#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
27/10/2012 09:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Άλλο οι άνθρωποι κι άλλο τα μοσχάρια, κ. ΠαναγιώταρεΤου Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

Ο Σκορτσιανίτης λοιπόν δεν είναι Έλληνας, κατά τον Παναγιώταρο. Γιατί είναι μαύρος. Μάλιστα…

Θυμάμαι λίγα χρόνια αφού είχα απολυθεί, όπως κάνω κάθε χρόνο την 25η Μαρτίου, πήγα στο Σύνταγμα να δω την μονάδα μου, την 2α ΜΑΛ. Ήταν κι άλλοι φίλοι, «παλιοσειρές». Όπως βλέπαμε να περνά άψογο το τμήμα, μέσα στην παράταξη ήταν κι ένας κομμάντο μαύρος. Δίπλα μας ήταν μια ομάδα μελών της Χρυσής Αυγής, με σημαίες και φωνάζανε συνθήματα. Μόλις είδανε τον μαύρο συνάδελφο, στην αρχή ξαφνιαστήκανε και μετά αρχίσανε να γιουχάρουν. Τους πήραμε από τα μούτρα και σταμάτησαν. Ρώτησα κι έμαθα, πως το παιδί ήταν, αν θυμάμαι καλά, μισός ζαϊρινός, μεγαλωμένος στην Ελλάδα και πήγε εθελοντής στους Αλεξιπτωτιστές. Άρα, Έλληνας στην Παιδεία κι αποδεδειγμένα πατριώτης. Το περιστατικό μ’ έκανε … «Τούρκο».

Λοιπόν, ας βάλουμε τα πράγματα σε σειρά. Οι άνθρωποι δεν είναι μοσχάρια, άλογα ή κυνηγιάρικα σκυλιά. Στους ανθρώπους το πολιτισμικό εποικοδόμημα είναι αυτό που καθορίζει τα πάντα κι όχι το αίμα. Στα μοσχάρια, ναι. Το αίμα, η καταγωγή, καθορίζουν πόσα κιλά θα γίνουν, πόσο γάλα μπορεί να κατεβάζουν. Αλλά από τα μοσχάρια, μόνο αυτό περιμένεις. Από τους ανθρώπους περιμένεις άλλα πράγματα. Τους ανθρώπους τους ανατρέφεις, δεν τους εκτρέφεις.

Στην διαχρονική σύγκρουση μας με τον τουρκισμό, δεν συγκρούονται γονίδια, τα δικά μας με αυτά της κεντροασιατικής στέπας. Συγκρούεται ο Ελληνισμός, που είναι κατεξοχήν ανθρωποκεντρικό πολιτισμικό δημιούργημα κι η ληστρική νοοτροπία του Ερτογρούλ, που επιβιώνει πίσω από τις στολές και τα κουστούμια των «Τούρκων».

Τεράστιο ποσοστό των σημερινών «Τούρκων» είναι ελληνότατοι εξισλαμισμένοι ραγιάδες, προϊόντα του παιδομαζώματος, των μαζικών αναγκαστικών εξισλαμισμών που συνόδευε την  οθωμανική επέκταση. Πολλοί από τους φονιάδες, βιαστές και λεηλάτες της Μικράς Ασίας, της Αρμενίας, της Κύπρου και του Κουρδιστάν, είχαν προγόνους που λεγόντουσαν Γιάννης, Μαρία, Κώστας, Ελένη. Σύμφωνα λοιπόν με την θεωρία του Παναγιώταρου, αναμάσημα των φυλετικών θεωριών του προπερασμένου και περασμένου αιώνα, πλήθος πάλλευκων κι Ελλήνων στην καταγωγή ισλαμοφασιστών είναι πιο …Έλληνες από τον Σκορτσιανίτη, τον Κόμματο, επίσης καλαθοσφαιριστή, που μεγάλωσε ως Λαρισαίος κι εκείνον τον εθελοντή μαύρο Καταδρομέα!

Μπορώ να σας δώσω πλήθος παραδειγμάτων λευκών, άριων, με καλοζυγισμένα κρανία, που σύμφωνα με την βλακώδη φυλετική θεωρία, είναι πιο Έλληνες από έναν μαύρο που μεγάλωσε στην Ελλάδα, είναι Ορθόδοξος, ίσως κι από έναν Έλληνα γονιό, μετέχει της Ελληνικής Παιδείας, αγαπά την Πατρίδα κι υπηρέτησε εθελοντής στις Ειδικές Δυνάμεις του Στρατού της: Πέτρος Τατσόπουλος, Μαρία Ρεπούση, Μαρία Δαμανάκη, Αλέξης Τσίπρας, Παναγιώτης Δημητράς, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, όλο του κουαρτέτο του Ιού της «Ελευθεροτυπίας», Ριχάρδος Σωμερίτης, Σήφης Πολυμίλης, Τετράδης πως τον λένε, Θάνος Βερέμης και πάει λέγοντας.

Τα ‘χουμε ξαναγράψει, την φυλετική συνέχεια του Ελληνισμού την έχουν αποδείξει ο Καβάλι Σφόρτσα κι οι μαθητές του. Ματαιοπονεί ανόητα, όποιος αγράμματος την αμφισβητεί.

Από την Κρήτη ως το Γενούσο ποταμό, το Μοναστήρι, την Ανατολική Ροδόπη, τα Μικρασιατικά παράλια, νησίδες στην ενδοχώρα της Μ. Ασίας και στην πλειοψηφία της Κύπρου, οι άνθρωποι, εδώ και χιλιάδες χρόνια, όποια γλώσσα κι αν μιλούν ή Θεό πιστεύουν, είναι ο ίδιος λαός, Έλληνες στην καταγωγή. Κατακτήσεις, δεσποτικές εξουσίες, επέβαλαν άλλη γλώσσα ή θρησκεία αλλά κάτω από αυτό το πολιτιστικό εποικοδόμημα, ενίοτε βάρβαρο, υπάρχει το γονιδιακό απλότυπο, που ο  μεγάλος γενετιστής ονομάζει the Greek Factor.

Όμως, όπως η Ιστορία κι η εν γένει επιστήμη αποδεικνύει, δεν υπάρχει γονίδιο για τον πατριωτισμό και το εθνικό συναίσθημα.

Είναι κι αυτά εποικοδόμημα. Μπορείς να είσαι λευκός, καστανός ή ξανθός, γαλανομάτης ή πρασινομάτης και η ανατροφή σου, η παιδεία σου, η βλακεία σου, συμπλέγματα ή μια διαστροφή της σκέψης, να σε κάνει φανατικό μισέλληνα, χαζοχαρούμενο ή πωρωμένο διεθνιστή, ταλιμπάν του ισλαμοφασισμού, τούρκο, σκοπιανό Σνοφίτη ή κομιτατζή, άπατρι μηδενιστή, πουλημένο τομάρι Πρεσβειών ή φανατικό διεθνιστή, που να προπαγανδίζεις το Σχέδιο Ανάν.

Μπορεί ένα τέτοιο εποικοδόμημα να σε κάνει τα πάντα, εκτός από Έλληνα πατριώτη. Αντίστοιχα, μπορεί να έχεις καταγωγή από του διαόλου τ’ ανάθεμα κι αν μεγαλώσεις μέσα σε μια ελληνική οικογένεια, με ελληνικές αξίες, Ορθόδοξη πίστη κι αγάπη για την Ελλάδα κι ό,τι αυτή περιέχει, να γίνεις Έλληνας, να δακρύζεις με τον Ύμνο εις την Ελευθερία, να εμπνέεσαι από τον Ίωνα Δραγούμη. Κι ας είσαι σκούρος, σχιστομάτης, κι ας ήταν ο παππούς σου υπασπιστής του Σάκα Ζουλού ή κυνηγός στο Σερεγκέτι. Αρκεί να μετέχεις του Ελληνικού Τρόπου.

Τέτοιες αντιλήψεις είναι ξένες προς τον ανθρωποκεντρισμό του Ελληνικού Τρόπου, ξένες στον πολιτισμό μας και στην Ορθόδοξη πίστη μας, όσο και το να αρνείσαι φαγητό σε μια φτωχή γριά γυναίκα, επειδή σου ..φάνηκε μη Ελληνίδα, κατά το στραβό σου ελληνόμετρο.  Τέτοιες ιδέες απηχούν τον κεντροευρωπαϊκό φυλετικό ρατσισμό, που ενίοτε στράφηκε κι εναντίον μας και χτυπάει κι ανθρώπους που μεγάλωσαν ως Έλληνες, αγαπούν την Ελλάδα, είναι Πατρίδα τους.

Αλλού είναι οι εχθροί της Πατρίδας κι όχι στο πετσί μας.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. alexei avatar
  alexei 27/10/2012 09:12:22

  +1000000000 Φαήλο απλά...

  τα μοσχάρια δεν κατεβάζουν γάλα, οι αγελάδες!

  φιλικα

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ alexei 27/10/2012 10:42:19

   Οταν μεγαλωσουν, αν ειναι θηλυκα γινονται αγελαδες και κανουν γαλα. Αν ειναι αρσενικα, γινονται ταυροι. Αν ειναι αδερφες, κανουν "ματακια" στον ταυρομαχο..

   • akenaton avatar
    akenaton @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 27/10/2012 12:29:50

    Χαχαχαχα! Τα θηλυκά μοσχάρια λέγονται Μοσχίδες! Τα υπόλοιπα καλά τα λετε κ. Κραντιδιώτη και στο σχόλιο και στο άρθρο!

    • akenaton avatar
     akenaton @ akenaton 27/10/2012 12:30:41

     "κ. Κρανιδιώτη", συγνώμη το πληκτρολόγιο με σαμποτάρει σήμερα.

     • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
      Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ akenaton 27/10/2012 15:49:24

      Ασε. Εμενα επεσε η γραμμη και τωρα παρακολουθω μονο από το κινητο την αναρτηση.

    • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
     Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ akenaton 27/10/2012 20:44:22

     Στο χωριό μου, σερνικά και θηλυκά, τα λένε μοσχάρια, μέχρι να μεγαλώσουν λίγο και να γίνουν αγελάδες ή ταύροι ή να τους τα κόψουν και να γίνουν σκέτοι διεθνιστές ή νεοφιλελεύθεροι...

     • Βατάτζης avatar
      Βατάτζης @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 28/10/2012 03:57:10

      Η τελευταία πρόταση, είναι του εκατομμυρίου!!!....

   • Kραντωρ avatar
    Kραντωρ @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 27/10/2012 12:31:09

    Oι αγελάδες της φυλής χόλσταϊν παράγουν μέχρι 50 kg ημερισίως και είναι πρώτες. Υπάρχουν και άλλες φυλές με διαφορετικές κατώτερες ισοσταθμιστικά αποδόσεις. Συμφώνως με το ιδεολόγημα ή ιδεοληψία του εξισωτισμού των πάντων όλες οι φυλές βοειοειδών είναι ΙΣΕΣ.

    • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
     Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Kραντωρ 27/10/2012 20:45:40

     Κι άνθρωποι υπάρχουν ψηλοί, κοντοί, γρήγοροι, αργοί, όμορφοι, άσχημοι, λιγότερο ή περισσότερο έξυπνοι. Αυτές όμως οι διαφορές δεν τους στερούν την ανθρώπινη ιδιότητα.

   • AIK avatar
    AIK @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 27/10/2012 12:35:53

    Τα αρσενικά μοσχάρια γίνονται ταύροι αν ΔΕΝ τα ευνουχίσεις. Αν το κάνεις γίνονται βόδια, σέρνουν ολοζωής το αλέτρι και το κάρο για να πλουτίζει αυτός που τα ευνούχισε και τέλος καταλήγουν κονσέρβες για ανθρώπους ή για σκυλιά, ανάλογα την ηλικία που θα τα σφάξουν.
    Γι΄αυτό είναι αληθές το ρηθέν: καλλίτερα μια ώρα ταύρος παρά μια ζωή βόδι.
    Οιαδήποτε ομοιότης των ανωτέρω με κατάσταση Λαού της ΝΑ ευρώπης ΔΕΝ είναι καθόλου τυχαία

 2. Διηνεκης avatar
  Διηνεκης 27/10/2012 09:13:15

  Να αγιασει το στόμα σου φαηλο,προβλήματα αλλα δεν έχουμε θα ασχολούμαστε τώρα με τον παναγιωταρο

 3. man8os avatar
  man8os 27/10/2012 09:25:45

  Απο τη στιγμη που ο ενας γονιος ειναι Ελληνας πως ειναι δυνατον να μην θεωρεις το παιδι Ελληνα; Δεν μιλαω προσωπικα για τον Σκορτσιανιτη αλλα για καθε ατομο που εχει τουλαχιστον εναν Ελληνα γονιο. Προσσθεστε το οτι εχει μεγαλωσει στην Ελλαδα και ειναι συνειδητος μετοχχος του πολιτισμου μας.
  Αυτα τα περι καθαροτητας της φυλης τα ειπαν και αλλοι και οδηγησαν σε ολοκαυτωματα. Δεν ειναι σοβαρα πραγματα.

  • Kραντωρ avatar
   Kραντωρ @ man8os 27/10/2012 12:41:30

   Παλαιότερα για να διορισθή κάποιος δημόσιος υπάλληλος έπρεπε να είχε επί τρείς γενεές Έλληνες προγόνους αμφοτέρων των πλευρών.

   • Chris Theocharis avatar
    Chris Theocharis @ Kραντωρ 27/10/2012 16:58:25

    Σωστά, γιατί τα τότε φρικιά που ζήταγαν κάτι τέτοιο ήξεραν ότι με τόσες στρατιές που πέρασαν από τον τόπο, δύσκολα θα έβρισκε κανείς 3 γενιές "καθαρό ελληνικό αίμα" (χαρά που θα κάναν αν είχαν και διαθέσιμο test DNA εκείνη την εποχή) άρα θα μπορούσαν να διορίσουν τους "δικούς τους"... τίποτα δεν άλλαξε από τότε. Εγώ είμαι μόνο 25% "'Ελληνας" από DNA με τα υπόλοιπα 75% από Γαλλία και Ιταλία, αλλά αν βρεθεί μπροστά μου κανά κακόμοιρο φωνακλάδικο με μαύρο T-shirt, καλά θα κάνει να μην τολμήσει και ξεστομίσει καμία από τις λιγοστές λέξεις που του μαθαίνουν γιατι...

    • Kραντωρ avatar
     Kραντωρ @ Chris Theocharis 28/10/2012 09:13:54

     O νόμος υπήρχε για να αποτρέπει την είσοδο στον κρατικό μηχανισμό φραγκολεβαντίνων σαν και σένα, επικινδύνους για την ασφάλεια και ελευθερία των Ελλήνων. Σήμερα Κυριακή τι μαγειρεύετε στην Κίνα; Σκύλο ή γάτα με ορεκτικό κατσαρίδες και άλλες παρόμοιες λιχουδιές.

 4. συνταξιούχος avatar
  συνταξιούχος 27/10/2012 09:26:41

  τι συνειρμός! φωτογραφία rottweiler με τα ασιατικά χαρακτηριστικά και με φόντο το μαίανδρο !

  • Sthlh Allatos avatar
   Sthlh Allatos @ συνταξιούχος 27/10/2012 20:43:31

   χα χα χα ... :)

  • Κρίμα & Crime avatar
   Κρίμα & Crime @ συνταξιούχος 28/10/2012 01:45:55

   ΔΕΝ είναι μαίανδρος.

  • Agathe avatar
   Agathe @ συνταξιούχος 28/10/2012 09:05:41

   Μια χαρά κουκλιά είναι τα ροτβάιλερ...Και γενικώς..., ας μην παραλληλίζουμε αυτούς τους "ανθρώπους" με σκυλιά...Τους δίνουμε αξία.

 5. Kώστας ΜΠ avatar
  Kώστας ΜΠ 27/10/2012 09:37:32

  Προσέξτε τώρα που φτάσαμε.
  Ο Σοφοκλής να απαντάει στα υποκείμενα:
  "Δεν έχω πραγματικά να σχολιάσω τίποτα, πέρα από το ότι είμαι από 12 χρονών στις Εθνικές Ομάδες της Ελλάδας".
  Όταν ο Σοφοκλής κάρφωνε στη μούρη της παρέας του Lebron James νικώντας την αμερικανική Dream Team(101-95) στο παγκόσμιο του 2006 σε έναν ανεπανάληπτο αθλητικό άθλο , που να φανταζόμαστε πως 6 χρόνια μετά άφρονες θα έδιναν δύναμη στο βούρκο, από τον οποίο προήλθαν τα καρακόλια του Μιχαλολιάκου, για να προσβάλει και να ατιμάζει έτσι χυδαία την Πατρίδα.
  http://www.youtube.com/watch?v=1f_x9obHeOg&feature=related

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ Kώστας ΜΠ 27/10/2012 11:44:10

   Ενα άλλο πράγμα που με έθλιψε με τη στάση του Παναγιώταρου είναι ότι επέλεξε να προσβάλει και να πληγώσει αναίτια έναν άνθρωπο που στο κάτω-κάτω δεν του έφταιξε σε τίποτα, δεν τον γνωρίζει προσωπικά, αλλά και τη χώρα του την τίμησε. Αυτή η γαϊδουριά, να το πω έτσι, μου φάνηκε το χειρότερο από όλα.

   • Kώστας ΜΠ avatar
    Kώστας ΜΠ @ ΒΙΣ 27/10/2012 16:01:32

    Έχεις δίκιο BIΣ, αλλά κάνουμε ένα λάθος.
    Κρίνουμε ιδεολογικά, πολιτικά και ξεχνάμε τη βασική παράμετρο. Πως κάνουμε λάθος αν τους παίρνουμε σοβαρά.
    Δεν είναι η βλακεία που ενοχλεί [πχ εδώ παρακάτω άλλος γράφει με nickname Julius Str(eicher)=ναζί δημοσιογράφος]. Δεν είναι η ακρότητα ή η δειλία τους που γεμίζει αηδία. Δεν είναι η παρακμή και η κατάντια τους που ξενίζουν( πχ να το παίζεις πατριωτάρα με nickname ναζί- εχθρού της Ελλάδας).
    Δεν είναι τα εθνοπροδοτικά παραληρήματα υπέρ του Χίτλερ , από τον -"πιο μορφωμένο από την ...Καιλή" όπως λέει κάποιος παρακάτω( τι άλλο θα ακούσουμε προκειμένου να πεταχτεί η μπλάλα στην εξέδρα!!!!)- Μιχαλολιάκο.
    Είναι η κοινή αλητεία της οργάνωσης του μαχαιροβγάλτη Περίανδρου, των μπράβων , του Roberto Chaidi, των ανθρώπων της νύχτας. Υπόκοσμος της εσχάτης υποστάθμης. Βόμβες σε σινεμά έβαζε ο Μιχαλολιάκος τραυματίζοντας αθώους και θα κάνουμε τώρα και κουβέντα με τα τρολ του και ο άλλος παρακάτω τον λέει και μορφωμένο τον βλακέντιο ημιπαράφρονα που έγραφε για "τον σατανικά υπέροχο Πάνα" σε παρακμιακά γραπτά του που κυκλοφορούσε για πυροβολημένους , κατάλαβες; Εκεί φτάσαμε. Και φταίμε εμείς. Κανείς άλλος. Σε όλα ασόβαροι ως χώρα , ακόμη και στα άκρα. Ούτε σοβαρούς νεοναζί δεν μπορούμε να έχουμε. Έχουμε Παναγιώταρο , Καιάδα, "μορφωμένο" Μιχαλολιάκο με τους μπράβους του( Λαγό) και τους γνωστούς της κόρης του(Αρτέμης Ματθαιόπουλος) να τους διορίζει βουλευτές.

