06/11/2013 16:20
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ένα φονικό γεμάτο ερωτηματικά (ανάλυση των δυο βίντεο)

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Μπορεί ο “εκτελεστής” να φαίνεται ότι πολύ πιθανώς το έχει ξανακάνει ή τουλάχιστον έχει αδειάσει πολλές γεμιστήρες, εκπαιδευόμενος σε κινούμενους στόχους, αλλά τα δύο βίντεο με τις δολοφονίες των Χρυσαυγητών στο Νέο Ηράκλειο (ένα που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ και ένα που “διέρρευσε”) δημιουργούν πολλά ερωτηματικά τα οποία κάθε άλλο παρά “φωτίζονται” από αυτά τα ντοκουμέντα.

1.Το κυριότερο είναι ότι, τουλάχιστον στα βίντεο, δεν διακρίνεται εάν υπήρχαν ομάδες υποστήριξης στους δύο δράστες. Μέχρι να δοθούν περαιτέρω στοιχεία από τις έρευνες της Αστυνομίας, από τις κάμερες του κτιρίου των γραφείων της ΧΑ Νέου Ηρακλείου που “τραβούσαν” στα σημεία του δρόμου μπροστά από το κτίριο, δεν φαίνεται να υπάρχουν ομάδες υποστήριξης. Να σημειωθεί πως πάγια πρακτική, ειδικά των τρομοκρατικών οργανώσεων, σύμφωνα με την εμπειρία που υπάρχει από τα κτυπήματα που έχουν πραγματοποιήσει οι εγχώριες και οι ξένες οργανώσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να μην συνοδεύονται οι “εκτελεστές” από ομάδες πέντε έως οκτώ ατόμων, που θα στηρίζουν μια πιθανή κλιμάκωση της σύγκρουσης (π.χ. ανταλλαγή πυροβολισμών, ξαφνική εμφάνιση αστυνομικών, το απρόοπτο να παρέμβουν πολίτες, κ.ο.κ.), αλλά και την υποχώρηση.

2.Αυτό που κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακό το παραπάνω στοιχείο, και δείχνει πλήρη απουσία της κλασσικής-παραδοσιακής πρακτικής μια τρομοκρατικής οργάνωσης, είναι ο ίδιος ο τρόπος που λειτούργησαν οι δύο δράστες. Ειδικότερα, παραβιάζοντας κάθε βασική επιχειρησιακή αρχή δράσης, “παράτησαν” και οι δύο την μοτοσυκλέτα μερικές δεκάδες μέτρα μακριά από τους “στόχους” και πήγαν τρέχοντας και οι δύο κατά των “στόχων”. Πολύ πιθανώς, για να υποστηρίξει ο ένας τον άλλον στην περίπτωση κάποιας “στραβής”. Ομως, ακριβώς αυτός ο τρόπος δράσης τους είναι λίαν παράξενος. Συνήθως, για να μην πεί κανείς πάντα, σε τέτοιες περιπτώσεις, ένας πηγαίνει να εκτελέσει την αποστολή και για λόγους γρήγορης διαφυγής ο συνεργάτης του είναι λίγο παρακάτω, πάνω στη μοτοσυκλέτα, με αναμμένη τη μηχανή. Ο “εκτελεστής” έχει την κάλυψη άλλων ομάδων, και έτσι δεν χρειάζεται να είναι μαζί του ο συνεργός-οδηγός της μοτοσυκλέτας. Εδώ, ωστόσο, συνέβη το εντελώς αντίθετο.

Καρέ-καρέ

Κατά τα λοιπά, το σκηνικό τα 5-6 δευτερόλεπτα της επίθεσης έχει ως εξής:

α) Διαγώνια, απέναντι από τα γραφεία της ΧΑ, στην άκρη του πεζοδρομίου, πάνω στο δρόμο ουσιαστικά, στέκονται τέσσερα άτομα. Τα δύο είναι ενδεδυμένα στα μαύρα (στο κλασικό στύλ των Χρυσαυγητών), και είναι προφανώς η περιφρούρηση των γραφείων. Τα άλλα δύο φορούν πολιτικά. Ολοι τους είναι “χαλαροί” και συζητούν κάνοντας ένα “πηγαδάκι”.

