#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
13/09/2011 07:08
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ένας να τρώει, τρεις να κοιτάνε
 Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

Εγώ το Γιώργο τον αγαπώ, όπως και την μελαγχολική κυρία, αλλά κανείς δεν με πιστεύει. Τον είδα στην ΔΕΘ πόσο αγωνιά για την Πατρίδα και συγκλονίστηκα. Ούτε στον διαγωνισμό της πιο μεγάλης κολοκύθας στην πανάγνωστη πρωτεύουσα της Μινεσότα δεν είχε τέτοια αγωνία. Γι’ αυτό, ρε σεις, αποφάσισα να κάνω μόνος μου συναίνεση και να λέω στο Γιώργο ιδέες. Θα ‘κανα και λίγο σολάριουμ, θα ‘βγαζα και καμιά φωτογραφία παρά θίνα αλός,  για να γίνω πιο συναινετικός, αλλά είμαι αρκετά σκούρος από μόνος μου, ένεκα οι αλάνες του Κορυδαλλού παιδιόθεν. Πως μπορώ να μείνω ασυγκίνητος σε τόσο πατριωτισμό; Είδα κι αυτό το άδολο κι άδειο σαν τενεκέ βλέμμα, όταν τον ρώτησαν για τα CDs κάτι θρασίμια και βούρκωσα! Δεν τα είδε, δεν τα ξέρει. Του ΄στειλε ένα λινκ στο ipad ο Αντρίκος αλλά δεν πρόλαβε να το δει.  Αθώος είναι, αδέρφια, ένα αγνό παιδάκι χαμένο στο πάρκο της εξουσίας, την οποία, όπως είπε κι ο αδερφούλης του, ο «μεταμφιεσμένος Έλληνας με την αμερικάνικη καρδιά», την απευχόταν. Τον κυνήγαγε η Μαργαρίτα γύρω από το τραπέζι με τα cookies και την applepie να του τη δώσει σαν μουρουνόλαδο. Εγώ έφαγα ξύλο γιατί δεν ήθελα να πάω κατηχητικό, ο Γιώργος γιατί δεν ήθελε να γίνει Πρωθυπουργός. Spanking το λένε στα βάθη του Μιντγουέστ και σε κάτι περίεργες αγγελίες.

Λοιπόν, δεν πέρασα από το Ρήγα και το ΕΚΚΕ, ούτε έχω ΜΒΑ, LLM, ABS, Antispin κλπ, του Αριστοτέλειου είμαι. Χάρις όμως στον αείμνηστο Μπελεζίνη και κάποιους άλλους το ‘χω το κλασσικό. Όταν λοιπόν άκουσα το Γιώργο να λέει το φοβερό «να μην υπάρχει οικογένεια χωρίς έναν εργαζόμενο», όπως μου ‘πεφτε το ποτήρι στο πάτωμα, μου ΄ρθε μια ιδέα πολύ μέγκλα, από την αδυναμία μου, τον παππού Ηρόδοτο, την οποία θα μεταφράσω εις την Αγγλικήν και θα την στείλω στο Μαξίμου. Προσφέρομαι δε να την αναλύσω και δια ζώσης κοιτώντας με έντονο βλέμμα τον Πεταλωτή.

Λοιπόν, οι Λυδοί, που ήταν κάτι πρωτοξάδερφα μας στη Μικρά Ασία, εκτός που έβγαζαν τις κόρες τους άπασες στο κλαρί, ένεκα η ιερά πορνεία, ήταν οι πρώτοι που έκοψαν αργυρό και χρυσό νόμισμα αλλά και οι πρώτοι λιανοπωλητές («κάπηλοι εγένοντο»). Όπως αντιλαμβάνεστε λοιπόν, είχαν μεγάλη και πρωτοπόρα εμπειρία στην οικονομική δράση και τα προβλήματα της. Δεν ήταν βέβαια κι επιπέδου συνταγματολόγου, όπως ο Βενιζέλος, αλλά ήταν πιτσούλες σε όλα τα κόλπα της αγοράς, από πορνοβοσκεία και νομισματική πολιτική, μέχρι πάγκο στην Αγορά. Πουλάγανε μέχρι άμμο στους Βεδουίνους και παγάκια στους Εσκιμώους. Μην ξεχνάτε άλλωστε, ότι ο πιο κονομημένος βασιλιάς της αρχαιότητας ήταν Λυδός, ο Κροίσος. Τυχαίο; Δεν νομίζω.