    • ΒΙΣ avatar
     ΒΙΣ @ Kώστας ΜΠ 27/10/2012 21:00:07

     Μα έχουμε και την Ακρο-ακροδεξιά που μας αξίζει ως χώρα....

 6. Kώστας ΜΠ avatar
  Kώστας ΜΠ 27/10/2012 09:46:20

  Επίσης , αλλά φταίει ο δημοσιγράφος που δεν τον ρώτησε, με βάση το "Δεν είναι Έλληνας. Πρέπει να είναι και οι δύο γονείς του Έλληνες " που εκστόμισε ο βόθρος του Μιχαλολιάκου , ούτε ο Νίκος Γκάλης είναι Έλληνας.
  Αλλά τα λούμπεν στοιχεία του Μιχαλολιάκου δεν αγκίζουν εκεί, δεν τολμάνε, ως γνήσιες κότες. Το χρώμα του Σοφοκλή τους ενοχλεί.
  Ας το μάθουν : ο Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές του ΔΕΝ είναι Έλληνες. Είναι κοινοί εθνοπροδότες υμνητές όσων σκλάβωσαν την Πατρίδα και ξένοι του ημέτερου τρόπου. Είναι αλλοδαποί και ο Μιχαλολιάκος και οι μπράβοι του.

  • Kραντωρ avatar
   Kραντωρ @ Kώστας ΜΠ 27/10/2012 12:55:31

   Aπ΄ ό,τι έχω ακούσει, η μητέρα του Παναγιώταρου είναι αμερικανίς λευκή. Ουδείς έχει αμφισβητήσει την ελληνικότητα του Γκάλη. Μικρός ήμουν θαυμαστής του. Είθε να επιστρέψουν όλοι οι Έλληνες της Διασποράς στην μητέρα Πατρίδα.

   • Kώστας ΜΠ avatar
    Kώστας ΜΠ @ Kραντωρ 27/10/2012 13:46:42

    H μητέρα του Παναγιώταρου έχει γιο εθνοπροδότη σε κόμμα που υμνεί τον εχθρό της Πατρίδας Χίτλερ. Τόσο απλά. Δεν πα να είναι και εσκιμώα, ούτε ρωτήσαμε , ούτε μας νοιάζει. Αυτά στην οργάνωση να τα λέτε μεταξύ σας.

    • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
     Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Kώστας ΜΠ 27/10/2012 15:54:01

     Κωστα, πατησε λιγο φρενο και μην ξεφευγεις με υβρεις. Σε λιγο θα τπν πεις και "ταγματασφαλιτη". Αγεννητος ηταν.

     • Kώστας ΜΠ avatar
      Kώστας ΜΠ @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 27/10/2012 20:26:25

      Φρένο;
      Πες μου:
      α) ο Μιχαλολιάκος έχει ή όχι υμνήσει τον Χίτλερ;
      β) πως χαρακτηρίζεις αυτούς που υμνούν τον Χίτλερ;
      Εγώ προδότες. Εσύ;

     • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
      Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Kώστας ΜΠ 28/10/2012 03:04:25

      Ανόητους τους λέω, όπως κι όσους θαυμάζουν τον Στάλιν, που κι αυτός έβαψε με ελληνικό αίμα τα χέρια του.

     • Kώστας ΜΠ avatar
      Kώστας ΜΠ @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 27/10/2012 20:29:05

      Και πες μου αν φώναζαν ή όχι το καλοκαίρι "τιμή στους ταγματασαφαλίτες"; Ναι ή όχι;
      Τον λέω ΚΑΙ ταγματασφαλίτη.

 7. avax avatar
  avax 27/10/2012 09:54:03

  Eξαιρετική η ανάλυσή σου αγαπητέ Φαήλο. Η "θεωρία του αίματος" έχει την ίδια ακριβώς αξία με τη θεωρία της επίπεδης γής την οποία η μάνα μου ασπαζόταν μέχρι που πέθανε, αφού δεν μπήκε ποτέ της σε αεροπλάνο...
  Απεναντίας η θεωρία του DNA που έχει αποδειχτεί πλήρως με εκατομμύρια πειράματα παγκοσμίως χωρίς να διαψεθστεί ούτε μία!!! (1) φορά αποδεικνύει οτι τοDNA μας που είναι πιο καθοριστικό και αναλοίωτο (ακόμα κι όταν συμβαίνουν επιμειξίες) από την εποχή των αργοναυτών και πιό πρίν!!!
  Την εποχή των 'δήθεν' επιστημόνων (φυσιοδίφες) Φαλμεράυερ ή Μέττερνιχ το DNA ήταν πιό άγνωστο κι απο τα αεροπλάνα...
  Οσον αφορά τα παραδείγματα των Ελλήνων που αναφέρεις συγκρίνοντάς τους με τον Σκορτσιανίτη, πέφτεις μόνος σου στο ίδιο λάθος με τους Χρυσαυγίτες αφου αφήνεις να υπονοηθεί οτι δεν τους θεωρελις ίσους αλλά μάλλον κατώτερούς του ως Ελληνες . Για μένα αυτοί που αναφέρεις (πλήν Ρεπούση που το αρνείται μόνη της δια των λόγων και έργων της) είναι ακριβώς ίσοι Ελληνες με κάθε έναν απο εμάς και δικαιούνται εξ ίσου με εμάς ακόμα και να κυβερνήσουν την Ελλάδα και εύχομαι να τα καταφέρουν καλύτερα απο εμάς...

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ avax 27/10/2012 10:56:45

   Μας το είπες χίλιες φορές ότι θα ψηφίσεις Σύριζα. Κάθε σχόλιό σου εκεί καταλήγει. Δεν έχω αμφιβολίες για την ελληνικότητά σου, για κάτι άλλο έχω αμφιβολίες....

  • NEMESIS avatar
   NEMESIS @ avax 27/10/2012 12:10:48

   Ακριβώς επειδή το DNA μας είναι ίδιο όπως έχουν δείξει οι μόνες μελέτες που είναι αξιόπιστες, -οι βιολογικές - και άμα είχαν λίγο μυαλό στο κεφαλι τους οι της ΧΑ- θα χρησιμοποιούσαν τους ξένους με Ελληνική συνείδηση για να τσακίσουν τις ηλιθιότητες των αριστερών που έχουν κάνει τον Ισοκράτη να κάνει πολλές τούμπες στον τάφο του, αλλά και για να καταδείξουν το πόσο επικίνδυνοι είναι οι ξένοι όταν δεν έχουν εξελληνιστεί , κάτι εντελώς αδύνατο για όλους τους σχεδόν.
   Θα μπορούσαν δηλαδή οι της ΧΑ να ξυπνήσουν τα κοιμισμένα αντανακλαστικά του Έλληνα δείχνοντας ότι ο ξένος που θέλει και εμπράκτως αποδεικνύει ότι νοιάζεται για την Ελλάδα δεν είναι κίνδυνος, αλλά ότι οι υπόλοιποι είναι. Ετσι όχι μόνο θα απενοχοποιούντο γιατί κανείς δε θα μπορούσε να τους πει ρατσιστές, αλλά και θα μπορούσαν να απαξιώσουν ακόμα πιο πολύ την αριστερά καταδεικνύοντας την αλήθεια όσων είχε πει ο Μυριβίλης πως όποιος είναι μαρξιστής δεν μπορεί να είναι Έλληνας, των ιδιοτήτων αυτών αλληλοαναιρουμένων
   Αλλά είπαμε: πρέπει να έχεις λίγο μυαλό

   • ΒΙΣ avatar
    ΒΙΣ @ NEMESIS 27/10/2012 15:59:17

    Aγαπητέ μου, αυτό είναι το επίπεδο του "πολιτικού προσωπικού" της ΧΑ. Τώρα τι ζητάς; Το ζήτημα είναι, όπως το λέω σε ένα σχόλιό μου εδώ, να δημιουργηθεί ένας ουσιαστικός δημοκρατικός πατριωτικός πόλος στην πολιτική, που αυτή τη στιγμή λείπει.

   • franc avatar
    franc @ NEMESIS 28/10/2012 19:13:18

    Θα μπορούσαν αν.... όπως τα λες αγαπητή ΝΕΜΕΣΙΣ αλλα δεν μπορούν. Τους αποδίδεις αξία που δεν έχουν.
    Σήμερα επίσης το "πας μη Ελλην Βάρβαρος" αρα επικίνδυνος για τους Ελληνες, δεν ισχύει.
    Βεβαίως και αν ο Μαρξισμός επικρατούσε παγκοσμίως, όπως φάνηκε για λίγο τη δεκαετία του '70, δεν θα υπήρχαν πλέον Ελληνες παρα μόνο μια ΕΣΣΔ Παγκοσμίως...Απ΄ αυτή την άποψη είχε δίκιο ο Μυριβήλης.

  • Kραντωρ avatar
   Kραντωρ @ avax 27/10/2012 13:35:52

   Δεν υπήρξε ποτέ « θεωρία περί επιπέδου Γης». Κοινή η παραπλανητική αίσθησις ότι η Γη είναι επίπεδος. Στα επιτεύγματα της ελληνικής αρχαιότητος περιλαμβάνεται και η κατανόησις της σφαιρικότητος της Γης. Μάλιστα ο Ερατοσθένης μέτρησε την διάμετρο της με εκπληκτική προσέγγυση για τα δεδομένα της εποχής. Πριν την ανακάλυψη του DNA, μεσολαβεί η θεωρία του φυσιοδίφη Δαρβίνου περί Εξελίξεως των Ειδών και Φυσικής Επιλογή, η οποία ανατρέπει άρδην την αντίληψη για τον κόσμο και την Ζωή. Τι σημαίνει αναλοίωτο DNA; Ο Homo Sapiens διαθέτει διαφορετικό και πλέον προηγμένο γενετικό υλικό από τον Homo Erectus, και ο δεύτερος πλέον εξελιγμένο από τον Homo Habilis.

   • AIK avatar
    AIK @ Kραντωρ 27/10/2012 19:15:32

    Αναλλοίωτο DNA σημαίνει ότι οι απλοειδικές ομάδες που αναφέρθηκαν πιο πάνω παρουσιάζουν ταύτιση στο γονιδίωμα που προέρχεται από αρχαίους τάφους και από ΈΛΛΗΝΕΣ της σήμερον. Το DNA αποτελείται από 4 οργανικές δομικές μονάδες, οι οποίες συνδυαζόμενες ανά τρείς δίνουn μια σειρά τριπλέτες τις οποίες το RNA (ένα δομικό ομόλογο του DNA) τις διαβάζει ως εντολές για να φτιαχτούν τα πάντα στον άνθρωπο (από τη χρωστική της κόρης μέχρι το σχήμα των οστών). Οι τριπλέτες αυτές ταξινομούνται σε oμάδες και παρουσιάζουν άλλοτε άλλη συχνότητα σε διαφορετικούς λαούς (και όχι φυλές όπως ηλιθιωδώς και εκ του πονηρου λέγεται .) Τις μισές τριπλέτες τις παίρνουμε από την μάνα μας και τις μισές από τον πατέρα μας. Στους αρσενικούς οι τριπλέτες αυτές μεταβιβάζονται από τον πατέρα ίδιες για όσα χρόνια πάει πισω η γεννιά αυτή. Γιαυτό και χρησιμοποιούνται σε μελέτες ανθρωπολογικές που έχουν δείξει ότι είναι αναλλοίωτες στην γεωγραφική περιοχή της ως τώρα ελεύθερης Πατρίδας, ενώ παρουσιάζουν αξιοσημείωτη παρουσία στη Νότιο Γαλλία και στην Νότιο Ιταλία
    βιβλιογραφία
    1. Αm J. Human Gen. 77:519-532. 2005
    2. Αm J. Human Gen. 74: 1023-1034. 2004
    YΓ1: το γ΄λιο θα πέσει όταν τέτοιες μελέτες γίνουν στα σκόπια, νότια βουλγαρία και τουρκία
    ΥΓ2: αφήστε τη βιολογία και θυμηθείτε το G3 γιατί εκείνοι υπερ των οποίων κόπτεσθε μας ετοιμάζουν ότι έκαναν στον Σύριο παπά που τον βασάνισαν με μαχαίρι πριν τον σφάξουν.

 8. Ραβινος avatar
  Ραβινος 27/10/2012 10:35:36

  Τρεις βαθειες χαρακιες στην κοινωνια ταλανιζουν την Ελλαδα :Oι διακρισεις ,η φτωχεια και η αγνοια .Τις διακρισεις τις ιαζεις με την αγαπη ,την φτωχεια με την βοηθεια ,την αγνοια ομως μονο με την παιδεια !Που να την βρει την παιδεια ο Παναγιωταρος στα σκοτεινα μπουντρουμια της ρατσιτικης του νοησης ?

  • Κυθήριος avatar
   Κυθήριος @ Ραβινος 27/10/2012 20:56:26

   Σωστός Ραβίνε.

 9. adidrust avatar
  adidrust 27/10/2012 10:57:52

  χρόνια πολλά και στον Νέστορα τον Κόμματο! και να έχει υγεία και καλή τύχη η κόρη του που πρόσφατα γεννήθηκε!

  • adidrust avatar
   adidrust @ adidrust 27/10/2012 11:07:06

   αυτοί είναι Έλληνες αθλητές που ακόμα και όταν έφτασαν στις υψηλότερες διακρίσεις το μυαλό και η ψυχή τους ήταν στην πατρίδα και τον τόπο καταγωγής τους!

 10. ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ avatar
  ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ 27/10/2012 11:07:38

  Φαήλο, εγώ πιστεύω ότι οι Χρυσαυγίτες κάνουν αυτά που κάνουν και λένε αυτά που λένε, για να βρίσκονται καθημερινά στην επικαιρότητα. Είναι
  ένα είδος promotion ή marketing. Πέστο όπως θες. Όσο περισσότερες μαλ...ες
  λένε, τόσο "τσιμπάνε" οι δημοσιογράφοι και τα ΜΜΕ. Όσο περισσότερους τραμπουκισμούς κάνουν τόσο τρέχουν οι κάμερες από πίσω τους. Το καλύτερο "φάρμακο" ? Αγνόησέ τους !!

 11. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 27/10/2012 11:20:04

  Αγαπητέ Φαήλο, τον Παναγιώταρο τον σχολίασα σε άλλη ανάρτηση εδώ, δεν θα επανέλθω. Θα πω μόνο ότι αυτή είναι η ΧΑ, δεν πρέπει να περιμένουμε κάτι άλλο: Βασίζονται σε έναν ακραίο φυλετισμό και η άνοδός τους δεν τους έπεισε ότι κάποια πράγματα πρέπει να τα κρύψουν κάτω από το χαλί, τουλάχιστον....
  Η θεωρία περί καθαρότητας της φυλής είναι ένα πολύ διαδεδομένο ψέμα, που κατάγεται, μάλιστα, από τους αντιβυζαντινούς διαφωτιστές του 19ου αιώνα, που πίστευαν ότι οι Βυζαντινοί είχαν υποδουλώσει την ελληνική φυλή.... Πριν από κάποιο καιρό είχα γράψει εδώ ότι οι Αρβανίτες, στους οποίους συγκαταλέγομαι και εγώ, είναι Έλληνες (φανατικοί μάλιστα...) απώτερης αλβανικής καταγωγής, και κάποιοι άλλοι Αρβανίτες δυσαρεστήθηκαν. Αλλά πιο πολύ εθνικιστές από τον Παπαρρηγόπουλο, που το λέει καθαρά και μάλιστα θεωρεί ότι παρήχθη κάτι καλό από την ανάμιξη της ελληνικής με την αλβανική φυλή, δεν νομίζω να είναι. Τέλος πάντων...
  Να θυμίσω ότι ο αλβανικός εθνικισμός βασίζεται στον ρατσισμό: Αλβανός είναι μόνο αυτός που έχει αίμα, DNA, δεν ξέρω τι, αλβανικό. Γι' αυτό και είναι πολύ σκληρός εθνικισμός, τύπου ΧΑ. Η Ερυθροκόκκινη Συμμαχία της Αλβανίας είναι χρυσαυγιτισμός με γραβάτα και δίπλωμα Νομικής σχολής.
  Η ουσία όμως του σχολίου μου είναι η εξής:
  Πρέπει να υπάρξει ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. Πολύ σύντομα, τώρα. Η ακρότητα της ΧΑ το αναδεικνύει. Ο κόσμος που θα ψηφίσει στις επόμενες εκλογές ΧΑ είναι στη μέγιστη πλειοψηφία του άνθρωποι του παραδοσιακού δεξιού χώρου, ή και κεντροαριστεροί πατριώτες, άνθρωποι που δεν θα έλεγαν ποτέ στον Σχορτσιανίτη "δεν είσαι Έλληνας", άνθρωποι που βοηθούν από το υστέρημά τους την Ορθόδοξη ιεραποστολή να φτιάξει εκκλησίες, σχολεία, ιατρεία, πηγάδια κάτω στην Αφρική. Προχτες ο πατριάρχης Αλεξανδρείας εγκαινίασε μία τεράστια ορθόδοξη εκκλησία στην Κανάνγκα του Κονγκό φτιαγμένη εξ ολοκλήρου με προσφορές απλών πιστών από την Ελλάδα. Το τεράστιο ανθρωπιστικό και εκχριστιανιστικό έργο που γίνεται κάτω στην Αφρική, χωρίς τη βοήθεια του κράτους και των μεγαλοσχημόνων Ελλήνων και των εδώ διεθνιστούληδων "αντιρατσιστών" της Εκάλης, είναι συγκλονιστικό. Θα τα ακυρώσουμε αυτά δίνοντας τρελά ποσοστά στη ΧΑ; Όχι βέβαια!
  Φαήλο, η ΝΔ έχει πεθάνει, αλλά δεν της το λένε οι γιατροί. Οι δεξιοί έχουν ήδη αποδεσμευτεί συναισθηματικά από αυτήν. Πρέπει κάποιοι άνθρωποι από εκεί μέσα και από άλλους χώρους να αναλάβετε δράση. Υπάρχεις εσύ, υπάρχει ο Καραμπελιάς, υπάρχει ο Μελετόπουλος, υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι οπωσδήποτε, υπάρχουν γερές ιστοσελίδες που θα υποστηρίξουν το εγχείρημα. Πρέπει κάποιοι να κάνουν κάτι. Δεν είναι δυνατόν τον πατριωτισμό να τον αφήσουμε στα μοσχάρια και τους αναλυτές αίματος.....

  • avax avatar
   avax @ ΒΙΣ 27/10/2012 11:55:13

   Αγαπητέ ΒΙΣ , υπάρχει ο Καραμπελιάς? Αυτός που έγραφε στο περιοδικό του την προμετωπίδα οτι "Η κοινωνία θα ευτυχήσει όταν ο τελευταίος καπιταλιστής στραγγαλιστεί με τα άντερα του τελευταίου γραφειοκράτη?"
   Ούτε εγώ έχω αμφιβολίες για την ελληνικότητά σου, για κάτι άλλο έχω αμφιβολίες….

   • ΒΙΣ avatar
    ΒΙΣ @ avax 27/10/2012 16:03:30

    Εχεις παρακολουθήσει την εξέλιξη του Καραμπελιά τα τελευταία χρόνια; Τα βιβλία του για τον Γρηγόριο Ε΄ και τους Σουλιώτες τα έχεις δει; Τον Νέο Λόγιο Ερμή τον γνωρίζεις; Αστο, ψηλά γράμματα, μην ασχολείσαι με αυτά, θα ζαλίσεις τζάμπα το κεφάλι σου.
    Αμε στο καλό να ψηφίσεις τον Τσίπρα σου να σου μοιράσει από τους γκαζοτενεκέδες με τις εγγλέζικες λίρες του ΕΑΜ στην Κατοχή να τρώνε και τα εγγόνια σου (όσες, βέβαια, περισσέψουν από τα Πακιστάνια, που έχουν προτεραιότητα στη σειρά...).

