#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
01/06/2011 23:05
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Άλλο το άθλημα του κανό και άλλο το σκληρό πόκερτης effie B.

Οι τελευταίοι χειρισμοί της ελληνικής κρίσης από τον Γιώργο Παπανδρέου θυμίζουν έντονα παρτίδα πόκερ. Ενάμιση χρόνο μετά από συνεχείς παλινωδίες, λάθος αποφάσεις και αφηρημένες πολιτικές και λίγο πριν το... χάραμα της 25 Ιούνη, ο Γιώργος Παπανδρέου αποφάσισε να εκβιάσει... μπλοφάροντας. Σαν σε παρτίδα πόκερ. Δυστυχώς, όμως, δεν είχε... φύλλο. Το έκαψε νωρίς! Αποφάσισε λοιπόν να παίξει τα ρέστα του!

Το Μνημόνιο δεν βγαίνει. Ούτε το 2ο ούτε το νιοστό! Το φωνάζουν καθημερινά τα νήπια διαμαρτυρόμενα ομού μετά των γονέων τους στις πλατείες! Αυτός, περιέργως, εμμένει στην στραγγαλιστική για την οικονομία της χώρας εφαρμογή του. Ακόμη και η Τρόικα άρχισε να έχει αμφιβολίες και συνδιαλέγεται με τη Συγγρού. Εκείνος βέβαια εμμένει, «τοις ποίων (;) ρήμασι πειθόμενος» μένει να απαντηθεί!

Βλέποντας τα αδιέξοδα επιζήτησε επιμερισμό ευθυνών στην εφαρμογή του Μνημονίου, με το έτσι θέλω, αναζητώντας συναίνεση σε συνεργούς και συνενόχους, έχοντας στόχο τον εξής έναν: τον Αντώνη Σαμαρά. Γιατί και άνετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία διαθέτει, και σχετικά «νωπή» εντολή, και δυο πρόθυμα εξαπτέρυγα. Τι το παιδεύει λοιπόν; Για την πολιτική του επιβίωση; Αυτή σώθηκε όταν γέμισαν οι πλατείες!

Και αφού και οι μπλόφες και οι εκβιασμοί δεν έπιασαν άρχισε η συστηματική διαστρέβλωση των θέσεων του Αντώνη Σαμαρά από κακόφωνα γκαιμπελίστικα παπαγαλάκια! «Ο Σαμαράς συμφώνησε αλλά το παίζει διαφωνών για να μην ακυρώσει την αντιμνημονιακή του πολιτική, γιατί δεν συναινεί αφού τα ίδια λένε, βάζει το κομματικό συμφέρον πάνω από το συμφέρον της χώρας» και άλλα φαιδρά και ψευδή.

Ε, ΟΧΙ, λοιπόν, ο Αντώνης Σαμαράς ΔΕΝ συναινεί!

Ο Σαμαράς βροντοφώναξε ξανά ΟΧΙ. Και ΞΑΝΑΖΗΤΗΣΕ επαναδιαπραγμάτευση των όρων του Μνημονίου. Και για όσους δεν κατάλαβαν, ΣΥΝΟΛΙΚΗ επαναδιαπραγμάτευση. Και για όσους δεν θέλουν να καταλάβουν, διαπραγμάτευση με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ! Από το κούρεμα των συντάξεων των χαμηλοσυνταξιούχων, μέχρι τους φορολογικούς συντελεστές, μέχρι τον τρόπο των αποκρατικοποιήσεων. ΟΛΑ!!

Γιατί η αντιμνημονιακή πολιτική του Σαμαρά δεν είναι αέρας κοπανιστός και άκαιρα ανιστόρητα τσιτάτα στα χείλη πρώην διαφημιστών. Είναι μια συνεπής στάση, από την αρχική άρνηση υπογραφής του μνημονίου μέχρι την κατάθεση μιας πλήρους πρότασης διεξόδου από την κρίση!

Φτηνιάρικες μέθοδοι κοπτοραπτικής, κάποιες προτάσεις από δω κάποιες από κει ανάμεικτες με αποδεδειγμένα αποτυχημένες πρακτικές, δεν μπορεί να λειτουργήσουν, γιατί στην ουσία αλληλοαναιρούνται ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ την εφαρμογή της πρότασης.

Και επειδή ο Αντώνης Σαμαράς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Παπανδρέου, είναι σοβαρός πολιτικός, θα ψηφίσει όσες δικές του προτάσεις αποδεχτεί ο Παπανδρέου. Αυτό οι γκαιμπελίσκοι το ονομάζουν συναίνεση.

Όσο για τους εταίρους «αδελφούς» Ευρωπαίους, μόλις είδαν ότι ο Σαμαράς δεν εγκλωβίζεται και δεν εκβιάζεται, τις χιλιάδες κόσμου να κατακλύζει πλατείες, και πιο πολύ φοβούμενοι διασπορά «E. coli αγγουριών», προέβηκαν σε δηλώσεις τύπου «καλέ ποιος σας είπε ότι δεν θα δοθεί η 5η δόση. Εμείς βρήκαμε άλλα 65 δις, εδώ θα τα χαλάσουμε; Εντάξει θα ξεπουληθείτε λίγο παραπάνω, αλλά μήπως ξέρατε και καλύτερα;».

Η πέραν του Ατλαντικού εμπειρία με την κατάρρευση της Lehman Brothers και την τοξικότητα που προκάλεσε στην παγκόσμια αγορά, αποτελεί πλέον case study στα οικονομικά. Στα ευρωπαϊκά δρώμενα η τοξικότητα της Ελλάδας, παρά τις περί του αντιθέτου δηλώσεις, είναι τεράστια και θανατερή. Όσο λοιπόν και να εκβιάζουν σχολιαστές εγχώριοι και ευρωπαίοι, στο Ζάλογγο χορεύοντας συνοδεία του άσματος «έχετε γεια ευρωπούλια», θα γκρεμιστούν πρώτοι αυτοί.

Το πρόβλημα λοιπόν της διάσωσης είναι, τουλάχιστον προς το παρόν, πρωτίστως δικό τους.

