#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
27/10/2010 17:39
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όταν η ήττα του Τατούλη αποκαλείται “κυβερνητική αποσταθεροποίηση”Νέα επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε σήμερα ο πρωθυπουργός όχι απευθείας, αλλά μιλώντας σε συνεργάτες του, προφανώς για να μας τα μεταφέρουν σωστά, όπως θα έπρεπει να τα πει και όχι όπως τα είπε.

Έτσι ο κ. Παπανδρέου κατηγόρησε την ΝΔ ότι επιδιώκει με την τακτική της να «σταματήσει τη σταθερή πορεία μας προς τα εμπρός, την πορεία σωτηρίας και ανόρθωσης της χώρας». Τόνισε μάλιστα ότι η ΝΔ επιχειρεί «να εξυπηρετήσει και αφανή συμφέροντα που θέλουν να ανακόψουν τις αλλαγές που φέρνουμε στη χώρα».

Κάτι από δεκαετία 80 μου θυμίζει; Ξένα και ντόπια συμφέροντα που απεργάζονται υποχθόνια σχέδια και επιβουλεύονται την πρόοδο και πρωτίστως την ασφάλεια της χώρας. Αλλά αν και αφανή, όνομα πρέπει να έχουν. Γιατί δεν μας λέει ποια είναι; Προεκλογικά μόνο κέρδη θα έχει από την αποκάλυψη. Περισσότερο από τα συμφέροντα θέλω να μάθω τις αλλαγές έχει φέρει η διακυβέρνηση των τελευταίων 13 μηνών στη χώρα. Αυτές κι αν είναι αφανείς.

«Πιστεύω», ανέφερε χαρακτηριστικά, «ότι οι πολίτες δεν θα επιτρέψουν σε εκείνους που αφού μας οδήγησαν στο χείλος της χρεοκοπίας λιποτάκτησαν, να υπονομεύσουν τις θυσίες των Ελλήνων, τη σημερινή σταθερότητα αλλά και το ομαλό μέλλον της χώρας».Δηλαδή αν εκλεγεί ο Τατούλης κι ο Σγουρός σταθεροποιείται η πορεία της χώρας; Τώρα πως το ΠΑΣΟΚ προτείνει για περιφερειάρχη Πελοποννήσου μέλος της κυβέρνησης Καραμανλή που φταίει για όλα τα δεινά της χώρας, ας όψεται η (εκλογική) ανάγκη. Και μην πει κανείς ότι ο Τατούλης διαφοροποιήθηκε γιατί αυτό έγινε όταν απώλεσε τον υπουργικό θώκο.

"Έχουμε χρέος να μη καταστούμε όμηροι τυχοδιωκτικών πρακτικών. Κι αν χρειαστεί να μιλήσει ο λαός για να καταδικάσει την πολιτική αποσταθεροποίησης της χώρας, αυτό θα γίνει. Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα», κατέληξε.

Η αντίθετη άποψη λέγεται τυχοδιωκτική πρακτική. Η απώλεια της Πελοποννήσου αποσταθεροποίηση.  Η απώλεια της Αττικής αιτία εκλογών.  Και γιατί να εκλαμβάνουμε τα πρωθυπουργικά λόγια ως απειλή;

Ο Σαμαράς και να τις θέλει δεν μπορεί να τις επιβάλλει. Η προσφυγή σε αυτές είναι αποκλειστικό προνόμιο του Πρωθυπουργού. Οι εκλογές ως θεμέλιο της δημοκρατίας, ως κορυφαία πράξη του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος πάντοτε καλές είναι. Και όσο πιο συχνά προσφεύγουμε σε αυτές τόσο το καλύτερο για εμάς τους πολίτες.

Γιατί όχι λοιπόν;

Μ. Ο.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΛΙΜΟΣ avatar
  ΓΙΑΝΝΗΣ - ΑΛΙΜΟΣ 27/10/2010 17:44:02

  Ούτε 48 ώρες δεν άντεξε η επικοινωνιακή επίθεση της διακαναλικής...πατάτας. Οι άνθρωποι έχουν χάσει έλεγχο και ψυχραιμία. Ξεκινά το βρώμικο Λαλιώτικο παιχνίδι τις επόμενες ημέρες. Ψυχραιμία και εξυπνάδα χρειάζεται από τη ΝΔ.

 2. ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ avatar
  ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ 27/10/2010 17:44:48

  Η τοποθέτηση του Πρωθυπουργού είναι σωστή. Σήμερα αισθάνομαι δικαιωμένος γιατί εδώ και μήνες φωνάζω ότι η ΝουΔούλα είναι όραγνο των ντόπιων και ξένων μονοπωλίων και της πλουτοκρατίας που ρήμαξε τον τόπο. Όσο για την "΄ηττα" Τατούλη ένα πράγμα θα σας πω : ΣΤΙΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΣΕ 11 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ !!!!

  • Αρράκις الراقص avatar
   Αρράκις الراقص @ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ 27/10/2010 17:47:08

   Να είσαι καλά, σκάει λίγο το χειλάκι μας στις μούρτζουφλες μέρες που ζούμε. Έξυπνα το χειρίζεσαι

  • Tassos avatar
   Tassos @ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ 27/10/2010 17:48:23

   Μην το πίνεις...Θα σε πιεί.

  • Misha avatar
   Misha @ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ 27/10/2010 18:02:25

   O Φιλοσοφος ξέρει τη λέει.
   Εγω θα έλεγε πως θα κερδίσει και τις 13

   10 (=5 Δάχτυλα Χ 2) + 3 (= παιδιά βολιώτικα ή όπου πάει το μυαλό σας)

  • Μικρός Οδυσσέας avatar
   Μικρός Οδυσσέας @ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ 27/10/2010 18:33:25

   Θα χάσει 2? Εκλογές!!

