#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
21/11/2011 13:55
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Έτοιμο το νέο αντι-κόμμαΕυχαριστούμε θερμώς, καταρχήν, την καλή εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" για την προβολή που κάνει στο antinews.

Όμως, μετά τα τελευταία αφιερώματα που μας έκανε κρίνουμε σκόπιμο να κάνουμε ορισμένες διευκρινήσεις, μέρες που ' ναι.

Γράφει η εφημερίδα μεταξύ άλλων: «Πέρα από τις έντονες εκφράσεις του που δεν συνάδουν με το πολιτικό “comme il faut” (sic!!!) ο κ. Κρανιδιώτης βάζει ένα πολιτικό και ιδεολογικό πλαίσιο για να αναδειχθεί σε συγκροτημένη δύναμη η λαϊκή δεξιά την οποία θεωρεί αναπτυσσόμενη και πλειοψηφική στην ευρύτερη κεντροδεξιά παράταξη και “προσηλωμένη στις αστικές και εθνικές αξίες”, φορέα ενός σύγχρονου υπερκομματικού πατριωτισμού. Θεωρεί όπως και οι ομοϊδεάτες του που εκφράζονται μέσα από τον ιστότοπο “Antinews” ότι “η πολιτική ορθότητα πέθανε, μαζί με τις μεσαιοχωρίτικες αντιλήψεις και τα πολυσυλλεκτικά κόμματα. Οι παρωχημένοι λαϊκισμοί και τα ξύλινα λόγια, τελειώνουν στα εκδοτικά γραφεία μαζί με τους “ντιντήδες” και όλους εκείνους που υπηρέτησαν πιστά το σύστημα της διαπλοκής και της διαφθοράς”. …

Διαβάζουμε για «λαϊκή» δεξιά, για «ομοϊδεάτες» κλπ...., τα διαλυτικά στα φωνήεντα δεν χρειάζονται. Αρκούν τα διχαστικά ζιζάνια που κυκλοφορούν σε κανάλια και ραδιόφωνα.

Συνεχίζει: 
 … Η συμπεριφορά του -το ξαναλέμε άσχετα με το αν διαφωνεί κανείς μαζί του- συνιστά αλλαγή πολιτικού παραδείγματος. Αν ο κ. Κρανιδιώτης προχωρήσει και βρει μιμητές τότε αρκετοί από τους νυν βουλευτές οι οποίοι είναι συνυπεύθυνοι δια πράξεων και παραλείψεων ακόμη και δια της σιωπής τους στον εκφυλισμό του πολιτικού συστήματος και στα δεινά που επισώρευσε στην χώρα δεν θα έχουν θέσει στην επόμενη βουλή. Και αυτό είναι που τους καίει. Ο κ. Κρανιδιώτης είναι απειλή.

Μόνο ότι είναι η μετεμψύχωση του Μπρους Λι δεν έχουμε διαβάσει ακόμα

Συνεχίζει: 
Επιπλέον απειλή είναι ότι με το “Antinews” έχουν συγκροτήσει ένα θινκ τανκ και παράλληλα μία δυναμική μειοψηφία εντός της κεντροδεξιάς που όμως προσελκύουν και απογοητευμένους από τους άλλους πολιτικούς χώρους. Διαθέτουν πολιτική και ιδεολογική πλατφόρμα και έναν στρατευμένο πυρήνα προσώπων. Είναι εύκολο να καταρτίσουν πολιτικό πρόγραμμα. Εκείνο που τους λείπει για να γίνουν κόμμα είναι η πανεθνική δικτύωση (σύμφωνα με τον ορισμό του πολιτικού κόμματος απο τον Umbero Cheroni). Στις παρούσες συνθήκες κοινωνικής αγανάκτησης και με τις δυνατότητες που δίνουν τα sosial media δεν είναι δύσκολο. Εκείνο που λειτουργεί ανασχετικά για την αυτονόμησή τους είναι η πίστη τους στον Αντώνη Σαμαρά. Είναι ταυτόχρονα η αχίλλειος πτέρνα τους. Οι πρόσφατες εξελίξεις έδειξαν ότι ο κ. Σαμαράς είναι πάντα ένας αστός πολιτικός που στην κρίσιμη στιγμή προτιμά να συνεννοείται με την τάξη του παρά να απευθύνεται και να αντλεί δύναμη από τις μάζες της λαικής δεξιάς»

[caption id="attachment_134621" align="alignnone" width="600" caption="Της έχει προταθεί να αναλάβει υπεύθυνη του Τομέα Ανδρών"][/caption]

Να ξεκαθαρίσουμε καταρχήν ότι στο antinews υπάρχει σωστός καταμερισμός εργασίας. Οι άλλοι είναι το think και η αφεντιά μου το tank.

Ο «στρατευμένος πυρήνας» έχει περάσει όλα τα τεστ. Αν το «σαμαρόμετρο» δεν χτυπήσει «κόκκινα» δεν γράφεις ούτε τα διανυκτερεύοντα πατσατζίδικα.

Τώρα τελευταία προστέθηκε και ερώτηση-παγίδα, κρίσεως και παρατηρητικότητας σχετικά με τη συμμετοχή στην Κυβέρνηση Παπαδήμου.

