Ένα γέλιο θα σας θάψει!

Του Προφήτη

Τις προάλλες. Παρακολουθούσα στο yt τον προσφιλή Μανώλη Κοττάκη να αποδομεί το μητσοτακικό κατά της ελληνικής κοινωνίας τερατούργημα. Αναλογιζόμενος την απώλεια χρόνου που συνιστά η υπεράσπιση του φυσιολογικού ως αυτονόητου.

Αλλά την ίδια στιγμή, “τικ-τικ”, στο Viber ο Γιώργος μου στέλνει μια εικόνα. Τρεις απερίγραπτες ξεμαλλιασμένες, κατευθείαν απ’ το “Κλουβί με τις τρελλές”, κυνηγούν ένα έντρομο νήπιο. Και από πάνω γράφει : “Μη φοβάσαι! Να σε υιοθετήσει θέλει!”.

Πάραυτα το κοινοποιώ σε καμιά 50αριά επαφές. Αρχίζουν να καταφτάνουν likes, γέλια, ομού με επισημάνσεις ότι “δεν είναι για γέλια αλλά για κλάματα”.

Και τότε μου έρχεται στον νου το αναρχικό σύνθημα στον τοίχο των Εξαρχείων:

“Ένα γέλιο θα σας θάψει!”

Βιώνουμε εθνική αποσύνθεση. Η κοινωνία, έχοντας απωλέσει τον εσωτερικό λόγο συνοχής που αποτελεί η κοινή κοσμοαντίληψη, βρίσκεται υπό διάλυση. Πιστοποιείται από το καθημερινό αστυνομικό δελτίο.

Όμως, δεν έχει χάσει οριστικά. Παρά την ανησυχία, μάλλον απαισιοδοξία…, που γεννά η συνεχής αποδόμηση της εθνικής υπόστασεως σε όλα τα πεδία, για κάποια ζητήματα πρέπει να εμπιστεύεσαι την Μητέρα Φύση.

Θα αποκαταστήσει την τάξη. Αρκεί να το κάνει με χάχανα και όχι με ισλαμιστικές εκπαραθυρώσεις.

Όμως για τούτο χρειάζεται επιπλέον το Καλό να εγερθεί και να διατάξει το Κακό:

“Κάτσε κάτω ρε κουλοχέρη!”

Τη δεκαετία του ’70, ο Ανδρέας επιβάλλοντας πλήρη εσωκομματική απολυταρχία εκκαθαρίζει το ΠΑΣΟΚ απ’ όσους τον αμφισβητούν. Σε μια σύνοδο της Κεντρικής Επιτροπής ο Σάκης Καράγιωργας, που έχει χάσει το χέρι του σε βομβιστική απόπειρα επί Επταετίας, εναντιώνεται στις επιλογές Παπανδρέου.

Τότε σηκώνεται ένα από τα ανδρεϊκά πρωτοπαλλήκαρα και τον αποπαίρνει με τη φράση που έμεινε ιστορική. “Κάτσε κάτω ρε κουλοχέρη!”

Ακριβώς, για την περίστασή μας. Κάτσε κάτω λειψό ηθικά, αφύσικο!

(Αν και το Ακριτικό “Α σαπέρα ρε” δεν υπολείπεται…)

Όπως η παρρησία του Πατέρα Στυλιανού έναντι του τηλεμαϊδανού: “Ναι, σάς λέγω διαστροφικόν!”

Ό,τι γελοιοποιείται, κοινωνικά καταρρέει. Είναι βάσιμες οι ελπίδες ότι τώρα που πέφτει άπλετο φως στις θλιβερές πραγματικότητες των καθ’ υπεξαίρεση του όρου χαρούμενων, η κοινωνία θα αντιδράσει καθοριστικά κι ας θεσπίσθηκε νόμος εναντίον της βιολογικής αληθείας. Ότι θα γυρίσει μπούμερανγκ.