β) Αυτοκίνητα, λεωφορεία και μηχανάκια ανεβοκατεβαίνουν στην λεωφόρο Ηρακλείου. Το πιθανότερο, κανένα από αυτά δεν είναι ύποπτο. Συνήθως, ακόμα κι' αν υπήρχαν ομάδες υποστήριξης, αυτές θα ήταν “ακροβολισμένες” και σταματημένες σε κάποια πολύ κοντινά σημεία ή θα ήταν εν κινήσει, αλλά θα εκινούντο πολύ αργά.

γ) Περί το 0,24 λεπτό του βίντεο που “διέρρευσε”, οι τέσσερις συγκεντρωμένοι, είτε επειδή οι επιτιθέμενοι δράστες τους φώναξαν (κάποιοι λέγουν ότι τους είπαν “Φασίστες ήρθε η ώρα σας”), είτε επειδή διέκριναν τα δύο άτομα να έρχονται καταπάνω τους τρέχοντας, εστράφησαν προς το μέρος των δραστών. Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου άρχισαν οι πυροβολισμοί. Περί τους 12-15, συνολικά, σύμφωνα με την Αστυνομία. Τουλάχιστον, 10-11 φαίνονται στα βίντεο.

δ) Ο εκτελεστής με το άσπρο τζόκεϋ, όπως φαίνεται και από τα δύο βίντεο, πλησιάζοντας σε μια απόσταση περί τα 15-20 μέτρα, άρχισε να πυροβολεί εν κινήσει. Κάτι που καθιστά την εύρεση του στόχου δύσκολη. Ως γνωστόν, πρέπει κάποιος να σταθεροποιηθεί και να στερεώσει το όπλο πάνω του (π.χ. στα χέρια του) για να έχει καλό σημάδι. Πάντως, διακρίνεται μάλλον να κρατάει το πιστόλι με τα δύο του χέρια (να το έχει κάπως σταθεροποιήσει) και να πυροβολεί.

ε) Το ενδιαφέρον, όπως προκύπτει από το βίντεο της Αστυνομίας, είναι ότι ο εκτελεστής τις πρώτες δύο βολές που έριξε, τις έριξε, όχι εναντίον των δύο μαυροντυμένων της ΧΑ, αλλά εναντίον του ατόμου με τα πολιτικά, που σε εκείνα τα κλάσματα δευτερολέπτου που ξεκίνησε η επίθεση, αντέδρασε γρήγορα και έσπευσε να απομακρυνθεί τρέχοντας. Αυτή η επιμονή του εκτελεστή να ρίξει τις δύο πρώτες βολές στο πρόσωπο με τα πολιτικά που απομακρυνόταν, προκαλεί ερωτηματικά. Κι' αυτό, διότι ο “επικοινωνιακός στόχος”, αν υποτεθεί ότι ήταν τρομοκρατία, θα έπρεπε να ήταν οι δύο μαυροντυμένοι Χρυσαυγήτες. Εκτός κι αν “ήθελαν” κάποιο πρόσωπο περισσότερο από τους άλλους. Κάτι που πιθανώς σημαίνει ότι είχαν παρακολουθήσει συστηματικά τους “στόχους” τους το προηγούμενο διάστημα.

ζ) Ενώ λοιπόν πυροβολεί δύο φορές αριστερά στον απομακρυνόμενο, αμέσως μετά, με τρομερή ταχύτητα, ο εκτελεστής στρέφει δεξιά το πιστόλι τύπου Ζάσταβα (γιουγκοσλαβικό, από αυτά που κατά κόρον κυκλοφορούν στο λαθρεμπόριο στην Ελλάδα, όπως και τα αυστριακά Γκλόκ), και η τρίτη βολή ήταν στο ένα από τα δύο μαυροντυμένα μέλη της ΧΑ, το οποίο και σωριάστηκε στο έδαφος. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή (λεπτό 0,26,- 0,27) είναι που και ο τρίτος από τους συγκεντρωμένους (φοράει επίσης πολιτικά) τρέχει να φύγει και πιθανώς να γλιτώσει, επειδή εκεί που κατευθύνεται καλύπτεται από ένα δέντρο. Πιθανώς, πρόκειται για το άτομο που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Ουσιαστικά, όλα αυτά γίνονται μέσα σε δύο-τρία δευτερόλεπτα. Σε όλο αυτό το διάστημα, ο εκτελεστής ρίχνει συνεχώς βολές, εύστοχες οι περισσότερες από αυτές, όπως αποδεικνύεται.στ) Στη συνέχεια, ο εκτελεστής πλησιάζει πολύ κοντά (1-2) μέτρα τους δύο μαυροφορεμένους της ΧΑ. Ο ένας κείτεται στο έδαφος, και ο άλλος, είτε επειδή τα έχει χάσει, είτε επειδή δεν έχει συνειδητοποιήσει τη σοβαρότητα της κατάστασης, έχει κοκαλώσει. Ρίχνει στον δεύτερο, λοιπόν, δύο σφαίρες στο κεφάλι και μια στο σώμα (αυτή, σχεδόν φεύγοντας), ξαναρίχνει στον πεσμένο (φεύγοντας), και οι δύο δράστες αποχωρούν τρέχοντας.

