#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
07/02/2010 21:24
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Έλληνες πολίτες με… συστατική επιστολήΧρυσές δουλειές για τις κάθε είδους ΜΚΟ

Η Κυβέρνηση απέστειλε τελικά στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής το σχέδιο νόμου για την χορήγηση της Ελληνικής Ιθαγένειας και την απόκτηση δικαιώματος ψήφου στις αυτοδιοικητικές εκλογές.  Παρά το γεγονός ότι υπό την πίεση της κοινής γνώμης και ιδίως της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ο κ. Ραγκούσης αναδιπλώθηκε προς την κατεύθυνση του γερμανικού μοντέλου, τα προβλήματα που παρουσιάζει και αυτό το νομοσχέδιο είναι πολλά και σημαντικά. Στις νέες ρυθμίσεις που υιοθέτησε κατόπιν της διαβούλευσης όμως είναι και η προϋπόθεση της προσκόμισης συστάσεων από 3 Έλληνες πολίτες που κατοικούν στον δήμο μόνιμης κατοικίας του αιτούντος ή συνδέονται επαγγελματικά μαζί του.

Πρακτικά αυτή η προϋπόθεση θα ανοίξει το δρόμο να γίνει η απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας αντικείμενο συναλλαγής και εκβιασμών από διάφορους επιτήδειους, ΜΚΟ και άλλες επικίνδυνες και απίθανες οργανώσεις και ενώσεις που θα σπεύσουν να στήσουν «παραμάγαζα» στους Δήμους για να εφοδιάζουν με συστατικές επιστολές τους μετανάστες με το αζημίωτο φυσικά. Νέα εστία διαφθοράς κυοφορείται, λοιπόν, με τον τρόπο αυτόν στις τοπικές κοινωνίες και κυκλώματα με τη συμμετοχή των παλαιότερων ομοεθνών τους. Συναλλαγές για την ελληνική ιθαγένεια με τη βούλα της Πολιτείας αυτή τη φορά κύριε Ραγκούση…

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Orestios avatar
  Orestios 07/02/2010 21:49:12

  Αυτό δεν είναι νομοσχέδιο. Ένα συμπίλημα εγκληματικών πράξεων είναι που προάγουν τη διαφθορά.
  Οι ΜΚΟ απλά θα παίρνουν πιο πολλά για το κεφάλι από ότι κάνουν σήμερα. Συν το ότι θα χρηματοδοτούνται με τα χρήματα που αρπάζουν από τον λαό.
  Καταψήφιση αυτής της χυδαίας προσβολής των Ελλήνων χρειάζεται. Ποιός είναι ικανός να το κάνει?

 2. o βουνισιος avatar
  o βουνισιος 07/02/2010 21:57:51

  ΑΣΧΕΤΟ!

  Απορία 1η
  H πανελλαδική δημοσκόπηση που πραγματοποίησε για λογαριασμό του Βήματος της Κυριακής η εταιρεία Κάπα Research « εξακρίβωσε» ότι το 64,1% των πολιτών λένε ότι η κυβέρνηση χειρίζεται τα ζητήματα της οικονομίας προς τη σωστή κατεύθυνση και ποσοστό 64,3% θεωρεί ότι τα μέτρα ήταν αναγκαία.

  γιατί πριν 4 μήνες οι πολίτες δεν ψήφισαν τον Καραμανλή;


  Απορία 2η

  τι συμβολίζει η επίσκεψη του ΓΓ του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν στα κατεχόμενα;

  • anonymous avatar
   anonymous @ o βουνισιος 07/02/2010 23:40:27

   Δεν ψήφισαν καραμανλή διότι αυτός και ο θίασός του ήταν άχρηστοι.
   Αυτοί που έχουμε τώρα είναι πουλημένοι. Από τη σκύλα στη Χάρυβδη.