Το πρόβλημα ξεπουλήματος της χώρας μας όσο-όσο, και εις το διηνεκές, είναι πρωτίστως δικό μας. Κατά-δικό μας!!

Ο Γιώργος Παπανδρέου σίγουρα ανήκει στους πολιτικούς που μπορούν να επαίρονται για την καλή φυσική τους κατάσταση. Δεινός χειριστής κανό τελευταίας τεχνολογίας, ξανοίγεται άφοβα και με περισσή τόλμη στο ανεμοδαρμένο Αιγαίο. Πέρα από κάποιες ατυχείς στιγμές, που μπορεί να συμβούν στον καθένα (!), οι εξορμήσεις αυτές στέφονται με επιτυχία...

Κάποιος, όμως, θα πρέπει να του πει ότι άλλο το ευγενές άθλημα του κανό και άλλο το σκληρό πόκερ. Στο τελευταίο, η παρτίδα κρίνεται όχι μόνο από τη δεινότητα του ίδιου του παίχτη όσο, κυρίως, από την στρατηγική, την ψυχραιμία, την διορατικότητα και το ρίσκο του αντιπάλου.

Δυστυχώς για τον Γιώργο έπαιξε τα ρέστα του χωρίς φύλλο και πολύ νωρίς.

Και ακόμη χειρότερα, τα έπαιξε απέναντι σε πολύ σοβαρό παίχτη. Επαγγελματία. Στην πρόκληση του Παπανδρέου «τα ρέστα μου», ο Αντώνης Σαμαράς απάντησε ψύχραιμα και με περισσή δόση περιφρόνησης «τα βλέπω», πετώντας τον έξω από το παιχνίδι.

Δεν απομένει παρά ο Γιώργος Παπανδρέου να εγκαταλείψει την παρτ(τρ)ίδα!

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Μαρια avatar
  Μαρια 01/06/2011 23:10:30

  Για δες μουρη που θελει και σκληρο ποκερ!!!!!!!!!!!!Να εισαι καλα,γελασαμε βραδιατικα.

  • Orestios avatar
   Orestios @ Μαρια 01/06/2011 23:25:24

   Σύγχιση στην Ιπποκράτους!!!!
   αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

   Πόσοι βουλευτές δεν θα ψηφίσουν τα νέα μέτρα??????

 2. mhtsos karditsa avatar
  mhtsos karditsa 01/06/2011 23:22:36

  ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 20 ΕΤΩΝ. ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΕ,ΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΨΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΣΤΙΓΜΗ, ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΝΕΒΕΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ. ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΚΑΙ ΕΔΩ Ο ΚΛΗΡΟΣ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ.

  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ. ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
  ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΓΚΙΑ. ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΜΕΣΩΣ. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΑΓΜΑΤΙΚΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΕΙ ΑΥΤΟ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ

  • zagor avatar
   zagor @ mhtsos karditsa 01/06/2011 23:32:16

   Το θέμα είναι ότι όπως τα έχει κάνει ο ΓΑΠ δεν μπορούμε να βγούμε στις αγορές με τίποτα, γι'αυτό στη φάση αυτή πρώτα επαναδιαπραγματευση αλλά να το φωνάξει δυνατά να το συνειδητοποιήσουν όλοι τους και όχι ψιθυριστά και στη συνέχεια τα υπόλοιπα.

 3. man8os avatar
  man8os 01/06/2011 23:31:50

  Οχι Εφφη, να εγκαταλειψει την παρτιδα, οχι την πατριδα. Εδω τον θελουμε ισοβια!

 4. anonymous avatar
  anonymous 02/06/2011 00:00:08

  ασος σπαθι = θανατος...

 5. nasos avatar
  nasos 02/06/2011 00:04:45

  το πρόβλημα δεν είναι ότι ο Γιώργος μπλοφάρει,το πρόβλημα είναι ότι μπλοφάρει άσχημα
  και αυτό επειδή είναι συνηθισμένος στα εύκολα,να κάνει παιχνίδι μέσα στο σύστημα εξουσίας που κληρονόμησε από τον παππού και τον μπαμπά
  δεν είναι τυχαίο που όταν πάει να κάνει τα ίδια στο εξωτερικό τρώει τα μούτρα του(δυστυχώς για εμάς)

 6. kiki avatar
  kiki 02/06/2011 05:26:09

  Καλημερα Εφη,
  κανο δεν ξερω, και ποκερ επισης.
  Δεν ξερω αν κανει οποιοδηποτε παιχνιδι, δεν ξερω αν καταλαβαινει απο παιχνιδια, ξερω οτι εχουμε γινει, ενας ολοκληρος λαος ερμαιο αυτουνου και των παρ αυτω μαριονετων.
  Οχι Εφη, να μην φυγει, εδω να πληρωσει, εδω σαυτην την πατριδα που ξεπουλησε.
  Οχι αλλες αφεσεις αμαρτιων για οποιονδηποτε, εδω να πληρωσει.
  Συνολικα 165 Εφη, που μας πουλησαν χωρις να την εχουν διαβασει την Δανειακη συμβαση.

  • effie B. avatar
   effie B. @ kiki 02/06/2011 05:52:11

   στειλε e-mail σε Φακτορα, δεν το εχει, να επικοινωνησουμε

   • kiki avatar
    kiki @ effie B. 02/06/2011 06:43:26

    Το εστειλα , καλα θα το ξαναστειλω

 7. Κώστας Ροδινός avatar
  Κώστας Ροδινός 02/06/2011 06:26:52

  Eξαιρετικό και ...δηκτικό Dear Effie!
  Καλημέρα.

  • effie B. avatar
   effie B. @ Κώστας Ροδινός 02/06/2011 10:52:07

   Vielen Dank! (λογω Μνημονιου!)