Εδώ, με την γελοιοποίηση. Στην Αμερική, όπου η παρέκκλιση γεννήθηκε και επεκτάθηκε, η συντριπτική πλειοψηφία των φυσιολογικών ανθρώπων παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους, καταλαμβάνουν τις σχολικές επιτροπές και ακυρώνουν την ρυπαρή διδασκαλία της ομοφυλοφιλίας στους νεοσσούς, που επέβαλε η παγκοσμιοποιητική συμμορία σε συμμαχία με τον πολιτισμικό μαρξισμό.

Σε προέκταση του φημολογουμένου, ιστορικού ερωτήματος του Κωνσταντίνου Καραμανλή : Ποιος κυβερνά τον Κόσμο;

Από την δεκαετία του ’60, εξαγοράζοντας την πολιτική εξουσία οι πολυεθνικές εταιρείες.

Με την παγκόσμια επέκταση επιζητούν διαρκώς αυξημένη κατανάλωση προς διαρκώς αυξανόμενα κέρδη, χωρίς τους περιορισμούς που συνιστούν οι εθνικές νομοθεσίες ως πρόνοια προστασίας του εθνικού πληθυσμού. Επιτιθέμενες στο εθνικό κράτος.

Το κύτταρό του, η πυρηνική, ετερόφυλη οικογένεια εκτός από τον αναπαραγωγικό μηχανισμό της Φύσεως αποτελεί και κοινωνική εξέλιξη εξοικονομήσεως πόρων. Αντίθετη στο καταναλωτικό παραλήρημα που επιτάσσει το υπερεθνικό εταιρικό κέρδος.

Παράλληλα, οι φαρμακευτικές (“big farma”) έχουν ιδιαίτερο συμφέρον, ώστε να πωλούν τα πανάκριβα φάρμακα ουσιαστικά ορμονικής αλλοιώσεως, τα οποία χρησιμοποιούνται στην “φυλομετάβαση”.

Ιδεολογικό περίβλημα παρείχε ο κατεξοχήν πολέμιος των συνόρων και των ηθών, κοινωνικά διαλυτικός ως “κοσμοπολιτισμός”, Τροτσκισμός, ο οποίος όντας εχθρός του Σταλινισμού πατροναρίστηκε στις ΗΠΑ ως αντίβαρο στην Σοβιετία, κατέλαβε έτσι όλο τον ακαδημαϊκό χώρο, πυροδότησε τους πολιτισμικούς πολέμους της δεκαετίας του ’60 – και τους κέρδισε.

Καθώς στις ΗΠΑ και στην αναπτυγμένη καπιταλιστική Δύση η εργατική τάξη δεν είχε καμμία όρεξη να κάνει επανάσταση αλλά να αστικοποιηθεί προς απόλαυση πόρων, ο μαρξισμός έμενε εκεί δίχως το λεγόμενο “επαναστατικό υποκείμενο” του.

Επέλεξε έτσι ως τέτοιο όλες τις μειονότητες και παρεκκλίσεις, φεμινίστριες, ομοφυλόφιλους, έγχρωμους (κυρίως στις ΗΠΑ), αλλογενείς, παραβατικούς,  παρασιτικούς – στην δε Ευρώπη αντιστοίχως και τους αυτοαποκληθέντες “Ρομά”.

Για όλους τους εχθρός, ως κοινωνικά κυρίαρχος, ο λευκός, χριστιανός, άνδρας.

Η κοινωνική “θεοποίηση” κάθε αποβράσματος αποτελεί απόρροια της λυσσαλέας προπαγάνδας του Τροτσκιστικού Μαρξισμού, ο οποίος για να μην αποκαλύπτεται και προκαλεί εναντιώσεις καλύφθηκε με τον όρο woke culture.

Ο Μαρξισμός είναι η θρησκεία του μίσους που τρέφει η μειονεξία απέναντι στο άξιο, στο ικανό, στο όμορφο, στο πλούσιο ως ευημερία. Οι επιθετικές μειονότητες που κινητοποιεί έχουν στόχο την κοινωνική κυριαρχία και τον εξοβελισμό της υγιούς πλειοψηφίας υπό καθεστώς μονίμου τρομοκρατίας.