Το όλο σκηνικό, εκτυλίχθηκε από το 0,24 λεπτό, έως το 0,29. Δηλαδή, 5-6 δευτερόλεπτα. Αναμφισβήτητα, ο αιφνιδιασμός ήταν καταλυτικός. Ακόμα κι' αν είχαν απέναντί τους εκπαιδευμένα άτομα (κάτι που δεν φαίνεται να ισχύει για τους Χρυσαυγήτες) ή ακόμα και ενόπλους, τα περιθώρια αντίδρασής τους θα ήταν απειροελάχιστα. Επίσης, ο τρόπος που πυροβολούσε ο δράστης (ταχύτατη εναλλαγή δεξιά αριστερά του πιστολιού, ταχύτητα στις βολές, και σημαντική ευστοχία) δείχνει ότι ήξερε να χειριστεί καλά το όπλο. Επίσης, αν δεν το έχει ξανακάνει, δείχνει ότι ήταν καλά εκπαιδευμένος. Η αποφασιστικότητά του επίσης, δείχνει ότι πιθανώς το είχε ξανακάνει. Πολλοί βέβαια, μίλησαν για μίσος. Οι ειδικοί ωστόσο, σημειώνουν ότι το μίσος κάθε άλλο παρά αρκεί για να εκτελέσει κάποιος με τόσο μεγάλη αποφασιστικότητα μια τέτοιου είδους αποστολή. Κάποιοι, με αφορμή την επίθεση στο Ν.Ηράκλειο, μίλησαν για μια επίθεση πέρυσι στην Κύπρο, κατά “νονού” της νύχτας και του μαύρου χρήματος. Οι δύο δράστες αυτής της επίθεσης (ένας Έλληνας και ένας Ελληνοπόντιος, που ο πρώτος είχε κάποια σχέση με Εξάρχεια και ο δεύτερος με ναρκωτικά) συνελήφθησαν. Ο πρώτος μάλιστα, έχει εκδοθεί στην Κύπρο.

Όπως και να' χει, τα βίντεο δεν συμβάλλουν καθοριστικά -ως ήταν αναμενόμενο άλλωστε- να φωτιστεί ποιοι μπορεί να ήταν οι εμπνευστές της επίθεσης. Δεν αποκλείεται βεβαίως η τρομοκρατία, αν και η επιχειρησιακή τακτική των δραστών φαίνεται πολύ “άτσαλη”. Από την άλλη, βέβαια, οι “νέες γενιές” τρομοκρατών, όπως έχει αποδειχτεί τα τελευταία χρόνια, συγκρινόμενες με τους “παλιούς”, ούτε για την οργάνωση και τη συνωμοτικότητά τους, ούτε και για την ουσιαστικά πολιτική επιλογή των στόχων τους, φημίζονται.

Ποιος έκανε τη διαρροή;

Και εάν μεν το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ (το δεύτερο) έχει κάποιο νόημα, επειδή ουσιαστικά αποσκοπεί στη συγκέντρωση πληροφοριών, το δεύτερο βίντεο που κυκλοφόρησε σε σάϊτ (το πρώτο εδώ), αποσκοπεί περισσότερο στα συναισθηματικά αντανακλαστικά του κόσμου. Κάτι απολύτως φυσικό. Ποιος άλλωστε, θα δει σε βίντεο έναν φόνο, οποιονδήποτε, και δεν θα πάθει σόκ; Πόσο μάλλον, όταν ο εκτελεστής πυροβολεί άτομο, το οποίο έχει “παγώσει”, στο κεφάλι.