 3. trochalos avatar
  trochalos 07/02/2010 22:10:32

  O ΓΑΠ θα φτιάξει την Ελλάδα των πέντε ηπείρων και των πέντε θαλασσών.Συνολικά μας κάνουν δέκα φάσκελα που τα δίνουμε σε όποιον νομίζει ότι είναι Έλληνας και δεν μιλάει για την εσχάτη προδοσία του ΠΑΣΟΚ.Αυτοι που ψήφισαν το κόμμα των προδοτών πρέπει να ανοίξουν τα σπίτια τους και να φιλοξενίσουν τους νέους συμπατριώτες τους,να δούμε θα τους αρέσει.
  Μέχρι εδώ γιατί είμαι και παιδί των ΙΜΙΩΝ,φτάνουν άλλες προδοσίες και το χώμα αυτό είναι ιερό και δεν το πατάει κανείς χωρίς να είναι γνήσιος ΕΛΛΗΝ.
  Ο ΓΑΠ και οι συν αυτώ γιατί δεν πάνε να μείνουν στο Πακισταν για ένα χρόνο και μετά να μας έλεγαν για ιθαγένεια;
  Και ένα τελευταίο,όποιος πιστεύει στο 12θεο,θα πέρνει ιθαγένεια;

 4. Αυριανιστής avatar
  Αυριανιστής 07/02/2010 22:12:32

  Μόνο οι ΜΚΟ θα επωφεληθούν; Για καθέναν πια ανοίγει πεδίο διαφθοράς λαμπρόν η συγκεκριμένη ρύθμιση. Αμφιβάλλετε ότι πολλοί, μεμονωμένοι ή μη, πολίτες θα στήσουν φάμπρικα έκδοσης συστατικών επιστολών;

  Προβλέπω κατσαπλιαδισμό άνευ προηγουμένου, που θα οδηγήσει στο να διαμοιράζονται ολόκληρες συνοικίες σε "εταιρείες έκδοσης συστατικών επιστολών". Άλλοι για τα Πατήσια, άλλοι για τον Άγιο Παντελεήμονα, άλλοι για την Κυψέλη κ.ο.κ. Ακριβώς όπως διαμοιράζουν την "προστασία" των μαγαζιών οι συμμορίες των νυχτονονών!

  • Orestios avatar
   Orestios @ Αυριανιστής 07/02/2010 22:17:53

   Νομίζεις. Το κύκλωμα των ΜΚΟ που σχετίζονται με αυτή τη δραστηριοτητα είναι μια άτυπη μαφία και δεν θα επιτρέψει σε κανένα να πάρει κομμάτι από την πίττα. Η αγορά που ανοίγει έχει πολύ χρήμα και την ελέγχουν ολοκληρωτικά ΜΚΟ μαφιόζικου τύπου.

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ Αυριανιστής 07/02/2010 22:26:32

   Είμαι πάντως περίεργος να δω πώς θα μπορέσουν οι μαφιόζοι των ΜΚΟ να διασφαλίσουν ότι κάθε μετανάστης θα πάει για συστατική σε αυτούς και όχι π.χ. στον Έλληνα γείτονά του. Εκτός κι αν τα κυκλώματα θα γίνουν τόσο πολυπλόκαμα, ώστε σε συνεργασία με δημόσιες υπηρεσίες θα απορρίπτονται "όλως τυχαίως" οι αιτήσεις που φέρουν συστατικές επιστολές εκτός ΜΚΟ, αναγκάζοντας έτσι όλους τους μετανάστες να προστρέξουν στις... αγκάλες τους.

   Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο πάντως, επαναλαμβάνω ότι η Αθήνα θα χωριστεί σε "περιοχές" για την έκδοση των συστατικών επιστολών, στα πρότυπα της μαφίας της νύχτας.

  • Orestios avatar
   Orestios @ Αυριανιστής 07/02/2010 23:00:18

   Δεν διαφωνώ πως θα χωριστεί σε "τομείς ευθύνης". Το μόνο σίγουρο. Για τα υπόλοιπα μην αμφιβάλλεις. Δεν θα διστάσουν.