Οι λίγοι μπορούν να επιβληθούν στους πολλούς μόνο με τη βία. Η βία αυτή σε όλη τη Δύση επιβλήθηκε με τερατώδεις νομοθεσίες που επέβαλαν πολιτικά ενεργούμενα του εταιρειοκρατικού γκλομπαλισμού και ονομάστηκε “πολιτική ορθότητα”.

Ήδη στην Ελλάδα σε εφαρμογή της ο Μητσοτάκης φυλακίζει ανθρώπους για απόψεις που εξέφρασαν αντίθετες σ’ αυτήν. Πανεπιστημιακή Αστυνομία δεν κατάφερε να συστήσει, αλλά μπορούμε να αναμένουμε “Αστυνομία Σκέψεως”.

Και τί κάνουμε;

Λευ. 18,22       καὶ μετά ἄρσενος οὐ κοιμηθήσῃ κοίτην
γυναικείαν, βδέλυγμα γάρ ἐστι.

Λευ. 18,22       Δεν θα κοιμηθής με άρρενα, όπως
κοιμάσαι με γυναίκα, διότι η πράξις αυτή
είναι μιαρά.

Σε ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο “The great Berlin escapes – Απόδραση από το τείχος της ντροπής ” το οποίο αναφερόταν στο Τείχος του Βερολίνου -άλλη μια συνέπεια του Μαρξισμού- και μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ [https://www.youtube.com/watch?v=-YpBAAfJgRY], μιλούν απλοί Βερολινέζοι. Βρισκόμαστε στο 1987.

Οι συνεντευξιαζόμενοι έχουν αποδεχθεί τον “ελέφαντα στο δωμάτιο”, μιλούν για το Τείχος ως κάτι δεδομένο.

Μόνον ένας λέει (Στο 49:00) : “Για μένα δεν αποτελεί ουτοπία, κάποια μέρα το Τείχος θα πέσει. Δεν είναι φυσιολογικό να υπάρχει. Η Ιστορία έχει αποδείξει ότι τίποτα τεχνητό δεν κράτησε για πολύ. Το Τείχος θα μείνει 100, 200 ή 10 χρόνια; Κανείς δεν γνωρίζει...”

Δικαιώθηκε σε μόλις δυο χρόνια.

Ωραία. Πάλι: Εμείς, εδώ, τί κάνουμε; Περιμένουμε 10 χρόνια να καταρρεύσει ο Μητσοτάκης μαζί με την κοινωνική του τερατογένεση;

Αλήθεια σημαίνει αποτροπή της λήθης.
Συντηρούμε την φλόγα της οργής και την μεταδίδουμε σε όσους περισσότερους μπορούμε. Γινόμαστε οι λαμπαδηδρόμοι του φυσιολογικού, με δάδα το χιούμορ αν αυτό είναι το μόνο που μπορούμε.

Ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι, στις 9 Ιουνίου να  βάλουμε στην Ευρωκάλπη φωτιά που θα κάψει τον Μητσοτάκη.

Κλείνω κάθε σημείωμα ταπεινά δανειζόμενος την επιμονή του Κάτωνα.

Κάψτε τον-βυθίστε τον-τσουρουφλίστε τον, πολιτικά.

Delenda est.

Γιατί τελικά, η Καρχηδόνα καταστράφηκε.

  1. Εύγε Προφήτα.
    Το κακό ίσως φύγει μέσα από ένα μεγαλύτερο κακό.

    Υπάρχει όμως και η παλληκάρια αντίσταση, εν μέσω φωτιάς, όπως του Πατρός Δανιήλ Ψωίνου, εφημέριου Αγίας Τριάδας, στον Πειραιά. Σε ζωντανή μετάδοση από το ραδιόφωνο της Πειραϊκής Εκκλησίας (91.2), με το πέρας της θείας λειτουργίας αποκήρυξεβολους τους υπερψηφίσαντες ως όργανα του Διαβόλου. Ακολουθώντας το παράδειγμα του Δεσπότη Σεραφείμ.