    • xmm avatar
     xmm @ ΒΙΣ 27/10/2012 20:35:57

     o Καραμπελιας ειναι διανοουμενος και μεγαλος πατριωτης και εληξε. Το εργο και η ευαισθητοποιηση που εχει παραγει ελπιζω να αποδειχθουν μνημειωδη για την μελλοντικη μας πορεια. Αν οχι σημαινει οτι τον ελληνισμο θα τον εχει φαει η μαυρη μαρμαγκα...

     • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
      Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ xmm 28/10/2012 03:07:45

      Ο Γιώργος είναι πατριώτης, αληθινά προοδευτικός, θαραλλέα ελληνική ψυχή και φίλος μου.
      Έχει μια σπάνια για τα ελληνικά δεδομένα προσωπική και πολιτική ακεραιότητα.
      Ανήκει στο πολύτιμο ανθρώπινο κεφάλαιο της Πατρίδας.

     • franc avatar
      franc @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 28/10/2012 19:37:16

      Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου αγαπητέ Φαήλο. Στη Δημοκρατία είσαι αυτό ψηφίζεις σήμερα ανεξαρτήτως των αιτίων ή των ιδεολογιών που σε οδήγησαν σ' αυτό .
      Ετσι το ποσοστό κάθε κόμματος αντιπροσωπεύει το αντίστοιχο κομμάτι του Ελληνικού λαού ανεξαρτήτως του τί είχε ψηφίσει στις προηγούμενες εκλογές, ακόμα κι αν αυτό ήταν το βαθύ Πασόκ ή ο Καρατζαφέρης...

     • Ο Θείος avatar
      Ο Θείος @ xmm 29/10/2012 13:01:09

      Ο κ. Καραμπελιάς έκανε (μεταξύ των άλλων) ένα τραγικό λάθος:
      Το περίφημο "γειά στα χέρια σας" - όταν οι τρομοκράτες σκότωσαν τον Μάλλιο, ήταν εξίσου εμβληματική για το "Μεταπολιτευτικό πνεύμα" φράση όσο και το "Τσοβόλα δώστα όλα".
      Αμέσως μετά, τα "αγιασμένα χέρια" άρχισαν το "ανηλεές κυνήγι" της "λματ" (λουμπεν μεγαλοαστική τάξη) - Μομφεράτος, Μπακογιάννης κτλ με τις παράπλευρες απώλειες (Αξαρλιάν).
      Και σκοτίστηκε η "λματ" για τις απώλειες, κύριε Γιώργο...
      Και μια που μιλάμε για "λματ" στην εποχή των λιστών, θα τολμήσει τώρα ο λουμπενοφάγος κ. Καραμπελιάς να αναφωνήσει "γεια στα χέρια σου Κριστίν";

     • Ο Θείος avatar
      Ο Θείος @ Ο Θείος 29/10/2012 13:03:25

      ...ή μήπως τυχόν οι "πυροβολισμοί" της Γαλλίδας χωρίς σφαίρες και αίμα - και τα Ελβετικά "μπαζούκας" - είναι υπερβολικά βίαιες πράξεις για τα γούστα του;

    • avax avatar
     avax @ ΒΙΣ 27/10/2012 22:31:14

     Τσίπρας = σολωμός και χαβιάρι, μην ξεχνάς, προλαβαίνεις...

  • Γιώργης Α. avatar
   Γιώργης Α. @ ΒΙΣ 27/10/2012 11:58:25

   Δε θα μπορούσα να το πω καλύτερα. Αυτό είναι.

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ ΒΙΣ 27/10/2012 12:00:40

   Ερυθρόμαυρη Συμμαχία, και είπα Ερυθροκόκκινη...
   Aleanca Kuq i Zi, θα τη βρούμε μπροστά μας σύντομα. Είναι πολύ πιο ξύπνιοι από τους Χρυσαυγίτες.

  • Ιαπετός avatar
   Ιαπετός @ ΒΙΣ 27/10/2012 21:36:07

   Ά(ρ)βαν(ι)τες καί Αρβανίτες.
   Ψάξτε το λίγο.

 12. Στουρναρικός avatar
  Στουρναρικός 27/10/2012 11:22:23

  Φίλε Παναγιώταρε, το επόμενο που πρέπει να μας απαντήσεις είναι το εξής: Με τα δικά σου κριτήρια, ο Κωνσταντίνος ο ΙΑ΄ο Παλαιολόγος, του οποίου η μητέρα ήταν η Helena Dragaš (Јелена Драгаш), ήταν Έλληνας ή όχι; Θα τον έπαιρνες στο κόμμα σου; ή να τον πάρουμε εμείς στο δικό μας;

  • Cobalt avatar
   Cobalt @ Στουρναρικός 27/10/2012 11:39:09

   Μην του κάνεις τέτοιες ερωτήσεις θα κρασάρει.

 13. takis avatar
  takis 27/10/2012 12:04:56

  Το 2012 δυστυχως σε μια κοινωνια πληρως αποχαυνωμενη και αρα εξουδετερωμενη, μπαινει για θεμα συζητησης η καθε παπαρια του καθε ελεεινου φασιστοτομαριου, που το καλυτερο που θα μπορουσε να περιμενει απο τον δικαιο Θεο μας θα ηταν να τον κανει εναν επιτυχημενο γιδοβοσκο . Ο πανσοφος Θεος μας ομως τον τιμωρησε και τον εκανε ΧΑυγιτη.
  Δυστυχως Ελληνες ειναι πλεον ενα μουσειακο ειδος, υποκεινται στην βιολογικη φθορα, και μας τελειωνουν σαν σημειο αναφορας.
  Αυτο που ειμαστε ειναι πολιτες, ευρωπαιοι,απασχολησιμοι,οικονομικα στοιχεια, και καταναλωτες παν' απ' ολα.
  Ενας ωραιος κι ευπευτος χυλος.

 14. Ποντομέδων avatar
  Ποντομέδων 27/10/2012 12:06:45

  Αγαπητέ Φαήλο, συμφωνώ απολύτως με το πνεύμα του άρθρου σου. Δεν έχεις ανάγκη από τα συγχαρητήρια μου, γιαυτό προχωρώ παρακάτω:

  Περισσότερο ανησυχώ για τα γενεσιουργά αίτια της αποθρασύνσεως των ΧΑ/τών
  ( ανεπάρκεια παιδείας, ανοχή ξενοδουλείας, ανοχή εισαγομένου εγκλήματος, μισελληνική συμπεριφορά μεγάλου τμήματος "προοδευτικών" θολοκουλτουριάρηδων, αυνανιστική κολακεία προς ότι Μουσουλμανικό .....και δεν συμμαζεύεται) παρά για αυτή καθ εαυτή την απαίσια έκφανση του ΧΑ/τικού παραληρήματος !

 15. ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΣ avatar
  ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΣ 27/10/2012 12:31:54

  Πολύ ωραίο το άρθρο σας και συμφωνώ σε πολλά,αλλά επιτρέψτε μου να σας πω ότι και το αίμα και το DNA χαθορίζει τους ανθρώπους.Αν το αίμα δεν έπαιζε ρόλο στους ανθρώπους παρά μόνο στα μοσχάρια ή στα σκυλιά τότε θα δεν θα υπήρχαν όλες αυτές οι λεγόμενες κληρονομικές ασθένειες (μέχρι και επτά γενεές πίσω) και ασφαλώς δεν θα υπήρχε πρόβλημα με τις αιμομιξίες (ενώ αντιθέτως στα ζώα δεν υπάρχει πρόβλημα με τις αιμομιξίες. Το αίμα παίζει τον πρωτεύοντα ρόλο σε όλους τους ζώντες οργανισμούς.Κατά τ΄αλλά συμφωνώ απολύτως.Εμείς οι Έλληνες βγάλαμε Εφιάλτες και Πήλιους Γούσηδες και για εμάς τους Έλληνες ήρθαν πλείστοι φιλέλληνες και πέθαναν για την Ελλάδα μας.Όποιος τιμά την Ελλάδα και αγωνίζεται γι΄αυτήν είναι ΕΛΛΗΝΑΣ.

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΣ 28/10/2012 03:12:55

   Αναφέρομαι στο εθνικό συναίσθημα. Αυτό δεν μεταδίδεται με τα γονίδια. Αν εμένα ή εσένα μας έδιναν από βρέφη για υιοθεσία σε "Τούρκους", "Τούρκοι" θα γινόμασταν.

   • franc avatar
    franc @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 28/10/2012 19:45:27

    Αγαπητέ Φαήλο ,
    Τώρα πας στον ορισμό του Εθνους και νομίζω οτι ο καλύτερος είναι αυτός που έδωσε πριν λίγα χρόνια ενας σπουδαίος Γάλλος καθηγητής:"Εθνος μας είναι η γλώσσα στην οποία ονειρευόμαστε και τα παιδικά μας χρόνια". Πιστεύω οτι τα λέει όλα και αποδεικνύει ξεκάθαρα γιατί πχ.ο ΓΑΠ δεν είναι Ελληνας, ενώ ο Σκορτσιανίτης είναι...

    • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
     Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ franc 29/10/2012 09:55:53

     Ωραίο.

  • franc avatar
   franc @ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΣ 28/10/2012 19:27:33

   Αγαπητέ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΕ κάνεις λαθος οταν συγχέεις το αίμα με το DNA
   Μπορεί και ένας 100% Κογκολέζος να κάνει για πάντα (αν είναι νεφροπαθής πχ. ) πλήρη μετάγγιση Ελληνικού αίματος χωρίς να γίνει ούτε κατ' ελάχιστο Ελλην. Αντίστροφα και ένας Αρβοριγίνος μπορεί να αποδειχτεί Ελλην αν το DNA του είναι εστω και εν μέρει Ελληνικό. (Που σημαίνει οτι στην κληρονομική του αλυσίδα υπεισήλθε Ελλην 'η Ελληνίδα γεννήτωρ.)

 16. Γιάννης Χριστόπουλος ΤΝΣ avatar
  Γιάννης Χριστόπουλος ΤΝΣ 27/10/2012 12:39:56

  Όσο κι αν σας φαίνεται παράδοξο, αυτή η δήλωση του Παναγιώταρου έκανε το μεγαλύτερο κακό στην Χ.Α. από ότι όλα τα ρεπορτάζ των Μπογδάνων και Ευαγγελάτων Κι ο λόγος είναι ότι ήταν άδικος απέναντι σε ένα παιδί που έχει ιδρώσει με τη γαλανόλευκη στην καρδιά.

 17. Από Καναδά avatar
  Από Καναδά 27/10/2012 13:28:02

  Δηλαδή εγώ που έχω μόνο έναν παππού Έλληνα ενώ η υπόλοιπη καταγωγή μου είναι από μετανάστες Ιρλανδούς και Γάλλους στον Καναδά τι μπορεί να είμαι;
  Πάντως κύριε Παναγιώταρε πήγα σε Ελληνικό Δημοτικό στον Καναδά και σε Ελληνικό Γυμνάσιο κάθε Σάββατο...συγνώμη πάντως που μέσα στο σπίτι μας ακόμα μιλάμε τρεις γλώσσες.
  Θυμάμαι μικρός, επειδή τα γειτονοπούλα μας, έκαναν παρέα μόνο με εμάς τα Ελληνάκια (μιας και μέναμε 4 οικογένειες κοντά) πήγαιναν στις μητέρες τους και αντί να τους μιλάνε Γαλλικά (μιας και μένω στο Κεμπέκ) τους έλεγαν "Θέλω ένα ποτήρι νερό". Και οι μητέρες του τα έστελναν μαζί μας κάθε Σάββατο στο Ελληνικό σχολείο να μάθουν κάπως και μια άλλη γλώσσα.

  • JuliusStr88 avatar
   JuliusStr88 @ Από Καναδά 27/10/2012 15:28:28

   Ρε άνθρωπε του Θεού δεν μίλησε για αυτούς που έχουν γονέα Ευρωπαίο αλλά αυτούς που έχουν αφρικάνικη καταγωγή. Το διευκρίνισε.

   • Kώστας ΜΠ avatar
    Kώστας ΜΠ @ JuliusStr88 27/10/2012 15:33:03

    Θαυμαστής του Julius Streicher αν κρίνουμε από το νικ;
    Γιατί δεν μας λέτε ποιός ήταν;

   • drider avatar
    drider @ JuliusStr88 27/10/2012 16:30:37

    Οι αρχαίοι λέγανε ότι Έλληνας είναι όποιος μετέχει της ελληνικής παιδείας. Όλα τα υπόλοιπα είναι ναζιστικές θεωρίες περί ευγονισμού...

   • Chris Theocharis avatar
    Chris Theocharis @ JuliusStr88 27/10/2012 17:35:24

    Εμένα η γυναίκα μου είναι κινέζα και μένω μόνιμα στην Κίνα. Αν αποφασίσουμε να έρθουμε στην Ελλάδα, τι θα πρέπει να κάνω στον κάθε "Παναγιώταρο" που θα τολμήσει να αμφισβητήσει τα παιδιά μου που αφ' ενός ξέρουν καλύτερα ιστορία απ' αυτόν και αφ' ετέρου η αγάπη τους για την Ελλάδα είναι αγνή και αφιλτράριστη σε αντίθεση με όλο το συρφετό ηλίθιων που τρέχουν πίσω από μια μαύρη σημαία;

   • xmm avatar
    xmm @ JuliusStr88 27/10/2012 20:38:53

    ασε θα κρασαρετε και δεν σας παιρνει... Ο αυτοκρατωρας Ηρακλειος (οχι ελληνας αλλα ρωμιος εστω και με επικους αγωνες στον ανταγωνισμο Δυσης και Ανατολης) με καταγωγη απο την καρχηδονα στο μελαψομετρο αραγε ποσο να επαιρνε;

 18. Φ.Ζ. avatar
  Φ.Ζ. 27/10/2012 13:38:12

  Αψογος οπως παντα αγαπητέ Φαήλο.

 19. Left(?) in the "right" place avatar
  Left(?) in the "right" place 27/10/2012 14:01:53

  Και δε μου λες ρε Φαήλο ... αν δεν είναι κανείς χριστιανός (ορθόδοξος μάλιστα) το δικό σου ελληνόμετρο τον αποκλείει από τον εθνικό κορμό;
  Επίσης γράψε καμιά φορά ( γράφεις ωραία το παραδέχομαι) και για το πως κατάφερες και έφερες σε μια .....συνεκτική κοσμοθεωρία τον χριστιανισμό και τα νάματα του αρχαίου ελληνικού κόσμου.
  Keep writing...

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Left(?) in the "right" place 28/10/2012 03:13:52

   Ήρθαν από μόνα τους, στην πορεία της Ιστορίας.

 20. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΑΚΩΝ avatar
  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΑΚΩΝ 27/10/2012 14:11:21

  Απόλυτο δίκιο έχει ο ΒΙΣ.
  Πρέπει να υπάρξει ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ.

 21. ΝΤΑΝΤΟΝ avatar
  ΝΤΑΝΤΟΝ 27/10/2012 14:21:57

  Σωστή κατά την άποψη μου η επισήμανση ¨ότι οι άνθρωποι δεν είναι μοσχάρια¨ σαν απάντηση στις φυλετικές βιολογικές απόψεις περί ¨καθαρόαιμων¨ στο ¨ζωικό βασίλειο¨.

  Όμως έχω παρατηρήσει ότι ¨βιολογικές αιματολογικές εξηγήσεις¨ για την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους , χωρίς να διαχωρίζουν τα νοήμονα από τα υπόλοιπα όντα , δίνουν και αρκετοί ¨αριστεροί¨ της Νέας Τάξης Πραγμάτων όταν θέλουν να δικαιολογήσουν τον ¨θετικό¨ παράγοντα ύπαρξης ανεξέλεγκτης μετανάστευσης.

  Πολλές φορές έχουν γράψει δηλαδή πως με την ύπαρξη μεταναστών , σύμφωνα με την βιολογική θεωρία της ¨διασταύρωσης των ειδών¨ , θα ενισχυθεί η ¨ρωμαλεότητα και πνευματικότητα των Ελλήνων ¨ και θα λυθεί εκτός των άλλων το ¨δημογραφικό μας πρόβλημα¨ .

  Αυτό δεν είναι επίσης μια ¨φυλετική άποψη¨ ( η ταύτιση της διασταύρωσης των ζώων με αυτή των ανθρώπων με σκοπό την ενδυνάμωση του ¨είδους¨ ) ;;;

 22. τάσος avatar
  τάσος 27/10/2012 14:28:26

  αυτά με τα οποία ασχολείστε είναι βλακώδη. εμένα η μάνα μου ήταν μαία για πολλά χρόνια στην κλινική ελευθώ στην τσιμισκή, χθες συζητώντας μου ανάφερε πως το '77 -'78 που ξεγεννούσαν εκεί τις κοπέλες, οι πρωτότοκες ήταν 17-18 χρονών, άντε 20. το 23 θεωρούνταν μεγάλη ηλικία, και σε περίπτωση που γεννούσε μια κοπέλα πρώτη φορά στα 35 και χρειαζόταν καισαρική, στην αναφορά έγραφε "καισαρική λόγω υπερήλικος πρωτοτόκου". 3ο χρόνια πασοκ λεβέντες.

 23. Aris. A avatar
  Aris. A 27/10/2012 14:45:37

  Παρακολούθησα την περίφημη συνέντευξη Μιχαλιολάκου στο Μπογδάνο.

  Να συμφωνήσουμε ότι οι Χρυσαυγίτες είναι άξεστοι αμόρφωτοι φασίστες, υπάρχει όμως κάποιο ψέμα σε όσα είπε ο Μιχαλιολάκος κατάμουτρα στον νεαρό δημοσιογράφο.

  Να κάνουμε και μια δεύτερη ερώτηση γιατί αυτά που είπε ο Μιχαλιολάκος για τον ρόλο των ΜΜΕ την καταχρηστική χρήση συχνοτήτων και θαλλασοδανείων που παίρνουν δεν έχει τολμήσει κανείς δημοκράτης βουλευτής να τα πει;;

  Εντάξει ο Παναγιώταρος είναι λίγο ψιλοτενεκές ο οποίος έχει αρχίσει να την ψωνίζει και αρχίζει να μιλάει για πράγματα τα οποία δεν έχει την γνώση να τα στηρίξει.

  Αλλά ρε παιδιά ο απλός πολίτης αναρρωτιέται αν για τα χάλια που βρισκόμαστε φταίει ο Παναγιώταρος ή οι γνωστοί ντιντίδες που παρίσταναν τους υπουργούς και τους εκσγχρονιστές.

  Την Χρυσή Αυγή δεν την περιορίζεις όσο κυκλοφορούν ελεύθεροι οι κλέφτες και όσο γίνεται πλάτη στους πάσης φύσεως τοκιστές και σουλατσαδόρους να συνεχίζουν να καλοπαιρνάνε σε βάρος των κορόιδων.

  Το επικίνδυνο είναι η ΧΑ να αποκτήσει και κανέναν που τα λέει ψιλοκαλά.

  Να γίνει και του σαλονιού και του λιμανιού.

  Πάντως για να είμαστε και ειλικρινείς ο Μιχαλιολάκος είναι αρκετά ποιο μορφωμένος από κάτι Καιλίδες και Ράπτηδες για να μην πω και άλλα ονόματα.

  Η υποτίμηση του αντίπαλου είναι η σίγουρη συνταγή για να σε κερδίσει.

  • Βασίλης Γκιώνης avatar
   Βασίλης Γκιώνης @ Aris. A 27/10/2012 16:43:01

   Μπράβο 'Αρη!