Όταν λοιπόν βασίλευε ο Άτυς, ο γιος του Μάνη, έπεσε μεγάλη πείνα στην Λυδία, λόγω σιτοδείας. Στην αρχή κάνανε υπομονή, όπως πολλοί από εμάς στην αρχή με το Μνημόνιο. Σου λέει, του χρόνου θα είναι πιο πλούσια η σοδειά. Έτυχε. Αμ δε. Μάλλον κάποιος, που ‘χε φουμάρει τίποτε περίεργο, είχε πει την παράξενη λέξη «Μητσοτάκης» κι η ξεραΐλα πήγαινε σύννεφο, το στάρι λιγοστό κι αδύναμο και τα κοπάδια των αμνοεριφίων τα ‘τρωγε η μαρμάγκα. Τότε λοιπόν οι Λυδοί, που ήταν κωλοπετσωμένοι κι ευρηματικοί, ανακάλυψαν τα παιχνίδια που παίζανε αργότερα κι οι Έλληνες. Ζάρια, κότσι, μπάλα κλπ. Οπότε τι κάνανε; Την μια μέρα παίζανε από το πρωί ως το βράδυ, την άλλη μέρα τρώγανε! Ξεγελάγανε έτσι την πείνα τους. Δεκαοκτώ χρόνια σκοινί – κορδόνι πήγε η δουλειά. Φέξανε τα παΐδια τους σαν του Άη Γιάννη του Προδρόμου αλλά γίνανε εξπέρ στο μπαρμπούτι, στη μακριά γαϊδούρα και στα λοιπά παίγνια. Αλλά δεν πήγαινε άλλο το πράμα. Άμα σε κόβει η λόρδα δεκαοκτώ χρόνια, που να βρεις όρεξη να παίζεις αμπάριζα; Οπότε ο βασιλιάς, ο Άτυς, διαίρεσε τους Λυδούς σε δυο ομάδες. Μετά με κλήρο αποφασίστηκε η μια ομάδα να μείνει στην Λυδία κι η άλλη, υπό την αρχηγία του Τυρρηνού, γιου του Άτυ, να μεταναστεύσουν. Αυτοί, πήγαν στη Σμύρνη, ναυπήγησαν πλοία κι έφυγαν για την Ευρωπαϊκή Ένωση, που τότε δεν λεγόταν έτσι. Αναζητώντας κατάλληλη χώρα να τους θρέψει, κατέληξαν στην Ομβρική της Ιταλίας, ήτοι στο τμήμα από τον Πάδο ως τον Τίβερη, όπου έχτισαν πόλεις και λίγδωσε το άντερο τους. Κι εκεί ονομάστηκαν Τυρρηνοί, από το όνομα του πρίγκιπα και αρχηγού τους. Εμείς τους ξέρουμε και σαν Ετρούσκους. Αυτά τα έγραψε ο παππούς Ηρόδοτος και για αιώνες τα θεωρούσαμε φούμαρα. Κι ήρθε ο μεγάλος γενετιστής κι ερευνητής, ο Καβάλι Σφόρτσα, στα τέλη του 20ου Αιώνα και μελετώντας τους γονιδιακούς απλοτύπους κατέληξε ότι οι Λυδοί της Μικράς Ασίας και οι Ετρούσκοι – Τυρρηνοί είναι ο ίδιος λαός!

Λοιπόν, ως πρώτη μου συνεισφορά στην συναίνεση Φαήλου – ΠΑΣΟΚ, προτείνω μια σύνθετη μετεξέλιξη του αρχαίου Λυδικού συστήματος σε συνδυασμό με το Παπανδρεϊκό.

Πρώτον, θα δουλεύει ένας από κάθε οικογένεια.

Δεύτερον, μια μέρα θα τρώει ο ένας και οι άλλοι θα τον κοιτάμε (με rotation που λένε στη Μινεσότα) και μια μέρα θα παίζουμε τα μήλα, κουτσό, τις λίλιζες κλπ. Έτσι οι περικοπές θα είναι τριζάτες, θα λιγοστέψουμε κι όσοι μείνουμε θα είμαστε μοντελάκια.

Και βεβαίως πάντοτε, άμα σφίξουν κι άλλο τα πράγματα, θα έχουμε ως καβάτζα την ιερά πορνεία αλλά χωρίς διακρίσεις φύλου, διότι είμεθα σοσιαλισταί και προοδευτικοί και δεν πρέπει να στερηθεί κανείς την προσφορά στην πατρίδα και τον σοσιαλισμό.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Χαλκιδέος avatar
  Χαλκιδέος 13/09/2011 07:56:35

  Φαήλο, μέγκλα το κείμενό σου! Χαχαχαχα!

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Χαλκιδέος 13/09/2011 08:33:27

   Και ξέρεις την προέλευση. Τα καλά κασμίρια παλιά ήταν από την Αγγλία και γράφανε στην ούγια "Made in England". Οι μάγκες στον Πειραιά λοιπόν το διαβάζανε ως "μέγκλα"! Οπότε όταν θέλανε να πούνε ότι κάτι είναι πολύ καλό λέγανε "είναι μέγκλα".

   • Βasilio... avatar
    Βasilio... @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 13/09/2011 15:17:19

    48 χρονών επιτέλους εμαθα την ετοιμολογια της λέξης "μεγκλα".... Ευχαριστώ Φαήλο!

  • (A)θανάσης avatar
   (A)θανάσης @ Χαλκιδέος 13/09/2011 08:46:46

   Φαήλος, ευγενής παιδί....

   • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
    Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ (A)θανάσης 13/09/2011 10:10:00

    Σας μερσώ.

    • Αληκτώ avatar
     Αληκτώ @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 13/09/2011 10:18:40

     Φαήλο καλημέρα και όπως πάντα σωστός.
     Να ήξερες τι μου θύμησες τώρα με τον Μπελεζίνη!!!
     Ευχαριστώ για τις αναμνήσεις.
     Πόσα όνειρα τότε και πόση απαισιοδοξία τώρα.

     • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
      Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Αληκτώ 13/09/2011 10:26:50

      Επίσης Πάντος, Ανδρακάκος, Κουμανούδης κι ο τρελλός ωραίος κύπριος, ο Παπανδρέου.

 2. Νίκος Αργεάδης avatar
  Νίκος Αργεάδης 13/09/2011 08:36:52

  Χαχαχαχαχαχα!
  Καλημέρα Φαήλε. Εξαιρετικό. Δεν είδα την ομιλία του ΓΚΑπ καθ' 'οτι δεν αντέχω να ακούω τις ίδιες και τις ίδιες μα#@#$ίες. Παρεπιπτόντως, είσαι ο δεύτερος που αναφέρει τον Καβάλι-Σφορτζα εδώ μέσα. Θα σε διαβάσουν οι ιερείς του νεοταξικού μας ιερατείου και ποιός σε "σώζει" μετά...

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Νίκος Αργεάδης 13/09/2011 10:28:06

   Έχω ενημερώσει τη μάνα μου, που ενημέρωσε το σκύλο μου, ο οποίος ενημέρωσε την ουρά του.

   • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
    Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 13/09/2011 17:32:16

    Ο Καβάλι Σφόρτσα είναι από τους μεγαλύτερους επιστήμονες. Μαθητής του κι ο Σάϊκ.

 3. Απορία avatar
  Απορία 13/09/2011 08:44:47

  Διασκεδαστικό και διδακτικό!
  Και επειδή ο καιρός γαρ εγγύς...