 8. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 02/06/2011 06:37:57

  ...Κάτι σαν απόκοσμα ρομπότ δηλαδή, που περιφέρονται από «χωρίου εις χωρίον», αναμασώντας τα ίδια και τα ίδια, καμουφλάροντας τα ως γενναία μέτρα, που πρέπει να ληφθούν ώστε να σωθεί η χώρα. Μια χώρα την οποία λοιδορούν και απαξιώνουν καθημερινά. Όπως και τους πολίτες της. Αυτούς που τους ψήφισαν ως κυβέρνηση, με 10 και πλέον ποσοστιαίες μονάδες διαφορά!
  Τοις κείνων «ψέμασι» πειθόμενοι…

 9. dacord avatar
  dacord 02/06/2011 07:03:17

  h--p://www.youtube.com/watch?v=tKg4C7zHTG4&NR=1
  ==
  Αν τα πουλημενα ΜΜΕξαπατησης επαιζαν αυτο το βιντεο καθε μερα ,ποσο καιρο ακομα θα μπορουσε να ειναι πρωθυπουργος αυτο το οργιο,το γαπ????

  Ε? θα αντεχε μια βδομαδα?? Εγω δεν το πιστευω.
  ΟΧI δηλαδη οτι θα συναισθανοταν τιποτα αυτο το πραμα ,αυτο δεν ειναι σε θεση να καταλαβει ,αλλα οι "αλλοι" οι προπαγανδιστες καπου θα τον παραταγαν ..
  Το παρακαναμε με αυτο το βλημα ,θα ελεγαν..

 10. Ναυσικά... avatar
  Ναυσικά... 02/06/2011 07:07:26

  Καλημέρα σε όλους. Θα συμφωνήσω απόλυτα με Μάνθο και Κική. Πως δηλαδή;
  Κάνω ότι να' ναι σε ξένες πλάτες και μετά απλά φέυγω; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Πρώτα να εξηγήσει το τι, γιατί, πως, με ποιό δικαίωμα ένα 20% της Ελλάδας αποφάσισε ερήμην του υπόλοιπου 80%, να παζαρέψει τη γη, την τιμή και την υπερηφάνεια ενός λαού που δεν ξέρει και δεν καταλαβαίνει. Αυτά αφορούν όλες τις κυβερνήσεις Πασόκ και μόνο Πασόκ.

 11. αεροπόρος avatar
  αεροπόρος 02/06/2011 07:13:14

  Τον βλέπω λίγο ντεφορμέ τωρα τελευταία. όταν περπατούσε στον διάδρομο της Βουλής (1/6/20011, τον έδειχνε και τον ξανάδειχνe το Mega) μάλλον πήγαινε με κλίση, νομίζω πως κούτσαινε λίγο. Μήπως έχει τίποτα αθριτικά ή ρευματισμούς, πάντως είναι φυσιολογικά για αυτές τις ηλικίες.

  • Y. avatar
   Y. @ αεροπόρος 02/06/2011 08:33:54

   Εσύ κοίταξε να ξαναδείς τα μάνιουαλς, γιατί θα σε χρειαστούμε στο ελικόπτερο

 12. Ρήγας Φερραίος avatar
  Ρήγας Φερραίος 02/06/2011 07:23:08

  Πότε ο ΓΑΠ έλεγε αλήθειες;

  h**p://www.youtube.com/watch?v=cCpfuU8GL1c&feature=related

  EMΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Μ Ε Γ Α Λ Ο Υ Κ Α Ν Ο Ν Ι Ε Ρ Η.
  ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ

 13. ifer avatar
  ifer 02/06/2011 07:51:57

  Παιδιά πολύ χαρούμενους σας βλέπω και φοβάμαι πως έχετε λίγο "ξεφύγει". Ο ένας μιλάει με όρους στρατηγικών παιγνίων και βρίσκει πως ο ΓΑΠ είναι σε κατάσταση "LOSE LOSE". Η άλλη προτιμάει την χαρτοπαικτική ορολογία και αναμένει ότι ο ΓΑΠ οσονούπω θα εγκαταλείψει την παρτίδα (!!!!).

  Ξυπνήστε κι εσείς και ο Αντώνης γιατί αυτός που βρίσκεται σε κατάσταση LOSE-LOSE είναι μόνο ο ελληνικός λαός. Για ποια παρτίδα μιλάμε; Όλα μα όλα τα ΜΜΕ (ακόμα και τα αντι-μημονιακά όπως το Contra) έχουν την πεποίθηση και την μεταδίδουν ότι στο μόνο που διαφωνεί η ΝΔ είναι η φορολογία. Ακόμα κι αν έχουν άδικο, πρόκειται για επικοινωνιακή ήττα. Αλλά έχουν άδικο; Χθες σε μια εκδήλωση ο ΓΑΠ και ο Δήμας μόνο που δεν φιλήθηκαν στο στόμα! Και σε όλα τα τηλεοπτικά παράθυρα οι εκπρόσωποι της ΝΔ μιλούν σε ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους ανάλογα με την κρισιμότητα των στιγμών και το μέγεθος της συμφοράς.
  Ο Αντώνης Σαμαράς έκανε όντως μια ολοκληρωμένη πρόταση εξόδου από την κρίση αλλά δεν μας είπε πώς θα την επιβάλει πολιτικά. Δεν καταλάβαμε αν θεωρεί την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ικανή να την εφαρμόσει, οπότε έπρεπε να δώσει συναίνεση ή αν χρειάζεται οπωσδήποτε αλλαγή κυβέρνησης - οπότε έπρεπε να ζητήσει εκλογές. Γι αυτό και στην ουσία η πρότασή του συρρικνώθηκε στη φορολογική μεταρρύθυμιση.

  Αλήθεια, πιστεύετε πως όλος αυτός ο κόσμος που κατεβαίνει (πιο σωστά που κατεβαίνουμε) καθημερινά στις πλατείες προσβλέπει στη ... μείωση της φορολογίας των επιχειρήσεων; Αυτός είναι ο καϋμός του; Δεν σας κάνει εντύπωση που στις δημοσκοπήσεις ΧΑΝΕΙ έδαφος και η ΝΔ (ακόμα και σ'αυτές που την εμφανίζουν πρώτη!). Ή νομίζετε στα σοβαρά πως ο Παπανδρέου θα φύγει μόνος του επειδή έχει γίνει ματ στη σκακιέρα; (!!).