Το αντι-κόμμα είναι όντως υπό ίδρυση. Έχει ήδη εγγεγραμμένα μέλη 800 χιλιάδες. Η εκλαϊκευμένη μορφή της ιδρυτικής διακήρυξης είναι μόνο 2911 σελίδες.

Γενικός γραμματέας είναι ο Φάκτορας, ο οποίος όμως θα κινήσει τις διαδικασίες για τη διαδοχή του σε 30 χρόνια.

Υπάρχουν οργανωμένα –με απόλυτη εχεμύθεια- γραφεία στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό, όπου υπάρχουν ομογενείς. Υπάρχουν μυστικά τυπογραφεία και οργάνωση προστασίας «λαϊκών αγωνιστών».

Θα κάνουμε και την αυτοκριτική μας.

Στο μεταξύ ακόμα δεν αρχίσαμε, έχουμε και ιδεολογικά προβλήματα. Όσο εμείς ασχολούμεθα με τα του κόμματος, κάποιοι εντρυφούσαν στους «κόμματους». Και εκεί προκύπτουν τα δύσβατα ιδεολογικά ζητήματα: θα γίνονται δεκτοί οι τρανσέξουαλ ως υποψήφιοι βουλευτές; Θα αποσαφηνισθεί η έννοια του «ντιντή»; Θα υπάρχει ποσόστωση συμμετοχής μοντέλων στα θεσμικά όργανα του κόμματος;

Υπάρχουν όμως και άλλα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Με την φράξια των Θεσσαλονικιών τι θα γίνει; Θα κατεβάσουν δική τους πλατφόρμα ή θα σοβαρευτούν επιτέλους και θα αναλάβουν την Διοικούσα Θεσσαλονίκης;

Ο Δαναός θα αναλάβει εκπρόσωπος;

Η Εύα και ο Μήτσος από την Καρδίτσα θα τα βρουν επιτέλους για να φτιάξουν την Περιφερειακή Θεσσαλίας;

O Wolf θα αφήσει τις κλάψες και να πάει στην Καλαμάτα να αρχίσει το αντάρτικο;

Για να μην πούμε για τις εκλογικές λίστες όπου ήδη γίνεται χαμός.

Ο απώτερος σκοπός μας πάντως είναι κυβέρνηση συνεργασίας με τη ΝΔ.

Γι αυτό σε λίγες μέρες θα είμαστε έτοιμοι να καλέσουμε τον Αντώνη Σαμαρά να αναλάβει την αρχηγία.

Απαγορεύεται δύο κοινοβουλευτικά κόμματα να έχουν κοινό αρχηγό;

Μικρός Οδυσσέας

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
  ΚΥΘΗΡΙΟΣ 21/11/2011 14:01:21

  Ὁ κόμματος,σέ ποιό κόμμα βάζει ὑποψηφιότητα;Γιά νάχ'ουμε τό νού μας.

  • xenios avatar
   xenios @ ΚΥΘΗΡΙΟΣ 21/11/2011 15:58:43

   Όλα τα κόμματα έχουν κόμματους, δεν θα έχει το ΑΝΤΙ;

   Το ΠΑΣΟΚ έχει την Ξενογιαννακοπούλου, το ΚΚΕ την γενική του γραμματέα την Παπαρήγα, το Λαος έχει τον .... Ψινάκη, εμείς θα αναστήσουμε την Γεωργία Βασιλειάδου και βγάζουμε αυτοδυναμία. :)

   • Διηνεκης avatar
    Διηνεκης @ xenios 21/11/2011 16:42:24

    Θέλω μεταγραφή τον βαλβερδε να μας οργανώση καλύτερα

    • ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ avatar
     ΓΙΑΔΙΚΙΑΡΟΓΛΟΥ @ Διηνεκης 21/11/2011 17:18:57

     Φερέϊρα-Ομπράντοβιτς λέγε καλύτερα, να πιάσουμε όλα τα πεδία.

  • ioannisk avatar
   ioannisk @ ΚΥΘΗΡΙΟΣ 21/11/2011 21:08:53

   Εγώ Μικρέ Οδυσσέα να οργανώσω την τοπική Λονδίνου;
   Έχω ένα πρόβλημα όμως θέλει να αναλάβει την διοίκηση η lady Gaga
   Παίζει να την κάνουμε Ελληνίδα με τον νέο νόμο ιθαγένειας ;
   Απαντήστε; Τι σκατά κόμμα είμαστε
   Τα τηλέφωνα στα γραφεία κατεβασμένα!!!
   Ο εκπρόσωπος τύπου φαήλος κρανιδιώτης όλο με τον Πρόεδρο της νέας ΝΔ τρέχει!!! Άφαντος πουθενά. τι θα γίνει κύριε φαήλο θα απαντήσετε έχουμε εξελίξεις; αρχίσαμε το σαβουάρ βιβρ και τις κολεγιές με το πρώην αρχηγό τις ΠΟΛΑΝ; Εγώ δεν τον θέλω τον κύριο, να φύγει να πάει αλλού το ακροδεξιό σταγονίδιο;
   Εκείνον όμως το τύπο που μιλούσε πάντα τελευταίος στο συνέδριο της ΝΔ το καλοκαίρι του 2010 τον Αντωνη τον Σαμαρά γίνεται να τον κάνουμε Πρόεδρο του δικοί μας κόμματος!!!
   Και δεν θέλω μακακίες;
   Πάμε για αυτοδυναμία!!
   στον δρόμο που χάραξε το Λαικό κόμμα στην Ισπανία;
   ζητω το αντισυστημικο "Λαικό Κομμα της Ενότητας και της Ευημερίας"