  Make sure (που λένε στην Μινεσότα) εντός της ημέρας η ΝΔ να αρχίσει ανένδοτο να πάρει ο Μπένυ όλα τα χαράτσια που μας "υποσχέθηκε" την Κυριακή σε ευρώ και που από ότι φαίνεται τα λαμόγια στο ΠΑΣΟΚ θέλουν να μας τα κληρονομήσουν εντός των προσεχών ημερών σε δραχμές.

  Κανένα χαράτσι να μην περάσει σε έλληνα πολίτη από την εποχή του μνημονιακού ευρώ στην εποχή της δραχμής της χρεωκοπίας. Ούτε περικοπές μισθών, ούτε αυθαίρετα, ούτε ημιυπαίθριοι, ούτε τα άντερά τους τα τράγια.

  Η οικονομία επανεκκινείται από την αρχή. Ακολουθείται νέα οικονομική πολιτική με άξονα τη δραχμή και να αφήσουν τα διάφορα λαμόγια τα σχέδια για "επίταξη" και "αναδασμό" της περιουσίας του λαού.

  Όλα τα παραπάνω βέβαια ισχύουν στην περίπτωση που (με πιθανότητα 99%), ω μη γένοιτο, χρεωκοπήσουμε...

 4. antanistimi avatar
  antanistimi 13/09/2011 08:50:45

  μπα φαηλο........εχουν αρχισει τα λυδιακα....
  προχθες σε δυο γαμους που πηγα δεν πεταξε κανενας το ρυζι.........
  στις τσεπες το βαζανε...

  • Ariadne avatar
   Ariadne @ antanistimi 13/09/2011 10:12:32

   ..Και σε άλλους που το πετάνε, το μαζεύουν οι παπάδες για τον ίδιο λόγο που εννοείς. Α! δίνουν και μερτικό στον καντηλανάφτη.

  • ΕΥΑ avatar
   ΕΥΑ @ antanistimi 13/09/2011 14:16:48

   antanistimi
   ποια λυδιακά; τα λιγδιακά έχουν αρχίσει και δε λένε να τελειώνουν

 5. antanistimi avatar
  antanistimi 13/09/2011 08:57:29

  Τι εγινε ρε παιδια??????Πως αυξανονται οι δαπανες????????Ποιος τα ρουφαει????????????????????????????????????????????????????????Διαβαστε παρακαλω:


  ''Στα 18,605 δισ. ευρώ ανήλθε το ταμειακό έλλειμμα της κεντρικής διοίκησης την περίοδο Ιανουαρίου-Αυγούστου 2011, έναντι ελλείμματος 15,676 δισ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2010.

  Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Τράπεζας της Ελλάδος, κατά την περίοδο αυτή, τα έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού διαμορφώθηκαν σε 31,095 δισ. ευρώ, από 32,814 δισ. ευρώ πέρυσι.

  Όσον αφορά τις δαπάνες του τακτικού προϋπολογισμού, αυξήθηκαν σε 47,819 δισ. ευρώ, έναντι 43,519 δισ. ευρώ την περίοδο Ιανουαρίου-Αυγούστου 2010.''

 6. leon avatar
  leon 13/09/2011 08:57:59

  παράξενη λέξη «Μητσοτάκης» χαχαχααχα ολα τα λεφτα εισαι ρε Φαήλο

 7. Lampros avatar
  Lampros 13/09/2011 09:06:45

  Φαήλο καλα τα λές. Ευστοχο το παράδειγμά σου και μάλιστα πολύ αρμονικό με την σκέψη του Jeffrey. Ξέρεις όμως, έχω μια βασική ανησυχία έχοντας νίωσει την στο πετσί μου την νοοτροπία ΠΑΣΟΚ. Πως πάλι θα τύχει αυτός ο "ενας" σε καθε οικογένεια να πρασινίζει λιγουλάκι... Οι υπόλοιποι θα ειναι επαισχυντα γαλαζια παιδιά...

  Αντε καλημέρα, και υπομονή. Πήραμε και πάλι τροφή για σκέψη!

 8. Pikis avatar
  Pikis 13/09/2011 09:57:49

  Ωραία η ιστορική ανάλυση του Φαήλου και πολύ επίκαιρη!
  Για να την πάρει πρέφα ο ΓΑΠ θα πρέπει να φτιάξεις μια αντίστοιχη ιστορία από το Far West. Για παράδειγμα, πως οι τολμηροί και γενναίοι κατσαπλιάδες εξαφάνισαν τους καημένους τους Ινδιάνους και τους αρπάξανε τη γη.
  Μην λες για Ηρόδοτους και άλλους μυστήριους στον ΓΑΠ γιατί τον μπερδεύεις και βλέπεις τι κάνει όταν τα χάνει...

  • Αληκτώ avatar
   Αληκτώ @ Pikis 13/09/2011 10:22:05

   Σωστός!!!!

 9. danaos avatar
  danaos 13/09/2011 10:23:36

  Φαήλε καλημέρα!Το ποσοστό είναι μικρό στο: "Ένας να τρώει, τρεις να κοιτάνε." Σκέψου το ποσοστό στον ένας κλ..νει άπειροι κοιτάνε!Και για του λόγου το αληθές ιδού:
  www.youtube.com/watch?v=mCLOmyz_l9w

 10. Ariadne avatar
  Ariadne 13/09/2011 10:44:37

  Αυτό που γράφεις για να βγεί ο κ. Κρανιδιώτης στο Μέγκα, είναι ωραία ιδέα και πρέπει να το δούμε σοβαρά. Να τον παροτρύνουμε όλοι και να του πούμε οτι τον στηρίζουμε να το κάνει.
  Κύριε Κρανιδιώτη, να βγήτε στο κανάλι, να τα πείτε όπως ξέρετε, και εμείς ακολουθούμε..

 11. ataktos avatar
  ataktos 13/09/2011 10:53:33

  ΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΑΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΡΑΓΩΝΟ….

  • ορτικι ορτικαδ avatar
   ορτικι ορτικαδ @ ataktos 13/09/2011 11:10:54

   ataktos καλοοοοοο πολυ καλο...χαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 12. Πειραιώτης avatar
  Πειραιώτης 13/09/2011 11:19:23

  Φαήλο, ο Δήμος Πειραιά που είναι δικός σας, πόσους δημοσιογράφους εφημερίδων και ιστολογίων έχει στο μισθολόγιο; Είναι δικοί του, ή τους κληρονόμησε ο Μιχαλολιάκος από τον Φασούλα; Πόσες άλλες θέσεις έχει ο καθένας από τους "δημοσιογράφους"; Και το σοβαρότερο για μένα: υπονομεύουν μερικοί από αυτούς σταθερά τον Σαμαρά; Τα ξέρει αυτά ο φίλος σου ο Αντώνης;

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Πειραιώτης 13/09/2011 11:49:29

   Δεν μου αρέσουν τα μισόλογα. Ποιος είναι που βυπονομεύει; Αφού ξέρεις, πες το να το μάθουμε.
   Εγώ δεν γνωρίζω αυτά που λες, απλούστατα γιατί δεν είμαι προσωπάρχης κανενός σταθμού για να ξέρω ποιοι δουλεύουν, πότε προσλήφθηκαν κλπ κι ούτε ακούω σε 24ωρη βάση όλους τους σταθμούς για να βαθμολογώ τον "σαμαρισμό" τους. Πάντως ο αγωνιστής πατριώτης Βασίλης Μιχαλολιάκος είναι φίλος μου, τον τιμώ και τον σέβομαι και δεν έχεις παρά να του απευθύνεις επωνύμως τα ερωτήματα σου για να σου απαντήσει.

   • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
    Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 13/09/2011 12:28:41

    Πολύ περισσότερο, που να ξέρω ποιοι δουλεύουν στο Δήμο; Στο ραδιόφωνο τουλάχιστον θα τους ακούσω, όπως πχ τον φίλο μου και πολυγραφότατο, τον Πέτρο Κασιμάτη, που μόνο "υπονομευτής" δεν είναι του Αντώνη. Τους άλλους που θα τους μάθω;

 13. αριστερος avatar
  αριστερος 13/09/2011 11:52:51

  εξαιρετικος ,αμα γινοσουν και εκπροσωπος τυπου ,θα εβγαινε με αυτοδυναμια ο Σαμαρας.

  • Πύλιος avatar
   Πύλιος @ αριστερος 13/09/2011 12:04:57

   Τι βλέπω Φαήλο, αποδοχή και από την αριστερά; Μπράβο.

   Λάθος όμως ο τρόπος που απάντησες στον "Πειραιώτη".

   Τι θα πει να απευθυνθεί "επωνύμως" και αρμοδίως; Ετοιμαζόμαστε για κυβέρνηση και μας ενοχλεί η ανωνυμία; Το θεμέλιο δηλαδή του blogging που έφτιαξε πολλούς;

   • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
    Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Πύλιος 13/09/2011 12:24:44

    Συγγνώμη ρε Πύλιε αδερφέ αλλά με ρωτάει εμένα να του πω ποιοιί δημοσιογράφοι και ιστολόγοι δουλεύουν στο Δήμο Πειραιά κι από πότε προσλήφθηκαν; Να του πω και και για τους οδοκαθαριστές; Τους ο0δηγούς; Ας πάει στο Δήμο να ρωτήσει. Κι ως τώρα δεν έχω ακούσει κάτι για υπονόμευση. Και κοίτα να δεις, εγώ πάντα γράφω επωνύμως. Όποιοι δεν το αντέχουν ή δεν το μπορούν...

    • tsiftsidis elefterios avatar
     tsiftsidis elefterios @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 13/09/2011 12:44:19

     Φαηλο, αυτο το συνοθυλευμα που λεει οτι κυβερνα δεν ξερει ουτε τα ''βρακια του να κανει'' και εμεις πως περιμενουμε να πανε εστω ενα βημα μπροστα.δυο μπαλλες αχυρο δεν μπορουν να τις μοιρασουν, δεν γνωριζουν οι ανθρωποι γιατι δεν κουραστηκαν να βγαλουν το ψωμι τους , τα βρηκαν ολα ετοιμα.
     εδω στην επαρχια δεν μιλαει κανεις.οι πασοκοι βριζουν αλλα παλι πασοκ θα ψηφισουν αστο.αξιοι της μοιρας μας ειμαστε.μονο ενα πολυ δυνατο μπαμ θα ξυπνησει το λαο που εχασε την ταυτοτητα του.
     Το ζορι του καθε γονιου ηταν να σπουδασει το παιδι να μπει στο δημοσιο και δωστου φροντιστηρια και δεν ξερω εγω τι.και τωρα??
     ιδιωτικη πρωτοβουλια μηδεν λειαν επιεικως.
     και ποιον να εξυπηρετησουν τωρα αυτοι του δημοσιου??
     τα σκυλια? μονο αυτα γυρνοβολανε στις δημοσιες υπηρεσιες πλεον.

    • Μακεδόνας Θεσσαλονικιός avatar
     Μακεδόνας Θεσσαλονικιός @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 13/09/2011 15:14:39

     Για τους περιπτεράδες όμως δε σε ρώτησε τίποτα....
     Δε σου φαίνεται ύποπτο;

 14. lianos avatar
  lianos 13/09/2011 12:12:06

  Κατά την ιστορία κ. Φαήλο ή ιερές εκδιδόμενες θα γίνουμε ή θα μεταναστεύσουμε για την νέα ¨Σαμάρεια¨..... !!!!
  Κανείς όμως μάλλον δεν την έβγαλε ¨καθαρή¨ ούτε οι Λύδοι ούτε οι Τυρρηνοί!!!

 15. Σταύρος avatar
  Σταύρος 13/09/2011 12:41:39

  Από τα "μεγαλεία" του Εθνικοσοσιαλισμού:
  ένας Λαός,
  μία Αυτοκρατορία,
  ένας Ηγέτης
  στην κατάντια του σοσιαλΗστικού οικογενειακού μότο ξέπεσε ο Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου:
  ένας εργαζόμενος,
  ένα πιάτο φαΐ,
  μία γκαρσονιέρα!

  • ΕΥΑ avatar
   ΕΥΑ @ Σταύρος 13/09/2011 14:15:24

   Και καμία καμαριέρα...!