  • effie B. avatar
   effie B. @ ifer 02/06/2011 10:34:59

   μια επισταμενη αναγνωση της αναρτησης θα σας ελυνε ολες σας τις αποριες!
   1. Αν παραμενετε να καθοδηγηστε απο διαστρεβλωτικα ΜΜΕ, σε σας μαλλον απευθυνεται η οδηγια: ΞΥΠΝΗΣΤΕ!
   2. Αν θεωρειται τις χειραψιες ματαξυ "αντιπαλων" πολιτικων ως βαρυσημαντες πολιτικες θεσεις, το αφηνω στην κριση....
   3. Το αν η ΝΔ δεν ζητα αμεσα εκλογες ειναι βασικα θεμα πολιτικης ευθυνης και δευτερευοντως πολιτικης ευφυιας. Δεν θα αιρει αμαρτιες και ανομηματα του Πασοκ, του Λαος και της ΔυΣη, και θα φορτωθει αναιτιως κατηγοριες χρεωκοπιας! Οταν ερθει η ωρα και εκλογες θα ζητησει και θα τις κερδισει!!
   3. Η προτασεις Σαμαρα δεν "επιβαλλονται". Επιλεγει και εκλεγει ο λαος δημοκρατικα! Εκτος αν ειστε fan αλλων "επιβεβλημενων" διαδικασιων!!
   4. Και επειδη κατεβαινω στις πλατειες θα μου επιτρεψετε να εχω ιδιαν αποψην τι θελει ο κοσμος "στις πλατειες".
   5. Οσο για τις δημοσκοπησεις και το χασιμο εδαφους, και εδω σας πιανω αδιαβαστο. Με προθεση?
   6. Ο Γ. Παπανδρεου θα φυγει ετσι κι' αλλιως. Μαζι του θα εξαφανιστουν Λαγοι, πετραχηλια, εξαπτερυγα και ολος ο συρφετος! (πληροφορια σας δινω αν ενδιαφερεστε ειδικα για το Λαος και την ΔυΣη που θα δυσει).
   Οσο για τον "Αντώνη", φιλο σας υποθετω αν κρινω απο το πρωτο ενικο, ας αφηνουμε να κρινει ο ιδιος ποτε, πως, και που. Αλλωστε εσεις τρεξατε για να βγει αρχηγος οπως λετε! Δειξτε λοιπον λιγο εμπιστοσυνη, να πιασει τοπο και η ψηφος σας βρε αδρεφε!

   Οσο για τσεκαρισματα e-mail και διευκρινηση ονομάτων, δεν νομιζω οτι ο Φακτορας επιδιδεται στην παροχη πιστοποιητικου φρονηματων!

   Σε καθε περιπτωση καλοδεχουμενος ο σχολιασμος.

   • ifer avatar
    ifer @ effie B. 02/06/2011 12:00:27

    Παραβλέπω τις ψιλοειρωνίες και τα υπονοούμενα, αν και επιβεβαιώνουν την (οδυνηρή) διαπίστωσή μου ότι σας ενοχλεί να αμφισβητούν τις απόψεις σας. Δεν μπορώ όμως να μην απαντήσω επιγραμματικά επί της ουσίας, γιατί η απάντησή σας μάλλον χειροτέρεψε τα πράγματα.
    1. Τα ΜΜΕ, μας αρέσει δεν μας αρέσει, επηρεάζουν την κοινή γνώμη. Η δε παρώτρυνση "ΞΥΠΝΗΣΤΕ" κρούει ανοικτές θύρες.
    2. Στην πολιτική οι συμβολισμοί παίζουν μεγάλο ρόλο. Και δεν επρόκειτο για χειραψία αλλά για εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις και χαριεντισμούς.
    3. Δηλαδή, για να καταλάβω. το Ζάππειο-2, που είναι η πλατφόρμα εξόδου από την κρίση, πότε θα πρέπει να αρχίσει να εφαρμόζεται; Στο ... τέλος της τετραετίας, όταν δεν θα έχει μείνει τίποτα όρθιο; Μα γι' αυτό πρέπει να ζητήσει εκλογές, επειδή οι λύσεις αυτές δεν επιβάλλονται, αλλά από την άλλη η (εναλλακτική) πορεία εξόδου από τη κρίση πρέπει να αρχίσει ΤΩΡΑ! Εκτός αν μας καλύπτουν και τα μέτρα που παίρνει ο ΓΑΠ. (Το αν είμαι fan άλλων "επιβεβλημένων" διαδικασιών το αντιπαρέρχομαι ως μάλλον φτηνό αστειάκι).
    4. Εσείς έχετε καταλάβει ότι ο κόσμος στις πλατείες (που οι περισσότεροι είναι του "δεν ψηφίζω") ανυπομονεί να έρθει η ΝΔ στην εξουσία;
    5. Εγώ απλός πολίτης είμαι, δεν έχω πρόσβαση σε κρυφές δημσοσκοπήσεις. Από τις φανερές, όλες διαπιστώνουν γκρέμισμα του ΠΑΣΟΚ με ταυτόχρονη μείωση ή έστω με δυσανάλογα μικρή αύξηση της ΝΔ. Αμφιβάλλετε γι' αυτό; (Το "με πρόθεση;" δεν το κατάλαβα καν. Εγώ δεν κάνω προπαγάνδα κυρία μου, ούτε έχω λόγο να πείσω κανέναν. Την γνώμη και την αγωνία μου εκφράζω).
    6. "Ο Παπανδρέου θα φύγει έτσι κι αλλιώς". Κι όλοι θα πεθάνουμε μια μέρα. Η πρώτη διαπίστωση έχει τόση αξία, όση κι η δεύτερη.
    7. Το "Αντώνη" το χρησιμοποιώ όπως προσφωνεί ο λαός τους ηγέτες του: Ανδρέα, Κώστα, Γιώργο, κλπ. Αν σας ενοχλεί, μπορώ να το γυρίσω και να τον αποκαλώ Εξοχώτατο Κύριο Σαμαρά, όπως ήθελε ένας παλιός Πρόεδρος Δημοκρατίας, καλή του ώρα.