  2. Για μένα δεν αποτελεί ουτοπία, κάποια μέρα το Τείχος θα πέσει. Δεν είναι φυσιολογικό να υπάρχει. Η Ιστορία έχει αποδείξει ότι τίποτα τεχνητό δεν κράτησε για πολύ. Το Τείχος θα μείνει 100, 200 ή 10 χρόνια; Κανείς δεν γνωρίζει…”

    Σωστό.Γιατί όμως δεν ήταν φυσιολογικό;διότι δεν είναι φυσιολογικό να εμποδίζεις τις μετακινήσεις των ανθρώπων με ένα τείχος.
    Το τείχος στον Έβρο είναι όμως φυσιολογικό;Eίναι φυσιολογικό η Αίγυπτος να έχει ένα πληθυσμό 110 εκατομμυρίων που πεινάνε και στην απέναντι μεριά της Μεσογείου να υπάρχουν αραιοκατοικημένα ελληνικά νησιά με μερικές δεκάδες κατοίκους που έχουν δέκα φορές μεγαλύτερο βιοτικό επίπεδο και να μη μετακινείται κανείς σε αυτά για να ζήσει;Είναι φυσιολογικό να ζουν δισεκατομμύρια εξαθλιωμένων στην Αφρική και την Ασία και να μη θέλουν να έλθουν στην Ευρώπη για να ζήσουν καλά;
    Α,όχι μας λένε οι τότε αντίπαλοι του Τείχους και σημερινοί αντίπαλοι της λαθρομετανάστευσης.¨Ηταν αφύσικο να μην αφήνεις τους Ανατολικούς να πάνε στη Δυτική Γερμανία ενώ είναι φυσικό να μην αφήνεις τους Αφρικανούς και τους Ασιάτες να έλθουν στην Ευρώπη επειδή ανήκουν σε άλλα έθνη.Και ποιός σας είπε ότι τα έθνη γενικώς δεν είναι τεχνητά;
    Συμφωνούμε στη ρήση ότι η Ιστορία έχει αποδείξει ότι τίποτε τεχνητό δεν κράτησε πολύ.
    Συμφωνούμε και στο ότι η πολιτική ορθότητα έχει πολλά τεχνητά στοιχεία και δεν θα κρατήσει.
    Αλλά και η κατάσταση του κόσμου με κάποιες πλούσιες περιοχές με μικρούς πληθυσμούς και άλλες πολύ φτωχότερες γεμάτες κόσμο που πρέπει να μείνουν έτσι είναι τεχνητή και κατά βάθος το καταλαβαίνουν όλοι.Το ρεύμα της ιστορίας εκεί οδηγεί στη μετανάστευση όπως τον 4ο μ.Χ. αιώνα η μεγάλη μετανάστευση των βαρβάρων προγόνων των σημερινών Ευρωπαίων κατέλυσε τη ρωμαική αυτοκρατορία και άλλαξε τη μορφή της ηπείρου.Και αυτό δεν εξαρτάται από κανένα Μητσοτάκη.
    Η Ιστορία θα κινηθεί με τους δικούς της ρυθμούς.Και η πολιτική ορθότητα θα πέσει και η μετανάστευση θα συνεχισθεί.Νόμος της φύσης είναι η ύπαρξη δύο φύλων,των ανδρών και των γυναικών αλλά και νόμος της φύσης είναι ο νόμος των συγκοινωνούντων δοχείων.
    Γειά σου Προφήτη με τα ωραία σου.Καλό είναι πάντως όλοι οι αντιμητσοτακικοί να μας πείτε και ΤΙ θα ψηφίσετε και όχι μόνο ότι δεν θα ψηφίσετε τον Μητσοτάκη.Αυτό το ξέρουμε.