  • nick avatar
   nick @ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ 27/10/2010 20:12:03

   Η αλήθεια είναι ότι ένα κόμμα θα πλησιάσει το νούμερο των περιφερειών του ανέφερες. Αλλά δυστυχώς δεν είναι το κόμμα που νομίζεις.
   Το απότέλεσμα θα είναι ή 8-4-1 ή στην καλύτερη για σας 7-5-1. Περαστικά σας... 7/11 τα ξαναλέμε.

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ 27/10/2010 20:32:42

   Φιλόσοφε, εκεί στην Περιπατητική Σχολή να κόψετε τους μπάφους. Το 'χεις κάψει.

   • Μικρός Οδυσσέας avatar
    Μικρός Οδυσσέας @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 27/10/2010 21:59:42

    Αποποινικοποίηση τώρα!!

  • Flatiron avatar
   Flatiron @ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ 28/10/2010 08:24:30

   ...και μετα ξυπνησες.

 3. Orestios avatar
  Orestios 27/10/2010 17:53:08

  Μαζέψτε τον εκεί στο ΠΑΣΟΚ.
  Έχει αρχίσει η πτώση του δεν το καταλαβαίνετε?

  • loretta avatar
   loretta @ Orestios 27/10/2010 17:55:39

   ,,,,Που ειναι ο παπατζεπετο να μαζεψει τον Πινοκιο ΟΕΟ????

   • Orestios avatar
    Orestios @ loretta 27/10/2010 18:00:28

    Πρέπει να είναι σε απόλυτο πανικό.
    Μόνο του είπε το GAP πως θα πάει σε εκλογές επιχειρόντας αποσταθεροποίηση την Δευτέρα και τώρα φαντασιώνεται σενάρια.
    Άλλ' αντ' άλλα και της Παρασκευής το γάλα.
    Ολισθαίνει στην παράνοια μου φαίνεται.

 4. Orestios avatar
  Orestios 27/10/2010 17:57:36

  Θα συμφωνήσω με αυτό που λέει ο Μ.Ο.
  Οι εκλογές είναι πάντα καλές.
  Όπως ήταν όταν βγήκε το GAP.
  Επειδή όμως το GAP είναι ολίγιστο θεωρεί πως άπαξ βγήκε αυτό δεν πρέπει να ξαναγίνουν.
  GAP βγάλε τα τάνκς γιατί ο λαός μαυρίζει τον Τατούλη και τον Σγουρό.
  Μόνο έτσι θα κατατροπώσεις την δημοκρατική έκφραση.
  Τί άλλο θα ακούσουμε από αυτόν τον ανεκδιήγητο?

  • Μικρός Οδυσσέας avatar
   Μικρός Οδυσσέας @ Orestios 27/10/2010 18:31:24

   Είναι δημοκράτης πάνω από όλα. Μην τον αδικούμε

   • Orestios avatar
    Orestios @ Μικρός Οδυσσέας 27/10/2010 18:39:45

    χαχαχαχαχαχαχαχα

   • Roulis avatar
    Roulis @ Μικρός Οδυσσέας 28/10/2010 08:07:47

    Βεβαια.Και προς χαριν της δημοκρατιας εχει παει και εξορια(χαχαχαχαχαα)...

  • victoria avatar
   victoria @ Orestios 27/10/2010 18:31:28

   Μα ναι και μη χειρότερα!
   Άλλος έδωσε διακαναλική, ο Σαμαράς απειλεί;;;

   Μήπως η υπεύθυνη στάση της αντιπολίτευσης θα ήταν να μην κατέβει καν στις εκλογές; Θα τρελαθούμε τελείως;

   • Μικρός Οδυσσέας avatar
    Μικρός Οδυσσέας @ victoria 27/10/2010 18:37:44

    Και να εκλιπαρεί για κυβέρνηση συνεργασίας, αφού υπογράψει δήλωση παραδοχής της ευεργεσίας του ΔΝΤ

   • Orestios avatar
    Orestios @ victoria 27/10/2010 18:39:28

    Eίναι σε πλήρη πανικό το GAP.
    Τα κατάφερε και τα έκανε μαντάρα μόνο του.
    Τώρα ψάχνει να βρει να πετάξει από πάνω του την βλακεία που έκανε.
    Ας πρόσεχε.

 5. Nίκος Θ. avatar
  Nίκος Θ. 27/10/2010 18:07:21

  ΠΑΝΙΚΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ παντού. Εξαφανίζονται !!

 6. kiki avatar
  kiki 27/10/2010 18:24:14

  Εχει συγκεντρωση τωρα το βραδυ στο Γυθειο,ο Γιγαντας Τατουλης,στηριζομενος απο το ΛΑΟΣ Λακωνιας και απο τους θλιβερους οπαδους,του κυβερνωντος κομματος,που δεν ειναι και οτι το καλυτερο ποιοτικα.
  Μπραβο,Πασοκια,μαζι με τον Μιχαλολια,και ο Δημακογιαννης-Ελευθερη Μανη,με τον Μαοικο Νεοδημοκρατη και νυν δουλο του ΔΝΤ ΤΑΤΟΥΛΗ.

  • Misha avatar
   Misha @ kiki 27/10/2010 21:46:31

   Ωρέ Κική , ο Γιωργάκης ο Δημακόγιαννης με τον Τατούλη της Ντόρας;
   Μα τις χίλιες λαλαγκίδες !!!