    Τον Αντώνη Σαμαρά τον εκτιμώ και τον θεωρώ έντιμο άνθρωπο, και ναι, παλιά τον είχα γνωρίσει και προσωπικά, είχαμε ένα κοινό καλό φίλο που τώρα είναι μακαρίτης. Η σχέση μου όμως μαζί του, όπως και με όλους τους πολιτικούς, δεν μπορεί να είναι σχέση τυφλής εμπιστοσύνης. Αν κάπου πιστεύω πως ακολουθεί λάθος τακτική οφείλω να το πω, ιδιαίτερα τις πολύ κρίσιμες αυτές ώρες. Και αυτό κάνω. Μακάρι να έχω λάθος. Αλλά κι εσείς πλανάσθε αν νομίζετε ότι είμαι ο μόνος που σκέπτομαι έτσι.

    • effie B. avatar
     effie B. @ ifer 02/06/2011 12:45:48

     Εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε. Και σεις που εχετε ευρεια αποψη επι των θεματων και εγω που δεν καταλαβαινω. Κοντος ψαλμος αλληλουια! Η προτιματε το καιρος γαρ εγγυς?
     Σε καθε περιπτωση ολοι κρινομαστε. Αφηστε λοιπον τον Αντωνη Σαμαρα να τον κρινει η Ιστορια. Αυτη που δεν γραφτηκε ακομη!

 14. Pikis avatar
  Pikis 02/06/2011 08:17:34

  Μην έχετε αμφιβολίες για τις ικανότητες και το όραμα του ΓΑΠ.
  Μετά την κρίση θα ανοίξουν δουλειές:
  1. Στην prasini ανάπτυξη. Επειδή θα είναι πολλές οι θέσεις εργασίας θα χρειαστούμε και τη βοήθεια των αλλοδαπών "ελλήνων" από την Αφρική και την Ασία.
  2. Θα υπάρξει τεράστια άνθηση στις επιχειρήσεις καφέ-τυροπιτάδικων αφού κάπου θα πρέπει να σκοτώνουν τον χρόνο τους οι δημόσιοι έφεδροι.
  3. Οι ιδιωτικές εταιρείες συλλογής φόρων θα απασχολήσουν περίπου 2000-3000 συμπολίτες μας που γνωρίζουν την τέχνη του εκβιασμού και της ψυχολογικής βίας. Θα προτιμηθούν όσοι έχουν μαθητεύσει σε τοκογλύφους και εταιρείες collect.
  4. Θα εμφανιστούν τα ταξί-καρότσα όπως στην Κίνα. Το ρόλο του αλόγου παίζει ο ταξιτζής. Οι απαραίτητες άδειες θα βγαίνουν fast-track από τον ίδιο τον Παμπούκη. Προτεραιότητα θα έχουν όσοι "φίλοι του ΠΑΣΟΚ" ψήφισαν την εκλογή του ΓΑΠ και έσωσαν την Ελλάδα από τον Βενιζέλο.
  5. Θα συνεχιστούν τα μεγάλα έργα υποδομών. Σύντομα θα γίνει διεθνής διαγωνισμός για την πεζοδρόμηση και φωταγώγηση της εξόδου κινδύνου της Βουλής προς τον εθνικό κήπο. Δεν είναι δυνατόν να σπάνε τα τακούνια των Manolo Blanik κάθε φορά που οι αγανακτισμένοι κοπρίτες κατακλύζουν το Σύνταγμα.

  Μετά την κρίση λεφτά θα υπάρξουν.
  Έλληνας δεν ξέρω αν θα υπάρχει...

  • Theo avatar
   Theo @ Pikis 02/06/2011 08:24:12

   Piki,
   εισαι εκπληκτικος. Δεν ξερω μονο αν οι κυριες φορουσαν Manolo η Louboutin, ξερεις μωρε αυτα με τις κοκκινες σολες, δηλωτικο της κοκκινης επαναστασης που ευαγγελιζονται οι κες. βουλευτινες.
   Παραθετω δηλωση κας. βουλευτου του Πασοκ για την "διασωση" της το βραδυ της διαμαρτυριας.
   ---------------------------------------------------------------------------------------
   «Θα τα παρατήσω όλα. Ποτέ μου δεν είχα φανταστεί ότι θα χρειαζόταν η βοήθεια πυροσβεστών, αστυνομικών και κλεφτοφάναρων για να μπορέσω να φύγω από τη Βουλή, χωρίς να φάω τη μούντζα της αρκούδας. Έφυγα μέσα από τον Εθνικό Κήπο μέσα στο σκοτάδι, σαν κυνηγημένη, στραμπούληξα το πόδι μου, όταν πάτησα μία πέτρα». Είναι η αφήγηση της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Μαρίας Θεοχάρη. Στην πρώτη της θητεία στη Βουλή, η κα Θεοχάρη έζησε ό,τι άλλοι συνάδελφοί της, που είναι χρόνια στο... κουρμπέτι, δεν έχουν ζήσει ποτέ. Το βράδυ της Τρίτης μαζί με άλλους εννέα συναδέλφους της και μερικούς υπαλλήλους της Βουλής φυγαδεύτηκαν, κυριολεκτικά, για να μην έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο με το πλήθος των «αγανακτισμένων» πολιτών που τους περίμεναν στην έξοδο της Βασιλίσσης Σοφίας. Αυτή από την οποία συνηθίζεται να εισέρχονται στο κτίριο τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου και οι αρχηγοί των κομμάτων. «Ήταν πραγματικά μαρτύριο, περπατούσαμε μέσα στο σκοτάδι, ενώ έξω φώναζαν διάφορα συνθήματα για τους πολιτικούς και για τη Βουλή. Δεν ξέραμε που πηγαίναμε. Οι φακοί μας άνοιγαν τον δρόμο. Στραμπούληξα το πόδι μου. Οι συνάδελφοί μου βουλευτές, όπως οι κ.κ. Κουράκης και Γερανίδης και Αθ. Παπαγεωργίου μου έδιναν κουράγιο, μου έλεγαν "πες ότι κάνουμε ένα ρομαντικό νυκτερινό περίπατο στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου. Βγήκαμε, μετά από ένα τέταρτο στην έξοδο, μπροστά από το Μέγαρο Μαξίμου. Δεν ήξερα τι να κάνω. Σταμάτησα ένα ταξί και με πήγε στο Μετρό. Ο άντρας μου στο μεταξύ, γνώριζε ότι βρισκόμουν στη Βουλή, έβλεπε τις εικόνες από την τηλεόραση και δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί μου. Ήταν μια νύχτα που θα τη θυμάμαι, πάντα». (newsit)