 5. o βουνισιος avatar
  o βουνισιος 07/02/2010 22:30:12

  Το πιο πιθανό είναι να διχαστεί και να πολωθεί η ελληνική κοινωνία,
  όποιος υπογράφει θα χαρακτηρίζεται από τους υπόλοιπους προδότης

  • anonyma avatar
   anonyma @ o βουνισιος 07/02/2010 22:37:50

   Ακριβώς! Είναι ο σίγουρος δρόμος για τον εμφύλιο. Προδότες και δοσίλογοι!

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ o βουνισιος 07/02/2010 23:31:19

   Και πώς θα το μαθαίνουν "οι υπόλοιποι" ότι κάποιος υπέγραψε συστατική; Θα βγάζει ντελάλη να το διαλαλεί;

  • Orestios avatar
   Orestios @ o βουνισιος 07/02/2010 23:35:26

   Αυριανιστή το κύκλωμα αυτό δεν είναι χθεσινό.

  • anonymous avatar
   anonymous @ o βουνισιος 07/02/2010 23:51:03

   Στα χωριά θα τις πάρουν από τα αφεντικά τους και από τους γέρους που προσέχουν. Δε μπορείς όταν τον άλλο τον ξέρεις 10 χρόνια να μην του υπογράψεις. Για να πάρουν τη πράσινη κάρτα έκαναν το ίδιο. Βεβαίωση από τα αφεντικά ότι δούλευαν σε αυτούς και πόσα μεροκάματα έκαναν.
   Στις πόλεις υπάρχουν αρκετοί αριστεροί για να τους υπογράψουν. Το 40% είναι υπέρ του νομοσχεδίου. Για να γίνουν κατά πρέπει να πάει το πρόβλημα στην πόρτα τους. Να περάσει ένας νόμος να διασπείρει τα αλλοδαπά παιδιά σε όλα τα σχολεία του λεκανοπεδίου και τότε να δεις πως γίνονται κατά, όταν το παιδί της ψηλομύτας γλυφαδιότηας θα πηγαίνει με αλβανούς στο σχολείο.

 6. Βρασίδας avatar
  Βρασίδας 07/02/2010 23:17:49

  και εάν εγώ συστήσω κάποιον -προσοχή οι δουλέμποροι παίρνουν 5000 το κεφάλι,μην πάρει κανείς ούτε 1$ πιο κάτω- και βγεί μούφα η σύστασή μου. Τί κυρώσεις θα έχω;
  Μήπως θα πρέπει να τα επιστρέψω στο Παρακαταθηκών και Δανείων:
  Εάν κόψω απόδειξη με τί συντελεστή μετράει στο αφορολόγητο:

  • 2Μ avatar
   @ Βρασίδας 08/02/2010 08:40:54

   @Βρασίδας

   "και εάν εγώ συστήσω κάποιον -προσοχή οι δουλέμποροι παίρνουν 5000 το κεφάλι,μην πάρει κανείς ούτε 1$ πιο κάτω- και βγεί μούφα η σύστασή μου. Τί κυρώσεις θα έχω;"

   Συμφωνώ με τον προβληματισμό σου.

   Κυρώσεις , ναι ,να υπάρχουν.΄Οπως πχ

   -να καταβάλλεις στο Π και Δ ,ως ποινή, ενα υψηλότατο χρηματικό ποσό(ας πούμε τις 5.000 ευρώ) και
   -να σου αφαιρεθεί ,δια παντός, η δυνατότητα να χορηγήσεις άλλες συστατικές, ως αναξιόπιστος

   Και όσες συστατικές ,εν τω μεταξύ,έχεις χορηγήσει,αυτοδίκαια να ακυρώνονται , με ότι αυτό συνεπάγεται για τούς συστηνόμενους...