  3. Καλώς τα παιδιά…

    Μαζεύονται κι οι φιλελέδες. Αποκαλυπτικοί, από την αλαζονεία της εξουσίας.

    Ορίστε : Τα νησιά μας, που φέρουν ΕΛΛΗΝΙΚΟ Πολιτισμό 5000 χρόνων, να καταληφθούν από λαθρομουσλίμια.

    Το εφαρμόζει ο Μητσ. στα Κύθηρα επιδοτώντας πάκια.

    Έχω από χρόνια καταλήξει στο ποια είναι τα μεγαλύτερα καθάρματα της παγκοσμίου ιστορίας.
    Παλιά, έλεγα οι Κονκισταδόρες και οι Μπολσεβίκοι. Όχι. Είναι οι Νεοφιλελεύθεροι.

    Το Τείχος του Βερολίνου χώριζε ΟΜΑΙΜΟΥΣ, ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΥΣ, δηλαδή το ΙΔΙΟ ΕΘΝΟΣ.
    Ο 3ος Κόσμος και το Ισλάμ να εφαρμόσει πολιτική ενός παιδιού όπως η Κίνα.

  4. Δεν πρόκειται να την εφαρμόσουν.Η ανισορροπία πλούτου και αριθμού πληθυσμών θα συνεχίσει να υπάρχει.
    Μίλησες για πράγματα αντίθετα στη φύση.Ούτε θέμα κανενός νεοφιλελευθερισμού είναι ούτε καμμιάς άλλης πολιτικής παρά μόνο εάν ληφθεί απόφαση να βυθίζονται οι βάρκες των πεινασμένων και να μη διασώζονται οι ναυαγοί.Ποιός το προτείνει αυτό στα ίσια;
    Οι Ανατολικογερμανοί δεν κρύβονταν,πυροβολούσαν όποιον προσπαθούσε να περάσει το Τείχος και παρ όλα αυτά όλο και κάποιοι ξέφευγαν.Εάν δεν υπήρχε η διαφορά βιοτικού επιπέδου Δυτικής και Ανατολικής Γερμανίας δεν θα διακινδύνευε κανείς και ας ήσαν ομόγλωσσοι.Γιατί ο άλλος να φύγει από το σπίτι του;
    Η διαφορά βιοτικού επιπέδου ήταν 1 : 3 από τις δύο πλευρές του Τείχους.Η διαφορά βιοτικού επιπέδου με την Αφρική είναι 1 : 20.
    Δεν έγραψα εγώ για πράγματα αντίθετα στη φύση πάντως.

  5. Το πρότειναν οι Βρετανοί όταν διέκοψαν την χρηματοδότηση της Frontex το 2014 με τεκμηρίωση ότι “οι άνθρωποι δεν πρέπει έχοντας την βεβαιότητα ότι θα διασωθούν να αναλαμβάνουν ένα άκρως επικίνδυνο ρίσκο”.

    Το προτείνει ο Douglas Murray, συγγραφέας του “Ο αργός θάνατος της Ευρώπης”.

    Το προτείνει και το 95% των Ευρωπαίων στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις, υπό την απειλή της ρυπαρής ευρωδικτατορίας των γκεουλοφιλελέδων που τους φυλακίζει αν αρθρώσουν το αυτονόητο.

    Η εμποριοκρατία, δολοφονεί την Ευρώπη.

    Η απόδραση από το Βερ. ήταν πρωτίστως επιλογή ελευθερίας ιστορικών συν-ιδιοκτητών της χώρας που σκλαβώθηκαν ως αποτέλεσμα πολεμικής ήττας και όχι αλλότριοι αλλογενείς που ήθελαν ν’ αρπάξουν τον πλούτο της άλλης πλευράς, όπως οι σημερινοί εισβολείς, όμοιοι με τους βαρβάρους εισβολείς κάθε εποχής, από τους Γότθους και τους Ούννους μέχρι τους Άραβες, τους Μογγόλους και τους Τούρκους.