 7. Θραξ Αναρμόδιος avatar
  Θραξ Αναρμόδιος 27/10/2010 18:27:39

  Ο πρωθυπουργός, προχθές Δευτέρα 25 Οκτωβρίου, στην δια-καναλική συνέντευξή του, την οποία έδωσε σε έγκριτους και υψηλόμισθους, και πολύ καλοντυμένους, τηλεοπτικούς vip-δημοσιογράφους, καναλιών και μόνο, στα οποία κανάλια καμμία κυβέρνηση δεν έδωσε άδεια να εκπέμπουν, για ευνόητους λόγους εθνικού συμφέροντος, και τα οποία κανάλια είναι ιδιοκτησία μεγάλων οικονομικών παραγόντων της χώρας και της εταίρου μας (ο θεός να της το ξεπληρώσει) Γερμανίας, εξετόξευσε απειλή περί πρόωρων βουλευτικών εκλογών, σε περίπτωση που οι υποψήφιοι του κόμματός του, στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, πατώσουν. (φίου, μεγάλη πρόταση)

  Απειλή με πρόωρες εκλογές λοιπόν.

  Μα καλά; Ποιος ζήτησε πρόωρες εκλογές; Η ΝΔ; Αφού δεν θέλει. Το 'πε κι ο πρόεδρός της. Το ΛΑΟΣ; Το ΚΚΕ; Ο Σύριζα μήπως; Κανένα κόμμα δεν ζήτησε εκλογές. Μην τρελλαθούμε τώρα!

  Μήπως ζήτησε πρόωρες εκλογές ο "κυρίαρχος" (λέμε τώρα) λαός; Πότε κατέβηκε ο κόσμος σε διαδηλώσεις να ζηταέι εκλογές; Δεν ζήτησε εκλογές ούτε ο "κυρίαρχος" λαός.

  Τότε; Προς ποιον η απειλή;

  Για να καταλάβουμε τον ή τους αποδέκτες της απειλής, πρέπει να προσπαθήσουμε να φανταστούμε την χώρα σε προεκλογικό σκηνικό βουλευτικών εκλογών. Και τι μπορεί να συμβεί σε μια τέτοια προεκλογική περίοδο. Μετά από όλα όσα έχουν γίνει. Κι αν έχουμε πολύ ζωηρή φαντασία, να προσπαθήσουμε να φανταστούμε τι είδους μετεκλογικό σκηνικό θα μας προκύψει από τις εκλογές, και τι πολιτικές αλλά και οικονομικές "διαρρυθμίσεις" μπορεί να φέρει μια τέτοια εκλογή.

  Κατ' αρχήν κανένα κόμμα, από τα υπάρχοντα, δεν θα κερδίσει ενδεχόμενες βουλευτικές εκλογές. Είναι όλα στον πάτο. Τι πάτο, πιο κάτω (κάνει και ρίμα αυτό). Ενα 80% δηλώνει, στις φανερές δημοσκοπήσεις, πως δεν θέλει να βλέπει ούτε ζωγραφιστά τα δυο μεγάλα κόμματα. Φαντάσου στις κρυφές δημοσκοπήσεις τι γίνεται. Χώρια που η αποχή καλπάζει σε ένα 40%. Αν μάλιστα στήσεις αυτί στα καφενεια κι ακούσεις τι λένε για όλα τα κόμματα...

  Αυτή η κατάσταση είναι εκρηκτική. Με δεδομένο ότι κυκλοφορούν και συνθήματα του τύπου "φέρτε πίσω τα κλεμμένα", "οι κλέφτες φυλακή" και το φοβερό των σιδηροδρομικών (εγώ από αυτούς το άκουσα πρώτη φορά) "κουφάλες, κουφάλες, έρχονται κρεμάλες", κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να προκύψει. Οχι καλό βέβαια για το υπάρχον πολιτικό σύστημα. Αν πεις δε για το ίντερνετ, βράζει σαν χύτρα ταχύτητας με χαλασμένη βαλβίδα.

  Από την άλλη φαίνεται ότι μέσα στην κυβέρνηση γίνονται "κινήσεις". Κάποιος του την χάλασε την δουλειά του πρωθυπουργού με την επένδυση στον Αστακό. Πολύ θα ήθελε ο πρωθυπουργός να έχει να μας λέει εκείνο το βράδυ ότι "να δείτε και την επενδυσάρα που θα γίνει στον Αστακό".

  Μη έχοντας να δείξει πολλά επιτεύγματα επενδυτικής φύσεως, και μη τολμώντας να ξεστομίσει ότι θα βάλει κι άλλους φόρους στα λαϊκά στρώματα, μας είπε, δεν ξέρω αν το προσέξατε απρόσεκτοι, πως ήρθε η ώρα να πληρώσουν και οι "πλούσιοι". Ναι, αυτή τη λέξη χρησιμοποίησε. Λόγω σοσιαλισμού ίσως. Και από το context (ελληνιστί τα συμφραζόμενα), δεν φάνηκε να εννοεί τους λίγο πλούσιους. Λες κάνας τέτοιος πλούσιος να του χάλασε τον Αστακό;

  Την επομένη πάντως ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, ακούγοντας τον πρωθυπουργό ότι θα βάλει φόρους στους "πλουσίους", βγήκε και τη μάλωσε την κυβέρνηση. Που σκέφτεται έτσι ιερόσυλα. Να φάλει φόρους στους "πλούσιους". Και πρότεινε σε αντιστάθισμα να καταργηθούν οι τζάμπα καφέδες στα ΚΑΠΗ που πίνουν τα γερόντια. Ωστε με την εξοικονόμηση αυτή, να μπορέσει να πάρει τ' απάνω του το δημόσιο ταμείο.

