δεν παίζει κανένα ρόλο?

 14. η Dimi avatar
  η Dimi 21/11/2010 10:46:57

  @ παγωτατζής Kαλημέρα!

  The One and Only George Carlin’s All Time Classic:
  «We Like War» http://bit.ly/2zF3

  Cheers!

  • παγωτατζής avatar
   παγωτατζής @ η Dimi 21/11/2010 11:05:01

   Dimi , I WAS in that croud!!
   Thanks for the memories!!
   Cheers TO YOU TOO!

 15. η Dimi avatar
  η Dimi 21/11/2010 11:49:18

  παγωτατζής

  I was laughing to tears, and almost had a car accident (missed by fraction!!), when I made the mistake to listen to George's DVD (Xmas gift) in the car. Never made the same mistake again..

  God Bless!

 16. η Dimi avatar
  η Dimi 21/11/2010 14:12:50

  @ΠΑΣΟΚ Χωρίς Σύνορα «Η Μέρκελ αντιμετωπίζει εσωτερικό πρόβλημα από τους Τρισέ, Άξελ Βέμπερ , Σπύρο Σημίτη, Ροζάκη και λοιπούς «γνωστούς άγνωστους». Αν καταφέρει τα επόμενα χρόνια να «δέσει» την ΕΕ με τη Ρωσία η Νέα Τάξη θα πάθει όλεθρο».

  Μα η ίδια η Μέρκελ είναι παλαιό και ενεργό μέλος της Νέας Τάξης από τα νεανικά της χρόνια. Εδώ, η φωτογραφία της μεταξύ αυτής των Rockefeller, Kissinger, βασίλισσας Βεατρίκης και δύο άλλων αγνώστων στοιχείων νεοταξιτών (βίντεο στο 5:14) http://bit.ly/bI97zR

  Είναι δυνατόν η Μέρκελ η πιό «ισχυρή» (ελέω Νέας Τάξης) πολιτικός του κόσμου να έπαθε γενική παράκρουση και να θέλει ν’αυτοχειριασθεί «δένοντας» ΕΕ με τη Ρωσσία και στρέφοντας, ουσιαστικά, τη Νέα Τάξη κατά της ιδίας και της χώρας της;;

  • ΠΑΣΟΚ Χωρίς Σύνορα avatar
   ΠΑΣΟΚ Χωρίς Σύνορα @ η Dimi 21/11/2010 18:21:29

   @Dimi
   Η Νέα Τάξη εναντίον της χώρας της είναι (δυνατό ευρώ).

 17. tiramola avatar
  tiramola 21/11/2010 15:03:48

  Η Μέρκελ δεν ήταν αυτή που μας "έπρωξε" στο Αμερικανικό ΔΝΤ?
  Και οι υπόλοιποι ευρωπαίοι ηγέτες τι γνώμη έχουν?
  Μήπως έχουν συνταχθεί με την Μέρκελ ενάντια στον πράκτορα του Ομπάμα, ΓΑΠ ή συμβαίνει το αντίθετο?
  Μήπως και οι Γερμανικές εφημερίδες που τα χώνουν στη Μέρκελ είναι στό "κόλπο"?

  • ΠΑΣΟΚ Χωρίς Σύνορα avatar
   ΠΑΣΟΚ Χωρίς Σύνορα @ tiramola 21/11/2010 18:26:18

   Στο ΔΝΤ σε έστειλε ο ΓΑΠ. Ενώ μπορούσε να πάρει δάνειο από την ΕΕ
   μετά τις τοπικές εκλογές στη Ρηνανία-Βεστφαλία, πήγε για δάνειο 10 μέρες νωρίτερα. Η Μέρκελ έχασε τις εκλογές και ο πιο χρήσιμος "εβραίος στον κόσμο¨ ( βλ. Τραϊανού ) έκανε τη δουλειά του.

 18. BlueSky avatar
  BlueSky 21/11/2010 23:24:20

  Αμερικανοτσολιάς!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.