 2. tsapari avatar
  tsapari 21/11/2011 14:24:01

  Στις διαδικασίες αναζήτησης μιας καλύτερη πολιτείας θα ακουστούν διάφορες απόψεις. Ο Κάθε άνθρωπος εκφράζεται σύμφωνα με το κοινό αίσθημα ασφάλειας και δικαιοσύνης επηρεασμένος όμως από το βαθμό εγωισμού που τον διακατέχει. Η κίνηση της ανταλλαγής απόψεων όμως για μια καλύτερη Ελλάδα, για τους πολίτες της είναι Πέρα για Πέρα παρέμβαση ίασης για την αρρωστημένη κοινωνία στην οποία ζούμε και ορισμένοι εξακολουθούν και απομυζούν την καταβεβλημένη σάρκα της ως ιοί που έχουν στόχο να την αποτελειώσουν.
  Οι παρεμβάσεις και οι τοποθετήσεις αυτού του ιστοχώρου μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να συνεισφέρει στην κοινωνία καθότι οι παρεμβάσεις αυτές είναι τουλάχιστον ανιδιοτελείς. Η σύνθεση που μπορεί να συγκροτηθεί απαιτεί όμως νηφαλιότητα, λογική και μέτρο. Αυτή είναι η απάντησή μου σε Κάθε κακόβουλο σχόλιο. Η πορεία δα δείξει τη ανάγκη έχει η χώρα μας τέτοιες φωνές όπως του antinews.

 3. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 21/11/2011 14:34:02

  Καλή η πλάκα, αλλά εάν ο Παπαδήμος κάνει ο,τιδήποτε εκτός από στάση πληρωμών χτες, και να μας βγάλει από την Ευρωζώνη και να απορρίψει 100% καθε μετατροπη δανείου σε αγγλικό δίκαιο, όπως πάμε μόνο με πράσινα κουπόνια θα έχουμε ρεύμα για να πληκτρολογούμε.

  Το αντι-κόμμα, ΔΕΝ θα έχει λόγο ύπαρξης μετά, εκτός εάν αντέχετε αίμα.

  • Μικρός Οδυσσέας avatar
   Μικρός Οδυσσέας @ archaeopteryx 21/11/2011 14:56:16

   Άρχισες την εσωτερική αντιπολίτευση, ενώ σε έχουμε σε εκλόγιμη θέση στο Επικρατείας;

   • archaeopteryx avatar
    archaeopteryx @ Μικρός Οδυσσέας 21/11/2011 15:37:17

    αντέχω αίμα;;;

    χαχάααχαα!

  • Ένας Τυχαίος avatar
   Ένας Τυχαίος @ archaeopteryx 22/11/2011 00:54:44

   Μήπως να κάνουμε κανα συνέδριο για να μη χαθούμε σε περίπτωση που δεν έχουμε Internet?

 4. Orestios avatar
  Orestios 21/11/2011 14:38:09

  Πολύ διασκεδάζω με την άφρα των σκυλιών της πολιτικής ορθότητας.
  Μικρέ Οδυσσέα είσαι απόλαυση

 5. daughter of mercy avatar
  daughter of mercy 21/11/2011 14:47:41

  Η κλαδική δυτικών προαστίων υποστηρίζει τους ¨κόμματους¨ αλλά αντιτίθεται σθεναρά στους ντίτιδες όλων των χρωμάτων.
  Σούλα, Σούλα δεν θα την πάρεις την θεσούλα!!!!!

  ΥΓ
  ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

 6. μχ avatar
  μχ 21/11/2011 14:49:31

  ....Πάντως ο κ. Κρανιδιώτης ξεκίνησε σαν πολιτικό παιδί του Μιχάλη Χαραλαμπίδη εν συνεχεία συνδέθηκε με τον Αντώνη Τρίτση και από το 1993 είναι με τη ΝΔ...

  Οι "Ιταλοί" δεν είναι το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ ?

  • BRONX avatar
   BRONX @ μχ 22/11/2011 09:56:06

   ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΟΙ
   ΣΤΑ 4 ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑ.

 7. 0030salvador avatar
  0030salvador 21/11/2011 14:53:59

  Η εφημερίδα που υπάρχει λόγω κουπονιών απο supermarket και δωρεάν cds έρχεται σαν ψυχολόγος να ψάξει τους λόγους ύπαρξης του site και να αναλύσει την λαική δεξια.
  δεν χρειαζόμαστε ψυχολόγο,εσείς χρειάζεστε ψυχίατρο!