  Αυτοί οι "πλούσιοι" πάντως, τελευταία ακούγεται (διακινητής φημών Αναρμόδιε, ε), ότι ετοιμάζουν σχήματα πολιτικά, και συγκυβερνήσεις και οικουμενικές και μπαλέτα υπερπαραγωγή και τέτοια. Και μέχρι και για γεύματα πήρε το αυτί το δικό μου. Μυστικά δείπνα. Και μάλλον αν γίνει κάποιο τέτοιο σχήμα, heavy metal μπάντα, ακόμη κιαν περιλαμβάνει το ΠαΣοΚ, ο τωρινός πρωθυπουργός, θα μπει σε δεύτερη μοίρα. Κι όχι τίποτ' άλλο. Αλλά δεν πρόλαβε κιόλας να χαρεί ο άνθρωπος την πρωθυπουργία. Κι οι συγγενείς του ακόμα. Δεν πρόλαβαν οι άνθρωποι να χορτάσουν να τον καμαρώνουν...Είναι νωρίς, πως θα γίνει;

  Αν γίνουν πρόωρες βουλευτικές εκλογές, τα κόμματα δεν έχουν να χάσουν πολλά πράματα. Ούτε κι ο λαός. Τι να χάσει ο λαός; Τα χαμένα;

  Από την άλλη πριν από τις εκλογές θα πάρουν φωτιά τα τόπια. Και ίσως κανείς και τίποτε να μην μπορεί να διαχειριστεί την προ-εκλογική λαϊκή οργή. Μετε-κλογικά τα πράματα θα είναι ακόμα πιο σκούρα. Κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τίποτε.

  Με τις πρόωρες βουλευτικές εκλογές κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι οι δανειστές μας θα συνεχίσουν να εισπράττουν τα πολλά δισεκατομμύρια που εισπράττουν τώρα. Κι αυτό θα τους στενοχωρήσει πολύ. Και θα στενοχωρήσει και τους εδώ "πλουσίους", τα συνεταιράκια των δανειστών μας.

  Θραξ Αναρμόδιος

  • Misha avatar
   Misha @ Θραξ Αναρμόδιος 27/10/2010 19:01:09

   θράκα η αγωνία των δανειστων είναι μη και τυχον δεν προλάβουν να ανταλλάξουν τα ομόλογα αέρος με ενυπόθηκα δάνεια.

   Τρελαίνομαι που αυτές οι άθλιες μεθοδεύσεις δεν ακούγονται από τα κανάλια που μας πρήζουν ολημερίς με τα σπρέντς και τα σφάλιστρα και τις δηώσεις του κάθε μικρομεσαίου βρυξελλιωτη χαρτογιακά.

   Μα τον Τουτατί, τα θερινά ανάκτορα είναι τα κανάλια του αίσχους, πρώτος στόχος σε περιπτωση πατριωτικής εξέγερσης.

 8. vardarskian avatar
  vardarskian 27/10/2010 18:29:10

  "προφανώς για να μας τα μεταφέρουν σωστά, όπως θα έπρεπει να τα πει και όχι όπως τα είπε"

  τι κατάντια Θεέ μου...

  • Orestios avatar
   Orestios @ vardarskian 27/10/2010 18:40:44

   lol
   Κανονικό φιάσκο GAP.

 9. stoxastis avatar
  stoxastis 27/10/2010 18:40:56

  Είναι φανερό οτι ο ΓΑΠ και τα παπγαλάκια του στα φιλικά του κανάλια, μαζί με εξαπτέρυγα, δρακουλες και επαγγελματίες πράκτορες εχουν εξαπολυθεί να ανατρέψουν το νέο κύμα αντίδρασης που ερχεται από τούς πολίτες και θα κορυφωθεί στίς εκλογές.
  Είναι φανερό οτι με την διακαναλική ο ΓΑΠ προσπάθησε να διαπραγματευτεί με τόν Σαμαρά μπροστά στα μάτια του Ελληνικού λαού. Απο την μιά μας προετοιμάζει για οτι επακολουθήσει και από την άλλη προσπαθεί να μειώσει την δραματική κατηφόρα των υποψηφίων του που εισπράτουν την εντονη δυσαρέσκεια των πολιτών.
  Ο Σαμαράς όμως περίμενε τίς κινήσεις του και καθάρισε για άλλη μια φορά οτι "το μήνυμα το στέλνουν οι Πολίτες στίς εκλογές".
  Ας δούμε ομως τα πιθανά σενάρια μετά την συντριβή της πολιτικής του ΓΑΠ.
  ΕΚΛΟΓΕΣ: Δεν τίς θέλει και ας απειλεί. Επίσης δεν θα τόν αφήσουν ουτε να το σκεφτεί από την τρόϊκα.
  ΧΡΕΩΚΟΠΕΙΑ: Πιθανή εξέλιξη που ολο και πιο πολλοί συγκλίνουν. Ο ΓΑΠ δέν θέλει την καυτή πατάτα στα χέρια του και βεβαίως να είναι αυτός που θα χρεωθεί οτι εστειλε την χώρα στην συντριβή.
  ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Ισως το ζητούμενο της διακαναλικής, με μάρτυρα τον εξουθενομένο πολίτη που θα του ζητηθεί να αλλάξει και άλλο την ζωή του.