   Έχω πει από καιρό οτι είμαστε τυχεροί που ο Μιχαλολιάκος είναι ξύλο απελέκητο και πλαισιώνεται από βόιδια μποντυμπιλντερ κτλ.
   Άν είχανε 3-4 καθηγητές οι οποίοι για τον Α' ή Β ' λόγο βρε παιδάκι μου να ασπάζονταν τον Εθνικοσοσιαλισμό σαν πολιτικοοικονομική ιδεολογία, θα βάραγε 35άρια η Χ.Α και θα τρίβαμε τα μάτια μας...

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Aris. A 27/10/2012 19:23:14

   Μην μας μπερδευεις με αλλους. Εμεις εδω στο λημερι του Φακτορτα τα 'χουμε γραψει πολλες φορες για τους νταβαντζηδες, τις συχνοτητες, τα θαλασσοδανεια, τους ντιντηδες, τους αστρατευτους κι ανεπαγγελτους, τις γκομενες στην πολιτικη και τα αλλα ωραια της μεταπολιτευτικης παραγκας.

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Aris. A 29/10/2012 09:58:06

   Και για να είμαστε δίκαιοι, ο Ν. Μιχαλολιάκος έχει διαβάσει, ξέρει το "παιχνίδι" και κάτι πουντλ σαν τον Μπογδάνο τα τρώει για πρωϊνό.

 24. dikefalosaitos avatar
  dikefalosaitos 27/10/2012 14:58:11

  Πριν από παρά πολλά χρόνια, ένας "εθνοπροδότης" είχε πει: «Σας εύχομαι τώρα που τελειώνουν οι πόλεμοι να ευτυχήσετε με την Ειρήνη. Όλοι οι θνητοί απ' εδώ και πέρα, να ζήσουν σαν ένας λαός, μονοιασμένοι, για την κοινή προκοπή. Να θεωρείτε την Οικουμένη Πατρίδα σας, με κοινούς νόμους, όπου θα κυβερνούν οι άριστοι, ανεξαρτήτως φυλής. Δεν ξεχωρίζω τους ανθρώπους όπως κάνουν οι στενόμυαλοι, σε Έλληνες και Βαρβάρους. Δεν μ' ενδιαφέρει η καταγωγή των πολιτών, ούτε η ράτσα που γεννήθηκαν. Τους καταμερίζω με ένα μόνο κριτήριο, την Αρετή. Για μένα κάθε καλός Ξένος είναι Έλληνας και κάθε κακός Έλληνας είναι χειρότερος από Βάρβαρο. Αν ποτέ σας παρουσιασθούν διαφορές, δεν θα καταφύγετε στα όπλα, παρά θα τις λύσετε ειρηνικά. Στην ανάγκη θα σταθώ εγώ διαιτητής σας. Τον Θεό, δεν πρέπει να τον νομίζετε ως αυταρχικό κυβερνήτη, αλλ' ως κοινό πατέρα όλων. Από μέρους μου, θεωρώ όλους ίσους, λευκούς και μελαμψούς. Και θα ήθελα να μην είσθε μόνο υπήκοοι της Κοινοπολιτείας μου, αλλά μέτοχοι, όλοι συνεταίροι. Όσο περνάει από το χέρι μου θα προσπαθήσω να συντελεσθούν αυτά που υπόσχομαι. Τον Όρκο τούτο που δώσαμε με την σπονδή απόψε, κρατήστε τον σαν Σύμβολο Αγάπης».
  Ιδού ο επόμενος στόχος της Χ.Α. ο Μέγας προδότης Αλέξανδρος. Μουουουουουουουουουουουουου ανεγκέφαλα μοσχάρια με τα μαύρα μπλουζάκια.

  • Kραντωρ avatar
   Kραντωρ @ dikefalosaitos 27/10/2012 17:39:51

   Για την συγκεκριμένη του συμπεριφορά οι Μακεδόνες του των έψεξαν και τον εχλεύσαν. Εφόνευσε γι΄αυτό τον λόγο τον παιδικό φίλο του και συμπολεμιστή του Ηφαιστίωνα. Το πρωί ξεμέθυστος τον έκλαψε πικρώς. Πολὐ κακές στιγμές Μεγάλου Ανδρός... Δικέφαλε άλλαξε σημαία, αυτή ανήκει στους αυτοκρατορικούς Έλληνες.

   • dikefalosaitos avatar
    dikefalosaitos @ Kραντωρ 27/10/2012 21:35:00

    Τώρα θέλεις να αλλάξουμε και την ιστορία;
    οκ ότι πεις.
    -Ο Μ. Αλέξανδρος λοιπόν σκότωσε τον Ηφαιστίωνα.
    -ήταν ένας μέθυσος κατσαπλιάς.
    -προφανώς άσχετος, αλλά προκλητικά τυχερός στις μάχες.
    Εντάξει ευχαριστημένος;
    Υ.Γ. Άλλαξε το όνομα σου, ανήκει στους Πλατωνικούς.

   • occultist avatar
    occultist @ Kραντωρ 28/10/2012 03:38:19

    Kραντωρ είπε:
    ""Εφόνευσε γι΄αυτό τον λόγο τον παιδικό φίλο του και συμπολεμιστή του Ηφαιστίωνα.""
    Τα κόκκαλα του Θουκιδίδη θα τρίζουν. Ο Ηφαιστίων πέθανε διότι ενώ ηταν άρρωστος με πυρετό ξεφεύγοντας την επιτήρηση του γιατρού του ήπιε κρασί που επιδείνωσε την κατάστασή του. Ο γιατρός για την ολιγωρία του σταυρώθηκε. Ο Κλείτος, ο επονομαζόμενος Μαύρος, φονεύθηκε απο τον μεθυσμένο Αλέξανδρο.

    • occultist avatar
     occultist @ occultist 28/10/2012 10:09:34

     Το προκεχωρημένο της 'ωρας μετενόμασε τον Αρριανό σε Θουκιδίδη.

  • Κρίμα & Crime avatar
   Κρίμα & Crime @ dikefalosaitos 28/10/2012 03:39:32

   @Τον Θεό, δεν πρέπει να τον νομίζετε

   ΤΟΝ "Θεό" και, μάλιστα, με κεφαλαίο, αποκλείεται να το είπε ο Αλέξανδρος.

  • DexMax avatar
   DexMax @ dikefalosaitos 28/10/2012 11:30:32

   Καλά μας έπεισες...
   Αναφέρεις τον όρκο που δόθηκε στην Ώπη και για τον οποίον δεν γνωρίζουμε εάν ελέχθη και ποτέ...το πιο πιθανόν είναι να είναι κατά το κοινώς λεγόμενον και λόγος "μαϊμού"...

   • dikefalosaitos avatar
    dikefalosaitos @ DexMax 28/10/2012 12:41:51

    «Επί τέλει δε του υπομνήματος (ο Ερατοσθένης) ουκ επαινέσας τους δίχα διαιρούντας άπαν το των ανθρώπων πλήθος είς τε Έλληνας και βαρβάρους, και τους Αλεξάνδρω παραινούντας τοις μεν Έλλησι ως φίλοις χρήσθαι τοις δε βαρβάροις ως πολεμίοις, βέλτιον είναι φησίν αρετή και κακία διαιρείν ταύτα. Πολλούς γαρ και των Ελλήνων είναι κακούς και των βαρβάρων αστείους, καθάπερ Ινδούς και Αριανούς, έτι δε Ρωμαίους και Καρχηδονίους ούτω θαυμαστώς πολιτευομένους. Διόπερ τον Αλέξανδρον αμελήσαντα των παραινούντων, όσους οίόν τ'ήν αποδέχεσθαι των ευδοκίμων ανδρών και ευεργετείν. Ώσπερ δι' άλλο τι των ούτω διελόντων τους μεν εν ψόγω τους δ' εν επαίνω τιθεμένων, ή διότι τοις μεν επικρατεί το νόμιμον και το παιδείας και το λόγων οικείων, τοις δε ταναντία. Και ο Αλέξανδρος ουν ουκ αμελήσας των παραινούντων, αλλ' αποδεξάμενος την γνώμην τα ακόλουθα, ού τα εναντία εποίει, προς την διάνοιαν σκοπών την των επεσταλκότων» Στράβων.
    Φίλε μου το θέμα δεν είναι εάν ο Μ. Αλέξανδρος είπε κάτι επί λέξη, αλλά το τι έπρατε. Διάβασε λοιπόν την ιστορία του και μετά τα ξαναλέμε.

 25. ΜΠΛΟΥΜ avatar
  ΜΠΛΟΥΜ 27/10/2012 15:10:41

  εύγε!!!!!!!!!!!!

 26. JuliusStr88 avatar
  JuliusStr88 27/10/2012 15:25:35

  Ήταν ο Παλαιολόγος μαύρος;;; Άλλο αν ο πατέρας σου η ή μάνα σου είναι από τη Γαλλία ή την Αγγλία κι άλλο αν είναι από την Αιθιοπία... Οι Έλληνες ανήκουν στη λευκή ευρωπαϊκή φυλή κι όχι στην αφρικάνικη ή ασιάτικη... Τι να κάνουμε τώρα, έτσι αποφάσισε η φύση εκατομμύρια χρόνια πριν και όχι κάποιος κακός ρατσιστής(sic!)...

  • drider avatar
   drider @ JuliusStr88 27/10/2012 16:26:03

   Αποφασίστηκε από τη φύση (!!!) οι Έλληνες να είναι στην λευκή Ευρωπαϊκή φυλή;

   Τί πίνεις και δε μας δίνεις;

  • EVANGELOS avatar
   EVANGELOS @ JuliusStr88 27/10/2012 17:19:06

   οκ ... άρα όλοι οι οι Βυζαντινοί Αυτοκράτορες εξ Αρμενίας , Φρυγίας κλπ (Λέων Ε' , Μιχαήλ Τραυλός κ.α.) ΚΑΚΩΣ αναφέρονται ως Έλληνες ... αφού ούτε η Αρμενίοι ούτε η Φρυγοι δεν είναι της "ευρωπαικής" φυλής !!! ...

   μην πάμε στα Ελληνιστικά Βασίλεια π.χ. των Πτολεμαίων γιατί ο Παναγιώταρος θα τους βγάλει ΟΛΟΥΣ αφρικάνους !!!

   btw το ξέρεις ότι η "ευρωπαική" γερμανική φύλή προέρχεται από τους εξ Ασίας ορμόμενους Ούννους ??? ... αυτοί όμως δεν μας ενοχλούν ε ???

   btw2 το ξέρεις ότι ο Αννίβας και οι Καρχηδόνιοι ,που όταν δημιουργούσαν βασίλεια και παρολίγον να καθυποτάξουν την τότε πανίσχυρη Ρώμη, η "ευρωπαική" φυλή (εκκείθεν των άλπεων και βορειότερα του Δουνάβεως) ήταν περίπου Νεάντερταλ ... ήταν ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ ??? ... την εποχή εκείνη το γένος των Καρχηδόνιων (μάυροι - κατάμαυροι) ήταν πολύ πιο "σικ" από τους απόγονους του Vercingetorix που εθεωρείτω ΒΑΡΒΑΡΟΣ (αν και λευκός κατάλευκος) !!!

   ΛΩΛ ... μερικοί είναι τόσο αμόρφωτοι που νομίζουν ότι η ιστορία ξεκίνησε τη δεκαετία του 1930 που ο Χίλτερ κατέλαβε την εξουσία !!! ... άιντε

   • AIK avatar
    AIK @ EVANGELOS 27/10/2012 19:57:46

    ΠΑΙΔΙΑ ΟΧΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ.
    Η Καρχιδόνα ήταν αποικία των Φοινίκων που ήταν σημίτες (δε σας λέω την εκδοχή της Διδούς πριγκήπισσας της Τύρου γιατί θα μου αρχίσετε πάλι τα περί εθνικισμού). Πάντως ήταν λευκοί αν και ελαφρώς σκούροι. Τον Α΄καρχιδονιακό κατά της Ρώμης τον κέρδισαν με τη βοήθεια του Σπαρτιάτη Ξάνθιππου και στον Β΄είχαν αρχηγό τον Αννίβα που δεν ήταν καθόλου μαύρος, στο δε πλευρό του πολεμούσαν Ίβηρες μισθοφόροι και γαλάτες επίστρατοι οι οποίοι "αγαπούσαν" πολύ την Ρώμη (πατριωτάκια του Vercingetorix που είπατε πιο πάνω). Τον πόλεμο όπως ξέρετε δεν τον κέρδισαν. Η μνήμη τους είναι πολύ "αγαθή" μια και ήταν δουλέμποροι, θιασώτες της παρασιτικής οικονομίας και πειρατές. Η πνευματική τους συνεισφορά είναι από της μεγαλύτερες στον κόσμο μια και άφησαν 1666 παρθενώνες (όχι 1 σαν εμάς), 1666 έργα φιλοσοφικά, 1666 έργα θεατρικα, 1666 ιατρικα συγγράματα (ειδικά για το γδάρσιμο των αιχμαλώτων όπου ειδικεύονταν) και πολλά άλλα.
    Δεν άφησαν απογόνους αλλά αυτό είναι καλό γιατί αν ήταν σαν και εμάς οι απόγονοί τους, θα έκαναν 1666 φορές περισσότερες τούμπες στους τάφους τους από όσες κάνουν τώρα οι δικοί μας πρόγονοι στους δικούς τους τάφους

    • ΒΙΣ avatar
     ΒΙΣ @ AIK 27/10/2012 23:14:32

     Υπάρχουν και φοινικικά νομίσματα με πορτρέτα των βασιλέων της Καρχηδόνας (Αμίλκα, Αννίβα...) και φαίνεται καθαρά ότι δεν είχαν νεγρικά χαρακτηριστικά.
     Carthago coins στο google images και θα δείτε.
     Ο ρωμαίος αυτοκράτωρ Φίλιππος ο Ἀραψ, από την άλλη, είχε σαφή αραβικά χαρακτηριστικά στα πορτρέτα του.
     Υπάρχει και ένα καταπληκτικό άγαλμα, χάλκινο, με ένα νεγράκι έφιππο στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, στην Πατησίων (ξέρετε, εκεί όπου οι αριστεριστές πουλάνε προστασία στους αλλοδαπούς πρεζεμπόρες και γράφουν πάνω στους νεοκλασικούς κίονες....). Από την ελληνιστική περίοδο (το άγαλμα, όχι οι πρεζέμποροι απέξω).

   • cobalt avatar
    cobalt @ EVANGELOS 27/10/2012 20:29:14

    Η απλή ερώτηση είναι αν οι Έλληνες θεωρούνται "λευκοί" από τα τζιμάνια που όρισαν τον όρο όπως τον χρησιμοποιεί ο JuliusStr88.
    Αλλά δεν είναι ώρα να δημιουργούμε ψυχολογικά προβλήματα.

    Ρωμιοί, φίλε Julius. Θυμήσου αυτή τη λέξη.
    Θα σε βοηθήσει να εξηγήσεις την πραγματικότητα και τη θέση του καθενός στον κόσμο, πολύ καλύτερα από τον διαχωρισμό σε ράτσες που χρησιμοποιείς τώρα. Μην γίνεσαι πράκτορας της πονηρής πολιτικής των Δυτικών που ήθελαν να βοηθήσουν -και καλά- την μικρή Ελλάδα, θέλοντας να την κρατήσουν μικρή, μετά την επανάσταση και μην πείθεσαι από τις ψυχώσεις των βαρεμένων γαλαζοαίματων Ευρωπαίων, που έψαχναν ανάμεσα στην χαλάσματα να βρούνε κομμάτια της κλασσικής (στην γραμματεία) Ελλάδας που έμαθαν μέσα απο τα βιβλία που εμείς τους δώσαμε.

    Ρωμιοί.
    Έλληνες για στάχτη στα μάτια του κόσμου.
    Παλαμάς

    • ΒΙΣ avatar
     ΒΙΣ @ cobalt 27/10/2012 22:36:14

     Θα μπορούσα να σου στείλω ένα σωρό παραπομπές για τη χρήση του όρου Έλλην ως εθνωνυμικό από τον 13ο αιώνα και εντεύθεν, και σε όλη την Τουρκοκρατία.
     Θα γράψω μόνο αυτό:
     "Ἕλληνες ὄντες τῷ γένει, Ρωμαίους ἑαυτοὺς ὀνομάζομεν" (Ιωάννης Γ΄ Βατάτζης, αυτοκράτορας του Βυζαντίου, 1222-1254).
     Τα δίπολα σχήματα δεν λειτουργούν πάντοτε και δεν είναι αληθινά πάντοτε. Οι πηγές τα καταρρίπτουν.

     • cobalt avatar
      cobalt @ ΒΙΣ 28/10/2012 13:30:21

      Αυτείνοι είναι Έλληνες, συναγωνισταί μας, κι’ αν πορευτούμε τοιούτως, τι Ρωμαίικον θα κάμωμε;
      Απομνημονεύματα Μακρυγιάννη

      Μπορεί να έχω και λάθος, αλλά το ζητούμενο είναι το Ρωμαίικο. Όχι η αναβίωση της Αθηναϊκής πολιτείας, που ήθελε η Ευρωπαϊκή αριστοκρατία της εποχής, ώστε να φτιάξει ένα ζωντανό μουσείο για να έρχεται να κάνει βόλτα (απλοϊκό, αλλά έτσι το φαντάζομαι όταν οργίζομαι).

      Δεν λέω πως έχεις άδικο για την Ελληνικότητα του Βυζαντίου -τουναντίον, ήταν καύχημα και κύρος η Ελληνική καταγωγή (βλ. Μέγα Βασίλειο), αλλά τον συγκεκριμένο φίλο θα τον βοηθήσει να καταλάβει πως η Ελλάδα είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος, ενός ασύλληπτα υπερβατικού συνόλου. Ενός συνόλου όπου τα χρώματα δεν έχουν τόση σημασία, όσο, ας πούμε, η μουσική.
      Αν είναι οπαδός της νέας Χρυσής ορθόδοξης Αυγής να ξέρει πως, η Ελληνική μας Εκκλησία, στις 28/8 εορτάζει και προσκυνάει τον Αββά Μωυσή που ήταν πιο μαύρος από τον Σοφοκλή.
      Πιο μαύρος κι απ' το εξώφυλλο του δίσκου των Spinal Tap. None more black. Ο Άγιος Ισαάκ ο Σύρος επίσης μελαψός κι ο Μέγας Αντώνιος το ίδιο.

      Η Ελλάδα δεν χάθηκε στο πέρασμα των αιώνων. Μετουσιώθηκε σε κάτι πιο υψηλό απ' όσο φαντάζεται.

      ἀλλὰ μετὰ κυρίων καὶ αὐθεντῶν αὐτῶν καὶ ἀπογόνων Ἑλλήνων καὶ Ῥωμαίων και αλλού ... βοηθὸν καὶ σκέπην τῇ ἡμετέρα πατρίδι καὶ καταφύγιον τῶν Χριστιανῶν, ἐλπίδα καὶ χαρὰν πάντων τῶν Ἑλλήνων τὸ καύχημα πᾶσι τοῖς οὖσιν ὑπὸ τὴν τοῦ ἡλίου ἀνατολήν.
      Από τον τελευταίο λόγο του Παλαιολόγου που υπέγραφε ως βασιλεύς Ρωμαίων.

      Η πολιτεία μας είναι Ελληνική, αλλά δεν είναι ολοκληρωμένη και γι' αυτό φαίνεται ασυνάρτητη.
      Όταν ολοκληρωθεί, θα ξεπαγώσουν τα ψάρια να ξαναμπούν στο τηγάνι.

      είμεθα Έλληνες, είμεθα Ρωμαίοι, είμεθα Βυζαντινοί, είμεθα Θεανθρωπιστές."
      ένας παππούλης.