Είναι άγνωστο εάν η Χρυσή Αυγή κατάφερε να πάρει τις βιντεοσκοπήσεις του εσωτερικού κυκλώματος τηλεόρασης των γραφείων της, προτού τις πάρουν τα συνεργεία της Αστυνομίας. Στέλεχος της ΧΑ Νέου Ηρακλείου πάντως, εμφανίστηκε στα κανάλια και δήλωσε ότι “δώσαμε στην ΕΛΑΣ βίντεο με την αποτρόπαιη δολοφονία”. Εάν κατάφεραν τις πρώτες κρίσιμες στιγμές της έρευνας να αποκρύψουν στοιχεία από την αστυνομική έρευνα, ή να κάνουν αντίγραφα, αυτό σημαίνει ότι πιθανώς η ίδια η ΧΑ έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο για δημιουργία εντυπώσεων και βέβαια για μικροπολιτική καπηλεία των δολοφονιών. Και θα πρέπει να απολογηθούν γι' αυτό. Θέλουμε να ελπίζουμε ότι κάποια τέτοια “διαρροή” δεν έγινε μέσα από την ΕΛΑΣ, διότι σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να πέσουν πολλά κεφάλια. Τέλος, καλό είναι τα κανάλια να “διυλίζουν” τι δείχνουν, γιατί ελάχιστα απέχουν από το να γίνουν “βαποράκια” της ΧΑ.

Le canard

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. giorgos avatar
  giorgos 06/11/2013 18:10:36

  ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΚΑΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΕΝΑ Ι.Χ. ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ.

 2. Μεγάλες στιγμές avatar
  Μεγάλες στιγμές 06/11/2013 18:15:16

  Δεν βαρεθήκατε τη συζήτηση για τις λεπτομέρειες της δολοφονίας λες και είμαστε ντεντέκτιβ ή εγκληματολόγοι;Ετσι οι σφαίρες,αλλιώς η διαφυγή,κάλυψη,συνεργάτες...
  Αφήστε την Αστυνομία να κάνει τη δουλειά της.Είναι πιο επίκαιρο απο ποτέ

 3. mezapos avatar
  mezapos 06/11/2013 18:18:24

  Υπάρχει φημολογία, σύμφωνα με την οποία υπήρχαν τουλάχιστον δυο-τρείς ομάδες υποστήριξηςκαι μηχανές (εναλλακτικές για διαφυγή) με οδηγούς. Σε αυτή την περίπτωση, λογικό είναι να άφησαν και οι δύο τη μηχανή τους. Πάντως, έτσι κι αλλοιώς, το να αφήσουν και οι δύο τη μηχανή, είναι ασυνήθιστος -για τις τρομοκρατικές οπμάδες που ξέρουμε- τρόπος δράσης. Φημολογία υπάρχει και για τον δράστη (λόγω περίεργου περπατήματος). Τον ξέρουν άραγε; Και, τότε, γιατί του στέλνουν μήνυμα, δημοσιοποιώντας το βίντεο που τον δείχνει πεντακάθαρα να τρέχει ... "περίεργα". Η φημολογία που φέρει να έχουν επικεντρωθεί οι έρευνες σε συγκεκριμένα άτομα (όχι πάνω απο 3-4), ισχύει άραγε;

  • Μανώλης Πετράκης avatar
   Μανώλης Πετράκης @ mezapos 06/11/2013 20:17:05

   Είναι προφανής κανόνας αυτοί που κάνουν παράνομες ενέργειες να μην έχουν τίποτα το χαρακτηριστικό ή αξιοπρόσεκτο επάνω τους (Ο Χρόνης Μίσσιος γράφει σε κάποιο βιβλίο του πόσο βλάκες ήταν στο κόμμα που τον έβαλαν να κάνει παρακολούθηση μαζί με έναν πανύψηλο τύπο ή κάποιον με μεγάλη μύτη - δεν θυμάμαι καλά). Θεωρώ επομένως απίθανο επαγγελματίες εκτελεστές να μην γνωρίζουν συνωμοτικούς κανόνες που θεωρούταν αυτονόητοι πριν από 70 χρόνια όταν δεν υπήρχαν καν κάμερες εκτός και αν το "περίεργο βάδισμα" είναι τεχνητό για να παραπλανήσει. Επιπλέον, το ότι κατέβηκαν και οι δύο από την μηχανή θεωρώ ότι υποδηλώνει ότι έχουμε να κάνουμε με δύο τύπους που έδρασαν μόνοι τους γιατί δεν είχαν τρίτο ή τέταρτο έμπιστο άτομο να κάθεται πάνω στις μηχανές διαφυγής. Για τον "επαγγελματισμό" δεν έχω πειστεί. Όταν κάποιος μισεί και έχει φτάσει στο σημείο να "απο-ανθρωποποιήσει" τον άλλο μπορεί να δολοφονήσει πολύ ψύχραιμα και φαινομενικά επαγγελματικά.