   Ισως έτσι να περιοριστεί η σχετική ..."βιομηχανία"

 7. Μάρκο Τ avatar
  Μάρκο Τ 08/02/2010 00:17:43

  Εξάδελφός μου Εισαγγελέας μου είπε ότι με όσα έχει δει από κοντά με τις ΜΚΟ και τους δικηγόρους που τις πλαισιώνουν, έχει φρίξει με την οργάνωσή τους και κάνει λόγο για μαφία.
  Αλλά αφού φτάσαμε στο κατάντημα να είναι η γνωστή ψευτοακτιβίστρια Αλ Σάλεχ αδρά αμειβόμενη Ειδική Σύμβουλος στο αρμόδιο Υπουργείο, τι να πεις...
  Ο GAP είναι επικίνδυνος για το δημόσιο συμφέρον, από πολλές απόψεις, και καλό είναι να φύγει από την εξουσία το συντομότερο δυνατό. Ας το καταλάβουν και οι Πασόκοι και ας φροντίσουν να ξεφορτωθούν το καρκίνωμα.

 8. NM avatar
  NM 08/02/2010 07:51:18

  στον υπόλοιπο πολιτισμένο κόσμο (π.χ. Μεγάλη Βρετανία) ακριβώς αυτή είναι η διαδικασία: σε προτείνουν δύο πολίτες, καθαρό ποινικό μητρώο, απαραίτητα χρόνια νομίμου παραμονής και γνώσης της γλώσσας και ιστορίας.

  Το παράξενο ποιό είναι; και γιατί συνήθως οι παραπονούμενοι περι μεταναστών ζουν εκτός κέντρου; για ελάτε στον άγιο παντελεήμονα.

  το πρόβλημα δεν είναι απονομής διαβατηρίων, στην τελική έτσι θα υπάρχει και επίσησμη καταγραφή και πιθανώς τιμωρία (όπου παρανομούν). το πρόβλημα είναι αστυνόμευσης και οικονομικό πάνω απ΄όλα.

  λυπάμαι που μερίδα των οπαδών του κόμματος συντάσεται με ακραίες φωνές. η ΝΔ εκφράζει την Ευρωπαϊκή Κεντροδεξιά όπως και το ΕΛΚ, δηλαδή: Συντηρητικούς, Χριστιανοδημοκράτες και Φιλελέυθερους. Άκροδεξιά στοιχεία ΦΥΣΙΚΑ και δεν ανήκουν στο χώρο μας. Καλό θα ήταν λοιπόν και μιας και το κόμμα δε δείχνει να πολυ-αντιδρά με το νομοσχέδιο να συνταχθούμε. Για τους άλλους υπάρχει βαφή Rilken (προαπαιτούμενο για να γραφείς στο λαος).

  • Μάρκο Τ avatar
   Μάρκο Τ @ NM 08/02/2010 12:53:12

   O "υπόλοιπος πολιτισμένος" κόσμος = Μεγάλη Βρετανία!!!
   Η ΝΔ έχει καταθέσει τεκμηριωμένα το τί ισχύει στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες και φαίνεται καθαρά ότι το λαθρονομοσχέδιο των GAP and Friends (ο Ραγκούσης είναι η βιτρίνα, τι να σου κάνει ο τέως δήμαρχος Παρκιάς...), είναι από τα χαλαρότερα σε μία χώρα με σοβαρότατο πρόβλημα λαθρομετανάστευσης.
   ΝΜ, άσε τα μασκαριλίκια περί κεντροδεξιάς, αφού είσαι καραμπινάτος αριστεροφιλελεύθερος. Η τιμιότητα είναι αρετή ακόμα και στον χώρο σου, υποθέτω. Ή μήπως το ξεπεράσαμε και αυτό; Μπορείς να βρεις και άλλα δημοσιεύματα του Antinews να κάνεις copy-paste τα σχόλιά σου, με ελαφρές τροποποιήσεις (σαν τις τροποποιήσεις που έκανε ο Ραγκούσης στο λαθρονομοσχέδιο). Αντε ντε...

 9. B.K.Σ. avatar
  B.K.Σ. 08/02/2010 12:32:43

  από πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων έχει εμπειρία το ελληνικό κράτος.