 8. Χριστόφορος Μίχου avatar
  Χριστόφορος Μίχου 21/11/2011 15:01:32

  θέλω κ εγώ ένα μπλουζάκι Κρανιδιώτικο, μπορώ να οληρώσω με πιστωτική να το παραλάβω σπίτι μου? (χε χε , ωραίος μεκρέ Οδυσσέα)

 9. Χριστόφορος Μίχου avatar
  Χριστόφορος Μίχου 21/11/2011 15:02:15

  * πληρώσω :)

 10. TopGunZ avatar
  TopGunZ 21/11/2011 15:31:28

  Πάλι φωτογραφία της Εύας βάλατε? Για τον δε τίτλο του tank (και λοιπών ερπυστριοφόρων) επιτρέψατέ μου να θέσω υποψηφιότητα λόγω διαμετρήματος. Όσο για το Δαναό, άστο, από έγκυρη πηγή έμαθα ότι πήγε και πήρε από τον Τερκενλή τρίγωνα (ευτυχώς δεν πήγε για τσουρέκι στο Πανόραμα) οπότε μάλλον ερωτευμένος είναι αυτόν τον καιρό.

  • Μακεδόνας Θεσσαλονικιός avatar
   Μακεδόνας Θεσσαλονικιός @ TopGunZ 21/11/2011 17:55:23

   Με τα κορίτσια του ΚΑΠΗ Ορμύλιας;

 11. ΑΧΘΟΣ avatar
  ΑΧΘΟΣ 21/11/2011 15:35:52

  Πέτα εσύ αγόρι μου ενα ντιντήδες την βδομάδα και ασε τις αδελφες να τσιρίζουν.
  Αφου το ξέρεις, οτι αμα αδελφες σε γλωσσοτρώνε όλα πάνε καλά.
  Και μην ξεχνιόμαστε...... Το τηλέφωνο της προτεινόμενης επισυναπτόμενης υπεύθυνης .
  Για μενα το θελω να ελέγξω τον χαρακτηρα της , να ειμαι σίγουρος , πριν την ψηφίσω.
  Οι ντιντηδες εχουν αλλα ενδιαφέροντα

 12. Ο Δήμος από τα Τρίκαλα avatar
  Ο Δήμος από τα Τρίκαλα 21/11/2011 15:37:47

  ΕΕΕΕΕΕΕ για την περιφερειακή Θεσσαλείας είμαστε κι εμείς από τα Τρίκαλα. Μην το ξεχνάτε. :-)))

  • Ο Δήμος από τα Τρίκαλα avatar
   Ο Δήμος από τα Τρίκαλα @ Ο Δήμος από τα Τρίκαλα 21/11/2011 15:48:30

   "Θεσσαλίας"

   • η Κατινίτσα της γειτονιάς σας avatar
    η Κατινίτσα της γειτονιάς σας @ Ο Δήμος από τα Τρίκαλα 21/11/2011 16:21:20

    άκσε να σπω Δήμουμ. Ισείς ακια στα τρίκαλα έχητε το Χατζηγάκ του λεβέντι. Να βάλουν οι βουλιώτες το Ζετάκι που είναι και ομορφούτσκο να μορφήνει το αντικόμμα; κι με τι λεφτά θα πουρευτούμε; Διν ακόμη η γερμανός απ τη ζίμενς και κόπτεσθι ούλοι ποιος θα πρωτομπεί στη περιφερειακή; Η θεσσαλαρχς η Σουφλιάς μουγγάθκι και δεν κραινι τόποτις;

 13. Y. avatar
  Y. 21/11/2011 16:22:43

  Μια φορά κομιστής, πάντα κομιστής!

 14. man8os avatar
  man8os 21/11/2011 16:48:33

  Εξαιρετος, χαχαχα
  Δηλαδη ουτε το ονομα του Φαηλου δεν ξερανε και γραφανε οτι να ναι?

 15. makis p avatar
  makis p 21/11/2011 16:58:03

  Περιφέρεια Κιλκίς παρόν

 16. Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
  Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 21/11/2011 17:05:31

  Παίδες, και τα δυο κείμενα, αυτό της έντυπης έκδοσης αλλά και της ηλεκτρονικής, είναι του καλού φίλου και συν-αρβανίτη Σπύρου Γκουτζάνη.
  Στο άρθρο του στην εφημερίδα γνωρίζω πως το λάθος στο όνομα μου δεν ήταν δικό του και δεν ήταν σκόπιμο.
  Το κείμενο του στην ηλεκτρονική έκδοση, όπου και η αναφορά ότι εμείς στο Αntinews είμαστε δυναμική μειοψηφία της λαϊκής δεξιάς, think tank, με προϋποθέσεις κόμματος κλπ, δημοσιεύεται ως προσωπική του άποψη στην θέση blogs, δεν είναι άρθρο, θέση της εφημερίδας. Είναι η ανάλυση του, η άποψη του κι είναι δικαίωμα του. Δεν είναι κακόβουλη.
  Εμείς πάντως, επειδή ένα κόμμα έχουμε κι έναν Αρχηγό, Μικρέ Οδυσσέα, πρέπει να σκεφτείς τρόπους να φέρουμε την Αντζελίνα στην ΝΔ!