  Ας στείλουμε λοιπόν ενα βροντερό μήνυμα σε κάθε πιθανό σενάριο για μετά τίς εκλογές. Ας τονίσουμε σε αυτούς που "παίζουν μπιλιάρδο στην πλάτη" του κόσμου οτι τον τελευταίο λόγο τόν εχουν οι Πολίτες.
  Ας πούμε ΟΧΙ σε όσους στείβουν και στεγνώνουν την αγορά.
  Και αν τελικά θέλουν στην κυβέρνηση να παίξουν με τους πολίτες ας δωσουμε εμείς στο Σαμαρά με την στηριξη των υποψηφίων που επέλεξε το δυνατό χαρτί που θα καθορίσει τίς επόμενες πολιτικές εξελίξεις.

 10. kiki avatar
  kiki 27/10/2010 18:50:15

  @ Θρακα ,
  Οντως φαινεται και οι δανειστες ειδαν την διακαναλικη,και διεκριναν,οτι το παιδι δεν τραβαει.
  Και ειναι μερες που παρακολουθω τις κινησεις της ποντικομαμης,του ΜΕΓΑ,του λαγου του Λαμπρακισταν,να οι συνεντευξεις,να το υφακι της μιξοπαρθενας. Οντως εχουν αρχισει διεργασιες εντος ΠΑΣΟΚ,και αλλου ,γιαυτο προτιμω και εγω τις εκλογες,να ξεκαθαρισει λιγο το τοπιο,και ας μην εχουμε κυβερνηση,παντως να φυγουν οι προσκυνημενοι.
  Αν και αυτα τα φασιστοειδη δυσκολα θα ξεκολησουν,γιατι ειναι πολλα τα λεφτα.
  Σημερα εμαθα ,μια πλευρα των διεργασιων,εκλογες στο Πολυτεχνειο,15% ΠΑΣΟΚ,!
  12% ΝΔ, 20% ΚΚΕ.
  Αυτα στην ΔΕΠ.
  Απο πληροφοριες,με φιλους που μενουν στην Αθηνα,πολλοι ψηφιζουν μικρα κομματα την πρωτη αγανακτησμενοι,απο ολους,αλλα ψηφιζουν .Την δευτερη αμφιβολο.
  Ελπιζω να καταποντιστουν παντως και να οδηγηθουμε σε εκλογες.Τι να κανουμε ,θα χασουν λεφτα οι δανειστες,τους.
  Εξακολουθω να μην αναγνωριζω το χρεος των τραπεζων για δικο μου.

  • o παγωτατζής avatar
   o παγωτατζής @ kiki 27/10/2010 22:29:41

   "Σημερα εμαθα ,μια πλευρα των διεργασιων,εκλογες στο Πολυτεχνειο,15% ΠΑΣΟΚ,!
   12% ΝΔ, 20% ΚΚΕ.
   Αυτα στην ΔΕΠ"

   Ε! και;;..γνωστα είναι αυτά ..η πλειοψηφία απο τα τεμπελο-αριστερο-λαμόγια είναιβολεμένα στό Δημόσιο

 11. Γιώργος Γκ. avatar
  Γιώργος Γκ. 27/10/2010 18:50:50

  Επειδή ο λαός είναι ξεροκέφαλος και μειωμένης νοητικής ικανότητας για να κατανοήσει τα μεγάλα και μεγαλεπίβολα σχέδια σου ΓΑΠ,τιμώρησέ τον και πραγματοποίησε την απειλή σου. Πήγαινε ΑΜΕΣΩΣ σε βουλευτικές εκλογές.Για να μάθουν οι αχάριστοι.

 12. leste avatar
  leste 27/10/2010 19:15:06

  Όσο τους θυμάμαι πάντα αυτό έκαναν όταν αντιμετώπιζαν προβλήματα. Προτιμούν να ξοδεύουν ατελείωτες ώρες για να βρουν την δικαιολογία της αποτυχίας τους και πως θα την περάσουν στον κόσμο παρά να ψάξουν να βρουν πραγματική λύση.
  Για εμένα επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά ότι δεν τους ενδιαφέρει παρά ελάχιστα, ίσως και καθόλου, το καλό της Ελλάδας. Το μόνο που τους νοιάζει είναι το ίδιον συμφέρον, το μικροκομματικό τους όφελος το οποίο προσπαθούν να επιτύχουν με επικοινωνιακά και άλλα τερτίπια. Για άλλη μια φορά ψάχνουν για άλλοθι πριν τελέσουν το έγκλημα.
  Αφού ο Γ.Π. απέτυχε να πάρει τη συναίνεση-συνενοχή από τα κόμματα τις αντιπολίτευσης για το μνημόνιο και την πολιτική του(με εξαίρεση το ΛΑΟΣ) επιδιώκει τώρα να την πάρει αναδρομικά από τον ελληνικό λαό. Δεν υπάρχει δίλημμά ,συνένοχους θέλει να μας κάνει σε αυτά που έχει κάνει και σ'αυτά που θα ακολουθήσουν. Συνένοχους στα όποια δυσβάσταχτα μέτρα έρθουν αλλά και συνένοχους στην αποτυχία που με μαθηματική ακρίβεια αυτά οδηγούν. Είναι στο χέρι μας αν θα γίνουμε.

  • Orestios avatar
   Orestios @ leste 27/10/2010 20:13:10

   Και τί λέμε σε αυτούς που ψάχνουν συνενόχους για να φορτώσουν τα λάθη τους?
   h--p://www.youtube.com/watch?v=FhpP7Qi7KRQ

 13. BlueSky avatar
  BlueSky 27/10/2010 19:45:21

  Bravo Υοrgo !! Τους έδωσες και κατάλαβαν των spreads... στις 780 μονάδες τα εκτόξευσες σήμερa. Τι λέει άραγε η κόρη του Jem.