 10. Μάρκο Τ avatar
  Μάρκο Τ 08/02/2010 12:57:30

  Επίσης, σας ορκίζομαι ότι ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ, είμαι μέλος αντιρατσιστικής ΜΚΟ, έχω πατριό Αφγανό, διδάσκω στο Κυριακάτικο Σχολείο και μένω στον Άγιο Παντελεήμονα, σε πολυκατοικία που μένουν μόνο Πακιστανοί και Αφγανοί (και η κυρία Μαρίνα Βήχου).

  Δηλαδή, μόνο ο ΝΜ θα λέει ότι είναι Νέα Δημοκρατία;

  • ΝΜ avatar
   ΝΜ @ Μάρκο Τ 08/02/2010 15:04:36

   ρε Μαρκο αμα είσαι ολα αυτά τότε γιατί διαφωνείς μαζί μου;

   για το αν είμαι ΝΔ ή οχι οπως σου είπα και πριν, πιστοποιητικά νομιμοφρσύνης δε δέχομαι.

   όπως σου ε'ιπα επίσης οταν κατέβεις στο κέντρο απο το χωριό σου ανέβα φωκ. νέγρη να σε κεράσω καφε.

   Άκροδεξιά στοιχεία ΦΥΣΙΚΑ και δεν ανήκουν στο χώρο μας.

 11. μαρικα avatar
  μαρικα 08/02/2010 15:08:28

  ΝΜ.Η Ελλαδα δεν ειναι Αγγλια καπου συνγχεεις κατι γεγονοτα και πραγματα.
  Σου εχω ξαναγραψει οτι η Ελλαδα δεν ειναι για τοσους εισβολεις.Τωρα αν
  ακουω καλα για τον αγωνα που κανει ο Τσιπρας μου φαινεται οτι ταιριαζουν οι αποψεις σας οποταν αν περασει το νομοσχεδιο σας ευχομαι καλα κερδοι.
  Ενοω για τους δυο που χρειαζονται,προς Αποστολου Παυλου επιστολη,που θα στοιχιζει πολλα......λεφτα.

  • ΝΜ avatar
   ΝΜ @ μαρικα 08/02/2010 15:17:30

   ούτε η γερμανία ήταν. και σας δέχτηκε. μιας και είσαι απο Γερμανία για δε ποια είναι η πολιτική της CDU για τους αλλοεθνείς.

   για να κλείνουμε το θέμα πολιτικής συγγένιας: δεξιός δε σημαίνει οπισθοδρομικός. οπισθοδρομικός, φοβικός και ρατσιστής σημαίνει ακροδεξιός και επικίνδυνος. την κακομοιριά σας ορισμένοι μην τη παρουσιάζεται ως δεξιοφρσύνη.

   η δεξιά στην ελλάδα έδωσε μάχες για να εξευρωπαϊσει το κράτος και όχι να μας κάνει σκοταδιστές. όσοι δε συμφωνούν με αυτό απλά δεν ανήκουν σε αυτό που το ΕΛΚ ονομάζει Ευρωπαική Κεντροδεξιά.

 12. μαρικα avatar
  μαρικα 08/02/2010 15:34:40

  ΝΜ. εμεις δεν εισβαλαμαι στην Γερμανια ,μας καλεσαν και πηγαμε και την χτησαμε γιατι ηταν κατεστραμενη μεταπολεμικα.Στειλαμε στην Ελλαδα τις οικονομιες μας για να αναπτηχθει η πατριδα μας και το καταφεραμαι για να υπαρχουν κατι τετοιοι σαν και εσενα σημερα να μας λες και λογια που δεν μας αξιζουν αλλα δειχνεις μαλον τι εισαι τι ανατροφη εχεις αν και αμφιβαλω οτι εισαι Ελληνας.Μασας μια μαστιχα με ακροδεξιους και κατι τετοια εισαι βαλτος,ετσι σου λενε ετσι λες.

 13. B.K.Σ. avatar
  B.K.Σ. 08/02/2010 19:58:50

  ακούσατε με ποιά πρόβλεψη έκλεισε η Παπαρήγα την ομιλία της....
  κάποιες ΜΚΟ περιμένουν σα κοράκια να θέσουν θέμα μειονοτήτων με τους νέους Ιθαγενείς Έλληνες που μας φτιάχνει το νέοπασόκ.