 16. Απορία avatar
  Απορία 13/09/2011 13:10:52

  Εντάξει κ. Κρανιδιώτη ωραία η ιστορία αλλά ως πότε η ΝΔ θα αφήνει τους άλλους να κάνουν αντιπολίτευση;

  Όπως την ...ΠΟΜΙΔΑ για τα νέα χαράτσια των ακινήτων;
  h--p://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2053668
  h--p://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2054631

  Είναι δυνατόν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κάνει απλώς κοινότυπες προκατ δηλωσούλες για σοβαρά θέματα και μετά άκρα του τάφου σιωπή; Έπρεπε να είχε γυρίσει τον κόσμο ανάποδα μέχρι τώρα.

  Καλός ο Μπελεζίνης, καλοί οι Λύδιοι, οι Φρύγες και οι Ετρούσκοι, καλός και ο Ηρόδοτος αλλά τα ποσοστά δεν πρόκειται να τα ανεβάσουν οι νεκροί.

  • Antonis Antoniadis avatar
   Antonis Antoniadis @ Απορία 13/09/2011 14:02:29

   Την οργή των νεκρών να φοβάστε και των βράχων τ' αγάλματα!

   • Απορία avatar
    Απορία @ Antonis Antoniadis 13/09/2011 14:22:07

    ως παλαιός τερματοφίσκουλας από όλα αυτά που λες μόνον την κεφαλιά από τον Αντωνιάδη θα φοβόμουν...

   • RoadRunner avatar
    RoadRunner @ Antonis Antoniadis 13/09/2011 15:30:50

    AA/unm?
    Minesotta Timberwolves..

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Απορία 13/09/2011 14:42:43

   Εντάξει φίλτατε, αυτά ξέρω, αυτά γράφω. Αφού δεν σου αρέσουν, μπορείς να διαβάσεις "Καθημερινή", που 'ναι και μεγάλο σχήμα κι αν έχεις ψαράδικο, μπορείς να τυλίγεις και τους μπακαλιαραίους.
   Λυπάμαι που ο Αντώνης δεν έχει αφήσει γένια και να βγει στη Ρούμελη με το μάνλιχερ, πάντως κάνει αυτά που πρέπει, αφού πάτησε σε κινούμενη εσωκομματική άμμο, δικαιώθηκε πολιτικά σε όλα, έφυγε δημοσκοπικά πολλά μήκη μπροστά και τώρα απαιτεί εκλογές και θα τις κερδίσει.
   Για να σοβαρευτούμε, μιλάμε για την ελληνική Κεντροδεξιά κι όχι το ΚΚΕ μλ. Δηλαδή τον "κόσμο ανάποδα" πως τον εννοείς; Οδοφράγματα; Παρατεταμένος λαϊκός πόλεμο; Urban guerilla ;

   • juliet avatar
    juliet @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 13/09/2011 15:03:01

    Φαήλο,καλό μεσημέρι
    Ο Πάγκαλος σου κάνει για οδόφραγμα ;ανάποδα τον σκέφτεσαι τον Μπένυ να κάνει τον παμπουΐνό .Στη Ρούμελη λεω να στείλουμε την Αμαζόνα ,καλό το κλίμα να πάρει και δυνάμεις ...
    Ξέρεις τι θυμήθηκα ; μια συνέντευξη του Μητσοτάκη που έλεγε για την πείνα που εζησε στην κατοχή........!!!!!
    Λες να βρεί το αγόρι απο το Αμέρικα να πει ότι το μεσημέρι η μάνα ταΐζει τ΄ένα αγόρι και τ΄άλλα δυό κοιτάνε; και την άλλη μέρα το άλλο παιδί τρώει και ούτω καθ' εξής.

   • Απορία avatar
    Απορία @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 13/09/2011 17:22:25

    1) Ο Βενιζέλος την Κυριακή έβαλε άλλο ένα χαράτσι πάνω σε όλα τα άλλα χαράτσια που έχει βάλει στα ακίνητα. Χαράτσι που πολλά νοικοκυριά μεσοπρόθεσμα δεν θα είναι σε θέση να εξυπηρετήσουν.
    2) Δήλωσε ότι θα τα εισπράττει μέσω της ΔΕΗ.
    3) Επίσης είναι γνωστό ότι προσανατολιζονται για είσπραξη οφειλών μέσω εφοριών και ιδιωτών (πράγμα που βραχυπρόθεσμα θα είναι το αυτό).
    4) Είμαστε προ χρεωκοπίας. Είτε αυτό συνεπάγεται δραχμή, είτε ευρώ με εξεφτελισμένη αγοραστική δύναμη του 80% του πληθυσμού είναι το ίδιο.
    5) Η ΝΔ έβγαλε ένα ημιψωφοδεές δηλωσίδιο με το οποίο εξέφρασε την αντίθεση της στο μέτρο.
    6) Η ΠΟΜΙΔΑ, του άξιου συναδέλφου σου κ. Παραδιά-δεν ξέρω τι κόμμα είναι δεν με νοιάζει, έβγαλε μια πολύ πιο καυστική δήλωση από αυτή της ΝΔ και αμέσως μετά την επόμενη μέρα έβγαλε και δεύτερη ανακοίνωση με περαιτέρω θέσεις και προτάσεις για την προστασία των πολιτών.

    Και σε ερωτώ το βρίσκεις εσύ αυτό λογική αντιπολιτευτική στάση της μείζονος αντιπολίτευσης;

    Πιστεύεις ότι μεθαύριο, που θα παίρνουν οι κλητήρες τα σπίτια του κοσμάκη για 500 και 1000 ευρώ, ο κοσμάκης δεν θα κυνηγάει εσάς με τα μάνλιχερ και όχι το Βενιζέλο οποίος θα τρώει τους γύρους του σε κανένα σουβλατζίδικο και θα γελάει μαζί σας;

    Υ.Γ.
    α) Τις ύβρεις περι Καθημερινής στις επιστρέφω στο ακέραιο... το θεωρώ πολύ υποτιμητικό να υποστηρίζεις ότι πληρώνω την Καθημερινή για να την διαβάσω στην έντυπη έκδοσή της. Την διαβάζω όπως εσύ στο διαδίκτυο.
    β) Ψαράδικο δεν θα ήθελα να είχα γιατί δεν πάω τους εμπόρους. Ψαράς όμως να σου πω την αλήθεια θα ήθελα πολύ να ήμουν, είναι τίμιο επάγγλεμα, από αυτά που σπανίζουν στις μέρες μας.

    • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
     Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Απορία 13/09/2011 17:40:46

     Αγαπητέ,
     Το Σάββατο, σε 4 μέρες μιλάει ο ίδιος ο Αντώνης στη ΔΕΘ. Κάνε λίγο κράτει κι άκου.
     Πιστεύεις ότι ο Βενιζέλος θα μπορεί να γυρίζει στα σουβλατζίδικα άνετος; Δεν Νομίζω Τάκη!

     • Απορία avatar
      Απορία @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 13/09/2011 17:45:10

      Άιντε να δούμε. Βάζω κράτει τις μηχανές και περιμένω μεσοπέλαγα εναγωνίως...

    • Βρωμύλος avatar
     Βρωμύλος @ Απορία 13/09/2011 22:47:53

     Απορία ή Απόρια

     Λες : 5) Η ΝΔ έβγαλε ένα ημιψωφοδεές δηλωσίδιο με το οποίο εξέφρασε την αντίθεση της στο μέτρο.

     Όσο για την ΠΟΜΙΔΑ ας μάθουν όλοι οτι υποστηρίζει με λίγα λόγια ότι "αφού δεν προχώρησαν σε απολύσεις στο Δημόσιο τώρα βάζουν χαράτσια.

     Πληροφοριακά η ΠΟΜΙΔΑ φουλ οι μηχανές στο ΠΑΣΟΚ.
     Και επι τη ευκαιρία ποιος γνωστός και μη εξαιρετέος γνωστός είναι μέλος στην ΠΟΜΙΔΑ;

     Εν ολίγοις η ΠΟΜΙΔΑ στηρίζει τις απολύσεις των δημοσίων υπαλλήλων. Ποιός η ΠΟΜΙΔΑ που παίρνει 40 ευρώ συνδρομή για μια συμβουλή μέσω Ιντερνετ.

     • Απορία avatar
      Απορία @ Βρωμύλος 14/09/2011 11:18:20

      Πιστεύω ότι έπρεπε να καταλάβεις ότι έβαλα την ΠΟΜΙΔΑ καθαρά για συγκριτικούς λόγους σε σχέση με την αρχική δήλωση της ΝΔ.

      Επίσης έγραψα ότι δεν κοιτάω τι και ποιος είναι κομματικά πίσω από την ΠΟΜΙΔΑ αφού απλώς την ανέφερα σαν σύγκριση στο συγκεκριμένο παράδειγμα και τίποτε άλλο.

      Είμαι υπερ της πιο δυναμικής αντιπολίτευσης. Βέβαια και η λογική του Κρανιδιώτη είναι σωστή. Δεν έγιναν περαιτέρω δηλώσεις διότι ακολουθεί το Σάββατο η ομιλία του προέδρου οπότε δεν συνέφερε να ξεφουσκώσει το θέμα μεσοβδόμαδα.

 17. xriteo avatar
  xriteo 13/09/2011 14:47:28

  Ρε Φαηλο,νασαι καλα!Πριν 30-35 χρονια οταν παιζαμε στις αλανες στα Καμινια(Κενταυρο),οταν εκανε καποιος καμια ντριπλα-χειρουργειο,λεγαμε "μεγκλα"η ντριπλα.Να'σαι καλα ρε πατριδα,που μου το θυμησες!!!!!

 18. mixalios avatar
  mixalios 13/09/2011 15:08:28

  Σε χαιρετίζω φίλε μου. Ανέβασε λίγο τις οκτάβες. Ηρθε η ωρα.

 19. Μακεδόνας Θεσσαλονικιός avatar
  Μακεδόνας Θεσσαλονικιός 13/09/2011 15:12:00

  Φαήλο καλημέρα.
  Παράκληση.Μπορεί το rotation να ισχύει μετά τις 9:00;
  Να προλαβαίνουμε μα φάμε κανά ζεστό κουλούρι,καμιά κουρού.....
  Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόηση.

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Μακεδόνας Θεσσαλονικιός 13/09/2011 17:34:36

   Ταμάμ, καρντάση.

 20. Γιάννης Μ avatar
  Γιάννης Μ 13/09/2011 16:09:24

  Φαήλε, γιατί το ξαδέλφι του Jeffrey o Barackobama κόπτεται ειδικώς για το Greece;
  Υπάρχει Σομαλία, υπάρχει Συρία να ασχοληθεί, υπάρχουν Ρεπάμπλικανς αλλά ειδικά με το Γκρίς;

 21. A.K. avatar
  A.K. 13/09/2011 16:44:41

  Ναι κε Κρανιδιώτη. Διαθέτετε γραφίδα γλαφυρή, επιθετική, ειρωνική, χιουμοριστική. Αλλά η ανευ όρων υποστήριξη στον Σαμαρά, προσωπικά, με ενοχλεί. Επίσης με ενοχλεί η επιθετικότητα που επιδεικνύετε σε όσους αμφισβητούν στο Σαμαρά.
  Η χώρα βρίσκεται σε ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ, στο ΠΡΟΘΑΛΑΜΟ του ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΙΣΜΟΥ (δεν υπάρχει η λέξη αλλά καταλαβαίνετε), έχει ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΕΙ η εθνική περιουσία, η εθνική υπερηφάνια, στρέφεται η μία κοινωνική ομάδα εναντίον της άλλης και ο Σαμαράς μιλάει με ήπιους τόνους για επανεκκίνηση, ψηφίζει νομοσχέδια της κυβέρνησης, μιλάει για το ότι θα ΤΙΜΗΣΕΙ τις υπογραφές (αλήθεια ποιες υπογραφές, αυτές που ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ με αντισυνταγματικό τρόπο την πατρίδα ;) και εξακολουθεί να δίνει ΑΛΛΟΘΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ στο ΠΑΣΟΚ παραμένοντας στη Βουλή !!