  • Μικρός Οδυσσέας avatar
   Μικρός Οδυσσέας @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 21/11/2011 17:31:55

   Έρχεται η Αντζελίνα, φτάνει να υπογράψουμε ότι θα την κοιτάμε μόνο στα μάτια...

   • The Saint avatar
    The Saint @ Μικρός Οδυσσέας 21/11/2011 22:13:44

    Λές δλδ εμείς να την κοιτούσαμε στα ...δόντια? :D

  • Μακεδόνας Θεσσαλονικιός avatar
   Μακεδόνας Θεσσαλονικιός @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 21/11/2011 17:58:01

   Έχουμε πολύ καλύτερες από την Αντζελίνα Φαήλο.

   • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
    Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Μακεδόνας Θεσσαλονικιός 21/11/2011 18:26:13

    Προσωπικά δεν είναι ο τύπος μου αλλά πιστεύω ότι μεγάλο μέρος της λαϊκής πατριωτικής φιλελεύθερης και μεγάλης Κεντροδεξιάς, θα εκτιμήσει τα πνευματικά της προσόντα! Νομίζω πάντως πως για; καθοδήγηση θα πρέπει να την αναλάβει ο Φάκτορας.

    • danaos avatar
     danaos @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 21/11/2011 18:52:05

     Τον έχουμε στείλει στα λουτρά με το Ροδινό!

     • Μακεδόνας Θεσσαλονικιός avatar
      Μακεδόνας Θεσσαλονικιός @ danaos 21/11/2011 20:08:14

      Δε γνωρίζω που βρίσκεται ο Φάκτορας,εγώ πάντως παίζω τάβλι με τον Κώστα (Ροδινό),μετά από μια μονομαχία στην ξιφασκία.
      Έχασα 35-32.
      Δεν έχω και τόσο καλή φυσική κατάσταση!

    • Ορτικι Ορτικαδ avatar
     Ορτικι Ορτικαδ @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 22/11/2011 00:20:16

     Κρίμα Φαήλο, γιατί εσύ μοιάζεις να είσαι ο τύπος της. Φέρνεις λίγο του Μπραντ Πιτ!!!! :P

  • Y. avatar
   Y. @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 21/11/2011 18:23:12

   Σέβομαι τις προσωπικές μου φιλίες όπως και όποιου άλλου τις δικές του, πολλώ δε μάλλον αν χαρακτηρίζονται και καλές. Όμως αγαπητέ Φαήλο, τον συγκεκριμμένο κύριο, επίτρεψέ μου να σου πω, να τον χαίρεσαι. Λειτουργία άνδρα δείκνυσι

  • ΣΑΓΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ avatar
   ΣΑΓΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 21/11/2011 18:28:30

   Τι, και δεν θα είμαστε πλέον φράξια "ακροδεξιών σταγονιδίων" που ενοχλεί τα "σαλόνια" των "comme il faut" και "politicaly correct" ντιντήδων;Δηλαδή δεν θα έχουμε την Σκλεναρίκοβα επί των δημοσίων σχέσεων; Θα πεθάαααααααααανω...

 17. danaos avatar
  danaos 21/11/2011 17:15:51

  Μικρέ, χθες απαντούσα στο Φάκτορα,σε άλλη ανάρτηση,άρα σε πρόλαβα, ως εξής: "Φάκτορα ούτε προβοκάτορες είναι ούτε πανάσχετοι! Οι του Πρώτου Θέματος παντογνώστες ξέρουν τι λένε. Ήδη η φράξια του antinews έχει έτοιμη την πλατφόρμα( για φόρτωμα) και τα αρχικά του υπό ίδρυση κόμματος μπορώ να τα ανακοινώσω! Γ.Α.Β.! Θα μπορούσα βέβαια συνωμοτικά να εξηγήσω τι σημαίνει Γ.Α.Β. αλλά φοβάμαι τη Δαμόκλειο Σπάθη σου!". Ε ναι σήμερα μπορώ να πω ότι έπεσαν και οι τελευταίες υπογραφές! Η παρουσίαση της πλατφόρμας μάρκας Zetor και John Deer θα γίνει στις 14 Φεβρουαρίου 2012 απ' την Εύα της φωτογραφίας! Στη δεξίωση που θα ακολουθήσει θα προσφερθούν μεζελίκια,ραδίκια, φιστίκια, φιρίκια,φυσεκλίκια, μπρίκια,καλαμπαλίκια,μπινελίκια και άλλα πολλά σε -ίκια!!!

  • TopGunZ avatar
   TopGunZ @ danaos 21/11/2011 17:47:11

   Α, ωραία, σε τέτοια τρακτέρια έμαθε ο πατέρας μου τη δεκαετία του '60 την τέχνη του, θα μας φανεί χρήσιμος αν βαρέσουμε καμιά μπιέλα.

  • Μακεδόνας Θεσσαλονικιός avatar
   Μακεδόνας Θεσσαλονικιός @ danaos 21/11/2011 20:11:33

   Αν δεν έχει κιμπαριλίκια εγώ δεν πάω.
   Α,που είσαι,μακριά τα χέρια από την Εύα,θα χυθεί αίμα.