 14. Pion avatar
  Pion 08/02/2010 20:18:09

  Βρε Φάκτωρα τι θα γίνει με την Β.Κ.Σ.που μεταφέρει εδώ όποια μ@λ@κ@α βρει σε πασοκικά και ακροδεξιά blogs?
  Έλεος δηλαδή με οτι του κατέβει του καθένα, με το ζόρι;

  • B.K.Σ. avatar
   B.K.Σ. @ Pion 08/02/2010 20:44:30

   την ομιλία της Παπαρήγα χαρακτηρίζεις μακακία; μπορείς να γίνεις ποιό σαφής; ή απλώς είσαι γενικώς των φιμότρων;

  • B.K.Σ. avatar
   B.K.Σ. @ Pion 08/02/2010 22:35:43

   Προφανώς και είσαι βραχύς για να μπορέσεις να γίνεις και πιο σαφής. Συνεπώς αδυνατείς και να ερμηνεύσεις το αίνιγμα του συνδυασμού των πασοκικών και ακροδεξιών μπλογκ (μα πώς τα καταφέρνω;! και δεν το παίρνω και χαμπάρι η δόλια!)
   Αγνωστούλης αγνωστούλης ως παρωνύμιο, και θρασυδειλούλης τα μάλα, μιας και το "την" σε εκθέτει ανεπανόρθωτα. Άντε τώρα άλλαξε προσωπείο και ξαναέλα σε πέντεέξι μέρες να ματαλασπολογήσεις!
   ..........................................................
   Ερώτηση προς τους σχολιαστές του Αντινέα:
   Μπορείτε να βοηθήσετε κι εμένα και τον Ριον, σας παρακαλώ:
   ποιά είναι τα πασοκικά και ακροδεξιά μπλοκ που έχω φέρει εδώ;
   για την ιστορία και την κακοήθεια και μόνον.

  • ΠΕΤΡΟΣ avatar
   ΠΕΤΡΟΣ @ Pion 08/02/2010 22:51:52

   Β.Κ.Σ. μη μασάς.
   Καταδρομικές ενέργειες.
   Λένε μια μ@λ@κί@ και περιμένουν να τσιμπήσεις. Άν κάνεις το λαθος έχασες. Επίθεση. Η καλύτερη άμυνα.

  • B.K.Σ. avatar
   B.K.Σ. @ Pion 08/02/2010 23:14:56

   Πέτρο, αυτός είναι ο μόνος τρόπος που έμαθαν στη ζωή τους να πορεύονται. Η κακοήθεια. Η οποία φυσικά φθάνει στην ζωώδη απαίτηση να βουλώσει ο άλλος το στόμα του επειδή αγαπάει την πατρίδα του (και άρα είναι καρατζαφυρικός, εκεί καταντήσαμε....)
   Θλίψη.

  • ΠΕΤΡΟΣ avatar
   ΠΕΤΡΟΣ @ Pion 08/02/2010 23:21:15

   Β.Κ.Σ.
   Σωστή η επισήμανση. Όμως δεν πρέπει να τους αφήνουμε να λένε τα δικά τους, χωρίς απάντηση. Είτε τους αρέσει είτε όχι.

 15. mpaxalo avatar
  mpaxalo 08/02/2010 22:44:44

  @ΒΚΣ. Για πασοκικά δεν ξερω. Αλλά απο καρατζαφυρερικά και κοινοτυπίες εσω δει πολλά

  • B.K.Σ. avatar
   B.K.Σ. @ mpaxalo 08/02/2010 23:04:33

   Μπάχαλε, σε πείραξε κι εσένα η αναφορά στην επισήμανση της Παπαρήγας ε;
   όσο και να το ζορίσετε, τον ενγενή φασισμό σας δεν μου τον στολίσετε.
   ξύδι.

 16. Pion avatar
  Pion 08/02/2010 22:55:58

  B.K.Σ

  Ως προς το "την" που με εκθέτει ανεπανόρθωτα.