   • ΒΙΣ avatar
    ΒΙΣ @ EVANGELOS 27/10/2012 21:05:16

    Η Καρχηδών ήταν αποικία της Φοινίκης και μιλούσαν φοινικικά. Φοίνικες ήταν οι Καρχηδόνιοι, άρα θα έμοιαζαν αρκετά με τους σημερινούς χριστιανούς του Λιβάνου. Πώς ήταν μαύροι; Και ο άγιος Αυγουστίνος Αφρικανός ήταν, αλλά από τις βόρειες ακτές, λευκός, αν και μελαχροινός οπωσδήποτε.
    Δεν έχω το παραμικρό κατά των μαύρων (για να πω την αλήθεια, συμπαθώ περισσότερο τους Αφρικανούς από τους Σκανδιναβούς...), αλλά το γράφω για την ιστορική αλήθεια.

    • Ο Θείος avatar
     Ο Θείος @ ΒΙΣ 29/10/2012 16:29:37

     Ο Άγιος Αυγουστίνος Ιππώνος είχε πατέρα τον Ρωμαίο και παγανιστή το θρήσκευμα Πατρίκιο ή Πατρίτιο, μητέρα Χριστιανή την (Αγία) Μόνικα.
     Από το όνομα της μητέρας του είναι φανερό ότι αυτή προερχόταν από την αυτόχθονη φυλή των Βερβέρων.
     Το οικογενειακό όνομα του πατέρα του Αουρέλιους δείχνει προέλευση από απελεύθερους σκλάβους που έγιναν Ρωμαίοι πολίτες μετά το Διάταγμα του Καρακάλλα (212 μ.Χ.). Ίσως Φοινικικής καταγωγής.
     Δεν γνωρίζω το χρώμα του δέρματος, μαλλιών και οφθαλμών του Αυγουστίνου, ούτε και μ' ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Αυτό που γνωρίζω είναι οι "Εξομολογήσεις" του, οι "Λόγοι" του, η "Πολιτεία του Θεού" του", το όλο έργο του και η μεταστροφή του. ¨Οπως επίσης η ευσέβεια και καλοσύνη της μητέρας του, "έργο ζωής" της οποίας ήταν ο άσωτος στη νεότητά του γιός της.
     Κανείς λογικός δεν νοιάζεται για τις "ράτσες" των ανθρώπων:
     Το έργο τους, οι πράξεις τους στο πέρασμα από αυτόν τον κόσμο, αυτό είναι που μετράει.

    • Ο Θείος avatar
     Ο Θείος @ ΒΙΣ 29/10/2012 16:34:31

     Οι Βέρβεροι πάντως άν και Αφρικανοί, βουνίσιοι του Άτλαντα, έχουν συνήθως ανοιχτόχρωμο δέρμα και συχνά ξανθά μαλλιά...
     Είναι πιό πολύπλοκα τα πράγματα, απ' όσο υποθέτουν οι "φυλετικοί ερευνητές"...

     • Λευκοι στο Μαγκρεμπ avatar
      Λευκοι στο Μαγκρεμπ @ Ο Θείος 05/11/2012 14:41:19

      Οι Βερβεροι ειναι λευκοι και οι αυθεντικοι κατοικοι του Μαροοκου,αλγεριαςς κλπ οπου τους καταπιεζουν οι Αραβες.Τιποτε περιεργο με το χρωμμα τους.Οπως και οι ΑγγγλοσαξωνεςΑυστραλοι θαναι λευκοι και σε 1000 χροννια. Η εξελιξη των φυλων παιρνει πολυ περισσοτερο χροννο.

 27. Νίκος Αργεάδης avatar
  Νίκος Αργεάδης 27/10/2012 15:27:52

  Όπως πάντα, Φαήλε, μεστός και to the point, που λέν και στο χωριό μου.

 28. Dexios avatar
  Dexios 27/10/2012 16:00:13

  Ο Σχορτσιανίτης έχει πατέρα Έλληνα. Συνεπώς έχει Ελληνικό αίμα, Ελληνική καταγωγή, Ελληνικό ονοματεπώνυμο μιλάει άπταιστα Ελληνικά. Αν είναι δυνατόν.
  Δεν έχω πρόβλημα να πω ότι το Ελληνικό έθνος ανήκει στην Ελληνική φυλή και δεν πρέπει επουδενί να γίνουμε Γαλλία και Αγγλία, οι οποιες με το δίκαιο του εδάφους (νομος Ραγκούση) έγιναν κατά το 20% μαύρες και... συνεχίζουν απτόητες.
  Οι μικτοί γάμοι όμως σαν αυτόν που γέννησε τον Σοφοκλή είναι απειροελάχιστοι. Δεν απειλείται η εθνoφυλετική μας συνοχή από αυτούς.
  Αλλα είναι τα προβλήματα : η ιθαγένεια μέσω της γέννησης στην Ελλάδα (ακόμα να καταργηθεί ο νομος), οι Ελληνοποιήσεις κλπ.

  • Φανη avatar
   Φανη @ Dexios 27/10/2012 20:43:58

   ετσι

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ Dexios 27/10/2012 20:58:32

   Αυτό ακριβώς. Βλακείες και δογματικές ιδεοληψίες όπως αυτές του Παναγιώταρου συσκοτίζουν τα πράγματα.
   Αλλά πέρα από αυτό, το ξαναγράψω, με εξέπληξε η προσβολή του προς ένα νέο παιδί που δεν του έφταιξε σε τίποτα και που δεν το γνωρίζει καν προσωπικά. Περισσότερο από όλα με ενόχλησε αυτό ως πράξη. Δείχνει έλλειψη πολιτισμού και ήθους, τελείωσε.

 29. Dexios avatar
  Dexios 27/10/2012 16:02:49

  Προσέξτε γενικά με το πολιτιστικό στοιχειο.
  Αν δηλαδή αύριο όλοι οι μουσουλμάνοι και μαύροι που μας ήρθαν γίνουν με ένα μαγικό τρόπο χριστιανοί ορθόδοξοι, άψογοι γνωστες της γλώσσας και της ιστορίας μας, θα τους κάνουμε Έλληνες;
  Η φυλετική (η εθνοτική, αφού σοκάρει ο ορος φυλή) συνοχή ενός έθνους δεν είναι αμελητέο πράγμα.

  • xmm avatar
   xmm @ Dexios 27/10/2012 20:41:04

   ναι αν τα γνωριζουν ολα αυτα θα τους κανουμε (ειναι) ελληνες.

  • Κρίμα & Crime avatar
   Κρίμα & Crime @ Dexios 28/10/2012 03:45:12

   @χριστιανοί ορθόδοξοι

   Δηλαδή, εμείς που δεν είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι, λόγω επιλογής, δεν είμαστε Έλληνες; Οι Καθολικοί, οι Βουδιστές, οι Εβραίοι, οι Αγνωστικιστές συμπατριώτες μας δεν είναι Έλληνες;

   Όποιος τα λέει αυτά είναι χειρότερος από τον Παναγιώταρο, τον Παππά και τα λοιπά χρυσαύγουλα.

   • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
    Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Κρίμα & Crime 29/10/2012 10:00:21

    Εάν είσαι διατεθειμένος να πεθάνεις πολεμώντας για την Ελλάδα, είσαι...

 30. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 27/10/2012 16:06:19

  Σκουπίδια είναι οι ΧΑ, αλλά σκουπίδια είναι και κάτι Ανταρσύες και αριστερίστικες συνιστώσες, για να μην πω και για κάτι Schooligan που έφτιαξαν καριέρα σε παράνομες καταλήψεις-διαγωνισμούς χαρτοπαιξίας, μπυροποσίας και γ..σιού...

 31. νικος avatar
  νικος 27/10/2012 16:24:00

  Δηλαδη Φαηλο το προτυπο του Ελληνα μπορει να ειναι η εικονα του Σκορτσιανιτη...Ενος Αφρικανου... . . . .Ε επειδη γραφετε τετοιες μπαρουφες και γινεστε η ουρα του Συριζα και θα μας τρελανετε τελειως που θα γινει ο Αφρικανος το προτυπο του Ελληνα, Χ.Α με 2 χερια και 2 ποδια στις αλλες εκλογες για να βαλετε μυαλοι στη ΝΔ.

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ νικος 27/10/2012 19:26:50

   Α βρε καημενο...

   • lord tanamo avatar
    lord tanamo @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 27/10/2012 22:13:00

    Χα χα !!!

   • νικος avatar
    νικος @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 28/10/2012 13:08:15

    Υπαρχει μεγαλυτερος καημενος απο σενα βρε κομμαντο που αλλα ελεγες περυσι και αλλα μας λες φετος εξαιτιας της τυφλης υποταγης σου στον Σαμαρα, τον συνεχιστη του εργου του ΓΑΠ???

    • roadrunner avatar
     roadrunner @ νικος 28/10/2012 14:26:20

     Μία φορά κι ένα καιρό, μέσ’ σ΄ένα τούνελ σκοτεινό,
     βρέθηκανε τρεις αρχηγοί, μαζί με όλο το λαό.
     Αντώνη τον ελέγανε τον αρχηγό, τον πρώτο,
     να βγάλει έξω τον λαό τον ήξερε τον τρόπο.

     Με σύνεση και λογική, το φως είχε οδηγό του,
     ο κόσμος τον επίστευε, βάδιζε στο πλευρό του.
     Ζηλεύοντας τη δόξα του, οι άλλοι δυο σκληρίζαν
     με σκηνικά υστερικά, όλους τους εζαλίζαν.

     «ΤΣΙΡΙΖΕ», ο ένας απ’ τους δυο, μ’ αληθινό μαράζι
     ζωσμένος με τα εκρηκτικά, σαν άλλος καμικάζι,
     «ν’ ανάψω εγώ μια φυτιλιά, το τούνελ θα γκρεμίσω (!),
     αρκεί αυτόν τον αψηλό να τον εξαφανίσω (!)»
     «Όχιιιιι !!! », του φώναζε ο στερνός, με όψη από μια μούμια,
     «με το Αυγό μου το Χρυσό θα σκάψουμε λαγούμια,
     στο μαύρο το σκοτάδι τους, εκεί θα κινηθούμε
     παρέα με τυφλοπόντικες, τον δρόμο θε να βρούμε»

     Μετά απ’ αυτά, αν απορείς, φίλε μου Νικολάκη,
     ποιος, απ’ το τούνελ έσωσε τον ταλαίπωρο κοσμάκη,
     λέω να το ξανασκεφτείς, μια και, η κεφαλή μας,
     είναι πρωταίτιος των λαθών, της ένδοξης φυλής μας.

    • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
     Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ νικος 29/10/2012 10:06:09

     Θυμήσου καιο πρόσεχε σε ποιον μιλάς.
     Να ανοίξεις τα μάτια σου και να διαβάσεις τα κείμενα μου, τότε και τώρα, και θα διαπιστώσεις πως τα ίδια έλεγα και λέω κι ασκώ δημόσια κι επώνυμα κριτική, χωρίς να χαρίζομαι λόγω φιλίας με οποιονδήποτε. Διαφώνησα με την συγκυβέρνηση Παπαδήμου, με το Β' Μνημόνιο, με τις οριζόντιες περικοπές, τον τρόπο της ανακεφαλαιοποίησης και με την όλη συνταγή κι εξακολουθώ να διαφωνώ.
     Αυτό που δεν είπα ποτέ είναι βαρβαρικές φραγκοαλαμανικές ρατσιστικές θεωρίες, γιατί υποτιμούν την νοημοσύνη μου κι αρνούμαι την εξομοίωση του μαχόμενου ελληνικού εθνικισμού με πιθηκισμούς γάλλων και γερμαναράδων φυλετιστών.

 32. Βασίλης Γκιώνης avatar
  Βασίλης Γκιώνης 27/10/2012 16:29:02

  Ο Παναγιώταρος εξέφρασε μια άποψη για τον αν θεωρεί αυτός προσωπικά τον Σοφοκλή 100% φυλετικά Έλληνα.
  Για το αν είναι φυλετικά ή δεν είναι, ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του.

  Οι άστοχες δηλώσεις του Παναγιώταρου ή ο χαιρετισμός του Μιχαλολιάκου δεν θα ανακόψουν τη δυναμική της Χρυσής Αυγής όσο και να τις κάνουμε σημαία εμείς εδώ μέσα και τα Μιντια και όλος ο κόσμος.

  Μην βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος!

  Τα 15άρια (και βάλε) δεν τα βαράει η Χρυσή Αυγή επειδή συμμερίζεται ο κόσμος τη δήλωση του Παναγιώταρου για το αν είναι Έλληνας ο Σοφοκλής.

  Τα 15άρια τα βαράει διότι ο κόσμος ΦΟΒΑΤΑΙ να κυκλοφορήσει στους δρόμους!
  Τα 15άρια τα βαράει διότι πάει ο κόσμος στα νοσοκομεία και βλέπει τους "Νίντζα" με 15 παιδιά να περιθάλπτοντε τζάμπα τη στιγμή που αυτός πληρώνει τα φάρμακά του εις το ακέραιο!
  Τα 15άρια τα βαράει διότι περνάει από αυτές τις λίγες οικοδομές ο Έλληνας σοβατζής και βλέπει τα Πακιστανά με 10 Ευρώ μεροκάματο να σκαρφαλώνουν στο γιαπί!

  Σας δηλώνω κατηγορηματικά από το Κέντρο των Αθηνών οτι ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ να κυκλοφορήσουμε στους δρόμους!

  Κι αν νομίζετε οτι φοβάται ο κόσμος να κυκλοφορήσει στους δρόμους εξεαιτείας των δηλώσεων του Παναγιώταρου ή του χαιρετισμού του Μιχαλολιάκου, είστε βαθειά νυχτωμένοι και θα το διαπιστώσουμε όλοι πολύ οδυνηρά στις επόμενες εκλογές...

  Δώσαμε μεγάλη μάχη για το Σαμαρά! Ειλικρινά μιλάω.
  Από εκεί που περιμέναμε να ΛΥΤΡΩΘΟΥΜΕ εμείς με τα μαγαζιά στο Κέντρο, το μόνο που έχουμε δει είναι να κάνει ο Δένδιας ειδική υπηρεσία όπου μπορεί να καταφεύγουν οι ΛΑΘΡΟμετανάστες να καταγγείλουν περιστατικά ρατσιστικής βίας...
  Διάβαζα χθες οτι μάλιστα θα συστήσει και ειδική υπηρεσία για αυτό...
  Αυτό είδαμε από το Δένδια εμείς και τίποτε άλλο πέραν αυτού.
  Τα "ξεκαρφώματα" τύπου Ξένιος Δίας είναι για τα μιντια.
  500 Πακιστανά ήτανε στην πλατεία πέρα από το μαγαζί, ε 500 είναι και τώρα.
  Εκεί τρώνε, πίνουν, χ@ζουν, μαχαιρώνοντε κτλ.
  Δεν μπορεί να περάσει άνθρωπος...

  Και αν δεν αλλάξει αυτό το σκηνικό άρδην αδερφέ Φαήλο, θα βλέπουμε τον Παναγιώταρο να λέει τις μπούρδες αυτές που λέει και από κάτω θα ζητωκραυγάζουν τα πλήθη...
  Και εμείς θα γράφουμε εδώ και θα αναρωτιόμαστε πώς είναι δυνατόν αφού δεν συνάδει με τα δημοκρατικά ιδεώδη...

  • liapis avatar
   liapis @ Βασίλης Γκιώνης 27/10/2012 20:29:48

   den hriazonte alla sholia arkei afto Basili alla pou mualo?

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ Βασίλης Γκιώνης 27/10/2012 20:52:33

   Κύριε Γκιώνη, δεν κατοικώ στο Κέντρο, αλλά στις δυτικές συνοικίες, στην εκλογική περιφέρεια του Φαήλου. Οπως καταλαβαίνετε, δεν βλέπω τα πράγματα αφ' υψηλού: Εχουμε και πολλούς από αυτούς εμείς εδώ. Στη μικροσκοπική παιδική χαρά στην Πλατεία Μέμου (ακούς Φαήλο;) μέχρι πρότινος κατοικοέδρευε Πακιστανός πωλητής σκουπιδοπαιχνιδιών, που είχε καταλάβει με τη λινάτσα του το ήμισυ του χώρου της παιδικής χαράς. Και έφερνε και τους φίλους του. Που έκαναν μπανιστήρι, γενικώς. Φανταστείτε σκηνικό 3-4 νεαροί ξέμπαρκοι Πάκηδες μέσα σε παιδική χαρά... Και δεν μιλούσε κανείς γονιός, γιατί όλοι τους φοβόντουσαν....
   Εργάζομαι στο Κέντρο της Αθήνας. Η πιάτσα των ναρκωτικών είναι αυτή τη στιγμή Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ. Μέρα-μεσημέρι. Βγείτε από το μετρό Πανεπιστήμιο, έξοδος Ιπποκράτους, στα 5 μέτρα είναι οι Νιγηριανοί. Λίγο πιο πάνω, όλες τις ώρες της ημέρες, τρυπιούνται με τα παντελόνια κατεβασμένα, μπροστά σε όλους, ανάμεσα Πανεπιστήμιο και Ακαδημία. Κάθε μέρα αυτά. Πηγαίνετε να δείτε, σας παρακαλώ.
   Ας υποθέσουμε ότι καταφθάνουν 10 κάφροι σαν τον Παναγιώταρο. Χωρίς πολύ μυαλό και διαβάσματα, αλλά φανατίκλες και μπρατσωμένοι. Με το μυαλό γεμάτο ιδεοληψίες περί φυλετικής καθαρότητας, κλπ, κλπ. Ανοησίες, κοινώς. Και αρχίζουν να μοιράζουν σφαλιάρες στους Νιγηριανούς ή, στην Πλατεία Μέμου, τυλίγουν τους Πάκηδες στις λινάτσες τους και τους κάνουν σουτ μέχρι να φτάσουν οι μπόγοι στην Πέτρου Ράλλη.
   Συγγνώμη, αλλά θα το πω ωμά: Χ...κα για τις βλακείες που πιστεύουν, χ...κα αν είναι κάφροι και ηλίθιοι, χ...κα αν δεν μπορώ να τους κάνω παρέα. Αν έκαναν καλά τη δουλειά του μαντρόσκυλου, καλά έκαναν. Αντιποίηση αρχής; Χ...κα επίσης. Ποιας αρχής κύριοι; Του διαλυμένου κράτους; Ας την έκαναν τη δουλειά αυτή οι κρατικοί υπάλληλοι τους οποίους μισθοδοτούμε από την τσέπη μας, δηλ. η Αστυνομία.
   Το έχουμε καταλάβει ότι βαδίζουμε στην εποχή της αυτοδικίας και της αυτοάμυνας; Η φιλελεύθερη Αριστερά έχει δεμένα τα χέρια της Ευρώπης όλης πισθάγκωνα. Είναι τραγικό, αλλά είναι αληθινό...

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ Βασίλης Γκιώνης 27/10/2012 20:55:03

   Μόνο για τον σοβατζή γράφεις; Για τους Πακιστανούς οδηγούς σε φορτηγά εταιρειών τι λες; Για Πακιστανό μπάρμαν σε μοδάτο στέκι τι λες; Μη μου πει κανείς ότι δεν υπάρχει, γιατί τα είδα και τα δύο με τα μάτια μου.

  • Κρίμα & Crime avatar
   Κρίμα & Crime @ Βασίλης Γκιώνης 28/10/2012 04:13:13

   Α_ΚΡΙ_ΒΩΣ!!!