   • TopGunZ avatar
    TopGunZ @ Μακεδόνας Θεσσαλονικιός 21/11/2011 20:21:29

    Το πολύ πολύ να έχει φοινίκια.

 18. Ariadne avatar
  Ariadne 21/11/2011 17:52:20

  Μικρά Οδυσσέα, είσαι απόλαυση!!!

 19. Ariadne avatar
  Ariadne 21/11/2011 17:53:09

  Εννοείται οτι ήθελα να γράψω Μικρέ Οδυσσέα.

 20. Δεξιός Ψάλτης avatar
  Δεξιός Ψάλτης 21/11/2011 18:00:27

  Περιφερειακή Φωκίδας ΠΑΡΩΝ!!!!!
  Στα χνάρια του Ψαρρού.Για να θυμούνται και οι παλιότεροι...

 21. alakran avatar
  alakran 21/11/2011 18:17:28

  Nα δώσουν γραπτές εγγυήσεις η Αντζελίνα και ο "κόμματος" ότι θα συμμετέχουν στο νέο κόμμα...

 22. Νικηφoρος Φωκας avatar
  Νικηφoρος Φωκας 21/11/2011 18:47:48

  Κυριοι, ειτε σαν αστειο (κακως) το εκλαμβανει κανεις, ειτε σαν σοβαρο (καλα θα εκανε) ενα δεν μπορει να αγνοησει... ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ .. και ειμαστε ΠΟΛΛΟΙ , και μας ενωνει οτι θελουμε ολοι το καλο και τ'αγαθο.... οτι οι προθεσεις μας ειναι ανιδιοτελεις και ξεκαθαρες , σφυρηλατημενες στο εργαστηρι της Ιστοριας απο τις καλυτερες διαχρονικα αξιες , και τουτο ειναι που φοβουνται ολοι ΟΙ ΑΛΛΟΙ... οτι οταν ακουγεται η αληθεια κανεις δεν μπορει να την αγνοησει ουτε να την αντιμετωπισει και οποιος διαχρονικως το δοκιμασε απλα ΣΥΝΕΤΡΙΒΕΙ , η επικρατηση αυτων των ιδεων ειναι ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ , ειναι σαν μια παγκοσμιος σταθερα που υπαρχει για να επαναβεβαιωνεται..

 23. λαικη δεξια avatar
  λαικη δεξια 21/11/2011 19:21:07

  θα περασουν καλα...με την λαικη δεξια ... οι ντιντιδες , σε οποιο χωρο και αν ανηκουν , σε οποια επαγγελματικη ομαδα και αν ειναι... και ειδικα εκει στα μμε. _

 24. ΜΠ avatar
  ΜΠ 21/11/2011 19:44:47

  Δηλώνω υποψηφιότητα για την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Θεσσαλίας από εδώ, την πόλη του Βόλου!
  :)

 25. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 21/11/2011 20:05:49

  χαχαχα

  θινκ τανκ; Προς το παρόν μόνο τα κιλά του τανκς μπορώ να συναγωνιστώ...

  Πλάκα πλάκα θα πρέπει να καταβάλλουν πνευματικά δικαιώματα ...τόσες σελίδες γεμίζουν ασχολούμενοι με εμάς την λαϊκή πλέμπα οι επώνυμοι.

  ΥΓ

  Προσωπικά θυσιάζομαι ΜΟ να πέσω για χάρη του Τομέα Ανδρών ...φτάνει να πέσω πάνω της.

  • Μακεδόνας Θεσσαλονικιός avatar
   Μακεδόνας Θεσσαλονικιός @ Ο Ιθαγενής 21/11/2011 20:18:02

   Ε,και πάνω της να πέσεις, με τέτοιους «αερόσακους»που έχει δε θα πάθεις ζημιά!
   Προσοχή μη σκιστεί το μπλουζάκι!

 26. ΕΥΑ avatar
  ΕΥΑ 21/11/2011 20:18:36

  ''Ους το anti συνέζευξε, Περιφερειακήν μη χωριζέτω''..
  ΥΓ: Ο Μήτσος το γνωρίζει ή θα καταπιεί το αμμοχάλικο από την απελπισία;

  • Y. avatar
   Y. @ ΕΥΑ 21/11/2011 23:25:16

   Υδροχοάκι?

 27. Σταύρος avatar
  Σταύρος 21/11/2011 20:43:31

  Τι κάνουν τα παιδάκια;
  Κεφάκια, κεφάκια;
  Δεν πάμε σε καμιά άλη ανάρτηση λέω εγώ γιατί έχουν ξεσαλώσει τα Ντοράκια και τα Λαοτιανά και ξερνάνε χολή.
  Έλα να την κάνουμε με ελαφρά "πηδηματάκια"!
  (και μακριά από την εύα!!!)

  • Μακεδόνας Θεσσαλονικιός avatar
   Μακεδόνας Θεσσαλονικιός @ Σταύρος 21/11/2011 20:52:18

   Σταύρο,εσύ θα είσαι από τους ευνοούμενούς μου,όταν θα μοιράσω την εξουσία!
   Κάτι σαν υπασπιστής των μπινελικιών!
   Καλό απόγευμα.