  Το κλίμα στην ελληνική αγορά έχει αλλάξει, έχει επιδεινωθεί σημαντικά μετά τις άστοχες δηλώσεις του πρωθυπουργού ότι δεν αποκλείονται και πρόωρες εκλογές καθώς και των φημών ότι τράπεζες σχεδιάζουν αυξήσεις κεφαλαίου και μεταξύ αυτών και η Πειραιώς.
  Οι τράπεζες καταγράφουν αξιόλογες απώλειες έως 3% ενώ το ΧΑ υποχωρεί έως 1,8% στις 1580 μονάδες, μετά τις φήμες που επαναφέρουν στο προσκήνιο σχέδια για αυξήσεις κεφαλαίου ενώ το spread στα ομόλογα εκτοξεύθηκε στις 780 μονάδες βάσης δηλαδή 90 μονάδες αύξηση σε 2 ημέρες κυρίως λόγω των πωλήσεων από την Morgan Stanley και δευτερευόντως από την Goldman Sachs οι οποίες μειώνουν θέσεις καθώς ανησυχούν για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών στην Ελλάδα.
  Ανάλογα αρνητικό το κλίμα και στα CDS στο παράγωγο των ομολόγων στις 775 μονάδες βάσης όταν πριν 3 μέρες ήταν στις 685 μονάδες βάσης.
  (bankingnews.gr)
  ΥΣ: Βγάλτε τον μητσοτάκη να μιλήσει..............

  http://online-pressblog.blogspot.com/2010/10/spead-780.html

 14. loretta avatar
  loretta 27/10/2010 19:51:25

  μια φραση της γιαγιας μου τα λεει ολα για τον ΓΑΠΙΤΟΣ...."τι ειχαν τα ερμα και ψοφουσαν"

  • Orestios avatar
   Orestios @ loretta 27/10/2010 20:08:15

   Μα κι αυτός ο Σαμαράς να μην δέχεται την αποσταθεροποίηση της χώρας!

 15. ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ avatar
  ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ 27/10/2010 20:35:50

  Κύριοι σας πληροφορώ ότι σύμφωνα με μετρήσεις ο κ. Τατούλης προηγείται τουλάχιστον 15 μονάδες !!! Στον Πειραιά ο κ.Μίχας σαρώνει.Στην Αττική ο κ.Σγουρός θα πάρει την εκλογή στον β΄ γύρο. Στην Θεσσαλονίκη ο κ. Μπουτάρης , στην Αθήνα ο κ. Κομίνης και στην Κεντρική Μακεδονία ο κ.Μπόλαρης θα εκλεγούν στον β΄ γύρο. Και όλα αυτά μετά την ευφυέστατη πολιτική κίνηση του Πρωθυπουργού που στρίμωξε τη ΝουΔούλα στα σχοινιά.

  • nick avatar
   nick @ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ 27/10/2010 20:41:13

   Πρέπει να σε κοιτάξει κάποιος ειδικός. Δε γίνεται αλλιώς...

  • popolaros avatar
   popolaros @ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ 27/10/2010 20:51:20

   Όλοι στις κάλτσες.....

  • Μικρός Οδυσσέας avatar
   Μικρός Οδυσσέας @ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ 27/10/2010 21:31:50

   15 μονάδες σε χοληστερίνη?

  • man8os avatar
   man8os @ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ 27/10/2010 21:44:16

   Που βλεπετε δημοσκοπισεις?
   Εγω δεν εχω δει καμια.
   Αν και μαλλον δεν πανε καλα τα πραματα για τον ΓΑΠ, που εκβιαζει με εκλογες...

   • Μικρός Οδυσσέας avatar
    Μικρός Οδυσσέας @ man8os 27/10/2010 22:02:25

    είναι απαγορευμένες αλλά τις στέλνουν στον Φιλόσοφο για να μας ενημερωνει

   • man8os avatar
    man8os @ man8os 27/10/2010 22:04:18

    Μικρε Οδυσσεα, και εσυ πρεπει να ξερεις πραγματα.
    Αλλοιως πως εγραφες ενα αρθρο για 6-2-2-3?

   • Μικρός Οδυσσέας avatar
    Μικρός Οδυσσέας @ man8os 27/10/2010 22:15:10

    Αν εννοείς δημοσκοπήσεις, ξέρω μόνο αυτές που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

   • man8os avatar
    man8os @ man8os 27/10/2010 22:48:38

    Δημοσκοπισεις εννοω.

  • Eύη Σιούτη avatar
   Eύη Σιούτη @ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ 27/10/2010 23:34:12

   Αγόρι μου τί πίνεις?

  • Γιάννης Χριστόπουλος avatar
   Γιάννης Χριστόπουλος @ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ 28/10/2010 02:55:36

   ΦΙΛΟΣΟΦΕ, σίγουρα δεν είσαι ο Μητσοτάκης;

  • Roulis avatar
   Roulis @ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ 28/10/2010 08:13:37

   ΦΙΛΟΣΟΦΕ,πες μας...Πλακα μας κανεις ετσι???Μαλλον ΝΔ εισαι και απλα τα λες ετσι,για να σπασεις πλακα...Σωστα?

 16. ΤΑΚΗΣ ΠΑΠ. ΠΥΡΓΟΣ avatar
  ΤΑΚΗΣ ΠΑΠ. ΠΥΡΓΟΣ 27/10/2010 20:36:33

  bbbbbbbbbbbbbbbb

 17. o βουνίσιος avatar
  o βουνίσιος 27/10/2010 21:01:54

  Απ όσα είπε σήμερα ο Γ. Παπανδρέου «Aν χρειαστεί να μιλήσει ο λαός αυτό θα γίνει»
  το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι, οι εκλογές «κλείδωσαν» για 12 Δεκεμβρίου

  • Μικρός Οδυσσέας avatar
   Μικρός Οδυσσέας @ o βουνίσιος 27/10/2010 22:23:07

   Μπλοφάρει...