  Συγνώμη αλλά και ο Σαμαράς είναι μία από τα ίδια. Προσφέρει δημοκρατική κάλυψη στο Πανελλήνιο ληστρικό κίνημα. Λυπάμαι αλλά δεν πείθει.

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ A.K. 14/09/2011 00:31:28

   Ψηφίζει, ως οφείλει, μόνο νομοσχέδια ή διατάξεις που ωφελούν την Πατρίδα, το Λαό και τα οποία συχνά είναι δικές μας θέσεις.
   Δηλαδή τι προτείνεις; Να αποχωρήσει από τη Βουλή κι ανέλεγκτοι, μόνοι τους να συνεχίσουν ότι κάνουν. Εσύ, λες, ότι δεν πείθεσαι. Πάντως κάθε μέρα που περνάει όλο και περισσότεροι Έλληνες πείθονται και η διαφορά υπέρ ου Αντώνη Σαμαρά διευρύνεται σε βάρος του ΠΑΣΟΚ.
   Υπάρχουν θεσμοί και κανόνες και μια βασική διαφορά της Κεντροδεξιάς από τους απέναντι, είναι ότι η Κεντροδεξιά σέβεται τους κανόνες, το "παιχνίδι" που λέγεται Κοινοβουλευτική Δημοκρατία. Το πεζοδρόμιο και το μπάχαλο ουδέποτε δώσανε λύσεις. Η ριζοσπαστικότητα, η αντίσταση δεν γίνεται μόνο με διαδηλώσεις. Η Αξιωματική Αντιπολίτευση έχει θεσμικό ρόλο. Η Κυβέρνηση προφανώς δεν σέβεται ούτε τον εαυτό της, τον θεσμικό της ρόλο. Αυτό δεν σημαίνει πως θα γίνουμε σαν τα μούτρα τους. Πιστεύεις πως αν αύριο το πρωί ληθελε ο Σαμαράς να κατεβάσει 200.000 στο Σύνταγμα, δεν μπορούσε; Εύκολο. Και μετά τι; Η χώρα δεν χρειάζεται διαμαρτρίες. Χρειάζεται αυτοδύναμη κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά. Με λυμένα χέρια.

   • φωνη avatar
    φωνη @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 14/09/2011 00:54:43

    Για να υπάρξει αυτοδυναμία πρέπει να υπάρξουν πρώτα εκλογές. Μπορούμε να πάμε το γρηγορότερο σε ομαλές εκλογές;

 22. Ανώνυμος avatar
  Ανώνυμος 13/09/2011 20:16:49

  Δεν βλέπω γιατί πρεπει να χάσουμε την πατρίδα επειδή κάποια λαμόγια κατάφεραν με ψεύδη και διαπλοκές να πάρουν την εξουσία. Και ο Σαμ πρέπει να "κλωτσήσει κώλο" (kick ass) πριν και μετά τις εκλογές. Πρός το παρών χαιδεύει τους απάτριδες με βελούδινα γάντια. Πρέπει να πάρει θέση για την Εθνική Αμυνα, Εθνική Ασφάλεια, την απέλαση (η όχι;) των παράνομων αλλοδαπών,
  την Ναυτιλία, τον κατασκευαστικό τομέα, τις ευπαθείς ομάδες (πολυτεκνοι, άγαμες/χωρισμένες μητέρες κτλ και όχι "minorities") και να στείλει στο διάολο την τρίτη εισβολή των Λατίνων στην Ελλάδα (1.ρωμαίοι 2. Λατίνοι μετα το 1204, 3. τώρα).

  Ποιές είναι οι θέσεις σου ρε Σαμ; Πές μου που είναι να τις μελετήσω και εγώ.

 23. ΔημΒας avatar
  ΔημΒας 13/09/2011 23:32:21

  Αλήθεια ποιος μπορεί να σώσει πλέον αυτό το δύσμοιρο λαό από την άθλια πολιτική του μισέλληνα και μισάνθρωπου ΓΑΠ; Αυτού του ελεεινού που αφού λήστεψε τα γεροντάκια έτρεχε για σούσι στο Λονδίνο ή για κανό και μαύρισμα στις παραλίες; Αυτού του γελοίου και γλοιώδη υπάλληλου του Soros και των άλλων διεθνών τοκογλύφων; Αυτού του ηλίθιου παλιάνθρωπου που το όραμά του είναι κάθε ελληνική οικογένεια να έχει έναν εργαζόμενο και όλους τους άλλους άνεργους; Αυτού του ελεεινού και τρισάθλιου ψεύτη που όταν έλεγε ότι λεφτά υπάρχουν εννοούσε τις δικές του τσέπες και τις τσέπες των απατεώνων συντρόφων του; Αυτού του βλαμμένου, δυσλεκτικού που κάθε βλακεία του τη θεωρεί ¨καινοτομία" (στην πραγματικότητα "κενοτομία" αλλά άντε να του εξηγήσεις τη διαφορά);
  Ο κόσμος θα τρέξει πίσω από αυτόν που θα πει ένα μεγάλο και καθολικό ΟΧΙ σ'αυτή τη λαίλαπα που όχι μόνο τον φτωχαίνει αλλά που του κλέβει την αξιοπρέπεια, την ευαισθησία, την ίδια τη ζωή του. Θα τρέξει πίσω από αυτόν που θα δώσει όραμα, χωρίς μισόλογα και στρογγυλεμένες εκφράσεις, που θα μιλήσει καθαρά για το ίδιο το πολιτικό σύστημα χωρίς υστερόβουλες και διφορούμενες προτάσεις.
  Δυστυχώς μέχρι στιγμής αυτόν που περιμένουμε δεν τον έχουμε δει. Ή ίσως δεν τον έχουμε ακούσει ακόμη...

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ ΔημΒας 14/09/2011 00:22:50

   Άκου το Σάββατο το βράδυ την ομιλία του Αντώνη στη ΔΕΘ και θα μάθεις ποιός...