   • Ιαπετός avatar
    Ιαπετός @ Μακεδόνας Θεσσαλονικιός 21/11/2011 21:16:18

    Νομίζω ότι πρέπει νά επέμβει ο Δαναός.
    Τό Γ.Α.Β. απειλείται εν τή γενέσει του από τόν οπορτουνισμό καί τίς διασπαστικές θέσεις μελών τής Γ.Ο.Β.ϊκής πτέρυγας.
    Θά πρότεινα νά εκτιμηθεί η σωστή γραμμή πού εκφράζουν τά μέλη τής Γ.Ο.Α.

  • ΕΥΑ avatar
   ΕΥΑ @ Σταύρος 21/11/2011 22:33:34

   Αυτή τη στιγμή κύριοι καταστρέφετε μια σημαντική προσπάθεια συναίνεσης...ο Μήτσος δε φάνηκε πουθενά..προτείνω και στα κορίτσια Γιαδικιάρογλου και ΜΠ να παίξουν το ρόλο των εξαπτέρυγων, ώστε να ολοκληρώσουμε επιτέλους τις διαπραγματεύσεις...

   • danaos avatar
    danaos @ ΕΥΑ 21/11/2011 23:22:15

    Κάτω από τέτοιες συνθήκες μπορείτε και ολοκληρώνετε; Ωρε μπράβο!!!

    • Μακεδόνας Θεσσαλονικιός avatar
     Μακεδόνας Θεσσαλονικιός @ danaos 22/11/2011 02:43:01

     Μπορούμε, μπορούμε,και σε διαφορετικά επίπεδα,και διαστάσεις.
     Είναι και θέμα αντοχών!
     Μα μαθήματα σε δάσκαλο θα κάνω;

    • ΕΥΑ avatar
     ΕΥΑ @ danaos 22/11/2011 15:47:54

     Προσωπικά Δαναέ, περιμένω να ολοκληρώσω με Λουκά...σε 89 μερούλες μόνο..

 28. danaos avatar
  danaos 21/11/2011 21:58:30

  Σκέψου αύριο να αρχίσουν να μιλούν τα κανάλια για το ΓΑΒ ΓΟΒ ΚΑΙ ΓΟΑ και να μας καλέσουν να εξηγήσουμε τα αρχικά!!!

  • Ιαπετός avatar
   Ιαπετός @ danaos 21/11/2011 22:16:18

   Άν επιμείνουν πρέπει νά τά εξηγήσουμε. Ο γυναικείος πληθυσμός ιδιαίτερα, ώς η κρίσιμη μάζα ψηφοφόρων, θά μάς δικαιώσει. Ο Μ.Ο. πρέπει νά «διαφυλαχθεί» γιά τό μέλλον ώς ο φορέας τής αλλαγής. Άν καί φοβάμαι ότι θά μείνουμε καιρό στήν εξουσία καί θά έχει πουρέψει μέχρι τότε.

   Μέ αγωνιστικούς χαιρετισμούς .
   Η φράξια τού Γ.Ο.Α.

 29. a.p. avatar
  a.p. 22/11/2011 02:29:55

  Ρε παιδια εγω ειμαι καινουριος στο antinews αλλα παλαιος δεξιος περισευει καμια καρεκλα !
  Και κατι ακομα δεν μου δωσατε το τεστ για να μπω στα "ενδοτερα "και μ' αφηνετε και γραφω, απαραδεκτο!

  • Μακεδόνας Θεσσαλονικιός avatar
   Μακεδόνας Θεσσαλονικιός @ a.p. 22/11/2011 02:46:05

   Ποιο τεστ;
   Εδώ μέσα όλοι είμαστε ανεπίδεκτοι μαθήσεως.

  • juliet avatar
   juliet @ a.p. 22/11/2011 08:24:13

   a.p
   Καλημέρα,
   καρέκλες όσες θες και μάλιστα γερές ,πιάσε θέση! είσαι καλοδεχούμενος.
   Τέστ ,τι τεστ φίλε,Πασόκοι είμαστε....΄που τόσα χρόνια τεστάρανε το ΓΑΠ για να τον κάνουνε αρχηγό της μεγάλης λέσχης που λέγεται ΠΑΣΟΚ και πήρε και τα τραπέζια του τζόγου.