 18. Nεφέλη avatar
  Nεφέλη 27/10/2010 21:36:58

  Ο εκβιασμός είναι το κυρίαρχο χαρακτηριστικό αυτών των εκλογών.
  Εκβιασμός ενδεδυμένος με τον χιτώνα του σωτήρα βέβαια.
  Ενός σωτήρα, που με άλλο χιτώνα λέγεται κι εφιάλτης.
  Εκβιασμός προερχόμενος κυρίως από περιθωριοποιημένες μειοψηφίες.
  Μειοψηφίες τυχοδιωκτικής απόκλισης, πρόθυμες για όλα, αρκεί, να νέμονται την εξουσία.
  Εύκολο το συμπέρασμα, αν παρακολουθήσει κανείς τα παπαγαλάκια για ποιους κελάηδησαν κι από ποιά κλαδιά!
  Γίνεται όμως, να πεθαίνει ένα δέντρο και να ανθίζουν τα κλαδιά;

 19. ΔΕξιός avatar
  ΔΕξιός 27/10/2010 22:06:43

  Ρε παληκάρια! Αν θυμάμαι καλά από το 2004 και την "κακή" απογραφή που "κακώς" έκανε τότε ο Καραμανλής (τα εντός εισαγωγικών είναι ΠΑΣΟΚοκουβέντες) και πήγε το έλλειμα από το 3% της δημιουργικής ΣημιτοΠΑΣΟΚολογιστικής στο 7% (έγκλημα καθοσιώσεως έλεγε τότε ο GAP) εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα ως επιτηρητής η Ε.Ε. Μήπως θυμάμαι λάθος; Μήπως ο Χοακίν ΑλΜούνια ερχόταν στην Ελλάδα για διακοπές; Αφού λοιπόν η Ελλάδα ήταν υπό επιτήρηση τόσα χρόνια, πως ο Καραμανλής είπε ψέμματα για το χρέος; Σε γνώση των Ευρωπεών (δεν έγινα ξαφνικά ανορθόγραφος) ή εν αγνοία τους; Γιατί, αφού επιτηρούσαν είχαν γνώση! Άρα ο κ. Ευρωπέος Λουξεμβουργιανός δεν είπε τίποτε καινούριο. Γνώριζαν τα πάντα. Μόνο που αυτά τα πάντα ήταν η πορεία της Ελληνικής οικονομίας, η δυνατότητα υπερμεγέθυνσης του ελλείματος (πράγμα που το κάνουν τώρα μόνοι τους, χωρίς τη δική μας συμμετοχή) με τους τρόπους που έχει περιγράψει αναλυτικότατα ο Σαμαράς (μεταθέσεις εσόδων στο 2010 και εξόδων στο 2009, συνυπολογισμός χρεών ΔΕΚΟ, κλπ) και έπαιζαν το παιχνιδάκι τους με ένα και μόνο στόχο: την υπερχρεώση της Ελλάδας, το μηδενισμό της παραγωγικής της βάσης, την αποδυνάμωση του Έλληνα (ποιός μας έλεγε "πάρτε δάνεια και μη σας νοιάζει"; αν θυμάμαι καλά ήταν ο Σημιτ-αγάς) το σπάσιμο του Ελληνικού φιλότιμου και της Ελληνικής μαγκιάς, ώστε τέλος να έρθουν και να βάλλουν χέρι στη χώρα.
  Αύριο είναι η επέτειος του Μεγάλου ΌΧΙ, του ΟΧΙ του Ελληνικού λαού, που εκφράστηκε από τον τελευταίο Έλληνα Ηγέτη, τον Ιωάννη Μεταξά. Αύριο για πρώτη φορά μετά από 70 (εβδομήντα) χρόνια (ναι ρε τόσα πέρασαν!) θα το γιορτάσουμε με τις γνωστές μπουρδολογίες του ΓΑΠ και των ΠΑΣΟΚων, με τυπικό εορτής κουτσουρεμένο (ελέω ΓΑΠ-ΔΝΤ και των εδώ υπαλλήλων τους, Βενιζέλου, Δραγώνα κλπ) αλλά, επιπλέον, με τυπικό εορτής που δε συνάδει με την κατάστασή μας. Δε μπορούμε πια να γιορτάζουμε με περηφάνεια τον αγώνα των πατεράδων μας για την λευτεριά μας, για να μπορούμε να κάνουμε κουμάντο στο σπίτι μας, διότι πολύ απλά ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΑ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ! Πρέπει όμως να δούμε τη μέρα αυτή ως μέρα-ορόσημο για ένα νέο Έπος, ένα Έπος που θα μας απελευθερώσει. Πρέπει ξανά να πάρουμε τα "όπλα". Άς συστρατευθούμε όλοι γύρω από το Σαμαρά, είναι ο μόνος που δείχνει να κρατά ακόμα ψηλά τη ΣΗΜΑΙΑ

 20. ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ avatar
  ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ 27/10/2010 22:40:03

  Εσπευσε το Μαξιμου να καπελωσει το ΟΧΙ της 28ης και εβγαλε ανακοινωση.Το μυνημα ομως του ΟΧΙ θα το αποκαλυψει ο ιδιος ο λαος.

  • Orestios avatar
   Orestios @ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ 27/10/2010 22:55:43

   Το γυρνάει πάλι. Μάχη μέχρι τέλους με όλους μαζί.
   Γιατί μαζί τα τρώμε τα λεφτά της "πράσινης ανάπτυξης" που μοιράζονται σε συγγενείς και φίλους.