  Orestios says:
  06/02/2010 at 21:38


  Συμβολή των μεταναστών στην ανάπτυξη μηδενική (είχαν αφηνιάσει στα τέλη των 90s και αρχές των 00s με την συμβολή αυτή τα media). Κοινώς μόνο με δανεικά είχαμε την ισχυρή Ελλάδα.

  Η Βασιλική (Β.Κ.Σ.) αναρρωτιόταν πως γινόταν πριν 30 χρόνια να ήταν καλύτερα τα πράγματα. Σήμερα για μια ακόμη φορά βλέπουμε να λέγονται τα ίδια κενά απιχειρήματα για την συμβολή των μεταναστών και την ισχυρή Ελλάδα, που θα φέρει το GAP. Μόνο που ο χρόνος κυλά πιο γρήγορα από τότε και έτσι εξηγείται η βιασύνη για το λαθρονομοσχέδιο, που φέρνει ψήφους. Κουβέντα για ανάπτυξη. Κουβέντα για κατανόηση. Κουβέντα για υπαιτιότητα. Μόνο ψέμματα. Άφθονα ψέμματα με τη σέσουλα

  • B.K.Σ. avatar
   B.K.Σ. @ Pion 08/02/2010 23:02:41

   και ο Ορέστιος και η αλλενάκι και άλλοι πολλοί με προσφωνούν Βασιλική, αλλά έχουν λάβει το δικαίωμα. Εσύ ως άγνωστος από που κι ως που;!!!
   Β.Κ.Σ.
   στεγνά και σκέτα περικαλώ.

  • Orestios avatar
   Orestios @ Pion 08/02/2010 23:22:37

   Are yoy retarded Pion?

  • αλλενάκι avatar
   αλλενάκι @ Pion 08/02/2010 23:35:34

   προσπαθώ να τηρώ το Β.Κ.Σ. και νομίζω μία ή δύο φορές έχω χρησιμοποιήσει το Βασιλική, για συγκεκριμένο λόγο όμως

   επι τη ευκαιρία πες μου το ΚΚΕ θα το ψηφίσει γιατί δεν κατάλαβα ακριβώς

  • B.K.Σ. avatar
   B.K.Σ. @ Pion 08/02/2010 23:58:41

   το Β.Κ.Σ. έχει μπει για συγκεκριμένους λόγους που τους δικαιώνουν οι Ριον και οι Πέρδον. (Είμαι σχολιάστρια σε φόρουμ από το 03, ως Βασιλική, και αντιπαθής σε πολλούς λόγω των σταθερών μου και μη ευμετάβλητων αρχών μου, κάποιοι ίσως έχουν βρει καταφύγιο κι εδώ)
   Το ΚΚΕ δήλωσε πως σαφώς και προτιμά αυτοί οι άνθρωποι να μέναν στην πατρίδα τους και να δίναν εκεί τους λαϊκούς αγώνες, αλλά από τη στιγμή που ήρθαν εδώ, ως εργατικό κόμμα για λόγους αρχής οφείλει να τους δει ταξικά και να τους στηρίξει.
   Για μένα ο πυρήνας της τοποθέτησης της Παπαρήγα ήταν αυτό που άφησε για το τέλος και η τηλεόραση έδειξε και πως είχε γυρίσει ολόκληρος ο Παπανδρέου και την άκουγε σ΄ αυτά που έλεγε τελευταία: το πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων (που σχολίασα τηλεγραφικά εδώ το πρωϊ) κι αυτό που έτσουξε τον Ρίον. για τις ΜΚΟ που φυλάνε καραούλι για να εγείρουν θέμα μειονοτήτων με τους νέους Ιθαγενείς.

  • αλλενάκι avatar
   αλλενάκι @ Pion 09/02/2010 12:16:09

   B.K.Σ. σ'ευχαριστώ για την απάντηση, δεν την είδα χθες.
   Για το πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων έχεις πολύ δίκιο. Εκτός από την εμπορία παραγωγής πιστοποιητικών υπάρχουν κίνδυνοι να συσταθούν τάγματα που θα τρομοκρατούν όσους Έλληνες ΔΕΝ θα δίνουν συστάσεις.