   • Y. avatar
    Y. @ Theo 02/06/2011 08:54:36

    Κάπως έτσι πρέπει να είχαν αισθανθεί, οι ένοικοι της Βαστίλης

   • Pikis avatar
    Pikis @ Theo 02/06/2011 09:04:52

    Το δράμα της βολευτίνας είναι συγκινητικό!
    Αλήθεια, οι υπάλληλοι της Βολής γιατί την έκαναν από την έξοδο του εθνικού κήπου; Τι φοβήθηκαν; Εργαζόμενοι είναι και αυτοί... Μήπως έγλυφαν τα περιττώματα των πατρόνων τους;

    • Strange Attractor avatar
     Strange Attractor @ Pikis 02/06/2011 10:15:08

     Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ξεφτίλα από αυτήν που είδαμε χθες βράδυ έξω από το ελληνικό κοινοβούλιο.
     Ξεφτίλα για τους εκπροσώπους του, και γενικά για το πολίτευμά μας.
     Εκατοντάδες απλοί άνθρωποι, και όχι μπαχαλάκηδες, άνδρες, γυναίκες, και παιδιά, μούντζωναν και έφτυναν τους βουλευτές, και όποιον άλλον τύχαινε να βγει από τη Βουλή.
     Μάλιστα, κάποιοι βουλευτές μας, εξοπλισμένοι με φακούς και σπαρματσέτα, συνοδεία πυροσβεστών(!), έκαναν την θλιβερή έξοδό τους από μια πίσω πόρτα, πιασμένοι χέρι χέρι για να μη χαθούν, και μέσα από τα σκοτεινά μονοπάτια του Εθνικού Κήπου. Σαν τους κλέφτες δηλαδή. Έντρομοι και έμπλεοι φόβου.
     Και οι φωνές του οργισμένου πλήθους ηχούσαν στα αφτιά τους: «Κλέφτες, κλέφτες…».
     Τι ξεφτίλα!
     Που κατάντησε ο κοινοβουλευτισμός, για τον οποίον πάλεψαν γενιές και γενιές προγόνων μας;
     Ποιος απ όλους αυτούς που σάπισαν στις φυλακές και γονάτισαν από τα βασανιστήρια και τις διώξεις, θα μπορούσε να φανταστεί ότι όλα όσα υπέφερε για να έχουμε σήμερα δημοκρατία, θα κατέληγαν εδώ;
     Σε μια δράκα φοβισμένων μικρών ανθρώπων, που αν τους στερήσεις τα παραφερνάλια της εξουσίας, δείχνουν αυτό ακριβώς που είναι. Ανασφαλή και φοβισμένα ασήμαντα ανθρωπάκια.
     Κάποτε φοβόντουσαν την ΕΟ 17 Νοέμβρη, εξ ου και η πρόβλεψη ο καθένας τους να έχει από έναν ή δυο αστυνομικούς συνοδεία.
     Σήμερα κινδυνεύουν από ολόκληρο τον ελληνικό λαό. Άρα αναλογικά, θα πρέπει να τους διατεθεί από μια διμοιρία ΜΑΤ στον καθένα. 300 διμοιρίες τουλάχιστον.
     Τι να κάνουμε; Άλλωστε όπως οι ίδιοι λένε συνήθως όταν πάνε να θιγούν κάποια από τα προνόμια τους: «Η δημοκρατία είναι μια ακριβή υπόθεση. Πρέπει να πληρώνουμε για να είμαστε ελεύθεροι».
     Πληρώνουμε και το ξέρουμε.
     Και άντε στις καλές εποχές, πληρώναμε και με το παραπάνω. Τα γραφεία τους, τις ατέλειές τους, τις λιμουζίνες τους, τα κινητά τους, και πάει λέγοντας. Τι πήραμε όμως ως αντάλλαγμα; Το μνημόνιο; Την απαξίωση; Τη περιβόητη ρήση ότι μαζί τα φάγαμε; Τι;
     Άντε να εξηγήσεις στον άνεργο 25άρη, στον 30άρη των €700, ή στον υπερήλικα συνταξιούχο των €500, πως η δημοκρατία κοστίζει. Το γνωρίζουν, το γνωρίζουν πολύ καλά. Κοστίζει σε αυτούς όμως… και όχι στους εθνοπατέρες, που πέρα από τη καρέκλα και όλα τα προνόμιά της, ελάχιστα τους ενδιαφέρουν.
     Αν έστω ένας, απ΄όλους όσους ευθύνονται για τα σημερινά μας χάλια πήγαινε φυλακή, ίσως σήμερα η αγανάκτηση να στρέφονταν αλλού. Έλα όμως που όχι μόνο κανένας δεν πήγε φυλακή για τα κλεμμένα, δεν πάνε ούτε καν στο εδώλιο για το οτιδήποτε. Ούτε καν για τροχαία παράβαση. Είναι κυριολεκτικά uber alles. Τόση ισονομία δηλαδή. Η ασυλία, σε συνδυασμό με την συναδελφική αλληλεγγύη εξασφαλίζει και την ατιμωρησία από τα πάντα. Κατά τα άλλα το βουλευτιλίκι είναι λειτούργημα. Ωραία!
     Τι προτείνω; Μείωση των βουλευτών σε 150 το πολύ. Κατάργηση των προνομίων τους, μείωση της αποζημίωσής τους, σαφή καθορισμό των ορίων της βουλευτικής ασυλίας, θέσπιση μέγιστου ορίου θητειών, κατάργηση της βουλευτικής σύνταξης, και άλλα πολλά.
     Τότε θα δούμε ποιοι πολιτεύονται για το καλό του τόπου και για τη ψυχή της μάνας τους, και ποιοι για να ξεφύγουν από την οικονομική στενότητα και την επαγγελματική ασημαντότητα.
     Κάτι πρέπει να γίνει, αλλιώς τα αγανακτισμένα πλήθη των απλών (επαναλαμβάνω) ανθρώπων δεν θα περιοριστούν στους προπηλακισμούς και στη λοιδορία, αλλά ίσως να κάνουν και το ντου. Οπλισμένοι με καδρόνια. Και τότε είναι που θα μπούμε σε επικίνδυνες ατραπούς ως χώρα, και ως δημοκρατία (έστω κατ επίφαση).
     Αλήθεια, έχει προβλεφθεί ελικοδρόμιο στον Εθνικό Κήπο;