   • Strange Attractor avatar
    Strange Attractor @ Μανώλης Πετράκης 06/11/2013 21:43:16

    Προσωπικά αμφιβάλλω αν οι συγκεκριμένοι "επαγγελματίες", ήξεραν ότι υπάρχουν κάμερες.
    Συν πολλά άλλα, που δεν με πείθουν για τον "επαγγελματισμό" τους.

 4. Άφωνος... avatar
  Άφωνος... 06/11/2013 21:28:02

  @Le canard

  Chapeau!

  Βρισκόμαστε προ εξάρθρωσης και μεγάλης επιτυχίας.

  Ξέρουν ποιος είναι! Είναι 35 χρονών, φίλος του "Μαμ", της Αγίας Νάπας.
  Τραυματίστηκε σε αυτοκινητιστικό ατύχημα. Έχει συλληφθεί το 2005 για ληστεία και 2011 για αφισοκόλληση έξω από το σπίτι του ειδικού εφέτη-ανακριτή Κωνσταντίνου Μπαλτά, (της υπόθεσης του Επαναστατικού Αγώνα).

  Τον Μάρτη που μας πέρασε, βρέθηκε οπλοστάσιο σε αμάξι που ήταν στην πυλωτή του και είχε νοικιάσει με... το όνομά του (=> ανεύθυνος). Γι' αυτό μην ψάχνεις τη Νεοτρομοκρατία με όρους 17Ν. Είναι συνονθύλευμα/χαρμάνι α) γερασμένων και αποτυχημένων παλαιοτρομοκρατών, β) υποκόσμου [προστασία/μπράβοι/ναρκωτικά/εκβιασμοί/τοκογλύφοι], και γ) μυστικών υπηρεσιών.

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ Άφωνος... 07/11/2013 11:20:23

   Ποια όμως είναι η ιδεολογία όλων των παραπάνω; Εδώ είναι το ζουμί, ο κινητήριος μοχλός.....

  • ΚΜ avatar
   ΚΜ @ Άφωνος... 07/11/2013 13:52:50

   Μήπως είναι αυτός για τον οποίον παλιότερα είχαν εκφράσει κιόλας την συμπαράστασή τους οι Συριζαίοι με ανακοινώσεις (υπογραφές Τσίπρα, Λαφαζάνη, Στρατούλη κλπ); Ή απλώς συμπίπτουν τα αρχικά;

 5. yiannos avatar
  yiannos 06/11/2013 22:02:49

  προφανώς υπάρχει και αυτόπτης μάρτυρας εντός αυτοκινήτου (danger lights)

 6. Harry the Great avatar
  Harry the Great 06/11/2013 23:01:29

  Πάντως, παγία τακτική τρομοκρατικών κτυπημάτων με τους δράστες εποχούμενους σε μηχανές, είναι η δολοφονική πράξη να εκτελείται από τον συνεπιβάτη, χωρίς να έχει "αφιππεύσει" κανείς από τους επιβαίνοντες, καθώς το δίκυκλο σταθμεύει πλησίον των υποψηφίων θυμάτων και, κατόπιν των πληγμάτων, συντελείται η άμεση διαφυγή. Πρώτη φορά τέτοια διαδρομή των εγκληματιών μακριά από το δίτροχό τους...

  • parsifal avatar
   parsifal @ Harry the Great 07/11/2013 10:28:27

   Ετσι μπράβο. Αυτή η λεπτομέρεια κονιορτοποιεί την αποψη περί "επαγγελματιών" η εστω αρτια εκπαιδευμένων. Παραπέμπω στα βίντεο της Χαμάς με εκπαίδευση σε εκτελέσεις απο τον συνεπιβάτη δικύκλου εν κινήσει.