    Άλλο ο σκλαβωμένος ΑΔΕΛΦΟΣ.
    Οικογένειες χωρίστηκαν σε μια βραδιά στο Βερολίνο.

    Άλλο ο ΕΧΘΡΟΣ.

  6. Βελόπουλο ή Νίκη, προς ώρας. Δηλαδή τι , δεν καταλαβαίνεις ότι ψυχικά διαταραγμένους (επιεικής χαρακτηρισμός) δεν ξαναπλησιάζουμε;

    Η νουδού διέσχισε ένα Ρουβίκωνα, και θα το καταλάβει.

  7. @ Προφήτης

    Έχεις αναρωτηθεί γιατί οι σχέσεις Δυτικής και Ανατολικής Γερμανίας που ήσαν κάκιστες πριν την ανέγερση του Τείχους βελτιώθηκαν μετά την κατασκευή του παρά τις προπαγανδιστικές κραυγές εκατέρωθεν;
    Από το δόγμα Χαλλστάιν που αρνείτο κάθε αναγνώριση της Α.Γερμανίας φθάσαμε στην Ostpolitik του Μπραντ.
    Ο λόγος είναι ότι η δυτικογερμανική κυβέρνηση φοβόταν κάτι χειρότερο που θα συνέβαινε εάν δεν ανεγειρόταν το Τείχος : το άδειασμα της Ανατολικής Γερμανίας από τους κατοίκους της και τον εποικισμό από Ρώσους και άλλους λαούς της Α.Ευρώπης.
    Έτσι μόνο προπαγανδιστικά το εκμεταλλεύθηκαν και απέφυγαν κάθε άλλη αντίδραση.
    Η πολιτική τους έκτοτε δεν ήταν η πτώση του Τείχους σκέτη αλλά η πτώση και αμέσως επανένωση,όπερ συνέβη το 1990.
    Στα καθ ημάς τώρα : οικογένειες δεν χωρίσθηκαν μόνο στο Βερολίνο αλλά και στην Ήπειρο.Η επίσημη ελληνική θέση την εποχή του ψυχρού πολέμου ήταν κατά των ηλεκτροφόρων συρματοπλεγμάτων του Χότζα και η επανένωση των οικογενειών των Ηπειρωτών,σε Βόρειο Ήπειρο και ελληνική Ήπειρο.Είχαν όμως υπολογίσει όλες τις συνέπειες;
    Θύμα της επίσημης θέσης έπεσε ο ….Σαμαράς που ευχήθηκε την πτώση των συρματοπλεγμάτων και την επανένωση των Βορειοηπειρωτών με τους συγγενείς τους.
    Αλλά όταν αυτά έπεσαν δεν ήλθαν μόνο αυτοί και η δήλωσή του τον καταδίωκε για χρόνια.
    Το δίδαγμα είναι ακριβώς αυτό που είπες : τεχνητά πράγματα η φύση τα γκρεμίζει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία άρθρα

Ελλάς, χώρα ηρώων

Αγαπητοί μου συμπολίτες, που λέει και ο κ. πρωθυπουργός, έχετε αναλογισθεί ποτέ πόσα μνημεία μας περιτριγυρίζουν και δεν γνωρίζουμε...

Ενός προσκυνήματος μύρια έπονται

Διαβάζοντας  προσεκτικά τη συνέντευξη του Υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδος κου Γεραπετρίτη στο Forum των Δελφών «Delphi Economic Forum IX»...

Ερωτήματα για τις έξωθεν παρεμβάσεις

Μετά τη μυστική σύσκεψη της 3ης Απριλίου, υπό την αιγίδα του ιδρύματος Friedrich-Elbert-Siftung του SDP, όπου οι παρόντες ανέλυσαν...

Το τελευταίο καταφύγιο των παλιανθρώπων

Εν μέσω προεκλογικής περιόδου υποψήφιοι ευρωβουλευτές και κομματάρχες θυμήθηκαν το τρίπτυχο πατρίδα - θρησκεία - οικογένεια. Το βασικό, δηλαδή,...