     • effie B. avatar
      effie B. @ Strange Attractor 02/06/2011 10:40:03

      Για σου Strange!
      Το θεαμα ηταν ακομη πιο αποκρουστικο χθες βραδυ οταν κλουβες ΜΑΤ ειχαν αποκλεισει περιφεριακα ολη τη Βουλη. Αν αυτο θεωρουν δημοκρατικη ευρωπαικη χωρα....
      Δες τις φωτο απο την αναρτηση. Ο κοσμος ηταν πραγματικα, οχι αγανακτισμενος πια, αλλα αηδιασμενος!

     • Strange Attractor avatar
      Strange Attractor @ effie B. 02/06/2011 10:50:57

      Τις είδα, όπως είδα και τα βίντεο. Με εξέπληξε μάλιστα που χθες το ΜΕΓΚΑ το είχε ως κεντρικό θέμα. Ταρακουνήθηκαν.
      Αλλά η εικόνα των βουλευτών να φεύγουν σα κλέφτες μέσα στη νύχτα, στα σκοτάδια του πάρκου, πιασμένοι αλά μπρατσέτα και με οδηγούς τους πυροσβέστες είναι συγκλονιστική!
      Κρίμα που δεν υπάρχει κάποιο βίντεο.

     • Theo avatar
      Theo @ Strange Attractor 02/06/2011 10:55:48

      κυκλοφορεί και video από την Κέρκυρα όπου βουλευτές δραπετεύουν με καίκι, μετα οινοποσίαν και γαριδοφαγίαν μεγάλην σε παραθαλάσσιο ταβερνίο!

 15. blue nile avatar
  blue nile 02/06/2011 08:28:28

  ...ωραία η Έφη...πάντως να παραδεχτούμε ότι ο Σαμαράς τώρα τελευταία επικοινωνιακά παίζει άντερα ... κάθε κουβέντα και προσανατολισμένη μαχαιριά ...πότε στον άσχετο χαρτοπαίχτη (ή άσχετο γενικότερα)... πότε στις εξαπτερυγικές βαλουτέλες (που σύντομα που θα τις πάρουν με τα βελουτέ γιαούρτια ) ...πότε στους γιαλαντζί δημοσιογραφίσκους (που κάποιος πρέπει επιτέλους να εξηγήσει ότι στο ελικόπτερο της μεγάλης φυγής δεν θα μπορέσουν να μπουν όλοι και τότε τα γιαούρτια που θα φάνε οι άλλοι θα τους φαίνονται παραδείσια εκδοχή μπροστά στις πέτρες που θα τους στοχεύουν)...

 16. Y. avatar
  Y. 02/06/2011 08:32:29

  Πολύ καλός ο χαρακτηρισμός περί σκληρού πόκερ. Προσωπικά θα το χαρακτήριζα σκληρή πόκα. Είναι πιό πλουραλιστική εκδοχή παιχνιδιού (μονός, διπλός, μπόμπες μικρές-μεγάλες, γωνία, φιρφιρίκια, κ.ο.κ), όπως κι ο Σαμαράς
  Με καθαρή τράπουλα, και όχι παρατηρητές γύρω από το τραπέζι που θα του λεν πως να παίξει, για δεύτερη φορά στους τοκογλύφους ο ΓΑΠ

 17. MANIA avatar
  MANIA 02/06/2011 08:35:49

  Ο "ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ" ΗΤΑΝ ΕΠΙΜΕΛΗΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ.... ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ ΠΟΚΕΡ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ!!!!!
  ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΚΟΛΠΑ ΚΑΙ ΜΠΛΟΦΕΣ... ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΝΑ "ΤΡΑΒΑΜΕ ΚΟΥΠΙ" ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΟΥΜΕ...

 18. anonymos avatar
  anonymos 02/06/2011 09:04:13

  Κέρκυρα

 19. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 02/06/2011 09:29:36

  ΠΟΚΕΡ στημενο παιζω κ εγω...
  *Την απόφαση της κυβέρνησης να ενεργοποιήσει την πρόβλεψη της υφιστάμενης σύμβασης μεταξύ ελληνικού δημοσίου και Deutsche Telekom, για την απόκτηση από τη γερμανική εταιρεία επιπλέον ποσοστού 10% του ΟΤΕ, έναντι περίπου 410,75 εκατ. ευρώ, έκανε γνωστή ο υπουργός Οικονομικών στο κλιμάκιο της DT. Παράλληλα ξεκινούν διαπραγματεύσεις για το επιπλέον 6% που
  προτίθεται να πωλήσει το ελληνικό δημόσιο.

  Εγραφα χτες.....χτες !
  01/06/2011 στις 7:16 pm

  Οι Γερμανοι ηρθαν για OTE, 10% αρχικα.
  Μαθαινω οτι ζητησαν αλλο ενα 6% χαχαχχαχαααααααααααααα τσαμπα ειναι!
  Αν δεν κανω λαθος θα δωσουν περι τα 400εκ σουμα.
  ξερετε ποσα θα ειχαν δωσει το 2008? 2.5δις !!!!!
  Το εξτρα 6% γιατι το δινουμε τωρα?? ΓΙΑΤΙ το ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ?
  Αυτο το 6% ΘΑ εχει μια αξια πολλαπλασια μετα το Μεσοπροθεσμο !
  Πυθια δεν ειμαι.. αλλα 500 θα παρουμε απ το 6%…
  ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ???
  ψυχραιμια είπε:
  01/06/2011 στις 7:21 pm

  Γιατι τωρα εχεις αναγκη τα λεφτα τους.
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ είπε:
  01/06/2011 στις 8:12 pm

  μη με κουρδιζεις τωρα…..
  τι θα σου κανουν τα 400 εκ ρε Ψυχραιμια στα 360δις σημερα και 600δις το 2015? τι? και 300 να πουλησω, θα μου λειπουν αλλα 300!!