 7. m.s avatar
  m.s 07/11/2013 06:47:25

  αυτός σε καιρό πολέμου θα κοτσάρει το σήμα της ειρήνης, φυσικά θα αρνηθεί τη στράτευση λόγω κουτσαβλίασης και θα σκούζει έξω από τις στρατολογίες καθόλου αίμα ελληνικό στον πόλεμό τους.

 8. JIM BIM avatar
  JIM BIM 07/11/2013 08:09:09

  Ούτε επαγγελματίες δολοφονοί, πράκτορες κλπ, βλαμενοι αριστεροί με μόνο οδηγό το μίσος ....

  • alex avatar
   alex @ JIM BIM 07/11/2013 12:48:22

   ερασιτεχνες που μονο απο τυχη δεν τους επιασαν με τοσα λαθη που εκαναν, που εδρασαν με μονο οπλο τον αιφνιδιασμο που προκαλει μια ασυμμετρη ενεργεια και που εγινε σαν αποτελεσμα της ψυχασθενειας τους, που οι ιδιοι δικαιολογουν μεσα απο την 'πολιτικη ιδεολογια' του δικου τους ακρου..

 9. soulis avatar
  soulis 07/11/2013 16:30:01

  Περα απο το επιχειρισιακο κομματι υπαρχει μια σειρααλλων πραγματων που θα επρεπε να προβληματισουν.Σχεδον ολοι αυτοι οι σκληροι αριστεροι τρομοκρατες και αυτοι στο βιντεο και οι διαφοροι αλλοι οπως ο Μαζιωτης ο Φουντας "ληστες με τα μαυρα" κλπ ειχαν συλληφθει παιδαρελια ακομη το 95 νομιζω στο Πολυτεχνειο την μια και μοναδικη φορα που εφαρμοσθηκε καπως ο νομος.πο τοτε εχουν συλληφθει παμπολες φορες και αφεθησαν μετα ελευθεροι με διαφορες περιεργες διαδικασιες η ολιγωριες η επιδη δεν μπορουσε να στοιειοθετηθει κατηγορια και απο τοτε καταζητουνται αλλος εδω και πεντε αλλος εδω και εξι κλπ χρονια.Ολοι σχεδον και μαλλον και ο δολοφονος του βιντεο ειναι γνωστοι στην αντιτρομοκρατικη υπαρχουν φωτογραφιες τους και υποτιθεται οτι πολλοι απο αυτους ειναι μονιμως υπο την παρακολουθηση της αντιτρομοκρατικης.Παρ όλα αυτα κυκλοφορουν ανετα για χρονια στην Αθηνα και συνεχιζουν να κανουν οτι εκαναν.Για παραδειγμα ο δολοφονος του βιντεο που ειναι μαλλον και ο δολοφονος του Σαββα και του Γκιολια παιζει να ειναι ενας μεταξυ δυο η τριων ατομων σεσημασμενων καιγνωστων απο αλλες ενεργειες.
  Φυσιολογικα θα επρεπε να κρυβεται.Αυτος για να φτασει να κανει αυτη την ενεργεια θα πρεπει να ειχε παει εκει δεκαδες φορες και γενικα και αυτος και οι συνεργοι του παροτι καταζητουμενοι δεν εχουν κανενα προβλημα να αλωνιζουν την Αθηνα με μηχανες κλπ χωρις κανενα φοβο.
  Η δικη μου θεωρια συνωμοσιας ειναι πως περα απο το γνωστο δικτυο αριστερων δικαστων δικηγορων αλληλεγυων κλπ που τους βοηθαει αν παρ ελπιδα συλληφθουν πρεπει να υπαρχει και κατι πιο πανω πανω και απο κυβερνησεις που δενει τα χερια και των αστυνομικων και που θελει αυτους τους ακροαριστερους ψυχοπαθεις να κυκλοφορουν ελευθεροι.

 10. popaia avatar
  popaia 07/11/2013 19:58:45

  Οι τρομοκράτες λογικά θα την έπεφταν σε κανέναν της Τρόϊκας ας πούμε ή σε κάποιον από τις ελίτ που είναι υπαίτιες για τα χάλια μας. Αυτοί που δολοφονούν μπλόγκερς, μεροκαματιάρηδες οδηγούς στην αγία Νάπα, παιδαρέλια της ΧΑ, κλπ, είναι απλά ανθρωποειδή ή ανθρωπόμορφα όντα στην υπηρεσία σκοτεινών κύκλων.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.