 17. ΠΕΤΡΟΣ avatar
  ΠΕΤΡΟΣ 08/02/2010 23:01:45

  Pion,
  Τια απορίες τις βρίσκω λογικές.
  Μήπως έχεις και τις απαντήσεις; (Μην πείς ότι είναι μόνο για τους ψήφους!!!)

 18. Factorx avatar
  Factorx 08/02/2010 23:21:00

  @B.K.Σ. Τωρα το παρατραβάς. Δεν εχει δηλαδή κανένας δικαίωμα να σε κριτικάρει; Ποια είσαι; Και να σου πω κι εγω κάτι επειδή με προκαλείς. Απο
  όλους τους σχολιαστές του antinews οχι μόνο είσαι η μόνη που έχεις γνώμη επι παντός του επιστητού, αλλά δεν σηκώνεις και μύγα στο σπαθί σου.

  • B.K.Σ. avatar
   B.K.Σ. @ Factorx 08/02/2010 23:28:02

   Το παρατραβάω διότι δεν αφήνω ασχολίαστη την κριτική.
   Δεν έχω γνώμη επί παντός του επιστητού, γιατί μ΄ ενδιαφέρουν πολύ συγκεκριμένα θέματα και επ΄ αυτών και μόνο σχολιάζω. Και δεν μ΄ ενδιαφέρει να πείσω κανέναν γι΄ αυτό και δεν την στρογγυλεύω.
   Δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου. Και μπορώ να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου.
   Και προσωπικά όσο διαβάζω στο Αντινέα δεν έχω δει ποτέ κάποιον σαν τον Ρίον να σε εγκαλλεί στην τάξη για οποιονδήποτε σχολιαστή με αυτό το ύφος και το ήθος και την λασπολογία. ποτέ.

 19. Pion avatar
  Pion 08/02/2010 23:30:10

  B.K.Σ., Βασιλική ή Βουκεφάλα ή όπως αλλιώς προτιμάς.

  Ουδεπόποτε σε προσφώνησα Βασιλική. Σου απέδειξα οτι δεν ισχύει το "την" που με εκθέτει.

  Και για να τελειώνουμε αν εσυ θεωρείς τον εαυτό σου και καμμιά δεκαριά άλλους γάτους γεναριάτικους οτι είστε οι μόνοι που αγαπάτε την Ελλάδα, την πατρίδα μας, σου λέω πως ΛΑΘΟΣ τρόπο διαλέξατε για να το δείξετε.

  Κυρίες και κύριοι ΙΔΟΥ οι μόνοι πατριώτες της Ελλάδας, ο/η Β.Κ.Σ και οι συν αυτώ.

  Όλα τα υπόλοιπα σου τα επιστρέφω γιατί πραγματικά τα αξίζεις, ιδιαίτερα οταν χάνεις την ψυχραιμία σου σε οποιαδήποτε κριτική.

  @Πέτρο

  μήπως τυγχάνεις χειμερινός κολυμβητής;

  • ΠΕΤΡΟΣ avatar
   ΠΕΤΡΟΣ @ Pion 08/02/2010 23:42:23

   @ Pion
   Όχι δεν είμαι χειμερινός κολυμβητής. Δεν αντέχω το κρύο. Τα χόμπυ μου είναι να πεταλώνω τζιτζίκια και να κουρεύω χελώνες.

  • B.K.Σ. avatar
   B.K.Σ. @ Pion 09/02/2010 00:02:13

   Δεν απέδειξες τίποτα. Όσοι παρακολουθούν το Αντινέα και μου απευθύνουν τον λόγο ή αναφέρονται χωρίς να έχουν προηγουμένως συζητήσει γράφουν "στον ΒΚΣ".
   Φέρε κι ένα Ελληνόμετρο να μας διαπιστεύσεις.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.