   Και κάνω μια πρόβλεψη: σε πολύ σύντομο χρόνο, θα υπάρξουν οργανώσεις που θα ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ανεξέλεγκτα και αδιάκριτα ΛΑΘΡΟμετανάστες. Τότε, θα τρέχουν στα σύνορα οι λάθρο: να βγουν!
   Ο κόσμος έχει αγριέψει. Οι πολιτικοί, μέσα από τις τεθωρακισμένες Μερσεντές και πίσω από τους φράκτες με τους σεκιουριτάδες, τι να νοιώσουν; Άσε που οι αριστεροί, οι μισοί πασόκοι και η "τσιντσινάτοι" της ΝΔ είναι υπέρ των λάθρο.
   Γι' αυτό λέμε: ΑΔΙΕΞΟΔΟ => ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ, αναπόδραστα. Τι να κάνουμε; Όσο σκύβεις, τόσο εκθέτεις τον κ.λο σου.

   Αυτό είναι το υπ' αριθμ. 1 πρόβλημα της Ελλάδας. Αυτό, και Νο 2 η ΔΙΑΦΘΟΡΑ/ΑΣΥΔΟΣΙΑ/ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ των κλεφτών δημοσίου χρήματος, -πολιτικών ή μη. Μετά έρχεται η Κρίση. Γι' αυτό και θα ανεβαίνει η ΧΑ. Γιατί είναι κατά και των δυο αυτών.

 33. giannis avatar
  giannis 27/10/2012 16:29:15

  TO ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΠΟΥ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΒΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΧΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ.ΚΑΙ ΣΚΕΦΘΗΤΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ,

  • drider avatar
   drider @ giannis 27/10/2012 16:33:36

   Ο καθένας μπορεί να θεωρεί ότι "σπρώχνεται" όπου θέλει... Υπάρχει όμως πάντα και η έννοια της ατομικής ευθύνης.

 34. thomas avatar
  thomas 27/10/2012 16:36:22

  ορθογραφία πότε θα μάθεις ρε ''Ελληνάρα - δεξιάρα''; Η Χρυσή Αυγή σου φταίει μετά...

 35. thomas avatar
  thomas 27/10/2012 16:40:12

  εντάξει αφου γουστάρετε ρε, όλοι οι Ελληνες να γενουνε μαύροι... Άλλωστε απο αρχαιοτάτων χρόνων και συνεχίζοντας στα βυζαντινά έτη, είναι γνωστό οτι οι Ελληνες ήταν πάντα μαύροι... είστε ανεγκέφαλοι ρε... επιεικώς...

  • ορεσείβιος avatar
   ορεσείβιος @ thomas 27/10/2012 19:13:11

   Φαίνεται ότι όταν ο Δευκαλιωνας πετούσε κοτρώνες για να φτιάξει τους Ελληνες, μερικές φορές απέτυχε.
   Το κλούβιο αυτό αυγό απο εκεί κατάγεται.
   Κανένα πρόβλημα ωρε Λεβέντες αν έτσι νομίζετε...
   Οσο και αν μεγαλώνει ο σωρός των σκουπιδιών, πάλι σκουπιδαριό είναι.
   Οποιος δεν μπορεί ακόμη να καταλάβει τους κλουβιοαυγούς πρόβλημα του.
   Αν είναι να πέσει η ελλάδα μέσα στην χαβούζα των σκουπιδιών χαλάλι της.Μόνοι μας θα το επιλέξουμε και κυρίως θα βλέπουμε που πάμε.
   Οσοι θέλουν μπορούν κιόλας να στεφανώνονται με σκουπίδια..
   Εχουμε ακόμη να δούμε...

   • thomas avatar
    thomas @ ορεσείβιος 27/10/2012 23:14:54

    Ορθογραφία έμαθες ή ακόμα; Συντακτικό;

 36. A.M. avatar
  A.M. 27/10/2012 17:03:35

  Ισοκράτης (γνήσιος απόγονος του οποίου Θεία Προνοία εντυγχάνει ο Παναγιώταρος και οι συν αυτώ παρατρεχάμενοι αμόρφωτοι) said:

  “Ἕλληνας καλεῖσθαι τοὺς τῆς παιδεύσεως τῆς ἡμετέρας παρά τοὺς τῆς κοινῆς φύσεως μετέχοντας”.

  Είπε βέβαια και το παρακάτω o Ισοκράτης που οι «Παναγιώταροι» και πολλοί άλλοι ακόμα το κάνουν γαργάρα:

  “Τῶν Ἑλλήνων ὄνομα πεποίηκε μηκέτι τοῦ γένους ἀλλὰ τῆς διανοίας δοκεῖν εἶναι”.

  Διαβάστε και κανέναν αρχαίο μας πρόγονο που είχαν λίγο περισσότερο μυαλό από μάς και ήξεραν τι έγραφαν πριν αρχίσετε να λέτε χαζομάρες κύριοι της Χρυσής Αυγής.

  Μην τους επικαλείστε μόνον τους προγόνους, διαβάστε τους κιόλας!

  • stamoschios avatar
   stamoschios @ A.M. 27/10/2012 20:03:46

   Φίλτατε Φαήλο ενόσω ο Σαμαράς αγωνίζεται μόνος του και στο κόμμα κυριαρχούν οι αριστερολάγνοι, οι βαφομαλλιάδες και οι ντιντήδες τα πράγματα θα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Όταν η Νέα Δημοκρατία έχει συγκυβερνήσει με τον εκδοροσφαγέα καπετά Γιώτη, όταν συγκυβερνά με την Ρεπούση στους οφθαλμούς του μέσου δεξιού έχει απολεσθεί η ελπίς, ενώ ο Παναγιώταρος θα φαίνεται ως αρσακιάς.

  • Dexios avatar
   Dexios @ A.M. 28/10/2012 05:58:56

   Ο Ισοκράτης αγαπητέ ημιμαθή λαθροάγνε δεν εννοούσε ότι Έλληνας είναι οποιος βάρβαρος μετέχει της Ελληνικής παιδείας. Εννοούσε τους Αθηναίους και την Αθηναϊκή παιδεία.
   Αφήστε την σιριζεικη ερμηνεία των αρχαίων και διαβάστε τους από μονοι σας.
   Έχετε βγάλει τον Ισοκράτη οπαδό του πολυπολιτισμού.

   • aixaigis avatar
    aixaigis @ Dexios 28/10/2012 15:57:32

    Dexie, πού να ακούσουν και να καταλάβουν οι άσχετοι ;;;
    Βρήκαν τώρα μία παρεξηγημένη ρήση του Ισοκράτη καί όλοι οι ΑΣΧΕΤΟΙ την κοπανάνε κατά το δικούν !
    Ακόμη και τον ΜΕΓΑ τον παραφράζουν, τι άλλο πιά ;
    Μά τι μένος αυτοί οι Διεθνηστούληδες- Αριστερούληδες ;

 37. Γραικός avatar
  Γραικός 27/10/2012 19:00:54

  Κάτι τέτοια σκουλήκια σαν τους Χρυσαυγίτες ευθύνονται για τον ιδεολογικο αχταρμά στο μυαλό πολλών (κυρίως νέων) υπό τον οποίο αρετές όπως η φιλοπατρία και η αγάπη για το έθνος συγχέονται με κατάπτυστες ιδεολογίες όπως ο ρατσισμός και ο φασισμός.

  Ρεπούσες και Παναγιώταροι είναι για το ίδιο τσουβάλι.
  Εύγε για το άρθρο Φαήλο.

  • Βασίλης Γκιώνης avatar
   Βασίλης Γκιώνης @ Γραικός 27/10/2012 20:51:23

   Γραικέ,

   εγώ αγαπώ την Πατρίδα και το Έθνος μου!
   Αυτούς τους 500 Πακιστανούς που την δε ημέρα χ@ζουν στην πλατεία, μαχαιρώνοντε κτλ. και την δε νύχτα μπουκάρουνε στο μαγαζί και στο σπίτι μου, ΔΕΝ τους θέλω εδώ στη χώρα μου!
   Δεν τους θεωρώ ρατσιστικά ή φυλετικά κατώτερους, ούτε τους θεωρώ υπανθρώπους αλλά δεν προσφέρουν τίποτε εδώ και ούτε εγώ μπορώ να τους προσφέρω κάτι τη στιγμή που δεν μπορώ να προσφέρω ουτε καν τα στοιχειώδη στους γηγενείς...
   Συνεπώς θέλω να ΑΠΕΛΑΘΟΥΝΕ συνοπτικά, να πάνε στις χώρες τους και μακάρι να ευημερήσουνε εκεί με τις ευλογίες οποιουδήποτε Θεού πιστεύουν!
   Όσο είναι εδώ, ΦΟΒΑΜΑΙ να κυκλοφορήσω στο δρόμο τον οποίον χτίζω εγώ με τους φόρους μου και έχουνε κάνει κατάλληψη εκείνοι καθιστώντας απαγορευτική την διέλευση...

   Εγώ τί είμαι κατ' εσέ;;;
   Φασίστας είμαι, ρατσιστής είμαι, τί είμαι;;;

   Ψάχνω στα λεγόμενα των πολιτικών και των κομμάτων, να δω ποιός θα δώσει λύση στο συγκεκριμένο ΜΕΓΙΣΤΟ πρόβλημα.
   Πρόσεχς Γραικέ, ψάχνε πρώτα στα λεγόμενα και μετά στις ιδεολογίες τους.

   Το ΚΚΕ φωνάζει οτι Έλληνες και ξένοι εργάτες είμαστε όλοι αδέρφια...
   Η ΔΗΜΑΡ φωνάζει οτι πρέπει να τους δοθεί άσυλο...
   Ο ΣΥΡΙΖΑ φωνάζει να ελληνοποιηθούνε όλοι αυτοί (για να τον ψηφίζουν)...
   Οι συνιστώσες φωνάζουν οτι είμαστε όλοι Πακιστανοί...
   Το ΠΑΣΟΚ ούτε καν φωνάζει. Τα έχει τελείως χαμένα σε αυτό το θέμα...
   Ο Καμμένος ούτε καν φωνάζει κάτι για άλλοθι...
   Η ΝΔ βλέπουμε να σπεύδει να φτιάξει υπηρεσίες και γραφεία όπου θα μπορούνε να καταφεύγουνε οι ΛΑΘΡΟμετανάστες να καταγγέλουνε ρατσιστική βία. Επιπλέον τους μεταφέρει (αυτούς τους λίγους) σε στρατόπεδα όπου σιτίζοντε τρεις ημερισίως και λαμβάνουν φουλ ιατροφαρμακευτική περίθαλψη τζάμπα...
   Για απέλαση ούτε λόγος...
   Και τελος βλέπω και τη Χρυσή Αυγή να φωνάζει (γαβγίζει), ΈΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ...

   Σύγκρινε τα λεγόμενα και τις θέσεις των κομμάτων και πές μου εμένα ποιό κόμμα να ψηφίσουμε με τη γυναίκα που ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ να βγάλουμε τα δίδυμα με τα καρότσια έξω από το σπίτι...

   • Γραικός avatar
    Γραικός @ Βασίλης Γκιώνης 28/10/2012 00:08:21

    Φίλε μου,

    το θέμα αυτό δεν έχει να κάνει με τους λαθρομετανάστες.

    Έχει να κάνει με το Σκορτσιανίτη ο οποίος έχει γεννηθεί στην Ελλάδα, με έναν από τους δύο γονείς του Έλληνες και έχει παίξει στην εθνική ομάδα μπάσκετ. Δεν φαντάζομαι ότι ο Σχορτσιανίτης να χέζει στις πλατείες και να μαχαιρώνει.

    Όσον αφορά τους λαθρομετανάστες, και εγώ θέλω την απέλαση τους (όχι την εξόντωση τους). Άλλο αυτό όμως, και άλλο ο ρατσισμός.

 38. Kώστας ΜΠ avatar
  Kώστας ΜΠ 27/10/2012 19:21:56

  Kύριε Θεοχάρη, μην ασχολείστε.
  Απευθύνεστε σε nickname "Julius Str." , χρυσαυγίτη, που το έχει ξεσηκώσει από τον Julius Streicher, τον γνωστό ναζί της Γερμανίας.
  Δηλαδή διάλογο και δη για ιερά θέματα θα ανοίξουμε με τον υπόνομο της Χρυσής Αυγής που βγήκε τσάρκα στο διαδίκτυο;

 39. ΒLACKQUEEN avatar
  ΒLACKQUEEN 27/10/2012 20:37:21

  Κι όμως αυτός είναι ο αληθινός ορισμός του Έλληνα.
  Έλληνας δεν είναι όποιος γεννήθηκε από Έλληνες γονείς, ούτε όποιος μιλάει ελληνικά, ούτε όποιος γεννήθηκε στην Ελλάδα, ούτε όποιος κατοικεί στην Ελλάδα, κι ακόμη λιγότερο όποιος ενδεχομένως έχει.. κρανίο ελληνικό (!) ή φέρει στο αίμα του «ελληνικό γονίδιο» ή «ελληνικό ...DNA» (!) όπως εισηγούνται πρόσφατα διάφοροι ετερόκλητοι και εν πολλοίς ηλίθιοι φασίστες και ρατσιστές.
  Αλλά:
  Έλληνας είναι όποιος μετέχει της Ελληνικής Παιδείας, όποιος δηλαδή την γνωρίζει λίγο και θέλει να τη μάθει περισσότερο, όποιος είναι ερωτευμένος μαζί της, όποιος βρίσκεται σε διαρκή επαφή μαζί της, όποιος αποτελεί τμήμα της κι όποιος μπορεί εξαιτίας της στενής επαφής του μαζί της να την αναπαράγει δημιουργικά!..
  Ελληνική συνείδηση:
  Ελληνική συνείδηση έχει κάποιος όταν συνειδητά γνωρίζει ότι η Ελλάς είναι η αρχή και το τέλος της ανθρωπότητας. Οταν γνωρίζει το χρέος του να προασπίζει τις αρχέγονες, αιώνιες και διαχρονικές αξίες του Ελληνισμού που πάνω σε αυτές βασίστηκε ο ανθρώπινος πολιτισμός

  • Κρίμα & Crime avatar
   Κρίμα & Crime @ ΒLACKQUEEN 28/10/2012 04:17:53

   ΕΥΓΕ!!!

  • DexMax avatar
   DexMax @ ΒLACKQUEEN 28/10/2012 11:26:21

   Επειδή είναι σοφόν το σαφές και η ελληνική γλώσσα είναι σοφή και σαφής, ο ορισμός που δίδεις είναι αυτός του "φιλέλληνος"...
   'Έλλην" είναι αυτός που έχει τα χαρακτηριστικά που αναπτύσσεις στις πρώτες γραμμές του σχόλιου σου...

   • ΚΥΘΗΡΙΟΣ avatar
    ΚΥΘΗΡΙΟΣ @ DexMax 28/10/2012 12:27:58

    Σωστός.

   • ἕκτωρ avatar
    ἕκτωρ @ DexMax 04/11/2012 21:32:40

    ἐδῶ στὴν εὑρώπη φίλε μου,τοὺς ἕλληνες τοὺς μετράνε γιὰ μαύρους κι ὅχι λευκοῦς.. εἶπες τίποτα;

 40. cobalt avatar
  cobalt 27/10/2012 20:46:28

  Πως μπλέξαμε έτσι ρε μα@@@!
  Από τη μια η Ρεπούση και η παρέα της κι απο την άλλη ο Παναγιώταρος και οι συν αυτώ;

  "Κώλο με κώλο Έλληνες! Μας έρχονται απ' όλες τις μπάντες!

  • m.s avatar
   m.s @ cobalt 27/10/2012 21:46:05

   πιάστε τις γωνίες που έλεγε και ο αείμνηστος Βέγγος !!!

 41. ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ avatar
  ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ 27/10/2012 20:50:48

  Μας παίρνουν τα μέτρα για να μας φτιάξουν κάσες οι πρόθυμοι μάγκες της τρικομματικής και εμείς ασχολούμαστε με τον Παναγιώταρο

  • Sthlh Allatos avatar
   Sthlh Allatos @ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ 27/10/2012 21:10:40

   Οι ρατσιστικές εξάρσεις της ΧΑ "σπέρνουν" στα νέα παιδιά (και στους χαμηλού μορφωτικού επιπέδου ενήλικες).
   Αν δεν θέλουμε να "θερίσουμε" τέρατα, οφείλουμε να ασχοληθούμε :
   Α) και εμείς ατομικά (απαντώντας και αναπτύσσοντας επιχειρηματολογία, όπως πολύ σωστά έπραξε ο κ. Κρανιδιώτης, με τα λογικότατα και εύστοχα επιχειρήματά που παραθέτει), αλλά και
   Β) η συντεταγμένη πολιτεία (μέσα από την Παιδεία και τα σχολεία) πριν να είναι πολύ αργά.

   ΥΓ: Στην περιοχή που εργάζομαι, η ΧΑ έχει πάρει σημαντικά ποσοστά και η επίδρασή της είναι σημαντική σε ανηλίκους. Μέχρι του σημείου, να βλέπουμε (μέχρι πρότινος) κολλητά φιλαράκια, να είναι πλέον, «στα μαχαίρια», επειδή ο ένας είναι αλβανός δεύτερης γενιάς και ο άλλος εντάχθηκε στη ΧΑ !!!

  • anonymous avatar
   anonymous @ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ 28/10/2012 00:16:00

   Γιαυτό υπάρχει ο Παναγιώταρος...

 42. Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
  Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 27/10/2012 21:01:50

  Ένα γεηικό σχόλιο. Θα ΄σας παρακαλούσα άπαντες, αδέρφια, να μην βρίζετε. Τα μέλη και οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής δεν είναι ούτε σκουλήκια, ούτε ταγματασφαλίτες, ούτε όλοι αγράμματοι κι άξεστοι.
  Αγράμματοι κι άξεστοι υπάρχουν παντού.
  Ναι, στον σκληρόπυρήνα της οργάνωσης σίγουρα υπάρχουν θαυμαστές του Αδόλφου και χρησιμοποιούν σύμβολα και ακτιβιστικές μεθόδους, που θυμίζουν τους Εθνικοσοασιαλιστές. Αποτρόπαιο, όσο και ο θαυμασμός διαφόρων παραφυάδων της αριστεράς για τον Στάλιν, τον Μάο, τον Πολ Ποτ και άλλους "προοδευτικούς" χασάπηδες.
  Κι η χειρονομία κι η ατάκα του Μιχαλολιάκου προ ημερών ήταν πστή αντιγραφή, λέξη προς λέξη, της χειρονομίας και των λέξεων που χρηγσιμοποίησε ο Τζόρτζιο Αλμιράντε σε μια από τις πρώτες μεταπολεςμικές συγκεντρώσεις του MSI, του νεοφασιστικού κόμματος. Είπε: "Μας κατηγορούν ότι χαιρετάμε με το δεξί χέρι τεντωμένο, όμως τα χέρια μας είναι καθαρά κλπ". Copy paste. Αυτό που είναι σίγουρο, είναι πως δεν κρύβουν τις ιδέες τους, πως τις πιστεύουν, όλα αυτά τα φυλετικά κλπ.
  Όμως η πλειοψηφία των ψηφοφόρων της και των μελών είναι απλά τσαντισμένοι πατριώτες, που από οργή, φτώχεια, ταπείνωση, από θυμό για την ξεφτίλα που ζουν, από την επί δεκαετίες δικτατορία της αριστεράς και της πολιτικής ορθότητας, αναζητούν κάτι καθαρό ιδεολογικά, πάνε ακριβώς απέναβτι από αυτό που μισούν. Κι όσο το σύστημα βρίζει την επιλογή τους, τόσο πιο πολύ αντιδφρούν. Είναι ένα ε΄'ιδος συλλογικής κοινωνικής εκδίκησης απέναντι στην παρακμή που οδήγησαν την χώρα οι φουλαράτοι ψευτοπροοδευτικοί και η ενοχική δεξιά τοπυ Κολωνακίου.
  Γι' αυτό, ποτέ δεν τους βρίζω. Ας τους δώσουμε μια αληθινή πατριωτική επιλογή με άλλες πολιτικές της ΝΔ, ας κάνει το κράτος την δουλειά του, ΄΄ωστε να μην μπορεί κανείς να το υποκαταστήσει στο πεζοδρόμιο ή οπουδήποτε, ας δούν περήφανη κι αποτελεσματική εξωτερική πολιτική και δεν θα έχουν ανάγκη καμμία Χρυσή Αυγή.
  Όμως μην παίρνουμε την βρώμικη σκυτάλη των ύβρεων από την αριστερά και να την στρέφουμε ενάντια στους ψηφοφόρους και τα μέλη της ΧΑ. Διότι αυτό λειτουργεί ανάποδα κι είναι επίσης για μένα θέμα αρχής. Έχουμε επιχειρήματα. Αυτά αρκούν...