  ΠΠ

 20. ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ avatar
  ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ 02/06/2011 09:35:27

  *Λίστα με 20 ακίνητα που είναι έτοιμα για άμεση αξιοποίηση, καθώς είναι ελεύθερα από νομικές και άλλες δεσμεύσεις, έχει καταθέσει στο ΔΣ της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου ο σύμβουλος που έχει προσληφθεί από την ΚΕΔ.

  ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ?? ποιος εχει κανει αξιολογηση?

  ΠΠ

 21. ifer avatar
  ifer 02/06/2011 09:57:39

  Διαβάζω ανελλιπώς το antinews εδώ και χρόνια - για την ακρίβεια είναι πάντα το πρώτο site που ανοίγω. Τόσο καιρό δεν συμμετείχα στις συζητήσεις - απλώς δεν είχα τίποτε να προσθέσω σε όσα διάβαζα. Προχθές έκανα ένα σχόλιο που αμφισβητούσα την άποψη του Κώστα Ροδινού ότι ο ΓΑΠ βρίσκεται σε θέση "LOSE LOSE" λόγω της στρατηγικής του Αντώνη Σαμαρά. Το σχόλιό μου δημοσιεύτηκε αλλά διέκρινα μια ελαφρά δυσαρέσκεια σε κάποιες απαντήσεις.

  Σήμερα, εδώ και δύο ώρες περίπου ένα νέο μου σχόλιο, με ανάλογη άποψη, είναι σε κατάσταση "awaiting moderation". Δεν θέλω να πιστέψω πως "κόβετε" τα σχόλια που αμφισβητούν την κεντρική άποψη του site. Ελπίζω να πρόκειται για παραδρομή.
  Για την περίπτωση πάντως που πέρασαν τίποτε συνωμοσιολογικές σκέψεις απ'τό μυαλό κάποιου (ανθρώπινο - όλοι έχουμε γίνει καχύποπτοι) σας βεβαιώνω πως δεν είμαι ούτε εγκάθετος του ΠΑΣΟΚ, ούτε "ντοράκι", ούτε τίποτα. Εϊμαι ψηφοφόρος του Σαμαρά απ'τον καιρό της Πολιτικής Άνοιξης και ένας από τους 800.000. Το δε όνομά μου φαίνεται στην διεύθυνση του e-mail μου.

 22. ΣΠΥΡΟΣ avatar
  ΣΠΥΡΟΣ 02/06/2011 10:51:14

  Το πρόβλημα δεν είναι ο ΠΑΠΑΤΖΗΣ . Το πρόβλημα είναι η Θολοκουλτούρα της Σοσιαλίζουσας και Αριστερίζουσας Προοδευτικάντζας που κυβερνά αυτόν τον τόπο τα τελευταία 30 χρόνια μέσω των Μ.Μ.Ε. ΚΑΙ ΠΟΥ είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για αυτά που έρχονται και φυσικά θέλουν να έχουν και τον 1ο λόγο στην ΄' σωτηρία'. Ο ΠΑΠΑΤΖΗΣ ηταν Ελάχιστος μιά ζωή τρέχοντας απο πίσω τους.

 23. periklis avatar
  periklis 02/06/2011 13:08:01

  PAIDIA πολλα Λογια για το τιποτα. Ενταξει ο Παπανδρεακιας ειναι ΤΕΛΙΕΩΜΝΕΟΣ απο χερι εδω και 2-3 μηνες ηδη ! . ΤΟ θεμα ειναι οτι ΚΑΝΕΙΣ Απο σας ΟΥΤ ΕΟ ΦΑΚΤΟΡΑΣ, ουτ επαραγοντες με τους οποιους ιλάω μπορουν μα ξερουν τι θα γινει σε 5 οχι 10 η 30 μδερες μροστα. Κυριως για το τι εμηνευτικη εκδοχη να δωσουν στο Φαινομενο των ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ. Εγω αν ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΣ εξ απαλων ονυχων, ειμαι απαισιοδοξος για τον Αντωνη. ΘΑ τον παρει μαζι κι αυτον η γενικη απαξιωση. Ο Κοσμος εχει τρελαθει δε μπορει να δει καθαρα μες στην αλεπλισια. ΠΕς τε μου τροπους να αποφευχθει αυτο . ΤΟ ΜΟΝΟ που πρεπει να κανει ειναι αυτο που εκανε χτερς ο Αντωνης, να ΤΟΝΙΣΕΙ οτι απουσιαζε τοσα Χρονια. Και παλι ομως απομενει το80% των στελεχων !! πολυ δυσκολος γριφος παιδια, πραγματι. ΚΑΙ ΑΝ (μακαρι) μας δοθει στη ΝΔ η ευκαιρια να κυβερησουμε εκει θα ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ, οχι μονο απο τη πιεση της καταστασης , οσο απο την στενη ηθικη και διαχειριστικη Επιτηρηση της Επιτροπης Των Αγανακτρισμενων (οποια μορφη θα χουν παρει ως τοτε) = ΧΑΟΣ !! Ο Θεος Βοηθος !

 24. periklis avatar
  periklis 02/06/2011 13:10:20

  Agaphth moy Εφηβη (που θα θελα να σε γνωσρισω και ριαλλαιφ αν γινοταν ) πολυ ωραια τα λες κατα τα αλλα, αΣΕ ΜΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΓΙΑ ΤΙς ΠΡΟΘΕΣΕΙς ΤΩΝ ΑΓΑΝΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ φοβο μηπως τελικα το κινημα τους κηδεμονευτει ! ... Και να ξερεις οσο παθιαζεσαι με το νΑντωνη εσυ , το ιδιο κι εγω, απλα και σδητ προσωπικη ζωη δε μ αρεσει να ειμαι αισιοδοξος και να υπερτιμω τις καταστασεις ! .

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.