 24. Σίμος avatar
  Σίμος 14/09/2011 09:20:56

  Μπράβο Φαήλο. Είσαι όαση στην σημερινή Ελλάδα. Μαζί με τον Καμμένο κοντά στον Σαμαρά. Ο Σαμαράς όμως μας απογοητεύει. Έτσι θα δημιουργήσουμε την καινούργια μεταπολιτευτική Ελλάδα; Αυτό για να γίνει θέλει άντερα, πατριωτισμό και απόφαση για ρήξη με τα εγχώρια καθήκια αλλά και τα μπάσταρδα της ΕΕ. Ο λαός είναι αποφασισμένος αλλά ο Σαμαράς μας απογοητεύει. Για μια ακόμη φορά οι πολιτικοί ακολουθούν τον λαό και δεν ηγούνται. Γιατί δεν καυτηριάζει ο Σαμαράς την εσκεμμένη διάλυση της πατρίδος μας από τα καθήκια της ΕΕ και του ΔΝΤ. Με αυτούς που συνειδητά μας καταστρέφουν, θα συζητήσει ο Σαμαράς την διάσωση της Έλλάδας. Θα επιτρέψει ο Σαμαράς την αφαίμαξη του ελληνικού λαού και αυτόν τον χειμώνα. Θα επιτρέψει το μεσαιωνικό αυτό μέτρο της άρσης της μονιμότητας στο δημόσιο και την αποστολή στην ανεργία (κραματόρια ) ενός ικανού αριθμού δημοσίων υπαλλήλων. Η εργασία είναι δικαίωμα κύριε Σαμαρά και πρέπει να διασφαλίζεται από το κράτος. Όλα τα άλλα είναι νεοφιλελεύθερες μαλακίες. Θα φτάσουμε την ανεργία στο 25%. Τι περιμένεις Αντώνη. Να αναλάβεις πρωθυπουργός όταν θα έχουν διαλυθεί όλα. Ένα πράγμα δεν θα μας βγάλεις από το μυαλό. Ότι η Ελλάδα δεν έχει θέση σε αυτήν την ΕΕ, όπου μας έβαλε ο "Εθνάρχης μας" Κοινωνικό κράτος χωρίς δημόσιο κ. Σαμαρά δεν γίνεται. Όλα τα μέτρα επιβάλονται συνειδητά με σκοπό την πλήρη διάλυση της οικονομίας της Ελλάδος και το πλιάτσικο της δημόσιας, αλλά και ιδιωτικής περιουσίας με την κατάργηση της μεσαίας τάξης. Τα άλλα όλα είναι μαλακίες. Ο ελληνικός λαός κ. Σαμαρά αντιλαμβάνεται πολύ περισσότερα πράγματα από ότι νομίζετε εσείς. θεωρώ ότι μας κοροιδεύεις και εσύ. Απευθύνομαι σε σένα γιατί ο απελπισμένος ελληνικός λαός σε σένα προσβλέπει. Αλλά αυτή την φορά ο λαός είναι απαιτητικός. Δεν ζητάει μόνο απλή διαχείρηση της εξουσίας. Σου δίνεται η δινατότητα να γίνεις ο μεγάλος ΕΘΝΑΡΧΗΣ (όχι γιαλαντζί) και το όνομά σου να μείνει στην ιστορία.
  Ο λαός έχει ήδη χρεοκοπήσει, στα παπάρια μας αν χρεοκοπησει η Ελλάδα και δεν πάρουν οι δανειστές μας τά τοκογλυφικά δάνεια. Α με την ευκαιρία θα δεχθείς και εσύ αυτόν τον μπάσταρδο τον Γερμανό την φάτσα του οποίου βλέπω σήμερα συνεχώς στα κανάλια;
  Δεν ψήφισα ποτέ την ΝΔ στο παρελθόν για τον λόγο ότι αυτοπροσδιοριζόταν σαν φιλελεύθερη παράταξη. O λαός απαιτεί μια Ελλάδα ΕΘΝΙΚΑ υπερήφανη με Ελληνική παιδεία και με υψηλό κοινωνικό κράτος το οποίο απαιτεί και ανάλογο αριθμό δημισίων υπαλλήλων.

 25. Σίμος avatar
  Σίμος 14/09/2011 09:30:38

  Επανέρχομαι Φαήλο. Εύχομαι να σε δω Υπουργό Παιδείας στην επερχόμενη κυβέρνηση Σαμαρά. Και εύχομαι επίσης ο ελληνικός λαός να στείλει στον αγύριστο, αφού δεν το κάνει ο Σαμαράς, όλους αυτούς που παραμένουν στην ΝΔ αλλά έχουν σχέση με την βρωμίλα και την σαπίλα του παρελθόντος.

 26. Βασιλική μετά Τρούλου avatar
  Βασιλική μετά Τρούλου 14/09/2011 11:01:56

  Η αγωνιώδης δέσμευση του ΓΑΠ για ένα εργαζόμενο ανά οικογένεια αφορά και στην δική του; Καθόσον δεν εργάζεται κανείς...Εκτός κι αν θεωρείται η παραδουλεύτρα και o personal trainer μέλος της οικογένειας...Οπότε, πρέπει να καλέσει τον ΑΣΕΠ για αξιολόγηση...

  Υ.Γ. Το κόμμα, πάντως, πρέπει να κάνει αναβάθμιση λογισμικού στους Η/Υ και να πάρει πιο γρήγορους εκτυπωτές...Κάνε μια εισήγηση σχετικώς στον Αντώνη, εν ανάγκη, να πραγματοποιηθεί επίσκεψη ειδικού κλιμακίου στην Silicon Valley...

 27. tak avatar
  tak 15/09/2011 13:57:44

  Αγαπητέ Πειραιώτη, τον καλλίτερο Δήμαρχο έχετε (που είναι και φίλος του Φ.). Γιατί δεν τα λες απευθείας στο Μιχαλολιάκο; Αν θέλεις ραντεβού, στείλε ένα μήνυμα...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.