 30. βασίλης avatar
  βασίλης 22/11/2011 18:46:19

  Κ Κρανιδιώτη αφού διαβάσετε πρώτα αυτό το email και το κρίνετε σκόπιμο ΠΑΡΑΚΑΛΩ να δωθεί στον Πρόεδρο της ΝΔ
  Εάν συνδέσουμε ολα τα κομμάτια του παζλ απο την 28 Οκτωμβρίου έως και σήμερα θα δούμε οτι ολες οι ενέργειες που έχουν γίνει απο τον Γεώργιο Παπανδρέου έχουν σκοπό μετά την διάλυση τις συνοχής του Ελληνικού λαού
  και φτανοντάς των στα ορια της φτώχειας υπέρ των εντολοδοχών του τώρα με τις
  ενεργειές του πάει να διαλύσει και το υπάρχων πολιτικό σύστημα και αυτό γιατί?
  -Μετά την οργή που έδειξε ο Ελληνικός λαός την 28 Οκτωμβρίου και βλέποντας
  οτι το πολιτικό και πολιτιακό σύστημα καταρρέει (συνεπικουρούμενος απο τον
  Πρόεδρο της Δημοκρατίας)έκανε την εξαγγελία του δημοψιφίσματος έτσι ώστε
  να εκθέσει το πολιτκό σύστημα και τον ελληνικό λαό στην Ευρώπη γιατί?
  α. Θα ανάγκαζε τα υπόλοιπα κόμματα να πάρουν θέση και να τα βάλλει και αυτά στον χορό.
  β.Θα ανάγκαζε τον ελληνικό λαό να ψηφίσει ΟΧΙ έτσι ώστε να είχε το άλλοθι
  να κάνει οτι αυτός ήθελε.
  γ.Εάν ο λαός ψήφιζε ΟΧΙ σκοπό είχε να διαλύσει την ευρωζώνη.
  -Μετά την ματαίωση του δημοψιφήσματος επίτηδες άργησε να βάλει στο τραπέζι το όνομα του Παπαδήμο ώστε να αγανακτήσουν όλοι τους και να το αποδεκτούν με το έτσι θέλω και αυτό γιατί?
  α.Πρώτος λόγος ήταν για να "Φάει" τον βενιζέλο.
  β.Δεύτερος διότι υπήρχαν μεμπτά σημεία στην εως τώρα πορεία του.
  γ.Τρίτον έκαναν διαρροές απο το μέγαρο Μαξίμου επίτηδες για να ρίξουν λάσπη στον Πρόεδρο της ΝΔ
  - Μετά την ορκομωσία της νέας κυβέρνησης έβαλε σε ισχύ το νέο του σχέδιο
  (Υπογραφές απο τους άλλους ηγέτες των πολιτικών κομμάτων αφού πρώτα
  έιχε φθάσει στο ΝΑΔΙΡ την αξιοπηστία των λεγομένων απο όποιον δήποτε
  απο την ελλάδα αφού σε ανύποπτο χρόνο είχε "καρφώσει" τον Σαμαρά , ενώ
  είχαν αρχίσει να γίνονται δεκτές οι προτάσεις της ΝΔ) και γιατί αυτό?
  α.Επειδή το ταπεραμέντο του δεν μπορεί να δεχθεί οτι κάποιος άλλος πολιτικός του αντίπαλος ανεβαίνει θα πρέπει να τον καταβαραθρώσει.
  β.Δεν θέλει εκλογές τώρα άμεσα διότι το ΠΑΣΟΚ θα διαχωρισθεί εξων συνετέθει
  γ.Οι εντολοδόχοι του θέλουν τον Παπαδήμο οχι μόνον για άνα τρίμηνο
  αλλά για τουλάχιστον 6 μήνες, έως τότε θα έχει χάσει την πρωτοπορεία η ΝΔ
  και το ΠΑΣΟΚ να καταφέρει να ανσυγκροτηθεί.
  δ.Στο διάστημα αυτό θα έχει πέσει φαγωμάρα στη ΝΔ , τα υπόλοιπα κόμματα
  θα χάσουν την έγλη τους , ο λαός λόγω των οικονομικών μέτρων θα έχει
  γονατίσει, και αυτός ο κύριος θα έχει "ΦΑΕΙ" ολους τους εσωκομματαικούς του
  αντιπάλους, και θα είναι κύριος της κατάστασης αλλά θα κερδίσει και ο αδελφός του απο τις εταιρίες με το εξωτερικό.
  Μετά από όλα αυτά ο Πρόεδρος της ΝΔ νομίζω οτι πρέπει να σκεφθεί σοβαρά
  και να πράξει ολα οσα πρέπει μετά απο πολύ σκέψη πέρνοντας τις σωστές
  αποφάσεις για όλον τον Ελληνικό λαό.

 31. appat avatar
  appat 22/11/2011 23:08:45

  Ευχαριστούμε την καλή και αντικειμενική εφημερίδα ΠΡΏΤΟ ΘΈΜΑ που λίαν εσχάτως ανακάλυψε την λαϊκή δεξιά και την δυναμική της αλλά στο δικό μου μυαλό ακόμα τριγυρίζει το πρωτοσέλιδο μία βδομάδα πριν τις εκλογές του 2009.Για όσους δεν θυμούνται προπαγάνδιζε υπέρ του Γ.Α.Π. και την αποπληρωμή και ολική εξόφληση όλων των δανείων απ' την νέα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
  Ας κάνει λοιπόν ο Θέμος πρώτα την αυτοκριτική του και μετά ας αναλύσει την Λαϊκή δεξιά και ποιοι είναι οι εκφραστές της.

  Υστερόγραφο: Κι άλλοι στο κοντινό μέλλον θα ασχοληθούν με την Λαϊκή δεξιά.

 32. βουλα ελευθεριαδου avatar
  βουλα ελευθεριαδου 23/11/2011 00:38:41

  δε παιζεστε γι αυτο σας παω αναλαμβανω την οργανωση της Ροδοπης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.