 21. ΣΒΕΤΛΑΝΑ avatar
  ΣΒΕΤΛΑΝΑ 27/10/2010 23:06:03

  Αδειούχος άνευ αποδοχών διευθυντής του ΕΣΥ

  Ο Πέτρος Τατούλης έκανε χρήση της ειδικής ρύθμισης, βάσει της οποίας όποιος βουλευτής, κατ΄επάγγελμα γιατρός, χάνει την έδρα του στη Βουλή, μπορεί να διορισθεί σε δημόσιο Νοσοκομείο στη θέση του διευθυντή.

  Μένοντας εκτός ψηφοδελτίων και εκτός Βουλής στις περσινές εθνικές εκλογές, ανέλαβε τον περασμένο Ιούλιο διευθυντής του ΕΣΥ στο Γενικό-Κρατικό Γεώργιος Γεννηματάς. Σύμφωνα με τον διοικητή του Νοσοκομείου Λεωνίδα Ανωμερίτη, τοποθετήθηκε προσωρινά, για περίοδο προσαρμογής, στη μονάδα εγκαυμάτων και του ανατέθηκαν τα καθήκοντα της οργάνωσης και του εξοπλισμού της. Ενόψει δε, της υποψηφιότητάς του για την περιφέρεια Πελοποννήσου, πήρε κανονική άδεια από τις 13 Σεπτεμβρίου ως τις 15 Οκτωβρίου και άδεια άνευ αποδοχών από τις 18 Οκτωβρίου ως τις 15 Νοεμβρίου.

  Η ανακοίνωση του κ. Ανωμερίτη εκδόθηκε προς διάψευση δημοσιευμάτων ότι ο κ. Τατούλης εξακολουθεί να πληρώνεται τις τελευταίες δέκα ημέρες από το νοσοκομείο.

  Ανάρτηση από το capital.gr της 27/10/2010

  ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ? ΤΟ ΕΧΕΙ ΨΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο κ.ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΟΣΟΙ ΑΣΚΟΥΣΑΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟ ΕΣΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΕΝΑ ΕΤΟΣ ΠΡΙΝ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ

 22. ΤΗΕΟ avatar
  ΤΗΕΟ 28/10/2010 00:22:54

  ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ Ο ΓΑΠ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥ.

 23. Αγροφυλακας avatar
  Αγροφυλακας 28/10/2010 03:39:54

  Εκτός από την ουσία της πολιτικής, η οποία συζητιέται εδώ, και που νομίζω ότι πολύ σωστά ενδιαφέρει και τον Σαμαρά, κάποιος πρέπει να ασχοληθεί και με το επικοινωνιακό και το παιχνίδι των εντυπώσεων. Πρέπει να υπάρξει δυναμική απάντηση στις αλλεπάλληλες διαπιστώσεις των γνωστών διαμορφωτών της κοινής γνώμης ότι τάχα το πρόσημο της διακαναλικης συνέντευξης του ‘παιντιου’ ήταν θετικό. Μια καλή αρχή θα ήταν να επαναλαμβάνεται ότι ο ΓΑΠ διέσυρε την Ελλάδα στο εξωτερικό και μας οδήγησε στο αδιέξοδο και το ΔΝΤ και τώρα με το καινούργιο φρούτο για εθνικές εκλογές έστειλε τα spreads πάλι προς τα επάνω. Το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφού (και ας το διορθώσει κάποιος πιο γραμματισμένος). Εγώ ως γνωστόν τα χωράφια και τα πρόβατα του κόσμου φυλάω!....

 24. έφη avatar
  έφη 28/10/2010 09:33:49

  ο σγουρος χανει απο δημαρα τουλαχιστον 25 μοναδες σε ολες τις κρυφες δημοσκοπησεις στον β γυρο!ο μπουταρης μετα την προσβολη στον ανθιμο χανει σιγουρα τον δημο-ενω μεχρι προχθες ηταν κοντα στον γιουλεκα-,θεσσαλια,ηπειρος στον ποντο παιζονται και ο μακαρος σαρωνει κεντρικη μακεδονια.το πασοκ θα παρει δυτικης ελλαδας,κρητης,νοτιου αιγαιου και ανατ.μακεδονια-θρακη.αυτα ειναι μεχρι στιγμης τα σιγουρα.οσο για καμινη αστα καλυτερα χανει απο κακλαμανη με διαφορα.βλεπω τον ψινακη να πανηγυριζει και να φωναζει θεα θεα μετα την ανακοινωση των αποτελεσματων!

 25. tzager avatar
  tzager 28/10/2010 12:06:57

  Επιτρέψτε μου να σας θυμίσω τα προγνωστικά μου εδώ και πολύ καιρό (από αρχές Σεμπτεβρίου):

  Ψωμιάδης- Κ. Μακεδονία, Δάκης- Δ. Μακεδονία, Βογιατζής- Β. Αιγαίο και πιθανόν Αγοραστός- Θεσσαλία (όλοι στο δεύτερο γύρο).

  Μαχαιρίδης- Ν. Αιγαίο (από τον πρώτο γύρο), Αρναουτάκης- Κρήτη, Κατσιφάρας- Δ. Ελλάδα, Τατούλης- Πελοπόνησσος, Γιαννακίδης- Α. Μακεδονία & Θράκη, Περγαντάς- Στ. Ελλάδα, Αργύρης- Ηπειρος (στο δεύτερο γύρο).

  Δημαράς- Αττική, Καλούδης, Ιόνια Νησιά

  Άρα το σκορ είναι: ΝΔ 4, ΠαΣοΚ 7, Ανεξάρτητοι (ΠαΣοΚ)2

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.