  • stamoschios avatar
   stamoschios @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 27/10/2012 21:26:50

   πολύ σωστή τοποθέτηση κύριε Κρανιδιώτη πολύ σωστή.

  • Κυθήριος avatar
   Κυθήριος @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 27/10/2012 21:44:08

   Πολύ σωστό καί ἀναγκαῖο τό διευκρινιστικό-συμπληρωματικό σχόλιό σου Φαήλο.
   Διαβάζοντας ὅλα τά σχόλια τῶν ἀγαπητῶν συσχολιαστῶν,ἐκεῖνο πού συμπεραίνω εἶναι,μήπως τελικά ἀσχολοῦμαστε παραπάνω ἀπ' ὅ,τι πρέπει μέ τήν κάθε μ@λ@κ!@ πού πετᾶνε οἱ Χρυσαυγίτες;Μήπως εἶναι οἱ μόνοι;
   Ἐδῶ καιγόμαστε κάθε μέρα,τά μέτρα πέφτουν βροχή,τό 2013,ἄμα τά βάλουμε κάτω,ὅσοι ἀκόμη ἔχουμε δουλειά καί οἰκογένειες μικρές ἤ μεγάλες,θά ἔχουμε σοβαρό πρόβλημα ἐπιβίωσης,καταστρεφόμαστε καί μᾶς μένει καιρός γιά ἀναλύσεις πάνω σέ χρυσές αὐγουλακίες;
   Στεναχωριέμαι,στό στομάχι μοῦ κάθονται,ἀλλά ὁ κατήφορος,ἰδεολογικοπολιτικοκοινωνικός,ἔχει ξεκινήσει πρό πολλοῦ,ἀπό ἄλλους,μή πέφτουμε στήν παγίδα νά ἀναλύουμε μόνο τίς χρυσαυγίτικες δράσεις καί νά μᾶς ξεφεύγουν οἱ προδοτικές,διεθνολαθρολάγνες ἰδεολογίες καί συμπεριφορές...
   Εἰλικρινά,πιό πολύ μέ ἀπογοητεύουν τά προεκλογικά τερτίπια,καί τό θράσσος τῶν λαθρομεταναστῶν κι αὐτῶν πού τούς ὑποστηρίζουν,ἡ ὑποκρισία κάποιων καί ἡ δυστυχία πολλῶν Ἑλλήνων, παρά οἱ χρυσαυγίτικες τζιριτζάντζουλες.Δέν μέ ἀγγίζουν,πῶς νά τό πῶ...

  • AIK avatar
   AIK @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 27/10/2012 22:10:02

   Aμ΄τι νομίζατε; Το σύνδρομο του κουφού θείου διακατέχει ακόμα τη ΝΔ, κάτι πολύτως φυσικό άλλωστε μια και αυτός την έφτιαξε. Ας ελπίσουμε ότι όταν το μαγαζάκι αυτό θα βρεθεί πίσω από τους ΑΕροψεκασμένους να γεννηθεί μια σωστή Δεξιά που δεν θα αποκαλεί τους μητραλοίες "ηρωϊκό ελας" και δεν θα φωτογραφίζεται με συμμοριτες χασκογελώντας

   • Βασίλης Γκιώνης avatar
    Βασίλης Γκιώνης @ AIK 27/10/2012 23:56:52

    +++++++++++++++++++++++

  • ΒLACKQUEEN avatar
   ΒLACKQUEEN @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 27/10/2012 23:59:01

   '' Όμως η πλειοψηφία των ψηφοφόρων της και των μελών είναι απλά τσαντισμένοι πατριώτες, που από οργή, φτώχεια, ταπείνωση, από θυμό για την ξεφτίλα που ζουν, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και της πολιτικής ορθότητας, αναζητούν κάτι καθαρό ιδεολογικά, πάνε ακριβώς απέναντι από αυτό που μισούν.''
   ** Αγαπητέ κ. Φαήλο, η αριστερά ΔΕΝ κυβέρνησε ούτε μιά ημέρα την Ελλάδα!!!! Επί 30 χρόνια κυβερνά η δεξιά, η ...τρανς σοσιαλοενδεδυμένη δεξιά και η εκσυγχρονισμένη δεξιά... Οι ίδιοι άνθρωποι, τα ίδια συμφέροντα, τα τζάκια, οι παρέες, οι οικογένειες..... Όλοι δεξιότατοι στην πλειοψηφία τους και αδίστακτοι ιδιοτελείς δεξιοφασίστες στις πρακτικές τους. Αριστερή... δικτατορία δε ζήσαμε ποτέ, για να διατηρούμε εξ΄αιτίας της θυμό και οργή για την ξεφτίλα που ζούμε!!! Διακρίνω λοιπόν μία κατηγορητική εμμονή και μία τάση δαιμονοποίησης της αριστεράς στα σχόλιά σας, που δεν ταιριάζει σε έναν ευφυή και καλλιεργημένο άνθρωπο που οφείλει να εκφράζεται όσο γίνεται πιό αμερόληπτα, ψύχραιμα και αποστασιοποιημένα από εμπαθείς και φανατικές θεωρήσεις..... Αυτοί που πάνε απέναντι από τη ΝΔ, το Πασόκ, το ΚΚΕ και τον Συν, είναι αηδιασμένοι με τους ψεύτες, τους υποκριτές, τους χυδαίους λαοπλάνους και τους κλέφτες ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. Όσο λοιπόν και να επιθυμείτε να χρεώσετε αποκλειστικά στην ....αριστερά την οργή τους και να απενοχοποιήσετε τους διαπλεκόμενους συνέταιρους της κατάντιας (που συγκυβερνούν ειρηνικά άλλωστε αλληλοαθωωνόμενοι), δεν είναι ούτε καν αληθοφανής η εξήγησή σας.....

   • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
    Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ ΒLACKQUEEN 28/10/2012 09:54:20

    Κυβέρνησαν οι νοοτροπίες της και καραπροοδευτικοί, αριστεροί, στελέχωσαν μαζικά τους μηχανισμούς λεηλασίας της χώρας και αποδόμησης της εθνικής μας ταυτότητας.
    Φαντάζομαι πως δεν ήρθες χτες στην Ελλάδα.

 43. Dexios avatar
  Dexios 27/10/2012 21:42:03

  Ερώτηση σε όσους την λένε (δικαίως) στον Παναγιώταρο για αυτή την δήλωση.
  Ο Σοφοκλής είναι από Έλληνα γονέα, οποτε έχει Ελληνική καταγωγή. Δεν υπάρχει λοιπόν θέμα.
  Ας υποθέσουμε ότι ήταν αποκλειστικά παιδί μεταναστών (οποτε και φυσικά δεν θα είχε αυτό το ονοματεπώνυμο, ας πούμε ότι λεγόταν Μαμαντού Εν Ντιαγέ) και είχε πάρει την ιθαγένεια επειδή γεννήθηκε εδώ. Θα τον θεωρούσατε Έλληνα;
  Εδώ έχουμε το θεμελιώδες ερώτημα, πέρα από τα τσιτάτα εναντια στην ΧΑ.

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ Dexios 27/10/2012 22:14:54

   Να σου απαντήσω: Αν είχε βαπτιστεί, επειδή το επιθυμούσε, Χριστιανός Ορθόδοξος, θα τον θεωρούσα Έλληνα, παρά την ξενική καταγωγή του.
   Αν ήταν μουσουλμάνος, λέω κατηγορηματικά πως όχι. Και επικαλούμαι το Σύνταγμα της Επιδαύρου, για τους εραστές της πολιτικής ορθότητας.

   • Dexios avatar
    Dexios @ ΒΙΣ 27/10/2012 23:31:56

    Γιατί όμως να υπερτερεί η θρησκευτική ταυτότητα σε σχέση με την φυλετική; Δεν προκρίνω το ένα η το άλλο, απλώς ρωτάω.
    Tο Ελληνικό έθνος δεν ήταν πάντα χριστιανικό - ορθόδοξο. Απεναντίας, ήταν ανέκαθεν λευκό.

    • ΒΙΣ avatar
     ΒΙΣ @ Dexios 27/10/2012 23:43:29

     Οπως βλέπεις, όμως, οι Έλληνες που εξισλαμίστηκαν έπαψαν να είναι Έλληνες, ενώ άλλοι λαοί που εγκαταστάθηκαν εδώ, όντας χριστιανοί Ορθόδοξοι, έγιναν μέρος του ελληνισμού.
     Δἐχομαι όμως πως η φυλετική διαφορά δυσχεραίνει την ένταξη σε μία εθνική κοινότητα. Δεν λέω ότι έτσι πρέπει να είναι, απλά διαπίστωση κάνω. Χαρακτηριστικό παράδειγμα εδώ είναι οι Τσιγγάνοι.

 44. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 27/10/2012 22:11:00

  "Ποιός είναι Έλληνας και ποιός δεν είναι";
  Μάχη ανάμεσα σε ρατσιστικές θεωρίες, πολιτισμικές θεωρίες, πολιτικο-ιδεολογικές θεωρίες...
  Ολισθηρό έδαφος. Γεμάτο εργαλεία για πονηρή πολιτική -ιδεολογική χρήση και για εξαπάτηση συνειδήσεων.
  Ένας είναι ο αλάθευτος κανόνας: Την εθνική συνείδηση πρέπει πριν απ' όλα να την θέλεις και να την αισθάνεσαι. Είναι επιλογή και αίσθηση "κοινής μοίρας" με τον άλλο.
  Έλληνας (Γάλλος, Γερμανός, Αφγανός ή άλλο πράγμα ...) είναι όποιος ΘΕΛΕΙ να είναι Έλληνας (Γάλλος, Γερμανός, Αφγανός ή άλλο πράγμα ...) και αισθάνεται ως ΔΙΚΗ του μια "κοινή μοίρα" με τους άλλους Έλληνες και την Ελλάδα - ως χώρα ή ως πολιτισμό ή και τα δύο.
  Άν επιπλέον συμμετέχει και το συνταγματικό-πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας, γίνεται και Έλληνας ΠΟΛΙΤΗΣ.
  Μια και είναι επίκαιρο, ανατωτιέμαι: Άν (υποθέσουμε) ο Σοφοκλής δεν είναι Έλληνας, τι είναι τα μεγαλόσχημα πρόσωπα της "λίστας";

  • Dexios avatar
   Dexios @ Ο Θείος 27/10/2012 23:26:09

   ηλαδή αν εμενα αύριο μου καπνίσει να αισθανθώ Νιγηριανός πάει να πει ότι είμαι Νιγηριανός; Η αν ένας Νιγηριανός αισθανθεί Κινέζος, θα τον κάνουνε Κινέζο Θα γελάνε και οι πέτρες του Σινικού Τείχους.

   Αυτό που λες ενδεχομένως να ισχύει για χώρες που οικοδομήθηκαν από τα αλλεπάλληλα κύματα μεταναστών όπως Αμερική, Καναδάς κλπ. Η για χώρες που ασκούν έναν κακώς εννοούμενο ρεπουμπλικανισμό όπως η Γαλλία. Όχι για τα Ευρωπαϊκά έθνη, και κυρίως όχι για το φυλετικά και θρησκευτικά ομοιογενή Ελληνικό έθνος.

   Έλληνας δεν είναι οποιος αισθάνεται. Έλληνας είναι οποιος έχει Ελληνική καταγωγή, Ελληνικό αίμα. Υπό προϋποθέσεις και αυτός ο οποιος έχει βαθιά πολιτιστική ενσωμάτωση, πολύχρονη και πιστοποιημένη.

   Το να ορίζουμε κριτήρια για την εθνικότητα δεν είναι ούτε ρατσιστικό ούτε επικίνδυνο ούτε τίποτα. Είναι κοινός νους. Αλλιώς γινόμαστε ένας παγκόσμιος αχταρμάς. Αλλα να μου πεις μάλλον αυτό θέλουν οι αριστερούληδες σαν του λόγου σου.

   • TARAMAS avatar
    TARAMAS @ Dexios 28/10/2012 20:14:17

    Τι θα πει "ελληνικό αίμα" ρε φίλε, σε ποια μικροβιολογική εξέταση φαίνεται αυτό, άσε τις ρατσιστικές θεωρίες του 1900.

  • dikefalosaitos avatar
   dikefalosaitos @ Ο Θείος 27/10/2012 23:32:12

   Μπράβο θείο.

 45. Chris Theocharis avatar
  Chris Theocharis 27/10/2012 22:50:00

  Ρώτησε τα παιδιά οποιουδήποτε Έλληνα μετανάστη, τι εθνικότητας είναι στη χώρα που γεννήθηκαν και μεγαλώνουν και θα καταλάβεις.

  • aixaigis avatar
   aixaigis @ Chris Theocharis 28/10/2012 14:28:15

   Τι εννοείς Theocharis ; μην είσαι σίγουρος ότι η απάντηση στο ερώτημά σου είναι ευνόητη σε όλους.
   Θεωρώ ότι ο προσδιορισμός αυτός είναι λεπτεπίλεπτος και πολύπλοκος και κακώς όλοι μιλούν έτσι εύκολα και απόλυτα...
   Συμφωνώ με τον Dexios,ειδικά σε ό,τι αφορά την Ελλάδα το θέμα είναι πάρα πολύ πολυπλόκο. Δεν είμαστε ένα "χωνευτήρι" όπως η Αμερική.
   Ό Παναγιώταρος δεν έχει ευχέρεια λόγου και έτσι το μήνυμα πού στέλνει είναι τελείως λάθος.
   Ο Σχορτσανίτης είναι συμπαθητικός, το χρώμα του δεν με ενοχλεί, ΑΛΛΑ δεν είναι Ελληνας-Ελληνας, όπως δεν θα ήταν εάν η μητέρα του ήταν π.χ. Γαλλίδα.
   Τώρα είναι Ελληνο-Αφρικανός, τότε θα ήταν Ελληνο-Γάλλος.
   Πού είναι το κακό ;

 46. ΒLACKQUEEN avatar
  ΒLACKQUEEN 27/10/2012 23:19:09

  '' Όμως η πλειοψηφία των ψηφοφόρων της και των μελών είναι απλά τσαντισμένοι πατριώτες, που από οργή, φτώχεια, ταπείνωση, από θυμό για την ξεφτίλα που ζουν, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και της πολιτικής ορθότητας, αναζητούν κάτι καθαρό ιδεολογικά, πάνε ακριβώς απέναντι από αυτό που μισούν.''

  ** Αγαπητέ κ. Φαήλο, η αριστερά ΔΕΝ κυβέρνησε ούτε μιά ημέρα την Ελλάδα!!!! Επί 30 χρόνια κυβερνά η δεξιά, η ...τρανς σοσιαλοενδεδυμένη δεξιά και η εκσυγχρονισμένη δεξιά... Οι ίδιοι άνθρωποι, τα ίδια συμφέροντα, τα τζάκια, οι παρέες, οι οικογένειες..... Όλοι δεξιότατοι στην πλειοψηφία τους και αδίστακτοι ιδιοτελείς δεξιοφασίστες στις πρακτικές τους. Αριστερή... δικτατορία δε ζήσαμε ποτέ, για να διατηρούμε εξ΄αιτίας της θυμό και οργή για την ξεφτίλα που ζούμε!!! Διακρίνω λοιπόν μία κατηγορητική εμμονή και μία τάση δαιμονοποίησης της αριστεράς στα σχόλιά σας, που δεν ταιριάζει σε έναν ευφυή και καλλιεργημένο άνθρωπο που οφείλει να εκφράζεται όσο γίνεται πιό αμερόληπτα, ψύχραιμα και αποστασιοποιημένα από εμπαθείς και φανατικές θεωρήσεις..... Αυτοί που πάνε απέναντι από τη ΝΔ, το Πασόκ, το ΚΚΕ και τον Συν, είναι αηδιασμένοι με τους ψεύτες, τους υποκριτές, τους χυδαίους λαοπλάνους και τους κλέφτες ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. Όσο λοιπόν και να επιθυμείτε να χρεώσετε αποκλειστικά στην ....αριστερά την οργή τους και να απενοχοποιήσετε τους διαπλεκόμενους συνέταιρους της κατάντιας (που συγκυβερνούν ειρηνικά άλλωστε αλληλοαθωωνόμενοι), δεν είναι ούτε καν αληθοφανής η εξήγησή σας.....

 47. ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ avatar
  ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ 28/10/2012 01:05:28

  ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.......ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ........ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ,ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΛΕΛΗΝ (ΕΛΛΗΝΙΖΩΝ).......

  ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ......ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ,ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ "ΑΝΟΙΚΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ".......ΤΟ ΓΕΝΟΣ (ΟΜΑΙΜΟΝ) ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ........ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ.......ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ-ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.........Η ΚΟΙΝΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΕΘΝΟΥΣ......

  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΙΣΜΟΣ ΔΙΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΘΝΗ ..........ΕΛΛΗΝΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ....ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙΣ ΑΝΤΑΞΙΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ..........ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ........

  ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΣ ΜΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ........

  • aixaigis avatar
   aixaigis @ ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ 28/10/2012 18:26:34

   ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΕ, πολύ σωστά θέτεις το λεπτότατο θέμα.
   Τά έκαναν "αχταρμά" οι Διεθνιστές-Αριστερούληδες και οι συμπαρομαρτούντες, πού δυστυχώς είναι και μεγάλο μέρος της Ν.ΔΔ.
   Οσο γιά τη ρήση του Ισοκράτη,την βρήκαν και την κοπανάνε κατά το δοκούν.
   Θα κάνει τούμπες εκεί που είναι...
   Μέχρι και ο ΦΙΛΤΑΤΟΣ μου Φαήλος "κάτι έχει πάθει" τον τελευταίο καιρό, και δεν τον αναγνωρίζω...
   Εχει ρίξει τόσο νερό στο κρασί του πού είναι πιό πολύ νερό παρά κρασί...
   Φαήλο, δεν χρειάζεται "πάση θυσία" να αγωνίζεσαι να δικαιολογήσεις, εμμέσως πλήν σαφώς, την πολιτική του Α.Σ.
   Μας απογοητεύεις βαθειά, εμάς πού πιστεύαμε και ελπίζαμε σε σένα...

   • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
    Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ aixaigis 29/10/2012 10:20:19

    Άμα θεωρείς "κρασί" τις μπούρδες του Παναγιώταρου, που προσέβαλαν αθλητή των Εθνικών μας Ομάδων από 12 ετών, τότε καλά κρασιά.
    Και περιμένω να μου πεις που και σε ποιο θέμα άλλαξα άποψη.
    Μάλλον δεν με διαβάζεις τακτικά. Δεν πήρες χαμπάρι την διαφωνία μου με συγκυβέρνηση Παπαδήμου, β' Μνημόνιο, τρόπο ανακεφαλαιοποίησης Τραπεζών, τις οριζόντιες περικοπές, την ατιμωρησία, εκτός από τις προτάσεις μου για Γουδί των πρωταιτίων (πολιτικών κι επιχειρηματιών), απόλυση των 4/5 των υπαλλήλων της Βουλής, να έχει κάθε βουλευτής μόνο 1 γραμματέα κι έναν επιστημονικό συνεργάτη, από μηδενική βάση προκήρυξη πλειοδοτικού διαγωνισμού για τις ραδιοτηλεοπτικές άδειες και συχνότητες, εθνικοποίηση των τραπεζών ΤΩΡΑ κλπ, δεν τις πήρες χαμπάρι;
    Τι να σου πω...
    Αν περιμένεις πάντως να υιοθετήσω τ΄΄ετοιες ανοησίες, θα περιμένεις ως τα βαθιά γεράματα.
    Το πρόβλημα μας, φίλτατε, δεν είναι το χρώμα ενός Έλληνα στην καταγωγή εκ πατρός, αναθρεμμένου ως Έλληνα, με ελληνικό φρόνημα. Είναι το ενάμιση εκατομμύριο μουσουλμάνοι κατσαπλιάδες που πλημμύρισαν την χώρα. Τέτοιες λοιπόν ανοησίες αποπροσανατολίζουν από το πρόβλημα και φυσικά δίνουν πάσες στην παρακμιακή αριστερά που έχουμε.

 48. ΤΡΟΦΩΝΙΟΣ avatar
  ΤΡΟΦΩΝΙΟΣ 28/10/2012 02:21:08

  Αγαπητοί Φαήλε και Θείε .
  Από τις ασυναρτησίες ή βλακείες του χρυσαυγήτη , ανάψατε φωτιές (με την καλή σημασία) με τα γραφόμενά σας σε μερικούς φίλους σχολιαστές , που διαβάζοντάς τους θα "κουφαθώ" ...
  Από την πλευρά του πατέρα μου είχα προγιαγιά Γαλλίδα , αλλά και καταγωγή από γνωστό οπλαρχηγό του Οδ. Ανδρούτσου (δεν θέλω ν' αναφέρω όνομα) , που μ' άλλα παλληκάρια κατέλαβαν το κάστρο της Λιβαδειάς το 1821 . Με τα γραφόμενα ορισμένων ή του χρυσαυγήτη , ώρες - ώρες είναι να μου προσάψουν ότι δεν είμαι Έλληνας !
  ...Και φυσικά υπηρέτησα στο στρατό στα Τεθωρακισμένα το "δύσκολο 1987" -και το έχω καμάρι- , μόνο σε μονάδες της Θράκης μας ... , αν και Ρουμελιώτης , διότι επιστρέφοντας από τις μεταπτυχιακές μου σπουδές από Γαλλόφωνες & Γερμανόφωνες χώρες ΔΕΝ θέλησα να βάλλω "μέσον" , ... όπως με συμβούλευαν πολλοί "φίλοι Έλληνες " !

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ ΤΡΟΦΩΝΙΟΣ 28/10/2012 03:20:23

   Σωστός "μαύρε".

 49. Kostaz avatar
  Kostaz 28/10/2012 03:18:41

  Οσοι έχουν ελληνική ταυτότητα είναι Ελληνες πολίτες. Τόσο απλά! Αφήστε τη ΧΑ να εκτιμάει κρανία, χρώματα ή ιδεολογίες. - (τελεία και παύλα)

  • Dexios avatar
   Dexios @ Kostaz 28/10/2012 03:59:18

   Τι μας λες. Έλληνες και οι ορδές των Αλβανών που νομιμοποίησαν ΠΑΣΟΚ - ΝΔ.
   Έλληνες και οι 5000 πακιστανό-έλληνες που ευνοήθηκαν από το νομο Ραγκούση.
   Άντε στο tvxs να τα πεις αυτά.

  • Dexios avatar
   Dexios @ Kostaz 28/10/2012 05:52:47

   Και σένα ας σου δώσουμε ταυτότητα από από την Νιγηρία θα είσαι Νιγηριανός; Ίσως άμα κανεις 5 μήνες συνεχούς ηλιοθεραπείας μάιο - σεπτέμβριο κάτι γίνεται.

 50. Dexios avatar
  Dexios 28/10/2012 05:50:27

  Διαβάζουμε τρομερά πράγματα εδώ πέρα με αφορμή την κοτσάνα του Παναγιωτάρου. Από το ότι Έλληνας είναι οποιος μετέχει της Ελληνικής παιδείας η οποιος γεννιέται στην Ελλάδα, μέχρι ότι Έλληνας είναι οποιος αισθάνεται Έλληνας πανταχού της γης.
  Ούτε στο tvxs να ήμασταν.
  Μετά απορώ που την λέτε στην ΝΔ ότι δήθεν είναι ουρα της αριστεράς και δεν τολμάει να δώσει ιδεολογική μάχη. Αφού πρώτα οι οπαδοί της, οι δήθεν δεξιοί, είναι αυτοί που έχουν πλήρως παραδοθεί στα αριστερά ιδεολογήματα.
  Ειδικά αυτό το αμόρφωτο τσιτάτο περί της παιδείας, είναι απαράδεκτο να αναπαράγεται σε δεξιό/πατριωτικό site.

  • DexMax avatar
   DexMax @ Dexios 28/10/2012 12:14:18

   Άμα επικρατήσουν ως κυρίαρχες ιδεολογικές έννοιες οι έννοιες ότι "Έλληνας" είναι αυτός που αποκτάει απλά πολιτικά δικαιώματα σε αυτόν τον τόπο ή ότι όποιος "αισθάνεται" "Έλληνας" είναι και πράγματι Έλληνας, τότε με μαθηματική ακρίβεια το ελληνικό έθνος θα εκφυλιστεί όπως εκφυλίστηκε και το ρωμαϊκό έθνος αρκετούς αιώνες νωρίτερα και εξαφανίστηκε, οπότε και θα αποτελεί πλέον μία ευχάριστη ανάμνηση στους λόγιους κύκλους απανταχού της γης...
   Αυτό βεβαίως ισχύει στην περίπτωση όπου υπάρχει ομαλή εισροή λαθρομεταναστών στην Ελλάδα και ένταξη τους άνευ όρων και όχι ανεξέλεγκτη εισροή λαθρομεταναστών όπως συμβαίνει σήμερα οπότε οι διαδικασίες εκφυλισμού και αφανισμού του ελληνικού έθνους θα είναι επιταχυνόμενες...

 51. giorgos avatar
  giorgos 28/10/2012 08:54:36

  ΟΣΟΙ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΘΕ ΤΟΝ ΙΣΟΚΡΑΤΗ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ,ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Η ΑΘΗΝΑ ΕΠΙ ΠΕΡΙΚΛΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΜΕ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ,ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ.ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ,ΠΟΥ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΡΕΤΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΧΟΧΩΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ,ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ;

  • DexMax avatar
   DexMax @ giorgos 28/10/2012 11:42:30

   Που να τα πεις αυτά...ο αρχαίος κλασσικός κόσμος που υποτίθεται ότι όλοι θαυμάζουν, με τα σημερινά κριτήρια ήταν ο πιο ρατσιστικός κόσμος που υπήρξε ποτέ...
   Στην πραγματικότητα όλη η ιστορία του ελληνικού γένους όπως διαβάζουμε και στα ομηρικά έπη και στην αρχαία μυθολογία και στα αρχαία ιστορικά συγγράμματα είναι μία ατελείωτη προσπάθεια απόδειξης γενεάς και καταγωγής βάσει κριτηρίων που σήμερα θα θεωρούνταν "ρατσιστικά" όπως π.χ. το αίμα, ο τόπος γέννησης ή η φυλή καταγωγής...

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ giorgos 29/10/2012 10:22:39

   Ήταν και δουλοκτητική κοινωνία. Τι λες; Καλή ιδέα;

 52. TARAMAS avatar
  TARAMAS 28/10/2012 20:22:34

  Τα σημερινά εθνικά κράτη στηρίζουν και νομιμοποιούν την ύπαρξή τους στη ιδεολογία του εθνικισμού, με την όποια μορφή αυτή επικράτησε κάποια στιγμή σε κάθε συγκεκριμένη χώρα.
  Στην Δυτική Ευρώπη και στη Βόρεια Αμερική, τα εθνικά κράτη στηρίχθηκαν στον πολιτικό εθνικισμό, βασισμένο στον Διαφωτισμό, που δίνει βαρύτητα στο «κοινωνικό συμβόλαιο» και στα ατομικά και πολιτικά δικαιώματα και υποχρεώσεις των ατόμων – υπηκόων. Το έθνος αντλεί την ταυτότητα και την ενότητά του από την ενεργό συμμετοχή των πολιτών στα παραπάνω και όχι από κάποια κοινά εθνοτικά ή πολιτιστικά χαρακτηριστικά. Σαν αποτέλεσμα, το έθνος έχει πολιτική υπόσταση και είναι δημιούργημα της ελεύθερης βούλησης των ατόμων – μελών του, περιλαμβάνει δε όλους του πολίτες που ζουν μέσα στα όρια του εθνικού κράτους.
  Από την άλλη μεριά, ο πολιτιστικός ή εθνοτικός εθνικισμός, γέννημα της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης και βασισμένος στον Ρομαντισμό, στηρίζεται στα κοινά πολιτιστικά χαρακτηριστικά των πολιτών, στη γλώσσα, στην θρησκεία και στην καταγωγή, δηλαδή στην εθνότητα. Θεωρεί το έθνος σαν φυσική και εν πολλοίς μεταφυσική οντότητα, που μπορεί να τελεί «εν υπνώσει», να αφυπνίζεται, να έχει μια «ψυχή» και μια «αποστολή» και να υπάρχει ανεξάρτητα από τα «κύτταρά» του, δηλ. τους πολίτες. Σαν αποτέλεσμα αυτής της θεώρησης, το έθνος συμπεριλαμβάνει μόνο όσους πληρούν τα εθνοτικά κριτήρια και όπως θα μπορούσε να αναμένει κανείς, η ιστορική αφήγηση, οι γενεαλογικοί μύθοι καταγωγής και τα σύμβολα έχουν κεντρικό ρόλο στην ταυτότητα του έθνους.
  Ο ρατσιστικός εθνικισμός είναι απλώς η μπρουτάλ έκδοση του εθνοτικού εθνικισμού, όπου μόνο το "αίμα" παίζει ρόλο, αλά ναζιστική Γερμανία και θεωρίες περί αρίας φυλής.

 53. ΠΑΝΟΣ avatar
  ΠΑΝΟΣ 28/10/2012 22:15:17

  ΕΛΙΝΑΣ ΓΕΝΕΣΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΕ

  • aixaigis avatar
   aixaigis @ ΠΑΝΟΣ 30/10/2012 20:30:24

   ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ
   (γιά ΠΑΝΟ)

 54. elpasa avatar
  elpasa 28/10/2012 23:05:23

  Αν το «πολιτισμικό εποικοδόμημα» καθορίζει την εθνικότητα μας τότε υπάρχουν εκατομμύρια εν δυνάμει Έλληνες διαφόρων αποχρώσεων στην χώρα μας.
  Σκοπεύετε να αναλάβετε την ανατροφή τους κ Κρανιδιώτη;
  Θα το κάνετε μόνο σας ή θα σας βοηθήσει και ο κ. Σαμαράς.

  Με την ίδια λογική ο Έλληνας που ζει στην Αυστραλία και έχει ανατραφεί με τον πολιτισμό της αυτής της μακρινής χώρας δεν είναι πλέον Έλληνας αλλά Αυστραλός. Αν είναι έτσι παρακαλώ να ενημερώσετε τον κ. Στυλιανίδη γιατί αυτός τους αποκαλεί «ομογενείς» και θέλει να συμμετέχουν με την ψήφο τους στις εθνικές μας εκλογές.

  Το αίμα και η καταγωγή δεν καθορίζουν μόνο το πόσα κιλά θα γίνουν τα μοσχάρια κ Κρανιδιώτη αλλά και το ότι εσείς είστε παιδί του πατέρας σας.
  Αν όμως νοιώθετε διαφορετικά… είναι δικαίωμα σας, άλλωστε είναι γνωστό ότι στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις.

  Σύμφωνα με την «βλακώδη φυλετική θεωρία» ο Πέτρος Τατσόπουλος και η Μαρία Ρεπούση είναι Έλληνες, ενώ σύμφωνα με την δική σας φυλετική θεωρεία ανήκουν στην Άρια Φυλή;
  Αν ο πατέρα σας κ Κρανιδιώτη είχε δυο παιδιά και το ένα ήταν βλαμμένο θα έπαυαν τα δυο παιδιά να είναι αδέρφια;
  Η γνωστές συμπεριφορές των δυο παραπάνω προσώπων δεν καταδεικνύουν την εθνική τους προέλευση αλλά την διανοητικής τους κατάστασης.

  Είναι αλήθεια ότι η εν γένει επιστήμη αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει γονίδιο για τον πατριωτισμό και το εθνικό συναίσθημα.
  Ούτε το γονίδιο της βλακείας έχει αποδειχθεί επιστημονικά, αλλά παρά ταύτα αυτή όχι μόνο υπάρχει, αλλά βασιλεύει κιόλας.

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ elpasa 29/10/2012 10:26:12

   Είναι προφανές πως ή διαβάζοντας την ανάρτηση μου από γραμμή σε γραμμή ξέχναγες την προηγούμενη ή δεν πήρες χαμπάρι.

 55. Dexios avatar
  Dexios 29/10/2012 00:55:53

  Σωστός ο διαχωρισμός σου.
  Στην Ελλάδα λοιπόν ισχύει η εθνοτική αντίληψη του έθνους.

 56. TARAMAS avatar
  TARAMAS 29/10/2012 00:55:54

  Μόλις το διαπιστώσαμε.

 57. elpasa avatar
  elpasa 29/10/2012 09:12:15

  Φαίνεται οτι κάποιος ανακάλυψε το "γονίδιο" της βλακείας και το έκανε...ταραμά.

 58. Theoprovlitos avatar
  Theoprovlitos 29/10/2012 10:51:15

  Φαηλε

  Υπαρχουν και άλλα φρουτα, υπεργολάβοι διεθνιστες, τα οποία χρησιμοποιούν την ΙΔΙΑ ακριβως επιχειρηματολογια του Παναγιωταρου, θελοντας όμως να διασπασουν την ελληνικότητα και να κατακερματίσουν τον ελληνισμό με βασει την γονιδιακη καταγωγη των νεοελλήνων.

  Όπως για παραδειγμα ο Νάσος Θεοδωρίδης, ο Ιωάννης Λάζαρης κλπ.

  Εχουν ΛΥΣΣΑΞΕΙ - σαν τον Παναγιωταρο - να αποδειξουν οτι ελληνισμος δεν υφίσταται διοτι "υπαρχουν φυλετικες επιμειξιες". Αυτοι δεν θα πρεπει να καταγγελθουν εξ ίσου;

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Theoprovlitos 29/10/2012 13:14:37

   Τους έχω καταγγείλει κατ' επανάληψη κι όπως έλεγαν κάποιοι "ο αγώνας συνεχίζεται"...
   Ο Παναγιώταρος, έστω και με αυτές τις στρεβλώσεις, πιστεύει στο Έθνος. Αυτοί δεν πιστεύουν σε τίποτα.

  • ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
   ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ @ Theoprovlitos 01/11/2012 13:54:43

   ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΧΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΑΧΘΟΥΝ ΩΣ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. Η ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΩ ΕΠΙΜΕΙΞΙΩΝ ΜΟΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΦΥΛΕΤΙΚΗ "ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ" ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΛΛΗΛΟΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΘΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΝΟΦΥΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ "ΕΘΝΙΚΟΣ" ΑΠΟΔΙΔΟΤΑΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗ ΙΟΥΔΑΙΟΦΡΟΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΕΘΕΩΡΟΥΝΤΟ ΣΥΛΗΒΔΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ.

 59. ορεσείβιος avatar
  ορεσείβιος 29/10/2012 13:20:38

  Επειδή πολλοί λεβέντες εδώ μέσα θα μας τρελάνουν με τις εξετάσεις αίματος και τα πατρογονικά να τους υπενθυμίσω ότι είναι παιδιά της μητέρας τους, στα σίγουρα μόνο για την ίδια.
  Ολα τα υπόλοιπα αν το ψάξουν ,για πατεράδες,κολοκοτρώνηδες,ανδρούτσους, και μπραίμηδες ,μονο με ανάλυση DNA μπορεί να βρεθεί. Και επειδή δεν υπάρχει βιολογικο υλικό του Δευκαλίωνος να σιγουρευτούμε για την ελληνικότητα του καθενός ,ας κόψουν την πλάκα γιατί κινδυνεύει το έθνος.
  Ωρα είναι να ληφθεί ως πρότυπον της φυλής ο αρχηγός και μετά να μας κουβαληθούν όλοι οι αιγύπτιοι, λογω αίματος.
  Λεβέντες ,την επομένη φορά που θα μας καλείτε για εξετάσεις αίματος, βάλτε και το δείγμα δίπλα για να κάνουμε συγκρίσεις, μην πέσουν απο καμιά πυραμίδα του Χέοπος τα ιερά αίματα της φυλής.
  Το χρώμα σας μάρανε...
  Η βλακεία όμως?
  Αυτή είναι προφανώς απαραίτητη εν τω συγχρόνω βίω, όπως κατέγραψε ο στοχαστής.
  Ελληνόμετρο δεν υπάρχει, βλακόμετρο δεν υπάρχει, βλάκες Ελληνες όμως υπάρχουν, δεν είναι απαγορευτικό. Το κακό είναι να προσπαθήσουμε κιόλας να αναγάγουμε την βλακεία σε θρησκεία.
  Ως πότε θα προσπαθούν ,υποτίθεται σοβαροί άνθρωποι, να δικαιολογούν τις κοτρώνες βλακείας του παναγιώταρου?
  Μέχρι και ο φανατικός αμβρόσιος σας το είπε ,ευγενικά δεν μπορώ να πω.Κόψτε τις βλακείες ,ξεπεράσατε κάθε όριο.

 60. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 29/10/2012 14:25:56

  Χα χα, άν δεν έτρεφε μουσάκι θα "έφερνε" λιγουλάκι προς τον Γιούλιους Στράιχερ (εκδότης Der Stürmer), δεν νομίζετε;
  h**p://lefobserver.blogspot.gr/2010/10/julius-streicher.html

 61. Καβαλιώτης avatar
  Καβαλιώτης 30/10/2012 10:07:33

  Δεν είναι πραγματικοί Έλληνες ή πραγματικές Ελληνίδες, όσοι και όσες έχουν:
  1) Ύψος κάτω του 1,80,
  2) Μαύρα μαλλιά,
  3) Κατσαρά μαλλιά,
  4) Καστανά μάτια,
  5) Σχιστά μάτια,
  6) Έντονα ζυγωματικά,
  7) Γαμψές μύτες,
  8) Παχιά χείλη,
  9) Προτεταμένο μήλο του Αδάμ,
  10) Χαμηλούς γλουτούς,
  κλπ.

  Θα σας άρεσε, όσοι είστε κοντοπίθαροι και μαυροτσούκαλοι, να θεωρείστε δήθεν αδέλφια με μας τους ψηλούς, ξανθούς και γαλανομάτηδες, δηλ. τους γνήσιους Έλληνες. Η κατατομή σας, όμως, σας προδίδει. Δεν είστε παρά απόγονοι νόθων τέκνων μογγόλων -στην καλύτερη περίπτωση.

  Επίσης, αυτά τα περί "λευκής φυλής", γενικώς και αορίστως, να τα αφήσετε.
  Δηλ., είναι συγγενείς μας οι Αλβανοί? Θού Κύριε ...

  • ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
   ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ @ Καβαλιώτης 01/11/2012 12:39:21

   ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΨΑΞΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ - ΙΣΜΑΗΛ ΚΕΜΑΛ - ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ. ΑΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ : ΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΣΕ ΕΞΕΛΗΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.